1. Ne bih da ih ;;hvalim'' ,ali ovaj Dcci,pa onda redom Djere,Krajinovic,Kecmanovic,a sad i ovaj Medjedovic,ili kako vec sve je to JADA i BEDA u dve reci...NO COMENT
  (mirjana simionska, 28. septembar 2022 19:37)

  # Link komentara

 2. Lajovic?
  u prvom kolu, ma nemoguce!
  hahahahaha!
  (lutz, 28. septembar 2022 17:24)

  # Link komentara

 3. Ništa čudno, već izvesno vrerme Lajović je u katastrofalnoj očajnoj formi. Redovno je počeo da gubi u prvim kolima svih turnira na kojima učestvuje pa i na onim iz kategorije 250. Inače Lajović je igrač koji, kada pruža na terenu ono šta ume i može, definitivno igrač za bar top 30 obavezno a možda i za top 20, ali već duže vreme forma mu je katastrofalno očajna. Uskoro će, nastavi li sa ovakvom igrom, morati da igra kvalifikacije i za ATP 250 turnire. Tako da, ne trgne li se smesta i ne proba li da vrati onu svoju formu koja mu je donosila daleko bolje rezultate, koji su dosegli vrhunac igranjem finala jednog Mastersa u Monte Karlu naravno, ne uspe li da bar koliko toliko vrati tu svoju staru formu uskoro će u tom slučaju morati da se posveti Čelendžerima i pokušati bar neki od njih da osvoji.
  (Ivan Veljković, 28. septembar 2022 16:15)

  # Link komentara

 4. (bigaje, 28. septembar 2022 15:47)

  Mora DA SE šalite ili ste baš mladi, ono 20 godina tek jer Tipsarević je bio svetski juniorski broj jedan, TIpsarević je osvojio juniorski gren slem, Tipsarević je bio vanserijski talenat i veliki teniser, ne samo zato što je uspeo da bude među osam i da igra završni turnir, jednom ili dva puta, nego zato što je bio teniska klasa od igrača, a i faca originalna, specifičan igrač čija igra i mečevi se pamte, poput meča protiv Federera na Australija openu u 5. setova koji je bio meč nad mečevima i naranvo, pa da , naravno da je JaNKO izgubio jer u sportu se i znaju pobednici, zna se ko je generalno bolji i jači, ali je to bio meč za nezaborav i sigurno jedan od mečeva koje i Federer pamti. Kakve je projektile slao Janko pa to se ne viđa često ili se ne viđa uopšte, a da je to dobio bio bi još veći, ali je i ovako veliki srpski, evropski i svetski teniser.

  Poređenje Lajovića sa TIpsarevićem i to na način na koji ste pomenuli je neumesno i neprimereno. lajović je dobar momak, dobar teniser i izvukao je maksimu, on nije zalutao u tenis, nije zalutao među 50 i među 100 posebno, on zaslužuje da bude među 100, ON JE MNOGO RADIO , MARLJIVO I USPEO JE DA NAPRAVI KARIJERU I DA LEPO ŽIVI OD TENISA I DA SE , SIGURNO, OBEZBEDI ZA DALJI ŽIVOT MATERIJALNO a i da radi neki drugi posao, naći će mu Teniski savez ili on sam.

  Izgubio je, nije u formi, ne ide mu, stižu godine, ali i dalje je tu i zarađuje, isplati mu se očigledno.
  (Nikol Dz Femija, 28. septembar 2022 16:15)

  # Link komentara

 5. Cuveni duci lajovic,ne znam da li sam nekad video ili procitao da je nekog pobedio..djere i krajinovic isto.
  Za pomenute je janko tipsarevic federer licno.
  (bigaje, 28. septembar 2022 15:47)

  # Link komentara

 6. Ne treba mu stajati na zulj, ali druze, ne moze ovako, da se brukas n svakom turniru. Stani islred ogledala i dogovori se sa sobom sta hoces sa karijerom.
  (sasa the king, 28. septembar 2022 15:45)

  # Link komentara

 7. Da li je moguće!? Bez-Dušan Lajović.
  (Boki Savić, 28. septembar 2022 15:37)

  # Link komentara

 8. Lajović je jednom rukom završio karijeru.
  (Znalac, 28. septembar 2022 15:13)

  # Link komentara