Fudbal 64

Ponedeljak, 28.11.2022.

16:08

"Mitrović sebičan – Hrvatskoj se ovo ne bi desilo"

Bivši srpski fudbaler Dragiša Binić kaže da je naša selekcija na neverovatan način ostala bez dva boda protiv Kameruna.

"Mitroviæ sebièan – Hrvatskoj se ovo ne bi desilo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Branko

pre 1 godinu

Пикси не прати фудбал у свету, поготово не у Африци, ужирио се у свом сапунском мехуру, главни је кривац за сумрак Србије на Мундијалу..

l.

pre 1 godinu

Ovo je uobičajena partija Mitrovića. On daje golove, ali i dosta dosta promašuje. Čemu čuđenja. Bolji je u igri glavom, ali je danas mnogo šutirao nogom. Može da funkcioniše samo kad je sva igra njemu podređena i kad sve lopte ka njemu idu. Jasno je i vrapcima na grani da nikad nije bio igrač za brze kontre ili polukontre, odnosno za ekipe koje forsiraju takav način igre.

Boban

pre 1 godinu

A sta su slagali i Binic i Bogdanovic istina boli pa na 3 1 ni Zlatar iz NOVE VAROSI nebi napadao nego bi igro laganu bunkericu i do bio bi utakmicu protiv nepismene ekipe iz kameruna.

Sale

pre 1 godinu

Binu za selektora, ili bilo koga ko razume osnovne postulate igre, jer je ovo danas bila smejurija, a ne vodjenje tima.
(Voja, 28. novembar 2022 17:56)

Bina nije razumeo osnovne postulate igre ni dok je bio aktivan igrač...

Ljubitelj fudbala

pre 1 godinu

Slažem se sa Binićem skroz! Sebični Mitrović pored jednog datog gola promašio još sijaset izglednih prilika i pokazao priličnu sebičnost u nekim situacijama, zatim indolentni i nezainteresovani selektor Piksi sedi na klupi kao neki neutralni posmatrač meča, na terenu najpre ubedljiva igra i ubedljivo vođstvo a onda haos i anarhija gde se nema nikakav plan, gde se nema koncepcija. I naravno rezultat svega toga je ovaj remi koji nas znatno udaljava od prolaska grupe. Tako da sve je jasno. Veliki pozdrav Biniću majstore!

realno

pre 1 godinu

Moze naslov da bude i: 'Binic sebican...', i tu utakmicu protiv Bajerna je Binic bio i u jos boljim sansama od Mitrovica i nije htio da doda Pancevu a odbrana Zvezde je izlazila visoko pa smo popili poraz na sred Marakane. Je li tad bio kriv Ljupko kao danas Piksi?!

Mogu misliti kako vam je bilo nakon tekme u svlacionici kad je Ljupko bijesnio od klupe do tunela. Samo se nadam da je i Piksi grmio danas.

Jedino ne shvatam reditelje prenosa koji za komplet utakmicu 2x ne prikazu trenere, kao da nijesu dio igre.

wolwerine

pre 1 godinu

Čemu nervoza, I neka nerealna očekivanja? Tu smo dje smo odavno, jedan, dva igrača klasa veća, vec zadnjih 20 min godina, ranije ta dva klasa u odbrani ostalo nula, sada sredina i napad klasa i to upitno, klasa je Vlahović, I Tadić upitno jer je već stariji.. Ovo drugo krajnji domet plasiranje na prvenstvo i puna kapa.. To Partizan, Zvezda, kriv ovaj, onaj, ma to je za djecu priča.. Mi smo daleko daleko od jake reprezentacije bili i bićemo, imali smo krajem 80 tih, i do 98 ozbiljnu ekipu, ovo ostalo ma ajdee, uvijek ćemo imati odlične pojedince, i to je to, ali tim teško

zdravko

pre 1 godinu

Nisi ti moralni gmizavac. Tisi grobarski potrcko, Binic je za mitrovica mister ronaldinjo covek ima prvaka evrope prvak sveta klupski. Zato cuti taj mitrovic nas ukanalijo i toje istina. Jovic je dao u realu golova koliko je dobijo lopti. Takodje u italijanskom prvenstvu redovno daje golove. Sve dok bjekovic komanduje stojkovicu da moraju grobari bivsi igraci partizana da igraju vako cemo prolaziti.

Miro

pre 1 godinu

Mitar promasi penal protiv Skota, pa ga zavismo u crno, pa dade legendarni gol protiv Portugalije pa je nacionalni heroj Vidi se da je rovit, a igra celu utakmicu, Piksi je trebao odmah da ga izmeni na klupu da ga oladi ,zbog egoizma ,kao sto je i Gudelja zbog kikseva Uvek zavisimo od drugih rezultata...

Mihajlo

pre 1 godinu

Koji bre mi blok znamo da igramo,nikad ništa nismo znali da odbranimo,dobili bi ga i od Portugala tamo da ga nismo dali pred sam kraj. Ova ekipa mora da igra napadački,umesto tih blokova trebalo je da uzmemo loptu i tika taka.

ljuba

pre 1 godinu

Najlošiji igrač naše ekipe bio je Mitrović i pored postignutog gola kojeg mu je servirao Živković.
Mitrović nije bio spreman a toliko je bio sebičan da bi bar još jedan - dva gola dali d nije želeo da se lično istakne.
To nije dobar odnos prema reprezentaciji Srbije.

Djida

pre 1 godinu

Pikseta vadi da ne dobije šutaru jedino 1/2 finala ili finale.
Al Boga mi vidim ogroman šut već u petak posle konačnog debakla od ŠVICE.

Big bang

pre 1 godinu

Ne postoji taj napad,koji može da postigne toliko golova,koliko ta odbrana moze da primi.I to je naš glavni problem.A moglo je bolje.....

montoya

pre 1 godinu

Pored sramotne igre i nezalaganja bas mi je za oko zapao Mitrovicev bezobrazluk i nadmenost, cak i kada je dao gol za koji je Zivkovic 90% zasluzan, ne cestita njemu vec trci ka klupi!! Svadja se sa Tadicem, prigovara Kosticu, a na sve to potrcao ljudski nije!!

Ljubisa

pre 1 godinu

Upravo to. Sve stoji kako ocenjuje Binic i 'naslov'. Trener? bez trenera u dve utakmice. Najgore je kada se 'nazovi profesionalci' u fudbalu kriju iza mantre kako su svi strucni za fudbal? Iznose ocene kao da se radi o nekom drugom. Amaterizam.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Mitrovic igra u 3 razrednom klubu
Mitrovic nije dribler.
Mitrovic ne stvara sanse.
Mitrovic je target man.

Mitrovic je Zigic 20 cm nizi.

zex

pre 1 godinu

dule, 28. novembar 2022 17:22)
Pa zar nije u pravu? Koga je to piksi vodio? Kakve uspehe ima? Pogledaj kako je vodio Dejan Stankovic Zvezdu, sa koliko energije i samo jedan neuspeh i otišao je ali dao je sve za tim, ostario je 5 godina za dve, po meni mnogo bolje resenje nego ovaj ne znam kako da ga nazovem, kao mrtvak je bez ikakve energije koju bi preneo na igrače i sta u opšte rade Vlahovic i Jovic? sta se dešava u timu?

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Ti Mitrovicu nisi ni do kolena.
Jel trebao Jovica da pusti? Decko koji u realu cwlu sezonu nije uspeo gol da postigne. Nerealan si deko, sada su svi pametni.. Klasicna srpska naknadna pamet.

Cvele Trifunovski

pre 1 godinu

Bina. Isto tako kao Mitar danas ti nekada protiv Bajerna na Marakani. Na 1-0 za nas u prvom poluvremenu ne dajes loptu Pančevu koji je sam ko duh. I to 3 puta.
Umesto da vodimo 3-0 preokret 1-2 za Bajern. A onda se "nebo otvorilo" i sam bog nas je spasio! Danas nije. Nadamo se da će biti uz nas protiv Švajcaraca.Napred Srbija!

sto mu gromova

pre 1 godinu

Bukvalno sve tacno. Mitar daje gol, izvidis ga i odmaras. Ubacujes novog, svezeg i brzeg napadaca(pre bih Vlahovica ali moze i Jovic) i cekas ih na kontru da ih dotuces. Bilo bi bar 5:1. Ovako napadas kao muva bez glave sa staticnim cetarforom i primas 2 gola iz kontre iako tvoja ekipa vodi sa 2 razlike. Neverovatno. Utakmica za udzbenike kako trenet-selektor ne zna da privede kraju vec dobijenu utakmicu. Tu me Piksi iznenadio negativno iako je od njih napravio ekipu za svega godinu dana, ali ovo ne sme da se desi ni pocetniku.

Podgoricanin

pre 1 godinu

Da ste primili golove iz nekih prekida ili gresaka odbrane, razumio bih. Ovo je bilo fudbalsko samoubistvo. Navijajte veceras za Brazil, pa protiv Svajcarske "ili jesi, ili nisi...". Srecno!

dule

pre 1 godinu

Ovim rezultatima nase reprezentacije se Terza jako obradovao

Kada se zavrsi prvenstvo ima odma da udari na piksija

Najgore od svega je sto ce jedno zlo koje se zove Terza potpuno sa pravom da razapne Piksija koji je nedorastao takmicenju kao sto je SP

matrix74

pre 1 godinu

Ma nikad vise, 35godina ja kao gledam, pratim, navijam, i 35godina isti rezultat. Mi mozemo max. 30min da dominiramo, i posle ode sve u 3 lepe.
Neznamo mi da igramo fudbal, to je realnost. Znamo kako se sramoti i bruka, tu smo najbolji. Ajde lepo pakovanje i kuci, pa se kur...e tamo u onoj mafijaskoj ligi.

Boško

pre 1 godinu

Nije Mitrović sebičan, samo neće da dobaci loptu određenim igračima. Vidite valjda da pola njih ne razgovara međusobno, a Piksi ispada dvorska luda pokušavajući da glumi da je sve kako treba. Baš težak raspad na ovom SP, a videćemo šta će se sve saznati u narednim danima, pošto glasine već stižu danima iz Katara.

vukica

pre 1 godinu

Generalno golgeteri tako igraju, cekaju da im se nabaci lopta da daju gol, od njih se nista drugo i ne ocekuje nego da zabiju gol, Mitrovic je bio svestan koliko je zicera ispromasivao pa je gledao da se izvadi, zato je solirao, ali bez efekta

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Objasnio Binić sve lepo, jasno i precizno. Slažem se s njim i i ja se pitam čija je bila ideja da se na 3:1 i sa fizički nespremnim igračima ostane tako visoko protiv jedne izuzetne trkačke ekipe koja može da trči i 200 minuta bez problema i tako se toj ekipi pokloni šansa za povratak u meč, što se i desilo na ovoj utakmici, naravno. Ako je Piksijeva kriv je on za takvu nerazumnu odluku, a ako nije kriv je što nije njegova jer on je taj koji treba da donosi odluke o igri reprezentacije, on je šef "Mister" kako ga zovu. Dakle u svakom slučaju krivica je selektorova a i dobrog dela igrača. Pomenuo je Binić i Mitrovića s pravom, jeste Mitrović dao gol, ali jeste i promašio mnogo šansi, neke čiste zicere, mogao sam da reši ovaj meč het-trikom, plus je u nekim izuzetnim situacijama bio zaista sebičan. Poigravali su se naši na 3:1, hteli egzibiciju i pobedu 6:1 i to im se osvetilo, a na klupi su imaju selektora koji je svo vreme ćutao, nije bio uz tim, nije davao uputstva i naređenja, i naravno nastao je haos i anarhija u timu, i zato smo se obrukali sa ta dva pacerski primljena gola od do tada potpuno inferiorne ekipe koju smo nadigrali. Tako se ne igra Svetsko prvenstvo, tako se ne vodi nacionalni tim, definitivno. I naravno da se Hrvatima ovo ne bi desilo, Hrvati te situacije rešavaju rutinski, videli smo i juče to na delu protiv Kanade. A i taj Kamerun i to u mnogo jačem sastavu Hrvati su rutinski demolirali 4:0 na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

Pera

pre 1 godinu

Binic je apsolutno u pravu, jos u toku utakmice sam napisao slican komentar. Za mene nema nikakve dileme, utakmicu je upropastio Piksi. Danas je dokazao da je nula od trenera, njegova napadacka igra po svaku cenu danas je licila na ruski rulet koji nas je ubio. Ovu danasnju utakmicu, na ovaj naci, ne bi izgubio ni treceligaski trener. Zvezdas sam, imam dosta godina i uzivao sam u njegovim majstorijama, ali sa vođenjem utakmice on pojma nema.

Realno

pre 1 godinu

Svi pametni. Uradiš ovo ono to si trebao a što nisi......Jesmo prošli kako smo prošli naivno ali brate sve znate tako ubedljivo a da vecina nije fizičko radila u osnovoj.

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

U redu je da je napadac sebican ako je u povoljnoj poziciji za sut, ali ako vidi da nije u povoljnoj poziciji, a njegov saigrac stoji sam i on opet nece da mu doda, e onda je to cist bezobrazluk

Slobodan

pre 1 godinu

Trener je kriv neznam kako nije izvukao pouku protiv brazilske nismo uputili nijedan šut na gol.piksi nije dorastao za ovakvo takmičenje.protiv švajcarske da mitrović bude rezerva ništa nije pokazao ni protiv brazilac.

Slaviša

pre 1 godinu

Napadač i treba da bude malko sebičan ali suštinu si pogodio nije želeo da da loptu igraču koji je stajao sam samcat levo još treba reči ako Brazil dobije ovu poslednju igrače bez pola sastava sami sebe smo izbacili selektor je bio največi krivac za poraz.Drugo ono što svima smeta jeste da na Pomislio sam da smo se nakon škotske konačno rešili tandema Milenkovič-Mitrovič ali ne Piksi je uspeo ponovo da jih sastavi kako za svaki slučaj nebi dobili utakmicu koja je več bila rešena.

MILICAMILSA

pre 1 godinu

Koga briga za Hrvate, Nemce, Francuzi
.. mi smo mi, realnost je takva da smo loši, je l moramo da znamo izjavu bas svakog stručnjaka, ionako nam je muka i bez toga, oporavak još traje od onog mučenja jutros

Ivar

pre 1 godinu

Hrvatkoj od prije 10ak godina da, ovoj sada vjerojatno nebi jer se je dosta pormijenio mentalitet i stav igraca. Ova ekipa nebi nikada dopustila Turcima onaj gol kao 2008 na Euru i slicne gluposti koje su se znale desavati. Daleko od toga da ne prave gluposti ali te neke stvari se vise ne desavaju kao prije

sto mu gromova

pre 1 godinu

Bukvalno sve tacno. Mitar daje gol, izvidis ga i odmaras. Ubacujes novog, svezeg i brzeg napadaca(pre bih Vlahovica ali moze i Jovic) i cekas ih na kontru da ih dotuces. Bilo bi bar 5:1. Ovako napadas kao muva bez glave sa staticnim cetarforom i primas 2 gola iz kontre iako tvoja ekipa vodi sa 2 razlike. Neverovatno. Utakmica za udzbenike kako trenet-selektor ne zna da privede kraju vec dobijenu utakmicu. Tu me Piksi iznenadio negativno iako je od njih napravio ekipu za svega godinu dana, ali ovo ne sme da se desi ni pocetniku.

montoya

pre 1 godinu

Pored sramotne igre i nezalaganja bas mi je za oko zapao Mitrovicev bezobrazluk i nadmenost, cak i kada je dao gol za koji je Zivkovic 90% zasluzan, ne cestita njemu vec trci ka klupi!! Svadja se sa Tadicem, prigovara Kosticu, a na sve to potrcao ljudski nije!!

matrix74

pre 1 godinu

Ma nikad vise, 35godina ja kao gledam, pratim, navijam, i 35godina isti rezultat. Mi mozemo max. 30min da dominiramo, i posle ode sve u 3 lepe.
Neznamo mi da igramo fudbal, to je realnost. Znamo kako se sramoti i bruka, tu smo najbolji. Ajde lepo pakovanje i kuci, pa se kur...e tamo u onoj mafijaskoj ligi.

Ivar

pre 1 godinu

Hrvatkoj od prije 10ak godina da, ovoj sada vjerojatno nebi jer se je dosta pormijenio mentalitet i stav igraca. Ova ekipa nebi nikada dopustila Turcima onaj gol kao 2008 na Euru i slicne gluposti koje su se znale desavati. Daleko od toga da ne prave gluposti ali te neke stvari se vise ne desavaju kao prije

Boško

pre 1 godinu

Nije Mitrović sebičan, samo neće da dobaci loptu određenim igračima. Vidite valjda da pola njih ne razgovara međusobno, a Piksi ispada dvorska luda pokušavajući da glumi da je sve kako treba. Baš težak raspad na ovom SP, a videćemo šta će se sve saznati u narednim danima, pošto glasine već stižu danima iz Katara.

MILICAMILSA

pre 1 godinu

Koga briga za Hrvate, Nemce, Francuzi
.. mi smo mi, realnost je takva da smo loši, je l moramo da znamo izjavu bas svakog stručnjaka, ionako nam je muka i bez toga, oporavak još traje od onog mučenja jutros

i to vam je tako

pre 1 godinu

Mitrovic igra u 3 razrednom klubu
Mitrovic nije dribler.
Mitrovic ne stvara sanse.
Mitrovic je target man.

Mitrovic je Zigic 20 cm nizi.

Podgoricanin

pre 1 godinu

Da ste primili golove iz nekih prekida ili gresaka odbrane, razumio bih. Ovo je bilo fudbalsko samoubistvo. Navijajte veceras za Brazil, pa protiv Svajcarske "ili jesi, ili nisi...". Srecno!

ljuba

pre 1 godinu

Najlošiji igrač naše ekipe bio je Mitrović i pored postignutog gola kojeg mu je servirao Živković.
Mitrović nije bio spreman a toliko je bio sebičan da bi bar još jedan - dva gola dali d nije želeo da se lično istakne.
To nije dobar odnos prema reprezentaciji Srbije.

dule

pre 1 godinu

Ovim rezultatima nase reprezentacije se Terza jako obradovao

Kada se zavrsi prvenstvo ima odma da udari na piksija

Najgore od svega je sto ce jedno zlo koje se zove Terza potpuno sa pravom da razapne Piksija koji je nedorastao takmicenju kao sto je SP

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Objasnio Binić sve lepo, jasno i precizno. Slažem se s njim i i ja se pitam čija je bila ideja da se na 3:1 i sa fizički nespremnim igračima ostane tako visoko protiv jedne izuzetne trkačke ekipe koja može da trči i 200 minuta bez problema i tako se toj ekipi pokloni šansa za povratak u meč, što se i desilo na ovoj utakmici, naravno. Ako je Piksijeva kriv je on za takvu nerazumnu odluku, a ako nije kriv je što nije njegova jer on je taj koji treba da donosi odluke o igri reprezentacije, on je šef "Mister" kako ga zovu. Dakle u svakom slučaju krivica je selektorova a i dobrog dela igrača. Pomenuo je Binić i Mitrovića s pravom, jeste Mitrović dao gol, ali jeste i promašio mnogo šansi, neke čiste zicere, mogao sam da reši ovaj meč het-trikom, plus je u nekim izuzetnim situacijama bio zaista sebičan. Poigravali su se naši na 3:1, hteli egzibiciju i pobedu 6:1 i to im se osvetilo, a na klupi su imaju selektora koji je svo vreme ćutao, nije bio uz tim, nije davao uputstva i naređenja, i naravno nastao je haos i anarhija u timu, i zato smo se obrukali sa ta dva pacerski primljena gola od do tada potpuno inferiorne ekipe koju smo nadigrali. Tako se ne igra Svetsko prvenstvo, tako se ne vodi nacionalni tim, definitivno. I naravno da se Hrvatima ovo ne bi desilo, Hrvati te situacije rešavaju rutinski, videli smo i juče to na delu protiv Kanade. A i taj Kamerun i to u mnogo jačem sastavu Hrvati su rutinski demolirali 4:0 na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

Slaviša

pre 1 godinu

Napadač i treba da bude malko sebičan ali suštinu si pogodio nije želeo da da loptu igraču koji je stajao sam samcat levo još treba reči ako Brazil dobije ovu poslednju igrače bez pola sastava sami sebe smo izbacili selektor je bio največi krivac za poraz.Drugo ono što svima smeta jeste da na Pomislio sam da smo se nakon škotske konačno rešili tandema Milenkovič-Mitrovič ali ne Piksi je uspeo ponovo da jih sastavi kako za svaki slučaj nebi dobili utakmicu koja je več bila rešena.

Pera

pre 1 godinu

Binic je apsolutno u pravu, jos u toku utakmice sam napisao slican komentar. Za mene nema nikakve dileme, utakmicu je upropastio Piksi. Danas je dokazao da je nula od trenera, njegova napadacka igra po svaku cenu danas je licila na ruski rulet koji nas je ubio. Ovu danasnju utakmicu, na ovaj naci, ne bi izgubio ni treceligaski trener. Zvezdas sam, imam dosta godina i uzivao sam u njegovim majstorijama, ali sa vođenjem utakmice on pojma nema.

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

U redu je da je napadac sebican ako je u povoljnoj poziciji za sut, ali ako vidi da nije u povoljnoj poziciji, a njegov saigrac stoji sam i on opet nece da mu doda, e onda je to cist bezobrazluk

Ljubisa

pre 1 godinu

Upravo to. Sve stoji kako ocenjuje Binic i 'naslov'. Trener? bez trenera u dve utakmice. Najgore je kada se 'nazovi profesionalci' u fudbalu kriju iza mantre kako su svi strucni za fudbal? Iznose ocene kao da se radi o nekom drugom. Amaterizam.

Miro

pre 1 godinu

Mitar promasi penal protiv Skota, pa ga zavismo u crno, pa dade legendarni gol protiv Portugalije pa je nacionalni heroj Vidi se da je rovit, a igra celu utakmicu, Piksi je trebao odmah da ga izmeni na klupu da ga oladi ,zbog egoizma ,kao sto je i Gudelja zbog kikseva Uvek zavisimo od drugih rezultata...

Big bang

pre 1 godinu

Ne postoji taj napad,koji može da postigne toliko golova,koliko ta odbrana moze da primi.I to je naš glavni problem.A moglo je bolje.....

Cvele Trifunovski

pre 1 godinu

Bina. Isto tako kao Mitar danas ti nekada protiv Bajerna na Marakani. Na 1-0 za nas u prvom poluvremenu ne dajes loptu Pančevu koji je sam ko duh. I to 3 puta.
Umesto da vodimo 3-0 preokret 1-2 za Bajern. A onda se "nebo otvorilo" i sam bog nas je spasio! Danas nije. Nadamo se da će biti uz nas protiv Švajcaraca.Napred Srbija!

vukica

pre 1 godinu

Generalno golgeteri tako igraju, cekaju da im se nabaci lopta da daju gol, od njih se nista drugo i ne ocekuje nego da zabiju gol, Mitrovic je bio svestan koliko je zicera ispromasivao pa je gledao da se izvadi, zato je solirao, ali bez efekta

Sale

pre 1 godinu

Binu za selektora, ili bilo koga ko razume osnovne postulate igre, jer je ovo danas bila smejurija, a ne vodjenje tima.
(Voja, 28. novembar 2022 17:56)

Bina nije razumeo osnovne postulate igre ni dok je bio aktivan igrač...

Djida

pre 1 godinu

Pikseta vadi da ne dobije šutaru jedino 1/2 finala ili finale.
Al Boga mi vidim ogroman šut već u petak posle konačnog debakla od ŠVICE.

zex

pre 1 godinu

dule, 28. novembar 2022 17:22)
Pa zar nije u pravu? Koga je to piksi vodio? Kakve uspehe ima? Pogledaj kako je vodio Dejan Stankovic Zvezdu, sa koliko energije i samo jedan neuspeh i otišao je ali dao je sve za tim, ostario je 5 godina za dve, po meni mnogo bolje resenje nego ovaj ne znam kako da ga nazovem, kao mrtvak je bez ikakve energije koju bi preneo na igrače i sta u opšte rade Vlahovic i Jovic? sta se dešava u timu?

wolwerine

pre 1 godinu

Čemu nervoza, I neka nerealna očekivanja? Tu smo dje smo odavno, jedan, dva igrača klasa veća, vec zadnjih 20 min godina, ranije ta dva klasa u odbrani ostalo nula, sada sredina i napad klasa i to upitno, klasa je Vlahović, I Tadić upitno jer je već stariji.. Ovo drugo krajnji domet plasiranje na prvenstvo i puna kapa.. To Partizan, Zvezda, kriv ovaj, onaj, ma to je za djecu priča.. Mi smo daleko daleko od jake reprezentacije bili i bićemo, imali smo krajem 80 tih, i do 98 ozbiljnu ekipu, ovo ostalo ma ajdee, uvijek ćemo imati odlične pojedince, i to je to, ali tim teško

l.

pre 1 godinu

Ovo je uobičajena partija Mitrovića. On daje golove, ali i dosta dosta promašuje. Čemu čuđenja. Bolji je u igri glavom, ali je danas mnogo šutirao nogom. Može da funkcioniše samo kad je sva igra njemu podređena i kad sve lopte ka njemu idu. Jasno je i vrapcima na grani da nikad nije bio igrač za brze kontre ili polukontre, odnosno za ekipe koje forsiraju takav način igre.

Mihajlo

pre 1 godinu

Koji bre mi blok znamo da igramo,nikad ništa nismo znali da odbranimo,dobili bi ga i od Portugala tamo da ga nismo dali pred sam kraj. Ova ekipa mora da igra napadački,umesto tih blokova trebalo je da uzmemo loptu i tika taka.

Boban

pre 1 godinu

A sta su slagali i Binic i Bogdanovic istina boli pa na 3 1 ni Zlatar iz NOVE VAROSI nebi napadao nego bi igro laganu bunkericu i do bio bi utakmicu protiv nepismene ekipe iz kameruna.

Slobodan

pre 1 godinu

Trener je kriv neznam kako nije izvukao pouku protiv brazilske nismo uputili nijedan šut na gol.piksi nije dorastao za ovakvo takmičenje.protiv švajcarske da mitrović bude rezerva ništa nije pokazao ni protiv brazilac.

zdravko

pre 1 godinu

Nisi ti moralni gmizavac. Tisi grobarski potrcko, Binic je za mitrovica mister ronaldinjo covek ima prvaka evrope prvak sveta klupski. Zato cuti taj mitrovic nas ukanalijo i toje istina. Jovic je dao u realu golova koliko je dobijo lopti. Takodje u italijanskom prvenstvu redovno daje golove. Sve dok bjekovic komanduje stojkovicu da moraju grobari bivsi igraci partizana da igraju vako cemo prolaziti.

Ljubitelj fudbala

pre 1 godinu

Slažem se sa Binićem skroz! Sebični Mitrović pored jednog datog gola promašio još sijaset izglednih prilika i pokazao priličnu sebičnost u nekim situacijama, zatim indolentni i nezainteresovani selektor Piksi sedi na klupi kao neki neutralni posmatrač meča, na terenu najpre ubedljiva igra i ubedljivo vođstvo a onda haos i anarhija gde se nema nikakav plan, gde se nema koncepcija. I naravno rezultat svega toga je ovaj remi koji nas znatno udaljava od prolaska grupe. Tako da sve je jasno. Veliki pozdrav Biniću majstore!

Branko

pre 1 godinu

Пикси не прати фудбал у свету, поготово не у Африци, ужирио се у свом сапунском мехуру, главни је кривац за сумрак Србије на Мундијалу..

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Ti Mitrovicu nisi ni do kolena.
Jel trebao Jovica da pusti? Decko koji u realu cwlu sezonu nije uspeo gol da postigne. Nerealan si deko, sada su svi pametni.. Klasicna srpska naknadna pamet.

Realno

pre 1 godinu

Svi pametni. Uradiš ovo ono to si trebao a što nisi......Jesmo prošli kako smo prošli naivno ali brate sve znate tako ubedljivo a da vecina nije fizičko radila u osnovoj.

realno

pre 1 godinu

Moze naslov da bude i: 'Binic sebican...', i tu utakmicu protiv Bajerna je Binic bio i u jos boljim sansama od Mitrovica i nije htio da doda Pancevu a odbrana Zvezde je izlazila visoko pa smo popili poraz na sred Marakane. Je li tad bio kriv Ljupko kao danas Piksi?!

Mogu misliti kako vam je bilo nakon tekme u svlacionici kad je Ljupko bijesnio od klupe do tunela. Samo se nadam da je i Piksi grmio danas.

Jedino ne shvatam reditelje prenosa koji za komplet utakmicu 2x ne prikazu trenere, kao da nijesu dio igre.

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Ti Mitrovicu nisi ni do kolena.
Jel trebao Jovica da pusti? Decko koji u realu cwlu sezonu nije uspeo gol da postigne. Nerealan si deko, sada su svi pametni.. Klasicna srpska naknadna pamet.

zdravko

pre 1 godinu

Nisi ti moralni gmizavac. Tisi grobarski potrcko, Binic je za mitrovica mister ronaldinjo covek ima prvaka evrope prvak sveta klupski. Zato cuti taj mitrovic nas ukanalijo i toje istina. Jovic je dao u realu golova koliko je dobijo lopti. Takodje u italijanskom prvenstvu redovno daje golove. Sve dok bjekovic komanduje stojkovicu da moraju grobari bivsi igraci partizana da igraju vako cemo prolaziti.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Mitrovic igra u 3 razrednom klubu
Mitrovic nije dribler.
Mitrovic ne stvara sanse.
Mitrovic je target man.

Mitrovic je Zigic 20 cm nizi.

MILICAMILSA

pre 1 godinu

Koga briga za Hrvate, Nemce, Francuzi
.. mi smo mi, realnost je takva da smo loši, je l moramo da znamo izjavu bas svakog stručnjaka, ionako nam je muka i bez toga, oporavak još traje od onog mučenja jutros

Realno

pre 1 godinu

Svi pametni. Uradiš ovo ono to si trebao a što nisi......Jesmo prošli kako smo prošli naivno ali brate sve znate tako ubedljivo a da vecina nije fizičko radila u osnovoj.

Djida

pre 1 godinu

Pikseta vadi da ne dobije šutaru jedino 1/2 finala ili finale.
Al Boga mi vidim ogroman šut već u petak posle konačnog debakla od ŠVICE.

Boško

pre 1 godinu

Nije Mitrović sebičan, samo neće da dobaci loptu određenim igračima. Vidite valjda da pola njih ne razgovara međusobno, a Piksi ispada dvorska luda pokušavajući da glumi da je sve kako treba. Baš težak raspad na ovom SP, a videćemo šta će se sve saznati u narednim danima, pošto glasine već stižu danima iz Katara.

zex

pre 1 godinu

dule, 28. novembar 2022 17:22)
Pa zar nije u pravu? Koga je to piksi vodio? Kakve uspehe ima? Pogledaj kako je vodio Dejan Stankovic Zvezdu, sa koliko energije i samo jedan neuspeh i otišao je ali dao je sve za tim, ostario je 5 godina za dve, po meni mnogo bolje resenje nego ovaj ne znam kako da ga nazovem, kao mrtvak je bez ikakve energije koju bi preneo na igrače i sta u opšte rade Vlahovic i Jovic? sta se dešava u timu?

Slaviša

pre 1 godinu

Napadač i treba da bude malko sebičan ali suštinu si pogodio nije želeo da da loptu igraču koji je stajao sam samcat levo još treba reči ako Brazil dobije ovu poslednju igrače bez pola sastava sami sebe smo izbacili selektor je bio največi krivac za poraz.Drugo ono što svima smeta jeste da na Pomislio sam da smo se nakon škotske konačno rešili tandema Milenkovič-Mitrovič ali ne Piksi je uspeo ponovo da jih sastavi kako za svaki slučaj nebi dobili utakmicu koja je več bila rešena.

dule

pre 1 godinu

Ovim rezultatima nase reprezentacije se Terza jako obradovao

Kada se zavrsi prvenstvo ima odma da udari na piksija

Najgore od svega je sto ce jedno zlo koje se zove Terza potpuno sa pravom da razapne Piksija koji je nedorastao takmicenju kao sto je SP

realno

pre 1 godinu

Moze naslov da bude i: 'Binic sebican...', i tu utakmicu protiv Bajerna je Binic bio i u jos boljim sansama od Mitrovica i nije htio da doda Pancevu a odbrana Zvezde je izlazila visoko pa smo popili poraz na sred Marakane. Je li tad bio kriv Ljupko kao danas Piksi?!

Mogu misliti kako vam je bilo nakon tekme u svlacionici kad je Ljupko bijesnio od klupe do tunela. Samo se nadam da je i Piksi grmio danas.

Jedino ne shvatam reditelje prenosa koji za komplet utakmicu 2x ne prikazu trenere, kao da nijesu dio igre.

montoya

pre 1 godinu

Pored sramotne igre i nezalaganja bas mi je za oko zapao Mitrovicev bezobrazluk i nadmenost, cak i kada je dao gol za koji je Zivkovic 90% zasluzan, ne cestita njemu vec trci ka klupi!! Svadja se sa Tadicem, prigovara Kosticu, a na sve to potrcao ljudski nije!!

Pera

pre 1 godinu

Binic je apsolutno u pravu, jos u toku utakmice sam napisao slican komentar. Za mene nema nikakve dileme, utakmicu je upropastio Piksi. Danas je dokazao da je nula od trenera, njegova napadacka igra po svaku cenu danas je licila na ruski rulet koji nas je ubio. Ovu danasnju utakmicu, na ovaj naci, ne bi izgubio ni treceligaski trener. Zvezdas sam, imam dosta godina i uzivao sam u njegovim majstorijama, ali sa vođenjem utakmice on pojma nema.

Ivar

pre 1 godinu

Hrvatkoj od prije 10ak godina da, ovoj sada vjerojatno nebi jer se je dosta pormijenio mentalitet i stav igraca. Ova ekipa nebi nikada dopustila Turcima onaj gol kao 2008 na Euru i slicne gluposti koje su se znale desavati. Daleko od toga da ne prave gluposti ali te neke stvari se vise ne desavaju kao prije

matrix74

pre 1 godinu

Ma nikad vise, 35godina ja kao gledam, pratim, navijam, i 35godina isti rezultat. Mi mozemo max. 30min da dominiramo, i posle ode sve u 3 lepe.
Neznamo mi da igramo fudbal, to je realnost. Znamo kako se sramoti i bruka, tu smo najbolji. Ajde lepo pakovanje i kuci, pa se kur...e tamo u onoj mafijaskoj ligi.

Ljubisa

pre 1 godinu

Upravo to. Sve stoji kako ocenjuje Binic i 'naslov'. Trener? bez trenera u dve utakmice. Najgore je kada se 'nazovi profesionalci' u fudbalu kriju iza mantre kako su svi strucni za fudbal? Iznose ocene kao da se radi o nekom drugom. Amaterizam.

Slobodan

pre 1 godinu

Trener je kriv neznam kako nije izvukao pouku protiv brazilske nismo uputili nijedan šut na gol.piksi nije dorastao za ovakvo takmičenje.protiv švajcarske da mitrović bude rezerva ništa nije pokazao ni protiv brazilac.

Cvele Trifunovski

pre 1 godinu

Bina. Isto tako kao Mitar danas ti nekada protiv Bajerna na Marakani. Na 1-0 za nas u prvom poluvremenu ne dajes loptu Pančevu koji je sam ko duh. I to 3 puta.
Umesto da vodimo 3-0 preokret 1-2 za Bajern. A onda se "nebo otvorilo" i sam bog nas je spasio! Danas nije. Nadamo se da će biti uz nas protiv Švajcaraca.Napred Srbija!

Sale

pre 1 godinu

Binu za selektora, ili bilo koga ko razume osnovne postulate igre, jer je ovo danas bila smejurija, a ne vodjenje tima.
(Voja, 28. novembar 2022 17:56)

Bina nije razumeo osnovne postulate igre ni dok je bio aktivan igrač...

vukica

pre 1 godinu

Generalno golgeteri tako igraju, cekaju da im se nabaci lopta da daju gol, od njih se nista drugo i ne ocekuje nego da zabiju gol, Mitrovic je bio svestan koliko je zicera ispromasivao pa je gledao da se izvadi, zato je solirao, ali bez efekta

ljuba

pre 1 godinu

Najlošiji igrač naše ekipe bio je Mitrović i pored postignutog gola kojeg mu je servirao Živković.
Mitrović nije bio spreman a toliko je bio sebičan da bi bar još jedan - dva gola dali d nije želeo da se lično istakne.
To nije dobar odnos prema reprezentaciji Srbije.

sto mu gromova

pre 1 godinu

Bukvalno sve tacno. Mitar daje gol, izvidis ga i odmaras. Ubacujes novog, svezeg i brzeg napadaca(pre bih Vlahovica ali moze i Jovic) i cekas ih na kontru da ih dotuces. Bilo bi bar 5:1. Ovako napadas kao muva bez glave sa staticnim cetarforom i primas 2 gola iz kontre iako tvoja ekipa vodi sa 2 razlike. Neverovatno. Utakmica za udzbenike kako trenet-selektor ne zna da privede kraju vec dobijenu utakmicu. Tu me Piksi iznenadio negativno iako je od njih napravio ekipu za svega godinu dana, ali ovo ne sme da se desi ni pocetniku.

Podgoricanin

pre 1 godinu

Da ste primili golove iz nekih prekida ili gresaka odbrane, razumio bih. Ovo je bilo fudbalsko samoubistvo. Navijajte veceras za Brazil, pa protiv Svajcarske "ili jesi, ili nisi...". Srecno!

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Objasnio Binić sve lepo, jasno i precizno. Slažem se s njim i i ja se pitam čija je bila ideja da se na 3:1 i sa fizički nespremnim igračima ostane tako visoko protiv jedne izuzetne trkačke ekipe koja može da trči i 200 minuta bez problema i tako se toj ekipi pokloni šansa za povratak u meč, što se i desilo na ovoj utakmici, naravno. Ako je Piksijeva kriv je on za takvu nerazumnu odluku, a ako nije kriv je što nije njegova jer on je taj koji treba da donosi odluke o igri reprezentacije, on je šef "Mister" kako ga zovu. Dakle u svakom slučaju krivica je selektorova a i dobrog dela igrača. Pomenuo je Binić i Mitrovića s pravom, jeste Mitrović dao gol, ali jeste i promašio mnogo šansi, neke čiste zicere, mogao sam da reši ovaj meč het-trikom, plus je u nekim izuzetnim situacijama bio zaista sebičan. Poigravali su se naši na 3:1, hteli egzibiciju i pobedu 6:1 i to im se osvetilo, a na klupi su imaju selektora koji je svo vreme ćutao, nije bio uz tim, nije davao uputstva i naređenja, i naravno nastao je haos i anarhija u timu, i zato smo se obrukali sa ta dva pacerski primljena gola od do tada potpuno inferiorne ekipe koju smo nadigrali. Tako se ne igra Svetsko prvenstvo, tako se ne vodi nacionalni tim, definitivno. I naravno da se Hrvatima ovo ne bi desilo, Hrvati te situacije rešavaju rutinski, videli smo i juče to na delu protiv Kanade. A i taj Kamerun i to u mnogo jačem sastavu Hrvati su rutinski demolirali 4:0 na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

Mihajlo

pre 1 godinu

Koji bre mi blok znamo da igramo,nikad ništa nismo znali da odbranimo,dobili bi ga i od Portugala tamo da ga nismo dali pred sam kraj. Ova ekipa mora da igra napadački,umesto tih blokova trebalo je da uzmemo loptu i tika taka.

Branko

pre 1 godinu

Пикси не прати фудбал у свету, поготово не у Африци, ужирио се у свом сапунском мехуру, главни је кривац за сумрак Србије на Мундијалу..

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

U redu je da je napadac sebican ako je u povoljnoj poziciji za sut, ali ako vidi da nije u povoljnoj poziciji, a njegov saigrac stoji sam i on opet nece da mu doda, e onda je to cist bezobrazluk

Ljubitelj fudbala

pre 1 godinu

Slažem se sa Binićem skroz! Sebični Mitrović pored jednog datog gola promašio još sijaset izglednih prilika i pokazao priličnu sebičnost u nekim situacijama, zatim indolentni i nezainteresovani selektor Piksi sedi na klupi kao neki neutralni posmatrač meča, na terenu najpre ubedljiva igra i ubedljivo vođstvo a onda haos i anarhija gde se nema nikakav plan, gde se nema koncepcija. I naravno rezultat svega toga je ovaj remi koji nas znatno udaljava od prolaska grupe. Tako da sve je jasno. Veliki pozdrav Biniću majstore!

Miro

pre 1 godinu

Mitar promasi penal protiv Skota, pa ga zavismo u crno, pa dade legendarni gol protiv Portugalije pa je nacionalni heroj Vidi se da je rovit, a igra celu utakmicu, Piksi je trebao odmah da ga izmeni na klupu da ga oladi ,zbog egoizma ,kao sto je i Gudelja zbog kikseva Uvek zavisimo od drugih rezultata...

l.

pre 1 godinu

Ovo je uobičajena partija Mitrovića. On daje golove, ali i dosta dosta promašuje. Čemu čuđenja. Bolji je u igri glavom, ali je danas mnogo šutirao nogom. Može da funkcioniše samo kad je sva igra njemu podređena i kad sve lopte ka njemu idu. Jasno je i vrapcima na grani da nikad nije bio igrač za brze kontre ili polukontre, odnosno za ekipe koje forsiraju takav način igre.

wolwerine

pre 1 godinu

Čemu nervoza, I neka nerealna očekivanja? Tu smo dje smo odavno, jedan, dva igrača klasa veća, vec zadnjih 20 min godina, ranije ta dva klasa u odbrani ostalo nula, sada sredina i napad klasa i to upitno, klasa je Vlahović, I Tadić upitno jer je već stariji.. Ovo drugo krajnji domet plasiranje na prvenstvo i puna kapa.. To Partizan, Zvezda, kriv ovaj, onaj, ma to je za djecu priča.. Mi smo daleko daleko od jake reprezentacije bili i bićemo, imali smo krajem 80 tih, i do 98 ozbiljnu ekipu, ovo ostalo ma ajdee, uvijek ćemo imati odlične pojedince, i to je to, ali tim teško

Big bang

pre 1 godinu

Ne postoji taj napad,koji može da postigne toliko golova,koliko ta odbrana moze da primi.I to je naš glavni problem.A moglo je bolje.....

Boban

pre 1 godinu

A sta su slagali i Binic i Bogdanovic istina boli pa na 3 1 ni Zlatar iz NOVE VAROSI nebi napadao nego bi igro laganu bunkericu i do bio bi utakmicu protiv nepismene ekipe iz kameruna.