Subota, 03.06.2023.

16:00

ABA objavila termine: Zvezda će igrati dva finala istovremeno?

ABA liga je objavila termine finalne serije i oni se kose sa finalom Košarkaške lige Srbije.

Izvor: SN

ABA objavila termine: Zvezda æe igrati dva finala istovremeno? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

matori

pre 10 meseci

Da se ne lažemo oni jedini to realno i mogu da izvedu jer imaju dva kluba u svakom takmičenju.Nek se lepo dogovore ko će gde i mirna Bačka

Jaaaa

pre 10 meseci

Ovo ljudi nije nista normalno, kakvi su ovo termini, ovako se obesmisljavaju takmicenja, ajd Partizan igrao euroligu pa se cekalo( do nekle da razume) onda veliki razmaci izmedju utakmice jer pojedine ekipe igraju domaca takmicenja, sad eto Cedevita igra domace finale Partizan ceka, a ova nazovi nasa super liga sta je ovo?, 8 ekipa igralo dve grupe da a Zvezda direktno u finalu(komedija) Partizan drugu godinu ne igra takmicenja bez ikakvih sanckcija(jos veca komedija) pa je ne znam ko je ovde lud, samo teraj loptu.
(Chuki, 3. jun 2023 16:31)

Bravo... Konačno jedan neostrašćen komentar. Ovo što se radi sa terminima je haos. Moglo je to sa pola mozga da se isplanira... Kalendar 1 ako svi poispadaju iz Evrope do aprila, pa kalendar 2 ako neko prođe dalje itd... Msm, ovo je mogao da isplanira unapred čovek sa prosečnim IQ-om. Ali očigledno su u pitanju neke druge stvari, ne zdrav razum.

Dex

pre 10 meseci

Partizan se bukvalno izivljava nad svima. Poslije ovoga, čak i da promene termin Zvezda ne treba da izadje na utakmicu. Dajte im taj trofej da i Željko osvoji nešto ako ga nije sramota

molina

pre 10 meseci

Cekaju Cedevitu sa slovenackom ligom a ne cekaju KLS?
Partizan hoce titulu u ABA bez borbe a nece da igra KLS. Vrlo sportski nema sta.

Žera

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 03. jun 2023 16:27)
Objasni mi molim te, smisao tvog komentara? Finale, dva tima, pauza je ista za oba tima zar ne?

zzbz

pre 10 meseci

Kako to misliš KLS privatna liga? Što se ne isčlanite i učlanite u ligu Hrvatske, Kosova, BiH.Do juče ste kukali kako ABA uništava našu ligu i košarku a sada vam je ABA primarna
(Mikan, 03. jun 2023 17:18)

Pa lepo privatna je liga....I odvojena od KSS...sad ti vidi ko je vlasnik.

Nismo kukali do juce nego i danas i sutra i tako od osnivanja. Mozda nisi bio rodjen kada je ABA liga osnovana ali Partizan nije igrao prvih sezona hteo je da sačuva domaću ligu...na kraju je silom uslovljen od vlasnika KLS...

Domaća liga je u to vreme bila jaka i imala prohodnost ...sada...sada nema nista...u kojoj meri je tu kriv Partizan a koliko vlasnik?

Posle svih godina pricati o značaju domaće lige je krajnje licemerno.

Antimitoman

pre 10 meseci

(Ivan kg, 03. jun 2023 17:26)

Isto kao sto je i suva činjenica da Cedevita odlaže ABA majstoricu polufinala zbog igranja plejofa slovenačke lige. I u čemu je onda problem da Zvezda odloži ABA finale zbog obaveza u domaćoj ligi Srbije? Kako je to njima onda dozvoljeno, a Zvezdi ne treba biti? Koliko ste opsednuti mržnjom, jezivo...

Onako

pre 10 meseci

Neće se igrati finale ABA lige u tom terminu budite sigurni.

Nije bitno ko će biti u finalu pored Zvezde ali igraće se finale KLS pa tek onda ABA.

Termin za ABA neće biti pre 24.06. verovatno i to pod uslovom da odgovara i jednom i drugom finalisti.

Dusanovo carstvo!

pre 10 meseci

Ako odbiju da igraju finale sa Partizanom (ako se ovi plasiraju) siguran sam da nema Eurolige u sledecoj sezoni za Zvezdu.
(Dejan, 03. jun 2023 16:39)

A sigurno je i da se Partizan gasi zbog neplaćenog poreza pa ih neće biti ni u ABA ligi, a kamoli Evroligi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 10 meseci

Sramotno. Liga koja ne moze da objavi termine i sada ih je objavila kada je KLS potvrdio termine. Sramotno da sada moze 5 utakmica u 10 dana. Ali zato se cetvrtfinale i polufinale igraju 3 utakmice na 15 dana. Jasno je svima zasto je ovo ABA liga uradila, koji klub se forsira i ko zeli da uzme titulu uz sve moguce nacine na i van terena. Zvezda da istraje u svojim utakmicama u KLS-u, pa makar ne igrala finale ABA lige. Ovim se pokazuje da utakmice Cedevite u ligi Slovenije nemaju veze sa pomeranjem datuma majstorice. Nikakve veze. Jedini razlog zasto je majstorica pomerena je to sto tako odgovara Partiazanu.

Licemeri sever

pre 10 meseci

Licemerijug, koje secanje? Tada je finale ABA lige odigrano do pocetka maja, sada ce da pocne sredinom juna. Jel ti uopste razumes razliku izmedju ta dva? Tada su se termini znali ranije a sada ne.
(Hezonja iz auta, 03. jun 2023 18:03)

:))))))
Sjajno objasnjenje.Samo mi nisi pojasnio zasto niste mogli da igrate skoro mesec dana ABA finale?

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Licemerijug, koje secanje? Tada je finale ABA lige odigrano do pocetka maja, sada ce da pocne sredinom juna. Jel ti uopste razumes razliku izmedju ta dva? Tada su se termini znali ranije a sada ne.

Dusanovo carstvo!

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.
(Dzo, 03. jun 2023 16:39)

Kad grobari pobrkaju lončiće...

ABA je privatna, a KLS državna.

Diogen drugi

pre 10 meseci

Zvezda ne mora da igra ABA, kao što i Partizan ne igra srpsku ligu. Zvezda je prva potrčala u ABA, a sad joj je važnija srpska i razvoj košarke u Srbiji? Licemeri...
(Deki, 03. jun 2023 17:00)

Nije Zvezdi vaznija ABA. Sportskom klubu kao sto je Zvezda vazna su sva takmicenja, politickin klubu kao sto je Partizan vazna su takmicenja koja donose novac i prestiz.

istina

pre 10 meseci

Kada je Zvezda igrala top 8 pauza je bila 20 dana. Svi su cekali da zavrsi takmicenje. Ovoga puta je isto.
Ne znam cemu onda bunt i saopstenja?
Sto ste bre toliko zli?

Партизан-Лимож 661

pre 10 meseci

Od cega to da se odmarate? Od jedne utakmice jer ste direktno u finalu? Sta sad radite dok Partizan igra? Sta ste radili dok je Partizan igrao 5 teskih utakmica sa Realom? Koliko je Denver cekao da se zavrsi serija Majami-Boston, 9 dana? Da li se neko bunio iz Denvera jer cekaju? Umoricete se od Mege ili FMP, pa da prilegnete malo?
(ccc, 03. jun 2023 16:54)
пусти ти Денвер,колико се Мајами одмарао после финала са Бостоном,да сте играли са СЦ Дербијем кад је требало сад би већ почело финале

Sub013

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 3. jun 2023 16:09)

Ma najbolje da cutimo sto se prave pauze od 7 dana kako vama odgovara, a mi da igramo dva finala odjednom jer vi bezite iz domaceg lige. Proslo je vreme kad se cutalo sto gepekujete sudije ili ih vas trener stipa i preti im na sred utakmice a ovaj ne sme ni tehnicku da mu da. Vi biste najvise voleli da se vama dodele sve titule bez igranja, a da niko drugi ne sme da podigne glas povodom toga. Taj film vise nikada necete gledati!

Deki

pre 10 meseci

Zvezda ne mora da igra ABA, kao što i Partizan ne igra srpsku ligu. Zvezda je prva potrčala u ABA, a sad joj je važnija srpska i razvoj košarke u Srbiji? Licemeri...

čikavelja

pre 10 meseci

Hezonja iz auta, 03. jun 2023 16:31
Jeste, da li ti je krivo? E baš volim što je ovako ispalo. Hajde, nemojte se pojaviti u finalu... Pa pa, euroligo... I ovako ste na staklenim nogama. Opet kažem, ako Zvezda ne pobedi u finalu ABE nema vama EL. Pozivnicu nećete dobiti. A onda ode sanak pusti...

orao s visine

pre 10 meseci

A šta je to uopšte KLS.
Koji je uopšte značaj tog takmičenja . koji format , šta on donosi ?
Apsolutni primat normalno ima finale ABA lige uz sve benefite koje donosi pobedniku a prvensteveno mogućnost takmičenja sa najboljim evropskim timovima.
Tako da je svaka dilema suvišna .

Licemeri sever

pre 10 meseci

A sta bi ti rekao na ovako nesto? Da li je ovo normalno? Kako je moguce da se dva takmicenja poklope u dva dana. Ovo nije prvenstvena utakmica pa aj i ako izgubis, ovo je FINALE KLS I ABA lige. Ovo je vrhunac organizacije.
(NBGD, 03. jun 2023 16:26)

Od kada je vas gazda PRVI IZ SRBIJEpristao da igra tu istu ABA ligu i govorio da je u interesu srpske kosarke,a Partizan bio protiv,ne secam se nesto da ste se onda bunili oko kalendara i slično?Uprošceno govoreci sami ste pristali da vam je ABA primarno takmičenje pa sad kusajte što ste napravili!

Ivan kg

pre 10 meseci

E pa Zvezdo sad je na tebi da odrzis rec i da ne igras finale Aba lige. Ali se to naravno nece desiti. Cim nisu u pol poziciji, odmah krece cisto mesetarenje i pretnje i pravljenje priitiska i svinjca u kome se oni najbolje snalaze. Partizane samo gospodski i pokazi im naa terenu, kao i svima ove sezone.

Randy Marsh

pre 10 meseci

Ne znam da li sam vam nekad rekao, ali nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nijednu priliku nisu propustili da to iznova dokažu.

Ivan kg

pre 10 meseci

Ajmo malo da se vratimo u proslost. Jedini put kada je Zvezda igrala Top 8 svih ovih godina i preko 100 miliona evra ulupanih u istu, tada je Zvezda poslednju utakmicu polufinala Aba lige igrala 22 marta, onda je usledio top 8 i metla od 3:0 protiv CSKA, i prvu utakmicu finala je igrala tek 28 aprila. Znaci preko mesec dana su imali da igraju i spremaji se protiv cska, dok su svi drugi timovi iz Srbije samo trenirali. Tako da gospodo iz Zvezde, kako Vas nije sramota? Objavite mi komentar, ovo su suve cinjenice.

Toliko

pre 10 meseci

Ma nemoj,neko će igra svakog dana a neko će da odmara između polufinalnih utakmica po nedelju dana,ne bi li mu se povređeni igrači oporavili.

Mikan

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.
(Dzo, 03. jun 2023 16:39)

Kako to misliš KLS privatna liga? Što se ne isčlanite i učlanite u ligu Hrvatske, Kosova, BiH.Do juče ste kukali kako ABA uništava našu ligu i košarku a sada vam je ABA primarna

Sremacicar

pre 10 meseci

Ajde saopstite da necete da igrate cekamo cokijevci :)
(Mm, 03. jun 2023 16:12)

To bi vi i voleli, jer je to jedini nacin da uzmete neki trofej nakon ulozenih 40 miliona evra za dve godine..

boze me sacuvaj

pre 10 meseci

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.
(Powerhouse, 03. jun 2023 16:41)

Sta si ti sad napisao...

2CRAZY

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 3. jun 2023 16:27)

Zvucis isfrustrirano

Sremacicar

pre 10 meseci

Pa nek im igraju Braduljica,Kuzma i par omladinaca,dovoljno za kls.
(Kide, 03. jun 2023 16:16)

Ako vi nepostujete srpsku ligu, ne znaci da i drugi to zele da rade.

DrL

pre 10 meseci

ABA liga se prilagodjava slovenackoj ligi i pomera termine zbog njih...
ABA liga se ne prilagodjava srpskoj ligi i zakazuje termine u isto vreme ..
TAČKA
I prst na celo ko ima mozga , a Boga mi i morala

321

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.
(Hezonja iz auta, 3. jun 2023 16:31)

Ako je to tako, prethodni predsednik ABA je bio iz FMP..I sve je bilo ok? Jedino sto Partizan nije igrao u top 8. To je sve napravilo ovo sto se sada desava. Kakve to ima veze da li je neko kucni prijatelj? Onda je bitno sto je neko bio iz FMP? Ako to tako vidis..

Licemeri sever

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.
(Hezonja iz auta, 3. jun 2023 16:31)

Još uvek me secanje sluzi pa se secam ne tako davno kada ste jedini put igrali top 8 k kada su se isto unedogled odlagale finalne utakmice ABA lige.Isto tako postoji youtube pa se malo prisetite da je istu izjavu poput Ivanovica o tome dao tada trener Partizana Dzikic da ne zna na koji nacin 20 dana da odrzava formu ekipe..Nego tada vam je odgovaralo veliki srbi moji..

JPR

pre 10 meseci

Saopštenja su često nebuloze ! Ali u ovom slučaju im dajem za pravo, ovo je živi cirkus i rad nesposobnih da organizuju korektan kalendar !!! Sa današnjim alatima, trik klika i zna se unapred sve ! Ovo je prosto sramota, i nesposobnost !

Virkula

pre 10 meseci

Neko napravi cirkus jer su oni evropski Seltiksi.Onda se pravi pauza od nedelju dana itmedju dve polufinalne utakmice.Drugi finalista ima pauzu mesec dana. Jedan klub bojkotuje nacionalnu ligu.Bokan,kum Milija ,instalacija i predsednik ABA rade po dogovoru

Admiral

pre 10 meseci

Da je Zvezda igrala top8 EL i to 5 utakmica pa ne bi igrali Aba do avgusta. Ovako im krivo sto su opet izvisili po ko zna koji put a Partizan u svom prvom ucescu nakon toliko godina odmah top8 i za dlaku f4, cela Evropa pricala o Partizanu i Areni, pa sad prljavim igricama pokusavaju da sve obesmisle. Klasika za njihovog predsednika ili ti gazdu, blato je njegov teren, muljanja, incidenti, saopstenja, svakakve prljavstine jer jednostavno u fer borbi on nema nikakvih sansi.

Dzoni

pre 10 meseci

Sta je problem zvezda nece igrati 2 u areni predace 20:0 pa nek Ostoja vraca pare publici pa ce da dobije 2 u pioniru i trecu u areni.
(pera, 03. jun 2023 17:45)

Nedolazak na jednu utakmicu play-offa povlaci za sobom izbacivanje iz takmicenja i igranje nizeg ranga sledece sezone. Nije ovo regularni deo pa da ne igrate kad vam se tako prohte.

ford

pre 10 meseci

@Powerhouse
Reci Molim te da nemaš više od 15 godina,preklinjem te!!
I stvarno se nadam da ako imaš više godina,da nisi iskoristio kompletan intelektualni kapacitet koji poseduješ,e he he..

Nije Neca ,nie Peca

pre 10 meseci

Ako državni projekat treba da osvoji ABA ligu, da bi se nekako opravdali milioni evra uliženih u ovih par godina, neka lepo kažu i Zvezda neka igra samo KLS.

Oni i ovako ne pripadaju ovde

Flora od Šamroka

pre 10 meseci

Evo prilike da ovi iz Prislonice osvoje neki trofej ove sezone hahaha

Doduše osvojio je i najveći Srbin prošle godine nagradu za trenera godine a osvojio NULA trofeja :)

ccc

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 3. jun 2023 16:27)


Partizan je igrao 5 utakmica sa Realom. Sta ste vi tad radili?

Chuki

pre 10 meseci

Ovo ljudi nije nista normalno, kakvi su ovo termini, ovako se obesmisljavaju takmicenja, ajd Partizan igrao euroligu pa se cekalo( do nekle da razume) onda veliki razmaci izmedju utakmice jer pojedine ekipe igraju domaca takmicenja, sad eto Cedevita igra domace finale Partizan ceka, a ova nazovi nasa super liga sta je ovo?, 8 ekipa igralo dve grupe da a Zvezda direktno u finalu(komedija) Partizan drugu godinu ne igra takmicenja bez ikakvih sanckcija(jos veca komedija) pa je ne znam ko je ovde lud, samo teraj loptu.

Powerhouse

pre 10 meseci

Ko ne dođe na finale ABA, lepo svaki meč 20-0.

A Evroligu svakako treba da igra klub koji je najgledaniji u Evropi, ove sezone iz ABA najuspešniji u Evroligi, plus ga sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener svih vremena, klub koji je stvorio možda i najviše NBA igrača, koji je na NBA draftu nazvan "evropskim Boston Celticsima", koji ima akademiju u Kini i koji je bio pozvan na NBA turneju.

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.

poter

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 03. jun 2023 16:09)

Saopstenje???
(sale, 03. jun 2023 16:11)


Pa da li bi vas zagrebacki partizan pristao da igra ovako? Nego pobegli besramnici na vreme!

Pedja

pre 10 meseci

aha jel tako-Kratkog si pamcenja, kao i vecina vas iz drugog kluba. Pa samo u ovoj sezoni ste pomerili mnogo utakmica, pa 3. kolo ste odigrali protiv Cedevite na kraju sezone jer vam je tako odgovaralo, pa protiv Zadra pomeranje iz samo vama poznatog razloga (a to je zbog KKP jer je njegov pomeren zbog izbora).

NBGD

pre 10 meseci

Saopstenje???
(sale, 03. jun 2023 16:11)

A sta bi ti rekao na ovako nesto? Da li je ovo normalno? Kako je moguce da se dva takmicenja poklope u dva dana. Ovo nije prvenstvena utakmica pa aj i ako izgubis, ovo je FINALE KLS I ABA lige. Ovo je vrhunac organizacije.

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.

pazi molim te

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 03. jun 2023 16:09)

Zasto da ne? vidiš da moze odjednom finale da se igra svaka dva dana. Nije ti to čudno jel ostojin boticu

Pedja

pre 10 meseci

istina-A sto nas da bude, jesmo mi odredili termine, je li mozda ovaj termin zbog Cedevite, a ne zbog Partizana. Ti dajes komentar, a da ne znas nista, bitno da ti pises, a koga briga za istinu (parodija jer ti je takav nick). Ovo je smesno, ja navijam za Partizan i slazem se da je smesno, ali bukvalno sve. ABA liga sa ovakvim ludilom u play off-u, onda nazovi domaća liga u kojoj je CZV odmah u finalu, a kako je to tako, na osnovu cega, je li to znaci da bismo imali onda i finale Partizan-Zvezda bez drugih meceva, samo finalna serija i to je to...

ccc

pre 10 meseci

E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.
(profesor, 3. jun 2023 16:12)

Od cega to da se odmarate? Od jedne utakmice jer ste direktno u finalu? Sta sad radite dok Partizan igra? Sta ste radili dok je Partizan igrao 5 teskih utakmica sa Realom? Koliko je Denver cekao da se zavrsi serija Majami-Boston, 9 dana? Da li se neko bunio iz Denvera jer cekaju? Umoricete se od Mege ili FMP, pa da prilegnete malo?

profesor

pre 10 meseci

Bice saopstenje da nece igrati aba ligu dok ne zavrse domacu. Sto je jedino i ispravno i sa stanovista Zvezde koja ne zeli da igra finale posle 19 dana cekanja, a i sa stanovista nase reprezentacije. Partizan ce tek u utorak igrati sa Cedevitom. Koliko je to dana pauze? I onda se jave grobari i kazu kako je to zato sto Cedevita igra domacu ligu pa se zato raspored prilagodio. E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.

Dzo

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.

Krstim se

pre 10 meseci

Ko ne dođe na finale ABA, lepo svaki meč 20-0.

A Evroligu svakako treba da igra klub koji je najgledaniji u Evropi, ove sezone iz ABA najuspešniji u Evroligi, plus ga sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener svih vremena, klub koji je stvorio možda i najviše NBA igrača, koji je na NBA draftu nazvan "evropskim Boston Celticsima", koji ima akademiju u Kini i koji je bio pozvan na NBA turneju.

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.
(Powerhouse, 3. jun 2023 16:41)

Kakav cringe od komentara....

E pa nece moci

pre 10 meseci

Nece moci, Ako je pauza izmedju Partizana i Cedevite 7 dana nacekacete se da odigramo KLS pa tek onda... A ne sada finale na svaka 2-3 dana pazi molim te

Istina

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne

Branko

pre 10 meseci

Od finala ABA lige nema ništa.Ako ostanu ovi termini Zvezda neće igrati.Ako se ipak termini promene da bi se završila KLS Partizan(ili Olimpija) tada isto neće igrati.Ovom lakrdijom ABA liga verovatno prestaje da postoji.I vreme je bilo.

NBGD

pre 10 meseci

Bice saopstenje da nece igrati aba ligu dok ne zavrse domacu. Sto je jedino i ispravno i sa stanovista Zvezde koja ne zeli da igra finale posle 19 dana cekanja, a i sa stanovista nase reprezentacije. Partizan ce tek u utorak igrati sa Cedevitom. Koliko je to dana pauze? I onda se jave grobari i kazu kako je to zato sto Cedevita igra domacu ligu pa se zato raspored prilagodio. E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.
(profesor, 03. jun 2023 16:12)

Можеш ли да објасниш само зашто је битно за нашу репрезентацију шта ће се играти прво да ли Аба или КЛС? Оћеш да ми кажеш да ће неко из Меге или ФМП-а ићи на Мундобаскет? Нека неко објасни само ту логику.

profesor

pre 10 meseci

Bice saopstenje da nece igrati aba ligu dok ne zavrse domacu. Sto je jedino i ispravno i sa stanovista Zvezde koja ne zeli da igra finale posle 19 dana cekanja, a i sa stanovista nase reprezentacije. Partizan ce tek u utorak igrati sa Cedevitom. Koliko je to dana pauze? I onda se jave grobari i kazu kako je to zato sto Cedevita igra domacu ligu pa se zato raspored prilagodio. E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.

pazi molim te

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 03. jun 2023 16:09)

Zasto da ne? vidiš da moze odjednom finale da se igra svaka dva dana. Nije ti to čudno jel ostojin boticu

Istina

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne

Chuki

pre 10 meseci

Ovo ljudi nije nista normalno, kakvi su ovo termini, ovako se obesmisljavaju takmicenja, ajd Partizan igrao euroligu pa se cekalo( do nekle da razume) onda veliki razmaci izmedju utakmice jer pojedine ekipe igraju domaca takmicenja, sad eto Cedevita igra domace finale Partizan ceka, a ova nazovi nasa super liga sta je ovo?, 8 ekipa igralo dve grupe da a Zvezda direktno u finalu(komedija) Partizan drugu godinu ne igra takmicenja bez ikakvih sanckcija(jos veca komedija) pa je ne znam ko je ovde lud, samo teraj loptu.

E pa nece moci

pre 10 meseci

Nece moci, Ako je pauza izmedju Partizana i Cedevite 7 dana nacekacete se da odigramo KLS pa tek onda... A ne sada finale na svaka 2-3 dana pazi molim te

NBGD

pre 10 meseci

Saopstenje???
(sale, 03. jun 2023 16:11)

A sta bi ti rekao na ovako nesto? Da li je ovo normalno? Kako je moguce da se dva takmicenja poklope u dva dana. Ovo nije prvenstvena utakmica pa aj i ako izgubis, ovo je FINALE KLS I ABA lige. Ovo je vrhunac organizacije.

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.

poter

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 03. jun 2023 16:09)

Saopstenje???
(sale, 03. jun 2023 16:11)


Pa da li bi vas zagrebacki partizan pristao da igra ovako? Nego pobegli besramnici na vreme!

Branko

pre 10 meseci

Od finala ABA lige nema ništa.Ako ostanu ovi termini Zvezda neće igrati.Ako se ipak termini promene da bi se završila KLS Partizan(ili Olimpija) tada isto neće igrati.Ovom lakrdijom ABA liga verovatno prestaje da postoji.I vreme je bilo.

Antimitoman

pre 10 meseci

(Ivan kg, 03. jun 2023 17:26)

Isto kao sto je i suva činjenica da Cedevita odlaže ABA majstoricu polufinala zbog igranja plejofa slovenačke lige. I u čemu je onda problem da Zvezda odloži ABA finale zbog obaveza u domaćoj ligi Srbije? Kako je to njima onda dozvoljeno, a Zvezdi ne treba biti? Koliko ste opsednuti mržnjom, jezivo...

Mikan

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.
(Dzo, 03. jun 2023 16:39)

Kako to misliš KLS privatna liga? Što se ne isčlanite i učlanite u ligu Hrvatske, Kosova, BiH.Do juče ste kukali kako ABA uništava našu ligu i košarku a sada vam je ABA primarna

Sremacicar

pre 10 meseci

Pa nek im igraju Braduljica,Kuzma i par omladinaca,dovoljno za kls.
(Kide, 03. jun 2023 16:16)

Ako vi nepostujete srpsku ligu, ne znaci da i drugi to zele da rade.

Sremacicar

pre 10 meseci

Ajde saopstite da necete da igrate cekamo cokijevci :)
(Mm, 03. jun 2023 16:12)

To bi vi i voleli, jer je to jedini nacin da uzmete neki trofej nakon ulozenih 40 miliona evra za dve godine..

Powerhouse

pre 10 meseci

Ko ne dođe na finale ABA, lepo svaki meč 20-0.

A Evroligu svakako treba da igra klub koji je najgledaniji u Evropi, ove sezone iz ABA najuspešniji u Evroligi, plus ga sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener svih vremena, klub koji je stvorio možda i najviše NBA igrača, koji je na NBA draftu nazvan "evropskim Boston Celticsima", koji ima akademiju u Kini i koji je bio pozvan na NBA turneju.

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.

Dzo

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.

Sub013

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 3. jun 2023 16:09)

Ma najbolje da cutimo sto se prave pauze od 7 dana kako vama odgovara, a mi da igramo dva finala odjednom jer vi bezite iz domaceg lige. Proslo je vreme kad se cutalo sto gepekujete sudije ili ih vas trener stipa i preti im na sred utakmice a ovaj ne sme ni tehnicku da mu da. Vi biste najvise voleli da se vama dodele sve titule bez igranja, a da niko drugi ne sme da podigne glas povodom toga. Taj film vise nikada necete gledati!

Toliko

pre 10 meseci

Ma nemoj,neko će igra svakog dana a neko će da odmara između polufinalnih utakmica po nedelju dana,ne bi li mu se povređeni igrači oporavili.

Ivan kg

pre 10 meseci

Ajmo malo da se vratimo u proslost. Jedini put kada je Zvezda igrala Top 8 svih ovih godina i preko 100 miliona evra ulupanih u istu, tada je Zvezda poslednju utakmicu polufinala Aba lige igrala 22 marta, onda je usledio top 8 i metla od 3:0 protiv CSKA, i prvu utakmicu finala je igrala tek 28 aprila. Znaci preko mesec dana su imali da igraju i spremaji se protiv cska, dok su svi drugi timovi iz Srbije samo trenirali. Tako da gospodo iz Zvezde, kako Vas nije sramota? Objavite mi komentar, ovo su suve cinjenice.

Virkula

pre 10 meseci

Neko napravi cirkus jer su oni evropski Seltiksi.Onda se pravi pauza od nedelju dana itmedju dve polufinalne utakmice.Drugi finalista ima pauzu mesec dana. Jedan klub bojkotuje nacionalnu ligu.Bokan,kum Milija ,instalacija i predsednik ABA rade po dogovoru

Gossa placa Zeljko 89

pre 10 meseci

Sramotno. Liga koja ne moze da objavi termine i sada ih je objavila kada je KLS potvrdio termine. Sramotno da sada moze 5 utakmica u 10 dana. Ali zato se cetvrtfinale i polufinale igraju 3 utakmice na 15 dana. Jasno je svima zasto je ovo ABA liga uradila, koji klub se forsira i ko zeli da uzme titulu uz sve moguce nacine na i van terena. Zvezda da istraje u svojim utakmicama u KLS-u, pa makar ne igrala finale ABA lige. Ovim se pokazuje da utakmice Cedevite u ligi Slovenije nemaju veze sa pomeranjem datuma majstorice. Nikakve veze. Jedini razlog zasto je majstorica pomerena je to sto tako odgovara Partiazanu.

Dusanovo carstvo!

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.
(Dzo, 03. jun 2023 16:39)

Kad grobari pobrkaju lončiće...

ABA je privatna, a KLS državna.

DrL

pre 10 meseci

ABA liga se prilagodjava slovenackoj ligi i pomera termine zbog njih...
ABA liga se ne prilagodjava srpskoj ligi i zakazuje termine u isto vreme ..
TAČKA
I prst na celo ko ima mozga , a Boga mi i morala

Dusanovo carstvo!

pre 10 meseci

Ako odbiju da igraju finale sa Partizanom (ako se ovi plasiraju) siguran sam da nema Eurolige u sledecoj sezoni za Zvezdu.
(Dejan, 03. jun 2023 16:39)

A sigurno je i da se Partizan gasi zbog neplaćenog poreza pa ih neće biti ni u ABA ligi, a kamoli Evroligi.

boze me sacuvaj

pre 10 meseci

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.
(Powerhouse, 03. jun 2023 16:41)

Sta si ti sad napisao...

Krstim se

pre 10 meseci

Ko ne dođe na finale ABA, lepo svaki meč 20-0.

A Evroligu svakako treba da igra klub koji je najgledaniji u Evropi, ove sezone iz ABA najuspešniji u Evroligi, plus ga sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener svih vremena, klub koji je stvorio možda i najviše NBA igrača, koji je na NBA draftu nazvan "evropskim Boston Celticsima", koji ima akademiju u Kini i koji je bio pozvan na NBA turneju.

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.
(Powerhouse, 3. jun 2023 16:41)

Kakav cringe od komentara....

Flora od Šamroka

pre 10 meseci

Evo prilike da ovi iz Prislonice osvoje neki trofej ove sezone hahaha

Doduše osvojio je i najveći Srbin prošle godine nagradu za trenera godine a osvojio NULA trofeja :)

Ivan kg

pre 10 meseci

E pa Zvezdo sad je na tebi da odrzis rec i da ne igras finale Aba lige. Ali se to naravno nece desiti. Cim nisu u pol poziciji, odmah krece cisto mesetarenje i pretnje i pravljenje priitiska i svinjca u kome se oni najbolje snalaze. Partizane samo gospodski i pokazi im naa terenu, kao i svima ove sezone.

Diogen drugi

pre 10 meseci

Zvezda ne mora da igra ABA, kao što i Partizan ne igra srpsku ligu. Zvezda je prva potrčala u ABA, a sad joj je važnija srpska i razvoj košarke u Srbiji? Licemeri...
(Deki, 03. jun 2023 17:00)

Nije Zvezdi vaznija ABA. Sportskom klubu kao sto je Zvezda vazna su sva takmicenja, politickin klubu kao sto je Partizan vazna su takmicenja koja donose novac i prestiz.

Admiral

pre 10 meseci

Da je Zvezda igrala top8 EL i to 5 utakmica pa ne bi igrali Aba do avgusta. Ovako im krivo sto su opet izvisili po ko zna koji put a Partizan u svom prvom ucescu nakon toliko godina odmah top8 i za dlaku f4, cela Evropa pricala o Partizanu i Areni, pa sad prljavim igricama pokusavaju da sve obesmisle. Klasika za njihovog predsednika ili ti gazdu, blato je njegov teren, muljanja, incidenti, saopstenja, svakakve prljavstine jer jednostavno u fer borbi on nema nikakvih sansi.

Licemeri sever

pre 10 meseci

A sta bi ti rekao na ovako nesto? Da li je ovo normalno? Kako je moguce da se dva takmicenja poklope u dva dana. Ovo nije prvenstvena utakmica pa aj i ako izgubis, ovo je FINALE KLS I ABA lige. Ovo je vrhunac organizacije.
(NBGD, 03. jun 2023 16:26)

Od kada je vas gazda PRVI IZ SRBIJEpristao da igra tu istu ABA ligu i govorio da je u interesu srpske kosarke,a Partizan bio protiv,ne secam se nesto da ste se onda bunili oko kalendara i slično?Uprošceno govoreci sami ste pristali da vam je ABA primarno takmičenje pa sad kusajte što ste napravili!

Licemeri sever

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.
(Hezonja iz auta, 3. jun 2023 16:31)

Još uvek me secanje sluzi pa se secam ne tako davno kada ste jedini put igrali top 8 k kada su se isto unedogled odlagale finalne utakmice ABA lige.Isto tako postoji youtube pa se malo prisetite da je istu izjavu poput Ivanovica o tome dao tada trener Partizana Dzikic da ne zna na koji nacin 20 dana da odrzava formu ekipe..Nego tada vam je odgovaralo veliki srbi moji..

Партизан-Лимож 661

pre 10 meseci

Od cega to da se odmarate? Od jedne utakmice jer ste direktno u finalu? Sta sad radite dok Partizan igra? Sta ste radili dok je Partizan igrao 5 teskih utakmica sa Realom? Koliko je Denver cekao da se zavrsi serija Majami-Boston, 9 dana? Da li se neko bunio iz Denvera jer cekaju? Umoricete se od Mege ili FMP, pa da prilegnete malo?
(ccc, 03. jun 2023 16:54)
пусти ти Денвер,колико се Мајами одмарао после финала са Бостоном,да сте играли са СЦ Дербијем кад је требало сад би већ почело финале

Nije Neca ,nie Peca

pre 10 meseci

Ako državni projekat treba da osvoji ABA ligu, da bi se nekako opravdali milioni evra uliženih u ovih par godina, neka lepo kažu i Zvezda neka igra samo KLS.

Oni i ovako ne pripadaju ovde

JPR

pre 10 meseci

Saopštenja su često nebuloze ! Ali u ovom slučaju im dajem za pravo, ovo je živi cirkus i rad nesposobnih da organizuju korektan kalendar !!! Sa današnjim alatima, trik klika i zna se unapred sve ! Ovo je prosto sramota, i nesposobnost !

Onako

pre 10 meseci

Neće se igrati finale ABA lige u tom terminu budite sigurni.

Nije bitno ko će biti u finalu pored Zvezde ali igraće se finale KLS pa tek onda ABA.

Termin za ABA neće biti pre 24.06. verovatno i to pod uslovom da odgovara i jednom i drugom finalisti.

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Licemerijug, koje secanje? Tada je finale ABA lige odigrano do pocetka maja, sada ce da pocne sredinom juna. Jel ti uopste razumes razliku izmedju ta dva? Tada su se termini znali ranije a sada ne.

istina

pre 10 meseci

Kada je Zvezda igrala top 8 pauza je bila 20 dana. Svi su cekali da zavrsi takmicenje. Ovoga puta je isto.
Ne znam cemu onda bunt i saopstenja?
Sto ste bre toliko zli?

Randy Marsh

pre 10 meseci

Ne znam da li sam vam nekad rekao, ali nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nijednu priliku nisu propustili da to iznova dokažu.

orao s visine

pre 10 meseci

A šta je to uopšte KLS.
Koji je uopšte značaj tog takmičenja . koji format , šta on donosi ?
Apsolutni primat normalno ima finale ABA lige uz sve benefite koje donosi pobedniku a prvensteveno mogućnost takmičenja sa najboljim evropskim timovima.
Tako da je svaka dilema suvišna .

NBGD

pre 10 meseci

Bice saopstenje da nece igrati aba ligu dok ne zavrse domacu. Sto je jedino i ispravno i sa stanovista Zvezde koja ne zeli da igra finale posle 19 dana cekanja, a i sa stanovista nase reprezentacije. Partizan ce tek u utorak igrati sa Cedevitom. Koliko je to dana pauze? I onda se jave grobari i kazu kako je to zato sto Cedevita igra domacu ligu pa se zato raspored prilagodio. E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.
(profesor, 03. jun 2023 16:12)

Можеш ли да објасниш само зашто је битно за нашу репрезентацију шта ће се играти прво да ли Аба или КЛС? Оћеш да ми кажеш да ће неко из Меге или ФМП-а ићи на Мундобаскет? Нека неко објасни само ту логику.

Deki

pre 10 meseci

Zvezda ne mora da igra ABA, kao što i Partizan ne igra srpsku ligu. Zvezda je prva potrčala u ABA, a sad joj je važnija srpska i razvoj košarke u Srbiji? Licemeri...

čikavelja

pre 10 meseci

Hezonja iz auta, 03. jun 2023 16:31
Jeste, da li ti je krivo? E baš volim što je ovako ispalo. Hajde, nemojte se pojaviti u finalu... Pa pa, euroligo... I ovako ste na staklenim nogama. Opet kažem, ako Zvezda ne pobedi u finalu ABE nema vama EL. Pozivnicu nećete dobiti. A onda ode sanak pusti...

ccc

pre 10 meseci

E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.
(profesor, 3. jun 2023 16:12)

Od cega to da se odmarate? Od jedne utakmice jer ste direktno u finalu? Sta sad radite dok Partizan igra? Sta ste radili dok je Partizan igrao 5 teskih utakmica sa Realom? Koliko je Denver cekao da se zavrsi serija Majami-Boston, 9 dana? Da li se neko bunio iz Denvera jer cekaju? Umoricete se od Mege ili FMP, pa da prilegnete malo?

ford

pre 10 meseci

@Powerhouse
Reci Molim te da nemaš više od 15 godina,preklinjem te!!
I stvarno se nadam da ako imaš više godina,da nisi iskoristio kompletan intelektualni kapacitet koji poseduješ,e he he..

2CRAZY

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 3. jun 2023 16:27)

Zvucis isfrustrirano

molina

pre 10 meseci

Cekaju Cedevitu sa slovenackom ligom a ne cekaju KLS?
Partizan hoce titulu u ABA bez borbe a nece da igra KLS. Vrlo sportski nema sta.

Licemeri sever

pre 10 meseci

Licemerijug, koje secanje? Tada je finale ABA lige odigrano do pocetka maja, sada ce da pocne sredinom juna. Jel ti uopste razumes razliku izmedju ta dva? Tada su se termini znali ranije a sada ne.
(Hezonja iz auta, 03. jun 2023 18:03)

:))))))
Sjajno objasnjenje.Samo mi nisi pojasnio zasto niste mogli da igrate skoro mesec dana ABA finale?

zzbz

pre 10 meseci

Kako to misliš KLS privatna liga? Što se ne isčlanite i učlanite u ligu Hrvatske, Kosova, BiH.Do juče ste kukali kako ABA uništava našu ligu i košarku a sada vam je ABA primarna
(Mikan, 03. jun 2023 17:18)

Pa lepo privatna je liga....I odvojena od KSS...sad ti vidi ko je vlasnik.

Nismo kukali do juce nego i danas i sutra i tako od osnivanja. Mozda nisi bio rodjen kada je ABA liga osnovana ali Partizan nije igrao prvih sezona hteo je da sačuva domaću ligu...na kraju je silom uslovljen od vlasnika KLS...

Domaća liga je u to vreme bila jaka i imala prohodnost ...sada...sada nema nista...u kojoj meri je tu kriv Partizan a koliko vlasnik?

Posle svih godina pricati o značaju domaće lige je krajnje licemerno.

Jaaaa

pre 10 meseci

Ovo ljudi nije nista normalno, kakvi su ovo termini, ovako se obesmisljavaju takmicenja, ajd Partizan igrao euroligu pa se cekalo( do nekle da razume) onda veliki razmaci izmedju utakmice jer pojedine ekipe igraju domaca takmicenja, sad eto Cedevita igra domace finale Partizan ceka, a ova nazovi nasa super liga sta je ovo?, 8 ekipa igralo dve grupe da a Zvezda direktno u finalu(komedija) Partizan drugu godinu ne igra takmicenja bez ikakvih sanckcija(jos veca komedija) pa je ne znam ko je ovde lud, samo teraj loptu.
(Chuki, 3. jun 2023 16:31)

Bravo... Konačno jedan neostrašćen komentar. Ovo što se radi sa terminima je haos. Moglo je to sa pola mozga da se isplanira... Kalendar 1 ako svi poispadaju iz Evrope do aprila, pa kalendar 2 ako neko prođe dalje itd... Msm, ovo je mogao da isplanira unapred čovek sa prosečnim IQ-om. Ali očigledno su u pitanju neke druge stvari, ne zdrav razum.

Pedja

pre 10 meseci

aha jel tako-Kratkog si pamcenja, kao i vecina vas iz drugog kluba. Pa samo u ovoj sezoni ste pomerili mnogo utakmica, pa 3. kolo ste odigrali protiv Cedevite na kraju sezone jer vam je tako odgovaralo, pa protiv Zadra pomeranje iz samo vama poznatog razloga (a to je zbog KKP jer je njegov pomeren zbog izbora).

ccc

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 3. jun 2023 16:27)


Partizan je igrao 5 utakmica sa Realom. Sta ste vi tad radili?

321

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.
(Hezonja iz auta, 3. jun 2023 16:31)

Ako je to tako, prethodni predsednik ABA je bio iz FMP..I sve je bilo ok? Jedino sto Partizan nije igrao u top 8. To je sve napravilo ovo sto se sada desava. Kakve to ima veze da li je neko kucni prijatelj? Onda je bitno sto je neko bio iz FMP? Ako to tako vidis..

Dzoni

pre 10 meseci

Sta je problem zvezda nece igrati 2 u areni predace 20:0 pa nek Ostoja vraca pare publici pa ce da dobije 2 u pioniru i trecu u areni.
(pera, 03. jun 2023 17:45)

Nedolazak na jednu utakmicu play-offa povlaci za sobom izbacivanje iz takmicenja i igranje nizeg ranga sledece sezone. Nije ovo regularni deo pa da ne igrate kad vam se tako prohte.

Pedja

pre 10 meseci

istina-A sto nas da bude, jesmo mi odredili termine, je li mozda ovaj termin zbog Cedevite, a ne zbog Partizana. Ti dajes komentar, a da ne znas nista, bitno da ti pises, a koga briga za istinu (parodija jer ti je takav nick). Ovo je smesno, ja navijam za Partizan i slazem se da je smesno, ali bukvalno sve. ABA liga sa ovakvim ludilom u play off-u, onda nazovi domaća liga u kojoj je CZV odmah u finalu, a kako je to tako, na osnovu cega, je li to znaci da bismo imali onda i finale Partizan-Zvezda bez drugih meceva, samo finalna serija i to je to...

Dex

pre 10 meseci

Partizan se bukvalno izivljava nad svima. Poslije ovoga, čak i da promene termin Zvezda ne treba da izadje na utakmicu. Dajte im taj trofej da i Željko osvoji nešto ako ga nije sramota

Žera

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 03. jun 2023 16:27)
Objasni mi molim te, smisao tvog komentara? Finale, dva tima, pauza je ista za oba tima zar ne?

matori

pre 10 meseci

Da se ne lažemo oni jedini to realno i mogu da izvedu jer imaju dva kluba u svakom takmičenju.Nek se lepo dogovore ko će gde i mirna Bačka

Powerhouse

pre 10 meseci

Ko ne dođe na finale ABA, lepo svaki meč 20-0.

A Evroligu svakako treba da igra klub koji je najgledaniji u Evropi, ove sezone iz ABA najuspešniji u Evroligi, plus ga sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener svih vremena, klub koji je stvorio možda i najviše NBA igrača, koji je na NBA draftu nazvan "evropskim Boston Celticsima", koji ima akademiju u Kini i koji je bio pozvan na NBA turneju.

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.

profesor

pre 10 meseci

Bice saopstenje da nece igrati aba ligu dok ne zavrse domacu. Sto je jedino i ispravno i sa stanovista Zvezde koja ne zeli da igra finale posle 19 dana cekanja, a i sa stanovista nase reprezentacije. Partizan ce tek u utorak igrati sa Cedevitom. Koliko je to dana pauze? I onda se jave grobari i kazu kako je to zato sto Cedevita igra domacu ligu pa se zato raspored prilagodio. E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.

Dzo

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.

Istina

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne

pazi molim te

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 03. jun 2023 16:09)

Zasto da ne? vidiš da moze odjednom finale da se igra svaka dva dana. Nije ti to čudno jel ostojin boticu

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.

Ivan kg

pre 10 meseci

Ajmo malo da se vratimo u proslost. Jedini put kada je Zvezda igrala Top 8 svih ovih godina i preko 100 miliona evra ulupanih u istu, tada je Zvezda poslednju utakmicu polufinala Aba lige igrala 22 marta, onda je usledio top 8 i metla od 3:0 protiv CSKA, i prvu utakmicu finala je igrala tek 28 aprila. Znaci preko mesec dana su imali da igraju i spremaji se protiv cska, dok su svi drugi timovi iz Srbije samo trenirali. Tako da gospodo iz Zvezde, kako Vas nije sramota? Objavite mi komentar, ovo su suve cinjenice.

poter

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 03. jun 2023 16:09)

Saopstenje???
(sale, 03. jun 2023 16:11)


Pa da li bi vas zagrebacki partizan pristao da igra ovako? Nego pobegli besramnici na vreme!

Ivan kg

pre 10 meseci

E pa Zvezdo sad je na tebi da odrzis rec i da ne igras finale Aba lige. Ali se to naravno nece desiti. Cim nisu u pol poziciji, odmah krece cisto mesetarenje i pretnje i pravljenje priitiska i svinjca u kome se oni najbolje snalaze. Partizane samo gospodski i pokazi im naa terenu, kao i svima ove sezone.

Admiral

pre 10 meseci

Da je Zvezda igrala top8 EL i to 5 utakmica pa ne bi igrali Aba do avgusta. Ovako im krivo sto su opet izvisili po ko zna koji put a Partizan u svom prvom ucescu nakon toliko godina odmah top8 i za dlaku f4, cela Evropa pricala o Partizanu i Areni, pa sad prljavim igricama pokusavaju da sve obesmisle. Klasika za njihovog predsednika ili ti gazdu, blato je njegov teren, muljanja, incidenti, saopstenja, svakakve prljavstine jer jednostavno u fer borbi on nema nikakvih sansi.

E pa nece moci

pre 10 meseci

Nece moci, Ako je pauza izmedju Partizana i Cedevite 7 dana nacekacete se da odigramo KLS pa tek onda... A ne sada finale na svaka 2-3 dana pazi molim te

čikavelja

pre 10 meseci

Hezonja iz auta, 03. jun 2023 16:31
Jeste, da li ti je krivo? E baš volim što je ovako ispalo. Hajde, nemojte se pojaviti u finalu... Pa pa, euroligo... I ovako ste na staklenim nogama. Opet kažem, ako Zvezda ne pobedi u finalu ABE nema vama EL. Pozivnicu nećete dobiti. A onda ode sanak pusti...

orao s visine

pre 10 meseci

A šta je to uopšte KLS.
Koji je uopšte značaj tog takmičenja . koji format , šta on donosi ?
Apsolutni primat normalno ima finale ABA lige uz sve benefite koje donosi pobedniku a prvensteveno mogućnost takmičenja sa najboljim evropskim timovima.
Tako da je svaka dilema suvišna .

Randy Marsh

pre 10 meseci

Ne znam da li sam vam nekad rekao, ali nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nijednu priliku nisu propustili da to iznova dokažu.

Licemeri sever

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.
(Hezonja iz auta, 3. jun 2023 16:31)

Još uvek me secanje sluzi pa se secam ne tako davno kada ste jedini put igrali top 8 k kada su se isto unedogled odlagale finalne utakmice ABA lige.Isto tako postoji youtube pa se malo prisetite da je istu izjavu poput Ivanovica o tome dao tada trener Partizana Dzikic da ne zna na koji nacin 20 dana da odrzava formu ekipe..Nego tada vam je odgovaralo veliki srbi moji..

Licemeri sever

pre 10 meseci

A sta bi ti rekao na ovako nesto? Da li je ovo normalno? Kako je moguce da se dva takmicenja poklope u dva dana. Ovo nije prvenstvena utakmica pa aj i ako izgubis, ovo je FINALE KLS I ABA lige. Ovo je vrhunac organizacije.
(NBGD, 03. jun 2023 16:26)

Od kada je vas gazda PRVI IZ SRBIJEpristao da igra tu istu ABA ligu i govorio da je u interesu srpske kosarke,a Partizan bio protiv,ne secam se nesto da ste se onda bunili oko kalendara i slično?Uprošceno govoreci sami ste pristali da vam je ABA primarno takmičenje pa sad kusajte što ste napravili!

Deki

pre 10 meseci

Zvezda ne mora da igra ABA, kao što i Partizan ne igra srpsku ligu. Zvezda je prva potrčala u ABA, a sad joj je važnija srpska i razvoj košarke u Srbiji? Licemeri...

NBGD

pre 10 meseci

Saopstenje???
(sale, 03. jun 2023 16:11)

A sta bi ti rekao na ovako nesto? Da li je ovo normalno? Kako je moguce da se dva takmicenja poklope u dva dana. Ovo nije prvenstvena utakmica pa aj i ako izgubis, ovo je FINALE KLS I ABA lige. Ovo je vrhunac organizacije.

2CRAZY

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 3. jun 2023 16:27)

Zvucis isfrustrirano

Mikan

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.
(Dzo, 03. jun 2023 16:39)

Kako to misliš KLS privatna liga? Što se ne isčlanite i učlanite u ligu Hrvatske, Kosova, BiH.Do juče ste kukali kako ABA uništava našu ligu i košarku a sada vam je ABA primarna

ccc

pre 10 meseci

E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.
(profesor, 3. jun 2023 16:12)

Od cega to da se odmarate? Od jedne utakmice jer ste direktno u finalu? Sta sad radite dok Partizan igra? Sta ste radili dok je Partizan igrao 5 teskih utakmica sa Realom? Koliko je Denver cekao da se zavrsi serija Majami-Boston, 9 dana? Da li se neko bunio iz Denvera jer cekaju? Umoricete se od Mege ili FMP, pa da prilegnete malo?

Branko

pre 10 meseci

Od finala ABA lige nema ništa.Ako ostanu ovi termini Zvezda neće igrati.Ako se ipak termini promene da bi se završila KLS Partizan(ili Olimpija) tada isto neće igrati.Ovom lakrdijom ABA liga verovatno prestaje da postoji.I vreme je bilo.

Sremacicar

pre 10 meseci

Ajde saopstite da necete da igrate cekamo cokijevci :)
(Mm, 03. jun 2023 16:12)

To bi vi i voleli, jer je to jedini nacin da uzmete neki trofej nakon ulozenih 40 miliona evra za dve godine..

Dzoni

pre 10 meseci

Sta je problem zvezda nece igrati 2 u areni predace 20:0 pa nek Ostoja vraca pare publici pa ce da dobije 2 u pioniru i trecu u areni.
(pera, 03. jun 2023 17:45)

Nedolazak na jednu utakmicu play-offa povlaci za sobom izbacivanje iz takmicenja i igranje nizeg ranga sledece sezone. Nije ovo regularni deo pa da ne igrate kad vam se tako prohte.

ccc

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 3. jun 2023 16:27)


Partizan je igrao 5 utakmica sa Realom. Sta ste vi tad radili?

Sremacicar

pre 10 meseci

Pa nek im igraju Braduljica,Kuzma i par omladinaca,dovoljno za kls.
(Kide, 03. jun 2023 16:16)

Ako vi nepostujete srpsku ligu, ne znaci da i drugi to zele da rade.

istina

pre 10 meseci

Kada je Zvezda igrala top 8 pauza je bila 20 dana. Svi su cekali da zavrsi takmicenje. Ovoga puta je isto.
Ne znam cemu onda bunt i saopstenja?
Sto ste bre toliko zli?

NBGD

pre 10 meseci

Bice saopstenje da nece igrati aba ligu dok ne zavrse domacu. Sto je jedino i ispravno i sa stanovista Zvezde koja ne zeli da igra finale posle 19 dana cekanja, a i sa stanovista nase reprezentacije. Partizan ce tek u utorak igrati sa Cedevitom. Koliko je to dana pauze? I onda se jave grobari i kazu kako je to zato sto Cedevita igra domacu ligu pa se zato raspored prilagodio. E pa tako ce i sada da se “prilagodi” jer Zvezda igra domacu ligu. Tako da nema od finala nista dok se ne zavrsi domace finale i par dana odmora posle njega. Zivi bili pa videli.
(profesor, 03. jun 2023 16:12)

Можеш ли да објасниш само зашто је битно за нашу репрезентацију шта ће се играти прво да ли Аба или КЛС? Оћеш да ми кажеш да ће неко из Меге или ФМП-а ићи на Мундобаскет? Нека неко објасни само ту логику.

321

pre 10 meseci

Zna se ko je odredjivao ove termine i na koji nacin. Sve se radi u korist Partizana. Predsednik lige kucni prijatelj Obradovica i dolazi na utakmice u Arenu.
(Hezonja iz auta, 3. jun 2023 16:31)

Ako je to tako, prethodni predsednik ABA je bio iz FMP..I sve je bilo ok? Jedino sto Partizan nije igrao u top 8. To je sve napravilo ovo sto se sada desava. Kakve to ima veze da li je neko kucni prijatelj? Onda je bitno sto je neko bio iz FMP? Ako to tako vidis..

Sub013

pre 10 meseci

Do veceras ide saopstenje
(4444, 3. jun 2023 16:09)

Ma najbolje da cutimo sto se prave pauze od 7 dana kako vama odgovara, a mi da igramo dva finala odjednom jer vi bezite iz domaceg lige. Proslo je vreme kad se cutalo sto gepekujete sudije ili ih vas trener stipa i preti im na sred utakmice a ovaj ne sme ni tehnicku da mu da. Vi biste najvise voleli da se vama dodele sve titule bez igranja, a da niko drugi ne sme da podigne glas povodom toga. Taj film vise nikada necete gledati!

Dusanovo carstvo!

pre 10 meseci

Zanimljivo partizan moze da dogovora kada se igraju utakmice a zvezda ne može?
(aha jel tako, 03. jun 2023 16:32)

ABA liga je primarno takmicenje. KLS je privatna liga. Svako u slobodno vreme moze da radi sta zeli.
(Dzo, 03. jun 2023 16:39)

Kad grobari pobrkaju lončiće...

ABA je privatna, a KLS državna.

Dusanovo carstvo!

pre 10 meseci

Ako odbiju da igraju finale sa Partizanom (ako se ovi plasiraju) siguran sam da nema Eurolige u sledecoj sezoni za Zvezdu.
(Dejan, 03. jun 2023 16:39)

A sigurno je i da se Partizan gasi zbog neplaćenog poreza pa ih neće biti ni u ABA ligi, a kamoli Evroligi.

Licemeri sever

pre 10 meseci

Licemerijug, koje secanje? Tada je finale ABA lige odigrano do pocetka maja, sada ce da pocne sredinom juna. Jel ti uopste razumes razliku izmedju ta dva? Tada su se termini znali ranije a sada ne.
(Hezonja iz auta, 03. jun 2023 18:03)

:))))))
Sjajno objasnjenje.Samo mi nisi pojasnio zasto niste mogli da igrate skoro mesec dana ABA finale?

Pedja

pre 10 meseci

aha jel tako-Kratkog si pamcenja, kao i vecina vas iz drugog kluba. Pa samo u ovoj sezoni ste pomerili mnogo utakmica, pa 3. kolo ste odigrali protiv Cedevite na kraju sezone jer vam je tako odgovaralo, pa protiv Zadra pomeranje iz samo vama poznatog razloga (a to je zbog KKP jer je njegov pomeren zbog izbora).

Žera

pre 10 meseci

Zanimljivo kako grobarcici spominju neko saopstenje a nije im normalno da aba finale se igra na 2-3 dana pauze a partizan cak ima 7 sad dana pauze? E licemercine jedne
(Istina, 03. jun 2023 16:27)
Objasni mi molim te, smisao tvog komentara? Finale, dva tima, pauza je ista za oba tima zar ne?

Chuki

pre 10 meseci

Ovo ljudi nije nista normalno, kakvi su ovo termini, ovako se obesmisljavaju takmicenja, ajd Partizan igrao euroligu pa se cekalo( do nekle da razume) onda veliki razmaci izmedju utakmice jer pojedine ekipe igraju domaca takmicenja, sad eto Cedevita igra domace finale Partizan ceka, a ova nazovi nasa super liga sta je ovo?, 8 ekipa igralo dve grupe da a Zvezda direktno u finalu(komedija) Partizan drugu godinu ne igra takmicenja bez ikakvih sanckcija(jos veca komedija) pa je ne znam ko je ovde lud, samo teraj loptu.

Nije Neca ,nie Peca

pre 10 meseci

Ako državni projekat treba da osvoji ABA ligu, da bi se nekako opravdali milioni evra uliženih u ovih par godina, neka lepo kažu i Zvezda neka igra samo KLS.

Oni i ovako ne pripadaju ovde

boze me sacuvaj

pre 10 meseci

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.
(Powerhouse, 03. jun 2023 16:41)

Sta si ti sad napisao...

Krstim se

pre 10 meseci

Ko ne dođe na finale ABA, lepo svaki meč 20-0.

A Evroligu svakako treba da igra klub koji je najgledaniji u Evropi, ove sezone iz ABA najuspešniji u Evroligi, plus ga sa klupe predvodi najtrofejniji evropski trener svih vremena, klub koji je stvorio možda i najviše NBA igrača, koji je na NBA draftu nazvan "evropskim Boston Celticsima", koji ima akademiju u Kini i koji je bio pozvan na NBA turneju.

Možda je Partizan u vašoj državi ali ste vi na Partizanovoj planeti.
(Powerhouse, 3. jun 2023 16:41)

Kakav cringe od komentara....

Diogen drugi

pre 10 meseci

Zvezda ne mora da igra ABA, kao što i Partizan ne igra srpsku ligu. Zvezda je prva potrčala u ABA, a sad joj je važnija srpska i razvoj košarke u Srbiji? Licemeri...
(Deki, 03. jun 2023 17:00)

Nije Zvezdi vaznija ABA. Sportskom klubu kao sto je Zvezda vazna su sva takmicenja, politickin klubu kao sto je Partizan vazna su takmicenja koja donose novac i prestiz.

Gossa placa Zeljko 89

pre 10 meseci

Sramotno. Liga koja ne moze da objavi termine i sada ih je objavila kada je KLS potvrdio termine. Sramotno da sada moze 5 utakmica u 10 dana. Ali zato se cetvrtfinale i polufinale igraju 3 utakmice na 15 dana. Jasno je svima zasto je ovo ABA liga uradila, koji klub se forsira i ko zeli da uzme titulu uz sve moguce nacine na i van terena. Zvezda da istraje u svojim utakmicama u KLS-u, pa makar ne igrala finale ABA lige. Ovim se pokazuje da utakmice Cedevite u ligi Slovenije nemaju veze sa pomeranjem datuma majstorice. Nikakve veze. Jedini razlog zasto je majstorica pomerena je to sto tako odgovara Partiazanu.

Antimitoman

pre 10 meseci

(Ivan kg, 03. jun 2023 17:26)

Isto kao sto je i suva činjenica da Cedevita odlaže ABA majstoricu polufinala zbog igranja plejofa slovenačke lige. I u čemu je onda problem da Zvezda odloži ABA finale zbog obaveza u domaćoj ligi Srbije? Kako je to njima onda dozvoljeno, a Zvezdi ne treba biti? Koliko ste opsednuti mržnjom, jezivo...

Pedja

pre 10 meseci

istina-A sto nas da bude, jesmo mi odredili termine, je li mozda ovaj termin zbog Cedevite, a ne zbog Partizana. Ti dajes komentar, a da ne znas nista, bitno da ti pises, a koga briga za istinu (parodija jer ti je takav nick). Ovo je smesno, ja navijam za Partizan i slazem se da je smesno, ali bukvalno sve. ABA liga sa ovakvim ludilom u play off-u, onda nazovi domaća liga u kojoj je CZV odmah u finalu, a kako je to tako, na osnovu cega, je li to znaci da bismo imali onda i finale Partizan-Zvezda bez drugih meceva, samo finalna serija i to je to...

Virkula

pre 10 meseci

Neko napravi cirkus jer su oni evropski Seltiksi.Onda se pravi pauza od nedelju dana itmedju dve polufinalne utakmice.Drugi finalista ima pauzu mesec dana. Jedan klub bojkotuje nacionalnu ligu.Bokan,kum Milija ,instalacija i predsednik ABA rade po dogovoru

Toliko

pre 10 meseci

Ma nemoj,neko će igra svakog dana a neko će da odmara između polufinalnih utakmica po nedelju dana,ne bi li mu se povređeni igrači oporavili.

zzbz

pre 10 meseci

Kako to misliš KLS privatna liga? Što se ne isčlanite i učlanite u ligu Hrvatske, Kosova, BiH.Do juče ste kukali kako ABA uništava našu ligu i košarku a sada vam je ABA primarna
(Mikan, 03. jun 2023 17:18)

Pa lepo privatna je liga....I odvojena od KSS...sad ti vidi ko je vlasnik.

Nismo kukali do juce nego i danas i sutra i tako od osnivanja. Mozda nisi bio rodjen kada je ABA liga osnovana ali Partizan nije igrao prvih sezona hteo je da sačuva domaću ligu...na kraju je silom uslovljen od vlasnika KLS...

Domaća liga je u to vreme bila jaka i imala prohodnost ...sada...sada nema nista...u kojoj meri je tu kriv Partizan a koliko vlasnik?

Posle svih godina pricati o značaju domaće lige je krajnje licemerno.

Flora od Šamroka

pre 10 meseci

Evo prilike da ovi iz Prislonice osvoje neki trofej ove sezone hahaha

Doduše osvojio je i najveći Srbin prošle godine nagradu za trenera godine a osvojio NULA trofeja :)

Партизан-Лимож 661

pre 10 meseci

Od cega to da se odmarate? Od jedne utakmice jer ste direktno u finalu? Sta sad radite dok Partizan igra? Sta ste radili dok je Partizan igrao 5 teskih utakmica sa Realom? Koliko je Denver cekao da se zavrsi serija Majami-Boston, 9 dana? Da li se neko bunio iz Denvera jer cekaju? Umoricete se od Mege ili FMP, pa da prilegnete malo?
(ccc, 03. jun 2023 16:54)
пусти ти Денвер,колико се Мајами одмарао после финала са Бостоном,да сте играли са СЦ Дербијем кад је требало сад би већ почело финале

Onako

pre 10 meseci

Neće se igrati finale ABA lige u tom terminu budite sigurni.

Nije bitno ko će biti u finalu pored Zvezde ali igraće se finale KLS pa tek onda ABA.

Termin za ABA neće biti pre 24.06. verovatno i to pod uslovom da odgovara i jednom i drugom finalisti.

JPR

pre 10 meseci

Saopštenja su često nebuloze ! Ali u ovom slučaju im dajem za pravo, ovo je živi cirkus i rad nesposobnih da organizuju korektan kalendar !!! Sa današnjim alatima, trik klika i zna se unapred sve ! Ovo je prosto sramota, i nesposobnost !

DrL

pre 10 meseci

ABA liga se prilagodjava slovenackoj ligi i pomera termine zbog njih...
ABA liga se ne prilagodjava srpskoj ligi i zakazuje termine u isto vreme ..
TAČKA
I prst na celo ko ima mozga , a Boga mi i morala

Hezonja iz auta

pre 10 meseci

Licemerijug, koje secanje? Tada je finale ABA lige odigrano do pocetka maja, sada ce da pocne sredinom juna. Jel ti uopste razumes razliku izmedju ta dva? Tada su se termini znali ranije a sada ne.

ford

pre 10 meseci

@Powerhouse
Reci Molim te da nemaš više od 15 godina,preklinjem te!!
I stvarno se nadam da ako imaš više godina,da nisi iskoristio kompletan intelektualni kapacitet koji poseduješ,e he he..

Dex

pre 10 meseci

Partizan se bukvalno izivljava nad svima. Poslije ovoga, čak i da promene termin Zvezda ne treba da izadje na utakmicu. Dajte im taj trofej da i Željko osvoji nešto ako ga nije sramota

molina

pre 10 meseci

Cekaju Cedevitu sa slovenackom ligom a ne cekaju KLS?
Partizan hoce titulu u ABA bez borbe a nece da igra KLS. Vrlo sportski nema sta.

matori

pre 10 meseci

Da se ne lažemo oni jedini to realno i mogu da izvedu jer imaju dva kluba u svakom takmičenju.Nek se lepo dogovore ko će gde i mirna Bačka

Jaaaa

pre 10 meseci

Ovo ljudi nije nista normalno, kakvi su ovo termini, ovako se obesmisljavaju takmicenja, ajd Partizan igrao euroligu pa se cekalo( do nekle da razume) onda veliki razmaci izmedju utakmice jer pojedine ekipe igraju domaca takmicenja, sad eto Cedevita igra domace finale Partizan ceka, a ova nazovi nasa super liga sta je ovo?, 8 ekipa igralo dve grupe da a Zvezda direktno u finalu(komedija) Partizan drugu godinu ne igra takmicenja bez ikakvih sanckcija(jos veca komedija) pa je ne znam ko je ovde lud, samo teraj loptu.
(Chuki, 3. jun 2023 16:31)

Bravo... Konačno jedan neostrašćen komentar. Ovo što se radi sa terminima je haos. Moglo je to sa pola mozga da se isplanira... Kalendar 1 ako svi poispadaju iz Evrope do aprila, pa kalendar 2 ako neko prođe dalje itd... Msm, ovo je mogao da isplanira unapred čovek sa prosečnim IQ-om. Ali očigledno su u pitanju neke druge stvari, ne zdrav razum.