1. A dobro analiticari,recimo gledas mec uzivo i vidis doprinos nekog igraca,sam se uveris koliko je bio dobar na terenu i onda ti neko posle meca pokaze ee pogledaj koliko je u minusu bio bas taj igrac. Recimo oni koji nisu cenili Dejana Stankovica kao igraca u fudbalu menjali su misljenje kad su uzivo na stadionu gledali mec,znam takva 3 primera mojih drugara.
  (vince carter, 19. novembar 2023 15:19)

  # Link komentara

 2. (vince carter, 19. novembar 2023 09:30)

  vince carteru (pretpostavljam da se misli na Vinsa Kartera), plus-minus na jednoj utakmici može i da zavara. Prosek plus-minus za čitavu sezonu ili karijeru, ne. Ako neko ima najbolji plus-minus u timu, to nije zato što je igrao s igračima koji su mu taj odnos napumpali, jer bi onda i ti igrači bili u istom takvom plusu (nadam se da ne moram ovde da dokazujem tu jednostavnu matematičku teoremu). Neko može da bude drugi, treći ili četvrti u timu šlepajući se u petorci sa izrazito dobrim saigračem. Ali da bude prvi, ne. Isto se odnosi na poslednjeg. E, Luka je sa svojim -17 za 35 minuta bio pretposlednji (iza njega je samo Džoš Grin sa -27 za 20 minuta). Pri tom znamo da kad je Luka na terenu, u napadu lopta stoji isključivo kod njega. Tako da, lepo je gospodine vince cartere što pokušavate da budete sarkastični i da se pravite pametni, ali - ne ide vam.
  (Moljac, 19. novembar 2023 11:57)

  # Link komentara

 3. Kolko ste vi pojedini opsednuti tom plus/minus statistikom,kao igrac izadje napolje par minuta i ekipa igra losije bez njega a ne primecuju somovi da je sa njim izaslo jos 3 igraca,Bejn iz Memfisa imao sut na jednom mecu 5-18 a bio u plusu,pisali svo vreme da je Memfis bolji bez Ja Moranta a kada ne igra od pocetka sezone medju najgorima su u ligi. Ovde cesto pisu da su Bullsi bez Dzordana imali 55 pobeda a on ima prvi ili drugi najveci plus/minus u istoriji,kako sad to j..vas plus/minus!
  (vince carter, 19. novembar 2023 09:30)

  Nije to nikakva opsesija, već konstatacija, analiziraj malo dublje pa će ti neke stvari biti jasnije o kosarci ! A to se koristi posto oni ne koriste indeks kao u evropi, tako da, smiri malo doživljaj i živce
  (JPR, 19. novembar 2023 11:12)

  # Link komentara

 4. Kolko ste vi pojedini opsednuti tom plus/minus statistikom,kao igrac izadje napolje par minuta i ekipa igra losije bez njega a ne primecuju somovi da je sa njim izaslo jos 3 igraca,Bejn iz Memfisa imao sut na jednom mecu 5-18 a bio u plusu,pisali svo vreme da je Memfis bolji bez Ja Moranta a kada ne igra od pocetka sezone medju najgorima su u ligi. Ovde cesto pisu da su Bullsi bez Dzordana imali 55 pobeda a on ima prvi ili drugi najveci plus/minus u istoriji,kako sad to j..vas plus/minus!
  (vince carter, 19. novembar 2023 09:30)

  # Link komentara

 5. Visoke brojke Janisa Lilarda, i Luke… a sva trojica u minusu im ekipa dok su i igri ! Jedino Irving na +13, ali je igrao barem neku odbranu.
  (JPR, 19. novembar 2023 08:35)

  # Link komentara

 6. Velika greška Dalasa je K. Irving. Samo će ugušiti Dončića. Njima je trebao neki dobar visoki ograč.
  (neko, 19. novembar 2023 08:29)

  # Link komentara