Četvrtak, 01.06.2023.

23:59

Tripl-dabl sjajnog Jokića, Denver poveo u finalu NBA! VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Majami Hit 104:93, u prvoj utakmici finala NBA.

Izvor: PT

Tripl-dabl sjajnog Jokiæa, Denver poveo u finalu NBA! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

294 Komentari

Sortiraj po:

Roko Prč

pre 10 meseci

@Kemp
Znači, po tvom mišljenju samo se Jokiću bilježe asistencije, a ostalima ništa?
Šališ se!?
Kad npr. Embiid doda igraču i ovaj pogodi trojku, to nije asistencija, ali Jokiću se piše.
Tako nekako, a?

Djorgo

pre 10 meseci

Dobro je, većina nije prepoznala ironiju, ili je prepoznala višegodišnje ... o Melounu itd

Meloun je košarkaški Marijan Vajda.
Srećno, dobri ljudi!


*****
Ne razumem se u ovaj sport, ali mi se čini da je ovaj Meloun NAJVEĆI SREĆKOVIĆ NA SVETU.
Čitam već godinama da nema pojma, i sigurno je tako, a evo sad njegova ekipa na 3 pobede do titule.
Onaj Marej - veze nema, "poludi" jednu utakmicu, ali zato ga nema sledećih 10. Onaj Porter, što ga zovu Džunior, pa ko njemu dade onoliko pare, stan i hrana - dosta je i tako dalje. Da im nije NAŠEG "Jokare" - ništa. Mada, (kako čujem) ne igra za reprezentaciju, nije ni čudo. Mora i on nešto da osvoji - puste pare ...
(Ali baš baš, 2. jun 2023 07:39) # Link komentara
Preporučujem(+14)Ne preporučujem (-54)

Pant-LA

pre 10 meseci

Lagano, kao sto smo i pricali, majami je prenizak za denver, adebajo na jokicu, i onda ostaje gordon i mpj na nizim igracima, imaju jokica koji to iznova i iznova eksploatise i to je to.. Pricalo se o odbrani i zoni, i sve to stoji, otezavaju, sto se videlo u nekoliko napada kad je jokic na klupi ali kada je na terenu sasvim druga prica.. Majami lose sutirao trojke a imali bolji procenat i ubacili vise trojki od denvera.. Denver odigrao sa dosta rezerve i lagano dobio, kontrola utakmice od pocetka do kraja.. Moze majami bolje ali itekako moze i denver..

Pant-LA

pre 10 meseci

Kemp
Ako neko pravi blokove onda je to Jokic.. Ameri imaju naziv i za to, ne znam tacno, neke kao asistencije, a odnosi se na dobro postavljen blok gde saigrac ostane sam na sutu, Jokic ubedljivo prvi u ligi i u toj kategoriji koja nije vidljiva ispodprosecnom gledaocu..

Neko iz mase

pre 10 meseci

Ajd, ovako, postoji pojam najbolji koji se bazira na statistici i najveći koji se bazira na uticaju i utisku.
Biće da je Jokić najbolji ex Yu igrač a Dražen najveći.
Slično kao što je Mesi bolji od Maradone ali je Maradona najveći.

Karlo Prvi

pre 10 meseci

Majami jednostavno premali za Denver. Serija je na Denverovom "reketu" - oni odlučuju. Ako igraju kako znaju i umeju, pobeda je sigurno njihova. Jokić je naravno genije i posebno ova postava Majamija mu ne može ništa. Šek mu se obraćao kao da je lično Gospod Bog, a Barkli je već odavno veliki ljubitelj (kao i mnogi drugi znalci a la Bil Simons). Nagetsi samo ne smeju da popuste i moraju da gaze nemilosrdno. Majami se neće lako predati, što su i ovde pokazali.

Goran

pre 10 meseci

Odlčno odigrana utakmica Denvera ali se ne mogu oteti utisku da bi bilo mnogo neizvjesnije da je Majami pogodio samo nekoliko otvorenih šuteva za 3 poena koje občne pogadjaju! Nadam se da će Denver znati odgovoriti i na bolje izdanje Majamija!Sretno!

Neko iz mase

pre 10 meseci

Ajd, ovako, postoji pojam najbolji koji se bazira na statistici i najveći koji se bazira na uticaju i utisku.
Biće da je Jokić najbolji ex Yu igrač a Dražen najveći.
Slično kao što je Mesi bolji od Maradone ali je Maradona najveći.

Kemp

pre 10 meseci

Posle prve utakmice krenulo velicanje Jokica, ne daj boze Denver da osvoji a verovatno hoce, pocece poredjenja sa Jordanom, Teslom, Bogom.
A ceo Denver igra dobro, koliko je Jokic vazan toliko je i Gordon koji pravi blokove, igra odbranu, radi sve ali to se ne vidi u statistici urucenja i nepostojecih asistencija koje se beleze Jokicu.

smeh

pre 10 meseci

E ovaj Jokić i njegovo nabijanje statistike i to u finalu NBA. Još on beo. U pravu je bio Perkins. Kako ovako fenomenalnom igraču da daš MVP nagradu? Ali lica Barklija i Šeka kada su pričali sa Jokićem, kao da su upoznali svog idola u tom trenutku. Očekivana pobeda Denvera iz više razloga. Međutim bilo je impresivno čitanje odbrane Majamija od strane Denvera na čelu sa Jokićem. Kao da su uvek znali šta će Majami da igra u odbrani, od zone do čoveka sa udvajanjima, i tako lagano sve završavali uz asistenciju za igrača koji je u tom trenutku u najboljoj poziciji tj. koji je sam ili ima prednost u odnosu na svog čuvara. Košarkaška poezija i pokazatelj kako treba da se igra košarka. Duo Jokić i Marej je jedan od najboljih koji je ikada postojao u NBA. Međutim tek je prva utakmica. Čisto sumnjam da Spolstra neće pronaći neke rupe u Denverovoj igri koju će pokušati sa eksploatišu koliko već od naredne utakmice. Očekujem mnogo više korišćenje zone u narednom meču i igranje na kartu da će udvajati Jokića i Mareja i igrati na kartu lošeg šuta spolja ostalih igrača Denvera.

joca

pre 10 meseci

ko god bilo koga iz exyu stavlja u istu ravan sa Jokićem i ulazi u poređenje, nema blage veze o košarci. U pitanju je samo žal za prošlim vremenima. Vreme u kom je i ta osoba bila mlađa pa mu sve iz tog vremena izgleda slađe.
Bilo kog igrača iz exyu da uzmete, uticaj na igru nije ni bliiizu Jokiću. I to pričam u kontekstu njihovog vremena.
U svojoj najboljoj sezoni, Držan je bio 11. poenter u celoj ligi sa 50 posto šuta iz igre. Dakle ni u prvih 10 , o čemu dalje da pričamo ako znamo da mu je šut bio glavno oružje. Netsi su bili 6. na Istoku....
Čovek je samo dokazivao tadašnji jaz evropske košarke gde je bio superstar bez dvojbe, i NBA gde je bio jako dobar košarkaš u par sezona. Sve ostalo je mitomanija zasnovana na tragediji koja ga je sprečila da možda pokaže više, a možda i ne. Nikad nećemo znati. U poslednje dve sezone je imao punu priliku da pokaže sve, i došao je do velikih visina, ali ništa dovoljno za neku legendu zasnovanu na realnim uspesima.

мр

pre 10 meseci

Drazen ne moze u istu recenicu sa Kukocem i Pedjom kad je karijera u nba u pitanju. Jeste razlog pogibija, ali je tako. Pritom, i da je ostao ziv imao bi jos 4,5 sezona i bio bi mu kraj karijere. Sto se tice individualnih dostignuca, malo ko iz Evrope moze sa Jokicem da se poredi, a iz stare Juge apsolutno niko.
(Roki, 2. jun 2023 08:32)

Од европских играча највише титула има Кукоч. Играо у најбољем тиму, био шамнпион, и његова улога није била мала. Новицки је био шампион, и најбољи и најважнији играч свог тима. Тони Паркер шампион и једна од 2 најважнија играча. Јокић пише своју причу. Сабонис је био доста битан играч свог тима. Марчуљонис је имао одличне моменте у својој НБА каријери. Вероватно сам испустио неког. Дражен нема шта да тражи у поређењу са свима горе наведеним. То што је био изванредан кошаркаш, нема никакве везе јер се гледа цела каријера. У очају се туче по некрофилији и покушавају се некаква поређење. А опет не разумем, јер и код њих постоји човек са огромним успесима у НБА.

pasjiskot

pre 10 meseci

Sunce ti žarko, nakon bullsa 90ih, mislio sam da neću po noći ostajat budan zbog tekmi. Jokić klasa, kojom lakoćom taj čovjek igra, majko mila, baš je gušt za gledat. Skroman, dobar dečko, grijeh je ne navijat. A ono Dražen, Kukoč, Divac, bez veze usporedbe, baš nebitno, uživajte u senzacionalnoj košarci. Pozdrav iz Zagreba

Dex 1

pre 10 meseci

Bok svima, evo samo da dam malo svoje mišljenje o usporedbi Nikole i Dražena. Prvo, svaka, svaka čast Nikoli, to je košarkaška simfonija, stvarno nešto genijalno i jedinstveno, gušt za gledati kako Amerikancima trlja sol na ranu sa pravom košarkom u usporedbi s njihovim highlights preseravanjima. Da se vratim na usporedbu s Draženom; u statistici i NBA utjecaju, nema govora uopće o ikakvoj usporedbi, tu je Nikola prvi i sam u svom svijetu, ali Dražen je pak legenda legendi, kao vođa, kao figura koja je osigurala prihvaćanje i priznavanje Europske košarke u cijelom svijetu, pa evo najveći dokaz je da se on stalno prvi spominje kada se rade usporedbe, a svima je jasno da NBA statistikom nema rezona za usporedbe. Probajte se prisjetiti kakav je bio doživljaj ljudi, naročito na ovim prostorima, kada je Dražen nastradao, pa moja baka s 80 godina je tjedan dana neprekidno plakala, a vjerujem i jako veliki broj ljudi na ovim prostorima i šire, stoga ne vjerujem da danas postoji i jedan sportaš koji bi ostavio takav trag u povijesti. Uglavnom, rekao bih da je usporedba između njih usporedba kruška i jabuka. Evo, polu-kratko od mene, lp...
(Kasie, 02. jun 2023 10:07)

Ne znam šta si hteo da kažeš. Ko je rekao da Dražen nije legenda? Legenda je i Dragan Mance, i on je poginuo mlad, ali nikome ne pada na pamet da ga poredi sa npr Savićevićem ili Modrićem.

vince carter

pre 10 meseci

Citam sad komentare licemera o tripl dablovima kojima prozivaju Petrovica i Stojakovica,za iste te tripl dablove pre nego sto je Jokic poceo da ih belezi pisali da su prevara kad god su ih pravili Lebron,Westbruk,Harden i tripl dabl nikada nije bio bitan u bilo kakvim debatama,a pazi sad!! Pazi Jokic u ono vreme pitanje dal bi uopste bio Nba igrac,kako bi bio fizicki spreman,dal bi Americki treneri dopustili evropskom igracu da se pita za bilo sta vise od role igraca bez obzira koliko je dobar. Kukoc je bio za klasu bolji igrac od BJ Armstronga kad je dosao u Bullse pa nije mogao da ima minutazu kao on. Ovaj jedan pise da je Barkli vodio Sunse do titule i dobi silne pluseve,garant da neko napise da je Jokic usao u top 10 po broju poena,kradja,blokada,skokova,asist dobio bi gomilu pluseva. Isto kao sto pisu da je Jokic veci od Birda🙈 A sta je najjaca stvar,kad se Jokic pojavio u Nba,ja sam ovde njime ucutkivao Lebronove fanove koji su pisali da neko kao Bird ne bi mogao da igra danas,ali umesto da shvate time da je Jokic dokazao da je old school fundamentalan kosarkas iznad nove generacije Amerikanaca oni su pomocu manipulacijom pojedinih pojmasa okrenuli pricu da je Jokic nova generacija a on ovako igrao pre 8 i 9 godina u Megi,sa potpuno istim potezima...a da ste tada pitali ove pojmase rekli bi isto kao i za Birda i bivse igrace "A Protiv koga ovo radi,pojesce ga u Nba danas"🙈😅

Pseudoharms

pre 10 meseci

Sta ti je zivot,Srbi navijaju za Americki tim,za Jokica koji ce pomoci Americkom timu da uzme titulu sa Kanadjaninom Marejem,koji ce doneti radost jednom delu Americke populacije,pevace se Americka himna na kraju a malobrojni polupismeni zaludjenici u Srbiji ce slovima na internet potpori izrazavati divljenje dok im zivot prolazi pred ocima a zemlja se raspada.
(Mare, 2. jun 2023 05:45)

To ti je sport-razonoda. Ja navijam za Zvezdu od malih nogu, ali pratim sport i na svetskom nivou, tako da imam timove koje simpatišem širom sveta. U NBA to je Phila (još od 90tih), u NFL Minesota, u fudbalu Inter, Man U i Celtic. E sad, naravno da navijam za Nikolu, kao što navijam i za Bogdana, jer su naši? Zašto? Radujem se sreći i uspehu jednog od nas - toliko je jednostavno.

P.S. Na svetskim i evropskim u fudbalu simpatišem Italiju, još od Svetskog 90.

DraganBorca

pre 10 meseci

Pametna taktika gosn Malonea-- pustiti Adebaja na par metara a zatvarati drugo sve pogotovo Batlera. Adebajo nije pretnja za 3, jeste dao dosta poena ali to je bila i poenta. Bolje Adebajo da postigne 20+ nego Batler da plodi i drugi da pogađaju. Jako je tesko igrati ovu super pucacku kosarku ako nemas sut za 3 protivnik se odmah odmice i suzava na druge. I plus ovo kaznjavanje mismeceva to se znalo od pocetka. Gordonu stavili 12 poena u kladzi laganica reko da li su ovi realni. Po meni Spoelstra iako top trener nebulozno krece sa 3 beka na ovako visoki Denver i tu je unapred izgubio utakmicu vec posle 15- ak minuta. Meni je fascinantno da ce Denver verovatno uzeti titulu sa Dzefom Grinom koji se vuce kao baba po terenu opet su išli u debeo minus sa njim na parketu :D Jokic je toliko talentovan da će osvojiti titulu sa fakticki igracem manje na parketu 😁 Dzef Grin po skoro svim parametrima ubedljivo najgori igrac u plejofu i neam pojma vise sto se plasi igrati sa Vlatko, Zekeom itd. Elem nemam opustanja gaziti drugu i trecu maksimalno da se ne bi popalio Majami😎

Kasie

pre 10 meseci

Bok svima, evo samo da dam malo svoje mišljenje o usporedbi Nikole i Dražena. Prvo, svaka, svaka čast Nikoli, to je košarkaška simfonija, stvarno nešto genijalno i jedinstveno, gušt za gledati kako Amerikancima trlja sol na ranu sa pravom košarkom u usporedbi s njihovim highlights preseravanjima. Da se vratim na usporedbu s Draženom; u statistici i NBA utjecaju, nema govora uopće o ikakvoj usporedbi, tu je Nikola prvi i sam u svom svijetu, ali Dražen je pak legenda legendi, kao vođa, kao figura koja je osigurala prihvaćanje i priznavanje Europske košarke u cijelom svijetu, pa evo najveći dokaz je da se on stalno prvi spominje kada se rade usporedbe, a svima je jasno da NBA statistikom nema rezona za usporedbe. Probajte se prisjetiti kakav je bio doživljaj ljudi, naročito na ovim prostorima, kada je Dražen nastradao, pa moja baka s 80 godina je tjedan dana neprekidno plakala, a vjerujem i jako veliki broj ljudi na ovim prostorima i šire, stoga ne vjerujem da danas postoji i jedan sportaš koji bi ostavio takav trag u povijesti. Uglavnom, rekao bih da je usporedba između njih usporedba kruška i jabuka. Evo, polu-kratko od mene, lp...

Eto,tako

pre 10 meseci

@ Kasie. Sve si dobro napisao.Meni nije jasno da se bilo ko upoređuje ako igrači nisu igrali u isto vreme.Svaki kolektivni sport se promenio,košarka od pre 40 godina i košarka danas su dva sveta.Druga stvar je uticaj saigrača na igru Dražena ili Jokića itd.Kad pogledaš sa kim je Dražen igrao u reprezentaciji,naježiš se od tih imena i poštovanja za te momke.Pa oni su svi bili među najboljim igračima na svojoj poziciji.Onda pogledaš Jokića i bude ti ga žao.Zaključak,svaka era nosi svoje a statistkika će uvek biti statistika i od nje ne možemo pobeći.

bruder

pre 10 meseci

Uh, ne secam se ovako doktorske partije nekog igraca, pa covek maltene nije sutno prvo poluvreme na kos a najbitniji na terenu, nema napada koji nije organizovao. Na kraju kad je Majami malo pritisnuo opet uzima loptu asistencija, kos, preko Adebaja sa lakocom a ovaj zapeo da ga odbrani svom snagom i dzabe. Marej prasio ceo mech i na kraju Dzoni ima poen vise i od njega. Nestvaran igrach, zaista svoja klasa do sada ne vidjena na svetu. Definitivno zasluzen MVP i ove godine, ali neka nadoknadice nepravdu prstenom i krunisati svoj prajm. Mozda Bird moze u istu recenicu sa Jokicem od belih igraca, ostali jako tesko, kakav Drazen ili Kukoc itd. sta je vama ljudi, to je 5 klasa ispod. Kapa dole majstoru, uzivanje je gledati ga. Djokovic i Jokic samo za naseg zivota, malo li je Srbi??? Idemoooo!!!

Pobrkan narod

pre 10 meseci

"Citam sad komentare licemera o tripl dablovima kojima prozivaju Petrovica i Stojakovica,za iste te tripl dablove pre nego sto je Jokic poceo da ih belezi pisali da su prevara kad god su ih pravili Lebron,Westbruk,Harden i tripl dabl nikada nije bio bitan u bilo kakvim debatama,a pazi sad!! "

Slažem se,do skoro su tripl dablovi bili najomraženija stvar u Srba. A sad kad je Jokić tu,najbitnije u univerzumu. To ti je srpska principijelnost.

"Pazi Jokic u ono vreme pitanje dal bi uopste bio Nba igrac,kako bi bio fizicki spreman,dal bi Americki treneri dopustili evropskom igracu da se pita za bilo sta vise od role igraca bez obzira koliko je dobar. Kukoc je bio za klasu bolji igrac od BJ Armstronga kad je dosao u Bullse pa nije mogao da ima minutazu kao on."

Ne znamo kakav bi Jokić bio u ono vreme, zato što se nije desilo. Zbog toga hipoteze ne funkcionišu. Ono što znamo je da je u sadašnje vreme dvostruki MVP, i da mu nikakvi Draženi i Kukoči po tome nisu ni blizu.

(vince carter, 2. jun 2023 10:13)

PS. Vins, moraš lepo da sročiš komentar i da ima smisla, sa normalno postavljenim znakovima interpunkcije. Skoro nikad ne mogu da provalim šta hoćeš da kažeš.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Ameri vole uvek da stvaraju heroje, da izdvajaju pojedince, ali Denver je najbolja timska ekipa i niko se tu posebno ne izdvaja.
Marej je motor, Jokic organizator, Gordon vazan sraf.
U odnosu na Majami Denver je nivo iznad po timskoj igri.
(Avram, 02. jun 2023 08:47)

Jokic - Mozak
Marej - Srce
Gordon - Dusa
Meloun - Energija
TIMA!

Gandi

pre 10 meseci

Pazi ove rvate što se upljuvase da čovek sa jednom jedinom dobrom utakmicom, bez dabl dabla može se poredi sa Nikolom Jokicem koji je već sad jednim od najboljih NBA igrača svih vremena po ocenama bas NBA igrača. Kompleksi su čudo. Pa Stiv Ker je imao bolju karijeru od Drazena. O Stojakoviću da ne pričamo, običan suter. Presmesni su male komšije, zauvek male

TedThüringen

pre 10 meseci

Jokić je čudo zaista čudo do koje je razine stigao.
Spominjanje Dražena je neumjesno, nisu ista vremena.
Dražen je bio priča za sebe u svoje vtijeme a NBA u njegovo vrikeme je bila drugačija.
Upadne u tim gdje ga trener doslovno maltretira, onda pređe u Netsei pokaže što je.
Uostalom dva puta prvak Europe, sam je sve razvaljivao, Jugoplastika je bila više tim a Cibona samo Dražen neponovljivi igrač.
Divac i Rađa su se na početku bolje snašli jer je centrima bilo mrvu lakše.
Konkurencija na poziciji bekova je tad bila strašna a igrala se i obrana kakva se danas ne igra.
On i Divac su bili pioniri i nije sve u statistici.
Nikoli sretno i do naslova.

Marko

pre 10 meseci

Za ove što komentarišu Divca, Peđu, Dražena, setite se da je ovo Finale NBA lige, da je Jokić na tripl dabl proseku u celom plejofu i da njegov tim ubedljivo pobeđuje. To toliko nestvarno deluje da mi toga nismo ni svesni, bićemo tek za 20, 30 godina. Treći je u celoj NBA ligi po broju poena i skokova u plejofu i lider je u asistencijama kao centar i ima drugi najbolji plus minus indeks u plejofu posle MPJ, saigrača a prva četiri su igrači Denvera. Ako ponove još par ovakvih sezona biće uporedivo sa erom Čikago Bulsa za vreme Džordana i GSW za vreme Karija. Jokić je trenutno najbolji košarkaš na planeti, i najbolji timski košarkaš na planeti jer radi sve one male poslove za tim.

Bruks 021

pre 10 meseci

Vitmen,Prajs....
Dražen iako je bio sjajan,nikad nije predstavljao ništa ozbiljnije u NBA tako da bez obzira na tvoj komentar ko god prati košarku malo duže(a veruj mi da je pratim blizu 50 god.) zna o čemu pišem.Pominjati ostalu trojicu je tek besmisleno.

bla

pre 10 meseci

Drazen nema dabl dabl u NBA.
Stojakovic je bio igrac recimo za 20% bolji od Bogdanovića.
Uzeo je titulu, bio 3.-4. igrač tima.
Jokić ne da je alfa i omega budućeg šampiona, već je jedan od 3 najbolja u ligi.
Tripl dabl Petrović i Stojaković su mogli samo da sanjaju, Nikola ga ima u prosjeku u plej ofu.
Ne blamirajte se!
(Lord, 2. jun 2023 09:20)

Stojakovic je bio daleko bolji igrac od nego bogdanovic. bio je 3 puta all star i dva puta all nba o cemu bogdanovic moze samo da sanja. naravno da je Jokic daleko bolji igrac od Stojakovica.

uncle tom

pre 10 meseci

U danasnjoj kosarci se sve racuna u asistenciju. Ja tebi dodam loptu, ti sa 7,25 pogodis trojku i tebi se pise kos a meni asistencija. To je samo dodavanje, a ne asistencija. Asistencija je dodavanje koje vodi do laganog kosa u reketu ili na poludistanci. Jokicu izvini, nije upere o protiv tebe. Samo komentarisem.
(pobor, 02. jun 2023 07:47)

A ko ce da odredi sta je lagan kos? Bas zato se i racuna svako dodavanje pre kosa kao asistencija da ne bi bilo subjektivnosti. Zamisli da nije tako, pa posle svake utakmice bi raspravljali da li je nesto bila asistencija ili ne, i da li je neko zakinut.

Lord

pre 10 meseci

Drazen nema dabl dabl u NBA.
Stojakovic je bio igrac recimo za 20% bolji od Bogdanovića.
Uzeo je titulu, bio 3.-4. igrač tima.
Jokić ne da je alfa i omega budućeg šampiona, već je jedan od 3 najbolja u ligi.
Tripl dabl Petrović i Stojaković su mogli samo da sanjaju, Nikola ga ima u prosjeku u plej ofu.
Ne blamirajte se!

Burgos

pre 10 meseci

E sad ovako... Prva i osnovna stvar. Nikola Jokic je 100 stepenika iznad svih ostalih balkanskih kosarkasa koji su ikada igrali u NBA,to je valjda svakome ko ima makar gram mozga postalo jasno..Covek koji ima 2 MVP titule u najjacoj ligi na svetu i to dve godine zaredom,i kome je treca titula neopravdano oduzeta.Covek koji je mvp finala konferencije. -Coveka koji u 16 meceva plejofa NBA zabelezi 9 tripl-dablova ne mozemo porediti ni sa kakvim Drazenima,Divcima,Kukocima,Pedjama i ostalim bakracima.Zao mi je ako se neko nasao uvredjen,ali jednostavno je Nikola mnogo visi nivo od svih gore navedenih.Nikola je u rangu sa Gasolom,Dirkom i Janisom.Jako blizu njima je i Luka,a svi ostali koji igraju ili su igrali NBA sa balkana su hiljadama svetlosnih godinama daleko od ovih kosarkaskih virtuoza.

Mešaš babe i žabe

pre 10 meseci

Kakva ti je to logika, pa nek samo jedno dete počne pikati basket u dvorištu zbog toga što vidi i čuje da je Srbin jedan od najboljih košarkaša današnjice ako ne i najbolji, i postane uspešan košarkaš/košarkašica za 5-10-15 godina to je već uspeh za našu košarku.
Da ne pričamo o promociji Srbije i Sombora za koji je čulo ko zna koliko ljudi.
Oni mu donosili MVP nagradu u Sombor u štalu ? a ti pričaš o američkom tržištu i tome kako Jokić ne postoji na košarkaškoj mapi Srbije.
(nosurrender, 2. jun 2023 03:36)

Nijedno dete ne počinje pikati basket zbog Denvera.
Deca počinju pikati basket zbog reprezentacije.
Kada reprezentacija pobedi, o tome se priča svuda. U kući, u školi, na poslu, i to je ono što inspiriše decu.
Kada Denver pobedi raduju se samo pasionirani pratioci košarke koji ustaju u 02:30h ujutru da bi gledali.
Zato nemojte u istu rečenicu repreznetaciju i Denver. Veze s mozgom nema. Pokušavate da spinujete i opravdate sramno ponašanje Jokića prema reprezentaciji.

Samo čovek

pre 10 meseci

Da je Jokić deo nekog velikog tima koji je osvajao prstenove, rekli bi da je pomogao da ponovo budu najbolji. Ovako cela priča ima potpuno novu dimenziju. On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta. Ljudi vole heroje jer se lakše identifikuju sa njima nego sa celim timom.
(Kole, 02. jun 2023 08:53)

Barkli Sanse do prstena? Slazem senpoentom komentara, ali Barkli nikad nije uzeo prsten.

last year loosers-V.P.H.

pre 10 meseci

NBA prsten, 2x MVP, i sigurno MVP plejofa,

a ima verovatno još 2-3 godine na ovom nivou.

Biće najbolji evropski igrač u NBA ikada.

Ser Carls, sampion NBA lige

pre 10 meseci

On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta.
(Kole, 2. jun 2023 08:53)

Kole, obavezno kazi Barkliju da je bio NBA sampion, posto on to jos ne zna! Covek odvali ovakvu glupost, i dobije gomilu pluseva, vidi se ko sve ovde komentarise i lupa plusice, strasno.

Читалац

pre 10 meseci

Изванредна партија Јокића, са 9.-им ТД у 16 мечева те Мареја, ма целе екипе где је 5 играча имало 10 и више поена. Денверу су припале прве 3 четвртине а Мајами је притиснуо у 4. четвртини. Тројком Најсмита смањио је на "минус девет" (96:87), али поново је Јокић показао класу и затворио меч. Никола је био најефикаснији играч меча са 27 поена (12/8 шут, 2/1 за три 12/10 бацања), уз 10 скокова и 14 асистенција. Мареј је посустао при крају, али је ипак убацио је 26 поена (22/11 шут, 7/2 за три), уз шест скокова и 10 асистенција. Гордон је додао 16, Портер 14 (12 ск), Браун 10 поена… Винсент и Лаури су убацили 50 % тројки!

Код Мајамија далеко најефикаснији је био је Бем Адебајо са 26 поена, 13 скокова и пет асистенција, Гејб Винсент је убацио 19 (10/5 за три), Хајсмит 18, Батлер само 13 (14/6 шут, 7 ск, 7 ас), а Лаури 11 поена (6/3 за три), а тридесетак секудни у финалу у дресу Мајамија добио је Никола Јовић и имао је скок, али не и поене јер му то није дозволио Јокић!
Нагетси су играли чврсту одбрану и брзе нападе и то је било одлучујуће! Биће важан 2. меч и поготово први у Мајамију. За сада иде све по плану код Нагетса.

Kole

pre 10 meseci

Da je Jokić deo nekog velikog tima koji je osvajao prstenove, rekli bi da je pomogao da ponovo budu najbolji. Ovako cela priča ima potpuno novu dimenziju. On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta. Ljudi vole heroje jer se lakše identifikuju sa njima nego sa celim timom.

buszaw,dinamo and prof.subzero

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)


skazem se sa tobom.ovo danas je sou biznis a ne kosarka,,odbrane ne postoje,sudjenje uzasno sve je barem 50 posto losije nego 90 tih.

box

pre 10 meseci

Drazen bolji od Jokica hahaha. Pa u to ne veruju vise cak ni ustaska emigracija ili patoloski jugonostalgicari. Bogdan je u rangu sa Drazenom a Stojakovic je cetri lige ispred. Jokic je sa druge strane u rangu sa Birdom, Hakimom, Cemberlenom.

Pera Ždera

pre 10 meseci

I tako Jokic resava utakmicu agresivnoscu u 4/4 cisto da ne bude da je istom dominirao sa samo 5 suteva do 4/4 ;)

Ne mozes ga zaustaviti. Kao sto rece komentator, ne pravi nijednu gresku, pogresnu odluku sa loptom. Sledecu ga mogu "usmeriti" da vise poentira jer je u orkestraciji svih na parketu (na obe strane) pa i tetkica u hali, ipak jaci otrov po protivnika, ali dzabe... Neverovatan.

Marej SAVRSEN, Porter zreo, defanzivno ODLICAN. Gordon kljucan u stavljanju Batlera na sebe dominacijom na manjem cuvaru u 1/4 sto je dosta iscrpelo Dzimija za ofanzivni deo u nastavku. BBraun pametan.

Meloun iznenadio (reakcija mimo dobro poznatih sablona) ostavljanjem Jokica pocetkom 4/4 u igri osetivsi Majamijev nalet i bespotrebnu, potencijalno tesniju zavrsnicu.

Kao sto pomenuh ispod, bolje da je ovako manje dominantno, da nije bas +20, usled potencijalnih osporavnja pljuvaca Denvera i Jokica kako je, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, Finale negledljivo i dosadno totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja...

Za takve individue, ova utakmica je cist primer kako se igra Jokica nikako ne sme gledati crno belo i povrsno jer utakmicom dominira i sa minimalno suteva + ga je Adebajo npr "napunio" kosevima (donekle i takticki pusteno) pa se opet taj momenat ne spominje jer je Nikolin uticaj toliko ogroman i sirok, svestran da se takva stvar moze i na momente zanemariti (koliko god neki uporno forsirali taj narativ) jer ocigledno takvom, "prosecno" defanzivnom postavkom uticaja (i ako je daleko od istine da je prosecna), pobednickom kosarkom, vodi najbolji tim lige ka prstenu jednim od najboljih POff izdanja u istoriji kosarke.

I za kraj, sa recima Mark Dzeksona (jedinog sa pravom glasa koji Jokica nije stavio u pet MVP izbora) ... Poniznost/slromnost takvog All time igraca je inspirisuca :)

aabb

pre 10 meseci

Jokić je uz Novickog najbolji Evropski igrač svih vremena.
(Guns N Roses, 02. jun 2023 04:14)

Jokic je bolji od Novickog, i moze se reci da je najboljeli evropski igrac svih vremena. Takodje se moze meriti sa Lebronom, Dzordanom itd..ne prema broju titula, rekordima i zakucavanjima, vec po nacinu na koji utice na igru. Stvarno nisam video igraca koji tako utice na ceo tim i koji ima sva oruzja u napadu, prakticno mu ne mozes nista, nacice nacin da on ili tim daju kos.
On je sinonim za mvp-a i ono sto ji Brusi Li rekao, budi kao voda. Nisam nikad gledao takvog igraca koji poseduje toliko oruzja u napadu.

temperature

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57



Svi kažu da Hrvati nemaju smisao za humor. Ovaj komentar dokazuje da nisu u pravu ;)

Roki

pre 10 meseci

Vitmen, Prajs

Pobrkao si loncice, Drazen ne moze u istu recenicu sa Kukocem i Pedjom kad je karijera u nba u pitanju. Jeste razlog pogibija, ali je tako. Pritom, i da je ostao ziv imao bi jos 4,5 sezona i bio bi mu kraj karijere. Sto se tice individualnih dostignuca, malo ko iz Evrope moze sa Jokicem da se poredi, a iz stare Juge apsolutno niko.

Avram

pre 10 meseci

Ameri vole uvek da stvaraju heroje, da izdvajaju pojedince, ali Denver je najbolja timska ekipa i niko se tu posebno ne izdvaja.
Marej je motor, Jokic organizator, Gordon vazan sraf.
U odnosu na Majami Denver je nivo iznad po timskoj igri.
Butler ovde nece doci do izrazaja zbog Gordona ni u jednoj utakmici, a odbrana Majamija je takva da ne moze da zaustavi ni jedan napad Denvera samim tim imace veliki pritisak u fazi napada.
Bice cudo da Majami pobedi jednu utakmicu, jer kvalitetom nisu ni za Evroligu. Cinjenica da oni sa ovim timom igraju vec drugo finale je najbolji pokazatelj ne(kvaliteta) danasnje NBA.

Jokic, Nikola Jokic

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Drazen nije imao nikakav znacajan uspeh u NBA, bas nikakav. Nula triple-double ucinaka i nula double-double ucinaka u NBA. Tako da... Drazen je taj koji ne moze u istu recenicu sa Jokicem zato sto je Jokic stvaran kosarkas a Drazen samo mit.

Ja

pre 10 meseci

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Šta ti lupas ? Čovek samo kaže, daje ideju za one koji mogu, nije ti palo na pamet da ima ljudi koji rade posle podne ? Ja sam ranije radio od 13 do 21č skoro godinu dana… nisam sigurno jedini, i ?
(JPR, 2. jun 2023 03:53) # Link komentara

Ideja je odlicna bas za one koji rade mnogo. Meni je ogroman problem da ustanem u 2 jer legnem oko 12, 1 upravo posto ceo dan radim, onda ustanem u 5 kao i obicno i pogledam uz kafu utakmicu uz premoravanja za sat i 15 i u 6:30 startujem sa poslom. Tako da ne remetim ritam spavanja meni je 4-5 sati dovoljno odspavam i jedno 45 min na pauzi za rucak.

Da budemo na čisto

pre 10 meseci

Da tabana loptu majstorski to je tačno, ali je i tačno da gde god je mogao, potpisao je podršku aktuelnom predsedniku naše zemlje, tako da ...

D

pre 10 meseci

Denver je toliko krupniji od njih, kao da igraju protiv srednjoskolaca. Majami mozda dobije jednu uz neki nenormalan procenat suta i to je to. Denver ide u Majami sa 2:0 vraca se sa 3:1 i zavrsava posao kod kuce.
Ako uzmu titulu Jokic postaje najbolji evropljanin u istoriji NBA.

Luka

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

A što?
(Mister B, 2. jun 2023 04:08) # Link komentara

Pa o pokojniku sve najlepse. Drazen je bio vrhunski igrac za Evropu i solidan igrac u NBA ali posle tragedije sve je to pomnozeno tri puta.

zoran

pre 10 meseci

-Bravo za Jokića igra sjajno.
Posebno se Jokić istakao u plejofu.
Sasvim sigurno Jokić je trenutno najkorisniji igrač u Nba.
-Jokić je nadigrao Finiks sa Durantom i Krisom Polom.
Nadigrao je Lejkerse sa Dejvisom i Lebronom.
-Ostalo je samo da nadigra Majami sa Džimi Batlerom.
-prvi neč finala sjajan.
Ostalo je Denveru da dobije još tri meča i da uđu u legendu.
Nikada Denver nije osvojio prsten a nije bio ni ovako blizu.

Mynx

pre 10 meseci

@Miloš:Jokic da igra 3 na 5 mislim sa Jos dvoje u petorci a protiv 5 ne bi prosao grupu u Evrokupu.
A da igra 1 na 5 sam protiv njih 5 iz neke zgrade iz blokova izgubio bi utakmicu.
Nesto ih nema oni silni kenguri...oni verovatno igraju NBA 2023 na sony-u i tamo Boston vodi protiv Denvera 3-0 u finalu Jaylen Brown ima 45 poena TRECU,Smart tripl dabl,Tatum tripl dabl,a Jokic 4 poena.

bob

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Na zalost Drazen je jako kratko igrao u NBA i manje vise samo mi sa ex JU prostora pricamo o njemu.
Ovo sto Jokic radi je prevazislo sve ex JU NBA kosarkase, ako nista njegovo ime prvo na vecini rekod lista.
Jedino sto Jokicu fali sto je NBA prsten da bi imao sve sto se moze imati u NBA ligi.

Konjar

pre 10 meseci

Dragi Vitmene !
Na zalost ne mozes da uporedjujes, Pedju ,Kukoca,Drazena,Divca, oni su igrali neku drugu kosarku, oni nisu bili najbolji u NBA a ni najbolji u svom timu , oni su samo igrali dobru kosarku i bili nasi.

Nnn

pre 10 meseci

Srećno našem Nikoli.
Nema spavanja večeras.
(Partizan najveći, 02. jun 2023 00:04)

Kojem Nikoli? Jokiću ili Joviću? Obojica su naša.
(Masariko, 02. jun 2023 00:16)

Za ovog drugog niko i ne zna…

Brico

pre 10 meseci

"Da li će Porter da prepusti neki skok Jokiću , iz ruke mu otima loptu "

Bravo Saša.
To je suština svega što treba znati o ovim priučenim ljubiteljima košarke.

Denver i uspjeh momčadi više-manje , bitno je da ga ovi njegovi ne spriječe da otvari TD , ili da mu ne daj Bože Murray uzme MVP finala.

Aj ne drobi

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57) # Link komentara

Sta je Drazen napravio u NBA?

Ali baš baš

pre 10 meseci

Ne razumem se u ovaj sport, ali mi se čini da je ovaj Meloun NAJVEĆI SREĆKOVIĆ NA SVETU.
Čitam već godinama da nema pojma, i sigurno je tako, a evo sad njegova ekipa na 3 pobede do titule.
Onaj Marej - veze nema, "poludi" jednu utakmicu, ali zato ga nema sledećih 10. Onaj Porter, što ga zovu Džunior, pa ko njemu dade onoliko pare, stan i hrana - dosta je i tako dalje. Da im nije NAŠEG "Jokare" - ništa. Mada, (kako čujem) ne igra za reprezentaciju, nije ni čudo. Mora i on nešto da osvoji - puste pare ...

don tom

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Dokle vise sa tim mitom oko Drazena Petrovica. Ne moze mu Drazen ni cipele cistiti.

pobor

pre 10 meseci

U danasnjoj kosarci se sve racuna u asistenciju. Ja tebi dodam loptu, ti sa 7,25 pogodis trojku i tebi se pise kos a meni asistencija. To je samo dodavanje, a ne asistencija. Asistencija je dodavanje koje vodi do laganog kosa u reketu ili na poludistanci. Jokicu izvini, nije upere o protiv tebe. Samo komentarisem.

Nikola

pre 10 meseci

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Svako sebi daje pravo da komentarise. Isto tako sam odgledao vecinu plej ofa, dodjem kuci sa posla i premotam. Nekad saznam rez nekad ne ali neizvodljivo mi je da dva mjeseca npr gledam po cijelu noc a ustajem u 6, u bolnici bi zavrsio. A volim kosarku takodje, tako da sam i ja nasao taj metod sa nba replay.

Nnn

pre 10 meseci

Nije mi jasno da neko i dalje stavlja bilo kog drugog srpskog kosarkasa u istu rečenicu sa jokicem…dok je ovaj čovek najdominantiniji igrac najdominantnije lige na svetu, neki ga porede sa tamo nekim stojakovicima, drazenima i ostalima…bukvalno je legitimno pitanje u tom slučaju, a izvinite KO SU TI DRUGI sa kojima poredite ovog čoveka???

montoya

pre 10 meseci

Gledao utakmicu, vidim na kraju Jokic dao 27p...gledam , ne verujem...kako, kada, pojma nemam ali covek lagano, sa pola gasa najbolji strelac. Fascinantno!

Manje vina, manje vina!

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Po kom to kriterijumu, molim?

Niko Kao Ja

pre 10 meseci

Odusevljava me kako uspeva da najboljim igracima na svetu namesti fore sa terena kod Centrisa. Neko ovde kaze, Jokic i njegov uspeh nemaju veze sa Srbijom. Taj sto je to reko ocigledno nije igrao basket kod nas na kraju zgrade.

Simon

pre 10 meseci

Kako deli lopte čovek!!! I to pod kojim pritiskom i totalno zatvoren se izvuče i pošalje samom čoveku, što kaže spiker "wide open", i onda to tamo retko kad promaše. Pri tome uopšte ne deluje da ima, ni da je imao tog kome šalje loptu u vidokrugu. Nikola ima radare. Kako brate to izvedeš? Ja stvarno ne razumem a mnogo volim da vidim, bravo!

offline

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 02. jun 2023 00:31)

Najbezbolnije je nocu spavati, a ne drezdati pred TV-om. Lepo se naspavas, odes odmoran na posao pa kad se vratis, rucas, otvoris pivo i na miru pogledas highlights - po Vuku hajlajts - utakmice. Zivot treba koliko god je moguce, a nije mnogo moguce, sebi prilagodjavati, a ne obratno.

DM32

pre 10 meseci

Kako igra Denver, kako Jokic vodi orkestar, pesma ljudi, pesma.
(Raci, 2. jun 2023 04:16)

Saigrači ga slušaju i poštuju, jako važno sastaviti tim koji funkcioniše nego nabacati neka imena i reći im igrajte momci

Milutin

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Kakve veze ima Srbija sa Partizanom i Zvezdom? Beogradski pašaluk nije Srbija

aca

pre 10 meseci

Ma kakav kukoc i kakve zajebancije..
Kukoc nikad nije bio glavno lice fransize, nije ni bio 2 a ni 3 u toj istoj ekipi..
Ipade kukoc po ovome bitnije igrac od ajversona hahaha svasta...

Niko nikada nije bio ovako dominantan a sto se tice drazena on moze ici u ran za Radivojem Koracem, ali ne sa jokicem, ipak ga je to komicno da ga s Jokicem porede.

Koliko vidim komentare samo cujem kme kme

Yujiro Hanma

pre 10 meseci

Kevin Lav nije igrao,Martin 1-7,Strus 0-10. Majami nije imao sta da trazi na ovom mecu. Denver definitivno igra strasnu odbranu na spoljnim pozicijama i ovo nije samo Jokicev i Marejev tim.

palop

pre 10 meseci

Ovo je bilo mnogo laganije nego sto krajnji rezultat govori. Mislim da ce sledecu Majami mnogo vise da stisne, ali ako Denver tu ne poklekne, odradili su veci deo posla i smesi im se titula.

Wolver

pre 10 meseci

Jokic ce uzeti i drugi prsten u zivotu, a ja izgleda ostati i bez ovog jednog posto nema sanse da me probude ni alarm ni express lonac od drage.

Zlooba

pre 10 meseci

Raduje me statistika, Denver je relativno lako kontrolisao utakmicu, a ne može se reći da ga je šut vanserijski služio, čak mislim za 3 poena ispod proseka. Druga utakmica možda i najbitnija, budu li poveli sa 2-0, mislim da sledi i jedan brejk u Majamiju.. Napred Denver, zaslužili ste istrajnošću..

Sale

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Brate svaka ti čast, stvarno neverovatno... Pre dve godine??? Tebe ako ne uzme neko iz NBA ili bar neki evroligaš ja ću biti u najmanju ruku neprijatno iznenadjen... Baš su retki takvi stručnjaci danas, takoreći vrsta u izumiranju...

шиле

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Дражен није био ни близу Јокићевог нивоа! То што људе пуца носталгија, као и за Тита, то је нешто друго... Јокић је најбољи Европски играч у НБА икада!

Halo Bing

pre 10 meseci

Splavar, 02. jun 2023 02:06)
Ti si očigledno od onih, "Majamčanin, treća generacija".
OK, navijaš za lokalni klub, ali čemu komentari na stranom portalu, na stranom jeziku.

JPR

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Daj bre ne lupaj !

laki

pre 10 meseci

Evo neko reče da je Marej ključ uspjeha Denvera.Zato naš Jokara drži sve te ključeve u svom džepu i vadi ih po potrebi.On je glavni ključar!

bskfan

pre 10 meseci

MPJ igrao 43 minuta i bio +20. Iako ga sut nije sluzio opet je jako bitan za igru Denvera jer oslobadja prostor za Jokica i Mareja. Usput budi receno, imao najvise skokova u Denveru.

Ni Mareja sut nije sluzio ali odlicna statistika 26-6-10

KCP-a nocas nije islo ali je dao svoj doprinos da Dzimija ostavi samo na 13 poena. Dzimi imao najveci minus u Majamiju.

Denver tri cetvrtine igrao pametno, cuvali trojkase a pustili Adebaja da sutira neefikasne suteve (26 poena od 25 suteva).

Nikola

pre 10 meseci

Jokic je cudo, verovatno je jedini centar u istoriji NBA koji je ustvari plejmejker. Ne zna covek sta da misli o tome? Moze li Jokic uopste da igra kao centar? Secam se kako je u reprezentaciji Srbije na mestu centra bio prilicno pogubljen i jako nespretan, rekao bih smesan. U tom smislu je on zaista cudo, fenomen od 211cm visine koji trckara okolo i veoma vesto dodaje loptu svojim nizim kolegama, koji za razliku od njega i umesto njega kidaju pod kosem.

zainteresovani

pre 10 meseci

I zasto u 'srpskom finalu' stariji Nikola izbi loptu mladom Nikoli onemogucivsi ga da postigne kos 30 sekundi pred kraj???!

Forestlander

pre 10 meseci

Nikola opet lagano tripl-dabl. Ali to i nije toliko bitno, koliko je bitan njegov uticaj na igru Denvera. Svako ko je gledao utakmicu, video je koliko je bezidejan napad kada on nije u igri. A on je malo "zapeo" tek u poslednjoj četvrtini.

Lazni Brkajlo

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Evo sad gledam po arhivi. U pravu si bio, svaka cast.

beograd011

pre 10 meseci

Jokic,Jokic i Jokic! Znate nasta mislim?Ali uvek se nadje neka hejterska somina da to ospori,kako ce spavati nocas,samo se pitam!
Jos 3 pobede do uspeha najboljeg trenutno igraca na svetu a vi kuckajte sta hocete!

Mladen

pre 10 meseci

Kako bih voleo da ih Denver pometla s 4-0 , najvise zbog onog napaljenog trenera koji nije pokazao ni trunku postovanja prema protivniku. Denver je trenutno drim tim, zaista deluju nepobedivo a pritom veoma skromni momci, idemo Jokara do prstena.

Vanja Petrović

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane.
(Splavar, 02. jun 2023 02:06)

Ima Srba u Koloradu, ima!

The top 10 Cities with the Largest Serbian Community in Colorado are:
#1 Denver - 428
#2 Colorado Springs- 353
#3 Aurora - 290
#4 Ken Caryl- 175
#5 Pueblo - 154
#6 Lakewood - 125
#7 Broomfield - 86
#8 Fort Collins - 80
#9 Arvada - 74
#10 Erie - 71

Mare

pre 10 meseci

Sta ti je zivot,Srbi navijaju za Americki tim,za Jokica koji ce pomoci Americkom timu da uzme titulu sa Kanadjaninom Marejem,koji ce doneti radost jednom delu Americke populacije,pevace se Americka himna na kraju a malobrojni polupismeni zaludjenici u Srbiji ce slovima na internet potpori izrazavati divljenje dok im zivot prolazi pred ocima a zemlja se raspada.

nba-86

pre 10 meseci

lepo reče sad komentator mislim čendler: celom utakmicom dominira igrač koji je poslednji izabran na all-star, nemojte misliti da je on to zaboravio

Eto, tako

pre 10 meseci

Ponestane reči da se opiše Nikolin uticaj na igru Denvera.Drago mi je i zbog Melouna,sjajno je pripremio utakmicu.Mnogo je bio osporavan.Na kraju još jednom da pohvalim brata našeg Gordona,neverovatno je dobar na oba kraja terena.

drula

pre 10 meseci

Ne znam da li je neko rekao Porteru da ne šutira za tri poena ako nije sam. Inače odličan igrač, pre svega odbrana… ali ja ne znam kad sam video da je pogodio tu trojku kad forsira… svaku tekmu ima bar 5 pokušaja i nikad ništa, znaci svaku tekmu protraci 5 napad bezveze.

bo

pre 10 meseci

Vidim neki lupetaju da je Drazen bolji igrac od Jokica,brojke sve govore dve godine MVP I ako bog da ove godine ce biti u plejofu,koliko je puta bijo Drazen?

Milos

pre 10 meseci

Ima nas Srba u Denveru i Koloradu ne bi verovali koliko , pa imamo i crkvu našu u Denveru.
Kad idem ulicom sa srpskom zastavom ljudi me zaustavljaju, grle, hoće da me časte pićem, traže mi rakiju :), ima pored Ball arene, počeli su da služe rakiju na meniju, šou. Lepo je biti Srbin u Koloradu.

Merhunisa

pre 10 meseci

Džamal je tako sladak, ali Miami ne može lošije od ovog kako su odigrali pa dobijaju drugu tekmu 100% kad se skroz prilagode na nadmorsku visinu.

Ako povedu sa 3:1 protiv Denvera mislim da će ih tući u 5 utakmica kao Milvokija.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Dve kljucne stvari pored ociglednih u kontekstu fenomenalne ofanzive svih u Denveru... Gordonova dominacija u 1/4 nad manjim cuvarom uslovljava Batlera da ga cuva u 2/4 sto ga dosta crpi za ofanzivni, izolacijski (posto tako ugl dominira) deo parketa. I druga stvar, sto bi rekao komentator, Jokic nije napravio ni jednu jedinu gresku sa loptom, nijednu pogresnu idluku, bez silovanja, dominacija utakmicom sa samo 5suteva (za sada). Ispostavlja se po ko zna koji put da je bolje, za protivnika, izabrati da poentira nego da razvaljuje odbranu orkestracijom... So bi rekao S Ker, kada Jokic ima loptu, svi su pretnja :)

XXX

pre 10 meseci

@BOB:

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Napusti internet
(BOB, 02. jun 2023 03:59)

Haha… CARE

hill

pre 10 meseci

Drazen jeste bio vrhunski kosarkas. Nazalost tragicna smrt, a pre svega pogresna epoha u NBA. Kada je evropskim igracima bilo mnogo tesko da dobiju sansu Divac je imao srece, sto je dosao odmah posle Dzabara. Drazena je i Luka prevazisao, o Jokicu je bespodrebno i pricati. Jokicu jos treba i Novickog da prestigne i bude najbolji Evropljanin ikada. Otvara mu se vec ove godine.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Nekako prizeljkujem da ova utakmica ne bude realnost cele serije u kontekstu kaganih pobeda od +20 (da ne ureknem)) JER ce mnogi pljuvaci Denvera i Jokica, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, nazivati Finale dosadnim i negledljivim totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja na pas vise...

predrag

pre 10 meseci

Ako je protiv Lejkersa druga utakmica bila ključna, mislim da je ovo ključna pobeda Denvera u ovoj seriji.

Bez nekog cimanja, lagan tripl-dabl Jokića, najviše asistencija u debijima u finalu čovek napravio a da se nije ni oznojio.
Početak vladavine nastupa.

drago

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

ozbiljno, svaka cast na zapazanju

zilijen

pre 10 meseci

Kakav je ovo maestro kosarke. Od Bodiroge nisam video da neko tako upravlja celom utakmicom. Ispucavaju se saigraci, na kraju kad spustise na ispod 10 lopta ide tati, Nikola veze 8 poena i cao. Uz Birda i Novickog najbolji beli igrac ikada

mikac357

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Nije ti puno trebalo da shvatiš 6 godina. Opasan si stručnjak!

lale gator

pre 10 meseci

Laka tekma. Nikola kao da i nije morao da šutira. Trčkara, dodaje, skoči, organizuje. Pravi trening. Može da pojača još tri brzine. A smeši se trpl dabl.

xxxx

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)
Bojim se da ih je odavno prevazisao, nijedan ex-yu kosarkas nije bio ovako dominantan u NBA, ni blizu cak. Samo mu fale titule sa reprezentacijom

Guns N Roses

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Jokić je uz Novickog najbolji Evropski igrač svih vremena.

super

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)
on je već odavno prevazišao sve Evropljane u NBA a titula ako dođe biće šlag na tortu...

Daa

pre 10 meseci

Na kraju je dobro što im je kao Majami nesto zapretio pri kraju. Dobro je da vide koliko su zilavi, a razlog broj je taj što je Jokic zabeležio još nekoliko poena skokova i asistencija.

Mister B

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

A što?

srle

pre 10 meseci

Dobra igra Denvera u prve 3 četvrtine, treba ovo privesti kraju na najbolji mogući način. Stiče se utisak da Nagetsi mogu još bolje da igraju, odbrana može bolje sigurno, ali zaista sve deluje da će Denver dobiti u 5. Jokić i Marej strašan tandem.

Djole_Kg

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Bravo care, Jokić je pravo otkrovenje. Ja sam čuo za njega prošle godine.

Daa

pre 10 meseci

Stvarno si stručnjak. Jokić igra 8mu sezonu. Koliko si stručan i pametnom je dosta.
(petao, 02. jun 2023 04:17)

Meni ste smesniji vi što im odgovarate na poruke.

Gordana

pre 10 meseci

@Vitmen
Pa šta je ti uradio Dražen u NBA. Njega je već odavno pretekao i Dončić a kamoli Jokic, dva puta MVP u NBA, što nikad niko iz bivše Juge nije bio ni blizu

Martin

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Tako je treba Jokicu jos 3 MVP titule, 4 NBA prstena i da skupi jos 14 kaznenih poena prolaskom na crveno u reonu Dalmacije da stigne Kukoca. Bas pricam sa Jordanom pre neki dan i on mi kaze da ce to tesko iko postici.

Ragina Glava

pre 10 meseci

Sto je najace, prosecnog Jokica.
Koliko je podigao lestvicu, to je prosto nestvarno!
Cini se da se nije posteno oznojio...
Rutinska pobeda Denvera, da se dobije sledeca i u Majami po makar jedan brejk.
Majami je tezak protivnik, ali ne sme se bezati od cinjenice da je prosto Denver bolji tim.

koje ste vi carine

pre 10 meseci

Gde su oni mama’s boys sto ken.aju protiv Denvera koji se nije ipet dovoljno pojacao, kao da je to cilj kosarke. Gde je ono uigravanje 14o godisnjaci ili odbrana.
Ovaj komentar pisem najvise zbog onih nistaka sto i ore dva dana komentarisali kako su Joku zaustavili Zabarski mini centri. Pa neka ga sad zaustave, da vidim to.

wlado

pre 10 meseci

gledamo svi naravno kao i svaki mec ove sezone denvera. Marej se silno trudi da bude mvp finala, vrv ce mu i poci za rukom jer jokic ima skoro tripl dabl uz nestvarnih 5 suta ka kosu za sada :)

Earth is not round

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)sta je drazen uzeo? Ne blamiraj se

nba-86

pre 10 meseci

grin samo -8 za 11 minuta (svaki njegov +- do -10 premija za denver). imao je grin i 2/3 iz igre, gordon 16 p na kraju, posle 14 u 1/4 samo ova dva sb na 2 min pre kraja. Jokić 27/10 (svi def)/14, 7/2/10 za 2, za 3 1/2, sb 10/12, 1+1(ukr i blk), +- +14 za 40,5 minuta u igri, samo 2 izg (jedna faul u napadu), 1 faul. marej odličan 26/6/10 uz 11/22, mpj 14/12/1 5/15 šut, kcp 3/8 ali kao i uvek fantastičan defanzivno, braun na nivou 4/7 za 10/5/2. tamo hejsmit sa klupe 18p uz 7/10, bem 26/13/5, 13/25 iz igre, batler 6/14, ali veceras ih prodali martin 1/7 i štrus 0/10?!

NR

pre 10 meseci

Dal će Denver napraviti igrača od ovog Portera… Dečko nema srca ni malo. A ponekad deluje kao ni da između ušiju nema ničeg.

Partizan najveći

pre 10 meseci

Ljudi misle posle jedne utakmice da će da bude sve lako...
Majami nije ovdje bezveze došao i to sa 8 pozicije , njih ako bar malo krene šut u sljedećim utakmicama onda su zlo od ekipe .
Sport je čudo , za minutu jednu ili sekundu okrene se sva serija .

Milunka Malina

pre 10 meseci

@maja Srbiji mnogo znace klupski uspesi Pantera,Nanelija,Kampaca, Vildoze i ostalih Kamerunaca. Taman to sto svaki drugi put izgovore uz prezime Jokic da je i Srbin iz Sombora je vrednije nego uspesi BGD Legije stranaca u kosarci.

Alex

pre 10 meseci

Mora se Denver riješiti nekako MPJa. Katastrofalno nepouzdan igrač. Srlja stalno i nerezonski šutevi, sreća pa je Miami tek pred kraj proradio u šutu..

?

pre 10 meseci

Novinarima je posao sve lakši.
Ranije je za Jokićev tripl dabl trebalo da odluče koji epitet da upotrebe (sjajno, fantastično...), sad samo napišu PROSEČNO izdanje Jokića.

OZNA

pre 10 meseci

Spremaj metlu, trebaće i za ove! Jokic i ekipa da se uozbilje sledeće sezone, trebala je metla od početka do kraja! PS Jokara brate pusti Jovica da šutne, taman dečko krenuo ka kosu, a ti mu izbi loptu :)

petao

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Stvarno si stručnjak. Jokić igra 8mu sezonu. Koliko si stručan i pametnom je dosta.

Kontras

pre 10 meseci

Denver i Jokic ce se prosetati do titule sa 4:0 u seriji.

Postoje male sanse da bude 4:1 ili slicno, ali to je sve.

Moja prognoza je 4:0 i prva Nba titula za Jokica.

Maja

pre 10 meseci

Denverova titula biće jedan od velikih i najvećih uspeha srpske košarke.. napred Jokiću... Pa vi patriote vidite za koga navijate
(Dušan, 2. jun 2023 02:32)

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.

Daa

pre 10 meseci

Smatram da je Miami u ovom plejofu imao više sreće nego pameti. Ajde da vidimo u ovom finalu da li grešim, ali od utakmice sa Milvokijem imam taj utisak.

BOB

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Napusti internet

nosurrender

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Kakva ti je to logika, pa nek samo jedno dete počne pikati basket u dvorištu zbog toga što vidi i čuje da je Srbin jedan od najboljih košarkaša današnjice ako ne i najbolji, i postane uspešan košarkaš/košarkašica za 5-10-15 godina to je već uspeh za našu košarku.
Da ne pričamo o promociji Srbije i Sombora za koji je čulo ko zna koliko ljudi.
Oni mu donosili MVP nagradu u Sombor u štalu ? a ti pričaš o američkom tržištu i tome kako Jokić ne postoji na košarkaškoj mapi Srbije.

lale gator

pre 10 meseci

Majami promašio veliki broj otvorenih trojki. To nije normalan tok. Ako u drugom poluvremenu ubaci 50% takvih, eto problema. S druge strane Jokic može da da mnogo više košgeterski. Trebalo bi da bude čista laka pobeda.

nba-86

pre 10 meseci

59-42, kraj 1/2. Jokić 10-3-10, 3/3 za 2, 4/4 sb, 1 ukr, 0 izg, 0 faulova, +- +19. 10 as u 1/2 nijedna izgubljena?! u velikom finalu. kao što rekoše komentatori isuviše je mali majami za denver na svakoj poziciji. ajmo da odmah odu na +20

Nikola

pre 10 meseci

Ovako kad gledaju ljudi kosarku reci ce da nema nikakve odbrane ali Majami je najbolja defanzivna ekipa u PO a izgledaju kao da prvi put igraju zajedno. Denver igra toliko prosto i brzo, u totalno drugoj dimenziji za sve ekipe i mislim da nijedan protivnik ne moze da ih isprati trenutno, strasan ofanzivni potencijal. Mada su i defanzivno poprilično dobri.

Entoni Majls

pre 10 meseci

@embr

Fan fekt: Kodija Zelera ugovarala Zvezda prošle sezone, umalo nije došao :) A vidi ga sad. Šta je život i kad padneš u prave ruke.

Spolstra doktor košarke. Apostolutni broj 1 trener u ligi. Kakve je sve polutane napravio na ljude, počev od one IQ 30 bukve Hasana Vajtsajda do evo Martina, Štrusa, Vinsenta. Bukvalno anonimusima puni džepove. I svi znaju da se nakon Majamija vraćaju u opanke i goli prosek. Neverovatno trenersko umeće.

RW#0

pre 10 meseci

Odgledao ovo poluvreme i to je to sto se tice ovog finala. Nemamo mi neutralni ljubitelji kosarke sta da gledamo ovde. Dovoljno je reci da su Buker i Tejtum najbolji americki igraci ispod 30 godina a pre 15-20 godina ne bi bili ni u 20. Ili da je Embid mvp. Sa odlaskom sada ovih veterana Karija, LeBrona nba gubi svaku draz.

bis

pre 10 meseci

Kako Dobro cuvaju Jokica u prvoj cetvrtini, odradili su domaci zadatak...ali zato zapostavili ostale. Meloun takodje domaci zadatak iskoristio Gordona ciljano, kao sto su Dlo-a ciljano napadali u wcf

JPR

pre 10 meseci

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Šta ti lupas ? Čovek samo kaže, daje ideju za one koji mogu, nije ti palo na pamet da ima ljudi koji rade posle podne ? Ja sam ranije radio od 13 do 21č skoro godinu dana… nisam sigurno jedini, i ?

Mike

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane. Ima ih koji dele misljenje da treba navijati samo za Nikolu, al ima nas sto pratimo i postujemo nas lokalni klub. Nek bolji i spremniji pobedi, sve je to samo zabava, ni u kakvu vecnost se ne ide. Previse dramatizujete u naslovima, pa to je samo sportsko takmicenje
(Splavar, 02. jun 2023 02:06)

Ima nas i u San Francisku ali Jokic je Jokic.

Sabre

pre 10 meseci

Prejak je Denver jednostavno. Marej i Jokic su apsolutno superstarovi, ali i Porter je sjajan igrac, Gordon apsolutno fenomenalno koristi sta god mu se namesti, a tu si Braun i KCP da pogode sve sto im se ostavi otvoreno jer bi ti trebalo 20 igraca da svakoga cuvas kad moras stalno da udvajas makar dva protivnicka igraca. Da ne slavimo prerano, zeznut je Majami ko kratko cebe, ali Denver je druga klasa i ljudi nemaju pravo resenje za njih kad se razigraju.

2CRAZY

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

U 2:30 pocinje show i predstavljanje, sama utakmica uvek pocinje 10 minuta kasnije.

embr

pre 10 meseci

Spolstra da dobije orden za to što je dovukao do finala ekipu koja u rosteru ima Kodija Zelera za rezervnog centra. Čovek je toliko loš da ni u Aba ligi ne bi bio nikakav faktor. Za vreme koje on provede u igri može da se kaže da ga Majami igra sa igračem manje na terenu u oba pravca.

Miloš

pre 10 meseci

Ja ne mogu da vjerujem da čitavu sezonu pljujete Mareja, a čovjek je u bablu dokazao neke stvari. Ja sam se u bablu uvjerio da je Marej nevjerovatan igrač. Realno da nema Mareja, nema šanse da bi Jokić sam mogao da uvede Denver u finale. Po 100ti put ponavljam, Marej je ključ!

Splavar

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane. Ima ih koji dele misljenje da treba navijati samo za Nikolu, al ima nas sto pratimo i postujemo nas lokalni klub. Nek bolji i spremniji pobedi, sve je to samo zabava, ni u kakvu vecnost se ne ide. Previse dramatizujete u naslovima, pa to je samo sportsko takmicenje

Marko

pre 10 meseci

Jokić malo smršo?
(lale gator, 2. jun 2023 02:46) # Link komentara

Burazeru kad dobijes onako slatku cerkicu moras da smrsas i da omanjis jedenje da bi ono imalo. Tako sam i ja oslabio

Dušan

pre 10 meseci

Za sve Jokićeve hejtere, a navodno ljubitelje košarke sledi jedna velika istina... Denverova titula biće jedan od velikih i najvećih uspeha srpske košarke.. napred Jokiću... Pa vi patriote vidite za koga navijate

Splavar

pre 10 meseci

@ kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom

Miroslav

pre 10 meseci

Ključna utakmica za Majami. Ako večeras ne budu mogli da ugroze Denver, neće ni moći. Posle pauze, treba malo vremena da se uhvati ritam.

Рајко

pre 10 meseci

Čini mi se da na ovom video snimku dolaska igrači deluju odsutno, uplašeno???

HRABRE SREĆA PRATI.
AJMO, NIDŽO! AJMO, DENVER!

Djuro Radetich

pre 10 meseci

Jokić i Denver su veliki favoriti. Najveći kvalitet je naravno Jokić, i činjenica da je Majami imao tešku seriju.
Pored toga Denver je domaćin pa ako dodje do sedme utakmice to bi bila velika prednost za Jokica i društvo.

nikola

pre 10 meseci

Идемо Ниџо до титуле па да им покажеш које најбољи eвропски играч икада. Онда се полако одмори па да ти и Богу донесете злато са светског. Волете твоји Срби.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 10 meseci

Jokic ima 28 godina,
Dzordan je svoj prvi
prsten uzeo sa 28 godina.
Mislite o tome!!!
(Cole, 02. jun 2023 00:35)

Pa dobro, otkrij nam, šta da mislimo? Ili šta ti misliš? Nikad nije kasno?
Miličić je uzeo sa 19.

Bole

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav

Masariko

pre 10 meseci

Srećno našem Nikoli.
Nema spavanja večeras.
(Partizan najveći, 02. jun 2023 00:04)

Kojem Nikoli? Jokiću ili Joviću? Obojica su naša.

Fran Filip Filipino

pre 10 meseci

Jokic ima 28 godina,
Dzordan je svoj prvi
prsten uzeo sa 28 godina.
Mislite o tome!!!
(Cole, 02. jun 2023 00:35)

Tako će i Jokić. Samo što će Jokić imati 10/10 u finalima.

samo kazem

pre 10 meseci

"Jel ti zaista mislis da si smesan sa "humorom" ispod nivoa kursadzija ili te neko bas lozi da si smesan???"

Slobodno gledaj kursadzija ali nemoj time da se hvalis ovde u komentarima.

ford

pre 10 meseci

Ajde Nikola,neka bude i u sedam utakmica.
Da i Zvanično uđeš u Večnost.
Bez obzira što si Debeli,Neuki,Sa Skoro Nikakvim Šansama upao u taj što ga mnogi zovu Cirkus,NBA..
I što već godinama unazad pokazuješ i dokazuješ da si Najbolji u tom Cirkusu.
I u sedam utakmica,ja nebitan,laik,Ti Žeim taj Prsten i što se mene tiče,odmah nakon toga idi u svoj voljeni grad,radi sa plemenitim životinjama i da te boli uho,grlo i nos za sve ostalo.
Samo Ti to želim,a Ti posle vidi ima li tu mesta za Dinastiju.
A imam osećaj da će glava poput Njegove da pokida u finalnoj seriji,jednostavno je predodređen za To.
Ajde Nikola,Ajde Denver..!!!

predrag

pre 10 meseci

Pripadnik sam generacije koja je savremenik najboljih srpskih sportista u istoriji naše zemlje!!!!!
Malo li je.
Hvala im bezgranično, a rečima se ne mogu opisati radosti, ushićenja i sva sreća koja me je obuzimala tokom godina.

Kada sam mislio da je kraj njihovim dostignućima ubrzo su me demantovali!!!
Kada bih pomislio da ne mogu bolje, oni su dostizali veće visine!!!!

Kada sam pomislio da je to to, da se nema kud, oni su rušili nedugo nakon mojih zabluda sve rekorde, postigli istorijske rezultate!!!

Sada, prisustvujemo da naš Nikola Jokić, podučavajući one najbolje, na njihovom terenu, na njihovom tlu u njihovoj ligi bude blizu osvajanja titule šampiomw NBA, usput rušeci sve rekorde, kluba lige, pozicije na kojoj igra!!!
Novak Đoković i Nikola Jokić su od osam milijardi ljudi i dve stotine država sveta, nebom podareni nama!
Dovoljan razlog da svi ovih dana budemo ponosni i srećni, da srcem i dušom budemo uz svoje, bez gorčine i zajedljivosti.

Jokić će konačno imati šansu da kruniše jedno epsko putovanje koje je počeo skoro pa neprimećen na draftu, pa sve do dana kada mu se sa dve MVP titule klanjaju i kape skidaju najbolji igrači u istoriji košarkaške lige!

milan

pre 10 meseci

Jokić je Jokić ali iskreno bi voleo da i Jović zablista i stekne veliko iskustvo i samopouzdanje. Za dobru reprezentanciju nam je potrebno još dobrih NBA košarkaša osim Jokića i Bogdanovića. Evroliga je druga liga košarke. Napred naši.

xxxx

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)
Bojim se da ih je odavno prevazisao, nijedan ex-yu kosarkas nije bio ovako dominantan u NBA, ni blizu cak. Samo mu fale titule sa reprezentacijom

Guns N Roses

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Jokić je uz Novickog najbolji Evropski igrač svih vremena.

petao

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Stvarno si stručnjak. Jokić igra 8mu sezonu. Koliko si stručan i pametnom je dosta.

BOB

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Napusti internet

Earth is not round

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)sta je drazen uzeo? Ne blamiraj se

Gordana

pre 10 meseci

@Vitmen
Pa šta je ti uradio Dražen u NBA. Njega je već odavno pretekao i Dončić a kamoli Jokic, dva puta MVP u NBA, što nikad niko iz bivše Juge nije bio ni blizu

Pera Ždera

pre 10 meseci

Dve kljucne stvari pored ociglednih u kontekstu fenomenalne ofanzive svih u Denveru... Gordonova dominacija u 1/4 nad manjim cuvarom uslovljava Batlera da ga cuva u 2/4 sto ga dosta crpi za ofanzivni, izolacijski (posto tako ugl dominira) deo parketa. I druga stvar, sto bi rekao komentator, Jokic nije napravio ni jednu jedinu gresku sa loptom, nijednu pogresnu idluku, bez silovanja, dominacija utakmicom sa samo 5suteva (za sada). Ispostavlja se po ko zna koji put da je bolje, za protivnika, izabrati da poentira nego da razvaljuje odbranu orkestracijom... So bi rekao S Ker, kada Jokic ima loptu, svi su pretnja :)

nosurrender

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Kakva ti je to logika, pa nek samo jedno dete počne pikati basket u dvorištu zbog toga što vidi i čuje da je Srbin jedan od najboljih košarkaša današnjice ako ne i najbolji, i postane uspešan košarkaš/košarkašica za 5-10-15 godina to je već uspeh za našu košarku.
Da ne pričamo o promociji Srbije i Sombora za koji je čulo ko zna koliko ljudi.
Oni mu donosili MVP nagradu u Sombor u štalu ? a ti pričaš o američkom tržištu i tome kako Jokić ne postoji na košarkaškoj mapi Srbije.

XXX

pre 10 meseci

@BOB:

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Napusti internet
(BOB, 02. jun 2023 03:59)

Haha… CARE

Nikola

pre 10 meseci

Ovako kad gledaju ljudi kosarku reci ce da nema nikakve odbrane ali Majami je najbolja defanzivna ekipa u PO a izgledaju kao da prvi put igraju zajedno. Denver igra toliko prosto i brzo, u totalno drugoj dimenziji za sve ekipe i mislim da nijedan protivnik ne moze da ih isprati trenutno, strasan ofanzivni potencijal. Mada su i defanzivno poprilično dobri.

JPR

pre 10 meseci

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Šta ti lupas ? Čovek samo kaže, daje ideju za one koji mogu, nije ti palo na pamet da ima ljudi koji rade posle podne ? Ja sam ranije radio od 13 do 21č skoro godinu dana… nisam sigurno jedini, i ?

Mister B

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

A što?

lale gator

pre 10 meseci

Laka tekma. Nikola kao da i nije morao da šutira. Trčkara, dodaje, skoči, organizuje. Pravi trening. Može da pojača još tri brzine. A smeši se trpl dabl.

srle

pre 10 meseci

Dobra igra Denvera u prve 3 četvrtine, treba ovo privesti kraju na najbolji mogući način. Stiče se utisak da Nagetsi mogu još bolje da igraju, odbrana može bolje sigurno, ali zaista sve deluje da će Denver dobiti u 5. Jokić i Marej strašan tandem.

Entoni Majls

pre 10 meseci

@embr

Fan fekt: Kodija Zelera ugovarala Zvezda prošle sezone, umalo nije došao :) A vidi ga sad. Šta je život i kad padneš u prave ruke.

Spolstra doktor košarke. Apostolutni broj 1 trener u ligi. Kakve je sve polutane napravio na ljude, počev od one IQ 30 bukve Hasana Vajtsajda do evo Martina, Štrusa, Vinsenta. Bukvalno anonimusima puni džepove. I svi znaju da se nakon Majamija vraćaju u opanke i goli prosek. Neverovatno trenersko umeće.

Dušan

pre 10 meseci

Za sve Jokićeve hejtere, a navodno ljubitelje košarke sledi jedna velika istina... Denverova titula biće jedan od velikih i najvećih uspeha srpske košarke.. napred Jokiću... Pa vi patriote vidite za koga navijate

Mike

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane. Ima ih koji dele misljenje da treba navijati samo za Nikolu, al ima nas sto pratimo i postujemo nas lokalni klub. Nek bolji i spremniji pobedi, sve je to samo zabava, ni u kakvu vecnost se ne ide. Previse dramatizujete u naslovima, pa to je samo sportsko takmicenje
(Splavar, 02. jun 2023 02:06)

Ima nas i u San Francisku ali Jokic je Jokic.

Sabre

pre 10 meseci

Prejak je Denver jednostavno. Marej i Jokic su apsolutno superstarovi, ali i Porter je sjajan igrac, Gordon apsolutno fenomenalno koristi sta god mu se namesti, a tu si Braun i KCP da pogode sve sto im se ostavi otvoreno jer bi ti trebalo 20 igraca da svakoga cuvas kad moras stalno da udvajas makar dva protivnicka igraca. Da ne slavimo prerano, zeznut je Majami ko kratko cebe, ali Denver je druga klasa i ljudi nemaju pravo resenje za njih kad se razigraju.

Masariko

pre 10 meseci

Srećno našem Nikoli.
Nema spavanja večeras.
(Partizan najveći, 02. jun 2023 00:04)

Kojem Nikoli? Jokiću ili Joviću? Obojica su naša.

wlado

pre 10 meseci

gledamo svi naravno kao i svaki mec ove sezone denvera. Marej se silno trudi da bude mvp finala, vrv ce mu i poci za rukom jer jokic ima skoro tripl dabl uz nestvarnih 5 suta ka kosu za sada :)

predrag

pre 10 meseci

Pripadnik sam generacije koja je savremenik najboljih srpskih sportista u istoriji naše zemlje!!!!!
Malo li je.
Hvala im bezgranično, a rečima se ne mogu opisati radosti, ushićenja i sva sreća koja me je obuzimala tokom godina.

Kada sam mislio da je kraj njihovim dostignućima ubrzo su me demantovali!!!
Kada bih pomislio da ne mogu bolje, oni su dostizali veće visine!!!!

Kada sam pomislio da je to to, da se nema kud, oni su rušili nedugo nakon mojih zabluda sve rekorde, postigli istorijske rezultate!!!

Sada, prisustvujemo da naš Nikola Jokić, podučavajući one najbolje, na njihovom terenu, na njihovom tlu u njihovoj ligi bude blizu osvajanja titule šampiomw NBA, usput rušeci sve rekorde, kluba lige, pozicije na kojoj igra!!!
Novak Đoković i Nikola Jokić su od osam milijardi ljudi i dve stotine država sveta, nebom podareni nama!
Dovoljan razlog da svi ovih dana budemo ponosni i srećni, da srcem i dušom budemo uz svoje, bez gorčine i zajedljivosti.

Jokić će konačno imati šansu da kruniše jedno epsko putovanje koje je počeo skoro pa neprimećen na draftu, pa sve do dana kada mu se sa dve MVP titule klanjaju i kape skidaju najbolji igrači u istoriji košarkaške lige!

box

pre 10 meseci

Drazen bolji od Jokica hahaha. Pa u to ne veruju vise cak ni ustaska emigracija ili patoloski jugonostalgicari. Bogdan je u rangu sa Drazenom a Stojakovic je cetri lige ispred. Jokic je sa druge strane u rangu sa Birdom, Hakimom, Cemberlenom.

Marko

pre 10 meseci

Jokić malo smršo?
(lale gator, 2. jun 2023 02:46) # Link komentara

Burazeru kad dobijes onako slatku cerkicu moras da smrsas i da omanjis jedenje da bi ono imalo. Tako sam i ja oslabio

embr

pre 10 meseci

Spolstra da dobije orden za to što je dovukao do finala ekipu koja u rosteru ima Kodija Zelera za rezervnog centra. Čovek je toliko loš da ni u Aba ligi ne bi bio nikakav faktor. Za vreme koje on provede u igri može da se kaže da ga Majami igra sa igračem manje na terenu u oba pravca.

ford

pre 10 meseci

Ajde Nikola,neka bude i u sedam utakmica.
Da i Zvanično uđeš u Večnost.
Bez obzira što si Debeli,Neuki,Sa Skoro Nikakvim Šansama upao u taj što ga mnogi zovu Cirkus,NBA..
I što već godinama unazad pokazuješ i dokazuješ da si Najbolji u tom Cirkusu.
I u sedam utakmica,ja nebitan,laik,Ti Žeim taj Prsten i što se mene tiče,odmah nakon toga idi u svoj voljeni grad,radi sa plemenitim životinjama i da te boli uho,grlo i nos za sve ostalo.
Samo Ti to želim,a Ti posle vidi ima li tu mesta za Dinastiju.
A imam osećaj da će glava poput Njegove da pokida u finalnoj seriji,jednostavno je predodređen za To.
Ajde Nikola,Ajde Denver..!!!

temperature

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57



Svi kažu da Hrvati nemaju smisao za humor. Ovaj komentar dokazuje da nisu u pravu ;)

Jokic, Nikola Jokic

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Drazen nije imao nikakav znacajan uspeh u NBA, bas nikakav. Nula triple-double ucinaka i nula double-double ucinaka u NBA. Tako da... Drazen je taj koji ne moze u istu recenicu sa Jokicem zato sto je Jokic stvaran kosarkas a Drazen samo mit.

nba-86

pre 10 meseci

59-42, kraj 1/2. Jokić 10-3-10, 3/3 za 2, 4/4 sb, 1 ukr, 0 izg, 0 faulova, +- +19. 10 as u 1/2 nijedna izgubljena?! u velikom finalu. kao što rekoše komentatori isuviše je mali majami za denver na svakoj poziciji. ajmo da odmah odu na +20

Kontras

pre 10 meseci

Denver i Jokic ce se prosetati do titule sa 4:0 u seriji.

Postoje male sanse da bude 4:1 ili slicno, ali to je sve.

Moja prognoza je 4:0 i prva Nba titula za Jokica.

Roki

pre 10 meseci

Vitmen, Prajs

Pobrkao si loncice, Drazen ne moze u istu recenicu sa Kukocem i Pedjom kad je karijera u nba u pitanju. Jeste razlog pogibija, ali je tako. Pritom, i da je ostao ziv imao bi jos 4,5 sezona i bio bi mu kraj karijere. Sto se tice individualnih dostignuca, malo ko iz Evrope moze sa Jokicem da se poredi, a iz stare Juge apsolutno niko.

milan

pre 10 meseci

Jokić je Jokić ali iskreno bi voleo da i Jović zablista i stekne veliko iskustvo i samopouzdanje. Za dobru reprezentanciju nam je potrebno još dobrih NBA košarkaša osim Jokića i Bogdanovića. Evroliga je druga liga košarke. Napred naši.

aabb

pre 10 meseci

Jokić je uz Novickog najbolji Evropski igrač svih vremena.
(Guns N Roses, 02. jun 2023 04:14)

Jokic je bolji od Novickog, i moze se reci da je najboljeli evropski igrac svih vremena. Takodje se moze meriti sa Lebronom, Dzordanom itd..ne prema broju titula, rekordima i zakucavanjima, vec po nacinu na koji utice na igru. Stvarno nisam video igraca koji tako utice na ceo tim i koji ima sva oruzja u napadu, prakticno mu ne mozes nista, nacice nacin da on ili tim daju kos.
On je sinonim za mvp-a i ono sto ji Brusi Li rekao, budi kao voda. Nisam nikad gledao takvog igraca koji poseduje toliko oruzja u napadu.

pasjiskot

pre 10 meseci

Sunce ti žarko, nakon bullsa 90ih, mislio sam da neću po noći ostajat budan zbog tekmi. Jokić klasa, kojom lakoćom taj čovjek igra, majko mila, baš je gušt za gledat. Skroman, dobar dečko, grijeh je ne navijat. A ono Dražen, Kukoč, Divac, bez veze usporedbe, baš nebitno, uživajte u senzacionalnoj košarci. Pozdrav iz Zagreba

Pera Ždera

pre 10 meseci

I tako Jokic resava utakmicu agresivnoscu u 4/4 cisto da ne bude da je istom dominirao sa samo 5 suteva do 4/4 ;)

Ne mozes ga zaustaviti. Kao sto rece komentator, ne pravi nijednu gresku, pogresnu odluku sa loptom. Sledecu ga mogu "usmeriti" da vise poentira jer je u orkestraciji svih na parketu (na obe strane) pa i tetkica u hali, ipak jaci otrov po protivnika, ali dzabe... Neverovatan.

Marej SAVRSEN, Porter zreo, defanzivno ODLICAN. Gordon kljucan u stavljanju Batlera na sebe dominacijom na manjem cuvaru u 1/4 sto je dosta iscrpelo Dzimija za ofanzivni deo u nastavku. BBraun pametan.

Meloun iznenadio (reakcija mimo dobro poznatih sablona) ostavljanjem Jokica pocetkom 4/4 u igri osetivsi Majamijev nalet i bespotrebnu, potencijalno tesniju zavrsnicu.

Kao sto pomenuh ispod, bolje da je ovako manje dominantno, da nije bas +20, usled potencijalnih osporavnja pljuvaca Denvera i Jokica kako je, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, Finale negledljivo i dosadno totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja...

Za takve individue, ova utakmica je cist primer kako se igra Jokica nikako ne sme gledati crno belo i povrsno jer utakmicom dominira i sa minimalno suteva + ga je Adebajo npr "napunio" kosevima (donekle i takticki pusteno) pa se opet taj momenat ne spominje jer je Nikolin uticaj toliko ogroman i sirok, svestran da se takva stvar moze i na momente zanemariti (koliko god neki uporno forsirali taj narativ) jer ocigledno takvom, "prosecno" defanzivnom postavkom uticaja (i ako je daleko od istine da je prosecna), pobednickom kosarkom, vodi najbolji tim lige ka prstenu jednim od najboljih POff izdanja u istoriji kosarke.

I za kraj, sa recima Mark Dzeksona (jedinog sa pravom glasa koji Jokica nije stavio u pet MVP izbora) ... Poniznost/slromnost takvog All time igraca je inspirisuca :)

Kole

pre 10 meseci

Da je Jokić deo nekog velikog tima koji je osvajao prstenove, rekli bi da je pomogao da ponovo budu najbolji. Ovako cela priča ima potpuno novu dimenziju. On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta. Ljudi vole heroje jer se lakše identifikuju sa njima nego sa celim timom.

Bole

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav

bruder

pre 10 meseci

Uh, ne secam se ovako doktorske partije nekog igraca, pa covek maltene nije sutno prvo poluvreme na kos a najbitniji na terenu, nema napada koji nije organizovao. Na kraju kad je Majami malo pritisnuo opet uzima loptu asistencija, kos, preko Adebaja sa lakocom a ovaj zapeo da ga odbrani svom snagom i dzabe. Marej prasio ceo mech i na kraju Dzoni ima poen vise i od njega. Nestvaran igrach, zaista svoja klasa do sada ne vidjena na svetu. Definitivno zasluzen MVP i ove godine, ali neka nadoknadice nepravdu prstenom i krunisati svoj prajm. Mozda Bird moze u istu recenicu sa Jokicem od belih igraca, ostali jako tesko, kakav Drazen ili Kukoc itd. sta je vama ljudi, to je 5 klasa ispod. Kapa dole majstoru, uzivanje je gledati ga. Djokovic i Jokic samo za naseg zivota, malo li je Srbi??? Idemoooo!!!

Miloš

pre 10 meseci

Ja ne mogu da vjerujem da čitavu sezonu pljujete Mareja, a čovjek je u bablu dokazao neke stvari. Ja sam se u bablu uvjerio da je Marej nevjerovatan igrač. Realno da nema Mareja, nema šanse da bi Jokić sam mogao da uvede Denver u finale. Po 100ti put ponavljam, Marej je ključ!

Lord

pre 10 meseci

Drazen nema dabl dabl u NBA.
Stojakovic je bio igrac recimo za 20% bolji od Bogdanovića.
Uzeo je titulu, bio 3.-4. igrač tima.
Jokić ne da je alfa i omega budućeg šampiona, već je jedan od 3 najbolja u ligi.
Tripl dabl Petrović i Stojaković su mogli samo da sanjaju, Nikola ga ima u prosjeku u plej ofu.
Ne blamirajte se!

Dex 1

pre 10 meseci

Bok svima, evo samo da dam malo svoje mišljenje o usporedbi Nikole i Dražena. Prvo, svaka, svaka čast Nikoli, to je košarkaška simfonija, stvarno nešto genijalno i jedinstveno, gušt za gledati kako Amerikancima trlja sol na ranu sa pravom košarkom u usporedbi s njihovim highlights preseravanjima. Da se vratim na usporedbu s Draženom; u statistici i NBA utjecaju, nema govora uopće o ikakvoj usporedbi, tu je Nikola prvi i sam u svom svijetu, ali Dražen je pak legenda legendi, kao vođa, kao figura koja je osigurala prihvaćanje i priznavanje Europske košarke u cijelom svijetu, pa evo najveći dokaz je da se on stalno prvi spominje kada se rade usporedbe, a svima je jasno da NBA statistikom nema rezona za usporedbe. Probajte se prisjetiti kakav je bio doživljaj ljudi, naročito na ovim prostorima, kada je Dražen nastradao, pa moja baka s 80 godina je tjedan dana neprekidno plakala, a vjerujem i jako veliki broj ljudi na ovim prostorima i šire, stoga ne vjerujem da danas postoji i jedan sportaš koji bi ostavio takav trag u povijesti. Uglavnom, rekao bih da je usporedba između njih usporedba kruška i jabuka. Evo, polu-kratko od mene, lp...
(Kasie, 02. jun 2023 10:07)

Ne znam šta si hteo da kažeš. Ko je rekao da Dražen nije legenda? Legenda je i Dragan Mance, i on je poginuo mlad, ali nikome ne pada na pamet da ga poredi sa npr Savićevićem ili Modrićem.

DraganBorca

pre 10 meseci

Pametna taktika gosn Malonea-- pustiti Adebaja na par metara a zatvarati drugo sve pogotovo Batlera. Adebajo nije pretnja za 3, jeste dao dosta poena ali to je bila i poenta. Bolje Adebajo da postigne 20+ nego Batler da plodi i drugi da pogađaju. Jako je tesko igrati ovu super pucacku kosarku ako nemas sut za 3 protivnik se odmah odmice i suzava na druge. I plus ovo kaznjavanje mismeceva to se znalo od pocetka. Gordonu stavili 12 poena u kladzi laganica reko da li su ovi realni. Po meni Spoelstra iako top trener nebulozno krece sa 3 beka na ovako visoki Denver i tu je unapred izgubio utakmicu vec posle 15- ak minuta. Meni je fascinantno da ce Denver verovatno uzeti titulu sa Dzefom Grinom koji se vuce kao baba po terenu opet su išli u debeo minus sa njim na parketu :D Jokic je toliko talentovan da će osvojiti titulu sa fakticki igracem manje na parketu 😁 Dzef Grin po skoro svim parametrima ubedljivo najgori igrac u plejofu i neam pojma vise sto se plasi igrati sa Vlatko, Zekeom itd. Elem nemam opustanja gaziti drugu i trecu maksimalno da se ne bi popalio Majami😎

joca

pre 10 meseci

ko god bilo koga iz exyu stavlja u istu ravan sa Jokićem i ulazi u poređenje, nema blage veze o košarci. U pitanju je samo žal za prošlim vremenima. Vreme u kom je i ta osoba bila mlađa pa mu sve iz tog vremena izgleda slađe.
Bilo kog igrača iz exyu da uzmete, uticaj na igru nije ni bliiizu Jokiću. I to pričam u kontekstu njihovog vremena.
U svojoj najboljoj sezoni, Držan je bio 11. poenter u celoj ligi sa 50 posto šuta iz igre. Dakle ni u prvih 10 , o čemu dalje da pričamo ako znamo da mu je šut bio glavno oružje. Netsi su bili 6. na Istoku....
Čovek je samo dokazivao tadašnji jaz evropske košarke gde je bio superstar bez dvojbe, i NBA gde je bio jako dobar košarkaš u par sezona. Sve ostalo je mitomanija zasnovana na tragediji koja ga je sprečila da možda pokaže više, a možda i ne. Nikad nećemo znati. U poslednje dve sezone je imao punu priliku da pokaže sve, i došao je do velikih visina, ali ništa dovoljno za neku legendu zasnovanu na realnim uspesima.

TedThüringen

pre 10 meseci

Jokić je čudo zaista čudo do koje je razine stigao.
Spominjanje Dražena je neumjesno, nisu ista vremena.
Dražen je bio priča za sebe u svoje vtijeme a NBA u njegovo vrikeme je bila drugačija.
Upadne u tim gdje ga trener doslovno maltretira, onda pređe u Netsei pokaže što je.
Uostalom dva puta prvak Europe, sam je sve razvaljivao, Jugoplastika je bila više tim a Cibona samo Dražen neponovljivi igrač.
Divac i Rađa su se na početku bolje snašli jer je centrima bilo mrvu lakše.
Konkurencija na poziciji bekova je tad bila strašna a igrala se i obrana kakva se danas ne igra.
On i Divac su bili pioniri i nije sve u statistici.
Nikoli sretno i do naslova.

Fran Filip Filipino

pre 10 meseci

Jokic ima 28 godina,
Dzordan je svoj prvi
prsten uzeo sa 28 godina.
Mislite o tome!!!
(Cole, 02. jun 2023 00:35)

Tako će i Jokić. Samo što će Jokić imati 10/10 u finalima.

Konjar

pre 10 meseci

Dragi Vitmene !
Na zalost ne mozes da uporedjujes, Pedju ,Kukoca,Drazena,Divca, oni su igrali neku drugu kosarku, oni nisu bili najbolji u NBA a ni najbolji u svom timu , oni su samo igrali dobru kosarku i bili nasi.

bla

pre 10 meseci

Drazen nema dabl dabl u NBA.
Stojakovic je bio igrac recimo za 20% bolji od Bogdanovića.
Uzeo je titulu, bio 3.-4. igrač tima.
Jokić ne da je alfa i omega budućeg šampiona, već je jedan od 3 najbolja u ligi.
Tripl dabl Petrović i Stojaković su mogli samo da sanjaju, Nikola ga ima u prosjeku u plej ofu.
Ne blamirajte se!
(Lord, 2. jun 2023 09:20)

Stojakovic je bio daleko bolji igrac od nego bogdanovic. bio je 3 puta all star i dva puta all nba o cemu bogdanovic moze samo da sanja. naravno da je Jokic daleko bolji igrac od Stojakovica.

uncle tom

pre 10 meseci

U danasnjoj kosarci se sve racuna u asistenciju. Ja tebi dodam loptu, ti sa 7,25 pogodis trojku i tebi se pise kos a meni asistencija. To je samo dodavanje, a ne asistencija. Asistencija je dodavanje koje vodi do laganog kosa u reketu ili na poludistanci. Jokicu izvini, nije upere o protiv tebe. Samo komentarisem.
(pobor, 02. jun 2023 07:47)

A ko ce da odredi sta je lagan kos? Bas zato se i racuna svako dodavanje pre kosa kao asistencija da ne bi bilo subjektivnosti. Zamisli da nije tako, pa posle svake utakmice bi raspravljali da li je nesto bila asistencija ili ne, i da li je neko zakinut.

Miroslav

pre 10 meseci

Ključna utakmica za Majami. Ako večeras ne budu mogli da ugroze Denver, neće ni moći. Posle pauze, treba malo vremena da se uhvati ritam.

Marko

pre 10 meseci

Za ove što komentarišu Divca, Peđu, Dražena, setite se da je ovo Finale NBA lige, da je Jokić na tripl dabl proseku u celom plejofu i da njegov tim ubedljivo pobeđuje. To toliko nestvarno deluje da mi toga nismo ni svesni, bićemo tek za 20, 30 godina. Treći je u celoj NBA ligi po broju poena i skokova u plejofu i lider je u asistencijama kao centar i ima drugi najbolji plus minus indeks u plejofu posle MPJ, saigrača a prva četiri su igrači Denvera. Ako ponove još par ovakvih sezona biće uporedivo sa erom Čikago Bulsa za vreme Džordana i GSW za vreme Karija. Jokić je trenutno najbolji košarkaš na planeti, i najbolji timski košarkaš na planeti jer radi sve one male poslove za tim.

Pseudoharms

pre 10 meseci

Sta ti je zivot,Srbi navijaju za Americki tim,za Jokica koji ce pomoci Americkom timu da uzme titulu sa Kanadjaninom Marejem,koji ce doneti radost jednom delu Americke populacije,pevace se Americka himna na kraju a malobrojni polupismeni zaludjenici u Srbiji ce slovima na internet potpori izrazavati divljenje dok im zivot prolazi pred ocima a zemlja se raspada.
(Mare, 2. jun 2023 05:45)

To ti je sport-razonoda. Ja navijam za Zvezdu od malih nogu, ali pratim sport i na svetskom nivou, tako da imam timove koje simpatišem širom sveta. U NBA to je Phila (još od 90tih), u NFL Minesota, u fudbalu Inter, Man U i Celtic. E sad, naravno da navijam za Nikolu, kao što navijam i za Bogdana, jer su naši? Zašto? Radujem se sreći i uspehu jednog od nas - toliko je jednostavno.

P.S. Na svetskim i evropskim u fudbalu simpatišem Italiju, još od Svetskog 90.

lale gator

pre 10 meseci

Majami promašio veliki broj otvorenih trojki. To nije normalan tok. Ako u drugom poluvremenu ubaci 50% takvih, eto problema. S druge strane Jokic može da da mnogo više košgeterski. Trebalo bi da bude čista laka pobeda.

smeh

pre 10 meseci

E ovaj Jokić i njegovo nabijanje statistike i to u finalu NBA. Još on beo. U pravu je bio Perkins. Kako ovako fenomenalnom igraču da daš MVP nagradu? Ali lica Barklija i Šeka kada su pričali sa Jokićem, kao da su upoznali svog idola u tom trenutku. Očekivana pobeda Denvera iz više razloga. Međutim bilo je impresivno čitanje odbrane Majamija od strane Denvera na čelu sa Jokićem. Kao da su uvek znali šta će Majami da igra u odbrani, od zone do čoveka sa udvajanjima, i tako lagano sve završavali uz asistenciju za igrača koji je u tom trenutku u najboljoj poziciji tj. koji je sam ili ima prednost u odnosu na svog čuvara. Košarkaška poezija i pokazatelj kako treba da se igra košarka. Duo Jokić i Marej je jedan od najboljih koji je ikada postojao u NBA. Međutim tek je prva utakmica. Čisto sumnjam da Spolstra neće pronaći neke rupe u Denverovoj igri koju će pokušati sa eksploatišu koliko već od naredne utakmice. Očekujem mnogo više korišćenje zone u narednom meču i igranje na kartu da će udvajati Jokića i Mareja i igrati na kartu lošeg šuta spolja ostalih igrača Denvera.

Samo čovek

pre 10 meseci

Da je Jokić deo nekog velikog tima koji je osvajao prstenove, rekli bi da je pomogao da ponovo budu najbolji. Ovako cela priča ima potpuno novu dimenziju. On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta. Ljudi vole heroje jer se lakše identifikuju sa njima nego sa celim timom.
(Kole, 02. jun 2023 08:53)

Barkli Sanse do prstena? Slazem senpoentom komentara, ali Barkli nikad nije uzeo prsten.

Djuro Radetich

pre 10 meseci

Jokić i Denver su veliki favoriti. Najveći kvalitet je naravno Jokić, i činjenica da je Majami imao tešku seriju.
Pored toga Denver je domaćin pa ako dodje do sedme utakmice to bi bila velika prednost za Jokica i društvo.

Luka

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

A što?
(Mister B, 2. jun 2023 04:08) # Link komentara

Pa o pokojniku sve najlepse. Drazen je bio vrhunski igrac za Evropu i solidan igrac u NBA ali posle tragedije sve je to pomnozeno tri puta.

Burgos

pre 10 meseci

E sad ovako... Prva i osnovna stvar. Nikola Jokic je 100 stepenika iznad svih ostalih balkanskih kosarkasa koji su ikada igrali u NBA,to je valjda svakome ko ima makar gram mozga postalo jasno..Covek koji ima 2 MVP titule u najjacoj ligi na svetu i to dve godine zaredom,i kome je treca titula neopravdano oduzeta.Covek koji je mvp finala konferencije. -Coveka koji u 16 meceva plejofa NBA zabelezi 9 tripl-dablova ne mozemo porediti ni sa kakvim Drazenima,Divcima,Kukocima,Pedjama i ostalim bakracima.Zao mi je ako se neko nasao uvredjen,ali jednostavno je Nikola mnogo visi nivo od svih gore navedenih.Nikola je u rangu sa Gasolom,Dirkom i Janisom.Jako blizu njima je i Luka,a svi ostali koji igraju ili su igrali NBA sa balkana su hiljadama svetlosnih godinama daleko od ovih kosarkaskih virtuoza.

Ser Carls, sampion NBA lige

pre 10 meseci

On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta.
(Kole, 2. jun 2023 08:53)

Kole, obavezno kazi Barkliju da je bio NBA sampion, posto on to jos ne zna! Covek odvali ovakvu glupost, i dobije gomilu pluseva, vidi se ko sve ovde komentarise i lupa plusice, strasno.

nikola

pre 10 meseci

Идемо Ниџо до титуле па да им покажеш које најбољи eвропски играч икада. Онда се полако одмори па да ти и Богу донесете злато са светског. Волете твоји Срби.

Ja

pre 10 meseci

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Šta ti lupas ? Čovek samo kaže, daje ideju za one koji mogu, nije ti palo na pamet da ima ljudi koji rade posle podne ? Ja sam ranije radio od 13 do 21č skoro godinu dana… nisam sigurno jedini, i ?
(JPR, 2. jun 2023 03:53) # Link komentara

Ideja je odlicna bas za one koji rade mnogo. Meni je ogroman problem da ustanem u 2 jer legnem oko 12, 1 upravo posto ceo dan radim, onda ustanem u 5 kao i obicno i pogledam uz kafu utakmicu uz premoravanja za sat i 15 i u 6:30 startujem sa poslom. Tako da ne remetim ritam spavanja meni je 4-5 sati dovoljno odspavam i jedno 45 min na pauzi za rucak.

Читалац

pre 10 meseci

Изванредна партија Јокића, са 9.-им ТД у 16 мечева те Мареја, ма целе екипе где је 5 играча имало 10 и више поена. Денверу су припале прве 3 четвртине а Мајами је притиснуо у 4. четвртини. Тројком Најсмита смањио је на "минус девет" (96:87), али поново је Јокић показао класу и затворио меч. Никола је био најефикаснији играч меча са 27 поена (12/8 шут, 2/1 за три 12/10 бацања), уз 10 скокова и 14 асистенција. Мареј је посустао при крају, али је ипак убацио је 26 поена (22/11 шут, 7/2 за три), уз шест скокова и 10 асистенција. Гордон је додао 16, Портер 14 (12 ск), Браун 10 поена… Винсент и Лаури су убацили 50 % тројки!

Код Мајамија далеко најефикаснији је био је Бем Адебајо са 26 поена, 13 скокова и пет асистенција, Гејб Винсент је убацио 19 (10/5 за три), Хајсмит 18, Батлер само 13 (14/6 шут, 7 ск, 7 ас), а Лаури 11 поена (6/3 за три), а тридесетак секудни у финалу у дресу Мајамија добио је Никола Јовић и имао је скок, али не и поене јер му то није дозволио Јокић!
Нагетси су играли чврсту одбрану и брзе нападе и то је било одлучујуће! Биће важан 2. меч и поготово први у Мајамију. За сада иде све по плану код Нагетса.

Gandi

pre 10 meseci

Pazi ove rvate što se upljuvase da čovek sa jednom jedinom dobrom utakmicom, bez dabl dabla može se poredi sa Nikolom Jokicem koji je već sad jednim od najboljih NBA igrača svih vremena po ocenama bas NBA igrača. Kompleksi su čudo. Pa Stiv Ker je imao bolju karijeru od Drazena. O Stojakoviću da ne pričamo, običan suter. Presmesni su male komšije, zauvek male

Daa

pre 10 meseci

Smatram da je Miami u ovom plejofu imao više sreće nego pameti. Ajde da vidimo u ovom finalu da li grešim, ali od utakmice sa Milvokijem imam taj utisak.

Pobrkan narod

pre 10 meseci

"Citam sad komentare licemera o tripl dablovima kojima prozivaju Petrovica i Stojakovica,za iste te tripl dablove pre nego sto je Jokic poceo da ih belezi pisali da su prevara kad god su ih pravili Lebron,Westbruk,Harden i tripl dabl nikada nije bio bitan u bilo kakvim debatama,a pazi sad!! "

Slažem se,do skoro su tripl dablovi bili najomraženija stvar u Srba. A sad kad je Jokić tu,najbitnije u univerzumu. To ti je srpska principijelnost.

"Pazi Jokic u ono vreme pitanje dal bi uopste bio Nba igrac,kako bi bio fizicki spreman,dal bi Americki treneri dopustili evropskom igracu da se pita za bilo sta vise od role igraca bez obzira koliko je dobar. Kukoc je bio za klasu bolji igrac od BJ Armstronga kad je dosao u Bullse pa nije mogao da ima minutazu kao on."

Ne znamo kakav bi Jokić bio u ono vreme, zato što se nije desilo. Zbog toga hipoteze ne funkcionišu. Ono što znamo je da je u sadašnje vreme dvostruki MVP, i da mu nikakvi Draženi i Kukoči po tome nisu ni blizu.

(vince carter, 2. jun 2023 10:13)

PS. Vins, moraš lepo da sročiš komentar i da ima smisla, sa normalno postavljenim znakovima interpunkcije. Skoro nikad ne mogu da provalim šta hoćeš da kažeš.

Karlo Prvi

pre 10 meseci

Majami jednostavno premali za Denver. Serija je na Denverovom "reketu" - oni odlučuju. Ako igraju kako znaju i umeju, pobeda je sigurno njihova. Jokić je naravno genije i posebno ova postava Majamija mu ne može ništa. Šek mu se obraćao kao da je lično Gospod Bog, a Barkli je već odavno veliki ljubitelj (kao i mnogi drugi znalci a la Bil Simons). Nagetsi samo ne smeju da popuste i moraju da gaze nemilosrdno. Majami se neće lako predati, što su i ovde pokazali.

last year loosers-V.P.H.

pre 10 meseci

NBA prsten, 2x MVP, i sigurno MVP plejofa,

a ima verovatno još 2-3 godine na ovom nivou.

Biće najbolji evropski igrač u NBA ikada.

bis

pre 10 meseci

Kako Dobro cuvaju Jokica u prvoj cetvrtini, odradili su domaci zadatak...ali zato zapostavili ostale. Meloun takodje domaci zadatak iskoristio Gordona ciljano, kao sto su Dlo-a ciljano napadali u wcf

Pera Ždera

pre 10 meseci

Ameri vole uvek da stvaraju heroje, da izdvajaju pojedince, ali Denver je najbolja timska ekipa i niko se tu posebno ne izdvaja.
Marej je motor, Jokic organizator, Gordon vazan sraf.
U odnosu na Majami Denver je nivo iznad po timskoj igri.
(Avram, 02. jun 2023 08:47)

Jokic - Mozak
Marej - Srce
Gordon - Dusa
Meloun - Energija
TIMA!

Pant-LA

pre 10 meseci

Lagano, kao sto smo i pricali, majami je prenizak za denver, adebajo na jokicu, i onda ostaje gordon i mpj na nizim igracima, imaju jokica koji to iznova i iznova eksploatise i to je to.. Pricalo se o odbrani i zoni, i sve to stoji, otezavaju, sto se videlo u nekoliko napada kad je jokic na klupi ali kada je na terenu sasvim druga prica.. Majami lose sutirao trojke a imali bolji procenat i ubacili vise trojki od denvera.. Denver odigrao sa dosta rezerve i lagano dobio, kontrola utakmice od pocetka do kraja.. Moze majami bolje ali itekako moze i denver..

Milos

pre 10 meseci

Ima nas Srba u Denveru i Koloradu ne bi verovali koliko , pa imamo i crkvu našu u Denveru.
Kad idem ulicom sa srpskom zastavom ljudi me zaustavljaju, grle, hoće da me časte pićem, traže mi rakiju :), ima pored Ball arene, počeli su da služe rakiju na meniju, šou. Lepo je biti Srbin u Koloradu.

D

pre 10 meseci

Denver je toliko krupniji od njih, kao da igraju protiv srednjoskolaca. Majami mozda dobije jednu uz neki nenormalan procenat suta i to je to. Denver ide u Majami sa 2:0 vraca se sa 3:1 i zavrsava posao kod kuce.
Ako uzmu titulu Jokic postaje najbolji evropljanin u istoriji NBA.

Kasie

pre 10 meseci

Bok svima, evo samo da dam malo svoje mišljenje o usporedbi Nikole i Dražena. Prvo, svaka, svaka čast Nikoli, to je košarkaška simfonija, stvarno nešto genijalno i jedinstveno, gušt za gledati kako Amerikancima trlja sol na ranu sa pravom košarkom u usporedbi s njihovim highlights preseravanjima. Da se vratim na usporedbu s Draženom; u statistici i NBA utjecaju, nema govora uopće o ikakvoj usporedbi, tu je Nikola prvi i sam u svom svijetu, ali Dražen je pak legenda legendi, kao vođa, kao figura koja je osigurala prihvaćanje i priznavanje Europske košarke u cijelom svijetu, pa evo najveći dokaz je da se on stalno prvi spominje kada se rade usporedbe, a svima je jasno da NBA statistikom nema rezona za usporedbe. Probajte se prisjetiti kakav je bio doživljaj ljudi, naročito na ovim prostorima, kada je Dražen nastradao, pa moja baka s 80 godina je tjedan dana neprekidno plakala, a vjerujem i jako veliki broj ljudi na ovim prostorima i šire, stoga ne vjerujem da danas postoji i jedan sportaš koji bi ostavio takav trag u povijesti. Uglavnom, rekao bih da je usporedba između njih usporedba kruška i jabuka. Evo, polu-kratko od mene, lp...

2CRAZY

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

U 2:30 pocinje show i predstavljanje, sama utakmica uvek pocinje 10 minuta kasnije.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 10 meseci

Jokic ima 28 godina,
Dzordan je svoj prvi
prsten uzeo sa 28 godina.
Mislite o tome!!!
(Cole, 02. jun 2023 00:35)

Pa dobro, otkrij nam, šta da mislimo? Ili šta ti misliš? Nikad nije kasno?
Miličić je uzeo sa 19.

Milutin

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Kakve veze ima Srbija sa Partizanom i Zvezdom? Beogradski pašaluk nije Srbija

Nnn

pre 10 meseci

Nije mi jasno da neko i dalje stavlja bilo kog drugog srpskog kosarkasa u istu rečenicu sa jokicem…dok je ovaj čovek najdominantiniji igrac najdominantnije lige na svetu, neki ga porede sa tamo nekim stojakovicima, drazenima i ostalima…bukvalno je legitimno pitanje u tom slučaju, a izvinite KO SU TI DRUGI sa kojima poredite ovog čoveka???

мр

pre 10 meseci

Drazen ne moze u istu recenicu sa Kukocem i Pedjom kad je karijera u nba u pitanju. Jeste razlog pogibija, ali je tako. Pritom, i da je ostao ziv imao bi jos 4,5 sezona i bio bi mu kraj karijere. Sto se tice individualnih dostignuca, malo ko iz Evrope moze sa Jokicem da se poredi, a iz stare Juge apsolutno niko.
(Roki, 2. jun 2023 08:32)

Од европских играча највише титула има Кукоч. Играо у најбољем тиму, био шамнпион, и његова улога није била мала. Новицки је био шампион, и најбољи и најважнији играч свог тима. Тони Паркер шампион и једна од 2 најважнија играча. Јокић пише своју причу. Сабонис је био доста битан играч свог тима. Марчуљонис је имао одличне моменте у својој НБА каријери. Вероватно сам испустио неког. Дражен нема шта да тражи у поређењу са свима горе наведеним. То што је био изванредан кошаркаш, нема никакве везе јер се гледа цела каријера. У очају се туче по некрофилији и покушавају се некаква поређење. А опет не разумем, јер и код њих постоји човек са огромним успесима у НБА.

Goran

pre 10 meseci

Odlčno odigrana utakmica Denvera ali se ne mogu oteti utisku da bi bilo mnogo neizvjesnije da je Majami pogodio samo nekoliko otvorenih šuteva za 3 poena koje občne pogadjaju! Nadam se da će Denver znati odgovoriti i na bolje izdanje Majamija!Sretno!

Eto,tako

pre 10 meseci

@ Kasie. Sve si dobro napisao.Meni nije jasno da se bilo ko upoređuje ako igrači nisu igrali u isto vreme.Svaki kolektivni sport se promenio,košarka od pre 40 godina i košarka danas su dva sveta.Druga stvar je uticaj saigrača na igru Dražena ili Jokića itd.Kad pogledaš sa kim je Dražen igrao u reprezentaciji,naježiš se od tih imena i poštovanja za te momke.Pa oni su svi bili među najboljim igračima na svojoj poziciji.Onda pogledaš Jokića i bude ti ga žao.Zaključak,svaka era nosi svoje a statistkika će uvek biti statistika i od nje ne možemo pobeći.

zoran

pre 10 meseci

-Bravo za Jokića igra sjajno.
Posebno se Jokić istakao u plejofu.
Sasvim sigurno Jokić je trenutno najkorisniji igrač u Nba.
-Jokić je nadigrao Finiks sa Durantom i Krisom Polom.
Nadigrao je Lejkerse sa Dejvisom i Lebronom.
-Ostalo je samo da nadigra Majami sa Džimi Batlerom.
-prvi neč finala sjajan.
Ostalo je Denveru da dobije još tri meča i da uđu u legendu.
Nikada Denver nije osvojio prsten a nije bio ni ovako blizu.

Sale

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Brate svaka ti čast, stvarno neverovatno... Pre dve godine??? Tebe ako ne uzme neko iz NBA ili bar neki evroligaš ja ću biti u najmanju ruku neprijatno iznenadjen... Baš su retki takvi stručnjaci danas, takoreći vrsta u izumiranju...

Bruks 021

pre 10 meseci

Vitmen,Prajs....
Dražen iako je bio sjajan,nikad nije predstavljao ništa ozbiljnije u NBA tako da bez obzira na tvoj komentar ko god prati košarku malo duže(a veruj mi da je pratim blizu 50 god.) zna o čemu pišem.Pominjati ostalu trojicu je tek besmisleno.

Nnn

pre 10 meseci

Srećno našem Nikoli.
Nema spavanja večeras.
(Partizan najveći, 02. jun 2023 00:04)

Kojem Nikoli? Jokiću ili Joviću? Obojica su naša.
(Masariko, 02. jun 2023 00:16)

Za ovog drugog niko i ne zna…

Lazni Brkajlo

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Evo sad gledam po arhivi. U pravu si bio, svaka cast.

zilijen

pre 10 meseci

Kakav je ovo maestro kosarke. Od Bodiroge nisam video da neko tako upravlja celom utakmicom. Ispucavaju se saigraci, na kraju kad spustise na ispod 10 lopta ide tati, Nikola veze 8 poena i cao. Uz Birda i Novickog najbolji beli igrac ikada

don tom

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Dokle vise sa tim mitom oko Drazena Petrovica. Ne moze mu Drazen ni cipele cistiti.

montoya

pre 10 meseci

Gledao utakmicu, vidim na kraju Jokic dao 27p...gledam , ne verujem...kako, kada, pojma nemam ali covek lagano, sa pola gasa najbolji strelac. Fascinantno!

Aj ne drobi

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57) # Link komentara

Sta je Drazen napravio u NBA?

Pant-LA

pre 10 meseci

Kemp
Ako neko pravi blokove onda je to Jokic.. Ameri imaju naziv i za to, ne znam tacno, neke kao asistencije, a odnosi se na dobro postavljen blok gde saigrac ostane sam na sutu, Jokic ubedljivo prvi u ligi i u toj kategoriji koja nije vidljiva ispodprosecnom gledaocu..

RW#0

pre 10 meseci

Odgledao ovo poluvreme i to je to sto se tice ovog finala. Nemamo mi neutralni ljubitelji kosarke sta da gledamo ovde. Dovoljno je reci da su Buker i Tejtum najbolji americki igraci ispod 30 godina a pre 15-20 godina ne bi bili ni u 20. Ili da je Embid mvp. Sa odlaskom sada ovih veterana Karija, LeBrona nba gubi svaku draz.

Niko Kao Ja

pre 10 meseci

Odusevljava me kako uspeva da najboljim igracima na svetu namesti fore sa terena kod Centrisa. Neko ovde kaze, Jokic i njegov uspeh nemaju veze sa Srbijom. Taj sto je to reko ocigledno nije igrao basket kod nas na kraju zgrade.

Simon

pre 10 meseci

Kako deli lopte čovek!!! I to pod kojim pritiskom i totalno zatvoren se izvuče i pošalje samom čoveku, što kaže spiker "wide open", i onda to tamo retko kad promaše. Pri tome uopšte ne deluje da ima, ni da je imao tog kome šalje loptu u vidokrugu. Nikola ima radare. Kako brate to izvedeš? Ja stvarno ne razumem a mnogo volim da vidim, bravo!

шиле

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Дражен није био ни близу Јокићевог нивоа! То што људе пуца носталгија, као и за Тита, то је нешто друго... Јокић је најбољи Европски играч у НБА икада!

Martin

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Tako je treba Jokicu jos 3 MVP titule, 4 NBA prstena i da skupi jos 14 kaznenih poena prolaskom na crveno u reonu Dalmacije da stigne Kukoca. Bas pricam sa Jordanom pre neki dan i on mi kaze da ce to tesko iko postici.

DM32

pre 10 meseci

Kako igra Denver, kako Jokic vodi orkestar, pesma ljudi, pesma.
(Raci, 2. jun 2023 04:16)

Saigrači ga slušaju i poštuju, jako važno sastaviti tim koji funkcioniše nego nabacati neka imena i reći im igrajte momci

Splavar

pre 10 meseci

@ kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom

laki

pre 10 meseci

Evo neko reče da je Marej ključ uspjeha Denvera.Zato naš Jokara drži sve te ključeve u svom džepu i vadi ih po potrebi.On je glavni ključar!

Yujiro Hanma

pre 10 meseci

Kevin Lav nije igrao,Martin 1-7,Strus 0-10. Majami nije imao sta da trazi na ovom mecu. Denver definitivno igra strasnu odbranu na spoljnim pozicijama i ovo nije samo Jokicev i Marejev tim.

Zlooba

pre 10 meseci

Raduje me statistika, Denver je relativno lako kontrolisao utakmicu, a ne može se reći da ga je šut vanserijski služio, čak mislim za 3 poena ispod proseka. Druga utakmica možda i najbitnija, budu li poveli sa 2-0, mislim da sledi i jedan brejk u Majamiju.. Napred Denver, zaslužili ste istrajnošću..

bob

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Na zalost Drazen je jako kratko igrao u NBA i manje vise samo mi sa ex JU prostora pricamo o njemu.
Ovo sto Jokic radi je prevazislo sve ex JU NBA kosarkase, ako nista njegovo ime prvo na vecini rekod lista.
Jedino sto Jokicu fali sto je NBA prsten da bi imao sve sto se moze imati u NBA ligi.

Nikola

pre 10 meseci

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Svako sebi daje pravo da komentarise. Isto tako sam odgledao vecinu plej ofa, dodjem kuci sa posla i premotam. Nekad saznam rez nekad ne ali neizvodljivo mi je da dva mjeseca npr gledam po cijelu noc a ustajem u 6, u bolnici bi zavrsio. A volim kosarku takodje, tako da sam i ja nasao taj metod sa nba replay.

palop

pre 10 meseci

Ovo je bilo mnogo laganije nego sto krajnji rezultat govori. Mislim da ce sledecu Majami mnogo vise da stisne, ali ako Denver tu ne poklekne, odradili su veci deo posla i smesi im se titula.

Wolver

pre 10 meseci

Jokic ce uzeti i drugi prsten u zivotu, a ja izgleda ostati i bez ovog jednog posto nema sanse da me probude ni alarm ni express lonac od drage.

Рајко

pre 10 meseci

Čini mi se da na ovom video snimku dolaska igrači deluju odsutno, uplašeno???

HRABRE SREĆA PRATI.
AJMO, NIDŽO! AJMO, DENVER!

Eto, tako

pre 10 meseci

Ponestane reči da se opiše Nikolin uticaj na igru Denvera.Drago mi je i zbog Melouna,sjajno je pripremio utakmicu.Mnogo je bio osporavan.Na kraju još jednom da pohvalim brata našeg Gordona,neverovatno je dobar na oba kraja terena.

bskfan

pre 10 meseci

MPJ igrao 43 minuta i bio +20. Iako ga sut nije sluzio opet je jako bitan za igru Denvera jer oslobadja prostor za Jokica i Mareja. Usput budi receno, imao najvise skokova u Denveru.

Ni Mareja sut nije sluzio ali odlicna statistika 26-6-10

KCP-a nocas nije islo ali je dao svoj doprinos da Dzimija ostavi samo na 13 poena. Dzimi imao najveci minus u Majamiju.

Denver tri cetvrtine igrao pametno, cuvali trojkase a pustili Adebaja da sutira neefikasne suteve (26 poena od 25 suteva).

offline

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 02. jun 2023 00:31)

Najbezbolnije je nocu spavati, a ne drezdati pred TV-om. Lepo se naspavas, odes odmoran na posao pa kad se vratis, rucas, otvoris pivo i na miru pogledas highlights - po Vuku hajlajts - utakmice. Zivot treba koliko god je moguce, a nije mnogo moguce, sebi prilagodjavati, a ne obratno.

Maja

pre 10 meseci

Denverova titula biće jedan od velikih i najvećih uspeha srpske košarke.. napred Jokiću... Pa vi patriote vidite za koga navijate
(Dušan, 2. jun 2023 02:32)

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.

nba-86

pre 10 meseci

lepo reče sad komentator mislim čendler: celom utakmicom dominira igrač koji je poslednji izabran na all-star, nemojte misliti da je on to zaboravio

aca

pre 10 meseci

Ma kakav kukoc i kakve zajebancije..
Kukoc nikad nije bio glavno lice fransize, nije ni bio 2 a ni 3 u toj istoj ekipi..
Ipade kukoc po ovome bitnije igrac od ajversona hahaha svasta...

Niko nikada nije bio ovako dominantan a sto se tice drazena on moze ici u ran za Radivojem Koracem, ali ne sa jokicem, ipak ga je to komicno da ga s Jokicem porede.

Koliko vidim komentare samo cujem kme kme

Djole_Kg

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Bravo care, Jokić je pravo otkrovenje. Ja sam čuo za njega prošle godine.

?

pre 10 meseci

Novinarima je posao sve lakši.
Ranije je za Jokićev tripl dabl trebalo da odluče koji epitet da upotrebe (sjajno, fantastično...), sad samo napišu PROSEČNO izdanje Jokića.

Ragina Glava

pre 10 meseci

Sto je najace, prosecnog Jokica.
Koliko je podigao lestvicu, to je prosto nestvarno!
Cini se da se nije posteno oznojio...
Rutinska pobeda Denvera, da se dobije sledeca i u Majami po makar jedan brejk.
Majami je tezak protivnik, ali ne sme se bezati od cinjenice da je prosto Denver bolji tim.

Mladen

pre 10 meseci

Kako bih voleo da ih Denver pometla s 4-0 , najvise zbog onog napaljenog trenera koji nije pokazao ni trunku postovanja prema protivniku. Denver je trenutno drim tim, zaista deluju nepobedivo a pritom veoma skromni momci, idemo Jokara do prstena.

Vanja Petrović

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane.
(Splavar, 02. jun 2023 02:06)

Ima Srba u Koloradu, ima!

The top 10 Cities with the Largest Serbian Community in Colorado are:
#1 Denver - 428
#2 Colorado Springs- 353
#3 Aurora - 290
#4 Ken Caryl- 175
#5 Pueblo - 154
#6 Lakewood - 125
#7 Broomfield - 86
#8 Fort Collins - 80
#9 Arvada - 74
#10 Erie - 71

samo kazem

pre 10 meseci

"Jel ti zaista mislis da si smesan sa "humorom" ispod nivoa kursadzija ili te neko bas lozi da si smesan???"

Slobodno gledaj kursadzija ali nemoj time da se hvalis ovde u komentarima.

hill

pre 10 meseci

Drazen jeste bio vrhunski kosarkas. Nazalost tragicna smrt, a pre svega pogresna epoha u NBA. Kada je evropskim igracima bilo mnogo tesko da dobiju sansu Divac je imao srece, sto je dosao odmah posle Dzabara. Drazena je i Luka prevazisao, o Jokicu je bespodrebno i pricati. Jokicu jos treba i Novickog da prestigne i bude najbolji Evropljanin ikada. Otvara mu se vec ove godine.

mikac357

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Nije ti puno trebalo da shvatiš 6 godina. Opasan si stručnjak!

super

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)
on je već odavno prevazišao sve Evropljane u NBA a titula ako dođe biće šlag na tortu...

JPR

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Daj bre ne lupaj !

Avram

pre 10 meseci

Ameri vole uvek da stvaraju heroje, da izdvajaju pojedince, ali Denver je najbolja timska ekipa i niko se tu posebno ne izdvaja.
Marej je motor, Jokic organizator, Gordon vazan sraf.
U odnosu na Majami Denver je nivo iznad po timskoj igri.
Butler ovde nece doci do izrazaja zbog Gordona ni u jednoj utakmici, a odbrana Majamija je takva da ne moze da zaustavi ni jedan napad Denvera samim tim imace veliki pritisak u fazi napada.
Bice cudo da Majami pobedi jednu utakmicu, jer kvalitetom nisu ni za Evroligu. Cinjenica da oni sa ovim timom igraju vec drugo finale je najbolji pokazatelj ne(kvaliteta) danasnje NBA.

Milunka Malina

pre 10 meseci

@maja Srbiji mnogo znace klupski uspesi Pantera,Nanelija,Kampaca, Vildoze i ostalih Kamerunaca. Taman to sto svaki drugi put izgovore uz prezime Jokic da je i Srbin iz Sombora je vrednije nego uspesi BGD Legije stranaca u kosarci.

Halo Bing

pre 10 meseci

Splavar, 02. jun 2023 02:06)
Ti si očigledno od onih, "Majamčanin, treća generacija".
OK, navijaš za lokalni klub, ali čemu komentari na stranom portalu, na stranom jeziku.

Ali baš baš

pre 10 meseci

Ne razumem se u ovaj sport, ali mi se čini da je ovaj Meloun NAJVEĆI SREĆKOVIĆ NA SVETU.
Čitam već godinama da nema pojma, i sigurno je tako, a evo sad njegova ekipa na 3 pobede do titule.
Onaj Marej - veze nema, "poludi" jednu utakmicu, ali zato ga nema sledećih 10. Onaj Porter, što ga zovu Džunior, pa ko njemu dade onoliko pare, stan i hrana - dosta je i tako dalje. Da im nije NAŠEG "Jokare" - ništa. Mada, (kako čujem) ne igra za reprezentaciju, nije ni čudo. Mora i on nešto da osvoji - puste pare ...

predrag

pre 10 meseci

Ako je protiv Lejkersa druga utakmica bila ključna, mislim da je ovo ključna pobeda Denvera u ovoj seriji.

Bez nekog cimanja, lagan tripl-dabl Jokića, najviše asistencija u debijima u finalu čovek napravio a da se nije ni oznojio.
Početak vladavine nastupa.

bo

pre 10 meseci

Vidim neki lupetaju da je Drazen bolji igrac od Jokica,brojke sve govore dve godine MVP I ako bog da ove godine ce biti u plejofu,koliko je puta bijo Drazen?

Manje vina, manje vina!

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Po kom to kriterijumu, molim?

Splavar

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane. Ima ih koji dele misljenje da treba navijati samo za Nikolu, al ima nas sto pratimo i postujemo nas lokalni klub. Nek bolji i spremniji pobedi, sve je to samo zabava, ni u kakvu vecnost se ne ide. Previse dramatizujete u naslovima, pa to je samo sportsko takmicenje

Forestlander

pre 10 meseci

Nikola opet lagano tripl-dabl. Ali to i nije toliko bitno, koliko je bitan njegov uticaj na igru Denvera. Svako ko je gledao utakmicu, video je koliko je bezidejan napad kada on nije u igri. A on je malo "zapeo" tek u poslednjoj četvrtini.

beograd011

pre 10 meseci

Jokic,Jokic i Jokic! Znate nasta mislim?Ali uvek se nadje neka hejterska somina da to ospori,kako ce spavati nocas,samo se pitam!
Jos 3 pobede do uspeha najboljeg trenutno igraca na svetu a vi kuckajte sta hocete!

drago

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

ozbiljno, svaka cast na zapazanju

vince carter

pre 10 meseci

Citam sad komentare licemera o tripl dablovima kojima prozivaju Petrovica i Stojakovica,za iste te tripl dablove pre nego sto je Jokic poceo da ih belezi pisali da su prevara kad god su ih pravili Lebron,Westbruk,Harden i tripl dabl nikada nije bio bitan u bilo kakvim debatama,a pazi sad!! Pazi Jokic u ono vreme pitanje dal bi uopste bio Nba igrac,kako bi bio fizicki spreman,dal bi Americki treneri dopustili evropskom igracu da se pita za bilo sta vise od role igraca bez obzira koliko je dobar. Kukoc je bio za klasu bolji igrac od BJ Armstronga kad je dosao u Bullse pa nije mogao da ima minutazu kao on. Ovaj jedan pise da je Barkli vodio Sunse do titule i dobi silne pluseve,garant da neko napise da je Jokic usao u top 10 po broju poena,kradja,blokada,skokova,asist dobio bi gomilu pluseva. Isto kao sto pisu da je Jokic veci od Birda🙈 A sta je najjaca stvar,kad se Jokic pojavio u Nba,ja sam ovde njime ucutkivao Lebronove fanove koji su pisali da neko kao Bird ne bi mogao da igra danas,ali umesto da shvate time da je Jokic dokazao da je old school fundamentalan kosarkas iznad nove generacije Amerikanaca oni su pomocu manipulacijom pojedinih pojmasa okrenuli pricu da je Jokic nova generacija a on ovako igrao pre 8 i 9 godina u Megi,sa potpuno istim potezima...a da ste tada pitali ove pojmase rekli bi isto kao i za Birda i bivse igrace "A Protiv koga ovo radi,pojesce ga u Nba danas"🙈😅

Daa

pre 10 meseci

Na kraju je dobro što im je kao Majami nesto zapretio pri kraju. Dobro je da vide koliko su zilavi, a razlog broj je taj što je Jokic zabeležio još nekoliko poena skokova i asistencija.

pobor

pre 10 meseci

U danasnjoj kosarci se sve racuna u asistenciju. Ja tebi dodam loptu, ti sa 7,25 pogodis trojku i tebi se pise kos a meni asistencija. To je samo dodavanje, a ne asistencija. Asistencija je dodavanje koje vodi do laganog kosa u reketu ili na poludistanci. Jokicu izvini, nije upere o protiv tebe. Samo komentarisem.

Roko Prč

pre 10 meseci

@Kemp
Znači, po tvom mišljenju samo se Jokiću bilježe asistencije, a ostalima ništa?
Šališ se!?
Kad npr. Embiid doda igraču i ovaj pogodi trojku, to nije asistencija, ali Jokiću se piše.
Tako nekako, a?

Daa

pre 10 meseci

Stvarno si stručnjak. Jokić igra 8mu sezonu. Koliko si stručan i pametnom je dosta.
(petao, 02. jun 2023 04:17)

Meni ste smesniji vi što im odgovarate na poruke.

Nikola

pre 10 meseci

Jokic je cudo, verovatno je jedini centar u istoriji NBA koji je ustvari plejmejker. Ne zna covek sta da misli o tome? Moze li Jokic uopste da igra kao centar? Secam se kako je u reprezentaciji Srbije na mestu centra bio prilicno pogubljen i jako nespretan, rekao bih smesan. U tom smislu je on zaista cudo, fenomen od 211cm visine koji trckara okolo i veoma vesto dodaje loptu svojim nizim kolegama, koji za razliku od njega i umesto njega kidaju pod kosem.

Mešaš babe i žabe

pre 10 meseci

Kakva ti je to logika, pa nek samo jedno dete počne pikati basket u dvorištu zbog toga što vidi i čuje da je Srbin jedan od najboljih košarkaša današnjice ako ne i najbolji, i postane uspešan košarkaš/košarkašica za 5-10-15 godina to je već uspeh za našu košarku.
Da ne pričamo o promociji Srbije i Sombora za koji je čulo ko zna koliko ljudi.
Oni mu donosili MVP nagradu u Sombor u štalu ? a ti pričaš o američkom tržištu i tome kako Jokić ne postoji na košarkaškoj mapi Srbije.
(nosurrender, 2. jun 2023 03:36)

Nijedno dete ne počinje pikati basket zbog Denvera.
Deca počinju pikati basket zbog reprezentacije.
Kada reprezentacija pobedi, o tome se priča svuda. U kući, u školi, na poslu, i to je ono što inspiriše decu.
Kada Denver pobedi raduju se samo pasionirani pratioci košarke koji ustaju u 02:30h ujutru da bi gledali.
Zato nemojte u istu rečenicu repreznetaciju i Denver. Veze s mozgom nema. Pokušavate da spinujete i opravdate sramno ponašanje Jokića prema reprezentaciji.

Kemp

pre 10 meseci

Posle prve utakmice krenulo velicanje Jokica, ne daj boze Denver da osvoji a verovatno hoce, pocece poredjenja sa Jordanom, Teslom, Bogom.
A ceo Denver igra dobro, koliko je Jokic vazan toliko je i Gordon koji pravi blokove, igra odbranu, radi sve ali to se ne vidi u statistici urucenja i nepostojecih asistencija koje se beleze Jokicu.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Nekako prizeljkujem da ova utakmica ne bude realnost cele serije u kontekstu kaganih pobeda od +20 (da ne ureknem)) JER ce mnogi pljuvaci Denvera i Jokica, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, nazivati Finale dosadnim i negledljivim totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja na pas vise...

Partizan najveći

pre 10 meseci

Ljudi misle posle jedne utakmice da će da bude sve lako...
Majami nije ovdje bezveze došao i to sa 8 pozicije , njih ako bar malo krene šut u sljedećim utakmicama onda su zlo od ekipe .
Sport je čudo , za minutu jednu ili sekundu okrene se sva serija .

OZNA

pre 10 meseci

Spremaj metlu, trebaće i za ove! Jokic i ekipa da se uozbilje sledeće sezone, trebala je metla od početka do kraja! PS Jokara brate pusti Jovica da šutne, taman dečko krenuo ka kosu, a ti mu izbi loptu :)

Mynx

pre 10 meseci

@Miloš:Jokic da igra 3 na 5 mislim sa Jos dvoje u petorci a protiv 5 ne bi prosao grupu u Evrokupu.
A da igra 1 na 5 sam protiv njih 5 iz neke zgrade iz blokova izgubio bi utakmicu.
Nesto ih nema oni silni kenguri...oni verovatno igraju NBA 2023 na sony-u i tamo Boston vodi protiv Denvera 3-0 u finalu Jaylen Brown ima 45 poena TRECU,Smart tripl dabl,Tatum tripl dabl,a Jokic 4 poena.

NR

pre 10 meseci

Dal će Denver napraviti igrača od ovog Portera… Dečko nema srca ni malo. A ponekad deluje kao ni da između ušiju nema ničeg.

Da budemo na čisto

pre 10 meseci

Da tabana loptu majstorski to je tačno, ali je i tačno da gde god je mogao, potpisao je podršku aktuelnom predsedniku naše zemlje, tako da ...

Mare

pre 10 meseci

Sta ti je zivot,Srbi navijaju za Americki tim,za Jokica koji ce pomoci Americkom timu da uzme titulu sa Kanadjaninom Marejem,koji ce doneti radost jednom delu Americke populacije,pevace se Americka himna na kraju a malobrojni polupismeni zaludjenici u Srbiji ce slovima na internet potpori izrazavati divljenje dok im zivot prolazi pred ocima a zemlja se raspada.

Djorgo

pre 10 meseci

Dobro je, većina nije prepoznala ironiju, ili je prepoznala višegodišnje ... o Melounu itd

Meloun je košarkaški Marijan Vajda.
Srećno, dobri ljudi!


*****
Ne razumem se u ovaj sport, ali mi se čini da je ovaj Meloun NAJVEĆI SREĆKOVIĆ NA SVETU.
Čitam već godinama da nema pojma, i sigurno je tako, a evo sad njegova ekipa na 3 pobede do titule.
Onaj Marej - veze nema, "poludi" jednu utakmicu, ali zato ga nema sledećih 10. Onaj Porter, što ga zovu Džunior, pa ko njemu dade onoliko pare, stan i hrana - dosta je i tako dalje. Da im nije NAŠEG "Jokare" - ništa. Mada, (kako čujem) ne igra za reprezentaciju, nije ni čudo. Mora i on nešto da osvoji - puste pare ...
(Ali baš baš, 2. jun 2023 07:39) # Link komentara
Preporučujem(+14)Ne preporučujem (-54)

koje ste vi carine

pre 10 meseci

Gde su oni mama’s boys sto ken.aju protiv Denvera koji se nije ipet dovoljno pojacao, kao da je to cilj kosarke. Gde je ono uigravanje 14o godisnjaci ili odbrana.
Ovaj komentar pisem najvise zbog onih nistaka sto i ore dva dana komentarisali kako su Joku zaustavili Zabarski mini centri. Pa neka ga sad zaustave, da vidim to.

buszaw,dinamo and prof.subzero

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)


skazem se sa tobom.ovo danas je sou biznis a ne kosarka,,odbrane ne postoje,sudjenje uzasno sve je barem 50 posto losije nego 90 tih.

Neko iz mase

pre 10 meseci

Ajd, ovako, postoji pojam najbolji koji se bazira na statistici i najveći koji se bazira na uticaju i utisku.
Biće da je Jokić najbolji ex Yu igrač a Dražen najveći.
Slično kao što je Mesi bolji od Maradone ali je Maradona najveći.

Neko iz mase

pre 10 meseci

Ajd, ovako, postoji pojam najbolji koji se bazira na statistici i najveći koji se bazira na uticaju i utisku.
Biće da je Jokić najbolji ex Yu igrač a Dražen najveći.
Slično kao što je Mesi bolji od Maradone ali je Maradona najveći.

nba-86

pre 10 meseci

grin samo -8 za 11 minuta (svaki njegov +- do -10 premija za denver). imao je grin i 2/3 iz igre, gordon 16 p na kraju, posle 14 u 1/4 samo ova dva sb na 2 min pre kraja. Jokić 27/10 (svi def)/14, 7/2/10 za 2, za 3 1/2, sb 10/12, 1+1(ukr i blk), +- +14 za 40,5 minuta u igri, samo 2 izg (jedna faul u napadu), 1 faul. marej odličan 26/6/10 uz 11/22, mpj 14/12/1 5/15 šut, kcp 3/8 ali kao i uvek fantastičan defanzivno, braun na nivou 4/7 za 10/5/2. tamo hejsmit sa klupe 18p uz 7/10, bem 26/13/5, 13/25 iz igre, batler 6/14, ali veceras ih prodali martin 1/7 i štrus 0/10?!

Merhunisa

pre 10 meseci

Džamal je tako sladak, ali Miami ne može lošije od ovog kako su odigrali pa dobijaju drugu tekmu 100% kad se skroz prilagode na nadmorsku visinu.

Ako povedu sa 3:1 protiv Denvera mislim da će ih tući u 5 utakmica kao Milvokija.

zainteresovani

pre 10 meseci

I zasto u 'srpskom finalu' stariji Nikola izbi loptu mladom Nikoli onemogucivsi ga da postigne kos 30 sekundi pred kraj???!

drula

pre 10 meseci

Ne znam da li je neko rekao Porteru da ne šutira za tri poena ako nije sam. Inače odličan igrač, pre svega odbrana… ali ja ne znam kad sam video da je pogodio tu trojku kad forsira… svaku tekmu ima bar 5 pokušaja i nikad ništa, znaci svaku tekmu protraci 5 napad bezveze.

Brico

pre 10 meseci

"Da li će Porter da prepusti neki skok Jokiću , iz ruke mu otima loptu "

Bravo Saša.
To je suština svega što treba znati o ovim priučenim ljubiteljima košarke.

Denver i uspjeh momčadi više-manje , bitno je da ga ovi njegovi ne spriječe da otvari TD , ili da mu ne daj Bože Murray uzme MVP finala.

Alex

pre 10 meseci

Mora se Denver riješiti nekako MPJa. Katastrofalno nepouzdan igrač. Srlja stalno i nerezonski šutevi, sreća pa je Miami tek pred kraj proradio u šutu..

RW#0

pre 10 meseci

Odgledao ovo poluvreme i to je to sto se tice ovog finala. Nemamo mi neutralni ljubitelji kosarke sta da gledamo ovde. Dovoljno je reci da su Buker i Tejtum najbolji americki igraci ispod 30 godina a pre 15-20 godina ne bi bili ni u 20. Ili da je Embid mvp. Sa odlaskom sada ovih veterana Karija, LeBrona nba gubi svaku draz.

Maja

pre 10 meseci

Denverova titula biće jedan od velikih i najvećih uspeha srpske košarke.. napred Jokiću... Pa vi patriote vidite za koga navijate
(Dušan, 2. jun 2023 02:32)

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.

buszaw,dinamo and prof.subzero

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)


skazem se sa tobom.ovo danas je sou biznis a ne kosarka,,odbrane ne postoje,sudjenje uzasno sve je barem 50 posto losije nego 90 tih.

Splavar

pre 10 meseci

@ kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom

Kemp

pre 10 meseci

Posle prve utakmice krenulo velicanje Jokica, ne daj boze Denver da osvoji a verovatno hoce, pocece poredjenja sa Jordanom, Teslom, Bogom.
A ceo Denver igra dobro, koliko je Jokic vazan toliko je i Gordon koji pravi blokove, igra odbranu, radi sve ali to se ne vidi u statistici urucenja i nepostojecih asistencija koje se beleze Jokicu.

Avram

pre 10 meseci

Ameri vole uvek da stvaraju heroje, da izdvajaju pojedince, ali Denver je najbolja timska ekipa i niko se tu posebno ne izdvaja.
Marej je motor, Jokic organizator, Gordon vazan sraf.
U odnosu na Majami Denver je nivo iznad po timskoj igri.
Butler ovde nece doci do izrazaja zbog Gordona ni u jednoj utakmici, a odbrana Majamija je takva da ne moze da zaustavi ni jedan napad Denvera samim tim imace veliki pritisak u fazi napada.
Bice cudo da Majami pobedi jednu utakmicu, jer kvalitetom nisu ni za Evroligu. Cinjenica da oni sa ovim timom igraju vec drugo finale je najbolji pokazatelj ne(kvaliteta) danasnje NBA.

Neko iz mase

pre 10 meseci

Ajd, ovako, postoji pojam najbolji koji se bazira na statistici i najveći koji se bazira na uticaju i utisku.
Biće da je Jokić najbolji ex Yu igrač a Dražen najveći.
Slično kao što je Mesi bolji od Maradone ali je Maradona najveći.

Mešaš babe i žabe

pre 10 meseci

Kakva ti je to logika, pa nek samo jedno dete počne pikati basket u dvorištu zbog toga što vidi i čuje da je Srbin jedan od najboljih košarkaša današnjice ako ne i najbolji, i postane uspešan košarkaš/košarkašica za 5-10-15 godina to je već uspeh za našu košarku.
Da ne pričamo o promociji Srbije i Sombora za koji je čulo ko zna koliko ljudi.
Oni mu donosili MVP nagradu u Sombor u štalu ? a ti pričaš o američkom tržištu i tome kako Jokić ne postoji na košarkaškoj mapi Srbije.
(nosurrender, 2. jun 2023 03:36)

Nijedno dete ne počinje pikati basket zbog Denvera.
Deca počinju pikati basket zbog reprezentacije.
Kada reprezentacija pobedi, o tome se priča svuda. U kući, u školi, na poslu, i to je ono što inspiriše decu.
Kada Denver pobedi raduju se samo pasionirani pratioci košarke koji ustaju u 02:30h ujutru da bi gledali.
Zato nemojte u istu rečenicu repreznetaciju i Denver. Veze s mozgom nema. Pokušavate da spinujete i opravdate sramno ponašanje Jokića prema reprezentaciji.

Neko iz mase

pre 10 meseci

Ajd, ovako, postoji pojam najbolji koji se bazira na statistici i najveći koji se bazira na uticaju i utisku.
Biće da je Jokić najbolji ex Yu igrač a Dražen najveći.
Slično kao što je Mesi bolji od Maradone ali je Maradona najveći.

Miloš

pre 10 meseci

Ja ne mogu da vjerujem da čitavu sezonu pljujete Mareja, a čovjek je u bablu dokazao neke stvari. Ja sam se u bablu uvjerio da je Marej nevjerovatan igrač. Realno da nema Mareja, nema šanse da bi Jokić sam mogao da uvede Denver u finale. Po 100ti put ponavljam, Marej je ključ!

pobor

pre 10 meseci

U danasnjoj kosarci se sve racuna u asistenciju. Ja tebi dodam loptu, ti sa 7,25 pogodis trojku i tebi se pise kos a meni asistencija. To je samo dodavanje, a ne asistencija. Asistencija je dodavanje koje vodi do laganog kosa u reketu ili na poludistanci. Jokicu izvini, nije upere o protiv tebe. Samo komentarisem.

Splavar

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane. Ima ih koji dele misljenje da treba navijati samo za Nikolu, al ima nas sto pratimo i postujemo nas lokalni klub. Nek bolji i spremniji pobedi, sve je to samo zabava, ni u kakvu vecnost se ne ide. Previse dramatizujete u naslovima, pa to je samo sportsko takmicenje

vince carter

pre 10 meseci

Citam sad komentare licemera o tripl dablovima kojima prozivaju Petrovica i Stojakovica,za iste te tripl dablove pre nego sto je Jokic poceo da ih belezi pisali da su prevara kad god su ih pravili Lebron,Westbruk,Harden i tripl dabl nikada nije bio bitan u bilo kakvim debatama,a pazi sad!! Pazi Jokic u ono vreme pitanje dal bi uopste bio Nba igrac,kako bi bio fizicki spreman,dal bi Americki treneri dopustili evropskom igracu da se pita za bilo sta vise od role igraca bez obzira koliko je dobar. Kukoc je bio za klasu bolji igrac od BJ Armstronga kad je dosao u Bullse pa nije mogao da ima minutazu kao on. Ovaj jedan pise da je Barkli vodio Sunse do titule i dobi silne pluseve,garant da neko napise da je Jokic usao u top 10 po broju poena,kradja,blokada,skokova,asist dobio bi gomilu pluseva. Isto kao sto pisu da je Jokic veci od Birda🙈 A sta je najjaca stvar,kad se Jokic pojavio u Nba,ja sam ovde njime ucutkivao Lebronove fanove koji su pisali da neko kao Bird ne bi mogao da igra danas,ali umesto da shvate time da je Jokic dokazao da je old school fundamentalan kosarkas iznad nove generacije Amerikanaca oni su pomocu manipulacijom pojedinih pojmasa okrenuli pricu da je Jokic nova generacija a on ovako igrao pre 8 i 9 godina u Megi,sa potpuno istim potezima...a da ste tada pitali ove pojmase rekli bi isto kao i za Birda i bivse igrace "A Protiv koga ovo radi,pojesce ga u Nba danas"🙈😅

Earth is not round

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)sta je drazen uzeo? Ne blamiraj se

Ali baš baš

pre 10 meseci

Ne razumem se u ovaj sport, ali mi se čini da je ovaj Meloun NAJVEĆI SREĆKOVIĆ NA SVETU.
Čitam već godinama da nema pojma, i sigurno je tako, a evo sad njegova ekipa na 3 pobede do titule.
Onaj Marej - veze nema, "poludi" jednu utakmicu, ali zato ga nema sledećih 10. Onaj Porter, što ga zovu Džunior, pa ko njemu dade onoliko pare, stan i hrana - dosta je i tako dalje. Da im nije NAŠEG "Jokare" - ništa. Mada, (kako čujem) ne igra za reprezentaciju, nije ni čudo. Mora i on nešto da osvoji - puste pare ...

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 10 meseci

Jokic ima 28 godina,
Dzordan je svoj prvi
prsten uzeo sa 28 godina.
Mislite o tome!!!
(Cole, 02. jun 2023 00:35)

Pa dobro, otkrij nam, šta da mislimo? Ili šta ti misliš? Nikad nije kasno?
Miličić je uzeo sa 19.

BOB

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Napusti internet

petao

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Stvarno si stručnjak. Jokić igra 8mu sezonu. Koliko si stručan i pametnom je dosta.

Mare

pre 10 meseci

Sta ti je zivot,Srbi navijaju za Americki tim,za Jokica koji ce pomoci Americkom timu da uzme titulu sa Kanadjaninom Marejem,koji ce doneti radost jednom delu Americke populacije,pevace se Americka himna na kraju a malobrojni polupismeni zaludjenici u Srbiji ce slovima na internet potpori izrazavati divljenje dok im zivot prolazi pred ocima a zemlja se raspada.

Masariko

pre 10 meseci

Srećno našem Nikoli.
Nema spavanja večeras.
(Partizan najveći, 02. jun 2023 00:04)

Kojem Nikoli? Jokiću ili Joviću? Obojica su naša.

Da budemo na čisto

pre 10 meseci

Da tabana loptu majstorski to je tačno, ali je i tačno da gde god je mogao, potpisao je podršku aktuelnom predsedniku naše zemlje, tako da ...

Guns N Roses

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Jokić je uz Novickog najbolji Evropski igrač svih vremena.

wlado

pre 10 meseci

gledamo svi naravno kao i svaki mec ove sezone denvera. Marej se silno trudi da bude mvp finala, vrv ce mu i poci za rukom jer jokic ima skoro tripl dabl uz nestvarnih 5 suta ka kosu za sada :)

Brico

pre 10 meseci

"Da li će Porter da prepusti neki skok Jokiću , iz ruke mu otima loptu "

Bravo Saša.
To je suština svega što treba znati o ovim priučenim ljubiteljima košarke.

Denver i uspjeh momčadi više-manje , bitno je da ga ovi njegovi ne spriječe da otvari TD , ili da mu ne daj Bože Murray uzme MVP finala.

xxxx

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)
Bojim se da ih je odavno prevazisao, nijedan ex-yu kosarkas nije bio ovako dominantan u NBA, ni blizu cak. Samo mu fale titule sa reprezentacijom

box

pre 10 meseci

Drazen bolji od Jokica hahaha. Pa u to ne veruju vise cak ni ustaska emigracija ili patoloski jugonostalgicari. Bogdan je u rangu sa Drazenom a Stojakovic je cetri lige ispred. Jokic je sa druge strane u rangu sa Birdom, Hakimom, Cemberlenom.

Kasie

pre 10 meseci

Bok svima, evo samo da dam malo svoje mišljenje o usporedbi Nikole i Dražena. Prvo, svaka, svaka čast Nikoli, to je košarkaška simfonija, stvarno nešto genijalno i jedinstveno, gušt za gledati kako Amerikancima trlja sol na ranu sa pravom košarkom u usporedbi s njihovim highlights preseravanjima. Da se vratim na usporedbu s Draženom; u statistici i NBA utjecaju, nema govora uopće o ikakvoj usporedbi, tu je Nikola prvi i sam u svom svijetu, ali Dražen je pak legenda legendi, kao vođa, kao figura koja je osigurala prihvaćanje i priznavanje Europske košarke u cijelom svijetu, pa evo najveći dokaz je da se on stalno prvi spominje kada se rade usporedbe, a svima je jasno da NBA statistikom nema rezona za usporedbe. Probajte se prisjetiti kakav je bio doživljaj ljudi, naročito na ovim prostorima, kada je Dražen nastradao, pa moja baka s 80 godina je tjedan dana neprekidno plakala, a vjerujem i jako veliki broj ljudi na ovim prostorima i šire, stoga ne vjerujem da danas postoji i jedan sportaš koji bi ostavio takav trag u povijesti. Uglavnom, rekao bih da je usporedba između njih usporedba kruška i jabuka. Evo, polu-kratko od mene, lp...

JPR

pre 10 meseci

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Šta ti lupas ? Čovek samo kaže, daje ideju za one koji mogu, nije ti palo na pamet da ima ljudi koji rade posle podne ? Ja sam ranije radio od 13 do 21č skoro godinu dana… nisam sigurno jedini, i ?

Gordana

pre 10 meseci

@Vitmen
Pa šta je ti uradio Dražen u NBA. Njega je već odavno pretekao i Dončić a kamoli Jokic, dva puta MVP u NBA, što nikad niko iz bivše Juge nije bio ni blizu

samo kazem

pre 10 meseci

"Jel ti zaista mislis da si smesan sa "humorom" ispod nivoa kursadzija ili te neko bas lozi da si smesan???"

Slobodno gledaj kursadzija ali nemoj time da se hvalis ovde u komentarima.

lale gator

pre 10 meseci

Majami promašio veliki broj otvorenih trojki. To nije normalan tok. Ako u drugom poluvremenu ubaci 50% takvih, eto problema. S druge strane Jokic može da da mnogo više košgeterski. Trebalo bi da bude čista laka pobeda.

Merhunisa

pre 10 meseci

Džamal je tako sladak, ali Miami ne može lošije od ovog kako su odigrali pa dobijaju drugu tekmu 100% kad se skroz prilagode na nadmorsku visinu.

Ako povedu sa 3:1 protiv Denvera mislim da će ih tući u 5 utakmica kao Milvokija.

milan

pre 10 meseci

Jokić je Jokić ali iskreno bi voleo da i Jović zablista i stekne veliko iskustvo i samopouzdanje. Za dobru reprezentanciju nam je potrebno još dobrih NBA košarkaša osim Jokića i Bogdanovića. Evroliga je druga liga košarke. Napred naši.

Dušan

pre 10 meseci

Za sve Jokićeve hejtere, a navodno ljubitelje košarke sledi jedna velika istina... Denverova titula biće jedan od velikih i najvećih uspeha srpske košarke.. napred Jokiću... Pa vi patriote vidite za koga navijate

Marko

pre 10 meseci

Jokić malo smršo?
(lale gator, 2. jun 2023 02:46) # Link komentara

Burazeru kad dobijes onako slatku cerkicu moras da smrsas i da omanjis jedenje da bi ono imalo. Tako sam i ja oslabio

XXX

pre 10 meseci

@BOB:

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Napusti internet
(BOB, 02. jun 2023 03:59)

Haha… CARE

Djorgo

pre 10 meseci

Dobro je, većina nije prepoznala ironiju, ili je prepoznala višegodišnje ... o Melounu itd

Meloun je košarkaški Marijan Vajda.
Srećno, dobri ljudi!


*****
Ne razumem se u ovaj sport, ali mi se čini da je ovaj Meloun NAJVEĆI SREĆKOVIĆ NA SVETU.
Čitam već godinama da nema pojma, i sigurno je tako, a evo sad njegova ekipa na 3 pobede do titule.
Onaj Marej - veze nema, "poludi" jednu utakmicu, ali zato ga nema sledećih 10. Onaj Porter, što ga zovu Džunior, pa ko njemu dade onoliko pare, stan i hrana - dosta je i tako dalje. Da im nije NAŠEG "Jokare" - ništa. Mada, (kako čujem) ne igra za reprezentaciju, nije ni čudo. Mora i on nešto da osvoji - puste pare ...
(Ali baš baš, 2. jun 2023 07:39) # Link komentara
Preporučujem(+14)Ne preporučujem (-54)

nosurrender

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Kakva ti je to logika, pa nek samo jedno dete počne pikati basket u dvorištu zbog toga što vidi i čuje da je Srbin jedan od najboljih košarkaša današnjice ako ne i najbolji, i postane uspešan košarkaš/košarkašica za 5-10-15 godina to je već uspeh za našu košarku.
Da ne pričamo o promociji Srbije i Sombora za koji je čulo ko zna koliko ljudi.
Oni mu donosili MVP nagradu u Sombor u štalu ? a ti pričaš o američkom tržištu i tome kako Jokić ne postoji na košarkaškoj mapi Srbije.

srle

pre 10 meseci

Dobra igra Denvera u prve 3 četvrtine, treba ovo privesti kraju na najbolji mogući način. Stiče se utisak da Nagetsi mogu još bolje da igraju, odbrana može bolje sigurno, ali zaista sve deluje da će Denver dobiti u 5. Jokić i Marej strašan tandem.

Kole

pre 10 meseci

Da je Jokić deo nekog velikog tima koji je osvajao prstenove, rekli bi da je pomogao da ponovo budu najbolji. Ovako cela priča ima potpuno novu dimenziju. On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta. Ljudi vole heroje jer se lakše identifikuju sa njima nego sa celim timom.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Dve kljucne stvari pored ociglednih u kontekstu fenomenalne ofanzive svih u Denveru... Gordonova dominacija u 1/4 nad manjim cuvarom uslovljava Batlera da ga cuva u 2/4 sto ga dosta crpi za ofanzivni, izolacijski (posto tako ugl dominira) deo parketa. I druga stvar, sto bi rekao komentator, Jokic nije napravio ni jednu jedinu gresku sa loptom, nijednu pogresnu idluku, bez silovanja, dominacija utakmicom sa samo 5suteva (za sada). Ispostavlja se po ko zna koji put da je bolje, za protivnika, izabrati da poentira nego da razvaljuje odbranu orkestracijom... So bi rekao S Ker, kada Jokic ima loptu, svi su pretnja :)

Mynx

pre 10 meseci

@Miloš:Jokic da igra 3 na 5 mislim sa Jos dvoje u petorci a protiv 5 ne bi prosao grupu u Evrokupu.
A da igra 1 na 5 sam protiv njih 5 iz neke zgrade iz blokova izgubio bi utakmicu.
Nesto ih nema oni silni kenguri...oni verovatno igraju NBA 2023 na sony-u i tamo Boston vodi protiv Denvera 3-0 u finalu Jaylen Brown ima 45 poena TRECU,Smart tripl dabl,Tatum tripl dabl,a Jokic 4 poena.

Bole

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav

predrag

pre 10 meseci

Pripadnik sam generacije koja je savremenik najboljih srpskih sportista u istoriji naše zemlje!!!!!
Malo li je.
Hvala im bezgranično, a rečima se ne mogu opisati radosti, ushićenja i sva sreća koja me je obuzimala tokom godina.

Kada sam mislio da je kraj njihovim dostignućima ubrzo su me demantovali!!!
Kada bih pomislio da ne mogu bolje, oni su dostizali veće visine!!!!

Kada sam pomislio da je to to, da se nema kud, oni su rušili nedugo nakon mojih zabluda sve rekorde, postigli istorijske rezultate!!!

Sada, prisustvujemo da naš Nikola Jokić, podučavajući one najbolje, na njihovom terenu, na njihovom tlu u njihovoj ligi bude blizu osvajanja titule šampiomw NBA, usput rušeci sve rekorde, kluba lige, pozicije na kojoj igra!!!
Novak Đoković i Nikola Jokić su od osam milijardi ljudi i dve stotine država sveta, nebom podareni nama!
Dovoljan razlog da svi ovih dana budemo ponosni i srećni, da srcem i dušom budemo uz svoje, bez gorčine i zajedljivosti.

Jokić će konačno imati šansu da kruniše jedno epsko putovanje koje je počeo skoro pa neprimećen na draftu, pa sve do dana kada mu se sa dve MVP titule klanjaju i kape skidaju najbolji igrači u istoriji košarkaške lige!

embr

pre 10 meseci

Spolstra da dobije orden za to što je dovukao do finala ekipu koja u rosteru ima Kodija Zelera za rezervnog centra. Čovek je toliko loš da ni u Aba ligi ne bi bio nikakav faktor. Za vreme koje on provede u igri može da se kaže da ga Majami igra sa igračem manje na terenu u oba pravca.

Kontras

pre 10 meseci

Denver i Jokic ce se prosetati do titule sa 4:0 u seriji.

Postoje male sanse da bude 4:1 ili slicno, ali to je sve.

Moja prognoza je 4:0 i prva Nba titula za Jokica.

Mister B

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

A što?

Alex

pre 10 meseci

Mora se Denver riješiti nekako MPJa. Katastrofalno nepouzdan igrač. Srlja stalno i nerezonski šutevi, sreća pa je Miami tek pred kraj proradio u šutu..

zainteresovani

pre 10 meseci

I zasto u 'srpskom finalu' stariji Nikola izbi loptu mladom Nikoli onemogucivsi ga da postigne kos 30 sekundi pred kraj???!

Burgos

pre 10 meseci

E sad ovako... Prva i osnovna stvar. Nikola Jokic je 100 stepenika iznad svih ostalih balkanskih kosarkasa koji su ikada igrali u NBA,to je valjda svakome ko ima makar gram mozga postalo jasno..Covek koji ima 2 MVP titule u najjacoj ligi na svetu i to dve godine zaredom,i kome je treca titula neopravdano oduzeta.Covek koji je mvp finala konferencije. -Coveka koji u 16 meceva plejofa NBA zabelezi 9 tripl-dablova ne mozemo porediti ni sa kakvim Drazenima,Divcima,Kukocima,Pedjama i ostalim bakracima.Zao mi je ako se neko nasao uvredjen,ali jednostavno je Nikola mnogo visi nivo od svih gore navedenih.Nikola je u rangu sa Gasolom,Dirkom i Janisom.Jako blizu njima je i Luka,a svi ostali koji igraju ili su igrali NBA sa balkana su hiljadama svetlosnih godinama daleko od ovih kosarkaskih virtuoza.

ford

pre 10 meseci

Ajde Nikola,neka bude i u sedam utakmica.
Da i Zvanično uđeš u Večnost.
Bez obzira što si Debeli,Neuki,Sa Skoro Nikakvim Šansama upao u taj što ga mnogi zovu Cirkus,NBA..
I što već godinama unazad pokazuješ i dokazuješ da si Najbolji u tom Cirkusu.
I u sedam utakmica,ja nebitan,laik,Ti Žeim taj Prsten i što se mene tiče,odmah nakon toga idi u svoj voljeni grad,radi sa plemenitim životinjama i da te boli uho,grlo i nos za sve ostalo.
Samo Ti to želim,a Ti posle vidi ima li tu mesta za Dinastiju.
A imam osećaj da će glava poput Njegove da pokida u finalnoj seriji,jednostavno je predodređen za To.
Ajde Nikola,Ajde Denver..!!!

Entoni Majls

pre 10 meseci

@embr

Fan fekt: Kodija Zelera ugovarala Zvezda prošle sezone, umalo nije došao :) A vidi ga sad. Šta je život i kad padneš u prave ruke.

Spolstra doktor košarke. Apostolutni broj 1 trener u ligi. Kakve je sve polutane napravio na ljude, počev od one IQ 30 bukve Hasana Vajtsajda do evo Martina, Štrusa, Vinsenta. Bukvalno anonimusima puni džepove. I svi znaju da se nakon Majamija vraćaju u opanke i goli prosek. Neverovatno trenersko umeće.

lale gator

pre 10 meseci

Laka tekma. Nikola kao da i nije morao da šutira. Trčkara, dodaje, skoči, organizuje. Pravi trening. Može da pojača još tri brzine. A smeši se trpl dabl.

Mike

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane. Ima ih koji dele misljenje da treba navijati samo za Nikolu, al ima nas sto pratimo i postujemo nas lokalni klub. Nek bolji i spremniji pobedi, sve je to samo zabava, ni u kakvu vecnost se ne ide. Previse dramatizujete u naslovima, pa to je samo sportsko takmicenje
(Splavar, 02. jun 2023 02:06)

Ima nas i u San Francisku ali Jokic je Jokic.

Nikola

pre 10 meseci

Jokic je cudo, verovatno je jedini centar u istoriji NBA koji je ustvari plejmejker. Ne zna covek sta da misli o tome? Moze li Jokic uopste da igra kao centar? Secam se kako je u reprezentaciji Srbije na mestu centra bio prilicno pogubljen i jako nespretan, rekao bih smesan. U tom smislu je on zaista cudo, fenomen od 211cm visine koji trckara okolo i veoma vesto dodaje loptu svojim nizim kolegama, koji za razliku od njega i umesto njega kidaju pod kosem.

Lord

pre 10 meseci

Drazen nema dabl dabl u NBA.
Stojakovic je bio igrac recimo za 20% bolji od Bogdanovića.
Uzeo je titulu, bio 3.-4. igrač tima.
Jokić ne da je alfa i omega budućeg šampiona, već je jedan od 3 najbolja u ligi.
Tripl dabl Petrović i Stojaković su mogli samo da sanjaju, Nikola ga ima u prosjeku u plej ofu.
Ne blamirajte se!

smeh

pre 10 meseci

E ovaj Jokić i njegovo nabijanje statistike i to u finalu NBA. Još on beo. U pravu je bio Perkins. Kako ovako fenomenalnom igraču da daš MVP nagradu? Ali lica Barklija i Šeka kada su pričali sa Jokićem, kao da su upoznali svog idola u tom trenutku. Očekivana pobeda Denvera iz više razloga. Međutim bilo je impresivno čitanje odbrane Majamija od strane Denvera na čelu sa Jokićem. Kao da su uvek znali šta će Majami da igra u odbrani, od zone do čoveka sa udvajanjima, i tako lagano sve završavali uz asistenciju za igrača koji je u tom trenutku u najboljoj poziciji tj. koji je sam ili ima prednost u odnosu na svog čuvara. Košarkaška poezija i pokazatelj kako treba da se igra košarka. Duo Jokić i Marej je jedan od najboljih koji je ikada postojao u NBA. Međutim tek je prva utakmica. Čisto sumnjam da Spolstra neće pronaći neke rupe u Denverovoj igri koju će pokušati sa eksploatišu koliko već od naredne utakmice. Očekujem mnogo više korišćenje zone u narednom meču i igranje na kartu da će udvajati Jokića i Mareja i igrati na kartu lošeg šuta spolja ostalih igrača Denvera.

Рајко

pre 10 meseci

Čini mi se da na ovom video snimku dolaska igrači deluju odsutno, uplašeno???

HRABRE SREĆA PRATI.
AJMO, NIDŽO! AJMO, DENVER!

bis

pre 10 meseci

Kako Dobro cuvaju Jokica u prvoj cetvrtini, odradili su domaci zadatak...ali zato zapostavili ostale. Meloun takodje domaci zadatak iskoristio Gordona ciljano, kao sto su Dlo-a ciljano napadali u wcf

Nikola

pre 10 meseci

Ovako kad gledaju ljudi kosarku reci ce da nema nikakve odbrane ali Majami je najbolja defanzivna ekipa u PO a izgledaju kao da prvi put igraju zajedno. Denver igra toliko prosto i brzo, u totalno drugoj dimenziji za sve ekipe i mislim da nijedan protivnik ne moze da ih isprati trenutno, strasan ofanzivni potencijal. Mada su i defanzivno poprilično dobri.

drula

pre 10 meseci

Ne znam da li je neko rekao Porteru da ne šutira za tri poena ako nije sam. Inače odličan igrač, pre svega odbrana… ali ja ne znam kad sam video da je pogodio tu trojku kad forsira… svaku tekmu ima bar 5 pokušaja i nikad ništa, znaci svaku tekmu protraci 5 napad bezveze.

Gandi

pre 10 meseci

Pazi ove rvate što se upljuvase da čovek sa jednom jedinom dobrom utakmicom, bez dabl dabla može se poredi sa Nikolom Jokicem koji je već sad jednim od najboljih NBA igrača svih vremena po ocenama bas NBA igrača. Kompleksi su čudo. Pa Stiv Ker je imao bolju karijeru od Drazena. O Stojakoviću da ne pričamo, običan suter. Presmesni su male komšije, zauvek male

aabb

pre 10 meseci

Jokić je uz Novickog najbolji Evropski igrač svih vremena.
(Guns N Roses, 02. jun 2023 04:14)

Jokic je bolji od Novickog, i moze se reci da je najboljeli evropski igrac svih vremena. Takodje se moze meriti sa Lebronom, Dzordanom itd..ne prema broju titula, rekordima i zakucavanjima, vec po nacinu na koji utice na igru. Stvarno nisam video igraca koji tako utice na ceo tim i koji ima sva oruzja u napadu, prakticno mu ne mozes nista, nacice nacin da on ili tim daju kos.
On je sinonim za mvp-a i ono sto ji Brusi Li rekao, budi kao voda. Nisam nikad gledao takvog igraca koji poseduje toliko oruzja u napadu.

uncle tom

pre 10 meseci

U danasnjoj kosarci se sve racuna u asistenciju. Ja tebi dodam loptu, ti sa 7,25 pogodis trojku i tebi se pise kos a meni asistencija. To je samo dodavanje, a ne asistencija. Asistencija je dodavanje koje vodi do laganog kosa u reketu ili na poludistanci. Jokicu izvini, nije upere o protiv tebe. Samo komentarisem.
(pobor, 02. jun 2023 07:47)

A ko ce da odredi sta je lagan kos? Bas zato se i racuna svako dodavanje pre kosa kao asistencija da ne bi bilo subjektivnosti. Zamisli da nije tako, pa posle svake utakmice bi raspravljali da li je nesto bila asistencija ili ne, i da li je neko zakinut.

Fran Filip Filipino

pre 10 meseci

Jokic ima 28 godina,
Dzordan je svoj prvi
prsten uzeo sa 28 godina.
Mislite o tome!!!
(Cole, 02. jun 2023 00:35)

Tako će i Jokić. Samo što će Jokić imati 10/10 u finalima.

Roki

pre 10 meseci

Vitmen, Prajs

Pobrkao si loncice, Drazen ne moze u istu recenicu sa Kukocem i Pedjom kad je karijera u nba u pitanju. Jeste razlog pogibija, ali je tako. Pritom, i da je ostao ziv imao bi jos 4,5 sezona i bio bi mu kraj karijere. Sto se tice individualnih dostignuca, malo ko iz Evrope moze sa Jokicem da se poredi, a iz stare Juge apsolutno niko.

Pera Ždera

pre 10 meseci

I tako Jokic resava utakmicu agresivnoscu u 4/4 cisto da ne bude da je istom dominirao sa samo 5 suteva do 4/4 ;)

Ne mozes ga zaustaviti. Kao sto rece komentator, ne pravi nijednu gresku, pogresnu odluku sa loptom. Sledecu ga mogu "usmeriti" da vise poentira jer je u orkestraciji svih na parketu (na obe strane) pa i tetkica u hali, ipak jaci otrov po protivnika, ali dzabe... Neverovatan.

Marej SAVRSEN, Porter zreo, defanzivno ODLICAN. Gordon kljucan u stavljanju Batlera na sebe dominacijom na manjem cuvaru u 1/4 sto je dosta iscrpelo Dzimija za ofanzivni deo u nastavku. BBraun pametan.

Meloun iznenadio (reakcija mimo dobro poznatih sablona) ostavljanjem Jokica pocetkom 4/4 u igri osetivsi Majamijev nalet i bespotrebnu, potencijalno tesniju zavrsnicu.

Kao sto pomenuh ispod, bolje da je ovako manje dominantno, da nije bas +20, usled potencijalnih osporavnja pljuvaca Denvera i Jokica kako je, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, Finale negledljivo i dosadno totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja...

Za takve individue, ova utakmica je cist primer kako se igra Jokica nikako ne sme gledati crno belo i povrsno jer utakmicom dominira i sa minimalno suteva + ga je Adebajo npr "napunio" kosevima (donekle i takticki pusteno) pa se opet taj momenat ne spominje jer je Nikolin uticaj toliko ogroman i sirok, svestran da se takva stvar moze i na momente zanemariti (koliko god neki uporno forsirali taj narativ) jer ocigledno takvom, "prosecno" defanzivnom postavkom uticaja (i ako je daleko od istine da je prosecna), pobednickom kosarkom, vodi najbolji tim lige ka prstenu jednim od najboljih POff izdanja u istoriji kosarke.

I za kraj, sa recima Mark Dzeksona (jedinog sa pravom glasa koji Jokica nije stavio u pet MVP izbora) ... Poniznost/slromnost takvog All time igraca je inspirisuca :)

мр

pre 10 meseci

Drazen ne moze u istu recenicu sa Kukocem i Pedjom kad je karijera u nba u pitanju. Jeste razlog pogibija, ali je tako. Pritom, i da je ostao ziv imao bi jos 4,5 sezona i bio bi mu kraj karijere. Sto se tice individualnih dostignuca, malo ko iz Evrope moze sa Jokicem da se poredi, a iz stare Juge apsolutno niko.
(Roki, 2. jun 2023 08:32)

Од европских играча највише титула има Кукоч. Играо у најбољем тиму, био шамнпион, и његова улога није била мала. Новицки је био шампион, и најбољи и најважнији играч свог тима. Тони Паркер шампион и једна од 2 најважнија играча. Јокић пише своју причу. Сабонис је био доста битан играч свог тима. Марчуљонис је имао одличне моменте у својој НБА каријери. Вероватно сам испустио неког. Дражен нема шта да тражи у поређењу са свима горе наведеним. То што је био изванредан кошаркаш, нема никакве везе јер се гледа цела каријера. У очају се туче по некрофилији и покушавају се некаква поређење. А опет не разумем, јер и код њих постоји човек са огромним успесима у НБА.

Pobrkan narod

pre 10 meseci

"Citam sad komentare licemera o tripl dablovima kojima prozivaju Petrovica i Stojakovica,za iste te tripl dablove pre nego sto je Jokic poceo da ih belezi pisali da su prevara kad god su ih pravili Lebron,Westbruk,Harden i tripl dabl nikada nije bio bitan u bilo kakvim debatama,a pazi sad!! "

Slažem se,do skoro su tripl dablovi bili najomraženija stvar u Srba. A sad kad je Jokić tu,najbitnije u univerzumu. To ti je srpska principijelnost.

"Pazi Jokic u ono vreme pitanje dal bi uopste bio Nba igrac,kako bi bio fizicki spreman,dal bi Americki treneri dopustili evropskom igracu da se pita za bilo sta vise od role igraca bez obzira koliko je dobar. Kukoc je bio za klasu bolji igrac od BJ Armstronga kad je dosao u Bullse pa nije mogao da ima minutazu kao on."

Ne znamo kakav bi Jokić bio u ono vreme, zato što se nije desilo. Zbog toga hipoteze ne funkcionišu. Ono što znamo je da je u sadašnje vreme dvostruki MVP, i da mu nikakvi Draženi i Kukoči po tome nisu ni blizu.

(vince carter, 2. jun 2023 10:13)

PS. Vins, moraš lepo da sročiš komentar i da ima smisla, sa normalno postavljenim znakovima interpunkcije. Skoro nikad ne mogu da provalim šta hoćeš da kažeš.

Daa

pre 10 meseci

Smatram da je Miami u ovom plejofu imao više sreće nego pameti. Ajde da vidimo u ovom finalu da li grešim, ali od utakmice sa Milvokijem imam taj utisak.

temperature

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57



Svi kažu da Hrvati nemaju smisao za humor. Ovaj komentar dokazuje da nisu u pravu ;)

Jokic, Nikola Jokic

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Drazen nije imao nikakav znacajan uspeh u NBA, bas nikakav. Nula triple-double ucinaka i nula double-double ucinaka u NBA. Tako da... Drazen je taj koji ne moze u istu recenicu sa Jokicem zato sto je Jokic stvaran kosarkas a Drazen samo mit.

TedThüringen

pre 10 meseci

Jokić je čudo zaista čudo do koje je razine stigao.
Spominjanje Dražena je neumjesno, nisu ista vremena.
Dražen je bio priča za sebe u svoje vtijeme a NBA u njegovo vrikeme je bila drugačija.
Upadne u tim gdje ga trener doslovno maltretira, onda pređe u Netsei pokaže što je.
Uostalom dva puta prvak Europe, sam je sve razvaljivao, Jugoplastika je bila više tim a Cibona samo Dražen neponovljivi igrač.
Divac i Rađa su se na početku bolje snašli jer je centrima bilo mrvu lakše.
Konkurencija na poziciji bekova je tad bila strašna a igrala se i obrana kakva se danas ne igra.
On i Divac su bili pioniri i nije sve u statistici.
Nikoli sretno i do naslova.

Pseudoharms

pre 10 meseci

Sta ti je zivot,Srbi navijaju za Americki tim,za Jokica koji ce pomoci Americkom timu da uzme titulu sa Kanadjaninom Marejem,koji ce doneti radost jednom delu Americke populacije,pevace se Americka himna na kraju a malobrojni polupismeni zaludjenici u Srbiji ce slovima na internet potpori izrazavati divljenje dok im zivot prolazi pred ocima a zemlja se raspada.
(Mare, 2. jun 2023 05:45)

To ti je sport-razonoda. Ja navijam za Zvezdu od malih nogu, ali pratim sport i na svetskom nivou, tako da imam timove koje simpatišem širom sveta. U NBA to je Phila (još od 90tih), u NFL Minesota, u fudbalu Inter, Man U i Celtic. E sad, naravno da navijam za Nikolu, kao što navijam i za Bogdana, jer su naši? Zašto? Radujem se sreći i uspehu jednog od nas - toliko je jednostavno.

P.S. Na svetskim i evropskim u fudbalu simpatišem Italiju, još od Svetskog 90.

2CRAZY

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 2. jun 2023 00:31)

U 2:30 pocinje show i predstavljanje, sama utakmica uvek pocinje 10 minuta kasnije.

Sabre

pre 10 meseci

Prejak je Denver jednostavno. Marej i Jokic su apsolutno superstarovi, ali i Porter je sjajan igrac, Gordon apsolutno fenomenalno koristi sta god mu se namesti, a tu si Braun i KCP da pogode sve sto im se ostavi otvoreno jer bi ti trebalo 20 igraca da svakoga cuvas kad moras stalno da udvajas makar dva protivnicka igraca. Da ne slavimo prerano, zeznut je Majami ko kratko cebe, ali Denver je druga klasa i ljudi nemaju pravo resenje za njih kad se razigraju.

nba-86

pre 10 meseci

59-42, kraj 1/2. Jokić 10-3-10, 3/3 za 2, 4/4 sb, 1 ukr, 0 izg, 0 faulova, +- +19. 10 as u 1/2 nijedna izgubljena?! u velikom finalu. kao što rekoše komentatori isuviše je mali majami za denver na svakoj poziciji. ajmo da odmah odu na +20

NR

pre 10 meseci

Dal će Denver napraviti igrača od ovog Portera… Dečko nema srca ni malo. A ponekad deluje kao ni da između ušiju nema ničeg.

Nnn

pre 10 meseci

Srećno našem Nikoli.
Nema spavanja večeras.
(Partizan najveći, 02. jun 2023 00:04)

Kojem Nikoli? Jokiću ili Joviću? Obojica su naša.
(Masariko, 02. jun 2023 00:16)

Za ovog drugog niko i ne zna…

bla

pre 10 meseci

Drazen nema dabl dabl u NBA.
Stojakovic je bio igrac recimo za 20% bolji od Bogdanovića.
Uzeo je titulu, bio 3.-4. igrač tima.
Jokić ne da je alfa i omega budućeg šampiona, već je jedan od 3 najbolja u ligi.
Tripl dabl Petrović i Stojaković su mogli samo da sanjaju, Nikola ga ima u prosjeku u plej ofu.
Ne blamirajte se!
(Lord, 2. jun 2023 09:20)

Stojakovic je bio daleko bolji igrac od nego bogdanovic. bio je 3 puta all star i dva puta all nba o cemu bogdanovic moze samo da sanja. naravno da je Jokic daleko bolji igrac od Stojakovica.

Ser Carls, sampion NBA lige

pre 10 meseci

On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta.
(Kole, 2. jun 2023 08:53)

Kole, obavezno kazi Barkliju da je bio NBA sampion, posto on to jos ne zna! Covek odvali ovakvu glupost, i dobije gomilu pluseva, vidi se ko sve ovde komentarise i lupa plusice, strasno.

nikola

pre 10 meseci

Идемо Ниџо до титуле па да им покажеш које најбољи eвропски играч икада. Онда се полако одмори па да ти и Богу донесете злато са светског. Волете твоји Срби.

Mladen

pre 10 meseci

Kako bih voleo da ih Denver pometla s 4-0 , najvise zbog onog napaljenog trenera koji nije pokazao ni trunku postovanja prema protivniku. Denver je trenutno drim tim, zaista deluju nepobedivo a pritom veoma skromni momci, idemo Jokara do prstena.

Luka

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

A što?
(Mister B, 2. jun 2023 04:08) # Link komentara

Pa o pokojniku sve najlepse. Drazen je bio vrhunski igrac za Evropu i solidan igrac u NBA ali posle tragedije sve je to pomnozeno tri puta.

Nnn

pre 10 meseci

Nije mi jasno da neko i dalje stavlja bilo kog drugog srpskog kosarkasa u istu rečenicu sa jokicem…dok je ovaj čovek najdominantiniji igrac najdominantnije lige na svetu, neki ga porede sa tamo nekim stojakovicima, drazenima i ostalima…bukvalno je legitimno pitanje u tom slučaju, a izvinite KO SU TI DRUGI sa kojima poredite ovog čoveka???

Marko

pre 10 meseci

Za ove što komentarišu Divca, Peđu, Dražena, setite se da je ovo Finale NBA lige, da je Jokić na tripl dabl proseku u celom plejofu i da njegov tim ubedljivo pobeđuje. To toliko nestvarno deluje da mi toga nismo ni svesni, bićemo tek za 20, 30 godina. Treći je u celoj NBA ligi po broju poena i skokova u plejofu i lider je u asistencijama kao centar i ima drugi najbolji plus minus indeks u plejofu posle MPJ, saigrača a prva četiri su igrači Denvera. Ako ponove još par ovakvih sezona biće uporedivo sa erom Čikago Bulsa za vreme Džordana i GSW za vreme Karija. Jokić je trenutno najbolji košarkaš na planeti, i najbolji timski košarkaš na planeti jer radi sve one male poslove za tim.

bruder

pre 10 meseci

Uh, ne secam se ovako doktorske partije nekog igraca, pa covek maltene nije sutno prvo poluvreme na kos a najbitniji na terenu, nema napada koji nije organizovao. Na kraju kad je Majami malo pritisnuo opet uzima loptu asistencija, kos, preko Adebaja sa lakocom a ovaj zapeo da ga odbrani svom snagom i dzabe. Marej prasio ceo mech i na kraju Dzoni ima poen vise i od njega. Nestvaran igrach, zaista svoja klasa do sada ne vidjena na svetu. Definitivno zasluzen MVP i ove godine, ali neka nadoknadice nepravdu prstenom i krunisati svoj prajm. Mozda Bird moze u istu recenicu sa Jokicem od belih igraca, ostali jako tesko, kakav Drazen ili Kukoc itd. sta je vama ljudi, to je 5 klasa ispod. Kapa dole majstoru, uzivanje je gledati ga. Djokovic i Jokic samo za naseg zivota, malo li je Srbi??? Idemoooo!!!

Djuro Radetich

pre 10 meseci

Jokić i Denver su veliki favoriti. Najveći kvalitet je naravno Jokić, i činjenica da je Majami imao tešku seriju.
Pored toga Denver je domaćin pa ako dodje do sedme utakmice to bi bila velika prednost za Jokica i društvo.

Miroslav

pre 10 meseci

Ključna utakmica za Majami. Ako večeras ne budu mogli da ugroze Denver, neće ni moći. Posle pauze, treba malo vremena da se uhvati ritam.

Milunka Malina

pre 10 meseci

@maja Srbiji mnogo znace klupski uspesi Pantera,Nanelija,Kampaca, Vildoze i ostalih Kamerunaca. Taman to sto svaki drugi put izgovore uz prezime Jokic da je i Srbin iz Sombora je vrednije nego uspesi BGD Legije stranaca u kosarci.

nba-86

pre 10 meseci

grin samo -8 za 11 minuta (svaki njegov +- do -10 premija za denver). imao je grin i 2/3 iz igre, gordon 16 p na kraju, posle 14 u 1/4 samo ova dva sb na 2 min pre kraja. Jokić 27/10 (svi def)/14, 7/2/10 za 2, za 3 1/2, sb 10/12, 1+1(ukr i blk), +- +14 za 40,5 minuta u igri, samo 2 izg (jedna faul u napadu), 1 faul. marej odličan 26/6/10 uz 11/22, mpj 14/12/1 5/15 šut, kcp 3/8 ali kao i uvek fantastičan defanzivno, braun na nivou 4/7 za 10/5/2. tamo hejsmit sa klupe 18p uz 7/10, bem 26/13/5, 13/25 iz igre, batler 6/14, ali veceras ih prodali martin 1/7 i štrus 0/10?!

koje ste vi carine

pre 10 meseci

Gde su oni mama’s boys sto ken.aju protiv Denvera koji se nije ipet dovoljno pojacao, kao da je to cilj kosarke. Gde je ono uigravanje 14o godisnjaci ili odbrana.
Ovaj komentar pisem najvise zbog onih nistaka sto i ore dva dana komentarisali kako su Joku zaustavili Zabarski mini centri. Pa neka ga sad zaustave, da vidim to.

шиле

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Дражен није био ни близу Јокићевог нивоа! То што људе пуца носталгија, као и за Тита, то је нешто друго... Јокић је најбољи Европски играч у НБА икада!

offline

pre 10 meseci

kakav pakao ovo u 2:30.. em nikad ne pocne na vreme.. em traje do 5. najbezbolnije ustati u 4
(online, 02. jun 2023 00:31)

Najbezbolnije je nocu spavati, a ne drezdati pred TV-om. Lepo se naspavas, odes odmoran na posao pa kad se vratis, rucas, otvoris pivo i na miru pogledas highlights - po Vuku hajlajts - utakmice. Zivot treba koliko god je moguce, a nije mnogo moguce, sebi prilagodjavati, a ne obratno.

Milutin

pre 10 meseci

Kakve veze ima Srbija sa Denverom? Jokic ne pripada srpskom već američkom tržištu.
Uspeh Partizana/Zvezde u Evroligi i medalja reprezentacije su uspeh Srbije a Jokic tu ne postoji.
(Maja, 02. jun 2023 03:05)

Kakve veze ima Srbija sa Partizanom i Zvezdom? Beogradski pašaluk nije Srbija

bob

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Na zalost Drazen je jako kratko igrao u NBA i manje vise samo mi sa ex JU prostora pricamo o njemu.
Ovo sto Jokic radi je prevazislo sve ex JU NBA kosarkase, ako nista njegovo ime prvo na vecini rekod lista.
Jedino sto Jokicu fali sto je NBA prsten da bi imao sve sto se moze imati u NBA ligi.

don tom

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Dokle vise sa tim mitom oko Drazena Petrovica. Ne moze mu Drazen ni cipele cistiti.

Aj ne drobi

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57) # Link komentara

Sta je Drazen napravio u NBA?

Nikola

pre 10 meseci

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Svako sebi daje pravo da komentarise. Isto tako sam odgledao vecinu plej ofa, dodjem kuci sa posla i premotam. Nekad saznam rez nekad ne ali neizvodljivo mi je da dva mjeseca npr gledam po cijelu noc a ustajem u 6, u bolnici bi zavrsio. A volim kosarku takodje, tako da sam i ja nasao taj metod sa nba replay.

Читалац

pre 10 meseci

Изванредна партија Јокића, са 9.-им ТД у 16 мечева те Мареја, ма целе екипе где је 5 играча имало 10 и више поена. Денверу су припале прве 3 четвртине а Мајами је притиснуо у 4. четвртини. Тројком Најсмита смањио је на "минус девет" (96:87), али поново је Јокић показао класу и затворио меч. Никола је био најефикаснији играч меча са 27 поена (12/8 шут, 2/1 за три 12/10 бацања), уз 10 скокова и 14 асистенција. Мареј је посустао при крају, али је ипак убацио је 26 поена (22/11 шут, 7/2 за три), уз шест скокова и 10 асистенција. Гордон је додао 16, Портер 14 (12 ск), Браун 10 поена… Винсент и Лаури су убацили 50 % тројки!

Код Мајамија далеко најефикаснији је био је Бем Адебајо са 26 поена, 13 скокова и пет асистенција, Гејб Винсент је убацио 19 (10/5 за три), Хајсмит 18, Батлер само 13 (14/6 шут, 7 ск, 7 ас), а Лаури 11 поена (6/3 за три), а тридесетак секудни у финалу у дресу Мајамија добио је Никола Јовић и имао је скок, али не и поене јер му то није дозволио Јокић!
Нагетси су играли чврсту одбрану и брзе нападе и то је било одлучујуће! Биће важан 2. меч и поготово први у Мајамију. За сада иде све по плану код Нагетса.

Bruks 021

pre 10 meseci

Vitmen,Prajs....
Dražen iako je bio sjajan,nikad nije predstavljao ništa ozbiljnije u NBA tako da bez obzira na tvoj komentar ko god prati košarku malo duže(a veruj mi da je pratim blizu 50 god.) zna o čemu pišem.Pominjati ostalu trojicu je tek besmisleno.

last year loosers-V.P.H.

pre 10 meseci

NBA prsten, 2x MVP, i sigurno MVP plejofa,

a ima verovatno još 2-3 godine na ovom nivou.

Biće najbolji evropski igrač u NBA ikada.

Samo čovek

pre 10 meseci

Da je Jokić deo nekog velikog tima koji je osvajao prstenove, rekli bi da je pomogao da ponovo budu najbolji. Ovako cela priča ima potpuno novu dimenziju. On dominira i predvodi tim koji nikad nije ni prišao velikom finalu. To su neverovatni sportski uspesi koji ostaju deo sportske iatorije kao kad je Barkli nosio Sanse do prstena ili Maradona Napoli do Skudeta. Ljudi vole heroje jer se lakše identifikuju sa njima nego sa celim timom.
(Kole, 02. jun 2023 08:53)

Barkli Sanse do prstena? Slazem senpoentom komentara, ali Barkli nikad nije uzeo prsten.

Eto,tako

pre 10 meseci

@ Kasie. Sve si dobro napisao.Meni nije jasno da se bilo ko upoređuje ako igrači nisu igrali u isto vreme.Svaki kolektivni sport se promenio,košarka od pre 40 godina i košarka danas su dva sveta.Druga stvar je uticaj saigrača na igru Dražena ili Jokića itd.Kad pogledaš sa kim je Dražen igrao u reprezentaciji,naježiš se od tih imena i poštovanja za te momke.Pa oni su svi bili među najboljim igračima na svojoj poziciji.Onda pogledaš Jokića i bude ti ga žao.Zaključak,svaka era nosi svoje a statistkika će uvek biti statistika i od nje ne možemo pobeći.

pasjiskot

pre 10 meseci

Sunce ti žarko, nakon bullsa 90ih, mislio sam da neću po noći ostajat budan zbog tekmi. Jokić klasa, kojom lakoćom taj čovjek igra, majko mila, baš je gušt za gledat. Skroman, dobar dečko, grijeh je ne navijat. A ono Dražen, Kukoč, Divac, bez veze usporedbe, baš nebitno, uživajte u senzacionalnoj košarci. Pozdrav iz Zagreba

Dex 1

pre 10 meseci

Bok svima, evo samo da dam malo svoje mišljenje o usporedbi Nikole i Dražena. Prvo, svaka, svaka čast Nikoli, to je košarkaška simfonija, stvarno nešto genijalno i jedinstveno, gušt za gledati kako Amerikancima trlja sol na ranu sa pravom košarkom u usporedbi s njihovim highlights preseravanjima. Da se vratim na usporedbu s Draženom; u statistici i NBA utjecaju, nema govora uopće o ikakvoj usporedbi, tu je Nikola prvi i sam u svom svijetu, ali Dražen je pak legenda legendi, kao vođa, kao figura koja je osigurala prihvaćanje i priznavanje Europske košarke u cijelom svijetu, pa evo najveći dokaz je da se on stalno prvi spominje kada se rade usporedbe, a svima je jasno da NBA statistikom nema rezona za usporedbe. Probajte se prisjetiti kakav je bio doživljaj ljudi, naročito na ovim prostorima, kada je Dražen nastradao, pa moja baka s 80 godina je tjedan dana neprekidno plakala, a vjerujem i jako veliki broj ljudi na ovim prostorima i šire, stoga ne vjerujem da danas postoji i jedan sportaš koji bi ostavio takav trag u povijesti. Uglavnom, rekao bih da je usporedba između njih usporedba kruška i jabuka. Evo, polu-kratko od mene, lp...
(Kasie, 02. jun 2023 10:07)

Ne znam šta si hteo da kažeš. Ko je rekao da Dražen nije legenda? Legenda je i Dragan Mance, i on je poginuo mlad, ali nikome ne pada na pamet da ga poredi sa npr Savićevićem ili Modrićem.

joca

pre 10 meseci

ko god bilo koga iz exyu stavlja u istu ravan sa Jokićem i ulazi u poređenje, nema blage veze o košarci. U pitanju je samo žal za prošlim vremenima. Vreme u kom je i ta osoba bila mlađa pa mu sve iz tog vremena izgleda slađe.
Bilo kog igrača iz exyu da uzmete, uticaj na igru nije ni bliiizu Jokiću. I to pričam u kontekstu njihovog vremena.
U svojoj najboljoj sezoni, Držan je bio 11. poenter u celoj ligi sa 50 posto šuta iz igre. Dakle ni u prvih 10 , o čemu dalje da pričamo ako znamo da mu je šut bio glavno oružje. Netsi su bili 6. na Istoku....
Čovek je samo dokazivao tadašnji jaz evropske košarke gde je bio superstar bez dvojbe, i NBA gde je bio jako dobar košarkaš u par sezona. Sve ostalo je mitomanija zasnovana na tragediji koja ga je sprečila da možda pokaže više, a možda i ne. Nikad nećemo znati. U poslednje dve sezone je imao punu priliku da pokaže sve, i došao je do velikih visina, ali ništa dovoljno za neku legendu zasnovanu na realnim uspesima.

Goran

pre 10 meseci

Odlčno odigrana utakmica Denvera ali se ne mogu oteti utisku da bi bilo mnogo neizvjesnije da je Majami pogodio samo nekoliko otvorenih šuteva za 3 poena koje občne pogadjaju! Nadam se da će Denver znati odgovoriti i na bolje izdanje Majamija!Sretno!

Karlo Prvi

pre 10 meseci

Majami jednostavno premali za Denver. Serija je na Denverovom "reketu" - oni odlučuju. Ako igraju kako znaju i umeju, pobeda je sigurno njihova. Jokić je naravno genije i posebno ova postava Majamija mu ne može ništa. Šek mu se obraćao kao da je lično Gospod Bog, a Barkli je već odavno veliki ljubitelj (kao i mnogi drugi znalci a la Bil Simons). Nagetsi samo ne smeju da popuste i moraju da gaze nemilosrdno. Majami se neće lako predati, što su i ovde pokazali.

Pant-LA

pre 10 meseci

Kemp
Ako neko pravi blokove onda je to Jokic.. Ameri imaju naziv i za to, ne znam tacno, neke kao asistencije, a odnosi se na dobro postavljen blok gde saigrac ostane sam na sutu, Jokic ubedljivo prvi u ligi i u toj kategoriji koja nije vidljiva ispodprosecnom gledaocu..

Pera Ždera

pre 10 meseci

Nekako prizeljkujem da ova utakmica ne bude realnost cele serije u kontekstu kaganih pobeda od +20 (da ne ureknem)) JER ce mnogi pljuvaci Denvera i Jokica, i pored apsolutne kosarke i DOMINACIJE Denvera na obe strane parketa, nazivati Finale dosadnim i negledljivim totalno namerno zanemarujuci lepotu i nepobedivost kosarke Grumenja na pas vise...

Partizan najveći

pre 10 meseci

Ljudi misle posle jedne utakmice da će da bude sve lako...
Majami nije ovdje bezveze došao i to sa 8 pozicije , njih ako bar malo krene šut u sljedećim utakmicama onda su zlo od ekipe .
Sport je čudo , za minutu jednu ili sekundu okrene se sva serija .

Martin

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)

Tako je treba Jokicu jos 3 MVP titule, 4 NBA prstena i da skupi jos 14 kaznenih poena prolaskom na crveno u reonu Dalmacije da stigne Kukoca. Bas pricam sa Jordanom pre neki dan i on mi kaze da ce to tesko iko postici.

mikac357

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Nije ti puno trebalo da shvatiš 6 godina. Opasan si stručnjak!

Lazni Brkajlo

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Evo sad gledam po arhivi. U pravu si bio, svaka cast.

Milos

pre 10 meseci

Ima nas Srba u Denveru i Koloradu ne bi verovali koliko , pa imamo i crkvu našu u Denveru.
Kad idem ulicom sa srpskom zastavom ljudi me zaustavljaju, grle, hoće da me časte pićem, traže mi rakiju :), ima pored Ball arene, počeli su da služe rakiju na meniju, šou. Lepo je biti Srbin u Koloradu.

Halo Bing

pre 10 meseci

Splavar, 02. jun 2023 02:06)
Ti si očigledno od onih, "Majamčanin, treća generacija".
OK, navijaš za lokalni klub, ali čemu komentari na stranom portalu, na stranom jeziku.

aca

pre 10 meseci

Ma kakav kukoc i kakve zajebancije..
Kukoc nikad nije bio glavno lice fransize, nije ni bio 2 a ni 3 u toj istoj ekipi..
Ipade kukoc po ovome bitnije igrac od ajversona hahaha svasta...

Niko nikada nije bio ovako dominantan a sto se tice drazena on moze ici u ran za Radivojem Koracem, ali ne sa jokicem, ipak ga je to komicno da ga s Jokicem porede.

Koliko vidim komentare samo cujem kme kme

Zlooba

pre 10 meseci

Raduje me statistika, Denver je relativno lako kontrolisao utakmicu, a ne može se reći da ga je šut vanserijski služio, čak mislim za 3 poena ispod proseka. Druga utakmica možda i najbitnija, budu li poveli sa 2-0, mislim da sledi i jedan brejk u Majamiju.. Napred Denver, zaslužili ste istrajnošću..

Wolver

pre 10 meseci

Jokic ce uzeti i drugi prsten u zivotu, a ja izgleda ostati i bez ovog jednog posto nema sanse da me probude ni alarm ni express lonac od drage.

DM32

pre 10 meseci

Kako igra Denver, kako Jokic vodi orkestar, pesma ljudi, pesma.
(Raci, 2. jun 2023 04:16)

Saigrači ga slušaju i poštuju, jako važno sastaviti tim koji funkcioniše nego nabacati neka imena i reći im igrajte momci

D

pre 10 meseci

Denver je toliko krupniji od njih, kao da igraju protiv srednjoskolaca. Majami mozda dobije jednu uz neki nenormalan procenat suta i to je to. Denver ide u Majami sa 2:0 vraca se sa 3:1 i zavrsava posao kod kuce.
Ako uzmu titulu Jokic postaje najbolji evropljanin u istoriji NBA.

Ja

pre 10 meseci

Ustaneš u 8. Ne gledaš koji je rezultat nego vratiš utakmicu unazad, premotavaš tajmaute i ostale pauze i za sat vremena odgledaš utakmicu ko čovek. Sve 4 protiv Lejkersa odgledao na taj način. Ne želim da ispadne da se pravim pametan, samo dajem ideju. Pozdrav
(Bole, 02. jun 2023 00:45)

E to tako kad ti besposlicar deli savete. Vidis, tako mozes ustati i u 10 ili 11, pa odgledati ko da je uzivo. Blago onima koji takvo govedo izdrzavaju, usrecili se s tom momcinom
(Splavar, 02. jun 2023 02:17)

Šta ti lupas ? Čovek samo kaže, daje ideju za one koji mogu, nije ti palo na pamet da ima ljudi koji rade posle podne ? Ja sam ranije radio od 13 do 21č skoro godinu dana… nisam sigurno jedini, i ?
(JPR, 2. jun 2023 03:53) # Link komentara

Ideja je odlicna bas za one koji rade mnogo. Meni je ogroman problem da ustanem u 2 jer legnem oko 12, 1 upravo posto ceo dan radim, onda ustanem u 5 kao i obicno i pogledam uz kafu utakmicu uz premoravanja za sat i 15 i u 6:30 startujem sa poslom. Tako da ne remetim ritam spavanja meni je 4-5 sati dovoljno odspavam i jedno 45 min na pauzi za rucak.

Pera Ždera

pre 10 meseci

Ameri vole uvek da stvaraju heroje, da izdvajaju pojedince, ali Denver je najbolja timska ekipa i niko se tu posebno ne izdvaja.
Marej je motor, Jokic organizator, Gordon vazan sraf.
U odnosu na Majami Denver je nivo iznad po timskoj igri.
(Avram, 02. jun 2023 08:47)

Jokic - Mozak
Marej - Srce
Gordon - Dusa
Meloun - Energija
TIMA!

DraganBorca

pre 10 meseci

Pametna taktika gosn Malonea-- pustiti Adebaja na par metara a zatvarati drugo sve pogotovo Batlera. Adebajo nije pretnja za 3, jeste dao dosta poena ali to je bila i poenta. Bolje Adebajo da postigne 20+ nego Batler da plodi i drugi da pogađaju. Jako je tesko igrati ovu super pucacku kosarku ako nemas sut za 3 protivnik se odmah odmice i suzava na druge. I plus ovo kaznjavanje mismeceva to se znalo od pocetka. Gordonu stavili 12 poena u kladzi laganica reko da li su ovi realni. Po meni Spoelstra iako top trener nebulozno krece sa 3 beka na ovako visoki Denver i tu je unapred izgubio utakmicu vec posle 15- ak minuta. Meni je fascinantno da ce Denver verovatno uzeti titulu sa Dzefom Grinom koji se vuce kao baba po terenu opet su išli u debeo minus sa njim na parketu :D Jokic je toliko talentovan da će osvojiti titulu sa fakticki igracem manje na parketu 😁 Dzef Grin po skoro svim parametrima ubedljivo najgori igrac u plejofu i neam pojma vise sto se plasi igrati sa Vlatko, Zekeom itd. Elem nemam opustanja gaziti drugu i trecu maksimalno da se ne bi popalio Majami😎

drago

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

ozbiljno, svaka cast na zapazanju

Djole_Kg

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Bravo care, Jokić je pravo otkrovenje. Ja sam čuo za njega prošle godine.

Daa

pre 10 meseci

Na kraju je dobro što im je kao Majami nesto zapretio pri kraju. Dobro je da vide koliko su zilavi, a razlog broj je taj što je Jokic zabeležio još nekoliko poena skokova i asistencija.

Daa

pre 10 meseci

Stvarno si stručnjak. Jokić igra 8mu sezonu. Koliko si stručan i pametnom je dosta.
(petao, 02. jun 2023 04:17)

Meni ste smesniji vi što im odgovarate na poruke.

predrag

pre 10 meseci

Ako je protiv Lejkersa druga utakmica bila ključna, mislim da je ovo ključna pobeda Denvera u ovoj seriji.

Bez nekog cimanja, lagan tripl-dabl Jokića, najviše asistencija u debijima u finalu čovek napravio a da se nije ni oznojio.
Početak vladavine nastupa.

?

pre 10 meseci

Novinarima je posao sve lakši.
Ranije je za Jokićev tripl dabl trebalo da odluče koji epitet da upotrebe (sjajno, fantastično...), sad samo napišu PROSEČNO izdanje Jokića.

Ragina Glava

pre 10 meseci

Sto je najace, prosecnog Jokica.
Koliko je podigao lestvicu, to je prosto nestvarno!
Cini se da se nije posteno oznojio...
Rutinska pobeda Denvera, da se dobije sledeca i u Majami po makar jedan brejk.
Majami je tezak protivnik, ali ne sme se bezati od cinjenice da je prosto Denver bolji tim.

zilijen

pre 10 meseci

Kakav je ovo maestro kosarke. Od Bodiroge nisam video da neko tako upravlja celom utakmicom. Ispucavaju se saigraci, na kraju kad spustise na ispod 10 lopta ide tati, Nikola veze 8 poena i cao. Uz Birda i Novickog najbolji beli igrac ikada

OZNA

pre 10 meseci

Spremaj metlu, trebaće i za ove! Jokic i ekipa da se uozbilje sledeće sezone, trebala je metla od početka do kraja! PS Jokara brate pusti Jovica da šutne, taman dečko krenuo ka kosu, a ti mu izbi loptu :)

super

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 2. jun 2023 03:57)
on je već odavno prevazišao sve Evropljane u NBA a titula ako dođe biće šlag na tortu...

hill

pre 10 meseci

Drazen jeste bio vrhunski kosarkas. Nazalost tragicna smrt, a pre svega pogresna epoha u NBA. Kada je evropskim igracima bilo mnogo tesko da dobiju sansu Divac je imao srece, sto je dosao odmah posle Dzabara. Drazena je i Luka prevazisao, o Jokicu je bespodrebno i pricati. Jokicu jos treba i Novickog da prestigne i bude najbolji Evropljanin ikada. Otvara mu se vec ove godine.

nba-86

pre 10 meseci

lepo reče sad komentator mislim čendler: celom utakmicom dominira igrač koji je poslednji izabran na all-star, nemojte misliti da je on to zaboravio

Forestlander

pre 10 meseci

Nikola opet lagano tripl-dabl. Ali to i nije toliko bitno, koliko je bitan njegov uticaj na igru Denvera. Svako ko je gledao utakmicu, video je koliko je bezidejan napad kada on nije u igri. A on je malo "zapeo" tek u poslednjoj četvrtini.

bskfan

pre 10 meseci

MPJ igrao 43 minuta i bio +20. Iako ga sut nije sluzio opet je jako bitan za igru Denvera jer oslobadja prostor za Jokica i Mareja. Usput budi receno, imao najvise skokova u Denveru.

Ni Mareja sut nije sluzio ali odlicna statistika 26-6-10

KCP-a nocas nije islo ali je dao svoj doprinos da Dzimija ostavi samo na 13 poena. Dzimi imao najveci minus u Majamiju.

Denver tri cetvrtine igrao pametno, cuvali trojkase a pustili Adebaja da sutira neefikasne suteve (26 poena od 25 suteva).

bo

pre 10 meseci

Vidim neki lupetaju da je Drazen bolji igrac od Jokica,brojke sve govore dve godine MVP I ako bog da ove godine ce biti u plejofu,koliko je puta bijo Drazen?

JPR

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Daj bre ne lupaj !

beograd011

pre 10 meseci

Jokic,Jokic i Jokic! Znate nasta mislim?Ali uvek se nadje neka hejterska somina da to ospori,kako ce spavati nocas,samo se pitam!
Jos 3 pobede do uspeha najboljeg trenutno igraca na svetu a vi kuckajte sta hocete!

laki

pre 10 meseci

Evo neko reče da je Marej ključ uspjeha Denvera.Zato naš Jokara drži sve te ključeve u svom džepu i vadi ih po potrebi.On je glavni ključar!

Vanja Petrović

pre 10 meseci

Ajd sad, pohod na vecnost. Ne bi se bunio da Denver postane sampion jer ih Jokic predvodi, ali u celom Koloradu ne poznajem ni jednu osobu, a u Majamiju Srbi na sve strane.
(Splavar, 02. jun 2023 02:06)

Ima Srba u Koloradu, ima!

The top 10 Cities with the Largest Serbian Community in Colorado are:
#1 Denver - 428
#2 Colorado Springs- 353
#3 Aurora - 290
#4 Ken Caryl- 175
#5 Pueblo - 154
#6 Lakewood - 125
#7 Broomfield - 86
#8 Fort Collins - 80
#9 Arvada - 74
#10 Erie - 71

Eto, tako

pre 10 meseci

Ponestane reči da se opiše Nikolin uticaj na igru Denvera.Drago mi je i zbog Melouna,sjajno je pripremio utakmicu.Mnogo je bio osporavan.Na kraju još jednom da pohvalim brata našeg Gordona,neverovatno je dobar na oba kraja terena.

Yujiro Hanma

pre 10 meseci

Kevin Lav nije igrao,Martin 1-7,Strus 0-10. Majami nije imao sta da trazi na ovom mecu. Denver definitivno igra strasnu odbranu na spoljnim pozicijama i ovo nije samo Jokicev i Marejev tim.

palop

pre 10 meseci

Ovo je bilo mnogo laganije nego sto krajnji rezultat govori. Mislim da ce sledecu Majami mnogo vise da stisne, ali ako Denver tu ne poklekne, odradili su veci deo posla i smesi im se titula.

Niko Kao Ja

pre 10 meseci

Odusevljava me kako uspeva da najboljim igracima na svetu namesti fore sa terena kod Centrisa. Neko ovde kaze, Jokic i njegov uspeh nemaju veze sa Srbijom. Taj sto je to reko ocigledno nije igrao basket kod nas na kraju zgrade.

Manje vina, manje vina!

pre 10 meseci

Jokic ako uzme titulu u rangu je sa Kukocem i Stojakovicem ali mu mnoooogo treba da bi usao u istu recenicu sa Drazenom.
(Vitmen,Prajs,Hadad, 02. jun 2023 03:57)

Po kom to kriterijumu, molim?

Simon

pre 10 meseci

Kako deli lopte čovek!!! I to pod kojim pritiskom i totalno zatvoren se izvuče i pošalje samom čoveku, što kaže spiker "wide open", i onda to tamo retko kad promaše. Pri tome uopšte ne deluje da ima, ni da je imao tog kome šalje loptu u vidokrugu. Nikola ima radare. Kako brate to izvedeš? Ja stvarno ne razumem a mnogo volim da vidim, bravo!

montoya

pre 10 meseci

Gledao utakmicu, vidim na kraju Jokic dao 27p...gledam , ne verujem...kako, kada, pojma nemam ali covek lagano, sa pola gasa najbolji strelac. Fascinantno!

Sale

pre 10 meseci

jos prije 2 godine sam govorio(mozete proveriti u arhivu) da je jokic odlican igrac i bio sam u pravu. pametnom dosta
(strucnjak za sve, 02. jun 2023 04:03)

Brate svaka ti čast, stvarno neverovatno... Pre dve godine??? Tebe ako ne uzme neko iz NBA ili bar neki evroligaš ja ću biti u najmanju ruku neprijatno iznenadjen... Baš su retki takvi stručnjaci danas, takoreći vrsta u izumiranju...

zoran

pre 10 meseci

-Bravo za Jokića igra sjajno.
Posebno se Jokić istakao u plejofu.
Sasvim sigurno Jokić je trenutno najkorisniji igrač u Nba.
-Jokić je nadigrao Finiks sa Durantom i Krisom Polom.
Nadigrao je Lejkerse sa Dejvisom i Lebronom.
-Ostalo je samo da nadigra Majami sa Džimi Batlerom.
-prvi neč finala sjajan.
Ostalo je Denveru da dobije još tri meča i da uđu u legendu.
Nikada Denver nije osvojio prsten a nije bio ni ovako blizu.

Konjar

pre 10 meseci

Dragi Vitmene !
Na zalost ne mozes da uporedjujes, Pedju ,Kukoca,Drazena,Divca, oni su igrali neku drugu kosarku, oni nisu bili najbolji u NBA a ni najbolji u svom timu , oni su samo igrali dobru kosarku i bili nasi.

Pant-LA

pre 10 meseci

Lagano, kao sto smo i pricali, majami je prenizak za denver, adebajo na jokicu, i onda ostaje gordon i mpj na nizim igracima, imaju jokica koji to iznova i iznova eksploatise i to je to.. Pricalo se o odbrani i zoni, i sve to stoji, otezavaju, sto se videlo u nekoliko napada kad je jokic na klupi ali kada je na terenu sasvim druga prica.. Majami lose sutirao trojke a imali bolji procenat i ubacili vise trojki od denvera.. Denver odigrao sa dosta rezerve i lagano dobio, kontrola utakmice od pocetka do kraja.. Moze majami bolje ali itekako moze i denver..

Roko Prč

pre 10 meseci

@Kemp
Znači, po tvom mišljenju samo se Jokiću bilježe asistencije, a ostalima ništa?
Šališ se!?
Kad npr. Embiid doda igraču i ovaj pogodi trojku, to nije asistencija, ali Jokiću se piše.
Tako nekako, a?