Nova vest
Košarka

Sreda, 01.12.2021.

08:45

Lebron Džejms ima koronavirus

Lebron Džejms je propustio utakmicu Lejkersa i Kingsa i ušao u zdravstveno-bezbednosni protokol.

Izvor: SN

Autor: SN

Lebron Džejms ima koronavirus
Foto: Profimedia

Neposredno pred početak duela Los Anđeles Lejkersa i Sakramento Kingsa objavljeno je da Lebron Džejms neće igrati i da je ušao u zdravstveno-bezbednosni protokol.

Njegov saigrač Entoni Dejvis je potvrdio da Lebron ima koronavirus, pa će propustiti narednih 10 dana, a možda se na parket vrati ranije ako dobije dva uzastopna negativna testa.

"Kaže da je dobro. Mislim da je asimptomatično, što je dobar znak. Ali želimo da bude siguran. Zdravlje je najvažnije. To je važnije od košarke. On ima porodicu, želimo da bude siguran bez obzira na sve", rekao je Dejvis.

Lebron je ove sezone propustio 12 od 23 utakmice zbog problema sa povredama i one suspenzije, a ekipa ima 7 pobeda i 4 poraza sa njim u timu, odnosno 5 pobeda i 7 poraza bez njega.

Tokom prvih 15 sezona, Lebron Džejms je propustio 71 utakmicu dok je isti kontigent utakmica propustio u poslednje četiri sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve