Nedelja, 04.12.2022.

21:00

Maestralni Jokić bez podrške – Portorikanac razbio Denver!

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Nju Orleans Pelikansa – 121:106.

Izvor: B92

Maestralni Jokiæ bez podrške – Portorikanac razbio Denver! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Tomislav

pre 1 godinu

Da li neko moze da mi kaze kako da se nadovezem sa svojim komentarom na vec neciji komentar?
Veliki pozdrav za sve ljubitelje sporta, kosarke i NBA lige.

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Meloun je izgubio utakmicu sinoc u prvoj cetvrtini izvodjenjem Jokica iz igre pri 30:21. Za dva min je bilo 31:28. I prosto ne kapiram coveka, mogli su da ih samelju i ubiju zelju za pobedom u toj prvoj cetvrtini ali neee, kod Melouna mora sve da se igra sablonski. E zato nikad od njega trener!

76er

pre 1 godinu

Bilo je 00:20 kada sam usao ovde prvi put a inace gledao sam drugo poluvreme. Prozvan sam od strane 5,6 pojmasa,sto dovoljno govori koliko sam im usao u glavu. E sad da vidimo kako to izgleda kad Jokic ne igra i onda udje a Denver igra bolje,prosto New Orleans tad prestane da sipa trojke jer se plase sto Jokic stoji pod kosem? @76er po obicaju lupeta gluposti i nabacuje da slusam americke analiticare koje ja nigde ne pratim niti konstantujem i od nikog ne kradem misljenja niti kopiram bilo koga. Procitao sam da se desio neki pas iza ledja od strane bivseg prirodnog pleja Jokica i kazu da ne veruju da je neki centar to uradio? Malo samo trebas da vratis i pogledas koliko je paseva iz trka iza ledja bacao Pau Gasol,da ne pricam o Chrisu Weberu..jedan od najboljih paseva iza ledja u istoriji delo je Charles Barklija a Bil Wolton je to radio kad vecina nas ovde nije bilo rodjeno. Dakle Pero Zdero opet si potrcao pred rudu da me prozoves a izgubio si tekmu ihh,dakle propustio sam Show Nikole Jokica u prvoj cetvrtini,ali posto utakmica traje 4 cetvrtine uspeo sam da uhvatih show Josea Alvarada? Najjaci su ovi sto pominju inteligenciju Jokica a on ustvari masivniji i jaci od svih svojih cuvara i to je najveci razlog njegove dominacije nad njima i laganog pravljenja prostora. Dakle imao bi 40+poena,Wiltove brojeve,sve da hoce? Pa mislim da bi hteo al kad mu dusa ne bi bila u nosu i kad bi bio spreman i brz kao Wilt?
(vince carter, 05. decembar 2022 10:04)

Vidis moze biti to, mada moze biti i to da te prozivamo jer si paljevina, a to si ponovo dokazao ovako opsirnim odgovorom. :)

Proka

pre 1 godinu

Ono sto izdvaja Jokica su procenti suta. Ako uporedite procente suta drugih glavnih igraca ekipa videcete razliku. To sto on ne ide na 50+ poena ima veze sa time da se igraci moraju razigrati i steci rutinu. Bez toge u PO nemaju sta da traze. Vec smo videli u dve sezone kako to izgleda kada Jokic uzima sve na sebe. Do PO ide nekako a onda udri i samaraj Jokica jer niko drugi nema blage veze. Od tog nema nista u PO.

vince carter

pre 1 godinu

Bilo je 00:20 kada sam usao ovde prvi put a inace gledao sam drugo poluvreme. Prozvan sam od strane 5,6 pojmasa,sto dovoljno govori koliko sam im usao u glavu. E sad da vidimo kako to izgleda kad Jokic ne igra i onda udje a Denver igra bolje,prosto New Orleans tad prestane da sipa trojke jer se plase sto Jokic stoji pod kosem🙈 @76er po obicaju lupeta gluposti i nabacuje da slusam americke analiticare koje ja nigde ne pratim niti konstantujem i od nikog ne kradem misljenja niti kopiram bilo koga. Procitao sam da se desio neki pas iza ledja od strane bivseg prirodnog pleja Jokica i kazu da ne veruju da je neki centar to uradio🤣 Malo samo trebas da vratis i pogledas koliko je paseva iz trka iza ledja bacao Pau Gasol,da ne pricam o Chrisu Weberu..jedan od najboljih paseva iza ledja u istoriji delo je Charles Barklija a Bil Wolton je to radio kad vecina nas ovde nije bilo rodjeno. Dakle Pero Zdero opet si potrcao pred rudu da me prozoves a izgubio si tekmu ihh,dakle propustio sam Show Nikole Jokica u prvoj cetvrtini,ali posto utakmica traje 4 cetvrtine uspeo sam da uhvatih show Josea Alvarada🙈 Najjaci su ovi sto pominju inteligenciju Jokica a on ustvari masivniji i jaci od svih svojih cuvara i to je najveci razlog njegove dominacije nad njima i laganog pravljenja prostora. Dakle imao bi 40+poena,Wiltove brojeve,sve da hoce? Pa mislim da bi hteo al kad mu dusa ne bi bila u nosu i kad bi bio spreman i brz kao Wilt🤷

Eric Cartman

pre 1 godinu

Jokara je u prve dve cetvrtine bio nezaustavljiv i agresivan i delovalo je da ide na 50+ a onda se u nastavku ugasio.
U cetvrtoj cetvrtini su se igraci Denvera takmicili ko ce da bude gori igrac na parketu.
Tako da jeste Jokic bio maestralan ali samo do poluvremena posle toga se i on uklopio u sivilo.
Mada kada onako pomahnita neki igrac koji za celu sezonu ne pogodi 30 trojki a sada na jednoj 8 onda je teško pobediti.
Nije samo što je tako pogadjao vec je svojom energijom digao ceo tim,navijace koji su bukvalno poludeli od oduševljenja tako da je poraz Denvera bio neminovan.

Tex Willer

pre 1 godinu

Ovo je Jokiću zvanično 39. utakmica da mu fali poen, skok ili asistencija.
(Nem, 5. decembar 2022 08:16)
Hvala ti upravo me to zanimalo. Prosto neverovatno . Da je imao pola od toga već bi bio preko 100 tripl dablova ili kako se već piše.

sve je relativno

pre 1 godinu

Da ima s kim da igra, Jokic bi ima trpl dabl prosjek u sezoni jer stalmo mu nedostaje 1, 2 asistencije jer njegovi saigraci massju otvorene suteve kad im napravi prostor i kad ga udvajaju, konstantno masaju. Sa malo boljim suterima bi ima svaku utakmicu tripl dabl i Denver bi bio prvi.
(BorisSrb, 05. decembar 2022 07:39)

Konstantno, šta rade? Mašaju? Majko mila, ko sve komentariše.

Kemp

pre 1 godinu

Pola asistencija nisu asistencije.
Valanciunas ne zna da igra odbranu i sklanja se samo, Jokic daje gomilu laganih poena.
Sve to lepo izgleda, ali to je vise zbog losih odbrana, nego nekog umeca Jokica.
U odbrani Jokic svaki put kasni i prakticno igrac manje na terenu.
Sve u svemu Denver sa Jokicem kao centralnom figurom ne izgleda kao ozbiljan tim i igraju svaku utakmicu na 100% snage, dok protivnici igraju na 50% i opet ih lagano pobedjuju.
Drugi krug im je opet najvisi domet i metla kao po obicaju.

box

pre 1 godinu

@operativac

Pa sta je sport nego zabava za mase? I to finale svetskog prvenstva je zabava za mase kao i utakmica Den - Nop ili prvo kolo evrokupa.

iskreno

pre 1 godinu

Bilo mi je dovoljno par minuta treće četvrtine da odgledam, da vidim da će izgubiti utakmicu. Užasan odnos prema igri, kao da ih mrzi da igraju. Tu sam i prekinuo gledanje. Dva napada zaredom bacaju Jokiću neke neuhvatljive lopte, nerezonski šutevi - dovoljno da shvatim u kom pravcu ide utakmica.

lukadoncic77

pre 1 godinu

Zašto ljudi pricate neistine??
Jokic je izasao u 1/4 na +11 i vratio se na -2.
U 3/4 nije izasao na + 10, nego na -9. Dakle do tada u 3/4 bio duboko u minusu.
A sada vidite njegov ucinak u 4/4. Koliko poena i koliko izgubljenih lopti??
Da naravno, nije on glavni krivac za poraz. Ali ljudi, Pogledajte njegovu igru u 4/4. Pasivan i ne efikasan. Gubi lopte, loš u odbrani.
I... Zašto ne igra kao u 1/4?
Zasto nije ono "daj mi loptu i makni se"?
Mnogo puta se pitam koju utakmicu gledaju "znalci" ovde.
Ovu su izgubili zbog Alvarada i previše izgubljenih lopti.
A drugo... Mislim da, kad nema Portera, Maloun ne može igrati ili bez Mareja i Jokare na parketu. Kada je Hajlend dobar, onda da... Ali Danas nikako ne.

BorisSrb

pre 1 godinu

Da ima s kim da igra, Jokic bi ima trpl dabl prosjek u sezoni jer stalmo mu nedostaje 1, 2 asistencije jer njegovi saigraci massju otvorene suteve kad im napravi prostor i kad ga udvajaju, konstantno masaju. Sa malo boljim suterima bi ima svaku utakmicu tripl dabl i Denver bi bio prvi.

Srdjan

pre 1 godinu

Kako ono? Ide Denver na titulu ove sezone.
Ide đavola. Denver je tim bez ideje i identiteta. Jokić uzeo pare, ali sa ovim timom neće uraditi ništa čitavu karijeru.

Operativac

pre 1 godinu

Zabava za mase, razumem da pratimo play off, final4, SP, EP, olimpijadu ali da neko sedi kuci i gleda tipa Denver - New Orleans totalno nebitnu utakmicu gde rezultat ne vredi ama nista…a u medjuvremenu nam pokradose drzave i sve sto valja. Svaka im cast sta su uspeli da urade ljudima

air jordan

pre 1 godinu

Bucko je inace imao 16 skokova, ume on da skoci, ali u trenutku ova dva kucanja i cetiri faula - a tim bez njega ne moze (s njime i veceras u plusu, bez njega desetak minuta -19). Svaki pokusaj odbrane imao bi 90% sanse da zavrsi sa posterom i "and one".
(Pera, 05. decembar 2022 03:36)

Cancar je ispao na fintu, a pod kosem te ceka centar koji ako ti zalepi bananu ti vise ne Ides na ulaz, ali nas Konjusar kao i u reprezentaciji pokazuje zašto je jedan od najboljih odbrambenih kosarkasa na svetu :) Protiv onog Litvanca koji je kvalitet ABA lige, i moja baba bi ubacila 10 poena. To + - je validno kad osvoji nesto u svom životu, ovako za diplome ne pomaze.. Bucko nikad nista nece osvojiti, zato sto nema kvalitet.

iki

pre 1 godinu

Preslikana utakmica Srbije i Italije. Jokić na svom nivou, Vasa (Marej) ne postoji, Spisu (Alvorado) pogadja odakle hoće. Utakmica iz lagane kontrole prelazi u lagani poraz.

Simo

pre 1 godinu

aman ovog Alvarada poterao šut sada i ko zna kada ponovo. Za nesreću Denvera, namesti se baš proti njih. Videćete kako već u sledećoj utakmici Portorikanac ne može ni bazen da pogodi.

Pera

pre 1 godinu

Kakva dva zakucavanja preko bucka od Martina.Znaci dva kucanja u top 10 ce biti ove godine.A bucko se i ne odvaja od zemlje.
@Mr_Melbourne
Martin se inace zove Trey Murphy III.
Kucanja su bila na Cancaru, mnogo hvaljen ovih dana, ali pokazao je zasto niko nije verovao u njega - dva puta Trey malo mrdne glavom kao da ce da sutne trojku, a Vlatko se primi, ovaj prodje pored njega, cistina do kosa, kucanje. Dva uzastopna napada ista greska, katastrofa.
Bucko je inace imao 16 skokova, ume on da skoci, ali u trenutku ova dva kucanja i cetiri faula - a tim bez njega ne moze (s njime i veceras u plusu, bez njega desetak minuta -19). Svaki pokusaj odbrane imao bi 90% sanse da zavrsi sa posterom i "and one".

Pera

pre 1 godinu

Cela klupa Denvera: 18 poena
Alverado (sa klupe): 38 poena
Vise nego duplo!
Pre danasnje utakmice rekord mu je bio 23.
Jokic perfektna prva cetvrtine, izlazi pred kraj na +14, vraca se za pet minuta, tim gubi -2.
U jednom trenutku sut mu za dva 9-11, oba promasaja ofanzivni skok i kos!
Dva saigraca po $30M+, ali i da su kao MJ ne bi vredeli toliko s obzirom koliko malo igraju. Murej solira, sliuje, dve godine se vraca od povrede, MPJ bi morao puno da igra da nauci igricu (odbranu), a nece nikad sastaviti dva zdrava meseca.
Prvi put mi se cini da treba da ode: lepse je sa svojim timom nesto postici, ali kad ne ide ne ide. On ih uci timskoj, prelepoj igri, ali kad on izadje samo soliranje, glavu dole i juris na kos, ko da su svi Bartoni. Nema ko da vodi tim, Ish Smit ne zna, Bones i Marej bolje daju koseve nego sto razigravaju, vode ekipu.
Sve su glasniji glasovi da Malone ode, po meni osnovka zamerka mu je sto forsira starce.
Ako se pogledaju zarade, nije ni cudo sto im ne ide: AG ima $20M, KCP $14M, Brown $6.5M, to je u redu, ali vecito povredjeni dvojac odnese jos $63M, i za sve ostale ostane sica, svi dobro ispod $5M, to u NBA dobijaju oni koje niko nece al mora neko da igra, a koliko para, toliko i muzike.

beograd011

pre 1 godinu

Cim je Portorikanac nista mu ne verujem i ] pitam se na cemu je bio! Zasto rezerva kad ovako ubija dno mrezice svakim sutem za trojku! Kako Denver godinama ne moze da nadje jednog ubojitog trojkasa!? Evo Bogi je slobodan,Lejkers je zainteresovan,a mogu ladno da ponude po svim americkim komentarima super talentovanog MPJ za njega i pride jos dvojicu koji su zalutali u Denver!Taman pomislis sjajan izbor, vracaju se dvojica koja nisu omirisali barut citavu godinu,otkacili Bartona i omalene Montija i Fakua kad ono Marej opet ne konstantan,dok MPJ po starom malo-malo pa povredjen! Svi ciste rostere samo Denver ostavlja promasaje za velike pare i pritom se otarasi neke koje svaki tim promisljeno kupi!Bouns i ostala boranija dovedena bez ikakvog rezona jer si imao bolje,pa ispada da je jedino dovoden Gordon! Posebna prica je trener Meloun sa svojim uobicajenim sablonima prva/druga postava! Unistice i ove godine Nadjija i belog Brauna,jer toplo /hladno igranje ubija svakog talenta! Koliko god mu se pripisuje da je on "otkrio" Jokica svi u Denveru ce vam reci da je to zasluzan bivsi GM Karnisovas! Uostalom svi americki komentatori vide da bez Jokica u timu nema uspeha uopste, a poceli da izbacuju procente ne samo kad ne igra utakmicu vec i utakmice na kojim je u igri!Katastrofalno bez njega a sa njim pokazuje odnos 8% bez a 54% kad je na terenu!Da za 3 poslednje godine MM nije naucio kako da koristi Jokica stavlja ga u polozaj neznalice.Gleda li on kako Sakramento koristi Sabonisa?

Nije samo Vlahovic kriv

pre 1 godinu

Prica se po Denveru da je Gordon mutio nesto sa Marejevom zenom, zato mu Marej ne dodaje, a Cancar sa KCPovom... Mutna su to posla

Antivegetarijanac

pre 1 godinu

Ono kad nba komentarisu likovi pa lupaju imena Mayer, Alvarez itd..... I jos nazivaju profesionalce u tom sportu neznalicama. Bitno da je njihov najbolji iako u odbrani pravi 2 koraka po napadu protivnika u prosjeku. Ishajpovani Okafor iz File !

nba-86

pre 1 godinu

bravo alvarado, ne pamtim da sam ikad cuo skandiranje cele hale u nba jednom igracu kao sad hozeu... i prosle je pravio probleme kampacu i morisu, nedraftovan igrac... covek sa prosekom od 8 poena ove sezone, strpa 38 denverovim bekovima. nmz ni da sanjas o tituli sa ovakvom defanzivnom petorkom kakvu ima denver, druga tek defanzivno ni ne postoji. ocekivao sam puno vise defanzivno od brauna i kcp, gordon moze da cuva brdo najopasnijih protivnickih igraca, ali retko koga i moze da sacuva. opasan tim pelikansi i jos bez ingrama igrali, gde da sakrijes ocajne denverove defanzivce, kad izadje petorka mekkalum, ingram, zajon, valancijunas i nebitno ko je peti jos, a onda sa klupe udje neki alvarado jos...

Pera Ždera

pre 1 godinu

Marej 6/17iz igre, KCP 2/8 (od najboljeg trojkasa lige (procentualno, poslednjih par nestao sut)... Utisak celo vece da mimo Jokica, Gordona na silu uglavnom i BBrauna tu i tamo niko ne moze da postigne kos :(

Sve vreme razmisljam sta se desava sa fenomenalnim (u ovoj fazi, ruki sezoni) Kristijan Braunom i Nadjijem zadnjih par utakmica, gde li su... Vrv neke sitne povrede KAD ONO uvedeni zadnjih 1+ u igru = Meloun Meloun. Mali Alvorado te razvaljuje (38p sa klupe) ti ne igras sa defanzivno odlicnim igracem. Celo vece forsiranje veterana pored mlade i brze ekipe Pelikana dok ti omladina puna energije i idbrane greje klupu. Morbidno!

Jordan ubedljivo najgorih -19 na parketu. Dokle ce Denveru izmene za Jokica biti veterani??! Dal je toliko nemoguce imati nekog mladjeg rukija ili osrednjeg centra, normalnih godina, snage, brzine... Uvek veterani. Da je Zeke eksploatisan na vreme (mada uz totalno odsustvo osecaja za skok i nije bas za 5cu) do sada bi bio dosta korisniji igrac.

Smit + Rid + Jordan na parketu = potop Denvera. Bouns totalno pogubljen, ispresecan cestim povredama/bolestima u poslednje vreme - opravdano grejao klupu nakon katastrofalnih par min na parketu.

Jokic kosarkaski genije... Samo pokusati zamisliti njegovu frustraciju kada izadje iz igre u 1/4 pri 30:13 a vrati se na pocetku druge na 36:38... Toliko prosutog za samo 5 min njegovog sedenja na klupi. U nastavku opet vratio par puta rezultat ali pomenuto forsiranje veterana + ocajan sut i forsiranje Mareja = nemoguce za prevazici. Nikola u porazu od -15 sa +/- +2 i, sasvim normalno, 1 asistencijom od TD :) (svakako totalno nebitno u porazu, posebno ovakvom).

Meloun i njegov geronotoloski centar :(

znanje-imanje

pre 1 godinu

Hose Alvarado? Ugovor 1,5M, šuteva 19, poena 38.
Džamal Mari ugovor isto 1,5 M, samo još i 30 miliona pride. Šuteva 17 poena 18.
Jokić je izgleda zaista bio bolestan. Jedva diše a promašio je 4 slobodna, dakle to je to, fali kondicija. Nije mogao da dobije sam, iako je vešto izbacio Valunčionasa. Ali trener koji uporno i kad mu ne ide forsira razigravanje Marija je mrak. Kad su ove utakmice gde se vidi umor putovanja, geocentar koordinacije ne radi, tim pada u 2. poluvremenu - zato postoji trener. Da razbija ritam utakmice, rotira mnogo igrača, izvede neku uvežbanu akciju koju ovi bez Jokića nemaju ni jednu. Onaj simpa trener skoro dječarac mu je prodao ne jednom nego dvaput "iznenađenje" da nakon njegovog tajm-auta zaigra zonu u odbrani. I igrači Denvera pojma nemaju šta onda treba da se radi. Nije mu palo napamet da počne sa Nađijem ili Čančarom, da prvo njih žrtvuje na Zionu. Na kraju je - na zaista i loše suđenje - reagovao. Ali impulsivno, prekasno, pa izbačen, umesto da je scenu napravio kad treba, 10 minuta ranije.
Nikola je mislim bio toliko iznerviran da je skoro hteo da izađe s terena. Ali sam je kriv. Imao je dosad prethodne 3 sezone da organizuje stealth sabotažu i nizom poraza iznudi otkaz treneru. Još nije kasno za to.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Alvorado, igrac sa klupe, sezonskog proseka 8.7p, za 26 min vcrs 38 poena = velika istina o Dzamalu Mareju (i odbrani bekova Denvera)!

Mare

pre 1 godinu

I šta kažete? Da hoće, Jokić bi imao Čemberlenove brojke? Jeste,jeste kao što bi i naši fudbaleri postali prvaci sveta,samo da hoće...Kakve sve gluposti čovek neće pročitati ovde...Za početak,nek uzme prsten a posle ćemo videti...

Huan Hose Korbalan

pre 1 godinu

Odlično počeli (+14), izađu Mari i Jokić i za tri minuta ekipa na parketu napravi minus od 10 poena, ali što je još neverovatnije Meluon nastavlja sa istom postavom i izgubila se tečna igra. Denver je loše igrao odbranu u drugom poluvremenu ali i još lošije od toga šutirao, ništa nisu mogli da ubace. Jokić i pored solidnog učinka nekako je ostavio prosečan utisak, Mari predugo drži loptu i nema neku ideju za proigravanje ako izgubi dribling, mnogo izgubljenih lopti, bezidejna igra, ma mučno ih je bilo gledati. Nisu Pelikansi bili toliko dobri koliko im je Denver pomogao svojom lošom igrom. Ništa od Denvera ni ove sezone, oni jednostavno ne rastu kao ekipa već tavore na istom nivou.

Srpski Knin

pre 1 godinu

Kakva dva zakucavanja preko bucka od Martina.Znaci dva kucanja u top 10 ce biti ove godine.A bucko se i ne odvaja od zemlje.
(Mr_Melbourne, 4. decembar 2022 23:26)


Susjed nabio ti Bucko opasne komplekse. Samo njega komentarises.
Inače opet lazes, jedno zakucavanje nije bilo preko njega. Verovatno si slagao i za drugo.
32/16/9. Razvalio opet ;)

Mirko

pre 1 godinu

Dva potpuno razlicita poluvremena Denvera.Koliko su odlicno igrali u prve dve cetvrtine,toliko su lose odigrali poslednje dve.Orleansi su ozbiljna ekipa,imaju sada 9-2 u poslednjih 11 utakmica.Ekipa ima 6-7 sjajnih kosarkasa,plus jos 2-jicu sa klupe.Tesko ih je dobiti kada im krene.Zato je Denver krenuo silovito na startu da naprave nekakvu razliku,znali su da nece moci citavu utakmicu drzati pod kontrolom.Na kraju ih je stigao i umor,dekoncentrisanost a domaci su igrali zestoko,tukli i po usima.Bilo je tu i faulova,bar 7-8 koji nisu svirani u korist Denvera.Po ko zna koji put se pokazalao da je Denver kratak.Osim Jokica,Gordona,Portera i Mareja koji trazi formu posle duge pauze,ekipa nema jacu drugu postavu,jacu klupu.Ipak,ne treba nakon ove utakmice gledati sve crno.Denver je do ove utakmice bio drugi na tabeli u svojoj diviziji.Nije to ni malo a ni slucajno.Bice jos mnogo i dobijenih i izgubljenih utakmica.Duga je sezona.Pogledajmo recimo gde su na tabeli sampioni (Golden Stejt)...Moze Denver mnogo bolje i sa ovom ekipom a vec su napravili odlican rezultat ove sezone.U svakom slucaju nedostaje im jos jedan dobar centar i jedan bek-suter.Portorikanac je prelomio utakmicu i svaka mu cast na odigranom.Ali to treba uraditi gotovo svako vece a to je tesko.Prosek ove sezone mu je 8 koseva po utakmici,pre neko vece imao je samo 4 kosa.Veceras ga je krenulo i to je to.Ali su uigrana ekipa.Boston,Milvoki,Finiks i Nju Orleans su do sada najvise pokazali.Denver je peti.

Arm

pre 1 godinu

Koliko pisanja ovih dana za psovku piksija a vidjeli smo sad koje psovke je koristio Meloun u direktnoj komunikaciji za sudijom tj. sutkinjom jer je žena. Što se tiče utakmice opet ne mogu vjerovati da Meloun tvrdoglavo ne odstupa od svog načina vodjenja ekipe.
Vidi da niko ništa ne pogadja , odbrana nikakva i malog Krisa Brauna ni ne pokuša uvesti ili Nadjija pa da vidi mogu li oni šta promijeniti.

DraganBorca

pre 1 godinu

Malone ima Brauna i Zekea odlicne defanzivce a on igra sa veteranima Smitom, Dzordanom i ovaj Rid smesan igrac. Nije mi jasan uopste. A zao mi Jokica ispada loš u odbrani a celu karijeru nema na krilom centru nekog visljeg igraca blokera🙄 Milsap bio 201, Gordon 203. Ja ne znam kako oni toliko godine ne shvataju da im najvise treba visoki bloker na cetvorci jer Gordon realno nista bolji defanzivac nije ni od Jokica, retko šta spreci 🙄

BorisSrb

pre 1 godinu

Ovaj Mayer je katastrofa veceras. Da nije njega Denver bi vodi bar 15 razlike. Covjek iz greske u gresku i Meloun ga uporno drzi na terenu. Ne razumijem zasto.

Drnch

pre 1 godinu

Dzemal Mari cesto demoralise celu ekipu i frustrira Jokica. Ima promasaje i izgubljene lopte u nizu i ne ume da stane. Sporiji je nego pre dve godine i sut mu je nekonstantan. Dok mu je Jokic postavljao blokove i igrao pik and rol, Mari je licio na kosarkasa. Ovo sad sto igra je suvi prosek dovoljan za 15 minuta po mecu i nista vise.

Veliki brat

pre 1 godinu

Samo vi hvalite Jokića, u odbrani je, ako ne želi da napravi faul, kao bandera, niži od njega zakucavaju dok ih on samo isprati pogledom.

Evo, bio izjednačen rezultat, sad je 82:75 za Nju Orleans.

veliki strumf

pre 1 godinu

Невероватно је шугава екипа овај Денвер! Погледајте само расуло у 3/4! Све кошеве (90%) је дао Јокић, ови остали банзови, укључујући и Мареја не могу океан са брода да погоде! Ниједан шут са дистанце, 100 продатих лопти, расуло. А одбрану нико и не игра, примили су 10 куцања а и остали шутеви су били потпуно отворени.

nba-86

pre 1 godinu

rasulo, protivnik u s vakoj sam na trojci i daje je, kod ovih niko nista, cancar 0/5, marej 5/15, kcp 1/6. nemam reci kakve serije denver dozvoljava

veliki strumf

pre 1 godinu

И овај Малоун… џабе тражиш тајм ауте нон стоп кад ниси у стању да зауставиш овог прцољка Алварада… Лик убаци за сада 34 поена, 8 тројки, пуштају га самог, нит га ко јури, нит га ко чува… Скандалозни су НБА тренери који нису у стању да поставе одбрану на једном играчу, уз то врло просечном играчу!

BorisSrb

pre 1 godinu

Ovaj Mayer je katastrofa veceras. Unistio je Denver al bas unistio. Da nije njega Denver bi vodi bar 15 razlike. Covjek iz greske u gresku i Meloun ga uporno drzi na terenu. Ne razumijem zasto.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Pera Ždera
Ti stvarno mislis da su oni odgledali dve - tri Jokiceve utakmice u karijeri (Mega+Denver+Srbija)? Zato nam svaki dan drobe ovde o Skoli, Marku Gasolu (kojeg je Jokic vremenom naucio da puni), matorom Gasolu, o NBA 90-ih iako redom priznaju da NISU gledali tada NBA,...

Neverovatno je- Ma, APSURDNO je da bukvalno svojevoljno ne zele da gledaju ubedljivo najboljeg kosarkasa kojeg je nasa kosarka imala i izmisljaju sulude razloge (citaj: lazi) da ga ne gledaju i pljuju svaki dan...

Dragan RS

pre 1 godinu

Kada bi bio ocekivan brz ritam i u drugom poluvremenu gdje ce Jokic odigrati skoro citavu trecu i 7 zadnje, ovo moze da dodje 50 20 10 utakmica sto bilo istorijski.

76er

pre 1 godinu

jokic ubedljiiivo najbolji i defanzivac denvera, za nas koji gledamo svaku to je opste poznato, veceras svi mogu da se uvere kakvu alibi odbranu igraju svi i braun i marej bouns je posebna prica, rid igra kolike su mu mogucnosti meloun je kriv sto mu on igra, onaj beli braun na klupi jos najbolji defanzivac ali zalepio ga meloun za klupu. i ljudi se loze na bounsa, a takvih kao on prepune druge i trece petorke svih timova. opa izvede ga meloun a uveo iša, nadam se da ce ga u stilu ivanovica zakucati za klupu. mini alvarez udje i strpa im 4 trojke?!
(nba-86, 04. decembar 2022 22:17)

Nemoj tako, sada ce da dodje vince carter sa svežim analizama koje je pokupio od amera sa nekog od mnogih subreddita da ti objasni da to nije tako i da si ti, a i svi mi da smo "pojmaši" i da treba da slušamo njega kako vrti jedan te isti komentar na 256 vesti ovde.

nba-86

pre 1 godinu

i evo ga opet sav krvav, proslu je imao rez uzasan posred misice, sta sve trpi, da ovako jedan igrac vuce ceo tim toliko godina. i da uvek izgleda kao da je njemu jedino stalo da se nervira, svi ostali tako sangvinicno deluju

nba-86

pre 1 godinu

jokic ubedljiiivo najbolji i defanzivac denvera, za nas koji gledamo svaku to je opste poznato, veceras svi mogu da se uvere kakvu alibi odbranu igraju svi i braun i marej bouns je posebna prica, rid igra kolike su mu mogucnosti meloun je kriv sto mu on igra, onaj beli braun na klupi jos najbolji defanzivac ali zalepio ga meloun za klupu. i ljudi se loze na bounsa, a takvih kao on prepune druge i trece petorke svih timova. opa izvede ga meloun a uveo iša, nadam se da ce ga u stilu ivanovica zakucati za klupu. mini alvarez udje i strpa im 4 trojke?!

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 1 godinu

dajte bre ljudi ukucajte nba stream, hiljadu linkova, prenosi milion televizija...
(nba-86, 04. decembar 2022 21:42)

Nemam internet

nba-86

pre 1 godinu

+14 i ulazi bouns. mini alvarez dve trojke i ulaz preko brauna i bounsa... jokic savrsen 13-5-3 5/6 iz igre a i uhvatio je taj jedan promasaj i dao koš i bacanja 3/3

vasilije

pre 1 godinu

Joka dominira, ali i Malone dominira sa njegovim izmenama, nijedna postena akcija sa drugom postavom. Sve ide na silu, a DJ i Reed nisu igraci za NBA.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Nikola Jokic! ...svi kempovi, vince carteri i baroni ovog portala, gledajte i "uzivajte" :) Ah da, Pelikansi "nisu" merodavan protivnik (3ci tim zapada) ;)

А. Петров

pre 1 godinu

Види се да све екипе пре плеј-офа играју са 80% снаге у прве три четвртине. Мали је број изузетака. А онда одлука пада у четвртој четвртини.
Не могу играчи да издрже 70-80 утакмица у сезони са 100% уложене енергије.
Да не буде тако и вечерас

stefan nbg

pre 1 godinu

Gledam preko strima, nema tu problema, pitao sam da li neka televizija daje... svakako je bolje preko strima sa njihovim komentatorima, profesionalni su, delimicno nepristrasni..

tocka

pre 1 godinu

Jokić meša malter, zida i nosi pivo iz prodavnice, kao i obično, a ekipa gleda utakmicu.
Nego, imaju li ovi u NBA nekog higijeničara? Čini se da na svakoj novoj utakmici Jokić ima novu štraftu na telu. Evo upravo dok ovo pišem ide nova…

iki

pre 1 godinu

Jokić igra svoju MVP igru, Marej takodje odličan ali Jose Alvorado je u transu zato je rezultat ovakav. Čeka se u drugom par trojki KCP i Gordona uz nadam se pobedu i tripl dabl.

Alija Sirotanović

pre 1 godinu

Kakva je ovo košarka?!? Gde je odbrna! Sećam se ja 87. godine, kada su Bed Bojsi iz Detroita igrali protiv Nju Orleansa, tako čvrstu odbranu, da Šoun Kemp i Vins Karter nisu dali niti jedan poen! To su bila vremena...

sima slina

pre 1 godinu

Koliko poena prednosti treba Jokic da napravi da bi ova ciglana uspela da sacuva to? Za 5 minuta su 30:13 pretvorili u 34:36. Je l moguce da su stvarno toliko losi? Je l treba Jokic da umire svaku tekmu na terenu da bi oni ostvarili pobedu? U zivotu nisam video da se ovoliki panjevi slepaju na jednog igraca, ni u jednom sportu, a pratim sport jako jako dugo... Nestvarno zaista. Porter uzeo max ugovor nema ga vec 2 i po godine na parketu. Uboo 170 miliona za 15 dobrih utakmica u korona sezoni. Ugovor za zatvor celokupne uprave i stafa Denvera. Jokic ako hoce da pojuri prsten mora pod hitno da bezi od ove grupe gradjana.

realno

pre 1 godinu

Ljudi ovaj Jokic je nestvaran igrač. Neću trošiti riječi na inteligenciju, tehniku, odlučivanje. Mene impresionira njegova snaga, on se sprda sa Valančunasom. Čovekom koga Raduljica ne može pomeriti ni milimetar. On ga unosi kao neko dijete. A osjećaj za skok, neprevazidjen. On da hoće i da gura statistiku garantujem da bi imao Viltove brojeve. Nažalost previse pusta drugima. A onaj potez iza ledja, ta ove nostalgičare, haha. Čisto sumnjam da je ijedan centar ikada bio sposoban za ono.

John Pierremont

pre 1 godinu

(Alija Sirotanović, 04. decembar 2022 22:39)

Znam da si trol i da posle dođeš i gledaš koliko ti je ljudi repliciralo, ali nađi neki smisao u životu, pusti ostale da komentarišu, da se pročisti sekcija. Ajde da si kvalitetan trol, nego ni to ne radiš kako treba

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Glavu dajem da može Jokić svako veče da ide na 40+ poena kada bi želeo. Delom je i on 'kriv', nema tu sebičnost i bezobrazluk da uzima 25 suteva po meču. Istorija to neće pamtiti nažalost, kao da će neko znati i pričati koliko inteligentno je igrao, šteta

brka iz bloka

pre 1 godinu

gledam na nekom strimu. domaci komentator kaze - jokic trenutno dominira.
samo jedan podatak - na poluvremenu denver vodi 1 razlike a jokicev +/- je +15.
bez njega su smešni. ne kapiram onog malone-a, drzi se plana ko pijan plota, ne čita igru, kasni sa izmenama. druga petorka bi mu mozda i bila odbramena da DJ nije mrtva baba, ali u napadu doslovno nema ko da da koš. bouns ne moze vola da ubode.

beogradski

pre 1 godinu

Kakva je ovo košarka?!? Gde je odbrna! Sećam se ja 87. godine, kada su Bed Bojsi iz Detroita igrali protiv Nju Orleansa, tako čvrstu odbranu, da Šoun Kemp i Vins Karter nisu dali niti jedan poen! To su bila vremena...
(Alija Sirotanović, 4. decembar 2022 22:39)

Secam se te tekme, Le Bron sutirao 2/18 iz igre.

Aragorn

pre 1 godinu

Da li neka nasa televizija ovo prenosi? Bilo koja? Hvala unapred.
(Stefan bgd, 04. decembar 2022 21:21

Arena Premium 2, sigurno nije RTS

kocka2

pre 1 godinu

ako ova ekipa pelikansa ostane na okupu i zion i ingram ostanu zdravi, mogu da budu ozbiljni konkurenti za prsten.ovde ocekujem pobedu denvera

realno

pre 1 godinu

Ljudi ovaj Jokic je nestvaran igrač. Neću trošiti riječi na inteligenciju, tehniku, odlučivanje. Mene impresionira njegova snaga, on se sprda sa Valančunasom. Čovekom koga Raduljica ne može pomeriti ni milimetar. On ga unosi kao neko dijete. A osjećaj za skok, neprevazidjen. On da hoće i da gura statistiku garantujem da bi imao Viltove brojeve. Nažalost previse pusta drugima. A onaj potez iza ledja, ta ove nostalgičare, haha. Čisto sumnjam da je ijedan centar ikada bio sposoban za ono.

sima slina

pre 1 godinu

Koliko poena prednosti treba Jokic da napravi da bi ova ciglana uspela da sacuva to? Za 5 minuta su 30:13 pretvorili u 34:36. Je l moguce da su stvarno toliko losi? Je l treba Jokic da umire svaku tekmu na terenu da bi oni ostvarili pobedu? U zivotu nisam video da se ovoliki panjevi slepaju na jednog igraca, ni u jednom sportu, a pratim sport jako jako dugo... Nestvarno zaista. Porter uzeo max ugovor nema ga vec 2 i po godine na parketu. Uboo 170 miliona za 15 dobrih utakmica u korona sezoni. Ugovor za zatvor celokupne uprave i stafa Denvera. Jokic ako hoce da pojuri prsten mora pod hitno da bezi od ove grupe gradjana.

Drnch

pre 1 godinu

Dzemal Mari cesto demoralise celu ekipu i frustrira Jokica. Ima promasaje i izgubljene lopte u nizu i ne ume da stane. Sporiji je nego pre dve godine i sut mu je nekonstantan. Dok mu je Jokic postavljao blokove i igrao pik and rol, Mari je licio na kosarkasa. Ovo sad sto igra je suvi prosek dovoljan za 15 minuta po mecu i nista vise.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Marej 6/17iz igre, KCP 2/8 (od najboljeg trojkasa lige (procentualno, poslednjih par nestao sut)... Utisak celo vece da mimo Jokica, Gordona na silu uglavnom i BBrauna tu i tamo niko ne moze da postigne kos :(

Sve vreme razmisljam sta se desava sa fenomenalnim (u ovoj fazi, ruki sezoni) Kristijan Braunom i Nadjijem zadnjih par utakmica, gde li su... Vrv neke sitne povrede KAD ONO uvedeni zadnjih 1+ u igru = Meloun Meloun. Mali Alvorado te razvaljuje (38p sa klupe) ti ne igras sa defanzivno odlicnim igracem. Celo vece forsiranje veterana pored mlade i brze ekipe Pelikana dok ti omladina puna energije i idbrane greje klupu. Morbidno!

Jordan ubedljivo najgorih -19 na parketu. Dokle ce Denveru izmene za Jokica biti veterani??! Dal je toliko nemoguce imati nekog mladjeg rukija ili osrednjeg centra, normalnih godina, snage, brzine... Uvek veterani. Da je Zeke eksploatisan na vreme (mada uz totalno odsustvo osecaja za skok i nije bas za 5cu) do sada bi bio dosta korisniji igrac.

Smit + Rid + Jordan na parketu = potop Denvera. Bouns totalno pogubljen, ispresecan cestim povredama/bolestima u poslednje vreme - opravdano grejao klupu nakon katastrofalnih par min na parketu.

Jokic kosarkaski genije... Samo pokusati zamisliti njegovu frustraciju kada izadje iz igre u 1/4 pri 30:13 a vrati se na pocetku druge na 36:38... Toliko prosutog za samo 5 min njegovog sedenja na klupi. U nastavku opet vratio par puta rezultat ali pomenuto forsiranje veterana + ocajan sut i forsiranje Mareja = nemoguce za prevazici. Nikola u porazu od -15 sa +/- +2 i, sasvim normalno, 1 asistencijom od TD :) (svakako totalno nebitno u porazu, posebno ovakvom).

Meloun i njegov geronotoloski centar :(

Srpski Knin

pre 1 godinu

Kakva dva zakucavanja preko bucka od Martina.Znaci dva kucanja u top 10 ce biti ove godine.A bucko se i ne odvaja od zemlje.
(Mr_Melbourne, 4. decembar 2022 23:26)


Susjed nabio ti Bucko opasne komplekse. Samo njega komentarises.
Inače opet lazes, jedno zakucavanje nije bilo preko njega. Verovatno si slagao i za drugo.
32/16/9. Razvalio opet ;)

veliki strumf

pre 1 godinu

Невероватно је шугава екипа овај Денвер! Погледајте само расуло у 3/4! Све кошеве (90%) је дао Јокић, ови остали банзови, укључујући и Мареја не могу океан са брода да погоде! Ниједан шут са дистанце, 100 продатих лопти, расуло. А одбрану нико и не игра, примили су 10 куцања а и остали шутеви су били потпуно отворени.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Nikola Jokic! ...svi kempovi, vince carteri i baroni ovog portala, gledajte i "uzivajte" :) Ah da, Pelikansi "nisu" merodavan protivnik (3ci tim zapada) ;)

iki

pre 1 godinu

Preslikana utakmica Srbije i Italije. Jokić na svom nivou, Vasa (Marej) ne postoji, Spisu (Alvorado) pogadja odakle hoće. Utakmica iz lagane kontrole prelazi u lagani poraz.

nba-86

pre 1 godinu

jokic ubedljiiivo najbolji i defanzivac denvera, za nas koji gledamo svaku to je opste poznato, veceras svi mogu da se uvere kakvu alibi odbranu igraju svi i braun i marej bouns je posebna prica, rid igra kolike su mu mogucnosti meloun je kriv sto mu on igra, onaj beli braun na klupi jos najbolji defanzivac ali zalepio ga meloun za klupu. i ljudi se loze na bounsa, a takvih kao on prepune druge i trece petorke svih timova. opa izvede ga meloun a uveo iša, nadam se da ce ga u stilu ivanovica zakucati za klupu. mini alvarez udje i strpa im 4 trojke?!

BorisSrb

pre 1 godinu

Ovaj Mayer je katastrofa veceras. Unistio je Denver al bas unistio. Da nije njega Denver bi vodi bar 15 razlike. Covjek iz greske u gresku i Meloun ga uporno drzi na terenu. Ne razumijem zasto.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Glavu dajem da može Jokić svako veče da ide na 40+ poena kada bi želeo. Delom je i on 'kriv', nema tu sebičnost i bezobrazluk da uzima 25 suteva po meču. Istorija to neće pamtiti nažalost, kao da će neko znati i pričati koliko inteligentno je igrao, šteta

tocka

pre 1 godinu

Jokić meša malter, zida i nosi pivo iz prodavnice, kao i obično, a ekipa gleda utakmicu.
Nego, imaju li ovi u NBA nekog higijeničara? Čini se da na svakoj novoj utakmici Jokić ima novu štraftu na telu. Evo upravo dok ovo pišem ide nova…

Pera

pre 1 godinu

Kakva dva zakucavanja preko bucka od Martina.Znaci dva kucanja u top 10 ce biti ove godine.A bucko se i ne odvaja od zemlje.
@Mr_Melbourne
Martin se inace zove Trey Murphy III.
Kucanja su bila na Cancaru, mnogo hvaljen ovih dana, ali pokazao je zasto niko nije verovao u njega - dva puta Trey malo mrdne glavom kao da ce da sutne trojku, a Vlatko se primi, ovaj prodje pored njega, cistina do kosa, kucanje. Dva uzastopna napada ista greska, katastrofa.
Bucko je inace imao 16 skokova, ume on da skoci, ali u trenutku ova dva kucanja i cetiri faula - a tim bez njega ne moze (s njime i veceras u plusu, bez njega desetak minuta -19). Svaki pokusaj odbrane imao bi 90% sanse da zavrsi sa posterom i "and one".

DraganBorca

pre 1 godinu

Malone ima Brauna i Zekea odlicne defanzivce a on igra sa veteranima Smitom, Dzordanom i ovaj Rid smesan igrac. Nije mi jasan uopste. A zao mi Jokica ispada loš u odbrani a celu karijeru nema na krilom centru nekog visljeg igraca blokera🙄 Milsap bio 201, Gordon 203. Ja ne znam kako oni toliko godine ne shvataju da im najvise treba visoki bloker na cetvorci jer Gordon realno nista bolji defanzivac nije ni od Jokica, retko šta spreci 🙄

vasilije

pre 1 godinu

Joka dominira, ali i Malone dominira sa njegovim izmenama, nijedna postena akcija sa drugom postavom. Sve ide na silu, a DJ i Reed nisu igraci za NBA.

Nije samo Vlahovic kriv

pre 1 godinu

Prica se po Denveru da je Gordon mutio nesto sa Marejevom zenom, zato mu Marej ne dodaje, a Cancar sa KCPovom... Mutna su to posla

nba-86

pre 1 godinu

i evo ga opet sav krvav, proslu je imao rez uzasan posred misice, sta sve trpi, da ovako jedan igrac vuce ceo tim toliko godina. i da uvek izgleda kao da je njemu jedino stalo da se nervira, svi ostali tako sangvinicno deluju

veliki strumf

pre 1 godinu

И овај Малоун… џабе тражиш тајм ауте нон стоп кад ниси у стању да зауставиш овог прцољка Алварада… Лик убаци за сада 34 поена, 8 тројки, пуштају га самог, нит га ко јури, нит га ко чува… Скандалозни су НБА тренери који нису у стању да поставе одбрану на једном играчу, уз то врло просечном играчу!

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Pera Ždera
Ti stvarno mislis da su oni odgledali dve - tri Jokiceve utakmice u karijeri (Mega+Denver+Srbija)? Zato nam svaki dan drobe ovde o Skoli, Marku Gasolu (kojeg je Jokic vremenom naucio da puni), matorom Gasolu, o NBA 90-ih iako redom priznaju da NISU gledali tada NBA,...

Neverovatno je- Ma, APSURDNO je da bukvalno svojevoljno ne zele da gledaju ubedljivo najboljeg kosarkasa kojeg je nasa kosarka imala i izmisljaju sulude razloge (citaj: lazi) da ga ne gledaju i pljuju svaki dan...

Simo

pre 1 godinu

aman ovog Alvarada poterao šut sada i ko zna kada ponovo. Za nesreću Denvera, namesti se baš proti njih. Videćete kako već u sledećoj utakmici Portorikanac ne može ni bazen da pogodi.

nba-86

pre 1 godinu

bravo alvarado, ne pamtim da sam ikad cuo skandiranje cele hale u nba jednom igracu kao sad hozeu... i prosle je pravio probleme kampacu i morisu, nedraftovan igrac... covek sa prosekom od 8 poena ove sezone, strpa 38 denverovim bekovima. nmz ni da sanjas o tituli sa ovakvom defanzivnom petorkom kakvu ima denver, druga tek defanzivno ni ne postoji. ocekivao sam puno vise defanzivno od brauna i kcp, gordon moze da cuva brdo najopasnijih protivnickih igraca, ali retko koga i moze da sacuva. opasan tim pelikansi i jos bez ingrama igrali, gde da sakrijes ocajne denverove defanzivce, kad izadje petorka mekkalum, ingram, zajon, valancijunas i nebitno ko je peti jos, a onda sa klupe udje neki alvarado jos...

Pera

pre 1 godinu

Cela klupa Denvera: 18 poena
Alverado (sa klupe): 38 poena
Vise nego duplo!
Pre danasnje utakmice rekord mu je bio 23.
Jokic perfektna prva cetvrtine, izlazi pred kraj na +14, vraca se za pet minuta, tim gubi -2.
U jednom trenutku sut mu za dva 9-11, oba promasaja ofanzivni skok i kos!
Dva saigraca po $30M+, ali i da su kao MJ ne bi vredeli toliko s obzirom koliko malo igraju. Murej solira, sliuje, dve godine se vraca od povrede, MPJ bi morao puno da igra da nauci igricu (odbranu), a nece nikad sastaviti dva zdrava meseca.
Prvi put mi se cini da treba da ode: lepse je sa svojim timom nesto postici, ali kad ne ide ne ide. On ih uci timskoj, prelepoj igri, ali kad on izadje samo soliranje, glavu dole i juris na kos, ko da su svi Bartoni. Nema ko da vodi tim, Ish Smit ne zna, Bones i Marej bolje daju koseve nego sto razigravaju, vode ekipu.
Sve su glasniji glasovi da Malone ode, po meni osnovka zamerka mu je sto forsira starce.
Ako se pogledaju zarade, nije ni cudo sto im ne ide: AG ima $20M, KCP $14M, Brown $6.5M, to je u redu, ali vecito povredjeni dvojac odnese jos $63M, i za sve ostale ostane sica, svi dobro ispod $5M, to u NBA dobijaju oni koje niko nece al mora neko da igra, a koliko para, toliko i muzike.

Srdjan

pre 1 godinu

Kako ono? Ide Denver na titulu ove sezone.
Ide đavola. Denver je tim bez ideje i identiteta. Jokić uzeo pare, ali sa ovim timom neće uraditi ništa čitavu karijeru.

beogradski

pre 1 godinu

Kakva je ovo košarka?!? Gde je odbrna! Sećam se ja 87. godine, kada su Bed Bojsi iz Detroita igrali protiv Nju Orleansa, tako čvrstu odbranu, da Šoun Kemp i Vins Karter nisu dali niti jedan poen! To su bila vremena...
(Alija Sirotanović, 4. decembar 2022 22:39)

Secam se te tekme, Le Bron sutirao 2/18 iz igre.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Alvorado, igrac sa klupe, sezonskog proseka 8.7p, za 26 min vcrs 38 poena = velika istina o Dzamalu Mareju (i odbrani bekova Denvera)!

76er

pre 1 godinu

jokic ubedljiiivo najbolji i defanzivac denvera, za nas koji gledamo svaku to je opste poznato, veceras svi mogu da se uvere kakvu alibi odbranu igraju svi i braun i marej bouns je posebna prica, rid igra kolike su mu mogucnosti meloun je kriv sto mu on igra, onaj beli braun na klupi jos najbolji defanzivac ali zalepio ga meloun za klupu. i ljudi se loze na bounsa, a takvih kao on prepune druge i trece petorke svih timova. opa izvede ga meloun a uveo iša, nadam se da ce ga u stilu ivanovica zakucati za klupu. mini alvarez udje i strpa im 4 trojke?!
(nba-86, 04. decembar 2022 22:17)

Nemoj tako, sada ce da dodje vince carter sa svežim analizama koje je pokupio od amera sa nekog od mnogih subreddita da ti objasni da to nije tako i da si ti, a i svi mi da smo "pojmaši" i da treba da slušamo njega kako vrti jedan te isti komentar na 256 vesti ovde.

Arm

pre 1 godinu

Koliko pisanja ovih dana za psovku piksija a vidjeli smo sad koje psovke je koristio Meloun u direktnoj komunikaciji za sudijom tj. sutkinjom jer je žena. Što se tiče utakmice opet ne mogu vjerovati da Meloun tvrdoglavo ne odstupa od svog načina vodjenja ekipe.
Vidi da niko ništa ne pogadja , odbrana nikakva i malog Krisa Brauna ni ne pokuša uvesti ili Nadjija pa da vidi mogu li oni šta promijeniti.

nba-86

pre 1 godinu

rasulo, protivnik u s vakoj sam na trojci i daje je, kod ovih niko nista, cancar 0/5, marej 5/15, kcp 1/6. nemam reci kakve serije denver dozvoljava

beograd011

pre 1 godinu

Cim je Portorikanac nista mu ne verujem i ] pitam se na cemu je bio! Zasto rezerva kad ovako ubija dno mrezice svakim sutem za trojku! Kako Denver godinama ne moze da nadje jednog ubojitog trojkasa!? Evo Bogi je slobodan,Lejkers je zainteresovan,a mogu ladno da ponude po svim americkim komentarima super talentovanog MPJ za njega i pride jos dvojicu koji su zalutali u Denver!Taman pomislis sjajan izbor, vracaju se dvojica koja nisu omirisali barut citavu godinu,otkacili Bartona i omalene Montija i Fakua kad ono Marej opet ne konstantan,dok MPJ po starom malo-malo pa povredjen! Svi ciste rostere samo Denver ostavlja promasaje za velike pare i pritom se otarasi neke koje svaki tim promisljeno kupi!Bouns i ostala boranija dovedena bez ikakvog rezona jer si imao bolje,pa ispada da je jedino dovoden Gordon! Posebna prica je trener Meloun sa svojim uobicajenim sablonima prva/druga postava! Unistice i ove godine Nadjija i belog Brauna,jer toplo /hladno igranje ubija svakog talenta! Koliko god mu se pripisuje da je on "otkrio" Jokica svi u Denveru ce vam reci da je to zasluzan bivsi GM Karnisovas! Uostalom svi americki komentatori vide da bez Jokica u timu nema uspeha uopste, a poceli da izbacuju procente ne samo kad ne igra utakmicu vec i utakmice na kojim je u igri!Katastrofalno bez njega a sa njim pokazuje odnos 8% bez a 54% kad je na terenu!Da za 3 poslednje godine MM nije naucio kako da koristi Jokica stavlja ga u polozaj neznalice.Gleda li on kako Sakramento koristi Sabonisa?

kocka2

pre 1 godinu

ako ova ekipa pelikansa ostane na okupu i zion i ingram ostanu zdravi, mogu da budu ozbiljni konkurenti za prsten.ovde ocekujem pobedu denvera

stefan nbg

pre 1 godinu

Gledam preko strima, nema tu problema, pitao sam da li neka televizija daje... svakako je bolje preko strima sa njihovim komentatorima, profesionalni su, delimicno nepristrasni..

Aragorn

pre 1 godinu

Da li neka nasa televizija ovo prenosi? Bilo koja? Hvala unapred.
(Stefan bgd, 04. decembar 2022 21:21

Arena Premium 2, sigurno nije RTS

box

pre 1 godinu

@operativac

Pa sta je sport nego zabava za mase? I to finale svetskog prvenstva je zabava za mase kao i utakmica Den - Nop ili prvo kolo evrokupa.

brka iz bloka

pre 1 godinu

gledam na nekom strimu. domaci komentator kaze - jokic trenutno dominira.
samo jedan podatak - na poluvremenu denver vodi 1 razlike a jokicev +/- je +15.
bez njega su smešni. ne kapiram onog malone-a, drzi se plana ko pijan plota, ne čita igru, kasni sa izmenama. druga petorka bi mu mozda i bila odbramena da DJ nije mrtva baba, ali u napadu doslovno nema ko da da koš. bouns ne moze vola da ubode.

sve je relativno

pre 1 godinu

Da ima s kim da igra, Jokic bi ima trpl dabl prosjek u sezoni jer stalmo mu nedostaje 1, 2 asistencije jer njegovi saigraci massju otvorene suteve kad im napravi prostor i kad ga udvajaju, konstantno masaju. Sa malo boljim suterima bi ima svaku utakmicu tripl dabl i Denver bi bio prvi.
(BorisSrb, 05. decembar 2022 07:39)

Konstantno, šta rade? Mašaju? Majko mila, ko sve komentariše.

nba-86

pre 1 godinu

+14 i ulazi bouns. mini alvarez dve trojke i ulaz preko brauna i bounsa... jokic savrsen 13-5-3 5/6 iz igre a i uhvatio je taj jedan promasaj i dao koš i bacanja 3/3

Tex Willer

pre 1 godinu

Ovo je Jokiću zvanično 39. utakmica da mu fali poen, skok ili asistencija.
(Nem, 5. decembar 2022 08:16)
Hvala ti upravo me to zanimalo. Prosto neverovatno . Da je imao pola od toga već bi bio preko 100 tripl dablova ili kako se već piše.

BorisSrb

pre 1 godinu

Ovaj Mayer je katastrofa veceras. Da nije njega Denver bi vodi bar 15 razlike. Covjek iz greske u gresku i Meloun ga uporno drzi na terenu. Ne razumijem zasto.

Operativac

pre 1 godinu

Zabava za mase, razumem da pratimo play off, final4, SP, EP, olimpijadu ali da neko sedi kuci i gleda tipa Denver - New Orleans totalno nebitnu utakmicu gde rezultat ne vredi ama nista…a u medjuvremenu nam pokradose drzave i sve sto valja. Svaka im cast sta su uspeli da urade ljudima

znanje-imanje

pre 1 godinu

Hose Alvarado? Ugovor 1,5M, šuteva 19, poena 38.
Džamal Mari ugovor isto 1,5 M, samo još i 30 miliona pride. Šuteva 17 poena 18.
Jokić je izgleda zaista bio bolestan. Jedva diše a promašio je 4 slobodna, dakle to je to, fali kondicija. Nije mogao da dobije sam, iako je vešto izbacio Valunčionasa. Ali trener koji uporno i kad mu ne ide forsira razigravanje Marija je mrak. Kad su ove utakmice gde se vidi umor putovanja, geocentar koordinacije ne radi, tim pada u 2. poluvremenu - zato postoji trener. Da razbija ritam utakmice, rotira mnogo igrača, izvede neku uvežbanu akciju koju ovi bez Jokića nemaju ni jednu. Onaj simpa trener skoro dječarac mu je prodao ne jednom nego dvaput "iznenađenje" da nakon njegovog tajm-auta zaigra zonu u odbrani. I igrači Denvera pojma nemaju šta onda treba da se radi. Nije mu palo napamet da počne sa Nađijem ili Čančarom, da prvo njih žrtvuje na Zionu. Na kraju je - na zaista i loše suđenje - reagovao. Ali impulsivno, prekasno, pa izbačen, umesto da je scenu napravio kad treba, 10 minuta ranije.
Nikola je mislim bio toliko iznerviran da je skoro hteo da izađe s terena. Ali sam je kriv. Imao je dosad prethodne 3 sezone da organizuje stealth sabotažu i nizom poraza iznudi otkaz treneru. Još nije kasno za to.

Mirko

pre 1 godinu

Dva potpuno razlicita poluvremena Denvera.Koliko su odlicno igrali u prve dve cetvrtine,toliko su lose odigrali poslednje dve.Orleansi su ozbiljna ekipa,imaju sada 9-2 u poslednjih 11 utakmica.Ekipa ima 6-7 sjajnih kosarkasa,plus jos 2-jicu sa klupe.Tesko ih je dobiti kada im krene.Zato je Denver krenuo silovito na startu da naprave nekakvu razliku,znali su da nece moci citavu utakmicu drzati pod kontrolom.Na kraju ih je stigao i umor,dekoncentrisanost a domaci su igrali zestoko,tukli i po usima.Bilo je tu i faulova,bar 7-8 koji nisu svirani u korist Denvera.Po ko zna koji put se pokazalao da je Denver kratak.Osim Jokica,Gordona,Portera i Mareja koji trazi formu posle duge pauze,ekipa nema jacu drugu postavu,jacu klupu.Ipak,ne treba nakon ove utakmice gledati sve crno.Denver je do ove utakmice bio drugi na tabeli u svojoj diviziji.Nije to ni malo a ni slucajno.Bice jos mnogo i dobijenih i izgubljenih utakmica.Duga je sezona.Pogledajmo recimo gde su na tabeli sampioni (Golden Stejt)...Moze Denver mnogo bolje i sa ovom ekipom a vec su napravili odlican rezultat ove sezone.U svakom slucaju nedostaje im jos jedan dobar centar i jedan bek-suter.Portorikanac je prelomio utakmicu i svaka mu cast na odigranom.Ali to treba uraditi gotovo svako vece a to je tesko.Prosek ove sezone mu je 8 koseva po utakmici,pre neko vece imao je samo 4 kosa.Veceras ga je krenulo i to je to.Ali su uigrana ekipa.Boston,Milvoki,Finiks i Nju Orleans su do sada najvise pokazali.Denver je peti.

John Pierremont

pre 1 godinu

(Alija Sirotanović, 04. decembar 2022 22:39)

Znam da si trol i da posle dođeš i gledaš koliko ti je ljudi repliciralo, ali nađi neki smisao u životu, pusti ostale da komentarišu, da se pročisti sekcija. Ajde da si kvalitetan trol, nego ni to ne radiš kako treba

iskreno

pre 1 godinu

Bilo mi je dovoljno par minuta treće četvrtine da odgledam, da vidim da će izgubiti utakmicu. Užasan odnos prema igri, kao da ih mrzi da igraju. Tu sam i prekinuo gledanje. Dva napada zaredom bacaju Jokiću neke neuhvatljive lopte, nerezonski šutevi - dovoljno da shvatim u kom pravcu ide utakmica.

Huan Hose Korbalan

pre 1 godinu

Odlično počeli (+14), izađu Mari i Jokić i za tri minuta ekipa na parketu napravi minus od 10 poena, ali što je još neverovatnije Meluon nastavlja sa istom postavom i izgubila se tečna igra. Denver je loše igrao odbranu u drugom poluvremenu ali i još lošije od toga šutirao, ništa nisu mogli da ubace. Jokić i pored solidnog učinka nekako je ostavio prosečan utisak, Mari predugo drži loptu i nema neku ideju za proigravanje ako izgubi dribling, mnogo izgubljenih lopti, bezidejna igra, ma mučno ih je bilo gledati. Nisu Pelikansi bili toliko dobri koliko im je Denver pomogao svojom lošom igrom. Ništa od Denvera ni ove sezone, oni jednostavno ne rastu kao ekipa već tavore na istom nivou.

Mare

pre 1 godinu

I šta kažete? Da hoće, Jokić bi imao Čemberlenove brojke? Jeste,jeste kao što bi i naši fudbaleri postali prvaci sveta,samo da hoće...Kakve sve gluposti čovek neće pročitati ovde...Za početak,nek uzme prsten a posle ćemo videti...

lukadoncic77

pre 1 godinu

Zašto ljudi pricate neistine??
Jokic je izasao u 1/4 na +11 i vratio se na -2.
U 3/4 nije izasao na + 10, nego na -9. Dakle do tada u 3/4 bio duboko u minusu.
A sada vidite njegov ucinak u 4/4. Koliko poena i koliko izgubljenih lopti??
Da naravno, nije on glavni krivac za poraz. Ali ljudi, Pogledajte njegovu igru u 4/4. Pasivan i ne efikasan. Gubi lopte, loš u odbrani.
I... Zašto ne igra kao u 1/4?
Zasto nije ono "daj mi loptu i makni se"?
Mnogo puta se pitam koju utakmicu gledaju "znalci" ovde.
Ovu su izgubili zbog Alvarada i previše izgubljenih lopti.
A drugo... Mislim da, kad nema Portera, Maloun ne može igrati ili bez Mareja i Jokare na parketu. Kada je Hajlend dobar, onda da... Ali Danas nikako ne.

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 1 godinu

dajte bre ljudi ukucajte nba stream, hiljadu linkova, prenosi milion televizija...
(nba-86, 04. decembar 2022 21:42)

Nemam internet

iki

pre 1 godinu

Jokić igra svoju MVP igru, Marej takodje odličan ali Jose Alvorado je u transu zato je rezultat ovakav. Čeka se u drugom par trojki KCP i Gordona uz nadam se pobedu i tripl dabl.

76er

pre 1 godinu

Bilo je 00:20 kada sam usao ovde prvi put a inace gledao sam drugo poluvreme. Prozvan sam od strane 5,6 pojmasa,sto dovoljno govori koliko sam im usao u glavu. E sad da vidimo kako to izgleda kad Jokic ne igra i onda udje a Denver igra bolje,prosto New Orleans tad prestane da sipa trojke jer se plase sto Jokic stoji pod kosem? @76er po obicaju lupeta gluposti i nabacuje da slusam americke analiticare koje ja nigde ne pratim niti konstantujem i od nikog ne kradem misljenja niti kopiram bilo koga. Procitao sam da se desio neki pas iza ledja od strane bivseg prirodnog pleja Jokica i kazu da ne veruju da je neki centar to uradio? Malo samo trebas da vratis i pogledas koliko je paseva iz trka iza ledja bacao Pau Gasol,da ne pricam o Chrisu Weberu..jedan od najboljih paseva iza ledja u istoriji delo je Charles Barklija a Bil Wolton je to radio kad vecina nas ovde nije bilo rodjeno. Dakle Pero Zdero opet si potrcao pred rudu da me prozoves a izgubio si tekmu ihh,dakle propustio sam Show Nikole Jokica u prvoj cetvrtini,ali posto utakmica traje 4 cetvrtine uspeo sam da uhvatih show Josea Alvarada? Najjaci su ovi sto pominju inteligenciju Jokica a on ustvari masivniji i jaci od svih svojih cuvara i to je najveci razlog njegove dominacije nad njima i laganog pravljenja prostora. Dakle imao bi 40+poena,Wiltove brojeve,sve da hoce? Pa mislim da bi hteo al kad mu dusa ne bi bila u nosu i kad bi bio spreman i brz kao Wilt?
(vince carter, 05. decembar 2022 10:04)

Vidis moze biti to, mada moze biti i to da te prozivamo jer si paljevina, a to si ponovo dokazao ovako opsirnim odgovorom. :)

Proka

pre 1 godinu

Ono sto izdvaja Jokica su procenti suta. Ako uporedite procente suta drugih glavnih igraca ekipa videcete razliku. To sto on ne ide na 50+ poena ima veze sa time da se igraci moraju razigrati i steci rutinu. Bez toge u PO nemaju sta da traze. Vec smo videli u dve sezone kako to izgleda kada Jokic uzima sve na sebe. Do PO ide nekako a onda udri i samaraj Jokica jer niko drugi nema blage veze. Od tog nema nista u PO.

А. Петров

pre 1 godinu

Види се да све екипе пре плеј-офа играју са 80% снаге у прве три четвртине. Мали је број изузетака. А онда одлука пада у четвртој четвртини.
Не могу играчи да издрже 70-80 утакмица у сезони са 100% уложене енергије.
Да не буде тако и вечерас

Alija Sirotanović

pre 1 godinu

Kakva je ovo košarka?!? Gde je odbrna! Sećam se ja 87. godine, kada su Bed Bojsi iz Detroita igrali protiv Nju Orleansa, tako čvrstu odbranu, da Šoun Kemp i Vins Karter nisu dali niti jedan poen! To su bila vremena...

BorisSrb

pre 1 godinu

Da ima s kim da igra, Jokic bi ima trpl dabl prosjek u sezoni jer stalmo mu nedostaje 1, 2 asistencije jer njegovi saigraci massju otvorene suteve kad im napravi prostor i kad ga udvajaju, konstantno masaju. Sa malo boljim suterima bi ima svaku utakmicu tripl dabl i Denver bi bio prvi.

Veliki brat

pre 1 godinu

Samo vi hvalite Jokića, u odbrani je, ako ne želi da napravi faul, kao bandera, niži od njega zakucavaju dok ih on samo isprati pogledom.

Evo, bio izjednačen rezultat, sad je 82:75 za Nju Orleans.

air jordan

pre 1 godinu

Bucko je inace imao 16 skokova, ume on da skoci, ali u trenutku ova dva kucanja i cetiri faula - a tim bez njega ne moze (s njime i veceras u plusu, bez njega desetak minuta -19). Svaki pokusaj odbrane imao bi 90% sanse da zavrsi sa posterom i "and one".
(Pera, 05. decembar 2022 03:36)

Cancar je ispao na fintu, a pod kosem te ceka centar koji ako ti zalepi bananu ti vise ne Ides na ulaz, ali nas Konjusar kao i u reprezentaciji pokazuje zašto je jedan od najboljih odbrambenih kosarkasa na svetu :) Protiv onog Litvanca koji je kvalitet ABA lige, i moja baba bi ubacila 10 poena. To + - je validno kad osvoji nesto u svom životu, ovako za diplome ne pomaze.. Bucko nikad nista nece osvojiti, zato sto nema kvalitet.

Kemp

pre 1 godinu

Pola asistencija nisu asistencije.
Valanciunas ne zna da igra odbranu i sklanja se samo, Jokic daje gomilu laganih poena.
Sve to lepo izgleda, ali to je vise zbog losih odbrana, nego nekog umeca Jokica.
U odbrani Jokic svaki put kasni i prakticno igrac manje na terenu.
Sve u svemu Denver sa Jokicem kao centralnom figurom ne izgleda kao ozbiljan tim i igraju svaku utakmicu na 100% snage, dok protivnici igraju na 50% i opet ih lagano pobedjuju.
Drugi krug im je opet najvisi domet i metla kao po obicaju.

Dragan RS

pre 1 godinu

Kada bi bio ocekivan brz ritam i u drugom poluvremenu gdje ce Jokic odigrati skoro citavu trecu i 7 zadnje, ovo moze da dodje 50 20 10 utakmica sto bilo istorijski.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Jokara je u prve dve cetvrtine bio nezaustavljiv i agresivan i delovalo je da ide na 50+ a onda se u nastavku ugasio.
U cetvrtoj cetvrtini su se igraci Denvera takmicili ko ce da bude gori igrac na parketu.
Tako da jeste Jokic bio maestralan ali samo do poluvremena posle toga se i on uklopio u sivilo.
Mada kada onako pomahnita neki igrac koji za celu sezonu ne pogodi 30 trojki a sada na jednoj 8 onda je teško pobediti.
Nije samo što je tako pogadjao vec je svojom energijom digao ceo tim,navijace koji su bukvalno poludeli od oduševljenja tako da je poraz Denvera bio neminovan.

vince carter

pre 1 godinu

Bilo je 00:20 kada sam usao ovde prvi put a inace gledao sam drugo poluvreme. Prozvan sam od strane 5,6 pojmasa,sto dovoljno govori koliko sam im usao u glavu. E sad da vidimo kako to izgleda kad Jokic ne igra i onda udje a Denver igra bolje,prosto New Orleans tad prestane da sipa trojke jer se plase sto Jokic stoji pod kosem🙈 @76er po obicaju lupeta gluposti i nabacuje da slusam americke analiticare koje ja nigde ne pratim niti konstantujem i od nikog ne kradem misljenja niti kopiram bilo koga. Procitao sam da se desio neki pas iza ledja od strane bivseg prirodnog pleja Jokica i kazu da ne veruju da je neki centar to uradio🤣 Malo samo trebas da vratis i pogledas koliko je paseva iz trka iza ledja bacao Pau Gasol,da ne pricam o Chrisu Weberu..jedan od najboljih paseva iza ledja u istoriji delo je Charles Barklija a Bil Wolton je to radio kad vecina nas ovde nije bilo rodjeno. Dakle Pero Zdero opet si potrcao pred rudu da me prozoves a izgubio si tekmu ihh,dakle propustio sam Show Nikole Jokica u prvoj cetvrtini,ali posto utakmica traje 4 cetvrtine uspeo sam da uhvatih show Josea Alvarada🙈 Najjaci su ovi sto pominju inteligenciju Jokica a on ustvari masivniji i jaci od svih svojih cuvara i to je najveci razlog njegove dominacije nad njima i laganog pravljenja prostora. Dakle imao bi 40+poena,Wiltove brojeve,sve da hoce? Pa mislim da bi hteo al kad mu dusa ne bi bila u nosu i kad bi bio spreman i brz kao Wilt🤷

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Meloun je izgubio utakmicu sinoc u prvoj cetvrtini izvodjenjem Jokica iz igre pri 30:21. Za dva min je bilo 31:28. I prosto ne kapiram coveka, mogli su da ih samelju i ubiju zelju za pobedom u toj prvoj cetvrtini ali neee, kod Melouna mora sve da se igra sablonski. E zato nikad od njega trener!

Antivegetarijanac

pre 1 godinu

Ono kad nba komentarisu likovi pa lupaju imena Mayer, Alvarez itd..... I jos nazivaju profesionalce u tom sportu neznalicama. Bitno da je njihov najbolji iako u odbrani pravi 2 koraka po napadu protivnika u prosjeku. Ishajpovani Okafor iz File !

Tomislav

pre 1 godinu

Da li neko moze da mi kaze kako da se nadovezem sa svojim komentarom na vec neciji komentar?
Veliki pozdrav za sve ljubitelje sporta, kosarke i NBA lige.

air jordan

pre 1 godinu

Bucko je inace imao 16 skokova, ume on da skoci, ali u trenutku ova dva kucanja i cetiri faula - a tim bez njega ne moze (s njime i veceras u plusu, bez njega desetak minuta -19). Svaki pokusaj odbrane imao bi 90% sanse da zavrsi sa posterom i "and one".
(Pera, 05. decembar 2022 03:36)

Cancar je ispao na fintu, a pod kosem te ceka centar koji ako ti zalepi bananu ti vise ne Ides na ulaz, ali nas Konjusar kao i u reprezentaciji pokazuje zašto je jedan od najboljih odbrambenih kosarkasa na svetu :) Protiv onog Litvanca koji je kvalitet ABA lige, i moja baba bi ubacila 10 poena. To + - je validno kad osvoji nesto u svom životu, ovako za diplome ne pomaze.. Bucko nikad nista nece osvojiti, zato sto nema kvalitet.

Mare

pre 1 godinu

I šta kažete? Da hoće, Jokić bi imao Čemberlenove brojke? Jeste,jeste kao što bi i naši fudbaleri postali prvaci sveta,samo da hoće...Kakve sve gluposti čovek neće pročitati ovde...Za početak,nek uzme prsten a posle ćemo videti...

Alija Sirotanović

pre 1 godinu

Kakva je ovo košarka?!? Gde je odbrna! Sećam se ja 87. godine, kada su Bed Bojsi iz Detroita igrali protiv Nju Orleansa, tako čvrstu odbranu, da Šoun Kemp i Vins Karter nisu dali niti jedan poen! To su bila vremena...

vince carter

pre 1 godinu

Bilo je 00:20 kada sam usao ovde prvi put a inace gledao sam drugo poluvreme. Prozvan sam od strane 5,6 pojmasa,sto dovoljno govori koliko sam im usao u glavu. E sad da vidimo kako to izgleda kad Jokic ne igra i onda udje a Denver igra bolje,prosto New Orleans tad prestane da sipa trojke jer se plase sto Jokic stoji pod kosem🙈 @76er po obicaju lupeta gluposti i nabacuje da slusam americke analiticare koje ja nigde ne pratim niti konstantujem i od nikog ne kradem misljenja niti kopiram bilo koga. Procitao sam da se desio neki pas iza ledja od strane bivseg prirodnog pleja Jokica i kazu da ne veruju da je neki centar to uradio🤣 Malo samo trebas da vratis i pogledas koliko je paseva iz trka iza ledja bacao Pau Gasol,da ne pricam o Chrisu Weberu..jedan od najboljih paseva iza ledja u istoriji delo je Charles Barklija a Bil Wolton je to radio kad vecina nas ovde nije bilo rodjeno. Dakle Pero Zdero opet si potrcao pred rudu da me prozoves a izgubio si tekmu ihh,dakle propustio sam Show Nikole Jokica u prvoj cetvrtini,ali posto utakmica traje 4 cetvrtine uspeo sam da uhvatih show Josea Alvarada🙈 Najjaci su ovi sto pominju inteligenciju Jokica a on ustvari masivniji i jaci od svih svojih cuvara i to je najveci razlog njegove dominacije nad njima i laganog pravljenja prostora. Dakle imao bi 40+poena,Wiltove brojeve,sve da hoce? Pa mislim da bi hteo al kad mu dusa ne bi bila u nosu i kad bi bio spreman i brz kao Wilt🤷

Kemp

pre 1 godinu

Pola asistencija nisu asistencije.
Valanciunas ne zna da igra odbranu i sklanja se samo, Jokic daje gomilu laganih poena.
Sve to lepo izgleda, ali to je vise zbog losih odbrana, nego nekog umeca Jokica.
U odbrani Jokic svaki put kasni i prakticno igrac manje na terenu.
Sve u svemu Denver sa Jokicem kao centralnom figurom ne izgleda kao ozbiljan tim i igraju svaku utakmicu na 100% snage, dok protivnici igraju na 50% i opet ih lagano pobedjuju.
Drugi krug im je opet najvisi domet i metla kao po obicaju.

Veliki brat

pre 1 godinu

Samo vi hvalite Jokića, u odbrani je, ako ne želi da napravi faul, kao bandera, niži od njega zakucavaju dok ih on samo isprati pogledom.

Evo, bio izjednačen rezultat, sad je 82:75 za Nju Orleans.

Operativac

pre 1 godinu

Zabava za mase, razumem da pratimo play off, final4, SP, EP, olimpijadu ali da neko sedi kuci i gleda tipa Denver - New Orleans totalno nebitnu utakmicu gde rezultat ne vredi ama nista…a u medjuvremenu nam pokradose drzave i sve sto valja. Svaka im cast sta su uspeli da urade ljudima

realno

pre 1 godinu

Ljudi ovaj Jokic je nestvaran igrač. Neću trošiti riječi na inteligenciju, tehniku, odlučivanje. Mene impresionira njegova snaga, on se sprda sa Valančunasom. Čovekom koga Raduljica ne može pomeriti ni milimetar. On ga unosi kao neko dijete. A osjećaj za skok, neprevazidjen. On da hoće i da gura statistiku garantujem da bi imao Viltove brojeve. Nažalost previse pusta drugima. A onaj potez iza ledja, ta ove nostalgičare, haha. Čisto sumnjam da je ijedan centar ikada bio sposoban za ono.

Nije samo Vlahovic kriv

pre 1 godinu

Prica se po Denveru da je Gordon mutio nesto sa Marejevom zenom, zato mu Marej ne dodaje, a Cancar sa KCPovom... Mutna su to posla

Antivegetarijanac

pre 1 godinu

Ono kad nba komentarisu likovi pa lupaju imena Mayer, Alvarez itd..... I jos nazivaju profesionalce u tom sportu neznalicama. Bitno da je njihov najbolji iako u odbrani pravi 2 koraka po napadu protivnika u prosjeku. Ishajpovani Okafor iz File !

kocka2

pre 1 godinu

ako ova ekipa pelikansa ostane na okupu i zion i ingram ostanu zdravi, mogu da budu ozbiljni konkurenti za prsten.ovde ocekujem pobedu denvera

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 1 godinu

dajte bre ljudi ukucajte nba stream, hiljadu linkova, prenosi milion televizija...
(nba-86, 04. decembar 2022 21:42)

Nemam internet

DraganBorca

pre 1 godinu

Malone ima Brauna i Zekea odlicne defanzivce a on igra sa veteranima Smitom, Dzordanom i ovaj Rid smesan igrac. Nije mi jasan uopste. A zao mi Jokica ispada loš u odbrani a celu karijeru nema na krilom centru nekog visljeg igraca blokera🙄 Milsap bio 201, Gordon 203. Ja ne znam kako oni toliko godine ne shvataju da im najvise treba visoki bloker na cetvorci jer Gordon realno nista bolji defanzivac nije ni od Jokica, retko šta spreci 🙄

Srpski Knin

pre 1 godinu

Kakva dva zakucavanja preko bucka od Martina.Znaci dva kucanja u top 10 ce biti ove godine.A bucko se i ne odvaja od zemlje.
(Mr_Melbourne, 4. decembar 2022 23:26)


Susjed nabio ti Bucko opasne komplekse. Samo njega komentarises.
Inače opet lazes, jedno zakucavanje nije bilo preko njega. Verovatno si slagao i za drugo.
32/16/9. Razvalio opet ;)

Pera Ždera

pre 1 godinu

Marej 6/17iz igre, KCP 2/8 (od najboljeg trojkasa lige (procentualno, poslednjih par nestao sut)... Utisak celo vece da mimo Jokica, Gordona na silu uglavnom i BBrauna tu i tamo niko ne moze da postigne kos :(

Sve vreme razmisljam sta se desava sa fenomenalnim (u ovoj fazi, ruki sezoni) Kristijan Braunom i Nadjijem zadnjih par utakmica, gde li su... Vrv neke sitne povrede KAD ONO uvedeni zadnjih 1+ u igru = Meloun Meloun. Mali Alvorado te razvaljuje (38p sa klupe) ti ne igras sa defanzivno odlicnim igracem. Celo vece forsiranje veterana pored mlade i brze ekipe Pelikana dok ti omladina puna energije i idbrane greje klupu. Morbidno!

Jordan ubedljivo najgorih -19 na parketu. Dokle ce Denveru izmene za Jokica biti veterani??! Dal je toliko nemoguce imati nekog mladjeg rukija ili osrednjeg centra, normalnih godina, snage, brzine... Uvek veterani. Da je Zeke eksploatisan na vreme (mada uz totalno odsustvo osecaja za skok i nije bas za 5cu) do sada bi bio dosta korisniji igrac.

Smit + Rid + Jordan na parketu = potop Denvera. Bouns totalno pogubljen, ispresecan cestim povredama/bolestima u poslednje vreme - opravdano grejao klupu nakon katastrofalnih par min na parketu.

Jokic kosarkaski genije... Samo pokusati zamisliti njegovu frustraciju kada izadje iz igre u 1/4 pri 30:13 a vrati se na pocetku druge na 36:38... Toliko prosutog za samo 5 min njegovog sedenja na klupi. U nastavku opet vratio par puta rezultat ali pomenuto forsiranje veterana + ocajan sut i forsiranje Mareja = nemoguce za prevazici. Nikola u porazu od -15 sa +/- +2 i, sasvim normalno, 1 asistencijom od TD :) (svakako totalno nebitno u porazu, posebno ovakvom).

Meloun i njegov geronotoloski centar :(

BorisSrb

pre 1 godinu

Da ima s kim da igra, Jokic bi ima trpl dabl prosjek u sezoni jer stalmo mu nedostaje 1, 2 asistencije jer njegovi saigraci massju otvorene suteve kad im napravi prostor i kad ga udvajaju, konstantno masaju. Sa malo boljim suterima bi ima svaku utakmicu tripl dabl i Denver bi bio prvi.

sima slina

pre 1 godinu

Koliko poena prednosti treba Jokic da napravi da bi ova ciglana uspela da sacuva to? Za 5 minuta su 30:13 pretvorili u 34:36. Je l moguce da su stvarno toliko losi? Je l treba Jokic da umire svaku tekmu na terenu da bi oni ostvarili pobedu? U zivotu nisam video da se ovoliki panjevi slepaju na jednog igraca, ni u jednom sportu, a pratim sport jako jako dugo... Nestvarno zaista. Porter uzeo max ugovor nema ga vec 2 i po godine na parketu. Uboo 170 miliona za 15 dobrih utakmica u korona sezoni. Ugovor za zatvor celokupne uprave i stafa Denvera. Jokic ako hoce da pojuri prsten mora pod hitno da bezi od ove grupe gradjana.

Srdjan

pre 1 godinu

Kako ono? Ide Denver na titulu ove sezone.
Ide đavola. Denver je tim bez ideje i identiteta. Jokić uzeo pare, ali sa ovim timom neće uraditi ništa čitavu karijeru.

lukadoncic77

pre 1 godinu

Zašto ljudi pricate neistine??
Jokic je izasao u 1/4 na +11 i vratio se na -2.
U 3/4 nije izasao na + 10, nego na -9. Dakle do tada u 3/4 bio duboko u minusu.
A sada vidite njegov ucinak u 4/4. Koliko poena i koliko izgubljenih lopti??
Da naravno, nije on glavni krivac za poraz. Ali ljudi, Pogledajte njegovu igru u 4/4. Pasivan i ne efikasan. Gubi lopte, loš u odbrani.
I... Zašto ne igra kao u 1/4?
Zasto nije ono "daj mi loptu i makni se"?
Mnogo puta se pitam koju utakmicu gledaju "znalci" ovde.
Ovu su izgubili zbog Alvarada i previše izgubljenih lopti.
A drugo... Mislim da, kad nema Portera, Maloun ne može igrati ili bez Mareja i Jokare na parketu. Kada je Hajlend dobar, onda da... Ali Danas nikako ne.

Pera

pre 1 godinu

Kakva dva zakucavanja preko bucka od Martina.Znaci dva kucanja u top 10 ce biti ove godine.A bucko se i ne odvaja od zemlje.
@Mr_Melbourne
Martin se inace zove Trey Murphy III.
Kucanja su bila na Cancaru, mnogo hvaljen ovih dana, ali pokazao je zasto niko nije verovao u njega - dva puta Trey malo mrdne glavom kao da ce da sutne trojku, a Vlatko se primi, ovaj prodje pored njega, cistina do kosa, kucanje. Dva uzastopna napada ista greska, katastrofa.
Bucko je inace imao 16 skokova, ume on da skoci, ali u trenutku ova dva kucanja i cetiri faula - a tim bez njega ne moze (s njime i veceras u plusu, bez njega desetak minuta -19). Svaki pokusaj odbrane imao bi 90% sanse da zavrsi sa posterom i "and one".

nba-86

pre 1 godinu

jokic ubedljiiivo najbolji i defanzivac denvera, za nas koji gledamo svaku to je opste poznato, veceras svi mogu da se uvere kakvu alibi odbranu igraju svi i braun i marej bouns je posebna prica, rid igra kolike su mu mogucnosti meloun je kriv sto mu on igra, onaj beli braun na klupi jos najbolji defanzivac ali zalepio ga meloun za klupu. i ljudi se loze na bounsa, a takvih kao on prepune druge i trece petorke svih timova. opa izvede ga meloun a uveo iša, nadam se da ce ga u stilu ivanovica zakucati za klupu. mini alvarez udje i strpa im 4 trojke?!

iki

pre 1 godinu

Jokić igra svoju MVP igru, Marej takodje odličan ali Jose Alvorado je u transu zato je rezultat ovakav. Čeka se u drugom par trojki KCP i Gordona uz nadam se pobedu i tripl dabl.

76er

pre 1 godinu

jokic ubedljiiivo najbolji i defanzivac denvera, za nas koji gledamo svaku to je opste poznato, veceras svi mogu da se uvere kakvu alibi odbranu igraju svi i braun i marej bouns je posebna prica, rid igra kolike su mu mogucnosti meloun je kriv sto mu on igra, onaj beli braun na klupi jos najbolji defanzivac ali zalepio ga meloun za klupu. i ljudi se loze na bounsa, a takvih kao on prepune druge i trece petorke svih timova. opa izvede ga meloun a uveo iša, nadam se da ce ga u stilu ivanovica zakucati za klupu. mini alvarez udje i strpa im 4 trojke?!
(nba-86, 04. decembar 2022 22:17)

Nemoj tako, sada ce da dodje vince carter sa svežim analizama koje je pokupio od amera sa nekog od mnogih subreddita da ti objasni da to nije tako i da si ti, a i svi mi da smo "pojmaši" i da treba da slušamo njega kako vrti jedan te isti komentar na 256 vesti ovde.

BorisSrb

pre 1 godinu

Ovaj Mayer je katastrofa veceras. Da nije njega Denver bi vodi bar 15 razlike. Covjek iz greske u gresku i Meloun ga uporno drzi na terenu. Ne razumijem zasto.

BorisSrb

pre 1 godinu

Ovaj Mayer je katastrofa veceras. Unistio je Denver al bas unistio. Da nije njega Denver bi vodi bar 15 razlike. Covjek iz greske u gresku i Meloun ga uporno drzi na terenu. Ne razumijem zasto.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Pera Ždera
Ti stvarno mislis da su oni odgledali dve - tri Jokiceve utakmice u karijeri (Mega+Denver+Srbija)? Zato nam svaki dan drobe ovde o Skoli, Marku Gasolu (kojeg je Jokic vremenom naucio da puni), matorom Gasolu, o NBA 90-ih iako redom priznaju da NISU gledali tada NBA,...

Neverovatno je- Ma, APSURDNO je da bukvalno svojevoljno ne zele da gledaju ubedljivo najboljeg kosarkasa kojeg je nasa kosarka imala i izmisljaju sulude razloge (citaj: lazi) da ga ne gledaju i pljuju svaki dan...

veliki strumf

pre 1 godinu

Невероватно је шугава екипа овај Денвер! Погледајте само расуло у 3/4! Све кошеве (90%) је дао Јокић, ови остали банзови, укључујући и Мареја не могу океан са брода да погоде! Ниједан шут са дистанце, 100 продатих лопти, расуло. А одбрану нико и не игра, примили су 10 куцања а и остали шутеви су били потпуно отворени.

Drnch

pre 1 godinu

Dzemal Mari cesto demoralise celu ekipu i frustrira Jokica. Ima promasaje i izgubljene lopte u nizu i ne ume da stane. Sporiji je nego pre dve godine i sut mu je nekonstantan. Dok mu je Jokic postavljao blokove i igrao pik and rol, Mari je licio na kosarkasa. Ovo sad sto igra je suvi prosek dovoljan za 15 minuta po mecu i nista vise.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Hose Alvarado? Ugovor 1,5M, šuteva 19, poena 38.
Džamal Mari ugovor isto 1,5 M, samo još i 30 miliona pride. Šuteva 17 poena 18.
Jokić je izgleda zaista bio bolestan. Jedva diše a promašio je 4 slobodna, dakle to je to, fali kondicija. Nije mogao da dobije sam, iako je vešto izbacio Valunčionasa. Ali trener koji uporno i kad mu ne ide forsira razigravanje Marija je mrak. Kad su ove utakmice gde se vidi umor putovanja, geocentar koordinacije ne radi, tim pada u 2. poluvremenu - zato postoji trener. Da razbija ritam utakmice, rotira mnogo igrača, izvede neku uvežbanu akciju koju ovi bez Jokića nemaju ni jednu. Onaj simpa trener skoro dječarac mu je prodao ne jednom nego dvaput "iznenađenje" da nakon njegovog tajm-auta zaigra zonu u odbrani. I igrači Denvera pojma nemaju šta onda treba da se radi. Nije mu palo napamet da počne sa Nađijem ili Čančarom, da prvo njih žrtvuje na Zionu. Na kraju je - na zaista i loše suđenje - reagovao. Ali impulsivno, prekasno, pa izbačen, umesto da je scenu napravio kad treba, 10 minuta ranije.
Nikola je mislim bio toliko iznerviran da je skoro hteo da izađe s terena. Ali sam je kriv. Imao je dosad prethodne 3 sezone da organizuje stealth sabotažu i nizom poraza iznudi otkaz treneru. Još nije kasno za to.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 1 godinu

Glavu dajem da može Jokić svako veče da ide na 40+ poena kada bi želeo. Delom je i on 'kriv', nema tu sebičnost i bezobrazluk da uzima 25 suteva po meču. Istorija to neće pamtiti nažalost, kao da će neko znati i pričati koliko inteligentno je igrao, šteta

nba-86

pre 1 godinu

i evo ga opet sav krvav, proslu je imao rez uzasan posred misice, sta sve trpi, da ovako jedan igrac vuce ceo tim toliko godina. i da uvek izgleda kao da je njemu jedino stalo da se nervira, svi ostali tako sangvinicno deluju

brka iz bloka

pre 1 godinu

gledam na nekom strimu. domaci komentator kaze - jokic trenutno dominira.
samo jedan podatak - na poluvremenu denver vodi 1 razlike a jokicev +/- je +15.
bez njega su smešni. ne kapiram onog malone-a, drzi se plana ko pijan plota, ne čita igru, kasni sa izmenama. druga petorka bi mu mozda i bila odbramena da DJ nije mrtva baba, ali u napadu doslovno nema ko da da koš. bouns ne moze vola da ubode.

beograd011

pre 1 godinu

Cim je Portorikanac nista mu ne verujem i ] pitam se na cemu je bio! Zasto rezerva kad ovako ubija dno mrezice svakim sutem za trojku! Kako Denver godinama ne moze da nadje jednog ubojitog trojkasa!? Evo Bogi je slobodan,Lejkers je zainteresovan,a mogu ladno da ponude po svim americkim komentarima super talentovanog MPJ za njega i pride jos dvojicu koji su zalutali u Denver!Taman pomislis sjajan izbor, vracaju se dvojica koja nisu omirisali barut citavu godinu,otkacili Bartona i omalene Montija i Fakua kad ono Marej opet ne konstantan,dok MPJ po starom malo-malo pa povredjen! Svi ciste rostere samo Denver ostavlja promasaje za velike pare i pritom se otarasi neke koje svaki tim promisljeno kupi!Bouns i ostala boranija dovedena bez ikakvog rezona jer si imao bolje,pa ispada da je jedino dovoden Gordon! Posebna prica je trener Meloun sa svojim uobicajenim sablonima prva/druga postava! Unistice i ove godine Nadjija i belog Brauna,jer toplo /hladno igranje ubija svakog talenta! Koliko god mu se pripisuje da je on "otkrio" Jokica svi u Denveru ce vam reci da je to zasluzan bivsi GM Karnisovas! Uostalom svi americki komentatori vide da bez Jokica u timu nema uspeha uopste, a poceli da izbacuju procente ne samo kad ne igra utakmicu vec i utakmice na kojim je u igri!Katastrofalno bez njega a sa njim pokazuje odnos 8% bez a 54% kad je na terenu!Da za 3 poslednje godine MM nije naucio kako da koristi Jokica stavlja ga u polozaj neznalice.Gleda li on kako Sakramento koristi Sabonisa?

Simo

pre 1 godinu

aman ovog Alvarada poterao šut sada i ko zna kada ponovo. Za nesreću Denvera, namesti se baš proti njih. Videćete kako već u sledećoj utakmici Portorikanac ne može ni bazen da pogodi.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Nikola Jokic! ...svi kempovi, vince carteri i baroni ovog portala, gledajte i "uzivajte" :) Ah da, Pelikansi "nisu" merodavan protivnik (3ci tim zapada) ;)

nba-86

pre 1 godinu

+14 i ulazi bouns. mini alvarez dve trojke i ulaz preko brauna i bounsa... jokic savrsen 13-5-3 5/6 iz igre a i uhvatio je taj jedan promasaj i dao koš i bacanja 3/3

tocka

pre 1 godinu

Jokić meša malter, zida i nosi pivo iz prodavnice, kao i obično, a ekipa gleda utakmicu.
Nego, imaju li ovi u NBA nekog higijeničara? Čini se da na svakoj novoj utakmici Jokić ima novu štraftu na telu. Evo upravo dok ovo pišem ide nova…

John Pierremont

pre 1 godinu

(Alija Sirotanović, 04. decembar 2022 22:39)

Znam da si trol i da posle dođeš i gledaš koliko ti je ljudi repliciralo, ali nađi neki smisao u životu, pusti ostale da komentarišu, da se pročisti sekcija. Ajde da si kvalitetan trol, nego ni to ne radiš kako treba

Pera

pre 1 godinu

Cela klupa Denvera: 18 poena
Alverado (sa klupe): 38 poena
Vise nego duplo!
Pre danasnje utakmice rekord mu je bio 23.
Jokic perfektna prva cetvrtine, izlazi pred kraj na +14, vraca se za pet minuta, tim gubi -2.
U jednom trenutku sut mu za dva 9-11, oba promasaja ofanzivni skok i kos!
Dva saigraca po $30M+, ali i da su kao MJ ne bi vredeli toliko s obzirom koliko malo igraju. Murej solira, sliuje, dve godine se vraca od povrede, MPJ bi morao puno da igra da nauci igricu (odbranu), a nece nikad sastaviti dva zdrava meseca.
Prvi put mi se cini da treba da ode: lepse je sa svojim timom nesto postici, ali kad ne ide ne ide. On ih uci timskoj, prelepoj igri, ali kad on izadje samo soliranje, glavu dole i juris na kos, ko da su svi Bartoni. Nema ko da vodi tim, Ish Smit ne zna, Bones i Marej bolje daju koseve nego sto razigravaju, vode ekipu.
Sve su glasniji glasovi da Malone ode, po meni osnovka zamerka mu je sto forsira starce.
Ako se pogledaju zarade, nije ni cudo sto im ne ide: AG ima $20M, KCP $14M, Brown $6.5M, to je u redu, ali vecito povredjeni dvojac odnese jos $63M, i za sve ostale ostane sica, svi dobro ispod $5M, to u NBA dobijaju oni koje niko nece al mora neko da igra, a koliko para, toliko i muzike.

nba-86

pre 1 godinu

rasulo, protivnik u s vakoj sam na trojci i daje je, kod ovih niko nista, cancar 0/5, marej 5/15, kcp 1/6. nemam reci kakve serije denver dozvoljava

veliki strumf

pre 1 godinu

И овај Малоун… џабе тражиш тајм ауте нон стоп кад ниси у стању да зауставиш овог прцољка Алварада… Лик убаци за сада 34 поена, 8 тројки, пуштају га самог, нит га ко јури, нит га ко чува… Скандалозни су НБА тренери који нису у стању да поставе одбрану на једном играчу, уз то врло просечном играчу!

Arm

pre 1 godinu

Koliko pisanja ovih dana za psovku piksija a vidjeli smo sad koje psovke je koristio Meloun u direktnoj komunikaciji za sudijom tj. sutkinjom jer je žena. Što se tiče utakmice opet ne mogu vjerovati da Meloun tvrdoglavo ne odstupa od svog načina vodjenja ekipe.
Vidi da niko ništa ne pogadja , odbrana nikakva i malog Krisa Brauna ni ne pokuša uvesti ili Nadjija pa da vidi mogu li oni šta promijeniti.

nba-86

pre 1 godinu

bravo alvarado, ne pamtim da sam ikad cuo skandiranje cele hale u nba jednom igracu kao sad hozeu... i prosle je pravio probleme kampacu i morisu, nedraftovan igrac... covek sa prosekom od 8 poena ove sezone, strpa 38 denverovim bekovima. nmz ni da sanjas o tituli sa ovakvom defanzivnom petorkom kakvu ima denver, druga tek defanzivno ni ne postoji. ocekivao sam puno vise defanzivno od brauna i kcp, gordon moze da cuva brdo najopasnijih protivnickih igraca, ali retko koga i moze da sacuva. opasan tim pelikansi i jos bez ingrama igrali, gde da sakrijes ocajne denverove defanzivce, kad izadje petorka mekkalum, ingram, zajon, valancijunas i nebitno ko je peti jos, a onda sa klupe udje neki alvarado jos...

iki

pre 1 godinu

Preslikana utakmica Srbije i Italije. Jokić na svom nivou, Vasa (Marej) ne postoji, Spisu (Alvorado) pogadja odakle hoće. Utakmica iz lagane kontrole prelazi u lagani poraz.

Proka

pre 1 godinu

Ono sto izdvaja Jokica su procenti suta. Ako uporedite procente suta drugih glavnih igraca ekipa videcete razliku. To sto on ne ide na 50+ poena ima veze sa time da se igraci moraju razigrati i steci rutinu. Bez toge u PO nemaju sta da traze. Vec smo videli u dve sezone kako to izgleda kada Jokic uzima sve na sebe. Do PO ide nekako a onda udri i samaraj Jokica jer niko drugi nema blage veze. Od tog nema nista u PO.

Dragan RS

pre 1 godinu

Kada bi bio ocekivan brz ritam i u drugom poluvremenu gdje ce Jokic odigrati skoro citavu trecu i 7 zadnje, ovo moze da dodje 50 20 10 utakmica sto bilo istorijski.

beogradski

pre 1 godinu

Kakva je ovo košarka?!? Gde je odbrna! Sećam se ja 87. godine, kada su Bed Bojsi iz Detroita igrali protiv Nju Orleansa, tako čvrstu odbranu, da Šoun Kemp i Vins Karter nisu dali niti jedan poen! To su bila vremena...
(Alija Sirotanović, 4. decembar 2022 22:39)

Secam se te tekme, Le Bron sutirao 2/18 iz igre.

А. Петров

pre 1 godinu

Види се да све екипе пре плеј-офа играју са 80% снаге у прве три четвртине. Мали је број изузетака. А онда одлука пада у четвртој четвртини.
Не могу играчи да издрже 70-80 утакмица у сезони са 100% уложене енергије.
Да не буде тако и вечерас

Huan Hose Korbalan

pre 1 godinu

Odlično počeli (+14), izađu Mari i Jokić i za tri minuta ekipa na parketu napravi minus od 10 poena, ali što je još neverovatnije Meluon nastavlja sa istom postavom i izgubila se tečna igra. Denver je loše igrao odbranu u drugom poluvremenu ali i još lošije od toga šutirao, ništa nisu mogli da ubace. Jokić i pored solidnog učinka nekako je ostavio prosečan utisak, Mari predugo drži loptu i nema neku ideju za proigravanje ako izgubi dribling, mnogo izgubljenih lopti, bezidejna igra, ma mučno ih je bilo gledati. Nisu Pelikansi bili toliko dobri koliko im je Denver pomogao svojom lošom igrom. Ništa od Denvera ni ove sezone, oni jednostavno ne rastu kao ekipa već tavore na istom nivou.

Mirko

pre 1 godinu

Dva potpuno razlicita poluvremena Denvera.Koliko su odlicno igrali u prve dve cetvrtine,toliko su lose odigrali poslednje dve.Orleansi su ozbiljna ekipa,imaju sada 9-2 u poslednjih 11 utakmica.Ekipa ima 6-7 sjajnih kosarkasa,plus jos 2-jicu sa klupe.Tesko ih je dobiti kada im krene.Zato je Denver krenuo silovito na startu da naprave nekakvu razliku,znali su da nece moci citavu utakmicu drzati pod kontrolom.Na kraju ih je stigao i umor,dekoncentrisanost a domaci su igrali zestoko,tukli i po usima.Bilo je tu i faulova,bar 7-8 koji nisu svirani u korist Denvera.Po ko zna koji put se pokazalao da je Denver kratak.Osim Jokica,Gordona,Portera i Mareja koji trazi formu posle duge pauze,ekipa nema jacu drugu postavu,jacu klupu.Ipak,ne treba nakon ove utakmice gledati sve crno.Denver je do ove utakmice bio drugi na tabeli u svojoj diviziji.Nije to ni malo a ni slucajno.Bice jos mnogo i dobijenih i izgubljenih utakmica.Duga je sezona.Pogledajmo recimo gde su na tabeli sampioni (Golden Stejt)...Moze Denver mnogo bolje i sa ovom ekipom a vec su napravili odlican rezultat ove sezone.U svakom slucaju nedostaje im jos jedan dobar centar i jedan bek-suter.Portorikanac je prelomio utakmicu i svaka mu cast na odigranom.Ali to treba uraditi gotovo svako vece a to je tesko.Prosek ove sezone mu je 8 koseva po utakmici,pre neko vece imao je samo 4 kosa.Veceras ga je krenulo i to je to.Ali su uigrana ekipa.Boston,Milvoki,Finiks i Nju Orleans su do sada najvise pokazali.Denver je peti.

Tex Willer

pre 1 godinu

Ovo je Jokiću zvanično 39. utakmica da mu fali poen, skok ili asistencija.
(Nem, 5. decembar 2022 08:16)
Hvala ti upravo me to zanimalo. Prosto neverovatno . Da je imao pola od toga već bi bio preko 100 tripl dablova ili kako se već piše.

sve je relativno

pre 1 godinu

Da ima s kim da igra, Jokic bi ima trpl dabl prosjek u sezoni jer stalmo mu nedostaje 1, 2 asistencije jer njegovi saigraci massju otvorene suteve kad im napravi prostor i kad ga udvajaju, konstantno masaju. Sa malo boljim suterima bi ima svaku utakmicu tripl dabl i Denver bi bio prvi.
(BorisSrb, 05. decembar 2022 07:39)

Konstantno, šta rade? Mašaju? Majko mila, ko sve komentariše.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Jokara je u prve dve cetvrtine bio nezaustavljiv i agresivan i delovalo je da ide na 50+ a onda se u nastavku ugasio.
U cetvrtoj cetvrtini su se igraci Denvera takmicili ko ce da bude gori igrac na parketu.
Tako da jeste Jokic bio maestralan ali samo do poluvremena posle toga se i on uklopio u sivilo.
Mada kada onako pomahnita neki igrac koji za celu sezonu ne pogodi 30 trojki a sada na jednoj 8 onda je teško pobediti.
Nije samo što je tako pogadjao vec je svojom energijom digao ceo tim,navijace koji su bukvalno poludeli od oduševljenja tako da je poraz Denvera bio neminovan.

76er

pre 1 godinu

Bilo je 00:20 kada sam usao ovde prvi put a inace gledao sam drugo poluvreme. Prozvan sam od strane 5,6 pojmasa,sto dovoljno govori koliko sam im usao u glavu. E sad da vidimo kako to izgleda kad Jokic ne igra i onda udje a Denver igra bolje,prosto New Orleans tad prestane da sipa trojke jer se plase sto Jokic stoji pod kosem? @76er po obicaju lupeta gluposti i nabacuje da slusam americke analiticare koje ja nigde ne pratim niti konstantujem i od nikog ne kradem misljenja niti kopiram bilo koga. Procitao sam da se desio neki pas iza ledja od strane bivseg prirodnog pleja Jokica i kazu da ne veruju da je neki centar to uradio? Malo samo trebas da vratis i pogledas koliko je paseva iz trka iza ledja bacao Pau Gasol,da ne pricam o Chrisu Weberu..jedan od najboljih paseva iza ledja u istoriji delo je Charles Barklija a Bil Wolton je to radio kad vecina nas ovde nije bilo rodjeno. Dakle Pero Zdero opet si potrcao pred rudu da me prozoves a izgubio si tekmu ihh,dakle propustio sam Show Nikole Jokica u prvoj cetvrtini,ali posto utakmica traje 4 cetvrtine uspeo sam da uhvatih show Josea Alvarada? Najjaci su ovi sto pominju inteligenciju Jokica a on ustvari masivniji i jaci od svih svojih cuvara i to je najveci razlog njegove dominacije nad njima i laganog pravljenja prostora. Dakle imao bi 40+poena,Wiltove brojeve,sve da hoce? Pa mislim da bi hteo al kad mu dusa ne bi bila u nosu i kad bi bio spreman i brz kao Wilt?
(vince carter, 05. decembar 2022 10:04)

Vidis moze biti to, mada moze biti i to da te prozivamo jer si paljevina, a to si ponovo dokazao ovako opsirnim odgovorom. :)

Pera Ždera

pre 1 godinu

Alvorado, igrac sa klupe, sezonskog proseka 8.7p, za 26 min vcrs 38 poena = velika istina o Dzamalu Mareju (i odbrani bekova Denvera)!

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Meloun je izgubio utakmicu sinoc u prvoj cetvrtini izvodjenjem Jokica iz igre pri 30:21. Za dva min je bilo 31:28. I prosto ne kapiram coveka, mogli su da ih samelju i ubiju zelju za pobedom u toj prvoj cetvrtini ali neee, kod Melouna mora sve da se igra sablonski. E zato nikad od njega trener!

stefan nbg

pre 1 godinu

Gledam preko strima, nema tu problema, pitao sam da li neka televizija daje... svakako je bolje preko strima sa njihovim komentatorima, profesionalni su, delimicno nepristrasni..

vasilije

pre 1 godinu

Joka dominira, ali i Malone dominira sa njegovim izmenama, nijedna postena akcija sa drugom postavom. Sve ide na silu, a DJ i Reed nisu igraci za NBA.

iskreno

pre 1 godinu

Bilo mi je dovoljno par minuta treće četvrtine da odgledam, da vidim da će izgubiti utakmicu. Užasan odnos prema igri, kao da ih mrzi da igraju. Tu sam i prekinuo gledanje. Dva napada zaredom bacaju Jokiću neke neuhvatljive lopte, nerezonski šutevi - dovoljno da shvatim u kom pravcu ide utakmica.

Aragorn

pre 1 godinu

Da li neka nasa televizija ovo prenosi? Bilo koja? Hvala unapred.
(Stefan bgd, 04. decembar 2022 21:21

Arena Premium 2, sigurno nije RTS

box

pre 1 godinu

@operativac

Pa sta je sport nego zabava za mase? I to finale svetskog prvenstva je zabava za mase kao i utakmica Den - Nop ili prvo kolo evrokupa.

Tomislav

pre 1 godinu

Da li neko moze da mi kaze kako da se nadovezem sa svojim komentarom na vec neciji komentar?
Veliki pozdrav za sve ljubitelje sporta, kosarke i NBA lige.