Nedelja, 03.07.2022.

16:02

Poraz Zvezde u Rusiji – Zenit kaznio promašaje

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Zenita 2:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sočiju.

Izvor: RM

Poraz Zvezde u Rusiji – Zenit kaznio promašaje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Paja

pre 1 godinu

Licemeri ne spavaju. Nije vam problem sto Izrael tamani palestince i sto se takmici u svim sportovima kao da se nista ne desava tamo. Zbog toga ce da se i dese velike promene u svetu. Dosao je kraj i tome da je negativac samo onaj koga vi oznacite. Slava Rusiji

mi

pre 1 godinu

Stankovic bi da igra utakmicu sa igracem manje ? Ono drvo od Pavkova se pokrenuti ne moze, vise smeta nego sto pomaze ekipi,golovi protiv Liverpula ce ga drzati u Zvezdi do penzije. Zvezda bez pravog centarfora nema napad, na pripremama nikad manje golova nisu dali a igrali sa slabim Slovencima....ovo sa Zenitom je minut do dvanaest da se konacno nadje golgeter a ne da Mrkela i Terzic pune dzepove na jeftinim igracima koji i tako u vecini dolaze bez obestecenja.Ne pise nam se dobro u Evropi !

DrMr

pre 1 godinu

Vi sa komentarima o izbacivanju od UEFA, samo se setite ko je dolazio kad je Srbija bila pod snakcija braća Rusi i braća Grci
(BrčkoRS, 03. jul 2022 19:06)

Rusa se ne secam da su bili. Grci jesu, AEK je dosao, ali te 1999. kada smo bombardovani sportskih sankcija nije bilo, pa ni prepreka za njihov dolazak. Zvezda je prekrsila sankcije UEFA. Rusi meni braca nisu. Pricaj u svoje ime. Onaj ko maltretira druge meni brat nikada nece biti.

Ni veceg budzeta ni vise zakrpa

pre 1 godinu

E moj Stankovicu na sta ti pristajes. Gobeljic i Srnic ce nam doci glave u kvalifikacijama. I to ne prvi put…

кватродекаћинкве

pre 1 godinu

Значи Гробар сам и мрзим Цигане , али свака част што сте у Русији одиграли меч с руским тимом! Капа доле. Нема везе што је Гаспром спонзор ипак је требало у овом лудилу пристати на тај меч. Што ли се наши Глазура и екипа не одлуче на тако нешто

Zeleni Bil

pre 1 godinu

Stanković pokušava da igra ono što je Sava igrao sa Partizanom kada je imao Sadika, Asana i Sumu.Izgleda da je bio dobar sistem igre čim su oterali i Miloševića i Sadika i Sumu i Asana a Zvezda tek sada sa, u međuvremenu kupljenih zilion igrača, pokušava da kopira Savin sistem.

pedja

pre 1 godinu

Dobra igra,prvi poluvrijeme kao da sam gledao PL,sve prsti.Primili dva gola ,mogli smo i dati.Ne budalite kriv za gol Picini,kriv,Kanga,kriv Borjan,uvijek je neko zasluzan ,a neko kriv za gol.Pa jel gledate vi fudbal uopste,sta je uradio onaj Barios njihov namjestio zicer Mustafi,a covjek je garant skuplji od svakog naseg igraca.Gledate li PL,Primeru...,sansi mali milion od toga pola iz gresaka,bitno da igramo fudbal,a ne da brojimo ko je kriv za gol ,ko je ovo ko je ono,dajte vise oslobidte se toga,grijese svi .Sad vec vidim ovdje se neki utrkuju da pljuju Bukarija ,covjek je za nase mogucnosti top igrac,al vidim vec se stigmatizuje zato sto nije danas dao 3 gola Zenitu i namjestio jos 3.Nisu mi ljudi jasni.Samo fali bolja koncentracija u zavrsnici ili je ipak mozda do toga da nemamo pravog egzekutora,e za to ni sam nisam pametan,mozda nam ipak treba spic.Previse se promasuje ,opet Katai daje gol.Od svih koji su danas igrali ,cak je i Gobeljic zadovoljio ,osim Pavkova,covjek jednostavno nije vise za ni za kakav fudbal.I Ben se pljuje bez razloga,sta je danas lose ucinio Ben,covjek koji je srcem u nasem timu.Pa taj Ben.uvijek nacinje bunkerase u nasoj ligi i treba da.ostane bar zbog toga.35 utakmica imamo do novembra,zar neko misli da to mozes da izneses sa 15 igraca.Kazem po meni nam samo fali mozda dobar okretan spic koji ce 100 sansu da pretvori u gol samo to,bekovi i stoperi manje vise.Dobro bi Milun dosao ,al iako ne dodje nista strasno.Po meni imamo realno samo 3 igraca kojih se treba rijesiti Pavkov,Krsticic i Nikolic.

zemunskikej

pre 1 godinu

Zvezda je dobra ekipa sa dobrim igracima .Ima jednog Kataija koji je ekstra klasa i cudo da nije napravio jos bolju karijeru. Verovatno je kod njega nedstatak ambicije i Vojvodjanski mentalitet bio kocnica da postane svetska klasa sa milionskim transferima. Tu je i Ivanic slicna prica i to je to sto se tice Zvezde. Oni prave razliku ostali su dobri igraci .Zenit nije mnogo bolji .

321

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Zaboravio si da kažeš da otprilike toliko I tvoj partizan postize po utakmici od kada je dosao Stanojevic a nemaju ni jednu pobedu protiv zvezde...
(ZvezdasSrb, 3. jul 2022 21:26)


Covek prica o ovim pripremama i pripremnim utakmicama a ti nisi informisan da Stanojevic nije vise trener Partizana?

Red Z

pre 1 godinu

Zveda praktično ima dva tima al' propusti u igri su očigledni. Nije dovoljno imati jaku sredinu a jalov napad. Mnogo promašaja iz zicer pozicija i odbrana se često uspava te primamo jeftine golove. Na Dekiju je da to sredi dok ne bude kasno.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Zaboravio si da kažeš da otprilike toliko I tvoj partizan postize po utakmici od kada je dosao Stanojevic a nemaju ni jednu pobedu protiv zvezde...

Istok

pre 1 godinu

Moze li Dejan Filipovic da ispuni Dekiju bar jednu zelju kada vec lečenje nije uspelo i odredi Elvisa Simovica ili Lazara Lukica da sude na nekoj prijateljskoj?

Zoran

pre 1 godinu

Kao navijač Partizana smatram da je utakmica sa Zenitom pravi sportski potez za razliku od politickih odluka FIFE i UEFE koje nemaju veze sa sportom. Ne secam se da je neko zabranio zapadnim klubovima igranje kad su njihove zemlje napadale druge suverene zemlje sirom sveta ili mozda jeste a ja imam amneziju

Mareras

pre 1 godinu

Dobro je kada su "stručnjaci" zaključili da je Gajić skup i da nam ne treba. Interesantno bi bilo da znamo za koliko igraju Gobelja, Pićini, Pavkov... Štampa je spinovala priču sa Gajićem i vidite sa čim smo ostali kada treba da napadamo Evropu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Против редовног учесника групне фазе европских такмичења видјели смо гдје се тренутно налазимо а не налазимо се баш у доброј форми. Има ту још доста за поправку. Нападач и десни бек нам фале, па и штопер да игра са Драговићем.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Partizan ne moze da pobedi CZ 4 sezone, a osvoje 98 bodova u prvenstvu. Logicno…

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Treba nam 5 pripremnih mečeva odnosno još jedan ove težine.
Dobro smo stajali, odnosno visoko na presingu i imali smo i neke šanse koje su proizilazile iz njihovih grešaka u tim situacijama. Fali nam realizacija i nadam se da će Ohi da se oporavi i proradi od početka.
Jeste da su ovo mečevi bez imperativa ali mi u 3. kolu ne možemo da imamo jačeg protivnika od Zenita i treba da primenimo takav stil igre.
Pošto nas u prvom delu očekuje i Evropa i naša liga, treba nam dubina u timu i imamo je. Možda na nekim pozicijama I previše igrača ali svakako se moglo videti ko može da ostane.
Mustafa je zadovoljio i mislim da zbog toga što je danas počeo, da je time Stanković pokazao da računa na njega.
Ostavio bih i Lučića, čak i pre Motike. Nije prošao dobar deo priprema i možda je bolje da odigra negde ovu polu sezonu, da dobije minutažu. Isto tako i sa Stankovićem jer je na samoj sredini najveća gužva. Ne znam zašto ali Krstičića se ne oslobađamo a trebali bi. Kanga, Sanogo, Kangva, Nikolić, Srnić I Stanić. Više nego dovoljno.
Mnogo se Srnić bespotrebno napada i to po automatizmu. Trkački je sam vrh u timu, ako ne i najbolji. Odradi zadatak na svakoj poziciji na koju ga stavi. Ako su za 2 ili 3 igrača u sredini (zavisi od formacije) u konkurenciji svi pomenuti zdravi onda nije za prvu postavu ali povreda uvek ima, eto i sad na pripremama i on je uvek spreman da uskoči i nikad se ne buni. Vidim ga kao neku vrstu Parka, za njegovo vreme u Mančesteru.
Verujem da i od Gobeljića ima značajno manji platu, što je apsurd.
Mada i Gobeljić se pokazao kao bolji od Pićinija. On je za sad totalni promašaj! Ako se odjednom ne trgne imaćemo velikih problema. Najjači je Terzić bio kad je rekao da je Gajić otišao jer kao Stanković više računa na Pićinija. Toliko ga ego pojeo da nije hteo da kaže da je u pitanju jedino mnogo jača plata.

Faustino Asprilja

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da zvezda ima ozbiljan tim,imaju bukvalno dva tima dok se moj partizan raspada,ima mozda 2-3 krstena poluigraca.nemoj ni da se nadamo tituli.videlo se na danasnjoj utakmici da bez problema mogu da pariraju i jakim ekipama,partizan bi ovde izgubio bez suta na gol,sansu nebi stvorili,samo bi nesto zmrljavili oko svog sesnajsterca i vadili lopte iz mreze
(nesa80, 03. jul 2022 21:08)
Najjače da posle toliko ulaganja ne budu bolji od ubogog Partizana.

Nebojša

pre 1 godinu

Dobra utakmica, imalo jebi akcija i šansi sanobe strane, Zenit je samo bolje iskoristio svoje šanse... Dobra igra Zvezde, dosta šansi... Jedino je Pićini rupa po desnoj strani... Nema on mesta u Zvezdi... Generalno sam zadovoljan... Sve što nam treba je još jedan kvalitetan špic i desni bek... Na ostalim pozicijama smo pokriveni, biće sve ok.

Nebojša

pre 1 godinu

Vrlo dobra igra Zvezde... Stvorili smo dosta šansi, imali dosta šuteva, vršili presing na njibovoj polovini... Sve to je za pohvalu... Golovi će doći. Za kritiku je Pićini. Njemu definitivno nema mesta u Zvezdi. Moramo da dovedemo još jednog kvalitetnog špica i desnog beka umesto Pićina. Na ostalim pozicijama smo pokriveni. Biće ovo dobra priča ove sezone... Ja očekujem duplu krunu i ligu šampiona... Možemo onim kompleksašima da damo kup, to je za njih uspeh. Pozdrav svim zvezdašima.

zoran

pre 1 godinu

Zvezda ima fond igrača ali vise manje prosek je.
Zenit bolji lako stvarao sanse.
Zenit poseduje lep kvalitet a ogroman igrački fond.
Pićini utakmica za zaborav.
Bukari se video nije.
Kangva slab meč.
Ibrahim mnogo kretanja, menjanja pozicija ali slabo produktivno.
Gobeljić kao uvek čvrst, borben, uklizavao oće glavom gde neko neće nogom al slabo barata loptom ima 2 leve noge.

nesa80

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da zvezda ima ozbiljan tim,imaju bukvalno dva tima dok se moj partizan raspada,ima mozda 2-3 krstena poluigraca.nemoj ni da se nadamo tituli.videlo se na danasnjoj utakmici da bez problema mogu da pariraju i jakim ekipama,partizan bi ovde izgubio bez suta na gol,sansu nebi stvorili,samo bi nesto zmrljavili oko svog sesnajsterca i vadili lopte iz mreze

Fenomen

pre 1 godinu

Nije Pićini kriv...više je kriv onaj koji ga je doveo i onaj koji ga uporno forsira. To je prevara od igrača, ne zna se gde je beskorisniji, u odbrani ili napadu. To i slepac može da vidi, ali trener ne. Pored desnog beka, nedostaje nam i pravi špic...ostalo je korektno. Gobelja je izmislio fudbal za Pićinija.

Boro

pre 1 godinu

Koliko nasi skauti pojma nemaju to vise boli. Ovaj mustafa od bukarija je za tri klase bolji i sigurno jos jedan promasaj. Kangva i nije los a ovaj je novi van la para. Mustafa najbolji u prvom a igra mnogo brza nego sa kataijem i ivanicem. Mnogo fali centarfor i bekovi jer picini i pavkov nijesu za ozbiljan fudbal

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@ТАТКО - Ја не знам шта ви толико видите у Ераковићу? Ако га продамо и то за паре које се спомињу, од 10-12 милиона, онда велико браво за нашу управу. Бори се Ераковић и има добрих потеза ал ми је доста несигуран.

veliki strumf

pre 1 godinu

ПИЋИНИ НАПОЉЕЕЕЕЕЕЕ!!! Хиљаду пута гори играч од Гобељића! Каква рупетина и киксара! Станковић га не замени и преко њега примамо гол! Е мој Станковићу шта ли ти гледаш човече??? Лик је морао на полувремену већ да буде на путу за аеродром! Каква спороходна незналица!

beograd_92

pre 1 godinu

Odmah da kazem: Deki, ne kukaj nama i novinarima o losoj odbrani, nego se obrati skautingu kluba!!! Ne Marinu, jer je tek dosao, vec Mrkeli i Terzicu!

Bard Živa

pre 1 godinu

Ubi ih Zenit, stiče se utisak da se ni oznojili nisu, svaki napad samo da hoće mogu zvezdi dati gola lagano... Odbrana šuplja skroz...

rodjaksasela

pre 1 godinu

Da rezimiramo, Kangva odlican, Bukari nije jos uigran ali opasan, Mustafa prijatno iznenadio i na krilu nemamo problem, ko god da igra bicemo opasni tu. Vezni red lepo izgleda medjutim, ne mozemo da igramo bez Sanoga i to se vidi, dosta problema imamo kada protivnik napada. Odbrana ce nas sahraniti ove sezone, Pićini je poplašen sav, vidi se kvalitet ali džabe kad on i trči sa strahom, sav stegnut nekako, greši i ispada. Gobeljić bio solidan, ali svi znamo da je njegov problem to što često ume kardinalno da kiksne. E sad ovako bez Ohija koji je povredjen kasno je da napad nemamo. Pavkov je prespor za ovaj nivo fudbala, kretnje su mu amaterske i vuče ceo tim unazad. Trebaju nam ozbiljan štoper i napadač ako želimo na neki viši nivo. Da zamenimo Pičinija znam da ne možemo, on ako ne digne formu crno nam se piše koga god da kupimo.

Master Yoda

pre 1 godinu

Prvo ne stavljate Zvezdu i Partizan u istu recenicu, drugo vidi se da ce ovo biti dobro, mnogo bolja igra nego protiv Krke.
Ovi lazni zvezdasi sto imaju obraza da pljuju Stankovica posle svega.
Ima rezerve jos dosta i doci ce to na svoje.

veliki strumf

pre 1 godinu

И код првог и код другог гола две глупости Канге! Прво је напуцао Кангву, изгубио лопту, онда киксирао Пићини и гол. Код другог је очајно вратио лопту Ераковићу, овај лоше испуцао и то довело из лепе акције до другог гола. Наша одбрана је очајна, Драговић и Ераковић уопште нису добар пар, то се видело милион пута. Ми сваки меч примамо гол, тако је било током целе сезоне. Сада смо и у нападу катастрофални, Коперу нисмо дали гол, Домжалама једва један пред крај, вечерас за сада ништа упркос шансама. Са овом игром, слабом и спором одбраном и без шпица - не знам чему се надамо у Европи! У 4 меча скор 1-1-2. Више него лоше!

Kali the greek

pre 1 godinu

Mnogi zvezdasi hvalise zvezdu onomad


Ps.ja koliko vidim da ni veze nemamo
I da cu opet da kazem da je stankovic jedan veliki pacer

Ljubisa Livac

pre 1 godinu

Gol kroz uzi Piciniju. Boze kakva rupa od beka. Ljudi, nemamo krstene bekove, dajte se uozbiljiti, duvace nam promaja preko krila cele sezone.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

sta vise ovaj stankovic izvodi, generalna proba on kao kombinuje sastav, izvini trenercino...
(trsko, 3. jul 2022 19:04)

Prošle godine je to radio u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ove na generalnoj probi. Napreduje.

koshke

pre 1 godinu

imali smo odličnog desnog beka Gajica statisticki imao je najmanje kikseva.Ali nama ne valja nama bi jedino bio dobar Kafu iz najboljih dana.

IDJ Kids

pre 1 godinu

Ali da ne postoji nijedan desni i levi bek iz omladinske skole da se gurne u vatru?! Ej,pa pored ovakvih iskusnih Dragovica i brace crnaca, nemoguce da se ne bi uklopili. Pa samo da trce. Nisu sigurno losiji od Gobelje i Srne.

veliki strumf

pre 1 godinu

Пићини БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА! За 25 мин испао је већ 3-4 пута као из аутобуса. Из то је екстремно спор и као да се плаши да потрчи и опет да му не пукне мишић. Хитно наћи десног бека, за овог је Гобеља Кафу.

Ma dajte....

pre 1 godinu

Ala je rupa na levoj strani ,Gde je Picini u odbrani? I sad kao to Stankovic ne vidi? Mislim nema ga ni u odbrani ali ni u napadu.

Svilena buba

pre 1 godinu

Meni i dalje nije jasno, kako da vec posle 3 sezone ne mozemo da dovedemo normalne bekove???
Da i ove sezone gledam ovog Gobeljica koji je realno za srpsku ligu, klasican seoski igrac bez imalo inteligencije...
Dovedite omladince neka igraju deca, sklonite ove Gobeljice, tvrdim da su se 90% navijačima smucio..

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Mustafa odlican. Jeste da je promasio, ali se zato bori ko lav, ima osecaj za prostor, trci bas dosta. Picini dobar isto, Kanga standardno. Mnogo brze igramo kada Katai i Ivanic nisu u postavi. Ne kazem da ne treba da budu, vrhunski igraci ali cini mi se da igramo brze.

goblin

pre 1 godinu

Da vam objasnim za Gobeljića i Srnića. To vam je onaj tip igrača koji apsolutno ništa ne zna sa loptom, ali radi posao na terenu koji se ne vidi golim okom, mi neuki i nestručni to ne možemo da shvatimo.To samo vidi "stručni štab", i još ih hvale kao da su Mesi ili Ronaldo.

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 3. jul 2022 18:41)

Ne mogu da verujem čemu se vi partizani nadate. Stvarno ste jadni. Jadnii!!

IDJ Kids

pre 1 godinu

Dobri nam ovi Sumadinci po bokovima. :) Znaci umesto Gobelje,Roda, umesto Srne,Ivanic,umesto Mustafe Katai. Prvih 11 Sumadinci. Fali nam Golman,levi bek i dva stopera na poziciji crnca. Znaci odbrana,desno Bakajoko. Vezni red Sanogo,Kanga,Kangva,Krila Bukari,Mustafa,Napadaci Ohi i Ben. Sve Sumadinci.

Tatko

pre 1 godinu

Ibrahim me je oduševio. Kangva i Bukari odlični. Šteta što Erakovića žele da prodaju, momak će tek pokazati svoj potencijal. Fale nam bekovi, ostalo je baš baš dobro.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Piciniju se pod hitno zahvaliti kostace nas samo para, ako duze ostane ostacemo i bez para i evrope i zivaca.Decko je spor, mlitav, trapav bez zelje i snage.Imacemo problem po desnoj strani zbog njega upropastice i Bukarija. Mustafa mora da igra sazreo je. Gobelja odlican u poredjenju sa Rodicem i Picinijem sa priprema

Strahotni

pre 1 godinu

Pa nije to domaca liga pa da se svi sklanjaju Zvezdi. Razbice ih Zenit!
(Legolas, 03. jul 2022 18:26)

Potpuno besmislen komentar ako se uzme u obzir činjenica da Zvezda u Evropi poslednjig godina ima sasvim solidne rezultate. drugo, što nam se vi sklanjate u derbijima? Jel se sećaš kada je JSDP poslednji put dobio Zvezdu?

koshke

pre 1 godinu

smeta vam Gobeljic a on trenutno igra veoma dobro.Meni smeta Picini.Sto se tiče napada ima ga ponekad ali što se tiče odbrane teška rupetina nit brzine nit agresivnosti. Mustafa je otkrovenje,Lučić mora da ostane i da se gura što više u domaćem prvenstvu.

Xeroes

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 03. jul 2022 18:41)

Koji su ovo kompleksi .. ne znam ni jednog navijaca da zeli da igra neku takvu ili sličnu ligu...

Nebojša

pre 1 godinu

Vrlo dobra igra, igramo jak presing na njihovoj polovini, lepo kombinujemo, ulazimo u šanse... Sve je ok, jedina zamerka, nekoliko puta su previše lako probili po njihovoj levoj strani, Pićini je 3-4 puta ispadao iz igre...Kad se sve sabere, u prvom poluvremenu smo bili bolji za gol...

cirkus

pre 1 godinu

Zenit ce ih isprasiti jedno 3:0!
(Grobar, 03. jul 2022 18:25)

cim izadje zvezdina vest eto njega, mukica ne radi nista drugo nego samo patrolira da ostavi prvi komentar

Dzoni

pre 1 godinu

Pa nije to domaca liga pa da se svi sklanjaju Zvezdi. Razbice ih Zenit!
(Legolas, 03. jul 2022 18:26)

a zvezdin koeficijent u evropi 46.000, te price vase ne piju vodu :)) patite

Nema sta

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 03. jul 2022 18:41)

teski su kompleksi...

Svilena buba

pre 1 godinu

Meni i dalje nije jasno, kako da vec posle 3 sezone ne mozemo da dovedemo normalne bekove???
Da i ove sezone gledam ovog Gobeljica koji je realno za srpsku ligu, klasican seoski igrac bez imalo inteligencije...
Dovedite omladince neka igraju deca, sklonite ove Gobeljice, tvrdim da su se 90% navijačima smucio..

Dzoni

pre 1 godinu

Pa nije to domaca liga pa da se svi sklanjaju Zvezdi. Razbice ih Zenit!
(Legolas, 03. jul 2022 18:26)

a zvezdin koeficijent u evropi 46.000, te price vase ne piju vodu :)) patite

Nema sta

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 03. jul 2022 18:41)

teski su kompleksi...

Zoran

pre 1 godinu

Kao navijač Partizana smatram da je utakmica sa Zenitom pravi sportski potez za razliku od politickih odluka FIFE i UEFE koje nemaju veze sa sportom. Ne secam se da je neko zabranio zapadnim klubovima igranje kad su njihove zemlje napadale druge suverene zemlje sirom sveta ili mozda jeste a ja imam amneziju

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 3. jul 2022 18:41)

Ne mogu da verujem čemu se vi partizani nadate. Stvarno ste jadni. Jadnii!!

Xeroes

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 03. jul 2022 18:41)

Koji su ovo kompleksi .. ne znam ni jednog navijaca da zeli da igra neku takvu ili sličnu ligu...

IDJ Kids

pre 1 godinu

Ali da ne postoji nijedan desni i levi bek iz omladinske skole da se gurne u vatru?! Ej,pa pored ovakvih iskusnih Dragovica i brace crnaca, nemoguce da se ne bi uklopili. Pa samo da trce. Nisu sigurno losiji od Gobelje i Srne.

beograd_92

pre 1 godinu

Odmah da kazem: Deki, ne kukaj nama i novinarima o losoj odbrani, nego se obrati skautingu kluba!!! Ne Marinu, jer je tek dosao, vec Mrkeli i Terzicu!

rodjaksasela

pre 1 godinu

Da rezimiramo, Kangva odlican, Bukari nije jos uigran ali opasan, Mustafa prijatno iznenadio i na krilu nemamo problem, ko god da igra bicemo opasni tu. Vezni red lepo izgleda medjutim, ne mozemo da igramo bez Sanoga i to se vidi, dosta problema imamo kada protivnik napada. Odbrana ce nas sahraniti ove sezone, Pićini je poplašen sav, vidi se kvalitet ali džabe kad on i trči sa strahom, sav stegnut nekako, greši i ispada. Gobeljić bio solidan, ali svi znamo da je njegov problem to što često ume kardinalno da kiksne. E sad ovako bez Ohija koji je povredjen kasno je da napad nemamo. Pavkov je prespor za ovaj nivo fudbala, kretnje su mu amaterske i vuče ceo tim unazad. Trebaju nam ozbiljan štoper i napadač ako želimo na neki viši nivo. Da zamenimo Pičinija znam da ne možemo, on ako ne digne formu crno nam se piše koga god da kupimo.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Partizan ne moze da pobedi CZ 4 sezone, a osvoje 98 bodova u prvenstvu. Logicno…

Strahotni

pre 1 godinu

Pa nije to domaca liga pa da se svi sklanjaju Zvezdi. Razbice ih Zenit!
(Legolas, 03. jul 2022 18:26)

Potpuno besmislen komentar ako se uzme u obzir činjenica da Zvezda u Evropi poslednjig godina ima sasvim solidne rezultate. drugo, što nam se vi sklanjate u derbijima? Jel se sećaš kada je JSDP poslednji put dobio Zvezdu?

veliki strumf

pre 1 godinu

ПИЋИНИ НАПОЉЕЕЕЕЕЕЕ!!! Хиљаду пута гори играч од Гобељића! Каква рупетина и киксара! Станковић га не замени и преко њега примамо гол! Е мој Станковићу шта ли ти гледаш човече??? Лик је морао на полувремену већ да буде на путу за аеродром! Каква спороходна незналица!

Master Yoda

pre 1 godinu

Prvo ne stavljate Zvezdu i Partizan u istu recenicu, drugo vidi se da ce ovo biti dobro, mnogo bolja igra nego protiv Krke.
Ovi lazni zvezdasi sto imaju obraza da pljuju Stankovica posle svega.
Ima rezerve jos dosta i doci ce to na svoje.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Против редовног учесника групне фазе европских такмичења видјели смо гдје се тренутно налазимо а не налазимо се баш у доброј форми. Има ту још доста за поправку. Нападач и десни бек нам фале, па и штопер да игра са Драговићем.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Zaboravio si da kažeš da otprilike toliko I tvoj partizan postize po utakmici od kada je dosao Stanojevic a nemaju ni jednu pobedu protiv zvezde...

Ljubisa Livac

pre 1 godinu

Gol kroz uzi Piciniju. Boze kakva rupa od beka. Ljudi, nemamo krstene bekove, dajte se uozbiljiti, duvace nam promaja preko krila cele sezone.

Fenomen

pre 1 godinu

Nije Pićini kriv...više je kriv onaj koji ga je doveo i onaj koji ga uporno forsira. To je prevara od igrača, ne zna se gde je beskorisniji, u odbrani ili napadu. To i slepac može da vidi, ali trener ne. Pored desnog beka, nedostaje nam i pravi špic...ostalo je korektno. Gobelja je izmislio fudbal za Pićinija.

cirkus

pre 1 godinu

Zenit ce ih isprasiti jedno 3:0!
(Grobar, 03. jul 2022 18:25)

cim izadje zvezdina vest eto njega, mukica ne radi nista drugo nego samo patrolira da ostavi prvi komentar

nesa80

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da zvezda ima ozbiljan tim,imaju bukvalno dva tima dok se moj partizan raspada,ima mozda 2-3 krstena poluigraca.nemoj ni da se nadamo tituli.videlo se na danasnjoj utakmici da bez problema mogu da pariraju i jakim ekipama,partizan bi ovde izgubio bez suta na gol,sansu nebi stvorili,samo bi nesto zmrljavili oko svog sesnajsterca i vadili lopte iz mreze

Nebojša

pre 1 godinu

Vrlo dobra igra Zvezde... Stvorili smo dosta šansi, imali dosta šuteva, vršili presing na njibovoj polovini... Sve to je za pohvalu... Golovi će doći. Za kritiku je Pićini. Njemu definitivno nema mesta u Zvezdi. Moramo da dovedemo još jednog kvalitetnog špica i desnog beka umesto Pićina. Na ostalim pozicijama smo pokriveni. Biće ovo dobra priča ove sezone... Ja očekujem duplu krunu i ligu šampiona... Možemo onim kompleksašima da damo kup, to je za njih uspeh. Pozdrav svim zvezdašima.

Nebojša

pre 1 godinu

Dobra utakmica, imalo jebi akcija i šansi sanobe strane, Zenit je samo bolje iskoristio svoje šanse... Dobra igra Zvezde, dosta šansi... Jedino je Pićini rupa po desnoj strani... Nema on mesta u Zvezdi... Generalno sam zadovoljan... Sve što nam treba je još jedan kvalitetan špic i desni bek... Na ostalim pozicijama smo pokriveni, biće sve ok.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

sta vise ovaj stankovic izvodi, generalna proba on kao kombinuje sastav, izvini trenercino...
(trsko, 3. jul 2022 19:04)

Prošle godine je to radio u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ove na generalnoj probi. Napreduje.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@ТАТКО - Ја не знам шта ви толико видите у Ераковићу? Ако га продамо и то за паре које се спомињу, од 10-12 милиона, онда велико браво за нашу управу. Бори се Ераковић и има добрих потеза ал ми је доста несигуран.

zoran

pre 1 godinu

Zvezda ima fond igrača ali vise manje prosek je.
Zenit bolji lako stvarao sanse.
Zenit poseduje lep kvalitet a ogroman igrački fond.
Pićini utakmica za zaborav.
Bukari se video nije.
Kangva slab meč.
Ibrahim mnogo kretanja, menjanja pozicija ali slabo produktivno.
Gobeljić kao uvek čvrst, borben, uklizavao oće glavom gde neko neće nogom al slabo barata loptom ima 2 leve noge.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Mustafa odlican. Jeste da je promasio, ali se zato bori ko lav, ima osecaj za prostor, trci bas dosta. Picini dobar isto, Kanga standardno. Mnogo brze igramo kada Katai i Ivanic nisu u postavi. Ne kazem da ne treba da budu, vrhunski igraci ali cini mi se da igramo brze.

zemunskikej

pre 1 godinu

Zvezda je dobra ekipa sa dobrim igracima .Ima jednog Kataija koji je ekstra klasa i cudo da nije napravio jos bolju karijeru. Verovatno je kod njega nedstatak ambicije i Vojvodjanski mentalitet bio kocnica da postane svetska klasa sa milionskim transferima. Tu je i Ivanic slicna prica i to je to sto se tice Zvezde. Oni prave razliku ostali su dobri igraci .Zenit nije mnogo bolji .

Boro

pre 1 godinu

Koliko nasi skauti pojma nemaju to vise boli. Ovaj mustafa od bukarija je za tri klase bolji i sigurno jos jedan promasaj. Kangva i nije los a ovaj je novi van la para. Mustafa najbolji u prvom a igra mnogo brza nego sa kataijem i ivanicem. Mnogo fali centarfor i bekovi jer picini i pavkov nijesu za ozbiljan fudbal

Red Z

pre 1 godinu

Zveda praktično ima dva tima al' propusti u igri su očigledni. Nije dovoljno imati jaku sredinu a jalov napad. Mnogo promašaja iz zicer pozicija i odbrana se često uspava te primamo jeftine golove. Na Dekiju je da to sredi dok ne bude kasno.

Tatko

pre 1 godinu

Ibrahim me je oduševio. Kangva i Bukari odlični. Šteta što Erakovića žele da prodaju, momak će tek pokazati svoj potencijal. Fale nam bekovi, ostalo je baš baš dobro.

Mareras

pre 1 godinu

Dobro je kada su "stručnjaci" zaključili da je Gajić skup i da nam ne treba. Interesantno bi bilo da znamo za koliko igraju Gobelja, Pićini, Pavkov... Štampa je spinovala priču sa Gajićem i vidite sa čim smo ostali kada treba da napadamo Evropu.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Treba nam 5 pripremnih mečeva odnosno još jedan ove težine.
Dobro smo stajali, odnosno visoko na presingu i imali smo i neke šanse koje su proizilazile iz njihovih grešaka u tim situacijama. Fali nam realizacija i nadam se da će Ohi da se oporavi i proradi od početka.
Jeste da su ovo mečevi bez imperativa ali mi u 3. kolu ne možemo da imamo jačeg protivnika od Zenita i treba da primenimo takav stil igre.
Pošto nas u prvom delu očekuje i Evropa i naša liga, treba nam dubina u timu i imamo je. Možda na nekim pozicijama I previše igrača ali svakako se moglo videti ko može da ostane.
Mustafa je zadovoljio i mislim da zbog toga što je danas počeo, da je time Stanković pokazao da računa na njega.
Ostavio bih i Lučića, čak i pre Motike. Nije prošao dobar deo priprema i možda je bolje da odigra negde ovu polu sezonu, da dobije minutažu. Isto tako i sa Stankovićem jer je na samoj sredini najveća gužva. Ne znam zašto ali Krstičića se ne oslobađamo a trebali bi. Kanga, Sanogo, Kangva, Nikolić, Srnić I Stanić. Više nego dovoljno.
Mnogo se Srnić bespotrebno napada i to po automatizmu. Trkački je sam vrh u timu, ako ne i najbolji. Odradi zadatak na svakoj poziciji na koju ga stavi. Ako su za 2 ili 3 igrača u sredini (zavisi od formacije) u konkurenciji svi pomenuti zdravi onda nije za prvu postavu ali povreda uvek ima, eto i sad na pripremama i on je uvek spreman da uskoči i nikad se ne buni. Vidim ga kao neku vrstu Parka, za njegovo vreme u Mančesteru.
Verujem da i od Gobeljića ima značajno manji platu, što je apsurd.
Mada i Gobeljić se pokazao kao bolji od Pićinija. On je za sad totalni promašaj! Ako se odjednom ne trgne imaćemo velikih problema. Najjači je Terzić bio kad je rekao da je Gajić otišao jer kao Stanković više računa na Pićinija. Toliko ga ego pojeo da nije hteo da kaže da je u pitanju jedino mnogo jača plata.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Piciniju se pod hitno zahvaliti kostace nas samo para, ako duze ostane ostacemo i bez para i evrope i zivaca.Decko je spor, mlitav, trapav bez zelje i snage.Imacemo problem po desnoj strani zbog njega upropastice i Bukarija. Mustafa mora da igra sazreo je. Gobelja odlican u poredjenju sa Rodicem i Picinijem sa priprema

koshke

pre 1 godinu

smeta vam Gobeljic a on trenutno igra veoma dobro.Meni smeta Picini.Sto se tiče napada ima ga ponekad ali što se tiče odbrane teška rupetina nit brzine nit agresivnosti. Mustafa je otkrovenje,Lučić mora da ostane i da se gura što više u domaćem prvenstvu.

goblin

pre 1 godinu

Da vam objasnim za Gobeljića i Srnića. To vam je onaj tip igrača koji apsolutno ništa ne zna sa loptom, ali radi posao na terenu koji se ne vidi golim okom, mi neuki i nestručni to ne možemo da shvatimo.To samo vidi "stručni štab", i još ih hvale kao da su Mesi ili Ronaldo.

Faustino Asprilja

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da zvezda ima ozbiljan tim,imaju bukvalno dva tima dok se moj partizan raspada,ima mozda 2-3 krstena poluigraca.nemoj ni da se nadamo tituli.videlo se na danasnjoj utakmici da bez problema mogu da pariraju i jakim ekipama,partizan bi ovde izgubio bez suta na gol,sansu nebi stvorili,samo bi nesto zmrljavili oko svog sesnajsterca i vadili lopte iz mreze
(nesa80, 03. jul 2022 21:08)
Najjače da posle toliko ulaganja ne budu bolji od ubogog Partizana.

veliki strumf

pre 1 godinu

И код првог и код другог гола две глупости Канге! Прво је напуцао Кангву, изгубио лопту, онда киксирао Пићини и гол. Код другог је очајно вратио лопту Ераковићу, овај лоше испуцао и то довело из лепе акције до другог гола. Наша одбрана је очајна, Драговић и Ераковић уопште нису добар пар, то се видело милион пута. Ми сваки меч примамо гол, тако је било током целе сезоне. Сада смо и у нападу катастрофални, Коперу нисмо дали гол, Домжалама једва један пред крај, вечерас за сада ништа упркос шансама. Са овом игром, слабом и спором одбраном и без шпица - не знам чему се надамо у Европи! У 4 меча скор 1-1-2. Више него лоше!

DrMr

pre 1 godinu

Vi sa komentarima o izbacivanju od UEFA, samo se setite ko je dolazio kad je Srbija bila pod snakcija braća Rusi i braća Grci
(BrčkoRS, 03. jul 2022 19:06)

Rusa se ne secam da su bili. Grci jesu, AEK je dosao, ali te 1999. kada smo bombardovani sportskih sankcija nije bilo, pa ni prepreka za njihov dolazak. Zvezda je prekrsila sankcije UEFA. Rusi meni braca nisu. Pricaj u svoje ime. Onaj ko maltretira druge meni brat nikada nece biti.

veliki strumf

pre 1 godinu

Пићини БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА! За 25 мин испао је већ 3-4 пута као из аутобуса. Из то је екстремно спор и као да се плаши да потрчи и опет да му не пукне мишић. Хитно наћи десног бека, за овог је Гобеља Кафу.

koshke

pre 1 godinu

imali smo odličnog desnog beka Gajica statisticki imao je najmanje kikseva.Ali nama ne valja nama bi jedino bio dobar Kafu iz najboljih dana.

Nebojša

pre 1 godinu

Vrlo dobra igra, igramo jak presing na njihovoj polovini, lepo kombinujemo, ulazimo u šanse... Sve je ok, jedina zamerka, nekoliko puta su previše lako probili po njihovoj levoj strani, Pićini je 3-4 puta ispadao iz igre...Kad se sve sabere, u prvom poluvremenu smo bili bolji za gol...

pedja

pre 1 godinu

Dobra igra,prvi poluvrijeme kao da sam gledao PL,sve prsti.Primili dva gola ,mogli smo i dati.Ne budalite kriv za gol Picini,kriv,Kanga,kriv Borjan,uvijek je neko zasluzan ,a neko kriv za gol.Pa jel gledate vi fudbal uopste,sta je uradio onaj Barios njihov namjestio zicer Mustafi,a covjek je garant skuplji od svakog naseg igraca.Gledate li PL,Primeru...,sansi mali milion od toga pola iz gresaka,bitno da igramo fudbal,a ne da brojimo ko je kriv za gol ,ko je ovo ko je ono,dajte vise oslobidte se toga,grijese svi .Sad vec vidim ovdje se neki utrkuju da pljuju Bukarija ,covjek je za nase mogucnosti top igrac,al vidim vec se stigmatizuje zato sto nije danas dao 3 gola Zenitu i namjestio jos 3.Nisu mi ljudi jasni.Samo fali bolja koncentracija u zavrsnici ili je ipak mozda do toga da nemamo pravog egzekutora,e za to ni sam nisam pametan,mozda nam ipak treba spic.Previse se promasuje ,opet Katai daje gol.Od svih koji su danas igrali ,cak je i Gobeljic zadovoljio ,osim Pavkova,covjek jednostavno nije vise za ni za kakav fudbal.I Ben se pljuje bez razloga,sta je danas lose ucinio Ben,covjek koji je srcem u nasem timu.Pa taj Ben.uvijek nacinje bunkerase u nasoj ligi i treba da.ostane bar zbog toga.35 utakmica imamo do novembra,zar neko misli da to mozes da izneses sa 15 igraca.Kazem po meni nam samo fali mozda dobar okretan spic koji ce 100 sansu da pretvori u gol samo to,bekovi i stoperi manje vise.Dobro bi Milun dosao ,al iako ne dodje nista strasno.Po meni imamo realno samo 3 igraca kojih se treba rijesiti Pavkov,Krsticic i Nikolic.

Ni veceg budzeta ni vise zakrpa

pre 1 godinu

E moj Stankovicu na sta ti pristajes. Gobeljic i Srnic ce nam doci glave u kvalifikacijama. I to ne prvi put…

Bard Živa

pre 1 godinu

Ubi ih Zenit, stiče se utisak da se ni oznojili nisu, svaki napad samo da hoće mogu zvezdi dati gola lagano... Odbrana šuplja skroz...

Kali the greek

pre 1 godinu

Mnogi zvezdasi hvalise zvezdu onomad


Ps.ja koliko vidim da ni veze nemamo
I da cu opet da kazem da je stankovic jedan veliki pacer

кватродекаћинкве

pre 1 godinu

Значи Гробар сам и мрзим Цигане , али свака част што сте у Русији одиграли меч с руским тимом! Капа доле. Нема везе што је Гаспром спонзор ипак је требало у овом лудилу пристати на тај меч. Што ли се наши Глазура и екипа не одлуче на тако нешто

321

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Zaboravio si da kažeš da otprilike toliko I tvoj partizan postize po utakmici od kada je dosao Stanojevic a nemaju ni jednu pobedu protiv zvezde...
(ZvezdasSrb, 3. jul 2022 21:26)


Covek prica o ovim pripremama i pripremnim utakmicama a ti nisi informisan da Stanojevic nije vise trener Partizana?

Ma dajte....

pre 1 godinu

Ala je rupa na levoj strani ,Gde je Picini u odbrani? I sad kao to Stankovic ne vidi? Mislim nema ga ni u odbrani ali ni u napadu.

Istok

pre 1 godinu

Moze li Dejan Filipovic da ispuni Dekiju bar jednu zelju kada vec lečenje nije uspelo i odredi Elvisa Simovica ili Lazara Lukica da sude na nekoj prijateljskoj?

Zeleni Bil

pre 1 godinu

Stanković pokušava da igra ono što je Sava igrao sa Partizanom kada je imao Sadika, Asana i Sumu.Izgleda da je bio dobar sistem igre čim su oterali i Miloševića i Sadika i Sumu i Asana a Zvezda tek sada sa, u međuvremenu kupljenih zilion igrača, pokušava da kopira Savin sistem.

IDJ Kids

pre 1 godinu

Dobri nam ovi Sumadinci po bokovima. :) Znaci umesto Gobelje,Roda, umesto Srne,Ivanic,umesto Mustafe Katai. Prvih 11 Sumadinci. Fali nam Golman,levi bek i dva stopera na poziciji crnca. Znaci odbrana,desno Bakajoko. Vezni red Sanogo,Kanga,Kangva,Krila Bukari,Mustafa,Napadaci Ohi i Ben. Sve Sumadinci.

Paja

pre 1 godinu

Licemeri ne spavaju. Nije vam problem sto Izrael tamani palestince i sto se takmici u svim sportovima kao da se nista ne desava tamo. Zbog toga ce da se i dese velike promene u svetu. Dosao je kraj i tome da je negativac samo onaj koga vi oznacite. Slava Rusiji

mi

pre 1 godinu

Stankovic bi da igra utakmicu sa igracem manje ? Ono drvo od Pavkova se pokrenuti ne moze, vise smeta nego sto pomaze ekipi,golovi protiv Liverpula ce ga drzati u Zvezdi do penzije. Zvezda bez pravog centarfora nema napad, na pripremama nikad manje golova nisu dali a igrali sa slabim Slovencima....ovo sa Zenitom je minut do dvanaest da se konacno nadje golgeter a ne da Mrkela i Terzic pune dzepove na jeftinim igracima koji i tako u vecini dolaze bez obestecenja.Ne pise nam se dobro u Evropi !

Bard Živa

pre 1 godinu

Ubi ih Zenit, stiče se utisak da se ni oznojili nisu, svaki napad samo da hoće mogu zvezdi dati gola lagano... Odbrana šuplja skroz...

Kali the greek

pre 1 godinu

Mnogi zvezdasi hvalise zvezdu onomad


Ps.ja koliko vidim da ni veze nemamo
I da cu opet da kazem da je stankovic jedan veliki pacer

Istok

pre 1 godinu

Moze li Dejan Filipovic da ispuni Dekiju bar jednu zelju kada vec lečenje nije uspelo i odredi Elvisa Simovica ili Lazara Lukica da sude na nekoj prijateljskoj?

321

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Zaboravio si da kažeš da otprilike toliko I tvoj partizan postize po utakmici od kada je dosao Stanojevic a nemaju ni jednu pobedu protiv zvezde...
(ZvezdasSrb, 3. jul 2022 21:26)


Covek prica o ovim pripremama i pripremnim utakmicama a ti nisi informisan da Stanojevic nije vise trener Partizana?

Zoran

pre 1 godinu

Kao navijač Partizana smatram da je utakmica sa Zenitom pravi sportski potez za razliku od politickih odluka FIFE i UEFE koje nemaju veze sa sportom. Ne secam se da je neko zabranio zapadnim klubovima igranje kad su njihove zemlje napadale druge suverene zemlje sirom sveta ili mozda jeste a ja imam amneziju

Zeleni Bil

pre 1 godinu

Stanković pokušava da igra ono što je Sava igrao sa Partizanom kada je imao Sadika, Asana i Sumu.Izgleda da je bio dobar sistem igre čim su oterali i Miloševića i Sadika i Sumu i Asana a Zvezda tek sada sa, u međuvremenu kupljenih zilion igrača, pokušava da kopira Savin sistem.

IDJ Kids

pre 1 godinu

Dobri nam ovi Sumadinci po bokovima. :) Znaci umesto Gobelje,Roda, umesto Srne,Ivanic,umesto Mustafe Katai. Prvih 11 Sumadinci. Fali nam Golman,levi bek i dva stopera na poziciji crnca. Znaci odbrana,desno Bakajoko. Vezni red Sanogo,Kanga,Kangva,Krila Bukari,Mustafa,Napadaci Ohi i Ben. Sve Sumadinci.

Dzoni

pre 1 godinu

Pa nije to domaca liga pa da se svi sklanjaju Zvezdi. Razbice ih Zenit!
(Legolas, 03. jul 2022 18:26)

a zvezdin koeficijent u evropi 46.000, te price vase ne piju vodu :)) patite

Nema sta

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 03. jul 2022 18:41)

teski su kompleksi...

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 3. jul 2022 18:41)

Ne mogu da verujem čemu se vi partizani nadate. Stvarno ste jadni. Jadnii!!

кватродекаћинкве

pre 1 godinu

Значи Гробар сам и мрзим Цигане , али свака част што сте у Русији одиграли меч с руским тимом! Капа доле. Нема везе што је Гаспром спонзор ипак је требало у овом лудилу пристати на тај меч. Што ли се наши Глазура и екипа не одлуче на тако нешто

zoran

pre 1 godinu

Zvezda ima fond igrača ali vise manje prosek je.
Zenit bolji lako stvarao sanse.
Zenit poseduje lep kvalitet a ogroman igrački fond.
Pićini utakmica za zaborav.
Bukari se video nije.
Kangva slab meč.
Ibrahim mnogo kretanja, menjanja pozicija ali slabo produktivno.
Gobeljić kao uvek čvrst, borben, uklizavao oće glavom gde neko neće nogom al slabo barata loptom ima 2 leve noge.

DrMr

pre 1 godinu

Vi sa komentarima o izbacivanju od UEFA, samo se setite ko je dolazio kad je Srbija bila pod snakcija braća Rusi i braća Grci
(BrčkoRS, 03. jul 2022 19:06)

Rusa se ne secam da su bili. Grci jesu, AEK je dosao, ali te 1999. kada smo bombardovani sportskih sankcija nije bilo, pa ni prepreka za njihov dolazak. Zvezda je prekrsila sankcije UEFA. Rusi meni braca nisu. Pricaj u svoje ime. Onaj ko maltretira druge meni brat nikada nece biti.

veliki strumf

pre 1 godinu

И код првог и код другог гола две глупости Канге! Прво је напуцао Кангву, изгубио лопту, онда киксирао Пићини и гол. Код другог је очајно вратио лопту Ераковићу, овај лоше испуцао и то довело из лепе акције до другог гола. Наша одбрана је очајна, Драговић и Ераковић уопште нису добар пар, то се видело милион пута. Ми сваки меч примамо гол, тако је било током целе сезоне. Сада смо и у нападу катастрофални, Коперу нисмо дали гол, Домжалама једва један пред крај, вечерас за сада ништа упркос шансама. Са овом игром, слабом и спором одбраном и без шпица - не знам чему се надамо у Европи! У 4 меча скор 1-1-2. Више него лоше!

veliki strumf

pre 1 godinu

Пићини БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА! За 25 мин испао је већ 3-4 пута као из аутобуса. Из то је екстремно спор и као да се плаши да потрчи и опет да му не пукне мишић. Хитно наћи десног бека, за овог је Гобеља Кафу.

Master Yoda

pre 1 godinu

Prvo ne stavljate Zvezdu i Partizan u istu recenicu, drugo vidi se da ce ovo biti dobro, mnogo bolja igra nego protiv Krke.
Ovi lazni zvezdasi sto imaju obraza da pljuju Stankovica posle svega.
Ima rezerve jos dosta i doci ce to na svoje.

Faustino Asprilja

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da zvezda ima ozbiljan tim,imaju bukvalno dva tima dok se moj partizan raspada,ima mozda 2-3 krstena poluigraca.nemoj ni da se nadamo tituli.videlo se na danasnjoj utakmici da bez problema mogu da pariraju i jakim ekipama,partizan bi ovde izgubio bez suta na gol,sansu nebi stvorili,samo bi nesto zmrljavili oko svog sesnajsterca i vadili lopte iz mreze
(nesa80, 03. jul 2022 21:08)
Najjače da posle toliko ulaganja ne budu bolji od ubogog Partizana.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Против редовног учесника групне фазе европских такмичења видјели смо гдје се тренутно налазимо а не налазимо се баш у доброј форми. Има ту још доста за поправку. Нападач и десни бек нам фале, па и штопер да игра са Драговићем.

Xeroes

pre 1 godinu

Generalna proba pred izbacivanje iz UEFA takmicenja, konacna zelja svih delija, pravoslavno/azijska liga
(war child, 03. jul 2022 18:41)

Koji su ovo kompleksi .. ne znam ni jednog navijaca da zeli da igra neku takvu ili sličnu ligu...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@ТАТКО - Ја не знам шта ви толико видите у Ераковићу? Ако га продамо и то за паре које се спомињу, од 10-12 милиона, онда велико браво за нашу управу. Бори се Ераковић и има добрих потеза ал ми је доста несигуран.

veliki strumf

pre 1 godinu

ПИЋИНИ НАПОЉЕЕЕЕЕЕЕ!!! Хиљаду пута гори играч од Гобељића! Каква рупетина и киксара! Станковић га не замени и преко њега примамо гол! Е мој Станковићу шта ли ти гледаш човече??? Лик је морао на полувремену већ да буде на путу за аеродром! Каква спороходна незналица!

nesa80

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da zvezda ima ozbiljan tim,imaju bukvalno dva tima dok se moj partizan raspada,ima mozda 2-3 krstena poluigraca.nemoj ni da se nadamo tituli.videlo se na danasnjoj utakmici da bez problema mogu da pariraju i jakim ekipama,partizan bi ovde izgubio bez suta na gol,sansu nebi stvorili,samo bi nesto zmrljavili oko svog sesnajsterca i vadili lopte iz mreze

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

sta vise ovaj stankovic izvodi, generalna proba on kao kombinuje sastav, izvini trenercino...
(trsko, 3. jul 2022 19:04)

Prošle godine je to radio u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ove na generalnoj probi. Napreduje.

Boro

pre 1 godinu

Koliko nasi skauti pojma nemaju to vise boli. Ovaj mustafa od bukarija je za tri klase bolji i sigurno jos jedan promasaj. Kangva i nije los a ovaj je novi van la para. Mustafa najbolji u prvom a igra mnogo brza nego sa kataijem i ivanicem. Mnogo fali centarfor i bekovi jer picini i pavkov nijesu za ozbiljan fudbal

Straight Outta München

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Partizan ne moze da pobedi CZ 4 sezone, a osvoje 98 bodova u prvenstvu. Logicno…

Strahotni

pre 1 godinu

Pa nije to domaca liga pa da se svi sklanjaju Zvezdi. Razbice ih Zenit!
(Legolas, 03. jul 2022 18:26)

Potpuno besmislen komentar ako se uzme u obzir činjenica da Zvezda u Evropi poslednjig godina ima sasvim solidne rezultate. drugo, što nam se vi sklanjate u derbijima? Jel se sećaš kada je JSDP poslednji put dobio Zvezdu?

goblin

pre 1 godinu

Da vam objasnim za Gobeljića i Srnića. To vam je onaj tip igrača koji apsolutno ništa ne zna sa loptom, ali radi posao na terenu koji se ne vidi golim okom, mi neuki i nestručni to ne možemo da shvatimo.To samo vidi "stručni štab", i još ih hvale kao da su Mesi ili Ronaldo.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Zvezda na pripremama dala 4,5 golova za toliko meceva…a sad gledaj te masineriju od subote svaka utakmica 3-5 golova…
(pfcc, 03. jul 2022 21:10)

Zaboravio si da kažeš da otprilike toliko I tvoj partizan postize po utakmici od kada je dosao Stanojevic a nemaju ni jednu pobedu protiv zvezde...

koshke

pre 1 godinu

imali smo odličnog desnog beka Gajica statisticki imao je najmanje kikseva.Ali nama ne valja nama bi jedino bio dobar Kafu iz najboljih dana.

zemunskikej

pre 1 godinu

Zvezda je dobra ekipa sa dobrim igracima .Ima jednog Kataija koji je ekstra klasa i cudo da nije napravio jos bolju karijeru. Verovatno je kod njega nedstatak ambicije i Vojvodjanski mentalitet bio kocnica da postane svetska klasa sa milionskim transferima. Tu je i Ivanic slicna prica i to je to sto se tice Zvezde. Oni prave razliku ostali su dobri igraci .Zenit nije mnogo bolji .

rodjaksasela

pre 1 godinu

Da rezimiramo, Kangva odlican, Bukari nije jos uigran ali opasan, Mustafa prijatno iznenadio i na krilu nemamo problem, ko god da igra bicemo opasni tu. Vezni red lepo izgleda medjutim, ne mozemo da igramo bez Sanoga i to se vidi, dosta problema imamo kada protivnik napada. Odbrana ce nas sahraniti ove sezone, Pićini je poplašen sav, vidi se kvalitet ali džabe kad on i trči sa strahom, sav stegnut nekako, greši i ispada. Gobeljić bio solidan, ali svi znamo da je njegov problem to što često ume kardinalno da kiksne. E sad ovako bez Ohija koji je povredjen kasno je da napad nemamo. Pavkov je prespor za ovaj nivo fudbala, kretnje su mu amaterske i vuče ceo tim unazad. Trebaju nam ozbiljan štoper i napadač ako želimo na neki viši nivo. Da zamenimo Pičinija znam da ne možemo, on ako ne digne formu crno nam se piše koga god da kupimo.

Nebojša

pre 1 godinu

Dobra utakmica, imalo jebi akcija i šansi sanobe strane, Zenit je samo bolje iskoristio svoje šanse... Dobra igra Zvezde, dosta šansi... Jedino je Pićini rupa po desnoj strani... Nema on mesta u Zvezdi... Generalno sam zadovoljan... Sve što nam treba je još jedan kvalitetan špic i desni bek... Na ostalim pozicijama smo pokriveni, biće sve ok.

Nebojša

pre 1 godinu

Vrlo dobra igra Zvezde... Stvorili smo dosta šansi, imali dosta šuteva, vršili presing na njibovoj polovini... Sve to je za pohvalu... Golovi će doći. Za kritiku je Pićini. Njemu definitivno nema mesta u Zvezdi. Moramo da dovedemo još jednog kvalitetnog špica i desnog beka umesto Pićina. Na ostalim pozicijama smo pokriveni. Biće ovo dobra priča ove sezone... Ja očekujem duplu krunu i ligu šampiona... Možemo onim kompleksašima da damo kup, to je za njih uspeh. Pozdrav svim zvezdašima.

Paja

pre 1 godinu

Licemeri ne spavaju. Nije vam problem sto Izrael tamani palestince i sto se takmici u svim sportovima kao da se nista ne desava tamo. Zbog toga ce da se i dese velike promene u svetu. Dosao je kraj i tome da je negativac samo onaj koga vi oznacite. Slava Rusiji

Metla bez drske

pre 1 godinu

Piciniju se pod hitno zahvaliti kostace nas samo para, ako duze ostane ostacemo i bez para i evrope i zivaca.Decko je spor, mlitav, trapav bez zelje i snage.Imacemo problem po desnoj strani zbog njega upropastice i Bukarija. Mustafa mora da igra sazreo je. Gobelja odlican u poredjenju sa Rodicem i Picinijem sa priprema

Ma dajte....

pre 1 godinu

Ala je rupa na levoj strani ,Gde je Picini u odbrani? I sad kao to Stankovic ne vidi? Mislim nema ga ni u odbrani ali ni u napadu.

Tatko

pre 1 godinu

Ibrahim me je oduševio. Kangva i Bukari odlični. Šteta što Erakovića žele da prodaju, momak će tek pokazati svoj potencijal. Fale nam bekovi, ostalo je baš baš dobro.

Fenomen

pre 1 godinu

Nije Pićini kriv...više je kriv onaj koji ga je doveo i onaj koji ga uporno forsira. To je prevara od igrača, ne zna se gde je beskorisniji, u odbrani ili napadu. To i slepac može da vidi, ali trener ne. Pored desnog beka, nedostaje nam i pravi špic...ostalo je korektno. Gobelja je izmislio fudbal za Pićinija.

Mareras

pre 1 godinu

Dobro je kada su "stručnjaci" zaključili da je Gajić skup i da nam ne treba. Interesantno bi bilo da znamo za koliko igraju Gobelja, Pićini, Pavkov... Štampa je spinovala priču sa Gajićem i vidite sa čim smo ostali kada treba da napadamo Evropu.

Svilena buba

pre 1 godinu

Meni i dalje nije jasno, kako da vec posle 3 sezone ne mozemo da dovedemo normalne bekove???
Da i ove sezone gledam ovog Gobeljica koji je realno za srpsku ligu, klasican seoski igrac bez imalo inteligencije...
Dovedite omladince neka igraju deca, sklonite ove Gobeljice, tvrdim da su se 90% navijačima smucio..

koshke

pre 1 godinu

smeta vam Gobeljic a on trenutno igra veoma dobro.Meni smeta Picini.Sto se tiče napada ima ga ponekad ali što se tiče odbrane teška rupetina nit brzine nit agresivnosti. Mustafa je otkrovenje,Lučić mora da ostane i da se gura što više u domaćem prvenstvu.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Mustafa odlican. Jeste da je promasio, ali se zato bori ko lav, ima osecaj za prostor, trci bas dosta. Picini dobar isto, Kanga standardno. Mnogo brze igramo kada Katai i Ivanic nisu u postavi. Ne kazem da ne treba da budu, vrhunski igraci ali cini mi se da igramo brze.

Ljubisa Livac

pre 1 godinu

Gol kroz uzi Piciniju. Boze kakva rupa od beka. Ljudi, nemamo krstene bekove, dajte se uozbiljiti, duvace nam promaja preko krila cele sezone.

cirkus

pre 1 godinu

Zenit ce ih isprasiti jedno 3:0!
(Grobar, 03. jul 2022 18:25)

cim izadje zvezdina vest eto njega, mukica ne radi nista drugo nego samo patrolira da ostavi prvi komentar

IDJ Kids

pre 1 godinu

Ali da ne postoji nijedan desni i levi bek iz omladinske skole da se gurne u vatru?! Ej,pa pored ovakvih iskusnih Dragovica i brace crnaca, nemoguce da se ne bi uklopili. Pa samo da trce. Nisu sigurno losiji od Gobelje i Srne.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Treba nam 5 pripremnih mečeva odnosno još jedan ove težine.
Dobro smo stajali, odnosno visoko na presingu i imali smo i neke šanse koje su proizilazile iz njihovih grešaka u tim situacijama. Fali nam realizacija i nadam se da će Ohi da se oporavi i proradi od početka.
Jeste da su ovo mečevi bez imperativa ali mi u 3. kolu ne možemo da imamo jačeg protivnika od Zenita i treba da primenimo takav stil igre.
Pošto nas u prvom delu očekuje i Evropa i naša liga, treba nam dubina u timu i imamo je. Možda na nekim pozicijama I previše igrača ali svakako se moglo videti ko može da ostane.
Mustafa je zadovoljio i mislim da zbog toga što je danas počeo, da je time Stanković pokazao da računa na njega.
Ostavio bih i Lučića, čak i pre Motike. Nije prošao dobar deo priprema i možda je bolje da odigra negde ovu polu sezonu, da dobije minutažu. Isto tako i sa Stankovićem jer je na samoj sredini najveća gužva. Ne znam zašto ali Krstičića se ne oslobađamo a trebali bi. Kanga, Sanogo, Kangva, Nikolić, Srnić I Stanić. Više nego dovoljno.
Mnogo se Srnić bespotrebno napada i to po automatizmu. Trkački je sam vrh u timu, ako ne i najbolji. Odradi zadatak na svakoj poziciji na koju ga stavi. Ako su za 2 ili 3 igrača u sredini (zavisi od formacije) u konkurenciji svi pomenuti zdravi onda nije za prvu postavu ali povreda uvek ima, eto i sad na pripremama i on je uvek spreman da uskoči i nikad se ne buni. Vidim ga kao neku vrstu Parka, za njegovo vreme u Mančesteru.
Verujem da i od Gobeljića ima značajno manji platu, što je apsurd.
Mada i Gobeljić se pokazao kao bolji od Pićinija. On je za sad totalni promašaj! Ako se odjednom ne trgne imaćemo velikih problema. Najjači je Terzić bio kad je rekao da je Gajić otišao jer kao Stanković više računa na Pićinija. Toliko ga ego pojeo da nije hteo da kaže da je u pitanju jedino mnogo jača plata.

Ni veceg budzeta ni vise zakrpa

pre 1 godinu

E moj Stankovicu na sta ti pristajes. Gobeljic i Srnic ce nam doci glave u kvalifikacijama. I to ne prvi put…

Red Z

pre 1 godinu

Zveda praktično ima dva tima al' propusti u igri su očigledni. Nije dovoljno imati jaku sredinu a jalov napad. Mnogo promašaja iz zicer pozicija i odbrana se često uspava te primamo jeftine golove. Na Dekiju je da to sredi dok ne bude kasno.

beograd_92

pre 1 godinu

Odmah da kazem: Deki, ne kukaj nama i novinarima o losoj odbrani, nego se obrati skautingu kluba!!! Ne Marinu, jer je tek dosao, vec Mrkeli i Terzicu!

pedja

pre 1 godinu

Dobra igra,prvi poluvrijeme kao da sam gledao PL,sve prsti.Primili dva gola ,mogli smo i dati.Ne budalite kriv za gol Picini,kriv,Kanga,kriv Borjan,uvijek je neko zasluzan ,a neko kriv za gol.Pa jel gledate vi fudbal uopste,sta je uradio onaj Barios njihov namjestio zicer Mustafi,a covjek je garant skuplji od svakog naseg igraca.Gledate li PL,Primeru...,sansi mali milion od toga pola iz gresaka,bitno da igramo fudbal,a ne da brojimo ko je kriv za gol ,ko je ovo ko je ono,dajte vise oslobidte se toga,grijese svi .Sad vec vidim ovdje se neki utrkuju da pljuju Bukarija ,covjek je za nase mogucnosti top igrac,al vidim vec se stigmatizuje zato sto nije danas dao 3 gola Zenitu i namjestio jos 3.Nisu mi ljudi jasni.Samo fali bolja koncentracija u zavrsnici ili je ipak mozda do toga da nemamo pravog egzekutora,e za to ni sam nisam pametan,mozda nam ipak treba spic.Previse se promasuje ,opet Katai daje gol.Od svih koji su danas igrali ,cak je i Gobeljic zadovoljio ,osim Pavkova,covjek jednostavno nije vise za ni za kakav fudbal.I Ben se pljuje bez razloga,sta je danas lose ucinio Ben,covjek koji je srcem u nasem timu.Pa taj Ben.uvijek nacinje bunkerase u nasoj ligi i treba da.ostane bar zbog toga.35 utakmica imamo do novembra,zar neko misli da to mozes da izneses sa 15 igraca.Kazem po meni nam samo fali mozda dobar okretan spic koji ce 100 sansu da pretvori u gol samo to,bekovi i stoperi manje vise.Dobro bi Milun dosao ,al iako ne dodje nista strasno.Po meni imamo realno samo 3 igraca kojih se treba rijesiti Pavkov,Krsticic i Nikolic.

Nebojša

pre 1 godinu

Vrlo dobra igra, igramo jak presing na njihovoj polovini, lepo kombinujemo, ulazimo u šanse... Sve je ok, jedina zamerka, nekoliko puta su previše lako probili po njihovoj levoj strani, Pićini je 3-4 puta ispadao iz igre...Kad se sve sabere, u prvom poluvremenu smo bili bolji za gol...

mi

pre 1 godinu

Stankovic bi da igra utakmicu sa igracem manje ? Ono drvo od Pavkova se pokrenuti ne moze, vise smeta nego sto pomaze ekipi,golovi protiv Liverpula ce ga drzati u Zvezdi do penzije. Zvezda bez pravog centarfora nema napad, na pripremama nikad manje golova nisu dali a igrali sa slabim Slovencima....ovo sa Zenitom je minut do dvanaest da se konacno nadje golgeter a ne da Mrkela i Terzic pune dzepove na jeftinim igracima koji i tako u vecini dolaze bez obestecenja.Ne pise nam se dobro u Evropi !