Ponedeljak, 23.01.2023.

17:15

Vildosa i Kampaco plesali, ali je Dobrić slomio otpor Cedevite!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Cedevita Olimpiju 100:95, u 16. kolu ABA lige.

Izvor: B92

Vildosa i Kampaco plesali, ali je Dobriæ slomio otpor Cedevite! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Great year 2011.

pre 1 godinu

Koliko vidim omladini nije jasna razlika izmedju poslovno - tehnicke saradnje i fuzionisanja. Prvo se dogodilo 2007 god., dok se drugo dogodilo 2011 godine.
Savetujem da se prvo izgugla sta pravo o tome kaze a onda i konkretni dogadjaji.
Zvezdasi su kao i usvojena deca. U jednom momentu krenu da traze biolosku majku i imaju veliku zelju da je nadju. Nazalost, oni svoju majku ne mogu pronaci jer je vise nema.

Nebojsa

pre 1 godinu

@ Dovla
Kad se bude nasao termin odigrace se utakmuca, jer i jedni i drugi igraju u Evropi nemiguce je naci prostor za odigravanje meca.

Moralni Gmizavci

pre 1 godinu

marko77, ne postoji takozvano zamrzavanje. I nije se niko drugi zalepio nego vi. Imenom na drugo pravno lice, ako znaš o čemu pričam. To je nešto neviđeno u svetu sporta van ove nesretne zemlje a ovde više puta ponavljano sa VK i RK CZ. Sa KK za sada jednom. I nije, bar nas normalne navijače Partizana briga, menjajte klubove i matične brojeve do sutra nego takve stvari idu uporedo sa milionskim dugovima koji vam se na nepošten način otpisuju. I još non-stop držite moralne pridike, lažući i sebe i druge.

marko77

pre 1 godinu

(2011., 23. januar 2023 22:00)

Toliko ste se zalepili za 2011-u godinu i tzv. "zamrzavanje",da imam utisak da ste se ustvari vi zaglavili u toj godini i nikako da izadjete iz iste.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

…, Partizan ove sezone ima 10 a ne 8 stranaca. Ako racunamo Adamsa, onda racunamo i sve igraca Partizana koji su stranci. A to su: Naneli, Papapetru, Lesor, Exum,Ledej, Panter, Madar, Brodzijanski, Glas i Jovanovic ( posto racunate Ivanovica kao stranca). Ja ne znam koji je to novi pokusaj spina od 8 stranaca, ali vi ih kada racunas od pocetka sezone imate 10, a ne 8. To je 3 a ne jedan vise. Da ne pricamo o ulogama domacih igraca i u jednoj i u drugoj ekipi.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Једна од десет Божјих заповести каже-"Не узимај Бога у уста узалуд,препричано једноставно,да можда разумеш.Друго,никад се не говори-Боже ти помози,већ Боже ми помози,или помози ми Боже,или помози нам Боже,или помози им Боже.
(иронија

I ti uze ime Njegovo uzalud i to više puta!!!!
Ironija.

Aezakmi

pre 1 godinu

Sad je ok da se sutne veliki broj trojki? Pre neki dan citam kako Partizan samo trojke sutira a Zvezda u poslednjih 5 utakmica sutnula 30 trojki vise. Ne prozivam sada vasu kosarku samo skrecem paznju nadobudnim klincima da ispadaju smesni. Logicno je da ce se sutnuti 30 ako je potrebno i ako ti protivnik da prostora. Svakako je bolje za 3 nego za 2.

neko

pre 1 godinu

Nemam ja nikakav problem sa starom Zvezdom. Ali mutanti kratko traju samo polako. A to da se nesto nerviram veze nema jer ste nebitni mali klzb sa Zeleznika dok je pravi u zamrzivacu gde ga Dule zamrzao. lP:)

Batko

pre 1 godinu

Batko Zvezdu ne gledate ni vi od one 2011 godine. Ovo jw fmp privatni Covicev klub sa navijacem koji je uzdigao vas tj Fmp
(neko, 23. januar 2023 21:00)

Razumem tvoju bol i saučestvujem u patnji.

2007.
Ćao

NolanS.kraj Igo-Par

pre 1 godinu

Navijaci kluba koji je od 2007 .izgubio svoj identitet,jer se fuzionisao sa Igokeom iz Aleksandrovca,neka se spreme za petak i Nemanju the Trojkaa Nedovica!!!

Kramer

pre 1 godinu

Dobro bi bilo da se Omić vrati. Odličan i koristan centar. I odbrana i napad. Dok je igrao kod nas nije se nikada štedeo.
(sike, 23. januar 2023 20:00)
Ne može on, kod vas dolaze samo muslimani iz Afrike, ovi iz Evrope ne mogu. Srbija nikada Jugosavija, heheh, cirkus.

иронија

pre 1 godinu

Боже ти помози,,Човече,кад теби ни основна школа није могла да помогне,тешко да ће ти и Бог помоћи да постанеш писмен.Реч "Бог" се пише велик словом.Једна од десет Божјих заповести каже-"Не узимај Бога у уста узалуд,препричано једноставно,да можда разумеш.Друго,никад се не говори-Боже ти помози,већ Боже ми помози,или помози ми Боже,или помози нам Боже,или помози им Боже.

Aca

pre 1 godinu

Mirotic brat, Zadar, Zalgiris i tako redom a na kraju sezone cu se radovati rano je jos ahhahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:56)

Kad si se zadnji put radovao na kraju sezone?

Dosledni Braduljica

pre 1 godinu

Dobro je. Odmori.
I prijateljski savet... Radi duševnog mira ne gledaj vise Zvezdu !
Vidis sta se desi kada gledas !
(Batko, 23. januar 2023 20:01). Zvezde nema od 2011. Koga li ti misliš da gledaš ?!!!

_S

pre 1 godinu

Ovo kad na 17 sekundi do kraja protiv zvezde gubiš 5 razlike i ne ideš na faul je po uzoru na fmp koji pruža ruku na istoj razlici isto do kraja. To je novi fer plej? Samo što ovi nisu u svom poslednjem napadu trošili vreme, treba neko da im skrene pažnju kako to fmp lepo radi. Čemu tenzije?

zemunski kej

pre 1 godinu

Treba reci da su ovakve utakmice ranije gubili kada protivnik zaigra bolje pred sam kraj a rezultatska je klackaluca.Sada imaju iskustvo i mirnocu u zadnjim minutima .Jogi zaigrao dobro kao iAlibegovic ali to im je maksimun treca ili cetvrta ekipa u ABA ligi. Kad imas dobra 2 pleja kao Zvezda svi ce dobro da zaigraju a Petrusev procvetao.

Skorpion

pre 1 godinu

Da pitam navijače partizana.
Šta vam je?
(zor@n, 23. januar 2023 19:08)

Mogu ja kao Zvezdas da ti odgovorim, nije im nista, oni su ovakvi od rodjenja u genima im je suketanje, lupetanje, kmecanje, oni ustvari nisu navijaci Partizana posto ih ne zanima da li ce Partizan pobediti bitno im je da Zvezda izgubi, oni su mrzitelji Zvezde i to je posebna grupacija koju psihijatri jos izucavaju.

Batko

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni
(boze ti pomozi, 23. januar 2023 19:49)

Dobro je. Odmori.
I prijateljski savet... Radi duševnog mira ne gledaj vise Zvezdu !
Vidis sta se desi kada gledas !

deki27

pre 1 godinu

Pre svega,pobeda je ono sto se pamti i to je najbitnije mada ,ne zelim nikada vise da vidim da Zvezda primi 19 trojki jer kako je Cedevita ubacila,tako moze i Partizan u Petak.Sa druge strane raduje napadacki potencijal,za dva 62 posto i za tri 37 posto.Ne znam sta pojedini ovde pominju sudjenje kojw jw bilo za prelaznu ocenu,pravile su se greske na obe strane a Golemac neka se zapita kako to da mu ekipa da 19 trojki i izgubi mec umesto sto se kiselo smeska i provocira drugu tehnicku.To je to,sada tri dana pauze pa da zavrsimo sa komsijama

Grr

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje utakmice.
Otvoreno se bune na svaku odluku sudija protiv FMPa.
Neprofesionalni poltrončići.
(Lord, 23. januar 2023 20:01)

Moraju ili odmah lete.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Sad vam je jasno zasto Zvezda odlaze tekmu u Ljubljani. Bez Kampaca, nema sansu.
(Dovla, 23. januar 2023 19:47)

Dovla, piglu si! Kampaco nece igrati u Ljubljani jer nije bio u Zvezdi kada je taj mec trebao da se igra.

Del Boj

pre 1 godinu

Odlična utakmica sa mnogo koševa. Zatajila je odbrana i kod jednih i drugih. Cedevita je skupo prodala svoju kožu. Imaju dobar roster igrača za tri poena. Ferel mnogo dobar Amar Alibegovic takođe onaj Jeremić isto zabija trice kao lud. 19 trica mnogo je to za odbranu Zvezde. E sad mozda su psihološki bili pred derbi i mislima tamo. Ali odbrana ce morati mnogo bolje da se igra jer u derbiju u EL falice i Campazzo tako da to mora mnogo bolje i ucinkovitije u fazi odbrane. Zvezda je danas igrala tri deonice a zadnju je popustila sto se ne sme dešavati.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Ovo sa sutrašnjem trojki vec prelazi svaku meru . Zbirno je veceras upućeno 70 suteva , znaci malo manje od dva po minutu . Sa takvim trendom uskoro cemo imati tim sa pet igrača visine oko dva metra koji samo sutiraju za tri i to je sve . Mislim da bi morala da se promene pravila u smislu da sut izvan linije 6.75 vredi tri poena samo ako se uputi u prvih deset sekundi napada ili da svaka druga ubacena vredi tri poena . Nesto svakako mora da se uradi po tom pitanju. .

Zvezdaš

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni
(boze ti pomozi, 23. januar 2023 19:49)
Ja ne pratim nešto košarku ne znam da li je Zvezda kupila licencu a da je još jedan klub šampion ABA igrao istu. Ako može odgovor bože me šačuvaj pameti

Auu covece...

pre 1 godinu

Pa jel moguce da coro i ovu utakmicu namesta? Neverovatno ekipa koja skockana da uzme EL namesta ABA ligu.
(Musa, 23. januar 2023 18:54)

Koliko ste vi prsli... čuj skockana da uzme EL...

Kaiser

pre 1 godinu

Eto vratite snimak i gledajte od 4-og minuta pa ako imate obraza recite da ovo nije namestena utakmica. Sramota velika za jednu najskuplju ekipu u istoriji EL.
(Musa, 23. januar 2023 19:43)

Iz ugla navijača vojnog tima jeste nameštena. Ti si verovatno očekivao da Cedevita pobedi? Namešteno će biti i u petak a i koju nedelju kasnije

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Admiral, a zasto nikako da se odigra? Pa nije Zvezda odlozila utakmicu vec Cedevita navidno zbog Korone, pa je posle tri dana igrala utakmicu u EK. Sta zelis da insuiras? Igrace se pred kraj kada i nama i Cedeviti bude ogovaralo, sta je tu sporno.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Danas slabija odbrana sto je bilo i za ocekivati posle utakmice protiv Zalgirisa, ali je napad sa Kampacom funkcionisao. Brine forma Nedovica, Vilodza se vraca polako, Dobric veceras odlican. Bice jako zanimljiv derbi. Igramo bez Kampaca, velika je to prednost za Partizan u ovom trenutku. Ako podignemo nivo odbrana kao sto znamo, mozemo do pobede u petak. Samo za tebe, uvek uz tebe.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Mirotic jedini srpski igrac zbog koga si se radovao ove sezone.

Vrlo jaka stvar kad malo bolje razmislis :)

Najrealnije

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)

Sto nam nije pokazao prethodna dva put,retardu? Ili nam je pokazao? Posle petka,bice,videcete vi u kupu a nakon kupa,videcemo u finale Aba lige ali da ti olaksam unapred.Bice ponovo tripleta i Mali Kalemegdan,budi siguran u to.

Zapazanje

pre 1 godinu

Nije mi jasna ova Olimpija nikako.Napadacki izuzetno potentna ekipa,trojkama resetaju,imaju individualni kvalitet,partizana lagano dobiju,sa Zvezdom igraju na jednu ili dve lopte do samog kraja a u Evrokupu imaju samo dve pobede i devet poraza,zauzimaju ubedljivo poslednje mesto od 10 ekipa u grupi.Sve ekipe u toj grupi su daleko ispod Zvezde i partizana po kvalitetu i svi ih dobijaju laganu,zadnji put nekakav Kluz i to u Ljubljani.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

posle 20, dve godine su plakali i izdavali saopštenja za nedosuđen penal i sada im se sude svakakve gluposti i to im odgovara. Razbijamo ih u košarci, Nedović ugasio Arenu i kreće konstantan pritisak sa pričom kako za pravog EL sudije navijaju? Opet bi oni da se prazni hala i na kraju da standardno pobegnu sa utakmice. Džaba vam i što ste nepismeni i ne znate da je 23,5 veće od 9,5 na terenu ćete dobiti odgovor.

Beca

pre 1 godinu

Ovo je verovatno najtisih 4000 navijaca na planeti.
(Prle, 23. januar 2023 19:39)

Ne broje se navijači, decibeli, i šta god vam trenutno odgovara. Broje se pobede i porazi, a to vam NE odgovara.

321

pre 1 godinu

Ovaj komentator treba da se opredeli, da li je komentator utakmice ili sudija? Ako zeli da bude sudija, neka zavrsi skolu, sta ce mu mikrofon? Neka uzme pistaljku..Evo, reklamira se skola za sudije na Areni..

Aca

pre 1 godinu

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Stvarno je za smejanje. Mi dobili vas i u ABA i u EL a ti slaviš Mirotića. Draže ti što nas je Barsa pobedila nego da ste vi. Izvini, za koga u stvari navijaš?

nole

pre 1 godinu

zvezda deluje mocno.Campaco vanserijski ali vildoza briljira.Prejaka Zvezda za ABA LIGU.Inace svim srcem navijam za Partizan ali realno ovo je realnost

Musa

pre 1 godinu

Eto vratite snimak i gledajte od 4-og minuta pa ako imate obraza recite da ovo nije namestena utakmica. Sramota velika za jednu najskuplju ekipu u istoriji EL.

boze ti pomozi

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni

marko77

pre 1 godinu

Ovaj Kampaco extra igrac, ne znam sto ga trener ne koristi u EL.
(mitar mrkela, 23. januar 2023 18:37)

Tvoj smisao za humor je baš onako - "grobarski"...

Musa

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Mirotic jedini srpski igrac zbog koga si se radovao ove sezone.

Vrlo jaka stvar kad malo bolje razmislis :)
(nista o nicemu, 23. januar 2023 19:35)

Mirotic brat, Zadar, Zalgiris i tako redom a na kraju sezone cu se radovati rano je jos ahhahaha

Koji lopovi!!!

pre 1 godinu

Konacan rezultat 100-95 za Zvezdu, slobodna bacanja Zvezda 24 Cedevita 12, opste poznata Cedevita ekipa koja igra fajtersku odbranu, i Zvezda koja igra mekanu odbranu :)))

Sampion Evrope 92

pre 1 godinu

Sad vam je jasno zasto Zvezda odlaze tekmu u Ljubljani. Bez Kampaca, nema sansu.
(Dovla, 23. januar 2023 19:47)

Na toj utakmici ne moze da igra ni vildoza....

Istina Boli

pre 1 godinu

Kampaco i Vildoza klasični divljaci. Sreća pa Cedevita ima Ferela da sve amortizuje. Ipak, primiti 95 piena i 19 trojki na domaćem terenu govori da su se spremali za Partizan. E sad ako dođu i krenu da rešetaku u svom stilu biće luda utakmica. Nije da volim takvu košarku, ali kad nema one ratničke...

Musa

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha

marko

pre 1 godinu

Ponovo neki placu, nad tudjim grobljem!?

Cestitke igracima i strucnom stabu!
Dobra utkamica za gledanje, dosta atraktivnih poteza i Zvezdina pobeda! Bravo!

Ejjj

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde moram da priznam da je suđenje u poslednja 2 minuta bilo diskutabilno.Ništa nam ne znači jedan poraz više kad ozbiljnu košatku samo Cedevita i FMP igraju..
(Kaniđa, 23. januar 2023 19:44)

A nisi primetio kakav faul je bio na Petrusevu za tri poena, Ma ti si zvezdas ma da...sve ti verujemo

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Koji lopovi, a da ti uzmes malo neku knjigu iz kosarke, pogledas utakmicu a ne izvlacis podatke i spinujes? Pa pola napada je Cedevita sutirala za 3, a drugu polovinu je Zvezda igrala fakticki bez odbrane. I sada ti nama pricas o sudjenju?

Batko

pre 1 godinu

Pa jel moguce da coro i ovu utakmicu namesta? Neverovatno ekipa koja skockana da uzme EL namesta ABA ligu.
(Musa, 23. januar 2023 18:54)

Auuuuuu...auuuuu...meni žao tebe

Kaniđa

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde moram da priznam da je suđenje u poslednja 2 minuta bilo diskutabilno.Ništa nam ne znači jedan poraz više kad ozbiljnu košatku samo Cedevita i FMP igraju..

bvb

pre 1 godinu

koliko su ocajne sudije. Ocigledan faul na sutu Petruseva za 3 i u napadu iz toga Cedevita daje trojku. Umesto 3 bacanja na +12 za Zvezdu dolazi se na + 9... Da ne pricamo o tome sto su na drugoj strani 3 puta svirali faul na sutu za 3.

Jasnovidac Belajski

pre 1 godinu

Tango na crveno beli nacin, misli Cedevita da ima posla sa Komsijama ne drugari nismo mi sa kupljenom ulaznicom ovo je tim koji je ucesce izborio na terenu osvajanjem lige. Zato jurite 2 mesto jer je sampion odavno poznat!

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Da li je bar malo sramota ove sudije? Evo i navijači CZ koji komentarišu ovu utakmicu na arena sport, i njih sramota. Ne treba to CZ protiv raspale Cedevite. Dobili bi ih i bez ovih lopova od sudija. Lagano. Čemu to?

Suspicious minds

pre 1 godinu

Najbolje poluvreme u Aba ligi zadnjih par godina.Obracun dve najbolje i najatraktivnije ekipe.Best of the best.Klasa iznad glodara i milogoraca.

veliki strumf

pre 1 godinu

Интелигентни Митровић 3 личне за 10 секунди. За 17 мин Ведевита шутира 5/5 за 2, 11/18 за 3. Не играмо одбрану уопште.

Auuu covece...

pre 1 godinu

Da li je bar malo sramota ove sudije? Evo i navijači CZ koji komentarišu ovu utakmicu na arena sport, i njih sramota. Ne treba to CZ protiv raspale Cedevite. Dobili bi ih i bez ovih lopova od sudija. Lagano. Čemu to?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 23. januar 2023 18:21)

jel se to tebi nesto prividja ili cujes nesto sto bi ti voleo da cujes? Bukvalno nisu uopste u tom smislu komentarisali sudjenje, Sudjenje je ok za sad. Ej njih je sramota , ja ne verujem sta ti pises...

Batko

pre 1 godinu

Da pitam navijace zvezde da li je dobro sudjenje veceras, sram vas bilo
(Idn, 23. januar 2023 18:21)

Srmotno je neznanje. To sto si iskompleksiran to je skroz ok.
Evo , u drugoj četvrtini Cedevita 0 faulova.
Idi bolje gledaj snuker, tamo nema Zvezde

kako da ne

pre 1 godinu

Vratili se na standardnih 3000 gledalaca, izgleda euforija oko Kampaca trajala 2 nedelje.
Duplo juce navijaca juce borilo Partizan u Moraci protiv jednog Studentskog centra. :)
(istok, 23. januar 2023 18:38)
Pa ko to nama zna da broji? Bravo medenko.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ne sme ovi iz Cedevite u 1/4 da uhvate loptu pod svojim košem na promašaje CZ, jer ide lična greška igračima Cedevite. Bruka i sramota od suđenja. Čemu lopovluk kada ovo Zvezda dobija i bez ovih lopova?

Aca

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)

Imaš li šta u životu da radiš osim na visiš na ovom sajtu i čekaš kad će izaći nešto vezano za Zvezdu? Uvek si u prva tri. Bar da napišeš bilo šta, bilo šta pametno i smisleno. Usput, nas je pobedio peti Žalgiris, vas jedanaesta Valensija, pa ti vidi kome je gde mesto.

Solarnaut

pre 1 godinu

au sta sudije uradise Cedeviti u prvoj cetvrtini, bukvalno su drzali Zvezdu u igri plus uneli nervozu u ekipu Cedevite a Zvezdi daju sigurnos jer igraci Zvezde znaju da ako nebude islo sudije ce ih pogurati. Cedevita mora biti bolja za 15 razlike od Zvezde da bi ovo iscupala a to je ipak nemoguce.

istok

pre 1 godinu

Vratili se na standardnih 3000 gledalaca, izgleda euforija oko Kampaca trajala 2 nedelje.
Duplo juce navijaca juce borilo Partizan u Moraci protiv jednog Studentskog centra. :)

Zoran

pre 1 godinu

Sta ste bre digli tog Kampaca toliko pa onda bi svi klubovi i reprezentacije u Evropi trebali da kazuda se unapred predaju da je bio toliko predobar ne bi ga ni Real prodavao a ni Denver.

super

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)kako pokazao tako što je gubio 7 razlike i opalio 3 trojke preko ruke sledeći put neće da udje to se zove sranje a i vas šut će da izda kad je najpotrebnije...

Džoni

pre 1 godinu

Pred ovoga Kampaca istovariš kamion para i kažeš, od nas ne ideš bar naredne tri godine. Neka uzme koliko želi, takav igrač to i zaslužuje. Kakve lamine su nam uzimale pare, za ovoga bar znaš da vredi svaki taj evro, ma koliko uzeo?

xhamster

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 23. januar 2023 18:21)

jel se to tebi nesto prividja ili cujes nesto sto bi ti voleo da cujes? Bukvalno nisu uopste u tom smislu komentarisali sudjenje, Sudjenje je ok za sad. Ej njih je sramota , ja ne verujem sta ti pises...
(Auuu covece..., 23. januar 2023 18:29)
U pravu je. Komentator na Arena sport je rekao bar 2 puta da je “mozda” bio faul. Zadnji put na Omicu.

Džoni

pre 1 godinu

Sad u drugom delu se uozbiljiti i zaigrati čvršće. Ne može ovo nadigravanje, mada je lepo za oko, ali može utakmica da se otme kontroli ako ovi nastave ovako da pogađaju za tri? Ide i nas, ali smo i bezbroj zicera promašili u reketu što ne bi smelo da se dešava, nekako se igra poprilično opušteno?

ljemenkacz

pre 1 godinu

Bas me zanima ko ce biti u 12 danas za zvezdu.
Dusku Ivanovicu je stvarno tesko da izabere 12 igraca od ukupno 19 koliko ima na raspolaganju. (ne računajući ef en pe)
Najmladji ima 23 godine.

Paja moler

pre 1 godinu

kako pravila lige ne vaze za zeleznicane... imaju zaoatalu utakmicu iz prvog dela,koja mora biti odigrana pre utakmice iz drugog dela,plus mora biti odigrana u ljubljani..samo dokaz koliko se taj umni bolesnik iz zeleznika osilio
(coa ns, 23. januar 2023 17:45)

Gde pišu ta pravila? Ko je odložio utakmicu? Cedevita. Razlog igrači zaraženi koronom da bi posle tri dana igrali EC u Istambulu a posle par dana ABA. Čudna neka korona koja se leči za tri dana. A kada da se igra utakmica? Koji termin? Možda bi ti kao Grobar bio zadovoljan da je zaostala igrana juče ova redovna sutra a u petak EL sa Partizanom

Batko

pre 1 godinu

Da pitam navijace zvezde da li je dobro sudjenje veceras, sram vas bilo
(Idn, 23. januar 2023 18:21)

Srmotno je neznanje. To sto si iskompleksiran to je skroz ok.
Evo , u drugoj četvrtini Cedevita 0 faulova.
Idi bolje gledaj snuker, tamo nema Zvezde

Batko

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni
(boze ti pomozi, 23. januar 2023 19:49)

Dobro je. Odmori.
I prijateljski savet... Radi duševnog mira ne gledaj vise Zvezdu !
Vidis sta se desi kada gledas !

Batko

pre 1 godinu

Pa jel moguce da coro i ovu utakmicu namesta? Neverovatno ekipa koja skockana da uzme EL namesta ABA ligu.
(Musa, 23. januar 2023 18:54)

Auuuuuu...auuuuu...meni žao tebe

Paja moler

pre 1 godinu

kako pravila lige ne vaze za zeleznicane... imaju zaoatalu utakmicu iz prvog dela,koja mora biti odigrana pre utakmice iz drugog dela,plus mora biti odigrana u ljubljani..samo dokaz koliko se taj umni bolesnik iz zeleznika osilio
(coa ns, 23. januar 2023 17:45)

Gde pišu ta pravila? Ko je odložio utakmicu? Cedevita. Razlog igrači zaraženi koronom da bi posle tri dana igrali EC u Istambulu a posle par dana ABA. Čudna neka korona koja se leči za tri dana. A kada da se igra utakmica? Koji termin? Možda bi ti kao Grobar bio zadovoljan da je zaostala igrana juče ova redovna sutra a u petak EL sa Partizanom

deki27

pre 1 godinu

Pre svega,pobeda je ono sto se pamti i to je najbitnije mada ,ne zelim nikada vise da vidim da Zvezda primi 19 trojki jer kako je Cedevita ubacila,tako moze i Partizan u Petak.Sa druge strane raduje napadacki potencijal,za dva 62 posto i za tri 37 posto.Ne znam sta pojedini ovde pominju sudjenje kojw jw bilo za prelaznu ocenu,pravile su se greske na obe strane a Golemac neka se zapita kako to da mu ekipa da 19 trojki i izgubi mec umesto sto se kiselo smeska i provocira drugu tehnicku.To je to,sada tri dana pauze pa da zavrsimo sa komsijama

Beca

pre 1 godinu

Ovo je verovatno najtisih 4000 navijaca na planeti.
(Prle, 23. januar 2023 19:39)

Ne broje se navijači, decibeli, i šta god vam trenutno odgovara. Broje se pobede i porazi, a to vam NE odgovara.

nole

pre 1 godinu

zvezda deluje mocno.Campaco vanserijski ali vildoza briljira.Prejaka Zvezda za ABA LIGU.Inace svim srcem navijam za Partizan ali realno ovo je realnost

marko77

pre 1 godinu

Ovaj Kampaco extra igrac, ne znam sto ga trener ne koristi u EL.
(mitar mrkela, 23. januar 2023 18:37)

Tvoj smisao za humor je baš onako - "grobarski"...

nista o nicemu

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Mirotic jedini srpski igrac zbog koga si se radovao ove sezone.

Vrlo jaka stvar kad malo bolje razmislis :)

Aca

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)

Imaš li šta u životu da radiš osim na visiš na ovom sajtu i čekaš kad će izaći nešto vezano za Zvezdu? Uvek si u prva tri. Bar da napišeš bilo šta, bilo šta pametno i smisleno. Usput, nas je pobedio peti Žalgiris, vas jedanaesta Valensija, pa ti vidi kome je gde mesto.

EUFORIJA

pre 1 godinu

Sad vam je jasno zasto Zvezda odlaze tekmu u Ljubljani. Bez Kampaca, nema sansu.
(Dovla, 23. januar 2023 19:47)

Dovla, piglu si! Kampaco nece igrati u Ljubljani jer nije bio u Zvezdi kada je taj mec trebao da se igra.

Skorpion

pre 1 godinu

Da pitam navijače partizana.
Šta vam je?
(zor@n, 23. januar 2023 19:08)

Mogu ja kao Zvezdas da ti odgovorim, nije im nista, oni su ovakvi od rodjenja u genima im je suketanje, lupetanje, kmecanje, oni ustvari nisu navijaci Partizana posto ih ne zanima da li ce Partizan pobediti bitno im je da Zvezda izgubi, oni su mrzitelji Zvezde i to je posebna grupacija koju psihijatri jos izucavaju.

Auu covece...

pre 1 godinu

Pa jel moguce da coro i ovu utakmicu namesta? Neverovatno ekipa koja skockana da uzme EL namesta ABA ligu.
(Musa, 23. januar 2023 18:54)

Koliko ste vi prsli... čuj skockana da uzme EL...

Najrealnije

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)

Sto nam nije pokazao prethodna dva put,retardu? Ili nam je pokazao? Posle petka,bice,videcete vi u kupu a nakon kupa,videcemo u finale Aba lige ali da ti olaksam unapred.Bice ponovo tripleta i Mali Kalemegdan,budi siguran u to.

Aca

pre 1 godinu

Mirotic brat, Zadar, Zalgiris i tako redom a na kraju sezone cu se radovati rano je jos ahhahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:56)

Kad si se zadnji put radovao na kraju sezone?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Danas slabija odbrana sto je bilo i za ocekivati posle utakmice protiv Zalgirisa, ali je napad sa Kampacom funkcionisao. Brine forma Nedovica, Vilodza se vraca polako, Dobric veceras odlican. Bice jako zanimljiv derbi. Igramo bez Kampaca, velika je to prednost za Partizan u ovom trenutku. Ako podignemo nivo odbrana kao sto znamo, mozemo do pobede u petak. Samo za tebe, uvek uz tebe.

Ejjj

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde moram da priznam da je suđenje u poslednja 2 minuta bilo diskutabilno.Ništa nam ne znači jedan poraz više kad ozbiljnu košatku samo Cedevita i FMP igraju..
(Kaniđa, 23. januar 2023 19:44)

A nisi primetio kakav faul je bio na Petrusevu za tri poena, Ma ti si zvezdas ma da...sve ti verujemo

Batko

pre 1 godinu

Batko Zvezdu ne gledate ni vi od one 2011 godine. Ovo jw fmp privatni Covicev klub sa navijacem koji je uzdigao vas tj Fmp
(neko, 23. januar 2023 21:00)

Razumem tvoju bol i saučestvujem u patnji.

2007.
Ćao

Suspicious minds

pre 1 godinu

Najbolje poluvreme u Aba ligi zadnjih par godina.Obracun dve najbolje i najatraktivnije ekipe.Best of the best.Klasa iznad glodara i milogoraca.

Aca

pre 1 godinu

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Stvarno je za smejanje. Mi dobili vas i u ABA i u EL a ti slaviš Mirotića. Draže ti što nas je Barsa pobedila nego da ste vi. Izvini, za koga u stvari navijaš?

Sampion Evrope 92

pre 1 godinu

Sad vam je jasno zasto Zvezda odlaze tekmu u Ljubljani. Bez Kampaca, nema sansu.
(Dovla, 23. januar 2023 19:47)

Na toj utakmici ne moze da igra ni vildoza....

Zapazanje

pre 1 godinu

Nije mi jasna ova Olimpija nikako.Napadacki izuzetno potentna ekipa,trojkama resetaju,imaju individualni kvalitet,partizana lagano dobiju,sa Zvezdom igraju na jednu ili dve lopte do samog kraja a u Evrokupu imaju samo dve pobede i devet poraza,zauzimaju ubedljivo poslednje mesto od 10 ekipa u grupi.Sve ekipe u toj grupi su daleko ispod Zvezde i partizana po kvalitetu i svi ih dobijaju laganu,zadnji put nekakav Kluz i to u Ljubljani.

Džoni

pre 1 godinu

Pred ovoga Kampaca istovariš kamion para i kažeš, od nas ne ideš bar naredne tri godine. Neka uzme koliko želi, takav igrač to i zaslužuje. Kakve lamine su nam uzimale pare, za ovoga bar znaš da vredi svaki taj evro, ma koliko uzeo?

Kaiser

pre 1 godinu

Eto vratite snimak i gledajte od 4-og minuta pa ako imate obraza recite da ovo nije namestena utakmica. Sramota velika za jednu najskuplju ekipu u istoriji EL.
(Musa, 23. januar 2023 19:43)

Iz ugla navijača vojnog tima jeste nameštena. Ti si verovatno očekivao da Cedevita pobedi? Namešteno će biti i u petak a i koju nedelju kasnije

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

…, Partizan ove sezone ima 10 a ne 8 stranaca. Ako racunamo Adamsa, onda racunamo i sve igraca Partizana koji su stranci. A to su: Naneli, Papapetru, Lesor, Exum,Ledej, Panter, Madar, Brodzijanski, Glas i Jovanovic ( posto racunate Ivanovica kao stranca). Ja ne znam koji je to novi pokusaj spina od 8 stranaca, ali vi ih kada racunas od pocetka sezone imate 10, a ne 8. To je 3 a ne jedan vise. Da ne pricamo o ulogama domacih igraca i u jednoj i u drugoj ekipi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Admiral, a zasto nikako da se odigra? Pa nije Zvezda odlozila utakmicu vec Cedevita navidno zbog Korone, pa je posle tri dana igrala utakmicu u EK. Sta zelis da insuiras? Igrace se pred kraj kada i nama i Cedeviti bude ogovaralo, sta je tu sporno.

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah

NolanS.kraj Igo-Par

pre 1 godinu

Navijaci kluba koji je od 2007 .izgubio svoj identitet,jer se fuzionisao sa Igokeom iz Aleksandrovca,neka se spreme za petak i Nemanju the Trojkaa Nedovica!!!

Zvezdaš

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni
(boze ti pomozi, 23. januar 2023 19:49)
Ja ne pratim nešto košarku ne znam da li je Zvezda kupila licencu a da je još jedan klub šampion ABA igrao istu. Ako može odgovor bože me šačuvaj pameti

Del Boj

pre 1 godinu

Odlična utakmica sa mnogo koševa. Zatajila je odbrana i kod jednih i drugih. Cedevita je skupo prodala svoju kožu. Imaju dobar roster igrača za tri poena. Ferel mnogo dobar Amar Alibegovic takođe onaj Jeremić isto zabija trice kao lud. 19 trica mnogo je to za odbranu Zvezde. E sad mozda su psihološki bili pred derbi i mislima tamo. Ali odbrana ce morati mnogo bolje da se igra jer u derbiju u EL falice i Campazzo tako da to mora mnogo bolje i ucinkovitije u fazi odbrane. Zvezda je danas igrala tri deonice a zadnju je popustila sto se ne sme dešavati.

marko

pre 1 godinu

Ponovo neki placu, nad tudjim grobljem!?

Cestitke igracima i strucnom stabu!
Dobra utkamica za gledanje, dosta atraktivnih poteza i Zvezdina pobeda! Bravo!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Koji lopovi, a da ti uzmes malo neku knjigu iz kosarke, pogledas utakmicu a ne izvlacis podatke i spinujes? Pa pola napada je Cedevita sutirala za 3, a drugu polovinu je Zvezda igrala fakticki bez odbrane. I sada ti nama pricas o sudjenju?

Jasnovidac Belajski

pre 1 godinu

Tango na crveno beli nacin, misli Cedevita da ima posla sa Komsijama ne drugari nismo mi sa kupljenom ulaznicom ovo je tim koji je ucesce izborio na terenu osvajanjem lige. Zato jurite 2 mesto jer je sampion odavno poznat!

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

posle 20, dve godine su plakali i izdavali saopštenja za nedosuđen penal i sada im se sude svakakve gluposti i to im odgovara. Razbijamo ih u košarci, Nedović ugasio Arenu i kreće konstantan pritisak sa pričom kako za pravog EL sudije navijaju? Opet bi oni da se prazni hala i na kraju da standardno pobegnu sa utakmice. Džaba vam i što ste nepismeni i ne znate da je 23,5 veće od 9,5 na terenu ćete dobiti odgovor.

istok

pre 1 godinu

Vratili se na standardnih 3000 gledalaca, izgleda euforija oko Kampaca trajala 2 nedelje.
Duplo juce navijaca juce borilo Partizan u Moraci protiv jednog Studentskog centra. :)

Auuu covece...

pre 1 godinu

Da li je bar malo sramota ove sudije? Evo i navijači CZ koji komentarišu ovu utakmicu na arena sport, i njih sramota. Ne treba to CZ protiv raspale Cedevite. Dobili bi ih i bez ovih lopova od sudija. Lagano. Čemu to?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 23. januar 2023 18:21)

jel se to tebi nesto prividja ili cujes nesto sto bi ti voleo da cujes? Bukvalno nisu uopste u tom smislu komentarisali sudjenje, Sudjenje je ok za sad. Ej njih je sramota , ja ne verujem sta ti pises...

bvb

pre 1 godinu

koliko su ocajne sudije. Ocigledan faul na sutu Petruseva za 3 i u napadu iz toga Cedevita daje trojku. Umesto 3 bacanja na +12 za Zvezdu dolazi se na + 9... Da ne pricamo o tome sto su na drugoj strani 3 puta svirali faul na sutu za 3.

zemunski kej

pre 1 godinu

Treba reci da su ovakve utakmice ranije gubili kada protivnik zaigra bolje pred sam kraj a rezultatska je klackaluca.Sada imaju iskustvo i mirnocu u zadnjim minutima .Jogi zaigrao dobro kao iAlibegovic ali to im je maksimun treca ili cetvrta ekipa u ABA ligi. Kad imas dobra 2 pleja kao Zvezda svi ce dobro da zaigraju a Petrusev procvetao.

marko77

pre 1 godinu

(2011., 23. januar 2023 22:00)

Toliko ste se zalepili za 2011-u godinu i tzv. "zamrzavanje",da imam utisak da ste se ustvari vi zaglavili u toj godini i nikako da izadjete iz iste.

super

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)kako pokazao tako što je gubio 7 razlike i opalio 3 trojke preko ruke sledeći put neće da udje to se zove sranje a i vas šut će da izda kad je najpotrebnije...

321

pre 1 godinu

Ovaj komentator treba da se opredeli, da li je komentator utakmice ili sudija? Ako zeli da bude sudija, neka zavrsi skolu, sta ce mu mikrofon? Neka uzme pistaljku..Evo, reklamira se skola za sudije na Areni..

ljemenkacz

pre 1 godinu

Bas me zanima ko ce biti u 12 danas za zvezdu.
Dusku Ivanovicu je stvarno tesko da izabere 12 igraca od ukupno 19 koliko ima na raspolaganju. (ne računajući ef en pe)
Najmladji ima 23 godine.

kako da ne

pre 1 godinu

Vratili se na standardnih 3000 gledalaca, izgleda euforija oko Kampaca trajala 2 nedelje.
Duplo juce navijaca juce borilo Partizan u Moraci protiv jednog Studentskog centra. :)
(istok, 23. januar 2023 18:38)
Pa ko to nama zna da broji? Bravo medenko.

Džoni

pre 1 godinu

Sad u drugom delu se uozbiljiti i zaigrati čvršće. Ne može ovo nadigravanje, mada je lepo za oko, ali može utakmica da se otme kontroli ako ovi nastave ovako da pogađaju za tri? Ide i nas, ali smo i bezbroj zicera promašili u reketu što ne bi smelo da se dešava, nekako se igra poprilično opušteno?

Grr

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje utakmice.
Otvoreno se bune na svaku odluku sudija protiv FMPa.
Neprofesionalni poltrončići.
(Lord, 23. januar 2023 20:01)

Moraju ili odmah lete.

Kramer

pre 1 godinu

Dobro bi bilo da se Omić vrati. Odličan i koristan centar. I odbrana i napad. Dok je igrao kod nas nije se nikada štedeo.
(sike, 23. januar 2023 20:00)
Ne može on, kod vas dolaze samo muslimani iz Afrike, ovi iz Evrope ne mogu. Srbija nikada Jugosavija, heheh, cirkus.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Da li je bar malo sramota ove sudije? Evo i navijači CZ koji komentarišu ovu utakmicu na arena sport, i njih sramota. Ne treba to CZ protiv raspale Cedevite. Dobili bi ih i bez ovih lopova od sudija. Lagano. Čemu to?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ne sme ovi iz Cedevite u 1/4 da uhvate loptu pod svojim košem na promašaje CZ, jer ide lična greška igračima Cedevite. Bruka i sramota od suđenja. Čemu lopovluk kada ovo Zvezda dobija i bez ovih lopova?

Aster Blistok

pre 1 godinu

Једна од десет Божјих заповести каже-"Не узимај Бога у уста узалуд,препричано једноставно,да можда разумеш.Друго,никад се не говори-Боже ти помози,већ Боже ми помози,или помози ми Боже,или помози нам Боже,или помози им Боже.
(иронија

I ti uze ime Njegovo uzalud i to više puta!!!!
Ironija.

Solarnaut

pre 1 godinu

au sta sudije uradise Cedeviti u prvoj cetvrtini, bukvalno su drzali Zvezdu u igri plus uneli nervozu u ekipu Cedevite a Zvezdi daju sigurnos jer igraci Zvezde znaju da ako nebude islo sudije ce ih pogurati. Cedevita mora biti bolja za 15 razlike od Zvezde da bi ovo iscupala a to je ipak nemoguce.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Ovo sa sutrašnjem trojki vec prelazi svaku meru . Zbirno je veceras upućeno 70 suteva , znaci malo manje od dva po minutu . Sa takvim trendom uskoro cemo imati tim sa pet igrača visine oko dva metra koji samo sutiraju za tri i to je sve . Mislim da bi morala da se promene pravila u smislu da sut izvan linije 6.75 vredi tri poena samo ako se uputi u prvih deset sekundi napada ili da svaka druga ubacena vredi tri poena . Nesto svakako mora da se uradi po tom pitanju. .

Aezakmi

pre 1 godinu

Sad je ok da se sutne veliki broj trojki? Pre neki dan citam kako Partizan samo trojke sutira a Zvezda u poslednjih 5 utakmica sutnula 30 trojki vise. Ne prozivam sada vasu kosarku samo skrecem paznju nadobudnim klincima da ispadaju smesni. Logicno je da ce se sutnuti 30 ako je potrebno i ako ti protivnik da prostora. Svakako je bolje za 3 nego za 2.

boze ti pomozi

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni

Koji lopovi!!!

pre 1 godinu

Konacan rezultat 100-95 za Zvezdu, slobodna bacanja Zvezda 24 Cedevita 12, opste poznata Cedevita ekipa koja igra fajtersku odbranu, i Zvezda koja igra mekanu odbranu :)))

xhamster

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 23. januar 2023 18:21)

jel se to tebi nesto prividja ili cujes nesto sto bi ti voleo da cujes? Bukvalno nisu uopste u tom smislu komentarisali sudjenje, Sudjenje je ok za sad. Ej njih je sramota , ja ne verujem sta ti pises...
(Auuu covece..., 23. januar 2023 18:29)
U pravu je. Komentator na Arena sport je rekao bar 2 puta da je “mozda” bio faul. Zadnji put na Omicu.

Kaniđa

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde moram da priznam da je suđenje u poslednja 2 minuta bilo diskutabilno.Ništa nam ne znači jedan poraz više kad ozbiljnu košatku samo Cedevita i FMP igraju..

Nebojsa

pre 1 godinu

@ Dovla
Kad se bude nasao termin odigrace se utakmuca, jer i jedni i drugi igraju u Evropi nemiguce je naci prostor za odigravanje meca.

neko

pre 1 godinu

Nemam ja nikakav problem sa starom Zvezdom. Ali mutanti kratko traju samo polako. A to da se nesto nerviram veze nema jer ste nebitni mali klzb sa Zeleznika dok je pravi u zamrzivacu gde ga Dule zamrzao. lP:)

Moralni Gmizavci

pre 1 godinu

marko77, ne postoji takozvano zamrzavanje. I nije se niko drugi zalepio nego vi. Imenom na drugo pravno lice, ako znaš o čemu pričam. To je nešto neviđeno u svetu sporta van ove nesretne zemlje a ovde više puta ponavljano sa VK i RK CZ. Sa KK za sada jednom. I nije, bar nas normalne navijače Partizana briga, menjajte klubove i matične brojeve do sutra nego takve stvari idu uporedo sa milionskim dugovima koji vam se na nepošten način otpisuju. I još non-stop držite moralne pridike, lažući i sebe i druge.

Musa

pre 1 godinu

Eto vratite snimak i gledajte od 4-og minuta pa ako imate obraza recite da ovo nije namestena utakmica. Sramota velika za jednu najskuplju ekipu u istoriji EL.

Istina Boli

pre 1 godinu

Kampaco i Vildoza klasični divljaci. Sreća pa Cedevita ima Ferela da sve amortizuje. Ipak, primiti 95 piena i 19 trojki na domaćem terenu govori da su se spremali za Partizan. E sad ako dođu i krenu da rešetaku u svom stilu biće luda utakmica. Nije da volim takvu košarku, ali kad nema one ratničke...

иронија

pre 1 godinu

Боже ти помози,,Човече,кад теби ни основна школа није могла да помогне,тешко да ће ти и Бог помоћи да постанеш писмен.Реч "Бог" се пише велик словом.Једна од десет Божјих заповести каже-"Не узимај Бога у уста узалуд,препричано једноставно,да можда разумеш.Друго,никад се не говори-Боже ти помози,већ Боже ми помози,или помози ми Боже,или помози нам Боже,или помози им Боже.

Musa

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha

_S

pre 1 godinu

Ovo kad na 17 sekundi do kraja protiv zvezde gubiš 5 razlike i ne ideš na faul je po uzoru na fmp koji pruža ruku na istoj razlici isto do kraja. To je novi fer plej? Samo što ovi nisu u svom poslednjem napadu trošili vreme, treba neko da im skrene pažnju kako to fmp lepo radi. Čemu tenzije?

Dosledni Braduljica

pre 1 godinu

Dobro je. Odmori.
I prijateljski savet... Radi duševnog mira ne gledaj vise Zvezdu !
Vidis sta se desi kada gledas !
(Batko, 23. januar 2023 20:01). Zvezde nema od 2011. Koga li ti misliš da gledaš ?!!!

Great year 2011.

pre 1 godinu

Koliko vidim omladini nije jasna razlika izmedju poslovno - tehnicke saradnje i fuzionisanja. Prvo se dogodilo 2007 god., dok se drugo dogodilo 2011 godine.
Savetujem da se prvo izgugla sta pravo o tome kaze a onda i konkretni dogadjaji.
Zvezdasi su kao i usvojena deca. U jednom momentu krenu da traze biolosku majku i imaju veliku zelju da je nadju. Nazalost, oni svoju majku ne mogu pronaci jer je vise nema.

Musa

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Mirotic jedini srpski igrac zbog koga si se radovao ove sezone.

Vrlo jaka stvar kad malo bolje razmislis :)
(nista o nicemu, 23. januar 2023 19:35)

Mirotic brat, Zadar, Zalgiris i tako redom a na kraju sezone cu se radovati rano je jos ahhahaha

Zoran

pre 1 godinu

Sta ste bre digli tog Kampaca toliko pa onda bi svi klubovi i reprezentacije u Evropi trebali da kazuda se unapred predaju da je bio toliko predobar ne bi ga ni Real prodavao a ni Denver.

veliki strumf

pre 1 godinu

Интелигентни Митровић 3 личне за 10 секунди. За 17 мин Ведевита шутира 5/5 за 2, 11/18 за 3. Не играмо одбрану уопште.

istok

pre 1 godinu

Vratili se na standardnih 3000 gledalaca, izgleda euforija oko Kampaca trajala 2 nedelje.
Duplo juce navijaca juce borilo Partizan u Moraci protiv jednog Studentskog centra. :)

ljemenkacz

pre 1 godinu

Bas me zanima ko ce biti u 12 danas za zvezdu.
Dusku Ivanovicu je stvarno tesko da izabere 12 igraca od ukupno 19 koliko ima na raspolaganju. (ne računajući ef en pe)
Najmladji ima 23 godine.

Musa

pre 1 godinu

Eto vratite snimak i gledajte od 4-og minuta pa ako imate obraza recite da ovo nije namestena utakmica. Sramota velika za jednu najskuplju ekipu u istoriji EL.

Kaniđa

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde moram da priznam da je suđenje u poslednja 2 minuta bilo diskutabilno.Ništa nam ne znači jedan poraz više kad ozbiljnu košatku samo Cedevita i FMP igraju..

boze ti pomozi

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni

Musa

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Mirotic jedini srpski igrac zbog koga si se radovao ove sezone.

Vrlo jaka stvar kad malo bolje razmislis :)
(nista o nicemu, 23. januar 2023 19:35)

Mirotic brat, Zadar, Zalgiris i tako redom a na kraju sezone cu se radovati rano je jos ahhahaha

neko

pre 1 godinu

Nemam ja nikakav problem sa starom Zvezdom. Ali mutanti kratko traju samo polako. A to da se nesto nerviram veze nema jer ste nebitni mali klzb sa Zeleznika dok je pravi u zamrzivacu gde ga Dule zamrzao. lP:)

Solarnaut

pre 1 godinu

au sta sudije uradise Cedeviti u prvoj cetvrtini, bukvalno su drzali Zvezdu u igri plus uneli nervozu u ekipu Cedevite a Zvezdi daju sigurnos jer igraci Zvezde znaju da ako nebude islo sudije ce ih pogurati. Cedevita mora biti bolja za 15 razlike od Zvezde da bi ovo iscupala a to je ipak nemoguce.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Da li je bar malo sramota ove sudije? Evo i navijači CZ koji komentarišu ovu utakmicu na arena sport, i njih sramota. Ne treba to CZ protiv raspale Cedevite. Dobili bi ih i bez ovih lopova od sudija. Lagano. Čemu to?

Musa

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ne sme ovi iz Cedevite u 1/4 da uhvate loptu pod svojim košem na promašaje CZ, jer ide lična greška igračima Cedevite. Bruka i sramota od suđenja. Čemu lopovluk kada ovo Zvezda dobija i bez ovih lopova?

Dosledni Braduljica

pre 1 godinu

Dobro je. Odmori.
I prijateljski savet... Radi duševnog mira ne gledaj vise Zvezdu !
Vidis sta se desi kada gledas !
(Batko, 23. januar 2023 20:01). Zvezde nema od 2011. Koga li ti misliš da gledaš ?!!!

Kramer

pre 1 godinu

Dobro bi bilo da se Omić vrati. Odličan i koristan centar. I odbrana i napad. Dok je igrao kod nas nije se nikada štedeo.
(sike, 23. januar 2023 20:00)
Ne može on, kod vas dolaze samo muslimani iz Afrike, ovi iz Evrope ne mogu. Srbija nikada Jugosavija, heheh, cirkus.

_S

pre 1 godinu

Ovo kad na 17 sekundi do kraja protiv zvezde gubiš 5 razlike i ne ideš na faul je po uzoru na fmp koji pruža ruku na istoj razlici isto do kraja. To je novi fer plej? Samo što ovi nisu u svom poslednjem napadu trošili vreme, treba neko da im skrene pažnju kako to fmp lepo radi. Čemu tenzije?

Batko

pre 1 godinu

Da pitam navijace zvezde da li je dobro sudjenje veceras, sram vas bilo
(Idn, 23. januar 2023 18:21)

Srmotno je neznanje. To sto si iskompleksiran to je skroz ok.
Evo , u drugoj četvrtini Cedevita 0 faulova.
Idi bolje gledaj snuker, tamo nema Zvezde

Koji lopovi!!!

pre 1 godinu

Konacan rezultat 100-95 za Zvezdu, slobodna bacanja Zvezda 24 Cedevita 12, opste poznata Cedevita ekipa koja igra fajtersku odbranu, i Zvezda koja igra mekanu odbranu :)))

Istina Boli

pre 1 godinu

Kampaco i Vildoza klasični divljaci. Sreća pa Cedevita ima Ferela da sve amortizuje. Ipak, primiti 95 piena i 19 trojki na domaćem terenu govori da su se spremali za Partizan. E sad ako dođu i krenu da rešetaku u svom stilu biće luda utakmica. Nije da volim takvu košarku, ali kad nema one ratničke...

Grr

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje utakmice.
Otvoreno se bune na svaku odluku sudija protiv FMPa.
Neprofesionalni poltrončići.
(Lord, 23. januar 2023 20:01)

Moraju ili odmah lete.

Batko

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni
(boze ti pomozi, 23. januar 2023 19:49)

Dobro je. Odmori.
I prijateljski savet... Radi duševnog mira ne gledaj vise Zvezdu !
Vidis sta se desi kada gledas !

Moralni Gmizavci

pre 1 godinu

marko77, ne postoji takozvano zamrzavanje. I nije se niko drugi zalepio nego vi. Imenom na drugo pravno lice, ako znaš o čemu pričam. To je nešto neviđeno u svetu sporta van ove nesretne zemlje a ovde više puta ponavljano sa VK i RK CZ. Sa KK za sada jednom. I nije, bar nas normalne navijače Partizana briga, menjajte klubove i matične brojeve do sutra nego takve stvari idu uporedo sa milionskim dugovima koji vam se na nepošten način otpisuju. I još non-stop držite moralne pridike, lažući i sebe i druge.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Ovo sa sutrašnjem trojki vec prelazi svaku meru . Zbirno je veceras upućeno 70 suteva , znaci malo manje od dva po minutu . Sa takvim trendom uskoro cemo imati tim sa pet igrača visine oko dva metra koji samo sutiraju za tri i to je sve . Mislim da bi morala da se promene pravila u smislu da sut izvan linije 6.75 vredi tri poena samo ako se uputi u prvih deset sekundi napada ili da svaka druga ubacena vredi tri poena . Nesto svakako mora da se uradi po tom pitanju. .

nole

pre 1 godinu

zvezda deluje mocno.Campaco vanserijski ali vildoza briljira.Prejaka Zvezda za ABA LIGU.Inace svim srcem navijam za Partizan ali realno ovo je realnost

Great year 2011.

pre 1 godinu

Koliko vidim omladini nije jasna razlika izmedju poslovno - tehnicke saradnje i fuzionisanja. Prvo se dogodilo 2007 god., dok se drugo dogodilo 2011 godine.
Savetujem da se prvo izgugla sta pravo o tome kaze a onda i konkretni dogadjaji.
Zvezdasi su kao i usvojena deca. U jednom momentu krenu da traze biolosku majku i imaju veliku zelju da je nadju. Nazalost, oni svoju majku ne mogu pronaci jer je vise nema.

Paja moler

pre 1 godinu

kako pravila lige ne vaze za zeleznicane... imaju zaoatalu utakmicu iz prvog dela,koja mora biti odigrana pre utakmice iz drugog dela,plus mora biti odigrana u ljubljani..samo dokaz koliko se taj umni bolesnik iz zeleznika osilio
(coa ns, 23. januar 2023 17:45)

Gde pišu ta pravila? Ko je odložio utakmicu? Cedevita. Razlog igrači zaraženi koronom da bi posle tri dana igrali EC u Istambulu a posle par dana ABA. Čudna neka korona koja se leči za tri dana. A kada da se igra utakmica? Koji termin? Možda bi ti kao Grobar bio zadovoljan da je zaostala igrana juče ova redovna sutra a u petak EL sa Partizanom

Zoran

pre 1 godinu

Sta ste bre digli tog Kampaca toliko pa onda bi svi klubovi i reprezentacije u Evropi trebali da kazuda se unapred predaju da je bio toliko predobar ne bi ga ni Real prodavao a ni Denver.

Aezakmi

pre 1 godinu

Sad je ok da se sutne veliki broj trojki? Pre neki dan citam kako Partizan samo trojke sutira a Zvezda u poslednjih 5 utakmica sutnula 30 trojki vise. Ne prozivam sada vasu kosarku samo skrecem paznju nadobudnim klincima da ispadaju smesni. Logicno je da ce se sutnuti 30 ako je potrebno i ako ti protivnik da prostora. Svakako je bolje za 3 nego za 2.

Skorpion

pre 1 godinu

Da pitam navijače partizana.
Šta vam je?
(zor@n, 23. januar 2023 19:08)

Mogu ja kao Zvezdas da ti odgovorim, nije im nista, oni su ovakvi od rodjenja u genima im je suketanje, lupetanje, kmecanje, oni ustvari nisu navijaci Partizana posto ih ne zanima da li ce Partizan pobediti bitno im je da Zvezda izgubi, oni su mrzitelji Zvezde i to je posebna grupacija koju psihijatri jos izucavaju.

NolanS.kraj Igo-Par

pre 1 godinu

Navijaci kluba koji je od 2007 .izgubio svoj identitet,jer se fuzionisao sa Igokeom iz Aleksandrovca,neka se spreme za petak i Nemanju the Trojkaa Nedovica!!!

Auuu covece...

pre 1 godinu

Da li je bar malo sramota ove sudije? Evo i navijači CZ koji komentarišu ovu utakmicu na arena sport, i njih sramota. Ne treba to CZ protiv raspale Cedevite. Dobili bi ih i bez ovih lopova od sudija. Lagano. Čemu to?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 23. januar 2023 18:21)

jel se to tebi nesto prividja ili cujes nesto sto bi ti voleo da cujes? Bukvalno nisu uopste u tom smislu komentarisali sudjenje, Sudjenje je ok za sad. Ej njih je sramota , ja ne verujem sta ti pises...

Batko

pre 1 godinu

Pa jel moguce da coro i ovu utakmicu namesta? Neverovatno ekipa koja skockana da uzme EL namesta ABA ligu.
(Musa, 23. januar 2023 18:54)

Auuuuuu...auuuuu...meni žao tebe

иронија

pre 1 godinu

Боже ти помози,,Човече,кад теби ни основна школа није могла да помогне,тешко да ће ти и Бог помоћи да постанеш писмен.Реч "Бог" се пише велик словом.Једна од десет Божјих заповести каже-"Не узимај Бога у уста узалуд,препричано једноставно,да можда разумеш.Друго,никад се не говори-Боже ти помози,већ Боже ми помози,или помози ми Боже,или помози нам Боже,или помози им Боже.

Zvezdaš

pre 1 godinu

ovi sto pominju kako Partizan igra EL kupljenom ulaznicom a ne zaslugom,pa zar vas nije sramota? Stvarno je fascinantno koliko navijaci cvrenih imaju kratko pamecenje. Prosto neverovatno! Uzasno bezobrazni
(boze ti pomozi, 23. januar 2023 19:49)
Ja ne pratim nešto košarku ne znam da li je Zvezda kupila licencu a da je još jedan klub šampion ABA igrao istu. Ako može odgovor bože me šačuvaj pameti

bvb

pre 1 godinu

koliko su ocajne sudije. Ocigledan faul na sutu Petruseva za 3 i u napadu iz toga Cedevita daje trojku. Umesto 3 bacanja na +12 za Zvezdu dolazi se na + 9... Da ne pricamo o tome sto su na drugoj strani 3 puta svirali faul na sutu za 3.

Aca

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)

Imaš li šta u životu da radiš osim na visiš na ovom sajtu i čekaš kad će izaći nešto vezano za Zvezdu? Uvek si u prva tri. Bar da napišeš bilo šta, bilo šta pametno i smisleno. Usput, nas je pobedio peti Žalgiris, vas jedanaesta Valensija, pa ti vidi kome je gde mesto.

Suspicious minds

pre 1 godinu

Najbolje poluvreme u Aba ligi zadnjih par godina.Obracun dve najbolje i najatraktivnije ekipe.Best of the best.Klasa iznad glodara i milogoraca.

Najrealnije

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)

Sto nam nije pokazao prethodna dva put,retardu? Ili nam je pokazao? Posle petka,bice,videcete vi u kupu a nakon kupa,videcemo u finale Aba lige ali da ti olaksam unapred.Bice ponovo tripleta i Mali Kalemegdan,budi siguran u to.

Beca

pre 1 godinu

Ovo je verovatno najtisih 4000 navijaca na planeti.
(Prle, 23. januar 2023 19:39)

Ne broje se navijači, decibeli, i šta god vam trenutno odgovara. Broje se pobede i porazi, a to vam NE odgovara.

veliki strumf

pre 1 godinu

Интелигентни Митровић 3 личне за 10 секунди. За 17 мин Ведевита шутира 5/5 за 2, 11/18 за 3. Не играмо одбрану уопште.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah
(Tasmanijski Djavo, 23. januar 2023 19:25)

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Mirotic jedini srpski igrac zbog koga si se radovao ove sezone.

Vrlo jaka stvar kad malo bolje razmislis :)

xhamster

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer…, 23. januar 2023 18:21)

jel se to tebi nesto prividja ili cujes nesto sto bi ti voleo da cujes? Bukvalno nisu uopste u tom smislu komentarisali sudjenje, Sudjenje je ok za sad. Ej njih je sramota , ja ne verujem sta ti pises...
(Auuu covece..., 23. januar 2023 18:29)
U pravu je. Komentator na Arena sport je rekao bar 2 puta da je “mozda” bio faul. Zadnji put na Omicu.

321

pre 1 godinu

Ovaj komentator treba da se opredeli, da li je komentator utakmice ili sudija? Ako zeli da bude sudija, neka zavrsi skolu, sta ce mu mikrofon? Neka uzme pistaljku..Evo, reklamira se skola za sudije na Areni..

marko77

pre 1 godinu

Ovaj Kampaco extra igrac, ne znam sto ga trener ne koristi u EL.
(mitar mrkela, 23. januar 2023 18:37)

Tvoj smisao za humor je baš onako - "grobarski"...

Ejjj

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde moram da priznam da je suđenje u poslednja 2 minuta bilo diskutabilno.Ništa nam ne znači jedan poraz više kad ozbiljnu košatku samo Cedevita i FMP igraju..
(Kaniđa, 23. januar 2023 19:44)

A nisi primetio kakav faul je bio na Petrusevu za tri poena, Ma ti si zvezdas ma da...sve ti verujemo

Batko

pre 1 godinu

Batko Zvezdu ne gledate ni vi od one 2011 godine. Ovo jw fmp privatni Covicev klub sa navijacem koji je uzdigao vas tj Fmp
(neko, 23. januar 2023 21:00)

Razumem tvoju bol i saučestvujem u patnji.

2007.
Ćao

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

…, Partizan ove sezone ima 10 a ne 8 stranaca. Ako racunamo Adamsa, onda racunamo i sve igraca Partizana koji su stranci. A to su: Naneli, Papapetru, Lesor, Exum,Ledej, Panter, Madar, Brodzijanski, Glas i Jovanovic ( posto racunate Ivanovica kao stranca). Ja ne znam koji je to novi pokusaj spina od 8 stranaca, ali vi ih kada racunas od pocetka sezone imate 10, a ne 8. To je 3 a ne jedan vise. Da ne pricamo o ulogama domacih igraca i u jednoj i u drugoj ekipi.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

posle 20, dve godine su plakali i izdavali saopštenja za nedosuđen penal i sada im se sude svakakve gluposti i to im odgovara. Razbijamo ih u košarci, Nedović ugasio Arenu i kreće konstantan pritisak sa pričom kako za pravog EL sudije navijaju? Opet bi oni da se prazni hala i na kraju da standardno pobegnu sa utakmice. Džaba vam i što ste nepismeni i ne znate da je 23,5 veće od 9,5 na terenu ćete dobiti odgovor.

Sampion Evrope 92

pre 1 godinu

Sad vam je jasno zasto Zvezda odlaze tekmu u Ljubljani. Bez Kampaca, nema sansu.
(Dovla, 23. januar 2023 19:47)

Na toj utakmici ne moze da igra ni vildoza....

EUFORIJA

pre 1 godinu

Sad vam je jasno zasto Zvezda odlaze tekmu u Ljubljani. Bez Kampaca, nema sansu.
(Dovla, 23. januar 2023 19:47)

Dovla, piglu si! Kampaco nece igrati u Ljubljani jer nije bio u Zvezdi kada je taj mec trebao da se igra.

kako da ne

pre 1 godinu

Vratili se na standardnih 3000 gledalaca, izgleda euforija oko Kampaca trajala 2 nedelje.
Duplo juce navijaca juce borilo Partizan u Moraci protiv jednog Studentskog centra. :)
(istok, 23. januar 2023 18:38)
Pa ko to nama zna da broji? Bravo medenko.

Jasnovidac Belajski

pre 1 godinu

Tango na crveno beli nacin, misli Cedevita da ima posla sa Komsijama ne drugari nismo mi sa kupljenom ulaznicom ovo je tim koji je ucesce izborio na terenu osvajanjem lige. Zato jurite 2 mesto jer je sampion odavno poznat!

Auu covece...

pre 1 godinu

Pa jel moguce da coro i ovu utakmicu namesta? Neverovatno ekipa koja skockana da uzme EL namesta ABA ligu.
(Musa, 23. januar 2023 18:54)

Koliko ste vi prsli... čuj skockana da uzme EL...

Tasmanijski Djavo

pre 1 godinu

Sacekajte svoj red grobari, obozavam vase suze.

Hahahaa ja skoro svaki dan udjem i pogledam nedovicevu trojku iz svih uglova i kako kako se kolektivno hvataju za glavu i place,pogotovo pudla iza kosa na metar od nedovica kako se vata za glavu haaaahaah

Džoni

pre 1 godinu

Pred ovoga Kampaca istovariš kamion para i kažeš, od nas ne ideš bar naredne tri godine. Neka uzme koliko želi, takav igrač to i zaslužuje. Kakve lamine su nam uzimale pare, za ovoga bar znaš da vredi svaki taj evro, ma koliko uzeo?

marko77

pre 1 godinu

(2011., 23. januar 2023 22:00)

Toliko ste se zalepili za 2011-u godinu i tzv. "zamrzavanje",da imam utisak da ste se ustvari vi zaglavili u toj godini i nikako da izadjete iz iste.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Admiral, a zasto nikako da se odigra? Pa nije Zvezda odlozila utakmicu vec Cedevita navidno zbog Korone, pa je posle tri dana igrala utakmicu u EK. Sta zelis da insuiras? Igrace se pred kraj kada i nama i Cedeviti bude ogovaralo, sta je tu sporno.

deki27

pre 1 godinu

Pre svega,pobeda je ono sto se pamti i to je najbitnije mada ,ne zelim nikada vise da vidim da Zvezda primi 19 trojki jer kako je Cedevita ubacila,tako moze i Partizan u Petak.Sa druge strane raduje napadacki potencijal,za dva 62 posto i za tri 37 posto.Ne znam sta pojedini ovde pominju sudjenje kojw jw bilo za prelaznu ocenu,pravile su se greske na obe strane a Golemac neka se zapita kako to da mu ekipa da 19 trojki i izgubi mec umesto sto se kiselo smeska i provocira drugu tehnicku.To je to,sada tri dana pauze pa da zavrsimo sa komsijama

Aca

pre 1 godinu

Mirotic brat, Zadar, Zalgiris i tako redom a na kraju sezone cu se radovati rano je jos ahhahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:56)

Kad si se zadnji put radovao na kraju sezone?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Danas slabija odbrana sto je bilo i za ocekivati posle utakmice protiv Zalgirisa, ali je napad sa Kampacom funkcionisao. Brine forma Nedovica, Vilodza se vraca polako, Dobric veceras odlican. Bice jako zanimljiv derbi. Igramo bez Kampaca, velika je to prednost za Partizan u ovom trenutku. Ako podignemo nivo odbrana kao sto znamo, mozemo do pobede u petak. Samo za tebe, uvek uz tebe.

Aca

pre 1 godinu

Pozdrav od Mirotica hahaha
(Musa, 23. januar 2023 19:28)

Stvarno je za smejanje. Mi dobili vas i u ABA i u EL a ti slaviš Mirotića. Draže ti što nas je Barsa pobedila nego da ste vi. Izvini, za koga u stvari navijaš?

Del Boj

pre 1 godinu

Odlična utakmica sa mnogo koševa. Zatajila je odbrana i kod jednih i drugih. Cedevita je skupo prodala svoju kožu. Imaju dobar roster igrača za tri poena. Ferel mnogo dobar Amar Alibegovic takođe onaj Jeremić isto zabija trice kao lud. 19 trica mnogo je to za odbranu Zvezde. E sad mozda su psihološki bili pred derbi i mislima tamo. Ali odbrana ce morati mnogo bolje da se igra jer u derbiju u EL falice i Campazzo tako da to mora mnogo bolje i ucinkovitije u fazi odbrane. Zvezda je danas igrala tri deonice a zadnju je popustila sto se ne sme dešavati.

Kaiser

pre 1 godinu

Eto vratite snimak i gledajte od 4-og minuta pa ako imate obraza recite da ovo nije namestena utakmica. Sramota velika za jednu najskuplju ekipu u istoriji EL.
(Musa, 23. januar 2023 19:43)

Iz ugla navijača vojnog tima jeste nameštena. Ti si verovatno očekivao da Cedevita pobedi? Namešteno će biti i u petak a i koju nedelju kasnije

Aster Blistok

pre 1 godinu

Једна од десет Божјих заповести каже-"Не узимај Бога у уста узалуд,препричано једноставно,да можда разумеш.Друго,никад се не говори-Боже ти помози,већ Боже ми помози,или помози ми Боже,или помози нам Боже,или помози им Боже.
(иронија

I ti uze ime Njegovo uzalud i to više puta!!!!
Ironija.

zemunski kej

pre 1 godinu

Treba reci da su ovakve utakmice ranije gubili kada protivnik zaigra bolje pred sam kraj a rezultatska je klackaluca.Sada imaju iskustvo i mirnocu u zadnjim minutima .Jogi zaigrao dobro kao iAlibegovic ali to im je maksimun treca ili cetvrta ekipa u ABA ligi. Kad imas dobra 2 pleja kao Zvezda svi ce dobro da zaigraju a Petrusev procvetao.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Koji lopovi, a da ti uzmes malo neku knjigu iz kosarke, pogledas utakmicu a ne izvlacis podatke i spinujes? Pa pola napada je Cedevita sutirala za 3, a drugu polovinu je Zvezda igrala fakticki bez odbrane. I sada ti nama pricas o sudjenju?

super

pre 1 godinu

Zalgiris vam je pokazao gde vam je mesto a i Partizan ce u petak!
(Grobar, 23. januar 2023 17:35)kako pokazao tako što je gubio 7 razlike i opalio 3 trojke preko ruke sledeći put neće da udje to se zove sranje a i vas šut će da izda kad je najpotrebnije...

marko

pre 1 godinu

Ponovo neki placu, nad tudjim grobljem!?

Cestitke igracima i strucnom stabu!
Dobra utkamica za gledanje, dosta atraktivnih poteza i Zvezdina pobeda! Bravo!

Džoni

pre 1 godinu

Sad u drugom delu se uozbiljiti i zaigrati čvršće. Ne može ovo nadigravanje, mada je lepo za oko, ali može utakmica da se otme kontroli ako ovi nastave ovako da pogađaju za tri? Ide i nas, ali smo i bezbroj zicera promašili u reketu što ne bi smelo da se dešava, nekako se igra poprilično opušteno?

Zapazanje

pre 1 godinu

Nije mi jasna ova Olimpija nikako.Napadacki izuzetno potentna ekipa,trojkama resetaju,imaju individualni kvalitet,partizana lagano dobiju,sa Zvezdom igraju na jednu ili dve lopte do samog kraja a u Evrokupu imaju samo dve pobede i devet poraza,zauzimaju ubedljivo poslednje mesto od 10 ekipa u grupi.Sve ekipe u toj grupi su daleko ispod Zvezde i partizana po kvalitetu i svi ih dobijaju laganu,zadnji put nekakav Kluz i to u Ljubljani.

Nebojsa

pre 1 godinu

@ Dovla
Kad se bude nasao termin odigrace se utakmuca, jer i jedni i drugi igraju u Evropi nemiguce je naci prostor za odigravanje meca.