Četvrtak, 30.06.2022.

00:15

Superheroj Nikola Jokić – 264.000.000 dolara

Nikola Jokić, srpski centar, potpisao je petogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima vredan 260.000.000 dolara

Izvor: SN

Superheroj Nikola Jokiæ – 264.000.000 dolara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 10 meseci

Pisao ja njemu maill da posalje neku kintu i zamisli sta mi on kaze. Evo karta i pride lova,mesec dana radis treninge samnom i kinta ti je sigurna. Ma nemoj nisam tamo neko da ti pravim drustvo il donosim lopte.
E,ovako se vi ponasate.
Covek radi svoj posao i placen je. Ostalo Gospod Bog vidi i belezi.

Micko NS

pre 1 godinu

Oko 100 $ po minuti. Koliko i ja za 3 radna dana. Samo što Nikola ima i noćni rad. Dok spava isto zaradi. Malo nije fer. Nocni rad se uvećava za 26 %. To nisu predvideli ugovorom.

Garfild

pre 1 godinu

Mene je izgubio kao obozavatelja, sto njemu verovatno nije bitno a i ne zna za to, posle reklame za kladionicu. To mu je velika mrlja u karijeri sto se mene tice. Deci je idol a poziva ih da se klade. Ili ga je neko lose savetovao ili je njegova odluka .... nema opravdanja.

Sasa

pre 1 godinu

Jokiceva braca tek sada nece raditi nista
(macconi, 1. jul 2022 14:59)
Ne bih radio ni ja da sam mu brat, zasto to tebe tangira? Treba nesto da rade da bi tebi dokazali nesto? Svasta.

Max

pre 1 godinu

Ма, што је много и превише је! Николу ценим као врхунског кошаркаша и човека, али мислим да се са овим цифрама од којих боли глава баш претерало. Поготово што се управо ради о неважној ствари у животу а какав је уистину профи спорт. Има толико много важних занимања у животу а која су итекако подцењена с обзиром на њихова симболична примања
наспрам неважних спортских. Живот иде својим, неправедним током. Неће ово овако моћи дуго ићи!
(Реља, 1. jul 2022 14:50)
Pre 20 godina Tajger Vuds je zaradio milijardu dolara od igranja golfa, ali to tebi nije smetalo, e sad kad nas covek uzme 250 miliona, onda bi ti da menjas svet. Uostalom, ta druga zanimanja ne donose pare kao NBA, odakle da ih plate?

Vdusan

pre 1 godinu

Posto mlatis silne pare, a obozavas Sombor…
Ucini za taj gradic nesto dobro. Pitaj Nemanju Matica kako se to radi.

Nisi superheroj, dok u svoju magicnu statistiku ne upises tako nesto.

Tax Lawyer

pre 1 godinu

Није све како изгледа. Око 40 процената од ове суме Јокићу ће отићи на порезе и сличне намете као пореском обвезнику првог реда.

Реља

pre 1 godinu

Ма, што је много и превише је! Николу ценим као врхунског кошаркаша и човека, али мислим да се са овим цифрама од којих боли глава баш претерало. Поготово што се управо ради о неважној ствари у животу а какав је уистину профи спорт. Има толико много важних занимања у животу а која су итекако подцењена с обзиром на њихова симболична примања
наспрам неважних спортских. Живот иде својим, неправедним током. Неће ово овако моћи дуго ићи!

sir jordan

pre 1 godinu

pazi naslov- super heroj.....bolestan smo narod i bolestan je svet...taman da izdvoji 150m za bolesnu decu po Srbiji, e onda bi bio superheroj

rebro

pre 1 godinu

Ja sam izgleda glup za ekonomiju. Denver nije prvak NBA lige. Nikada nije bio, a neće ni biti. Koja je svrha plaćanja Jokića tolikim ugovorom?
Valjda je cilj da dobiješ nešto za tu investiciju.

zemunskikej

pre 1 godinu

Pricalo se da ce dobiti supermax. Zasluzio je iz vise razloga. Prvo napunio je dvoranu u Denveru kojaje pre toga bila poluprazna .Poslednjih godina Denver redovno igra plej of ,stigli i do polufinala. Trece nas decko je odigrao skoro svaku utakmicu od KADA JE DOSAO, Od povreda je imao par dama postede zbog distorzije skocnog zgloba i 2 puta je bio iskljucen zbog protesta kod sudija. Sto se toga tice poslovna etika mu je vrhunska ,druge zvezde su stalno povredjene pa cak vise ne igraju nego igraja a imaju ogromne ugovore ovaj se ne povredjuje a i nece jer igra lagano i ne siluje.
Voleo bih da ulozi deo novca u Srbiju .kupi NIS,EPS i tako nesto mozda i Zvezdu ,Partizan ,Vojvodinu. Ili napravi neku fabriku u Somboru-

nenakis

pre 1 godinu

Vi ste izgleda zaboravili šta je sve učinio kao pojedinac pored toliko NBA igrača.
Vrijedi on i više. Samo jako Nikola do biliona guraj . Naš a najbolji na kugli zemaljskoj .

bato

pre 1 godinu

шта сте се свезали пореза макар га може платит за разлику од вас који ни "кифлу"
неможете купит
И ово је збогом репрезентацији

Banat

pre 1 godinu

Iako plata jeste ekstremno velika, NBA i vlasnici klubova zaradjuju ogromne iznose na godisnjem nivo-u. Niza plata Jokicu bi samo prelila novac u dzepove Kroenke-u i nista vise, sira zajednica ne bi imala nikakve koristi od toga.
Kad je vec tako bolje je da igrac prima vise.

Dark

pre 1 godinu

Mislim da su pare (dolari) postale bezvrijedne jer su neki pojedinci postali enormno bogati (ne mislim na Jokića i igrače) i da kontrolišu svjetske tokove (barem oni misle tako), jer nije normalno da neko prima milion dolara nedeljno za zabavu gledalaca (ma koliko mi bio drag).

Вања Петровић

pre 1 godinu

Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)

Ако твој живот нема смисла, немој овде да се жалиш. А ако твој Путин појача (ма шта то значило) угрозиће своје мултимилијардере (а није их мало по свету), и шта ћемо тад? Иди роде у Русију и уживај, а пусти друге да раде и живе како најбоље знају и умеју. Завист и љубомора су греси

Džoni

pre 1 godinu

Na kraju NBA karijere Jokić će biti u top 3 najbogatija Srbina!

Neće taj zaraditi manje od 750-800 miliona...

Život je čudo:)
(JeRemija, 01. jul 2022 07:37)

Džaba mu sve, nikad neće stići Đilasa.

Nisam Englez

pre 1 godinu

TO je potcenjivanje za jednog programera, za jednog coveka koji je 6 godina zavrsio medicinu, i koji sada prodaje lekove jer nema posla u struci...

(sta je sloboda, 1. jul 2022 07:44)

Moras da shvatis da lekari, programeri, inzinjeri, racunovodje, ucitelji, policajci, pekari i mnoga druga bitna zanimanja nikad nece biti placeni kao sportisti, glumci i pevaci, jer su dosadni i niko nikada ne bi platio $20 pay-per-view da gleda sat vremena sta radi hirurg u operacionoj sali..
Mani se tih teorija zavera i sta se nalazi u Londonu i Vatikanu, jer su i stari rimljani pre 2000 godina rekli da narodu treba hleba i igara.
Niko nije mutav da ne shvata bitnost lekara ali njegov rad ne moze da se komercijalizuje i da se prodaju dresovi sa njegovim Dr. Mr. Prim. na ledjima.
Doktor zato ima neku drugu vrstu satisfakcije jer nije sve u parama. Jel tako?

Vojvođanin

pre 1 godinu

Bolje rusima za 400mil koji su krupan igrac u energetici i pri tom nikad nismo imali sukob, nego recimo hrvatima za 1milijardu a stalno smo u konfliktu, plus sto njih u energetici nema ni na mapi.


(Brzi, 1. jul 2022 06:16)


Bolje da smo prodali Hrvatima koji su nam komšije, nego Rusima koji non-stop ovde podržavaju primitivluk i divljaštvo, a sad su još i pod sankcijama.
Dozvolićeš ipak da je trebalo MI da se pitmo jer je to bila NAŠA firma.

Janko

pre 1 godinu

svaka čast. Jel ovo čisto njemu ide ili je pola od ovoga porez. Ako se neko razume kako je što se tiče poreza u Americi. Mislim često se frlja sa nekim milionima samo me to interesuje ko plaća porez. Igračima svaka čast nek uzmu i duplo . Hvala

Bocko

pre 1 godinu

ManeBG - Čak i da je tako ( ni ti ni ja to ne znamo ), Jokić radi posao koji mu dobro ide i za koji je više nego odlično plaćen. Kao kad bi rekli za nekog drugog vrhunskog stručnjaka ( nevažno da li je u pitanju lekar, varilac ili operski pevač ), taj van svog posla ne zna ništa. Pa i nije im baš preko potrebno.

Aleksandar

pre 1 godinu

Vidim euforija, ponos i zadovoljstvo što je Nikola dobio takav ugovor. Ok, lepo je to i drago mi je zbog njega ali ljudi moji - mnogo (ali baš mnogo) je bitnija jucerasnja utakmica i kako nam reprezentacija igra.

Mr.Max

pre 1 godinu

Naš čovek najplaćeniji u NBA a pritom i dve godine za redom MVP pa šta je tu čudno što je toliko plaćen.Nemojte samo biti zavidni nije on džabe toliko plaćen.Veće su šanse da dobiješ na Lotou nego da postigneš uspeh kao Jokara.Nek je živ i zdrav,normalan dečko sve pošteno zaradio i treba da uživa u životu.

Činjenice

pre 1 godinu

@ Brutus. Izvini brate ali maloumnik je jedna reč.Znam da si bio besan kad si kucko komentar,ali ti maloumnici su za žaljenje jer žive tuđe živote.

Alex the Wolf

pre 1 godinu

Skoro 100,5 $ svaki minut. I tako svaki dan, narednih 5 godina. I noću dok spava. I kad je državni praznik. I kad ne igra. U zdravlju da trošiš Nikola!

Mare

pre 1 godinu

@Paa Luka bi trebo onda najmanje 500 mio da dobije..

A sto bi trebo strucnjak,jokic kao centar ima ako ne bolje onda bar izjednacenje brojeve,uzima duplo manje suteva od doncica,jokic da gleda samo sebe kao ostali popit doncica svalu utakmicu bi imo 40+20+10,da ne pricam kakve krseve ima od saigraca od kad je doso tamo

U autobusu mozak ključa

pre 1 godinu

Svaka čast! Osećam se kao da sam ih ja zaradio. A sad izvinite odo da turim noge u lavor sa kasnom vodom jer mi se ventilator pokvario.

Brutus

pre 1 godinu

Mene više brine činjenica sa živimo u svetu gde se nekome dobro isplati da nekome ko se bavi sportom (niša naročito korisno za ljude) plati ovoliko i još na tome dobro zaradi.
(Masariko, 01. jul 2022 08:21)

Mene vise brine kad isplate zadrugarima, ne zbog njih samih, oni se ne stide da pokažu da su ološi i prostitutke, već zbog onih malo umnika koji šalju sms i navijaju. Jokara se bar bavi sportom i pristojan je mladić, I bez tog ugovora svaka (poštena) majka za zeta da ga poželi

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

ESPN upravo objavio $270 mil na 5 godina sa players option, ugovor kreće od 2023/2024 sezone. Znaci jos jednu godinu na starom team friendly ugovoru, sad samo jednu pravu zvezdu veterana da dovedu i to bi bilo top!

Micko

pre 1 godinu

Da sam na njegovom mestu prvo bih učinio jednu veliku stvar za svoj narod: ne, ne bih dao ni dolar pomoći, ali bih uklonio sve svoje reklame za kladionice (kockarnice) koje truju omladinu Srbije. Veliki bi to gest bio.

123

pre 1 godinu

Secam ga se dok je igrao u Megi i bio MVP ABA lige, svi ga pljuvali, sad sam radi podsećanja ušao na vest na istom ovom sajtu iz 2015 i čitao komentare.

me myself and i

pre 1 godinu

Ovo mu i nije bilo najbolje rešenje. Bolje da je kao booker ili towns potpisao na 4 godine. Dobio bi više para po godini!

Masariko

pre 1 godinu

Mene više brine činjenica sa živimo u svetu gde se nekome dobro isplati da nekome ko se bavi sportom (niša naročito korisno za ljude) plati ovoliko i još na tome dobro zaradi.

Luckyone

pre 1 godinu

Pre 35 godina MJ Plata 850 000,Pipen 200 000,Karl Meloun 800 000,Stokton 350 000.Ukupno dva najbolja tandema u NBA 90tih 2 miliona I 200 tisuca platu

sofronije

pre 1 godinu

Svaka čast Jokiću što je na najbolji način iskoristio ovaj poremećeni sistem vrednosti u društvu, da nije on svakako bi neko drugi uzeo taj novac... Ali evo računam sada, za njegovu DNEVNU zaradu (igrao, ne igrao, bio na odmoru ili povređen) zaradi koliko bi meni trebalo 22 godine rada, sa mojom platom od 550e... A najluđe od svega je da ti sportisti nisu hirurzi, nisu rudari, nisu čak ni školovani za bilo šta od čega zavisi ljudski rod, oni su samo zabavljači, cirkuzanti... Veće posledice po društvo bi bile kada lokalna Mara ne bi došla u trafiku na svoju smenu nego kada ne bi bilo profesionalnog sporta... Ljudi koji trče po livadi i šutiraju loptu ili je po dvoranama probacuju kroz obruč ili skaču za mikrofonom i mrdaju dupetima, svi oni zarađuju po 20 puta više nego najugledniji lekari koji spašavaju živote?! I onda taj isti kapitalistički svet koji dajući im tolike plate pere novac i masno zarađuje napravi fondaciju za gladne u Africi i predstavi se kao dobrotvor jer je skupio 10000 dolara... A najgore je što vi, i ja zajedno sa vama, radimo za neku prosečnu platicu i kobajagi nešto navijamo za jedne ili druge, pratimo ih, divimo im se... Odavno još u Rimu beše "hleba i igara"...

Rade, ZG

pre 1 godinu

Bravo za novce, svaka čast. Znači lova i dugačak odmor, a titula prvaka nije važna. Inače ne bi ostao u Denveru. Posrećio im se Nikola, ali već godinama najnesposobnije vodstvo od kada NBA postoji nije u stanju dovesti igrača 20+ poena ni 10+ asistencija ili skokova.

Gospodin Draginja

pre 1 godinu

Otisao svet u ofsajd. Proucavace nas buduce generacije i cuditi se koliko nam je bila bitna jedna tako trivijalna stvar kao sto je sport, koliko je nenormalno mnogo placeno to igranje, bacanje lopte u nekakav kos ili sutiranje lopte po zelenoj travi.

Mare

pre 1 godinu

"
О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)"

- U drugom najpopularnijem sportu na svijetu, Nikola je dve godine zaredom biran za najboljeg igrača! Da li si ti u svojoj ulici najbolji u bilo čemu?
To ti je zakon ponude i potražnje. Da takvih kao Nikola ima po 10 u svakoj ulici, onda bi i on imao platu kao ti ili ja. Ali Nikola je unikat i zato je i plaćen toliko. Ko nam je kriv što nismo bili malo uporniji dok smo kao klinci pokušavali da se dokažemo u raznim sportovima.

sofronije

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.
(ManeNBG, 1. jul 2022 00:07)

Druže, kao što ti ideš na posao i dobijaš platu za to i uopšte te ne zanima da pređeš u drugu fabriku da motaš kablove da bi napredovao u svom poslu, a onda dođeš kući i potrošiš tu platu na ono što voliš i što te zanima (putovanja, kladionica, kafana, automobili, ljubimci, bilo šta), tako i on čovek ide na posao, koji ne mora uopšte da ga zanima i za koji je odlično plaćen i potrošiće novac na nešto što ga privatno zanima (salaši, konji, bilo šta)... I to što je tebi i meni, nekim potpuno nebitnim likovima stalo do titule u NBA, njemu uopšte ne mora da bude bitno... To je samo dobro plaćen posao... I sad vidi ko na kraju dana tu nema mozga...

Straight Outta München

pre 1 godinu

Tu ima i mnogo poreza i pride procenti menadzeru.

Ali u sustini ima 200 milki sigurno
(I to vam je tako, 01. jul 2022 00:43

Nema ni blizu 200 milki od 260. Menadzer je ogranicen na 3% u NBA, a porez ide i do 40%…

Ccc

pre 1 godinu

@zivot, posto Putin nije lopina i ima na računu 200 milijardi dolara... Jao gluplji komentar nisam procitao. Pa zbog Putina i ostale bagre u Rusiji, Rusi nemaju leba da jedu jer su se oligarhi napunili milijardama. To isto vazi i za "elitu"Evrope i sveta. Treba obican narod da pojaca i da oduva ove umisljene vladare sa vlasti pa se ne bi lecili sms ovima itd...

Straight Outta München

pre 1 godinu

Kada bi raspodela u tenisu bila kao u NBA (50% zarade ide igracima), negde sam procitao da bi Novak u karijeri zaradio preko milijardu evra…
NBA liga je liga igraca. Igraci prave profit i izborili su se da imaju 50% zarade. To je to.

sta je sloboda

pre 1 godinu

Ovakvi ugovori i sume za jednog sportistu koji titra loptu su napravljene jer samo tako ce dobiti gledanost i popularnost ( stara rimska , vina i igara ) . Ovo je jos jedan nacin da se drze mase u snu i kontroli.

Zamislite vi da su Nikoli ponudili ugovor na 5 godina u iznosu od 100,000 dolara ? Pa ko bi to gledao, niko...

Ili da Djokovic za wimbledon osvoji nagradu umesto 3 miliona funti da bude 20,000 funti...

Ovavke cifre su namerno date da bi vi nosili dresove, sanjali jos dublje, i da bi imali idole dok ti idoli ziveli zivot koji vi nikada necete.

Kazu da coveku u ocima mozete da vidite dubinu, inteligenciju...Pogledajte jos jednom ove tri slike iznad...TO je potcenjivanje za jednog programera, za jednog coveka koji je 6 godina zavrsio medicinu, i koji sada prodaje lekove jer nema posla u struci...

Uopste ne pricam iz hejta ili zavidnosti vec samo iznosim cinjenice koje se takodje nalaze na stolu Tavistok Instituta u Londonu odakle se sve ovo i kreira.

stevo

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.
(ManeNBG, 01. jul 2022 00:07

Da ne osvoji nijednu, nikome sa ovih prostora ovo nije pošlo za rukom.
Kapa dole Nidzo!
Dominacija!!!

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)

Tako je prijatelju, sve tačno od A do Š... Svet je otišao do mojega. Sad će ljudi reći pa vi ste krivi, navijači, TV prava, tržište itd. Sve je to jasno, samo je sumanuto. Takođe, ne smeta mi on i to što zarađuje ali brt... Sve se pretvorilo u JOŠ, JOŠ, JOŠ. I samo pare i ništa više... Mislim da čovečanstvo puca po svim šavovima u tom smislu od tog tzv "individualnog materijalizma". Čak i kod nas, naročito u BG, sve se meri kroz novac. Ljudi gube ono najvažnije... Al jbg, vrli novi svet.

basketaš

pre 1 godinu

@Poredjenja radi NIS je prodat za 400m, sve sa naftnim poljima u Angoli i Rumuniji 😄
(Bones, 1. jul 2022 00:38)

Da, ali taj posao je pogadjao Koštunica a ovde je Miško radio. Vidi se ko bolje kapira posao, svet, ljude...

Che

pre 1 godinu

Ceo tim Čikago Bulsa na čelu s Majkl Džordanom u celoj svojoj karijeri nije zaradio koliko Nikola Jokić samo do sad. Nikola bi obezbedio unuke i da je potpisao uguvor na 5 miliona $. Pa kud ovaj svet ide? Zato će da nam litar ulja i bude 2€.

Brzi

pre 1 godinu

Poredjenja radi NIS je prodat za 400m, sve sa naftnim poljima u Angoli i Rumuniji 😄
(Bones, 1. jul 2022 00:38)

Nisam bas odusevljen cenom za NIS ali ipak ti poredjenje nije na mestu.
Nis je firma, a ne osoba. Ima troskove, dugove... pri tome je firma iz oblasti energetike što ima i strateški značaj. Bolje rusima za 400mil koji su krupan igrac u energetici i pri tom nikad nismo imali sukob, nego recimo hrvatima za 1milijardu a stalno smo u konfliktu, plus sto njih u energetici nema ni na mapi.

Jokic mlad, zdrav, moze 'ladno da odigra tih 5 godina i donese im brdo love. Plus sto je miran tip, ne pravi im probleme, ne dolazi drogiran na treninge, ne razbija hotelske sobe kad se napije, ne divlja po Americi skupocenim Ferarijem pa da ga hapse, itd...
Cak ni za reprezentaciju bas ne trci da igra, ne rizikuje povredu i premor.
Koliko bi ti platio takvog radnika da imas firmu???
Ma sta mi mislili o njemu- za NBA on je UNIKAT.
Pazljivo su oni proracunali, ne brini.

nestajminamuku

pre 1 godinu

Mene ovakvi naslovi/tekstovi deprimiraju, kad poplaćam sve račune jedva mi za burek pretekne. Ovo mu dođe izrugivanje neko, šta li

misko

pre 1 godinu

Po nba pravilima menadzer moze da uzme maximum 4% od ugovora koji potpisuje igrac. Za sve koji brinu brigu koliko se Miško ugradjuje.

petar krivokuca

pre 1 godinu

Ne ubrajam Jokića i sve ove zvezde današnje NBA što su uzeli velike pare, ali neki polu igrači uzmu po 100 miliona danas, a Skoti Pipen jedan od najboljih igrača svih vremena 1/4 toga za celu onakavu karijeru. Totalno ne fer, ali to je život izgleda.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Želim mu da ga povrede zaobiđu. I želim mu da bude srećan na profesionalnom i ličnom planu. I želim mu da osvoji prsten. Sa ovom ekipom neće, ali verujem, kada se završi ovaj ugovor, da će preći negde gde je to moguće. Koliki god da si flegman, ne mogu da zamislim sportistu koji ne želi da osvaja trofeje.

ManeNBG

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.

Aca

pre 1 godinu

Auuu sad kad puknu kompleksi pa krenu da pricaju o titulama, na kraju krajeva igrao je i finale konferencije, zaredjao je doigravanja sa denverom..

Lilard, stokton, ajverson, redzi miler, pit maravic.. sve kanta od igraca.

Znaci kompleksi na max 😁

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo za Jokica najveći ugovor ikada.Usao je u istoriju NBA po ovom vrednosnom parametru. Za svaku pohvalu. Kapa do poda majstore. Pa on ce ladno preko bare da im uzme od igranja skoro 600 miliona.Nestvarni rekordi.

Живота

pre 1 godinu

О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.

Rope

pre 1 godinu

Deluje mnogo ali kada pogledate jedan Anferne Simons dobio 100 milke za 4 god,Ajzea Hartenstajn zamalo u Partizanu potpisao sa NY 16 milke na 2 god..T.Jones 30 milki u Memfisu previse para dato

Живота

pre 1 godinu

О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo za Jokica najveći ugovor ikada.Usao je u istoriju NBA po ovom vrednosnom parametru. Za svaku pohvalu. Kapa do poda majstore. Pa on ce ladno preko bare da im uzme od igranja skoro 600 miliona.Nestvarni rekordi.

ManeNBG

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.

sta je sloboda

pre 1 godinu

Ovakvi ugovori i sume za jednog sportistu koji titra loptu su napravljene jer samo tako ce dobiti gledanost i popularnost ( stara rimska , vina i igara ) . Ovo je jos jedan nacin da se drze mase u snu i kontroli.

Zamislite vi da su Nikoli ponudili ugovor na 5 godina u iznosu od 100,000 dolara ? Pa ko bi to gledao, niko...

Ili da Djokovic za wimbledon osvoji nagradu umesto 3 miliona funti da bude 20,000 funti...

Ovavke cifre su namerno date da bi vi nosili dresove, sanjali jos dublje, i da bi imali idole dok ti idoli ziveli zivot koji vi nikada necete.

Kazu da coveku u ocima mozete da vidite dubinu, inteligenciju...Pogledajte jos jednom ove tri slike iznad...TO je potcenjivanje za jednog programera, za jednog coveka koji je 6 godina zavrsio medicinu, i koji sada prodaje lekove jer nema posla u struci...

Uopste ne pricam iz hejta ili zavidnosti vec samo iznosim cinjenice koje se takodje nalaze na stolu Tavistok Instituta u Londonu odakle se sve ovo i kreira.

Gospodin Draginja

pre 1 godinu

Otisao svet u ofsajd. Proucavace nas buduce generacije i cuditi se koliko nam je bila bitna jedna tako trivijalna stvar kao sto je sport, koliko je nenormalno mnogo placeno to igranje, bacanje lopte u nekakav kos ili sutiranje lopte po zelenoj travi.

Rope

pre 1 godinu

Deluje mnogo ali kada pogledate jedan Anferne Simons dobio 100 milke za 4 god,Ajzea Hartenstajn zamalo u Partizanu potpisao sa NY 16 milke na 2 god..T.Jones 30 milki u Memfisu previse para dato

Masariko

pre 1 godinu

Mene više brine činjenica sa živimo u svetu gde se nekome dobro isplati da nekome ko se bavi sportom (niša naročito korisno za ljude) plati ovoliko i još na tome dobro zaradi.

Alex the Wolf

pre 1 godinu

Skoro 100,5 $ svaki minut. I tako svaki dan, narednih 5 godina. I noću dok spava. I kad je državni praznik. I kad ne igra. U zdravlju da trošiš Nikola!

Brutus

pre 1 godinu

Mene više brine činjenica sa živimo u svetu gde se nekome dobro isplati da nekome ko se bavi sportom (niša naročito korisno za ljude) plati ovoliko i još na tome dobro zaradi.
(Masariko, 01. jul 2022 08:21)

Mene vise brine kad isplate zadrugarima, ne zbog njih samih, oni se ne stide da pokažu da su ološi i prostitutke, već zbog onih malo umnika koji šalju sms i navijaju. Jokara se bar bavi sportom i pristojan je mladić, I bez tog ugovora svaka (poštena) majka za zeta da ga poželi

Micko

pre 1 godinu

Da sam na njegovom mestu prvo bih učinio jednu veliku stvar za svoj narod: ne, ne bih dao ni dolar pomoći, ali bih uklonio sve svoje reklame za kladionice (kockarnice) koje truju omladinu Srbije. Veliki bi to gest bio.

Aca

pre 1 godinu

Auuu sad kad puknu kompleksi pa krenu da pricaju o titulama, na kraju krajeva igrao je i finale konferencije, zaredjao je doigravanja sa denverom..

Lilard, stokton, ajverson, redzi miler, pit maravic.. sve kanta od igraca.

Znaci kompleksi na max 😁

Реља

pre 1 godinu

Ма, што је много и превише је! Николу ценим као врхунског кошаркаша и човека, али мислим да се са овим цифрама од којих боли глава баш претерало. Поготово што се управо ради о неважној ствари у животу а какав је уистину профи спорт. Има толико много важних занимања у животу а која су итекако подцењена с обзиром на њихова симболична примања
наспрам неважних спортских. Живот иде својим, неправедним током. Неће ово овако моћи дуго ићи!

sofronije

pre 1 godinu

Svaka čast Jokiću što je na najbolji način iskoristio ovaj poremećeni sistem vrednosti u društvu, da nije on svakako bi neko drugi uzeo taj novac... Ali evo računam sada, za njegovu DNEVNU zaradu (igrao, ne igrao, bio na odmoru ili povređen) zaradi koliko bi meni trebalo 22 godine rada, sa mojom platom od 550e... A najluđe od svega je da ti sportisti nisu hirurzi, nisu rudari, nisu čak ni školovani za bilo šta od čega zavisi ljudski rod, oni su samo zabavljači, cirkuzanti... Veće posledice po društvo bi bile kada lokalna Mara ne bi došla u trafiku na svoju smenu nego kada ne bi bilo profesionalnog sporta... Ljudi koji trče po livadi i šutiraju loptu ili je po dvoranama probacuju kroz obruč ili skaču za mikrofonom i mrdaju dupetima, svi oni zarađuju po 20 puta više nego najugledniji lekari koji spašavaju živote?! I onda taj isti kapitalistički svet koji dajući im tolike plate pere novac i masno zarađuje napravi fondaciju za gladne u Africi i predstavi se kao dobrotvor jer je skupio 10000 dolara... A najgore je što vi, i ja zajedno sa vama, radimo za neku prosečnu platicu i kobajagi nešto navijamo za jedne ili druge, pratimo ih, divimo im se... Odavno još u Rimu beše "hleba i igara"...

Nisam Englez

pre 1 godinu

TO je potcenjivanje za jednog programera, za jednog coveka koji je 6 godina zavrsio medicinu, i koji sada prodaje lekove jer nema posla u struci...

(sta je sloboda, 1. jul 2022 07:44)

Moras da shvatis da lekari, programeri, inzinjeri, racunovodje, ucitelji, policajci, pekari i mnoga druga bitna zanimanja nikad nece biti placeni kao sportisti, glumci i pevaci, jer su dosadni i niko nikada ne bi platio $20 pay-per-view da gleda sat vremena sta radi hirurg u operacionoj sali..
Mani se tih teorija zavera i sta se nalazi u Londonu i Vatikanu, jer su i stari rimljani pre 2000 godina rekli da narodu treba hleba i igara.
Niko nije mutav da ne shvata bitnost lekara ali njegov rad ne moze da se komercijalizuje i da se prodaju dresovi sa njegovim Dr. Mr. Prim. na ledjima.
Doktor zato ima neku drugu vrstu satisfakcije jer nije sve u parama. Jel tako?

sir jordan

pre 1 godinu

pazi naslov- super heroj.....bolestan smo narod i bolestan je svet...taman da izdvoji 150m za bolesnu decu po Srbiji, e onda bi bio superheroj

Aleksandar

pre 1 godinu

Vidim euforija, ponos i zadovoljstvo što je Nikola dobio takav ugovor. Ok, lepo je to i drago mi je zbog njega ali ljudi moji - mnogo (ali baš mnogo) je bitnija jucerasnja utakmica i kako nam reprezentacija igra.

nestajminamuku

pre 1 godinu

Mene ovakvi naslovi/tekstovi deprimiraju, kad poplaćam sve račune jedva mi za burek pretekne. Ovo mu dođe izrugivanje neko, šta li

U autobusu mozak ključa

pre 1 godinu

Svaka čast! Osećam se kao da sam ih ja zaradio. A sad izvinite odo da turim noge u lavor sa kasnom vodom jer mi se ventilator pokvario.

Mr.Max

pre 1 godinu

Naš čovek najplaćeniji u NBA a pritom i dve godine za redom MVP pa šta je tu čudno što je toliko plaćen.Nemojte samo biti zavidni nije on džabe toliko plaćen.Veće su šanse da dobiješ na Lotou nego da postigneš uspeh kao Jokara.Nek je živ i zdrav,normalan dečko sve pošteno zaradio i treba da uživa u životu.

Mare

pre 1 godinu

@Paa Luka bi trebo onda najmanje 500 mio da dobije..

A sto bi trebo strucnjak,jokic kao centar ima ako ne bolje onda bar izjednacenje brojeve,uzima duplo manje suteva od doncica,jokic da gleda samo sebe kao ostali popit doncica svalu utakmicu bi imo 40+20+10,da ne pricam kakve krseve ima od saigraca od kad je doso tamo

Luckyone

pre 1 godinu

Pre 35 godina MJ Plata 850 000,Pipen 200 000,Karl Meloun 800 000,Stokton 350 000.Ukupno dva najbolja tandema u NBA 90tih 2 miliona I 200 tisuca platu

bato

pre 1 godinu

шта сте се свезали пореза макар га може платит за разлику од вас који ни "кифлу"
неможете купит
И ово је збогом репрезентацији

Вања Петровић

pre 1 godinu

Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)

Ако твој живот нема смисла, немој овде да се жалиш. А ако твој Путин појача (ма шта то значило) угрозиће своје мултимилијардере (а није их мало по свету), и шта ћемо тад? Иди роде у Русију и уживај, а пусти друге да раде и живе како најбоље знају и умеју. Завист и љубомора су греси

123

pre 1 godinu

Secam ga se dok je igrao u Megi i bio MVP ABA lige, svi ga pljuvali, sad sam radi podsećanja ušao na vest na istom ovom sajtu iz 2015 i čitao komentare.

sofronije

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.
(ManeNBG, 1. jul 2022 00:07)

Druže, kao što ti ideš na posao i dobijaš platu za to i uopšte te ne zanima da pređeš u drugu fabriku da motaš kablove da bi napredovao u svom poslu, a onda dođeš kući i potrošiš tu platu na ono što voliš i što te zanima (putovanja, kladionica, kafana, automobili, ljubimci, bilo šta), tako i on čovek ide na posao, koji ne mora uopšte da ga zanima i za koji je odlično plaćen i potrošiće novac na nešto što ga privatno zanima (salaši, konji, bilo šta)... I to što je tebi i meni, nekim potpuno nebitnim likovima stalo do titule u NBA, njemu uopšte ne mora da bude bitno... To je samo dobro plaćen posao... I sad vidi ko na kraju dana tu nema mozga...

rebro

pre 1 godinu

Ja sam izgleda glup za ekonomiju. Denver nije prvak NBA lige. Nikada nije bio, a neće ni biti. Koja je svrha plaćanja Jokića tolikim ugovorom?
Valjda je cilj da dobiješ nešto za tu investiciju.

petar krivokuca

pre 1 godinu

Ne ubrajam Jokića i sve ove zvezde današnje NBA što su uzeli velike pare, ali neki polu igrači uzmu po 100 miliona danas, a Skoti Pipen jedan od najboljih igrača svih vremena 1/4 toga za celu onakavu karijeru. Totalno ne fer, ali to je život izgleda.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)

Tako je prijatelju, sve tačno od A do Š... Svet je otišao do mojega. Sad će ljudi reći pa vi ste krivi, navijači, TV prava, tržište itd. Sve je to jasno, samo je sumanuto. Takođe, ne smeta mi on i to što zarađuje ali brt... Sve se pretvorilo u JOŠ, JOŠ, JOŠ. I samo pare i ništa više... Mislim da čovečanstvo puca po svim šavovima u tom smislu od tog tzv "individualnog materijalizma". Čak i kod nas, naročito u BG, sve se meri kroz novac. Ljudi gube ono najvažnije... Al jbg, vrli novi svet.

nenakis

pre 1 godinu

Vi ste izgleda zaboravili šta je sve učinio kao pojedinac pored toliko NBA igrača.
Vrijedi on i više. Samo jako Nikola do biliona guraj . Naš a najbolji na kugli zemaljskoj .

zemunskikej

pre 1 godinu

Pricalo se da ce dobiti supermax. Zasluzio je iz vise razloga. Prvo napunio je dvoranu u Denveru kojaje pre toga bila poluprazna .Poslednjih godina Denver redovno igra plej of ,stigli i do polufinala. Trece nas decko je odigrao skoro svaku utakmicu od KADA JE DOSAO, Od povreda je imao par dama postede zbog distorzije skocnog zgloba i 2 puta je bio iskljucen zbog protesta kod sudija. Sto se toga tice poslovna etika mu je vrhunska ,druge zvezde su stalno povredjene pa cak vise ne igraju nego igraja a imaju ogromne ugovore ovaj se ne povredjuje a i nece jer igra lagano i ne siluje.
Voleo bih da ulozi deo novca u Srbiju .kupi NIS,EPS i tako nesto mozda i Zvezdu ,Partizan ,Vojvodinu. Ili napravi neku fabriku u Somboru-

Che

pre 1 godinu

Ceo tim Čikago Bulsa na čelu s Majkl Džordanom u celoj svojoj karijeri nije zaradio koliko Nikola Jokić samo do sad. Nikola bi obezbedio unuke i da je potpisao uguvor na 5 miliona $. Pa kud ovaj svet ide? Zato će da nam litar ulja i bude 2€.

Ccc

pre 1 godinu

@zivot, posto Putin nije lopina i ima na računu 200 milijardi dolara... Jao gluplji komentar nisam procitao. Pa zbog Putina i ostale bagre u Rusiji, Rusi nemaju leba da jedu jer su se oligarhi napunili milijardama. To isto vazi i za "elitu"Evrope i sveta. Treba obican narod da pojaca i da oduva ove umisljene vladare sa vlasti pa se ne bi lecili sms ovima itd...

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

ESPN upravo objavio $270 mil na 5 godina sa players option, ugovor kreće od 2023/2024 sezone. Znaci jos jednu godinu na starom team friendly ugovoru, sad samo jednu pravu zvezdu veterana da dovedu i to bi bilo top!

Dark

pre 1 godinu

Mislim da su pare (dolari) postale bezvrijedne jer su neki pojedinci postali enormno bogati (ne mislim na Jokića i igrače) i da kontrolišu svjetske tokove (barem oni misle tako), jer nije normalno da neko prima milion dolara nedeljno za zabavu gledalaca (ma koliko mi bio drag).

Džoni

pre 1 godinu

Na kraju NBA karijere Jokić će biti u top 3 najbogatija Srbina!

Neće taj zaraditi manje od 750-800 miliona...

Život je čudo:)
(JeRemija, 01. jul 2022 07:37)

Džaba mu sve, nikad neće stići Đilasa.

Mare

pre 1 godinu

"
О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)"

- U drugom najpopularnijem sportu na svijetu, Nikola je dve godine zaredom biran za najboljeg igrača! Da li si ti u svojoj ulici najbolji u bilo čemu?
To ti je zakon ponude i potražnje. Da takvih kao Nikola ima po 10 u svakoj ulici, onda bi i on imao platu kao ti ili ja. Ali Nikola je unikat i zato je i plaćen toliko. Ko nam je kriv što nismo bili malo uporniji dok smo kao klinci pokušavali da se dokažemo u raznim sportovima.

Banat

pre 1 godinu

Iako plata jeste ekstremno velika, NBA i vlasnici klubova zaradjuju ogromne iznose na godisnjem nivo-u. Niza plata Jokicu bi samo prelila novac u dzepove Kroenke-u i nista vise, sira zajednica ne bi imala nikakve koristi od toga.
Kad je vec tako bolje je da igrac prima vise.

Vojvođanin

pre 1 godinu

Bolje rusima za 400mil koji su krupan igrac u energetici i pri tom nikad nismo imali sukob, nego recimo hrvatima za 1milijardu a stalno smo u konfliktu, plus sto njih u energetici nema ni na mapi.


(Brzi, 1. jul 2022 06:16)


Bolje da smo prodali Hrvatima koji su nam komšije, nego Rusima koji non-stop ovde podržavaju primitivluk i divljaštvo, a sad su još i pod sankcijama.
Dozvolićeš ipak da je trebalo MI da se pitmo jer je to bila NAŠA firma.

misko

pre 1 godinu

Po nba pravilima menadzer moze da uzme maximum 4% od ugovora koji potpisuje igrac. Za sve koji brinu brigu koliko se Miško ugradjuje.

basketaš

pre 1 godinu

@Poredjenja radi NIS je prodat za 400m, sve sa naftnim poljima u Angoli i Rumuniji 😄
(Bones, 1. jul 2022 00:38)

Da, ali taj posao je pogadjao Koštunica a ovde je Miško radio. Vidi se ko bolje kapira posao, svet, ljude...

Straight Outta München

pre 1 godinu

Kada bi raspodela u tenisu bila kao u NBA (50% zarade ide igracima), negde sam procitao da bi Novak u karijeri zaradio preko milijardu evra…
NBA liga je liga igraca. Igraci prave profit i izborili su se da imaju 50% zarade. To je to.

Brzi

pre 1 godinu

Poredjenja radi NIS je prodat za 400m, sve sa naftnim poljima u Angoli i Rumuniji 😄
(Bones, 1. jul 2022 00:38)

Nisam bas odusevljen cenom za NIS ali ipak ti poredjenje nije na mestu.
Nis je firma, a ne osoba. Ima troskove, dugove... pri tome je firma iz oblasti energetike što ima i strateški značaj. Bolje rusima za 400mil koji su krupan igrac u energetici i pri tom nikad nismo imali sukob, nego recimo hrvatima za 1milijardu a stalno smo u konfliktu, plus sto njih u energetici nema ni na mapi.

Jokic mlad, zdrav, moze 'ladno da odigra tih 5 godina i donese im brdo love. Plus sto je miran tip, ne pravi im probleme, ne dolazi drogiran na treninge, ne razbija hotelske sobe kad se napije, ne divlja po Americi skupocenim Ferarijem pa da ga hapse, itd...
Cak ni za reprezentaciju bas ne trci da igra, ne rizikuje povredu i premor.
Koliko bi ti platio takvog radnika da imas firmu???
Ma sta mi mislili o njemu- za NBA on je UNIKAT.
Pazljivo su oni proracunali, ne brini.

Tax Lawyer

pre 1 godinu

Није све како изгледа. Око 40 процената од ове суме Јокићу ће отићи на порезе и сличне намете као пореском обвезнику првог реда.

Janko

pre 1 godinu

svaka čast. Jel ovo čisto njemu ide ili je pola od ovoga porez. Ako se neko razume kako je što se tiče poreza u Americi. Mislim često se frlja sa nekim milionima samo me to interesuje ko plaća porez. Igračima svaka čast nek uzmu i duplo . Hvala

Sasa

pre 1 godinu

Jokiceva braca tek sada nece raditi nista
(macconi, 1. jul 2022 14:59)
Ne bih radio ni ja da sam mu brat, zasto to tebe tangira? Treba nesto da rade da bi tebi dokazali nesto? Svasta.

stevo

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.
(ManeNBG, 01. jul 2022 00:07

Da ne osvoji nijednu, nikome sa ovih prostora ovo nije pošlo za rukom.
Kapa dole Nidzo!
Dominacija!!!

Straight Outta München

pre 1 godinu

Tu ima i mnogo poreza i pride procenti menadzeru.

Ali u sustini ima 200 milki sigurno
(I to vam je tako, 01. jul 2022 00:43

Nema ni blizu 200 milki od 260. Menadzer je ogranicen na 3% u NBA, a porez ide i do 40%…

Bocko

pre 1 godinu

ManeBG - Čak i da je tako ( ni ti ni ja to ne znamo ), Jokić radi posao koji mu dobro ide i za koji je više nego odlično plaćen. Kao kad bi rekli za nekog drugog vrhunskog stručnjaka ( nevažno da li je u pitanju lekar, varilac ili operski pevač ), taj van svog posla ne zna ništa. Pa i nije im baš preko potrebno.

Činjenice

pre 1 godinu

@ Brutus. Izvini brate ali maloumnik je jedna reč.Znam da si bio besan kad si kucko komentar,ali ti maloumnici su za žaljenje jer žive tuđe živote.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Želim mu da ga povrede zaobiđu. I želim mu da bude srećan na profesionalnom i ličnom planu. I želim mu da osvoji prsten. Sa ovom ekipom neće, ali verujem, kada se završi ovaj ugovor, da će preći negde gde je to moguće. Koliki god da si flegman, ne mogu da zamislim sportistu koji ne želi da osvaja trofeje.

Rade, ZG

pre 1 godinu

Bravo za novce, svaka čast. Znači lova i dugačak odmor, a titula prvaka nije važna. Inače ne bi ostao u Denveru. Posrećio im se Nikola, ali već godinama najnesposobnije vodstvo od kada NBA postoji nije u stanju dovesti igrača 20+ poena ni 10+ asistencija ili skokova.

Vdusan

pre 1 godinu

Posto mlatis silne pare, a obozavas Sombor…
Ucini za taj gradic nesto dobro. Pitaj Nemanju Matica kako se to radi.

Nisi superheroj, dok u svoju magicnu statistiku ne upises tako nesto.

Garfild

pre 1 godinu

Mene je izgubio kao obozavatelja, sto njemu verovatno nije bitno a i ne zna za to, posle reklame za kladionicu. To mu je velika mrlja u karijeri sto se mene tice. Deci je idol a poziva ih da se klade. Ili ga je neko lose savetovao ili je njegova odluka .... nema opravdanja.

Micko NS

pre 1 godinu

Oko 100 $ po minuti. Koliko i ja za 3 radna dana. Samo što Nikola ima i noćni rad. Dok spava isto zaradi. Malo nije fer. Nocni rad se uvećava za 26 %. To nisu predvideli ugovorom.

Max

pre 1 godinu

Ма, што је много и превише је! Николу ценим као врхунског кошаркаша и човека, али мислим да се са овим цифрама од којих боли глава баш претерало. Поготово што се управо ради о неважној ствари у животу а какав је уистину профи спорт. Има толико много важних занимања у животу а која су итекако подцењена с обзиром на њихова симболична примања
наспрам неважних спортских. Живот иде својим, неправедним током. Неће ово овако моћи дуго ићи!
(Реља, 1. jul 2022 14:50)
Pre 20 godina Tajger Vuds je zaradio milijardu dolara od igranja golfa, ali to tebi nije smetalo, e sad kad nas covek uzme 250 miliona, onda bi ti da menjas svet. Uostalom, ta druga zanimanja ne donose pare kao NBA, odakle da ih plate?

me myself and i

pre 1 godinu

Ovo mu i nije bilo najbolje rešenje. Bolje da je kao booker ili towns potpisao na 4 godine. Dobio bi više para po godini!

Mladen

pre 10 meseci

Pisao ja njemu maill da posalje neku kintu i zamisli sta mi on kaze. Evo karta i pride lova,mesec dana radis treninge samnom i kinta ti je sigurna. Ma nemoj nisam tamo neko da ti pravim drustvo il donosim lopte.
E,ovako se vi ponasate.
Covek radi svoj posao i placen je. Ostalo Gospod Bog vidi i belezi.

ManeNBG

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.

Живота

pre 1 godinu

О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.

Pall Mall

pre 1 godinu

Bravo za Jokica najveći ugovor ikada.Usao je u istoriju NBA po ovom vrednosnom parametru. Za svaku pohvalu. Kapa do poda majstore. Pa on ce ladno preko bare da im uzme od igranja skoro 600 miliona.Nestvarni rekordi.

Aca

pre 1 godinu

Auuu sad kad puknu kompleksi pa krenu da pricaju o titulama, na kraju krajeva igrao je i finale konferencije, zaredjao je doigravanja sa denverom..

Lilard, stokton, ajverson, redzi miler, pit maravic.. sve kanta od igraca.

Znaci kompleksi na max 😁

Rope

pre 1 godinu

Deluje mnogo ali kada pogledate jedan Anferne Simons dobio 100 milke za 4 god,Ajzea Hartenstajn zamalo u Partizanu potpisao sa NY 16 milke na 2 god..T.Jones 30 milki u Memfisu previse para dato

Alex the Wolf

pre 1 godinu

Skoro 100,5 $ svaki minut. I tako svaki dan, narednih 5 godina. I noću dok spava. I kad je državni praznik. I kad ne igra. U zdravlju da trošiš Nikola!

Nisam Englez

pre 1 godinu

TO je potcenjivanje za jednog programera, za jednog coveka koji je 6 godina zavrsio medicinu, i koji sada prodaje lekove jer nema posla u struci...

(sta je sloboda, 1. jul 2022 07:44)

Moras da shvatis da lekari, programeri, inzinjeri, racunovodje, ucitelji, policajci, pekari i mnoga druga bitna zanimanja nikad nece biti placeni kao sportisti, glumci i pevaci, jer su dosadni i niko nikada ne bi platio $20 pay-per-view da gleda sat vremena sta radi hirurg u operacionoj sali..
Mani se tih teorija zavera i sta se nalazi u Londonu i Vatikanu, jer su i stari rimljani pre 2000 godina rekli da narodu treba hleba i igara.
Niko nije mutav da ne shvata bitnost lekara ali njegov rad ne moze da se komercijalizuje i da se prodaju dresovi sa njegovim Dr. Mr. Prim. na ledjima.
Doktor zato ima neku drugu vrstu satisfakcije jer nije sve u parama. Jel tako?

Džoni

pre 1 godinu

Na kraju NBA karijere Jokić će biti u top 3 najbogatija Srbina!

Neće taj zaraditi manje od 750-800 miliona...

Život je čudo:)
(JeRemija, 01. jul 2022 07:37)

Džaba mu sve, nikad neće stići Đilasa.

rebro

pre 1 godinu

Ja sam izgleda glup za ekonomiju. Denver nije prvak NBA lige. Nikada nije bio, a neće ni biti. Koja je svrha plaćanja Jokića tolikim ugovorom?
Valjda je cilj da dobiješ nešto za tu investiciju.

Вања Петровић

pre 1 godinu

Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)

Ако твој живот нема смисла, немој овде да се жалиш. А ако твој Путин појача (ма шта то значило) угрозиће своје мултимилијардере (а није их мало по свету), и шта ћемо тад? Иди роде у Русију и уживај, а пусти друге да раде и живе како најбоље знају и умеју. Завист и љубомора су греси

Mr.Max

pre 1 godinu

Naš čovek najplaćeniji u NBA a pritom i dve godine za redom MVP pa šta je tu čudno što je toliko plaćen.Nemojte samo biti zavidni nije on džabe toliko plaćen.Veće su šanse da dobiješ na Lotou nego da postigneš uspeh kao Jokara.Nek je živ i zdrav,normalan dečko sve pošteno zaradio i treba da uživa u životu.

sofronije

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.
(ManeNBG, 1. jul 2022 00:07)

Druže, kao što ti ideš na posao i dobijaš platu za to i uopšte te ne zanima da pređeš u drugu fabriku da motaš kablove da bi napredovao u svom poslu, a onda dođeš kući i potrošiš tu platu na ono što voliš i što te zanima (putovanja, kladionica, kafana, automobili, ljubimci, bilo šta), tako i on čovek ide na posao, koji ne mora uopšte da ga zanima i za koji je odlično plaćen i potrošiće novac na nešto što ga privatno zanima (salaši, konji, bilo šta)... I to što je tebi i meni, nekim potpuno nebitnim likovima stalo do titule u NBA, njemu uopšte ne mora da bude bitno... To je samo dobro plaćen posao... I sad vidi ko na kraju dana tu nema mozga...

nenakis

pre 1 godinu

Vi ste izgleda zaboravili šta je sve učinio kao pojedinac pored toliko NBA igrača.
Vrijedi on i više. Samo jako Nikola do biliona guraj . Naš a najbolji na kugli zemaljskoj .

Mare

pre 1 godinu

@Paa Luka bi trebo onda najmanje 500 mio da dobije..

A sto bi trebo strucnjak,jokic kao centar ima ako ne bolje onda bar izjednacenje brojeve,uzima duplo manje suteva od doncica,jokic da gleda samo sebe kao ostali popit doncica svalu utakmicu bi imo 40+20+10,da ne pricam kakve krseve ima od saigraca od kad je doso tamo

sir jordan

pre 1 godinu

pazi naslov- super heroj.....bolestan smo narod i bolestan je svet...taman da izdvoji 150m za bolesnu decu po Srbiji, e onda bi bio superheroj

Max

pre 1 godinu

Ма, што је много и превише је! Николу ценим као врхунског кошаркаша и човека, али мислим да се са овим цифрама од којих боли глава баш претерало. Поготово што се управо ради о неважној ствари у животу а какав је уистину профи спорт. Има толико много важних занимања у животу а која су итекако подцењена с обзиром на њихова симболична примања
наспрам неважних спортских. Живот иде својим, неправедним током. Неће ово овако моћи дуго ићи!
(Реља, 1. jul 2022 14:50)
Pre 20 godina Tajger Vuds je zaradio milijardu dolara od igranja golfa, ali to tebi nije smetalo, e sad kad nas covek uzme 250 miliona, onda bi ti da menjas svet. Uostalom, ta druga zanimanja ne donose pare kao NBA, odakle da ih plate?

Aleksandar

pre 1 godinu

Vidim euforija, ponos i zadovoljstvo što je Nikola dobio takav ugovor. Ok, lepo je to i drago mi je zbog njega ali ljudi moji - mnogo (ali baš mnogo) je bitnija jucerasnja utakmica i kako nam reprezentacija igra.

Mare

pre 1 godinu

"
О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)"

- U drugom najpopularnijem sportu na svijetu, Nikola je dve godine zaredom biran za najboljeg igrača! Da li si ti u svojoj ulici najbolji u bilo čemu?
To ti je zakon ponude i potražnje. Da takvih kao Nikola ima po 10 u svakoj ulici, onda bi i on imao platu kao ti ili ja. Ali Nikola je unikat i zato je i plaćen toliko. Ko nam je kriv što nismo bili malo uporniji dok smo kao klinci pokušavali da se dokažemo u raznim sportovima.

Brzi

pre 1 godinu

Poredjenja radi NIS je prodat za 400m, sve sa naftnim poljima u Angoli i Rumuniji 😄
(Bones, 1. jul 2022 00:38)

Nisam bas odusevljen cenom za NIS ali ipak ti poredjenje nije na mestu.
Nis je firma, a ne osoba. Ima troskove, dugove... pri tome je firma iz oblasti energetike što ima i strateški značaj. Bolje rusima za 400mil koji su krupan igrac u energetici i pri tom nikad nismo imali sukob, nego recimo hrvatima za 1milijardu a stalno smo u konfliktu, plus sto njih u energetici nema ni na mapi.

Jokic mlad, zdrav, moze 'ladno da odigra tih 5 godina i donese im brdo love. Plus sto je miran tip, ne pravi im probleme, ne dolazi drogiran na treninge, ne razbija hotelske sobe kad se napije, ne divlja po Americi skupocenim Ferarijem pa da ga hapse, itd...
Cak ni za reprezentaciju bas ne trci da igra, ne rizikuje povredu i premor.
Koliko bi ti platio takvog radnika da imas firmu???
Ma sta mi mislili o njemu- za NBA on je UNIKAT.
Pazljivo su oni proracunali, ne brini.

zemunskikej

pre 1 godinu

Pricalo se da ce dobiti supermax. Zasluzio je iz vise razloga. Prvo napunio je dvoranu u Denveru kojaje pre toga bila poluprazna .Poslednjih godina Denver redovno igra plej of ,stigli i do polufinala. Trece nas decko je odigrao skoro svaku utakmicu od KADA JE DOSAO, Od povreda je imao par dama postede zbog distorzije skocnog zgloba i 2 puta je bio iskljucen zbog protesta kod sudija. Sto se toga tice poslovna etika mu je vrhunska ,druge zvezde su stalno povredjene pa cak vise ne igraju nego igraja a imaju ogromne ugovore ovaj se ne povredjuje a i nece jer igra lagano i ne siluje.
Voleo bih da ulozi deo novca u Srbiju .kupi NIS,EPS i tako nesto mozda i Zvezdu ,Partizan ,Vojvodinu. Ili napravi neku fabriku u Somboru-

sta je sloboda

pre 1 godinu

Ovakvi ugovori i sume za jednog sportistu koji titra loptu su napravljene jer samo tako ce dobiti gledanost i popularnost ( stara rimska , vina i igara ) . Ovo je jos jedan nacin da se drze mase u snu i kontroli.

Zamislite vi da su Nikoli ponudili ugovor na 5 godina u iznosu od 100,000 dolara ? Pa ko bi to gledao, niko...

Ili da Djokovic za wimbledon osvoji nagradu umesto 3 miliona funti da bude 20,000 funti...

Ovavke cifre su namerno date da bi vi nosili dresove, sanjali jos dublje, i da bi imali idole dok ti idoli ziveli zivot koji vi nikada necete.

Kazu da coveku u ocima mozete da vidite dubinu, inteligenciju...Pogledajte jos jednom ove tri slike iznad...TO je potcenjivanje za jednog programera, za jednog coveka koji je 6 godina zavrsio medicinu, i koji sada prodaje lekove jer nema posla u struci...

Uopste ne pricam iz hejta ili zavidnosti vec samo iznosim cinjenice koje se takodje nalaze na stolu Tavistok Instituta u Londonu odakle se sve ovo i kreira.

123

pre 1 godinu

Secam ga se dok je igrao u Megi i bio MVP ABA lige, svi ga pljuvali, sad sam radi podsećanja ušao na vest na istom ovom sajtu iz 2015 i čitao komentare.

me myself and i

pre 1 godinu

Ovo mu i nije bilo najbolje rešenje. Bolje da je kao booker ili towns potpisao na 4 godine. Dobio bi više para po godini!

Bocko

pre 1 godinu

ManeBG - Čak i da je tako ( ni ti ni ja to ne znamo ), Jokić radi posao koji mu dobro ide i za koji je više nego odlično plaćen. Kao kad bi rekli za nekog drugog vrhunskog stručnjaka ( nevažno da li je u pitanju lekar, varilac ili operski pevač ), taj van svog posla ne zna ništa. Pa i nije im baš preko potrebno.

Sasa

pre 1 godinu

Jokiceva braca tek sada nece raditi nista
(macconi, 1. jul 2022 14:59)
Ne bih radio ni ja da sam mu brat, zasto to tebe tangira? Treba nesto da rade da bi tebi dokazali nesto? Svasta.

Banat

pre 1 godinu

Iako plata jeste ekstremno velika, NBA i vlasnici klubova zaradjuju ogromne iznose na godisnjem nivo-u. Niza plata Jokicu bi samo prelila novac u dzepove Kroenke-u i nista vise, sira zajednica ne bi imala nikakve koristi od toga.
Kad je vec tako bolje je da igrac prima vise.

stevo

pre 1 godinu

Brdo para, a titule ce gledati samo na TV-u. Koja je razlika 180 ili 250 ili 300 itd. miliona. Ovaj decko jednostavno van terena nema mozak za bilo sta.
(ManeNBG, 01. jul 2022 00:07

Da ne osvoji nijednu, nikome sa ovih prostora ovo nije pošlo za rukom.
Kapa dole Nidzo!
Dominacija!!!

Brutus

pre 1 godinu

Mene više brine činjenica sa živimo u svetu gde se nekome dobro isplati da nekome ko se bavi sportom (niša naročito korisno za ljude) plati ovoliko i još na tome dobro zaradi.
(Masariko, 01. jul 2022 08:21)

Mene vise brine kad isplate zadrugarima, ne zbog njih samih, oni se ne stide da pokažu da su ološi i prostitutke, već zbog onih malo umnika koji šalju sms i navijaju. Jokara se bar bavi sportom i pristojan je mladić, I bez tog ugovora svaka (poštena) majka za zeta da ga poželi

Vojvođanin

pre 1 godinu

Bolje rusima za 400mil koji su krupan igrac u energetici i pri tom nikad nismo imali sukob, nego recimo hrvatima za 1milijardu a stalno smo u konfliktu, plus sto njih u energetici nema ni na mapi.


(Brzi, 1. jul 2022 06:16)


Bolje da smo prodali Hrvatima koji su nam komšije, nego Rusima koji non-stop ovde podržavaju primitivluk i divljaštvo, a sad su još i pod sankcijama.
Dozvolićeš ipak da je trebalo MI da se pitmo jer je to bila NAŠA firma.

Dark

pre 1 godinu

Mislim da su pare (dolari) postale bezvrijedne jer su neki pojedinci postali enormno bogati (ne mislim na Jokića i igrače) i da kontrolišu svjetske tokove (barem oni misle tako), jer nije normalno da neko prima milion dolara nedeljno za zabavu gledalaca (ma koliko mi bio drag).

Masariko

pre 1 godinu

Mene više brine činjenica sa živimo u svetu gde se nekome dobro isplati da nekome ko se bavi sportom (niša naročito korisno za ljude) plati ovoliko i još na tome dobro zaradi.

Janko

pre 1 godinu

svaka čast. Jel ovo čisto njemu ide ili je pola od ovoga porez. Ako se neko razume kako je što se tiče poreza u Americi. Mislim često se frlja sa nekim milionima samo me to interesuje ko plaća porez. Igračima svaka čast nek uzmu i duplo . Hvala

basketaš

pre 1 godinu

@Poredjenja radi NIS je prodat za 400m, sve sa naftnim poljima u Angoli i Rumuniji 😄
(Bones, 1. jul 2022 00:38)

Da, ali taj posao je pogadjao Koštunica a ovde je Miško radio. Vidi se ko bolje kapira posao, svet, ljude...

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

О животе неисправни џоистику.Немам ништа против, нек је жив и здрав и да их у здрављу потроши.
50% људи у свијету је гладно, 20% дијеце и људи се лијечи смс. Да ли је реално да неко узме толики кеш за нешто што ради и воли и ок иде му, реално је марстро, а да неко ко је такође добар у свом послу не може то да заради за 254 живота, ма дај.
Путине појачај, све је изгубило смисао.
(Живота, 1. jul 2022 00:30)

Tako je prijatelju, sve tačno od A do Š... Svet je otišao do mojega. Sad će ljudi reći pa vi ste krivi, navijači, TV prava, tržište itd. Sve je to jasno, samo je sumanuto. Takođe, ne smeta mi on i to što zarađuje ali brt... Sve se pretvorilo u JOŠ, JOŠ, JOŠ. I samo pare i ništa više... Mislim da čovečanstvo puca po svim šavovima u tom smislu od tog tzv "individualnog materijalizma". Čak i kod nas, naročito u BG, sve se meri kroz novac. Ljudi gube ono najvažnije... Al jbg, vrli novi svet.

sofronije

pre 1 godinu

Svaka čast Jokiću što je na najbolji način iskoristio ovaj poremećeni sistem vrednosti u društvu, da nije on svakako bi neko drugi uzeo taj novac... Ali evo računam sada, za njegovu DNEVNU zaradu (igrao, ne igrao, bio na odmoru ili povređen) zaradi koliko bi meni trebalo 22 godine rada, sa mojom platom od 550e... A najluđe od svega je da ti sportisti nisu hirurzi, nisu rudari, nisu čak ni školovani za bilo šta od čega zavisi ljudski rod, oni su samo zabavljači, cirkuzanti... Veće posledice po društvo bi bile kada lokalna Mara ne bi došla u trafiku na svoju smenu nego kada ne bi bilo profesionalnog sporta... Ljudi koji trče po livadi i šutiraju loptu ili je po dvoranama probacuju kroz obruč ili skaču za mikrofonom i mrdaju dupetima, svi oni zarađuju po 20 puta više nego najugledniji lekari koji spašavaju živote?! I onda taj isti kapitalistički svet koji dajući im tolike plate pere novac i masno zarađuje napravi fondaciju za gladne u Africi i predstavi se kao dobrotvor jer je skupio 10000 dolara... A najgore je što vi, i ja zajedno sa vama, radimo za neku prosečnu platicu i kobajagi nešto navijamo za jedne ili druge, pratimo ih, divimo im se... Odavno još u Rimu beše "hleba i igara"...

Gospodin Draginja

pre 1 godinu

Otisao svet u ofsajd. Proucavace nas buduce generacije i cuditi se koliko nam je bila bitna jedna tako trivijalna stvar kao sto je sport, koliko je nenormalno mnogo placeno to igranje, bacanje lopte u nekakav kos ili sutiranje lopte po zelenoj travi.

Micko

pre 1 godinu

Da sam na njegovom mestu prvo bih učinio jednu veliku stvar za svoj narod: ne, ne bih dao ni dolar pomoći, ali bih uklonio sve svoje reklame za kladionice (kockarnice) koje truju omladinu Srbije. Veliki bi to gest bio.

Реља

pre 1 godinu

Ма, што је много и превише је! Николу ценим као врхунског кошаркаша и човека, али мислим да се са овим цифрама од којих боли глава баш претерало. Поготово што се управо ради о неважној ствари у животу а какав је уистину профи спорт. Има толико много важних занимања у животу а која су итекако подцењена с обзиром на њихова симболична примања
наспрам неважних спортских. Живот иде својим, неправедним током. Неће ово овако моћи дуго ићи!

Ccc

pre 1 godinu

@zivot, posto Putin nije lopina i ima na računu 200 milijardi dolara... Jao gluplji komentar nisam procitao. Pa zbog Putina i ostale bagre u Rusiji, Rusi nemaju leba da jedu jer su se oligarhi napunili milijardama. To isto vazi i za "elitu"Evrope i sveta. Treba obican narod da pojaca i da oduva ove umisljene vladare sa vlasti pa se ne bi lecili sms ovima itd...

Rade, ZG

pre 1 godinu

Bravo za novce, svaka čast. Znači lova i dugačak odmor, a titula prvaka nije važna. Inače ne bi ostao u Denveru. Posrećio im se Nikola, ali već godinama najnesposobnije vodstvo od kada NBA postoji nije u stanju dovesti igrača 20+ poena ni 10+ asistencija ili skokova.

Che

pre 1 godinu

Ceo tim Čikago Bulsa na čelu s Majkl Džordanom u celoj svojoj karijeri nije zaradio koliko Nikola Jokić samo do sad. Nikola bi obezbedio unuke i da je potpisao uguvor na 5 miliona $. Pa kud ovaj svet ide? Zato će da nam litar ulja i bude 2€.

U autobusu mozak ključa

pre 1 godinu

Svaka čast! Osećam se kao da sam ih ja zaradio. A sad izvinite odo da turim noge u lavor sa kasnom vodom jer mi se ventilator pokvario.

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

ESPN upravo objavio $270 mil na 5 godina sa players option, ugovor kreće od 2023/2024 sezone. Znaci jos jednu godinu na starom team friendly ugovoru, sad samo jednu pravu zvezdu veterana da dovedu i to bi bilo top!

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Želim mu da ga povrede zaobiđu. I želim mu da bude srećan na profesionalnom i ličnom planu. I želim mu da osvoji prsten. Sa ovom ekipom neće, ali verujem, kada se završi ovaj ugovor, da će preći negde gde je to moguće. Koliki god da si flegman, ne mogu da zamislim sportistu koji ne želi da osvaja trofeje.

Luckyone

pre 1 godinu

Pre 35 godina MJ Plata 850 000,Pipen 200 000,Karl Meloun 800 000,Stokton 350 000.Ukupno dva najbolja tandema u NBA 90tih 2 miliona I 200 tisuca platu

bato

pre 1 godinu

шта сте се свезали пореза макар га може платит за разлику од вас који ни "кифлу"
неможете купит
И ово је збогом репрезентацији

Vdusan

pre 1 godinu

Posto mlatis silne pare, a obozavas Sombor…
Ucini za taj gradic nesto dobro. Pitaj Nemanju Matica kako se to radi.

Nisi superheroj, dok u svoju magicnu statistiku ne upises tako nesto.

Garfild

pre 1 godinu

Mene je izgubio kao obozavatelja, sto njemu verovatno nije bitno a i ne zna za to, posle reklame za kladionicu. To mu je velika mrlja u karijeri sto se mene tice. Deci je idol a poziva ih da se klade. Ili ga je neko lose savetovao ili je njegova odluka .... nema opravdanja.

Tax Lawyer

pre 1 godinu

Није све како изгледа. Око 40 процената од ове суме Јокићу ће отићи на порезе и сличне намете као пореском обвезнику првог реда.

nestajminamuku

pre 1 godinu

Mene ovakvi naslovi/tekstovi deprimiraju, kad poplaćam sve račune jedva mi za burek pretekne. Ovo mu dođe izrugivanje neko, šta li

Činjenice

pre 1 godinu

@ Brutus. Izvini brate ali maloumnik je jedna reč.Znam da si bio besan kad si kucko komentar,ali ti maloumnici su za žaljenje jer žive tuđe živote.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Kada bi raspodela u tenisu bila kao u NBA (50% zarade ide igracima), negde sam procitao da bi Novak u karijeri zaradio preko milijardu evra…
NBA liga je liga igraca. Igraci prave profit i izborili su se da imaju 50% zarade. To je to.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Tu ima i mnogo poreza i pride procenti menadzeru.

Ali u sustini ima 200 milki sigurno
(I to vam je tako, 01. jul 2022 00:43

Nema ni blizu 200 milki od 260. Menadzer je ogranicen na 3% u NBA, a porez ide i do 40%…

Micko NS

pre 1 godinu

Oko 100 $ po minuti. Koliko i ja za 3 radna dana. Samo što Nikola ima i noćni rad. Dok spava isto zaradi. Malo nije fer. Nocni rad se uvećava za 26 %. To nisu predvideli ugovorom.

petar krivokuca

pre 1 godinu

Ne ubrajam Jokića i sve ove zvezde današnje NBA što su uzeli velike pare, ali neki polu igrači uzmu po 100 miliona danas, a Skoti Pipen jedan od najboljih igrača svih vremena 1/4 toga za celu onakavu karijeru. Totalno ne fer, ali to je život izgleda.

misko

pre 1 godinu

Po nba pravilima menadzer moze da uzme maximum 4% od ugovora koji potpisuje igrac. Za sve koji brinu brigu koliko se Miško ugradjuje.

Mladen

pre 10 meseci

Pisao ja njemu maill da posalje neku kintu i zamisli sta mi on kaze. Evo karta i pride lova,mesec dana radis treninge samnom i kinta ti je sigurna. Ma nemoj nisam tamo neko da ti pravim drustvo il donosim lopte.
E,ovako se vi ponasate.
Covek radi svoj posao i placen je. Ostalo Gospod Bog vidi i belezi.