Italija - Srbija 3:0

Odbojkaši Italije pobedili su Srbiju a 3:0 u Bariju i izborili tako vizu za olimpijski turnir 2020. u Tokiju.

 16:25, 19:25, 19:25
  SRB   ITA  
  0 : 3  
Kraj meča, Italija je izborila olimpijsku vizu
Kraj meča, pobeda Italije od 3:0 (25:16, 26.19, 25:19). Bili su bolji u svim elementima, dominirali su od početka do kraja i tako stigli do olimpijske vize. Za tim Nikole Grbića šansa je kvalifikacioni turnir koji će se održati u Srbiji od 6. do 12. januara.
Neizvesno u trećem setu
Uspela je Srbija da stigne Italijane u ovom setu i izjednači na 14:14, potom su Italijani na novi tehnički tajm-aut otišli sa poenom prednosti, 16:15.
Italijani preokrenuli
Posle 8:6, četiri poena Italijana u nizu, i prednost se istopila. Italija igra na krilima podrške sa tribina, malo šta uspeva našim momcima...
Konačno prednost Srbije!
Srbija konačno na jedan tehnički tajm-aut odlazi sa prednošću. Bolja igra u polju daje rezultat, imamo prednost od 8:6. Čelendž je potvrdio poslednji poen.
Italijani dobili i drugi set, 25:19
Zajcev je imao tri as servisa u ovom setu. Posle nove kontre, zajcev je opet poentirao, Italija dobija i drugi segt sa 25:19. Dosta slabosti u igri našeg tima. Italija apsolutno zasluženo u vođstvu, manje greše, sigurniji su u svim elementima.
Italija ima tri poena prednosti na 2. tajm-autu
Italijani as servisom dolaze do 16. poena preko Ivana Zajceva, na drugom tehničkom tajm-autu imaju prednost od tri poena. Srbija je u igri, ali servis mora da se popravi.
Bolji početak Srbije u drugom setu
Srbija je bolje počela drugi set, Tu je, igra se poen za poen, razlika je poen do dva u korist Italijana. Čini se da smo bolji i u bloku, samo da servis krene bolje...
Italija dobila prvi set sa 16:25
Italija je osvojila početni set. Igrali su bolje, čvršće na prijemu, naš tim je loše počeo set i nije uspeo da do kraja tog dela igre nadoknadi minus. Moraće izabranici Nikole Grbića nešto da promene ako žele da načine preokret u meču.
"Orlovi" igraju bolje, ali su i dalje u zaostatku
Nešto bolja igra Srbije. Ivović je doneo prvi brejk poen Srbiji za 6:11, Pogodio je i Uroš Kovačević. Utisak je da smo agresivnijim servisom primorali Italijane na defanzivu, ali i dalje imaju prednost koju su ostvarili na početku meča.
Loš početak Srbije
Slab početak našeg tima. Italijani su lako stekli prvo četiri poena prednosti, poveli sa 5.1 i na prvom tehničkom tajm-autu imaju lepu prednost od 8:2.
Šansa za Tokio
Odbojkaši Srbije imaju veliku priliku da pobedom nad Italijom obezbede plasman na Olimpijske igre 2020. u Tokiju.Meč se igra pred krcatim tribinama hale u Bariju. Italijani imaju sjajnu podršku, ali naši momci su pokazali da su jaki i kad igraju protiv domaće publike.
Dobrodošli u LIVE BLOG

Možda vas zanima

Podeli: