Nova vest
Košarka

Subota, 28.01.2023.

12:12

Barać: Očekuje nas još jedan kvalitetan protivnik

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da je Cibona tim koji igra pametno i dodao da će njegovoj ekipi biti potreba najbolja igra ako želi da slavi.

Izvor:

Autor:

Barać: Očekuje nas još jedan kvalitetan protivnik
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaši Mege gostuju sutra ekipi Cibone, u utakmici 17. kola ABA lige.

"Nakon tri vezane pobede protiv ozbiljnih timova, očekuje nas još jedan kvalitetan protivnik. Dobro vođen, sa mnogo napadačkog talenta, tim koji igra veoma pametno i metodično. Dobro smo trenirali i nadam se da ćemo to preneti na utakmicu. Potrebna nam je najbolja igra na gostovanjima kako bismo došli u poziciju da dobijemo meč", rekao je Barać, prenosi klub.

Mega je posle tri vezana trijumfa značajno popravila svoju poziciju u borbi za plej-of i sa učinkom 6/10 je na osmom mestu na tabeli ABA lige. Cibona je sa istim učinkom, ali i nešto slabijom koš razlikom, korak ispod.

"Idemo u goste veoma iskusnoj ekipi Cibone, koja je naš prvi okršaj rešila u svoju korist. Sada smo u seriji dobrih rezultata, vezali smo tri pobede, te u dobrom raspoloženju dočekujemo predstojeći duel i nadamo se novoj pobedi koja bi nam mnogo značila", rekao je košarkaš Mege Nikola Đurišić.

Ova dva tima susrela su se 19 puta u regionalnom prvenstvu, a Mega je dosad bila uspešnija sa 11 trijumfa, dok je u Zagrebu slavila četiri puta i pretrpela pet poraza.

Meč je na programu sutra od 12.00 u dvorani "Dražen Petrović".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve