Dejan Stanković se obratio pred Kup

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, obratio se javnosti na konferenciji za medije pred finale Kupa.

Dobro došli!
Konferencija za medije počinje u 13 časova u medija centru stadiona "Rajko Mitić".

Konferenciju Aleksandra Stanojevića pratite - OVDE.
Zapratite B92.net/sport na društvenim mrežama
Završena je konferencija za medije
U tekstu ispod pročitajte šta je Stanković imao da kaže, a u linku iznad poslušajte.
Kakav Partizan očekuje:
"Očekujem manje-više slično, da vidimo ko će odgovoriti na agresiju. U derbiju su golovi koji se broje, ali pobedu donose oduzete lopte, koncentracija na prekidu, to su detalji koji mogu da donesu prevagu. Bitno je kako se uđe od prvog minuta i kako se odgovori na jačinu protivnika".
O penalima:
"Vežbamo penale, slobodne udarce, imamo momke koji dobro izvode, koji loše. To je stvar karaktera i momenta. Videćemo, spremni smo na 90, 120. minuta, penale, samo da se trofej donese kući".
O sudiji Milanoviću:
"Morate to njega da pitate, ne mogu ja u njegovo ime, kako će se on nositi sa pritiskom. Ako želiš da budeš akter, moraš da budeš spreman na bilo kakav pritisak".
O komentaru Stanojevića na izbor sudija:
"Nemam komentar".
Igrački kadar:
"Nisam kalkulisao, u datom momentu sam procenio da je neko više, neko manje umoran, ali svi sem Pičinija su na raspolaganju. Njega nismo uspeli da oporavimo, ali imamo ekipu koja je spremna".
Stanković:
"Sigurno će biti napeto i neizvesno, nema popravnog. Finala su za pobediti, a ne izgubiti. To je nama rekao Žoze Murinjo pred Madrid i delim to mišljenje".
Stanković počinje obraćanje:
"Zvezda daje obavezu da budeš pravi. Tako će biti i sutra. Da, sezona je bila teška, iscrpljujuća, na momente si bio sateran uza zid, taj stres smo izneli junački.

Sigurno da su umorni, ali imaju problem što imaju ludog trenera koji ne odustaje, koji ne želi to da prihvati kao razlog. Momenat za slavlje je bio, prošao i očekuje nas mnogo jaka važna utakmica, a to je derbi. Derbi je specifičan, videli smo to u ovoj godini.

Detalji sitnice, mogu da odluče, a siguran da će tako biti sutra. Izvukli smo maksimum iz sezone, ispunili smo skoro sve ciljeve, i ovo sada dolazi kao jedan, kako bih nazvao, može da bude jagoda na tortu. Da zaokružimo sezonu najpozitivnije moguće".
Velika vest pred konferenciju
Dejan Stanković je produžio ugovor.

Opširnije pročitajte - OVDE.
Put Crvene zvezde do finala:
Polufinale: Crvena zvezda – Novi Pazar 8:0 (5:0)

Četvrfinale: Crvena zvezda – TSC 4:0 (1:0)

Osmina: Crvena zvezda – Radnički Niš 1:0 (0:0)

Šesnaestina: Inđija – Crvena zvezda 0:1 (0:1)

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: