Nova vest
Košarka

Subota, 21.05.2022.

19:25

Barcokas: Igrali smo iz ponosa

Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da se u utakmici za treće mesto ništa ne dobija, ali da je njegova ekipa igrala iz ponosa.

Izvor: B92

Autor:B92

Barcokas: Igrali smo iz ponosa
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

On se zahvalio navijačima na podršci tokom čitavog završnog turnira Evrolige u Beogradu pošto je Olimpijakos je u meču za treće mesto završnog turnira Evrolige izgubio od Barselone sa 74:84.

"Ovo je bila utakmica gde se ništa ne dobija, morali smo da igramo iz ponosa, zarad naših navijača. Bila je dobra utakmica, kao malo finale. Zahvalan sam navijačima na podršci i želim da pomenem Jorgosa Printezisa, mislim da je blagosloven da vidi koliko ga cene navijači, u za njega verovatno poslednjoj utakmici u Evropi", rekao je Barcokas na konferenciji za novinare u Beogradu.

Barcokas je naveo da se ekipa sada okreće domaćem prvenstvu i ocenio da je loše šutirala za tri poena na celom turniru, "zbog neiskustva".

"Imali smo možda najbolji procenat za tri u Evroligi, ne verujem da će to biti problem u domaćoj ligi", dodao je Barcokas.

Finale završnog turnira Evrolige između branioca titule Efesa i Real Madrida počeo je u 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve