Četvrtak, 09.02.2023.

09:00

Spektakl za kraj: Denver se sprema za titulu, Bogdan ostao u Atlanti

Trgovanje igračima u NBA ligi zvanično je završeno u 21.00 čas.

Izvor: B92

Spektakl za kraj: Denver se sprema za titulu, Bogdan ostao u Atlanti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

,,//

pre 1 godinu

Nadao sam se da ce Bogdan preci u Denver, i da ponovo imamo srpski dvojac za finale… sve u svemu, na zapadu ce biti ludo do poslednje sekunde regularnog toka
(sasa,

Ja vas koji prebacujete nase igrace pogotovo Srbe u timove u kojem
je neko nas vec utabao staze ne uzimam za ozbiljno. Vi ste neki klinci,tinejdzeri koji u nedostatku djevojaka pricaju o kosarci.

rebro

pre 1 godinu

@Jugoplastika, da imaš izbor kao Bobi za šta bi se ti odlučio:
1. igraš na kašičicu, glupiraš se i budeš dvorska luda - para kaplje
2. Treniraš do iznemnoglosti, igraš po 40 minuta svaku tekmu, rizikuješ silne povrede i opet para kaplje.

sasa

pre 1 godinu

Nadao sam se da ce Bogdan preci u Denver, i da ponovo imamo srpski dvojac za finale… sve u svemu, na zapadu ce biti ludo do poslednje sekunde regularnog toka

Donny Brasco

pre 1 godinu

Warriorsi su pokušali iskoristiti Wisemana , dobijao je prilike , išao u G ligu da se razigra ali nije uspio zaigrati bolje i ne može ući u rotaciju..uz to ih košta mnogo iako je tek na prvom ugovoru , 2.pick ima nemali ugovor,a Warriorsi su toliko godina preko granice capa i tolike penale plaćaju da ih svaki dolar košta dvostuko ili trostruko. Zašto plaćati toliko igrača koji ne može ući u rotaciju, nema smisla. Payton je već igrao kod njih , bio koristan i obzirom da je Igudala neiskoristiv treba im jedan terijer za igrati obranu 20 ak minuta. Oni su u win now modu i nemaju vremena razvijati igrača koji ne napreduje.

bmiles

pre 1 godinu

Jokic za petama Novaku! Bar po komentarima!
Zakljucak je da se "seoba" povovo seli na Zapad,jer oni koji zagovaraju tyeoriju zavere da to rade da onemoguce Jokica (uprkos danasnjem porazu od Medzika na gostovanju,gde se cuvena vecita "cekalica" da zasija MPJ ponovo ispromasivao 3 od 16 pokusaja i 3-12 za 3 poena unistivsi sve asistencije zajedno sa BBraunom da Jokara opet bude 3D jer je Porter promasi 5 asistencija a BBraun 2! Mari(vec 3 u nizu) opet nije igrao, kao i Nadji a time rotacija ubojisti napada svela se na samo 105 poena timu koji tavori na Istoku! Ili je u pitanju Vegas,ili je u pitanju dobri odnosi ova dva tima,ko ce to znati!?Samo mirno ljubitelji Denvera ovo je samo zagrevanje dok ne dodje Brajant i drugi poneki pikovi,valjda im se potrefi slicno kao sa Jokicem! Meni ipak tu najvise "smrdi" kod trenera,mali je on za ovu grupu gradjana iz grada skijanja! Uostalom,dzaba im novci mislim na Finiks i Lejkers kad mi igramo bolje a jedini strah su mogucnost obnavljanje povrede dvojice "stalno povredjenih", za sve ostalo pobrinuce se Gordon i Nikola dok mogu,a veceras nidsu mogli i pored 66 poena i 25 skokova!

meda

pre 1 godinu

Geri Pejton II bio raspoloživ za 5 pikova druge runde. E Denver, Denver, bukvalno idealan igrač da ga upariš sa Jokićem.
Najbolji posao uradili GSW, mislim da će opet da budu prvi favoriti sa zapada za veliko finale.

pacificka-obala

pre 1 godinu

Sudeci po danasnjem porazu od Orlanda tesko ce oni proci i prvi krug playoffa. Katastrofalan shut Porter Juniora, 3 od 16. Da su njega poslali u neki drugi klub to bi im bilo najvece pojacanje.

jbg bato

pre 1 godinu

(vince carter, 09. februar 2023 21:40)
Prvi put ovom coveku kazem bravo za komentar! Mi smo seljaci koji se loze a ne vide dalje od svog nosa

nba

pre 1 godinu

Meni se cini da je Denver odradio odlican posao. U principu prva petorka im je skockana. Druga petorka sasvim solidna. Sad sa ovim centrom jedna jako jako ozbiljna odrbrambena druga postava. Od preostalih jedino su Ish i Jordan igracki onako polovicni, ali realno koga da dovedu za njih dvojicu. Mislim iste ili gore.
A Bouns - I dalje mislim da momak ima nesto, tj mislim da ce biti ozbiljan igrac, ali ocito nesto nije stimalo (sad sta nemam pojma - ocito nesto veliko, jer ne bi ga oni tek tako pustili). I bolje ovako, ide ide ne ide ne ide nego da se mrcvare bezveze

Ovako suma sumarum, za Bounsa, i Reeda i 1 pika druge dobili su dobrog rezervnog centra i mir u kuci - malo li je.

samba

pre 1 godinu

Najbolji posao su definitivno odradili Phoenix i Lakersi.
Phoenix je dobio Duranta za sicu, a Lakersi za par krseva dobili 4-5 vrlodobra mlada igraca.
Dalas ce biti opasan, cak su i Clippersi napravili dobre trejdove.
Najgore i najsmesnije je prosao Golden State, koji su drugog pika bacili u vodu, jer Pajtona II su mogli dovesti lako da ne daju Wisemana.
Mogli su ga trejdovati na 100 boljih nacina nego za bezvezne pikove.
Tim koji nema centra daje jednog od najperspektivnijih mladih centara u ligi nizasta.
Kerr kaze kako Wiseman koji je bio odlican rim protector na koledzu ne zna da igra odbranu, sto je mozda tacno, ali sta mu igra Luni?
Nauci ga ako ne zna, decko ima odlicne predispozicije, bio drugi pik i odjednom ne zna nista.
I ostase bez drugog centra.

Denver je napravio takodje solidan posao, ali protiv Phoenixa, ovih novih Lakersa ako udju u playoff na 4 utakmice jednostavno nema sanse.
Kada se stegnu malo odbrane Gordon nece vise moci da ubacuje 20p, a kako su on i Jokic slabi u odbrani tu se svaka prica za Denver zavrsava.

smss

pre 1 godinu

Sta vam je ljudi, Denver uigran,poenta je bilo nadograditi ekipu, sto su uspjeli sa odlicnim centrom. Phoenix,odlican trade,ali i Paul , Boker ... Durant,stakleni igraci,skloni povredama. Lakersi ,solidno odradili,ali za nesto vise tesko. Po meni, Clipersi odlican posao odradili,ulaze u formu... Zao mi Utah, opet nikakvog smisla...

Dragan Babić-Čarapan

pre 1 godinu

Ajde i ja da iskomentarišem potez Denvera i dovođenje Brajanta.
Odličan 5.Menadžer But je ovo odradio vrhunski.Denver kao nezanimljivo tržište,samo na ovaj način može trgovati.
Oni rastu,ali nikada neće,ni blizu,biti kao NY ili LA.
Brajant je odličan backup centar,za Deandrea sada,Jordan lično.
Ostatak ekipe ako ostane zdrav,je dovoljan za finale zapada.
Za titulu je potrebno i malo sreće.
Nakon odlaska Bounsa,biće vraćen mir u svlačionici ( nešto slično je bilo i sa Bizlijem).
Denver ima dubinu i dužinu na klupi u ovom trenutku.

peko

pre 1 godinu

(samba, 9. februar 2023 22:02)

Gomila spekulacija, premalo razmišljanja. Wiseman je imao Milojevića i veliku podršku kluba, dobio je šansu, ali očigledno nije ispunio očekivanja. Valjda Ker i Miloje bolje znaju to od tebe.

A ova priča za Denver je u smislu što bi bilo kad bilo. Denver nije slučajno prvi. Kao ni Boston na Istoku. A Denver se dodatno pojačao na poziciji koja im je bukvalno bila prazna.

Lejkersi sklapaju tim pred kraj sezone što je lutrija. Možda iznenade sve, ali tek trebaju da osiguraju mesto za PF.

Sansi su druga, realnija priča, imaju odličnog trenera i žele titulu. Možda je i uzmu, ali većina nas navija za Denver i Jokića.

stari hajberi

pre 1 godinu

kao što rekoh daće Bonesa za pikove, ali veliki je neuspeh što bar nisu izvukli pika prve runde, što bi bio ekvivalent njegovoj poziciji na draftu. Plus, dali su ga konferencijskom rivalu, što je potencijalni pucanj u nogu. Nije da on nije imao tržišnu vrednost, solidno je odigrao prvu sezonu kao ruki, čak i minute u plejofu. Morao si nešto izvući, minimum minimuma da ga pošalješ u kontra konferenciju.

vince carter

pre 1 godinu

Koliko pojedini ne znaju kosarku. Denver igra kao sat,uigrani su..Porter sutira fenomenalno,Marey je u odlicnoj formi,Gordon savrseno pase Jokicu i uz Popa daje odlicnu energiju u oba smera,Bryant je odlican centar,bolji od mnogih startnih centara u ligi. Denver ima sjajnu ekipu a vi kukate🙈

zenica

pre 1 godinu

Ma kakav Denver i titula, od toga nema ništa. Dalas, Finiks, Voriorsi, Klipersi su na Zapadu uradili sjajan posao. Treba dodati da su Baksi sa Krauderom još jači. Denver je katastrofalno prošao a mogli su makar dovesti nekog krštenog igrača. Žao mi je Jokića, opet ispašta zbog loših odluka menadžmenta.

Lex

pre 1 godinu

@petarczv

Ау буразеру ал теби Богдан не излази из главе.Па ту вест је пренео Шемс, најпоузданији новинар у НБА.То што га нису на крају трејдовали не значи да та информација није била тачна.

Mirai

pre 1 godinu

Generalno, pravi potez Denvera jer konačno imaju makljača u reketu. Bouns bi naredne godine morao da dobije pravi ugovor, što bi značilo preopterećenje seleri kepa, a već svejedno imaju gomilu šutera i igrača koji mogu da prenesu loptu. Bilo bi divno da su uspeli da izboksuju nekog Ejtona ili Alena iz Klivlenda, ali budimo realni.

Čoko Moko

pre 1 godinu

Denveru dovoljno da se jedan igrač povredi pred playoff i tu je kraj svake priče a i ovako su sada uzdrmani poprilično od strane drugih timova na zapadu.

WillyWonka

pre 1 godinu

Generalno, nisam uopšte pristalica ovih trejdova u sred sezone, ali šta je tu je. Sve u svemu, pokušao sam pratiti šta se dešava i negdje sam zapeo, ne mogu više😁

O Denveru

pre 1 godinu

Denver ima izgradjenu ekipu koja je prilicno solidna i slozna.
Imaju tri svoja glavna igraca od drafta i ostalo su polako i sigurno sklapali.
Takodje sreca za Denver je sto su pretezno igrali sa ekipama sa zapada koji je sad pakleno jak, a u nastavku ce dominantno igratu vecinu sa istokom koji je mnogo slabiji nego sto je bio u prvoj polovini lige i sa najslabijim ekipama zapada sem sa Finiksom kome u dva navrata gosutuju i jednom u Memfisu.
Vrv da ce biti prvi u svojoj zapadnoj konferenciji a mozda i u samoj ligi.

realno

pre 1 godinu

Pa ovde nema ko se nije vratio u stari klub od pre pola godine, godinu ili dve dana..Strasno !!
(Velizar, 9. februar 2023 21:03)

Nije nikakva mućka u pitanju , nekoliko igrača od njih 450 i to nitko bitan .. sve je to samo posao .. možeš mirno da spavaš , nije baš tako strašno.

Cika

pre 1 godinu

Najbitnije je da su se otarasili Bonsa. Sta je bilo Klipersima da puste Kenarda a da dovedu Bonsa, to samo oni znaju. Mozda Bons bude dobar igrac u narednih nekoliko godina ali trenutno je cista katastrofa.

Mali Bons ovo treba da shvati na pravi nacin. Nema vece kazne za njega nego da ode u mozda najdublji klub u ligi. Ono njegovo odlazenje sa terena ga je skupo kostalo. Oni koji slabo prate NBA misle da je ovo los dil za Denver ali nije, za Bonsa je traznja bila ravna nuli, Denver ga ne bi ostavio nu u kom slucaju pa makar ga i isplatili.

Najvaznija stvar je sada to sto ovim potezom Denver ima jedno slobodno mesto u timu. Sacekace da vide ko je sve na ponudi pa ce nekome dati ugovor. Secamo se samo kako je to uradjeno sa Riversom, a da nije bilo njega izgubili bi od Portlanda.
(bskfan, 09. februar 2023 20:38)

Konacno dobar komentar.

bulat

pre 1 godinu

Hajland ne može da veruje haha Iz Denvera direktno u LA sa Lenardom i Džordžom u ekipi. Nije moglo bolje. A Denver 3 pika druge runde posle sve priče...

bskfan

pre 1 godinu

Najbitnije je da su se otarasili Bonsa. Sta je bilo Klipersima da puste Kenarda a da dovedu Bonsa, to samo oni znaju. Mozda Bons bude dobar igrac u narednih nekoliko godina ali trenutno je cista katastrofa.

Mali Bons ovo treba da shvati na pravi nacin. Nema vece kazne za njega nego da ode u mozda najdublji klub u ligi. Ono njegovo odlazenje sa terena ga je skupo kostalo. Oni koji slabo prate NBA misle da je ovo los dil za Denver ali nije, za Bonsa je traznja bila ravna nuli, Denver ga ne bi ostavio nu u kom slucaju pa makar ga i isplatili.

Najvaznija stvar je sada to sto ovim potezom Denver ima jedno slobodno mesto u timu. Sacekace da vide ko je sve na ponudi pa ce nekome dati ugovor. Secamo se samo kako je to uradjeno sa Riversom, a da nije bilo njega izgubili bi od Portlanda.

the truth

pre 1 godinu

Erik Gordon u Kliperse, Luk Kenard u Memfis, Džon Vol u Hjuston. Klipersima samo treba još prime Dzordan i Lebron. Odličan posao za Memfis, Kenard je ubica trojkaš.

Lex

pre 1 godinu

Ауу колико је била ниска вредност Боунса, за два пика друге рунде оде.Денвер ће направити још један трејд уверен сам, пакују Зекеа и ове пикове.

Doktor docent akademik strucnjak

pre 1 godinu

Htedoh napisati kako Denveru treba Kazinas (da je normalan) i ništa više! Kad, ono, još bolji potez. Bravo za upravu. A, za stručnjake, koji bi da trejduju MPJ-a. Da li ste odgledali neku utakmicu ove sezone? Da li mislite da bi Nikola imao ove brojke da MPJ nije u igri? Svaka ekipa igra čoveka u odbrani na MPJ, tako da Nikola i Marej mogu da vrte P'n'R, a Gordon da utrčava, zato i svi imanu dvocifrene proseke šuta. Ako igraju zonu, MPJ postiže 30 poena. On ovako ima zahvalnih 18, ali pravi prostor za druge, odlično se uklopio u ceo sistem. Ovakav, zdrav, vredi svaku paru. Inače, mogao bi se menjati za nekog ko igra dobru odbranu i ima jako dobar šut, i zna da povuče kada treba, i da igra na njegovoj poziciji, i taj se zove Kavaji Lenard od pre par godina...


Sve je to tacno i MPJ vredi dosta ali nazalost je pitanje vremena kad ce opet biti povredjen i kao takav samo ce gubiti vrednost, svakako ako gresim bicu srecan.

Jaaa

pre 1 godinu

СРАМОТА!!!
СРБИЈА ИГРА ВИ НИ РЕЧИ.
Ако нисте знали играју Србија- Хрватска.
(Јелена, 09. februar 2023 19:15)

A to je formalnost biće 30+ ...

Arm

pre 1 godinu

Mislim da But sprema još nešto za Bounsa i Nadjija prije svega . Oni bi mogli u Minesotu , vjerovatno se čeka još jedan tim da udje u dil

Јелена

pre 1 godinu

СРАМОТА!!!
СРБИЈА ИГРА ВИ НИ РЕЧИ.
Ако нисте знали играју Србија- Хрватска.

Alija Sirotanović

pre 1 godinu

Htedoh napisati kako Denveru treba Kazinas (da je normalan) i ništa više! Kad, ono, još bolji potez. Bravo za upravu. A, za stručnjake, koji bi da trejduju MPJ-a. Da li ste odgledali neku utakmicu ove sezone? Da li mislite da bi Nikola imao ove brojke da MPJ nije u igri? Svaka ekipa igra čoveka u odbrani na MPJ, tako da Nikola i Marej mogu da vrte P'n'R, a Gordon da utrčava, zato i svi imanu dvocifrene proseke šuta. Ako igraju zonu, MPJ postiže 30 poena. On ovako ima zahvalnih 18, ali pravi prostor za druge, odlično se uklopio u ceo sistem. Ovakav, zdrav, vredi svaku paru. Inače, mogao bi se menjati za nekog ko igra dobru odbranu i ima jako dobar šut, i zna da povuče kada treba, i da igra na njegovoj poziciji, i taj se zove Kavaji Lenard od pre par godina...

jsx

pre 1 godinu

@Jugoplastika
Nisam čak ubeđen ni da je Bobi bio u top 3 centra, već je imao top 8 ekipu koja igra sve na njega. No u svakom slučaju to je bilo pre mnogo godina, a između jedva da je igrao. Sad bi i u EL mahao peškirom, možda i u ABA ligi čak. Denveru svakako ne treba.

bskfan

pre 1 godinu

Bravo za Kelvina Buta, to sam i ocekivao od njega. Za razliku od onih koji su stalno govorili o defanzivnom centru, ja sam uporno ponvaljao da njima treba ofanzivni centar. Mislim da je Butova prva zelja bio Bili Hernangomez ali Pelikani verovatno nisu hteli da ga puste.

Citava Denverova klupa je defanzivna, barem ona za koju ocekujem da ce dobiti najvis minuta (BBraun, CBraun, Vlatko, Nadji) tako da im treba neko ko moze da sutne i pogodi. Sad ostaje pitanje rezervnog PG-a jer BRaun na toj poziciji ipak nije plejof nivo igraca. Po meni PG je prioritet, a onda na red dolazi i SF, ako budu mogli da se dokopaju nekog. Kako se cuje, Nadji ostaje u Denveru sto znaci da su sanse za dovodjenje dva igrala minimalne. Dakle, Bons+pik29 za kvalitetnog PG-a. Moguca je i varijanta cista zamena Bonsa za nekog srednjeg PG-a i Dzef+pik29 za kvalitetnog SF-a.

Jugoplastika

pre 1 godinu

Sigurno se ne bi svidelo vecini, ali bih doveo Bobija Marjanovića.
(Beograđanin, 09. februar 2023 16:24)a za šta mili moj, mahanje peškirom, on je realno u NBAu neupotrebljiv igrač, u Euroligi top tri centara lige, toliko se različita košarka igra u ove dve lige. Bobi se odlučio za pare i grijanje klupe i sretno mu bilo.

smehotresna olimpijada

pre 1 godinu

Denveru startna petorka ne treba jer je vec imaju. Samo im treba da pojacaju klupu. Iskreno od MPJ ocekujem mnogo vise nego do sada. Slicnu ulogu kao sto ima Gordon sa dosta utrcavanja u reket i da iskoristi svoju visinu u odnosu na svoga cuvara pogotovo kod preuzimanja. Protiv Filadelfije su upravo to trebali da urade - da MPJ preuzme u napadu Embida i da ga izvuce na trojku. U tom slucaju Embid mora da izadje na Portera ali to otvara reket Gordonu i Jokicu

Coa Denver

pre 1 godinu

Fantasticno pojacanje Denvera! Dati jednog od najlosijih igraca Davon-a Reed-a i pikove druge runde za sjajnog backup centra je fantastican potez! Bravo za Calvina Booth-a novog GM-a, sve fantasticni potezi. Ostaje da se uzme jos neki defanzivac za hylanda, ajmoo bre titulaa

Pera Ždera

pre 1 godinu

Denveru, kao sto je vec neko spomenuo, samo jos treba "prljav", fizicki dominantan, igrac zadatka. Kao Hauard u balonu, Pj Taker, Taj Gibson onomad kada je "prebio" Jokica u poslednjoj utakmici odluke za ulazak u POff itd...

Neko ko ce da sacuva Nikolu licnih, ko ce da iritira, da se "pobije" kada se za protivnika navlaci, kada se Jokic provocira itd... Videli smo uspesnost takvih role igraca skorije protiv File kada je Taker "sakrio/odmenio" Embida u defanzivi ne bi li cuvao energiju za namensko silovanje napada. Slicno kao Dvajt u balonu Dejvisa.

Sve ostalo imaju. Kao sto rekoh, MPJ je kao elitni suter neophodan Denveru u pohodu na prsten. Meni je npr gledljivija petorka BBraun, KCP, Porter, Gordon, Jokic od Marej, KCP, Porter, Jokic. Tada je Nikolina kreacija na maksimumu. Nista protiv Mareja, naravno, blizu je svojih najboljih izdanja, odlican u paru sa Nikolom samo ta neka nijansa koja je stvar ukusa kada se vec toliko forsira trejd MPJja.

Takodje rekoh par puta, sve bolji u odbrani, bez lopte u driblingu i kroz 70% sezonske DOSTUPNOSTI, ugovor Portera ima smisla!!! Siri igru i pogadja odakle hoce, preko ruku, ma kako god. Visok, skocan, visok izbacaj = neodbranjiv sut. IQ i odbrana mic po miiiiic sve bolji :)

Dakle, prljav, fizicki dominantan igrac cijih 6 licnih, iskljucenje ili tehnicka nece boleti Grumenje, naprotiv!!

Hajland, Dzordan, Grin, Zeke, pikovi DA. KBraun, MPJ NIKAKO! Ostali verujem da nisu tema niti opcija, navijacki pa i FOffice gledano.

brm

pre 1 godinu

Ne očekujte da će Denver da da MPJ. On se trenutno uklopio u igru Denvera, i širi reket, što odgovara Denveru, jer svako skupljanje oko Jokića predstavlja ogroman problem. MPJ je počeo i da se više zalaže u odbrani i jako se dobro sada razume sa Jokarom.

Imay

pre 1 godinu

Sigurno se ne bi svidelo vecini, ali bih doveo Bobija Marjanovića.
(Beograđanin,

To bi bilo svakako korektan potez, veći doprinos i bolja igra druge postave nego sa Džordanom!

di je glava lajovicu

pre 1 godinu

Pol-Buker-Durant-Ajton, zar neko ozbiljan može i da pomisli da ovakav tim Denver može da pobedi 4 puta? Ako Kajri bude normalan (a dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.
(goblin, 09. februar 2023 16:33)
Pol,Buker povredjeni celu sezonu,Durent tek stigao a Ajton nije ni u pismu tu

srle

pre 1 godinu

Lilard u Denveru bi bio poslednji pokušaj da osvoji titulu, pošto bi se zarobio kao Dreksler u Portlandu skoro celu karijeru, pa je na kraju ovaj morao u Hjuston da bi uzeo prsten.

Mutimir

pre 1 godinu

Mislim da Denver bas i nije napravio neki posao..Dobro ce doci Brajant, sad konacno ima neko da kvalitetno odmeni Jokaru, al brate..Lik je u LA igrao preko 20 min, a ovde nece igrati ni 10, a u plejofu tek...Ako i jeste solidan posao za Denver nece biti za njega pa bi se mogao ocekivati njegov pad zbog nezadovoljstva, a dali su ipak dosta pikova pa makar i iz druge runde..Nemojmo zaboraviti da je i Jokic bio iz druge runde..ne treba te pikove tek tako podceniti...

Cccccc

pre 1 godinu

Posle Janga i Mareja Atlanta nema igraca koji bi dali svoj doprinos. BB je bio cetvrti poenter koliko se secam. Ne znam sada,, nisam pratio. I ako ode ko ostaje? Moraju da dovedu igraca slicnog kvaliteta. Uz to Koliks i Hanter su ocajni..Lose igraju mesecima. BB ostaje u Atlanti. Marej i Jang moraju na svakoj utakmici da budu 20 plus da bi Atlanta pobedjivala a to nije slucaj. Posebno Jang . Ne znam sta se tu desava? U prosloj utakmici na poluvremenu je imao 7 poena? To nije njegov nivo..

Chris Jackson

pre 1 godinu

Koliko ljudi ovdje ne voli MPJ-a i misle da bi da bi Denver bez njega bio bolji tim, nevjerovatno...Ne mogu svi igraci biti Jokic, svako ima svoje vrline i svoje mane, kosarkaski tim je slagalica koja se slaze od razlicitih sastojaka i u njemu ne moze igrati pet Jokica!...MPJ je elitni suter, ko to ne vidi ne znam sta gleda, dobar je i u skoku ali naravno da ima mana kao i svaki igrac, bitno je da se uklapa idealno u igru Denvera, siri teren i idealno koristi udvajanja na Jokicu, kada ostane sam na sutu covjek ne promasuje...Njegovi problemi su povrede i veliki ugovor, za povrede se znalo i kada je draftovan, Denver se kockao jer ovakav suter se ne pojavljuje cesto na draftu, hoce li im se kocka isplatiti jos cemo vidjeti a za ugovor nije on kriv, nije ga sam sebi dao, tako da bih ja sacekao jos barem ovu sezonu jer zdrav Denver ima realne sanse za titulu cak i nakon svih ovih tradeova nema tima koga moraju da se plase, jednostavno receno mogu sa svakim da igraju ravnopravno a odlucice kao i svake godine zdravlje igraca u PO, ja licno ne bih sada mijenjao MPJ-a vec bih svim snagama napao titulu a Denver trenutno ima sve sto je potrebno za to.

Poznavalac

pre 1 godinu

Ako nema drugog, trećeg centra u ponudi, nema Denver ni potrebe za trejdovoma. Svi ove godine rastu i kao tim, ali i pojedinačno.

Locutus

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.
(miki, 9. februar 2023 16:52)

Gordon je posle Jokića najvažniji šraf u Denveru. Nisu valjda ludi da ga trejduju.

Vaše ime

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.
(miki, 09. februar 2023 16:52)

Bravo genije, mogu i Jokica pride za Bridzisa

miki

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.

zvezdale

pre 1 godinu

Denveru je idealan Fini Smit. Krilo sa klupe, krpi dve pozicije, ruka koja može da se zapali. Dorijan i Brus Braun su više nego korektna rotacija, i pomoć u odbrani kad zašteka, a hoće jer to je plejof basket. Bolji im ne treba.

Bruklin sada ima kamaru nekih krila i nije im neka šteta ga puste. Dakle zavaljujte Bounsa i tog pika i to je to. Ajde trutine, zvon'će!

Grdoje

pre 1 godinu

Nije ovo igrica. Neće u novom okruženju novi igrači odmah da igraju kao u starom klubu i da donose instant poboljšanja. To je proces. Vidimo kako mali iz Bruklina trpa po 40+ svako veče, malo ko je znao za njega. Denveru niko ne treba, ako budu trgovali to će biti šminka.

Бард Ђуровић

pre 1 godinu

Овде се пише дечачки и сасвим нереално,типа "што не доведу Карија и Ембида да седе на клупи"?
Иначе, Денвер не би требао да трејдује по сваку цену. Немају баш шта да понуде осим Хајланда, а глупо је да га дају за Бобија Марјановића. Протеклих дана у игри су били Принс из Минесоте и Карусо из Чикага али мислим да је то више одраз нагађања америчких блогера, него нешто опипљиво. Карусо игра одличну одбрану и са њим би Денвер био на добитку у односу на Хајланда. У сваком случају, Денвер је уигран, са врло добром клупом, па трејд и није обавезан.
п.с.
(Не мора баш сваки текст да буде повод за препуцавање)

Donny Brasco

pre 1 godinu

Da MPJ ima veću vrijednost (čitaj manji ugovor) dalo bi ga se razmjeniti, ovako vrlo teško da bi ga netko uzeo. U NBA kod tradea trebaš poslati natrag barem 75% plaće koju uzimaš i nije to baš takav cirkus kako neki misle već jasno određena pravila igre. Do u detalj su razrađena, ne možeš potpisati igrača preko granice plaće tek tako i odlučiti plaćati porez. Preko te granice možeš potpisati igrača na kojeg imaš Bird prava, onda plaćaš porez ali zadržiš igrača, tako je GSW potpisao cijelu svoju jezgru ali plaćaju enormnu svotu poreza. Tako rade ekipe koje žele naslov, ne one koje samo pričaju da ga žele, već one koje zbilja traže rezultat. Za rezultat ti treba nekoliko vrhunskih igrača, drugačije ne ide jer je konkurencija prejaka.

montoya

pre 1 godinu

Sve strucnjaci pisu kako Denveru treba dobar suter a ljudi druga najbolja napadacka ekipa u NBA!! Treba im jedan prljav igrac za play off da izbaci protivnika iz takta i to je to, ostale kockice su dobro slozene!

Teorema.

pre 1 godinu

dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.
(goblin, 9. februar 2023 16:33)
Bukvalno slovo jedno nisi u pravu.Pričaš o Finiksu i Dalasu, da su bauk sa ovom dvojicom izbeglica u svpjim timovima. Zaboravljaš da u Denveru igra Nikola Jokić iz Sombora, iz Srbije brale. Ako Denver ostane kompletan i bez povreda, prolazimo i Finiks i Dalas bez većih problema!

Imay

pre 1 godinu

Denver: MPJ+Green+Jordan+Nnaji
Washington: Kuzma+Gaford+Barton
Detroit: Saddik Bay+N.Noel
rezultat:
Denver: Kuzma+Gaford+S.Bay+N.Noel
Wahington: MPJ+Green+Jordan
Detroit: Nnaji+Barton

Jeste, pa neko pogreši oko dokumentacije i eto nama Bartona nazad!

goblin

pre 1 godinu

Durant i Kajri su očekivano pobegli sa istoka(njihov Bruklin nije imao šanse pored Filadelfije, Bostona i Milvokija) i doneli nemir na zapad. Sada treba u Denveru imati hrabrosti(što oni naravno nemaju)i staviti Portera na tržište i videti šta može da se dobije, kakav Hajland, šta mogu da dobiju za tog lika??? Da podsetim samo neke, Finiks je prošle sezone pregazio Denver u plej ofu, sada dodajte Duranta na sve to, koji igra fenomenalno. Pol-Buker-Durant-Ajton, zar neko ozbiljan može i da pomisli da ovakav tim Denver može da pobedi 4 puta? Ako Kajri bude normalan (a dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.

Under KV

pre 1 godinu

Šta bi s našim Bogijem koga "traži pola lige"? Nešto se ne spominje u ovim trejdovima.

Nego, šalu na stranu, ne treba Denver nikoga da dovodi. Oni sad imaju neki optimum igre i ne treba da se eksperimentiše s promjenama. Ova sezona im je velika šansa za titulu. Već iduće mnogi će biti dosta jači - Dalas, Feniks, vjerovatno i Lejkersi, Golden Stejt...
(Srdjan, 9. februar 2023 14:34)

Bogija je pohvalio GM Atlante i rekao da im je elitni suter kao sto je on itekako potreban i da veruju u njega. Izjava od juče. Takodje je potvrdio da je bilo dosta ponuda za Bogija i da i dalje stizu, ali da im je Bogi vazan i da za sada ostaje.
Mozda mu samo i dize cenu. Videćemo.

Škoda super be je za seljacine

pre 1 godinu

Denver ima odličnu prvu petorku, prvi napad u ligi, njima hvali jedan dobar za klupu za odbranu.
(fitipaldi, 09. februar 2023 15:06)

ne kaže se hvali nego fali. dal je bre moguće, čuo sam jedno 20 ljudi koji za reč fali kažu hvali. strasno.

јд123

pre 1 godinu

Trejd

Kako to misliš izvesti kad Simons godišnje prima 35 miliona,a ova trojica svi zajedno jedva 10
(Pionir, 9. februar 2023 12:13)

Није само то у питању. НБА екипе могу да имају само једног играча који је на "rookie max extension" уговору а доведен је у трејду. Могу имати двојицу ако су обојицу драфтовали, као што Денвер сада има Мареја и МПЈ-а.

Значи да би Денвер могао довести Симонса морали би се прво решити или Мареја или МПЈ-а. Односно једног од њих дати у трејду. Онда плате не би биле проблем. Питање је да ли би Денвер дао Мареја за Симонса односно да ли би Бруклин прихватио Симонса за МПЈ-а?

Botaničar

pre 1 godinu

I on je igrač za prvu petorku a kod Denvera je prva petorka "zacementirana"
Jedino da But povuče radikalni potez i ponudi MPJ za Anunobija i još neke dobre defanzivne .
(Arm, 09. februar 2023 09:49)

Ko je zacementiran na poziciji 4 u Nagetsima?
Marej, Jokić i Porter su zacementirani prvotimci. Niko drugi nije.

Goran BK

pre 1 godinu

Denver: MPJ+Green+Jordan+Nnaji
Washington: Kuzma+Gaford+Barton
Detroit: Saddik Bay+N.Noel
rezultat:
Denver: Kuzma+Gaford+S.Bay+N.Noel
Wahington: MPJ+Green+Jordan
Detroit: Nnaji+Barton
zaključak:
Sci-Fi

јд123

pre 1 godinu

Denver ima odličnu prvu petorku, prvi napad u ligi, njima hvali jedan dobar za klupu za odbranu.
(fitipaldi, 9. februar 2023 15:06)

Ко то кога хвали на Денверовој клупи? Мислим чуо сам да МПЈ хвали Бонеса, али МПЈ је стартер ;-)

Или можда мислиш да им фали добар играч за одбрану? Ако је тако, причај Српски да те цео свет разуме.

Неки спомиљу да би Денвер сада требао да појури Анунобија. Прича се да је Торонто заинтересован за Бонса. Али не знам шта би Денвер могао да понуди Торонту за Анунобија. Пикове немају. Можда Мареја, који је Канађанин? Али сумњам да би то Денвер урадио.

Иделано би било да Денвер доведе играча попут Анунобија или Каруза за МПЈ-а. Али због повреда је тешко поверовати да би неко узео МПЈ-а.
Не знам шта је са Мајамијем. Они су изгледа одлучили да ове сезоне немају шансу за титулу па хоће да промене нешто. Прича се да ће отпустити Лауриа. Ако буду хтјели трејдовати Батлера, пристали би сигурно за Марја, који би био одличан пар са Адебајом. МПЈ им не треба, имају довољно шутера.
Али би онда Батлер био стартна тројка за Денвер а МПЈ улазио са клупе, што се иначе не ради у НБА, да макс играч улази са клупе. Тако да...

Bocko

pre 1 godinu

Ne znam kako Bogdan može u Denver zbog visine ugovora ? Jedino ako su vlasnici rešili da plate porez na luksuz. Ali pitanje je da li bi se zbog Bogdana odlučili na takav korak ?

miki

pre 1 godinu

Presek stanja je sledeći:
ISTOK
Boston je popunjen na svim pozicijama,neće 99% trgovati.
Ovaj tim je kadar da osvoji Istok a možda i celu ligu.
Milvoki takođe kompletan,možda pojure neku 3ND trojku ili šutera.
Fila kompletirala tim.
Klivlend se očekuje da pojuri šutera,neki od dva Bogdanića ili Badi Hild su opcije.
Bruklin će biti aktivan,želi verovatno srediti sastav i mogao bi izlog.
Majamiju fali igrača,Čikago će menjati

JPR24

pre 1 godinu

Denver treba da dovede Simonsa. Čovjek bi fenomenalno mogao da čuva bilo koga u odbrani, a Netsi bi ga lagano dali za recimo Nađija, Hajlanda i Iša Smita. Sva trojica sumladi, a Bruklin upravo ulazi u podmlađivanje i pravljenje tima za budućnost. Petorka: Jokić, Gordon, Simons, Marej i MPJ (CCP) bi bila ubistvena. Uz dva Brauna, Čančara i Grina imali bi deset igrača u rotaciji za PO. Boston i GS su prošle godine igrali finale sa 8-9 .
(Trejd, 09. februar 2023 11:35)

Simonsa ne bi doveo ni za džabe…

naucnik

pre 1 godinu

denver kao po obicaju cilja povredjene igrace ( kao da im je to fetis) sad jure Taurena Prince iz Minesote ali cisto sumnjam da ce do trejda doci je je GM Minesote upravo bivsi GM denvera, a i za njega bi morali da idu i Nanji i Bouns( zajedno kostaju kao Prince cak i manje ) sve u svemu nista specijalno se nece desiti kid grumenja

Srdjan

pre 1 godinu

Šta bi s našim Bogijem koga "traži pola lige"? Nešto se ne spominje u ovim trejdovima.

Nego, šalu na stranu, ne treba Denver nikoga da dovodi. Oni sad imaju neki optimum igre i ne treba da se eksperimentiše s promjenama. Ova sezona im je velika šansa za titulu. Već iduće mnogi će biti dosta jači - Dalas, Feniks, vjerovatno i Lejkersi, Golden Stejt...

stari hajberi

pre 1 godinu

lično mi se sviđa ovo što radi Denver sa Bonesom, mali je kažnjen ne zbog načina igre (koji se da korigovati, mlad je), već zbog višestrukih disciplinskih "faulova". Prilikom jedne zamene svojevoljno je otišao u svlačionicu, slične stvari je priča se ponavljao na treningu. Neće javno da izađu, neki nba običaj je da se to obavi u tišini, jer sve je to biznis. Kronkijevi ne prelaze preko toga, i često vole da pokažu ko je gazda. Ne bih se začudio da trejda ne bude, ili da ga trejduju za pika prve runde ako ne izvuku nešto više.

Gatsby

pre 1 godinu

Skoro uvek u trejdovima bolje prođe ekipa koja uzme boljeg igrača. Najjači su ovi što se oduševljavaju sa pikovima. Evo sad ima Oklahoma brdo pikova, i sad ni oni ne znaju šta će sa njima, ne mogu da ubodu jednog krštenog igrača. I ako bude neki dobar, dok se on razvije ode ruki ugovor, i na isto mu dođe. Filadelfija je išla u proces, pa su videli da nema ništa od toga, pa počeli da dovode zvučna imana. Naravno ne mislim da kroz draft ne možete praviti ekipu, ali posvetiti sve resurse tome, je glupost.

Kolorado driver

pre 1 godinu

Bogdan je jos pre dva dana dogovorio sve sa Denverom ide za Hajlenda 1 za 1, u Koloradu se prica o tome od prekjuce, danas ce biti i ozvaniceno.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Ljudi, vi koji malo vise pratite, gde bi mogao Bogi? Da li su možda Finiks i Bruklin sada realne opcije koji imaju sta da ponude?

Trejd

pre 1 godinu

Denver treba da dovede Simonsa. Čovjek bi fenomenalno mogao da čuva bilo koga u odbrani, a Netsi bi ga lagano dali za recimo Nađija, Hajlanda i Iša Smita. Sva trojica sumladi, a Bruklin upravo ulazi u podmlađivanje i pravljenje tima za budućnost. Petorka: Jokić, Gordon, Simons, Marej i MPJ (CCP) bi bila ubistvena. Uz dva Brauna, Čančara i Grina imali bi deset igrača u rotaciji za PO. Boston i GS su prošle godine igrali finale sa 8-9 .

Arm

pre 1 godinu

Već je objavljeno da Bruklin želi proslijediti Kraudera u neki drugi tim. ( Kako igrač dodje na loš glas kad ne želi igrati za svoj klub jer smatra da zaslužuje da igra u prvoj petorci )
Ne znam kako bi se on uklopio u Denver i da li bi uopšte i htio igrati tu neku epizodnu ulogu sa klupe ali eto po pisanju američkih portala Bruklin će ga lako trejdovati u drugi tim.
Ima ugovor na deset miliona koji ističe na kraju sezone.
Čitam tvitove Denverovih navijača i puno ih mašta i želi da Denver dovede Anunobija iz Toronta za odbranu protiv Durenta i ostalih eltnih krilnih napadača na zapadu ali pitanje je koliko je to realno.
I on je igrač za prvu petorku a kod Denvera je prva petorka "zacementirana"
Jedino da But povuče radikalni potez i ponudi MPJ za Anunobija i još neke dobre defanzivne .

bojan

pre 1 godinu

Pa ništa posebno,iztrejdovali ove matorce kao i uvek. Na zalasku karijere ako klub i trener ne uspostavi ravnotezu neku moze da im presedne takav treid.

Škoda super be je za seljacine

pre 1 godinu

Denver ima odličnu prvu petorku, prvi napad u ligi, njima hvali jedan dobar za klupu za odbranu.
(fitipaldi, 09. februar 2023 15:06)

ne kaže se hvali nego fali. dal je bre moguće, čuo sam jedno 20 ljudi koji za reč fali kažu hvali. strasno.

montoya

pre 1 godinu

Sve strucnjaci pisu kako Denveru treba dobar suter a ljudi druga najbolja napadacka ekipa u NBA!! Treba im jedan prljav igrac za play off da izbaci protivnika iz takta i to je to, ostale kockice su dobro slozene!

Locutus

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.
(miki, 9. februar 2023 16:52)

Gordon je posle Jokića najvažniji šraf u Denveru. Nisu valjda ludi da ga trejduju.

bojan

pre 1 godinu

Pa ništa posebno,iztrejdovali ove matorce kao i uvek. Na zalasku karijere ako klub i trener ne uspostavi ravnotezu neku moze da im presedne takav treid.

Arm

pre 1 godinu

Već je objavljeno da Bruklin želi proslijediti Kraudera u neki drugi tim. ( Kako igrač dodje na loš glas kad ne želi igrati za svoj klub jer smatra da zaslužuje da igra u prvoj petorci )
Ne znam kako bi se on uklopio u Denver i da li bi uopšte i htio igrati tu neku epizodnu ulogu sa klupe ali eto po pisanju američkih portala Bruklin će ga lako trejdovati u drugi tim.
Ima ugovor na deset miliona koji ističe na kraju sezone.
Čitam tvitove Denverovih navijača i puno ih mašta i želi da Denver dovede Anunobija iz Toronta za odbranu protiv Durenta i ostalih eltnih krilnih napadača na zapadu ali pitanje je koliko je to realno.
I on je igrač za prvu petorku a kod Denvera je prva petorka "zacementirana"
Jedino da But povuče radikalni potez i ponudi MPJ za Anunobija i još neke dobre defanzivne .

Coa Denver

pre 1 godinu

Fantasticno pojacanje Denvera! Dati jednog od najlosijih igraca Davon-a Reed-a i pikove druge runde za sjajnog backup centra je fantastican potez! Bravo za Calvina Booth-a novog GM-a, sve fantasticni potezi. Ostaje da se uzme jos neki defanzivac za hylanda, ajmoo bre titulaa

vince carter

pre 1 godinu

Koliko pojedini ne znaju kosarku. Denver igra kao sat,uigrani su..Porter sutira fenomenalno,Marey je u odlicnoj formi,Gordon savrseno pase Jokicu i uz Popa daje odlicnu energiju u oba smera,Bryant je odlican centar,bolji od mnogih startnih centara u ligi. Denver ima sjajnu ekipu a vi kukate🙈

JPR24

pre 1 godinu

Denver treba da dovede Simonsa. Čovjek bi fenomenalno mogao da čuva bilo koga u odbrani, a Netsi bi ga lagano dali za recimo Nađija, Hajlanda i Iša Smita. Sva trojica sumladi, a Bruklin upravo ulazi u podmlađivanje i pravljenje tima za budućnost. Petorka: Jokić, Gordon, Simons, Marej i MPJ (CCP) bi bila ubistvena. Uz dva Brauna, Čančara i Grina imali bi deset igrača u rotaciji za PO. Boston i GS su prošle godine igrali finale sa 8-9 .
(Trejd, 09. februar 2023 11:35)

Simonsa ne bi doveo ni za džabe…

Gatsby

pre 1 godinu

Skoro uvek u trejdovima bolje prođe ekipa koja uzme boljeg igrača. Najjači su ovi što se oduševljavaju sa pikovima. Evo sad ima Oklahoma brdo pikova, i sad ni oni ne znaju šta će sa njima, ne mogu da ubodu jednog krštenog igrača. I ako bude neki dobar, dok se on razvije ode ruki ugovor, i na isto mu dođe. Filadelfija je išla u proces, pa su videli da nema ništa od toga, pa počeli da dovode zvučna imana. Naravno ne mislim da kroz draft ne možete praviti ekipu, ali posvetiti sve resurse tome, je glupost.

Chris Jackson

pre 1 godinu

Koliko ljudi ovdje ne voli MPJ-a i misle da bi da bi Denver bez njega bio bolji tim, nevjerovatno...Ne mogu svi igraci biti Jokic, svako ima svoje vrline i svoje mane, kosarkaski tim je slagalica koja se slaze od razlicitih sastojaka i u njemu ne moze igrati pet Jokica!...MPJ je elitni suter, ko to ne vidi ne znam sta gleda, dobar je i u skoku ali naravno da ima mana kao i svaki igrac, bitno je da se uklapa idealno u igru Denvera, siri teren i idealno koristi udvajanja na Jokicu, kada ostane sam na sutu covjek ne promasuje...Njegovi problemi su povrede i veliki ugovor, za povrede se znalo i kada je draftovan, Denver se kockao jer ovakav suter se ne pojavljuje cesto na draftu, hoce li im se kocka isplatiti jos cemo vidjeti a za ugovor nije on kriv, nije ga sam sebi dao, tako da bih ja sacekao jos barem ovu sezonu jer zdrav Denver ima realne sanse za titulu cak i nakon svih ovih tradeova nema tima koga moraju da se plase, jednostavno receno mogu sa svakim da igraju ravnopravno a odlucice kao i svake godine zdravlje igraca u PO, ja licno ne bih sada mijenjao MPJ-a vec bih svim snagama napao titulu a Denver trenutno ima sve sto je potrebno za to.

Jugoplastika

pre 1 godinu

Sigurno se ne bi svidelo vecini, ali bih doveo Bobija Marjanovića.
(Beograđanin, 09. februar 2023 16:24)a za šta mili moj, mahanje peškirom, on je realno u NBAu neupotrebljiv igrač, u Euroligi top tri centara lige, toliko se različita košarka igra u ove dve lige. Bobi se odlučio za pare i grijanje klupe i sretno mu bilo.

stari hajberi

pre 1 godinu

lično mi se sviđa ovo što radi Denver sa Bonesom, mali je kažnjen ne zbog načina igre (koji se da korigovati, mlad je), već zbog višestrukih disciplinskih "faulova". Prilikom jedne zamene svojevoljno je otišao u svlačionicu, slične stvari je priča se ponavljao na treningu. Neće javno da izađu, neki nba običaj je da se to obavi u tišini, jer sve je to biznis. Kronkijevi ne prelaze preko toga, i često vole da pokažu ko je gazda. Ne bih se začudio da trejda ne bude, ili da ga trejduju za pika prve runde ako ne izvuku nešto više.

Cika

pre 1 godinu

Najbitnije je da su se otarasili Bonsa. Sta je bilo Klipersima da puste Kenarda a da dovedu Bonsa, to samo oni znaju. Mozda Bons bude dobar igrac u narednih nekoliko godina ali trenutno je cista katastrofa.

Mali Bons ovo treba da shvati na pravi nacin. Nema vece kazne za njega nego da ode u mozda najdublji klub u ligi. Ono njegovo odlazenje sa terena ga je skupo kostalo. Oni koji slabo prate NBA misle da je ovo los dil za Denver ali nije, za Bonsa je traznja bila ravna nuli, Denver ga ne bi ostavio nu u kom slucaju pa makar ga i isplatili.

Najvaznija stvar je sada to sto ovim potezom Denver ima jedno slobodno mesto u timu. Sacekace da vide ko je sve na ponudi pa ce nekome dati ugovor. Secamo se samo kako je to uradjeno sa Riversom, a da nije bilo njega izgubili bi od Portlanda.
(bskfan, 09. februar 2023 20:38)

Konacno dobar komentar.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Denveru, kao sto je vec neko spomenuo, samo jos treba "prljav", fizicki dominantan, igrac zadatka. Kao Hauard u balonu, Pj Taker, Taj Gibson onomad kada je "prebio" Jokica u poslednjoj utakmici odluke za ulazak u POff itd...

Neko ko ce da sacuva Nikolu licnih, ko ce da iritira, da se "pobije" kada se za protivnika navlaci, kada se Jokic provocira itd... Videli smo uspesnost takvih role igraca skorije protiv File kada je Taker "sakrio/odmenio" Embida u defanzivi ne bi li cuvao energiju za namensko silovanje napada. Slicno kao Dvajt u balonu Dejvisa.

Sve ostalo imaju. Kao sto rekoh, MPJ je kao elitni suter neophodan Denveru u pohodu na prsten. Meni je npr gledljivija petorka BBraun, KCP, Porter, Gordon, Jokic od Marej, KCP, Porter, Jokic. Tada je Nikolina kreacija na maksimumu. Nista protiv Mareja, naravno, blizu je svojih najboljih izdanja, odlican u paru sa Nikolom samo ta neka nijansa koja je stvar ukusa kada se vec toliko forsira trejd MPJja.

Takodje rekoh par puta, sve bolji u odbrani, bez lopte u driblingu i kroz 70% sezonske DOSTUPNOSTI, ugovor Portera ima smisla!!! Siri igru i pogadja odakle hoce, preko ruku, ma kako god. Visok, skocan, visok izbacaj = neodbranjiv sut. IQ i odbrana mic po miiiiic sve bolji :)

Dakle, prljav, fizicki dominantan igrac cijih 6 licnih, iskljucenje ili tehnicka nece boleti Grumenje, naprotiv!!

Hajland, Dzordan, Grin, Zeke, pikovi DA. KBraun, MPJ NIKAKO! Ostali verujem da nisu tema niti opcija, navijacki pa i FOffice gledano.

Alija Sirotanović

pre 1 godinu

Htedoh napisati kako Denveru treba Kazinas (da je normalan) i ništa više! Kad, ono, još bolji potez. Bravo za upravu. A, za stručnjake, koji bi da trejduju MPJ-a. Da li ste odgledali neku utakmicu ove sezone? Da li mislite da bi Nikola imao ove brojke da MPJ nije u igri? Svaka ekipa igra čoveka u odbrani na MPJ, tako da Nikola i Marej mogu da vrte P'n'R, a Gordon da utrčava, zato i svi imanu dvocifrene proseke šuta. Ako igraju zonu, MPJ postiže 30 poena. On ovako ima zahvalnih 18, ali pravi prostor za druge, odlično se uklopio u ceo sistem. Ovakav, zdrav, vredi svaku paru. Inače, mogao bi se menjati za nekog ko igra dobru odbranu i ima jako dobar šut, i zna da povuče kada treba, i da igra na njegovoj poziciji, i taj se zove Kavaji Lenard od pre par godina...

brm

pre 1 godinu

Ne očekujte da će Denver da da MPJ. On se trenutno uklopio u igru Denvera, i širi reket, što odgovara Denveru, jer svako skupljanje oko Jokića predstavlja ogroman problem. MPJ je počeo i da se više zalaže u odbrani i jako se dobro sada razume sa Jokarom.

Dragan Babić-Čarapan

pre 1 godinu

Ajde i ja da iskomentarišem potez Denvera i dovođenje Brajanta.
Odličan 5.Menadžer But je ovo odradio vrhunski.Denver kao nezanimljivo tržište,samo na ovaj način može trgovati.
Oni rastu,ali nikada neće,ni blizu,biti kao NY ili LA.
Brajant je odličan backup centar,za Deandrea sada,Jordan lično.
Ostatak ekipe ako ostane zdrav,je dovoljan za finale zapada.
Za titulu je potrebno i malo sreće.
Nakon odlaska Bounsa,biće vraćen mir u svlačionici ( nešto slično je bilo i sa Bizlijem).
Denver ima dubinu i dužinu na klupi u ovom trenutku.

peko

pre 1 godinu

(samba, 9. februar 2023 22:02)

Gomila spekulacija, premalo razmišljanja. Wiseman je imao Milojevića i veliku podršku kluba, dobio je šansu, ali očigledno nije ispunio očekivanja. Valjda Ker i Miloje bolje znaju to od tebe.

A ova priča za Denver je u smislu što bi bilo kad bilo. Denver nije slučajno prvi. Kao ni Boston na Istoku. A Denver se dodatno pojačao na poziciji koja im je bukvalno bila prazna.

Lejkersi sklapaju tim pred kraj sezone što je lutrija. Možda iznenade sve, ali tek trebaju da osiguraju mesto za PF.

Sansi su druga, realnija priča, imaju odličnog trenera i žele titulu. Možda je i uzmu, ali većina nas navija za Denver i Jokića.

zvezdale

pre 1 godinu

Denveru je idealan Fini Smit. Krilo sa klupe, krpi dve pozicije, ruka koja može da se zapali. Dorijan i Brus Braun su više nego korektna rotacija, i pomoć u odbrani kad zašteka, a hoće jer to je plejof basket. Bolji im ne treba.

Bruklin sada ima kamaru nekih krila i nije im neka šteta ga puste. Dakle zavaljujte Bounsa i tog pika i to je to. Ajde trutine, zvon'će!

Бард Ђуровић

pre 1 godinu

Овде се пише дечачки и сасвим нереално,типа "што не доведу Карија и Ембида да седе на клупи"?
Иначе, Денвер не би требао да трејдује по сваку цену. Немају баш шта да понуде осим Хајланда, а глупо је да га дају за Бобија Марјановића. Протеклих дана у игри су били Принс из Минесоте и Карусо из Чикага али мислим да је то више одраз нагађања америчких блогера, него нешто опипљиво. Карусо игра одличну одбрану и са њим би Денвер био на добитку у односу на Хајланда. У сваком случају, Денвер је уигран, са врло добром клупом, па трејд и није обавезан.
п.с.
(Не мора баш сваки текст да буде повод за препуцавање)

Imay

pre 1 godinu

Denver: MPJ+Green+Jordan+Nnaji
Washington: Kuzma+Gaford+Barton
Detroit: Saddik Bay+N.Noel
rezultat:
Denver: Kuzma+Gaford+S.Bay+N.Noel
Wahington: MPJ+Green+Jordan
Detroit: Nnaji+Barton

Jeste, pa neko pogreši oko dokumentacije i eto nama Bartona nazad!

bskfan

pre 1 godinu

Najbitnije je da su se otarasili Bonsa. Sta je bilo Klipersima da puste Kenarda a da dovedu Bonsa, to samo oni znaju. Mozda Bons bude dobar igrac u narednih nekoliko godina ali trenutno je cista katastrofa.

Mali Bons ovo treba da shvati na pravi nacin. Nema vece kazne za njega nego da ode u mozda najdublji klub u ligi. Ono njegovo odlazenje sa terena ga je skupo kostalo. Oni koji slabo prate NBA misle da je ovo los dil za Denver ali nije, za Bonsa je traznja bila ravna nuli, Denver ga ne bi ostavio nu u kom slucaju pa makar ga i isplatili.

Najvaznija stvar je sada to sto ovim potezom Denver ima jedno slobodno mesto u timu. Sacekace da vide ko je sve na ponudi pa ce nekome dati ugovor. Secamo se samo kako je to uradjeno sa Riversom, a da nije bilo njega izgubili bi od Portlanda.

O Denveru

pre 1 godinu

Denver ima izgradjenu ekipu koja je prilicno solidna i slozna.
Imaju tri svoja glavna igraca od drafta i ostalo su polako i sigurno sklapali.
Takodje sreca za Denver je sto su pretezno igrali sa ekipama sa zapada koji je sad pakleno jak, a u nastavku ce dominantno igratu vecinu sa istokom koji je mnogo slabiji nego sto je bio u prvoj polovini lige i sa najslabijim ekipama zapada sem sa Finiksom kome u dva navrata gosutuju i jednom u Memfisu.
Vrv da ce biti prvi u svojoj zapadnoj konferenciji a mozda i u samoj ligi.

Under KV

pre 1 godinu

Šta bi s našim Bogijem koga "traži pola lige"? Nešto se ne spominje u ovim trejdovima.

Nego, šalu na stranu, ne treba Denver nikoga da dovodi. Oni sad imaju neki optimum igre i ne treba da se eksperimentiše s promjenama. Ova sezona im je velika šansa za titulu. Već iduće mnogi će biti dosta jači - Dalas, Feniks, vjerovatno i Lejkersi, Golden Stejt...
(Srdjan, 9. februar 2023 14:34)

Bogija je pohvalio GM Atlante i rekao da im je elitni suter kao sto je on itekako potreban i da veruju u njega. Izjava od juče. Takodje je potvrdio da je bilo dosta ponuda za Bogija i da i dalje stizu, ali da im je Bogi vazan i da za sada ostaje.
Mozda mu samo i dize cenu. Videćemo.

nba

pre 1 godinu

Meni se cini da je Denver odradio odlican posao. U principu prva petorka im je skockana. Druga petorka sasvim solidna. Sad sa ovim centrom jedna jako jako ozbiljna odrbrambena druga postava. Od preostalih jedino su Ish i Jordan igracki onako polovicni, ali realno koga da dovedu za njih dvojicu. Mislim iste ili gore.
A Bouns - I dalje mislim da momak ima nesto, tj mislim da ce biti ozbiljan igrac, ali ocito nesto nije stimalo (sad sta nemam pojma - ocito nesto veliko, jer ne bi ga oni tek tako pustili). I bolje ovako, ide ide ne ide ne ide nego da se mrcvare bezveze

Ovako suma sumarum, za Bounsa, i Reeda i 1 pika druge dobili su dobrog rezervnog centra i mir u kuci - malo li je.

Jaaa

pre 1 godinu

СРАМОТА!!!
СРБИЈА ИГРА ВИ НИ РЕЧИ.
Ако нисте знали играју Србија- Хрватска.
(Јелена, 09. februar 2023 19:15)

A to je formalnost biće 30+ ...

Donny Brasco

pre 1 godinu

Da MPJ ima veću vrijednost (čitaj manji ugovor) dalo bi ga se razmjeniti, ovako vrlo teško da bi ga netko uzeo. U NBA kod tradea trebaš poslati natrag barem 75% plaće koju uzimaš i nije to baš takav cirkus kako neki misle već jasno određena pravila igre. Do u detalj su razrađena, ne možeš potpisati igrača preko granice plaće tek tako i odlučiti plaćati porez. Preko te granice možeš potpisati igrača na kojeg imaš Bird prava, onda plaćaš porez ali zadržiš igrača, tako je GSW potpisao cijelu svoju jezgru ali plaćaju enormnu svotu poreza. Tako rade ekipe koje žele naslov, ne one koje samo pričaju da ga žele, već one koje zbilja traže rezultat. Za rezultat ti treba nekoliko vrhunskih igrača, drugačije ne ide jer je konkurencija prejaka.

smss

pre 1 godinu

Sta vam je ljudi, Denver uigran,poenta je bilo nadograditi ekipu, sto su uspjeli sa odlicnim centrom. Phoenix,odlican trade,ali i Paul , Boker ... Durant,stakleni igraci,skloni povredama. Lakersi ,solidno odradili,ali za nesto vise tesko. Po meni, Clipersi odlican posao odradili,ulaze u formu... Zao mi Utah, opet nikakvog smisla...

Vaše ime

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.
(miki, 09. februar 2023 16:52)

Bravo genije, mogu i Jokica pride za Bridzisa

Kolorado driver

pre 1 godinu

Bogdan je jos pre dva dana dogovorio sve sa Denverom ide za Hajlenda 1 za 1, u Koloradu se prica o tome od prekjuce, danas ce biti i ozvaniceno.

Lex

pre 1 godinu

Ауу колико је била ниска вредност Боунса, за два пика друге рунде оде.Денвер ће направити још један трејд уверен сам, пакују Зекеа и ове пикове.

naucnik

pre 1 godinu

denver kao po obicaju cilja povredjene igrace ( kao da im je to fetis) sad jure Taurena Prince iz Minesote ali cisto sumnjam da ce do trejda doci je je GM Minesote upravo bivsi GM denvera, a i za njega bi morali da idu i Nanji i Bouns( zajedno kostaju kao Prince cak i manje ) sve u svemu nista specijalno se nece desiti kid grumenja

Teorema.

pre 1 godinu

dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.
(goblin, 9. februar 2023 16:33)
Bukvalno slovo jedno nisi u pravu.Pričaš o Finiksu i Dalasu, da su bauk sa ovom dvojicom izbeglica u svpjim timovima. Zaboravljaš da u Denveru igra Nikola Jokić iz Sombora, iz Srbije brale. Ako Denver ostane kompletan i bez povreda, prolazimo i Finiks i Dalas bez većih problema!

bulat

pre 1 godinu

Hajland ne može da veruje haha Iz Denvera direktno u LA sa Lenardom i Džordžom u ekipi. Nije moglo bolje. A Denver 3 pika druge runde posle sve priče...

Grdoje

pre 1 godinu

Nije ovo igrica. Neće u novom okruženju novi igrači odmah da igraju kao u starom klubu i da donose instant poboljšanja. To je proces. Vidimo kako mali iz Bruklina trpa po 40+ svako veče, malo ko je znao za njega. Denveru niko ne treba, ako budu trgovali to će biti šminka.

Bocko

pre 1 godinu

Ne znam kako Bogdan može u Denver zbog visine ugovora ? Jedino ako su vlasnici rešili da plate porez na luksuz. Ali pitanje je da li bi se zbog Bogdana odlučili na takav korak ?

di je glava lajovicu

pre 1 godinu

Pol-Buker-Durant-Ajton, zar neko ozbiljan može i da pomisli da ovakav tim Denver može da pobedi 4 puta? Ako Kajri bude normalan (a dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.
(goblin, 09. februar 2023 16:33)
Pol,Buker povredjeni celu sezonu,Durent tek stigao a Ajton nije ni u pismu tu

the truth

pre 1 godinu

Erik Gordon u Kliperse, Luk Kenard u Memfis, Džon Vol u Hjuston. Klipersima samo treba još prime Dzordan i Lebron. Odličan posao za Memfis, Kenard je ubica trojkaš.

WillyWonka

pre 1 godinu

Generalno, nisam uopšte pristalica ovih trejdova u sred sezone, ali šta je tu je. Sve u svemu, pokušao sam pratiti šta se dešava i negdje sam zapeo, ne mogu više😁

realno

pre 1 godinu

Pa ovde nema ko se nije vratio u stari klub od pre pola godine, godinu ili dve dana..Strasno !!
(Velizar, 9. februar 2023 21:03)

Nije nikakva mućka u pitanju , nekoliko igrača od njih 450 i to nitko bitan .. sve je to samo posao .. možeš mirno da spavaš , nije baš tako strašno.

goblin

pre 1 godinu

Durant i Kajri su očekivano pobegli sa istoka(njihov Bruklin nije imao šanse pored Filadelfije, Bostona i Milvokija) i doneli nemir na zapad. Sada treba u Denveru imati hrabrosti(što oni naravno nemaju)i staviti Portera na tržište i videti šta može da se dobije, kakav Hajland, šta mogu da dobiju za tog lika??? Da podsetim samo neke, Finiks je prošle sezone pregazio Denver u plej ofu, sada dodajte Duranta na sve to, koji igra fenomenalno. Pol-Buker-Durant-Ajton, zar neko ozbiljan može i da pomisli da ovakav tim Denver može da pobedi 4 puta? Ako Kajri bude normalan (a dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.

Srdjan

pre 1 godinu

Šta bi s našim Bogijem koga "traži pola lige"? Nešto se ne spominje u ovim trejdovima.

Nego, šalu na stranu, ne treba Denver nikoga da dovodi. Oni sad imaju neki optimum igre i ne treba da se eksperimentiše s promjenama. Ova sezona im je velika šansa za titulu. Već iduće mnogi će biti dosta jači - Dalas, Feniks, vjerovatno i Lejkersi, Golden Stejt...

Goran BK

pre 1 godinu

Denver: MPJ+Green+Jordan+Nnaji
Washington: Kuzma+Gaford+Barton
Detroit: Saddik Bay+N.Noel
rezultat:
Denver: Kuzma+Gaford+S.Bay+N.Noel
Wahington: MPJ+Green+Jordan
Detroit: Nnaji+Barton
zaključak:
Sci-Fi

Mirai

pre 1 godinu

Generalno, pravi potez Denvera jer konačno imaju makljača u reketu. Bouns bi naredne godine morao da dobije pravi ugovor, što bi značilo preopterećenje seleri kepa, a već svejedno imaju gomilu šutera i igrača koji mogu da prenesu loptu. Bilo bi divno da su uspeli da izboksuju nekog Ejtona ili Alena iz Klivlenda, ali budimo realni.

miki

pre 1 godinu

Presek stanja je sledeći:
ISTOK
Boston je popunjen na svim pozicijama,neće 99% trgovati.
Ovaj tim je kadar da osvoji Istok a možda i celu ligu.
Milvoki takođe kompletan,možda pojure neku 3ND trojku ili šutera.
Fila kompletirala tim.
Klivlend se očekuje da pojuri šutera,neki od dva Bogdanića ili Badi Hild su opcije.
Bruklin će biti aktivan,želi verovatno srediti sastav i mogao bi izlog.
Majamiju fali igrača,Čikago će menjati

smehotresna olimpijada

pre 1 godinu

Denveru startna petorka ne treba jer je vec imaju. Samo im treba da pojacaju klupu. Iskreno od MPJ ocekujem mnogo vise nego do sada. Slicnu ulogu kao sto ima Gordon sa dosta utrcavanja u reket i da iskoristi svoju visinu u odnosu na svoga cuvara pogotovo kod preuzimanja. Protiv Filadelfije su upravo to trebali da urade - da MPJ preuzme u napadu Embida i da ga izvuce na trojku. U tom slucaju Embid mora da izadje na Portera ali to otvara reket Gordonu i Jokicu

stari hajberi

pre 1 godinu

kao što rekoh daće Bonesa za pikove, ali veliki je neuspeh što bar nisu izvukli pika prve runde, što bi bio ekvivalent njegovoj poziciji na draftu. Plus, dali su ga konferencijskom rivalu, što je potencijalni pucanj u nogu. Nije da on nije imao tržišnu vrednost, solidno je odigrao prvu sezonu kao ruki, čak i minute u plejofu. Morao si nešto izvući, minimum minimuma da ga pošalješ u kontra konferenciju.

Lex

pre 1 godinu

@petarczv

Ау буразеру ал теби Богдан не излази из главе.Па ту вест је пренео Шемс, најпоузданији новинар у НБА.То што га нису на крају трејдовали не значи да та информација није била тачна.

srle

pre 1 godinu

Lilard u Denveru bi bio poslednji pokušaj da osvoji titulu, pošto bi se zarobio kao Dreksler u Portlandu skoro celu karijeru, pa je na kraju ovaj morao u Hjuston da bi uzeo prsten.

Imay

pre 1 godinu

Sigurno se ne bi svidelo vecini, ali bih doveo Bobija Marjanovića.
(Beograđanin,

To bi bilo svakako korektan potez, veći doprinos i bolja igra druge postave nego sa Džordanom!

samba

pre 1 godinu

Najbolji posao su definitivno odradili Phoenix i Lakersi.
Phoenix je dobio Duranta za sicu, a Lakersi za par krseva dobili 4-5 vrlodobra mlada igraca.
Dalas ce biti opasan, cak su i Clippersi napravili dobre trejdove.
Najgore i najsmesnije je prosao Golden State, koji su drugog pika bacili u vodu, jer Pajtona II su mogli dovesti lako da ne daju Wisemana.
Mogli su ga trejdovati na 100 boljih nacina nego za bezvezne pikove.
Tim koji nema centra daje jednog od najperspektivnijih mladih centara u ligi nizasta.
Kerr kaze kako Wiseman koji je bio odlican rim protector na koledzu ne zna da igra odbranu, sto je mozda tacno, ali sta mu igra Luni?
Nauci ga ako ne zna, decko ima odlicne predispozicije, bio drugi pik i odjednom ne zna nista.
I ostase bez drugog centra.

Denver je napravio takodje solidan posao, ali protiv Phoenixa, ovih novih Lakersa ako udju u playoff na 4 utakmice jednostavno nema sanse.
Kada se stegnu malo odbrane Gordon nece vise moci da ubacuje 20p, a kako su on i Jokic slabi u odbrani tu se svaka prica za Denver zavrsava.

jsx

pre 1 godinu

@Jugoplastika
Nisam čak ubeđen ni da je Bobi bio u top 3 centra, već je imao top 8 ekipu koja igra sve na njega. No u svakom slučaju to je bilo pre mnogo godina, a između jedva da je igrao. Sad bi i u EL mahao peškirom, možda i u ABA ligi čak. Denveru svakako ne treba.

јд123

pre 1 godinu

Trejd

Kako to misliš izvesti kad Simons godišnje prima 35 miliona,a ova trojica svi zajedno jedva 10
(Pionir, 9. februar 2023 12:13)

Није само то у питању. НБА екипе могу да имају само једног играча који је на "rookie max extension" уговору а доведен је у трејду. Могу имати двојицу ако су обојицу драфтовали, као што Денвер сада има Мареја и МПЈ-а.

Значи да би Денвер могао довести Симонса морали би се прво решити или Мареја или МПЈ-а. Односно једног од њих дати у трејду. Онда плате не би биле проблем. Питање је да ли би Денвер дао Мареја за Симонса односно да ли би Бруклин прихватио Симонса за МПЈ-а?

Poznavalac

pre 1 godinu

Ako nema drugog, trećeg centra u ponudi, nema Denver ni potrebe za trejdovoma. Svi ove godine rastu i kao tim, ali i pojedinačno.

bskfan

pre 1 godinu

Bravo za Kelvina Buta, to sam i ocekivao od njega. Za razliku od onih koji su stalno govorili o defanzivnom centru, ja sam uporno ponvaljao da njima treba ofanzivni centar. Mislim da je Butova prva zelja bio Bili Hernangomez ali Pelikani verovatno nisu hteli da ga puste.

Citava Denverova klupa je defanzivna, barem ona za koju ocekujem da ce dobiti najvis minuta (BBraun, CBraun, Vlatko, Nadji) tako da im treba neko ko moze da sutne i pogodi. Sad ostaje pitanje rezervnog PG-a jer BRaun na toj poziciji ipak nije plejof nivo igraca. Po meni PG je prioritet, a onda na red dolazi i SF, ako budu mogli da se dokopaju nekog. Kako se cuje, Nadji ostaje u Denveru sto znaci da su sanse za dovodjenje dva igrala minimalne. Dakle, Bons+pik29 za kvalitetnog PG-a. Moguca je i varijanta cista zamena Bonsa za nekog srednjeg PG-a i Dzef+pik29 za kvalitetnog SF-a.

Doktor docent akademik strucnjak

pre 1 godinu

Htedoh napisati kako Denveru treba Kazinas (da je normalan) i ništa više! Kad, ono, još bolji potez. Bravo za upravu. A, za stručnjake, koji bi da trejduju MPJ-a. Da li ste odgledali neku utakmicu ove sezone? Da li mislite da bi Nikola imao ove brojke da MPJ nije u igri? Svaka ekipa igra čoveka u odbrani na MPJ, tako da Nikola i Marej mogu da vrte P'n'R, a Gordon da utrčava, zato i svi imanu dvocifrene proseke šuta. Ako igraju zonu, MPJ postiže 30 poena. On ovako ima zahvalnih 18, ali pravi prostor za druge, odlično se uklopio u ceo sistem. Ovakav, zdrav, vredi svaku paru. Inače, mogao bi se menjati za nekog ko igra dobru odbranu i ima jako dobar šut, i zna da povuče kada treba, i da igra na njegovoj poziciji, i taj se zove Kavaji Lenard od pre par godina...


Sve je to tacno i MPJ vredi dosta ali nazalost je pitanje vremena kad ce opet biti povredjen i kao takav samo ce gubiti vrednost, svakako ako gresim bicu srecan.

Trejd

pre 1 godinu

Denver treba da dovede Simonsa. Čovjek bi fenomenalno mogao da čuva bilo koga u odbrani, a Netsi bi ga lagano dali za recimo Nađija, Hajlanda i Iša Smita. Sva trojica sumladi, a Bruklin upravo ulazi u podmlađivanje i pravljenje tima za budućnost. Petorka: Jokić, Gordon, Simons, Marej i MPJ (CCP) bi bila ubistvena. Uz dva Brauna, Čančara i Grina imali bi deset igrača u rotaciji za PO. Boston i GS su prošle godine igrali finale sa 8-9 .

zenica

pre 1 godinu

Ma kakav Denver i titula, od toga nema ništa. Dalas, Finiks, Voriorsi, Klipersi su na Zapadu uradili sjajan posao. Treba dodati da su Baksi sa Krauderom još jači. Denver je katastrofalno prošao a mogli su makar dovesti nekog krštenog igrača. Žao mi je Jokića, opet ispašta zbog loših odluka menadžmenta.

Čoko Moko

pre 1 godinu

Denveru dovoljno da se jedan igrač povredi pred playoff i tu je kraj svake priče a i ovako su sada uzdrmani poprilično od strane drugih timova na zapadu.

јд123

pre 1 godinu

Denver ima odličnu prvu petorku, prvi napad u ligi, njima hvali jedan dobar za klupu za odbranu.
(fitipaldi, 9. februar 2023 15:06)

Ко то кога хвали на Денверовој клупи? Мислим чуо сам да МПЈ хвали Бонеса, али МПЈ је стартер ;-)

Или можда мислиш да им фали добар играч за одбрану? Ако је тако, причај Српски да те цео свет разуме.

Неки спомиљу да би Денвер сада требао да појури Анунобија. Прича се да је Торонто заинтересован за Бонса. Али не знам шта би Денвер могао да понуди Торонту за Анунобија. Пикове немају. Можда Мареја, који је Канађанин? Али сумњам да би то Денвер урадио.

Иделано би било да Денвер доведе играча попут Анунобија или Каруза за МПЈ-а. Али због повреда је тешко поверовати да би неко узео МПЈ-а.
Не знам шта је са Мајамијем. Они су изгледа одлучили да ове сезоне немају шансу за титулу па хоће да промене нешто. Прича се да ће отпустити Лауриа. Ако буду хтјели трејдовати Батлера, пристали би сигурно за Марја, који би био одличан пар са Адебајом. МПЈ им не треба, имају довољно шутера.
Али би онда Батлер био стартна тројка за Денвер а МПЈ улазио са клупе, што се иначе не ради у НБА, да макс играч улази са клупе. Тако да...

Mutimir

pre 1 godinu

Mislim da Denver bas i nije napravio neki posao..Dobro ce doci Brajant, sad konacno ima neko da kvalitetno odmeni Jokaru, al brate..Lik je u LA igrao preko 20 min, a ovde nece igrati ni 10, a u plejofu tek...Ako i jeste solidan posao za Denver nece biti za njega pa bi se mogao ocekivati njegov pad zbog nezadovoljstva, a dali su ipak dosta pikova pa makar i iz druge runde..Nemojmo zaboraviti da je i Jokic bio iz druge runde..ne treba te pikove tek tako podceniti...

Arm

pre 1 godinu

Mislim da But sprema još nešto za Bounsa i Nadjija prije svega . Oni bi mogli u Minesotu , vjerovatno se čeka još jedan tim da udje u dil

Donny Brasco

pre 1 godinu

Warriorsi su pokušali iskoristiti Wisemana , dobijao je prilike , išao u G ligu da se razigra ali nije uspio zaigrati bolje i ne može ući u rotaciju..uz to ih košta mnogo iako je tek na prvom ugovoru , 2.pick ima nemali ugovor,a Warriorsi su toliko godina preko granice capa i tolike penale plaćaju da ih svaki dolar košta dvostuko ili trostruko. Zašto plaćati toliko igrača koji ne može ući u rotaciju, nema smisla. Payton je već igrao kod njih , bio koristan i obzirom da je Igudala neiskoristiv treba im jedan terijer za igrati obranu 20 ak minuta. Oni su u win now modu i nemaju vremena razvijati igrača koji ne napreduje.

Cccccc

pre 1 godinu

Posle Janga i Mareja Atlanta nema igraca koji bi dali svoj doprinos. BB je bio cetvrti poenter koliko se secam. Ne znam sada,, nisam pratio. I ako ode ko ostaje? Moraju da dovedu igraca slicnog kvaliteta. Uz to Koliks i Hanter su ocajni..Lose igraju mesecima. BB ostaje u Atlanti. Marej i Jang moraju na svakoj utakmici da budu 20 plus da bi Atlanta pobedjivala a to nije slucaj. Posebno Jang . Ne znam sta se tu desava? U prosloj utakmici na poluvremenu je imao 7 poena? To nije njegov nivo..

Јелена

pre 1 godinu

СРАМОТА!!!
СРБИЈА ИГРА ВИ НИ РЕЧИ.
Ако нисте знали играју Србија- Хрватска.

Botaničar

pre 1 godinu

I on je igrač za prvu petorku a kod Denvera je prva petorka "zacementirana"
Jedino da But povuče radikalni potez i ponudi MPJ za Anunobija i još neke dobre defanzivne .
(Arm, 09. februar 2023 09:49)

Ko je zacementiran na poziciji 4 u Nagetsima?
Marej, Jokić i Porter su zacementirani prvotimci. Niko drugi nije.

pacificka-obala

pre 1 godinu

Sudeci po danasnjem porazu od Orlanda tesko ce oni proci i prvi krug playoffa. Katastrofalan shut Porter Juniora, 3 od 16. Da su njega poslali u neki drugi klub to bi im bilo najvece pojacanje.

rebro

pre 1 godinu

@Jugoplastika, da imaš izbor kao Bobi za šta bi se ti odlučio:
1. igraš na kašičicu, glupiraš se i budeš dvorska luda - para kaplje
2. Treniraš do iznemnoglosti, igraš po 40 minuta svaku tekmu, rizikuješ silne povrede i opet para kaplje.

sasa

pre 1 godinu

Nadao sam se da ce Bogdan preci u Denver, i da ponovo imamo srpski dvojac za finale… sve u svemu, na zapadu ce biti ludo do poslednje sekunde regularnog toka

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Ljudi, vi koji malo vise pratite, gde bi mogao Bogi? Da li su možda Finiks i Bruklin sada realne opcije koji imaju sta da ponude?

bmiles

pre 1 godinu

Jokic za petama Novaku! Bar po komentarima!
Zakljucak je da se "seoba" povovo seli na Zapad,jer oni koji zagovaraju tyeoriju zavere da to rade da onemoguce Jokica (uprkos danasnjem porazu od Medzika na gostovanju,gde se cuvena vecita "cekalica" da zasija MPJ ponovo ispromasivao 3 od 16 pokusaja i 3-12 za 3 poena unistivsi sve asistencije zajedno sa BBraunom da Jokara opet bude 3D jer je Porter promasi 5 asistencija a BBraun 2! Mari(vec 3 u nizu) opet nije igrao, kao i Nadji a time rotacija ubojisti napada svela se na samo 105 poena timu koji tavori na Istoku! Ili je u pitanju Vegas,ili je u pitanju dobri odnosi ova dva tima,ko ce to znati!?Samo mirno ljubitelji Denvera ovo je samo zagrevanje dok ne dodje Brajant i drugi poneki pikovi,valjda im se potrefi slicno kao sa Jokicem! Meni ipak tu najvise "smrdi" kod trenera,mali je on za ovu grupu gradjana iz grada skijanja! Uostalom,dzaba im novci mislim na Finiks i Lejkers kad mi igramo bolje a jedini strah su mogucnost obnavljanje povrede dvojice "stalno povredjenih", za sve ostalo pobrinuce se Gordon i Nikola dok mogu,a veceras nidsu mogli i pored 66 poena i 25 skokova!

miki

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.

meda

pre 1 godinu

Geri Pejton II bio raspoloživ za 5 pikova druge runde. E Denver, Denver, bukvalno idealan igrač da ga upariš sa Jokićem.
Najbolji posao uradili GSW, mislim da će opet da budu prvi favoriti sa zapada za veliko finale.

jbg bato

pre 1 godinu

(vince carter, 09. februar 2023 21:40)
Prvi put ovom coveku kazem bravo za komentar! Mi smo seljaci koji se loze a ne vide dalje od svog nosa

,,//

pre 1 godinu

Nadao sam se da ce Bogdan preci u Denver, i da ponovo imamo srpski dvojac za finale… sve u svemu, na zapadu ce biti ludo do poslednje sekunde regularnog toka
(sasa,

Ja vas koji prebacujete nase igrace pogotovo Srbe u timove u kojem
je neko nas vec utabao staze ne uzimam za ozbiljno. Vi ste neki klinci,tinejdzeri koji u nedostatku djevojaka pricaju o kosarci.

samba

pre 1 godinu

Najbolji posao su definitivno odradili Phoenix i Lakersi.
Phoenix je dobio Duranta za sicu, a Lakersi za par krseva dobili 4-5 vrlodobra mlada igraca.
Dalas ce biti opasan, cak su i Clippersi napravili dobre trejdove.
Najgore i najsmesnije je prosao Golden State, koji su drugog pika bacili u vodu, jer Pajtona II su mogli dovesti lako da ne daju Wisemana.
Mogli su ga trejdovati na 100 boljih nacina nego za bezvezne pikove.
Tim koji nema centra daje jednog od najperspektivnijih mladih centara u ligi nizasta.
Kerr kaze kako Wiseman koji je bio odlican rim protector na koledzu ne zna da igra odbranu, sto je mozda tacno, ali sta mu igra Luni?
Nauci ga ako ne zna, decko ima odlicne predispozicije, bio drugi pik i odjednom ne zna nista.
I ostase bez drugog centra.

Denver je napravio takodje solidan posao, ali protiv Phoenixa, ovih novih Lakersa ako udju u playoff na 4 utakmice jednostavno nema sanse.
Kada se stegnu malo odbrane Gordon nece vise moci da ubacuje 20p, a kako su on i Jokic slabi u odbrani tu se svaka prica za Denver zavrsava.

Trejd

pre 1 godinu

Denver treba da dovede Simonsa. Čovjek bi fenomenalno mogao da čuva bilo koga u odbrani, a Netsi bi ga lagano dali za recimo Nađija, Hajlanda i Iša Smita. Sva trojica sumladi, a Bruklin upravo ulazi u podmlađivanje i pravljenje tima za budućnost. Petorka: Jokić, Gordon, Simons, Marej i MPJ (CCP) bi bila ubistvena. Uz dva Brauna, Čančara i Grina imali bi deset igrača u rotaciji za PO. Boston i GS su prošle godine igrali finale sa 8-9 .

Kolorado driver

pre 1 godinu

Bogdan je jos pre dva dana dogovorio sve sa Denverom ide za Hajlenda 1 za 1, u Koloradu se prica o tome od prekjuce, danas ce biti i ozvaniceno.

Mutimir

pre 1 godinu

Mislim da Denver bas i nije napravio neki posao..Dobro ce doci Brajant, sad konacno ima neko da kvalitetno odmeni Jokaru, al brate..Lik je u LA igrao preko 20 min, a ovde nece igrati ni 10, a u plejofu tek...Ako i jeste solidan posao za Denver nece biti za njega pa bi se mogao ocekivati njegov pad zbog nezadovoljstva, a dali su ipak dosta pikova pa makar i iz druge runde..Nemojmo zaboraviti da je i Jokic bio iz druge runde..ne treba te pikove tek tako podceniti...

goblin

pre 1 godinu

Durant i Kajri su očekivano pobegli sa istoka(njihov Bruklin nije imao šanse pored Filadelfije, Bostona i Milvokija) i doneli nemir na zapad. Sada treba u Denveru imati hrabrosti(što oni naravno nemaju)i staviti Portera na tržište i videti šta može da se dobije, kakav Hajland, šta mogu da dobiju za tog lika??? Da podsetim samo neke, Finiks je prošle sezone pregazio Denver u plej ofu, sada dodajte Duranta na sve to, koji igra fenomenalno. Pol-Buker-Durant-Ajton, zar neko ozbiljan može i da pomisli da ovakav tim Denver može da pobedi 4 puta? Ako Kajri bude normalan (a dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.

zenica

pre 1 godinu

Ma kakav Denver i titula, od toga nema ništa. Dalas, Finiks, Voriorsi, Klipersi su na Zapadu uradili sjajan posao. Treba dodati da su Baksi sa Krauderom još jači. Denver je katastrofalno prošao a mogli su makar dovesti nekog krštenog igrača. Žao mi je Jokića, opet ispašta zbog loših odluka menadžmenta.

Botaničar

pre 1 godinu

I on je igrač za prvu petorku a kod Denvera je prva petorka "zacementirana"
Jedino da But povuče radikalni potez i ponudi MPJ za Anunobija i još neke dobre defanzivne .
(Arm, 09. februar 2023 09:49)

Ko je zacementiran na poziciji 4 u Nagetsima?
Marej, Jokić i Porter su zacementirani prvotimci. Niko drugi nije.

miki

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.

јд123

pre 1 godinu

Denver ima odličnu prvu petorku, prvi napad u ligi, njima hvali jedan dobar za klupu za odbranu.
(fitipaldi, 9. februar 2023 15:06)

Ко то кога хвали на Денверовој клупи? Мислим чуо сам да МПЈ хвали Бонеса, али МПЈ је стартер ;-)

Или можда мислиш да им фали добар играч за одбрану? Ако је тако, причај Српски да те цео свет разуме.

Неки спомиљу да би Денвер сада требао да појури Анунобија. Прича се да је Торонто заинтересован за Бонса. Али не знам шта би Денвер могао да понуди Торонту за Анунобија. Пикове немају. Можда Мареја, који је Канађанин? Али сумњам да би то Денвер урадио.

Иделано би било да Денвер доведе играча попут Анунобија или Каруза за МПЈ-а. Али због повреда је тешко поверовати да би неко узео МПЈ-а.
Не знам шта је са Мајамијем. Они су изгледа одлучили да ове сезоне немају шансу за титулу па хоће да промене нешто. Прича се да ће отпустити Лауриа. Ако буду хтјели трејдовати Батлера, пристали би сигурно за Марја, који би био одличан пар са Адебајом. МПЈ им не треба, имају довољно шутера.
Али би онда Батлер био стартна тројка за Денвер а МПЈ улазио са клупе, што се иначе не ради у НБА, да макс играч улази са клупе. Тако да...

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Ljudi, vi koji malo vise pratite, gde bi mogao Bogi? Da li su možda Finiks i Bruklin sada realne opcije koji imaju sta da ponude?

Јелена

pre 1 godinu

СРАМОТА!!!
СРБИЈА ИГРА ВИ НИ РЕЧИ.
Ако нисте знали играју Србија- Хрватска.

Škoda super be je za seljacine

pre 1 godinu

Denver ima odličnu prvu petorku, prvi napad u ligi, njima hvali jedan dobar za klupu za odbranu.
(fitipaldi, 09. februar 2023 15:06)

ne kaže se hvali nego fali. dal je bre moguće, čuo sam jedno 20 ljudi koji za reč fali kažu hvali. strasno.

Čoko Moko

pre 1 godinu

Denveru dovoljno da se jedan igrač povredi pred playoff i tu je kraj svake priče a i ovako su sada uzdrmani poprilično od strane drugih timova na zapadu.

JPR24

pre 1 godinu

Denver treba da dovede Simonsa. Čovjek bi fenomenalno mogao da čuva bilo koga u odbrani, a Netsi bi ga lagano dali za recimo Nađija, Hajlanda i Iša Smita. Sva trojica sumladi, a Bruklin upravo ulazi u podmlađivanje i pravljenje tima za budućnost. Petorka: Jokić, Gordon, Simons, Marej i MPJ (CCP) bi bila ubistvena. Uz dva Brauna, Čančara i Grina imali bi deset igrača u rotaciji za PO. Boston i GS su prošle godine igrali finale sa 8-9 .
(Trejd, 09. februar 2023 11:35)

Simonsa ne bi doveo ni za džabe…

Goran BK

pre 1 godinu

Denver: MPJ+Green+Jordan+Nnaji
Washington: Kuzma+Gaford+Barton
Detroit: Saddik Bay+N.Noel
rezultat:
Denver: Kuzma+Gaford+S.Bay+N.Noel
Wahington: MPJ+Green+Jordan
Detroit: Nnaji+Barton
zaključak:
Sci-Fi

Mirai

pre 1 godinu

Generalno, pravi potez Denvera jer konačno imaju makljača u reketu. Bouns bi naredne godine morao da dobije pravi ugovor, što bi značilo preopterećenje seleri kepa, a već svejedno imaju gomilu šutera i igrača koji mogu da prenesu loptu. Bilo bi divno da su uspeli da izboksuju nekog Ejtona ili Alena iz Klivlenda, ali budimo realni.

Srdjan

pre 1 godinu

Šta bi s našim Bogijem koga "traži pola lige"? Nešto se ne spominje u ovim trejdovima.

Nego, šalu na stranu, ne treba Denver nikoga da dovodi. Oni sad imaju neki optimum igre i ne treba da se eksperimentiše s promjenama. Ova sezona im je velika šansa za titulu. Već iduće mnogi će biti dosta jači - Dalas, Feniks, vjerovatno i Lejkersi, Golden Stejt...

Teorema.

pre 1 godinu

dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.
(goblin, 9. februar 2023 16:33)
Bukvalno slovo jedno nisi u pravu.Pričaš o Finiksu i Dalasu, da su bauk sa ovom dvojicom izbeglica u svpjim timovima. Zaboravljaš da u Denveru igra Nikola Jokić iz Sombora, iz Srbije brale. Ako Denver ostane kompletan i bez povreda, prolazimo i Finiks i Dalas bez većih problema!

Imay

pre 1 godinu

Sigurno se ne bi svidelo vecini, ali bih doveo Bobija Marjanovića.
(Beograđanin,

To bi bilo svakako korektan potez, veći doprinos i bolja igra druge postave nego sa Džordanom!

Gatsby

pre 1 godinu

Skoro uvek u trejdovima bolje prođe ekipa koja uzme boljeg igrača. Najjači su ovi što se oduševljavaju sa pikovima. Evo sad ima Oklahoma brdo pikova, i sad ni oni ne znaju šta će sa njima, ne mogu da ubodu jednog krštenog igrača. I ako bude neki dobar, dok se on razvije ode ruki ugovor, i na isto mu dođe. Filadelfija je išla u proces, pa su videli da nema ništa od toga, pa počeli da dovode zvučna imana. Naravno ne mislim da kroz draft ne možete praviti ekipu, ali posvetiti sve resurse tome, je glupost.

Doktor docent akademik strucnjak

pre 1 godinu

Htedoh napisati kako Denveru treba Kazinas (da je normalan) i ništa više! Kad, ono, još bolji potez. Bravo za upravu. A, za stručnjake, koji bi da trejduju MPJ-a. Da li ste odgledali neku utakmicu ove sezone? Da li mislite da bi Nikola imao ove brojke da MPJ nije u igri? Svaka ekipa igra čoveka u odbrani na MPJ, tako da Nikola i Marej mogu da vrte P'n'R, a Gordon da utrčava, zato i svi imanu dvocifrene proseke šuta. Ako igraju zonu, MPJ postiže 30 poena. On ovako ima zahvalnih 18, ali pravi prostor za druge, odlično se uklopio u ceo sistem. Ovakav, zdrav, vredi svaku paru. Inače, mogao bi se menjati za nekog ko igra dobru odbranu i ima jako dobar šut, i zna da povuče kada treba, i da igra na njegovoj poziciji, i taj se zove Kavaji Lenard od pre par godina...


Sve je to tacno i MPJ vredi dosta ali nazalost je pitanje vremena kad ce opet biti povredjen i kao takav samo ce gubiti vrednost, svakako ako gresim bicu srecan.

bojan

pre 1 godinu

Pa ništa posebno,iztrejdovali ove matorce kao i uvek. Na zalasku karijere ako klub i trener ne uspostavi ravnotezu neku moze da im presedne takav treid.

Arm

pre 1 godinu

Već je objavljeno da Bruklin želi proslijediti Kraudera u neki drugi tim. ( Kako igrač dodje na loš glas kad ne želi igrati za svoj klub jer smatra da zaslužuje da igra u prvoj petorci )
Ne znam kako bi se on uklopio u Denver i da li bi uopšte i htio igrati tu neku epizodnu ulogu sa klupe ali eto po pisanju američkih portala Bruklin će ga lako trejdovati u drugi tim.
Ima ugovor na deset miliona koji ističe na kraju sezone.
Čitam tvitove Denverovih navijača i puno ih mašta i želi da Denver dovede Anunobija iz Toronta za odbranu protiv Durenta i ostalih eltnih krilnih napadača na zapadu ali pitanje je koliko je to realno.
I on je igrač za prvu petorku a kod Denvera je prva petorka "zacementirana"
Jedino da But povuče radikalni potez i ponudi MPJ za Anunobija i još neke dobre defanzivne .

Imay

pre 1 godinu

Denver: MPJ+Green+Jordan+Nnaji
Washington: Kuzma+Gaford+Barton
Detroit: Saddik Bay+N.Noel
rezultat:
Denver: Kuzma+Gaford+S.Bay+N.Noel
Wahington: MPJ+Green+Jordan
Detroit: Nnaji+Barton

Jeste, pa neko pogreši oko dokumentacije i eto nama Bartona nazad!

srle

pre 1 godinu

Lilard u Denveru bi bio poslednji pokušaj da osvoji titulu, pošto bi se zarobio kao Dreksler u Portlandu skoro celu karijeru, pa je na kraju ovaj morao u Hjuston da bi uzeo prsten.

Cccccc

pre 1 godinu

Posle Janga i Mareja Atlanta nema igraca koji bi dali svoj doprinos. BB je bio cetvrti poenter koliko se secam. Ne znam sada,, nisam pratio. I ako ode ko ostaje? Moraju da dovedu igraca slicnog kvaliteta. Uz to Koliks i Hanter su ocajni..Lose igraju mesecima. BB ostaje u Atlanti. Marej i Jang moraju na svakoj utakmici da budu 20 plus da bi Atlanta pobedjivala a to nije slucaj. Posebno Jang . Ne znam sta se tu desava? U prosloj utakmici na poluvremenu je imao 7 poena? To nije njegov nivo..

di je glava lajovicu

pre 1 godinu

Pol-Buker-Durant-Ajton, zar neko ozbiljan može i da pomisli da ovakav tim Denver može da pobedi 4 puta? Ako Kajri bude normalan (a dokazao je već da može i to da se desi) i Dalas je jači od njih.Osim Brauna, ne postoji igrač među rezervama u Denveru koji može da igra ozbiljnu košarku u plej ofu. Jokić treba da juri 3 MVP titulu, a od prstena nema ništa, sa ovakvim gazdama koji nemaju trunke ambicije za tako nešto.
(goblin, 09. februar 2023 16:33)
Pol,Buker povredjeni celu sezonu,Durent tek stigao a Ajton nije ni u pismu tu

bulat

pre 1 godinu

Hajland ne može da veruje haha Iz Denvera direktno u LA sa Lenardom i Džordžom u ekipi. Nije moglo bolje. A Denver 3 pika druge runde posle sve priče...

stari hajberi

pre 1 godinu

kao što rekoh daće Bonesa za pikove, ali veliki je neuspeh što bar nisu izvukli pika prve runde, što bi bio ekvivalent njegovoj poziciji na draftu. Plus, dali su ga konferencijskom rivalu, što je potencijalni pucanj u nogu. Nije da on nije imao tržišnu vrednost, solidno je odigrao prvu sezonu kao ruki, čak i minute u plejofu. Morao si nešto izvući, minimum minimuma da ga pošalješ u kontra konferenciju.

Lex

pre 1 godinu

@petarczv

Ау буразеру ал теби Богдан не излази из главе.Па ту вест је пренео Шемс, најпоузданији новинар у НБА.То што га нису на крају трејдовали не значи да та информација није била тачна.

vince carter

pre 1 godinu

Koliko pojedini ne znaju kosarku. Denver igra kao sat,uigrani su..Porter sutira fenomenalno,Marey je u odlicnoj formi,Gordon savrseno pase Jokicu i uz Popa daje odlicnu energiju u oba smera,Bryant je odlican centar,bolji od mnogih startnih centara u ligi. Denver ima sjajnu ekipu a vi kukate🙈

stari hajberi

pre 1 godinu

lično mi se sviđa ovo što radi Denver sa Bonesom, mali je kažnjen ne zbog načina igre (koji se da korigovati, mlad je), već zbog višestrukih disciplinskih "faulova". Prilikom jedne zamene svojevoljno je otišao u svlačionicu, slične stvari je priča se ponavljao na treningu. Neće javno da izađu, neki nba običaj je da se to obavi u tišini, jer sve je to biznis. Kronkijevi ne prelaze preko toga, i često vole da pokažu ko je gazda. Ne bih se začudio da trejda ne bude, ili da ga trejduju za pika prve runde ako ne izvuku nešto više.

Under KV

pre 1 godinu

Šta bi s našim Bogijem koga "traži pola lige"? Nešto se ne spominje u ovim trejdovima.

Nego, šalu na stranu, ne treba Denver nikoga da dovodi. Oni sad imaju neki optimum igre i ne treba da se eksperimentiše s promjenama. Ova sezona im je velika šansa za titulu. Već iduće mnogi će biti dosta jači - Dalas, Feniks, vjerovatno i Lejkersi, Golden Stejt...
(Srdjan, 9. februar 2023 14:34)

Bogija je pohvalio GM Atlante i rekao da im je elitni suter kao sto je on itekako potreban i da veruju u njega. Izjava od juče. Takodje je potvrdio da je bilo dosta ponuda za Bogija i da i dalje stizu, ali da im je Bogi vazan i da za sada ostaje.
Mozda mu samo i dize cenu. Videćemo.

Coa Denver

pre 1 godinu

Fantasticno pojacanje Denvera! Dati jednog od najlosijih igraca Davon-a Reed-a i pikove druge runde za sjajnog backup centra je fantastican potez! Bravo za Calvina Booth-a novog GM-a, sve fantasticni potezi. Ostaje da se uzme jos neki defanzivac za hylanda, ajmoo bre titulaa

Lex

pre 1 godinu

Ауу колико је била ниска вредност Боунса, за два пика друге рунде оде.Денвер ће направити још један трејд уверен сам, пакују Зекеа и ове пикове.

Bocko

pre 1 godinu

Ne znam kako Bogdan može u Denver zbog visine ugovora ? Jedino ako su vlasnici rešili da plate porez na luksuz. Ali pitanje je da li bi se zbog Bogdana odlučili na takav korak ?

zvezdale

pre 1 godinu

Denveru je idealan Fini Smit. Krilo sa klupe, krpi dve pozicije, ruka koja može da se zapali. Dorijan i Brus Braun su više nego korektna rotacija, i pomoć u odbrani kad zašteka, a hoće jer to je plejof basket. Bolji im ne treba.

Bruklin sada ima kamaru nekih krila i nije im neka šteta ga puste. Dakle zavaljujte Bounsa i tog pika i to je to. Ajde trutine, zvon'će!

Chris Jackson

pre 1 godinu

Koliko ljudi ovdje ne voli MPJ-a i misle da bi da bi Denver bez njega bio bolji tim, nevjerovatno...Ne mogu svi igraci biti Jokic, svako ima svoje vrline i svoje mane, kosarkaski tim je slagalica koja se slaze od razlicitih sastojaka i u njemu ne moze igrati pet Jokica!...MPJ je elitni suter, ko to ne vidi ne znam sta gleda, dobar je i u skoku ali naravno da ima mana kao i svaki igrac, bitno je da se uklapa idealno u igru Denvera, siri teren i idealno koristi udvajanja na Jokicu, kada ostane sam na sutu covjek ne promasuje...Njegovi problemi su povrede i veliki ugovor, za povrede se znalo i kada je draftovan, Denver se kockao jer ovakav suter se ne pojavljuje cesto na draftu, hoce li im se kocka isplatiti jos cemo vidjeti a za ugovor nije on kriv, nije ga sam sebi dao, tako da bih ja sacekao jos barem ovu sezonu jer zdrav Denver ima realne sanse za titulu cak i nakon svih ovih tradeova nema tima koga moraju da se plase, jednostavno receno mogu sa svakim da igraju ravnopravno a odlucice kao i svake godine zdravlje igraca u PO, ja licno ne bih sada mijenjao MPJ-a vec bih svim snagama napao titulu a Denver trenutno ima sve sto je potrebno za to.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Denveru, kao sto je vec neko spomenuo, samo jos treba "prljav", fizicki dominantan, igrac zadatka. Kao Hauard u balonu, Pj Taker, Taj Gibson onomad kada je "prebio" Jokica u poslednjoj utakmici odluke za ulazak u POff itd...

Neko ko ce da sacuva Nikolu licnih, ko ce da iritira, da se "pobije" kada se za protivnika navlaci, kada se Jokic provocira itd... Videli smo uspesnost takvih role igraca skorije protiv File kada je Taker "sakrio/odmenio" Embida u defanzivi ne bi li cuvao energiju za namensko silovanje napada. Slicno kao Dvajt u balonu Dejvisa.

Sve ostalo imaju. Kao sto rekoh, MPJ je kao elitni suter neophodan Denveru u pohodu na prsten. Meni je npr gledljivija petorka BBraun, KCP, Porter, Gordon, Jokic od Marej, KCP, Porter, Jokic. Tada je Nikolina kreacija na maksimumu. Nista protiv Mareja, naravno, blizu je svojih najboljih izdanja, odlican u paru sa Nikolom samo ta neka nijansa koja je stvar ukusa kada se vec toliko forsira trejd MPJja.

Takodje rekoh par puta, sve bolji u odbrani, bez lopte u driblingu i kroz 70% sezonske DOSTUPNOSTI, ugovor Portera ima smisla!!! Siri igru i pogadja odakle hoce, preko ruku, ma kako god. Visok, skocan, visok izbacaj = neodbranjiv sut. IQ i odbrana mic po miiiiic sve bolji :)

Dakle, prljav, fizicki dominantan igrac cijih 6 licnih, iskljucenje ili tehnicka nece boleti Grumenje, naprotiv!!

Hajland, Dzordan, Grin, Zeke, pikovi DA. KBraun, MPJ NIKAKO! Ostali verujem da nisu tema niti opcija, navijacki pa i FOffice gledano.

jsx

pre 1 godinu

@Jugoplastika
Nisam čak ubeđen ni da je Bobi bio u top 3 centra, već je imao top 8 ekipu koja igra sve na njega. No u svakom slučaju to je bilo pre mnogo godina, a između jedva da je igrao. Sad bi i u EL mahao peškirom, možda i u ABA ligi čak. Denveru svakako ne treba.

Cika

pre 1 godinu

Najbitnije je da su se otarasili Bonsa. Sta je bilo Klipersima da puste Kenarda a da dovedu Bonsa, to samo oni znaju. Mozda Bons bude dobar igrac u narednih nekoliko godina ali trenutno je cista katastrofa.

Mali Bons ovo treba da shvati na pravi nacin. Nema vece kazne za njega nego da ode u mozda najdublji klub u ligi. Ono njegovo odlazenje sa terena ga je skupo kostalo. Oni koji slabo prate NBA misle da je ovo los dil za Denver ali nije, za Bonsa je traznja bila ravna nuli, Denver ga ne bi ostavio nu u kom slucaju pa makar ga i isplatili.

Najvaznija stvar je sada to sto ovim potezom Denver ima jedno slobodno mesto u timu. Sacekace da vide ko je sve na ponudi pa ce nekome dati ugovor. Secamo se samo kako je to uradjeno sa Riversom, a da nije bilo njega izgubili bi od Portlanda.
(bskfan, 09. februar 2023 20:38)

Konacno dobar komentar.

nba

pre 1 godinu

Meni se cini da je Denver odradio odlican posao. U principu prva petorka im je skockana. Druga petorka sasvim solidna. Sad sa ovim centrom jedna jako jako ozbiljna odrbrambena druga postava. Od preostalih jedino su Ish i Jordan igracki onako polovicni, ali realno koga da dovedu za njih dvojicu. Mislim iste ili gore.
A Bouns - I dalje mislim da momak ima nesto, tj mislim da ce biti ozbiljan igrac, ali ocito nesto nije stimalo (sad sta nemam pojma - ocito nesto veliko, jer ne bi ga oni tek tako pustili). I bolje ovako, ide ide ne ide ne ide nego da se mrcvare bezveze

Ovako suma sumarum, za Bounsa, i Reeda i 1 pika druge dobili su dobrog rezervnog centra i mir u kuci - malo li je.

јд123

pre 1 godinu

Trejd

Kako to misliš izvesti kad Simons godišnje prima 35 miliona,a ova trojica svi zajedno jedva 10
(Pionir, 9. februar 2023 12:13)

Није само то у питању. НБА екипе могу да имају само једног играча који је на "rookie max extension" уговору а доведен је у трејду. Могу имати двојицу ако су обојицу драфтовали, као што Денвер сада има Мареја и МПЈ-а.

Значи да би Денвер могао довести Симонса морали би се прво решити или Мареја или МПЈ-а. Односно једног од њих дати у трејду. Онда плате не би биле проблем. Питање је да ли би Денвер дао Мареја за Симонса односно да ли би Бруклин прихватио Симонса за МПЈ-а?

montoya

pre 1 godinu

Sve strucnjaci pisu kako Denveru treba dobar suter a ljudi druga najbolja napadacka ekipa u NBA!! Treba im jedan prljav igrac za play off da izbaci protivnika iz takta i to je to, ostale kockice su dobro slozene!

Locutus

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.
(miki, 9. februar 2023 16:52)

Gordon je posle Jokića najvažniji šraf u Denveru. Nisu valjda ludi da ga trejduju.

Alija Sirotanović

pre 1 godinu

Htedoh napisati kako Denveru treba Kazinas (da je normalan) i ništa više! Kad, ono, još bolji potez. Bravo za upravu. A, za stručnjake, koji bi da trejduju MPJ-a. Da li ste odgledali neku utakmicu ove sezone? Da li mislite da bi Nikola imao ove brojke da MPJ nije u igri? Svaka ekipa igra čoveka u odbrani na MPJ, tako da Nikola i Marej mogu da vrte P'n'R, a Gordon da utrčava, zato i svi imanu dvocifrene proseke šuta. Ako igraju zonu, MPJ postiže 30 poena. On ovako ima zahvalnih 18, ali pravi prostor za druge, odlično se uklopio u ceo sistem. Ovakav, zdrav, vredi svaku paru. Inače, mogao bi se menjati za nekog ko igra dobru odbranu i ima jako dobar šut, i zna da povuče kada treba, i da igra na njegovoj poziciji, i taj se zove Kavaji Lenard od pre par godina...

WillyWonka

pre 1 godinu

Generalno, nisam uopšte pristalica ovih trejdova u sred sezone, ali šta je tu je. Sve u svemu, pokušao sam pratiti šta se dešava i negdje sam zapeo, ne mogu više😁

realno

pre 1 godinu

Pa ovde nema ko se nije vratio u stari klub od pre pola godine, godinu ili dve dana..Strasno !!
(Velizar, 9. februar 2023 21:03)

Nije nikakva mućka u pitanju , nekoliko igrača od njih 450 i to nitko bitan .. sve je to samo posao .. možeš mirno da spavaš , nije baš tako strašno.

sasa

pre 1 godinu

Nadao sam se da ce Bogdan preci u Denver, i da ponovo imamo srpski dvojac za finale… sve u svemu, na zapadu ce biti ludo do poslednje sekunde regularnog toka

naucnik

pre 1 godinu

denver kao po obicaju cilja povredjene igrace ( kao da im je to fetis) sad jure Taurena Prince iz Minesote ali cisto sumnjam da ce do trejda doci je je GM Minesote upravo bivsi GM denvera, a i za njega bi morali da idu i Nanji i Bouns( zajedno kostaju kao Prince cak i manje ) sve u svemu nista specijalno se nece desiti kid grumenja

miki

pre 1 godinu

Presek stanja je sledeći:
ISTOK
Boston je popunjen na svim pozicijama,neće 99% trgovati.
Ovaj tim je kadar da osvoji Istok a možda i celu ligu.
Milvoki takođe kompletan,možda pojure neku 3ND trojku ili šutera.
Fila kompletirala tim.
Klivlend se očekuje da pojuri šutera,neki od dva Bogdanića ili Badi Hild su opcije.
Bruklin će biti aktivan,želi verovatno srediti sastav i mogao bi izlog.
Majamiju fali igrača,Čikago će menjati

Donny Brasco

pre 1 godinu

Da MPJ ima veću vrijednost (čitaj manji ugovor) dalo bi ga se razmjeniti, ovako vrlo teško da bi ga netko uzeo. U NBA kod tradea trebaš poslati natrag barem 75% plaće koju uzimaš i nije to baš takav cirkus kako neki misle već jasno određena pravila igre. Do u detalj su razrađena, ne možeš potpisati igrača preko granice plaće tek tako i odlučiti plaćati porez. Preko te granice možeš potpisati igrača na kojeg imaš Bird prava, onda plaćaš porez ali zadržiš igrača, tako je GSW potpisao cijelu svoju jezgru ali plaćaju enormnu svotu poreza. Tako rade ekipe koje žele naslov, ne one koje samo pričaju da ga žele, već one koje zbilja traže rezultat. Za rezultat ti treba nekoliko vrhunskih igrača, drugačije ne ide jer je konkurencija prejaka.

Jugoplastika

pre 1 godinu

Sigurno se ne bi svidelo vecini, ali bih doveo Bobija Marjanovića.
(Beograđanin, 09. februar 2023 16:24)a za šta mili moj, mahanje peškirom, on je realno u NBAu neupotrebljiv igrač, u Euroligi top tri centara lige, toliko se različita košarka igra u ove dve lige. Bobi se odlučio za pare i grijanje klupe i sretno mu bilo.

smehotresna olimpijada

pre 1 godinu

Denveru startna petorka ne treba jer je vec imaju. Samo im treba da pojacaju klupu. Iskreno od MPJ ocekujem mnogo vise nego do sada. Slicnu ulogu kao sto ima Gordon sa dosta utrcavanja u reket i da iskoristi svoju visinu u odnosu na svoga cuvara pogotovo kod preuzimanja. Protiv Filadelfije su upravo to trebali da urade - da MPJ preuzme u napadu Embida i da ga izvuce na trojku. U tom slucaju Embid mora da izadje na Portera ali to otvara reket Gordonu i Jokicu

the truth

pre 1 godinu

Erik Gordon u Kliperse, Luk Kenard u Memfis, Džon Vol u Hjuston. Klipersima samo treba još prime Dzordan i Lebron. Odličan posao za Memfis, Kenard je ubica trojkaš.

peko

pre 1 godinu

(samba, 9. februar 2023 22:02)

Gomila spekulacija, premalo razmišljanja. Wiseman je imao Milojevića i veliku podršku kluba, dobio je šansu, ali očigledno nije ispunio očekivanja. Valjda Ker i Miloje bolje znaju to od tebe.

A ova priča za Denver je u smislu što bi bilo kad bilo. Denver nije slučajno prvi. Kao ni Boston na Istoku. A Denver se dodatno pojačao na poziciji koja im je bukvalno bila prazna.

Lejkersi sklapaju tim pred kraj sezone što je lutrija. Možda iznenade sve, ali tek trebaju da osiguraju mesto za PF.

Sansi su druga, realnija priča, imaju odličnog trenera i žele titulu. Možda je i uzmu, ali većina nas navija za Denver i Jokića.

Dragan Babić-Čarapan

pre 1 godinu

Ajde i ja da iskomentarišem potez Denvera i dovođenje Brajanta.
Odličan 5.Menadžer But je ovo odradio vrhunski.Denver kao nezanimljivo tržište,samo na ovaj način može trgovati.
Oni rastu,ali nikada neće,ni blizu,biti kao NY ili LA.
Brajant je odličan backup centar,za Deandrea sada,Jordan lično.
Ostatak ekipe ako ostane zdrav,je dovoljan za finale zapada.
Za titulu je potrebno i malo sreće.
Nakon odlaska Bounsa,biće vraćen mir u svlačionici ( nešto slično je bilo i sa Bizlijem).
Denver ima dubinu i dužinu na klupi u ovom trenutku.

Grdoje

pre 1 godinu

Nije ovo igrica. Neće u novom okruženju novi igrači odmah da igraju kao u starom klubu i da donose instant poboljšanja. To je proces. Vidimo kako mali iz Bruklina trpa po 40+ svako veče, malo ko je znao za njega. Denveru niko ne treba, ako budu trgovali to će biti šminka.

brm

pre 1 godinu

Ne očekujte da će Denver da da MPJ. On se trenutno uklopio u igru Denvera, i širi reket, što odgovara Denveru, jer svako skupljanje oko Jokića predstavlja ogroman problem. MPJ je počeo i da se više zalaže u odbrani i jako se dobro sada razume sa Jokarom.

Jaaa

pre 1 godinu

СРАМОТА!!!
СРБИЈА ИГРА ВИ НИ РЕЧИ.
Ако нисте знали играју Србија- Хрватска.
(Јелена, 09. februar 2023 19:15)

A to je formalnost biće 30+ ...

bskfan

pre 1 godinu

Bravo za Kelvina Buta, to sam i ocekivao od njega. Za razliku od onih koji su stalno govorili o defanzivnom centru, ja sam uporno ponvaljao da njima treba ofanzivni centar. Mislim da je Butova prva zelja bio Bili Hernangomez ali Pelikani verovatno nisu hteli da ga puste.

Citava Denverova klupa je defanzivna, barem ona za koju ocekujem da ce dobiti najvis minuta (BBraun, CBraun, Vlatko, Nadji) tako da im treba neko ko moze da sutne i pogodi. Sad ostaje pitanje rezervnog PG-a jer BRaun na toj poziciji ipak nije plejof nivo igraca. Po meni PG je prioritet, a onda na red dolazi i SF, ako budu mogli da se dokopaju nekog. Kako se cuje, Nadji ostaje u Denveru sto znaci da su sanse za dovodjenje dva igrala minimalne. Dakle, Bons+pik29 za kvalitetnog PG-a. Moguca je i varijanta cista zamena Bonsa za nekog srednjeg PG-a i Dzef+pik29 za kvalitetnog SF-a.

O Denveru

pre 1 godinu

Denver ima izgradjenu ekipu koja je prilicno solidna i slozna.
Imaju tri svoja glavna igraca od drafta i ostalo su polako i sigurno sklapali.
Takodje sreca za Denver je sto su pretezno igrali sa ekipama sa zapada koji je sad pakleno jak, a u nastavku ce dominantno igratu vecinu sa istokom koji je mnogo slabiji nego sto je bio u prvoj polovini lige i sa najslabijim ekipama zapada sem sa Finiksom kome u dva navrata gosutuju i jednom u Memfisu.
Vrv da ce biti prvi u svojoj zapadnoj konferenciji a mozda i u samoj ligi.

smss

pre 1 godinu

Sta vam je ljudi, Denver uigran,poenta je bilo nadograditi ekipu, sto su uspjeli sa odlicnim centrom. Phoenix,odlican trade,ali i Paul , Boker ... Durant,stakleni igraci,skloni povredama. Lakersi ,solidno odradili,ali za nesto vise tesko. Po meni, Clipersi odlican posao odradili,ulaze u formu... Zao mi Utah, opet nikakvog smisla...

meda

pre 1 godinu

Geri Pejton II bio raspoloživ za 5 pikova druge runde. E Denver, Denver, bukvalno idealan igrač da ga upariš sa Jokićem.
Najbolji posao uradili GSW, mislim da će opet da budu prvi favoriti sa zapada za veliko finale.

bskfan

pre 1 godinu

Najbitnije je da su se otarasili Bonsa. Sta je bilo Klipersima da puste Kenarda a da dovedu Bonsa, to samo oni znaju. Mozda Bons bude dobar igrac u narednih nekoliko godina ali trenutno je cista katastrofa.

Mali Bons ovo treba da shvati na pravi nacin. Nema vece kazne za njega nego da ode u mozda najdublji klub u ligi. Ono njegovo odlazenje sa terena ga je skupo kostalo. Oni koji slabo prate NBA misle da je ovo los dil za Denver ali nije, za Bonsa je traznja bila ravna nuli, Denver ga ne bi ostavio nu u kom slucaju pa makar ga i isplatili.

Najvaznija stvar je sada to sto ovim potezom Denver ima jedno slobodno mesto u timu. Sacekace da vide ko je sve na ponudi pa ce nekome dati ugovor. Secamo se samo kako je to uradjeno sa Riversom, a da nije bilo njega izgubili bi od Portlanda.

pacificka-obala

pre 1 godinu

Sudeci po danasnjem porazu od Orlanda tesko ce oni proci i prvi krug playoffa. Katastrofalan shut Porter Juniora, 3 od 16. Da su njega poslali u neki drugi klub to bi im bilo najvece pojacanje.

Бард Ђуровић

pre 1 godinu

Овде се пише дечачки и сасвим нереално,типа "што не доведу Карија и Ембида да седе на клупи"?
Иначе, Денвер не би требао да трејдује по сваку цену. Немају баш шта да понуде осим Хајланда, а глупо је да га дају за Бобија Марјановића. Протеклих дана у игри су били Принс из Минесоте и Карусо из Чикага али мислим да је то више одраз нагађања америчких блогера, него нешто опипљиво. Карусо игра одличну одбрану и са њим би Денвер био на добитку у односу на Хајланда. У сваком случају, Денвер је уигран, са врло добром клупом, па трејд и није обавезан.
п.с.
(Не мора баш сваки текст да буде повод за препуцавање)

Poznavalac

pre 1 godinu

Ako nema drugog, trećeg centra u ponudi, nema Denver ni potrebe za trejdovoma. Svi ove godine rastu i kao tim, ali i pojedinačno.

Arm

pre 1 godinu

Mislim da But sprema još nešto za Bounsa i Nadjija prije svega . Oni bi mogli u Minesotu , vjerovatno se čeka još jedan tim da udje u dil

jbg bato

pre 1 godinu

(vince carter, 09. februar 2023 21:40)
Prvi put ovom coveku kazem bravo za komentar! Mi smo seljaci koji se loze a ne vide dalje od svog nosa

bmiles

pre 1 godinu

Jokic za petama Novaku! Bar po komentarima!
Zakljucak je da se "seoba" povovo seli na Zapad,jer oni koji zagovaraju tyeoriju zavere da to rade da onemoguce Jokica (uprkos danasnjem porazu od Medzika na gostovanju,gde se cuvena vecita "cekalica" da zasija MPJ ponovo ispromasivao 3 od 16 pokusaja i 3-12 za 3 poena unistivsi sve asistencije zajedno sa BBraunom da Jokara opet bude 3D jer je Porter promasi 5 asistencija a BBraun 2! Mari(vec 3 u nizu) opet nije igrao, kao i Nadji a time rotacija ubojisti napada svela se na samo 105 poena timu koji tavori na Istoku! Ili je u pitanju Vegas,ili je u pitanju dobri odnosi ova dva tima,ko ce to znati!?Samo mirno ljubitelji Denvera ovo je samo zagrevanje dok ne dodje Brajant i drugi poneki pikovi,valjda im se potrefi slicno kao sa Jokicem! Meni ipak tu najvise "smrdi" kod trenera,mali je on za ovu grupu gradjana iz grada skijanja! Uostalom,dzaba im novci mislim na Finiks i Lejkers kad mi igramo bolje a jedini strah su mogucnost obnavljanje povrede dvojice "stalno povredjenih", za sve ostalo pobrinuce se Gordon i Nikola dok mogu,a veceras nidsu mogli i pored 66 poena i 25 skokova!

rebro

pre 1 godinu

@Jugoplastika, da imaš izbor kao Bobi za šta bi se ti odlučio:
1. igraš na kašičicu, glupiraš se i budeš dvorska luda - para kaplje
2. Treniraš do iznemnoglosti, igraš po 40 minuta svaku tekmu, rizikuješ silne povrede i opet para kaplje.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Warriorsi su pokušali iskoristiti Wisemana , dobijao je prilike , išao u G ligu da se razigra ali nije uspio zaigrati bolje i ne može ući u rotaciju..uz to ih košta mnogo iako je tek na prvom ugovoru , 2.pick ima nemali ugovor,a Warriorsi su toliko godina preko granice capa i tolike penale plaćaju da ih svaki dolar košta dvostuko ili trostruko. Zašto plaćati toliko igrača koji ne može ući u rotaciju, nema smisla. Payton je već igrao kod njih , bio koristan i obzirom da je Igudala neiskoristiv treba im jedan terijer za igrati obranu 20 ak minuta. Oni su u win now modu i nemaju vremena razvijati igrača koji ne napreduje.

Vaše ime

pre 1 godinu

Denveru treba dobra trojka ili dvojka.
Mogli bi da pojure Dorijana Fini-Smita,Bridžis je isto zanimljiv.Pitanje je sta li bi Bruklin prihvatio u tom trejdu,svakako da bi paket mogao biti Gordon ili MPJ+Hajland.

Sansi gledaju šta sa Ejtonom.
Dalas juri Ejtona ali nema šta da da.
(miki, 09. februar 2023 16:52)

Bravo genije, mogu i Jokica pride za Bridzisa

,,//

pre 1 godinu

Nadao sam se da ce Bogdan preci u Denver, i da ponovo imamo srpski dvojac za finale… sve u svemu, na zapadu ce biti ludo do poslednje sekunde regularnog toka
(sasa,

Ja vas koji prebacujete nase igrace pogotovo Srbe u timove u kojem
je neko nas vec utabao staze ne uzimam za ozbiljno. Vi ste neki klinci,tinejdzeri koji u nedostatku djevojaka pricaju o kosarci.