Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.06.2023.

16:25

Haos i u Turskoj: Itudis se žalio na sudije – završili sezonu

Trojica arbitara koji su delili pravdu na trećem polufinalnom susretu Fenerbahčea i Anadolu Efesa neće suditi do kraja sezone.

Izvor: SN

Autor: SN

Haos i u Turskoj: Itudis se žalio na sudije – završili sezonu
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Fenerbahčea, Dimitris Itudis je bio vidno nezadovoljan onim što je video na trećoj utakmici polufinala turske lige koju je njegov tim izgubio od Efesa.

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman odgovorio je na žalbe kolege iz Fenerbahčea Dimitrisa Itudisa na suđenje.

Stigla je i reakcija iz KS Turske, trojica sudija koji su delili pravdu na trećoj utakmici polufinala neće više suditi do kraja sezone.

"Iako smo ekstremno zadovoljni generalnim nastupom sudija od početka sezone, odluke donete u trećoj utakmici između Anadolu Efesa i Fenerbahčea u Sinan Erdem Domu u okviru polufinala turske Super lige, uticala su na ishod meča. Iako sam uveren da nije bilo zle namere, kao potpredsednik Košarkaškog saveza, odgovoran za Centralni arbitražni komitete, lično sam veoma pogođen. Doneta je odluka da se trojica sudija koja su delila pravdu juče odmore do kraja sezone", stoji između ostalog u saopštenju turskog Saveza, koje je potpisao potpredsednik Kemal Dinčer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve