Nova vest
Košarka

Subota, 03.06.2023.

22:10

Novo saopštenje KKCZ: Neće Milija određivati kad će biti finale

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se novim saopštenjem povodom slučaja preklapanja finalnih termina ABA lige i plej-ofa KLS.

Izvor: B92

Autor:B92

Novo saopštenje KKCZ: Neće Milija određivati kad će biti finale
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Klub sa Malog Kalemegdana reagovao je na izjavu sportskog direktora KLS Milije Vojinovića, datu Sportklubu.

" U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “Sport klubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridianbet, kao i pojedine detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale…", stoji u saopštenju.

Šta još poručuju crveno-beli, pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve