14. kolo: Voždovac – Partizan 0:4 (0:3)

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac rezultatom 4:0 u 14. kolu Superlige Srbije.

 Gomeš 9, 23; Menig 28, Terzić 90
  VŽD   PAR  
  0 : 4  
Kraj
Rutinska pobeda Partizana.
90' "Poker"!
Asistencija Baždara, gol Nikole Terzića, koji prvo lomi i namešta se na levu nogu, a onda skida paučinu sa "rašlji". Sjajno.

0:4 na krovu!
80' Mirno na krovu
Sve ide svojim tokom. Partizan je zadovoljan sa 3:0, a Voždovac nema snage i kvaliteta da preterano opasno pripreti.

Pedja Milosavljevic/Starsport
71' Još jednom nije uspeo Pavlović
Nije dao gol više od godinu dana i mnogo bi mu to bilo potrebno. Sada je imao sve u svojim nogama, sam je bio pred golom Voždovca, ali... Pavlović i dalje bez gola.
67' Dobra prilika za Pavlovića
Tek treći meč za iskusnog Andriju Pavlovića od dolaska u Partizan, odnosno nakon oporavka od povrede. Dobra šansa za njega, ali malo je falilo.
60' Četiri izmene odjednom pravi Petrić
Izlazi "velika četvorka" – Menig, Natho, Dijabate, Gomeš. Na terenu su Terzić, Pavlović, Baždar i Jović.

Starsport
59' Usporio Partizan
Ne moraju mnogo da se umaraju crno-beli, a tokom nedelje ih očekuje važna utakmicau Ligi konferencija sa Kelnom u Beogradu. Verujemo da neće mnogo zatezati do kraja meča...
55' Napad Voždovca
Burmaz je probio po sredini, nameštao se duge, ali na kraju je njegove planove onemogućio Vujačić.
52' Rikardo promašio het-trik!
Sjajan prodor Meniga po levom boku. Prošao je Damnjanovića, ostavio samog Rikarda, ali on šutira manje od pola metra od leve stative.
Počelo je drugo poluvreme
Kraj 1. poluvremena
Jedna i po prilika za Voždovac u prvih 45 minuta, dok je Partizan na ova tri gola mogao da ima još nekoliko. Idemo na pauzu.
42' Partizan se izvukao
Velika greška štopera Vujačića, koji je poslao nedovoljno jak pas za Popovića. Presekao je to Burmaz, ali je Popović spasao crno-bele
39' I Dijabate bio blizu gola
Dijabate je bio u šansi, šutirao je slabijom desnom nogom, ali je lopta završila tik pored stative.
Gol za 0:3
34' Umalo 0:4
Nova velika prilika za Meniga. Raspala se još jednom odbrana Voždovca, ali ovog puta imala sreće. Na kraju izblokiran Menig.
Gol za 0:2
30' "Uprava napolje"
Odzvanja stadionom na Voždovcu. Partizanovih navijača ima u solidnom broju, pa ćemo predpostaviti da je ovo njihova poruka, a ne domaćina...
30' "Uprava napolje"
Odzvanja stadionom na Voždovcu. Ne znamo čiji navijači tačno pevaju, ali su, podsetimo, Partizanovi to radili skoro cele sezone.
28' Katastrofa se sprema Voždovcu – 3:0!
Još jedna prosta, ali istovremeno atraktivna akcija crno-belih. Natho ponovo pronalazi saigrača u dobroj poziciji, a ovog puta strelac je Kvinsi Menig. Njegov treći u sezoni.

3:0 za Partizan!
23' Duplirana prednost Partizana!
Odlična akcija Natha i Meniga u 22. minutu kada su centimetri delili Izraelca od gola, a onda samo minut kasnije stiže i nagrada za dobru igru.

Prelako gube loptu fudbaleri Voždovca, a Natho pravovremeno pronalazi Rikarda Gomeša, koji sa oko 16 metara iz sve snage matira Krunića.

0:2!
23' Duplirana prednost Partizana!
0:2 na krovu!
19' Zbunili se Dijabate i Menig
Prvo su odlično kombinovali, došli su di kaznenog, ali onda nesporazum. Dijabate šalje loptu prejako, a ona se odbija od Menigove noge daleko od opasnosti.
16' Prva šansa za Voždovac
Nešković se namestio i sa nekih 25 metara od gola šutirao odlično. Ipak, Popović dovoljno brz u reakciji i dobro postavljen.
15' Nastavlja se pritisak crno-belih
Udarac Andradea sa velike udaljenosti zaustavio je Krunić bez većih problema. Voždovac je definitivno u nokdaunu.
Gol za 0:1
12' Nova šansa
Posle centaršuta lopta pada u blizini Uroševića, koji šutira iz dobre pozicije ali od svega dobija samo korner. Hteli su crno-beli penal, ali nije bilo govora o tome.
9' Goool, vodi Partizan!
Fantastična akcija! Natho proigrava Dijabatea, on probija i lomi Nikića sjajnim driblingom, a onda šalje hirurški precizan centaršut ka Rikardu Gomešu.

Napadač Partizana ramenom(!) loptu smešta u mrežu i to je njegov 9. gol ove sezone.

1:0 za Partizan.
6' Miran start
Ništa nismo mogli ni da vidimo jer je Arena zbog derbija Premijer lige kasnila sa prenosom, ali se ništa bitnije nije ni desilo na početku.
Počela je utakmica na voždovačkom krovu
Utakmica uskoro počinje
Poznati sastavi
Voždovac: Krunić - Nikić, Damjanović, Milović, Hajdin - Ajdinović, Ivezić - Vujanović, Purtić, Nešković - Burmaz.

Partizan: Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Belić, Andrade - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.
Ako Partizan odigra kao u Kelnu, problema neće biti
* Šok za Nemce: Partizan srušio Keln!
Izjava Gordana Petrića
Igraèi koji su igrali u Kelnu su juèe imali sloodno, a oni koji nisu igrali odradili su jaèi trening. Videæemo kako se ko oseæa i odluèiti ko æe igrati, ali sam siguran da su svi od sletanja u Beograd èvrsto na zemlji. Oèekuje nas specifièna utakmica jer je veštaèka podloga na koju nismo navikli koliko i rival. Oèekujem da odigramo u istom ritmu kao u poslednje dve utakmice. Rekao sam da je zamajac Vojvodina, a nastavili smo protiv Kelna i nadam se da æe igraèi izdržati sve obaveze do kraja jeseni. Voždovac uvek ima talentovanu ekipu i igraèe koji mogu da iznenade, ali sve se vrti oko nas i ukoliko digramo kako bi trebalo ne oèekujem probleme.
Tabela
Пласман обезедио Sofascore

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: