Ponedeljak, 21.11.2022.

07:45

Denver iznenadio bez Jokića – Bertans uzalud rešetao VIDEO

Košarkaši Denvera, bez najboljeg igrača Nikole Jokića, slavili su na gostovanju kod Dalasa 98:97.

Izvor: B92

Denver iznenadio bez Jokiæa – Bertans uzalud rešetao VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

m

pre 1 godinu

Još jedna utakmica koja je potvrdila koliko je Meloun ograničen površan trener, strašno. Ništa manje a to još i više nego ona prva protiv Dalasa koju su izgubili.

bskfan

pre 1 godinu

Igrao je Denver dobro i zasluzeno dobio. Dalasova udarna trojka nije funkcionisala ali su zato Dzosh Grin i Bertans sutirali trojke 10/12. Mislim da je utakmicu sinoc izgubio Dzejson Kid sa slabim rotacijama. Svaki minut sa Bulokom bio je minus kos razlike a Bulok je igrao 25 minuta.

Denver odlican, borili su se koliko su mogli: Dzordan 17 skokova, Bons preuzeo kontrolu sto je poprilican zadatak za te godine a igrao 35 minuta. Vlatko igrao dobro a ona trojka ostaje za pamcenje.

MPJ bolji nego u prosloj utakmici, trudio se, imao skokove, blokadu i cak dve ukradene ali mu inteligencija nije jaca strana. Bila je sinoc jedna situacija gde mu cak i mali Bons govori sta da radi, da ne ceka loptu u mestu vec da pridje, da se otkrije. Bila je i jedna situacija gde on posle prekida na dve sekunde pre isteka napada krece ka kosu umesto da sutne, sto se pretvori u izgubljenu loptu.

KCP i BBraun igrali velike minute i sjajnu odbranu. CBraun i Nadji oidgrali dobro svoje minute.

Zivadn z Stojnika

pre 1 godinu

Ctam ovde kako hvale Portera Juce sve je promasio do 46 minta i jednu ubacio i sad heroj.Kad je bio na klupi Denver je pravio + razliku ,cim on udje u igru gotovo - odmah. 5-1 sad protiv Dalasa prosla 6-1 protiv Cikaga 6-1.a A ODBRANA 0 . A neko kaze kad on sutira da tije bog u pomci dali zbog precinoti ili vegen skog prdeza gde prva tri reda gledaoca place od kiseline

Matijevic O.

pre 1 godinu

MPJ -Najskplji igrac u NBA istoriji, cije odigane utkmice svaka kosta 550,000 dolar, ko ne veuje nek sam izracuna kolio kosta od kako je dosao i to zvanicno podigo 55 ,700 .000 dolara 93 utakmice odigrne za svo vreme u Nuggtsima.MPJ TAJ ELITI SUTER kako ga reklamir MM srecni trener denver nuggetsa/ Momak je vegearijanac jede samo sirovo povrce a trenr kaze da je najbolje sto je uradio prosle godine njegov iterviju na kraju sezoe.Taj MPJ IMA PROSEK 20 POSO ZA 3 BEZ JOKICA a obrana isto kavalitetna i pokrtljiva ko Spomenik Hrvatu Stjepanu Filipovic u Valjevu.Za trejd vredi ko kesa kokica a kad je na terenu svi prave razliku na njemu jel ga niko i ne cuva u napadu u odrani ne postoji.On jE rak rana Nuggetsa i sa njim u timu uspeh je doigravanje.
Jokic mora da pokriva dva igaca u odrani. Zlobnici govore za MVP da je los u odbrai -pa kako je onda MVP---kad te tvoje kuce ujede onda .....

Obren

pre 1 godinu

Najskplji igrac u NBA istoriji, cije odigane utkmice svaka kosta 550,000 dolar, ko ne veuje nek sam izracuna kolio kosta od kako je dosao i to zvanicno podigo 55 ,700 .000 dolara 93 utakmice odigrne za svo vreme u Nuggtsima.MPJ TAJ ELITI SUTER kako ga reklamir MM srecni trener denver nuggetsa/ Momak je vegearijanac jede samo sirovo povrce a trenr kaze da je najbolje sto je uradio prosle godine njegov iterviju na kraju sezoe.Taj MPJ IMA PROSEK 20 POSO ZA 3 BEZ JOKICA a obrana isto kavalitetna i pokrtljiva ko Spomenik Hrvatu Stjepanu Filipovic u Valjevu.Za trejd vredi ko kesa kokica a kd je na terenu svi prve razliku na njemu jel ga niko i ne cuva u napadu u odrani ne postoji.On jE rak rana Nuggetsa i sa njim u timu uspeh je doigravanje.
Jokic mora da pokriva dva igaca u odrani.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Ponovo se pokazala izuzetna simbolično-psihološka moć poslednjih poena po četvrtinama, baš ponajviše kad loš tim igra slabo i gubi pa pristigne, taj zadnji koš na kraju 1. poluvremena. Naravno ne bi bilo dovoljno bez dodataka, tipa jako koristan Džordan. A pre svega "loše igram al ću zato da se svađam sa sudijama" Luka. Eto pobedio tim sa korisnijim Slovencem.
Uprkos tome što Maloun izvesno veze s vezom nema.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Ne znam zašto ali mene ovaj Porter toliko nervira da je to strašno.
Jeste postigao trojku koja je na kraju bila odlucujuca ali ide mi na živce za medalju.
Za njega je asistencija misaona imenica.
Košarkaški IQ mu je u debelom minusu.
Pratim NBA od 1993 i bilo je brdo košarkaša koji gledaju samo koš ali mislim da je Porter šampion.
Klarkson je mala beba za njega.

SEnT

pre 1 godinu

Ostin A@ Da li je Dalas trebao bolje, ili je Denver odigrao dobro u oslabljenom sastavu je nesto cime se ja nisam bavio, ali otprilike je takvo stanje stvari. O tome nista nisam pisao u komentaru. Jedno je sigurno, regularni deo sezone u NBA je sve neintersantniji i manje gledljiv, da ne kazem da se ne igra punom snagom, i da ne treba izvlaciti neke posebne parametre iz ovakvih utakmica. Ali ja za svoj poprilican staz odgledanih kosarkaskih utakmica, ne videh ovakvo nanosenje stete jednoj ekipi u samoj zavrsnici. Doncic je sutnuo iz velike udaljenosti, bas iz razloga sto su sudije prethodno propustile da dosude neke faulove igracima Denvera, zbog neulaska u bonus mogli su faulima da iscede vreme do kraja. A nikakvi snimci sporne trojke nisu prikazani u toku utakmice, i to je bruka, i to poprilicno velika za NBA. Kazem mozda i nije gazio Porter, ali daj da vidimo. I kakvo je ono sudjenje faula na 3,4sek posle cele 1sekunde. I da, volim da gledam i Jokica, i Doncica. Doncicu bih dao blagu prednost, bas zbog karaktera koji ima, i zato sto ne voli da gubi. A nas Jokic, i njegov Denver bih voleo da nesto veliko napravi, ali sam ubedjen da sa trenerom Melounom, i Jokicom, ovakvim kakav je do sad nema nista od toga. Jokic mora da bude ratoborniji i drcniji i trener mora da ima mnogo vece kosarkasko znanje od Melouna.

vrg

pre 1 godinu

denver ove sezone ozbiljaaan. ozdravili, umesto bartona doveli tri puta boljeg poupa, porter bolji nego pre povrede, stede se na smenu od starta i uprkos tome su pri vrhu konferencije.
ako mogu dalas da dobiju bez tri startera, medju kojima je i jokic, mogu da odu i do kraja. samo malo srece i sudije da ne petljaju previse...
nadam se da se jokic barem vraca za sledecu, pistonsi (sreda u 3 ujutro).

Dragan Borca

pre 1 godinu

Hah show. Zasto svake godine ista prica. Mora neko da se povredi da bi to nateralo Malonea da igra sa mladjima. U petom minutu igre povredi se 36- ogodisnji penzos Dzef zvani sporac i Malone prisiljen igra sa mladjarijom koja trci kao sumanuta celu utakmicu 😎

Cancar zabo trojku sa vise od pola terena. Konacno on i Zeke dobili vise minuta. Da je pametan i onog Pejtona da koristi. Denver ima vrhunski roster ali sta vredi kad je Malone gusio tim sa Grinom i sputavao mlade igrace. Sada nije imao izbora i klinci pokidali uz standardne Brusa Brauna i Koldvela 🔥

Mada mu je i Kid pomogao. Drzi na klupi na kraju Vuda koji mu je bukvalno drugi najbolji igrac ali poklonu se u zube ne gleda😁

Sto je najludje Portland veceras gostuje Milvokiju bez Lilarda a Juta ide Klipersima sa Dzordzom i Leonardom. Vrlo lako se moze desiti da sutra pobedom protiv Detroita Denver izbije na prvo mesto, haos 😁

rus

pre 1 godinu

SEnT nije svaki kontakt u košarci faul. Sudije kako nisu svirale kantak koji si opisao tako nisu svirali kontakt nad Bounsom na 95:93 i na 97:98.
Što se trojke Portera tiče probao sam da zumiram snimak i deluje da ipak nije zgazio liniju ali možda i jeste jer nisam gledao frejm po frejm.
Dalas nije izgubio utakmicu zbog te trojke već zato što nije pogodio svoje otvorene šuteve i u poslednja 3,5 minta dao je samo 2 poena. Dončićev pokušaj sa 11 metara na 3,5 sekundi do kraja je besmisleno komentarisati

nba

pre 1 godinu

Dobra odbrana na Doncicu. Kad imas igraca koji svaku utakmicu ucestvuje sa 50% poena svog tima, onda njega zajases, a ostali nek se igraju.

Problem sa Dalasom (kao i sa Denverom uostalom) sto mi se cini da se sve akcije prave za glavne igrace, i kad njih nema pogube se nacisto. U Denveru pored Jokica, Marej i Bouns mogu da igraju playmakera. Pa i ovaj Black Braun nije los iskreno. U Dalasu osim Doncica ne vidim ko moze.

Bilo je par situacija kad je KCP uletao sa strane, ali ga ni Bouns ni Braun nisu videli, pa je smesno izgledalo. Tacno se vidi da je uigrana akcija, samo sto ovi nisu nisu odreagovali. Racunam kad se uigraju da ce da bude bolje.
Porter, odlican suter, ali samo to. I tako ga i treba koristiti. Mislim da niko u ligi ne suta loptu kao on. Kad skoci i opuca, samo mozes da se molis da nece da udje.

Ostin A

pre 1 godinu

(SEnT, 21. novembar 2022 08:28)

Istina, bilo je par čudnih odluka pod znakom pitanja, na obe strane, ali preteruješ. Nije da nije bilo snimaka, nego NBA liga nema Hawk Eye sistem kakav imaju naprimer teniski mečevi. Ta trojka je zaista bila knap, iz nekih uglova je delovalo kao da nije nagazio liniju, iz drugih je delovalo kao da jeste, te se ostalo pri prvobitnoj odluci.

Sa druge strane, Dalas u sledeća 3 napada (kao ni u prethodna dva) nije dao koš. A u zadnjem napadu je imao i 2 šuta. Takođe Dončićeva odluka da šutne 3,4 sekunde pre kraja preko 2 igrača sa 10 metara je neshvatljiva.

Igraš na domaćem terenu protiv tima koji nema 3 od 4 najbolja igrača i ne možeš da daš poen u zadnjih 5 napada, a u celoj utakmici nisi prebacio ni 100 poena. Pa ne zaslužuješ da pobediš.

Moljac

pre 1 godinu

Da čujem šta sad imate da izjavite za Melouna, večitu žrtvu opanjkavanja na ovom sajtu? Neće vam valjati ni kad uz pun sastav (a sad nisu igrala tri najbolja igrača) donese titulu.

Bolest

pre 1 godinu

Nba je puna igre i rezultata za kladionice. To vec prevazilazi sve normalne okvire i slucajnosti. Verovatno je zato i doslo do toga da se regularni deo sezone igra onako rekreativno jer ko da igra ozbiljno kad se stalno namesta.

SEnT

pre 1 godinu

Pobeda Denvera, ali kako?! Neverovatan propust za NBA. Na oko 2min do kraja meca, sudije propustaju da dosude faul nad igracem Dalasa, koji posle te situacije biva povredjen, ali ajde, to nije nista sta je se desavalo posle do kraja. Pri +2 za Dalas, na oko minut do kraja Porter Junior pogadja sut(da li za tri ili za dva) jako je tesko uociti bez pregledavanja usporenog snimka. I onda se igra bukvalno do 7-8 sek do kraja, bez znanja tacnog rezultata. Kid poziva TajmOut, i svi cekaju da se prvo vidi da li je od Portera bila 3-ka ili 2-ka. Ali NBA liga (ta nepogresiva famozna liga)nema snimak te situacije. Znaci +1 za Denver, napad ima Dalas na 7-8 sek, ali Denver ima i luksuz da pravi faulove do bonusa, sto i radi( ali opet cudno, Doncic prolazi protivnickog igraca, bilo je kontakta, ali sudija sa velikim zakasnjenjem sudi faul nad Doncicem, pri tom ih krajcuju sigurno za celu 1sekundu). Posle Doncic sutira dugu trojku, promasuje, i Denver pobedjuje sa poenom razlike. Pri tom treba napomenuti da na lajvu sut Portera deluje kao dvojka, odnosno gazenje linije za tri(snimak bi pokazao tacno). Znaci, mnogo gresaka u finisu na stetu jedne ekipe, i bruka za NBA da nemaju snimak necega sto je direktno uticalo na rezultat, i krajneg pobednika.

Saša

pre 1 godinu

Dončić je dobar i fin kada pobedjuje, ali kada gubi podnosi to na nivou deteta.
Ovde je sve bilo čisto, trojka Portera čista, igrači Dalasa su dosta glumili i loše igrali, naročito Luka koga su dobro čuvali. Dobra odbrana nad njim sa udvajanjem, on dobacuje slobodnom igraču koji promašuje, i on će se samo nervirati.

Hulu

pre 1 godinu

Da vidimo sad hoće li neko da pohvali Melouna, kad se izgubi on je uvek neznalica i jedini krivac a sad kad su dibili kompletni Dalas sa Dončičem bez Jokare, Mareja i Gordona sad će biti tišina, sad odjednom nije do trenera

BigFundamental

pre 1 godinu

Ovo izgeda kao da je u poslednjoj sekndi utakmice, a nije nego u poslednjoj sekundi poluvremena. Hajland razbio Dončića hahah :)

Hulu

pre 1 godinu

Da vidimo sad hoće li neko da pohvali Melouna, kad se izgubi on je uvek neznalica i jedini krivac a sad kad su dibili kompletni Dalas sa Dončičem bez Jokare, Mareja i Gordona sad će biti tišina, sad odjednom nije do trenera

Saša

pre 1 godinu

Dončić je dobar i fin kada pobedjuje, ali kada gubi podnosi to na nivou deteta.
Ovde je sve bilo čisto, trojka Portera čista, igrači Dalasa su dosta glumili i loše igrali, naročito Luka koga su dobro čuvali. Dobra odbrana nad njim sa udvajanjem, on dobacuje slobodnom igraču koji promašuje, i on će se samo nervirati.

BigFundamental

pre 1 godinu

Ovo izgeda kao da je u poslednjoj sekndi utakmice, a nije nego u poslednjoj sekundi poluvremena. Hajland razbio Dončića hahah :)

Ostin A

pre 1 godinu

(SEnT, 21. novembar 2022 08:28)

Istina, bilo je par čudnih odluka pod znakom pitanja, na obe strane, ali preteruješ. Nije da nije bilo snimaka, nego NBA liga nema Hawk Eye sistem kakav imaju naprimer teniski mečevi. Ta trojka je zaista bila knap, iz nekih uglova je delovalo kao da nije nagazio liniju, iz drugih je delovalo kao da jeste, te se ostalo pri prvobitnoj odluci.

Sa druge strane, Dalas u sledeća 3 napada (kao ni u prethodna dva) nije dao koš. A u zadnjem napadu je imao i 2 šuta. Takođe Dončićeva odluka da šutne 3,4 sekunde pre kraja preko 2 igrača sa 10 metara je neshvatljiva.

Igraš na domaćem terenu protiv tima koji nema 3 od 4 najbolja igrača i ne možeš da daš poen u zadnjih 5 napada, a u celoj utakmici nisi prebacio ni 100 poena. Pa ne zaslužuješ da pobediš.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Hah show. Zasto svake godine ista prica. Mora neko da se povredi da bi to nateralo Malonea da igra sa mladjima. U petom minutu igre povredi se 36- ogodisnji penzos Dzef zvani sporac i Malone prisiljen igra sa mladjarijom koja trci kao sumanuta celu utakmicu 😎

Cancar zabo trojku sa vise od pola terena. Konacno on i Zeke dobili vise minuta. Da je pametan i onog Pejtona da koristi. Denver ima vrhunski roster ali sta vredi kad je Malone gusio tim sa Grinom i sputavao mlade igrace. Sada nije imao izbora i klinci pokidali uz standardne Brusa Brauna i Koldvela 🔥

Mada mu je i Kid pomogao. Drzi na klupi na kraju Vuda koji mu je bukvalno drugi najbolji igrac ali poklonu se u zube ne gleda😁

Sto je najludje Portland veceras gostuje Milvokiju bez Lilarda a Juta ide Klipersima sa Dzordzom i Leonardom. Vrlo lako se moze desiti da sutra pobedom protiv Detroita Denver izbije na prvo mesto, haos 😁

Moljac

pre 1 godinu

Da čujem šta sad imate da izjavite za Melouna, večitu žrtvu opanjkavanja na ovom sajtu? Neće vam valjati ni kad uz pun sastav (a sad nisu igrala tri najbolja igrača) donese titulu.

vrg

pre 1 godinu

denver ove sezone ozbiljaaan. ozdravili, umesto bartona doveli tri puta boljeg poupa, porter bolji nego pre povrede, stede se na smenu od starta i uprkos tome su pri vrhu konferencije.
ako mogu dalas da dobiju bez tri startera, medju kojima je i jokic, mogu da odu i do kraja. samo malo srece i sudije da ne petljaju previse...
nadam se da se jokic barem vraca za sledecu, pistonsi (sreda u 3 ujutro).

rus

pre 1 godinu

SEnT nije svaki kontakt u košarci faul. Sudije kako nisu svirale kantak koji si opisao tako nisu svirali kontakt nad Bounsom na 95:93 i na 97:98.
Što se trojke Portera tiče probao sam da zumiram snimak i deluje da ipak nije zgazio liniju ali možda i jeste jer nisam gledao frejm po frejm.
Dalas nije izgubio utakmicu zbog te trojke već zato što nije pogodio svoje otvorene šuteve i u poslednja 3,5 minta dao je samo 2 poena. Dončićev pokušaj sa 11 metara na 3,5 sekundi do kraja je besmisleno komentarisati

nba

pre 1 godinu

Dobra odbrana na Doncicu. Kad imas igraca koji svaku utakmicu ucestvuje sa 50% poena svog tima, onda njega zajases, a ostali nek se igraju.

Problem sa Dalasom (kao i sa Denverom uostalom) sto mi se cini da se sve akcije prave za glavne igrace, i kad njih nema pogube se nacisto. U Denveru pored Jokica, Marej i Bouns mogu da igraju playmakera. Pa i ovaj Black Braun nije los iskreno. U Dalasu osim Doncica ne vidim ko moze.

Bilo je par situacija kad je KCP uletao sa strane, ali ga ni Bouns ni Braun nisu videli, pa je smesno izgledalo. Tacno se vidi da je uigrana akcija, samo sto ovi nisu nisu odreagovali. Racunam kad se uigraju da ce da bude bolje.
Porter, odlican suter, ali samo to. I tako ga i treba koristiti. Mislim da niko u ligi ne suta loptu kao on. Kad skoci i opuca, samo mozes da se molis da nece da udje.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Ne znam zašto ali mene ovaj Porter toliko nervira da je to strašno.
Jeste postigao trojku koja je na kraju bila odlucujuca ali ide mi na živce za medalju.
Za njega je asistencija misaona imenica.
Košarkaški IQ mu je u debelom minusu.
Pratim NBA od 1993 i bilo je brdo košarkaša koji gledaju samo koš ali mislim da je Porter šampion.
Klarkson je mala beba za njega.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Ponovo se pokazala izuzetna simbolično-psihološka moć poslednjih poena po četvrtinama, baš ponajviše kad loš tim igra slabo i gubi pa pristigne, taj zadnji koš na kraju 1. poluvremena. Naravno ne bi bilo dovoljno bez dodataka, tipa jako koristan Džordan. A pre svega "loše igram al ću zato da se svađam sa sudijama" Luka. Eto pobedio tim sa korisnijim Slovencem.
Uprkos tome što Maloun izvesno veze s vezom nema.

bskfan

pre 1 godinu

Igrao je Denver dobro i zasluzeno dobio. Dalasova udarna trojka nije funkcionisala ali su zato Dzosh Grin i Bertans sutirali trojke 10/12. Mislim da je utakmicu sinoc izgubio Dzejson Kid sa slabim rotacijama. Svaki minut sa Bulokom bio je minus kos razlike a Bulok je igrao 25 minuta.

Denver odlican, borili su se koliko su mogli: Dzordan 17 skokova, Bons preuzeo kontrolu sto je poprilican zadatak za te godine a igrao 35 minuta. Vlatko igrao dobro a ona trojka ostaje za pamcenje.

MPJ bolji nego u prosloj utakmici, trudio se, imao skokove, blokadu i cak dve ukradene ali mu inteligencija nije jaca strana. Bila je sinoc jedna situacija gde mu cak i mali Bons govori sta da radi, da ne ceka loptu u mestu vec da pridje, da se otkrije. Bila je i jedna situacija gde on posle prekida na dve sekunde pre isteka napada krece ka kosu umesto da sutne, sto se pretvori u izgubljenu loptu.

KCP i BBraun igrali velike minute i sjajnu odbranu. CBraun i Nadji oidgrali dobro svoje minute.

Matijevic O.

pre 1 godinu

MPJ -Najskplji igrac u NBA istoriji, cije odigane utkmice svaka kosta 550,000 dolar, ko ne veuje nek sam izracuna kolio kosta od kako je dosao i to zvanicno podigo 55 ,700 .000 dolara 93 utakmice odigrne za svo vreme u Nuggtsima.MPJ TAJ ELITI SUTER kako ga reklamir MM srecni trener denver nuggetsa/ Momak je vegearijanac jede samo sirovo povrce a trenr kaze da je najbolje sto je uradio prosle godine njegov iterviju na kraju sezoe.Taj MPJ IMA PROSEK 20 POSO ZA 3 BEZ JOKICA a obrana isto kavalitetna i pokrtljiva ko Spomenik Hrvatu Stjepanu Filipovic u Valjevu.Za trejd vredi ko kesa kokica a kad je na terenu svi prave razliku na njemu jel ga niko i ne cuva u napadu u odrani ne postoji.On jE rak rana Nuggetsa i sa njim u timu uspeh je doigravanje.
Jokic mora da pokriva dva igaca u odrani. Zlobnici govore za MVP da je los u odbrai -pa kako je onda MVP---kad te tvoje kuce ujede onda .....

Bolest

pre 1 godinu

Nba je puna igre i rezultata za kladionice. To vec prevazilazi sve normalne okvire i slucajnosti. Verovatno je zato i doslo do toga da se regularni deo sezone igra onako rekreativno jer ko da igra ozbiljno kad se stalno namesta.

SEnT

pre 1 godinu

Pobeda Denvera, ali kako?! Neverovatan propust za NBA. Na oko 2min do kraja meca, sudije propustaju da dosude faul nad igracem Dalasa, koji posle te situacije biva povredjen, ali ajde, to nije nista sta je se desavalo posle do kraja. Pri +2 za Dalas, na oko minut do kraja Porter Junior pogadja sut(da li za tri ili za dva) jako je tesko uociti bez pregledavanja usporenog snimka. I onda se igra bukvalno do 7-8 sek do kraja, bez znanja tacnog rezultata. Kid poziva TajmOut, i svi cekaju da se prvo vidi da li je od Portera bila 3-ka ili 2-ka. Ali NBA liga (ta nepogresiva famozna liga)nema snimak te situacije. Znaci +1 za Denver, napad ima Dalas na 7-8 sek, ali Denver ima i luksuz da pravi faulove do bonusa, sto i radi( ali opet cudno, Doncic prolazi protivnickog igraca, bilo je kontakta, ali sudija sa velikim zakasnjenjem sudi faul nad Doncicem, pri tom ih krajcuju sigurno za celu 1sekundu). Posle Doncic sutira dugu trojku, promasuje, i Denver pobedjuje sa poenom razlike. Pri tom treba napomenuti da na lajvu sut Portera deluje kao dvojka, odnosno gazenje linije za tri(snimak bi pokazao tacno). Znaci, mnogo gresaka u finisu na stetu jedne ekipe, i bruka za NBA da nemaju snimak necega sto je direktno uticalo na rezultat, i krajneg pobednika.

Zivadn z Stojnika

pre 1 godinu

Ctam ovde kako hvale Portera Juce sve je promasio do 46 minta i jednu ubacio i sad heroj.Kad je bio na klupi Denver je pravio + razliku ,cim on udje u igru gotovo - odmah. 5-1 sad protiv Dalasa prosla 6-1 protiv Cikaga 6-1.a A ODBRANA 0 . A neko kaze kad on sutira da tije bog u pomci dali zbog precinoti ili vegen skog prdeza gde prva tri reda gledaoca place od kiseline

Obren

pre 1 godinu

Najskplji igrac u NBA istoriji, cije odigane utkmice svaka kosta 550,000 dolar, ko ne veuje nek sam izracuna kolio kosta od kako je dosao i to zvanicno podigo 55 ,700 .000 dolara 93 utakmice odigrne za svo vreme u Nuggtsima.MPJ TAJ ELITI SUTER kako ga reklamir MM srecni trener denver nuggetsa/ Momak je vegearijanac jede samo sirovo povrce a trenr kaze da je najbolje sto je uradio prosle godine njegov iterviju na kraju sezoe.Taj MPJ IMA PROSEK 20 POSO ZA 3 BEZ JOKICA a obrana isto kavalitetna i pokrtljiva ko Spomenik Hrvatu Stjepanu Filipovic u Valjevu.Za trejd vredi ko kesa kokica a kd je na terenu svi prve razliku na njemu jel ga niko i ne cuva u napadu u odrani ne postoji.On jE rak rana Nuggetsa i sa njim u timu uspeh je doigravanje.
Jokic mora da pokriva dva igaca u odrani.

m

pre 1 godinu

Još jedna utakmica koja je potvrdila koliko je Meloun ograničen površan trener, strašno. Ništa manje a to još i više nego ona prva protiv Dalasa koju su izgubili.

SEnT

pre 1 godinu

Ostin A@ Da li je Dalas trebao bolje, ili je Denver odigrao dobro u oslabljenom sastavu je nesto cime se ja nisam bavio, ali otprilike je takvo stanje stvari. O tome nista nisam pisao u komentaru. Jedno je sigurno, regularni deo sezone u NBA je sve neintersantniji i manje gledljiv, da ne kazem da se ne igra punom snagom, i da ne treba izvlaciti neke posebne parametre iz ovakvih utakmica. Ali ja za svoj poprilican staz odgledanih kosarkaskih utakmica, ne videh ovakvo nanosenje stete jednoj ekipi u samoj zavrsnici. Doncic je sutnuo iz velike udaljenosti, bas iz razloga sto su sudije prethodno propustile da dosude neke faulove igracima Denvera, zbog neulaska u bonus mogli su faulima da iscede vreme do kraja. A nikakvi snimci sporne trojke nisu prikazani u toku utakmice, i to je bruka, i to poprilicno velika za NBA. Kazem mozda i nije gazio Porter, ali daj da vidimo. I kakvo je ono sudjenje faula na 3,4sek posle cele 1sekunde. I da, volim da gledam i Jokica, i Doncica. Doncicu bih dao blagu prednost, bas zbog karaktera koji ima, i zato sto ne voli da gubi. A nas Jokic, i njegov Denver bih voleo da nesto veliko napravi, ali sam ubedjen da sa trenerom Melounom, i Jokicom, ovakvim kakav je do sad nema nista od toga. Jokic mora da bude ratoborniji i drcniji i trener mora da ima mnogo vece kosarkasko znanje od Melouna.

SEnT

pre 1 godinu

Pobeda Denvera, ali kako?! Neverovatan propust za NBA. Na oko 2min do kraja meca, sudije propustaju da dosude faul nad igracem Dalasa, koji posle te situacije biva povredjen, ali ajde, to nije nista sta je se desavalo posle do kraja. Pri +2 za Dalas, na oko minut do kraja Porter Junior pogadja sut(da li za tri ili za dva) jako je tesko uociti bez pregledavanja usporenog snimka. I onda se igra bukvalno do 7-8 sek do kraja, bez znanja tacnog rezultata. Kid poziva TajmOut, i svi cekaju da se prvo vidi da li je od Portera bila 3-ka ili 2-ka. Ali NBA liga (ta nepogresiva famozna liga)nema snimak te situacije. Znaci +1 za Denver, napad ima Dalas na 7-8 sek, ali Denver ima i luksuz da pravi faulove do bonusa, sto i radi( ali opet cudno, Doncic prolazi protivnickog igraca, bilo je kontakta, ali sudija sa velikim zakasnjenjem sudi faul nad Doncicem, pri tom ih krajcuju sigurno za celu 1sekundu). Posle Doncic sutira dugu trojku, promasuje, i Denver pobedjuje sa poenom razlike. Pri tom treba napomenuti da na lajvu sut Portera deluje kao dvojka, odnosno gazenje linije za tri(snimak bi pokazao tacno). Znaci, mnogo gresaka u finisu na stetu jedne ekipe, i bruka za NBA da nemaju snimak necega sto je direktno uticalo na rezultat, i krajneg pobednika.

Bolest

pre 1 godinu

Nba je puna igre i rezultata za kladionice. To vec prevazilazi sve normalne okvire i slucajnosti. Verovatno je zato i doslo do toga da se regularni deo sezone igra onako rekreativno jer ko da igra ozbiljno kad se stalno namesta.

SEnT

pre 1 godinu

Ostin A@ Da li je Dalas trebao bolje, ili je Denver odigrao dobro u oslabljenom sastavu je nesto cime se ja nisam bavio, ali otprilike je takvo stanje stvari. O tome nista nisam pisao u komentaru. Jedno je sigurno, regularni deo sezone u NBA je sve neintersantniji i manje gledljiv, da ne kazem da se ne igra punom snagom, i da ne treba izvlaciti neke posebne parametre iz ovakvih utakmica. Ali ja za svoj poprilican staz odgledanih kosarkaskih utakmica, ne videh ovakvo nanosenje stete jednoj ekipi u samoj zavrsnici. Doncic je sutnuo iz velike udaljenosti, bas iz razloga sto su sudije prethodno propustile da dosude neke faulove igracima Denvera, zbog neulaska u bonus mogli su faulima da iscede vreme do kraja. A nikakvi snimci sporne trojke nisu prikazani u toku utakmice, i to je bruka, i to poprilicno velika za NBA. Kazem mozda i nije gazio Porter, ali daj da vidimo. I kakvo je ono sudjenje faula na 3,4sek posle cele 1sekunde. I da, volim da gledam i Jokica, i Doncica. Doncicu bih dao blagu prednost, bas zbog karaktera koji ima, i zato sto ne voli da gubi. A nas Jokic, i njegov Denver bih voleo da nesto veliko napravi, ali sam ubedjen da sa trenerom Melounom, i Jokicom, ovakvim kakav je do sad nema nista od toga. Jokic mora da bude ratoborniji i drcniji i trener mora da ima mnogo vece kosarkasko znanje od Melouna.

Moljac

pre 1 godinu

Da čujem šta sad imate da izjavite za Melouna, večitu žrtvu opanjkavanja na ovom sajtu? Neće vam valjati ni kad uz pun sastav (a sad nisu igrala tri najbolja igrača) donese titulu.

Obren

pre 1 godinu

Najskplji igrac u NBA istoriji, cije odigane utkmice svaka kosta 550,000 dolar, ko ne veuje nek sam izracuna kolio kosta od kako je dosao i to zvanicno podigo 55 ,700 .000 dolara 93 utakmice odigrne za svo vreme u Nuggtsima.MPJ TAJ ELITI SUTER kako ga reklamir MM srecni trener denver nuggetsa/ Momak je vegearijanac jede samo sirovo povrce a trenr kaze da je najbolje sto je uradio prosle godine njegov iterviju na kraju sezoe.Taj MPJ IMA PROSEK 20 POSO ZA 3 BEZ JOKICA a obrana isto kavalitetna i pokrtljiva ko Spomenik Hrvatu Stjepanu Filipovic u Valjevu.Za trejd vredi ko kesa kokica a kd je na terenu svi prve razliku na njemu jel ga niko i ne cuva u napadu u odrani ne postoji.On jE rak rana Nuggetsa i sa njim u timu uspeh je doigravanje.
Jokic mora da pokriva dva igaca u odrani.

Matijevic O.

pre 1 godinu

MPJ -Najskplji igrac u NBA istoriji, cije odigane utkmice svaka kosta 550,000 dolar, ko ne veuje nek sam izracuna kolio kosta od kako je dosao i to zvanicno podigo 55 ,700 .000 dolara 93 utakmice odigrne za svo vreme u Nuggtsima.MPJ TAJ ELITI SUTER kako ga reklamir MM srecni trener denver nuggetsa/ Momak je vegearijanac jede samo sirovo povrce a trenr kaze da je najbolje sto je uradio prosle godine njegov iterviju na kraju sezoe.Taj MPJ IMA PROSEK 20 POSO ZA 3 BEZ JOKICA a obrana isto kavalitetna i pokrtljiva ko Spomenik Hrvatu Stjepanu Filipovic u Valjevu.Za trejd vredi ko kesa kokica a kad je na terenu svi prave razliku na njemu jel ga niko i ne cuva u napadu u odrani ne postoji.On jE rak rana Nuggetsa i sa njim u timu uspeh je doigravanje.
Jokic mora da pokriva dva igaca u odrani. Zlobnici govore za MVP da je los u odbrai -pa kako je onda MVP---kad te tvoje kuce ujede onda .....

Hulu

pre 1 godinu

Da vidimo sad hoće li neko da pohvali Melouna, kad se izgubi on je uvek neznalica i jedini krivac a sad kad su dibili kompletni Dalas sa Dončičem bez Jokare, Mareja i Gordona sad će biti tišina, sad odjednom nije do trenera

m

pre 1 godinu

Još jedna utakmica koja je potvrdila koliko je Meloun ograničen površan trener, strašno. Ništa manje a to još i više nego ona prva protiv Dalasa koju su izgubili.

Zivadn z Stojnika

pre 1 godinu

Ctam ovde kako hvale Portera Juce sve je promasio do 46 minta i jednu ubacio i sad heroj.Kad je bio na klupi Denver je pravio + razliku ,cim on udje u igru gotovo - odmah. 5-1 sad protiv Dalasa prosla 6-1 protiv Cikaga 6-1.a A ODBRANA 0 . A neko kaze kad on sutira da tije bog u pomci dali zbog precinoti ili vegen skog prdeza gde prva tri reda gledaoca place od kiseline

Saša

pre 1 godinu

Dončić je dobar i fin kada pobedjuje, ali kada gubi podnosi to na nivou deteta.
Ovde je sve bilo čisto, trojka Portera čista, igrači Dalasa su dosta glumili i loše igrali, naročito Luka koga su dobro čuvali. Dobra odbrana nad njim sa udvajanjem, on dobacuje slobodnom igraču koji promašuje, i on će se samo nervirati.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Hah show. Zasto svake godine ista prica. Mora neko da se povredi da bi to nateralo Malonea da igra sa mladjima. U petom minutu igre povredi se 36- ogodisnji penzos Dzef zvani sporac i Malone prisiljen igra sa mladjarijom koja trci kao sumanuta celu utakmicu 😎

Cancar zabo trojku sa vise od pola terena. Konacno on i Zeke dobili vise minuta. Da je pametan i onog Pejtona da koristi. Denver ima vrhunski roster ali sta vredi kad je Malone gusio tim sa Grinom i sputavao mlade igrace. Sada nije imao izbora i klinci pokidali uz standardne Brusa Brauna i Koldvela 🔥

Mada mu je i Kid pomogao. Drzi na klupi na kraju Vuda koji mu je bukvalno drugi najbolji igrac ali poklonu se u zube ne gleda😁

Sto je najludje Portland veceras gostuje Milvokiju bez Lilarda a Juta ide Klipersima sa Dzordzom i Leonardom. Vrlo lako se moze desiti da sutra pobedom protiv Detroita Denver izbije na prvo mesto, haos 😁

BigFundamental

pre 1 godinu

Ovo izgeda kao da je u poslednjoj sekndi utakmice, a nije nego u poslednjoj sekundi poluvremena. Hajland razbio Dončića hahah :)

vrg

pre 1 godinu

denver ove sezone ozbiljaaan. ozdravili, umesto bartona doveli tri puta boljeg poupa, porter bolji nego pre povrede, stede se na smenu od starta i uprkos tome su pri vrhu konferencije.
ako mogu dalas da dobiju bez tri startera, medju kojima je i jokic, mogu da odu i do kraja. samo malo srece i sudije da ne petljaju previse...
nadam se da se jokic barem vraca za sledecu, pistonsi (sreda u 3 ujutro).

znanje-imanje

pre 1 godinu

Ponovo se pokazala izuzetna simbolično-psihološka moć poslednjih poena po četvrtinama, baš ponajviše kad loš tim igra slabo i gubi pa pristigne, taj zadnji koš na kraju 1. poluvremena. Naravno ne bi bilo dovoljno bez dodataka, tipa jako koristan Džordan. A pre svega "loše igram al ću zato da se svađam sa sudijama" Luka. Eto pobedio tim sa korisnijim Slovencem.
Uprkos tome što Maloun izvesno veze s vezom nema.

rus

pre 1 godinu

SEnT nije svaki kontakt u košarci faul. Sudije kako nisu svirale kantak koji si opisao tako nisu svirali kontakt nad Bounsom na 95:93 i na 97:98.
Što se trojke Portera tiče probao sam da zumiram snimak i deluje da ipak nije zgazio liniju ali možda i jeste jer nisam gledao frejm po frejm.
Dalas nije izgubio utakmicu zbog te trojke već zato što nije pogodio svoje otvorene šuteve i u poslednja 3,5 minta dao je samo 2 poena. Dončićev pokušaj sa 11 metara na 3,5 sekundi do kraja je besmisleno komentarisati

nba

pre 1 godinu

Dobra odbrana na Doncicu. Kad imas igraca koji svaku utakmicu ucestvuje sa 50% poena svog tima, onda njega zajases, a ostali nek se igraju.

Problem sa Dalasom (kao i sa Denverom uostalom) sto mi se cini da se sve akcije prave za glavne igrace, i kad njih nema pogube se nacisto. U Denveru pored Jokica, Marej i Bouns mogu da igraju playmakera. Pa i ovaj Black Braun nije los iskreno. U Dalasu osim Doncica ne vidim ko moze.

Bilo je par situacija kad je KCP uletao sa strane, ali ga ni Bouns ni Braun nisu videli, pa je smesno izgledalo. Tacno se vidi da je uigrana akcija, samo sto ovi nisu nisu odreagovali. Racunam kad se uigraju da ce da bude bolje.
Porter, odlican suter, ali samo to. I tako ga i treba koristiti. Mislim da niko u ligi ne suta loptu kao on. Kad skoci i opuca, samo mozes da se molis da nece da udje.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Ne znam zašto ali mene ovaj Porter toliko nervira da je to strašno.
Jeste postigao trojku koja je na kraju bila odlucujuca ali ide mi na živce za medalju.
Za njega je asistencija misaona imenica.
Košarkaški IQ mu je u debelom minusu.
Pratim NBA od 1993 i bilo je brdo košarkaša koji gledaju samo koš ali mislim da je Porter šampion.
Klarkson je mala beba za njega.

Ostin A

pre 1 godinu

(SEnT, 21. novembar 2022 08:28)

Istina, bilo je par čudnih odluka pod znakom pitanja, na obe strane, ali preteruješ. Nije da nije bilo snimaka, nego NBA liga nema Hawk Eye sistem kakav imaju naprimer teniski mečevi. Ta trojka je zaista bila knap, iz nekih uglova je delovalo kao da nije nagazio liniju, iz drugih je delovalo kao da jeste, te se ostalo pri prvobitnoj odluci.

Sa druge strane, Dalas u sledeća 3 napada (kao ni u prethodna dva) nije dao koš. A u zadnjem napadu je imao i 2 šuta. Takođe Dončićeva odluka da šutne 3,4 sekunde pre kraja preko 2 igrača sa 10 metara je neshvatljiva.

Igraš na domaćem terenu protiv tima koji nema 3 od 4 najbolja igrača i ne možeš da daš poen u zadnjih 5 napada, a u celoj utakmici nisi prebacio ni 100 poena. Pa ne zaslužuješ da pobediš.

bskfan

pre 1 godinu

Igrao je Denver dobro i zasluzeno dobio. Dalasova udarna trojka nije funkcionisala ali su zato Dzosh Grin i Bertans sutirali trojke 10/12. Mislim da je utakmicu sinoc izgubio Dzejson Kid sa slabim rotacijama. Svaki minut sa Bulokom bio je minus kos razlike a Bulok je igrao 25 minuta.

Denver odlican, borili su se koliko su mogli: Dzordan 17 skokova, Bons preuzeo kontrolu sto je poprilican zadatak za te godine a igrao 35 minuta. Vlatko igrao dobro a ona trojka ostaje za pamcenje.

MPJ bolji nego u prosloj utakmici, trudio se, imao skokove, blokadu i cak dve ukradene ali mu inteligencija nije jaca strana. Bila je sinoc jedna situacija gde mu cak i mali Bons govori sta da radi, da ne ceka loptu u mestu vec da pridje, da se otkrije. Bila je i jedna situacija gde on posle prekida na dve sekunde pre isteka napada krece ka kosu umesto da sutne, sto se pretvori u izgubljenu loptu.

KCP i BBraun igrali velike minute i sjajnu odbranu. CBraun i Nadji oidgrali dobro svoje minute.