Marko Rosi: Srbija je favorit

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske Marko Rosi izjavio je da Srbiju vidi kao favorita u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Pila naopako Kakav favorit
  (Colak Luka, 30. mart 2023 09:19)

  # Link komentara

 2. A zasto bi stavljao uopste sve sto imas?! Aj ne lupaj...
  (figuar, 29. mart 2023 19:51)

  Pa dobro stavi koliko hoćeš, ko ti brani. Samo kažem da je malo ljudi koji su uvereni da mi kao favoriti osvajamo bilo šta. Jedno je papir, a drugo teren. Bili smo i veliki favoriti da pobedimo Škotsku u Beogradu u baražu za prošli Euro, pa smo igrali ziheraški i pukli kad je bilo najbitnije.
  (Bojan, 29. mart 2023 20:33)

  # Link komentara

 3. (Bojan, 29. mart 2023 19:20)
  A zasto bi stavljao uopste sve sto imas?! Aj ne lupaj...
  (figuar, 29. mart 2023 19:51)

  # Link komentara

 4. Kako favorit kad je izgubila prve dvije, bez postignutog gola?

  Valjda CG koja je razbila Srbiju i jaku Bugarsku...
  (Mister, 29. mart 2023 19:50)

  # Link komentara

 5. @Bojan
  Zato se Mađarska naigrala velikih takmičenja. Trebalo je da pobedimo Kamerun, ali je Švajcarska bila favorit po tome šti konstantno prolaze dobro na velikim takmičenjima, za razliku od nas. Isto tako smo i mi favoriti protiv Mađarske.
  Ovde nema nikakve sredine, ili se očekije polufinale SP ili ispadanje u jednoj od najlakših grupa koju sam ikad video...
  I ne, ne bih stavio sve što imam ni na mnogo jače selekcije, ali verujem da prolazimo na EP.
  (jsx, 29. mart 2023 19:49)

  # Link komentara

 6. Srbija je sve samo ne favorit. Mi smo uvek prosipali bodove gde ne treba, uvek gubili dobijene mečeve. Nikad nismo odigrali tri poštene utakmice za redom da kažeš e ova ekipa ima i glavu i rep! Ne bi me čudilo da negde na pola kvalifikacija stvari krenu nizbrdo. Dovoljna je jedna manja svađa za potpuni razdor. Ili jedan plaćeni članak nekih mutnih menadžera da uvuku sumnju u svlačionicu. Takvi smo, i zato nam teško ide. Ko bi sad smeo da stavi sve što ima da mi osvajamo ovu grupu? Veoma malo jako ludih ljudi. Samim tim, zvati nas favoritima je krajnje neozbiljno. Pre bih se kladio da je to samo deo taktike rivala da nam prebace dodatni pritisak.
  (Bojan, 29. mart 2023 19:20)

  # Link komentara