Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.06.2022.

10:00

Nurkić najavio "bombu" – Durent i Lilard u istom timu?

U NBA ligi bi uskoro mogao da nastane veoma moćan tim u Portland Trejlblejzersima.

Izvor: SN

Autor: SN

Nurkić najavio
EPA-EFE/JASON SZENES

Možda je supertim prejaka reč, ali veoma moćan sastav u Oregonu jeste moguć jer bi predvodnici bili Kevin Durent i Dejm Lilard.

Kao što se vidi na fotografiji koju je okačio Jusuf Nurkić, centar Portlanda, Kevinu Durentu je montiran dres Portlanda i stoji upravo pored Lilarda.

Kao što i sami znate, Kevin Dukent i Kajri Irving se nalaze na izlaznim vratima Bruklin Netsa i sve je izvesnije da će njujorška franšiza nastaviti bez njih, samo nije poznato u kom će smeru ići.

Navodi se da će trejd paket za Kevina Durenta biti najveći koji smo ikada videli, a prema objavi Jusufa Nurkića i Dejmijana Lilarda na Instagramu (ista slika kao Nurkić što je objavio) nagoveštava ovakav scenario.

Za sada nemamo previše informacija oko toga šta bi Portland ponudio Bruklinu jer se spominje paket koji bi uključio Džeremija Grenta koji ne nedavno došao iz Detroita, Enfernija Sajmonsa, Džoša Harta i neke pikove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve