Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.10.2022.

08:30

Dramond postao "trojkaš", Vučeviću izmakao dabl-dabl VIDEO

U utakmici Čikago Bulsa u pripremnom periodu NBA lige videli smo svašta, pa i trojke Andrea Dramonda.

Izvor: LN

Autor: LN

Dramond postao
Foto: Profimedia

Čikago je na gostovanju Toronto Reptorsima odneo pobedu sa 115:98.

Rutinskom trijumfu doprinelo je nekoliko igrača, ali je neizmeriv doprinos imalo to što je centar Andre Dramond, neko ko je poznat po tome da užasno šutira i bacanja, pogodio tri od tri trojke.

Crnogorski centar Nikola Vučević imao je 13 poena i devet skokova, a najbolji je bio Demar Derozan sa 21 poenom i po osam skokova i asistencija.

Što se Toronta tiče istakao se Paskal Sijakam sa 18 poena i devet skokova. Geri Trent je imao 17, a Fred Vanvlit 13 poena.

Nju Orleans Pelikansi savladali su San Antonio Sparse sa 111:97.

Pelikane je predvodio Mari sa 27 poena i osam skokova, dok je Zajon Vilijamson na terenu za 24 minuta imao osam poena, devet skokova i pet asistencija.

U ekipi Grega Popoviča istakli su se Dag Mekdermot sa 14, Džoš Ričardson sa 12 i Đorđi Đeng sa deset poena i devet skokova.

Sakramento Kingsi ponovo su odigrali sjajno i ovog puta su razbili Portland Trejlblejzerse – 126:94.

Portland nije imao nikakav odogovor na igru Kingsa, koji su u prethodnom pripremnom meču bili na +30 protiv Lejkersa.

Najbolji je sada bio ruki Kigan Marej sa 16 poena, dok su po 14 ubacili Terns Dejvis i Dieron Foks, a 13 je imao Domas Sabonis.

Džeremi Grent se istakao na drugoj strani sa 17 poena. Enferni Sajmons je imao 16, a Jusuf Nurkić 14, uz devet uhvaćenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve