Uživo: Crvena zvezda - Monako

Košarkaši Crvene zvezde u 7. kolu Evrokupa dočekuju ekipu Monaka. Oba tima imaju skor od četiri pobede i dva poraza i bore se za čelnu poziciju u A grupi. Pobeda crveno-belima i teoretski obezbeđuje plasman u narednu fazu takmičenja.

 29:29, 16:15, 17:32, 13:15
  CZV   MON  
  75 : 91  
Sve je odavno rešeno, pitanje samo kolika će biti razlika
Posldnji minut, Monako vodi ubedljivo, 72:91.
Nidam pogađa trojku
Nidam je pogodio trojku, čisto da overi ubedljivu pobedu gostiju. Boriša Simanić je na dva minuta pre kraja smanjio na 72:89.
Džons siguran sa linije penala, Beronov 11. poen
Novi poeni za Monako, Džons je iskoristio bacanja, ali Beron uzvraća, ali i Nidam flouterom, 69:84.
Rampa Simanića, za utehu...
Slabo, slabo igra Zvezda
Nešto manje od četiri minuta igre, gosti iz Monte Karla održavaju razliku. Sada je već izvesno da će slaviti pobedu u Beogradu.
Treći poraz sve bliži
Poraz Crvene zvezde je sve izvesniji. Ništa im ne polazi za rukom, ostalo je pet minuta do kraja.
Šest minuta do kraja, razlika se ne topi
Nervoza je prisutna, Monako i dalje održava prednost. Biće teško crveno-belima u poslednjih šest minuta.
Čudan kriterijum sudija
Ognjen Dobrić je postigao poene za 66:80, ali sudije opet nerviraju publiku, ponovo su svirali ličnu Ristiću. Publika je nezadovoljna. Kikanović pogađa oba bacanja, 66:82.
Poslednjih osam minuta
Beron i fFaje su ušli u igru, Utara pogađa bacanja, gosti i dalje imaju velikih +16. Vode sa 64:80.
Džons otvorio poslednju četvrtinu poenima za Monako
Džons je pogodio za goste na početku poslednje deonice igre, 62:78.
Simanić zakucao za kraj III četvrtine
Lakomb je posle dva iskorišćena bacanja postigao svoj 16. poen. Dejan Davidovac je opet iznudio faul, sa linije bacanja imao je polovičan učinak, 60:76. Potom je Boriša Simanić monstruozno zakucao za 62:76.Kraj treće četvrtine.
Mini serija Zvezde od 5:0
Da li je ovo kasno buđenje? Crveno-beli su napravili seriju od 5:0, Davidovac čini se da diže igru ekipe, ali razlika je i dalje dvocifrena, 56:74. Poslednji je minut treće četvrtine.
Davidovac se bori...
Dejan Davidovac je postigao poen i potom pogodio dodatno bacanje. Na parketu su trenutno četiri igrača koji su igrali u juniorskom pogonu. Ali razlika je velika, 59:74.

Foto: Starsport
Tomić meša karte, ali...
Pokušava Milan Tomić da trgne svoj tim, ali bez uspeha. Monako je stvorio veliku prednost.
Dobrić konačno pogađa
Ognjen Dobrić prekida seriju gostiju, smanjio je na 54:71. Ali Derik Nidam je neumoljiv, 54:74.
Očajna treća četvrtina Zvezde
Lakomb pogađa, gosti vode 52:71!
Beg Francuza, Zvezda u problemu
Stao je napad u potpunosti, a Monako koristi greške i povećeva prednost. Ovo je sada već ozbiljnih -13, Milan Tomić je opet zatražio tajm-aut pri rezultatu 52:65.
Ozbiljna prednost Monaka
Lakom je pogodio dva bacanja na isteku petog minuta treće četvrtine, ali je Filip Čović uzvratio trojkom i smanjio na 52:60. Derek Nidam je uzvratio trojkom, 52:63.
Perperoglu pogodio, ali Francuzi na +9
Stratos Perperoglu je promašio šut za tri, ali se ispravio ulaskom pod koš. Kikanović je uzvratio sa poludistance, a Hamer je pogodio za 49:58.
Tomić zatražio tajm-aut, Zvezda na -7
Slaba prva tri minuta domaće ekipe u trećoj četvrtini. Lazić ima četiri lične, Monako je napravio mini seriju, Kikanović je zakucao za 47:54. Zvezda na -7. Najveća prednost gostiju.
Nesportska za Lazića, protest publike
Silni zvižduci sa tribina sudijama koje su svirale nesportsku Branku Laziću. Nidam je pogodio bacanja, Lazić je zbog 4. lične izašao, a ušao je Stratos Perperoglu. Beron slabo igra u odbrani, Faje je napravio faul na Utari, izašli su i iz bonusa. Gosti vode 47:52.
Utara pravi problem
Utara je nerešiva enigma za sada. Postigao je 12 poena, teško ga zaustavljaju košarkaši domaćeg tima kada je u prodoru. Monako vodi sa 47:48.
Prodor Fajea, pogodak
Mohamed Faje je postigao prve poene za Zvezdu u trećoj četvrtini, bio je to dobar učaz pod koš. Gosti su uzvratili preko Kikanovića, 47:46.
Počela treća četvrtina
Počela je treća četvrtina, Kikanović je promašio oba bacanja za goste.
U hali oko 3.500 gledalaca
Efikasno poluvreme
Pojačali su košarkaši Crvene zvezde igru u odbrani i to je donelo rezultat, ali prava uzbuđenja tek slede. Rezultatska klackalica je bila prisutna tokom obe četvrtine. Kod domaćina Džo regledn je postigao 9, Bili Beron 8, a Maik Cirbes 6 poena. U timu Monaka Utara je postigao 10 poena, Elmedin Kikanović 9, a Nidam poen manje.

Foto: Starsport
Kraj II četvrtine, Zvezda ima minimalnu prednost
Elmedin Kikanović je ostavljen sam, postigao je koš, ali u poslednjim sekundama druge četvrtine Cirbes je pogodio. Zvezda na odmor ide sa poenom prednosti 45:44.
Lakomb se povredio
Lakomb se nezgodno okliznuo i čini se, povredio. Izašao je sa parketa na 54 sekunde do kraja druge četvrtine.
Utara za seriju od 0:9
Trojka Utare, gosti prave seriju od 0:9. Potom je Cirbes je smanjio na 41:42.
Monako preokrenuo
Reglend nije uspeo da pogodio trojku iz teške pozicije, a onda Beron pravi prekršaj. Utara pogađa za Monako, a onda posle izgubljene lopte lako polaganje za Lakomba i gosti su izjednačili, 39:39.
Tehnička greška za Filipovskog
Dosuđena je tehnička greška sa trenera gostiju Sašu Filipovskog. Perperoglu ne pogađa bacanje, Tomić uvodi na teren Berona umesto Simanića za poslednja tri minuta druge četvrtine.
Kikanović smanjio na -4
Kikanović je pogodio iz ofanzivnog skoka, 39:35, a onda Simanić promašuje. Strećom, Monako brzo gubi loptu, a onda Simanić ne uspeva ni sa distance.
Bolje u odbrani
U prvih pet minuta druge četvrtine, Zvezda je primila samo četiri poena. Bolja igra u odbrani. Možda i u napadu, jer vode sa 39:33.
Dve promašene trojke
Dobrić i Čović u jednom napadu ne pogađaju na šutu za tri poena, ali dobra stvar je ofanzivan skok. Potom Reglend pogađa, Zvezda vodi 37:33.
Zvezda mora igrati čvršću odbranu
Previše poena su izabranici Milana Tomića primili u prvoj četvrtini. Jasno je da će morati da pojačaju odbranu, Monako je postigao isuviše lakih poena.
Utara izjednačio
Utara preko Odža pogađa pod košem za izjednačenje, 33:33. Žozef pravi faul nad Odžom u narednom napadu, koji je izgubio loptu.
Odžo za prednost Zvezde
Odžo je doneo novu prednost crveno-belima koji imaju dobru podršku sa tribina, 31:29.
Nerešeno na kraju prve četvrtine
Efikasna četvrtina, oba tima imaju po pet pogođenih trojki, gosti sa nešto boljim procentom. Na kraju potpuna ravnoteža, 29:29.
Francuzi uzvratili trojkom, Perperoglu siguran sa linije bacanja
Monako je pogodio za tri poena, a potom i jedno slobodno bacanje za 27:29. Dobili su i crvenp-beli slobodna bacanja na 11.5 sekundi do kraja četvrtine, Perperoglu je bio siguran, 29:29.
Reglend za tri poena!
Džo Reglend pogađa za tri poena i prednost Zvezde od 27:25.Do kraja prve četvrtine 1:12.
Brza igra oba tima, Francuzi ne posustaju
Kad god Crvena zvezda priđe na dva poena, gosti pogode u narednom napadu. Igra se dosta brzo i efikasno, 21:25.

Foto: Starsport
Koš za koš
Pogodili su Francuzi preko lakomba, ali uzvratili su crveno-beli. Na 3:55 do kraja prve četvrtine druga lična za Lazića. I Dobrić ulazi u igru.
Beron za tri!
Na isteku petog minuta igre Bili Bron postiže osmi poen, uz drugu trojku na meču, 17:18.
Monako u vođstvu
Dosta prostotra imaju gosti na šutu. Već dve trojke su pogodili, a sigurni su i pod košem i otuda vode 14:18.
Sjajan start
Beron je postigao dva bacanja za Zvezdu, porom su gosti uzvratili trojkom za 2:3. Strelci su raspoloženi na startu, Zvezda je trenutno u vođstvu,14:13.
Standardna petorka Zvezde
Crveno beli počinju meč sa standardnom petorkom, Regland, Beron, Lazić, Faje, Cirbes.
Davidovac u timu
Posle pet mečeva u kojima nije igrao, dejan davidovac je konačno u timu Crvene zvezde. Zato van ekipe su Nenadić i Radanov.

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: