Utorak, 23.08.2022.

03:42

Biti ili ne biti

Izvor: LN

Biti ili ne biti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

A" duhovitog" naroda

pre 1 godinu

Tesko cemo sa ovim timom da osvojimo Ligu Sampiona, mislim da nam treba jos jedna godina uigravanja i jos jedno ili dva pojacanja, ali mislim da smo konkurentni za Ligu Evrope a taj pehar nemamo tako da, netrebamo biti pojlepni dobar je i pehar Lige Evrope.
(007, 23. avgust 2022 17:29) # Link komentara


Ček ŠTA?!?!?!?!?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

007

pre 1 godinu

Tesko cemo sa ovim timom da osvojimo Ligu Sampiona, mislim da nam treba jos jedna godina uigravanja i jos jedno ili dva pojacanja, ali mislim da smo konkurentni za Ligu Evrope a taj pehar nemamo tako da, netrebamo biti pojlepni dobar je i pehar Lige Evrope.

ko-ometator

pre 1 godinu

Саного умести Канге и Охи уместо Пешића......
(Tata, 23. avgust 2022 16:07)
Najveca greska u prvoj utakmici je sto nije bilo
Upravo takva postava.

Nikola Vesic

pre 1 godinu

Ako Srnic, Gobelja, Ivanovic budu kročili na teren nema sta da tražimo, to je jasno svakom ko ima makar 2 vijuge u glavi. Sastav ovako treba da izgleda: Borjan, Dragović, Erakovic, Milunovic, Rodić, Sanogo, Kanga, Bukari, Katai, Pešić, Ohi. Ohi je verovatno najbolji igrač zvezde. Stanković ako to ne vidi ne zna ništa o fudbalu. Tužno je što nam takav diletant sa tom nekom volovskom energijom, koji ima vokabular ulicara i manire ovna sedi na klupi. Uzas

nbgd

pre 1 godinu

tebi sam već pisao...da staneš mirno kada pominješ Šerif, klub koji je veći od Partizana...pobedili su Zvezdu, Dinamo i Real...to Partizan nije uradio od nastanka.
(Mohikanac, 23. avgust 2022 09:28)

Vas i Dinamo ne racunam uopste u neke uspehe, a Partizan je pobedjivao Reala i to vise puta. Nemoj se hvaliti neznanjem.

Milan

pre 1 godinu

Da klub ne može da nađe na tržištu pristojnog desnog beka, to je takva neodgovornot uprave... E sad,mislim da Stanković "kupuje mir" u svlačionici stavljajući Sanoga na klupu.Ta odluka može Zvezdu da košta Lige šampiona, već nam je donela dosta štete u Izraelu. Ako igra u sredini Sanogo, Kangva+Bukari, onda neko od trojice(Katai, Ivanić, Kanga) mora na klupu,nisam siguran da bi bilo ko od njih to sportski podneo.
(roten, 23. avgust 2022 10:56)

Da se nisi malo zapitao sta je to taj Kangva pruzio do sad? Indirektni krivac za 2 i 3 gol protiv Makabija, a kad smo imali posed lopte bezao od odgovornosti i sve palo na ledja Kange koji je cak stigao i prelep gol da postigne u svom stilu. Protiv Pyunika u gostima takodje se nije video. Dakle on je taj koji treba na klupu.

Milan

pre 1 godinu

Борјан - Ераковић-Драговић-Милуновић-Родић - Саного-Кангва-Иванић - Букари-Охи-Катаи. По мом мишљењу...
(дс1989, 23. avgust 2022 08:30)

Lose mislis, bez Kange NEMA fudbala.

Бобан

pre 1 godinu

Уласком у лигу шампиона се прима рекордан број голова али се покривају трошкови сезоне, уласком у лигу Европе се не покривају рекордни трошкови и дуг расте, али постоје реалне шансе за пролазак даље...

gjmk

pre 1 godinu

Zar stvarno verujete da je Marakanin kapacitet skoro prepolovljen. Ko je lud da se odrekne 40 000 gledalaca. Na severu i jugu su samo postavljene stolice i navodno ima 55 000 sedećih mesta. Zar se na severu sedi. Na 4 sedeća mesta može da stoji osmoro ljudi. Večeras, stvaran broj gledalaca biće 75-80 000. Pustite vi to što mora da se priajvi UEFI

Srdjan

pre 1 godinu

Pravo pitanje je ima li više smisla igrati LŠ i strahovati pred svaku utakmicu da ne popijemo četiri ili pet komada, ili igrati LE i biti konkurentan za top 16 ili čak top 8.

Vlad

pre 1 godinu

Da sačekamo meč, posle da diskutujemo. Iako Mister nema pojma o ovom poslu koji radi u Zvezdi možda sami igrači željni dokazivanja i uspeha krenu žestoko, te na kraju ipak prođu u LŠ.
Više verujem u to nego u umnost i diletantizam zvezdinog trenera.

gl

pre 1 godinu

Ne znam sta bi reko nesto se plasim, ali isto tako imam osecaj da ce bas dobro odigrati i proci dalje. Svakako LE nam je vise po meri nego LŠ, ali ne treba se ni LŠ plasiti.

Alek

pre 1 godinu

Stadion vise nije faktor. Uz duzno postovanje, postali smo kao Liverpul, pesmica /koreografija na pocetku i vecinom pozoriste. Retki su izuzetci(Krasnodar). Ranije je pritisak sa tribina bio konstantan i lomio protivnike. Najbolji primer je Rendzers. Brzi gol i umesto da slomijemo rivala i dokrajcimo ga u prvom poluvremenu dali smo mu sansu da se oporave od soka. Ne bih voleo da se opet sve ponovi

4-3-3

pre 1 godinu

Rodić - Erakovic - Dragovic- Gobeljic
Ivanic - Sonogo - Kanga
Mitrovic - Pavkov - Bukari

U drugom poluvremenu ubaciti Kataia, Pesica možda Kangvu i svakog ko ima već žuti karton.

Moramo da napadamo svih 90 minuta i pobedicemo.

Grga

pre 1 godinu

Obzirom koliko je Stankovic takticki dunster nista nam veceras nije garantovano. Jesmo skrklai milione u tim, jes da nas Lakovic godinama gura sa sudijama koje tolerisu krljanje, jes da navijaci naprave odlicnu atmosferu. Al sve to padne u vodu kad "Mister" krene da izvodi kerefeke sa formacijom i sastavom.

Urox

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.
(Sale, 23. avgust 2022 10:42)

Koliko jadan komentar kao da ga je neko iz uprave pisao i trazi alibi za eventualni neuspeh. Zasto ne bi pregazili veceras protivnika, uzeli pare od LS i dokopali se treceg mesta u LS i nastavili u Ligu Evrope (grupnu fazu u LS realno ne mozemo proci).

Koliko jadan komentar ,zasto ne bi uzeli pare od LS,i odigrali svaku kao pre kojugodinu u gostima sa Milanom i prosli grupu i uzeli jos vise para 😁

lal

pre 1 godinu

Nije problem Makabi, to cemo veceras proci.
Ali sta dalje, da li imamo tim za LS?
Po meni bilo bi bolje ova sezona da bude u LE, i da kroz nju osvojimo dosta bodova i dogradimo tim za narednu sezonu gde cemo igrati LS.
Ovo sto sad imamo ne uliva poverenje za ozbiljne utakmice i ozbiljno takmicenje.
Ne bi voleo da sluzimo za gol razliku, vec igramo sa svakim ravnopravno.
(Nebojsa, 23. avgust 2022 11:41)
lakse je nadograditi tim sa parama od LS... razlika je ogromna...

ja kapiram da smo mi istraumirani posto smo dobijali najpaklenije moguce grupe... ali biti treci i tako preci u LE, nije nemoguce...

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Sećam se da sam još kao mali, voleo Makabi.
Šta ti je život...opet taj osećaj koji me vraća u detinjstvo
(Aca, 23. avgust 2022 13:28)

Макаби Петах Тиква....

Bocko

pre 1 godinu

Mitjilend se neće ponoviti, bez obzira na teren. Danci su krupni i visoki i protiv njih " dur-sistem" ne može da prođe. Mislim da Nakabi, osim halfova i centarfora nema takve igrače. Verovatno će Deki izbaciti Kangvu ( a trebalo bi Kangu ), a ubaciti Sanoga. Meni je Kangva bolji i smireniji igrač od Kange. Dobro bi bilo da konačno proradi Katai, a i Ivanić odigra bolje nego u Izraelu. Ako tako bude imamo dobre šanse.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Katai Magico, Terza Mađija... Bre, oni su nule, najbolje trikove izvodi onaj ko dovodi Pešića i Milunovića kao pojačanja, a sada se pominje i Vešović???!!! Kangva i Bukari su pojačanja, još ako dođe i Ado i to je to, sve ostalo što je dovedeno je pranje menadžerskih para i ništa više.

Imaš boljeg napadača, boljeg odbrambenog, gospode, Gobelja je car za Vešovića, Eraković i Dragović bili odličan duo, ovaj panj sve pokvario.

Taman kad pomisliš da sve ide kako treba ubacuju se kojekakve neznalice u tim radi prodaje, ali rezultati trpe zbog tog menadžerisanja.

Zbog toga što se dozvoljava urušavanje tima zbog menadžera neću se ni najmanje nervirati ako nas Makabi razvali na sred Marakane.

Žaliću samo onih 50ak hiljada koji su se nadali...

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Doslo vreme da nam je liga Evrope malo. Sto se tice novaca, u redu je, bilo bi dobro da pobedimo Makabi,(sa dva gola razlike)sto nije nemoguce. Medjutim, hteo sam nesto drugo da napisem: .ebo vas desni bek, i Rodic i Dragovic zbog zutih kartona, da vas natakne i Gobeljic sa sve debelim Benom, anemicnim Kataiem, nesigurnim Borjanom. Da se terate u tri lepe, mi boljih igraca od njih nemamo.I zato kazem, NAPRED ZVEZDA

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Verujem da če Deki pomeriti Kataia više levo jer se vidi da Ivanič nepostoji bez Kataia na centarforu Pešiča u slučaju da mora da jurimo gol dodati još Pavkova napred.Pavkov nas neče prodati zato što nije u prvom planu i postiči če gol ako zatreba mene brine igra na sredini gde imamo Kuangu i Ivaniča videli smo da Ivaniča nismo prepoznali nije postojao gubio je lopte nije ulazio u duel kao izgubljen to nesme da se desi na Marakani čak razmnišljam o ubacivanju Srniča u igru zbog lošeg Ivaniča u fazi kad branimo gol stoji predaleko od igrča.

Sportiello

pre 1 godinu

Da Zvezda ima trenera, sigurno bi prošli u LŠ. Ali pošto imamo neznalicu sa egom veličine Mt. Everest, biće izuzetno teško. Prima Zvezda prvi, izjednačenje i to je to. A nakon toga, nadam se iskreno, otkaz "misteru" koji ni ovce ne bi umeo da vodi.

Mile

pre 1 godinu

Cetvrti krug kvalifikacija sa aktivnim rezultatom za ulazak u LS u kojoj smo već imali takav rezultat da smo pobedili prvaka Evrope...u kojoj smo u zadnja 2 ucesca jednom bili u igri za prolaz dalje do predzadnjeg kola,govorim o novijem vremenu da ne napominjem ono iz starijeg perioda gde ime Zvezde stoji ugravirano na peharu koji se dodeljuje sampionu Evrope...Eventualnim neuspehom obezbedjen direktan plasman u LE u kojoj smo stigli do osmine finala prosle godine,u kojoj igramo kao minimum Evropskog pravca svake godine...
Takav rezultat je recimo za partizan druga galaksija...no niko navijacu takvog kluba ne moze zabraniti da na komentarima iskazuje svoju zavidnost,nemoc i divljenje veličini takvom klubu.
To je ta velika Crvena Zvezda.
(Dejan CZ, 23. avgust 2022 10:08)

Ono kad vise mrzis protivnika nego sto volis svoj klub...

Sremac

pre 1 godinu

Deki je postao pravi mister ali nešto nisam mogao da shvatim a to je ta izmena kad posle Kataia izlazi i Pešič a umesto centaerfora ulazi niski Ben sa viškom kilograma Ben više nemože da pretrči ni kornjaču sa Ohijem bi možda imali šanse da postignemo gol valjda je svima jasno Ben ima višak kilograma i nemože da se pokrene treba se mu zahvaliti C.Zvezda je prevelik klub da bi trpela ovakve igrače još 30.minuta zauzme mesto centarforu sa Ohiem i Mitrovičem se moglo igrati još 30.min i možda postiči gol ovako se nismo sastavili i čekali 4.gol.
(slaviša šmigič, 23. avgust 2022 11:40)

Daj prevod!

zigi

pre 1 godinu

ne znam. imam los osecaj. nekako smo suplji na vise kljucnih mesta, a opet mnogo poleteli i nabedjeni. dosta losa kombinacija.
najveci problem je sto nemamo rasnog spica. cak ni desni bek nije toliki problem. kad imas pesica, onda moras da ides na pricu da napravis 15 prilika za gol da bi dao 2, a kada ides da napravis 15 sansi, onda moras da das mnogo toga pozadi. pri tome cuveni bekovi su neupotrebljivi u fazi napada. tako da ce biti jako jako tesko pobediti dva gola razlike.

Sasa

pre 1 godinu

Verujem da če Deki pomeriti Kataia više levo jer se vidi da Ivanič nepostoji bez Kataia na centarforu Pešiča u slučaju da mora da jurimo gol dodati još Pavkova napred.Pavkov nas neče prodati zato što nije u prvom planu i postiči če gol ako zatreba mene brine igra na sredini gde imamo Kuangu i Ivaniča videli smo da Ivaniča nismo prepoznali nije postojao gubio je lopte nije ulazio u duel kao izgubljen to nesme da se desi na Marakani čak razmnišljam o ubacivanju Srniča u igru zbog lošeg Ivaniča u fazi kad branimo gol stoji predaleko od igrča.
(slaviša šmigič, 23. avgust 2022 12:08)

Em si nepismen , em nista ne znas. Nikad Ivanic nije problem u odbrani. U fazi odbrane su problem od pocetka sezone Kanga i Kangva. Nije Ivanic taj koji treba da juri igrace nego zadnji vezni koje igraju dvojica pomenutih.

Solarnaut

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.
(Sale, 23. avgust 2022 10:42)

Koliko jadan komentar kao da ga je neko iz uprave pisao i trazi alibi za eventualni neuspeh. Zasto ne bi pregazili veceras protivnika, uzeli pare od LS i dokopali se treceg mesta u LS i nastavili u Ligu Evrope (grupnu fazu u LS realno ne mozemo proci).

Aaaaaa

pre 1 godinu

Neće biti ništa od toga. Stanković je nula od trenera a usput nema ni cojones. Nadam se da će ga najuriti posle ovog debakla.
(Sportiello, 23. avgust 2022 10:57)

Debakl je ono sto vi igrate u prvenstvu . Ulazak u najmanje ligu Evrope se zove uspeh. I to opet sa nulom od trenera.

jesi video patujka, crno belog patujka?

pre 1 godinu

Razumeo bih da pored zvezdinih navijača komentare šalju i navijači klubova koji su među prvih deset timova na tabeli....Ali navijači kluba koji je 11 na tabeli Super lige Srbije ostavljaju komentar na vest o Evropskom i Svetskom šampionu !?

Ma 'ajte ljudi molim vas, kuda ide ovaj svet..

milan

pre 1 godinu

Milojevic LS 2/2, po jedna pobeda, smenjen jer nije bila leprsava igra

Stankovic vrlo moguce LS 0/3, hvale do neba, sjajna igra, LE je po meri

Neverovatno :)

Ranzo

pre 1 godinu

Trojica pozadi, rodic levo, sanogo u sredini, desno kanva... Kanga ispred njih kao 10tka, Ivanic ili Katai levo, desno Bukari i napred Pavkov... Formacija 3-3-3-1

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Deki je postao pravi mister ali nešto nisam mogao da shvatim a to je ta izmena kad posle Kataia izlazi i Pešič a umesto centaerfora ulazi niski Ben sa viškom kilograma Ben više nemože da pretrči ni kornjaču sa Ohijem bi možda imali šanse da postignemo gol valjda je svima jasno Ben ima višak kilograma i nemože da se pokrene treba se mu zahvaliti C.Zvezda je prevelik klub da bi trpela ovakve igrače još 30.minuta zauzme mesto centarforu sa Ohiem i Mitrovičem se moglo igrati još 30.min i možda postiči gol ovako se nismo sastavili i čekali 4.gol.

Nebojsa

pre 1 godinu

Nije problem Makabi, to cemo veceras proci.
Ali sta dalje, da li imamo tim za LS?
Po meni bilo bi bolje ova sezona da bude u LE, i da kroz nju osvojimo dosta bodova i dogradimo tim za narednu sezonu gde cemo igrati LS.
Ovo sto sad imamo ne uliva poverenje za ozbiljne utakmice i ozbiljno takmicenje.
Ne bi voleo da sluzimo za gol razliku, vec igramo sa svakim ravnopravno.

Žile

pre 1 godinu

Jeste, biće kisa i loš teren, a kome će to više odgovarati tj ko će se bolje snaći, videćemo. Samo da ne bude teren do te mere natopljen kao protiv Mitjilanda, kada se posle svakog pasa po zemlji lopta zaustavljala na pola puta, tada je pas igra nemoguća, znači ostaju samo tzv duge lopte od kojih 90% uzima protivnik i to je veliki problem pogotovo kada se juri rezultat. Oni su se tada mnogo bolje snašli jer su trčali ludački plus imali brzinu, a za takvu igru ne znam jel Zvezda ima snage tj kondicije. Mada i oni retko igraju u takvim uslovima. Da nije toga i lošeg terene, ne bih sumnjao u prolaz Zvezde, ovako će biti baš teško. Nadam se bar pobedi sa 1 golom razlike, pa posle u produžecima kom obojci kom opanci.

VUK

pre 1 godinu

Biće hladno i kiša . Jedino svako da pri ulasku ekipa dobije obojeni papir i tako se napravi koreografija. Koji mozak je poverovao da će večno biti 30stepani u 21h?

Ben reklama za mast

pre 1 godinu

Mene nebrine Katai več te zračne lopte na sredini koje uglavnom završavaju u nogama igrača Makabia posebno na strani gde igra Ivanič koji se boji duela i neide čvršče da uzme loptu i to je bio razlog 3.primljena gola slabo se kretao i otkrivao to jest nije tražio loptu od svega nekoliko lopti u nogama čak 3 ili 4 puta mu izimali loptu i onda dolazi opasnost vidi se da teško igra ako nema podršku Kataia levo Katai je fizički jači i izdrži duel igru.

Car Dušan

pre 1 godinu

Nikad mi neće biti jasno, na koju foru ovaj ( ispod) prosečni Pešić, zabetonira svoje mjesto u ekipi! Ohi, nije po ukusu Stankovića - odigrao je svega 13(!) minuta od početka sezone, i to protiv Kolubare... Postigao je u prošloj polu- sezoni 11 golova, na 15- tak utakmica! Za to vrijeme, ovaj nesrećni Pešić je prosto tumarao po Turskoj,kao večita rezerva - u malim klubovima... Za večeras nam treba razbijač, gol igrač a ne ovaj - mlakonja! I Pavkov je, bolja opcija...

SrbEUin

pre 1 godinu

Za ove što pišu da je bolje LE nego LŠ, samo da kažem da oni nisu ni za LE, a tek treba da izbore LK.
Zvezda već ima LE, i nije sporno da tu može do proleća. Sada treba da pokuša nešto više, da se sudari sa najjačima i da pokuša da kroz LŠ izbori makar proleće u LE. Kroz jake mečeve, pa i kroz poraze se stvara jak tim. A trebaće nam jak tim za sledeću sezonu kad idemo direktno u LŠ.
Večeras nam je potrebno i da nam sreća ne okreće leđa. Platili smo Šerifu, Omoniji, Milanu i Rendžersu za prethodne srećne prolaze sa Milojem. Sada bi trebalo da sve zavisi od nas, i da nam sreća (nesreća) ne kvare posao.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 1 godinu

Vidim da komentare ostavljaju članovi i pristalice stanovitog poljoprivrednog kombinata koji se priprema za sadnju krumpira na nekadašnjem nogometnom travnjaku u Humskoj 1.

roten

pre 1 godinu

Da klub ne može da nađe na tržištu pristojnog desnog beka, to je takva neodgovornot uprave... E sad,mislim da Stanković "kupuje mir" u svlačionici stavljajući Sanoga na klupu.Ta odluka može Zvezdu da košta Lige šampiona, već nam je donela dosta štete u Izraelu. Ako igra u sredini Sanogo, Kangva+Bukari, onda neko od trojice(Katai, Ivanić, Kanga) mora na klupu,nisam siguran da bi bilo ko od njih to sportski podneo.

docekasmo VAR u "super ligi povilo"

pre 1 godinu

Ja samo da odgovorim mohikancu:
zemljace mi smo jos u sezoni 1955/56
pobedili Real, Zvezdu i Dinamo u toku jedne sezone, nemoj lagati...
partizan real 3-0, dinamo partizan 2-4, cz partizan 1-3

Dejan CZ

pre 1 godinu

Cetvrti krug kvalifikacija sa aktivnim rezultatom za ulazak u LS u kojoj smo već imali takav rezultat da smo pobedili prvaka Evrope...u kojoj smo u zadnja 2 ucesca jednom bili u igri za prolaz dalje do predzadnjeg kola,govorim o novijem vremenu da ne napominjem ono iz starijeg perioda gde ime Zvezde stoji ugravirano na peharu koji se dodeljuje sampionu Evrope...Eventualnim neuspehom obezbedjen direktan plasman u LE u kojoj smo stigli do osmine finala prosle godine,u kojoj igramo kao minimum Evropskog pravca svake godine...
Takav rezultat je recimo za partizan druga galaksija...no niko navijacu takvog kluba ne moze zabraniti da na komentarima iskazuje svoju zavidnost,nemoc i divljenje veličini takvom klubu.
To je ta velika Crvena Zvezda.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Bio Sam u Minhenu '91 bio Sam u Bariju to sto mi je Zvezda pruzila u zivotu nikad necu zaboraviti,Danas joj zelim pobedu I novu radost za sve Zvezdase,jer jedino TI to mozes
Zvezdo volim te !!!
(Kiki, 23. avgust 2022 09:34)
Nisam bio ni na jednom gostovanju tada ali sam u BG odgledao sve utakmice dve godine pre Barija i dve posle ali utakmicu protiv Bajerna sam doživeo kao finale a da smo postali prvaci evrope sam postao svestan uspeha u godinama koje su dolazile, kako sad nekome čiji klub to nije nikada bio da dočaram? pa nemoguće je ali kada pustim snimak Darkovog gola i dan danas se sav naježim, čudo to recimo ni navijač Reala i Bajerna ne može da oseti jer oni to češće osvajaju nego što mi učestvujemo.

Radenko Salapura iz PG

pre 1 godinu

Vjerujem u pobjedu Zvezde, ali ne mogu da se otmem utisku kakva je četiri meča Makabi odigrao protiv Olimpijakosa i Apolona. I naravno prvi meč protiv nas. Prelako ulaze u šanse.Nimalo naivan tim.

Алекса

pre 1 godinu

pobedili Real, Zvezdu i Dinamo u toku jedne sezone, nemoj lagati...
partizan real 3-0, dinamo partizan 2-4, cz partizan 1-3
(docekasmo VAR u "super ligi povilo",

Ко сте то ви и кога то уопште занима овде?

Miks

pre 1 godinu

Lepo bi to bilo LS i osvojeno treće mesto i na proleće LE. Ipak meni nije biti i ne biti jer i prosle godine LE nam je donela mnogo radosti a i klubu novaca.

Моје мишљење

pre 1 godinu

Оно чему се ја радујем је игра.Да је остало 2-2 у Израелу вероватно би се сморили гледајући реванш.Овако Звезда мора да напада,сетите се Ренџерса јуришали смо, нисмо умели да искористимо шансе али нико није могао да буде незадовољан игром,жељом и одлучношћу.Оно што је непознаница је игра Звезде ако и кад поведемо,јер нам треба победа од два гола.Хоће ли Деки почети да превише калкулише, или ће Звезда наставити да напада као свака модерна европска екипа да докрајчи противника.У сваком случају ту смо за Звезду,чекамо почетак утакмице(делује бескрајно далеко).

slavek

pre 1 godinu

Sa Stankovicem koji nema pojma sta se desava na terenu,
Mogu samo da odem kao sto cu i uraditi u Hram sv Save i zapaliti svecu da nas vodi do lige sampiona!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

"Zvezda će se najverovatnije najviše oslanjati na desni bok i Bukarija, a time će se otvoriti dodatno mesta za sredinu i levu stranu gde će operisati pomenuti igrači..."

S tom razlikom što će Stanković opet eksperimentisati i upropastiti igru tako što će Kataija opet staviti kao desnog špica, a Ivanić levo neće imati kome da doda, dok će se Bukari ponovo sudarati na sredini sa Kangom i ko već bude igrao tu.

I, da, imam strah od ove utakmice, ali ni blizu toliko od igrača Makabija koliko od Stankovića i njegovog eksperimentisanja i tumbanja tima.

Sale

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.

Krajputas: 1912-1918 god.

pre 1 godinu

Postovani Milane Borjane kapitenu Crvene Zvezde, zasluzeno!...ne mesam se u sastav tima, u struku...voleo bih da kada El Fardu Ben ulazi sa klupe, dotrcis do njega, skines kapitensku traku i zakacis na ruku El Fardu Bena, makar igrao i minut,svaki put...ja bih tako uradio da sam na tvom mestu... EL Fardu Ben to zasluzuje... Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Slažem se da je liga evrope trenutno naša mera, ali samo ulazak u LŠ donosi više novca nego osvajanje LE.
Svestan sam da će uprava poplašiti deo para ali to rade svakako, a ovako ćemo imati prostora da ipak pojačamo tim za sledeću godinu i LŠ. Osim toga iskustvo za igrače igranja u LŠ je neprocenjivo.
Sa trećim šeširom u LŠ može se igrati, da se borimo za treće mesto i nastavak u LE, to bi bilo idealan scenario..
Naravno sve preko toga dobrodošlo, ali realno ravno čudu..

Sojic

pre 1 godinu

Šteta zbog kiše... samo se nadamo da nece biti natopljen teren
(ehhh, 23. avgust 2022 08:46

Zvezdin teren ima drenazu ispod,tako da veci deo atmosverskih voda se izvlaci.Vlazan teren ce sigurno biti ali ima ekipa koje to iskorise.E sad..

Mohikanac

pre 1 godinu

wer

tebi sam već pisao...da staneš mirno kada pominješ Šerif, klub koji je veći od Partizana...pobedili su Zvezdu, Dinamo i Real...to Partizan nije uradio od nastanka.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Čemu primanje na ligu šampiona? Jel neko pogledao ne prvi nego prva dva šešira u žrebu? Šta ćemo mi da radimo sa Bajernom, PSŽ-om, Mančester Sitijem...Ti klubovi daju po 5,6 komada solidnim timovima iz najjačih liga. Zar nije bolje igrati Ligu Evrope, skupljati bodove, igrati sa ravnopravnim protivnicima nego u Ligi šamiona služiti za gol razliku
(iggy, 23. avgust 2022 08:35)

A zašto pristati na večni prosek? Da je Zvezda tako razmišljala, nikada ne bi bilo Barija i Tokija. Upravo stav da je cilj biti na krovu doneo nam je to. Mnogi veliki klubovi nisu to uspeli i pored enormnog ulaganja. Stvar je u stavu. I sam Milojević posle PSŽ-a je iznenadjeno izjavio da takav presing uživo nikada nije video. Samo tako možeš da napreduješ. Primiti šest komada od Bajerna i PSŽ-a nije ništa strašno ako si dovoljno pametan da prekopiraš od njih ono što možeš i probaš da napreduješ. Strašno je biti prosek i primati od Fejenorda pet komada ili ispadati od Omonije i Šerifa. Mi smo već trebali da budemo na tom nivou da su nam Šerif i Omonija redovne mušterije, ali mi nikada ne izvučemo nikakve pouke ni iz uspeha ni iz neuspeha. Ne volimo, brate, da učimo, pa to ti je. Ako ne prodjemo Makabi, trebalo bi rasprodati tim na kraju sezone i zameniti trenera, napraviti višegodišnji plan i omladinsku školu, od tih para koje uzmu u Evropi ove godine. Ako nastave stihijski da rade, nikada ništa više od Zvezde neće biti.
Haug.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Navijam za Partizan, ali ne navijam za Zvezdu
(Mare, 23. avgust 2022 09:18)
Bravo Mare ajde sada spremaj se mama i tata da ti kupe knjige za treci razred.

MD

pre 1 godinu

Bice ovo luda noc....kisa ce da lije...50k ljudi na tribinama...a na terenu munje ,gromovi....na kraju 95minuta 2:1...onda produzeci...pa penali i na kraju slavlje kako se ne pamti...

Kiki

pre 1 godinu

Bio Sam u Minhenu '91 bio Sam u Bariju to sto mi je Zvezda pruzila u zivotu nikad necu zaboraviti,Danas joj zelim pobedu I novu radost za sve Zvezdase,jer jedino TI to mozes
Zvezdo volim te !!!

zdravko

pre 1 godinu

Што се тиче ове утакмице вечерас мислим да смо бољи од Макабија и тамо смо требали да победимо да није Станковић почо да брани резултат се нас то коштало поразом. Друго ако не прођемо у лигу шампиона онда идемо лигу Европе и није катастрофа али зато ако се не квалификује онда се захвалити Станковићу јер трећи пут не успети ући у лигу шампиона са добрим саставом ма колико били ти јаки клубови и АПОЕЛ и шериф и Макаби нема изговора јер све његовом кривицом звезда је остала без две лиге шампиона и без шездесет милиона евра. Онда и сад ако звезда остане без лиге шампиона онда свеје сувишно зато нема оправдања

nije to bas tako...

pre 1 godinu

Šteta zbog kiše... samo se nadamo da nece biti natopljen teren
(ehhh, 23. avgust 2022 08:46

Zvezdin teren ima drenazu ispod,tako da veci deo atmosverskih voda se izvlaci.Vlazan teren ce sigurno biti ali ima ekipa koje to iskorise.E sad..
(Sojic, 23. avgust 2022 09:10)

Jel se ti sećaš na sta je ličio teren protiv Midtjalanda?

kinez

pre 1 godinu

Takmičarski, bolje da idemo u LE.
U Lš ćeno biti kanta za punjenje, realno, i bez neke šanse za treće mesto u grupi i nastavak u LE.

дс1989

pre 1 godinu

Борјан - Ераковић-Драговић-Милуновић-Родић - Саного-Кангва-Иванић - Букари-Охи-Катаи. По мом мишљењу...

Loznica, Gučevo, Cer....

pre 1 godinu

Desni bek nam treba kao hleb a oni ceo prelazni rok me umeju da dovedu bar jednog.
(Ljubisa Livac, 23. avgust 2022 08:30) a koga oni to pa znaju da dovedu, tim vam je krš i ispadate, amojipartizan ide dalje, zatošto naša uprava pogađa sva pojačanja.

goxxýyy

pre 1 godinu

Najbolja stvar koji navijaci zvezde mogu da učine za svoj tim da budu uz njega i da ne limitiraju rezultatom kao da igramo protiv Dobanovaca... mi imamo solidan tim a imaju i oni...

Napred Zvezdo!

pre 1 godinu

E moj Dejane koji smisao je Milunovića kojeg je centarfor Makabija uneo kod gola. Spor, neoprezan a još pritom prebacujemo Eraka na beka gde to ne može? Pićinija i Gajića oteraste bez da smo našli boljeg od Gobeljića a to je najlakše moguće? Ohi nije dobio pravu šansu. Zašto sami sebe slabimo za LŠ?
Ajde večeras postavi taktiku kao protiv Milana, hoćemo bre fudbal da gledamo, ako ga budemo igrali prolazimo 100%!

Vuk

pre 1 godinu

Samo biti.....nema ne biti mora se pobediti i proci dalje.Bolja smo ekipa realno ali nam je odbrana bila losa u prvoj utakmici.Imaju 3 igraca realno koja mogu da nas ugroze. 2:0 kraj

iggy

pre 1 godinu

Čemu primanje na ligu šampiona? Jel neko pogledao ne prvi nego prva dva šešira u žrebu? Šta ćemo mi da radimo sa Bajernom, PSŽ-om, Mančester Sitijem...Ti klubovi daju po 5,6 komada solidnim timovima iz najjačih liga. Zar nije bolje igrati Ligu Evrope, skupljati bodove, igrati sa ravnopravnim protivnicima nego u Ligi šamiona služiti za gol razliku

Herr

pre 1 godinu

@BLA

Ti kao tako iskusni poznavalac fudbala, sigurno znas da PSG, Bayern i City ne mogu biti u istoj grupi. Sigurno ti omaklo to. Koncentrisi se na kup Marije Serifovic.

komentator

pre 1 godinu

Možda i odigramo 3-5-2, zadnja linija Drago-Sanogo-Era, bokovi Rodić i Srnić, sredina Kanga, Ivanić i Katai, napad Pešić i Bukari! Sanogo da se fizički meri sa Pjerom a Era na onog lika što nam je dao 3 gol, ionako nema efekta kad je na desnom beku! Srnić mora na desnom krilu zbog defanzive, Katai možda korisniji u sredini! Stanković najbolje zna, srećno momci, napred Zvezda!

Zvezdaš onaj stari

pre 1 godinu

Slavoljub Srnic mora da igra od prvog minuta!
(ton, 23. avgust 2022 08:35)

Pregrizo jezik dabogda. Uz dužno poštovanje Srnić ne može da igra u Zvezdi jer je baš tanak fudbaler, on bre ne zna ništa sa loptom džaba mu trčkaranje.

Lex

pre 1 godinu

Moja Zvezda igra Ligu Evrope, i sama pomisao na to je divna. LŠ je šlag na torti.
Neka svi mi uživamo u ovoj, novoj i lepoj eri, pre svega uspeha našeg tima.
Sretno i komšijama za par dana.

Napred Zvezdo!

pre 1 godinu

E moj Dejane koji smisao je Milunovića kojeg je centarfor Makabija uneo kod gola. Spor, neoprezan a još pritom prebacujemo Eraka na beka gde to ne može? Pićinija i Gajića oteraste bez da smo našli boljeg od Gobeljića a to je najlakše moguće? Ohi nije dobio pravu šansu. Zašto sami sebe slabimo za LŠ?
Ajde večeras postavi taktiku kao protiv Milana, hoćemo bre fudbal da gledamo, ako ga budemo igrali prolazimo 100%!

Mohikanac

pre 1 godinu

wer

tebi sam već pisao...da staneš mirno kada pominješ Šerif, klub koji je veći od Partizana...pobedili su Zvezdu, Dinamo i Real...to Partizan nije uradio od nastanka.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Čemu primanje na ligu šampiona? Jel neko pogledao ne prvi nego prva dva šešira u žrebu? Šta ćemo mi da radimo sa Bajernom, PSŽ-om, Mančester Sitijem...Ti klubovi daju po 5,6 komada solidnim timovima iz najjačih liga. Zar nije bolje igrati Ligu Evrope, skupljati bodove, igrati sa ravnopravnim protivnicima nego u Ligi šamiona služiti za gol razliku
(iggy, 23. avgust 2022 08:35)

A zašto pristati na večni prosek? Da je Zvezda tako razmišljala, nikada ne bi bilo Barija i Tokija. Upravo stav da je cilj biti na krovu doneo nam je to. Mnogi veliki klubovi nisu to uspeli i pored enormnog ulaganja. Stvar je u stavu. I sam Milojević posle PSŽ-a je iznenadjeno izjavio da takav presing uživo nikada nije video. Samo tako možeš da napreduješ. Primiti šest komada od Bajerna i PSŽ-a nije ništa strašno ako si dovoljno pametan da prekopiraš od njih ono što možeš i probaš da napreduješ. Strašno je biti prosek i primati od Fejenorda pet komada ili ispadati od Omonije i Šerifa. Mi smo već trebali da budemo na tom nivou da su nam Šerif i Omonija redovne mušterije, ali mi nikada ne izvučemo nikakve pouke ni iz uspeha ni iz neuspeha. Ne volimo, brate, da učimo, pa to ti je. Ako ne prodjemo Makabi, trebalo bi rasprodati tim na kraju sezone i zameniti trenera, napraviti višegodišnji plan i omladinsku školu, od tih para koje uzmu u Evropi ove godine. Ako nastave stihijski da rade, nikada ništa više od Zvezde neće biti.
Haug.

Kiki

pre 1 godinu

Bio Sam u Minhenu '91 bio Sam u Bariju to sto mi je Zvezda pruzila u zivotu nikad necu zaboraviti,Danas joj zelim pobedu I novu radost za sve Zvezdase,jer jedino TI to mozes
Zvezdo volim te !!!

Krajputas: 1912-1918 god.

pre 1 godinu

Postovani Milane Borjane kapitenu Crvene Zvezde, zasluzeno!...ne mesam se u sastav tima, u struku...voleo bih da kada El Fardu Ben ulazi sa klupe, dotrcis do njega, skines kapitensku traku i zakacis na ruku El Fardu Bena, makar igrao i minut,svaki put...ja bih tako uradio da sam na tvom mestu... EL Fardu Ben to zasluzuje... Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

iggy

pre 1 godinu

Čemu primanje na ligu šampiona? Jel neko pogledao ne prvi nego prva dva šešira u žrebu? Šta ćemo mi da radimo sa Bajernom, PSŽ-om, Mančester Sitijem...Ti klubovi daju po 5,6 komada solidnim timovima iz najjačih liga. Zar nije bolje igrati Ligu Evrope, skupljati bodove, igrati sa ravnopravnim protivnicima nego u Ligi šamiona služiti za gol razliku

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Navijam za Partizan, ali ne navijam za Zvezdu
(Mare, 23. avgust 2022 09:18)
Bravo Mare ajde sada spremaj se mama i tata da ti kupe knjige za treci razred.

Lex

pre 1 godinu

Moja Zvezda igra Ligu Evrope, i sama pomisao na to je divna. LŠ je šlag na torti.
Neka svi mi uživamo u ovoj, novoj i lepoj eri, pre svega uspeha našeg tima.
Sretno i komšijama za par dana.

Zvezdaš onaj stari

pre 1 godinu

Slavoljub Srnic mora da igra od prvog minuta!
(ton, 23. avgust 2022 08:35)

Pregrizo jezik dabogda. Uz dužno poštovanje Srnić ne može da igra u Zvezdi jer je baš tanak fudbaler, on bre ne zna ništa sa loptom džaba mu trčkaranje.

дс1989

pre 1 godinu

Борјан - Ераковић-Драговић-Милуновић-Родић - Саного-Кангва-Иванић - Букари-Охи-Катаи. По мом мишљењу...

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 1 godinu

Vidim da komentare ostavljaju članovi i pristalice stanovitog poljoprivrednog kombinata koji se priprema za sadnju krumpira na nekadašnjem nogometnom travnjaku u Humskoj 1.

Vuk

pre 1 godinu

Samo biti.....nema ne biti mora se pobediti i proci dalje.Bolja smo ekipa realno ali nam je odbrana bila losa u prvoj utakmici.Imaju 3 igraca realno koja mogu da nas ugroze. 2:0 kraj

Herr

pre 1 godinu

@BLA

Ti kao tako iskusni poznavalac fudbala, sigurno znas da PSG, Bayern i City ne mogu biti u istoj grupi. Sigurno ti omaklo to. Koncentrisi se na kup Marije Serifovic.

Sale

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.

Алекса

pre 1 godinu

pobedili Real, Zvezdu i Dinamo u toku jedne sezone, nemoj lagati...
partizan real 3-0, dinamo partizan 2-4, cz partizan 1-3
(docekasmo VAR u "super ligi povilo",

Ко сте то ви и кога то уопште занима овде?

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Bio Sam u Minhenu '91 bio Sam u Bariju to sto mi je Zvezda pruzila u zivotu nikad necu zaboraviti,Danas joj zelim pobedu I novu radost za sve Zvezdase,jer jedino TI to mozes
Zvezdo volim te !!!
(Kiki, 23. avgust 2022 09:34)
Nisam bio ni na jednom gostovanju tada ali sam u BG odgledao sve utakmice dve godine pre Barija i dve posle ali utakmicu protiv Bajerna sam doživeo kao finale a da smo postali prvaci evrope sam postao svestan uspeha u godinama koje su dolazile, kako sad nekome čiji klub to nije nikada bio da dočaram? pa nemoguće je ali kada pustim snimak Darkovog gola i dan danas se sav naježim, čudo to recimo ni navijač Reala i Bajerna ne može da oseti jer oni to češće osvajaju nego što mi učestvujemo.

Radenko Salapura iz PG

pre 1 godinu

Vjerujem u pobjedu Zvezde, ali ne mogu da se otmem utisku kakva je četiri meča Makabi odigrao protiv Olimpijakosa i Apolona. I naravno prvi meč protiv nas. Prelako ulaze u šanse.Nimalo naivan tim.

goxxýyy

pre 1 godinu

Najbolja stvar koji navijaci zvezde mogu da učine za svoj tim da budu uz njega i da ne limitiraju rezultatom kao da igramo protiv Dobanovaca... mi imamo solidan tim a imaju i oni...

nije to bas tako...

pre 1 godinu

Šteta zbog kiše... samo se nadamo da nece biti natopljen teren
(ehhh, 23. avgust 2022 08:46

Zvezdin teren ima drenazu ispod,tako da veci deo atmosverskih voda se izvlaci.Vlazan teren ce sigurno biti ali ima ekipa koje to iskorise.E sad..
(Sojic, 23. avgust 2022 09:10)

Jel se ti sećaš na sta je ličio teren protiv Midtjalanda?

Miks

pre 1 godinu

Lepo bi to bilo LS i osvojeno treće mesto i na proleće LE. Ipak meni nije biti i ne biti jer i prosle godine LE nam je donela mnogo radosti a i klubu novaca.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Sećam se da sam još kao mali, voleo Makabi.
Šta ti je život...opet taj osećaj koji me vraća u detinjstvo
(Aca, 23. avgust 2022 13:28)

Макаби Петах Тиква....

SrbEUin

pre 1 godinu

Za ove što pišu da je bolje LE nego LŠ, samo da kažem da oni nisu ni za LE, a tek treba da izbore LK.
Zvezda već ima LE, i nije sporno da tu može do proleća. Sada treba da pokuša nešto više, da se sudari sa najjačima i da pokuša da kroz LŠ izbori makar proleće u LE. Kroz jake mečeve, pa i kroz poraze se stvara jak tim. A trebaće nam jak tim za sledeću sezonu kad idemo direktno u LŠ.
Večeras nam je potrebno i da nam sreća ne okreće leđa. Platili smo Šerifu, Omoniji, Milanu i Rendžersu za prethodne srećne prolaze sa Milojem. Sada bi trebalo da sve zavisi od nas, i da nam sreća (nesreća) ne kvare posao.

zdravko

pre 1 godinu

Што се тиче ове утакмице вечерас мислим да смо бољи од Макабија и тамо смо требали да победимо да није Станковић почо да брани резултат се нас то коштало поразом. Друго ако не прођемо у лигу шампиона онда идемо лигу Европе и није катастрофа али зато ако се не квалификује онда се захвалити Станковићу јер трећи пут не успети ући у лигу шампиона са добрим саставом ма колико били ти јаки клубови и АПОЕЛ и шериф и Макаби нема изговора јер све његовом кривицом звезда је остала без две лиге шампиона и без шездесет милиона евра. Онда и сад ако звезда остане без лиге шампиона онда свеје сувишно зато нема оправдања

Lajavi krelac

pre 1 godinu

"Zvezda će se najverovatnije najviše oslanjati na desni bok i Bukarija, a time će se otvoriti dodatno mesta za sredinu i levu stranu gde će operisati pomenuti igrači..."

S tom razlikom što će Stanković opet eksperimentisati i upropastiti igru tako što će Kataija opet staviti kao desnog špica, a Ivanić levo neće imati kome da doda, dok će se Bukari ponovo sudarati na sredini sa Kangom i ko već bude igrao tu.

I, da, imam strah od ove utakmice, ali ni blizu toliko od igrača Makabija koliko od Stankovića i njegovog eksperimentisanja i tumbanja tima.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Slažem se da je liga evrope trenutno naša mera, ali samo ulazak u LŠ donosi više novca nego osvajanje LE.
Svestan sam da će uprava poplašiti deo para ali to rade svakako, a ovako ćemo imati prostora da ipak pojačamo tim za sledeću godinu i LŠ. Osim toga iskustvo za igrače igranja u LŠ je neprocenjivo.
Sa trećim šeširom u LŠ može se igrati, da se borimo za treće mesto i nastavak u LE, to bi bilo idealan scenario..
Naravno sve preko toga dobrodošlo, ali realno ravno čudu..

Моје мишљење

pre 1 godinu

Оно чему се ја радујем је игра.Да је остало 2-2 у Израелу вероватно би се сморили гледајући реванш.Овако Звезда мора да напада,сетите се Ренџерса јуришали смо, нисмо умели да искористимо шансе али нико није могао да буде незадовољан игром,жељом и одлучношћу.Оно што је непознаница је игра Звезде ако и кад поведемо,јер нам треба победа од два гола.Хоће ли Деки почети да превише калкулише, или ће Звезда наставити да напада као свака модерна европска екипа да докрајчи противника.У сваком случају ту смо за Звезду,чекамо почетак утакмице(делује бескрајно далеко).

lal

pre 1 godinu

Nije problem Makabi, to cemo veceras proci.
Ali sta dalje, da li imamo tim za LS?
Po meni bilo bi bolje ova sezona da bude u LE, i da kroz nju osvojimo dosta bodova i dogradimo tim za narednu sezonu gde cemo igrati LS.
Ovo sto sad imamo ne uliva poverenje za ozbiljne utakmice i ozbiljno takmicenje.
Ne bi voleo da sluzimo za gol razliku, vec igramo sa svakim ravnopravno.
(Nebojsa, 23. avgust 2022 11:41)
lakse je nadograditi tim sa parama od LS... razlika je ogromna...

ja kapiram da smo mi istraumirani posto smo dobijali najpaklenije moguce grupe... ali biti treci i tako preci u LE, nije nemoguce...

jesi video patujka, crno belog patujka?

pre 1 godinu

Razumeo bih da pored zvezdinih navijača komentare šalju i navijači klubova koji su među prvih deset timova na tabeli....Ali navijači kluba koji je 11 na tabeli Super lige Srbije ostavljaju komentar na vest o Evropskom i Svetskom šampionu !?

Ma 'ajte ljudi molim vas, kuda ide ovaj svet..

Urox

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.
(Sale, 23. avgust 2022 10:42)

Koliko jadan komentar kao da ga je neko iz uprave pisao i trazi alibi za eventualni neuspeh. Zasto ne bi pregazili veceras protivnika, uzeli pare od LS i dokopali se treceg mesta u LS i nastavili u Ligu Evrope (grupnu fazu u LS realno ne mozemo proci).

Koliko jadan komentar ,zasto ne bi uzeli pare od LS,i odigrali svaku kao pre kojugodinu u gostima sa Milanom i prosli grupu i uzeli jos vise para 😁

MD

pre 1 godinu

Bice ovo luda noc....kisa ce da lije...50k ljudi na tribinama...a na terenu munje ,gromovi....na kraju 95minuta 2:1...onda produzeci...pa penali i na kraju slavlje kako se ne pamti...

Aaaaaa

pre 1 godinu

Neće biti ništa od toga. Stanković je nula od trenera a usput nema ni cojones. Nadam se da će ga najuriti posle ovog debakla.
(Sportiello, 23. avgust 2022 10:57)

Debakl je ono sto vi igrate u prvenstvu . Ulazak u najmanje ligu Evrope se zove uspeh. I to opet sa nulom od trenera.

Sojic

pre 1 godinu

Šteta zbog kiše... samo se nadamo da nece biti natopljen teren
(ehhh, 23. avgust 2022 08:46

Zvezdin teren ima drenazu ispod,tako da veci deo atmosverskih voda se izvlaci.Vlazan teren ce sigurno biti ali ima ekipa koje to iskorise.E sad..

roten

pre 1 godinu

Da klub ne može da nađe na tržištu pristojnog desnog beka, to je takva neodgovornot uprave... E sad,mislim da Stanković "kupuje mir" u svlačionici stavljajući Sanoga na klupu.Ta odluka može Zvezdu da košta Lige šampiona, već nam je donela dosta štete u Izraelu. Ako igra u sredini Sanogo, Kangva+Bukari, onda neko od trojice(Katai, Ivanić, Kanga) mora na klupu,nisam siguran da bi bilo ko od njih to sportski podneo.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Doslo vreme da nam je liga Evrope malo. Sto se tice novaca, u redu je, bilo bi dobro da pobedimo Makabi,(sa dva gola razlike)sto nije nemoguce. Medjutim, hteo sam nesto drugo da napisem: .ebo vas desni bek, i Rodic i Dragovic zbog zutih kartona, da vas natakne i Gobeljic sa sve debelim Benom, anemicnim Kataiem, nesigurnim Borjanom. Da se terate u tri lepe, mi boljih igraca od njih nemamo.I zato kazem, NAPRED ZVEZDA

zigi

pre 1 godinu

ne znam. imam los osecaj. nekako smo suplji na vise kljucnih mesta, a opet mnogo poleteli i nabedjeni. dosta losa kombinacija.
najveci problem je sto nemamo rasnog spica. cak ni desni bek nije toliki problem. kad imas pesica, onda moras da ides na pricu da napravis 15 prilika za gol da bi dao 2, a kada ides da napravis 15 sansi, onda moras da das mnogo toga pozadi. pri tome cuveni bekovi su neupotrebljivi u fazi napada. tako da ce biti jako jako tesko pobediti dva gola razlike.

Sremac

pre 1 godinu

Deki je postao pravi mister ali nešto nisam mogao da shvatim a to je ta izmena kad posle Kataia izlazi i Pešič a umesto centaerfora ulazi niski Ben sa viškom kilograma Ben više nemože da pretrči ni kornjaču sa Ohijem bi možda imali šanse da postignemo gol valjda je svima jasno Ben ima višak kilograma i nemože da se pokrene treba se mu zahvaliti C.Zvezda je prevelik klub da bi trpela ovakve igrače još 30.minuta zauzme mesto centarforu sa Ohiem i Mitrovičem se moglo igrati još 30.min i možda postiči gol ovako se nismo sastavili i čekali 4.gol.
(slaviša šmigič, 23. avgust 2022 11:40)

Daj prevod!

Alek

pre 1 godinu

Stadion vise nije faktor. Uz duzno postovanje, postali smo kao Liverpul, pesmica /koreografija na pocetku i vecinom pozoriste. Retki su izuzetci(Krasnodar). Ranije je pritisak sa tribina bio konstantan i lomio protivnike. Najbolji primer je Rendzers. Brzi gol i umesto da slomijemo rivala i dokrajcimo ga u prvom poluvremenu dali smo mu sansu da se oporave od soka. Ne bih voleo da se opet sve ponovi

Car Dušan

pre 1 godinu

Nikad mi neće biti jasno, na koju foru ovaj ( ispod) prosečni Pešić, zabetonira svoje mjesto u ekipi! Ohi, nije po ukusu Stankovića - odigrao je svega 13(!) minuta od početka sezone, i to protiv Kolubare... Postigao je u prošloj polu- sezoni 11 golova, na 15- tak utakmica! Za to vrijeme, ovaj nesrećni Pešić je prosto tumarao po Turskoj,kao večita rezerva - u malim klubovima... Za večeras nam treba razbijač, gol igrač a ne ovaj - mlakonja! I Pavkov je, bolja opcija...

Solarnaut

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.
(Sale, 23. avgust 2022 10:42)

Koliko jadan komentar kao da ga je neko iz uprave pisao i trazi alibi za eventualni neuspeh. Zasto ne bi pregazili veceras protivnika, uzeli pare od LS i dokopali se treceg mesta u LS i nastavili u Ligu Evrope (grupnu fazu u LS realno ne mozemo proci).

Sasa

pre 1 godinu

Verujem da če Deki pomeriti Kataia više levo jer se vidi da Ivanič nepostoji bez Kataia na centarforu Pešiča u slučaju da mora da jurimo gol dodati još Pavkova napred.Pavkov nas neče prodati zato što nije u prvom planu i postiči če gol ako zatreba mene brine igra na sredini gde imamo Kuangu i Ivaniča videli smo da Ivaniča nismo prepoznali nije postojao gubio je lopte nije ulazio u duel kao izgubljen to nesme da se desi na Marakani čak razmnišljam o ubacivanju Srniča u igru zbog lošeg Ivaniča u fazi kad branimo gol stoji predaleko od igrča.
(slaviša šmigič, 23. avgust 2022 12:08)

Em si nepismen , em nista ne znas. Nikad Ivanic nije problem u odbrani. U fazi odbrane su problem od pocetka sezone Kanga i Kangva. Nije Ivanic taj koji treba da juri igrace nego zadnji vezni koje igraju dvojica pomenutih.

milan

pre 1 godinu

Milojevic LS 2/2, po jedna pobeda, smenjen jer nije bila leprsava igra

Stankovic vrlo moguce LS 0/3, hvale do neba, sjajna igra, LE je po meri

Neverovatno :)

Grga

pre 1 godinu

Obzirom koliko je Stankovic takticki dunster nista nam veceras nije garantovano. Jesmo skrklai milione u tim, jes da nas Lakovic godinama gura sa sudijama koje tolerisu krljanje, jes da navijaci naprave odlicnu atmosferu. Al sve to padne u vodu kad "Mister" krene da izvodi kerefeke sa formacijom i sastavom.

Loznica, Gučevo, Cer....

pre 1 godinu

Desni bek nam treba kao hleb a oni ceo prelazni rok me umeju da dovedu bar jednog.
(Ljubisa Livac, 23. avgust 2022 08:30) a koga oni to pa znaju da dovedu, tim vam je krš i ispadate, amojipartizan ide dalje, zatošto naša uprava pogađa sva pojačanja.

Sportiello

pre 1 godinu

Da Zvezda ima trenera, sigurno bi prošli u LŠ. Ali pošto imamo neznalicu sa egom veličine Mt. Everest, biće izuzetno teško. Prima Zvezda prvi, izjednačenje i to je to. A nakon toga, nadam se iskreno, otkaz "misteru" koji ni ovce ne bi umeo da vodi.

komentator

pre 1 godinu

Možda i odigramo 3-5-2, zadnja linija Drago-Sanogo-Era, bokovi Rodić i Srnić, sredina Kanga, Ivanić i Katai, napad Pešić i Bukari! Sanogo da se fizički meri sa Pjerom a Era na onog lika što nam je dao 3 gol, ionako nema efekta kad je na desnom beku! Srnić mora na desnom krilu zbog defanzive, Katai možda korisniji u sredini! Stanković najbolje zna, srećno momci, napred Zvezda!

gl

pre 1 godinu

Ne znam sta bi reko nesto se plasim, ali isto tako imam osecaj da ce bas dobro odigrati i proci dalje. Svakako LE nam je vise po meri nego LŠ, ali ne treba se ni LŠ plasiti.

kinez

pre 1 godinu

Takmičarski, bolje da idemo u LE.
U Lš ćeno biti kanta za punjenje, realno, i bez neke šanse za treće mesto u grupi i nastavak u LE.

VUK

pre 1 godinu

Biće hladno i kiša . Jedino svako da pri ulasku ekipa dobije obojeni papir i tako se napravi koreografija. Koji mozak je poverovao da će večno biti 30stepani u 21h?

docekasmo VAR u "super ligi povilo"

pre 1 godinu

Ja samo da odgovorim mohikancu:
zemljace mi smo jos u sezoni 1955/56
pobedili Real, Zvezdu i Dinamo u toku jedne sezone, nemoj lagati...
partizan real 3-0, dinamo partizan 2-4, cz partizan 1-3

Dejan CZ

pre 1 godinu

Cetvrti krug kvalifikacija sa aktivnim rezultatom za ulazak u LS u kojoj smo već imali takav rezultat da smo pobedili prvaka Evrope...u kojoj smo u zadnja 2 ucesca jednom bili u igri za prolaz dalje do predzadnjeg kola,govorim o novijem vremenu da ne napominjem ono iz starijeg perioda gde ime Zvezde stoji ugravirano na peharu koji se dodeljuje sampionu Evrope...Eventualnim neuspehom obezbedjen direktan plasman u LE u kojoj smo stigli do osmine finala prosle godine,u kojoj igramo kao minimum Evropskog pravca svake godine...
Takav rezultat je recimo za partizan druga galaksija...no niko navijacu takvog kluba ne moze zabraniti da na komentarima iskazuje svoju zavidnost,nemoc i divljenje veličini takvom klubu.
To je ta velika Crvena Zvezda.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Katai Magico, Terza Mađija... Bre, oni su nule, najbolje trikove izvodi onaj ko dovodi Pešića i Milunovića kao pojačanja, a sada se pominje i Vešović???!!! Kangva i Bukari su pojačanja, još ako dođe i Ado i to je to, sve ostalo što je dovedeno je pranje menadžerskih para i ništa više.

Imaš boljeg napadača, boljeg odbrambenog, gospode, Gobelja je car za Vešovića, Eraković i Dragović bili odličan duo, ovaj panj sve pokvario.

Taman kad pomisliš da sve ide kako treba ubacuju se kojekakve neznalice u tim radi prodaje, ali rezultati trpe zbog tog menadžerisanja.

Zbog toga što se dozvoljava urušavanje tima zbog menadžera neću se ni najmanje nervirati ako nas Makabi razvali na sred Marakane.

Žaliću samo onih 50ak hiljada koji su se nadali...

slavek

pre 1 godinu

Sa Stankovicem koji nema pojma sta se desava na terenu,
Mogu samo da odem kao sto cu i uraditi u Hram sv Save i zapaliti svecu da nas vodi do lige sampiona!

Ben reklama za mast

pre 1 godinu

Mene nebrine Katai več te zračne lopte na sredini koje uglavnom završavaju u nogama igrača Makabia posebno na strani gde igra Ivanič koji se boji duela i neide čvršče da uzme loptu i to je bio razlog 3.primljena gola slabo se kretao i otkrivao to jest nije tražio loptu od svega nekoliko lopti u nogama čak 3 ili 4 puta mu izimali loptu i onda dolazi opasnost vidi se da teško igra ako nema podršku Kataia levo Katai je fizički jači i izdrži duel igru.

Srdjan

pre 1 godinu

Pravo pitanje je ima li više smisla igrati LŠ i strahovati pred svaku utakmicu da ne popijemo četiri ili pet komada, ili igrati LE i biti konkurentan za top 16 ili čak top 8.

Бобан

pre 1 godinu

Уласком у лигу шампиона се прима рекордан број голова али се покривају трошкови сезоне, уласком у лигу Европе се не покривају рекордни трошкови и дуг расте, али постоје реалне шансе за пролазак даље...

Vlad

pre 1 godinu

Da sačekamo meč, posle da diskutujemo. Iako Mister nema pojma o ovom poslu koji radi u Zvezdi možda sami igrači željni dokazivanja i uspeha krenu žestoko, te na kraju ipak prođu u LŠ.
Više verujem u to nego u umnost i diletantizam zvezdinog trenera.

Nikola Vesic

pre 1 godinu

Ako Srnic, Gobelja, Ivanovic budu kročili na teren nema sta da tražimo, to je jasno svakom ko ima makar 2 vijuge u glavi. Sastav ovako treba da izgleda: Borjan, Dragović, Erakovic, Milunovic, Rodić, Sanogo, Kanga, Bukari, Katai, Pešić, Ohi. Ohi je verovatno najbolji igrač zvezde. Stanković ako to ne vidi ne zna ništa o fudbalu. Tužno je što nam takav diletant sa tom nekom volovskom energijom, koji ima vokabular ulicara i manire ovna sedi na klupi. Uzas

Žile

pre 1 godinu

Jeste, biće kisa i loš teren, a kome će to više odgovarati tj ko će se bolje snaći, videćemo. Samo da ne bude teren do te mere natopljen kao protiv Mitjilanda, kada se posle svakog pasa po zemlji lopta zaustavljala na pola puta, tada je pas igra nemoguća, znači ostaju samo tzv duge lopte od kojih 90% uzima protivnik i to je veliki problem pogotovo kada se juri rezultat. Oni su se tada mnogo bolje snašli jer su trčali ludački plus imali brzinu, a za takvu igru ne znam jel Zvezda ima snage tj kondicije. Mada i oni retko igraju u takvim uslovima. Da nije toga i lošeg terene, ne bih sumnjao u prolaz Zvezde, ovako će biti baš teško. Nadam se bar pobedi sa 1 golom razlike, pa posle u produžecima kom obojci kom opanci.

Mile

pre 1 godinu

Cetvrti krug kvalifikacija sa aktivnim rezultatom za ulazak u LS u kojoj smo već imali takav rezultat da smo pobedili prvaka Evrope...u kojoj smo u zadnja 2 ucesca jednom bili u igri za prolaz dalje do predzadnjeg kola,govorim o novijem vremenu da ne napominjem ono iz starijeg perioda gde ime Zvezde stoji ugravirano na peharu koji se dodeljuje sampionu Evrope...Eventualnim neuspehom obezbedjen direktan plasman u LE u kojoj smo stigli do osmine finala prosle godine,u kojoj igramo kao minimum Evropskog pravca svake godine...
Takav rezultat je recimo za partizan druga galaksija...no niko navijacu takvog kluba ne moze zabraniti da na komentarima iskazuje svoju zavidnost,nemoc i divljenje veličini takvom klubu.
To je ta velika Crvena Zvezda.
(Dejan CZ, 23. avgust 2022 10:08)

Ono kad vise mrzis protivnika nego sto volis svoj klub...

Milan

pre 1 godinu

Da klub ne može da nađe na tržištu pristojnog desnog beka, to je takva neodgovornot uprave... E sad,mislim da Stanković "kupuje mir" u svlačionici stavljajući Sanoga na klupu.Ta odluka može Zvezdu da košta Lige šampiona, već nam je donela dosta štete u Izraelu. Ako igra u sredini Sanogo, Kangva+Bukari, onda neko od trojice(Katai, Ivanić, Kanga) mora na klupu,nisam siguran da bi bilo ko od njih to sportski podneo.
(roten, 23. avgust 2022 10:56)

Da se nisi malo zapitao sta je to taj Kangva pruzio do sad? Indirektni krivac za 2 i 3 gol protiv Makabija, a kad smo imali posed lopte bezao od odgovornosti i sve palo na ledja Kange koji je cak stigao i prelep gol da postigne u svom stilu. Protiv Pyunika u gostima takodje se nije video. Dakle on je taj koji treba na klupu.

Milan

pre 1 godinu

Борјан - Ераковић-Драговић-Милуновић-Родић - Саного-Кангва-Иванић - Букари-Охи-Катаи. По мом мишљењу...
(дс1989, 23. avgust 2022 08:30)

Lose mislis, bez Kange NEMA fudbala.

gjmk

pre 1 godinu

Zar stvarno verujete da je Marakanin kapacitet skoro prepolovljen. Ko je lud da se odrekne 40 000 gledalaca. Na severu i jugu su samo postavljene stolice i navodno ima 55 000 sedećih mesta. Zar se na severu sedi. Na 4 sedeća mesta može da stoji osmoro ljudi. Večeras, stvaran broj gledalaca biće 75-80 000. Pustite vi to što mora da se priajvi UEFI

nbgd

pre 1 godinu

tebi sam već pisao...da staneš mirno kada pominješ Šerif, klub koji je veći od Partizana...pobedili su Zvezdu, Dinamo i Real...to Partizan nije uradio od nastanka.
(Mohikanac, 23. avgust 2022 09:28)

Vas i Dinamo ne racunam uopste u neke uspehe, a Partizan je pobedjivao Reala i to vise puta. Nemoj se hvaliti neznanjem.

ko-ometator

pre 1 godinu

Саного умести Канге и Охи уместо Пешића......
(Tata, 23. avgust 2022 16:07)
Najveca greska u prvoj utakmici je sto nije bilo
Upravo takva postava.

Ranzo

pre 1 godinu

Trojica pozadi, rodic levo, sanogo u sredini, desno kanva... Kanga ispred njih kao 10tka, Ivanic ili Katai levo, desno Bukari i napred Pavkov... Formacija 3-3-3-1

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Deki je postao pravi mister ali nešto nisam mogao da shvatim a to je ta izmena kad posle Kataia izlazi i Pešič a umesto centaerfora ulazi niski Ben sa viškom kilograma Ben više nemože da pretrči ni kornjaču sa Ohijem bi možda imali šanse da postignemo gol valjda je svima jasno Ben ima višak kilograma i nemože da se pokrene treba se mu zahvaliti C.Zvezda je prevelik klub da bi trpela ovakve igrače još 30.minuta zauzme mesto centarforu sa Ohiem i Mitrovičem se moglo igrati još 30.min i možda postiči gol ovako se nismo sastavili i čekali 4.gol.

Bocko

pre 1 godinu

Mitjilend se neće ponoviti, bez obzira na teren. Danci su krupni i visoki i protiv njih " dur-sistem" ne može da prođe. Mislim da Nakabi, osim halfova i centarfora nema takve igrače. Verovatno će Deki izbaciti Kangvu ( a trebalo bi Kangu ), a ubaciti Sanoga. Meni je Kangva bolji i smireniji igrač od Kange. Dobro bi bilo da konačno proradi Katai, a i Ivanić odigra bolje nego u Izraelu. Ako tako bude imamo dobre šanse.

Nebojsa

pre 1 godinu

Nije problem Makabi, to cemo veceras proci.
Ali sta dalje, da li imamo tim za LS?
Po meni bilo bi bolje ova sezona da bude u LE, i da kroz nju osvojimo dosta bodova i dogradimo tim za narednu sezonu gde cemo igrati LS.
Ovo sto sad imamo ne uliva poverenje za ozbiljne utakmice i ozbiljno takmicenje.
Ne bi voleo da sluzimo za gol razliku, vec igramo sa svakim ravnopravno.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Verujem da če Deki pomeriti Kataia više levo jer se vidi da Ivanič nepostoji bez Kataia na centarforu Pešiča u slučaju da mora da jurimo gol dodati još Pavkova napred.Pavkov nas neče prodati zato što nije u prvom planu i postiči če gol ako zatreba mene brine igra na sredini gde imamo Kuangu i Ivaniča videli smo da Ivaniča nismo prepoznali nije postojao gubio je lopte nije ulazio u duel kao izgubljen to nesme da se desi na Marakani čak razmnišljam o ubacivanju Srniča u igru zbog lošeg Ivaniča u fazi kad branimo gol stoji predaleko od igrča.

007

pre 1 godinu

Tesko cemo sa ovim timom da osvojimo Ligu Sampiona, mislim da nam treba jos jedna godina uigravanja i jos jedno ili dva pojacanja, ali mislim da smo konkurentni za Ligu Evrope a taj pehar nemamo tako da, netrebamo biti pojlepni dobar je i pehar Lige Evrope.

4-3-3

pre 1 godinu

Rodić - Erakovic - Dragovic- Gobeljic
Ivanic - Sonogo - Kanga
Mitrovic - Pavkov - Bukari

U drugom poluvremenu ubaciti Kataia, Pesica možda Kangvu i svakog ko ima već žuti karton.

Moramo da napadamo svih 90 minuta i pobedicemo.

A" duhovitog" naroda

pre 1 godinu

Tesko cemo sa ovim timom da osvojimo Ligu Sampiona, mislim da nam treba jos jedna godina uigravanja i jos jedno ili dva pojacanja, ali mislim da smo konkurentni za Ligu Evrope a taj pehar nemamo tako da, netrebamo biti pojlepni dobar je i pehar Lige Evrope.
(007, 23. avgust 2022 17:29) # Link komentara


Ček ŠTA?!?!?!?!?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

iggy

pre 1 godinu

Čemu primanje na ligu šampiona? Jel neko pogledao ne prvi nego prva dva šešira u žrebu? Šta ćemo mi da radimo sa Bajernom, PSŽ-om, Mančester Sitijem...Ti klubovi daju po 5,6 komada solidnim timovima iz najjačih liga. Zar nije bolje igrati Ligu Evrope, skupljati bodove, igrati sa ravnopravnim protivnicima nego u Ligi šamiona služiti za gol razliku

Loznica, Gučevo, Cer....

pre 1 godinu

Desni bek nam treba kao hleb a oni ceo prelazni rok me umeju da dovedu bar jednog.
(Ljubisa Livac, 23. avgust 2022 08:30) a koga oni to pa znaju da dovedu, tim vam je krš i ispadate, amojipartizan ide dalje, zatošto naša uprava pogađa sva pojačanja.

Mohikanac

pre 1 godinu

wer

tebi sam već pisao...da staneš mirno kada pominješ Šerif, klub koji je veći od Partizana...pobedili su Zvezdu, Dinamo i Real...to Partizan nije uradio od nastanka.

Grga

pre 1 godinu

Obzirom koliko je Stankovic takticki dunster nista nam veceras nije garantovano. Jesmo skrklai milione u tim, jes da nas Lakovic godinama gura sa sudijama koje tolerisu krljanje, jes da navijaci naprave odlicnu atmosferu. Al sve to padne u vodu kad "Mister" krene da izvodi kerefeke sa formacijom i sastavom.

дс1989

pre 1 godinu

Борјан - Ераковић-Драговић-Милуновић-Родић - Саного-Кангва-Иванић - Букари-Охи-Катаи. По мом мишљењу...

Sportiello

pre 1 godinu

Da Zvezda ima trenera, sigurno bi prošli u LŠ. Ali pošto imamo neznalicu sa egom veličine Mt. Everest, biće izuzetno teško. Prima Zvezda prvi, izjednačenje i to je to. A nakon toga, nadam se iskreno, otkaz "misteru" koji ni ovce ne bi umeo da vodi.

docekasmo VAR u "super ligi povilo"

pre 1 godinu

Ja samo da odgovorim mohikancu:
zemljace mi smo jos u sezoni 1955/56
pobedili Real, Zvezdu i Dinamo u toku jedne sezone, nemoj lagati...
partizan real 3-0, dinamo partizan 2-4, cz partizan 1-3

Ranzo

pre 1 godinu

Trojica pozadi, rodic levo, sanogo u sredini, desno kanva... Kanga ispred njih kao 10tka, Ivanic ili Katai levo, desno Bukari i napred Pavkov... Formacija 3-3-3-1

Mile

pre 1 godinu

Cetvrti krug kvalifikacija sa aktivnim rezultatom za ulazak u LS u kojoj smo već imali takav rezultat da smo pobedili prvaka Evrope...u kojoj smo u zadnja 2 ucesca jednom bili u igri za prolaz dalje do predzadnjeg kola,govorim o novijem vremenu da ne napominjem ono iz starijeg perioda gde ime Zvezde stoji ugravirano na peharu koji se dodeljuje sampionu Evrope...Eventualnim neuspehom obezbedjen direktan plasman u LE u kojoj smo stigli do osmine finala prosle godine,u kojoj igramo kao minimum Evropskog pravca svake godine...
Takav rezultat je recimo za partizan druga galaksija...no niko navijacu takvog kluba ne moze zabraniti da na komentarima iskazuje svoju zavidnost,nemoc i divljenje veličini takvom klubu.
To je ta velika Crvena Zvezda.
(Dejan CZ, 23. avgust 2022 10:08)

Ono kad vise mrzis protivnika nego sto volis svoj klub...

Kiki

pre 1 godinu

Bio Sam u Minhenu '91 bio Sam u Bariju to sto mi je Zvezda pruzila u zivotu nikad necu zaboraviti,Danas joj zelim pobedu I novu radost za sve Zvezdase,jer jedino TI to mozes
Zvezdo volim te !!!

nbgd

pre 1 godinu

tebi sam već pisao...da staneš mirno kada pominješ Šerif, klub koji je veći od Partizana...pobedili su Zvezdu, Dinamo i Real...to Partizan nije uradio od nastanka.
(Mohikanac, 23. avgust 2022 09:28)

Vas i Dinamo ne racunam uopste u neke uspehe, a Partizan je pobedjivao Reala i to vise puta. Nemoj se hvaliti neznanjem.

kinez

pre 1 godinu

Takmičarski, bolje da idemo u LE.
U Lš ćeno biti kanta za punjenje, realno, i bez neke šanse za treće mesto u grupi i nastavak u LE.

Nebojsa

pre 1 godinu

Nije problem Makabi, to cemo veceras proci.
Ali sta dalje, da li imamo tim za LS?
Po meni bilo bi bolje ova sezona da bude u LE, i da kroz nju osvojimo dosta bodova i dogradimo tim za narednu sezonu gde cemo igrati LS.
Ovo sto sad imamo ne uliva poverenje za ozbiljne utakmice i ozbiljno takmicenje.
Ne bi voleo da sluzimo za gol razliku, vec igramo sa svakim ravnopravno.

4-3-3

pre 1 godinu

Rodić - Erakovic - Dragovic- Gobeljic
Ivanic - Sonogo - Kanga
Mitrovic - Pavkov - Bukari

U drugom poluvremenu ubaciti Kataia, Pesica možda Kangvu i svakog ko ima već žuti karton.

Moramo da napadamo svih 90 minuta i pobedicemo.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Čemu primanje na ligu šampiona? Jel neko pogledao ne prvi nego prva dva šešira u žrebu? Šta ćemo mi da radimo sa Bajernom, PSŽ-om, Mančester Sitijem...Ti klubovi daju po 5,6 komada solidnim timovima iz najjačih liga. Zar nije bolje igrati Ligu Evrope, skupljati bodove, igrati sa ravnopravnim protivnicima nego u Ligi šamiona služiti za gol razliku
(iggy, 23. avgust 2022 08:35)

A zašto pristati na večni prosek? Da je Zvezda tako razmišljala, nikada ne bi bilo Barija i Tokija. Upravo stav da je cilj biti na krovu doneo nam je to. Mnogi veliki klubovi nisu to uspeli i pored enormnog ulaganja. Stvar je u stavu. I sam Milojević posle PSŽ-a je iznenadjeno izjavio da takav presing uživo nikada nije video. Samo tako možeš da napreduješ. Primiti šest komada od Bajerna i PSŽ-a nije ništa strašno ako si dovoljno pametan da prekopiraš od njih ono što možeš i probaš da napreduješ. Strašno je biti prosek i primati od Fejenorda pet komada ili ispadati od Omonije i Šerifa. Mi smo već trebali da budemo na tom nivou da su nam Šerif i Omonija redovne mušterije, ali mi nikada ne izvučemo nikakve pouke ni iz uspeha ni iz neuspeha. Ne volimo, brate, da učimo, pa to ti je. Ako ne prodjemo Makabi, trebalo bi rasprodati tim na kraju sezone i zameniti trenera, napraviti višegodišnji plan i omladinsku školu, od tih para koje uzmu u Evropi ove godine. Ako nastave stihijski da rade, nikada ništa više od Zvezde neće biti.
Haug.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 1 godinu

Vidim da komentare ostavljaju članovi i pristalice stanovitog poljoprivrednog kombinata koji se priprema za sadnju krumpira na nekadašnjem nogometnom travnjaku u Humskoj 1.

Napred Zvezdo!

pre 1 godinu

E moj Dejane koji smisao je Milunovića kojeg je centarfor Makabija uneo kod gola. Spor, neoprezan a još pritom prebacujemo Eraka na beka gde to ne može? Pićinija i Gajića oteraste bez da smo našli boljeg od Gobeljića a to je najlakše moguće? Ohi nije dobio pravu šansu. Zašto sami sebe slabimo za LŠ?
Ajde večeras postavi taktiku kao protiv Milana, hoćemo bre fudbal da gledamo, ako ga budemo igrali prolazimo 100%!

Lex

pre 1 godinu

Moja Zvezda igra Ligu Evrope, i sama pomisao na to je divna. LŠ je šlag na torti.
Neka svi mi uživamo u ovoj, novoj i lepoj eri, pre svega uspeha našeg tima.
Sretno i komšijama za par dana.

komentator

pre 1 godinu

Možda i odigramo 3-5-2, zadnja linija Drago-Sanogo-Era, bokovi Rodić i Srnić, sredina Kanga, Ivanić i Katai, napad Pešić i Bukari! Sanogo da se fizički meri sa Pjerom a Era na onog lika što nam je dao 3 gol, ionako nema efekta kad je na desnom beku! Srnić mora na desnom krilu zbog defanzive, Katai možda korisniji u sredini! Stanković najbolje zna, srećno momci, napred Zvezda!

MD

pre 1 godinu

Bice ovo luda noc....kisa ce da lije...50k ljudi na tribinama...a na terenu munje ,gromovi....na kraju 95minuta 2:1...onda produzeci...pa penali i na kraju slavlje kako se ne pamti...

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Verujem da če Deki pomeriti Kataia više levo jer se vidi da Ivanič nepostoji bez Kataia na centarforu Pešiča u slučaju da mora da jurimo gol dodati još Pavkova napred.Pavkov nas neče prodati zato što nije u prvom planu i postiči če gol ako zatreba mene brine igra na sredini gde imamo Kuangu i Ivaniča videli smo da Ivaniča nismo prepoznali nije postojao gubio je lopte nije ulazio u duel kao izgubljen to nesme da se desi na Marakani čak razmnišljam o ubacivanju Srniča u igru zbog lošeg Ivaniča u fazi kad branimo gol stoji predaleko od igrča.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Doslo vreme da nam je liga Evrope malo. Sto se tice novaca, u redu je, bilo bi dobro da pobedimo Makabi,(sa dva gola razlike)sto nije nemoguce. Medjutim, hteo sam nesto drugo da napisem: .ebo vas desni bek, i Rodic i Dragovic zbog zutih kartona, da vas natakne i Gobeljic sa sve debelim Benom, anemicnim Kataiem, nesigurnim Borjanom. Da se terate u tri lepe, mi boljih igraca od njih nemamo.I zato kazem, NAPRED ZVEZDA

007

pre 1 godinu

Tesko cemo sa ovim timom da osvojimo Ligu Sampiona, mislim da nam treba jos jedna godina uigravanja i jos jedno ili dva pojacanja, ali mislim da smo konkurentni za Ligu Evrope a taj pehar nemamo tako da, netrebamo biti pojlepni dobar je i pehar Lige Evrope.

Car Dušan

pre 1 godinu

Nikad mi neće biti jasno, na koju foru ovaj ( ispod) prosečni Pešić, zabetonira svoje mjesto u ekipi! Ohi, nije po ukusu Stankovića - odigrao je svega 13(!) minuta od početka sezone, i to protiv Kolubare... Postigao je u prošloj polu- sezoni 11 golova, na 15- tak utakmica! Za to vrijeme, ovaj nesrećni Pešić je prosto tumarao po Turskoj,kao večita rezerva - u malim klubovima... Za večeras nam treba razbijač, gol igrač a ne ovaj - mlakonja! I Pavkov je, bolja opcija...

milan

pre 1 godinu

Milojevic LS 2/2, po jedna pobeda, smenjen jer nije bila leprsava igra

Stankovic vrlo moguce LS 0/3, hvale do neba, sjajna igra, LE je po meri

Neverovatno :)

Vuk

pre 1 godinu

Samo biti.....nema ne biti mora se pobediti i proci dalje.Bolja smo ekipa realno ali nam je odbrana bila losa u prvoj utakmici.Imaju 3 igraca realno koja mogu da nas ugroze. 2:0 kraj

Zvezdaš onaj stari

pre 1 godinu

Slavoljub Srnic mora da igra od prvog minuta!
(ton, 23. avgust 2022 08:35)

Pregrizo jezik dabogda. Uz dužno poštovanje Srnić ne može da igra u Zvezdi jer je baš tanak fudbaler, on bre ne zna ništa sa loptom džaba mu trčkaranje.

Krajputas: 1912-1918 god.

pre 1 godinu

Postovani Milane Borjane kapitenu Crvene Zvezde, zasluzeno!...ne mesam se u sastav tima, u struku...voleo bih da kada El Fardu Ben ulazi sa klupe, dotrcis do njega, skines kapitensku traku i zakacis na ruku El Fardu Bena, makar igrao i minut,svaki put...ja bih tako uradio da sam na tvom mestu... EL Fardu Ben to zasluzuje... Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

slavek

pre 1 godinu

Sa Stankovicem koji nema pojma sta se desava na terenu,
Mogu samo da odem kao sto cu i uraditi u Hram sv Save i zapaliti svecu da nas vodi do lige sampiona!

Srdjan

pre 1 godinu

Pravo pitanje je ima li više smisla igrati LŠ i strahovati pred svaku utakmicu da ne popijemo četiri ili pet komada, ili igrati LE i biti konkurentan za top 16 ili čak top 8.

gjmk

pre 1 godinu

Zar stvarno verujete da je Marakanin kapacitet skoro prepolovljen. Ko je lud da se odrekne 40 000 gledalaca. Na severu i jugu su samo postavljene stolice i navodno ima 55 000 sedećih mesta. Zar se na severu sedi. Na 4 sedeća mesta može da stoji osmoro ljudi. Večeras, stvaran broj gledalaca biće 75-80 000. Pustite vi to što mora da se priajvi UEFI

Miks

pre 1 godinu

Lepo bi to bilo LS i osvojeno treće mesto i na proleće LE. Ipak meni nije biti i ne biti jer i prosle godine LE nam je donela mnogo radosti a i klubu novaca.

Sale

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.

Ben reklama za mast

pre 1 godinu

Mene nebrine Katai več te zračne lopte na sredini koje uglavnom završavaju u nogama igrača Makabia posebno na strani gde igra Ivanič koji se boji duela i neide čvršče da uzme loptu i to je bio razlog 3.primljena gola slabo se kretao i otkrivao to jest nije tražio loptu od svega nekoliko lopti u nogama čak 3 ili 4 puta mu izimali loptu i onda dolazi opasnost vidi se da teško igra ako nema podršku Kataia levo Katai je fizički jači i izdrži duel igru.

VUK

pre 1 godinu

Biće hladno i kiša . Jedino svako da pri ulasku ekipa dobije obojeni papir i tako se napravi koreografija. Koji mozak je poverovao da će večno biti 30stepani u 21h?

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Deki je postao pravi mister ali nešto nisam mogao da shvatim a to je ta izmena kad posle Kataia izlazi i Pešič a umesto centaerfora ulazi niski Ben sa viškom kilograma Ben više nemože da pretrči ni kornjaču sa Ohijem bi možda imali šanse da postignemo gol valjda je svima jasno Ben ima višak kilograma i nemože da se pokrene treba se mu zahvaliti C.Zvezda je prevelik klub da bi trpela ovakve igrače još 30.minuta zauzme mesto centarforu sa Ohiem i Mitrovičem se moglo igrati još 30.min i možda postiči gol ovako se nismo sastavili i čekali 4.gol.

Solarnaut

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.
(Sale, 23. avgust 2022 10:42)

Koliko jadan komentar kao da ga je neko iz uprave pisao i trazi alibi za eventualni neuspeh. Zasto ne bi pregazili veceras protivnika, uzeli pare od LS i dokopali se treceg mesta u LS i nastavili u Ligu Evrope (grupnu fazu u LS realno ne mozemo proci).

Aaaaaa

pre 1 godinu

Neće biti ništa od toga. Stanković je nula od trenera a usput nema ni cojones. Nadam se da će ga najuriti posle ovog debakla.
(Sportiello, 23. avgust 2022 10:57)

Debakl je ono sto vi igrate u prvenstvu . Ulazak u najmanje ligu Evrope se zove uspeh. I to opet sa nulom od trenera.

jesi video patujka, crno belog patujka?

pre 1 godinu

Razumeo bih da pored zvezdinih navijača komentare šalju i navijači klubova koji su među prvih deset timova na tabeli....Ali navijači kluba koji je 11 na tabeli Super lige Srbije ostavljaju komentar na vest o Evropskom i Svetskom šampionu !?

Ma 'ajte ljudi molim vas, kuda ide ovaj svet..

Bocko

pre 1 godinu

Mitjilend se neće ponoviti, bez obzira na teren. Danci su krupni i visoki i protiv njih " dur-sistem" ne može da prođe. Mislim da Nakabi, osim halfova i centarfora nema takve igrače. Verovatno će Deki izbaciti Kangvu ( a trebalo bi Kangu ), a ubaciti Sanoga. Meni je Kangva bolji i smireniji igrač od Kange. Dobro bi bilo da konačno proradi Katai, a i Ivanić odigra bolje nego u Izraelu. Ako tako bude imamo dobre šanse.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Katai Magico, Terza Mađija... Bre, oni su nule, najbolje trikove izvodi onaj ko dovodi Pešića i Milunovića kao pojačanja, a sada se pominje i Vešović???!!! Kangva i Bukari su pojačanja, još ako dođe i Ado i to je to, sve ostalo što je dovedeno je pranje menadžerskih para i ništa više.

Imaš boljeg napadača, boljeg odbrambenog, gospode, Gobelja je car za Vešovića, Eraković i Dragović bili odličan duo, ovaj panj sve pokvario.

Taman kad pomisliš da sve ide kako treba ubacuju se kojekakve neznalice u tim radi prodaje, ali rezultati trpe zbog tog menadžerisanja.

Zbog toga što se dozvoljava urušavanje tima zbog menadžera neću se ni najmanje nervirati ako nas Makabi razvali na sred Marakane.

Žaliću samo onih 50ak hiljada koji su se nadali...

Milan

pre 1 godinu

Борјан - Ераковић-Драговић-Милуновић-Родић - Саного-Кангва-Иванић - Букари-Охи-Катаи. По мом мишљењу...
(дс1989, 23. avgust 2022 08:30)

Lose mislis, bez Kange NEMA fudbala.

Nikola Vesic

pre 1 godinu

Ako Srnic, Gobelja, Ivanovic budu kročili na teren nema sta da tražimo, to je jasno svakom ko ima makar 2 vijuge u glavi. Sastav ovako treba da izgleda: Borjan, Dragović, Erakovic, Milunovic, Rodić, Sanogo, Kanga, Bukari, Katai, Pešić, Ohi. Ohi je verovatno najbolji igrač zvezde. Stanković ako to ne vidi ne zna ništa o fudbalu. Tužno je što nam takav diletant sa tom nekom volovskom energijom, koji ima vokabular ulicara i manire ovna sedi na klupi. Uzas

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Bio Sam u Minhenu '91 bio Sam u Bariju to sto mi je Zvezda pruzila u zivotu nikad necu zaboraviti,Danas joj zelim pobedu I novu radost za sve Zvezdase,jer jedino TI to mozes
Zvezdo volim te !!!
(Kiki, 23. avgust 2022 09:34)
Nisam bio ni na jednom gostovanju tada ali sam u BG odgledao sve utakmice dve godine pre Barija i dve posle ali utakmicu protiv Bajerna sam doživeo kao finale a da smo postali prvaci evrope sam postao svestan uspeha u godinama koje su dolazile, kako sad nekome čiji klub to nije nikada bio da dočaram? pa nemoguće je ali kada pustim snimak Darkovog gola i dan danas se sav naježim, čudo to recimo ni navijač Reala i Bajerna ne može da oseti jer oni to češće osvajaju nego što mi učestvujemo.

SrbEUin

pre 1 godinu

Za ove što pišu da je bolje LE nego LŠ, samo da kažem da oni nisu ni za LE, a tek treba da izbore LK.
Zvezda već ima LE, i nije sporno da tu može do proleća. Sada treba da pokuša nešto više, da se sudari sa najjačima i da pokuša da kroz LŠ izbori makar proleće u LE. Kroz jake mečeve, pa i kroz poraze se stvara jak tim. A trebaće nam jak tim za sledeću sezonu kad idemo direktno u LŠ.
Večeras nam je potrebno i da nam sreća ne okreće leđa. Platili smo Šerifu, Omoniji, Milanu i Rendžersu za prethodne srećne prolaze sa Milojem. Sada bi trebalo da sve zavisi od nas, i da nam sreća (nesreća) ne kvare posao.

Vlad

pre 1 godinu

Da sačekamo meč, posle da diskutujemo. Iako Mister nema pojma o ovom poslu koji radi u Zvezdi možda sami igrači željni dokazivanja i uspeha krenu žestoko, te na kraju ipak prođu u LŠ.
Više verujem u to nego u umnost i diletantizam zvezdinog trenera.

Herr

pre 1 godinu

@BLA

Ti kao tako iskusni poznavalac fudbala, sigurno znas da PSG, Bayern i City ne mogu biti u istoj grupi. Sigurno ti omaklo to. Koncentrisi se na kup Marije Serifovic.

Sojic

pre 1 godinu

Šteta zbog kiše... samo se nadamo da nece biti natopljen teren
(ehhh, 23. avgust 2022 08:46

Zvezdin teren ima drenazu ispod,tako da veci deo atmosverskih voda se izvlaci.Vlazan teren ce sigurno biti ali ima ekipa koje to iskorise.E sad..

zdravko

pre 1 godinu

Што се тиче ове утакмице вечерас мислим да смо бољи од Макабија и тамо смо требали да победимо да није Станковић почо да брани резултат се нас то коштало поразом. Друго ако не прођемо у лигу шампиона онда идемо лигу Европе и није катастрофа али зато ако се не квалификује онда се захвалити Станковићу јер трећи пут не успети ући у лигу шампиона са добрим саставом ма колико били ти јаки клубови и АПОЕЛ и шериф и Макаби нема изговора јер све његовом кривицом звезда је остала без две лиге шампиона и без шездесет милиона евра. Онда и сад ако звезда остане без лиге шампиона онда свеје сувишно зато нема оправдања

Dejan CZ

pre 1 godinu

Cetvrti krug kvalifikacija sa aktivnim rezultatom za ulazak u LS u kojoj smo već imali takav rezultat da smo pobedili prvaka Evrope...u kojoj smo u zadnja 2 ucesca jednom bili u igri za prolaz dalje do predzadnjeg kola,govorim o novijem vremenu da ne napominjem ono iz starijeg perioda gde ime Zvezde stoji ugravirano na peharu koji se dodeljuje sampionu Evrope...Eventualnim neuspehom obezbedjen direktan plasman u LE u kojoj smo stigli do osmine finala prosle godine,u kojoj igramo kao minimum Evropskog pravca svake godine...
Takav rezultat je recimo za partizan druga galaksija...no niko navijacu takvog kluba ne moze zabraniti da na komentarima iskazuje svoju zavidnost,nemoc i divljenje veličini takvom klubu.
To je ta velika Crvena Zvezda.

Моје мишљење

pre 1 godinu

Оно чему се ја радујем је игра.Да је остало 2-2 у Израелу вероватно би се сморили гледајући реванш.Овако Звезда мора да напада,сетите се Ренџерса јуришали смо, нисмо умели да искористимо шансе али нико није могао да буде незадовољан игром,жељом и одлучношћу.Оно што је непознаница је игра Звезде ако и кад поведемо,јер нам треба победа од два гола.Хоће ли Деки почети да превише калкулише, или ће Звезда наставити да напада као свака модерна европска екипа да докрајчи противника.У сваком случају ту смо за Звезду,чекамо почетак утакмице(делује бескрајно далеко).

Алекса

pre 1 godinu

pobedili Real, Zvezdu i Dinamo u toku jedne sezone, nemoj lagati...
partizan real 3-0, dinamo partizan 2-4, cz partizan 1-3
(docekasmo VAR u "super ligi povilo",

Ко сте то ви и кога то уопште занима овде?

Sremac

pre 1 godinu

Deki je postao pravi mister ali nešto nisam mogao da shvatim a to je ta izmena kad posle Kataia izlazi i Pešič a umesto centaerfora ulazi niski Ben sa viškom kilograma Ben više nemože da pretrči ni kornjaču sa Ohijem bi možda imali šanse da postignemo gol valjda je svima jasno Ben ima višak kilograma i nemože da se pokrene treba se mu zahvaliti C.Zvezda je prevelik klub da bi trpela ovakve igrače još 30.minuta zauzme mesto centarforu sa Ohiem i Mitrovičem se moglo igrati još 30.min i možda postiči gol ovako se nismo sastavili i čekali 4.gol.
(slaviša šmigič, 23. avgust 2022 11:40)

Daj prevod!

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Navijam za Partizan, ali ne navijam za Zvezdu
(Mare, 23. avgust 2022 09:18)
Bravo Mare ajde sada spremaj se mama i tata da ti kupe knjige za treci razred.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

"Zvezda će se najverovatnije najviše oslanjati na desni bok i Bukarija, a time će se otvoriti dodatno mesta za sredinu i levu stranu gde će operisati pomenuti igrači..."

S tom razlikom što će Stanković opet eksperimentisati i upropastiti igru tako što će Kataija opet staviti kao desnog špica, a Ivanić levo neće imati kome da doda, dok će se Bukari ponovo sudarati na sredini sa Kangom i ko već bude igrao tu.

I, da, imam strah od ove utakmice, ali ni blizu toliko od igrača Makabija koliko od Stankovića i njegovog eksperimentisanja i tumbanja tima.

Žile

pre 1 godinu

Jeste, biće kisa i loš teren, a kome će to više odgovarati tj ko će se bolje snaći, videćemo. Samo da ne bude teren do te mere natopljen kao protiv Mitjilanda, kada se posle svakog pasa po zemlji lopta zaustavljala na pola puta, tada je pas igra nemoguća, znači ostaju samo tzv duge lopte od kojih 90% uzima protivnik i to je veliki problem pogotovo kada se juri rezultat. Oni su se tada mnogo bolje snašli jer su trčali ludački plus imali brzinu, a za takvu igru ne znam jel Zvezda ima snage tj kondicije. Mada i oni retko igraju u takvim uslovima. Da nije toga i lošeg terene, ne bih sumnjao u prolaz Zvezde, ovako će biti baš teško. Nadam se bar pobedi sa 1 golom razlike, pa posle u produžecima kom obojci kom opanci.

Бобан

pre 1 godinu

Уласком у лигу шампиона се прима рекордан број голова али се покривају трошкови сезоне, уласком у лигу Европе се не покривају рекордни трошкови и дуг расте, али постоје реалне шансе за пролазак даље...

goxxýyy

pre 1 godinu

Najbolja stvar koji navijaci zvezde mogu da učine za svoj tim da budu uz njega i da ne limitiraju rezultatom kao da igramo protiv Dobanovaca... mi imamo solidan tim a imaju i oni...

nije to bas tako...

pre 1 godinu

Šteta zbog kiše... samo se nadamo da nece biti natopljen teren
(ehhh, 23. avgust 2022 08:46

Zvezdin teren ima drenazu ispod,tako da veci deo atmosverskih voda se izvlaci.Vlazan teren ce sigurno biti ali ima ekipa koje to iskorise.E sad..
(Sojic, 23. avgust 2022 09:10)

Jel se ti sećaš na sta je ličio teren protiv Midtjalanda?

zigi

pre 1 godinu

ne znam. imam los osecaj. nekako smo suplji na vise kljucnih mesta, a opet mnogo poleteli i nabedjeni. dosta losa kombinacija.
najveci problem je sto nemamo rasnog spica. cak ni desni bek nije toliki problem. kad imas pesica, onda moras da ides na pricu da napravis 15 prilika za gol da bi dao 2, a kada ides da napravis 15 sansi, onda moras da das mnogo toga pozadi. pri tome cuveni bekovi su neupotrebljivi u fazi napada. tako da ce biti jako jako tesko pobediti dva gola razlike.

Sasa

pre 1 godinu

Verujem da če Deki pomeriti Kataia više levo jer se vidi da Ivanič nepostoji bez Kataia na centarforu Pešiča u slučaju da mora da jurimo gol dodati još Pavkova napred.Pavkov nas neče prodati zato što nije u prvom planu i postiči če gol ako zatreba mene brine igra na sredini gde imamo Kuangu i Ivaniča videli smo da Ivaniča nismo prepoznali nije postojao gubio je lopte nije ulazio u duel kao izgubljen to nesme da se desi na Marakani čak razmnišljam o ubacivanju Srniča u igru zbog lošeg Ivaniča u fazi kad branimo gol stoji predaleko od igrča.
(slaviša šmigič, 23. avgust 2022 12:08)

Em si nepismen , em nista ne znas. Nikad Ivanic nije problem u odbrani. U fazi odbrane su problem od pocetka sezone Kanga i Kangva. Nije Ivanic taj koji treba da juri igrace nego zadnji vezni koje igraju dvojica pomenutih.

Radenko Salapura iz PG

pre 1 godinu

Vjerujem u pobjedu Zvezde, ali ne mogu da se otmem utisku kakva je četiri meča Makabi odigrao protiv Olimpijakosa i Apolona. I naravno prvi meč protiv nas. Prelako ulaze u šanse.Nimalo naivan tim.

Alek

pre 1 godinu

Stadion vise nije faktor. Uz duzno postovanje, postali smo kao Liverpul, pesmica /koreografija na pocetku i vecinom pozoriste. Retki su izuzetci(Krasnodar). Ranije je pritisak sa tribina bio konstantan i lomio protivnike. Najbolji primer je Rendzers. Brzi gol i umesto da slomijemo rivala i dokrajcimo ga u prvom poluvremenu dali smo mu sansu da se oporave od soka. Ne bih voleo da se opet sve ponovi

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Sećam se da sam još kao mali, voleo Makabi.
Šta ti je život...opet taj osećaj koji me vraća u detinjstvo
(Aca, 23. avgust 2022 13:28)

Макаби Петах Тиква....

Nocni vuk

pre 1 godinu

Slažem se da je liga evrope trenutno naša mera, ali samo ulazak u LŠ donosi više novca nego osvajanje LE.
Svestan sam da će uprava poplašiti deo para ali to rade svakako, a ovako ćemo imati prostora da ipak pojačamo tim za sledeću godinu i LŠ. Osim toga iskustvo za igrače igranja u LŠ je neprocenjivo.
Sa trećim šeširom u LŠ može se igrati, da se borimo za treće mesto i nastavak u LE, to bi bilo idealan scenario..
Naravno sve preko toga dobrodošlo, ali realno ravno čudu..

ko-ometator

pre 1 godinu

Саного умести Канге и Охи уместо Пешића......
(Tata, 23. avgust 2022 16:07)
Najveca greska u prvoj utakmici je sto nije bilo
Upravo takva postava.

roten

pre 1 godinu

Da klub ne može da nađe na tržištu pristojnog desnog beka, to je takva neodgovornot uprave... E sad,mislim da Stanković "kupuje mir" u svlačionici stavljajući Sanoga na klupu.Ta odluka može Zvezdu da košta Lige šampiona, već nam je donela dosta štete u Izraelu. Ako igra u sredini Sanogo, Kangva+Bukari, onda neko od trojice(Katai, Ivanić, Kanga) mora na klupu,nisam siguran da bi bilo ko od njih to sportski podneo.

lal

pre 1 godinu

Nije problem Makabi, to cemo veceras proci.
Ali sta dalje, da li imamo tim za LS?
Po meni bilo bi bolje ova sezona da bude u LE, i da kroz nju osvojimo dosta bodova i dogradimo tim za narednu sezonu gde cemo igrati LS.
Ovo sto sad imamo ne uliva poverenje za ozbiljne utakmice i ozbiljno takmicenje.
Ne bi voleo da sluzimo za gol razliku, vec igramo sa svakim ravnopravno.
(Nebojsa, 23. avgust 2022 11:41)
lakse je nadograditi tim sa parama od LS... razlika je ogromna...

ja kapiram da smo mi istraumirani posto smo dobijali najpaklenije moguce grupe... ali biti treci i tako preci u LE, nije nemoguce...

Milan

pre 1 godinu

Da klub ne može da nađe na tržištu pristojnog desnog beka, to je takva neodgovornot uprave... E sad,mislim da Stanković "kupuje mir" u svlačionici stavljajući Sanoga na klupu.Ta odluka može Zvezdu da košta Lige šampiona, već nam je donela dosta štete u Izraelu. Ako igra u sredini Sanogo, Kangva+Bukari, onda neko od trojice(Katai, Ivanić, Kanga) mora na klupu,nisam siguran da bi bilo ko od njih to sportski podneo.
(roten, 23. avgust 2022 10:56)

Da se nisi malo zapitao sta je to taj Kangva pruzio do sad? Indirektni krivac za 2 i 3 gol protiv Makabija, a kad smo imali posed lopte bezao od odgovornosti i sve palo na ledja Kange koji je cak stigao i prelep gol da postigne u svom stilu. Protiv Pyunika u gostima takodje se nije video. Dakle on je taj koji treba na klupu.

Urox

pre 1 godinu

Win-Win situacija za Zvezdu.

Ako prodje u LŠ ogroman novac, ali tesko nesto da moze da uradi.

Ako ne prodje Liga Evrope, manje para (ali dosta) e tu je vec konkurentna.

Tako da cu veceras uzivati, da se izgubi ne moze,moze se samo pobediti.
(Sale, 23. avgust 2022 10:42)

Koliko jadan komentar kao da ga je neko iz uprave pisao i trazi alibi za eventualni neuspeh. Zasto ne bi pregazili veceras protivnika, uzeli pare od LS i dokopali se treceg mesta u LS i nastavili u Ligu Evrope (grupnu fazu u LS realno ne mozemo proci).

Koliko jadan komentar ,zasto ne bi uzeli pare od LS,i odigrali svaku kao pre kojugodinu u gostima sa Milanom i prosli grupu i uzeli jos vise para 😁

gl

pre 1 godinu

Ne znam sta bi reko nesto se plasim, ali isto tako imam osecaj da ce bas dobro odigrati i proci dalje. Svakako LE nam je vise po meri nego LŠ, ali ne treba se ni LŠ plasiti.

A" duhovitog" naroda

pre 1 godinu

Tesko cemo sa ovim timom da osvojimo Ligu Sampiona, mislim da nam treba jos jedna godina uigravanja i jos jedno ili dva pojacanja, ali mislim da smo konkurentni za Ligu Evrope a taj pehar nemamo tako da, netrebamo biti pojlepni dobar je i pehar Lige Evrope.
(007, 23. avgust 2022 17:29) # Link komentara


Ček ŠTA?!?!?!?!?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!