Nova vest
Košarka

Utorak, 17.05.2022.

09:55

Fan zona F4 Evrolige kod "Stefana Nemanje"

Titula zemlje košarke se ne osvaja samo na terenu, a na njemu Srbija kroz istoriju ima nebrojano mnogo uspeha.

Izvor: B92

Autor:B92

Fan zona F4 Evrolige kod
Foto: F4Belgrade

Epitet zemlje košarke se dodeljuje i zbog duha koji krasi našu zemlju i našu prestonicu. Košarka u Srbiji i Beogradu se igra svuda, u svakom kraju grada, čak i na krovovima višespratnica, a bez terena za basket naš grad bi izgledao prazno.

Zvuk tapkanja lopte i cepanja mrežice je zvuk našeg grada.

Beograd će u periodu od četvrtka do subote biti prestonica evropske košarke. Centar zbivanja jesu utakmice Fajnal fora Evrolige koji će se održati u ''Štark areni'', ali da bi se duh košarke osetio na najbolji način spremna je Fan zona na Savskom trgu – ulaz je besplatan.

Moderni centar Beograda dobio je novo ruho, na Trgu je instaliran i basket teren na kom će se održati zvanični FIBA 3x3 turnir koji će biti pravi magnet za sve ljubitelje igre pod obručima.

Međutim, za sve posetioce turnira iz svih zemalja Evrope, ali naravno i za lokalno stanovništvo, partneri Evrolige – Turkish Airlines, adidas, 7Days, BKT, kao i lokalni partneri Tehnomanija, DDOR Osiguranje, Coca-Cola helenic, Voda Voda, MaxBet i Kafeterija, spremili su štandove koji će biti prava atrakcija za sve uzraste.

Navijači će imati priliku da učestvuju u veoma interesantnim igricama i da osvoje vredne nagrade. Samo neke od njih su i karte za utakmice Fajnal fora Evrolige koje vas čekaju na jednom od pomenutih stanica sa aktivacijama.

Fan zona na Savskom trgu dočaraće na najbolji način duh Fajnal gora i pokazati još jednom na delu da su Beograd i Srbija zemlja košarke.

Možda i najveća atrakcija rezervisana je za petak, dan između polufinalnih mečeva i finalnog dana.

U petak od 18 časova i 30 minuta biće održano takmičenje u zakucavanju juniora učesnika ANGT turnira. Samo pola sata kasnije oni će se nadmetati u brzom šutiranju trojki.

U fantastičnom ambijentu imaćete prilike i da vidite mnoga atraktivna imena iz sveta košarke, kako bivše zvezde Evrolige, tako i velika imena današnjice čiji je učinak zapažen čak i na NBA terenima.

Velike borbe su pred nama na terenu, četiri kluba boriće se za trofej, a šampion može biti samo jedan. Ipak, Fajnal for se ne održava samo u ''Štark areni'', mesto gde ćete na najbolji način osetiti sve što Fajnal for nudi jeste Fan zona na Savskom trgu.

U četvrtak i petak od 11 časova kreće program u Fan zoni, a u subotu već od 10 sati uz besplatan ulaz tokom svih dana. Vidimo se u modernom centru Beograda!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve