Nova vest
Košarka

Četvrtak, 23.06.2022.

09:24

Zvezda ili Partizan – gde će Braun?

Američki plejmejker sa španskim pasošem, Lorenco Braun, nalazi se na meti večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, preneo je "Basket inside".

Izvor:

Autor:

Zvezda ili Partizan – gde će Braun?
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Amerikanac je slobodan igrač pošto je prekinuo saradnju sa Uniksom, a njegova želja je da ostane u Evroligi, što se poklapa sa ambicijama beogradskih večitih rivala koji će u narednoj sezoni predstavljati Srbiju u elitnom takmičenju.

Braun je u sezoni 2019/20 nosio dres Crvene zvezde, pa je stoga klub sa Malog Kalemegdana bliži njegovom potpisu, ali ne bi bilo iznenadjenje da krene putem Kevina Pantera, koji je promenio boje i posle Zvezdinog obukao dres Partizana.

Klub iz Humske čeka rasplet oko Jama Madara koji će se u Letnjoj ligi boriti za ugovor sa nekim od NBA timova. Drugi plejmejker Partizana Dalas Mur ima ponude iz Azije.

Lorenco Braun se odrekao drzavljanstva Amerike kako bi dobio španski pasoš i nastupao za "crvenu furiju" na Evrobasketu koji startuje 1. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve