Petak, 04.11.2022.

08:00

Zvezdino samouništenje

Izvor: Milan Tomiæ

Zvezdino samouništenje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Amber Tamber

pre 1 godinu

Nisu se obrukali. Uzeli su 6 bodova. Igrali grupnu fazu. Nije lose. Sa ovakvim timom ne realno je ocekivati veci rezultat.
(dll, 4. novembar 2022 17:42)
Znaci direktor svega u Zvezdi je lagao i bacao prasinu u oci kada je pricao o timu za polufinale Lige Evrope? Ja mislim da jeste. Ti?

Bobe

pre 1 godinu

Kako javlja AMS na sva sluzbena vozila FK CZ dana 01.11.2022. godine u skladu sa ZOBS RS montirani su zimski pneumatici proizvodjaca Linglong.

Деда Сава

pre 1 godinu

@objektivan
Браво за коментар,само би додао три пута недељно Звезда и Партизан,од стадиона до Авале и натраг.На челу колоне управа,за њима играчи, тренер задњи да контролише и командује које врсте и технике трчања. Играчи немају кондицију то се лепо види у евро такмичењу,наши играчи дахћу ко да имају астму и крећу се ко бабе. Какви спортски психолози какви бакрачи,кондиција и уиграност су потребни за Европу. Ако се неко пита зашто управа да трчи,они су једини одговорни за рад и успех клуба. Једини начин да зараде поштено лову у коју се уљуљкали. На крају имам предлог када клубови лоше играју мењањем тренера комплетна управа напоље са њим. Своју неспособност у вођењу клуба није поштено да плати само тренер. Па да видимо дали ће бити овакво муљање око довођења играча.(који море код) ако вам не одговара коментар неморате да објавите поздрав

Zoran

pre 1 godinu

Došlo je vreme za naplatu. U srpskom slengu, to se zove "sigurica". I klub i (pojedini) igrači su naplatili, prodali, plasman. Menadžeri, sasvim sigurno. "Kiksevi", namerni žuti i crveni kartoni, namerni penali za protivnika, namerna pogrešna dodavanja u izglednim akcijama koju su poveli oni koji nisu prodali utakmicu.... samo gledajte. Setite se Dike i koliko mu je nuđeno da primi gol, on je odbio i javno priča o tome. I on je bio jedini, i nikada se to više nije ponovilo? Tim koji nije došao da igra, kojeg promena rezultata uopšte ne dotiče (isto igraju i na 0:0 i kad prime 3 gola..), gde su pojedini (većina) igrača apsolutno sigurni da ne moraju da trče i igraju a da će svejedno biti u prvom timu, ili leti trener. Potplaćeni komentatori koji tupave kontakte sa loptom dižu u nebo, za ona "otkrića" koje su im uplatili menadžeri (ko se seća Perice Ognjenovića i narativa oko zvezdine zvezde, koja se ne pojavi, već se napravi). Ipak, kao zvezdaš, moram da primetim kako je Crvena Zvezda osvetlala obraz u jednoj statističkoj "disciplini", koju, začudo, tupavi komentatori koji kod gol šanse čitaju kolika je prosečna dužina pertli na kopačkama juniorske ekipe u 2012. godini, i ceo prenos im se svodi na stupidne statističke opaske u krivom momentu, eto, oni to nisu primetili: Crvena Zvezda je apsolutni prvak u sva tri evropska fudbalska takmičenja u broju lopti vraćenih golmanu. Toliko apsolutna, da, bez obzira što prvenstva nisu završena, niko nema šanse da ih stigne do kraja.

Марко

pre 1 godinu

Jedina razlika od ovih ostalih i ove sezone je Borjan. Pet godina je on vadio Zvezdu iz kanala i održavao u Zivotu nista oni ni bolje ni gore nisu igrali, jednostavno covek vise nije u formi stižu ga i godine i poceo je da kiksira i nevadi zive lopte iz gola. Sve drugo nema veze
(mikica, 4. novembar 2022 18:18)

Да будемо прецизнији, још увек вади живе лопте из гола, али сада много чешће прави киксеве код рутинских интервенција као код првог гола у Монаку. Међутим, има један проблем са Борјаном који је много озбиљнији и нема везе са годинама. Више него икада је почео да продаје ухваћене лопте. Скоро свако његово испуцавање је нови напад за противника. Штета што се у фудбалу не броје изгубљене лопте као у кошарци. Мислим да би Борјан био светски рекордер.

mikica

pre 1 godinu

Jedina razlika od ovih ostalih i ove sezone je Borjan. Pet godina je on vadio Zvezdu iz kanala i održavao u Zivotu nista oni ni bolje ni gore nisu igrali, jednostavno covek vise nije u formi stižu ga i godine i poceo je da kiksira i nevadi zive lopte iz gola. Sve drugo nema veze

vеliki

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 04. novembar 2022 11:54). А шта је 150 милиона за ДЕСЕТ ГОДИНА??? То је 15 милиона по години. Толико вреди ЈЕДАН ПРОСЕЧАН ФУДБАЛЕР! Један! А и 150 милиона вреди такође један фудбалер. То је смешна цифра за клуб, за 20-24 играча, стручни штаб и све остало!

One night in May

pre 1 godinu

Bilo je ranijih godina i srece, npr. Keln kada su izbacili bio ubedljivo poslednji u Bundesligi, ili meceva koje su vodile bugarske sudije (poznate da hoce da se "dogovore", vise nego i ove nasi). Bio je i legendarni dvomec sa Olimpijakosom, gde je Terzic demonstrirao svoj patent, "tri-za-tri", onako providno i otvoreno.
(Aki, 4. novembar 2022 16:15)

Koliko si derbija u prvenstvu dobio u poslednjih 6 sezona?
Ko je razvalio Klopov Liverpull, te sezone prvaka Evrope?

Zato vecno igras evropsku beton ligu, ni do Lige Evrope vise ne mozes da dobacis.

I ovih 5 i ova sesta sezona, tek da razumes - samo su pocetak. Bez Toleta ne vredis nista.

xxx

pre 1 godinu

Realno, ni ovo nije los rezultat kakve lose transfere pravimo. Za cudjenje su i rezultati iz prethodnih godina. Dovoljno je reci da nismo prodali jednog krstenog igraca za sve ove godine.

Марко

pre 1 godinu

Ау каква катастрофа. Нисмо успели да и трећи пут заредом дочекамо пролеће у Европи. Иначе су срспки клубови у последњих тридесет година навикли да сваке сезоне дочекују пролеће у Европи, па је ово сада права катастрофа.

Mik

pre 1 godinu

Rezultat je prilicno realan. Ostvarene su dve pobede, jedna glatka, jedna teska. Porazi su zasluzeni. Sok eliminacije iz Lige Sampiona i ostavka Stankovica tim nije uspeo da preboli. Sva druga ocekivanja su bila pomalo nerealna

Rajko

pre 1 godinu

(yaya toure, 4. novembar 2022 14:58)Sve je lijepo sto si nabrojao ove VELIKE klubove..ti klubovi su unazad bili prvaci Evrope svi po jednom.Njima je i normalno zasicenje..a od cega da se mi zasitimo ? Jedino sto smo prvaci u jadnoj domacoj ligi ali i to je samo zahvaljujuci losem Partizanu i njihovim problemima u upravi i u igrackom kadru..smatram da to vise nije poenta price.Mi mozemo da budemo i drugi u ligi ali kad izadjemo u Evropu da budemo jaki i da mozemo da se BAR nosimo sa prosjecnim evropskim klubovima tipa Monaka,Rendzersa i ostalih.Ovo je postalo samo otaljavanje kako preveslati Partizan i postati prvak i Bogovi smo.E tu sam JA recimo zasicen..vise bih volio da budemo drugi ali da igramo polufinale jednog takmicenja! Sad kad osvojimo i uzmemo pare iz LŠ opet ce nam u Zvezdi trcati Gobeljici,Srnici ,Milunovici i ostali povratnici koje nece niko !

milos

pre 1 godinu

da li se sećate reci od Terzica da je ovo najskuplji tim zvezde u istoriji postojanja zvezde. mogu samo da zamislim sta su pomislili savicevic, jugović, piksi, miha, belodedic. posle na pitanje novinara dali to onda znaci da zvezda moze da osvoji ligu šampiona , on kaže moze daleko a realno je polufinale lige evrope . e sad ko ce da snosi odgovornost na ovaj debakl najskupljeg tima u istoriji zvezde.

žika kockar

pre 1 godinu

Osvajanje titula iz godina u godinu je samo zamagljivanje stvari. Lepo je osvojiti titulu. To je samo za statistiku. Ali nije napravljen tim za Evropu. Kada se setim tamo druge polovine osamdesetih. Ispali smo od Kelna a trener bio Šeki a onda iz godine u godinu tim bio sve jači. Dovodeni Robi, Pančev, Dejo, Siniša,Belodedić trener Ljupko i eto titule u Evropi. Džaja je bio majstor za dovodjenje igrača. Pred njegovom kancelarijom bio red onih koji su želeli u Zvezdu. Danas igrači dolaze preko video kaseta. Nemamo trenera znalca koji ima viziju. I opet ćemo da uzmemo titulu, igraćemo LŠ ali nećemo imati tim i igru

Aki

pre 1 godinu

Pre ce biti samozavaravanje ...
Klub koji plati Motiku 2,5 miliona evra, koji Dragovicu da platu od 200.000 evra mesecno je klub koji se opasno bahati. Tudjim novcem. Jer, nemoguce je, da cak i zagrizeni navijaci Crvene zvezde, imati budzet od 60 miliona evra, a poslednji prodat igrac Darko Pancev 1992., a ulaznice placaju samo gostujuci navijaci.

Bilo je ranijih godina i srece, npr. Keln kada su izbacili bio ubedljivo poslednji u Bundesligi, ili meceva koje su vodile bugarske sudije (poznate da hoce da se "dogovore", vise nego i ove nasi). Bio je i legendarni dvomec sa Olimpijakosom, gde je Terzic demonstrirao svoj patent, "tri-za-tri", onako providno i otvoreno.

objektivan

pre 1 godinu

Zvezdi se ove sezone desilo ono što se većini klubova dogodi posle 4-5 sezona sjajnih rezultata, stagniranje, jednako nazadovanju. Nije Zvezda jedina, pogledajte Luverpul, Juventus...
Razlozi su brojni: neznanje uprave da prepozna taj trenutak, loš izbor pojačanja, zasićenje pojedinih igrača, ne adekvatan igrački kadar za želje kluba i navijača, trener koji nije dorastao veličini kluba.
Kako bi sledeće godine igrali mnogo bolje u Evropi mislim da treba uraditi sledeće:
- ulogu sportskog direktora dati Marinu, Mrkela na neki drugi manje važan posao u klubu.
- zameniti trenera, makar i sa strancem, Milojević nema tu harizmu i strast da vodi Zvezdu.
- otpustiti sve igrače koji po kvalitetu nisu za Zvezdu, Gobeljić, Rodić, Srnić, Kulibali, Krstičić..... Ben-zadržati ga na nekoj funkciji u klubu, omladinska škola i sl, mislim da može da pomogne,
- Katai - fizičke pripreme 20 dana pre ostalih igrača. Ozbiljan razgovor sa Ivanićem.
- Ne dovoditi islužene srpske igrače koje drugi klubovi otpuste.
- 6 mesrci raditi skauting i dovesti kvalitetne igrače, pa makar samo 2 ili 3.
- posvetiti se maksimalo psihičkoj pripremi igrača, u stručni štab dodati sportskog psihologa.

Zuja

pre 1 godinu

Samo tako nastavite : Dok je Terzića i Mrkele u Zvezdi i Vučelića i Vazure u Partizanu...crno nam se piše
Samo da se analiziraju njihovi potezi kod " kupovine" i prodaje igrača i sve će svima biti jasno.....
(Petar, 04. novembar 2022 13:49)

Pošto kritikuješ Terzu i Mrkelu a koga bi ti umesto njih? Vidić i Jugović su se izjasnili. Stavljaš njih u isti koš sa Vučelom i Vazurom. Pet titula za redom, igranje grupne faze Evro takmičenja. Jeli bilo bolje za vreme grofa od Sopota Lukića i Piksija kada smo mogli o titulama i Evropi da sanjamo i koji nas uvališe u dugove

Wesely

pre 1 godinu

Ako ce da se targetira krivac u ovom neuspehu ja bih naveo pet ljudi koji to svakako jesu:
Marko Gobeljic; covek nema konstantnost za super ligu a ne za evropu. Dobar desni bek al jednu utakmicu, a onda ga 5 nema. 5 godina igramo u evropi, ne mozemo da nadjemo zamenu ili boljeg. Onaj pokusaj sa Erakovicem ne bih komentarisao, upropastice momka koji je sjajan stoper.
Milan Rodic: isto ko gobelja samo sto u 50-om minutu dise na skrge. I tu pocinje da pravi glupe greske. Isto 5 godina ne moze da se nadje zamena ili bolji.
Slavoljub Srnic: trebao da bude igrac kao Branko Jovicic a ne moze ni kopacke da mu cisti. Njegova uloga da kvari igru protivnika i da bude covek zadatka je smesna. Nije ni za Polet iz Trbusana( uz duzno postovanje prema Poletu) a kamoli za Zvezdu.
Terzic i Mrkela: evidentno je da su za ovih 5 godina napunili svoje dzepove a da ih za zvezdu zabole. Toliko ocajnih pojacanja i sumnjivih igraca da je glupo pricati. Sve ovo sto vide obicni ljudi koji nemaju veze sa fudbalom vide i oni al se prave blesavi. Nek pogledaju koliko sada imamo igraca za koje su bacene pare. Za to bi trebali da podnesu ostavku, a da ne pricamo o Dionijima, Van la Parama i ostalim Zanderima i Bakajokoima.
Treba Zvezdi nova uprava i preuredjen igracki kadar. Imamo dosta kvalitetne dece. Gurnuti ih u vatru sada kad ne moramo da mislimo o evropi. Kataji i ivanic treba da ostanu jer su majstori ove igre i trebaju nam. Mozda nisu u formi al to su igraci koji jednim potezom mogu mnogo.

Acke

pre 1 godinu

Najbolji prelazni rok odradio je Grof kad je doveo Donalda, Le Taleka, Huga, Ibanjeza i Boaćija. Sve posle toga je bila katastrofa sem Bena i Dragovića. Sto jednostavno ne pitaju Grofa da im jos jednom skautira…

aaaaa

pre 1 godinu

@Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.
(Nikola, 4. novembar 2022 13:09)

Ne racunam tu oprostenih 40 miliona od banke i prodaju igraca. A daj 150 milki TSCu na primer, pa ces da vidis sta moze da se dogodi. Ili gazprom na 10 godina i 5 milki vise u startu svake sezone od svih drugih protivnika u ligi.
(ju ju, 04. novembar 2022 13:48)

Ništa od banaka nije oprošteno. Banka Intesa je oprostila 5 mil što je u skladu sa poslovanjem banke. Sumnjiva i nenaplativa potraživanje. Agrobabka otpisala kamatu od 2,8 mil evra i to je sve. Neko treba da stvori ime i zasluži sponzorstvo Gazproma

Dr Dulitl

pre 1 godinu

Ukoliko se u zimskoj pauzi dovedu 3-4 ozbiljna pojačanja, pre svega na poziciji oba bočna igrača, centarfora i "plejmejkera", ova eliminacija neće biti toliko bolna. Osvajanjem treće uzastopne "duple krune" i stvaranjem stabilnog temelja za LŠ u sezoni 23/24. mogle bi se očekivati mnoge dobre stvari dogodine, pre svega eventualni napad na treće mesto u grupi LŠ i novo prezimljavanje u LE!

Crudelta

pre 1 godinu

Komentari su hit :) i grobara koji pričaju kako je CZ sve zatvorila u Pingpong ligi i delija koje teraju sve iz tima. Prvo pre dva meseca ti isti grobari pričaju kako je CZ 3 svetlosne godine ispred njih, kako CZ igra najbolji fudbal na Balkanu bla bla bla. Istina sve se raspalo od Makabija. Trener koji je sklapao tim odlazi 3 dana pred derbi, dolazi Milojević koji treba da se bori sa psihološki palim ekipom koju nije ni sastavljao. Sa druge strane delije pljuju one koje su godinama veličali. Da se razumemo uprava jeste napravila dve nenormalne greške i sad ispasta što se tiče igre, to su nedeovodjenje odbrambenih igrača i masakriranje napada nakon Makabija. Stanković odlazi i sta je dobio Milojević, ono što skoro niko ne bi ni prihvatio i hvala mu ali ne treba ga odmah terati iz kluba. E sad da se razumemo i o sklanjalicama i sličnim glupostima. Partizan je sam kriv za ovakvo stanje na tabeli, ni CZ, ni sudije niti bilo ko drugi. Sami ste prosuli brdo bodova kad je CZ krenula furiozni i trpala na početku. Imali ste priliku opet i onda Javor od 3-1 stiže do 3-3, i možete samo da se tesite teorijama zavere ali to su najobičnije gluposti. A ovi u CZ ako misle da uopšte osvoje titulu i igraju opet LS najpametnije bi bilo da krenu da sklapaju tim i ozbiljno odrade prelazni rok već sada na zimu.

Cinik

pre 1 godinu

Već godinama se pitam ima li u CZ neko sa bar 2 gr mozga da vidi šta i ko su najveći problemi CZ?
To je pre svega katostrofalno loš golman Borjan, kao i fudbaleri operisani od fudbala poput Milunovića, Srnića, Rodića, Gobeljića,..., ti fudbaleri nemaju fudbalskog znanja ni za 5. ligu Albanije, a ne za superligu Srbije!
Na svakoj utakmici ti isti fudbaleri su ubedljivo najgori, ali na svakoj, pa kakav je to fimudbler kojeg godinama ne traži nijedan drugi klub?
Šta to govori o njima ovima u CZ?

yaya toure

pre 1 godinu

Navijači su najkvarljivija roba. Niko nije spominjao Terzu i Mrkelu kada se igrala LŠ kada se kroz LE prezimljavalo u Evropi. A odjednom sada postadoše glavni krivci. Ova ekipa je prezasićena. Jeli Klop kriv što Liverpulu loše ide, Što Juve i Barsa nisu prošli dalje u LŠ, Što PSG nikako da osvoji LŠ. Dodje jednom kraj i mora rekonstrukcija tima na čelu sa trenerom. Za naredni period od 4-5 godina. Da je bilo loše kupovine bilo je. Ali to nije samo u Zvezdi već i velikim timovima. Tanko je u odbrani, tanko je u fizičkoj spremi. A i tanka nam je liga da bi timovi bili vrhunski. Dolaze nam povratnici koje niko neće. Skauting služba loša.

Kum Žoržo

pre 1 godinu

Realno Zvezda trenutno u prvih 11 nema nijednog igrača kojeg može da proda za više od milion, dva.
Spucali su milione za igrače koji ili sede na klupi ili na tribinama, nikog nisu prodali za ozbiljnije pare jedno 5 godina.
U svakoj normalnoj državi Zvezda bi do sad bankrotirala sa ovakvom transfer politikom ali kad ti je država bankomat tu problema nema.

nesa80

pre 1 godinu

imali su dve lepe pobede u grupi i to je max za ovaj tim u koji je mnogo ulozeno a ne lici na bog zna sta,jedini kiks je sto nisu stiglo do treceg mesta da nastave evro takmicenje,nema ovaj tim energiju i borbu kao prethodnih godina,partizan je isti ali je za dlaku otiso dalje pored jednako solidhih protivnika.mislim da su se svi razocarali jer je puno ulozeno u tim za nase uslove i to je sve,na sve to terzic podgrevao javnost da je tim za velike domete

Nikola

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.

ju ju

pre 1 godinu

@Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.
(Nikola, 4. novembar 2022 13:09)

Ne racunam tu oprostenih 40 miliona od banke i prodaju igraca. A daj 150 milki TSCu na primer, pa ces da vidis sta moze da se dogodi. Ili gazprom na 10 godina i 5 milki vise u startu svake sezone od svih drugih protivnika u ligi.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Monako je mnogo bolji tim od nas. Na svakoj poziciji imaju igrače koji su snažniji, brzi i tehnički potkovaniji od nas. I ti izvedeš sastav bez igrača sredine terena koji uopšte ima defanzivne karakteristike. Sa Ivanicem, Kataijem, Kangom.. Pa oni nit se vraćaju u odbranu, niti ikog mogu da zadrže. U prvih 15 minuta smo trebali da primimo 5 golova. Jednostavno kada si slabiji, parkiras autobus i čekaš neku šansu.
I ne postoji drugo resenje.

Aleksandar

pre 1 godinu

Можда ће ЦЗВ после овог краха у Европи бити у минусу, али зато ће Бригате и Ултракоп бити у плусу, а то је, јел,те, важније!

komaNdos

pre 1 godinu

gledajte to sa druge strane. prolazak dalje u el 5mil, u LK 1mil a psvajanje domaceg prvenstva sigurnih 30mil.
terza zna sta radi. da smo prosli dalje u el jos jedno kolo i to je to. u lk mozda dva tri, ali je jeftino takmicenje. ovako partizan igra i evropu i domace prvenstvo pa se mozda oklizne jos koji put. sampion ide direktno u LS i to je 30 mil evrica sigirnih.

zoki

pre 1 godinu

mozda deluje smesno ali Lalatovic je spas, lud covek, znanja ima izvukao bi 200% od ekipe.... ali mislim da mu vrata zatvorena od kad je Terzi iscepao papir sa narucenim sastavom

jojufff

pre 1 godinu

Mene je bilo sramota ono gledati. Sta su oni danima pripremali zivo me interesuje?!
Onoliko nonsalancije nema ni u seoskim ligama, ispadali su iz igre, greske pravili, nisu se zalagali..pa kao da igraju za kikiriki.
Taktiku i izbor igraca cemo zanemariti, igraj sa onim sa cime raspolazes..ali da se onako ponasaju to nisam ocekivao.
Ja onako da se zalazem na poslu dali bi mi otkaz kroz sedam dana.
Jos imaju obraza traziti opravdanja.

Petar

pre 1 godinu

Samo tako nastavite : Dok je Terzića i Mrkele u Zvezdi i Vučelića i Vazure u Partizanu...crno nam se piše
Samo da se analiziraju njihovi potezi kod " kupovine" i prodaje igrača i sve će svima biti jasno.....

Patriota

pre 1 godinu

Crvenoj Zvezdi je trebalo samo 2 minuta do igranja u grupnoj fazi lige šampiona i ostvarivanja sna svih zvezdaša, odnosno delija. Zadnja 2 minuta u prvom poluvremenu utakmice protiv Izraelaca. Borjan je odbranio penal u 44 ili 45 minutu utakmice i trebao je da loptu drži u rukama, odugovlači i ispuca je na tribine. Prošla bi ta dva minuta i Zvezda bi imala 2 gola prednosti na poluvremenu. A on Borjan heroj Crvene Zvezde u euforiji daje loptu Kangi koji gresi, protivnici igrač šutira i daje gol Borjan koji je još uvek u delirijum od od ranjenog penala i prima pacerski gol. Da se nije previše radovao i bio kocentrisaniji odbranio bi taj udarac.I kod autogola Pavkova na kraju utakmice glavni krivac je opet bio Borjan. Imao je loptu u rukama, nije je ispucao, niti dodao kako treba svom igraču tako da je napravljen nepotreban faul nakon koga je primljen gol, odnosno dat autogol. I nemojte vise da se žalite na Srnica, Rodica, nekog trećeg igrača a ima ih dosta, kao i sinoć Mitrovica koji je bio najbolji igrač Zvezde u prvom poluvremenu, koji je nešto pokušavao po levom boku, za razliku od magika i drugih veličina u Zvezdi. Glavni krivci ovogodisnjeg ispadanja Crvene Zvezde su njeni najiskusniji igrači Borjan, Kanga, Katai, Ivanić. Neka Zvezdi ova sezona bude opomena za narednu, da se pojačaju i dobro spreme za grupnu fazu lige šampiona, da bi osvojili makar 3 mesto za proleće i igranje u ligi evrope.

terzatvorza

pre 1 godinu

Posle Makabija se bukvalno sve raspalo i atmosfera,igraci,odlazak Stankovica i ovo u grupi je bilo samo otaljavanje posla.
Koliko se sve raspalo pokazuje i to da je protiv jednog Pljunika bilo 40 000 ljudi na Marakani a sve utakmice u Ligi Evrope su igrane pred polupraznim tribinama.
(Eric Cartman, 04. novembar 2022 11:53)
Ima i onih koji nece da idu da gledaju klub čiji je predsednik lopov i mafijaš.Zamisli da ima i takvih!.Bravo Srbijo,ima nade!

Mito

pre 1 godinu

Zvezda podbacila, trener da podnese ostavku. Najbolje sa Terziem da ode u OFK Beograd, sa sledećim igraćima Zvezde: Gobeljić i Rodić (bekovi bez mozga, sileđije koje prave žute kartone na traci), Milunović (njegova intervencija kod 4 gola Monaka je antologijska), Ben kad ga protivnik pogleda on padne, spor je i u trčanju i u razmišljanju, Ivanić brine o nogama izbegava duele, svaku 10-tu šansu iskoristi, Katai je van forme i loše stoji fizički (glava mu radi brzo, ali to noge prate), Srnić zuji ko muva bez glave (najbolji je primer penala protiv Monaka). Borjana se opustio i nije više odličan golman, njegovi promašaji kod izletanja tokom ove jeseni su smešni. Igraći koji su se najviše trudili Mitrović, Bukari (kojem lopte umesto u for, šalju tako da mora da se vrati po nju) su zamenjeni tužno. Tako dragi moj Terziću pusti FSS, pokupi trenera i odvedi u OFK Beograd, sa navedenim igračima, pa obnovi klub koji si upropastio. Gledajući ih kako igraju OFK Beograd se neće vratiti u nacionalni šampionat. Ostalima u upravi CZ, pokupite vašu decu iz omladinskih škola, dovedite ozbiljnog trenera i sa ovih par igarća koje nisam napomenuo u negativnom kontekstu, već sada krenite u nastavak šampionata. Ako to ne uradite bit će blamaža sledeće godine u ligi šampiona. Da vas utešim ni Partizan sa njegovim timom neće mnogo bolje proći mada mi se ćini da su oni već krenuli u zanavljanje tima klincima.

Drale

pre 1 godinu

Od tima najskupljeg u par decenija došli smo do toga da se vadimo sa penala I u 97.minutu...Nije problem izgubiti od Monaka ali je prikazana igra ispod evro nivoa.Treba priznati da su učinjene greške u prelaznom roku,kao i u predhodnim,dat veliki novac a redovno krećemo u kvalifikacije bez kompletiranog tima.Bojim se da otrežnjenje ne dodje na proleće kada neko drugi pokupi 30 mil od LŠ a mi ostanemo sa gomilom preplaćenih zvezda.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Citam brane neki Stankovica ., ljudi on je kriv sto je ekipa energetski pala i mogla da igra samo 45 minuta , on je radio pripreme , on je gurao Srnica i on je dva puta ispao iz kf.lige sampiona od jako losih ekipa . A da i otisao je odmah kad je video grupu za ligu Evrope kako je znao da nema sanse . Ostalo su samo posledica Stankovica . Nemamo ni centarfora , kakav bre Pesic decko vecito u ofsajdu itd itd . Mrkelu i ekipa oko njega da ima malo sramote sami bi otisli .

VUK

pre 1 godinu

najjaca Zvezda u poslednjih 30 god. nijednu jedinu vaznu utakmicu nisu pobedili ove sezone.
(aca, 04. novembar 2022 13:12) Osim Ferencvaroša i Trabzona. Za razliku od tebe ,UEFA je to videla , bodovala i platila.

pr

pre 1 godinu

ovolika frka zvezda nije prošla dalje sve je to normalno ne možemo svske godine da bude prvi u grupi pogledajte po Evropi koje su ekipe po ispadale koje imaju budžet po nekoliko stotina miliona veći od naše crvene zvezde. zvezdaša ne obraćite pažnju na komentare franjevaca .sada nastavite da u domaćem prvenstvu sve pobeđujemo i osvojim prvo mesto i sledeće godine u ligu šampiona nepred crvena zvezdo u nove pobede
(zorge, 04. novembar 2022 12:00)
Ti si druže očigledno pobegao sa svakog časa da bi gledao zvezdu.

Dragan Lo

pre 1 godinu

Makabi je jači tim, ljudi su to pokazali, nema šta da se raspada kad izgubiš od boljeg.
Raspada nastaje jer niko ne zna koliko duboko je najcrnji kriminal ušao na teren, a ušao je i igra. Sišao sa tribina, dobio dres, broj, loptu - i igra. Pojma nemaš kome pre dodati loptu, učini ti se da je možda dobro šutnuti je Kulibaliju na klupi ili na tribinama, a Kulibaliji na sve strane.

Bruka i sramota

pre 1 godinu

Godinama se vidi da Terzić i Mrkela upropastiše klub zarad svojih ličnih interesa. Svesno su dovođeni za velike pare igrači koji nisu ni za našu drugu ligu. Takvih je bilo bar 50 u zadnjih 5 godina. Jeftino su prodati oni koji vrede ili otišli bez obeštećenja igrači koji nisu hteli da daju veliki procenat ovoj dvojici ?! Od najbolje ekipe u zadnjih 30 godina po rečima Terze magije?! došlo se do najgore ekipe u grupi i to u LE koja služi za sprdnju i gol razliku drugima. Dug je ogroman, svaki dan se uvećava ali nas Terza magija ubeđuje da to nije važno iako je umesto vraćanja duga kluba novac išao na privatne račune banaka u Nemačkoj i ko zna gde sve još ?!

One night in May

pre 1 godinu

1. Nonsalancija - pojava koja je ostala u timu od Stankovica; on se postavio kao autoritet, ali je na terenu pulenima dozvoljavao sve - na konto apsolutne tehnicke superiornosti u domacem prvenstvu, dve duple krune i dva evro proleca - igracima je dozvoljena komocija na terenu ispod nivoa profesionalnosti. A na to su se lako navikli. I zato su igraci obozavali Stankovica, dobra posledica je sto je skinut dodatni pritisak - losa su katastrofalne greske. Trend se samo nastavio posle njega. Ovo kod Vladana Milojevica nikad ne bi moglo - nisu ga igraci nesto voleli, ali su na terenu 90 minuta trcali kao navijeni, lopta se postovala, a pas je bio tacan - jeste to malo kocilo igru, ali je rival morao da izmisli akciju da bi dao gol, poklone nismo delili.

2. Makabi Haifa - ocigledno je da razocaranost eliminacijom nije prevazidjena, ove sezone nismo imali dodatno kolo plej ofa da se igraci u glavi orijentisu na LE, ostali su "zarobljeni" u utakmicama sa Haifom.

3. SP. Pre svega zbog Borjana - spasio nas je nebrojeno puta, ljudski je razumeti da je glavom vec mesec dana u Katru - prvi je golman Kanade, kapiten i ovo ce mu, skoro sigurno, biti jedino Svetsko na kome igra. Ali to je trener morao da prepozna, razgovara, pusti Popovica da brani i uhvati formu. Ima i drugi deo sezone, mogao je da odmori neku utakmicu.

4. Trener. Nije jasno sta igra. Osim sto insistira na posedu, uopste nije jasno sta bi hteo sa tim posedom.

Brane Lala

pre 1 godinu

Unistenje je pocelo mnogo ranije. Namestanje domaceg prvenstva i kupa (Partizan se pokazao isti, kad mu se ukazala prilika) obesmislilo je domaca takmicenja. Ostali klubovi nemaju volju, a ni potrebu, da ulazu u ekipe jer je borba za trece mesto jedina nagrada. Mladi talenti se pustaju preko maltene bez seniorskog staza u ekipama. Vojvodina je poslednji klub koji je 'pao' i izgubio samostalnost. Sad kad su podjarmili celu Srbiju cude se losem kvalitetu? Niko nije uspeo da im pokaze koliko su losi na domacim terenima prosto zato sto su svi ostali svedeni na Sunday League. Eto, kanda fali jos samo predsednika FS pa da nezaustavljivo krenemo u preporod. Pretpostavljam da ce prvi korak tom buducem predsedniku, poslusniku, biti da se resi Piksija. Covek selektuje nezavisno, poziva igrace iz inostranstva i obesmisljava ovu, tesko izgradjenu, piramidu poslusnosti u domacem prvenstvu. Nedopustivo.

dragan

pre 1 godinu

Zadnjih 6 godina Zvezda ima 2.grupne faze LS i 4 grupne faze LE.
U LS obe godine je ostvarena po pobeda u grupi,u LE 3 puta je Zvezda prosla grupu i sada prvi put ispala!
To su ipak rezultati za postovanje,jeste ovo najslabija sezona,ali idemo dalje!
Klupski koeficijent je sa skoro 0 podignut na preko 40 i sada to treba braniti!
Sada treba spremiti ekipu za verovatno ponovo LS,nadam se da ce Marin odraditi dobar posao,vreme je za ozbiljnu rekonstrukciju tima!

zlatko

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

Zamisli koliko je samo slupano ukupno?

alex

pre 1 godinu

Cekajte braco sad kad padne podmladjivanje, tek ce muka da bude. Iako kad slusate ove strucnjake iz kluba, ma koji iVanic i Katai imamo mi zamene, sto su smesne price. Ljudi olako zaborave u kom kanalu smo mi bili i koliko je trebalo naci igrace poput njih i to domace, koji ce ostati na duze. U losoj su formi ali kakvi su rezultati? Losi. I sta nije jasno? Jasan pokazatelj kako tim izgleda bez njih u punoj formi. Jasno je da ima prezasicenja u timu ali ja bi to drugacije prodrmao, tako sto bi doveo stranca trenera, i to kvalitetnog. Bacaju se grdne pare na strane igrace, pa za te plate moze prilicno solidan strani trener da se dovede. Milojevic je ok ali kad vidim kako mu se igraci ponasaju na terenu, jasno je da nema autoritet.

C i n i k

pre 1 godinu

Mozda je nerealno traziti od ove uprave i igraca CZ da naprave nesto vise u "Evropi", jer, svako to moze da vidi, roster je preslab i dovoljan samo za ping pong ligu, za bilo sta ozbiljnije treba imati potkovane igrace, upravu koja zna sta radi i sistem.
Ovi igraci u CZ ni motoricki nisu pravi fudbaleri, to je jasno jer retko ko od njih ume da doda pas, da proceni putanju lopte, da igra glavom, da centrira, da postigne gol sa 20 m a o slobodnjaku i da npisem, pri cemu je upitna i kondicija.
Zato je na zalost CZ, kao i Partizan uostalom, postao hab za lose ili tzv fudbalere, za one koji nigde nbi mogli da igraju u toj "Evropi"...

Mile

pre 1 godinu

Ja bih se zapitao:"Koja ekipa donosi vise para i gledalaca na stadion?" Zvezda ili Monako? Ja bih rekao,para vrti gde burgija nece,stara narodna mudrost. Jer dok ljudi ne shvate da nema vise ni s od sporta,sve se vrti oko para bice im puno toga jasnije. Bio sam od svoje 4.- te godine navijac Zvezde,pokojni cale me je vodio svake nedelje na utakmicu,ali onda se znalo ako igra Dzaja,bice 100.000,ako ne igra...mrka kapa,pametnom dosta.

Stefi

pre 1 godinu

Riba smrdi od glave. Nisam citao tekst, nakon ovog komentara cu, ali moj odgovor je u odnosu na naslov. Od igrackog kadra, jedino sto vredi u zvezdi su sledeci igraci: Erakovic, Mijatovic, Mitrovic i Dragovic jos sezonu ili dve i to je to. Trener je amater ali i nema ni cime da postavi igru. Sa ostalima, kojima treba kiseonik nakon 10 minuta igre, moze da se igra jedino bunker i kontra, prtiv svih timova iz top 10 liga evrope. Ocekivanja su bila velika, prelazni rokovi su katastrofalni. Neki nisu ni dobili sansu, ali su zato tu razni da ne pominjem po imenima. 40+ promasaja pojacanja za 5 godina evro scene. Na kontro igranja lige sampiona treba dovesti ozbiljne igrace, barem samo sa dobrim fizickim predispozicijama i pod hitno promeniti kondicionog trenera i ostalih strucnjaka i naravno, zabrana splavarenja - jer tu ni treneri ne pomazu...

zigi

pre 1 godinu

"samounistenje"
je l vi to jednom reciju amnestirate terzu i mrkelu od odgovornosti? sa neba im je pao najveci priliv u istoriji i liga sampiona zagarantovana za dogodone. prvenstvo naravno zatvoreno, nemoj da se pravimo blesavi. naravno imali su prakticno 3-5 godina da naprave tim za ligu sampiona, a oni su napravili ovo, kako god da se to zove.
znaci najvece dugove u istoriji kluba svih vremena i ekipu koja ni partizan ne moze da pobedi, a kamoli da bude konkurentna u evropi.
a vas naslov govori o tome da je u pitanju nekakav psiholoski momenat kod igraca, sta li. nemoj da se zezamo...
zvezda kao klub nema jedan aspekt za koji mozes da se uhvatis i da kazes e to je na nivou ls. ni jedan. ni podmladak, ni tim, ni trenera, ni igru, ni lovu. nista. nula. sve su prosuli. pardon, isisali.

Korto

pre 1 godinu

Čistka, rez. Borjan, Rodić, Katai, Ivanić pa od početka.
(ljubitelj, 4. novembar 2022 11:31)

Cenim i da ubacimo što više "naše dece" pa da se borimo za opstanak. Vi što terate najbolje igrače niste jasni

zorge

pre 1 godinu

ovolika frka zvezda nije prošla dalje sve je to normalno ne možemo svske godine da bude prvi u grupi pogledajte po Evropi koje su ekipe po ispadale koje imaju budžet po nekoliko stotina miliona veći od naše crvene zvezde. zvezdaša ne obraćite pažnju na komentare franjevaca .sada nastavite da u domaćem prvenstvu sve pobeđujemo i osvojim prvo mesto i sledeće godine u ligu šampiona nepred crvena zvezdo u nove pobede

estiar

pre 1 godinu

Jučerašnja taktika je bila tipa spremicemo se za Monako i onda uraditi suprotno. Neverovatno je koliko je odbrana bila šuplja. Bekovi nisu postojali. Stvarno mi nije jasno koja im je uloga bila.

asomakum

pre 1 godinu

potrebne su promene na svim nivoima. Od predsednika, uprave, trenera do igraca. Ekipa je predugo na okupu, zasitili su se... Prvi za odlazak je Katai, bljesne jednom i nema ga na 10 narednih utakmica. Drugi u paketu Rodic i Gobeljic. Odbrana Milunovic out. Potrebni su bolni rezovi jer ovako vise ne moze.

Жељко

pre 1 godinu

Мало је један пенал, у Србији би им свирали још 4 пенала и 15 надокнаде. Напријед Црвена Вучкица???

Mirjana

pre 1 godinu

Neizbežna smena trenera. Rekonstrukcija tima. Dovesti igrače fizičke spreme koji će da trče 90 minuta. Oslanjanje na mlade snage koje nekada treba istrpeti. Zahvaliti se većini igrača. Napraviti viziju šta se očekuje u budućnosti. Stranci samo koji donose prevagu

Zuja

pre 1 godinu

Kada se pogleda evropska sezona igrač koji nas je ukanalio je Borjan. Najveći krivac za ispadanje od Makabija. A onda neki ostali redom. Zahvaliti se Borjanu i većini igrača. I treneru. Nije on kalibar za Zvezdu. Naravno ne stranca. Imali smo Zakeronija.

fun

pre 1 godinu

Uprava je direktni krivac za ovo sto nam se desilo. Ne dešava se to samo ove godine, već poslednje 3. Umesto da nakon dve uzastopne lige šampiona rastemo i igrački i finansijski mi padamo slobodnim padom jer se novac isključivo koristio za podmirivanje potreba nekolicine. Stadion je bruka i sramota, igrači amateri, o trenerima koji ni fizički, a kamoli fudbalski, ne mogu da spreme ekipu, da ne govorim...zato: uprava napolje!

[]

pre 1 godinu

čim je izvučen žreb za grupe le znao sam da im ne gine zadnje mjesto. profi ekipe su nivo iznad zvezde. zvezda ne mora da igra profi fudbal da osvoji linglong. izgledaju kao poluamateri u amaterskoj ligi. loše loše loše

maglar

pre 1 godinu

samounistenje?bili su srecni sa samo 4 u mrezi realno. nisu ni do kolena timovima kao Sahtar,Klub Briz, Dinamo ZG, a gde ce protiv raspalog Monaka...

Mile

pre 1 godinu

Bitno da Stankovic nije valjao. Od njegovog odlaska nista ne valja...Davno nisam video Zvezdu da se toliko muci u prvenstvu da dobije utakmicu, a kamoli u Evropi..ne znam sta se uopste ocekivalo sa ovakvom formom

Slaviša

pre 1 godinu

Ivanič nepostoji baš me interesuje dali Ivanič zna šta je visok pritisak i kako se vršio ladno stoji više od 19 metara od igrača dok Katai i pešič trče i umaraju se neverovatno pored Ivaniča svbako može nirno da se okrene i igrta kroz sredinu pas ifgru dečko nepostoji kao da ga nema samo mi žao što od starta nije igrao Srnič a Ivanič klupa za bolje nije prodati ga prvom prilikom dok se gore muče rade pritisak Ivanič jih ostavlja na cedilu nit borbe nit duela nit da se ponekad zagradi svi to rade sem uplašenog Ivaniča verovatno čuva noge za koju godinu nigo ga neče želeti ni za đabe toliko od Ivaniča kod Milojeviča.Isto tako što pre dobiti lecvog beka koji zna da centrira iz trka Rodič je operisan svako pa i malo dete lagano gas izblokira.

Vini Gambino

pre 1 godinu

Ne pamtim da je Zvezda imala trenera sa ovoliko malo harizme i autoriteta.
Znanje i stručnost je pokazao od svog dolaska.
Pretpostavljam da ga drže i hvale samo da ne bi priznali da su pogrešili.
"Najtalentovaniji srpski trener" ... budite ozbiljni

Dusan

pre 1 godinu

Borjan nam pritvorio vrata od Lige šampiona (Pavkov ih zalupio), a sada je to isto Borjan uradio sa Monakom (s tim da je vrata zalupio Rodić).

Bice bolje, neko vice, na papiru mrtvo slovo, na istoku stare price, na severu nista novo....

Eric Cartman

pre 1 godinu

Posle Makabija se bukvalno sve raspalo i atmosfera,igraci,odlazak Stankovica i ovo u grupi je bilo samo otaljavanje posla.
Koliko se sve raspalo pokazuje i to da je protiv jednog Pljunika bilo 40 000 ljudi na Marakani a sve utakmice u Ligi Evrope su igrane pred polupraznim tribinama.

Хандо

pre 1 godinu

У спорту нема минулог рада, нарочито са менталитетом као што је наш. Станковић је направио грешку са задњим везним на почетку сезоне и то је покренуло лавину. Управа се уљуљкала и са мислима у ЛШ није ништа добро урадила осим Букарија и донекле Кангве. Без дефанзивног везног са играчима који не играју на својим позицијама, још један лош прелазни рок и то би био крај једне епохе.

Vladimir

pre 1 godinu

Pljuvali su Stankovica koji mozda i nije najbolji takticar ali je bio vrhunski motivator sto je u sportu mozda i bitnije jer se tako izvuce 100% od igraca. Ovaj Milojevic je previse mlak za moj ukus i nije nikako za Zvezdu ali ono sto je najbitnije od svega je sraman prelazni rok. Gospodin sportski direktor nema grama srama i to je problem.

Marko

pre 1 godinu

Zvezda je amaterski klub, to se sinoc i videlo. Borjanu se polako zahvaliti za sve. Bekovi, pa Gobeljic i Rodic su igraci za zonsku ligu. Katai, lik moze da igra nasu ligu i da se seta u onom krugu na centru, ozbiljan fubdal to ne trpi. Napadaci, sta tu reci a ne zaplakati. Sve u svemu, ozbiljan remont podhitno, ali tesko do je tu Terzic i kvazi navijaci citaj Delije. Dok se oni tale, klub za koji navijaju propada, a ovamo ljubav prema Zvezdi. Sever je posebna prica, lazne patriote koje se kunu u srpstvo i Zvezdu a ovamo kradu od istih. Bukvalano treba uraditi kompletan reset od uprave, igraca, navijaca. Pustati decu da dolaze, kao sinoc Partizan. Mi smo kao drustvo u velikom problemu, sledece godine cemo se resetovati, koja LS i te price. O ostalim klubovima iz nase lige ne treba trositi reci. Pa kad krene sve da se deli sa 5, eto nas za godinu ili dve ponovo sve ispocetka, ljudi ovo ne kapiraju.
Pozdrav.

mučeni mučenik

pre 1 godinu

Najveća stvar je što niko za to neće da odgovara , Mrkela i Terzinjo će i dalje da sede u svojim foteljama i da se bogate a klub će još da se zadužuje i da propada ......evo u Nedelju opet igraju sa Lučanima utakmicu pod reflektorima a duguju za struju na stadionu više od 7 miliona evra i umesto da igraju po danu oni se i dalje bahate ........

chopp

pre 1 godinu

ako imaju i zrnce poštenja i samokritike počevši od Terzića,Mrkele... BORJANA i ostalih nazovi fudbalskih veličina da stanu pred ogledalo i sebi u lice kažu istinu i zakunu se da izginu da bar osvoje prvenstvo...

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Najveći problem u celoj ovoj situaciji je to što neće biti nikakvih pormena, Terzić i Mrkela će ostati. Svaki pravi navijač Zvezde uviđa probleme i u upravi i na terenu dok se ljudi kojima je to posao prave ludi. Ispadanje od Makabija je definitivno uništilo celu ekipu zatim način na koji je oteran Ohi iako je cela zvezdaška javnost bila protiv toga. Svima osim odgovornih je jasno da je Kulibali promašaj, da opet nemamo desnog beka, da Kanga radi šta hoće na sredini i da na jedan dobar potez ili gol dolaze 3 izgubljene lopte iz kojih primamo golove, da je samo Eraković standardan u odbrani, da je Ivanić neprimetan, da se forsiraju neki Mustafa i Srnić, da novi trener deluje totalno pogubljeno, da je Vujadin Savić deo stručnog štaba... Pauza u prvenstvu će trajati do februara ali je pitanje da li će se išta rešiti do tad.

mučeni mučenik

pre 1 godinu

Najveća stvar je što niko za to neće da odgovara , Mrkela i Terzinjo će i dalje da sede u svojim foteljama i da se bogate a klub će još da se zadužuje i da propada ......evo u Nedelju opet igraju sa Lučanima utakmicu pod reflektorima a duguju za struju na stadionu više od 7 miliona evra i umesto da igraju po danu oni se i dalje bahate ........

Eric Cartman

pre 1 godinu

Posle Makabija se bukvalno sve raspalo i atmosfera,igraci,odlazak Stankovica i ovo u grupi je bilo samo otaljavanje posla.
Koliko se sve raspalo pokazuje i to da je protiv jednog Pljunika bilo 40 000 ljudi na Marakani a sve utakmice u Ligi Evrope su igrane pred polupraznim tribinama.

One night in May

pre 1 godinu

1. Nonsalancija - pojava koja je ostala u timu od Stankovica; on se postavio kao autoritet, ali je na terenu pulenima dozvoljavao sve - na konto apsolutne tehnicke superiornosti u domacem prvenstvu, dve duple krune i dva evro proleca - igracima je dozvoljena komocija na terenu ispod nivoa profesionalnosti. A na to su se lako navikli. I zato su igraci obozavali Stankovica, dobra posledica je sto je skinut dodatni pritisak - losa su katastrofalne greske. Trend se samo nastavio posle njega. Ovo kod Vladana Milojevica nikad ne bi moglo - nisu ga igraci nesto voleli, ali su na terenu 90 minuta trcali kao navijeni, lopta se postovala, a pas je bio tacan - jeste to malo kocilo igru, ali je rival morao da izmisli akciju da bi dao gol, poklone nismo delili.

2. Makabi Haifa - ocigledno je da razocaranost eliminacijom nije prevazidjena, ove sezone nismo imali dodatno kolo plej ofa da se igraci u glavi orijentisu na LE, ostali su "zarobljeni" u utakmicama sa Haifom.

3. SP. Pre svega zbog Borjana - spasio nas je nebrojeno puta, ljudski je razumeti da je glavom vec mesec dana u Katru - prvi je golman Kanade, kapiten i ovo ce mu, skoro sigurno, biti jedino Svetsko na kome igra. Ali to je trener morao da prepozna, razgovara, pusti Popovica da brani i uhvati formu. Ima i drugi deo sezone, mogao je da odmori neku utakmicu.

4. Trener. Nije jasno sta igra. Osim sto insistira na posedu, uopste nije jasno sta bi hteo sa tim posedom.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Najveći problem u celoj ovoj situaciji je to što neće biti nikakvih pormena, Terzić i Mrkela će ostati. Svaki pravi navijač Zvezde uviđa probleme i u upravi i na terenu dok se ljudi kojima je to posao prave ludi. Ispadanje od Makabija je definitivno uništilo celu ekipu zatim način na koji je oteran Ohi iako je cela zvezdaška javnost bila protiv toga. Svima osim odgovornih je jasno da je Kulibali promašaj, da opet nemamo desnog beka, da Kanga radi šta hoće na sredini i da na jedan dobar potez ili gol dolaze 3 izgubljene lopte iz kojih primamo golove, da je samo Eraković standardan u odbrani, da je Ivanić neprimetan, da se forsiraju neki Mustafa i Srnić, da novi trener deluje totalno pogubljeno, da je Vujadin Savić deo stručnog štaba... Pauza u prvenstvu će trajati do februara ali je pitanje da li će se išta rešiti do tad.

[]

pre 1 godinu

čim je izvučen žreb za grupe le znao sam da im ne gine zadnje mjesto. profi ekipe su nivo iznad zvezde. zvezda ne mora da igra profi fudbal da osvoji linglong. izgledaju kao poluamateri u amaterskoj ligi. loše loše loše

Marko

pre 1 godinu

Zvezda je amaterski klub, to se sinoc i videlo. Borjanu se polako zahvaliti za sve. Bekovi, pa Gobeljic i Rodic su igraci za zonsku ligu. Katai, lik moze da igra nasu ligu i da se seta u onom krugu na centru, ozbiljan fubdal to ne trpi. Napadaci, sta tu reci a ne zaplakati. Sve u svemu, ozbiljan remont podhitno, ali tesko do je tu Terzic i kvazi navijaci citaj Delije. Dok se oni tale, klub za koji navijaju propada, a ovamo ljubav prema Zvezdi. Sever je posebna prica, lazne patriote koje se kunu u srpstvo i Zvezdu a ovamo kradu od istih. Bukvalano treba uraditi kompletan reset od uprave, igraca, navijaca. Pustati decu da dolaze, kao sinoc Partizan. Mi smo kao drustvo u velikom problemu, sledece godine cemo se resetovati, koja LS i te price. O ostalim klubovima iz nase lige ne treba trositi reci. Pa kad krene sve da se deli sa 5, eto nas za godinu ili dve ponovo sve ispocetka, ljudi ovo ne kapiraju.
Pozdrav.

Dusan

pre 1 godinu

Borjan nam pritvorio vrata od Lige šampiona (Pavkov ih zalupio), a sada je to isto Borjan uradio sa Monakom (s tim da je vrata zalupio Rodić).

Bice bolje, neko vice, na papiru mrtvo slovo, na istoku stare price, na severu nista novo....

Vladimir

pre 1 godinu

Pljuvali su Stankovica koji mozda i nije najbolji takticar ali je bio vrhunski motivator sto je u sportu mozda i bitnije jer se tako izvuce 100% od igraca. Ovaj Milojevic je previse mlak za moj ukus i nije nikako za Zvezdu ali ono sto je najbitnije od svega je sraman prelazni rok. Gospodin sportski direktor nema grama srama i to je problem.

Хандо

pre 1 godinu

У спорту нема минулог рада, нарочито са менталитетом као што је наш. Станковић је направио грешку са задњим везним на почетку сезоне и то је покренуло лавину. Управа се уљуљкала и са мислима у ЛШ није ништа добро урадила осим Букарија и донекле Кангве. Без дефанзивног везног са играчима који не играју на својим позицијама, још један лош прелазни рок и то би био крај једне епохе.

terzatvorza

pre 1 godinu

Posle Makabija se bukvalno sve raspalo i atmosfera,igraci,odlazak Stankovica i ovo u grupi je bilo samo otaljavanje posla.
Koliko se sve raspalo pokazuje i to da je protiv jednog Pljunika bilo 40 000 ljudi na Marakani a sve utakmice u Ligi Evrope su igrane pred polupraznim tribinama.
(Eric Cartman, 04. novembar 2022 11:53)
Ima i onih koji nece da idu da gledaju klub čiji je predsednik lopov i mafijaš.Zamisli da ima i takvih!.Bravo Srbijo,ima nade!

estiar

pre 1 godinu

Jučerašnja taktika je bila tipa spremicemo se za Monako i onda uraditi suprotno. Neverovatno je koliko je odbrana bila šuplja. Bekovi nisu postojali. Stvarno mi nije jasno koja im je uloga bila.

Aleksandar

pre 1 godinu

Можда ће ЦЗВ после овог краха у Европи бити у минусу, али зато ће Бригате и Ултракоп бити у плусу, а то је, јел,те, важније!

Petar

pre 1 godinu

Samo tako nastavite : Dok je Terzića i Mrkele u Zvezdi i Vučelića i Vazure u Partizanu...crno nam se piše
Samo da se analiziraju njihovi potezi kod " kupovine" i prodaje igrača i sve će svima biti jasno.....

Mile

pre 1 godinu

Bitno da Stankovic nije valjao. Od njegovog odlaska nista ne valja...Davno nisam video Zvezdu da se toliko muci u prvenstvu da dobije utakmicu, a kamoli u Evropi..ne znam sta se uopste ocekivalo sa ovakvom formom

Mito

pre 1 godinu

Zvezda podbacila, trener da podnese ostavku. Najbolje sa Terziem da ode u OFK Beograd, sa sledećim igraćima Zvezde: Gobeljić i Rodić (bekovi bez mozga, sileđije koje prave žute kartone na traci), Milunović (njegova intervencija kod 4 gola Monaka je antologijska), Ben kad ga protivnik pogleda on padne, spor je i u trčanju i u razmišljanju, Ivanić brine o nogama izbegava duele, svaku 10-tu šansu iskoristi, Katai je van forme i loše stoji fizički (glava mu radi brzo, ali to noge prate), Srnić zuji ko muva bez glave (najbolji je primer penala protiv Monaka). Borjana se opustio i nije više odličan golman, njegovi promašaji kod izletanja tokom ove jeseni su smešni. Igraći koji su se najviše trudili Mitrović, Bukari (kojem lopte umesto u for, šalju tako da mora da se vrati po nju) su zamenjeni tužno. Tako dragi moj Terziću pusti FSS, pokupi trenera i odvedi u OFK Beograd, sa navedenim igračima, pa obnovi klub koji si upropastio. Gledajući ih kako igraju OFK Beograd se neće vratiti u nacionalni šampionat. Ostalima u upravi CZ, pokupite vašu decu iz omladinskih škola, dovedite ozbiljnog trenera i sa ovih par igarća koje nisam napomenuo u negativnom kontekstu, već sada krenite u nastavak šampionata. Ako to ne uradite bit će blamaža sledeće godine u ligi šampiona. Da vas utešim ni Partizan sa njegovim timom neće mnogo bolje proći mada mi se ćini da su oni već krenuli u zanavljanje tima klincima.

Dragan Lo

pre 1 godinu

Makabi je jači tim, ljudi su to pokazali, nema šta da se raspada kad izgubiš od boljeg.
Raspada nastaje jer niko ne zna koliko duboko je najcrnji kriminal ušao na teren, a ušao je i igra. Sišao sa tribina, dobio dres, broj, loptu - i igra. Pojma nemaš kome pre dodati loptu, učini ti se da je možda dobro šutnuti je Kulibaliju na klupi ili na tribinama, a Kulibaliji na sve strane.

milos

pre 1 godinu

da li se sećate reci od Terzica da je ovo najskuplji tim zvezde u istoriji postojanja zvezde. mogu samo da zamislim sta su pomislili savicevic, jugović, piksi, miha, belodedic. posle na pitanje novinara dali to onda znaci da zvezda moze da osvoji ligu šampiona , on kaže moze daleko a realno je polufinale lige evrope . e sad ko ce da snosi odgovornost na ovaj debakl najskupljeg tima u istoriji zvezde.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Citam brane neki Stankovica ., ljudi on je kriv sto je ekipa energetski pala i mogla da igra samo 45 minuta , on je radio pripreme , on je gurao Srnica i on je dva puta ispao iz kf.lige sampiona od jako losih ekipa . A da i otisao je odmah kad je video grupu za ligu Evrope kako je znao da nema sanse . Ostalo su samo posledica Stankovica . Nemamo ni centarfora , kakav bre Pesic decko vecito u ofsajdu itd itd . Mrkelu i ekipa oko njega da ima malo sramote sami bi otisli .

Patriota

pre 1 godinu

Crvenoj Zvezdi je trebalo samo 2 minuta do igranja u grupnoj fazi lige šampiona i ostvarivanja sna svih zvezdaša, odnosno delija. Zadnja 2 minuta u prvom poluvremenu utakmice protiv Izraelaca. Borjan je odbranio penal u 44 ili 45 minutu utakmice i trebao je da loptu drži u rukama, odugovlači i ispuca je na tribine. Prošla bi ta dva minuta i Zvezda bi imala 2 gola prednosti na poluvremenu. A on Borjan heroj Crvene Zvezde u euforiji daje loptu Kangi koji gresi, protivnici igrač šutira i daje gol Borjan koji je još uvek u delirijum od od ranjenog penala i prima pacerski gol. Da se nije previše radovao i bio kocentrisaniji odbranio bi taj udarac.I kod autogola Pavkova na kraju utakmice glavni krivac je opet bio Borjan. Imao je loptu u rukama, nije je ispucao, niti dodao kako treba svom igraču tako da je napravljen nepotreban faul nakon koga je primljen gol, odnosno dat autogol. I nemojte vise da se žalite na Srnica, Rodica, nekog trećeg igrača a ima ih dosta, kao i sinoć Mitrovica koji je bio najbolji igrač Zvezde u prvom poluvremenu, koji je nešto pokušavao po levom boku, za razliku od magika i drugih veličina u Zvezdi. Glavni krivci ovogodisnjeg ispadanja Crvene Zvezde su njeni najiskusniji igrači Borjan, Kanga, Katai, Ivanić. Neka Zvezdi ova sezona bude opomena za narednu, da se pojačaju i dobro spreme za grupnu fazu lige šampiona, da bi osvojili makar 3 mesto za proleće i igranje u ligi evrope.

Bruka i sramota

pre 1 godinu

Godinama se vidi da Terzić i Mrkela upropastiše klub zarad svojih ličnih interesa. Svesno su dovođeni za velike pare igrači koji nisu ni za našu drugu ligu. Takvih je bilo bar 50 u zadnjih 5 godina. Jeftino su prodati oni koji vrede ili otišli bez obeštećenja igrači koji nisu hteli da daju veliki procenat ovoj dvojici ?! Od najbolje ekipe u zadnjih 30 godina po rečima Terze magije?! došlo se do najgore ekipe u grupi i to u LE koja služi za sprdnju i gol razliku drugima. Dug je ogroman, svaki dan se uvećava ali nas Terza magija ubeđuje da to nije važno iako je umesto vraćanja duga kluba novac išao na privatne račune banaka u Nemačkoj i ko zna gde sve još ?!

objektivan

pre 1 godinu

Zvezdi se ove sezone desilo ono što se većini klubova dogodi posle 4-5 sezona sjajnih rezultata, stagniranje, jednako nazadovanju. Nije Zvezda jedina, pogledajte Luverpul, Juventus...
Razlozi su brojni: neznanje uprave da prepozna taj trenutak, loš izbor pojačanja, zasićenje pojedinih igrača, ne adekvatan igrački kadar za želje kluba i navijača, trener koji nije dorastao veličini kluba.
Kako bi sledeće godine igrali mnogo bolje u Evropi mislim da treba uraditi sledeće:
- ulogu sportskog direktora dati Marinu, Mrkela na neki drugi manje važan posao u klubu.
- zameniti trenera, makar i sa strancem, Milojević nema tu harizmu i strast da vodi Zvezdu.
- otpustiti sve igrače koji po kvalitetu nisu za Zvezdu, Gobeljić, Rodić, Srnić, Kulibali, Krstičić..... Ben-zadržati ga na nekoj funkciji u klubu, omladinska škola i sl, mislim da može da pomogne,
- Katai - fizičke pripreme 20 dana pre ostalih igrača. Ozbiljan razgovor sa Ivanićem.
- Ne dovoditi islužene srpske igrače koje drugi klubovi otpuste.
- 6 mesrci raditi skauting i dovesti kvalitetne igrače, pa makar samo 2 ili 3.
- posvetiti se maksimalo psihičkoj pripremi igrača, u stručni štab dodati sportskog psihologa.

xxx

pre 1 godinu

Realno, ni ovo nije los rezultat kakve lose transfere pravimo. Za cudjenje su i rezultati iz prethodnih godina. Dovoljno je reci da nismo prodali jednog krstenog igraca za sve ove godine.

zigi

pre 1 godinu

"samounistenje"
je l vi to jednom reciju amnestirate terzu i mrkelu od odgovornosti? sa neba im je pao najveci priliv u istoriji i liga sampiona zagarantovana za dogodone. prvenstvo naravno zatvoreno, nemoj da se pravimo blesavi. naravno imali su prakticno 3-5 godina da naprave tim za ligu sampiona, a oni su napravili ovo, kako god da se to zove.
znaci najvece dugove u istoriji kluba svih vremena i ekipu koja ni partizan ne moze da pobedi, a kamoli da bude konkurentna u evropi.
a vas naslov govori o tome da je u pitanju nekakav psiholoski momenat kod igraca, sta li. nemoj da se zezamo...
zvezda kao klub nema jedan aspekt za koji mozes da se uhvatis i da kazes e to je na nivou ls. ni jedan. ni podmladak, ni tim, ni trenera, ni igru, ni lovu. nista. nula. sve su prosuli. pardon, isisali.

chopp

pre 1 godinu

ako imaju i zrnce poštenja i samokritike počevši od Terzića,Mrkele... BORJANA i ostalih nazovi fudbalskih veličina da stanu pred ogledalo i sebi u lice kažu istinu i zakunu se da izginu da bar osvoje prvenstvo...

jojufff

pre 1 godinu

Mene je bilo sramota ono gledati. Sta su oni danima pripremali zivo me interesuje?!
Onoliko nonsalancije nema ni u seoskim ligama, ispadali su iz igre, greske pravili, nisu se zalagali..pa kao da igraju za kikiriki.
Taktiku i izbor igraca cemo zanemariti, igraj sa onim sa cime raspolazes..ali da se onako ponasaju to nisam ocekivao.
Ja onako da se zalazem na poslu dali bi mi otkaz kroz sedam dana.
Jos imaju obraza traziti opravdanja.

Kum Žoržo

pre 1 godinu

Realno Zvezda trenutno u prvih 11 nema nijednog igrača kojeg može da proda za više od milion, dva.
Spucali su milione za igrače koji ili sede na klupi ili na tribinama, nikog nisu prodali za ozbiljnije pare jedno 5 godina.
U svakoj normalnoj državi Zvezda bi do sad bankrotirala sa ovakvom transfer politikom ali kad ti je država bankomat tu problema nema.

Drale

pre 1 godinu

Od tima najskupljeg u par decenija došli smo do toga da se vadimo sa penala I u 97.minutu...Nije problem izgubiti od Monaka ali je prikazana igra ispod evro nivoa.Treba priznati da su učinjene greške u prelaznom roku,kao i u predhodnim,dat veliki novac a redovno krećemo u kvalifikacije bez kompletiranog tima.Bojim se da otrežnjenje ne dodje na proleće kada neko drugi pokupi 30 mil od LŠ a mi ostanemo sa gomilom preplaćenih zvezda.

Vini Gambino

pre 1 godinu

Ne pamtim da je Zvezda imala trenera sa ovoliko malo harizme i autoriteta.
Znanje i stručnost je pokazao od svog dolaska.
Pretpostavljam da ga drže i hvale samo da ne bi priznali da su pogrešili.
"Najtalentovaniji srpski trener" ... budite ozbiljni

pr

pre 1 godinu

ovolika frka zvezda nije prošla dalje sve je to normalno ne možemo svske godine da bude prvi u grupi pogledajte po Evropi koje su ekipe po ispadale koje imaju budžet po nekoliko stotina miliona veći od naše crvene zvezde. zvezdaša ne obraćite pažnju na komentare franjevaca .sada nastavite da u domaćem prvenstvu sve pobeđujemo i osvojim prvo mesto i sledeće godine u ligu šampiona nepred crvena zvezdo u nove pobede
(zorge, 04. novembar 2022 12:00)
Ti si druže očigledno pobegao sa svakog časa da bi gledao zvezdu.

yaya toure

pre 1 godinu

Navijači su najkvarljivija roba. Niko nije spominjao Terzu i Mrkelu kada se igrala LŠ kada se kroz LE prezimljavalo u Evropi. A odjednom sada postadoše glavni krivci. Ova ekipa je prezasićena. Jeli Klop kriv što Liverpulu loše ide, Što Juve i Barsa nisu prošli dalje u LŠ, Što PSG nikako da osvoji LŠ. Dodje jednom kraj i mora rekonstrukcija tima na čelu sa trenerom. Za naredni period od 4-5 godina. Da je bilo loše kupovine bilo je. Ali to nije samo u Zvezdi već i velikim timovima. Tanko je u odbrani, tanko je u fizičkoj spremi. A i tanka nam je liga da bi timovi bili vrhunski. Dolaze nam povratnici koje niko neće. Skauting služba loša.

Acke

pre 1 godinu

Najbolji prelazni rok odradio je Grof kad je doveo Donalda, Le Taleka, Huga, Ibanjeza i Boaćija. Sve posle toga je bila katastrofa sem Bena i Dragovića. Sto jednostavno ne pitaju Grofa da im jos jednom skautira…

Brane Lala

pre 1 godinu

Unistenje je pocelo mnogo ranije. Namestanje domaceg prvenstva i kupa (Partizan se pokazao isti, kad mu se ukazala prilika) obesmislilo je domaca takmicenja. Ostali klubovi nemaju volju, a ni potrebu, da ulazu u ekipe jer je borba za trece mesto jedina nagrada. Mladi talenti se pustaju preko maltene bez seniorskog staza u ekipama. Vojvodina je poslednji klub koji je 'pao' i izgubio samostalnost. Sad kad su podjarmili celu Srbiju cude se losem kvalitetu? Niko nije uspeo da im pokaze koliko su losi na domacim terenima prosto zato sto su svi ostali svedeni na Sunday League. Eto, kanda fali jos samo predsednika FS pa da nezaustavljivo krenemo u preporod. Pretpostavljam da ce prvi korak tom buducem predsedniku, poslusniku, biti da se resi Piksija. Covek selektuje nezavisno, poziva igrace iz inostranstva i obesmisljava ovu, tesko izgradjenu, piramidu poslusnosti u domacem prvenstvu. Nedopustivo.

Rajko

pre 1 godinu

(yaya toure, 4. novembar 2022 14:58)Sve je lijepo sto si nabrojao ove VELIKE klubove..ti klubovi su unazad bili prvaci Evrope svi po jednom.Njima je i normalno zasicenje..a od cega da se mi zasitimo ? Jedino sto smo prvaci u jadnoj domacoj ligi ali i to je samo zahvaljujuci losem Partizanu i njihovim problemima u upravi i u igrackom kadru..smatram da to vise nije poenta price.Mi mozemo da budemo i drugi u ligi ali kad izadjemo u Evropu da budemo jaki i da mozemo da se BAR nosimo sa prosjecnim evropskim klubovima tipa Monaka,Rendzersa i ostalih.Ovo je postalo samo otaljavanje kako preveslati Partizan i postati prvak i Bogovi smo.E tu sam JA recimo zasicen..vise bih volio da budemo drugi ali da igramo polufinale jednog takmicenja! Sad kad osvojimo i uzmemo pare iz LŠ opet ce nam u Zvezdi trcati Gobeljici,Srnici ,Milunovici i ostali povratnici koje nece niko !

mikica

pre 1 godinu

Jedina razlika od ovih ostalih i ove sezone je Borjan. Pet godina je on vadio Zvezdu iz kanala i održavao u Zivotu nista oni ni bolje ni gore nisu igrali, jednostavno covek vise nije u formi stižu ga i godine i poceo je da kiksira i nevadi zive lopte iz gola. Sve drugo nema veze

žika kockar

pre 1 godinu

Osvajanje titula iz godina u godinu je samo zamagljivanje stvari. Lepo je osvojiti titulu. To je samo za statistiku. Ali nije napravljen tim za Evropu. Kada se setim tamo druge polovine osamdesetih. Ispali smo od Kelna a trener bio Šeki a onda iz godine u godinu tim bio sve jači. Dovodeni Robi, Pančev, Dejo, Siniša,Belodedić trener Ljupko i eto titule u Evropi. Džaja je bio majstor za dovodjenje igrača. Pred njegovom kancelarijom bio red onih koji su želeli u Zvezdu. Danas igrači dolaze preko video kaseta. Nemamo trenera znalca koji ima viziju. I opet ćemo da uzmemo titulu, igraćemo LŠ ali nećemo imati tim i igru

Марко

pre 1 godinu

Ау каква катастрофа. Нисмо успели да и трећи пут заредом дочекамо пролеће у Европи. Иначе су срспки клубови у последњих тридесет година навикли да сваке сезоне дочекују пролеће у Европи, па је ово сада права катастрофа.

Wesely

pre 1 godinu

Ako ce da se targetira krivac u ovom neuspehu ja bih naveo pet ljudi koji to svakako jesu:
Marko Gobeljic; covek nema konstantnost za super ligu a ne za evropu. Dobar desni bek al jednu utakmicu, a onda ga 5 nema. 5 godina igramo u evropi, ne mozemo da nadjemo zamenu ili boljeg. Onaj pokusaj sa Erakovicem ne bih komentarisao, upropastice momka koji je sjajan stoper.
Milan Rodic: isto ko gobelja samo sto u 50-om minutu dise na skrge. I tu pocinje da pravi glupe greske. Isto 5 godina ne moze da se nadje zamena ili bolji.
Slavoljub Srnic: trebao da bude igrac kao Branko Jovicic a ne moze ni kopacke da mu cisti. Njegova uloga da kvari igru protivnika i da bude covek zadatka je smesna. Nije ni za Polet iz Trbusana( uz duzno postovanje prema Poletu) a kamoli za Zvezdu.
Terzic i Mrkela: evidentno je da su za ovih 5 godina napunili svoje dzepove a da ih za zvezdu zabole. Toliko ocajnih pojacanja i sumnjivih igraca da je glupo pricati. Sve ovo sto vide obicni ljudi koji nemaju veze sa fudbalom vide i oni al se prave blesavi. Nek pogledaju koliko sada imamo igraca za koje su bacene pare. Za to bi trebali da podnesu ostavku, a da ne pricamo o Dionijima, Van la Parama i ostalim Zanderima i Bakajokoima.
Treba Zvezdi nova uprava i preuredjen igracki kadar. Imamo dosta kvalitetne dece. Gurnuti ih u vatru sada kad ne moramo da mislimo o evropi. Kataji i ivanic treba da ostanu jer su majstori ove igre i trebaju nam. Mozda nisu u formi al to su igraci koji jednim potezom mogu mnogo.

Zuja

pre 1 godinu

Kada se pogleda evropska sezona igrač koji nas je ukanalio je Borjan. Najveći krivac za ispadanje od Makabija. A onda neki ostali redom. Zahvaliti se Borjanu i većini igrača. I treneru. Nije on kalibar za Zvezdu. Naravno ne stranca. Imali smo Zakeronija.

Aki

pre 1 godinu

Pre ce biti samozavaravanje ...
Klub koji plati Motiku 2,5 miliona evra, koji Dragovicu da platu od 200.000 evra mesecno je klub koji se opasno bahati. Tudjim novcem. Jer, nemoguce je, da cak i zagrizeni navijaci Crvene zvezde, imati budzet od 60 miliona evra, a poslednji prodat igrac Darko Pancev 1992., a ulaznice placaju samo gostujuci navijaci.

Bilo je ranijih godina i srece, npr. Keln kada su izbacili bio ubedljivo poslednji u Bundesligi, ili meceva koje su vodile bugarske sudije (poznate da hoce da se "dogovore", vise nego i ove nasi). Bio je i legendarni dvomec sa Olimpijakosom, gde je Terzic demonstrirao svoj patent, "tri-za-tri", onako providno i otvoreno.

One night in May

pre 1 godinu

Bilo je ranijih godina i srece, npr. Keln kada su izbacili bio ubedljivo poslednji u Bundesligi, ili meceva koje su vodile bugarske sudije (poznate da hoce da se "dogovore", vise nego i ove nasi). Bio je i legendarni dvomec sa Olimpijakosom, gde je Terzic demonstrirao svoj patent, "tri-za-tri", onako providno i otvoreno.
(Aki, 4. novembar 2022 16:15)

Koliko si derbija u prvenstvu dobio u poslednjih 6 sezona?
Ko je razvalio Klopov Liverpull, te sezone prvaka Evrope?

Zato vecno igras evropsku beton ligu, ni do Lige Evrope vise ne mozes da dobacis.

I ovih 5 i ova sesta sezona, tek da razumes - samo su pocetak. Bez Toleta ne vredis nista.

Zoran

pre 1 godinu

Došlo je vreme za naplatu. U srpskom slengu, to se zove "sigurica". I klub i (pojedini) igrači su naplatili, prodali, plasman. Menadžeri, sasvim sigurno. "Kiksevi", namerni žuti i crveni kartoni, namerni penali za protivnika, namerna pogrešna dodavanja u izglednim akcijama koju su poveli oni koji nisu prodali utakmicu.... samo gledajte. Setite se Dike i koliko mu je nuđeno da primi gol, on je odbio i javno priča o tome. I on je bio jedini, i nikada se to više nije ponovilo? Tim koji nije došao da igra, kojeg promena rezultata uopšte ne dotiče (isto igraju i na 0:0 i kad prime 3 gola..), gde su pojedini (većina) igrača apsolutno sigurni da ne moraju da trče i igraju a da će svejedno biti u prvom timu, ili leti trener. Potplaćeni komentatori koji tupave kontakte sa loptom dižu u nebo, za ona "otkrića" koje su im uplatili menadžeri (ko se seća Perice Ognjenovića i narativa oko zvezdine zvezde, koja se ne pojavi, već se napravi). Ipak, kao zvezdaš, moram da primetim kako je Crvena Zvezda osvetlala obraz u jednoj statističkoj "disciplini", koju, začudo, tupavi komentatori koji kod gol šanse čitaju kolika je prosečna dužina pertli na kopačkama juniorske ekipe u 2012. godini, i ceo prenos im se svodi na stupidne statističke opaske u krivom momentu, eto, oni to nisu primetili: Crvena Zvezda je apsolutni prvak u sva tri evropska fudbalska takmičenja u broju lopti vraćenih golmanu. Toliko apsolutna, da, bez obzira što prvenstva nisu završena, niko nema šanse da ih stigne do kraja.

Amber Tamber

pre 1 godinu

Nisu se obrukali. Uzeli su 6 bodova. Igrali grupnu fazu. Nije lose. Sa ovakvim timom ne realno je ocekivati veci rezultat.
(dll, 4. novembar 2022 17:42)
Znaci direktor svega u Zvezdi je lagao i bacao prasinu u oci kada je pricao o timu za polufinale Lige Evrope? Ja mislim da jeste. Ti?

ju ju

pre 1 godinu

@Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.
(Nikola, 4. novembar 2022 13:09)

Ne racunam tu oprostenih 40 miliona od banke i prodaju igraca. A daj 150 milki TSCu na primer, pa ces da vidis sta moze da se dogodi. Ili gazprom na 10 godina i 5 milki vise u startu svake sezone od svih drugih protivnika u ligi.

fun

pre 1 godinu

Uprava je direktni krivac za ovo sto nam se desilo. Ne dešava se to samo ove godine, već poslednje 3. Umesto da nakon dve uzastopne lige šampiona rastemo i igrački i finansijski mi padamo slobodnim padom jer se novac isključivo koristio za podmirivanje potreba nekolicine. Stadion je bruka i sramota, igrači amateri, o trenerima koji ni fizički, a kamoli fudbalski, ne mogu da spreme ekipu, da ne govorim...zato: uprava napolje!

Mik

pre 1 godinu

Rezultat je prilicno realan. Ostvarene su dve pobede, jedna glatka, jedna teska. Porazi su zasluzeni. Sok eliminacije iz Lige Sampiona i ostavka Stankovica tim nije uspeo da preboli. Sva druga ocekivanja su bila pomalo nerealna

Жељко

pre 1 godinu

Мало је један пенал, у Србији би им свирали још 4 пенала и 15 надокнаде. Напријед Црвена Вучкица???

vеliki

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 04. novembar 2022 11:54). А шта је 150 милиона за ДЕСЕТ ГОДИНА??? То је 15 милиона по години. Толико вреди ЈЕДАН ПРОСЕЧАН ФУДБАЛЕР! Један! А и 150 милиона вреди такође један фудбалер. То је смешна цифра за клуб, за 20-24 играча, стручни штаб и све остало!

Марко

pre 1 godinu

Jedina razlika od ovih ostalih i ove sezone je Borjan. Pet godina je on vadio Zvezdu iz kanala i održavao u Zivotu nista oni ni bolje ni gore nisu igrali, jednostavno covek vise nije u formi stižu ga i godine i poceo je da kiksira i nevadi zive lopte iz gola. Sve drugo nema veze
(mikica, 4. novembar 2022 18:18)

Да будемо прецизнији, још увек вади живе лопте из гола, али сада много чешће прави киксеве код рутинских интервенција као код првог гола у Монаку. Међутим, има један проблем са Борјаном који је много озбиљнији и нема везе са годинама. Више него икада је почео да продаје ухваћене лопте. Скоро свако његово испуцавање је нови напад за противника. Штета што се у фудбалу не броје изгубљене лопте као у кошарци. Мислим да би Борјан био светски рекордер.

Stefi

pre 1 godinu

Riba smrdi od glave. Nisam citao tekst, nakon ovog komentara cu, ali moj odgovor je u odnosu na naslov. Od igrackog kadra, jedino sto vredi u zvezdi su sledeci igraci: Erakovic, Mijatovic, Mitrovic i Dragovic jos sezonu ili dve i to je to. Trener je amater ali i nema ni cime da postavi igru. Sa ostalima, kojima treba kiseonik nakon 10 minuta igre, moze da se igra jedino bunker i kontra, prtiv svih timova iz top 10 liga evrope. Ocekivanja su bila velika, prelazni rokovi su katastrofalni. Neki nisu ni dobili sansu, ali su zato tu razni da ne pominjem po imenima. 40+ promasaja pojacanja za 5 godina evro scene. Na kontro igranja lige sampiona treba dovesti ozbiljne igrace, barem samo sa dobrim fizickim predispozicijama i pod hitno promeniti kondicionog trenera i ostalih strucnjaka i naravno, zabrana splavarenja - jer tu ni treneri ne pomazu...

realan zvezdas

pre 1 godinu

Monako je mnogo bolji tim od nas. Na svakoj poziciji imaju igrače koji su snažniji, brzi i tehnički potkovaniji od nas. I ti izvedeš sastav bez igrača sredine terena koji uopšte ima defanzivne karakteristike. Sa Ivanicem, Kataijem, Kangom.. Pa oni nit se vraćaju u odbranu, niti ikog mogu da zadrže. U prvih 15 minuta smo trebali da primimo 5 golova. Jednostavno kada si slabiji, parkiras autobus i čekaš neku šansu.
I ne postoji drugo resenje.

maglar

pre 1 godinu

samounistenje?bili su srecni sa samo 4 u mrezi realno. nisu ni do kolena timovima kao Sahtar,Klub Briz, Dinamo ZG, a gde ce protiv raspalog Monaka...

zorge

pre 1 godinu

ovolika frka zvezda nije prošla dalje sve je to normalno ne možemo svske godine da bude prvi u grupi pogledajte po Evropi koje su ekipe po ispadale koje imaju budžet po nekoliko stotina miliona veći od naše crvene zvezde. zvezdaša ne obraćite pažnju na komentare franjevaca .sada nastavite da u domaćem prvenstvu sve pobeđujemo i osvojim prvo mesto i sledeće godine u ligu šampiona nepred crvena zvezdo u nove pobede

Cinik

pre 1 godinu

Već godinama se pitam ima li u CZ neko sa bar 2 gr mozga da vidi šta i ko su najveći problemi CZ?
To je pre svega katostrofalno loš golman Borjan, kao i fudbaleri operisani od fudbala poput Milunovića, Srnića, Rodića, Gobeljića,..., ti fudbaleri nemaju fudbalskog znanja ni za 5. ligu Albanije, a ne za superligu Srbije!
Na svakoj utakmici ti isti fudbaleri su ubedljivo najgori, ali na svakoj, pa kakav je to fimudbler kojeg godinama ne traži nijedan drugi klub?
Šta to govori o njima ovima u CZ?

nesa80

pre 1 godinu

imali su dve lepe pobede u grupi i to je max za ovaj tim u koji je mnogo ulozeno a ne lici na bog zna sta,jedini kiks je sto nisu stiglo do treceg mesta da nastave evro takmicenje,nema ovaj tim energiju i borbu kao prethodnih godina,partizan je isti ali je za dlaku otiso dalje pored jednako solidhih protivnika.mislim da su se svi razocarali jer je puno ulozeno u tim za nase uslove i to je sve,na sve to terzic podgrevao javnost da je tim za velike domete

Dr Dulitl

pre 1 godinu

Ukoliko se u zimskoj pauzi dovedu 3-4 ozbiljna pojačanja, pre svega na poziciji oba bočna igrača, centarfora i "plejmejkera", ova eliminacija neće biti toliko bolna. Osvajanjem treće uzastopne "duple krune" i stvaranjem stabilnog temelja za LŠ u sezoni 23/24. mogle bi se očekivati mnoge dobre stvari dogodine, pre svega eventualni napad na treće mesto u grupi LŠ i novo prezimljavanje u LE!

asomakum

pre 1 godinu

potrebne su promene na svim nivoima. Od predsednika, uprave, trenera do igraca. Ekipa je predugo na okupu, zasitili su se... Prvi za odlazak je Katai, bljesne jednom i nema ga na 10 narednih utakmica. Drugi u paketu Rodic i Gobeljic. Odbrana Milunovic out. Potrebni su bolni rezovi jer ovako vise ne moze.

zoki

pre 1 godinu

mozda deluje smesno ali Lalatovic je spas, lud covek, znanja ima izvukao bi 200% od ekipe.... ali mislim da mu vrata zatvorena od kad je Terzi iscepao papir sa narucenim sastavom

Crudelta

pre 1 godinu

Komentari su hit :) i grobara koji pričaju kako je CZ sve zatvorila u Pingpong ligi i delija koje teraju sve iz tima. Prvo pre dva meseca ti isti grobari pričaju kako je CZ 3 svetlosne godine ispred njih, kako CZ igra najbolji fudbal na Balkanu bla bla bla. Istina sve se raspalo od Makabija. Trener koji je sklapao tim odlazi 3 dana pred derbi, dolazi Milojević koji treba da se bori sa psihološki palim ekipom koju nije ni sastavljao. Sa druge strane delije pljuju one koje su godinama veličali. Da se razumemo uprava jeste napravila dve nenormalne greške i sad ispasta što se tiče igre, to su nedeovodjenje odbrambenih igrača i masakriranje napada nakon Makabija. Stanković odlazi i sta je dobio Milojević, ono što skoro niko ne bi ni prihvatio i hvala mu ali ne treba ga odmah terati iz kluba. E sad da se razumemo i o sklanjalicama i sličnim glupostima. Partizan je sam kriv za ovakvo stanje na tabeli, ni CZ, ni sudije niti bilo ko drugi. Sami ste prosuli brdo bodova kad je CZ krenula furiozni i trpala na početku. Imali ste priliku opet i onda Javor od 3-1 stiže do 3-3, i možete samo da se tesite teorijama zavere ali to su najobičnije gluposti. A ovi u CZ ako misle da uopšte osvoje titulu i igraju opet LS najpametnije bi bilo da krenu da sklapaju tim i ozbiljno odrade prelazni rok već sada na zimu.

Деда Сава

pre 1 godinu

@objektivan
Браво за коментар,само би додао три пута недељно Звезда и Партизан,од стадиона до Авале и натраг.На челу колоне управа,за њима играчи, тренер задњи да контролише и командује које врсте и технике трчања. Играчи немају кондицију то се лепо види у евро такмичењу,наши играчи дахћу ко да имају астму и крећу се ко бабе. Какви спортски психолози какви бакрачи,кондиција и уиграност су потребни за Европу. Ако се неко пита зашто управа да трчи,они су једини одговорни за рад и успех клуба. Једини начин да зараде поштено лову у коју се уљуљкали. На крају имам предлог када клубови лоше играју мењањем тренера комплетна управа напоље са њим. Своју неспособност у вођењу клуба није поштено да плати само тренер. Па да видимо дали ће бити овакво муљање око довођења играча.(који море код) ако вам не одговара коментар неморате да објавите поздрав

aaaaa

pre 1 godinu

@Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.
(Nikola, 4. novembar 2022 13:09)

Ne racunam tu oprostenih 40 miliona od banke i prodaju igraca. A daj 150 milki TSCu na primer, pa ces da vidis sta moze da se dogodi. Ili gazprom na 10 godina i 5 milki vise u startu svake sezone od svih drugih protivnika u ligi.
(ju ju, 04. novembar 2022 13:48)

Ništa od banaka nije oprošteno. Banka Intesa je oprostila 5 mil što je u skladu sa poslovanjem banke. Sumnjiva i nenaplativa potraživanje. Agrobabka otpisala kamatu od 2,8 mil evra i to je sve. Neko treba da stvori ime i zasluži sponzorstvo Gazproma

alex

pre 1 godinu

Cekajte braco sad kad padne podmladjivanje, tek ce muka da bude. Iako kad slusate ove strucnjake iz kluba, ma koji iVanic i Katai imamo mi zamene, sto su smesne price. Ljudi olako zaborave u kom kanalu smo mi bili i koliko je trebalo naci igrace poput njih i to domace, koji ce ostati na duze. U losoj su formi ali kakvi su rezultati? Losi. I sta nije jasno? Jasan pokazatelj kako tim izgleda bez njih u punoj formi. Jasno je da ima prezasicenja u timu ali ja bi to drugacije prodrmao, tako sto bi doveo stranca trenera, i to kvalitetnog. Bacaju se grdne pare na strane igrace, pa za te plate moze prilicno solidan strani trener da se dovede. Milojevic je ok ali kad vidim kako mu se igraci ponasaju na terenu, jasno je da nema autoritet.

Nikola

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.

Bobe

pre 1 godinu

Kako javlja AMS na sva sluzbena vozila FK CZ dana 01.11.2022. godine u skladu sa ZOBS RS montirani su zimski pneumatici proizvodjaca Linglong.

C i n i k

pre 1 godinu

Mozda je nerealno traziti od ove uprave i igraca CZ da naprave nesto vise u "Evropi", jer, svako to moze da vidi, roster je preslab i dovoljan samo za ping pong ligu, za bilo sta ozbiljnije treba imati potkovane igrace, upravu koja zna sta radi i sistem.
Ovi igraci u CZ ni motoricki nisu pravi fudbaleri, to je jasno jer retko ko od njih ume da doda pas, da proceni putanju lopte, da igra glavom, da centrira, da postigne gol sa 20 m a o slobodnjaku i da npisem, pri cemu je upitna i kondicija.
Zato je na zalost CZ, kao i Partizan uostalom, postao hab za lose ili tzv fudbalere, za one koji nigde nbi mogli da igraju u toj "Evropi"...

Mirjana

pre 1 godinu

Neizbežna smena trenera. Rekonstrukcija tima. Dovesti igrače fizičke spreme koji će da trče 90 minuta. Oslanjanje na mlade snage koje nekada treba istrpeti. Zahvaliti se većini igrača. Napraviti viziju šta se očekuje u budućnosti. Stranci samo koji donose prevagu

zlatko

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

Zamisli koliko je samo slupano ukupno?

dragan

pre 1 godinu

Zadnjih 6 godina Zvezda ima 2.grupne faze LS i 4 grupne faze LE.
U LS obe godine je ostvarena po pobeda u grupi,u LE 3 puta je Zvezda prosla grupu i sada prvi put ispala!
To su ipak rezultati za postovanje,jeste ovo najslabija sezona,ali idemo dalje!
Klupski koeficijent je sa skoro 0 podignut na preko 40 i sada to treba braniti!
Sada treba spremiti ekipu za verovatno ponovo LS,nadam se da ce Marin odraditi dobar posao,vreme je za ozbiljnu rekonstrukciju tima!

Korto

pre 1 godinu

Čistka, rez. Borjan, Rodić, Katai, Ivanić pa od početka.
(ljubitelj, 4. novembar 2022 11:31)

Cenim i da ubacimo što više "naše dece" pa da se borimo za opstanak. Vi što terate najbolje igrače niste jasni

VUK

pre 1 godinu

najjaca Zvezda u poslednjih 30 god. nijednu jedinu vaznu utakmicu nisu pobedili ove sezone.
(aca, 04. novembar 2022 13:12) Osim Ferencvaroša i Trabzona. Za razliku od tebe ,UEFA je to videla , bodovala i platila.

Mile

pre 1 godinu

Ja bih se zapitao:"Koja ekipa donosi vise para i gledalaca na stadion?" Zvezda ili Monako? Ja bih rekao,para vrti gde burgija nece,stara narodna mudrost. Jer dok ljudi ne shvate da nema vise ni s od sporta,sve se vrti oko para bice im puno toga jasnije. Bio sam od svoje 4.- te godine navijac Zvezde,pokojni cale me je vodio svake nedelje na utakmicu,ali onda se znalo ako igra Dzaja,bice 100.000,ako ne igra...mrka kapa,pametnom dosta.

Zuja

pre 1 godinu

Samo tako nastavite : Dok je Terzića i Mrkele u Zvezdi i Vučelića i Vazure u Partizanu...crno nam se piše
Samo da se analiziraju njihovi potezi kod " kupovine" i prodaje igrača i sve će svima biti jasno.....
(Petar, 04. novembar 2022 13:49)

Pošto kritikuješ Terzu i Mrkelu a koga bi ti umesto njih? Vidić i Jugović su se izjasnili. Stavljaš njih u isti koš sa Vučelom i Vazurom. Pet titula za redom, igranje grupne faze Evro takmičenja. Jeli bilo bolje za vreme grofa od Sopota Lukića i Piksija kada smo mogli o titulama i Evropi da sanjamo i koji nas uvališe u dugove

komaNdos

pre 1 godinu

gledajte to sa druge strane. prolazak dalje u el 5mil, u LK 1mil a psvajanje domaceg prvenstva sigurnih 30mil.
terza zna sta radi. da smo prosli dalje u el jos jedno kolo i to je to. u lk mozda dva tri, ali je jeftino takmicenje. ovako partizan igra i evropu i domace prvenstvo pa se mozda oklizne jos koji put. sampion ide direktno u LS i to je 30 mil evrica sigirnih.

Slaviša

pre 1 godinu

Ivanič nepostoji baš me interesuje dali Ivanič zna šta je visok pritisak i kako se vršio ladno stoji više od 19 metara od igrača dok Katai i pešič trče i umaraju se neverovatno pored Ivaniča svbako može nirno da se okrene i igrta kroz sredinu pas ifgru dečko nepostoji kao da ga nema samo mi žao što od starta nije igrao Srnič a Ivanič klupa za bolje nije prodati ga prvom prilikom dok se gore muče rade pritisak Ivanič jih ostavlja na cedilu nit borbe nit duela nit da se ponekad zagradi svi to rade sem uplašenog Ivaniča verovatno čuva noge za koju godinu nigo ga neče želeti ni za đabe toliko od Ivaniča kod Milojeviča.Isto tako što pre dobiti lecvog beka koji zna da centrira iz trka Rodič je operisan svako pa i malo dete lagano gas izblokira.

zorge

pre 1 godinu

ovolika frka zvezda nije prošla dalje sve je to normalno ne možemo svske godine da bude prvi u grupi pogledajte po Evropi koje su ekipe po ispadale koje imaju budžet po nekoliko stotina miliona veći od naše crvene zvezde. zvezdaša ne obraćite pažnju na komentare franjevaca .sada nastavite da u domaćem prvenstvu sve pobeđujemo i osvojim prvo mesto i sledeće godine u ligu šampiona nepred crvena zvezdo u nove pobede

One night in May

pre 1 godinu

Bilo je ranijih godina i srece, npr. Keln kada su izbacili bio ubedljivo poslednji u Bundesligi, ili meceva koje su vodile bugarske sudije (poznate da hoce da se "dogovore", vise nego i ove nasi). Bio je i legendarni dvomec sa Olimpijakosom, gde je Terzic demonstrirao svoj patent, "tri-za-tri", onako providno i otvoreno.
(Aki, 4. novembar 2022 16:15)

Koliko si derbija u prvenstvu dobio u poslednjih 6 sezona?
Ko je razvalio Klopov Liverpull, te sezone prvaka Evrope?

Zato vecno igras evropsku beton ligu, ni do Lige Evrope vise ne mozes da dobacis.

I ovih 5 i ova sesta sezona, tek da razumes - samo su pocetak. Bez Toleta ne vredis nista.

Zuja

pre 1 godinu

Samo tako nastavite : Dok je Terzića i Mrkele u Zvezdi i Vučelića i Vazure u Partizanu...crno nam se piše
Samo da se analiziraju njihovi potezi kod " kupovine" i prodaje igrača i sve će svima biti jasno.....
(Petar, 04. novembar 2022 13:49)

Pošto kritikuješ Terzu i Mrkelu a koga bi ti umesto njih? Vidić i Jugović su se izjasnili. Stavljaš njih u isti koš sa Vučelom i Vazurom. Pet titula za redom, igranje grupne faze Evro takmičenja. Jeli bilo bolje za vreme grofa od Sopota Lukića i Piksija kada smo mogli o titulama i Evropi da sanjamo i koji nas uvališe u dugove

Nikola

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.

komaNdos

pre 1 godinu

gledajte to sa druge strane. prolazak dalje u el 5mil, u LK 1mil a psvajanje domaceg prvenstva sigurnih 30mil.
terza zna sta radi. da smo prosli dalje u el jos jedno kolo i to je to. u lk mozda dva tri, ali je jeftino takmicenje. ovako partizan igra i evropu i domace prvenstvo pa se mozda oklizne jos koji put. sampion ide direktno u LS i to je 30 mil evrica sigirnih.

yaya toure

pre 1 godinu

Navijači su najkvarljivija roba. Niko nije spominjao Terzu i Mrkelu kada se igrala LŠ kada se kroz LE prezimljavalo u Evropi. A odjednom sada postadoše glavni krivci. Ova ekipa je prezasićena. Jeli Klop kriv što Liverpulu loše ide, Što Juve i Barsa nisu prošli dalje u LŠ, Što PSG nikako da osvoji LŠ. Dodje jednom kraj i mora rekonstrukcija tima na čelu sa trenerom. Za naredni period od 4-5 godina. Da je bilo loše kupovine bilo je. Ali to nije samo u Zvezdi već i velikim timovima. Tanko je u odbrani, tanko je u fizičkoj spremi. A i tanka nam je liga da bi timovi bili vrhunski. Dolaze nam povratnici koje niko neće. Skauting služba loša.

aaaaa

pre 1 godinu

@Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.
(Nikola, 4. novembar 2022 13:09)

Ne racunam tu oprostenih 40 miliona od banke i prodaju igraca. A daj 150 milki TSCu na primer, pa ces da vidis sta moze da se dogodi. Ili gazprom na 10 godina i 5 milki vise u startu svake sezone od svih drugih protivnika u ligi.
(ju ju, 04. novembar 2022 13:48)

Ništa od banaka nije oprošteno. Banka Intesa je oprostila 5 mil što je u skladu sa poslovanjem banke. Sumnjiva i nenaplativa potraživanje. Agrobabka otpisala kamatu od 2,8 mil evra i to je sve. Neko treba da stvori ime i zasluži sponzorstvo Gazproma

VUK

pre 1 godinu

najjaca Zvezda u poslednjih 30 god. nijednu jedinu vaznu utakmicu nisu pobedili ove sezone.
(aca, 04. novembar 2022 13:12) Osim Ferencvaroša i Trabzona. Za razliku od tebe ,UEFA je to videla , bodovala i platila.

Dr Dulitl

pre 1 godinu

Ukoliko se u zimskoj pauzi dovedu 3-4 ozbiljna pojačanja, pre svega na poziciji oba bočna igrača, centarfora i "plejmejkera", ova eliminacija neće biti toliko bolna. Osvajanjem treće uzastopne "duple krune" i stvaranjem stabilnog temelja za LŠ u sezoni 23/24. mogle bi se očekivati mnoge dobre stvari dogodine, pre svega eventualni napad na treće mesto u grupi LŠ i novo prezimljavanje u LE!

[]

pre 1 godinu

čim je izvučen žreb za grupe le znao sam da im ne gine zadnje mjesto. profi ekipe su nivo iznad zvezde. zvezda ne mora da igra profi fudbal da osvoji linglong. izgledaju kao poluamateri u amaterskoj ligi. loše loše loše

Aki

pre 1 godinu

Pre ce biti samozavaravanje ...
Klub koji plati Motiku 2,5 miliona evra, koji Dragovicu da platu od 200.000 evra mesecno je klub koji se opasno bahati. Tudjim novcem. Jer, nemoguce je, da cak i zagrizeni navijaci Crvene zvezde, imati budzet od 60 miliona evra, a poslednji prodat igrac Darko Pancev 1992., a ulaznice placaju samo gostujuci navijaci.

Bilo je ranijih godina i srece, npr. Keln kada su izbacili bio ubedljivo poslednji u Bundesligi, ili meceva koje su vodile bugarske sudije (poznate da hoce da se "dogovore", vise nego i ove nasi). Bio je i legendarni dvomec sa Olimpijakosom, gde je Terzic demonstrirao svoj patent, "tri-za-tri", onako providno i otvoreno.

dragan

pre 1 godinu

Zadnjih 6 godina Zvezda ima 2.grupne faze LS i 4 grupne faze LE.
U LS obe godine je ostvarena po pobeda u grupi,u LE 3 puta je Zvezda prosla grupu i sada prvi put ispala!
To su ipak rezultati za postovanje,jeste ovo najslabija sezona,ali idemo dalje!
Klupski koeficijent je sa skoro 0 podignut na preko 40 i sada to treba braniti!
Sada treba spremiti ekipu za verovatno ponovo LS,nadam se da ce Marin odraditi dobar posao,vreme je za ozbiljnu rekonstrukciju tima!

Slaviša

pre 1 godinu

Ivanič nepostoji baš me interesuje dali Ivanič zna šta je visok pritisak i kako se vršio ladno stoji više od 19 metara od igrača dok Katai i pešič trče i umaraju se neverovatno pored Ivaniča svbako može nirno da se okrene i igrta kroz sredinu pas ifgru dečko nepostoji kao da ga nema samo mi žao što od starta nije igrao Srnič a Ivanič klupa za bolje nije prodati ga prvom prilikom dok se gore muče rade pritisak Ivanič jih ostavlja na cedilu nit borbe nit duela nit da se ponekad zagradi svi to rade sem uplašenog Ivaniča verovatno čuva noge za koju godinu nigo ga neče želeti ni za đabe toliko od Ivaniča kod Milojeviča.Isto tako što pre dobiti lecvog beka koji zna da centrira iz trka Rodič je operisan svako pa i malo dete lagano gas izblokira.

zoki

pre 1 godinu

mozda deluje smesno ali Lalatovic je spas, lud covek, znanja ima izvukao bi 200% od ekipe.... ali mislim da mu vrata zatvorena od kad je Terzi iscepao papir sa narucenim sastavom

vеliki

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 04. novembar 2022 11:54). А шта је 150 милиона за ДЕСЕТ ГОДИНА??? То је 15 милиона по години. Толико вреди ЈЕДАН ПРОСЕЧАН ФУДБАЛЕР! Један! А и 150 милиона вреди такође један фудбалер. То је смешна цифра за клуб, за 20-24 играча, стручни штаб и све остало!

mučeni mučenik

pre 1 godinu

Najveća stvar je što niko za to neće da odgovara , Mrkela i Terzinjo će i dalje da sede u svojim foteljama i da se bogate a klub će još da se zadužuje i da propada ......evo u Nedelju opet igraju sa Lučanima utakmicu pod reflektorima a duguju za struju na stadionu više od 7 miliona evra i umesto da igraju po danu oni se i dalje bahate ........

ju ju

pre 1 godinu

@Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

150 miliona za 10 godina? Pa sta ocekivati za te pare? Ozbiljni timovi toliko trose za godinu dana a ne za 10.
(Nikola, 4. novembar 2022 13:09)

Ne racunam tu oprostenih 40 miliona od banke i prodaju igraca. A daj 150 milki TSCu na primer, pa ces da vidis sta moze da se dogodi. Ili gazprom na 10 godina i 5 milki vise u startu svake sezone od svih drugih protivnika u ligi.

Mile

pre 1 godinu

Ja bih se zapitao:"Koja ekipa donosi vise para i gledalaca na stadion?" Zvezda ili Monako? Ja bih rekao,para vrti gde burgija nece,stara narodna mudrost. Jer dok ljudi ne shvate da nema vise ni s od sporta,sve se vrti oko para bice im puno toga jasnije. Bio sam od svoje 4.- te godine navijac Zvezde,pokojni cale me je vodio svake nedelje na utakmicu,ali onda se znalo ako igra Dzaja,bice 100.000,ako ne igra...mrka kapa,pametnom dosta.

terzatvorza

pre 1 godinu

Posle Makabija se bukvalno sve raspalo i atmosfera,igraci,odlazak Stankovica i ovo u grupi je bilo samo otaljavanje posla.
Koliko se sve raspalo pokazuje i to da je protiv jednog Pljunika bilo 40 000 ljudi na Marakani a sve utakmice u Ligi Evrope su igrane pred polupraznim tribinama.
(Eric Cartman, 04. novembar 2022 11:53)
Ima i onih koji nece da idu da gledaju klub čiji je predsednik lopov i mafijaš.Zamisli da ima i takvih!.Bravo Srbijo,ima nade!

Dusan

pre 1 godinu

Borjan nam pritvorio vrata od Lige šampiona (Pavkov ih zalupio), a sada je to isto Borjan uradio sa Monakom (s tim da je vrata zalupio Rodić).

Bice bolje, neko vice, na papiru mrtvo slovo, na istoku stare price, na severu nista novo....

Mile

pre 1 godinu

Bitno da Stankovic nije valjao. Od njegovog odlaska nista ne valja...Davno nisam video Zvezdu da se toliko muci u prvenstvu da dobije utakmicu, a kamoli u Evropi..ne znam sta se uopste ocekivalo sa ovakvom formom

objektivan

pre 1 godinu

Zvezdi se ove sezone desilo ono što se većini klubova dogodi posle 4-5 sezona sjajnih rezultata, stagniranje, jednako nazadovanju. Nije Zvezda jedina, pogledajte Luverpul, Juventus...
Razlozi su brojni: neznanje uprave da prepozna taj trenutak, loš izbor pojačanja, zasićenje pojedinih igrača, ne adekvatan igrački kadar za želje kluba i navijača, trener koji nije dorastao veličini kluba.
Kako bi sledeće godine igrali mnogo bolje u Evropi mislim da treba uraditi sledeće:
- ulogu sportskog direktora dati Marinu, Mrkela na neki drugi manje važan posao u klubu.
- zameniti trenera, makar i sa strancem, Milojević nema tu harizmu i strast da vodi Zvezdu.
- otpustiti sve igrače koji po kvalitetu nisu za Zvezdu, Gobeljić, Rodić, Srnić, Kulibali, Krstičić..... Ben-zadržati ga na nekoj funkciji u klubu, omladinska škola i sl, mislim da može da pomogne,
- Katai - fizičke pripreme 20 dana pre ostalih igrača. Ozbiljan razgovor sa Ivanićem.
- Ne dovoditi islužene srpske igrače koje drugi klubovi otpuste.
- 6 mesrci raditi skauting i dovesti kvalitetne igrače, pa makar samo 2 ili 3.
- posvetiti se maksimalo psihičkoj pripremi igrača, u stručni štab dodati sportskog psihologa.

Korto

pre 1 godinu

Čistka, rez. Borjan, Rodić, Katai, Ivanić pa od početka.
(ljubitelj, 4. novembar 2022 11:31)

Cenim i da ubacimo što više "naše dece" pa da se borimo za opstanak. Vi što terate najbolje igrače niste jasni

Жељко

pre 1 godinu

Мало је један пенал, у Србији би им свирали још 4 пенала и 15 надокнаде. Напријед Црвена Вучкица???

One night in May

pre 1 godinu

1. Nonsalancija - pojava koja je ostala u timu od Stankovica; on se postavio kao autoritet, ali je na terenu pulenima dozvoljavao sve - na konto apsolutne tehnicke superiornosti u domacem prvenstvu, dve duple krune i dva evro proleca - igracima je dozvoljena komocija na terenu ispod nivoa profesionalnosti. A na to su se lako navikli. I zato su igraci obozavali Stankovica, dobra posledica je sto je skinut dodatni pritisak - losa su katastrofalne greske. Trend se samo nastavio posle njega. Ovo kod Vladana Milojevica nikad ne bi moglo - nisu ga igraci nesto voleli, ali su na terenu 90 minuta trcali kao navijeni, lopta se postovala, a pas je bio tacan - jeste to malo kocilo igru, ali je rival morao da izmisli akciju da bi dao gol, poklone nismo delili.

2. Makabi Haifa - ocigledno je da razocaranost eliminacijom nije prevazidjena, ove sezone nismo imali dodatno kolo plej ofa da se igraci u glavi orijentisu na LE, ostali su "zarobljeni" u utakmicama sa Haifom.

3. SP. Pre svega zbog Borjana - spasio nas je nebrojeno puta, ljudski je razumeti da je glavom vec mesec dana u Katru - prvi je golman Kanade, kapiten i ovo ce mu, skoro sigurno, biti jedino Svetsko na kome igra. Ali to je trener morao da prepozna, razgovara, pusti Popovica da brani i uhvati formu. Ima i drugi deo sezone, mogao je da odmori neku utakmicu.

4. Trener. Nije jasno sta igra. Osim sto insistira na posedu, uopste nije jasno sta bi hteo sa tim posedom.

maglar

pre 1 godinu

samounistenje?bili su srecni sa samo 4 u mrezi realno. nisu ni do kolena timovima kao Sahtar,Klub Briz, Dinamo ZG, a gde ce protiv raspalog Monaka...

pr

pre 1 godinu

ovolika frka zvezda nije prošla dalje sve je to normalno ne možemo svske godine da bude prvi u grupi pogledajte po Evropi koje su ekipe po ispadale koje imaju budžet po nekoliko stotina miliona veći od naše crvene zvezde. zvezdaša ne obraćite pažnju na komentare franjevaca .sada nastavite da u domaćem prvenstvu sve pobeđujemo i osvojim prvo mesto i sledeće godine u ligu šampiona nepred crvena zvezdo u nove pobede
(zorge, 04. novembar 2022 12:00)
Ti si druže očigledno pobegao sa svakog časa da bi gledao zvezdu.

Crudelta

pre 1 godinu

Komentari su hit :) i grobara koji pričaju kako je CZ sve zatvorila u Pingpong ligi i delija koje teraju sve iz tima. Prvo pre dva meseca ti isti grobari pričaju kako je CZ 3 svetlosne godine ispred njih, kako CZ igra najbolji fudbal na Balkanu bla bla bla. Istina sve se raspalo od Makabija. Trener koji je sklapao tim odlazi 3 dana pred derbi, dolazi Milojević koji treba da se bori sa psihološki palim ekipom koju nije ni sastavljao. Sa druge strane delije pljuju one koje su godinama veličali. Da se razumemo uprava jeste napravila dve nenormalne greške i sad ispasta što se tiče igre, to su nedeovodjenje odbrambenih igrača i masakriranje napada nakon Makabija. Stanković odlazi i sta je dobio Milojević, ono što skoro niko ne bi ni prihvatio i hvala mu ali ne treba ga odmah terati iz kluba. E sad da se razumemo i o sklanjalicama i sličnim glupostima. Partizan je sam kriv za ovakvo stanje na tabeli, ni CZ, ni sudije niti bilo ko drugi. Sami ste prosuli brdo bodova kad je CZ krenula furiozni i trpala na početku. Imali ste priliku opet i onda Javor od 3-1 stiže do 3-3, i možete samo da se tesite teorijama zavere ali to su najobičnije gluposti. A ovi u CZ ako misle da uopšte osvoje titulu i igraju opet LS najpametnije bi bilo da krenu da sklapaju tim i ozbiljno odrade prelazni rok već sada na zimu.

Mik

pre 1 godinu

Rezultat je prilicno realan. Ostvarene su dve pobede, jedna glatka, jedna teska. Porazi su zasluzeni. Sok eliminacije iz Lige Sampiona i ostavka Stankovica tim nije uspeo da preboli. Sva druga ocekivanja su bila pomalo nerealna

Marko

pre 1 godinu

Zvezda je amaterski klub, to se sinoc i videlo. Borjanu se polako zahvaliti za sve. Bekovi, pa Gobeljic i Rodic su igraci za zonsku ligu. Katai, lik moze da igra nasu ligu i da se seta u onom krugu na centru, ozbiljan fubdal to ne trpi. Napadaci, sta tu reci a ne zaplakati. Sve u svemu, ozbiljan remont podhitno, ali tesko do je tu Terzic i kvazi navijaci citaj Delije. Dok se oni tale, klub za koji navijaju propada, a ovamo ljubav prema Zvezdi. Sever je posebna prica, lazne patriote koje se kunu u srpstvo i Zvezdu a ovamo kradu od istih. Bukvalano treba uraditi kompletan reset od uprave, igraca, navijaca. Pustati decu da dolaze, kao sinoc Partizan. Mi smo kao drustvo u velikom problemu, sledece godine cemo se resetovati, koja LS i te price. O ostalim klubovima iz nase lige ne treba trositi reci. Pa kad krene sve da se deli sa 5, eto nas za godinu ili dve ponovo sve ispocetka, ljudi ovo ne kapiraju.
Pozdrav.

Марко

pre 1 godinu

Ау каква катастрофа. Нисмо успели да и трећи пут заредом дочекамо пролеће у Европи. Иначе су срспки клубови у последњих тридесет година навикли да сваке сезоне дочекују пролеће у Европи, па је ово сада права катастрофа.

Vladimir

pre 1 godinu

Pljuvali su Stankovica koji mozda i nije najbolji takticar ali je bio vrhunski motivator sto je u sportu mozda i bitnije jer se tako izvuce 100% od igraca. Ovaj Milojevic je previse mlak za moj ukus i nije nikako za Zvezdu ali ono sto je najbitnije od svega je sraman prelazni rok. Gospodin sportski direktor nema grama srama i to je problem.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Posle Makabija se bukvalno sve raspalo i atmosfera,igraci,odlazak Stankovica i ovo u grupi je bilo samo otaljavanje posla.
Koliko se sve raspalo pokazuje i to da je protiv jednog Pljunika bilo 40 000 ljudi na Marakani a sve utakmice u Ligi Evrope su igrane pred polupraznim tribinama.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Citam brane neki Stankovica ., ljudi on je kriv sto je ekipa energetski pala i mogla da igra samo 45 minuta , on je radio pripreme , on je gurao Srnica i on je dva puta ispao iz kf.lige sampiona od jako losih ekipa . A da i otisao je odmah kad je video grupu za ligu Evrope kako je znao da nema sanse . Ostalo su samo posledica Stankovica . Nemamo ni centarfora , kakav bre Pesic decko vecito u ofsajdu itd itd . Mrkelu i ekipa oko njega da ima malo sramote sami bi otisli .

Patriota

pre 1 godinu

Crvenoj Zvezdi je trebalo samo 2 minuta do igranja u grupnoj fazi lige šampiona i ostvarivanja sna svih zvezdaša, odnosno delija. Zadnja 2 minuta u prvom poluvremenu utakmice protiv Izraelaca. Borjan je odbranio penal u 44 ili 45 minutu utakmice i trebao je da loptu drži u rukama, odugovlači i ispuca je na tribine. Prošla bi ta dva minuta i Zvezda bi imala 2 gola prednosti na poluvremenu. A on Borjan heroj Crvene Zvezde u euforiji daje loptu Kangi koji gresi, protivnici igrač šutira i daje gol Borjan koji je još uvek u delirijum od od ranjenog penala i prima pacerski gol. Da se nije previše radovao i bio kocentrisaniji odbranio bi taj udarac.I kod autogola Pavkova na kraju utakmice glavni krivac je opet bio Borjan. Imao je loptu u rukama, nije je ispucao, niti dodao kako treba svom igraču tako da je napravljen nepotreban faul nakon koga je primljen gol, odnosno dat autogol. I nemojte vise da se žalite na Srnica, Rodica, nekog trećeg igrača a ima ih dosta, kao i sinoć Mitrovica koji je bio najbolji igrač Zvezde u prvom poluvremenu, koji je nešto pokušavao po levom boku, za razliku od magika i drugih veličina u Zvezdi. Glavni krivci ovogodisnjeg ispadanja Crvene Zvezde su njeni najiskusniji igrači Borjan, Kanga, Katai, Ivanić. Neka Zvezdi ova sezona bude opomena za narednu, da se pojačaju i dobro spreme za grupnu fazu lige šampiona, da bi osvojili makar 3 mesto za proleće i igranje u ligi evrope.

Kum Žoržo

pre 1 godinu

Realno Zvezda trenutno u prvih 11 nema nijednog igrača kojeg može da proda za više od milion, dva.
Spucali su milione za igrače koji ili sede na klupi ili na tribinama, nikog nisu prodali za ozbiljnije pare jedno 5 godina.
U svakoj normalnoj državi Zvezda bi do sad bankrotirala sa ovakvom transfer politikom ali kad ti je država bankomat tu problema nema.

Acke

pre 1 godinu

Najbolji prelazni rok odradio je Grof kad je doveo Donalda, Le Taleka, Huga, Ibanjeza i Boaćija. Sve posle toga je bila katastrofa sem Bena i Dragovića. Sto jednostavno ne pitaju Grofa da im jos jednom skautira…

C i n i k

pre 1 godinu

Mozda je nerealno traziti od ove uprave i igraca CZ da naprave nesto vise u "Evropi", jer, svako to moze da vidi, roster je preslab i dovoljan samo za ping pong ligu, za bilo sta ozbiljnije treba imati potkovane igrace, upravu koja zna sta radi i sistem.
Ovi igraci u CZ ni motoricki nisu pravi fudbaleri, to je jasno jer retko ko od njih ume da doda pas, da proceni putanju lopte, da igra glavom, da centrira, da postigne gol sa 20 m a o slobodnjaku i da npisem, pri cemu je upitna i kondicija.
Zato je na zalost CZ, kao i Partizan uostalom, postao hab za lose ili tzv fudbalere, za one koji nigde nbi mogli da igraju u toj "Evropi"...

Petar

pre 1 godinu

Samo tako nastavite : Dok je Terzića i Mrkele u Zvezdi i Vučelića i Vazure u Partizanu...crno nam se piše
Samo da se analiziraju njihovi potezi kod " kupovine" i prodaje igrača i sve će svima biti jasno.....

Wesely

pre 1 godinu

Ako ce da se targetira krivac u ovom neuspehu ja bih naveo pet ljudi koji to svakako jesu:
Marko Gobeljic; covek nema konstantnost za super ligu a ne za evropu. Dobar desni bek al jednu utakmicu, a onda ga 5 nema. 5 godina igramo u evropi, ne mozemo da nadjemo zamenu ili boljeg. Onaj pokusaj sa Erakovicem ne bih komentarisao, upropastice momka koji je sjajan stoper.
Milan Rodic: isto ko gobelja samo sto u 50-om minutu dise na skrge. I tu pocinje da pravi glupe greske. Isto 5 godina ne moze da se nadje zamena ili bolji.
Slavoljub Srnic: trebao da bude igrac kao Branko Jovicic a ne moze ni kopacke da mu cisti. Njegova uloga da kvari igru protivnika i da bude covek zadatka je smesna. Nije ni za Polet iz Trbusana( uz duzno postovanje prema Poletu) a kamoli za Zvezdu.
Terzic i Mrkela: evidentno je da su za ovih 5 godina napunili svoje dzepove a da ih za zvezdu zabole. Toliko ocajnih pojacanja i sumnjivih igraca da je glupo pricati. Sve ovo sto vide obicni ljudi koji nemaju veze sa fudbalom vide i oni al se prave blesavi. Nek pogledaju koliko sada imamo igraca za koje su bacene pare. Za to bi trebali da podnesu ostavku, a da ne pricamo o Dionijima, Van la Parama i ostalim Zanderima i Bakajokoima.
Treba Zvezdi nova uprava i preuredjen igracki kadar. Imamo dosta kvalitetne dece. Gurnuti ih u vatru sada kad ne moramo da mislimo o evropi. Kataji i ivanic treba da ostanu jer su majstori ove igre i trebaju nam. Mozda nisu u formi al to su igraci koji jednim potezom mogu mnogo.

Zuja

pre 1 godinu

Kada se pogleda evropska sezona igrač koji nas je ukanalio je Borjan. Najveći krivac za ispadanje od Makabija. A onda neki ostali redom. Zahvaliti se Borjanu i većini igrača. I treneru. Nije on kalibar za Zvezdu. Naravno ne stranca. Imali smo Zakeronija.

Aleksandar

pre 1 godinu

Можда ће ЦЗВ после овог краха у Европи бити у минусу, али зато ће Бригате и Ултракоп бити у плусу, а то је, јел,те, важније!

mikica

pre 1 godinu

Jedina razlika od ovih ostalih i ove sezone je Borjan. Pet godina je on vadio Zvezdu iz kanala i održavao u Zivotu nista oni ni bolje ni gore nisu igrali, jednostavno covek vise nije u formi stižu ga i godine i poceo je da kiksira i nevadi zive lopte iz gola. Sve drugo nema veze

alex

pre 1 godinu

Cekajte braco sad kad padne podmladjivanje, tek ce muka da bude. Iako kad slusate ove strucnjake iz kluba, ma koji iVanic i Katai imamo mi zamene, sto su smesne price. Ljudi olako zaborave u kom kanalu smo mi bili i koliko je trebalo naci igrace poput njih i to domace, koji ce ostati na duze. U losoj su formi ali kakvi su rezultati? Losi. I sta nije jasno? Jasan pokazatelj kako tim izgleda bez njih u punoj formi. Jasno je da ima prezasicenja u timu ali ja bi to drugacije prodrmao, tako sto bi doveo stranca trenera, i to kvalitetnog. Bacaju se grdne pare na strane igrace, pa za te plate moze prilicno solidan strani trener da se dovede. Milojevic je ok ali kad vidim kako mu se igraci ponasaju na terenu, jasno je da nema autoritet.

Dragan Lo

pre 1 godinu

Makabi je jači tim, ljudi su to pokazali, nema šta da se raspada kad izgubiš od boljeg.
Raspada nastaje jer niko ne zna koliko duboko je najcrnji kriminal ušao na teren, a ušao je i igra. Sišao sa tribina, dobio dres, broj, loptu - i igra. Pojma nemaš kome pre dodati loptu, učini ti se da je možda dobro šutnuti je Kulibaliju na klupi ili na tribinama, a Kulibaliji na sve strane.

Cinik

pre 1 godinu

Već godinama se pitam ima li u CZ neko sa bar 2 gr mozga da vidi šta i ko su najveći problemi CZ?
To je pre svega katostrofalno loš golman Borjan, kao i fudbaleri operisani od fudbala poput Milunovića, Srnića, Rodića, Gobeljića,..., ti fudbaleri nemaju fudbalskog znanja ni za 5. ligu Albanije, a ne za superligu Srbije!
Na svakoj utakmici ti isti fudbaleri su ubedljivo najgori, ali na svakoj, pa kakav je to fimudbler kojeg godinama ne traži nijedan drugi klub?
Šta to govori o njima ovima u CZ?

Amber Tamber

pre 1 godinu

Nisu se obrukali. Uzeli su 6 bodova. Igrali grupnu fazu. Nije lose. Sa ovakvim timom ne realno je ocekivati veci rezultat.
(dll, 4. novembar 2022 17:42)
Znaci direktor svega u Zvezdi je lagao i bacao prasinu u oci kada je pricao o timu za polufinale Lige Evrope? Ja mislim da jeste. Ti?

estiar

pre 1 godinu

Jučerašnja taktika je bila tipa spremicemo se za Monako i onda uraditi suprotno. Neverovatno je koliko je odbrana bila šuplja. Bekovi nisu postojali. Stvarno mi nije jasno koja im je uloga bila.

Brane Lala

pre 1 godinu

Unistenje je pocelo mnogo ranije. Namestanje domaceg prvenstva i kupa (Partizan se pokazao isti, kad mu se ukazala prilika) obesmislilo je domaca takmicenja. Ostali klubovi nemaju volju, a ni potrebu, da ulazu u ekipe jer je borba za trece mesto jedina nagrada. Mladi talenti se pustaju preko maltene bez seniorskog staza u ekipama. Vojvodina je poslednji klub koji je 'pao' i izgubio samostalnost. Sad kad su podjarmili celu Srbiju cude se losem kvalitetu? Niko nije uspeo da im pokaze koliko su losi na domacim terenima prosto zato sto su svi ostali svedeni na Sunday League. Eto, kanda fali jos samo predsednika FS pa da nezaustavljivo krenemo u preporod. Pretpostavljam da ce prvi korak tom buducem predsedniku, poslusniku, biti da se resi Piksija. Covek selektuje nezavisno, poziva igrace iz inostranstva i obesmisljava ovu, tesko izgradjenu, piramidu poslusnosti u domacem prvenstvu. Nedopustivo.

Bruka i sramota

pre 1 godinu

Godinama se vidi da Terzić i Mrkela upropastiše klub zarad svojih ličnih interesa. Svesno su dovođeni za velike pare igrači koji nisu ni za našu drugu ligu. Takvih je bilo bar 50 u zadnjih 5 godina. Jeftino su prodati oni koji vrede ili otišli bez obeštećenja igrači koji nisu hteli da daju veliki procenat ovoj dvojici ?! Od najbolje ekipe u zadnjih 30 godina po rečima Terze magije?! došlo se do najgore ekipe u grupi i to u LE koja služi za sprdnju i gol razliku drugima. Dug je ogroman, svaki dan se uvećava ali nas Terza magija ubeđuje da to nije važno iako je umesto vraćanja duga kluba novac išao na privatne račune banaka u Nemačkoj i ko zna gde sve još ?!

Mito

pre 1 godinu

Zvezda podbacila, trener da podnese ostavku. Najbolje sa Terziem da ode u OFK Beograd, sa sledećim igraćima Zvezde: Gobeljić i Rodić (bekovi bez mozga, sileđije koje prave žute kartone na traci), Milunović (njegova intervencija kod 4 gola Monaka je antologijska), Ben kad ga protivnik pogleda on padne, spor je i u trčanju i u razmišljanju, Ivanić brine o nogama izbegava duele, svaku 10-tu šansu iskoristi, Katai je van forme i loše stoji fizički (glava mu radi brzo, ali to noge prate), Srnić zuji ko muva bez glave (najbolji je primer penala protiv Monaka). Borjana se opustio i nije više odličan golman, njegovi promašaji kod izletanja tokom ove jeseni su smešni. Igraći koji su se najviše trudili Mitrović, Bukari (kojem lopte umesto u for, šalju tako da mora da se vrati po nju) su zamenjeni tužno. Tako dragi moj Terziću pusti FSS, pokupi trenera i odvedi u OFK Beograd, sa navedenim igračima, pa obnovi klub koji si upropastio. Gledajući ih kako igraju OFK Beograd se neće vratiti u nacionalni šampionat. Ostalima u upravi CZ, pokupite vašu decu iz omladinskih škola, dovedite ozbiljnog trenera i sa ovih par igarća koje nisam napomenuo u negativnom kontekstu, već sada krenite u nastavak šampionata. Ako to ne uradite bit će blamaža sledeće godine u ligi šampiona. Da vas utešim ni Partizan sa njegovim timom neće mnogo bolje proći mada mi se ćini da su oni već krenuli u zanavljanje tima klincima.

nesa80

pre 1 godinu

imali su dve lepe pobede u grupi i to je max za ovaj tim u koji je mnogo ulozeno a ne lici na bog zna sta,jedini kiks je sto nisu stiglo do treceg mesta da nastave evro takmicenje,nema ovaj tim energiju i borbu kao prethodnih godina,partizan je isti ali je za dlaku otiso dalje pored jednako solidhih protivnika.mislim da su se svi razocarali jer je puno ulozeno u tim za nase uslove i to je sve,na sve to terzic podgrevao javnost da je tim za velike domete

Zoran

pre 1 godinu

Došlo je vreme za naplatu. U srpskom slengu, to se zove "sigurica". I klub i (pojedini) igrači su naplatili, prodali, plasman. Menadžeri, sasvim sigurno. "Kiksevi", namerni žuti i crveni kartoni, namerni penali za protivnika, namerna pogrešna dodavanja u izglednim akcijama koju su poveli oni koji nisu prodali utakmicu.... samo gledajte. Setite se Dike i koliko mu je nuđeno da primi gol, on je odbio i javno priča o tome. I on je bio jedini, i nikada se to više nije ponovilo? Tim koji nije došao da igra, kojeg promena rezultata uopšte ne dotiče (isto igraju i na 0:0 i kad prime 3 gola..), gde su pojedini (većina) igrača apsolutno sigurni da ne moraju da trče i igraju a da će svejedno biti u prvom timu, ili leti trener. Potplaćeni komentatori koji tupave kontakte sa loptom dižu u nebo, za ona "otkrića" koje su im uplatili menadžeri (ko se seća Perice Ognjenovića i narativa oko zvezdine zvezde, koja se ne pojavi, već se napravi). Ipak, kao zvezdaš, moram da primetim kako je Crvena Zvezda osvetlala obraz u jednoj statističkoj "disciplini", koju, začudo, tupavi komentatori koji kod gol šanse čitaju kolika je prosečna dužina pertli na kopačkama juniorske ekipe u 2012. godini, i ceo prenos im se svodi na stupidne statističke opaske u krivom momentu, eto, oni to nisu primetili: Crvena Zvezda je apsolutni prvak u sva tri evropska fudbalska takmičenja u broju lopti vraćenih golmanu. Toliko apsolutna, da, bez obzira što prvenstva nisu završena, niko nema šanse da ih stigne do kraja.

Bobe

pre 1 godinu

Kako javlja AMS na sva sluzbena vozila FK CZ dana 01.11.2022. godine u skladu sa ZOBS RS montirani su zimski pneumatici proizvodjaca Linglong.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Najveći problem u celoj ovoj situaciji je to što neće biti nikakvih pormena, Terzić i Mrkela će ostati. Svaki pravi navijač Zvezde uviđa probleme i u upravi i na terenu dok se ljudi kojima je to posao prave ludi. Ispadanje od Makabija je definitivno uništilo celu ekipu zatim način na koji je oteran Ohi iako je cela zvezdaška javnost bila protiv toga. Svima osim odgovornih je jasno da je Kulibali promašaj, da opet nemamo desnog beka, da Kanga radi šta hoće na sredini i da na jedan dobar potez ili gol dolaze 3 izgubljene lopte iz kojih primamo golove, da je samo Eraković standardan u odbrani, da je Ivanić neprimetan, da se forsiraju neki Mustafa i Srnić, da novi trener deluje totalno pogubljeno, da je Vujadin Savić deo stručnog štaba... Pauza u prvenstvu će trajati do februara ali je pitanje da li će se išta rešiti do tad.

Stefi

pre 1 godinu

Riba smrdi od glave. Nisam citao tekst, nakon ovog komentara cu, ali moj odgovor je u odnosu na naslov. Od igrackog kadra, jedino sto vredi u zvezdi su sledeci igraci: Erakovic, Mijatovic, Mitrovic i Dragovic jos sezonu ili dve i to je to. Trener je amater ali i nema ni cime da postavi igru. Sa ostalima, kojima treba kiseonik nakon 10 minuta igre, moze da se igra jedino bunker i kontra, prtiv svih timova iz top 10 liga evrope. Ocekivanja su bila velika, prelazni rokovi su katastrofalni. Neki nisu ni dobili sansu, ali su zato tu razni da ne pominjem po imenima. 40+ promasaja pojacanja za 5 godina evro scene. Na kontro igranja lige sampiona treba dovesti ozbiljne igrace, barem samo sa dobrim fizickim predispozicijama i pod hitno promeniti kondicionog trenera i ostalih strucnjaka i naravno, zabrana splavarenja - jer tu ni treneri ne pomazu...

fun

pre 1 godinu

Uprava je direktni krivac za ovo sto nam se desilo. Ne dešava se to samo ove godine, već poslednje 3. Umesto da nakon dve uzastopne lige šampiona rastemo i igrački i finansijski mi padamo slobodnim padom jer se novac isključivo koristio za podmirivanje potreba nekolicine. Stadion je bruka i sramota, igrači amateri, o trenerima koji ni fizički, a kamoli fudbalski, ne mogu da spreme ekipu, da ne govorim...zato: uprava napolje!

zlatko

pre 1 godinu

Sta, nije pomoglo 150 miliona slupanih za ovih 10 godina u drzavni projekat? Ko bi rekao.
(ju ju, 4. novembar 2022 11:54)

Zamisli koliko je samo slupano ukupno?

Mirjana

pre 1 godinu

Neizbežna smena trenera. Rekonstrukcija tima. Dovesti igrače fizičke spreme koji će da trče 90 minuta. Oslanjanje na mlade snage koje nekada treba istrpeti. Zahvaliti se većini igrača. Napraviti viziju šta se očekuje u budućnosti. Stranci samo koji donose prevagu

asomakum

pre 1 godinu

potrebne su promene na svim nivoima. Od predsednika, uprave, trenera do igraca. Ekipa je predugo na okupu, zasitili su se... Prvi za odlazak je Katai, bljesne jednom i nema ga na 10 narednih utakmica. Drugi u paketu Rodic i Gobeljic. Odbrana Milunovic out. Potrebni su bolni rezovi jer ovako vise ne moze.

zigi

pre 1 godinu

"samounistenje"
je l vi to jednom reciju amnestirate terzu i mrkelu od odgovornosti? sa neba im je pao najveci priliv u istoriji i liga sampiona zagarantovana za dogodone. prvenstvo naravno zatvoreno, nemoj da se pravimo blesavi. naravno imali su prakticno 3-5 godina da naprave tim za ligu sampiona, a oni su napravili ovo, kako god da se to zove.
znaci najvece dugove u istoriji kluba svih vremena i ekipu koja ni partizan ne moze da pobedi, a kamoli da bude konkurentna u evropi.
a vas naslov govori o tome da je u pitanju nekakav psiholoski momenat kod igraca, sta li. nemoj da se zezamo...
zvezda kao klub nema jedan aspekt za koji mozes da se uhvatis i da kazes e to je na nivou ls. ni jedan. ni podmladak, ni tim, ni trenera, ni igru, ni lovu. nista. nula. sve su prosuli. pardon, isisali.

Drale

pre 1 godinu

Od tima najskupljeg u par decenija došli smo do toga da se vadimo sa penala I u 97.minutu...Nije problem izgubiti od Monaka ali je prikazana igra ispod evro nivoa.Treba priznati da su učinjene greške u prelaznom roku,kao i u predhodnim,dat veliki novac a redovno krećemo u kvalifikacije bez kompletiranog tima.Bojim se da otrežnjenje ne dodje na proleće kada neko drugi pokupi 30 mil od LŠ a mi ostanemo sa gomilom preplaćenih zvezda.

jojufff

pre 1 godinu

Mene je bilo sramota ono gledati. Sta su oni danima pripremali zivo me interesuje?!
Onoliko nonsalancije nema ni u seoskim ligama, ispadali su iz igre, greske pravili, nisu se zalagali..pa kao da igraju za kikiriki.
Taktiku i izbor igraca cemo zanemariti, igraj sa onim sa cime raspolazes..ali da se onako ponasaju to nisam ocekivao.
Ja onako da se zalazem na poslu dali bi mi otkaz kroz sedam dana.
Jos imaju obraza traziti opravdanja.

milos

pre 1 godinu

da li se sećate reci od Terzica da je ovo najskuplji tim zvezde u istoriji postojanja zvezde. mogu samo da zamislim sta su pomislili savicevic, jugović, piksi, miha, belodedic. posle na pitanje novinara dali to onda znaci da zvezda moze da osvoji ligu šampiona , on kaže moze daleko a realno je polufinale lige evrope . e sad ko ce da snosi odgovornost na ovaj debakl najskupljeg tima u istoriji zvezde.

Rajko

pre 1 godinu

(yaya toure, 4. novembar 2022 14:58)Sve je lijepo sto si nabrojao ove VELIKE klubove..ti klubovi su unazad bili prvaci Evrope svi po jednom.Njima je i normalno zasicenje..a od cega da se mi zasitimo ? Jedino sto smo prvaci u jadnoj domacoj ligi ali i to je samo zahvaljujuci losem Partizanu i njihovim problemima u upravi i u igrackom kadru..smatram da to vise nije poenta price.Mi mozemo da budemo i drugi u ligi ali kad izadjemo u Evropu da budemo jaki i da mozemo da se BAR nosimo sa prosjecnim evropskim klubovima tipa Monaka,Rendzersa i ostalih.Ovo je postalo samo otaljavanje kako preveslati Partizan i postati prvak i Bogovi smo.E tu sam JA recimo zasicen..vise bih volio da budemo drugi ali da igramo polufinale jednog takmicenja! Sad kad osvojimo i uzmemo pare iz LŠ opet ce nam u Zvezdi trcati Gobeljici,Srnici ,Milunovici i ostali povratnici koje nece niko !

xxx

pre 1 godinu

Realno, ni ovo nije los rezultat kakve lose transfere pravimo. Za cudjenje su i rezultati iz prethodnih godina. Dovoljno je reci da nismo prodali jednog krstenog igraca za sve ove godine.

Марко

pre 1 godinu

Jedina razlika od ovih ostalih i ove sezone je Borjan. Pet godina je on vadio Zvezdu iz kanala i održavao u Zivotu nista oni ni bolje ni gore nisu igrali, jednostavno covek vise nije u formi stižu ga i godine i poceo je da kiksira i nevadi zive lopte iz gola. Sve drugo nema veze
(mikica, 4. novembar 2022 18:18)

Да будемо прецизнији, још увек вади живе лопте из гола, али сада много чешће прави киксеве код рутинских интервенција као код првог гола у Монаку. Међутим, има један проблем са Борјаном који је много озбиљнији и нема везе са годинама. Више него икада је почео да продаје ухваћене лопте. Скоро свако његово испуцавање је нови напад за противника. Штета што се у фудбалу не броје изгубљене лопте као у кошарци. Мислим да би Борјан био светски рекордер.

Деда Сава

pre 1 godinu

@objektivan
Браво за коментар,само би додао три пута недељно Звезда и Партизан,од стадиона до Авале и натраг.На челу колоне управа,за њима играчи, тренер задњи да контролише и командује које врсте и технике трчања. Играчи немају кондицију то се лепо види у евро такмичењу,наши играчи дахћу ко да имају астму и крећу се ко бабе. Какви спортски психолози какви бакрачи,кондиција и уиграност су потребни за Европу. Ако се неко пита зашто управа да трчи,они су једини одговорни за рад и успех клуба. Једини начин да зараде поштено лову у коју се уљуљкали. На крају имам предлог када клубови лоше играју мењањем тренера комплетна управа напоље са њим. Своју неспособност у вођењу клуба није поштено да плати само тренер. Па да видимо дали ће бити овакво муљање око довођења играча.(који море код) ако вам не одговара коментар неморате да објавите поздрав

chopp

pre 1 godinu

ako imaju i zrnce poštenja i samokritike počevši od Terzića,Mrkele... BORJANA i ostalih nazovi fudbalskih veličina da stanu pred ogledalo i sebi u lice kažu istinu i zakunu se da izginu da bar osvoje prvenstvo...

Хандо

pre 1 godinu

У спорту нема минулог рада, нарочито са менталитетом као што је наш. Станковић је направио грешку са задњим везним на почетку сезоне и то је покренуло лавину. Управа се уљуљкала и са мислима у ЛШ није ништа добро урадила осим Букарија и донекле Кангве. Без дефанзивног везног са играчима који не играју на својим позицијама, још један лош прелазни рок и то би био крај једне епохе.

Vini Gambino

pre 1 godinu

Ne pamtim da je Zvezda imala trenera sa ovoliko malo harizme i autoriteta.
Znanje i stručnost je pokazao od svog dolaska.
Pretpostavljam da ga drže i hvale samo da ne bi priznali da su pogrešili.
"Najtalentovaniji srpski trener" ... budite ozbiljni

realan zvezdas

pre 1 godinu

Monako je mnogo bolji tim od nas. Na svakoj poziciji imaju igrače koji su snažniji, brzi i tehnički potkovaniji od nas. I ti izvedeš sastav bez igrača sredine terena koji uopšte ima defanzivne karakteristike. Sa Ivanicem, Kataijem, Kangom.. Pa oni nit se vraćaju u odbranu, niti ikog mogu da zadrže. U prvih 15 minuta smo trebali da primimo 5 golova. Jednostavno kada si slabiji, parkiras autobus i čekaš neku šansu.
I ne postoji drugo resenje.

žika kockar

pre 1 godinu

Osvajanje titula iz godina u godinu je samo zamagljivanje stvari. Lepo je osvojiti titulu. To je samo za statistiku. Ali nije napravljen tim za Evropu. Kada se setim tamo druge polovine osamdesetih. Ispali smo od Kelna a trener bio Šeki a onda iz godine u godinu tim bio sve jači. Dovodeni Robi, Pančev, Dejo, Siniša,Belodedić trener Ljupko i eto titule u Evropi. Džaja je bio majstor za dovodjenje igrača. Pred njegovom kancelarijom bio red onih koji su želeli u Zvezdu. Danas igrači dolaze preko video kaseta. Nemamo trenera znalca koji ima viziju. I opet ćemo da uzmemo titulu, igraćemo LŠ ali nećemo imati tim i igru