Nedelja, 04.06.2023.

23:59

Jokić je maestralan, ali Denver nije – brejk Majamija! VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Majami Hita 108:111, u drugoj utakmici finala NBA.

Izvor: PT

Jokiæ je maestralan, ali Denver nije – brejk Majamija! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

314 Komentari

Sortiraj po:

slavisa

pre 10 meseci

Koliko je samo supljine u Denverovoj odbrani uzas svi koriste lose pokrivanje jokica sto znaci ogroman broj pogodjenih suteva strasna ekipa je Denver u napadu ali i izuzetno suplji u odbrani ako jokic sad sa Marejom i fenomenalnim Gordonom uz Portera neuzme prsten moze se desiti da nikad neuspe Jokic mora vise truda uloziti u svoju odbranu i stajati blize igracima makar to znacila licna na ovakav nacin da pusta igrace slobodne na sutu nadajuci se da ce promasiti nece uzeti prsten

Pant-LA

pre 10 meseci

Betonka
Brat moi, propustas onda dosta utakmica, cesto znaju da odigraju ovako, nego regularni deo, slabije ekipe, pa jokic moze "sam" nekako da pobedi, ovo je ipak finale, moraju svi po nesto da doprinesu, pre svega porter, on je najvise podbacio, kcp isto, sampion, iskustvo, ovo ono, a svaku drugu ima po 5-6 poena..

Oposum, divna životinjica

pre 10 meseci

I to je to sto se Denvera tice, nije mala stvar biti doprvak.
(Manager, 5. jun 2023 09:01)

To vi susedi najbolje znate. Od luzerskog doprvačkog mesta na Mundijalu u Rusiji napravili ste feštu kao da ste prvaci Univerzuma! :-)))))))

Oposum, divna životinjica

pre 10 meseci

Nema mesta panici što se Denvera tiče bez obzira što je Majami noćas napravio brejk. Sinoć osim Jokića u Denveru svi ostali podbacili i opet uz Jokićevu maestralnu partiju imali otvoren šut za produžetke što dovoljno govori po meni da je Denver bolja ekipa mada je i Majami odličan sastav a i iskusniji su i nipošto ih ne smeju igrači Denvera potceniti. Mislim da katastrofalnu sinoćnju partiju, osim Jokića opet ponavljam, koji je bio opet maestralan, ostali igrači Denvera više neće ponoviti u ovoj finalnoj seriji, u Majamiju komotno mogu i do dva brejka ako odigraju onako kako mogu i umeju, Majami je lošiji ove sezone na svom parketu nego na gostujućem, i Denver ima i dalje velike velike šanse da uzme svoj prvi NBA Prsten ali mora mora mnogo bolje da odigra od ovog noćas!

beogradski

pre 10 meseci

Sve je to normalno, morali su da izgube jednu kuci. Bolje sad, nego u petoj ili sedmoj utakmici. Tek je 1:1, sad treba vratiti brejk, mada ja mislim da Denver moze obe da pobedi u gostima. Majami igra bolje u gostima nego kuci, cele sezone, pa i u plej ofu. Nema mesta panici. Denver je odigrao 7 maestralnih utakmica u nizu, zadnje dve protiv Finiksa, 4 protiv Lejkersa, prvu protiv Majamija. Moralo je jednom da stane. Ni Bulsi 90ih nisu mogli da drze taj nivo, ni Voriorsi prosle decenije. Ja iskreno mislim da se ovo zavrsava u pet meceva za pobedu Denvera, ali videcemo.

Dark

pre 10 meseci

dark
Šta je prekaljen Miami? Ubacili 17 trojki uz 50% i još 3 ili 4 situacije faul na šutu za tri. Silazna putanja nije svirana na 2 min pre kraja, u Denveru niko nista ne moze pogoditi osim Jokica i opet imali šut za produžetak.
(Spale,
Spale, upravo taj procenat govori o karakteru ekipe! Batlera nije išlo celu utakmicu, ali onda izađe Robinson i da deset poena kada je najbitnije, zatim ovi "drugopozivci" zabijaju kada je gusto, ne oslanjaju se na Batlera kao ovi na Jokića, e to je razlika u iskustvu i karakteru. Parker jednu postigne dvadeset i više, a u drugoj "nestane", Marej slično... To pravi razliku u ovakvim utakmicama. Jako me iritira naš mentalitet, gdje svi doživljamo uspjeh Jokića i Novaka kao nešto najvažnije u životu, nešto od presudnog značaja, i onda kada ne uspiju (po našim kriterijumima) onda nastaje kolektivna depresija. Imamo nezdrav pristup sportu!

Lukavi

pre 10 meseci

Ajde sad odmah depresija, sve je gotovo, 1:1 je nije 3:1 za Majami, polako. Finale je, ne igrad Denver protiv čunjeva, Majami je dobar tim, imaju trenera koji je bio NBA sampion vise puta. Moje misljenje je da ce Denver ovo dobiti. Majami je usao fajterski u mec, gruba odbrana, a Denver i previse opusteno. Gledao sam mec do kraja treceg dela pa sam zaspao, ne bih se slozio da je denver igrao katastrofalno u odbrani, bilo je peopusta ali dosta su otezavali majamiju lake poene, dosta je ulazilo preko ruke i generalno i majami je morao da zaradi poene. Meni je zapalo za oko da kad se denver odlepio u drugoj cetvrtini pa i generalno tokom utakmice igrali su nekako na silu u napadu, vode 10 razlike, oni se zalecu kroz reket ili sutiraju sa 10 metara, a tipa ostalo jos 15 sekundi do kraja napada, kapiram, Majami je igrao dobru odbranu ali opet imas prednost iskoristi napad sta se odmah zaleces… i na kraju marej i porter su odigrali ocajno, a opet je bio egal. Mislim da ce denver uzeti jednu u gostima, serija ide u 6 utakmica, nadam se tituli za Nikolu.

posmatrac

pre 10 meseci

Što svi pričaju i gube vreme na napad Denvera kad je on dobar i sigurno daju 110 koševa po utakmici. O napadu Denvera ne treba pričati niti gubiti vreme na tu temu. Ključ je u odbrani i smanjiti Majamiju % uspešnog šuta za 3. Primetio sam recimo kad je CBraun čuvao Batlera da je Denver vodio preko 10 razlike, kada ga je čuvao neko drugi Majami je izjednačio. Batler ima mnogo asistencija i treba mu to poremetiti. Skok i energija moraju biti bolji kod Denvera, kao i naći ključ za odbranu koji će donekle Majamiju smanjiti % šuta. Možda je ključ u utakmicama Majamija protiv Bostona kad su dali 80 koševa, treba ih detaljno pogledati i videti šta je Boston radio u odbrani. Nije taj Majami tako strašan kada su vođstvo od 3:0 prokockali i dovili da Boston izjednači na 3:3

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 10 meseci

Navijam za Denver, ali ovo sto radi Jokic u odbrani je sramotno! Košarka je igra koja se igra na dve strane terena! Isto ovako je bilo u reprezentaciji, koliko god da postigne poena u napadu još više preko njega nam daju u odbrani...

Aca bg

pre 10 meseci

Mogao sam da se kladim da Denver gubi drugu,mnogo su poleteli.Ali ni Majami ne moze da dobije naredne dve.Denver jeste provincija,ali imao je sampione i u NFL i u NHL(aktuelni sampioni).A i Majami ima trenutno finaliste i u NBA i u NHL.Ipak nije presudno da timovi budu iz NY ili LA,ma kako ta trzista bila velika.

Spale

pre 10 meseci

dark
Šta je prekaljen Miami? Ubacili 17 trojki uz 50% i još 3 ili 4 situacije faul na šutu za tri. Silazna putanja nije svirana na 2 min pre kraja, u Denveru niko nista ne moze pogoditi osim Jokica i opet imali šut za produžetak.

Deni

pre 10 meseci

Vidim komentara i svi opleli po ostatku petorke sem Djokera.Ljudi da se nelazemo Denver je kvalitetnija ekipa sa znatno slabijim trenerom.Majamiju domaci teren kao da je teret a ne prednost.Navijam za Denver al isto tako volio bih da ova serija bude sto duza.Odlucno za gledaoce bi bilo da se u Denver u petoj utakmici igra sa rezultatom 2-2 :)

xx

pre 10 meseci

Ma sve kapiram ali da Malone na 12sec do kraja na minus 3, ne zove timeout i postavi akciju nego ih gura da trce i prenose loptu pa sta bude.... e to ne mogu da skapiram.

Dark

pre 10 meseci

Ovo je najveći mogući nivo sezone i sve staje u nekoliko utakmica. Jednostavno, Denver nije na tom nivou. Utakmica od sinoć je bila prekretnica i dalje će Majami samo da odradi posao. Nije problem izgubljena utakmica, nego pristup koji su igrači imali. Odigrali su u grču, što je odraz nedostatka iskustva u ovakvim utakmicama. Majami je prekaljena ekipa i nije slučajno što su napravili podvig plasmanom u finale.

joca

pre 10 meseci

Ako ti protivnik uvali 17 trojki, sa 50 posto suta za 3. Onda će to teško da može...
Mislim da je to odnelo prevagu. Nerealne brojke. Bilo je i otvorenih šuteva ali Boga mi i step back preko igrača su pogađali redovno..

dule dudule

pre 10 meseci

Svi se nesto kao brecaju kad neko kaze da su izgubili zbog sudija,gledam ove u usa,niko ama bas niko to nije spomenuo jer se iz nekog razloga plase.Ko je gledao a tu ne racunam ovu balavurdiju ovde,ko se imalo razume u kosarku i sport generalno zna da su ih sudije ne pokrale nego odrale!Majami je ovo morao dobiti,Pet Rajli je svo vreme nesto pricao sa onim raspalim Silvermanom,zna se gde su pare.I jos nesto,Jokic je 2xmvp za redom a nema nijednu reklamu snimljenu za patike itd.jer u Denveru koji se tamo percipira kao ovde recimo Jagodina prosto nema novca.Morace Denver na misice.
Aj vozdra

Zivota

pre 10 meseci

Vidim da delite misljenje samnom-to je dobro.Jokic je gospodin za ove ali Porter je buduci MVP ,covek se nije oznojio a igra savrsenu odbranu a sutira trojke fenomenalno ,MPJ nije mnogo placen koliko vredi ,Poster je ove sezone placen 600,000 dolara manje od Jokica.Koga Porter cuva taj nikada ne ubaci vise od 30 poena

Djorgo nišlija

pre 10 meseci

Još je rano da noću gledam preko nekih "divljaka", ali, polako, ovo je finale i nije Majami to slučajno.
Ako je Denver ekipa, tim, DRUŽINA - dobiće, makar u SEDMOJ!

veliki strumf

pre 10 meseci

У 1/4 Мајами водио 11, онда Денвер већ у 2/4 преокренуо на 15 разлике! Опет пад и на крају 2/4 било 6. Опет Мајами окренуо, па онда Денвер на крају 3/4 оде на плус 8. И у 4/4 за час се распали па отишао Мајами чак на 11 разлике! Аман бре, какве су ово осцилације у само 1 утакмици за најбољи тим на Западу??? Па ово је страшно! Мареј и Портер не играју одбрану - Денвер је направио разлику кад је Кристијан Браун погинуо у одбрани и убацио неке тешке шутеве. Али одбрана је била кључ. Теби ови манекени допуштају серију 17-2 почетком 4/4. За свега 3 минута!!! А слично је било и у првој утакмици - у оба меча Мајами је добио последњу четвртину са 10+ разлике што је недопустиво! Портер обична нула, све је промашио, Мареј дошао на меч у 2/4 па опет отишао… Али напад мање-више - одбрана је била криминална! Мајами је опасан у шуту за 3, погађају у великим проценту и то треба да се брани, а не улази који ем нису болни (јер нису њихова игра), ем их доста промашују. Морају да бране тројке, па примили су их чак 17! Пола поена из тројки аман! Мислим да Малоум мора много више да користи оба Брауна јер гину момци у одбрани, а манекене да више закуца на клупу. То је морао да види и на овом мечу. Па људи моји: кад је Портер био у игри Денвер је на -15, а кад је био Крис Браун Денвер је на +8!!! И теби Браун не игра у 4/4 а игра овај манекен! А док је Брус Браун био на терену Денвер је имао чак +14!!! Џеф Грин имао +12! Па играј са њима човече!

shone

pre 10 meseci

Kak ovde ljudi ne razumeju košarku, prošlu utakmicu Denver dobije, odmah krene kakvo razbijanje (a ovi iz Majamija propisno se ispromasivali), sad izgube odmah gotovo je, propast. Ovo je finale, niko tu slučajno nije došao, ima puno da se igra. Denver je ispustio utakmicu glupim faulovima, što na trojci što serijom 2+1. Denveru je dovoljno da sledeću utakmicu ili Marej ili MPJ odigraju za nijansu bolje (govorim o 2-3 bolja šuta) i dobijaju.

me myself and i

pre 10 meseci

Čim je Denver izgubio članak se jedva može pronaći na b92. Najbolji su mi oni "eksperti" koji su pisali de ce biti metla, da Miami nema šanse. A taj isti Miami pobijedio Milvoki i Boston, koji su objektivno bolji od Denvera.

@herr

pre 10 meseci

Marej nije bio los i suci nisu uticali na igru?!

Sudije su sudile taman koliko je trebalo za goste, ali je glavna pomoc stigla od kanadijanca.


Niko od Portera ne ocekuje da "osvoji" ligu, ali za $35 mil po sezoni ocekuje se da ostavis sve na terenu (o glupim faulovima necu da pocinjem).

Ali ako Marej sebe smatra najboljim igracem u timu (a ovaj to svakako uobrazava) onda treba da tako i igra. Tako ocajno su on i Porter igrali odbranu da je Majami prvih 10 poena lagano dao preko njih. U cetvrtoj Marej spava i Robinson mu ubacuje trojku. Sledeci napad Robinson ga prolazi lagano, nakon cega ovaj ubacuje trojku preko ruke u sledecem napadu...samopouzdanje do neba, kao rezultat lose odbrane.Sledeci napad Marej masi sve i gubi loptu. Par gresaka Brauna i Grina i Majami vodi. Za kraj: Marej dobija loptu na 10 sec do kraja i umesto da trazi tajm aut (na dusu Malouna) i izgrade akciju sa pola terena, on lagano prevodi loptu i sutira na 2 sekunda do kraja preko ruke Batlera, ne ostavljajuci sansu za potencijalno drugi sut, ako se promasi. Iako brojevi ne izgledaju lose njegova lenja igra u odbrani (prepoznavanje tog trenda od strane Spolstre) je omogucila Majamiju pregrst lakih poena...iako su i Porter i KCP mogli bolje, Marej je kriv za neodgovornu igru u odbrani i Majami je to lepo iskoristio. Ostaje da se vidi da li ce se kanadijanac opametiti za sledecu.

Šumadinac 100%

pre 10 meseci

Судије чупају овај несрећни Денвер, као Милија Партизан пре 10-ак година и мало више. Тако су каналили и Лејкерсе, дали су Денверу бар 13-14 пута пп три бацања ни за шта! Видећемо како ће се ово завршити, али за Мајами навијам увек, сем када игају против Леброна и тако последњих 20 година. Што се Денвера тиче, највећа снага им је тренер. Успео је од шарлатана да направи ТИМ. Видећете тог Мареја и Јокића када буду играли за своје репке?! Ни упола добри. Остале нећу да коментаришем, за њих нема места ни у ОЛИМПИЈАКОСУ!

smeh

pre 10 meseci

Kao što rekoh posle prošlog meča, Spolstra će naći neko rešenje. Nije on za džabe najbolji trener u NBA. Bravo za Spolstru i Majami. Jedino me iznenadilo opet loše šutersko veče Portera. Mislio sam posle prvog meča da je to bilo pitanje treme, adrenalina, veliko finale je u pitanju, itd. ali on niti jednom nije opravdao novac koji dobija. To je za sada najveći problem Denvera. Za Mareja se zna da igra toplo hladno i da je igrač momenta ali samo da je Porter imao barem 30% šuta za 3 poena Denver bi i ovu utakmicu dobio. Ništa nije gotovo. Sada je tek počelo finale. Evo prilike da Marej i Porter pokažu od čega su satkani i zašto primaju tolike plate. Jokić će verovatno opet imati svoje brojke, jednostavno je neizbežno, ali ova dvojica moraju mnogo bolje pre svih. Nego da li se to Meloun vraća svojim starim lošim navikama da najboljeg igrača šalje na klupu kada se lomi utakmica? Finale je, nema mesta odmoru. Odmarali su 9 dana. Navika je čudo izgleda. Otrežnjenje je stiglo u pravo vreme jer je ovo finale i niko nije tu jer mu je mesto poklonjeno.

dd

pre 10 meseci

recept da se pobedi denver:)pusti jokica neka igra a na ostale pravi jaku odbranu.

to je tek ovaj Spolstra skontao od svih trenera???i prvu utakmicu denver se jedva izvukao,samo su srecom pbedili posto su imali veliku razliku.

majami je jednostavno bolja ekipa i to je to.gledajmo realno stvari.svi bi mi voleli da denver bude sampion ali to nije realno u ovom trenutku.

videcete sledecu utakmicu,pustice jokica a na ostalima paklena odbrana.videli ste koliko je jokic morao da forsira jer ostali nisu odigrali nista.ovaj spolstra je neuporedivo bolji trener i procitao je denver!!!

Dejo Genije MJ

pre 10 meseci

Kalma,kalma braćo Srbi, samo mirno.
Denver pobjeđuje obadvije u Majamiju i vraća se sa 3:1 i u petoj završavaju sa titulom. "Sveti Nikola" na sledeće dvije skuplja cca 25 asistencija!!!
Gdje vam je vjera i povjerenje u ovog čudesnog momka??!! Zašto odmah bacate pušku u kukuruz? Nikola rešava sledeće dvije, neće ga opet saigrači ostaviti na cjedilu...
Idemo Nagetsi!!!

me myself and i

pre 10 meseci

Gdje su eksperti koji su tvrdili da će biti metla i da Miami nema šanse? A taj isti Miami izbacio Milvoki i Boston koji su objektivno bolji od Denvera!

GM

pre 10 meseci

Znaci kada Denver izgubi ... onda je uvek samo do saigrača i sudija naravno.

Ne može neko da dobije, samo oni da izgube i budu pokradeni?

ooook.

Eric Cartman

pre 10 meseci

Cekaj da vidim kako vetar duva a da.
Meloun je prevara.
Marej prevara.
Gordon nema pojma.
Ceo Denver vezare
A pa vozdra do sledece utakmice,samo da vidimo kako ce vetar da duva.

Arigosakic

pre 10 meseci

Veliki dzamal i kpj.
Da su ih negde uvalili imali bi pravog all stara za te pare plus extra 6og igrača i da se prošetaju.
Ovako nikad se ne zna

Bocko

pre 10 meseci

Kao i protiv Bostona u sedmoj, stvar je jasna. Majami je pogađao trojke, a rival ne. Nije jasno zašto su igrači Denvera odustali od koncepta odbrane iz prve utakmice. Doduše i igrači Majami su pogađali znatno bolje. Ovde su ljudi dobro rekli da je nemoguće da Strus i Vinsent ponovo onako loše šutiraju. Ali mislili smo da to važi i za MPJ. On na zadnje tri utakmice ima šut za tri, otprilike, 28-7 ! Za igrača kome je to glavna odlika, veoma loše. U drugom poluvremenu su igrači Majamija sprečili i Gordonova utrčavanja. Treba pohvaliti Robinsona, koji je za dva minuta u 4/4 postigao 10 poena. Iako je sada 1-1, i dalje mislim da je Denver bliži konačnom trijumfu.

MPP

pre 10 meseci

ŠTA

je ko očekivao ?

Pa ovo je FINALE NBA.
Tek sad počinje serija !
Majami je jak na strani i isto tako šupalj kod kuće.
Denver i pored loše igre imao šansu bar za produžetak , da je priznat koš koji je Adebajo skinuo u silaznoj putanji ....svašta bi bilo.
Denver još uvek nije odigrao kako može , te....idemo u Majami po pobedu ....

Pleymejker

pre 10 meseci

Mora to cvrsce. Denver je kvalitetniji tim ali večeras je pobedio tim koji je imao vise zelje za pobedom. Sljedeća je po običaju TD Jokica. I da mislio sam da će Miami otkinuti Denveru samo možda koju cetvrtinu u seriji kad gle čuda... Desila se anomalija večeras i to ce verovatno biti to. Vreme je da Denver ubaci u brzinu vise ako zele prsten. Pozzz

sakupljač minusa

pre 10 meseci

sudije,sudije,sudije....i tako u svakom sportu, kad su naši igrači u pitanju. Evo, na RG igračica napucala skupljača loptica i odmah disfalifikovana. Naravno to nećemo pročitati ovde. Kao uostalom ni moj komentar verovatno. Jer ko sme nešto da kaže protiv srpskih sportista

Kaniđa

pre 10 meseci

Pobede ih je koštala očajna igra Mareja na oba dela terena i nerazumne odluke sudija i trenera Malouna koji ima šemu po kojoj odmara Jokića bez obzira na dešavanja na terenu u tom trenutku.Najbolji igrač mora da ti startuje 4/4 ,posebno kada se lomi utakmica.

srle

pre 10 meseci

Majami je pokazao da je bolji kao tim. Videlo se još u prvoj utakmici, Denver je tada isto odigrao katastrofalno četvrtu četvrtinu ali su imali veliku razliku i Jokić je zadržao fokus pa su zato pobedili. Večeras je Majami pokazao da zaslužuje poštovanje, iskoristili su priliku i praktično rešili seriju. Mislim da je Denver izgubio sve šanse, nadam se da grešim, ali Jokić ne može sam. Marej i MPJ su glavna prednost Majamija, plus trener Meloun koji izvodi Jokića a naravno razlika se istopi i to je to. MPJ je ubedljivo najgori igrač Denvera. Sposltra pokazao da je bolji trener od Melouna. Žao mi je Jokića, bila je velika prilika da uzme prsten, međutim nema saigrače. Majami rešava ovo u 6.

montoya

pre 10 meseci

Pre pocetka play offa sam rekao da Denveru fale "prljavi" i namazani igraci. Miami ih ima nekoliko, Gabe, Adebayo, Buttler, pa onaj Zeler kad udje, zadatak mu je samo da isprebija Jokica, plus sudije veceras...nije se moglo do pobede. Denver je mnogo bolja ekipa, nadam se da ce uhvatiti ritam.

Pogan

pre 10 meseci

U prvoj utakmici je Majami upao u klopku jer im je Denver dozvolio da sutiraju sa poludistance za dva poena a branio trojke.
(bskfan, 05. jun 2023 04:13)

U toj prvoj utakmici, igraci Majamija su bili sami kao duhovi na pola suteva za tri. I promasili sve. Vise su oni bili katastrofalni, nego sto im Denver nesto nije ili jeste dao. Al Strus i ekipa nece sigurno svaki dan da sutiraju 0/9 za tri. Denver je imao vise srece nego pameti u prvoj, jer ni sami nisu dobro sutirali za tri.
Sta ce Majamiju da se otvori kao opcija u napadu, diktira direktno nacin odbrane u bloku, odnosno da li Nikola iskace, hedge-uje ili ostaje pozadi.
I druga stvar, dokazana milion puta: kad protivnicki tim nacinom odbrane natera Jokica da bude skorer, a ne dodavac, Denver skoro uvek gubi. Ove dve utakmice su cist dokaz toga.

Гиле

pre 10 meseci

Знао сам да ће дрвље и камење по Мелоуну. А реално је добро водио меч. Велика грешка судија за непризнате кош Матеја, јер би задњи напади били другачији. Да почетком 4/4 морао је да остави на клупи Јокића да мало одмори јер је ово напоран меч где се доста снаге троши. На почетку 2/4 екипа је бика одлична, али на почетку 4/4 су се погубили. Чак и кад се Јокић вратио за нијансу је било боље, али и даље је било грешака. Чак и Јокић прави фаул у нападу избацује лопту у аут. Проблем је што овај је МП био лош. КЦП слично. Мајами је одлично искенирао игру Денвера, погодио све шутеве почетком 4/4, и то сваки напад по 3 поена. Све је ово спорт и нормално. Мени је нормално и да Денвер у Мајамију добије који меч. Изанализираће овај меч наћи своје грешке. И покушати да надмудре тамо.

Herr

pre 10 meseci

Kompletna petorka Denvera u minusu, klupa u plusu,Miami ih je nadigrao. Pisanje o sucima nema smisla, utakmicu ranije Miami je imao 2 slobodna bacanja na cijeloj utakmici a Denver 20 , sam Jokić 12 .. nisam vidio da se netko ovde bunio na taj kriterij. Porter sa 6 promašenih šuteva u utakmici ne može biti jedini krivac , ispada po komentarima da ih je promašio barem 16 .. Murray solidan , nije forsirao , imao najbolji +- od igrača u petorci , samo -2 , Jokić -11 za 42 min., Porter -15 za 26 min. Denver bolje prolazi kada Jokić nije prvi strijelac, ne mislim da je bio loš , dapače , ali njegova najveća kvaliteta je da razigra ostale igrače a večeras to nije uspio, zatrpao im je koš ali je momčad ipak više primala u obrani nego što je on ubacivao. Denver i dalje favorit , bolji su i dublji tim , 4:0 nije bilo realno ali mislim da će na kraju pobjediti jer je kvalitet na njihovoj strani .. i imaju najboljeg igrača u seriji.

Gospodin 3%

pre 10 meseci

procenat suta ni 60% bolje da prenosite nasu drugu ligu ima talenata
ako ovaj koji je placen dzakom ?nije u stanju da da bolje procente dalje nema...

Joza mali

pre 10 meseci

Jeste li vi svi navijali za Denver prije 10 godina? Otkad znam za nba ligu navijam za Lakerse i navijam za njih i protiv Atlante iako Bogdana obozavam! Da je taj vas Jokic igrao kad su igrali najbolji ne bi se ni vidio na terenu! Rodman bi ga izbacio napolje svaku utakmicu!

kriticar

pre 10 meseci

Ovakvu tuču igrača Majamija odavno nisam video od bilo koje ekipe. Bukvalno se bacaju pod noge . Sudije očajne. Sreća je što se niko nije povredio.

Tamo Daleko

pre 10 meseci

Najbolji potez za sledecu sezonu Denvera zadrzati B.Brown strasan igrac a MPJ preplacen,IQ za kosarku nula,sklon povredama i deluje kao da misli da treba biti prva zvezda tima.Sad za koga samo se osloboditi loseg ugovora

Boban

pre 10 meseci

Zaslužili su da izgube jer su se toliko hvalili zadnjih dana, kao da je serija već rešena. Sad ako ne pobede Majami bar jednu u gostima nema od prstena ništa.

xyz

pre 10 meseci

Ovu utakmicu su za Denver izgubili pre svega MPJ i KCP. Kombinovano su dali samo 11 poena sto je apsolutno nedopustivo za dva startera. Odbrana Denvera katastrofa, narocito Porter. Mozda ce Meloun morati da ga izbaci iz startne petorke, ne znam sta bi bilo resenje. Na konferenciji za stampu Meloun pobesneo zbog nedostatka truda pojedinih igraca, indirektno ih prozvao.

Ovaj poraz bi mogao da odluci seriju jer sad Majami ima prednost domaceg terena, potpuno bespotrebno izgubljen mec jer se neki igraci uopste nisu pojavili na terenu.

aca

pre 10 meseci

Zasto marej nije all-star a ne nesto vise od toga, upravo ova utakmica dokazuje..

Covek ne moze da spoji 3 dobre utakmice da gori crna zemlja a ne ne daj boze tipa 15-17 od 20 utakmica..

Finac

pre 10 meseci

Porter čovek od 200 miliona, 5 koševa, trojke 3-17 u ova 2 meča. Pa on jadan više nije u stanju ni otvorenu trojku da pogodi. Nije ovde još ništa gotovo, al treba Porteru maksimalno smanjiti minutažu. Mislim da je to ključ za Denver.

Pecanac

pre 10 meseci

Spoelstra stalno mesa karte, 10 igrača rotacija. Malone je nemac pojma koji igra sa samo 7 igrača jer Dzef Grin ne postoji u odbrani. Kakva je to dileja. Igrao sa Bartonom na 35 minuta i takav trener da osvoji titulu?? Moron drži 3 dobra mlada Igrača na klupi dok premara ostale. Porter ne može ništa pogoditi jer ga je premorio prvu sa 44 minuta dok kukavički ne sme ubaciti Vlatka i Zekea, Pejtona dok ga bekovi Majamija resetaju spolja.Kreten stalno spaja Jokica sa Grinom i tada naravno ih resetaju za 3 jer je užasno davati Jokicu presporog veterana na 4.

Pera

pre 10 meseci

Sve sve, katastrofa je bio Denver osim maestralnog Jokića, ali ipak ne mogu da se otmem utisku da sudije diskretno zapapre čorbu čim osete Denverovu krv. Onaj faul nad Laurijem gde on skače metar i po unapred, a pogotovo silazna putanja Marejeva koja se videla iz aviona ne mogu se nikako drugačije objasniti. Izgleda da je veliki interes NBA lige da se igra sto vise utakmica. Ipak je to jedan veliki cirkus i po nekim stvarima ne moze ni da priđe evropskoj košarci.

Bane

pre 10 meseci

"Denver je dopustio rivalu da napravi veliku seriju i time potpuno preuzme kontrolu nad utakmicom. Nikola Jokić je uspeo da dovuče ekipu do egala, ali ne i do preokreta."

Po meni istina je da je u tom periodu Jokić svojim frustracijama zbog njegove, a i kompletne nemoći ekipe, skoro pa direktno Denver "bacio" u debeli minus, a potom ulaskom Gordona i Mareja i njihovim trojkama se otišlo u neizvesnu završnicu.
Malo objektivnosti neće škoditi jer i sam Jokić zna šta je 4/4 pogrešno radio.

vrg

pre 10 meseci

tuga. denver razbio majami prvu i izgubio drugu za centimetar i 1:1 je.
prvi put u plej-ofu je izgubio kod kuce, ode prednost domaceg terena i sada u majamiju mora da dobije jednu od naredne dve ili je gotov.
jedino sto uliva nadu je to sto mislim da amjami ne moze da ponovi ovakav sut za 3 poena, a nadam se i da denver ne moze da odigra slabije od ove utakmice.
bice ovo bas cupavo... i dalje mislim da je denver bolji tim, ali je zbog izgubljenog domaceg terena sada 50-50. vrlo lako moze da se desi i da sudije ovo rese.
videcemo. nadam se da denver moze. dovoljno je bilo sto su jokica pokrali za mvp titulu, samo bi jos falilo da stanu u finalu. sumnjam da ce ikada imati slicnu sansu.

Bojan

pre 10 meseci

Одлично финале. Две, за око, симпатичне екипе. Са једне стране фантастични Јокић и група грађана, а са друге стране тим Мајамија. Отићи ће ово у 6 или 7 утакмица. Мајами сада има предност домћег терена. Трећи меч вероватно кључни у серији. Иако навијам за Мајами мислим да је Денвер и даље фаворит. GO HEAT.

Lepi

pre 10 meseci

Očekivano loša partija MPJ-a posle onog Jokicevog komentara o procentu za 3 posle prve partije. Retka greska Jokica, posledica euforije posle prve pobede, ali dovoljno da MPJ-a potpuno izbaci iz fokusa, posebno u odbrani.

Kingston

pre 10 meseci

Evo ih, jedva dočekali da Denver izbubi da krenu da pljuju i blate. Neverovatno kakav smo zao i toxičan narod.
Ovu utakmicu su sudije odigrale za Miami i pored loše igre Denvera.

Пеђа

pre 10 meseci

Добија Денвер сигурно једну од две утакмице у Мајамију, јер овако лош почетак у чак две четвртине утакмице не може им се поново десити.

Alex

pre 10 meseci

Jokic preko 30 Denver gubi svaku, kada ima manje od 5 asistencija. Jokera volim ko brata rodjenog ali pogresna igra. Nemoze Joker preko 40 a Porter 5, Pope 6, Murray 18. Svaku ce tako da izgube. Kad igraju svoju igru gde Joker ima 10 asistencija I 20 koseva svaku su dobili. Samo realno govorim.

Džoni

pre 10 meseci

Sudije početkom 4/4 sviraju tri uzastopna nepostojeća faula Denveru i ubijaju im momentum, Maloumn drži Džefa Grina pa Majami uporno traži njega u mismeču (i ne nalazi ga, lik statira ko bandera)... Mali Braun koji je RAZBIO 2/4 i doneo preokret zaboravljen na klupi... MPJ i Marej standardno, ne znam koga to još čudi. Jokić 40 poena jer nema kome da doda

Lepi

pre 10 meseci

Očekivano loša partija MPJ-a posle onog Jokicevog komentara o procentu za 3 posle prve partije. Retka greska Jokica, posledica euforije posle prve pobede, ali dovoljno da MPJ-a potpuno izbaci iz fokusa, posebno u odbrani.

Prodajem maglu

pre 10 meseci

Suđenje jeste bilo blago rečeno kriminalno, posebno nad Jokardom, ali šta reći za Melona koji ne traži čelendž na nepriznat čist koš Mareja na dva minuta pre kraja. A i svoje tajmaute je verovatno čuvao za sledeću utakmicu u Majamiju!?

Marko 666

pre 10 meseci

Kao sto napisah pre utakmice-Miami pobedjuje ovu nocas,gde je onaj bolid koji je prognozirao 4-0 a mene ismijavao jer sam rekao pre serije da ce nakon dve tekme biti 1-1,steta sto mu zaboravih nick.Love i Martin zdravi,vraca se Herro,bice svasta,Denver i dalje blagi favorit,ali u Miamiju ce da bude pakleno u trecoj i cetvrtoj.Vrlo dobra kosarka za sada,pravo finale!

Barton treci

pre 10 meseci

Pustili su Jokica da poentira, ali mu nisu dozvolili da razigra ekipu, zasluzeno Miami, patili jesu, ali su uspeli da okrenu i odrze prednost, vrhunska partija. Sad su ih naceli i momentum je na njihovoj strani, ako se vrati Hiro, blaga prednost njima.

Objektivan

pre 10 meseci

Daleko da je Jokić u ovoj utakmici bio maestralan, iako je dao 41 poen. Imao je par za njega nekarskteristicno loših dodavanja sredinom 4/4 zbog pritiska prvenstveno nizih igraca. Preokret od -12 do neizvesne zavrsnice su donele 1 Gordonova i 2 Marejeva trojke.
Majami je odigrao fenomenalno, a Denver katastrofalno, prvih 8 minuta 4/4. Robinson, Lauri i Bayler su pogodili par trojki ali su i eksploatisali kontakt faulove pri sutu za 3 poena do granice flopovanja i tako napravili razliku.
Suma sumaru Denver je veci favorit jer ne može da ponovi tako perfektno loš period, a da u istom trenutku Majami odigra tako perfektno dobro.

Milan.

pre 10 meseci

Nije ovo raspad Denvera, nego je ovaj Majami jednostavno timčima. Protiv ovakve timske igre nema odbrane. Završava ovo 4:1, eventualno 4:2 za Majami.

Barton treci

pre 10 meseci

Najcudnija zavrsnica cetvrte cetvrtine, nijedan tim da trazi tajmout, Denver je morao da ga trazi na 12 sec do kraja, sigurno bi neku bolju akciju...

76er

pre 10 meseci

Spolstra video da Denver u deugom poluvremenu sutira nikako (osim onih trojki pri kraju), udario zonu i to je bilo to.
Majami pet napada uzastopno daje po tri poena na razlicite nacine, Maloun gleda, nesto mu nije jasno. Odoh da spavam, ne verujem sta sam gledao.

Paja

pre 10 meseci

Ko je gledao utakmicu zna da gledanje timskih sportova jednostavo vise nema smisla. Ako je tako u NBA kako je u ostalim. Nisam lik koji se generalno "zali" na sudjenje, ali ovo je to. Tipa to je to zauvek. Ni u jednom individualnom sportu sudije ne mogu da odluce ishod meca. Skijanje je super sport. Tenis. Borilacki sportovi. I sah je bolji. To je to. I ok je ste. Kao prolazi nam. Prolazilo vam se i do 1789.

Марлоне

pre 10 meseci

Јокић стандардно добар. Денвер је изгубио због лоше одлуке тренера, затим катастрофа шута Портера, а и Мареј се није прославио. Јокић је статистички имао мање асистенција него његов просјек, мада је ту вјероватно пресудио лош шут саиграча, тј. његове аистенције нису реализоване. Такође, судије су имале утицаја на игру у корист Мајамија.

Fića

pre 10 meseci

Jel realno da im je Majami za 2 minute i 10 sekundi napravio 13:2 ??? Aloo 13:2 za 2 minute. Pa ovaj Denver je najobičnija sprdnja od ekipe. Ne vredi ovo gledati. Majami preko 50% šuta za 3 poena. Porter u ove dve utakmice 3-16 za 3.

VladVIII

pre 10 meseci

Da li treba dati Oskare kompletnoj postavi Majamija ili se to samo meni čini?
Jasno, po protokolu NBA lige glumatanje se podrazumeva, ali ovi ga preteraše. Baš glume, ne glumataju.

bskfan

pre 10 meseci

Jesu sudije navijale za Majami ali glavni razlog poraza je slab sut Denvera. Nista novo, Denver dobija kada Jokic ima puno asistencija a gubi kada mora da postize poene. Tako je bilo i sa Feniksom, nista im nije vredelo ni 50 poena Jokica.

Prvi poraz Denvera na svom terenu, sto znaci da je sada Majami u prednosti. MPJ odigrao kriminalno a interesantno je da je kriminalno odigrao i KCP. Klupa ih drzala u utakmici inace bi poraz bio jos veci.

Psihologija je cudo, cim pobedis odmah dodje do opustanja. Malone umesto da ih opusti, bacio na njih dodatni pritisak, a cim se igra pod pritiskom onda se ruka zategne.

Sve u svemu, zasluzen poraz. Spolstra izmislio kosarku za Malona.

Nicola

pre 10 meseci

Ovo je ona prica kad ceo svet misli da ce Denver lagano 4-0 ili 4-1 da osvoji ali pita se malo i Majami, podcenili su ih a sad cemo videti sta ce biti

Niko Kao Ja

pre 10 meseci

Majami bije, a NBA dozvoljava. To se desava ne samo u ovoj utakmici, nego bukvalno svakog puta kad oni igraju. Da mi je samo znati o cemu Riley i Silver pricaju.

bskfan

pre 10 meseci

U prvoj utakmici je Majami upao u klopku jer im je Denver dozvolio da sutiraju sa poludistance za dva poena a branio trojke. Nocas ij Majami ubija trojkama a dva glavna sutera Marej i MPJ trojke sutiraju 2/10. Iako imaju cka 10 skokova vise, nista im ne vredi. Majami ima cak 7 asistencija vise od Denvera.

gagi

pre 10 meseci

Ne moze Jokic sam ,Ajde sto u napadu ne mogu nista da pogode,ali brate kako su ocajni u odbrani u cetvrtoj cetvrtini.Koliko glupi koseva i faulova strasno.Presudila je ocajna odbrana u cetvrtoj cetvrtini Denvera.

2CRAZY

pre 10 meseci

Auu kakvo neprijatno iznenadjenje, koliko losa partija Denvera...
Majami je otkrio recept, doduse to se znalo jos od ranije, pusti Jokica da da koliko oce poena, ali zaustavi mu asistencije i proigravanje drugih igraca i Denver uglavnom gubi takve utakmice, to se i sad desilo...
MPJ ocaj ocaja ponovo, a bio je ocajan i u prvoj utakmici, ne moze da ubaci trojku, Marej nije toliko los kao on, ali jeste los...
Jokic mora nesto i da odbrani, previse koseva prima, znam da je nas i da se cuva faulova, ali odbrana na Adebaju nije dobra...
Takodje, sta se jos desilo... kako to odjednom da se igraju utakmice sa tri dana razmaka, kad je izasao raspored bilo je da se igra na svaka dva dana, pa su to promenili posle prve utakmice, kako bi Majami vise odmorio, ne svidja mi se to...
Uglavnom i pored svega ovoga ja i dalje cvrsto verujem da Denver uzima titulu i da ce sigurno pobediti makar jednu utakmicu u Majamiju i vratiti prednost domaceg terena.

Barton treci

pre 10 meseci

Konacno i da ovaj plejof postane zanimljiv, lepo bi bilo da dobije Miami, sto vise utakmica to bolje za bolje ljubitelje kosarke,

N-E-O

pre 10 meseci

ovo pisem pri rez 101-93 za Majami,ja manje inteligentne igrace od ovih Denverovih u svom životu nisam video(osim Jokica naravno) i naravno Spolstra ubija Melouna ali ubija.....

aspirepzg

pre 10 meseci

Lose… 1/4 losa, 2/4 fenomenalna, 3/4 jokic igrao sam, 4/4 odlican majami, denver bez energije.
Sudije… citao sam posle svake utakmice sa lejkersima komentare i nije mi bilo jasno zasto se toliko pominju sudije jer je po mom misljenju bilo sasvim ok sudjenje, ali ovo nocas… mnogo gresaka na stetu denvera, bas su ih unistili.

Pera Ždera

pre 10 meseci

KLJUCNI momenat - Meloun odustaje od svog KLJUCNOG poteza prosli mec kad je Jokica ostavio u igri pocetkom 4/4 i tako sprecio nalet Majamija i rezultatsku neizvesnot zavrsnice, NA VREME. Mada, ne moze mu se nista ni zameriti (ovog puta) jer je klupa uspela da izgubi prednost rekordnom serijom 2:13 cini mi se. Meloun ubrzo i vraca Jokica... Atipicno sebi je trazio tipa 3 tajmauta za 2min ne bi li probudio ekipu... Nije se desilo tj desilo se prekasno.

Porter 5p??!!! 2/8 iz igre 1/6 za 3p (prosla 2/11 za 3)... NBA finale MAX igrac toliko ocajno nastupa (za sada, nadajmo se).

Marej lose, prvenstveno defanzivno, al se iskupio serijom trojki na kraju i umalo otetim mecom... Steta za poslednji sut za izjednacenje. Za razliku id kraja 1/4, kada je imao Jokica samog na sutu, ovaj put sve ok, dobro izgradjena situacija, saigraci pokriveni, nije usla, to je kosarka.

Dva faula KCPja na sutu za 3p dosta govori o defanzivnoj dekocentraciji Denvera ovaj mec.

Sudije def pomogle zanimljivom sekvencom odluka u 4/4 al nakon ovakvog izdanja pojedinih Denverovaca, totalno nebitno.

Steta za Jokicevu dobru poentersku partiju, vukao je fenomenalno al pomoci niotkuda kad se lomilo, i najveca steta za malog Kristijana koji je odigrao u svim aspektima FENOMENALNO!

Sad mora bar jedan brejk u predstojece dve u Majamiju!

Betonka

pre 10 meseci

Ovo je najgora utakmica Denvera koju sam pogledao u poslednjih nekoliko godina.
U napadu svi sem Nikole teška nula, u odbrani ne mogu ništa da odbrane.

nebojsa

pre 10 meseci

Da trener Majamija vodi ovaj tim Denvera bilo bi 4>0 bez problema. O Porteru, Poupu i Gordnu suvisno je pricati - nisu ni dosli na utakmicu. Upamtite, Majami dobija naredne dvije na isti nacin - sprecavanje tranzicije Denvera, uzimanje adistencija Jokicu i skok. Denver je mekan tim. I to ce ih kostati titule. Zalud Jokicu statistika, sam ne mozes nista.

Lošmi

pre 10 meseci

Čim su sudije svirale pošteno, odmah Majami dobija... onaj kriminal iz prošle utakmice je neviđen. Slobodna bacanja 20 prema 2! Pa tako ni Džordanovi Bulsi nikoga ne bi dobili.

Stefke98

pre 10 meseci

Ne znam kako ce se zavrsiti ova utakmica, ali na ESPN pustaju o Jokicu i Somboru, i prikazali mapu Srbije, sa Kosovom. E to su nam doneli i Jokic i Djokovic i drugi nasi sportisti, neko postovanje prema nama.

Stefan

pre 10 meseci

Nekoliko loših sudijskih odluka na štetu Denvera, KCP pravi dva glupa faula za 3p. Majami pogadjao trojke, i to je to. Denver je vezao 7-8 pobeda za redom, tako da ovaj poraz statistički očekivan... Mada je moglo da se dobije i ovo.

Gde ja živim

pre 10 meseci

Očajan početak, onda furiozan nastavak, na kraju katastrofalno zatvaranje utakmice.

Mnogo bolje otvaranje Majamija, pre svega u šutu. Štrus u prošloj nije mogao okean da pogodi, sada je počeo fenomenalno. Neverovatno šutersko veče Heat-a, i pre svega mnogo bolja odbrana. Robinson od mogućeg tragičara do heroja. Vezao čovek 10 poena kad se malo ko nadao. Batler tih u šutu celu utakmicu, ali na kraju nekoliko poludistanci i sjajnih prodora. Love uradio odličan posao, Lauri skoro pa maestralan. Adebajo radio ono što i uvek na vrlo visokom nivou.

Denver jako slaba energija na početku. Jokiću su presekli linije dodavanja pa se preorijentisao na poene, naravno to je išlo jako dobro iako je i tu bilo problema. Jako loša odbrana na šutu i gomila nebuloznih faulova naročito na trojkama. Nikola je skoro sam igrao 3. četvrtinu, a onda je Denver napravio problem jer je Jokić ostao na klupi prvih nekoliko minuta poslednjeg dela. Treba mu odmor to je jasno, ali kakvu je seriju napravio morao je da počne.

Mari izuzev jednog perioda druge četvrtine prilično kilav. Odbrana na momente užasna. Porter se potpuno izgubio napadački. Dobro zatvara reket na skoku, ali šuta ni od korova. Ako se on ne probudi biće veselo i jako loše.

Bilo je nekih problematičnih odluka pred kraj, ali prosto Majami smireniji, šuterski fenomenalan kada je najviše trebalo i to je to.

Uradio je Spolstra domaći, ali mislim da je Denver još uvek u prednosti. Biće mnogo teže, ali mora se tako.

Idemo dalje.

bskfan

pre 10 meseci

KCP Majamiju dao 6 poena sa dva faula na sutu za tri. Marej da se pokrije po usima, mali Vinsent ima vise poena nego Marej i MPJ zajedno.

Malone ne kapira da ova startna patorka ne funkcionise u ovom sistemu. Ej, Strus da ima 6 asistencija?

Buntovnik sa razlogom

pre 10 meseci

Kad bi mogao jedan covek sve sam, ostali poslednju cetvrtinu samo statiraju i cekaju da se nesto dogodi. Uz to 10-ak napada se zavrasavaju za Majami tako sto imaju 2+1, 3 poena ili 3 slobodna bacanja. U poslednjoj cetvrtini bez Jokica, ostali ne znaju gde je levo, jos kad dodamo nekoliko faula u napadu Denvera, poraz je bio neizbezan. Elem, Majami je ovo dobio na odlican sut i na vrlo agresivnu odbranu, bude li Denver nastavio da igra ovako mlitavo i neinteligentno u smislu pravljenja faula u napadu, za 3 poena i za 2+1, nemaju sta da traze.

ccc?

pre 10 meseci

Unknown, 05. jun 2023 02:54)

17 poena je Jokic postigao u 3/4 i zahvaljujuci njemu Denver vodi pred poslednju cetvrtinu sa 6 razlike. I Jokic slucajno ima 31 poen Tacka!

nba-86

pre 10 meseci

za 7 minuta 3/4 dozvole 29-10 za majami, plus sudije veceras bas navlače za majami, tri auta u prvom umesto lopta za denver daju njima, sad ova silazna putanja mareja... izgubise ovu

Ж

pre 10 meseci

у последњој четвртини неколико јако дискутабилних судијских одлука плус очајно шутерско вече 3 стартера и опет је било само 3 разлике

Cinik

pre 10 meseci

Mnogi su se smejali, a više puta sam rekao, i sada ponavljam, Denver nije ekipa za velika dela!
Ne može se igra celog tima zasnivati na Jokiću, jednostavno ne može!
Džabe njegovih 40+ poena, kada su svi drugi osim Mareja na ispod 10, a i Marej je bio neprepoznatljiv!
S druge strane Majami ima ujednačenu ekipu, svi daju koševe otud i 6-7 igrača Majamija sa 10+ poena i to je ključ igre i pobede svake ekipe! Svi moraju doprineti podjednako, a ne neko sve, a svi drugi ništa!
Posle ovoga im slede 2 poraza u Majamiju, tako da ni ove godine nema ništa od prstena za Denver!
Ostaće Denver i dalje samo mali i nevažan klub u NBA!

Pera Ždera

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

Al je ova tackica lepo sazrelila nakon fenomenalne 3/4 Jokica u kojoj je sve uradio ne bi li Denver ostao u prednosti. Tacka do tacke, tackica :) Kroz strucne argumente i cinjenice ne bih ovog puta jer se iz tackastig komentara nepoznatog jasno vidi kosarkasko (ne)znanje.

Stefke98

pre 10 meseci

Na stranu glupe greske Denvera u odbrani,gde ljudi pet ili 6 napada primaju tri poena, da li kao 2+1 ,trojkom, ili faulom na sutu za 3 poena. Na stranu Porter i Marej koji u odbrani ne mogu svog coveka da sacuvaju, ili ga puste na lagano polaganje i naprave faul, eto tek da im poklone i taj jedan dodatni poen. Ali ljudi moji, toliki milioni se vrte u ligi, a sude im ovi amateri.Sto je najgore oni ne navlace ni za koga, prosto NE ZNAJU.Toliko ociglednih gresaka koji se mogu videti na stream-u u datom momentu, na obe strane. Jokicu 3 puta za redom sude izbijenu loptu, a igrac Majamija je ocigledno izbijao svaki put. Mareju onu loptu u padu ne sude, bukvalno su svi to videli. Dva faula Jokica koja nisu postojala. Pa one korake batlera, gde covek skoci na sut, padne sa loptom i opet skoci na sut neverovatno. Izbijanje lopte na sopstvenu polovinu u napadu i jos dosta gresaka samo na racun Denvera, a da ne nabrajam na racun Majamija, doduse bilo ih je dosta manje za Majami.

Rajkovic

pre 10 meseci

Svakog ko spominje sudzenje nema pojma o kosarci tvrda kosarka to je realna kosarka kakva se nekad igrala I u evroligi se igra sto se njihovog suta tice imali su TRI Dana treninga u hali da napucaju sut to Denver ceka do kraja serije Koji I'ma stegnute igrace za finalne utakmice ocekuju se tvrde utakmice I dalje Dever I'ma sanse I dalje Ali ne velike potrebna je veca hrabrosti ostalih igraca.

Nebojsa

pre 10 meseci

Nikad mi nije jasno uredu u regularnom delu, ali u plejofu da ti sutne za tri poena a da ti ne preseces faulom nekih pet sekundi do kraja.
Ovo se u Evropi pravi faul, nece on da rizikuje hoce li pogodifi ili ne.

War Inside My Head

pre 10 meseci

Kad dozvoliš onakav preokret početkom posljednje četvrtine i to sa Robinsonom kao motorom,i onda upadanje Denvera u nervozu,još je i dobro ispalo,Marej je imao šut za produžetak,šteta.Ipak je Majami iskusnija ekipa,uz to su i vidno odmorniji bili,znali su da Jokić može,što i jeste ubaciti tih 41 poen,ali su mu zaustavili razigravanje ostatka ekipe.Glavu gore,mislim na navijače Denvera,tek se zahuktalo!

Lex

pre 10 meseci

Е моје Мелоуне, па тражи тајмаут шта пушташ овог дивљака да овакав шут узима, никад тренер од тебе.

Mr_Melbourne

pre 10 meseci

Joj kako mi je drago ha ha ha.Ovdje ljudi ismijavaju Miami i pisu o nekakvim metlama i kako ce Denver u narednih 5 godina biti prvak ha ha ha.Tacno vidis da vecina ljudi ovdje prati nba od prije dvije godine.Miami izbacio dvije najbolje ekipe u nba i sad ce i trecu.A Miami igra bez Oladipa i bez Hiroa ..To je 20 koseva manje.Bravo Miami.

i to vam je tako

pre 10 meseci

jedina 2 dvocifrena igraca u denveru za 3 cetvrtine su Jokic sa 31 poenom i Marej sa 10.

Za to vreme u Majamiju 4 dvocifrena igraca.

Denver ako ovo dobije nogama u guzicu da se udara...

Marko 666

pre 10 meseci

Kao sto napisah pre utakmice-Miami pobedjuje ovu nocas,gde je onaj bolid koji je prognozirao 4-0 a mene ismijavao jer sam rekao pre serije da ce nakon dve tekme biti 1-1,steta sto mu zaboravih nick.Love i Martin zdravi,vraca se Herro,bice svasta,Denver i dalje blagi favorit,ali u Miamiju ce da bude pakleno u trecoj i cetvrtoj.Vrlo dobra kosarka za sada,pravo finale!

beograd011

pre 10 meseci

Najgore je biti general posle bitke,ali stoji pitanje u vazduhu zasto na 11 sekundi Meloun nije trazio tajmaut!?
Toliko bio siguran da ce Mari pogoditi? Ne pije vodu jer Mari je pokazao da nije taj klac igrac,a sa postotkom suta njega i MPJ na ovoj utakmici se ne moze dobiti Majami koji je u svojim redovima imao 4 igraca startera sa odlicnim procentom suta!
Ne mislim da ce Majami pobediti seriju,Denver ce ih dobiti bar jednu u Majamiju,nije svaki dan Bozic da se pogode 17 trojki.
U svakom slucaju bice zanimljivo gostovanje Denvera u Majamiju ato daje draz finala NBA.

strucnjak za sve

pre 10 meseci

i pre utakmice sam napisao da nije sigurno da ce denver pobediti jer majami uopste nije los tim i pokazalo se da sam opet bio u pravu imate sve u arhivu pise koga zanima

OZNA

pre 10 meseci

Daj ove stručnjake da pošalju još koji komentar, kako Jokic nije ništa doprineo igri Denvera, na ovoj utakmici. Stvarno nije “samo” 18 poena u trećoj četvrtini, stvarno strasno kako “loše” čovek igra. Da li Vi shvatate da gledate istoriju, da li shvatate da će ovaj čovek u sledećih pet, šest godina ući u konverzaciju sa MJ, LBJ, Birdom, Kobijem, itd. Kao jedan od najvećih igrača svih vremena?

Pera Ždera

pre 10 meseci

I tako Meloun odustaje od svog KLJUCNOG poteza prosli mec kad je Jokica ostavio u igri pocetkom 4/4 i tako sprecio nalet Majamija i rezultatsku neizvesnot zavrsnice, NA VREME.

Paja

pre 10 meseci

Zalosno u kojem raspadu od ekipe igra Jokic....4:2 za Majami,a Jokara prstena vidjeti nece,a sigurno je najbolji igrac u NBA svih vremena...

Heteria

pre 10 meseci

Činjenica je da je Denver odigrao katastrofa utakmicu (sem Jokića) i u napadu i u odbrani i da je pitanje da li moze lošije. I da je Majami pogodio sve što je šutnuo. Ali sudije... ja odavno nisam video gore suđenje. U prvom poluvremenu Batler gazi aut liniju i dok je gazi baca pas saigraču na šut za 3 koji on pogađa i ja u fazonu "gle kad ova trojka odluči" i tako i bi.

msbravo

pre 10 meseci

aj razumem kontrasi uvek ima, ali da ustajes u 2 sati samo da ostavis kontra komentar, au ljudi uzmite zivite i ostavete da uzivamo u igri, ne budite ko ostatak sveta kontra jokic

Partizan najveći

pre 10 meseci

Sa kakvim pajserima igra Jokić to je nevjerovatno .
Par sudijskih teških i loših odluka po Denver i to bi bilo to.
Majami nije mogao onako lošu sutersku vece ponoviti kao iz prve utakmice .
Biće ovdje svega još .

Fokus

pre 10 meseci

Hahahahahaha Porter, Majkl Porter. Jel zna neko za šta služi taj čovjek, e čemu je fora sa tim likom. Mislim ne razumijem stvarno ??

Goran

pre 10 meseci

Kao što Sam rekao poslije prove utakmice. Ako Majami pogodi samo nekoliko trojki biće gusto. Majami sada ima 16 I ubjedljivo vodi. Pustili su Jokića da da 40 poena ali zato ostali ništa. Nažalost izgleda da Majami ima psiholoßku predniost u seriji.

Ljubo

pre 10 meseci

Jokić kada je video da nema pomoći saigrača je trebao sam da rešava sve a ne da stalno asistira najviše Porteru koji ne zna gde se nalazi,ne može otvoren šut da pogodi a dobija tolike milione.Ali ovo suđenje je sramotno u korist Majamija.

hehehe

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.
(Ogi Srbija,


I sta bismo postigli time kao nacija?
(Ivan, 05. jun 2023 02:32)
Ivane, tebe bas i ne zanima sport u sred noci. Brige moris o nacionalnom pitanju, kao pravi patriota. Stavili i Djokovic i Jokic i Partizan, pa ne vade. Sportski pozdrav i samo bez sekiracije.

zz

pre 10 meseci

i pre sam pisao ako majami uzme brejk bice sampion,denver se raspao i tu vise nema igre.denveru je trebalo 2:0 da bi osvojio prsten!nadam se da ce sledecu sezonu biti dosta trejdova.da ce dovesti bolje igrace,ovo finale je definitivno izgubljeno.jokic ce igrati sam a on sam ne moze pobediti majami.bice mi zao jokica ovo mu je bila najbolja sansa.ali ne mozes jednostavno igrati sa igracima koji ne mogu ceo mec pogoditi slona sa 2 metra!ovo je gotovo.

Alex

pre 10 meseci

Malon trener Denvera je katastrofa. Ne traži challenge na silaznu putanju a rezultat se lomi. Na kraju ne traži time out zadnji napad da lopta krene sa protivničke strane. Katastrofalno sudjenje gore nego ABA liga...

Skid

pre 10 meseci

Kada se sve sabere, Majami je prosto igrao dosta bolje i odlicno je sto je Denver uopste i imao sansu za izjednacenje. Kroz celu utakmicu se videlo da Majami igra sa vecim brojem igraca koji su svi trkaci sa mnogo kretnje i u odbrani i u napadu, svi znaju da sutiraju i samo traze dok ne pronadju nekog ko ce da se zapali sa par sekvenci. Igrali su uzasno dobru, fizicku odbranu sa mnogo kontakta na ivici faulova, prosto cvrsce od Denvera, sto je neverovatno jer su tek zavrsili seriju sa Bostonom. Uzasno su fanaticna ekipa zahvaljujuci Spoelstri. Imali su daleko tecniju igru, bolji protok lopte i bilo je ocigledno da se Denver muci celu utakmicu da udje u neki ritam i da se ostali igraci razigraju. Prosto, da bi se dobio Majami, falilo je vise poena Gordona, KCP-a i MPJ-a, a to je nenadoknadivo. BB i KB su odigrali dobro svoje role. Zivo me zanima koliko je situacija 2+1 imao Majami, neke situacije su bile extremno glupe kako su pravljeni faulovi, ponajvise KCP-a.
Steta, bilo bi ovo ogromna pobeda Denvera da su uspeli da pobede sa ovakvom igrom ali dobro, 1-1 je. Sad u Majami po 1 brejk. Denver to moze ali igra mora biti mnogo mnogo bolja. A Majami iako ne volim njihov nacin igre, svaka cast na pobedi. Odigrali su momacki. Skroz zanimljivo selektirana ekipa. Moneyball !!!

Laki

pre 10 meseci

Sudije katastrofa,ocito ce biti da ce Majami uzeti titulu sto bog fransize sto zbog rasne varijante koja je nba najvise izrazena a najvise se cuti

satelit

pre 10 meseci

Ovako baciti pobedu u finalu je kriminalno!Denver je NEZREO,trener jednsko tako... Majami je herojska ekipa i uzece ovo iako je manje talentovana od Denvera

Zoltan

pre 10 meseci

Posle x godina odgledah NBA utakmicu, i moram priznati da nisam siguran da li sam gledao kosarku. Napucavanje trojki, koraci, nosene lopte, kretanje u bloku u bukvalno svakom napadu, izmisljanje faulova, a onda ne sviranje cistih. Msm mnogo je i za NBA, Jokari zelim svu srecu,ali ovo se stvarno ne da gledati.

Fergi

pre 10 meseci

I izgubi Denver... Nazalost, kao sto rekoh, prerano se slavilo. Majamiju se vratilo za sve promasaje iz prve tekme, Marej je nestao kao sto uvek nestaje u dve od tri partije i to je to. Dzabe se Jokic cima.

DRAGAN

pre 10 meseci

Na zalost ne moze sam
Jokic. Ubili su ih sa tricama.
Denver je potpuno stao u
4 kvoteru. Tada su i zgubili mec. Jokica je izveo i za kratko vteme su izgubili ptednost od 8 razlike.
Bice ovo finale uzbudljivo i
mislim da Denver moze dobiti jednu u Majamiju.

76er

pre 10 meseci

Moram samo jos napomenuti da je Batler pri asistenciji za tri poena gazio liniju i silaznu putanju koju nisu svirali. I opet Maloun koji ne trazi celendz tu, pa poslednji su minuti, a ocigledna je silazna, za sta ga cuvas?!

Blek - Chicago

pre 10 meseci

Deset sekundi pre kraja kad imaš napad, i -3 zove se time out da se izgradi napad. Moj Malone.
Plus onog Portera JR na trade list ali odmah!

Miljan

pre 10 meseci

KCP, Porter i Meloun. Bez reci za ovu trojicu. KCP 2 preglupa poteza (2 faula prilikom sutiranja trojke majamija, navukli su ga oba puta da napravi faul), trojku. Sut je imao 1 od 4 (trojke 1 od 3). Porter, sta reci, sut 2 od 8 (1 od 6 za tri). Nije ni cudo sto je Jokic imao samo 4 asistencije kad ostatak ekipe nije mogao slobodan sut da pogodi. Ipak, glavnik krivac na kraju, Meloun. Kada je Denver imao pristojno vodjstvo, on izvede Jokica, ubaci Grina, majami napravi razliku 11-2, povedu. I onda on zove tajmaut, ubacuje Jokica, i u fazonu, ajde Nikola izvuci ovo. Pa covece, ne vadi ga iz igre citavo drugo poluvreme

Rokabili

pre 10 meseci

Sudije greše za medalju...
Drugačija utakmica od prve, Denver nešto lošiji, Majami nešto bolji...
Ko se zapali u 4toj pobeđuje...

Deki

pre 10 meseci

Ne znam kako se ovde direktno odgovara na poruku, da onaj Unknown vidi koje je smece sadisticko, mrznja ga izjeda kad daje onakve bedne komentare.
Brutalan Denver, tesna tekma i vodja orkestra i dalje svira :) Sjajno kosarka! Jamal moze bolje, ali ne ide svaku tekmu,sve u svemu uzivanje gledati.

bskfan

pre 10 meseci

Nije cudno sto su BBraun i CBraun napravili veliki plus, Marej i KCP ne mogu da cuvaju Vinsenta i Strusa. Kad im pridodas Lava koji je odlican sutre i skakac, onda je jasno da je Denver u problemu. MPJ protiv ove postave u odbrani beskorisan a u napadu sut ne ide.

...

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 5. jun 2023 02:54)

- - -

Једну медаљу за бистрог господина јер је дошао до закључка да Јокић сам против 5 противничких играча би испао у првом колу разигравања.

Milanche

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

E ako si nam rekao. Ti nisi nepoznat, nego nepoznavalac.

Pa bez Jokica Denver ne bi kos dao u 1/4. I apsolutno niko nije ni rekao da Jokic moze sam. Denver je najbolja ekipa sa Jokicem na celu.
Tacka!

vele

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)
e moj strucnjace sta ti pricas pa da nije Jokica pitanje dal bi usli i u playoff. Svaku skoro sam utakmicu gledao Denvera ove sezone u 90 posto slucajeva se igra raspadne kad je on na klupi zato sto je glavni motor koji razigrava i poentira. Ovo se sad desilo da je okrenut rezultat bez Jokica i ko zna kad opet.

Stefke98

pre 10 meseci

@Unknown
Ajde druze ne baljezgaj molim te. U zadnje 3 sezone, ovo je mozda drugi put, pa nek bude i treci put da je Denver bez Jokica stigao rezultat i napravio razliku.Jokic je ubedljivo najuticajniji igrac na svoj tim u celoj ligi. Da neko ce reci i Doncic, pa mozda i LBJ, ali Jokicev uticaj na ekipu je uvek pozitivan za razliku od LBJ a posebno od Doncica.
SporCki pozdrav!

Mile

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

Znači Denver mora samo od Jokića da zavisi? I ako Denver odradi nešto i bez Jokića onda je Jokić loš igrač? Jadan Jokić, šta sve Srbi očekuju od njega da bi ga priznali. Stvarno smo smešan narod. Koliko puta se desio preokret zbog Jokića? Takvi kao ti nameću Jokiću da mora da bude Supermen na svakom meču da biste mu dali vaše neprocenjivo priznanje da on vredi nešto. Jokić sigurno bez ostatka ekipe ispada odmah jer ne može da igra sam protiv petorice. Čoveče, šta sve neću da pročitam ovde.

Sprehenzi turski

pre 10 meseci

Poče drugo poluvreme, MPJ očajan u napadu, al je zato u odbrani katasrtofa. Čini mi se da je bolje da odmori treću četvrtinu.

Filip

pre 10 meseci

Isuviše lako prokockanih +15 Denvera. Imaš domaći teren, momentum, protivnika koji ništa ne može da pogodi, i umjesto da povećaš prednost ili da barem sačuvaš nekih +12, 13 do poluvremena, umesto toga sledi totalni raspad Denvera i samo +6 na poluvremenu. Porter šta reći, lik je totalno izgubljen u vremenu i prostoru.

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Jokic se sprda sa ovom sirotinjom, molim strucnjak da ne lupetaju gluposti previse, bolje da spavate, nego sto pricate nebuloze.

1217

pre 10 meseci

Porter, napolje covece. Sut 2 od 7, za 3, 1 od 5?? Kad god je u igri Majami odlican.. U odbrani nista.. napolje. Meloun da li gledas, sta gledas covece. Ucice u neizvesnu zavrsnicu a ovi sutiraju za 3..Nece biti lako nikako..

Šumadinac 100%

pre 10 meseci

Денвер има суђњње као Партизан док је Тадић био председник, а Милија судио сваку. Три бацања за сваки блажи контакт. Тако су и Лејкерсе добили. Овај НБА је трагедија ако Денвер освоји, који не да не би освојио ни ЕЛ, него ни првенство Филипина!

mpj

pre 10 meseci

Sta god da se desi na kraju ove sezone, za sledecu sezonu zadrzati B. Brown-a trejdovati Mp Juniora za 2 igraca od po 15-18 miliona platu, jel on decko ima 30 i nesto miliona platu, žali boze para. Npr mogu da ga trejduju u atlantu za Bogdanovica i jos nekog mladog krilnog igraca.

nba-86

pre 10 meseci

1/2 57-51, Jokić 13-4-3, 6/13 (1/4 u 2/4) +- -8, klupa njih trojica +14, +16, +18 i 20 poena uz 7/9 iz igre. ispustiše lako +15 (50-35 na 4,5 min pre kraja 1/2). samo neka dobiju bilo kako ovu.

nebrinižikoti

pre 10 meseci

dobro jutro..
zamolio bih americku naciju (najdeblji na svetu) da ubace u draft / sistem 100 debelih centara preko 130kg (ne zanima me kako)
nije fora da za vreme jednog napada od 24 sekunde jedna ekipa sutira 3x za 3 a druga 2x za 2... trci i sutiraj, trci i sutiraj, trci i sutiraj... debeli ce vratiti draz u igru!


IDEMOO NIKOLAAA

hehehe

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)
Zaboravio si da zavrsis sa “pametnom dosta” ili “ko razume - shvatice”. “Tacka!” je malo glupo. Inace, svako bi bez ostatka ekipe ispao kad bi igrao sam protiv petorice. I to ti je malo glupo, ali ok. Sportski pozdrav i bez sekiracije. Namig. Uzvicnik!

M

pre 10 meseci

Marej divlja, Porter žali Bože 200 miliona dolara. Čovek samo stoji i čeka na trojci da zavrljači ciglu i promaši 9 od 10 puta. Kakav promašaj od igrača. A sa druge strane se bije sa svojim igračima za skok loptu.

bgv

pre 10 meseci

Igraj i pobedi i ponosno se vrati
Donesi kući zlato što se zlati
Srbija čeka da dođeš iz daleka
Da naša zemlja bude opet prvak sveta!

Partizan najveći

pre 10 meseci

Nevjerovatna smo mi zemlja sa ovakvim najboljim sportistima na svijetu .
Mora čovjek da se osjeća ponosno što je pripadnik jedne takve nacije.
Šteta što nismo i u drugim stvarima toliko uspješni .
Jokić je magija u košarci .

Legolas

pre 10 meseci

Komentarišući pokušaj odbrane od Jokića, Ivica Zubac kaže:
"Možeš samo da izabereš šta će da te ubije"!

Jako, slikovito opisana bespomoćnost ekipa protiv Jokića.
(predrag, 05. jun 2023 00:05) Javi Embidu i Skoli, nisu znali da su bespomoćni! Hahahaha

Rokabili

pre 10 meseci

Al se upalise odjednom...
Marej jeste sjajan igrač, ali me izluđuje to što kad se namerači da on završi napad, pre će baciti loptu iz bunara nego što će dodati slobodnom igraču... Tu se vidi sva veličina Jokića...

Pera Ždera

pre 10 meseci

Auuu koje preotimanje utakmice malog Kristijana. Odbrana, napad, razigravanje! Preokret koji nastavlja Marej serijom pogodaka, nakon ocajnog pocetka, za erupciju arene.

Unknown

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!

123

pre 10 meseci

Kada je poceo mec posle 5,6 minuta ja bih zamenio Portera koji je jako lose poceo mec. Jokic nije imao saigraca koji ce da poentira. Marej je lose poceo ali sam znao da ce da se zapali kad tad. Ali Porter nije takav tip igraca. Sada Marej rastura u drugoj cetvrtini Nagetci vode desetak poena. Evo vraca se Jokic u igru..Braun izvanredan..

Legolas

pre 10 meseci

U košarci i tenisu imamo najboljeg na svetu, pa ti vidi
(Deda Moške, 05. jun 2023 00:19) Promeniš terapiju i bude ti bolje. Možda.

Nikola

pre 10 meseci

Na koju foru nije bila dupla Batlera i kako nije bilo preko pola, sve ovo u prvoj četvrtini? Gotovo identična situacija kao s Lejkersima kad je bila preko pola i još gledali snimak kad covek sam presao i nista... Sto se utakmice tice, bice gusto ali mislim da Denver dobija ovo na svezinu. Majami ako ovako nastavi sutnuce 50 puta za tri.

Deki

pre 10 meseci

Retko ulazim da citam komentare jer obicno to cine ljudi sa frustracijama, ali i ozbiljne neznalice sa previse pristrasnosti, medjutim kosarkaski fabovi su negde najpristojniji i znaju cesto dosta. Medjutim kada vidim ovo potenciranje Jokica i ocekivanja 30,40 poena najezim se, zatim Jokara Srbine, a pljuvao se bezmalo kao Djokovic (govorim o strucnim komentatorika sa 0 uspeha u Live prici), a najvise mrzim kada vidim 'trpaj buraniju', kako malo postovanja ima medju maloumnicima!
Svakako ima dosta pohvalnih i strucnih momaka ovde i njima saljem pozdrav i hvala vam :)

bskfan

pre 10 meseci

Sudije navijaju za Majami, Denver 4 izgubljene lopte, Marej i MPJ bez poena, Strus se raspucao. Pocelo je da ne moze biti losije.

bskfan

pre 10 meseci

Ja sam se jos pre pocetka serije jedino plasio Kevina Lava. Oni koji redovno prate NBA znaju da je Lav u odbrani prilicno dobro cuvao Jokica a u napadu ide na njegovu omiljenu poziciju - levi ugao za trojku.

Tu bi onda odbranu na njemu morao da igra MPJ, sto znaci da ce Jokic morati da igra izpod kosa zbog hvatanja lopte, a Gordon da izlazi na perimetar. Sve u svemu, ako Denver ima resenje za Lava i Laurija onda ne vidim sta bi Majami jos mogao znacajnije da promeni.

Ivan

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.
(Ogi Srbija,


I sta bismo postigli time kao nacija?

Kole

pre 10 meseci

evo ga i marej microwave
ali kakva rola kristijana brauna, 2 ukradene, 2 asistencije, 4 poena, paklena odbrana
plus burs braun, plus dzef grin

i sve to sa jokicem na klupi

Pera Ždera

pre 10 meseci

E Marej Marej... Nikola sam za 3p par sekundi pre kraja 1/4, u ritmu covek, on nista da pogodi do tada i driblanje, driblanje i sut preko ruke sa 9m :(

Rokabili

pre 10 meseci

Krenule i sudije da navlače za Majami...
Ali vidi se da su u Majamiju radili u pauzi, a Denver uživao na lovorikama...
Neće se serija sama dobiti, biće gusto, Majami je zaguljen tim, i mora Denver taktički dobro da odigra a kao da su u ovu utakmicu ušli nepripremljeni...

blic

pre 10 meseci

Joj ovog Mareja majko mila, zadnji napad u prvoj četvrtini, 4 sekunde do kraja, ima samog Jokića, i on dribla sam sebe i ispaljuje ciglu sa 7, 8 metara. Totalno nerezonski.

ČikaCrni

pre 10 meseci

Uzima nocas Miami brejk ... (Marko 666, 5. jun 2023 01:30)

Delimično se slažem, biće utakmica sa mnogo više kontakta i fizike. Majami malo odmorniji i rešen da otkine jednu u gostima.

Možda više JB u reketu na startu da se Gordon optereti, možda ranije zona i sa Jokćem na terenu, možda Hajsmit ranije u rotaciji na Mareju

Ali na kraju Denver u tesnoj završnici +5 (otprilike)

shambho

pre 10 meseci

za ove shto traze link da gledaju, jedan od primera

ako puste link
https://topstreams.tv/video/heat-vs-nuggets/

generalno na google kljucna rech
nba streams

nije neko otkrivanje tople vode, zemlju na oranje ne bi nashli.. ;}

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.

Marko 666

pre 10 meseci

Uzima nocas Miami brejk,na silu i tucu makar igrali sa 6 igraca.Ocekujem odmornijeg i konstantnijeg Butlera,40+ partija,a Struss i Robinson ne mogu gore da sutiraju u odnosu na prvi mec.Jokic treba vise da sutira,da napada u reketu kao i ostali igraci jer su visociji na svim pozicijama,kljucan igrac nocas za Denver je Porter i u napadu i odbrani.Za Gordona ne znam da li Heat ima resenje jer nemaju igraca na 4.Ne znam gde je Kevin Love i da li ce igrati bar kad se serija prebaci u Miami,a suska se da je i Martin povredjen.Kljucne su utakmice 3 i 4 za ovu seriju.

shambho

pre 10 meseci

za ove shto traze link da gledaju, jedan od primera

ako puste link
https://topstreams.tv/video/heat-vs-nuggets/

generalno na google kljucna rech
nba streams

nije neko otkrivanje tople vode, zemlju na oranje ne bi nashli.. ;}

long live and David Coverdale

pre 10 meseci

Treba mi strem da gledam na telefonu!
Ako neko zna,zahvaljujem!
(Joksim, 05. jun 2023 00:12)


https://livetv614.me/dex/

long live and David Coverdale

pre 10 meseci

Očekujem stabilan link od poznavalaca materije za nas koji nemamo pojma gde naći ta čudesa
(10ka, 05. jun 2023 01:03)


https://livetv614.me/dex/

axl

pre 10 meseci

Očekujem stabilan link od poznavalaca materije za nas koji nemamo pojma gde naći ta čudesa
(10ka, 05. jun 2023 01:03)

https://cdn.buffsports.stream/webplayer2.php?t=livetvstreampro&c=nba1_english.php&lang=en&eid=138713608&lid=1977941&ci=3&si=3&ask=1685926800

predrag

pre 10 meseci

Komentarišući pokušaj odbrane od Jokića, Ivica Zubac kaže:
"Možeš samo da izabereš šta će da te ubije"!

Jako, slikovito opisana bespomoćnost ekipa protiv Jokića.

nba

pre 10 meseci

Jokić ovo ako osvoji to će biti čudo nad čudima. Toliko su bili podcenjeni, toliko omalovažavani, kao da je Joker slučajno dvostruki MVP, kao da je Denver žrebom krenuo sa prvog mesta a ne igrama tokom sezone. Titula bi značila da Balkan nikada do sada nije dao ni blizu takvog igrača, takvu veličinu, a Balkan je najveći rasadnik vrhunskih/najboljih košarkaša, van usa. E sada Novicki je takođe napravio čudo, ali je on otišao iz najbogatije evropske zemlje ( koja je premnogo uložila novca u njega ), u najbogatiju američku državu Teksas, pa mu je uzimajući te činjenice u obzir, bilo mnogo lakše.

србија

pre 10 meseci

неко моје предвиђање 32 поена 10 скокова 14 асистенција. победа денвера 126-112

Stefke98

pre 10 meseci

Ne znam kako ce se zavrsiti ova utakmica, ali na ESPN pustaju o Jokicu i Somboru, i prikazali mapu Srbije, sa Kosovom. E to su nam doneli i Jokic i Djokovic i drugi nasi sportisti, neko postovanje prema nama.

Betonka

pre 10 meseci

Ovo je najgora utakmica Denvera koju sam pogledao u poslednjih nekoliko godina.
U napadu svi sem Nikole teška nula, u odbrani ne mogu ništa da odbrane.

hehehe

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)
Zaboravio si da zavrsis sa “pametnom dosta” ili “ko razume - shvatice”. “Tacka!” je malo glupo. Inace, svako bi bez ostatka ekipe ispao kad bi igrao sam protiv petorice. I to ti je malo glupo, ali ok. Sportski pozdrav i bez sekiracije. Namig. Uzvicnik!

Pera Ždera

pre 10 meseci

I tako Meloun odustaje od svog KLJUCNOG poteza prosli mec kad je Jokica ostavio u igri pocetkom 4/4 i tako sprecio nalet Majamija i rezultatsku neizvesnot zavrsnice, NA VREME.

N-E-O

pre 10 meseci

ovo pisem pri rez 101-93 za Majami,ja manje inteligentne igrace od ovih Denverovih u svom životu nisam video(osim Jokica naravno) i naravno Spolstra ubija Melouna ali ubija.....

predrag

pre 10 meseci

Komentarišući pokušaj odbrane od Jokića, Ivica Zubac kaže:
"Možeš samo da izabereš šta će da te ubije"!

Jako, slikovito opisana bespomoćnost ekipa protiv Jokića.

Fergi

pre 10 meseci

I izgubi Denver... Nazalost, kao sto rekoh, prerano se slavilo. Majamiju se vratilo za sve promasaje iz prve tekme, Marej je nestao kao sto uvek nestaje u dve od tri partije i to je to. Dzabe se Jokic cima.

Fića

pre 10 meseci

Jel realno da im je Majami za 2 minute i 10 sekundi napravio 13:2 ??? Aloo 13:2 za 2 minute. Pa ovaj Denver je najobičnija sprdnja od ekipe. Ne vredi ovo gledati. Majami preko 50% šuta za 3 poena. Porter u ove dve utakmice 3-16 za 3.

Rokabili

pre 10 meseci

Al se upalise odjednom...
Marej jeste sjajan igrač, ali me izluđuje to što kad se namerači da on završi napad, pre će baciti loptu iz bunara nego što će dodati slobodnom igraču... Tu se vidi sva veličina Jokića...

msbravo

pre 10 meseci

aj razumem kontrasi uvek ima, ali da ustajes u 2 sati samo da ostavis kontra komentar, au ljudi uzmite zivite i ostavete da uzivamo u igri, ne budite ko ostatak sveta kontra jokic

i to vam je tako

pre 10 meseci

jedina 2 dvocifrena igraca u denveru za 3 cetvrtine su Jokic sa 31 poenom i Marej sa 10.

Za to vreme u Majamiju 4 dvocifrena igraca.

Denver ako ovo dobije nogama u guzicu da se udara...

Sprehenzi turski

pre 10 meseci

Poče drugo poluvreme, MPJ očajan u napadu, al je zato u odbrani katasrtofa. Čini mi se da je bolje da odmori treću četvrtinu.

bskfan

pre 10 meseci

U prvoj utakmici je Majami upao u klopku jer im je Denver dozvolio da sutiraju sa poludistance za dva poena a branio trojke. Nocas ij Majami ubija trojkama a dva glavna sutera Marej i MPJ trojke sutiraju 2/10. Iako imaju cka 10 skokova vise, nista im ne vredi. Majami ima cak 7 asistencija vise od Denvera.

...

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 5. jun 2023 02:54)

- - -

Једну медаљу за бистрог господина јер је дошао до закључка да Јокић сам против 5 противничких играча би испао у првом колу разигравања.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

Al je ova tackica lepo sazrelila nakon fenomenalne 3/4 Jokica u kojoj je sve uradio ne bi li Denver ostao u prednosti. Tacka do tacke, tackica :) Kroz strucne argumente i cinjenice ne bih ovog puta jer se iz tackastig komentara nepoznatog jasno vidi kosarkasko (ne)znanje.

OZNA

pre 10 meseci

Daj ove stručnjake da pošalju još koji komentar, kako Jokic nije ništa doprineo igri Denvera, na ovoj utakmici. Stvarno nije “samo” 18 poena u trećoj četvrtini, stvarno strasno kako “loše” čovek igra. Da li Vi shvatate da gledate istoriju, da li shvatate da će ovaj čovek u sledećih pet, šest godina ući u konverzaciju sa MJ, LBJ, Birdom, Kobijem, itd. Kao jedan od najvećih igrača svih vremena?

Гиле

pre 10 meseci

Знао сам да ће дрвље и камење по Мелоуну. А реално је добро водио меч. Велика грешка судија за непризнате кош Матеја, јер би задњи напади били другачији. Да почетком 4/4 морао је да остави на клупи Јокића да мало одмори јер је ово напоран меч где се доста снаге троши. На почетку 2/4 екипа је бика одлична, али на почетку 4/4 су се погубили. Чак и кад се Јокић вратио за нијансу је било боље, али и даље је било грешака. Чак и Јокић прави фаул у нападу избацује лопту у аут. Проблем је што овај је МП био лош. КЦП слично. Мајами је одлично искенирао игру Денвера, погодио све шутеве почетком 4/4, и то сваки напад по 3 поена. Све је ово спорт и нормално. Мени је нормално и да Денвер у Мајамију добије који меч. Изанализираће овај меч наћи своје грешке. И покушати да надмудре тамо.

strucnjak za sve

pre 10 meseci

i pre utakmice sam napisao da nije sigurno da ce denver pobediti jer majami uopste nije los tim i pokazalo se da sam opet bio u pravu imate sve u arhivu pise koga zanima

montoya

pre 10 meseci

Pre pocetka play offa sam rekao da Denveru fale "prljavi" i namazani igraci. Miami ih ima nekoliko, Gabe, Adebayo, Buttler, pa onaj Zeler kad udje, zadatak mu je samo da isprebija Jokica, plus sudije veceras...nije se moglo do pobede. Denver je mnogo bolja ekipa, nadam se da ce uhvatiti ritam.

mpj

pre 10 meseci

Sta god da se desi na kraju ove sezone, za sledecu sezonu zadrzati B. Brown-a trejdovati Mp Juniora za 2 igraca od po 15-18 miliona platu, jel on decko ima 30 i nesto miliona platu, žali boze para. Npr mogu da ga trejduju u atlantu za Bogdanovica i jos nekog mladog krilnog igraca.

ccc?

pre 10 meseci

Unknown, 05. jun 2023 02:54)

17 poena je Jokic postigao u 3/4 i zahvaljujuci njemu Denver vodi pred poslednju cetvrtinu sa 6 razlike. I Jokic slucajno ima 31 poen Tacka!

Milanche

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

E ako si nam rekao. Ti nisi nepoznat, nego nepoznavalac.

Pa bez Jokica Denver ne bi kos dao u 1/4. I apsolutno niko nije ni rekao da Jokic moze sam. Denver je najbolja ekipa sa Jokicem na celu.
Tacka!

bskfan

pre 10 meseci

Nije cudno sto su BBraun i CBraun napravili veliki plus, Marej i KCP ne mogu da cuvaju Vinsenta i Strusa. Kad im pridodas Lava koji je odlican sutre i skakac, onda je jasno da je Denver u problemu. MPJ protiv ove postave u odbrani beskorisan a u napadu sut ne ide.

Pleymejker

pre 10 meseci

Mora to cvrsce. Denver je kvalitetniji tim ali večeras je pobedio tim koji je imao vise zelje za pobedom. Sljedeća je po običaju TD Jokica. I da mislio sam da će Miami otkinuti Denveru samo možda koju cetvrtinu u seriji kad gle čuda... Desila se anomalija večeras i to ce verovatno biti to. Vreme je da Denver ubaci u brzinu vise ako zele prsten. Pozzz

Herr

pre 10 meseci

Kompletna petorka Denvera u minusu, klupa u plusu,Miami ih je nadigrao. Pisanje o sucima nema smisla, utakmicu ranije Miami je imao 2 slobodna bacanja na cijeloj utakmici a Denver 20 , sam Jokić 12 .. nisam vidio da se netko ovde bunio na taj kriterij. Porter sa 6 promašenih šuteva u utakmici ne može biti jedini krivac , ispada po komentarima da ih je promašio barem 16 .. Murray solidan , nije forsirao , imao najbolji +- od igrača u petorci , samo -2 , Jokić -11 za 42 min., Porter -15 za 26 min. Denver bolje prolazi kada Jokić nije prvi strijelac, ne mislim da je bio loš , dapače , ali njegova najveća kvaliteta je da razigra ostale igrače a večeras to nije uspio, zatrpao im je koš ali je momčad ipak više primala u obrani nego što je on ubacivao. Denver i dalje favorit , bolji su i dublji tim , 4:0 nije bilo realno ali mislim da će na kraju pobjediti jer je kvalitet na njihovoj strani .. i imaju najboljeg igrača u seriji.

Kole

pre 10 meseci

evo ga i marej microwave
ali kakva rola kristijana brauna, 2 ukradene, 2 asistencije, 4 poena, paklena odbrana
plus burs braun, plus dzef grin

i sve to sa jokicem na klupi

MPP

pre 10 meseci

ŠTA

je ko očekivao ?

Pa ovo je FINALE NBA.
Tek sad počinje serija !
Majami je jak na strani i isto tako šupalj kod kuće.
Denver i pored loše igre imao šansu bar za produžetak , da je priznat koš koji je Adebajo skinuo u silaznoj putanji ....svašta bi bilo.
Denver još uvek nije odigrao kako može , te....idemo u Majami po pobedu ....

Partizan najveći

pre 10 meseci

Nevjerovatna smo mi zemlja sa ovakvim najboljim sportistima na svijetu .
Mora čovjek da se osjeća ponosno što je pripadnik jedne takve nacije.
Šteta što nismo i u drugim stvarima toliko uspješni .
Jokić je magija u košarci .

Rokabili

pre 10 meseci

Sudije greše za medalju...
Drugačija utakmica od prve, Denver nešto lošiji, Majami nešto bolji...
Ko se zapali u 4toj pobeđuje...

Pogan

pre 10 meseci

U prvoj utakmici je Majami upao u klopku jer im je Denver dozvolio da sutiraju sa poludistance za dva poena a branio trojke.
(bskfan, 05. jun 2023 04:13)

U toj prvoj utakmici, igraci Majamija su bili sami kao duhovi na pola suteva za tri. I promasili sve. Vise su oni bili katastrofalni, nego sto im Denver nesto nije ili jeste dao. Al Strus i ekipa nece sigurno svaki dan da sutiraju 0/9 za tri. Denver je imao vise srece nego pameti u prvoj, jer ni sami nisu dobro sutirali za tri.
Sta ce Majamiju da se otvori kao opcija u napadu, diktira direktno nacin odbrane u bloku, odnosno da li Nikola iskace, hedge-uje ili ostaje pozadi.
I druga stvar, dokazana milion puta: kad protivnicki tim nacinom odbrane natera Jokica da bude skorer, a ne dodavac, Denver skoro uvek gubi. Ove dve utakmice su cist dokaz toga.

veliki strumf

pre 10 meseci

У 1/4 Мајами водио 11, онда Денвер већ у 2/4 преокренуо на 15 разлике! Опет пад и на крају 2/4 било 6. Опет Мајами окренуо, па онда Денвер на крају 3/4 оде на плус 8. И у 4/4 за час се распали па отишао Мајами чак на 11 разлике! Аман бре, какве су ово осцилације у само 1 утакмици за најбољи тим на Западу??? Па ово је страшно! Мареј и Портер не играју одбрану - Денвер је направио разлику кад је Кристијан Браун погинуо у одбрани и убацио неке тешке шутеве. Али одбрана је била кључ. Теби ови манекени допуштају серију 17-2 почетком 4/4. За свега 3 минута!!! А слично је било и у првој утакмици - у оба меча Мајами је добио последњу четвртину са 10+ разлике што је недопустиво! Портер обична нула, све је промашио, Мареј дошао на меч у 2/4 па опет отишао… Али напад мање-више - одбрана је била криминална! Мајами је опасан у шуту за 3, погађају у великим проценту и то треба да се брани, а не улази који ем нису болни (јер нису њихова игра), ем их доста промашују. Морају да бране тројке, па примили су их чак 17! Пола поена из тројки аман! Мислим да Малоум мора много више да користи оба Брауна јер гину момци у одбрани, а манекене да више закуца на клупу. То је морао да види и на овом мечу. Па људи моји: кад је Портер био у игри Денвер је на -15, а кад је био Крис Браун Денвер је на +8!!! И теби Браун не игра у 4/4 а игра овај манекен! А док је Брус Браун био на терену Денвер је имао чак +14!!! Џеф Грин имао +12! Па играј са њима човече!

123

pre 10 meseci

Kada je poceo mec posle 5,6 minuta ja bih zamenio Portera koji je jako lose poceo mec. Jokic nije imao saigraca koji ce da poentira. Marej je lose poceo ali sam znao da ce da se zapali kad tad. Ali Porter nije takav tip igraca. Sada Marej rastura u drugoj cetvrtini Nagetci vode desetak poena. Evo vraca se Jokic u igru..Braun izvanredan..

shone

pre 10 meseci

Kak ovde ljudi ne razumeju košarku, prošlu utakmicu Denver dobije, odmah krene kakvo razbijanje (a ovi iz Majamija propisno se ispromasivali), sad izgube odmah gotovo je, propast. Ovo je finale, niko tu slučajno nije došao, ima puno da se igra. Denver je ispustio utakmicu glupim faulovima, što na trojci što serijom 2+1. Denveru je dovoljno da sledeću utakmicu ili Marej ili MPJ odigraju za nijansu bolje (govorim o 2-3 bolja šuta) i dobijaju.

xx

pre 10 meseci

Ma sve kapiram ali da Malone na 12sec do kraja na minus 3, ne zove timeout i postavi akciju nego ih gura da trce i prenose loptu pa sta bude.... e to ne mogu da skapiram.

Deki

pre 10 meseci

Retko ulazim da citam komentare jer obicno to cine ljudi sa frustracijama, ali i ozbiljne neznalice sa previse pristrasnosti, medjutim kosarkaski fabovi su negde najpristojniji i znaju cesto dosta. Medjutim kada vidim ovo potenciranje Jokica i ocekivanja 30,40 poena najezim se, zatim Jokara Srbine, a pljuvao se bezmalo kao Djokovic (govorim o strucnim komentatorika sa 0 uspeha u Live prici), a najvise mrzim kada vidim 'trpaj buraniju', kako malo postovanja ima medju maloumnicima!
Svakako ima dosta pohvalnih i strucnih momaka ovde i njima saljem pozdrav i hvala vam :)

1217

pre 10 meseci

Porter, napolje covece. Sut 2 od 7, za 3, 1 od 5?? Kad god je u igri Majami odlican.. U odbrani nista.. napolje. Meloun da li gledas, sta gledas covece. Ucice u neizvesnu zavrsnicu a ovi sutiraju za 3..Nece biti lako nikako..

Bocko

pre 10 meseci

Kao i protiv Bostona u sedmoj, stvar je jasna. Majami je pogađao trojke, a rival ne. Nije jasno zašto su igrači Denvera odustali od koncepta odbrane iz prve utakmice. Doduše i igrači Majami su pogađali znatno bolje. Ovde su ljudi dobro rekli da je nemoguće da Strus i Vinsent ponovo onako loše šutiraju. Ali mislili smo da to važi i za MPJ. On na zadnje tri utakmice ima šut za tri, otprilike, 28-7 ! Za igrača kome je to glavna odlika, veoma loše. U drugom poluvremenu su igrači Majamija sprečili i Gordonova utrčavanja. Treba pohvaliti Robinsona, koji je za dva minuta u 4/4 postigao 10 poena. Iako je sada 1-1, i dalje mislim da je Denver bliži konačnom trijumfu.

nba

pre 10 meseci

Jokić ovo ako osvoji to će biti čudo nad čudima. Toliko su bili podcenjeni, toliko omalovažavani, kao da je Joker slučajno dvostruki MVP, kao da je Denver žrebom krenuo sa prvog mesta a ne igrama tokom sezone. Titula bi značila da Balkan nikada do sada nije dao ni blizu takvog igrača, takvu veličinu, a Balkan je najveći rasadnik vrhunskih/najboljih košarkaša, van usa. E sada Novicki je takođe napravio čudo, ali je on otišao iz najbogatije evropske zemlje ( koja je premnogo uložila novca u njega ), u najbogatiju američku državu Teksas, pa mu je uzimajući te činjenice u obzir, bilo mnogo lakše.

Pecanac

pre 10 meseci

Spoelstra stalno mesa karte, 10 igrača rotacija. Malone je nemac pojma koji igra sa samo 7 igrača jer Dzef Grin ne postoji u odbrani. Kakva je to dileja. Igrao sa Bartonom na 35 minuta i takav trener da osvoji titulu?? Moron drži 3 dobra mlada Igrača na klupi dok premara ostale. Porter ne može ništa pogoditi jer ga je premorio prvu sa 44 minuta dok kukavički ne sme ubaciti Vlatka i Zekea, Pejtona dok ga bekovi Majamija resetaju spolja.Kreten stalno spaja Jokica sa Grinom i tada naravno ih resetaju za 3 jer je užasno davati Jokicu presporog veterana na 4.

Boban

pre 10 meseci

Zaslužili su da izgube jer su se toliko hvalili zadnjih dana, kao da je serija već rešena. Sad ako ne pobede Majami bar jednu u gostima nema od prstena ništa.

Deki

pre 10 meseci

Ne znam kako se ovde direktno odgovara na poruku, da onaj Unknown vidi koje je smece sadisticko, mrznja ga izjeda kad daje onakve bedne komentare.
Brutalan Denver, tesna tekma i vodja orkestra i dalje svira :) Sjajno kosarka! Jamal moze bolje, ali ne ide svaku tekmu,sve u svemu uzivanje gledati.

aca

pre 10 meseci

Zasto marej nije all-star a ne nesto vise od toga, upravo ova utakmica dokazuje..

Covek ne moze da spoji 3 dobre utakmice da gori crna zemlja a ne ne daj boze tipa 15-17 od 20 utakmica..

joca

pre 10 meseci

Ako ti protivnik uvali 17 trojki, sa 50 posto suta za 3. Onda će to teško da može...
Mislim da je to odnelo prevagu. Nerealne brojke. Bilo je i otvorenih šuteva ali Boga mi i step back preko igrača su pogađali redovno..

србија

pre 10 meseci

неко моје предвиђање 32 поена 10 скокова 14 асистенција. победа денвера 126-112

Pera Ždera

pre 10 meseci

Auuu koje preotimanje utakmice malog Kristijana. Odbrana, napad, razigravanje! Preokret koji nastavlja Marej serijom pogodaka, nakon ocajnog pocetka, za erupciju arene.

hehehe

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.
(Ogi Srbija,


I sta bismo postigli time kao nacija?
(Ivan, 05. jun 2023 02:32)
Ivane, tebe bas i ne zanima sport u sred noci. Brige moris o nacionalnom pitanju, kao pravi patriota. Stavili i Djokovic i Jokic i Partizan, pa ne vade. Sportski pozdrav i samo bez sekiracije.

Eric Cartman

pre 10 meseci

Cekaj da vidim kako vetar duva a da.
Meloun je prevara.
Marej prevara.
Gordon nema pojma.
Ceo Denver vezare
A pa vozdra do sledece utakmice,samo da vidimo kako ce vetar da duva.

smeh

pre 10 meseci

Kao što rekoh posle prošlog meča, Spolstra će naći neko rešenje. Nije on za džabe najbolji trener u NBA. Bravo za Spolstru i Majami. Jedino me iznenadilo opet loše šutersko veče Portera. Mislio sam posle prvog meča da je to bilo pitanje treme, adrenalina, veliko finale je u pitanju, itd. ali on niti jednom nije opravdao novac koji dobija. To je za sada najveći problem Denvera. Za Mareja se zna da igra toplo hladno i da je igrač momenta ali samo da je Porter imao barem 30% šuta za 3 poena Denver bi i ovu utakmicu dobio. Ništa nije gotovo. Sada je tek počelo finale. Evo prilike da Marej i Porter pokažu od čega su satkani i zašto primaju tolike plate. Jokić će verovatno opet imati svoje brojke, jednostavno je neizbežno, ali ova dvojica moraju mnogo bolje pre svih. Nego da li se to Meloun vraća svojim starim lošim navikama da najboljeg igrača šalje na klupu kada se lomi utakmica? Finale je, nema mesta odmoru. Odmarali su 9 dana. Navika je čudo izgleda. Otrežnjenje je stiglo u pravo vreme jer je ovo finale i niko nije tu jer mu je mesto poklonjeno.

Stefke98

pre 10 meseci

@Unknown
Ajde druze ne baljezgaj molim te. U zadnje 3 sezone, ovo je mozda drugi put, pa nek bude i treci put da je Denver bez Jokica stigao rezultat i napravio razliku.Jokic je ubedljivo najuticajniji igrac na svoj tim u celoj ligi. Da neko ce reci i Doncic, pa mozda i LBJ, ali Jokicev uticaj na ekipu je uvek pozitivan za razliku od LBJ a posebno od Doncica.
SporCki pozdrav!

Pera Ždera

pre 10 meseci

E Marej Marej... Nikola sam za 3p par sekundi pre kraja 1/4, u ritmu covek, on nista da pogodi do tada i driblanje, driblanje i sut preko ruke sa 9m :(

Mile

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

Znači Denver mora samo od Jokića da zavisi? I ako Denver odradi nešto i bez Jokića onda je Jokić loš igrač? Jadan Jokić, šta sve Srbi očekuju od njega da bi ga priznali. Stvarno smo smešan narod. Koliko puta se desio preokret zbog Jokića? Takvi kao ti nameću Jokiću da mora da bude Supermen na svakom meču da biste mu dali vaše neprocenjivo priznanje da on vredi nešto. Jokić sigurno bez ostatka ekipe ispada odmah jer ne može da igra sam protiv petorice. Čoveče, šta sve neću da pročitam ovde.

@herr

pre 10 meseci

Marej nije bio los i suci nisu uticali na igru?!

Sudije su sudile taman koliko je trebalo za goste, ali je glavna pomoc stigla od kanadijanca.


Niko od Portera ne ocekuje da "osvoji" ligu, ali za $35 mil po sezoni ocekuje se da ostavis sve na terenu (o glupim faulovima necu da pocinjem).

Ali ako Marej sebe smatra najboljim igracem u timu (a ovaj to svakako uobrazava) onda treba da tako i igra. Tako ocajno su on i Porter igrali odbranu da je Majami prvih 10 poena lagano dao preko njih. U cetvrtoj Marej spava i Robinson mu ubacuje trojku. Sledeci napad Robinson ga prolazi lagano, nakon cega ovaj ubacuje trojku preko ruke u sledecem napadu...samopouzdanje do neba, kao rezultat lose odbrane.Sledeci napad Marej masi sve i gubi loptu. Par gresaka Brauna i Grina i Majami vodi. Za kraj: Marej dobija loptu na 10 sec do kraja i umesto da trazi tajm aut (na dusu Malouna) i izgrade akciju sa pola terena, on lagano prevodi loptu i sutira na 2 sekunda do kraja preko ruke Batlera, ne ostavljajuci sansu za potencijalno drugi sut, ako se promasi. Iako brojevi ne izgledaju lose njegova lenja igra u odbrani (prepoznavanje tog trenda od strane Spolstre) je omogucila Majamiju pregrst lakih poena...iako su i Porter i KCP mogli bolje, Marej je kriv za neodgovornu igru u odbrani i Majami je to lepo iskoristio. Ostaje da se vidi da li ce se kanadijanac opametiti za sledecu.

dule dudule

pre 10 meseci

Svi se nesto kao brecaju kad neko kaze da su izgubili zbog sudija,gledam ove u usa,niko ama bas niko to nije spomenuo jer se iz nekog razloga plase.Ko je gledao a tu ne racunam ovu balavurdiju ovde,ko se imalo razume u kosarku i sport generalno zna da su ih sudije ne pokrale nego odrale!Majami je ovo morao dobiti,Pet Rajli je svo vreme nesto pricao sa onim raspalim Silvermanom,zna se gde su pare.I jos nesto,Jokic je 2xmvp za redom a nema nijednu reklamu snimljenu za patike itd.jer u Denveru koji se tamo percipira kao ovde recimo Jagodina prosto nema novca.Morace Denver na misice.
Aj vozdra

beogradski

pre 10 meseci

Sve je to normalno, morali su da izgube jednu kuci. Bolje sad, nego u petoj ili sedmoj utakmici. Tek je 1:1, sad treba vratiti brejk, mada ja mislim da Denver moze obe da pobedi u gostima. Majami igra bolje u gostima nego kuci, cele sezone, pa i u plej ofu. Nema mesta panici. Denver je odigrao 7 maestralnih utakmica u nizu, zadnje dve protiv Finiksa, 4 protiv Lejkersa, prvu protiv Majamija. Moralo je jednom da stane. Ni Bulsi 90ih nisu mogli da drze taj nivo, ni Voriorsi prosle decenije. Ja iskreno mislim da se ovo zavrsava u pet meceva za pobedu Denvera, ali videcemo.

Deni

pre 10 meseci

Vidim komentara i svi opleli po ostatku petorke sem Djokera.Ljudi da se nelazemo Denver je kvalitetnija ekipa sa znatno slabijim trenerom.Majamiju domaci teren kao da je teret a ne prednost.Navijam za Denver al isto tako volio bih da ova serija bude sto duza.Odlucno za gledaoce bi bilo da se u Denver u petoj utakmici igra sa rezultatom 2-2 :)

Kaniđa

pre 10 meseci

Pobede ih je koštala očajna igra Mareja na oba dela terena i nerazumne odluke sudija i trenera Malouna koji ima šemu po kojoj odmara Jokića bez obzira na dešavanja na terenu u tom trenutku.Najbolji igrač mora da ti startuje 4/4 ,posebno kada se lomi utakmica.

M

pre 10 meseci

Marej divlja, Porter žali Bože 200 miliona dolara. Čovek samo stoji i čeka na trojci da zavrljači ciglu i promaši 9 od 10 puta. Kakav promašaj od igrača. A sa druge strane se bije sa svojim igračima za skok loptu.

vele

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)
e moj strucnjace sta ti pricas pa da nije Jokica pitanje dal bi usli i u playoff. Svaku skoro sam utakmicu gledao Denvera ove sezone u 90 posto slucajeva se igra raspadne kad je on na klupi zato sto je glavni motor koji razigrava i poentira. Ovo se sad desilo da je okrenut rezultat bez Jokica i ko zna kad opet.

Barton treci

pre 10 meseci

Konacno i da ovaj plejof postane zanimljiv, lepo bi bilo da dobije Miami, sto vise utakmica to bolje za bolje ljubitelje kosarke,

Finac

pre 10 meseci

Porter čovek od 200 miliona, 5 koševa, trojke 3-17 u ova 2 meča. Pa on jadan više nije u stanju ni otvorenu trojku da pogodi. Nije ovde još ništa gotovo, al treba Porteru maksimalno smanjiti minutažu. Mislim da je to ključ za Denver.

Пеђа

pre 10 meseci

Добија Денвер сигурно једну од две утакмице у Мајамију, јер овако лош почетак у чак две четвртине утакмице не може им се поново десити.

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.

blic

pre 10 meseci

Joj ovog Mareja majko mila, zadnji napad u prvoj četvrtini, 4 sekunde do kraja, ima samog Jokića, i on dribla sam sebe i ispaljuje ciglu sa 7, 8 metara. Totalno nerezonski.

Unknown

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!

xyz

pre 10 meseci

Ovu utakmicu su za Denver izgubili pre svega MPJ i KCP. Kombinovano su dali samo 11 poena sto je apsolutno nedopustivo za dva startera. Odbrana Denvera katastrofa, narocito Porter. Mozda ce Meloun morati da ga izbaci iz startne petorke, ne znam sta bi bilo resenje. Na konferenciji za stampu Meloun pobesneo zbog nedostatka truda pojedinih igraca, indirektno ih prozvao.

Ovaj poraz bi mogao da odluci seriju jer sad Majami ima prednost domaceg terena, potpuno bespotrebno izgubljen mec jer se neki igraci uopste nisu pojavili na terenu.

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Jokic se sprda sa ovom sirotinjom, molim strucnjak da ne lupetaju gluposti previse, bolje da spavate, nego sto pricate nebuloze.

Pera Ždera

pre 10 meseci

KLJUCNI momenat - Meloun odustaje od svog KLJUCNOG poteza prosli mec kad je Jokica ostavio u igri pocetkom 4/4 i tako sprecio nalet Majamija i rezultatsku neizvesnot zavrsnice, NA VREME. Mada, ne moze mu se nista ni zameriti (ovog puta) jer je klupa uspela da izgubi prednost rekordnom serijom 2:13 cini mi se. Meloun ubrzo i vraca Jokica... Atipicno sebi je trazio tipa 3 tajmauta za 2min ne bi li probudio ekipu... Nije se desilo tj desilo se prekasno.

Porter 5p??!!! 2/8 iz igre 1/6 za 3p (prosla 2/11 za 3)... NBA finale MAX igrac toliko ocajno nastupa (za sada, nadajmo se).

Marej lose, prvenstveno defanzivno, al se iskupio serijom trojki na kraju i umalo otetim mecom... Steta za poslednji sut za izjednacenje. Za razliku id kraja 1/4, kada je imao Jokica samog na sutu, ovaj put sve ok, dobro izgradjena situacija, saigraci pokriveni, nije usla, to je kosarka.

Dva faula KCPja na sutu za 3p dosta govori o defanzivnoj dekocentraciji Denvera ovaj mec.

Sudije def pomogle zanimljivom sekvencom odluka u 4/4 al nakon ovakvog izdanja pojedinih Denverovaca, totalno nebitno.

Steta za Jokicevu dobru poentersku partiju, vukao je fenomenalno al pomoci niotkuda kad se lomilo, i najveca steta za malog Kristijana koji je odigrao u svim aspektima FENOMENALNO!

Sad mora bar jedan brejk u predstojece dve u Majamiju!

Prodajem maglu

pre 10 meseci

Suđenje jeste bilo blago rečeno kriminalno, posebno nad Jokardom, ali šta reći za Melona koji ne traži čelendž na nepriznat čist koš Mareja na dva minuta pre kraja. A i svoje tajmaute je verovatno čuvao za sledeću utakmicu u Majamiju!?

Bojan

pre 10 meseci

Одлично финале. Две, за око, симпатичне екипе. Са једне стране фантастични Јокић и група грађана, а са друге стране тим Мајамија. Отићи ће ово у 6 или 7 утакмица. Мајами сада има предност домћег терена. Трећи меч вероватно кључни у серији. Иако навијам за Мајами мислим да је Денвер и даље фаворит. GO HEAT.

Pera

pre 10 meseci

Sve sve, katastrofa je bio Denver osim maestralnog Jokića, ali ipak ne mogu da se otmem utisku da sudije diskretno zapapre čorbu čim osete Denverovu krv. Onaj faul nad Laurijem gde on skače metar i po unapred, a pogotovo silazna putanja Marejeva koja se videla iz aviona ne mogu se nikako drugačije objasniti. Izgleda da je veliki interes NBA lige da se igra sto vise utakmica. Ipak je to jedan veliki cirkus i po nekim stvarima ne moze ni da priđe evropskoj košarci.

76er

pre 10 meseci

Moram samo jos napomenuti da je Batler pri asistenciji za tri poena gazio liniju i silaznu putanju koju nisu svirali. I opet Maloun koji ne trazi celendz tu, pa poslednji su minuti, a ocigledna je silazna, za sta ga cuvas?!

Djorgo nišlija

pre 10 meseci

Još je rano da noću gledam preko nekih "divljaka", ali, polako, ovo je finale i nije Majami to slučajno.
Ako je Denver ekipa, tim, DRUŽINA - dobiće, makar u SEDMOJ!

Zoltan

pre 10 meseci

Posle x godina odgledah NBA utakmicu, i moram priznati da nisam siguran da li sam gledao kosarku. Napucavanje trojki, koraci, nosene lopte, kretanje u bloku u bukvalno svakom napadu, izmisljanje faulova, a onda ne sviranje cistih. Msm mnogo je i za NBA, Jokari zelim svu srecu,ali ovo se stvarno ne da gledati.

Joza mali

pre 10 meseci

Jeste li vi svi navijali za Denver prije 10 godina? Otkad znam za nba ligu navijam za Lakerse i navijam za njih i protiv Atlante iako Bogdana obozavam! Da je taj vas Jokic igrao kad su igrali najbolji ne bi se ni vidio na terenu! Rodman bi ga izbacio napolje svaku utakmicu!

Marko 666

pre 10 meseci

Uzima nocas Miami brejk,na silu i tucu makar igrali sa 6 igraca.Ocekujem odmornijeg i konstantnijeg Butlera,40+ partija,a Struss i Robinson ne mogu gore da sutiraju u odnosu na prvi mec.Jokic treba vise da sutira,da napada u reketu kao i ostali igraci jer su visociji na svim pozicijama,kljucan igrac nocas za Denver je Porter i u napadu i odbrani.Za Gordona ne znam da li Heat ima resenje jer nemaju igraca na 4.Ne znam gde je Kevin Love i da li ce igrati bar kad se serija prebaci u Miami,a suska se da je i Martin povredjen.Kljucne su utakmice 3 i 4 za ovu seriju.

Ivan

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.
(Ogi Srbija,


I sta bismo postigli time kao nacija?

Filip

pre 10 meseci

Isuviše lako prokockanih +15 Denvera. Imaš domaći teren, momentum, protivnika koji ništa ne može da pogodi, i umjesto da povećaš prednost ili da barem sačuvaš nekih +12, 13 do poluvremena, umesto toga sledi totalni raspad Denvera i samo +6 na poluvremenu. Porter šta reći, lik je totalno izgubljen u vremenu i prostoru.

bgv

pre 10 meseci

Igraj i pobedi i ponosno se vrati
Donesi kući zlato što se zlati
Srbija čeka da dođeš iz daleka
Da naša zemlja bude opet prvak sveta!

Dejo Genije MJ

pre 10 meseci

Kalma,kalma braćo Srbi, samo mirno.
Denver pobjeđuje obadvije u Majamiju i vraća se sa 3:1 i u petoj završavaju sa titulom. "Sveti Nikola" na sledeće dvije skuplja cca 25 asistencija!!!
Gdje vam je vjera i povjerenje u ovog čudesnog momka??!! Zašto odmah bacate pušku u kukuruz? Nikola rešava sledeće dvije, neće ga opet saigrači ostaviti na cjedilu...
Idemo Nagetsi!!!

Lukavi

pre 10 meseci

Ajde sad odmah depresija, sve je gotovo, 1:1 je nije 3:1 za Majami, polako. Finale je, ne igrad Denver protiv čunjeva, Majami je dobar tim, imaju trenera koji je bio NBA sampion vise puta. Moje misljenje je da ce Denver ovo dobiti. Majami je usao fajterski u mec, gruba odbrana, a Denver i previse opusteno. Gledao sam mec do kraja treceg dela pa sam zaspao, ne bih se slozio da je denver igrao katastrofalno u odbrani, bilo je peopusta ali dosta su otezavali majamiju lake poene, dosta je ulazilo preko ruke i generalno i majami je morao da zaradi poene. Meni je zapalo za oko da kad se denver odlepio u drugoj cetvrtini pa i generalno tokom utakmice igrali su nekako na silu u napadu, vode 10 razlike, oni se zalecu kroz reket ili sutiraju sa 10 metara, a tipa ostalo jos 15 sekundi do kraja napada, kapiram, Majami je igrao dobru odbranu ali opet imas prednost iskoristi napad sta se odmah zaleces… i na kraju marej i porter su odigrali ocajno, a opet je bio egal. Mislim da ce denver uzeti jednu u gostima, serija ide u 6 utakmica, nadam se tituli za Nikolu.

Džoni

pre 10 meseci

Sudije početkom 4/4 sviraju tri uzastopna nepostojeća faula Denveru i ubijaju im momentum, Maloumn drži Džefa Grina pa Majami uporno traži njega u mismeču (i ne nalazi ga, lik statira ko bandera)... Mali Braun koji je RAZBIO 2/4 i doneo preokret zaboravljen na klupi... MPJ i Marej standardno, ne znam koga to još čudi. Jokić 40 poena jer nema kome da doda

Tamo Daleko

pre 10 meseci

Najbolji potez za sledecu sezonu Denvera zadrzati B.Brown strasan igrac a MPJ preplacen,IQ za kosarku nula,sklon povredama i deluje kao da misli da treba biti prva zvezda tima.Sad za koga samo se osloboditi loseg ugovora

srle

pre 10 meseci

Majami je pokazao da je bolji kao tim. Videlo se još u prvoj utakmici, Denver je tada isto odigrao katastrofalno četvrtu četvrtinu ali su imali veliku razliku i Jokić je zadržao fokus pa su zato pobedili. Večeras je Majami pokazao da zaslužuje poštovanje, iskoristili su priliku i praktično rešili seriju. Mislim da je Denver izgubio sve šanse, nadam se da grešim, ali Jokić ne može sam. Marej i MPJ su glavna prednost Majamija, plus trener Meloun koji izvodi Jokića a naravno razlika se istopi i to je to. MPJ je ubedljivo najgori igrač Denvera. Sposltra pokazao da je bolji trener od Melouna. Žao mi je Jokića, bila je velika prilika da uzme prsten, međutim nema saigrače. Majami rešava ovo u 6.

Dark

pre 10 meseci

Ovo je najveći mogući nivo sezone i sve staje u nekoliko utakmica. Jednostavno, Denver nije na tom nivou. Utakmica od sinoć je bila prekretnica i dalje će Majami samo da odradi posao. Nije problem izgubljena utakmica, nego pristup koji su igrači imali. Odigrali su u grču, što je odraz nedostatka iskustva u ovakvim utakmicama. Majami je prekaljena ekipa i nije slučajno što su napravili podvig plasmanom u finale.

Spale

pre 10 meseci

dark
Šta je prekaljen Miami? Ubacili 17 trojki uz 50% i još 3 ili 4 situacije faul na šutu za tri. Silazna putanja nije svirana na 2 min pre kraja, u Denveru niko nista ne moze pogoditi osim Jokica i opet imali šut za produžetak.

Gde ja živim

pre 10 meseci

Očajan početak, onda furiozan nastavak, na kraju katastrofalno zatvaranje utakmice.

Mnogo bolje otvaranje Majamija, pre svega u šutu. Štrus u prošloj nije mogao okean da pogodi, sada je počeo fenomenalno. Neverovatno šutersko veče Heat-a, i pre svega mnogo bolja odbrana. Robinson od mogućeg tragičara do heroja. Vezao čovek 10 poena kad se malo ko nadao. Batler tih u šutu celu utakmicu, ali na kraju nekoliko poludistanci i sjajnih prodora. Love uradio odličan posao, Lauri skoro pa maestralan. Adebajo radio ono što i uvek na vrlo visokom nivou.

Denver jako slaba energija na početku. Jokiću su presekli linije dodavanja pa se preorijentisao na poene, naravno to je išlo jako dobro iako je i tu bilo problema. Jako loša odbrana na šutu i gomila nebuloznih faulova naročito na trojkama. Nikola je skoro sam igrao 3. četvrtinu, a onda je Denver napravio problem jer je Jokić ostao na klupi prvih nekoliko minuta poslednjeg dela. Treba mu odmor to je jasno, ali kakvu je seriju napravio morao je da počne.

Mari izuzev jednog perioda druge četvrtine prilično kilav. Odbrana na momente užasna. Porter se potpuno izgubio napadački. Dobro zatvara reket na skoku, ali šuta ni od korova. Ako se on ne probudi biće veselo i jako loše.

Bilo je nekih problematičnih odluka pred kraj, ali prosto Majami smireniji, šuterski fenomenalan kada je najviše trebalo i to je to.

Uradio je Spolstra domaći, ali mislim da je Denver još uvek u prednosti. Biće mnogo teže, ali mora se tako.

Idemo dalje.

sakupljač minusa

pre 10 meseci

sudije,sudije,sudije....i tako u svakom sportu, kad su naši igrači u pitanju. Evo, na RG igračica napucala skupljača loptica i odmah disfalifikovana. Naravno to nećemo pročitati ovde. Kao uostalom ni moj komentar verovatno. Jer ko sme nešto da kaže protiv srpskih sportista

me myself and i

pre 10 meseci

Gdje su eksperti koji su tvrdili da će biti metla i da Miami nema šanse? A taj isti Miami izbacio Milvoki i Boston koji su objektivno bolji od Denvera!

Lepi

pre 10 meseci

Očekivano loša partija MPJ-a posle onog Jokicevog komentara o procentu za 3 posle prve partije. Retka greska Jokica, posledica euforije posle prve pobede, ali dovoljno da MPJ-a potpuno izbaci iz fokusa, posebno u odbrani.

kriticar

pre 10 meseci

Ovakvu tuču igrača Majamija odavno nisam video od bilo koje ekipe. Bukvalno se bacaju pod noge . Sudije očajne. Sreća je što se niko nije povredio.

Aca bg

pre 10 meseci

Mogao sam da se kladim da Denver gubi drugu,mnogo su poleteli.Ali ni Majami ne moze da dobije naredne dve.Denver jeste provincija,ali imao je sampione i u NFL i u NHL(aktuelni sampioni).A i Majami ima trenutno finaliste i u NBA i u NHL.Ipak nije presudno da timovi budu iz NY ili LA,ma kako ta trzista bila velika.

Barton treci

pre 10 meseci

Najcudnija zavrsnica cetvrte cetvrtine, nijedan tim da trazi tajmout, Denver je morao da ga trazi na 12 sec do kraja, sigurno bi neku bolju akciju...

beograd011

pre 10 meseci

Najgore je biti general posle bitke,ali stoji pitanje u vazduhu zasto na 11 sekundi Meloun nije trazio tajmaut!?
Toliko bio siguran da ce Mari pogoditi? Ne pije vodu jer Mari je pokazao da nije taj klac igrac,a sa postotkom suta njega i MPJ na ovoj utakmici se ne moze dobiti Majami koji je u svojim redovima imao 4 igraca startera sa odlicnim procentom suta!
Ne mislim da ce Majami pobediti seriju,Denver ce ih dobiti bar jednu u Majamiju,nije svaki dan Bozic da se pogode 17 trojki.
U svakom slucaju bice zanimljivo gostovanje Denvera u Majamiju ato daje draz finala NBA.

Dark

pre 10 meseci

dark
Šta je prekaljen Miami? Ubacili 17 trojki uz 50% i još 3 ili 4 situacije faul na šutu za tri. Silazna putanja nije svirana na 2 min pre kraja, u Denveru niko nista ne moze pogoditi osim Jokica i opet imali šut za produžetak.
(Spale,
Spale, upravo taj procenat govori o karakteru ekipe! Batlera nije išlo celu utakmicu, ali onda izađe Robinson i da deset poena kada je najbitnije, zatim ovi "drugopozivci" zabijaju kada je gusto, ne oslanjaju se na Batlera kao ovi na Jokića, e to je razlika u iskustvu i karakteru. Parker jednu postigne dvadeset i više, a u drugoj "nestane", Marej slično... To pravi razliku u ovakvim utakmicama. Jako me iritira naš mentalitet, gdje svi doživljamo uspjeh Jokića i Novaka kao nešto najvažnije u životu, nešto od presudnog značaja, i onda kada ne uspiju (po našim kriterijumima) onda nastaje kolektivna depresija. Imamo nezdrav pristup sportu!

Rokabili

pre 10 meseci

Krenule i sudije da navlače za Majami...
Ali vidi se da su u Majamiju radili u pauzi, a Denver uživao na lovorikama...
Neće se serija sama dobiti, biće gusto, Majami je zaguljen tim, i mora Denver taktički dobro da odigra a kao da su u ovu utakmicu ušli nepripremljeni...

Ж

pre 10 meseci

у последњој четвртини неколико јако дискутабилних судијских одлука плус очајно шутерско вече 3 стартера и опет је било само 3 разлике

War Inside My Head

pre 10 meseci

Kad dozvoliš onakav preokret početkom posljednje četvrtine i to sa Robinsonom kao motorom,i onda upadanje Denvera u nervozu,još je i dobro ispalo,Marej je imao šut za produžetak,šteta.Ipak je Majami iskusnija ekipa,uz to su i vidno odmorniji bili,znali su da Jokić može,što i jeste ubaciti tih 41 poen,ali su mu zaustavili razigravanje ostatka ekipe.Glavu gore,mislim na navijače Denvera,tek se zahuktalo!

Alex

pre 10 meseci

Jokic preko 30 Denver gubi svaku, kada ima manje od 5 asistencija. Jokera volim ko brata rodjenog ali pogresna igra. Nemoze Joker preko 40 a Porter 5, Pope 6, Murray 18. Svaku ce tako da izgube. Kad igraju svoju igru gde Joker ima 10 asistencija I 20 koseva svaku su dobili. Samo realno govorim.

me myself and i

pre 10 meseci

Čim je Denver izgubio članak se jedva može pronaći na b92. Najbolji su mi oni "eksperti" koji su pisali de ce biti metla, da Miami nema šanse. A taj isti Miami pobijedio Milvoki i Boston, koji su objektivno bolji od Denvera.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 10 meseci

Navijam za Denver, ali ovo sto radi Jokic u odbrani je sramotno! Košarka je igra koja se igra na dve strane terena! Isto ovako je bilo u reprezentaciji, koliko god da postigne poena u napadu još više preko njega nam daju u odbrani...

Oposum, divna životinjica

pre 10 meseci

Nema mesta panici što se Denvera tiče bez obzira što je Majami noćas napravio brejk. Sinoć osim Jokića u Denveru svi ostali podbacili i opet uz Jokićevu maestralnu partiju imali otvoren šut za produžetke što dovoljno govori po meni da je Denver bolja ekipa mada je i Majami odličan sastav a i iskusniji su i nipošto ih ne smeju igrači Denvera potceniti. Mislim da katastrofalnu sinoćnju partiju, osim Jokića opet ponavljam, koji je bio opet maestralan, ostali igrači Denvera više neće ponoviti u ovoj finalnoj seriji, u Majamiju komotno mogu i do dva brejka ako odigraju onako kako mogu i umeju, Majami je lošiji ove sezone na svom parketu nego na gostujućem, i Denver ima i dalje velike velike šanse da uzme svoj prvi NBA Prsten ali mora mora mnogo bolje da odigra od ovog noćas!

Fokus

pre 10 meseci

Hahahahahaha Porter, Majkl Porter. Jel zna neko za šta služi taj čovjek, e čemu je fora sa tim likom. Mislim ne razumijem stvarno ??

Arigosakic

pre 10 meseci

Veliki dzamal i kpj.
Da su ih negde uvalili imali bi pravog all stara za te pare plus extra 6og igrača i da se prošetaju.
Ovako nikad se ne zna

GM

pre 10 meseci

Znaci kada Denver izgubi ... onda je uvek samo do saigrača i sudija naravno.

Ne može neko da dobije, samo oni da izgube i budu pokradeni?

ooook.

posmatrac

pre 10 meseci

Što svi pričaju i gube vreme na napad Denvera kad je on dobar i sigurno daju 110 koševa po utakmici. O napadu Denvera ne treba pričati niti gubiti vreme na tu temu. Ključ je u odbrani i smanjiti Majamiju % uspešnog šuta za 3. Primetio sam recimo kad je CBraun čuvao Batlera da je Denver vodio preko 10 razlike, kada ga je čuvao neko drugi Majami je izjednačio. Batler ima mnogo asistencija i treba mu to poremetiti. Skok i energija moraju biti bolji kod Denvera, kao i naći ključ za odbranu koji će donekle Majamiju smanjiti % šuta. Možda je ključ u utakmicama Majamija protiv Bostona kad su dali 80 koševa, treba ih detaljno pogledati i videti šta je Boston radio u odbrani. Nije taj Majami tako strašan kada su vođstvo od 3:0 prokockali i dovili da Boston izjednači na 3:3

Oposum, divna životinjica

pre 10 meseci

I to je to sto se Denvera tice, nije mala stvar biti doprvak.
(Manager, 5. jun 2023 09:01)

To vi susedi najbolje znate. Od luzerskog doprvačkog mesta na Mundijalu u Rusiji napravili ste feštu kao da ste prvaci Univerzuma! :-)))))))

bskfan

pre 10 meseci

Jesu sudije navijale za Majami ali glavni razlog poraza je slab sut Denvera. Nista novo, Denver dobija kada Jokic ima puno asistencija a gubi kada mora da postize poene. Tako je bilo i sa Feniksom, nista im nije vredelo ni 50 poena Jokica.

Prvi poraz Denvera na svom terenu, sto znaci da je sada Majami u prednosti. MPJ odigrao kriminalno a interesantno je da je kriminalno odigrao i KCP. Klupa ih drzala u utakmici inace bi poraz bio jos veci.

Psihologija je cudo, cim pobedis odmah dodje do opustanja. Malone umesto da ih opusti, bacio na njih dodatni pritisak, a cim se igra pod pritiskom onda se ruka zategne.

Sve u svemu, zasluzen poraz. Spolstra izmislio kosarku za Malona.

Nikola

pre 10 meseci

Na koju foru nije bila dupla Batlera i kako nije bilo preko pola, sve ovo u prvoj četvrtini? Gotovo identična situacija kao s Lejkersima kad je bila preko pola i još gledali snimak kad covek sam presao i nista... Sto se utakmice tice, bice gusto ali mislim da Denver dobija ovo na svezinu. Majami ako ovako nastavi sutnuce 50 puta za tri.

Lex

pre 10 meseci

Е моје Мелоуне, па тражи тајмаут шта пушташ овог дивљака да овакав шут узима, никад тренер од тебе.

Ljubo

pre 10 meseci

Jokić kada je video da nema pomoći saigrača je trebao sam da rešava sve a ne da stalno asistira najviše Porteru koji ne zna gde se nalazi,ne može otvoren šut da pogodi a dobija tolike milione.Ali ovo suđenje je sramotno u korist Majamija.

Zivota

pre 10 meseci

Vidim da delite misljenje samnom-to je dobro.Jokic je gospodin za ove ali Porter je buduci MVP ,covek se nije oznojio a igra savrsenu odbranu a sutira trojke fenomenalno ,MPJ nije mnogo placen koliko vredi ,Poster je ove sezone placen 600,000 dolara manje od Jokica.Koga Porter cuva taj nikada ne ubaci vise od 30 poena

aspirepzg

pre 10 meseci

Lose… 1/4 losa, 2/4 fenomenalna, 3/4 jokic igrao sam, 4/4 odlican majami, denver bez energije.
Sudije… citao sam posle svake utakmice sa lejkersima komentare i nije mi bilo jasno zasto se toliko pominju sudije jer je po mom misljenju bilo sasvim ok sudjenje, ali ovo nocas… mnogo gresaka na stetu denvera, bas su ih unistili.

bskfan

pre 10 meseci

KCP Majamiju dao 6 poena sa dva faula na sutu za tri. Marej da se pokrije po usima, mali Vinsent ima vise poena nego Marej i MPJ zajedno.

Malone ne kapira da ova startna patorka ne funkcionise u ovom sistemu. Ej, Strus da ima 6 asistencija?

Stefke98

pre 10 meseci

Na stranu glupe greske Denvera u odbrani,gde ljudi pet ili 6 napada primaju tri poena, da li kao 2+1 ,trojkom, ili faulom na sutu za 3 poena. Na stranu Porter i Marej koji u odbrani ne mogu svog coveka da sacuvaju, ili ga puste na lagano polaganje i naprave faul, eto tek da im poklone i taj jedan dodatni poen. Ali ljudi moji, toliki milioni se vrte u ligi, a sude im ovi amateri.Sto je najgore oni ne navlace ni za koga, prosto NE ZNAJU.Toliko ociglednih gresaka koji se mogu videti na stream-u u datom momentu, na obe strane. Jokicu 3 puta za redom sude izbijenu loptu, a igrac Majamija je ocigledno izbijao svaki put. Mareju onu loptu u padu ne sude, bukvalno su svi to videli. Dva faula Jokica koja nisu postojala. Pa one korake batlera, gde covek skoci na sut, padne sa loptom i opet skoci na sut neverovatno. Izbijanje lopte na sopstvenu polovinu u napadu i jos dosta gresaka samo na racun Denvera, a da ne nabrajam na racun Majamija, doduse bilo ih je dosta manje za Majami.

Alex

pre 10 meseci

Malon trener Denvera je katastrofa. Ne traži challenge na silaznu putanju a rezultat se lomi. Na kraju ne traži time out zadnji napad da lopta krene sa protivničke strane. Katastrofalno sudjenje gore nego ABA liga...

nebrinižikoti

pre 10 meseci

dobro jutro..
zamolio bih americku naciju (najdeblji na svetu) da ubace u draft / sistem 100 debelih centara preko 130kg (ne zanima me kako)
nije fora da za vreme jednog napada od 24 sekunde jedna ekipa sutira 3x za 3 a druga 2x za 2... trci i sutiraj, trci i sutiraj, trci i sutiraj... debeli ce vratiti draz u igru!


IDEMOO NIKOLAAA

Objektivan

pre 10 meseci

Daleko da je Jokić u ovoj utakmici bio maestralan, iako je dao 41 poen. Imao je par za njega nekarskteristicno loših dodavanja sredinom 4/4 zbog pritiska prvenstveno nizih igraca. Preokret od -12 do neizvesne zavrsnice su donele 1 Gordonova i 2 Marejeva trojke.
Majami je odigrao fenomenalno, a Denver katastrofalno, prvih 8 minuta 4/4. Robinson, Lauri i Bayler su pogodili par trojki ali su i eksploatisali kontakt faulove pri sutu za 3 poena do granice flopovanja i tako napravili razliku.
Suma sumaru Denver je veci favorit jer ne može da ponovi tako perfektno loš period, a da u istom trenutku Majami odigra tako perfektno dobro.

Niko Kao Ja

pre 10 meseci

Majami bije, a NBA dozvoljava. To se desava ne samo u ovoj utakmici, nego bukvalno svakog puta kad oni igraju. Da mi je samo znati o cemu Riley i Silver pricaju.

Kingston

pre 10 meseci

Evo ih, jedva dočekali da Denver izbubi da krenu da pljuju i blate. Neverovatno kakav smo zao i toxičan narod.
Ovu utakmicu su sudije odigrale za Miami i pored loše igre Denvera.

Bane

pre 10 meseci

"Denver je dopustio rivalu da napravi veliku seriju i time potpuno preuzme kontrolu nad utakmicom. Nikola Jokić je uspeo da dovuče ekipu do egala, ali ne i do preokreta."

Po meni istina je da je u tom periodu Jokić svojim frustracijama zbog njegove, a i kompletne nemoći ekipe, skoro pa direktno Denver "bacio" u debeli minus, a potom ulaskom Gordona i Mareja i njihovim trojkama se otišlo u neizvesnu završnicu.
Malo objektivnosti neće škoditi jer i sam Jokić zna šta je 4/4 pogrešno radio.

Pant-LA

pre 10 meseci

Betonka
Brat moi, propustas onda dosta utakmica, cesto znaju da odigraju ovako, nego regularni deo, slabije ekipe, pa jokic moze "sam" nekako da pobedi, ovo je ipak finale, moraju svi po nesto da doprinesu, pre svega porter, on je najvise podbacio, kcp isto, sampion, iskustvo, ovo ono, a svaku drugu ima po 5-6 poena..

Stefan

pre 10 meseci

Nekoliko loših sudijskih odluka na štetu Denvera, KCP pravi dva glupa faula za 3p. Majami pogadjao trojke, i to je to. Denver je vezao 7-8 pobeda za redom, tako da ovaj poraz statistički očekivan... Mada je moglo da se dobije i ovo.

Марлоне

pre 10 meseci

Јокић стандардно добар. Денвер је изгубио због лоше одлуке тренера, затим катастрофа шута Портера, а и Мареј се није прославио. Јокић је статистички имао мање асистенција него његов просјек, мада је ту вјероватно пресудио лош шут саиграча, тј. његове аистенције нису реализоване. Такође, судије су имале утицаја на игру у корист Мајамија.

76er

pre 10 meseci

Spolstra video da Denver u deugom poluvremenu sutira nikako (osim onih trojki pri kraju), udario zonu i to je bilo to.
Majami pet napada uzastopno daje po tri poena na razlicite nacine, Maloun gleda, nesto mu nije jasno. Odoh da spavam, ne verujem sta sam gledao.

Skid

pre 10 meseci

Kada se sve sabere, Majami je prosto igrao dosta bolje i odlicno je sto je Denver uopste i imao sansu za izjednacenje. Kroz celu utakmicu se videlo da Majami igra sa vecim brojem igraca koji su svi trkaci sa mnogo kretnje i u odbrani i u napadu, svi znaju da sutiraju i samo traze dok ne pronadju nekog ko ce da se zapali sa par sekvenci. Igrali su uzasno dobru, fizicku odbranu sa mnogo kontakta na ivici faulova, prosto cvrsce od Denvera, sto je neverovatno jer su tek zavrsili seriju sa Bostonom. Uzasno su fanaticna ekipa zahvaljujuci Spoelstri. Imali su daleko tecniju igru, bolji protok lopte i bilo je ocigledno da se Denver muci celu utakmicu da udje u neki ritam i da se ostali igraci razigraju. Prosto, da bi se dobio Majami, falilo je vise poena Gordona, KCP-a i MPJ-a, a to je nenadoknadivo. BB i KB su odigrali dobro svoje role. Zivo me zanima koliko je situacija 2+1 imao Majami, neke situacije su bile extremno glupe kako su pravljeni faulovi, ponajvise KCP-a.
Steta, bilo bi ovo ogromna pobeda Denvera da su uspeli da pobede sa ovakvom igrom ali dobro, 1-1 je. Sad u Majami po 1 brejk. Denver to moze ali igra mora biti mnogo mnogo bolja. A Majami iako ne volim njihov nacin igre, svaka cast na pobedi. Odigrali su momacki. Skroz zanimljivo selektirana ekipa. Moneyball !!!

vrg

pre 10 meseci

tuga. denver razbio majami prvu i izgubio drugu za centimetar i 1:1 je.
prvi put u plej-ofu je izgubio kod kuce, ode prednost domaceg terena i sada u majamiju mora da dobije jednu od naredne dve ili je gotov.
jedino sto uliva nadu je to sto mislim da amjami ne moze da ponovi ovakav sut za 3 poena, a nadam se i da denver ne moze da odigra slabije od ove utakmice.
bice ovo bas cupavo... i dalje mislim da je denver bolji tim, ali je zbog izgubljenog domaceg terena sada 50-50. vrlo lako moze da se desi i da sudije ovo rese.
videcemo. nadam se da denver moze. dovoljno je bilo sto su jokica pokrali za mvp titulu, samo bi jos falilo da stanu u finalu. sumnjam da ce ikada imati slicnu sansu.

bskfan

pre 10 meseci

Sudije navijaju za Majami, Denver 4 izgubljene lopte, Marej i MPJ bez poena, Strus se raspucao. Pocelo je da ne moze biti losije.

Legolas

pre 10 meseci

U košarci i tenisu imamo najboljeg na svetu, pa ti vidi
(Deda Moške, 05. jun 2023 00:19) Promeniš terapiju i bude ti bolje. Možda.

Blek - Chicago

pre 10 meseci

Deset sekundi pre kraja kad imaš napad, i -3 zove se time out da se izgradi napad. Moj Malone.
Plus onog Portera JR na trade list ali odmah!

Miljan

pre 10 meseci

KCP, Porter i Meloun. Bez reci za ovu trojicu. KCP 2 preglupa poteza (2 faula prilikom sutiranja trojke majamija, navukli su ga oba puta da napravi faul), trojku. Sut je imao 1 od 4 (trojke 1 od 3). Porter, sta reci, sut 2 od 8 (1 od 6 za tri). Nije ni cudo sto je Jokic imao samo 4 asistencije kad ostatak ekipe nije mogao slobodan sut da pogodi. Ipak, glavnik krivac na kraju, Meloun. Kada je Denver imao pristojno vodjstvo, on izvede Jokica, ubaci Grina, majami napravi razliku 11-2, povedu. I onda on zove tajmaut, ubacuje Jokica, i u fazonu, ajde Nikola izvuci ovo. Pa covece, ne vadi ga iz igre citavo drugo poluvreme

Nebojsa

pre 10 meseci

Nikad mi nije jasno uredu u regularnom delu, ali u plejofu da ti sutne za tri poena a da ti ne preseces faulom nekih pet sekundi do kraja.
Ovo se u Evropi pravi faul, nece on da rizikuje hoce li pogodifi ili ne.

dd

pre 10 meseci

recept da se pobedi denver:)pusti jokica neka igra a na ostale pravi jaku odbranu.

to je tek ovaj Spolstra skontao od svih trenera???i prvu utakmicu denver se jedva izvukao,samo su srecom pbedili posto su imali veliku razliku.

majami je jednostavno bolja ekipa i to je to.gledajmo realno stvari.svi bi mi voleli da denver bude sampion ali to nije realno u ovom trenutku.

videcete sledecu utakmicu,pustice jokica a na ostalima paklena odbrana.videli ste koliko je jokic morao da forsira jer ostali nisu odigrali nista.ovaj spolstra je neuporedivo bolji trener i procitao je denver!!!

Legolas

pre 10 meseci

Komentarišući pokušaj odbrane od Jokića, Ivica Zubac kaže:
"Možeš samo da izabereš šta će da te ubije"!

Jako, slikovito opisana bespomoćnost ekipa protiv Jokića.
(predrag, 05. jun 2023 00:05) Javi Embidu i Skoli, nisu znali da su bespomoćni! Hahahaha

Šumadinac 100%

pre 10 meseci

Денвер има суђњње као Партизан док је Тадић био председник, а Милија судио сваку. Три бацања за сваки блажи контакт. Тако су и Лејкерсе добили. Овај НБА је трагедија ако Денвер освоји, који не да не би освојио ни ЕЛ, него ни првенство Филипина!

DRAGAN

pre 10 meseci

Na zalost ne moze sam
Jokic. Ubili su ih sa tricama.
Denver je potpuno stao u
4 kvoteru. Tada su i zgubili mec. Jokica je izveo i za kratko vteme su izgubili ptednost od 8 razlike.
Bice ovo finale uzbudljivo i
mislim da Denver moze dobiti jednu u Majamiju.

Gospodin 3%

pre 10 meseci

procenat suta ni 60% bolje da prenosite nasu drugu ligu ima talenata
ako ovaj koji je placen dzakom ?nije u stanju da da bolje procente dalje nema...

bskfan

pre 10 meseci

Ja sam se jos pre pocetka serije jedino plasio Kevina Lava. Oni koji redovno prate NBA znaju da je Lav u odbrani prilicno dobro cuvao Jokica a u napadu ide na njegovu omiljenu poziciju - levi ugao za trojku.

Tu bi onda odbranu na njemu morao da igra MPJ, sto znaci da ce Jokic morati da igra izpod kosa zbog hvatanja lopte, a Gordon da izlazi na perimetar. Sve u svemu, ako Denver ima resenje za Lava i Laurija onda ne vidim sta bi Majami jos mogao znacajnije da promeni.

Partizan najveći

pre 10 meseci

Sa kakvim pajserima igra Jokić to je nevjerovatno .
Par sudijskih teških i loših odluka po Denver i to bi bilo to.
Majami nije mogao onako lošu sutersku vece ponoviti kao iz prve utakmice .
Biće ovdje svega još .

nba-86

pre 10 meseci

za 7 minuta 3/4 dozvole 29-10 za majami, plus sudije veceras bas navlače za majami, tri auta u prvom umesto lopta za denver daju njima, sad ova silazna putanja mareja... izgubise ovu

Buntovnik sa razlogom

pre 10 meseci

Kad bi mogao jedan covek sve sam, ostali poslednju cetvrtinu samo statiraju i cekaju da se nesto dogodi. Uz to 10-ak napada se zavrasavaju za Majami tako sto imaju 2+1, 3 poena ili 3 slobodna bacanja. U poslednjoj cetvrtini bez Jokica, ostali ne znaju gde je levo, jos kad dodamo nekoliko faula u napadu Denvera, poraz je bio neizbezan. Elem, Majami je ovo dobio na odlican sut i na vrlo agresivnu odbranu, bude li Denver nastavio da igra ovako mlitavo i neinteligentno u smislu pravljenja faula u napadu, za 3 poena i za 2+1, nemaju sta da traze.

nba-86

pre 10 meseci

1/2 57-51, Jokić 13-4-3, 6/13 (1/4 u 2/4) +- -8, klupa njih trojica +14, +16, +18 i 20 poena uz 7/9 iz igre. ispustiše lako +15 (50-35 na 4,5 min pre kraja 1/2). samo neka dobiju bilo kako ovu.

Milan.

pre 10 meseci

Nije ovo raspad Denvera, nego je ovaj Majami jednostavno timčima. Protiv ovakve timske igre nema odbrane. Završava ovo 4:1, eventualno 4:2 za Majami.

Heteria

pre 10 meseci

Činjenica je da je Denver odigrao katastrofa utakmicu (sem Jokića) i u napadu i u odbrani i da je pitanje da li moze lošije. I da je Majami pogodio sve što je šutnuo. Ali sudije... ja odavno nisam video gore suđenje. U prvom poluvremenu Batler gazi aut liniju i dok je gazi baca pas saigraču na šut za 3 koji on pogađa i ja u fazonu "gle kad ova trojka odluči" i tako i bi.

Marko 666

pre 10 meseci

Kao sto napisah pre utakmice-Miami pobedjuje ovu nocas,gde je onaj bolid koji je prognozirao 4-0 a mene ismijavao jer sam rekao pre serije da ce nakon dve tekme biti 1-1,steta sto mu zaboravih nick.Love i Martin zdravi,vraca se Herro,bice svasta,Denver i dalje blagi favorit,ali u Miamiju ce da bude pakleno u trecoj i cetvrtoj.Vrlo dobra kosarka za sada,pravo finale!

shambho

pre 10 meseci

za ove shto traze link da gledaju, jedan od primera

ako puste link
https://topstreams.tv/video/heat-vs-nuggets/

generalno na google kljucna rech
nba streams

nije neko otkrivanje tople vode, zemlju na oranje ne bi nashli.. ;}

ČikaCrni

pre 10 meseci

Uzima nocas Miami brejk ... (Marko 666, 5. jun 2023 01:30)

Delimično se slažem, biće utakmica sa mnogo više kontakta i fizike. Majami malo odmorniji i rešen da otkine jednu u gostima.

Možda više JB u reketu na startu da se Gordon optereti, možda ranije zona i sa Jokćem na terenu, možda Hajsmit ranije u rotaciji na Mareju

Ali na kraju Denver u tesnoj završnici +5 (otprilike)

Goran

pre 10 meseci

Kao što Sam rekao poslije prove utakmice. Ako Majami pogodi samo nekoliko trojki biće gusto. Majami sada ima 16 I ubjedljivo vodi. Pustili su Jokića da da 40 poena ali zato ostali ništa. Nažalost izgleda da Majami ima psiholoßku predniost u seriji.

2CRAZY

pre 10 meseci

Auu kakvo neprijatno iznenadjenje, koliko losa partija Denvera...
Majami je otkrio recept, doduse to se znalo jos od ranije, pusti Jokica da da koliko oce poena, ali zaustavi mu asistencije i proigravanje drugih igraca i Denver uglavnom gubi takve utakmice, to se i sad desilo...
MPJ ocaj ocaja ponovo, a bio je ocajan i u prvoj utakmici, ne moze da ubaci trojku, Marej nije toliko los kao on, ali jeste los...
Jokic mora nesto i da odbrani, previse koseva prima, znam da je nas i da se cuva faulova, ali odbrana na Adebaju nije dobra...
Takodje, sta se jos desilo... kako to odjednom da se igraju utakmice sa tri dana razmaka, kad je izasao raspored bilo je da se igra na svaka dva dana, pa su to promenili posle prve utakmice, kako bi Majami vise odmorio, ne svidja mi se to...
Uglavnom i pored svega ovoga ja i dalje cvrsto verujem da Denver uzima titulu i da ce sigurno pobediti makar jednu utakmicu u Majamiju i vratiti prednost domaceg terena.

Mr_Melbourne

pre 10 meseci

Joj kako mi je drago ha ha ha.Ovdje ljudi ismijavaju Miami i pisu o nekakvim metlama i kako ce Denver u narednih 5 godina biti prvak ha ha ha.Tacno vidis da vecina ljudi ovdje prati nba od prije dvije godine.Miami izbacio dvije najbolje ekipe u nba i sad ce i trecu.A Miami igra bez Oladipa i bez Hiroa ..To je 20 koseva manje.Bravo Miami.

gagi

pre 10 meseci

Ne moze Jokic sam ,Ajde sto u napadu ne mogu nista da pogode,ali brate kako su ocajni u odbrani u cetvrtoj cetvrtini.Koliko glupi koseva i faulova strasno.Presudila je ocajna odbrana u cetvrtoj cetvrtini Denvera.

Lošmi

pre 10 meseci

Čim su sudije svirale pošteno, odmah Majami dobija... onaj kriminal iz prošle utakmice je neviđen. Slobodna bacanja 20 prema 2! Pa tako ni Džordanovi Bulsi nikoga ne bi dobili.

Paja

pre 10 meseci

Ko je gledao utakmicu zna da gledanje timskih sportova jednostavo vise nema smisla. Ako je tako u NBA kako je u ostalim. Nisam lik koji se generalno "zali" na sudjenje, ali ovo je to. Tipa to je to zauvek. Ni u jednom individualnom sportu sudije ne mogu da odluce ishod meca. Skijanje je super sport. Tenis. Borilacki sportovi. I sah je bolji. To je to. I ok je ste. Kao prolazi nam. Prolazilo vam se i do 1789.

VladVIII

pre 10 meseci

Da li treba dati Oskare kompletnoj postavi Majamija ili se to samo meni čini?
Jasno, po protokolu NBA lige glumatanje se podrazumeva, ali ovi ga preteraše. Baš glume, ne glumataju.

Marko 666

pre 10 meseci

Kao sto napisah pre utakmice-Miami pobedjuje ovu nocas,gde je onaj bolid koji je prognozirao 4-0 a mene ismijavao jer sam rekao pre serije da ce nakon dve tekme biti 1-1,steta sto mu zaboravih nick.Love i Martin zdravi,vraca se Herro,bice svasta,Denver i dalje blagi favorit,ali u Miamiju ce da bude pakleno u trecoj i cetvrtoj.Vrlo dobra kosarka za sada,pravo finale!

satelit

pre 10 meseci

Ovako baciti pobedu u finalu je kriminalno!Denver je NEZREO,trener jednsko tako... Majami je herojska ekipa i uzece ovo iako je manje talentovana od Denvera

Cinik

pre 10 meseci

Mnogi su se smejali, a više puta sam rekao, i sada ponavljam, Denver nije ekipa za velika dela!
Ne može se igra celog tima zasnivati na Jokiću, jednostavno ne može!
Džabe njegovih 40+ poena, kada su svi drugi osim Mareja na ispod 10, a i Marej je bio neprepoznatljiv!
S druge strane Majami ima ujednačenu ekipu, svi daju koševe otud i 6-7 igrača Majamija sa 10+ poena i to je ključ igre i pobede svake ekipe! Svi moraju doprineti podjednako, a ne neko sve, a svi drugi ništa!
Posle ovoga im slede 2 poraza u Majamiju, tako da ni ove godine nema ništa od prstena za Denver!
Ostaće Denver i dalje samo mali i nevažan klub u NBA!

Rajkovic

pre 10 meseci

Svakog ko spominje sudzenje nema pojma o kosarci tvrda kosarka to je realna kosarka kakva se nekad igrala I u evroligi se igra sto se njihovog suta tice imali su TRI Dana treninga u hali da napucaju sut to Denver ceka do kraja serije Koji I'ma stegnute igrace za finalne utakmice ocekuju se tvrde utakmice I dalje Dever I'ma sanse I dalje Ali ne velike potrebna je veca hrabrosti ostalih igraca.

Šumadinac 100%

pre 10 meseci

Судије чупају овај несрећни Денвер, као Милија Партизан пре 10-ак година и мало више. Тако су каналили и Лејкерсе, дали су Денверу бар 13-14 пута пп три бацања ни за шта! Видећемо како ће се ово завршити, али за Мајами навијам увек, сем када игају против Леброна и тако последњих 20 година. Што се Денвера тиче, највећа снага им је тренер. Успео је од шарлатана да направи ТИМ. Видећете тог Мареја и Јокића када буду играли за своје репке?! Ни упола добри. Остале нећу да коментаришем, за њих нема места ни у ОЛИМПИЈАКОСУ!

Laki

pre 10 meseci

Sudije katastrofa,ocito ce biti da ce Majami uzeti titulu sto bog fransize sto zbog rasne varijante koja je nba najvise izrazena a najvise se cuti

long live and David Coverdale

pre 10 meseci

Treba mi strem da gledam na telefonu!
Ako neko zna,zahvaljujem!
(Joksim, 05. jun 2023 00:12)


https://livetv614.me/dex/

axl

pre 10 meseci

Očekujem stabilan link od poznavalaca materije za nas koji nemamo pojma gde naći ta čudesa
(10ka, 05. jun 2023 01:03)

https://cdn.buffsports.stream/webplayer2.php?t=livetvstreampro&c=nba1_english.php&lang=en&eid=138713608&lid=1977941&ci=3&si=3&ask=1685926800

Barton treci

pre 10 meseci

Pustili su Jokica da poentira, ali mu nisu dozvolili da razigra ekipu, zasluzeno Miami, patili jesu, ali su uspeli da okrenu i odrze prednost, vrhunska partija. Sad su ih naceli i momentum je na njihovoj strani, ako se vrati Hiro, blaga prednost njima.

zz

pre 10 meseci

i pre sam pisao ako majami uzme brejk bice sampion,denver se raspao i tu vise nema igre.denveru je trebalo 2:0 da bi osvojio prsten!nadam se da ce sledecu sezonu biti dosta trejdova.da ce dovesti bolje igrace,ovo finale je definitivno izgubljeno.jokic ce igrati sam a on sam ne moze pobediti majami.bice mi zao jokica ovo mu je bila najbolja sansa.ali ne mozes jednostavno igrati sa igracima koji ne mogu ceo mec pogoditi slona sa 2 metra!ovo je gotovo.

Lepi

pre 10 meseci

Očekivano loša partija MPJ-a posle onog Jokicevog komentara o procentu za 3 posle prve partije. Retka greska Jokica, posledica euforije posle prve pobede, ali dovoljno da MPJ-a potpuno izbaci iz fokusa, posebno u odbrani.

slavisa

pre 10 meseci

Koliko je samo supljine u Denverovoj odbrani uzas svi koriste lose pokrivanje jokica sto znaci ogroman broj pogodjenih suteva strasna ekipa je Denver u napadu ali i izuzetno suplji u odbrani ako jokic sad sa Marejom i fenomenalnim Gordonom uz Portera neuzme prsten moze se desiti da nikad neuspe Jokic mora vise truda uloziti u svoju odbranu i stajati blize igracima makar to znacila licna na ovakav nacin da pusta igrace slobodne na sutu nadajuci se da ce promasiti nece uzeti prsten

nebojsa

pre 10 meseci

Da trener Majamija vodi ovaj tim Denvera bilo bi 4>0 bez problema. O Porteru, Poupu i Gordnu suvisno je pricati - nisu ni dosli na utakmicu. Upamtite, Majami dobija naredne dvije na isti nacin - sprecavanje tranzicije Denvera, uzimanje adistencija Jokicu i skok. Denver je mekan tim. I to ce ih kostati titule. Zalud Jokicu statistika, sam ne mozes nista.

Paja

pre 10 meseci

Zalosno u kojem raspadu od ekipe igra Jokic....4:2 za Majami,a Jokara prstena vidjeti nece,a sigurno je najbolji igrac u NBA svih vremena...

Nicola

pre 10 meseci

Ovo je ona prica kad ceo svet misli da ce Denver lagano 4-0 ili 4-1 da osvoji ali pita se malo i Majami, podcenili su ih a sad cemo videti sta ce biti

long live and David Coverdale

pre 10 meseci

Očekujem stabilan link od poznavalaca materije za nas koji nemamo pojma gde naći ta čudesa
(10ka, 05. jun 2023 01:03)


https://livetv614.me/dex/

shambho

pre 10 meseci

za ove shto traze link da gledaju, jedan od primera

ako puste link
https://topstreams.tv/video/heat-vs-nuggets/

generalno na google kljucna rech
nba streams

nije neko otkrivanje tople vode, zemlju na oranje ne bi nashli.. ;}

strucnjak za sve

pre 10 meseci

i pre utakmice sam napisao da nije sigurno da ce denver pobediti jer majami uopste nije los tim i pokazalo se da sam opet bio u pravu imate sve u arhivu pise koga zanima

Unknown

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!

Joza mali

pre 10 meseci

Jeste li vi svi navijali za Denver prije 10 godina? Otkad znam za nba ligu navijam za Lakerse i navijam za njih i protiv Atlante iako Bogdana obozavam! Da je taj vas Jokic igrao kad su igrali najbolji ne bi se ni vidio na terenu! Rodman bi ga izbacio napolje svaku utakmicu!

Barton treci

pre 10 meseci

Konacno i da ovaj plejof postane zanimljiv, lepo bi bilo da dobije Miami, sto vise utakmica to bolje za bolje ljubitelje kosarke,

Šumadinac 100%

pre 10 meseci

Денвер има суђњње као Партизан док је Тадић био председник, а Милија судио сваку. Три бацања за сваки блажи контакт. Тако су и Лејкерсе добили. Овај НБА је трагедија ако Денвер освоји, који не да не би освојио ни ЕЛ, него ни првенство Филипина!

hehehe

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.
(Ogi Srbija,


I sta bismo postigli time kao nacija?
(Ivan, 05. jun 2023 02:32)
Ivane, tebe bas i ne zanima sport u sred noci. Brige moris o nacionalnom pitanju, kao pravi patriota. Stavili i Djokovic i Jokic i Partizan, pa ne vade. Sportski pozdrav i samo bez sekiracije.

Stefke98

pre 10 meseci

Ne znam kako ce se zavrsiti ova utakmica, ali na ESPN pustaju o Jokicu i Somboru, i prikazali mapu Srbije, sa Kosovom. E to su nam doneli i Jokic i Djokovic i drugi nasi sportisti, neko postovanje prema nama.

srle

pre 10 meseci

Majami je pokazao da je bolji kao tim. Videlo se još u prvoj utakmici, Denver je tada isto odigrao katastrofalno četvrtu četvrtinu ali su imali veliku razliku i Jokić je zadržao fokus pa su zato pobedili. Večeras je Majami pokazao da zaslužuje poštovanje, iskoristili su priliku i praktično rešili seriju. Mislim da je Denver izgubio sve šanse, nadam se da grešim, ali Jokić ne može sam. Marej i MPJ su glavna prednost Majamija, plus trener Meloun koji izvodi Jokića a naravno razlika se istopi i to je to. MPJ je ubedljivo najgori igrač Denvera. Sposltra pokazao da je bolji trener od Melouna. Žao mi je Jokića, bila je velika prilika da uzme prsten, međutim nema saigrače. Majami rešava ovo u 6.

N-E-O

pre 10 meseci

ovo pisem pri rez 101-93 za Majami,ja manje inteligentne igrace od ovih Denverovih u svom životu nisam video(osim Jokica naravno) i naravno Spolstra ubija Melouna ali ubija.....

Šumadinac 100%

pre 10 meseci

Судије чупају овај несрећни Денвер, као Милија Партизан пре 10-ак година и мало више. Тако су каналили и Лејкерсе, дали су Денверу бар 13-14 пута пп три бацања ни за шта! Видећемо како ће се ово завршити, али за Мајами навијам увек, сем када игају против Леброна и тако последњих 20 година. Што се Денвера тиче, највећа снага им је тренер. Успео је од шарлатана да направи ТИМ. Видећете тог Мареја и Јокића када буду играли за своје репке?! Ни упола добри. Остале нећу да коментаришем, за њих нема места ни у ОЛИМПИЈАКОСУ!

Fića

pre 10 meseci

Jel realno da im je Majami za 2 minute i 10 sekundi napravio 13:2 ??? Aloo 13:2 za 2 minute. Pa ovaj Denver je najobičnija sprdnja od ekipe. Ne vredi ovo gledati. Majami preko 50% šuta za 3 poena. Porter u ove dve utakmice 3-16 za 3.

Marko 666

pre 10 meseci

Uzima nocas Miami brejk,na silu i tucu makar igrali sa 6 igraca.Ocekujem odmornijeg i konstantnijeg Butlera,40+ partija,a Struss i Robinson ne mogu gore da sutiraju u odnosu na prvi mec.Jokic treba vise da sutira,da napada u reketu kao i ostali igraci jer su visociji na svim pozicijama,kljucan igrac nocas za Denver je Porter i u napadu i odbrani.Za Gordona ne znam da li Heat ima resenje jer nemaju igraca na 4.Ne znam gde je Kevin Love i da li ce igrati bar kad se serija prebaci u Miami,a suska se da je i Martin povredjen.Kljucne su utakmice 3 i 4 za ovu seriju.

Deki

pre 10 meseci

Retko ulazim da citam komentare jer obicno to cine ljudi sa frustracijama, ali i ozbiljne neznalice sa previse pristrasnosti, medjutim kosarkaski fabovi su negde najpristojniji i znaju cesto dosta. Medjutim kada vidim ovo potenciranje Jokica i ocekivanja 30,40 poena najezim se, zatim Jokara Srbine, a pljuvao se bezmalo kao Djokovic (govorim o strucnim komentatorika sa 0 uspeha u Live prici), a najvise mrzim kada vidim 'trpaj buraniju', kako malo postovanja ima medju maloumnicima!
Svakako ima dosta pohvalnih i strucnih momaka ovde i njima saljem pozdrav i hvala vam :)

Ivan

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.
(Ogi Srbija,


I sta bismo postigli time kao nacija?

sakupljač minusa

pre 10 meseci

sudije,sudije,sudije....i tako u svakom sportu, kad su naši igrači u pitanju. Evo, na RG igračica napucala skupljača loptica i odmah disfalifikovana. Naravno to nećemo pročitati ovde. Kao uostalom ni moj komentar verovatno. Jer ko sme nešto da kaže protiv srpskih sportista

dd

pre 10 meseci

recept da se pobedi denver:)pusti jokica neka igra a na ostale pravi jaku odbranu.

to je tek ovaj Spolstra skontao od svih trenera???i prvu utakmicu denver se jedva izvukao,samo su srecom pbedili posto su imali veliku razliku.

majami je jednostavno bolja ekipa i to je to.gledajmo realno stvari.svi bi mi voleli da denver bude sampion ali to nije realno u ovom trenutku.

videcete sledecu utakmicu,pustice jokica a na ostalima paklena odbrana.videli ste koliko je jokic morao da forsira jer ostali nisu odigrali nista.ovaj spolstra je neuporedivo bolji trener i procitao je denver!!!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 10 meseci

Navijam za Denver, ali ovo sto radi Jokic u odbrani je sramotno! Košarka je igra koja se igra na dve strane terena! Isto ovako je bilo u reprezentaciji, koliko god da postigne poena u napadu još više preko njega nam daju u odbrani...

Dark

pre 10 meseci

Ovo je najveći mogući nivo sezone i sve staje u nekoliko utakmica. Jednostavno, Denver nije na tom nivou. Utakmica od sinoć je bila prekretnica i dalje će Majami samo da odradi posao. Nije problem izgubljena utakmica, nego pristup koji su igrači imali. Odigrali su u grču, što je odraz nedostatka iskustva u ovakvim utakmicama. Majami je prekaljena ekipa i nije slučajno što su napravili podvig plasmanom u finale.

nba

pre 10 meseci

Jokić ovo ako osvoji to će biti čudo nad čudima. Toliko su bili podcenjeni, toliko omalovažavani, kao da je Joker slučajno dvostruki MVP, kao da je Denver žrebom krenuo sa prvog mesta a ne igrama tokom sezone. Titula bi značila da Balkan nikada do sada nije dao ni blizu takvog igrača, takvu veličinu, a Balkan je najveći rasadnik vrhunskih/najboljih košarkaša, van usa. E sada Novicki je takođe napravio čudo, ali je on otišao iz najbogatije evropske zemlje ( koja je premnogo uložila novca u njega ), u najbogatiju američku državu Teksas, pa mu je uzimajući te činjenice u obzir, bilo mnogo lakše.

Fergi

pre 10 meseci

I izgubi Denver... Nazalost, kao sto rekoh, prerano se slavilo. Majamiju se vratilo za sve promasaje iz prve tekme, Marej je nestao kao sto uvek nestaje u dve od tri partije i to je to. Dzabe se Jokic cima.

Legolas

pre 10 meseci

Komentarišući pokušaj odbrane od Jokića, Ivica Zubac kaže:
"Možeš samo da izabereš šta će da te ubije"!

Jako, slikovito opisana bespomoćnost ekipa protiv Jokića.
(predrag, 05. jun 2023 00:05) Javi Embidu i Skoli, nisu znali da su bespomoćni! Hahahaha

Arigosakic

pre 10 meseci

Veliki dzamal i kpj.
Da su ih negde uvalili imali bi pravog all stara za te pare plus extra 6og igrača i da se prošetaju.
Ovako nikad se ne zna

dule dudule

pre 10 meseci

Svi se nesto kao brecaju kad neko kaze da su izgubili zbog sudija,gledam ove u usa,niko ama bas niko to nije spomenuo jer se iz nekog razloga plase.Ko je gledao a tu ne racunam ovu balavurdiju ovde,ko se imalo razume u kosarku i sport generalno zna da su ih sudije ne pokrale nego odrale!Majami je ovo morao dobiti,Pet Rajli je svo vreme nesto pricao sa onim raspalim Silvermanom,zna se gde su pare.I jos nesto,Jokic je 2xmvp za redom a nema nijednu reklamu snimljenu za patike itd.jer u Denveru koji se tamo percipira kao ovde recimo Jagodina prosto nema novca.Morace Denver na misice.
Aj vozdra

Betonka

pre 10 meseci

Ovo je najgora utakmica Denvera koju sam pogledao u poslednjih nekoliko godina.
U napadu svi sem Nikole teška nula, u odbrani ne mogu ništa da odbrane.

Herr

pre 10 meseci

Kompletna petorka Denvera u minusu, klupa u plusu,Miami ih je nadigrao. Pisanje o sucima nema smisla, utakmicu ranije Miami je imao 2 slobodna bacanja na cijeloj utakmici a Denver 20 , sam Jokić 12 .. nisam vidio da se netko ovde bunio na taj kriterij. Porter sa 6 promašenih šuteva u utakmici ne može biti jedini krivac , ispada po komentarima da ih je promašio barem 16 .. Murray solidan , nije forsirao , imao najbolji +- od igrača u petorci , samo -2 , Jokić -11 za 42 min., Porter -15 za 26 min. Denver bolje prolazi kada Jokić nije prvi strijelac, ne mislim da je bio loš , dapače , ali njegova najveća kvaliteta je da razigra ostale igrače a večeras to nije uspio, zatrpao im je koš ali je momčad ipak više primala u obrani nego što je on ubacivao. Denver i dalje favorit , bolji su i dublji tim , 4:0 nije bilo realno ali mislim da će na kraju pobjediti jer je kvalitet na njihovoj strani .. i imaju najboljeg igrača u seriji.

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Djokovic razbio onog anonimus, Jokic veceras gazi boraniju, uzimaju titulu i jedan i drugi, samo jos da je Partizan uzeo Evroligu, ali lopovi nisu dali.

Legolas

pre 10 meseci

U košarci i tenisu imamo najboljeg na svetu, pa ti vidi
(Deda Moške, 05. jun 2023 00:19) Promeniš terapiju i bude ti bolje. Možda.

Zivota

pre 10 meseci

Vidim da delite misljenje samnom-to je dobro.Jokic je gospodin za ove ali Porter je buduci MVP ,covek se nije oznojio a igra savrsenu odbranu a sutira trojke fenomenalno ,MPJ nije mnogo placen koliko vredi ,Poster je ove sezone placen 600,000 dolara manje od Jokica.Koga Porter cuva taj nikada ne ubaci vise od 30 poena

predrag

pre 10 meseci

Komentarišući pokušaj odbrane od Jokića, Ivica Zubac kaže:
"Možeš samo da izabereš šta će da te ubije"!

Jako, slikovito opisana bespomoćnost ekipa protiv Jokića.

Pera Ždera

pre 10 meseci

I tako Meloun odustaje od svog KLJUCNOG poteza prosli mec kad je Jokica ostavio u igri pocetkom 4/4 i tako sprecio nalet Majamija i rezultatsku neizvesnot zavrsnice, NA VREME.

msbravo

pre 10 meseci

aj razumem kontrasi uvek ima, ali da ustajes u 2 sati samo da ostavis kontra komentar, au ljudi uzmite zivite i ostavete da uzivamo u igri, ne budite ko ostatak sveta kontra jokic

Cinik

pre 10 meseci

Mnogi su se smejali, a više puta sam rekao, i sada ponavljam, Denver nije ekipa za velika dela!
Ne može se igra celog tima zasnivati na Jokiću, jednostavno ne može!
Džabe njegovih 40+ poena, kada su svi drugi osim Mareja na ispod 10, a i Marej je bio neprepoznatljiv!
S druge strane Majami ima ujednačenu ekipu, svi daju koševe otud i 6-7 igrača Majamija sa 10+ poena i to je ključ igre i pobede svake ekipe! Svi moraju doprineti podjednako, a ne neko sve, a svi drugi ništa!
Posle ovoga im slede 2 poraza u Majamiju, tako da ni ove godine nema ništa od prstena za Denver!
Ostaće Denver i dalje samo mali i nevažan klub u NBA!

OZNA

pre 10 meseci

Daj ove stručnjake da pošalju još koji komentar, kako Jokic nije ništa doprineo igri Denvera, na ovoj utakmici. Stvarno nije “samo” 18 poena u trećoj četvrtini, stvarno strasno kako “loše” čovek igra. Da li Vi shvatate da gledate istoriju, da li shvatate da će ovaj čovek u sledećih pet, šest godina ući u konverzaciju sa MJ, LBJ, Birdom, Kobijem, itd. Kao jedan od najvećih igrača svih vremena?

Gospodin 3%

pre 10 meseci

procenat suta ni 60% bolje da prenosite nasu drugu ligu ima talenata
ako ovaj koji je placen dzakom ?nije u stanju da da bolje procente dalje nema...

hehehe

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)
Zaboravio si da zavrsis sa “pametnom dosta” ili “ko razume - shvatice”. “Tacka!” je malo glupo. Inace, svako bi bez ostatka ekipe ispao kad bi igrao sam protiv petorice. I to ti je malo glupo, ali ok. Sportski pozdrav i bez sekiracije. Namig. Uzvicnik!

montoya

pre 10 meseci

Pre pocetka play offa sam rekao da Denveru fale "prljavi" i namazani igraci. Miami ih ima nekoliko, Gabe, Adebayo, Buttler, pa onaj Zeler kad udje, zadatak mu je samo da isprebija Jokica, plus sudije veceras...nije se moglo do pobede. Denver je mnogo bolja ekipa, nadam se da ce uhvatiti ritam.

Rokabili

pre 10 meseci

Krenule i sudije da navlače za Majami...
Ali vidi se da su u Majamiju radili u pauzi, a Denver uživao na lovorikama...
Neće se serija sama dobiti, biće gusto, Majami je zaguljen tim, i mora Denver taktički dobro da odigra a kao da su u ovu utakmicu ušli nepripremljeni...

zz

pre 10 meseci

i pre sam pisao ako majami uzme brejk bice sampion,denver se raspao i tu vise nema igre.denveru je trebalo 2:0 da bi osvojio prsten!nadam se da ce sledecu sezonu biti dosta trejdova.da ce dovesti bolje igrace,ovo finale je definitivno izgubljeno.jokic ce igrati sam a on sam ne moze pobediti majami.bice mi zao jokica ovo mu je bila najbolja sansa.ali ne mozes jednostavno igrati sa igracima koji ne mogu ceo mec pogoditi slona sa 2 metra!ovo je gotovo.

me myself and i

pre 10 meseci

Čim je Denver izgubio članak se jedva može pronaći na b92. Najbolji su mi oni "eksperti" koji su pisali de ce biti metla, da Miami nema šanse. A taj isti Miami pobijedio Milvoki i Boston, koji su objektivno bolji od Denvera.

me myself and i

pre 10 meseci

Gdje su eksperti koji su tvrdili da će biti metla i da Miami nema šanse? A taj isti Miami izbacio Milvoki i Boston koji su objektivno bolji od Denvera!

србија

pre 10 meseci

неко моје предвиђање 32 поена 10 скокова 14 асистенција. победа денвера 126-112

bskfan

pre 10 meseci

U prvoj utakmici je Majami upao u klopku jer im je Denver dozvolio da sutiraju sa poludistance za dva poena a branio trojke. Nocas ij Majami ubija trojkama a dva glavna sutera Marej i MPJ trojke sutiraju 2/10. Iako imaju cka 10 skokova vise, nista im ne vredi. Majami ima cak 7 asistencija vise od Denvera.

GM

pre 10 meseci

Znaci kada Denver izgubi ... onda je uvek samo do saigrača i sudija naravno.

Ne može neko da dobije, samo oni da izgube i budu pokradeni?

ooook.

bgv

pre 10 meseci

Igraj i pobedi i ponosno se vrati
Donesi kući zlato što se zlati
Srbija čeka da dođeš iz daleka
Da naša zemlja bude opet prvak sveta!

Pera Ždera

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

Al je ova tackica lepo sazrelila nakon fenomenalne 3/4 Jokica u kojoj je sve uradio ne bi li Denver ostao u prednosti. Tacka do tacke, tackica :) Kroz strucne argumente i cinjenice ne bih ovog puta jer se iz tackastig komentara nepoznatog jasno vidi kosarkasko (ne)znanje.

Kingston

pre 10 meseci

Evo ih, jedva dočekali da Denver izbubi da krenu da pljuju i blate. Neverovatno kakav smo zao i toxičan narod.
Ovu utakmicu su sudije odigrale za Miami i pored loše igre Denvera.

Pleymejker

pre 10 meseci

Mora to cvrsce. Denver je kvalitetniji tim ali večeras je pobedio tim koji je imao vise zelje za pobedom. Sljedeća je po običaju TD Jokica. I da mislio sam da će Miami otkinuti Denveru samo možda koju cetvrtinu u seriji kad gle čuda... Desila se anomalija večeras i to ce verovatno biti to. Vreme je da Denver ubaci u brzinu vise ako zele prsten. Pozzz

Mr_Melbourne

pre 10 meseci

Joj kako mi je drago ha ha ha.Ovdje ljudi ismijavaju Miami i pisu o nekakvim metlama i kako ce Denver u narednih 5 godina biti prvak ha ha ha.Tacno vidis da vecina ljudi ovdje prati nba od prije dvije godine.Miami izbacio dvije najbolje ekipe u nba i sad ce i trecu.A Miami igra bez Oladipa i bez Hiroa ..To je 20 koseva manje.Bravo Miami.

Lošmi

pre 10 meseci

Čim su sudije svirale pošteno, odmah Majami dobija... onaj kriminal iz prošle utakmice je neviđen. Slobodna bacanja 20 prema 2! Pa tako ni Džordanovi Bulsi nikoga ne bi dobili.

Alex

pre 10 meseci

Jokic preko 30 Denver gubi svaku, kada ima manje od 5 asistencija. Jokera volim ko brata rodjenog ali pogresna igra. Nemoze Joker preko 40 a Porter 5, Pope 6, Murray 18. Svaku ce tako da izgube. Kad igraju svoju igru gde Joker ima 10 asistencija I 20 koseva svaku su dobili. Samo realno govorim.

Bane

pre 10 meseci

"Denver je dopustio rivalu da napravi veliku seriju i time potpuno preuzme kontrolu nad utakmicom. Nikola Jokić je uspeo da dovuče ekipu do egala, ali ne i do preokreta."

Po meni istina je da je u tom periodu Jokić svojim frustracijama zbog njegove, a i kompletne nemoći ekipe, skoro pa direktno Denver "bacio" u debeli minus, a potom ulaskom Gordona i Mareja i njihovim trojkama se otišlo u neizvesnu završnicu.
Malo objektivnosti neće škoditi jer i sam Jokić zna šta je 4/4 pogrešno radio.

kriticar

pre 10 meseci

Ovakvu tuču igrača Majamija odavno nisam video od bilo koje ekipe. Bukvalno se bacaju pod noge . Sudije očajne. Sreća je što se niko nije povredio.

Dejo Genije MJ

pre 10 meseci

Kalma,kalma braćo Srbi, samo mirno.
Denver pobjeđuje obadvije u Majamiju i vraća se sa 3:1 i u petoj završavaju sa titulom. "Sveti Nikola" na sledeće dvije skuplja cca 25 asistencija!!!
Gdje vam je vjera i povjerenje u ovog čudesnog momka??!! Zašto odmah bacate pušku u kukuruz? Nikola rešava sledeće dvije, neće ga opet saigrači ostaviti na cjedilu...
Idemo Nagetsi!!!

bskfan

pre 10 meseci

Nije cudno sto su BBraun i CBraun napravili veliki plus, Marej i KCP ne mogu da cuvaju Vinsenta i Strusa. Kad im pridodas Lava koji je odlican sutre i skakac, onda je jasno da je Denver u problemu. MPJ protiv ove postave u odbrani beskorisan a u napadu sut ne ide.

mpj

pre 10 meseci

Sta god da se desi na kraju ove sezone, za sledecu sezonu zadrzati B. Brown-a trejdovati Mp Juniora za 2 igraca od po 15-18 miliona platu, jel on decko ima 30 i nesto miliona platu, žali boze para. Npr mogu da ga trejduju u atlantu za Bogdanovica i jos nekog mladog krilnog igraca.

Partizan najveći

pre 10 meseci

Nevjerovatna smo mi zemlja sa ovakvim najboljim sportistima na svijetu .
Mora čovjek da se osjeća ponosno što je pripadnik jedne takve nacije.
Šteta što nismo i u drugim stvarima toliko uspješni .
Jokić je magija u košarci .

Pecanac

pre 10 meseci

Spoelstra stalno mesa karte, 10 igrača rotacija. Malone je nemac pojma koji igra sa samo 7 igrača jer Dzef Grin ne postoji u odbrani. Kakva je to dileja. Igrao sa Bartonom na 35 minuta i takav trener da osvoji titulu?? Moron drži 3 dobra mlada Igrača na klupi dok premara ostale. Porter ne može ništa pogoditi jer ga je premorio prvu sa 44 minuta dok kukavički ne sme ubaciti Vlatka i Zekea, Pejtona dok ga bekovi Majamija resetaju spolja.Kreten stalno spaja Jokica sa Grinom i tada naravno ih resetaju za 3 jer je užasno davati Jokicu presporog veterana na 4.

Lepi

pre 10 meseci

Očekivano loša partija MPJ-a posle onog Jokicevog komentara o procentu za 3 posle prve partije. Retka greska Jokica, posledica euforije posle prve pobede, ali dovoljno da MPJ-a potpuno izbaci iz fokusa, posebno u odbrani.

Kaniđa

pre 10 meseci

Pobede ih je koštala očajna igra Mareja na oba dela terena i nerazumne odluke sudija i trenera Malouna koji ima šemu po kojoj odmara Jokića bez obzira na dešavanja na terenu u tom trenutku.Najbolji igrač mora da ti startuje 4/4 ,posebno kada se lomi utakmica.

Bocko

pre 10 meseci

Kao i protiv Bostona u sedmoj, stvar je jasna. Majami je pogađao trojke, a rival ne. Nije jasno zašto su igrači Denvera odustali od koncepta odbrane iz prve utakmice. Doduše i igrači Majami su pogađali znatno bolje. Ovde su ljudi dobro rekli da je nemoguće da Strus i Vinsent ponovo onako loše šutiraju. Ali mislili smo da to važi i za MPJ. On na zadnje tri utakmice ima šut za tri, otprilike, 28-7 ! Za igrača kome je to glavna odlika, veoma loše. U drugom poluvremenu su igrači Majamija sprečili i Gordonova utrčavanja. Treba pohvaliti Robinsona, koji je za dva minuta u 4/4 postigao 10 poena. Iako je sada 1-1, i dalje mislim da je Denver bliži konačnom trijumfu.

slavisa

pre 10 meseci

Koliko je samo supljine u Denverovoj odbrani uzas svi koriste lose pokrivanje jokica sto znaci ogroman broj pogodjenih suteva strasna ekipa je Denver u napadu ali i izuzetno suplji u odbrani ako jokic sad sa Marejom i fenomenalnim Gordonom uz Portera neuzme prsten moze se desiti da nikad neuspe Jokic mora vise truda uloziti u svoju odbranu i stajati blize igracima makar to znacila licna na ovakav nacin da pusta igrace slobodne na sutu nadajuci se da ce promasiti nece uzeti prsten

123

pre 10 meseci

Kada je poceo mec posle 5,6 minuta ja bih zamenio Portera koji je jako lose poceo mec. Jokic nije imao saigraca koji ce da poentira. Marej je lose poceo ali sam znao da ce da se zapali kad tad. Ali Porter nije takav tip igraca. Sada Marej rastura u drugoj cetvrtini Nagetci vode desetak poena. Evo vraca se Jokic u igru..Braun izvanredan..

...

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 5. jun 2023 02:54)

- - -

Једну медаљу за бистрог господина јер је дошао до закључка да Јокић сам против 5 противничких играча би испао у првом колу разигравања.

Deki

pre 10 meseci

Ne znam kako se ovde direktno odgovara na poruku, da onaj Unknown vidi koje je smece sadisticko, mrznja ga izjeda kad daje onakve bedne komentare.
Brutalan Denver, tesna tekma i vodja orkestra i dalje svira :) Sjajno kosarka! Jamal moze bolje, ali ne ide svaku tekmu,sve u svemu uzivanje gledati.

ccc?

pre 10 meseci

Unknown, 05. jun 2023 02:54)

17 poena je Jokic postigao u 3/4 i zahvaljujuci njemu Denver vodi pred poslednju cetvrtinu sa 6 razlike. I Jokic slucajno ima 31 poen Tacka!

Paja

pre 10 meseci

Zalosno u kojem raspadu od ekipe igra Jokic....4:2 za Majami,a Jokara prstena vidjeti nece,a sigurno je najbolji igrac u NBA svih vremena...

xyz

pre 10 meseci

Ovu utakmicu su za Denver izgubili pre svega MPJ i KCP. Kombinovano su dali samo 11 poena sto je apsolutno nedopustivo za dva startera. Odbrana Denvera katastrofa, narocito Porter. Mozda ce Meloun morati da ga izbaci iz startne petorke, ne znam sta bi bilo resenje. Na konferenciji za stampu Meloun pobesneo zbog nedostatka truda pojedinih igraca, indirektno ih prozvao.

Ovaj poraz bi mogao da odluci seriju jer sad Majami ima prednost domaceg terena, potpuno bespotrebno izgubljen mec jer se neki igraci uopste nisu pojavili na terenu.

Dark

pre 10 meseci

dark
Šta je prekaljen Miami? Ubacili 17 trojki uz 50% i još 3 ili 4 situacije faul na šutu za tri. Silazna putanja nije svirana na 2 min pre kraja, u Denveru niko nista ne moze pogoditi osim Jokica i opet imali šut za produžetak.
(Spale,
Spale, upravo taj procenat govori o karakteru ekipe! Batlera nije išlo celu utakmicu, ali onda izađe Robinson i da deset poena kada je najbitnije, zatim ovi "drugopozivci" zabijaju kada je gusto, ne oslanjaju se na Batlera kao ovi na Jokića, e to je razlika u iskustvu i karakteru. Parker jednu postigne dvadeset i više, a u drugoj "nestane", Marej slično... To pravi razliku u ovakvim utakmicama. Jako me iritira naš mentalitet, gdje svi doživljamo uspjeh Jokića i Novaka kao nešto najvažnije u životu, nešto od presudnog značaja, i onda kada ne uspiju (po našim kriterijumima) onda nastaje kolektivna depresija. Imamo nezdrav pristup sportu!

nebrinižikoti

pre 10 meseci

dobro jutro..
zamolio bih americku naciju (najdeblji na svetu) da ubace u draft / sistem 100 debelih centara preko 130kg (ne zanima me kako)
nije fora da za vreme jednog napada od 24 sekunde jedna ekipa sutira 3x za 3 a druga 2x za 2... trci i sutiraj, trci i sutiraj, trci i sutiraj... debeli ce vratiti draz u igru!


IDEMOO NIKOLAAA

vele

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)
e moj strucnjace sta ti pricas pa da nije Jokica pitanje dal bi usli i u playoff. Svaku skoro sam utakmicu gledao Denvera ove sezone u 90 posto slucajeva se igra raspadne kad je on na klupi zato sto je glavni motor koji razigrava i poentira. Ovo se sad desilo da je okrenut rezultat bez Jokica i ko zna kad opet.

Milanche

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

E ako si nam rekao. Ti nisi nepoznat, nego nepoznavalac.

Pa bez Jokica Denver ne bi kos dao u 1/4. I apsolutno niko nije ni rekao da Jokic moze sam. Denver je najbolja ekipa sa Jokicem na celu.
Tacka!

2CRAZY

pre 10 meseci

Auu kakvo neprijatno iznenadjenje, koliko losa partija Denvera...
Majami je otkrio recept, doduse to se znalo jos od ranije, pusti Jokica da da koliko oce poena, ali zaustavi mu asistencije i proigravanje drugih igraca i Denver uglavnom gubi takve utakmice, to se i sad desilo...
MPJ ocaj ocaja ponovo, a bio je ocajan i u prvoj utakmici, ne moze da ubaci trojku, Marej nije toliko los kao on, ali jeste los...
Jokic mora nesto i da odbrani, previse koseva prima, znam da je nas i da se cuva faulova, ali odbrana na Adebaju nije dobra...
Takodje, sta se jos desilo... kako to odjednom da se igraju utakmice sa tri dana razmaka, kad je izasao raspored bilo je da se igra na svaka dva dana, pa su to promenili posle prve utakmice, kako bi Majami vise odmorio, ne svidja mi se to...
Uglavnom i pored svega ovoga ja i dalje cvrsto verujem da Denver uzima titulu i da ce sigurno pobediti makar jednu utakmicu u Majamiju i vratiti prednost domaceg terena.

Laki

pre 10 meseci

Sudije katastrofa,ocito ce biti da ce Majami uzeti titulu sto bog fransize sto zbog rasne varijante koja je nba najvise izrazena a najvise se cuti

vrg

pre 10 meseci

tuga. denver razbio majami prvu i izgubio drugu za centimetar i 1:1 je.
prvi put u plej-ofu je izgubio kod kuce, ode prednost domaceg terena i sada u majamiju mora da dobije jednu od naredne dve ili je gotov.
jedino sto uliva nadu je to sto mislim da amjami ne moze da ponovi ovakav sut za 3 poena, a nadam se i da denver ne moze da odigra slabije od ove utakmice.
bice ovo bas cupavo... i dalje mislim da je denver bolji tim, ali je zbog izgubljenog domaceg terena sada 50-50. vrlo lako moze da se desi i da sudije ovo rese.
videcemo. nadam se da denver moze. dovoljno je bilo sto su jokica pokrali za mvp titulu, samo bi jos falilo da stanu u finalu. sumnjam da ce ikada imati slicnu sansu.

Гиле

pre 10 meseci

Знао сам да ће дрвље и камење по Мелоуну. А реално је добро водио меч. Велика грешка судија за непризнате кош Матеја, јер би задњи напади били другачији. Да почетком 4/4 морао је да остави на клупи Јокића да мало одмори јер је ово напоран меч где се доста снаге троши. На почетку 2/4 екипа је бика одлична, али на почетку 4/4 су се погубили. Чак и кад се Јокић вратио за нијансу је било боље, али и даље је било грешака. Чак и Јокић прави фаул у нападу избацује лопту у аут. Проблем је што овај је МП био лош. КЦП слично. Мајами је одлично искенирао игру Денвера, погодио све шутеве почетком 4/4, и то сваки напад по 3 поена. Све је ово спорт и нормално. Мени је нормално и да Денвер у Мајамију добије који меч. Изанализираће овај меч наћи своје грешке. И покушати да надмудре тамо.

shone

pre 10 meseci

Kak ovde ljudi ne razumeju košarku, prošlu utakmicu Denver dobije, odmah krene kakvo razbijanje (a ovi iz Majamija propisno se ispromasivali), sad izgube odmah gotovo je, propast. Ovo je finale, niko tu slučajno nije došao, ima puno da se igra. Denver je ispustio utakmicu glupim faulovima, što na trojci što serijom 2+1. Denveru je dovoljno da sledeću utakmicu ili Marej ili MPJ odigraju za nijansu bolje (govorim o 2-3 bolja šuta) i dobijaju.

Pera Ždera

pre 10 meseci

E Marej Marej... Nikola sam za 3p par sekundi pre kraja 1/4, u ritmu covek, on nista da pogodi do tada i driblanje, driblanje i sut preko ruke sa 9m :(

Stefke98

pre 10 meseci

@Unknown
Ajde druze ne baljezgaj molim te. U zadnje 3 sezone, ovo je mozda drugi put, pa nek bude i treci put da je Denver bez Jokica stigao rezultat i napravio razliku.Jokic je ubedljivo najuticajniji igrac na svoj tim u celoj ligi. Da neko ce reci i Doncic, pa mozda i LBJ, ali Jokicev uticaj na ekipu je uvek pozitivan za razliku od LBJ a posebno od Doncica.
SporCki pozdrav!

Milan.

pre 10 meseci

Nije ovo raspad Denvera, nego je ovaj Majami jednostavno timčima. Protiv ovakve timske igre nema odbrane. Završava ovo 4:1, eventualno 4:2 za Majami.

Zoltan

pre 10 meseci

Posle x godina odgledah NBA utakmicu, i moram priznati da nisam siguran da li sam gledao kosarku. Napucavanje trojki, koraci, nosene lopte, kretanje u bloku u bukvalno svakom napadu, izmisljanje faulova, a onda ne sviranje cistih. Msm mnogo je i za NBA, Jokari zelim svu srecu,ali ovo se stvarno ne da gledati.

Pera

pre 10 meseci

Sve sve, katastrofa je bio Denver osim maestralnog Jokića, ali ipak ne mogu da se otmem utisku da sudije diskretno zapapre čorbu čim osete Denverovu krv. Onaj faul nad Laurijem gde on skače metar i po unapred, a pogotovo silazna putanja Marejeva koja se videla iz aviona ne mogu se nikako drugačije objasniti. Izgleda da je veliki interes NBA lige da se igra sto vise utakmica. Ipak je to jedan veliki cirkus i po nekim stvarima ne moze ni da priđe evropskoj košarci.

Bojan

pre 10 meseci

Одлично финале. Две, за око, симпатичне екипе. Са једне стране фантастични Јокић и група грађана, а са друге стране тим Мајамија. Отићи ће ово у 6 или 7 утакмица. Мајами сада има предност домћег терена. Трећи меч вероватно кључни у серији. Иако навијам за Мајами мислим да је Денвер и даље фаворит. GO HEAT.

Lepi

pre 10 meseci

Očekivano loša partija MPJ-a posle onog Jokicevog komentara o procentu za 3 posle prve partije. Retka greska Jokica, posledica euforije posle prve pobede, ali dovoljno da MPJ-a potpuno izbaci iz fokusa, posebno u odbrani.

Пеђа

pre 10 meseci

Добија Денвер сигурно једну од две утакмице у Мајамију, јер овако лош почетак у чак две четвртине утакмице не може им се поново десити.

Tamo Daleko

pre 10 meseci

Najbolji potez za sledecu sezonu Denvera zadrzati B.Brown strasan igrac a MPJ preplacen,IQ za kosarku nula,sklon povredama i deluje kao da misli da treba biti prva zvezda tima.Sad za koga samo se osloboditi loseg ugovora

MPP

pre 10 meseci

ŠTA

je ko očekivao ?

Pa ovo je FINALE NBA.
Tek sad počinje serija !
Majami je jak na strani i isto tako šupalj kod kuće.
Denver i pored loše igre imao šansu bar za produžetak , da je priznat koš koji je Adebajo skinuo u silaznoj putanji ....svašta bi bilo.
Denver još uvek nije odigrao kako može , te....idemo u Majami po pobedu ....

Deni

pre 10 meseci

Vidim komentara i svi opleli po ostatku petorke sem Djokera.Ljudi da se nelazemo Denver je kvalitetnija ekipa sa znatno slabijim trenerom.Majamiju domaci teren kao da je teret a ne prednost.Navijam za Denver al isto tako volio bih da ova serija bude sto duza.Odlucno za gledaoce bi bilo da se u Denver u petoj utakmici igra sa rezultatom 2-2 :)

beogradski

pre 10 meseci

Sve je to normalno, morali su da izgube jednu kuci. Bolje sad, nego u petoj ili sedmoj utakmici. Tek je 1:1, sad treba vratiti brejk, mada ja mislim da Denver moze obe da pobedi u gostima. Majami igra bolje u gostima nego kuci, cele sezone, pa i u plej ofu. Nema mesta panici. Denver je odigrao 7 maestralnih utakmica u nizu, zadnje dve protiv Finiksa, 4 protiv Lejkersa, prvu protiv Majamija. Moralo je jednom da stane. Ni Bulsi 90ih nisu mogli da drze taj nivo, ni Voriorsi prosle decenije. Ja iskreno mislim da se ovo zavrsava u pet meceva za pobedu Denvera, ali videcemo.

Nikola

pre 10 meseci

Na koju foru nije bila dupla Batlera i kako nije bilo preko pola, sve ovo u prvoj četvrtini? Gotovo identična situacija kao s Lejkersima kad je bila preko pola i još gledali snimak kad covek sam presao i nista... Sto se utakmice tice, bice gusto ali mislim da Denver dobija ovo na svezinu. Majami ako ovako nastavi sutnuce 50 puta za tri.

Rokabili

pre 10 meseci

Al se upalise odjednom...
Marej jeste sjajan igrač, ali me izluđuje to što kad se namerači da on završi napad, pre će baciti loptu iz bunara nego što će dodati slobodnom igraču... Tu se vidi sva veličina Jokića...

1217

pre 10 meseci

Porter, napolje covece. Sut 2 od 7, za 3, 1 od 5?? Kad god je u igri Majami odlican.. U odbrani nista.. napolje. Meloun da li gledas, sta gledas covece. Ucice u neizvesnu zavrsnicu a ovi sutiraju za 3..Nece biti lako nikako..

nebojsa

pre 10 meseci

Da trener Majamija vodi ovaj tim Denvera bilo bi 4>0 bez problema. O Porteru, Poupu i Gordnu suvisno je pricati - nisu ni dosli na utakmicu. Upamtite, Majami dobija naredne dvije na isti nacin - sprecavanje tranzicije Denvera, uzimanje adistencija Jokicu i skok. Denver je mekan tim. I to ce ih kostati titule. Zalud Jokicu statistika, sam ne mozes nista.

Rajkovic

pre 10 meseci

Svakog ko spominje sudzenje nema pojma o kosarci tvrda kosarka to je realna kosarka kakva se nekad igrala I u evroligi se igra sto se njihovog suta tice imali su TRI Dana treninga u hali da napucaju sut to Denver ceka do kraja serije Koji I'ma stegnute igrace za finalne utakmice ocekuju se tvrde utakmice I dalje Dever I'ma sanse I dalje Ali ne velike potrebna je veca hrabrosti ostalih igraca.

Niko Kao Ja

pre 10 meseci

Majami bije, a NBA dozvoljava. To se desava ne samo u ovoj utakmici, nego bukvalno svakog puta kad oni igraju. Da mi je samo znati o cemu Riley i Silver pricaju.

joca

pre 10 meseci

Ako ti protivnik uvali 17 trojki, sa 50 posto suta za 3. Onda će to teško da može...
Mislim da je to odnelo prevagu. Nerealne brojke. Bilo je i otvorenih šuteva ali Boga mi i step back preko igrača su pogađali redovno..

Oposum, divna životinjica

pre 10 meseci

I to je to sto se Denvera tice, nije mala stvar biti doprvak.
(Manager, 5. jun 2023 09:01)

To vi susedi najbolje znate. Od luzerskog doprvačkog mesta na Mundijalu u Rusiji napravili ste feštu kao da ste prvaci Univerzuma! :-)))))))

ČikaCrni

pre 10 meseci

Uzima nocas Miami brejk ... (Marko 666, 5. jun 2023 01:30)

Delimično se slažem, biće utakmica sa mnogo više kontakta i fizike. Majami malo odmorniji i rešen da otkine jednu u gostima.

Možda više JB u reketu na startu da se Gordon optereti, možda ranije zona i sa Jokćem na terenu, možda Hajsmit ranije u rotaciji na Mareju

Ali na kraju Denver u tesnoj završnici +5 (otprilike)

blic

pre 10 meseci

Joj ovog Mareja majko mila, zadnji napad u prvoj četvrtini, 4 sekunde do kraja, ima samog Jokića, i on dribla sam sebe i ispaljuje ciglu sa 7, 8 metara. Totalno nerezonski.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Auuu koje preotimanje utakmice malog Kristijana. Odbrana, napad, razigravanje! Preokret koji nastavlja Marej serijom pogodaka, nakon ocajnog pocetka, za erupciju arene.

Kole

pre 10 meseci

evo ga i marej microwave
ali kakva rola kristijana brauna, 2 ukradene, 2 asistencije, 4 poena, paklena odbrana
plus burs braun, plus dzef grin

i sve to sa jokicem na klupi

Filip

pre 10 meseci

Isuviše lako prokockanih +15 Denvera. Imaš domaći teren, momentum, protivnika koji ništa ne može da pogodi, i umjesto da povećaš prednost ili da barem sačuvaš nekih +12, 13 do poluvremena, umesto toga sledi totalni raspad Denvera i samo +6 na poluvremenu. Porter šta reći, lik je totalno izgubljen u vremenu i prostoru.

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Jokic se sprda sa ovom sirotinjom, molim strucnjak da ne lupetaju gluposti previse, bolje da spavate, nego sto pricate nebuloze.

Mile

pre 10 meseci

Jokic je ok ali zasluga njegova za preokret je ravna nuli. Sve pogadjaju Brown, Green, Gordon, Marej... Jokic 0 poena, skokova i asistencija a 20-0 run Denvera. O tome stalno pricam, Denver je jaka ekipa SA i BEZ Jokica! A Jokic bez ostatka ekipe ispada u prvom kolu playofa.
Tacka!
(Unknown, 05. jun 2023 02:54)

Znači Denver mora samo od Jokića da zavisi? I ako Denver odradi nešto i bez Jokića onda je Jokić loš igrač? Jadan Jokić, šta sve Srbi očekuju od njega da bi ga priznali. Stvarno smo smešan narod. Koliko puta se desio preokret zbog Jokića? Takvi kao ti nameću Jokiću da mora da bude Supermen na svakom meču da biste mu dali vaše neprocenjivo priznanje da on vredi nešto. Jokić sigurno bez ostatka ekipe ispada odmah jer ne može da igra sam protiv petorice. Čoveče, šta sve neću da pročitam ovde.

Sprehenzi turski

pre 10 meseci

Poče drugo poluvreme, MPJ očajan u napadu, al je zato u odbrani katasrtofa. Čini mi se da je bolje da odmori treću četvrtinu.

nba-86

pre 10 meseci

za 7 minuta 3/4 dozvole 29-10 za majami, plus sudije veceras bas navlače za majami, tri auta u prvom umesto lopta za denver daju njima, sad ova silazna putanja mareja... izgubise ovu

Lex

pre 10 meseci

Е моје Мелоуне, па тражи тајмаут шта пушташ овог дивљака да овакав шут узима, никад тренер од тебе.

Paja

pre 10 meseci

Ko je gledao utakmicu zna da gledanje timskih sportova jednostavo vise nema smisla. Ako je tako u NBA kako je u ostalim. Nisam lik koji se generalno "zali" na sudjenje, ali ovo je to. Tipa to je to zauvek. Ni u jednom individualnom sportu sudije ne mogu da odluce ishod meca. Skijanje je super sport. Tenis. Borilacki sportovi. I sah je bolji. To je to. I ok je ste. Kao prolazi nam. Prolazilo vam se i do 1789.

Marko 666

pre 10 meseci

Kao sto napisah pre utakmice-Miami pobedjuje ovu nocas,gde je onaj bolid koji je prognozirao 4-0 a mene ismijavao jer sam rekao pre serije da ce nakon dve tekme biti 1-1,steta sto mu zaboravih nick.Love i Martin zdravi,vraca se Herro,bice svasta,Denver i dalje blagi favorit,ali u Miamiju ce da bude pakleno u trecoj i cetvrtoj.Vrlo dobra kosarka za sada,pravo finale!

Ljubo

pre 10 meseci

Jokić kada je video da nema pomoći saigrača je trebao sam da rešava sve a ne da stalno asistira najviše Porteru koji ne zna gde se nalazi,ne može otvoren šut da pogodi a dobija tolike milione.Ali ovo suđenje je sramotno u korist Majamija.

War Inside My Head

pre 10 meseci

Kad dozvoliš onakav preokret početkom posljednje četvrtine i to sa Robinsonom kao motorom,i onda upadanje Denvera u nervozu,još je i dobro ispalo,Marej je imao šut za produžetak,šteta.Ipak je Majami iskusnija ekipa,uz to su i vidno odmorniji bili,znali su da Jokić može,što i jeste ubaciti tih 41 poen,ali su mu zaustavili razigravanje ostatka ekipe.Glavu gore,mislim na navijače Denvera,tek se zahuktalo!

Prodajem maglu

pre 10 meseci

Suđenje jeste bilo blago rečeno kriminalno, posebno nad Jokardom, ali šta reći za Melona koji ne traži čelendž na nepriznat čist koš Mareja na dva minuta pre kraja. A i svoje tajmaute je verovatno čuvao za sledeću utakmicu u Majamiju!?

aca

pre 10 meseci

Zasto marej nije all-star a ne nesto vise od toga, upravo ova utakmica dokazuje..

Covek ne moze da spoji 3 dobre utakmice da gori crna zemlja a ne ne daj boze tipa 15-17 od 20 utakmica..

Djorgo nišlija

pre 10 meseci

Još je rano da noću gledam preko nekih "divljaka", ali, polako, ovo je finale i nije Majami to slučajno.
Ako je Denver ekipa, tim, DRUŽINA - dobiće, makar u SEDMOJ!

long live and David Coverdale

pre 10 meseci

Treba mi strem da gledam na telefonu!
Ako neko zna,zahvaljujem!
(Joksim, 05. jun 2023 00:12)


https://livetv614.me/dex/

axl

pre 10 meseci

Očekujem stabilan link od poznavalaca materije za nas koji nemamo pojma gde naći ta čudesa
(10ka, 05. jun 2023 01:03)

https://cdn.buffsports.stream/webplayer2.php?t=livetvstreampro&c=nba1_english.php&lang=en&eid=138713608&lid=1977941&ci=3&si=3&ask=1685926800

i to vam je tako

pre 10 meseci

jedina 2 dvocifrena igraca u denveru za 3 cetvrtine su Jokic sa 31 poenom i Marej sa 10.

Za to vreme u Majamiju 4 dvocifrena igraca.

Denver ako ovo dobije nogama u guzicu da se udara...

Partizan najveći

pre 10 meseci

Sa kakvim pajserima igra Jokić to je nevjerovatno .
Par sudijskih teških i loših odluka po Denver i to bi bilo to.
Majami nije mogao onako lošu sutersku vece ponoviti kao iz prve utakmice .
Biće ovdje svega još .

Ж

pre 10 meseci

у последњој четвртини неколико јако дискутабилних судијских одлука плус очајно шутерско вече 3 стартера и опет је било само 3 разлике

gagi

pre 10 meseci

Ne moze Jokic sam ,Ajde sto u napadu ne mogu nista da pogode,ali brate kako su ocajni u odbrani u cetvrtoj cetvrtini.Koliko glupi koseva i faulova strasno.Presudila je ocajna odbrana u cetvrtoj cetvrtini Denvera.

Heteria

pre 10 meseci

Činjenica je da je Denver odigrao katastrofa utakmicu (sem Jokića) i u napadu i u odbrani i da je pitanje da li moze lošije. I da je Majami pogodio sve što je šutnuo. Ali sudije... ja odavno nisam video gore suđenje. U prvom poluvremenu Batler gazi aut liniju i dok je gazi baca pas saigraču na šut za 3 koji on pogađa i ja u fazonu "gle kad ova trojka odluči" i tako i bi.

VladVIII

pre 10 meseci

Da li treba dati Oskare kompletnoj postavi Majamija ili se to samo meni čini?
Jasno, po protokolu NBA lige glumatanje se podrazumeva, ali ovi ga preteraše. Baš glume, ne glumataju.

Marko 666

pre 10 meseci

Kao sto napisah pre utakmice-Miami pobedjuje ovu nocas,gde je onaj bolid koji je prognozirao 4-0 a mene ismijavao jer sam rekao pre serije da ce nakon dve tekme biti 1-1,steta sto mu zaboravih nick.Love i Martin zdravi,vraca se Herro,bice svasta,Denver i dalje blagi favorit,ali u Miamiju ce da bude pakleno u trecoj i cetvrtoj.Vrlo dobra kosarka za sada,pravo finale!

Barton treci

pre 10 meseci

Pustili su Jokica da poentira, ali mu nisu dozvolili da razigra ekipu, zasluzeno Miami, patili jesu, ali su uspeli da okrenu i odrze prednost, vrhunska partija. Sad su ih naceli i momentum je na njihovoj strani, ako se vrati Hiro, blaga prednost njima.

Pera Ždera

pre 10 meseci

KLJUCNI momenat - Meloun odustaje od svog KLJUCNOG poteza prosli mec kad je Jokica ostavio u igri pocetkom 4/4 i tako sprecio nalet Majamija i rezultatsku neizvesnot zavrsnice, NA VREME. Mada, ne moze mu se nista ni zameriti (ovog puta) jer je klupa uspela da izgubi prednost rekordnom serijom 2:13 cini mi se. Meloun ubrzo i vraca Jokica... Atipicno sebi je trazio tipa 3 tajmauta za 2min ne bi li probudio ekipu... Nije se desilo tj desilo se prekasno.

Porter 5p??!!! 2/8 iz igre 1/6 za 3p (prosla 2/11 za 3)... NBA finale MAX igrac toliko ocajno nastupa (za sada, nadajmo se).

Marej lose, prvenstveno defanzivno, al se iskupio serijom trojki na kraju i umalo otetim mecom... Steta za poslednji sut za izjednacenje. Za razliku id kraja 1/4, kada je imao Jokica samog na sutu, ovaj put sve ok, dobro izgradjena situacija, saigraci pokriveni, nije usla, to je kosarka.

Dva faula KCPja na sutu za 3p dosta govori o defanzivnoj dekocentraciji Denvera ovaj mec.

Sudije def pomogle zanimljivom sekvencom odluka u 4/4 al nakon ovakvog izdanja pojedinih Denverovaca, totalno nebitno.

Steta za Jokicevu dobru poentersku partiju, vukao je fenomenalno al pomoci niotkuda kad se lomilo, i najveca steta za malog Kristijana koji je odigrao u svim aspektima FENOMENALNO!

Sad mora bar jedan brejk u predstojece dve u Majamiju!

Objektivan

pre 10 meseci

Daleko da je Jokić u ovoj utakmici bio maestralan, iako je dao 41 poen. Imao je par za njega nekarskteristicno loših dodavanja sredinom 4/4 zbog pritiska prvenstveno nizih igraca. Preokret od -12 do neizvesne zavrsnice su donele 1 Gordonova i 2 Marejeva trojke.
Majami je odigrao fenomenalno, a Denver katastrofalno, prvih 8 minuta 4/4. Robinson, Lauri i Bayler su pogodili par trojki ali su i eksploatisali kontakt faulove pri sutu za 3 poena do granice flopovanja i tako napravili razliku.
Suma sumaru Denver je veci favorit jer ne može da ponovi tako perfektno loš period, a da u istom trenutku Majami odigra tako perfektno dobro.

76er

pre 10 meseci

Moram samo jos napomenuti da je Batler pri asistenciji za tri poena gazio liniju i silaznu putanju koju nisu svirali. I opet Maloun koji ne trazi celendz tu, pa poslednji su minuti, a ocigledna je silazna, za sta ga cuvas?!

Džoni

pre 10 meseci

Sudije početkom 4/4 sviraju tri uzastopna nepostojeća faula Denveru i ubijaju im momentum, Maloumn drži Džefa Grina pa Majami uporno traži njega u mismeču (i ne nalazi ga, lik statira ko bandera)... Mali Braun koji je RAZBIO 2/4 i doneo preokret zaboravljen na klupi... MPJ i Marej standardno, ne znam koga to još čudi. Jokić 40 poena jer nema kome da doda

Finac

pre 10 meseci

Porter čovek od 200 miliona, 5 koševa, trojke 3-17 u ova 2 meča. Pa on jadan više nije u stanju ni otvorenu trojku da pogodi. Nije ovde još ništa gotovo, al treba Porteru maksimalno smanjiti minutažu. Mislim da je to ključ za Denver.

Pogan

pre 10 meseci

U prvoj utakmici je Majami upao u klopku jer im je Denver dozvolio da sutiraju sa poludistance za dva poena a branio trojke.
(bskfan, 05. jun 2023 04:13)

U toj prvoj utakmici, igraci Majamija su bili sami kao duhovi na pola suteva za tri. I promasili sve. Vise su oni bili katastrofalni, nego sto im Denver nesto nije ili jeste dao. Al Strus i ekipa nece sigurno svaki dan da sutiraju 0/9 za tri. Denver je imao vise srece nego pameti u prvoj, jer ni sami nisu dobro sutirali za tri.
Sta ce Majamiju da se otvori kao opcija u napadu, diktira direktno nacin odbrane u bloku, odnosno da li Nikola iskace, hedge-uje ili ostaje pozadi.
I druga stvar, dokazana milion puta: kad protivnicki tim nacinom odbrane natera Jokica da bude skorer, a ne dodavac, Denver skoro uvek gubi. Ove dve utakmice su cist dokaz toga.

Eric Cartman

pre 10 meseci

Cekaj da vidim kako vetar duva a da.
Meloun je prevara.
Marej prevara.
Gordon nema pojma.
Ceo Denver vezare
A pa vozdra do sledece utakmice,samo da vidimo kako ce vetar da duva.

xx

pre 10 meseci

Ma sve kapiram ali da Malone na 12sec do kraja na minus 3, ne zove timeout i postavi akciju nego ih gura da trce i prenose loptu pa sta bude.... e to ne mogu da skapiram.

veliki strumf

pre 10 meseci

У 1/4 Мајами водио 11, онда Денвер већ у 2/4 преокренуо на 15 разлике! Опет пад и на крају 2/4 било 6. Опет Мајами окренуо, па онда Денвер на крају 3/4 оде на плус 8. И у 4/4 за час се распали па отишао Мајами чак на 11 разлике! Аман бре, какве су ово осцилације у само 1 утакмици за најбољи тим на Западу??? Па ово је страшно! Мареј и Портер не играју одбрану - Денвер је направио разлику кад је Кристијан Браун погинуо у одбрани и убацио неке тешке шутеве. Али одбрана је била кључ. Теби ови манекени допуштају серију 17-2 почетком 4/4. За свега 3 минута!!! А слично је било и у првој утакмици - у оба меча Мајами је добио последњу четвртину са 10+ разлике што је недопустиво! Портер обична нула, све је промашио, Мареј дошао на меч у 2/4 па опет отишао… Али напад мање-више - одбрана је била криминална! Мајами је опасан у шуту за 3, погађају у великим проценту и то треба да се брани, а не улази који ем нису болни (јер нису њихова игра), ем их доста промашују. Морају да бране тројке, па примили су их чак 17! Пола поена из тројки аман! Мислим да Малоум мора много више да користи оба Брауна јер гину момци у одбрани, а манекене да више закуца на клупу. То је морао да види и на овом мечу. Па људи моји: кад је Портер био у игри Денвер је на -15, а кад је био Крис Браун Денвер је на +8!!! И теби Браун не игра у 4/4 а игра овај манекен! А док је Брус Браун био на терену Денвер је имао чак +14!!! Џеф Грин имао +12! Па играј са њима човече!

Aca bg

pre 10 meseci

Mogao sam da se kladim da Denver gubi drugu,mnogo su poleteli.Ali ni Majami ne moze da dobije naredne dve.Denver jeste provincija,ali imao je sampione i u NFL i u NHL(aktuelni sampioni).A i Majami ima trenutno finaliste i u NBA i u NHL.Ipak nije presudno da timovi budu iz NY ili LA,ma kako ta trzista bila velika.

posmatrac

pre 10 meseci

Što svi pričaju i gube vreme na napad Denvera kad je on dobar i sigurno daju 110 koševa po utakmici. O napadu Denvera ne treba pričati niti gubiti vreme na tu temu. Ključ je u odbrani i smanjiti Majamiju % uspešnog šuta za 3. Primetio sam recimo kad je CBraun čuvao Batlera da je Denver vodio preko 10 razlike, kada ga je čuvao neko drugi Majami je izjednačio. Batler ima mnogo asistencija i treba mu to poremetiti. Skok i energija moraju biti bolji kod Denvera, kao i naći ključ za odbranu koji će donekle Majamiju smanjiti % šuta. Možda je ključ u utakmicama Majamija protiv Bostona kad su dali 80 koševa, treba ih detaljno pogledati i videti šta je Boston radio u odbrani. Nije taj Majami tako strašan kada su vođstvo od 3:0 prokockali i dovili da Boston izjednači na 3:3

long live and David Coverdale

pre 10 meseci

Očekujem stabilan link od poznavalaca materije za nas koji nemamo pojma gde naći ta čudesa
(10ka, 05. jun 2023 01:03)


https://livetv614.me/dex/

shambho

pre 10 meseci

za ove shto traze link da gledaju, jedan od primera

ako puste link
https://topstreams.tv/video/heat-vs-nuggets/

generalno na google kljucna rech
nba streams

nije neko otkrivanje tople vode, zemlju na oranje ne bi nashli.. ;}

shambho

pre 10 meseci

za ove shto traze link da gledaju, jedan od primera

ako puste link
https://topstreams.tv/video/heat-vs-nuggets/

generalno na google kljucna rech
nba streams

nije neko otkrivanje tople vode, zemlju na oranje ne bi nashli.. ;}

bskfan

pre 10 meseci

Ja sam se jos pre pocetka serije jedino plasio Kevina Lava. Oni koji redovno prate NBA znaju da je Lav u odbrani prilicno dobro cuvao Jokica a u napadu ide na njegovu omiljenu poziciju - levi ugao za trojku.

Tu bi onda odbranu na njemu morao da igra MPJ, sto znaci da ce Jokic morati da igra izpod kosa zbog hvatanja lopte, a Gordon da izlazi na perimetar. Sve u svemu, ako Denver ima resenje za Lava i Laurija onda ne vidim sta bi Majami jos mogao znacajnije da promeni.

bskfan

pre 10 meseci

Sudije navijaju za Majami, Denver 4 izgubljene lopte, Marej i MPJ bez poena, Strus se raspucao. Pocelo je da ne moze biti losije.

M

pre 10 meseci

Marej divlja, Porter žali Bože 200 miliona dolara. Čovek samo stoji i čeka na trojci da zavrljači ciglu i promaši 9 od 10 puta. Kakav promašaj od igrača. A sa druge strane se bije sa svojim igračima za skok loptu.

nba-86

pre 10 meseci

1/2 57-51, Jokić 13-4-3, 6/13 (1/4 u 2/4) +- -8, klupa njih trojica +14, +16, +18 i 20 poena uz 7/9 iz igre. ispustiše lako +15 (50-35 na 4,5 min pre kraja 1/2). samo neka dobiju bilo kako ovu.

Rokabili

pre 10 meseci

Sudije greše za medalju...
Drugačija utakmica od prve, Denver nešto lošiji, Majami nešto bolji...
Ko se zapali u 4toj pobeđuje...

Goran

pre 10 meseci

Kao što Sam rekao poslije prove utakmice. Ako Majami pogodi samo nekoliko trojki biće gusto. Majami sada ima 16 I ubjedljivo vodi. Pustili su Jokića da da 40 poena ali zato ostali ništa. Nažalost izgleda da Majami ima psiholoßku predniost u seriji.

bskfan

pre 10 meseci

KCP Majamiju dao 6 poena sa dva faula na sutu za tri. Marej da se pokrije po usima, mali Vinsent ima vise poena nego Marej i MPJ zajedno.

Malone ne kapira da ova startna patorka ne funkcionise u ovom sistemu. Ej, Strus da ima 6 asistencija?

Barton treci

pre 10 meseci

Najcudnija zavrsnica cetvrte cetvrtine, nijedan tim da trazi tajmout, Denver je morao da ga trazi na 12 sec do kraja, sigurno bi neku bolju akciju...

Stefke98

pre 10 meseci

Na stranu glupe greske Denvera u odbrani,gde ljudi pet ili 6 napada primaju tri poena, da li kao 2+1 ,trojkom, ili faulom na sutu za 3 poena. Na stranu Porter i Marej koji u odbrani ne mogu svog coveka da sacuvaju, ili ga puste na lagano polaganje i naprave faul, eto tek da im poklone i taj jedan dodatni poen. Ali ljudi moji, toliki milioni se vrte u ligi, a sude im ovi amateri.Sto je najgore oni ne navlace ni za koga, prosto NE ZNAJU.Toliko ociglednih gresaka koji se mogu videti na stream-u u datom momentu, na obe strane. Jokicu 3 puta za redom sude izbijenu loptu, a igrac Majamija je ocigledno izbijao svaki put. Mareju onu loptu u padu ne sude, bukvalno su svi to videli. Dva faula Jokica koja nisu postojala. Pa one korake batlera, gde covek skoci na sut, padne sa loptom i opet skoci na sut neverovatno. Izbijanje lopte na sopstvenu polovinu u napadu i jos dosta gresaka samo na racun Denvera, a da ne nabrajam na racun Majamija, doduse bilo ih je dosta manje za Majami.

Buntovnik sa razlogom

pre 10 meseci

Kad bi mogao jedan covek sve sam, ostali poslednju cetvrtinu samo statiraju i cekaju da se nesto dogodi. Uz to 10-ak napada se zavrasavaju za Majami tako sto imaju 2+1, 3 poena ili 3 slobodna bacanja. U poslednjoj cetvrtini bez Jokica, ostali ne znaju gde je levo, jos kad dodamo nekoliko faula u napadu Denvera, poraz je bio neizbezan. Elem, Majami je ovo dobio na odlican sut i na vrlo agresivnu odbranu, bude li Denver nastavio da igra ovako mlitavo i neinteligentno u smislu pravljenja faula u napadu, za 3 poena i za 2+1, nemaju sta da traze.

satelit

pre 10 meseci

Ovako baciti pobedu u finalu je kriminalno!Denver je NEZREO,trener jednsko tako... Majami je herojska ekipa i uzece ovo iako je manje talentovana od Denvera

Alex

pre 10 meseci

Malon trener Denvera je katastrofa. Ne traži challenge na silaznu putanju a rezultat se lomi. Na kraju ne traži time out zadnji napad da lopta krene sa protivničke strane. Katastrofalno sudjenje gore nego ABA liga...

Nebojsa

pre 10 meseci

Nikad mi nije jasno uredu u regularnom delu, ali u plejofu da ti sutne za tri poena a da ti ne preseces faulom nekih pet sekundi do kraja.
Ovo se u Evropi pravi faul, nece on da rizikuje hoce li pogodifi ili ne.

Gde ja živim

pre 10 meseci

Očajan početak, onda furiozan nastavak, na kraju katastrofalno zatvaranje utakmice.

Mnogo bolje otvaranje Majamija, pre svega u šutu. Štrus u prošloj nije mogao okean da pogodi, sada je počeo fenomenalno. Neverovatno šutersko veče Heat-a, i pre svega mnogo bolja odbrana. Robinson od mogućeg tragičara do heroja. Vezao čovek 10 poena kad se malo ko nadao. Batler tih u šutu celu utakmicu, ali na kraju nekoliko poludistanci i sjajnih prodora. Love uradio odličan posao, Lauri skoro pa maestralan. Adebajo radio ono što i uvek na vrlo visokom nivou.

Denver jako slaba energija na početku. Jokiću su presekli linije dodavanja pa se preorijentisao na poene, naravno to je išlo jako dobro iako je i tu bilo problema. Jako loša odbrana na šutu i gomila nebuloznih faulova naročito na trojkama. Nikola je skoro sam igrao 3. četvrtinu, a onda je Denver napravio problem jer je Jokić ostao na klupi prvih nekoliko minuta poslednjeg dela. Treba mu odmor to je jasno, ali kakvu je seriju napravio morao je da počne.

Mari izuzev jednog perioda druge četvrtine prilično kilav. Odbrana na momente užasna. Porter se potpuno izgubio napadački. Dobro zatvara reket na skoku, ali šuta ni od korova. Ako se on ne probudi biće veselo i jako loše.

Bilo je nekih problematičnih odluka pred kraj, ali prosto Majami smireniji, šuterski fenomenalan kada je najviše trebalo i to je to.

Uradio je Spolstra domaći, ali mislim da je Denver još uvek u prednosti. Biće mnogo teže, ali mora se tako.

Idemo dalje.

Skid

pre 10 meseci

Kada se sve sabere, Majami je prosto igrao dosta bolje i odlicno je sto je Denver uopste i imao sansu za izjednacenje. Kroz celu utakmicu se videlo da Majami igra sa vecim brojem igraca koji su svi trkaci sa mnogo kretnje i u odbrani i u napadu, svi znaju da sutiraju i samo traze dok ne pronadju nekog ko ce da se zapali sa par sekvenci. Igrali su uzasno dobru, fizicku odbranu sa mnogo kontakta na ivici faulova, prosto cvrsce od Denvera, sto je neverovatno jer su tek zavrsili seriju sa Bostonom. Uzasno su fanaticna ekipa zahvaljujuci Spoelstri. Imali su daleko tecniju igru, bolji protok lopte i bilo je ocigledno da se Denver muci celu utakmicu da udje u neki ritam i da se ostali igraci razigraju. Prosto, da bi se dobio Majami, falilo je vise poena Gordona, KCP-a i MPJ-a, a to je nenadoknadivo. BB i KB su odigrali dobro svoje role. Zivo me zanima koliko je situacija 2+1 imao Majami, neke situacije su bile extremno glupe kako su pravljeni faulovi, ponajvise KCP-a.
Steta, bilo bi ovo ogromna pobeda Denvera da su uspeli da pobede sa ovakvom igrom ali dobro, 1-1 je. Sad u Majami po 1 brejk. Denver to moze ali igra mora biti mnogo mnogo bolja. A Majami iako ne volim njihov nacin igre, svaka cast na pobedi. Odigrali su momacki. Skroz zanimljivo selektirana ekipa. Moneyball !!!

beograd011

pre 10 meseci

Najgore je biti general posle bitke,ali stoji pitanje u vazduhu zasto na 11 sekundi Meloun nije trazio tajmaut!?
Toliko bio siguran da ce Mari pogoditi? Ne pije vodu jer Mari je pokazao da nije taj klac igrac,a sa postotkom suta njega i MPJ na ovoj utakmici se ne moze dobiti Majami koji je u svojim redovima imao 4 igraca startera sa odlicnim procentom suta!
Ne mislim da ce Majami pobediti seriju,Denver ce ih dobiti bar jednu u Majamiju,nije svaki dan Bozic da se pogode 17 trojki.
U svakom slucaju bice zanimljivo gostovanje Denvera u Majamiju ato daje draz finala NBA.

Boban

pre 10 meseci

Zaslužili su da izgube jer su se toliko hvalili zadnjih dana, kao da je serija već rešena. Sad ako ne pobede Majami bar jednu u gostima nema od prstena ništa.

Spale

pre 10 meseci

dark
Šta je prekaljen Miami? Ubacili 17 trojki uz 50% i još 3 ili 4 situacije faul na šutu za tri. Silazna putanja nije svirana na 2 min pre kraja, u Denveru niko nista ne moze pogoditi osim Jokica i opet imali šut za produžetak.

Lukavi

pre 10 meseci

Ajde sad odmah depresija, sve je gotovo, 1:1 je nije 3:1 za Majami, polako. Finale je, ne igrad Denver protiv čunjeva, Majami je dobar tim, imaju trenera koji je bio NBA sampion vise puta. Moje misljenje je da ce Denver ovo dobiti. Majami je usao fajterski u mec, gruba odbrana, a Denver i previse opusteno. Gledao sam mec do kraja treceg dela pa sam zaspao, ne bih se slozio da je denver igrao katastrofalno u odbrani, bilo je peopusta ali dosta su otezavali majamiju lake poene, dosta je ulazilo preko ruke i generalno i majami je morao da zaradi poene. Meni je zapalo za oko da kad se denver odlepio u drugoj cetvrtini pa i generalno tokom utakmice igrali su nekako na silu u napadu, vode 10 razlike, oni se zalecu kroz reket ili sutiraju sa 10 metara, a tipa ostalo jos 15 sekundi do kraja napada, kapiram, Majami je igrao dobru odbranu ali opet imas prednost iskoristi napad sta se odmah zaleces… i na kraju marej i porter su odigrali ocajno, a opet je bio egal. Mislim da ce denver uzeti jednu u gostima, serija ide u 6 utakmica, nadam se tituli za Nikolu.

Oposum, divna životinjica

pre 10 meseci

Nema mesta panici što se Denvera tiče bez obzira što je Majami noćas napravio brejk. Sinoć osim Jokića u Denveru svi ostali podbacili i opet uz Jokićevu maestralnu partiju imali otvoren šut za produžetke što dovoljno govori po meni da je Denver bolja ekipa mada je i Majami odličan sastav a i iskusniji su i nipošto ih ne smeju igrači Denvera potceniti. Mislim da katastrofalnu sinoćnju partiju, osim Jokića opet ponavljam, koji je bio opet maestralan, ostali igrači Denvera više neće ponoviti u ovoj finalnoj seriji, u Majamiju komotno mogu i do dva brejka ako odigraju onako kako mogu i umeju, Majami je lošiji ove sezone na svom parketu nego na gostujućem, i Denver ima i dalje velike velike šanse da uzme svoj prvi NBA Prsten ali mora mora mnogo bolje da odigra od ovog noćas!

Pant-LA

pre 10 meseci

Betonka
Brat moi, propustas onda dosta utakmica, cesto znaju da odigraju ovako, nego regularni deo, slabije ekipe, pa jokic moze "sam" nekako da pobedi, ovo je ipak finale, moraju svi po nesto da doprinesu, pre svega porter, on je najvise podbacio, kcp isto, sampion, iskustvo, ovo ono, a svaku drugu ima po 5-6 poena..

aspirepzg

pre 10 meseci

Lose… 1/4 losa, 2/4 fenomenalna, 3/4 jokic igrao sam, 4/4 odlican majami, denver bez energije.
Sudije… citao sam posle svake utakmice sa lejkersima komentare i nije mi bilo jasno zasto se toliko pominju sudije jer je po mom misljenju bilo sasvim ok sudjenje, ali ovo nocas… mnogo gresaka na stetu denvera, bas su ih unistili.

Nicola

pre 10 meseci

Ovo je ona prica kad ceo svet misli da ce Denver lagano 4-0 ili 4-1 da osvoji ali pita se malo i Majami, podcenili su ih a sad cemo videti sta ce biti

Stefan

pre 10 meseci

Nekoliko loših sudijskih odluka na štetu Denvera, KCP pravi dva glupa faula za 3p. Majami pogadjao trojke, i to je to. Denver je vezao 7-8 pobeda za redom, tako da ovaj poraz statistički očekivan... Mada je moglo da se dobije i ovo.

Blek - Chicago

pre 10 meseci

Deset sekundi pre kraja kad imaš napad, i -3 zove se time out da se izgradi napad. Moj Malone.
Plus onog Portera JR na trade list ali odmah!

Марлоне

pre 10 meseci

Јокић стандардно добар. Денвер је изгубио због лоше одлуке тренера, затим катастрофа шута Портера, а и Мареј се није прославио. Јокић је статистички имао мање асистенција него његов просјек, мада је ту вјероватно пресудио лош шут саиграча, тј. његове аистенције нису реализоване. Такође, судије су имале утицаја на игру у корист Мајамија.

Miljan

pre 10 meseci

KCP, Porter i Meloun. Bez reci za ovu trojicu. KCP 2 preglupa poteza (2 faula prilikom sutiranja trojke majamija, navukli su ga oba puta da napravi faul), trojku. Sut je imao 1 od 4 (trojke 1 od 3). Porter, sta reci, sut 2 od 8 (1 od 6 za tri). Nije ni cudo sto je Jokic imao samo 4 asistencije kad ostatak ekipe nije mogao slobodan sut da pogodi. Ipak, glavnik krivac na kraju, Meloun. Kada je Denver imao pristojno vodjstvo, on izvede Jokica, ubaci Grina, majami napravi razliku 11-2, povedu. I onda on zove tajmaut, ubacuje Jokica, i u fazonu, ajde Nikola izvuci ovo. Pa covece, ne vadi ga iz igre citavo drugo poluvreme

DRAGAN

pre 10 meseci

Na zalost ne moze sam
Jokic. Ubili su ih sa tricama.
Denver je potpuno stao u
4 kvoteru. Tada su i zgubili mec. Jokica je izveo i za kratko vteme su izgubili ptednost od 8 razlike.
Bice ovo finale uzbudljivo i
mislim da Denver moze dobiti jednu u Majamiju.

Fokus

pre 10 meseci

Hahahahahaha Porter, Majkl Porter. Jel zna neko za šta služi taj čovjek, e čemu je fora sa tim likom. Mislim ne razumijem stvarno ??

bskfan

pre 10 meseci

Jesu sudije navijale za Majami ali glavni razlog poraza je slab sut Denvera. Nista novo, Denver dobija kada Jokic ima puno asistencija a gubi kada mora da postize poene. Tako je bilo i sa Feniksom, nista im nije vredelo ni 50 poena Jokica.

Prvi poraz Denvera na svom terenu, sto znaci da je sada Majami u prednosti. MPJ odigrao kriminalno a interesantno je da je kriminalno odigrao i KCP. Klupa ih drzala u utakmici inace bi poraz bio jos veci.

Psihologija je cudo, cim pobedis odmah dodje do opustanja. Malone umesto da ih opusti, bacio na njih dodatni pritisak, a cim se igra pod pritiskom onda se ruka zategne.

Sve u svemu, zasluzen poraz. Spolstra izmislio kosarku za Malona.

76er

pre 10 meseci

Spolstra video da Denver u deugom poluvremenu sutira nikako (osim onih trojki pri kraju), udario zonu i to je bilo to.
Majami pet napada uzastopno daje po tri poena na razlicite nacine, Maloun gleda, nesto mu nije jasno. Odoh da spavam, ne verujem sta sam gledao.

smeh

pre 10 meseci

Kao što rekoh posle prošlog meča, Spolstra će naći neko rešenje. Nije on za džabe najbolji trener u NBA. Bravo za Spolstru i Majami. Jedino me iznenadilo opet loše šutersko veče Portera. Mislio sam posle prvog meča da je to bilo pitanje treme, adrenalina, veliko finale je u pitanju, itd. ali on niti jednom nije opravdao novac koji dobija. To je za sada najveći problem Denvera. Za Mareja se zna da igra toplo hladno i da je igrač momenta ali samo da je Porter imao barem 30% šuta za 3 poena Denver bi i ovu utakmicu dobio. Ništa nije gotovo. Sada je tek počelo finale. Evo prilike da Marej i Porter pokažu od čega su satkani i zašto primaju tolike plate. Jokić će verovatno opet imati svoje brojke, jednostavno je neizbežno, ali ova dvojica moraju mnogo bolje pre svih. Nego da li se to Meloun vraća svojim starim lošim navikama da najboljeg igrača šalje na klupu kada se lomi utakmica? Finale je, nema mesta odmoru. Odmarali su 9 dana. Navika je čudo izgleda. Otrežnjenje je stiglo u pravo vreme jer je ovo finale i niko nije tu jer mu je mesto poklonjeno.

@herr

pre 10 meseci

Marej nije bio los i suci nisu uticali na igru?!

Sudije su sudile taman koliko je trebalo za goste, ali je glavna pomoc stigla od kanadijanca.


Niko od Portera ne ocekuje da "osvoji" ligu, ali za $35 mil po sezoni ocekuje se da ostavis sve na terenu (o glupim faulovima necu da pocinjem).

Ali ako Marej sebe smatra najboljim igracem u timu (a ovaj to svakako uobrazava) onda treba da tako i igra. Tako ocajno su on i Porter igrali odbranu da je Majami prvih 10 poena lagano dao preko njih. U cetvrtoj Marej spava i Robinson mu ubacuje trojku. Sledeci napad Robinson ga prolazi lagano, nakon cega ovaj ubacuje trojku preko ruke u sledecem napadu...samopouzdanje do neba, kao rezultat lose odbrane.Sledeci napad Marej masi sve i gubi loptu. Par gresaka Brauna i Grina i Majami vodi. Za kraj: Marej dobija loptu na 10 sec do kraja i umesto da trazi tajm aut (na dusu Malouna) i izgrade akciju sa pola terena, on lagano prevodi loptu i sutira na 2 sekunda do kraja preko ruke Batlera, ne ostavljajuci sansu za potencijalno drugi sut, ako se promasi. Iako brojevi ne izgledaju lose njegova lenja igra u odbrani (prepoznavanje tog trenda od strane Spolstre) je omogucila Majamiju pregrst lakih poena...iako su i Porter i KCP mogli bolje, Marej je kriv za neodgovornu igru u odbrani i Majami je to lepo iskoristio. Ostaje da se vidi da li ce se kanadijanac opametiti za sledecu.