Utorak, 17.05.2022.

18:00

Gluvi telefoni u Partizanu – da li je vreme za Sašu Ilića?

Izvor: Stefan Smuða

Gluvi telefoni u Partizanu – da li je vreme za Sašu Iliæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 1 godinu

Realno C.Zvezda jeste ove sezone bolja od Partizana ali titulu šampiona zaslužuje i Partizan koliko i C.Zvezda!Nije uvek najbolja ekipa šampion nekog prvenstva! Partizan se žali na krađu protiv Napretka i Čukaričkog,a nigde Stanojević ne spominje remi na Partizanovom stadionu sa Proleterom!Mogao je ove godine Partizan da osvoji titulu ali se preračunao u svojim kalkulacijama!Sada u prelaznom roku treba da se dovedu ozbiljna pojačanja pored svih ovih igrača koji su sada u Partizanu!Dobre pare su zaradjene u Evropi!Moram da dodam da itekako Zvezda dobija finansijsku pomoć od države jer je Vučić osvedočeni navijač Zvezde!Ne sećam se kada je Zvezda bila u situaciji da dovede igrača koga želi,kao što su hteli da dovedu Džjubu izuzetno skupog Rusa!!!

Dejan

pre 1 godinu

Zreo je za jednu duboku reformu kluba u svim bitim strukturama. Trenerski, igrački kadar, i najvažnije dobra uprava. Sa vizijom! To je po meni ključno!!!!

Vujo

pre 1 godinu

Ovo je neverovatno. Otvoreno kukaju i ilić i linta što partizan nemože da osvoji titulu. Pazi treneri sportskih protivnika......

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Evo šta se desilo Partizan je želeo da pokloni bod svojoj filiali zbog evrope i nadao se da če uzeti titulu u derbiju onda se desilo suprotno C.Zvezda razbije i totalno nadigra Partizan u derbiju gde Partizan radi jedini kiks u celoj sezoni Srbske lige osvojili više bodova od C.Zvezde i da nije derbia bili bi prvi bez kiksa u celom prvenstvu zato su i toliko besni da pored nameštanja i poklanjanja novca Partizan gubi namešteno prvenstvo u Derbiju zahvaljuči poklon bodu svojoj filiali i Saši Iliču koji po pričanju mnogih preuzima klupu Partizana sad dali če u fk Iliev odlučiti da dovedu Sašu Iliča ili če zadržati Stanoja teško je reči jer odjednom veliku moč imaju Iliev i Tumbakovič koji celo vreme radi i iz pozadine vuče poteze da bi nekad oterani trener opet preuzeo mesto u fss gde se kao u vreme toleta sve popnavlja.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Da nije bilo derbija Partzizan bi ostao bez kiksa sa jednim nerešenim rezultatom protiv Voždovca zna Stanoje kad priča o nameštanju da su sve sem Čuke namestili C.Zvezda imala kiks više od partizana ali to nasdoknadila u pobedi na derbiju gde je potpuno nadigran Partizan i dokaz zašto je C.Zvezda bolja i igra odlično evropske utakmice jedino mesto gde ekipe mogu pokazati koliko stvarno vrede pored derbija.Partizan opet postavlja svoje ljude uz pomoć Tumbakoviča fss i fk partizan gde se negleda var več se odlučuje bez gledanja sudije taj var deluje drugačije nego u evropi gde sudija ično ode da proveri zbog toga C.Zvezda oštečena za gomilu golova dok se partizanu priznaje gol iz ofsajd pozicije i tu nema nikakve beze igrač C.Zvezde jer se gleda trenutak upučivanje lopte

Jole

pre 1 godinu

Dok je Vazure i Vučelića Marko Nikolić neće kročiti na stadion, a da li će Saša da se uči na Partizanu ili neko drugi nije uopšte važno.

Vladan

pre 1 godinu

Partizan je bio prvi dok je dobro igrao i lako pobeđivao. Imao je očigledan pad forme od derbija i tada je izgubio titulu. Pad forme ne samo u rezultatima nego u igri koja nije bila više dominantna. I ko garantuje da je na meču sa Čukom bilo isključenje da bi Partizan do kraja dao gol? Pre toga, dok ste dobro igrali, rešavali ste takve utakmice opušteno sa 3:0.

Papilon

pre 1 godinu

Pa je l to neki podatak Koji potkrepljuje dominaciju I petogodisnje uzastopno osvajanje lige? U 16 meceva 4 mrsave pobede...
(Milos, 17. maj 2022 22:42)

Ako su nase "4 mrsave pobede" kako se nazivaju vase dve, zaboravio si da napomenes da ste vi u medjuvremenu gubili od koga god ste stigli, jedino niste od zenskog fudbalskog kluba ali samo zato sto sa njima niste igrali.

Dejan

pre 1 godinu

Da li je realno Stanojević to što pričaš.Vi Vozdovcu date 3 gola na njihovom terenu, a kažeš da mogu da iznenade Zvezdu na Marakani ali im ne daju. Šta je s tobom covece ?

sima strahota

pre 1 godinu

izvinjavam se na gresci. zaboravio sam za 2 penala partizana juce.
dakle Zvezda 7 a promasila 4.
1 protiv nje promasen.
Partizan 8 pogodio 7.
0 protiv njih

Zoran

pre 1 godinu

Oteras Sumu (cistim lazima, a on je za Parizan Mesi), Sadika, Asana, Stevanovica, dovedes Miljkovica, Fejsu (vrati li se taj sa banjskog lecenja ? ), Obradovica, Jojica (onaj penal na derbiju sve je rekao o njemu, dalje ne ide..),Lukaca (sta taj radi u Partizanu ? Zna li bilo ko ?), pa Lola se tu nesto muva, Miletic...ima ih koliko ti dusa zeli. Posle, svega toga, ti se nesto bunis ???
Natkho na klupi u derbiju ????
Zamisli da Stankovic drzi Ivanica i Katajia , na klupi,u derbiju ??? Sta bi navijac Zvezde pomislio sem da je trener izdao ekipu i ide se na namestanje. Svako normalan bi to rekao, znajuci da momci su u formi i da su najbolji, bas kao i Natkho za Partizan.
Provaljen si covece, odavno si provaljen.

miško

pre 1 godinu

Najbolji tim koji je najviše pokazao, treba da bude šampion. To je interes našeg fudbala. U eventualnoj ankeri Zvezda bi dobula bar 90%glasova.Sreća je što će tako i biti.

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Ali zato u zvezdi cvetaju ruze. Drzava lije i sakom i kapom, navijaci podmjreni privatnim firmama i kafanama, a dug ode u 60 miliona.
Srbija u malom.

Zoran

pre 1 godinu

Mogu Murinjo i Klop zajedno da dodju u Partizan, ali dok NJEGOVA "ikona" visi u kancelariji Zvezde, Partizan titulu videti nece.
Jednostavno Srbija je zemlja nivoa pod-saharske Afrike i to je to. Mi volimo o sebi visoko da mislimo, ali stvarnost nas razoruzava, pa evo, vec 100 godina. Jednostavno, narod bez nivoa drustvene svesti je uvek na dnu , a mi to dokazujemo u mnogim aspektima.
Drustvo u kome je sudstvo nepostojece, podmitljivo; u kome novinare mozes da nateras da zabiju glavu u pesak i uvek rade za rezim; drustvo gde se samo i jedino zaposljava preko veze - kakav sport moze imati ???
Zvezda i Partizan, za dobrobit srpskog sporta MORAJU biti ugaseni, a investicije kroz privatizaciju prebaciti u druge klubove. Imamo mi dosta starijih klubova od Zvezde i Partizana, kreacije bolesnog komunizma.
FK Radnicki Kragujevac, osnovan 1923
FK Radnicki Nis 1923. god
Vojvodina 1914
Kolubara 1919
Novi Pazar 1928
Macva 1919
Vozdovac 1912
OFK Beograd (bivsi BSK) 1911
Napredak 1946
Cukaricki 1926
Backa Topola 1913

...Eto malo istorije...U Engleskoj bi ovako stari klubovi se gajili i igrali snazno i ravnopravno premijer ligu, a kod nas ubise ih u pojam i sve pare u komunjare sa dva brda.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Jel sam ja upravo pročitao da ovaj lik primio 5 komada (3 regularna) na svom terenu od Partizana, a sada mu neko brani da pobedi na Rajku? Čime da pobediš prijatelju?

s

pre 1 godinu

@Mandjup

Pa ne igra Vucic 90 minuta na terenu.
Nikada u nasem fudbalu nije bio toliko veliki problem namestanje i favorizam nekog tipa. Sama sustina je da NEMAMO POJMA.

Ni Zvezda ni Partizan. Pa derbi kad upalis ko da klince na igralistu gledas. Svi idu na loptu, svako po prijemu ima odskok od 3 metara, pola pasova neprecizno, 90% akcija je idi na stranu, ubac, pa sta Bog da.

Dal stvarno ne umemo da igramo i ne mozemo da nadjemo 11 igraca sa dve krstene noge u celoj zemlji ili je nesto drugo u pitanju? Kod nas se ne trenira. Igraci se ne usavrsavaju. Nema treninga gde smanjis teren da naucis igrace da steknu osecaj o prostoru. Nemas igraca koji ume da trci, da cima, da dribla, da sutne. Nemas nista. Nista se ne trenira. Igra za nase klubove se svodi, igras za vikend, zezas se 5 dana po splavovima. I tu je gde je trener bitan.

Ali bitne su naravno i uprave klubova i mafijaski klanovi koji guraju svoju decu u prvi tim da bi ih prodali, ili prosto su menadzeri nekom klincu koji srednju nije zavrsio, pa adje da vide da ga uvaljaju nekome u Italiji, Arabiji il gdegod.

I da nema muljanja u upravi opet je ta opasnost da kada se pojavi talenat, on odmah i ode preko.

Dva kluba na sisaju milione svake godine iz drzavnog budzeta da bi gledali nesto sto zanima tek 5% ljudi u drzavi. Aj manite se i jednih drugih, privatizujte sve, pa sta bude bude, kome se gleda fudbal, nek gleda lige zapadne Evrope, nasa je cisto bacanje para.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Ponoviću reči nekog vašeg kolege iz Partizana: "Zar vas nije sramota da uzmete titulu, a da ne pobedite u derbiju...."! Samo vaš citat...
(srdjan, 17. maj 2022 19:20)

Razlika je samo u tome što je zvezda tada uzela titulu tako što je u naredna dva derbija pobedila pa je dotični gospodin ispao teško magare.

zvezdaš

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .
(Andrea Djani

Po tebi i vama grobarima uopšteno, ispada da je normalno da vi možete da imate takav skor, a Zvezda ne!!!
Po tebi i vama grobarima uopšteno, ispada da je najbolje da vi igrate prvenstvo, ali da vam se ne računaju utakmice protiv Zvezde!!!!
Da li ste bre vi normalni???!!!
Znaš li šta je bolno uopšte ovde?
To što vi nesnosno kukate ovde!!! Što vam je normalno da pobedite Voždovac TAMO sa laganih 3-0 iz dosudjena DVA penala, ali vam nije normalno da Zvezda pobedi taj isti Voždovac KUĆI, i da ste još i FRUSTRIRANI ZBOG TOGA!!!!!
Bože Bože.

Mandjup

pre 1 godinu

trener jeste važan ali važniji tim a Partizan NEMA TIM ZA TITULU JER DRŽAVA odnosno Vučko gura više Zvezdu i to je to uostalom pogledajte timove i videćete da zvezda ima duplo skuplje igrače od partizana

Aleksej

pre 1 godinu

Po izjavqma Stanoja kao Partizan da ima pet poraza i pet remija ove sezone pa je na pola od tih utakmica bilo necega, sto ne kaze Stanoje koliko je bodova izgubio van derbija a da ne govorimo o tome da Stanoje nema poraz u nasoj ligi osim odnZvezde.

BCP

pre 1 godinu

Veliki sam Partizanovac, ali iskreno mislim da smo i sami doprineli gubljenju titule i losijim partijama u drugom delu sezone. Pored te kradje koju Stanoje spominje, odradjen je i los prelazni rok, katastrofa pojacanja dovedena, tj nismo se uopste pojacali, dovodimo stare igrace bez snage za svih 90 minuta... ne osvaja se titula sa 5 povratnika koji su preko 30 godina. Nismo zvezdu nadigrali u sva tri meca, u onoj jednom gde su pobedili su dosta bolje takticki odigrali... tako da Stanoje nije bas sve do sistema, ima nesto i do uprave. Ozbiljan remont je potreban, prvo uprava, pa onda pojacanja na bekovskim pozicijama, jos jedan napadac itd.

Lord

pre 1 godinu

Sale izdaces grobare ako dodjes u Partizan sa ovom crveno belom upravom.
Bez grobara na Jugu i legendi u upravi mozemo samo da budemo nemi posmatraci ovog kriminala.
SALE NE SADA!!!

VDV

pre 1 godinu

Partizan je pokraden protiv Napretka i Cuke.
Stanojevic je uveo Natha u 87. min u derbiju, najkreativnijeg igraca.
Takodje uveo je drugog napadaca u 92. min., sto je skandalozno i jako smrdi.
Partizan je drzan na prvom mjestu do izbora, zna se zbog cega, pa su svi (Stanojevic, uprava, Terzic, FSS) ucesvovali u sabotiranju Partizana.
Ili druga situacija, da je pokraden, jer realno jeste.
Podsjetio bih vas na izjavu Stanojevica u februaru prije dvomeca sa Spartom, da je titula jedini prioritet i da su sva druga takmicenja sporedna.
I onda izgines protiv Sparte i dodjes iscrpljen na derbi.
1/16 ili 1/8 LK, razlike nema.
Genralno, sta god da je, nisu cista posla.

Srbin

pre 1 godinu

Dajte bre više, kaznite, odstranite ovog krpelja iz srpskog fudbala, ovog što je jedini poraz u celom prvenstvu doživeo od Zvezde i koji je dobio u Subotici penal koji ne bi sudio ni okoreli Grobar, a nakon čega mu se vratila Karma.

Samo za tebe…..

pre 1 godinu

@Crni
Vidi, mi smo unazad godinama dolazili izmedju ili posle evropskih itakmica na derbi pa nismo kukali. Kako je prvi bio 60-40 za Partizan? Zvezda je na 0-0 imala 1 na 1 sa golmanom i precku. A pred kraj je mogla i do sva tri boda. Treci derbi -Partizan bolji prvo a Zvezda drugo poluvreme. Ne znam sta je tu egal u derbijima. U prvenstvu nisu pobedili 3 godine, Zvezda svake godine igra Eveopu i to dobro. Ne znam sta je bolja potvrda titula i dominacije ako ne i uspeh u Evropi.

Milos

pre 1 godinu

 zadnjih pet godina: 4 pobede Zvezde, 10 neresenih i 2 pobede Partizana. Dokle bre vise lazovi.

Pa je l to neki podatak Koji potkrepljuje dominaciju I petogodisnje uzastopno osvajanje lige? U 16 meceva 4 mrsave pobede...

Iskusan

pre 1 godinu

Jokanovic, Paunovic i Ivic sigurno nece preuzeti Partizan u ovom momentu. Ne verujem ni da ce Sasa Ilic biti imenovan iako verujem da bi on to zeleo. Tesko ce naci ozbiljnog trenera a posteno receno nije im ni potreban. Za otaljavanje posla kroz drugo mesto u LL ligi i blede nastupe u Evropi dovoljan je sasvim prosecan trener. Neko ozbiljan ce doci ako klub postane ozbiljan. Danas je Partizan predaleko od toga.

Zele87

pre 1 godinu

Jel fakat da Zvezda nij emogla da predje centar Savi na derbijima? Jeste. Jel fakat da smo igrali sjajan fudbal tada? Jeste. Jel fakat da su svi stranci bili pogodjeni i da im se cena multiplikovala za samo par meseci? Jeste. Jel fakat da su Savu kasapili sudjenjem, terminima utakmica (svi odloze na 20 cm snega jedino Partizan mora da igra i sl.) ? Jeste. Jel fakat da je Stanoje razjurio sve sto je znalo fudbal u timu? Jeste. Jel fakat da Natka uvodi pred kraj derbija, da se nervira kad ovaj da gol i sl? Jeste! I sta ima nejasno? Nista, sve je jasno. Samo podmukao i zao covek ne zeli da vidi o cemu se tu radi.

zoki

pre 1 godinu

Da li iko pri cistoj svesti misli da tim u kom igraju Lola,Jojic,Markovic,Miljkovic,Obradovic,Brezancic,Ostojic moze da osvoji titulu i da su bolji od zvezdinog tima. Pa realno veliko cudo je kako su u poslednjem kolu uopste u igri za titulu.

JPR24

pre 1 godinu

Kao Grobar mogu samo reci da uprava može da angažuje psihoterapeuta, i psihijatra za Stanoja koji je totalno prolupao, i posle da idu svi zajedno na Goli Otok na odmaranje jednu deset godina, malo da obrade formu.

NoName

pre 1 godinu

dok glumce postavlja veliki navijac protivnickog kluba sve ce to biti isto ... samo ce da dzabe trose neke ljude za unapred izgubljenu stvar
(marica, kriv, razumevanje..., 17. maj 2022 20:08)

Nadimak ti je pravi, otprilike se toliko razumeš. A sad ukucaj na Gugl "Vujošević predložio Vučelića" pa se vrati i reci nam ko vam je doveo "glumce"

Aca

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)

Dokle bre više laganja? U tih 5 godina mi vas pobedili 4 puta, vi nas 2.

Fergi

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Navijam za Partizan, ali Zvezda je jednostavno bolja. Uvek bila i bice.

Cika Mile

pre 1 godinu

Djuric,Vucelic,Vazura i Iliev su ista prica, ljudi koji su unazadili klub po nalogu politicara. Zasto je Stanojevic pravio puc protiv Djurica a cuti dok Vucelic i Vazura unistavaju klub i na taj nacin cuvaju sebe od robije.

Wllaxy

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)

Jedan ali vredan i baš kad treba, a sad plači!

moca

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

naravno da ne bi, dobili bi smo ih bar 2:0, oba gola bi dao pavkov :*

DžejAr65

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta.

pa kako ne reče,ne mogu da verujem dolazi nam partizan a rezultat se unapred zna,zašto uopšte igramo

MilanB

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)
U zadnjih pet godina: 4 pobede Zvezde, 10 neresenih i 2 pobede Partizana. Dokle bre vise lazovi.

Марко

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)


Који сте на ранг листи УЕФА? Када сте последњи пут били у првих 50? Када сте последњи пут победили неког у Лиги шампиона?

zvezdaš

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da je ovo tačno. Voleo bih da bude trener partizana. Voleo bih da gledam kako i on kuka. Uvek se pravio fin a ustvari je veoma kvaran. Baš bih voleo da vidim da li bi u nekoj sličnoj situaciji kao onda kada je bio trener Čukaričkog, rekao da je njegov(partizanov)igrač zaslužio crveni karton. Voleo bih da vidim u toj situaciji ovog poštenjačinu.

zemunski kej

pre 1 godinu

Stanoje se buni a rukovodstvo kluba cuti? Gde je Vucelic ,Vazura.. Ekipa je preiskusna gro igraca preko 33 godine. Imaju jednog centarfora a zbog vaznosti svakg meca nsu smeli da uvode mlade. Nisu zimus nista doveli,lose su odigrali mart i april,izgubili derbi. Jesu oni bolji od drugih ali Zvezda ima jaci tim na svakoj poziciji po dva dobra igraca ,2 centarfora Pavkov i OHI ,sredina od Krsticica do Sanoga ,bekovi Dragovic ,Erakovic ,Pankov ,Rodic , Partizan po jedno resenje i kad se neko povredi ili kartoni nema adekvatne zamene ni priblizno. Drugo ne placaju nista nikome pa su se par puta izbrukali.

Xp

pre 1 godinu

@Fergi

Matori, ako ti stvarno navijas za Partizan ( u sta sumnjam), nemoj vise! Mozemo iz bez tebe. Ako si pri cistoj svesti napisao ovo sto si napisao, onda bi trebalo da za njih navijas.

Crni

pre 1 godinu

Pozdrav svim iskrenim navijacima oba kluba. Iako je jako tesko , ali pokusacu da ne zalazim u politiku. Prvo, nije normalno da oba kluba imaju toliko pobjeda u jednoj sezoni, Partizanov skor u jesenjem dijelu je stvarno previse nerealan, a tako I Zvezdin u drugom dijelu. Sto se tice derbija, prvi derbi 60-40 na Partizanovoj strani, otprilike isto I posljednji. S tim da je Zvezdi vise odgovarao X pa je mogla kalkulisati, a drugi derbi u koji se Zvezdasi kunu je bio neravnopravan. Partizan je bio izmedju dvije bitne I teske utakmice. Iz mog ugla,egal je sto se tice derbija, ali je Zvezda iskoristila to sto je tada odmorala. Poenta, znate ono kad igrate protiv nekoga na skolskom, a svi navijaju za vas. Bice blizu, nekad ce vas I pobiiediti , biti bolji u datom trenutku, ali pehar ce biti vas. Uvijek cete misliti da ste bili jako blizu, ali opet nemate nista na kraju. Tako je bilo I prije 10 godina. Sve najbolje I jednima I drugima u Evropi, ali nazalost, ipak na kraju ta politika odredjuje.

zvezdaš

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

Porediš Partizan sa Liverpulom? Pa i njih smo jednom dobili (finalista LŠ prethodne sezone i pobednik LŠ u toj sezoni u kojoj smo ih pobedili).
Toliko o laganju.

Sah mat

pre 1 godinu

Budimo realni i iskreni. Dok je Vučića nema titule. Tačka.
Pogotovo u godini koja donosi direktno mesto u LS.
Jeste lepo ali teško je biti navijač Partizana.

timica

pre 1 godinu

A cutao je dok su zuti bili na vlasti jer je onda slavio jamb sa partizanom. Inace bio sam navijac partizana, sada ucim sopstvenu decu da ne upoznaju niti jedan fk sa prostora Srbije, tacnije da ih sto duze vremena drzim mimo toga, jer su vece sanse da nijedan fk niti fudbal u celini nece zavoleti. Neka jure devojke, a ne da gube vreme na politickim partijama partizana i zvezde.

Dejan

pre 1 godinu

Partizanovac sam. Nekada, pre 20 i vise god, bio sam redovan na utakmicama Partizana.. Juce sam ,posle duze vremena, prolazio peske pored oba stadiona i Partizana i Zvezde. Svi znamo iz kog su vremena. Zapazio sam da su Partizanovi reflektori zardjali, propali, na sve strane vise kablovi ,popucali zidovi itd...Zvezdini reflektori su ofarbani,zidovi kako - tako okreceni, sve izgleda malo bolje, organizovanije. Imati ekipu i misliti da je to dovoljno za sampiona, stalna kuknjava o nepravdi a sve trulo, jedini interes trgovina igracima. Stadon na putu da postane kao stadion OFK Beograda, tamo sam vodio decu na treninge,sve se rusi a besnih automobila krdo(menadzeri, uprave, kriminalci..) Samo da i Partizan to ne dozivi.

žirafa

pre 1 godinu

Ovako su i prošli put "ukrali" titulu. Na kukumakanje. Kako ga nije sramota da još priča o crvenom kartonu protiv Čuke? Svi smo videli snimak kako Rikardo sapliće sam sebe. Ko je ovde lud?

Da da

pre 1 godinu

Ljudi moji pa Vučić mrzi više Partizan nego ja zvezdu crvenu.
Sta očekujete?
Titulu? Ma nećemo je videti još pet godina. Ni u jednom sportu.

Batko

pre 1 godinu

Budimo realni i iskreni. Dok je Vučića nema titule. Tačka.
Pogotovo u godini koja donosi direktno mesto u LS.
Jeste lepo ali teško je biti navijač Partizana.
(Sah mat, 17. maj 2022 20:16)

Ko li je bio prvak Srbije 2012,2013,2015,2017. .... ?

Budimo realni vaši kompleksi su do sada nešto još nazabeleženo u istoriji civilizacije ! To što vi možete da smislite, da slažete , a sve lako proverljivo, nije bitno...Važno je slagati, dobiti "plusiće" od istih takvih i sve super.

Stavrno čovek treba da bude baš ne mnogo pametan, pa da pošalje komentar kao ti. Ali razumem te, jače od tebe

Cubaka

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .
(Andrea Djani, 17. maj 2022 20:09)

Nisi trebao ovo napisati, evo suza mi suzu stize.

Cubaka

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

Kako da osvoji kada smo ih "oladili" sa 2:0 i ako treba ponovo bi. Da se ne lazemo.

istina

pre 1 godinu

Oteta titula? Ko je to oteo. Da li je Partizan osim derbija od nekog izgubio? Znači sve do derbija bilo Ok i regularno a onda Napredak posle derbija uzme bod i onda kreće priča o "kradji" Ali je u nekim glavama normalno da Partizan pobedi sve utakmice. Zvezda je na svom terenu kiksnula u prvom kolu protiv Vojvodine, kiksnula protiv Radnika od koga je izgubila utakmicu. A kiks su i dva derbija protiv Partizana

Kalimerov brat

pre 1 godinu

Ostani stanoje jos koju godinu,mole te irski konobari,ribari,flora i fauna,cigani,ma svi ljubitelji tvog lika i dela,OSTANI STANOJE!!!

joca grozni

pre 1 godinu

Znaci, koliko sam ja shvatio, Vozdovcu odgovara samo pobeda za odlazak u Evropu i to protiv Zvezde. Dok su bili domacini protiv Partizana to im nije trebalo pa su ladno izgubili

Miki

pre 1 godinu

Ovo je muka citati uopste, oni su znaci tim koji moze lagano da pobedi svakog a Zvezda mora da kiksne jer njje bolja, jer nije ni derbi dobila jel tako? Jel i to namesteno?! Jel moguce da se ovakve stvari izjavljuju i prolaze bez reakcije FSS? Jedva cekam derbi jedva cekam!

marko992

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.
(Heroesss, 17. maj 2022 19:09)

Prvo, ne pada mi na pamet da podrzavam nesretnog Stanoja.
Drugo, kako te nije sramota da tako bezocno lazes, digli ste seljacku bunu pre tog meca sa Napretkom i sednice FSS, danima su se smenjivale vase perjanice Terza i Mrkela?
Zaboravio si to?!
Da je kojim slucajem Partizan pred titulom, garantujem da kukumavka od tada ne bi ni prestajala.
Objasni sada ponovo kontekst recenice u kom pises"....niko ni rec da pomene to".

Pop Cira

pre 1 godinu

Da li neko zna ko je imao vise penala ove sezone Partizan ili Zvezda?
(Manga, 17. maj 2022 19:50)

Kakvo pitanje, naravno Partizan, u tome su prvaci vode sa 6:5 u odnosu na Zvezdu.

zvezdaš

pre 1 godinu

...jedan klub me sme da izgubi ni bod...
(bg leprikoni, 17. maj 2022 20:05)

O kom klubu pričaš? Osim derbija niste izgubili bodove, a Zvezda je od jednog kluba izgubila 5 bodova.

Dikan

pre 1 godinu

Ali niko ne može da uzme Zvezdi titulu, potpuno je nebitno ko će sedeti na klupi. Treba se skoncentrisati na Evropu, i čekati da ovo zlo vreme prođe. Pod zlom se podrazumeva i uprava Partizana koja ima Stokholmski sindrom.

absolutezero

pre 1 godinu

Zašto ti Linta nisi pobedio Partizan? I zašto je Partizan već upisao tri boda u poslednjem kolu? Ko može da garantuje da bi Partizan pobedio Čuku sa igračem više i da bi dali gol Napretku iz penala? Posle odgovora na ova pitanja imate pravo da postavite svako drugo.

marica, kriv, razumevanje...

pre 1 godinu

dok glumce postavlja veliki navijac protivnickog kluba sve ce to biti isto ... samo ce da dzabe trose neke ljude za unapred izgubljenu stvar

tranzicija

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02
Ali sa flašom Ilicem i iglicom Ilievim ces da osvojiš sve. Čoveče u rasulu ste potpunom. Čeka se samo slom najvećeg Turcina i kreće totalni raspad

Aca

pre 1 godinu

"Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta.

Naravno, rezultat sa Partizanom se nije znao, slabiji ste od njih s od nas jači.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .

zvezdaš

pre 1 godinu

ispustio je zbog neregularnosti. pa kako onda da se ne zali. evo zamisli sebe na poslu kako se trudis i radis a neko ti postavi nogu da bi napredovao a bolji si od njega .... ti bi cutao i pravdao kako je taj neko bolji od tebe?
(sonja, 17. maj 2022 19:53)

Ako u direktnom susretu taj neko pokaže da je bolji od tebe, a tvoje su statistike (ne računajući taj direktan susret) bolje, gde si tačno pokraden? U tri derbija možda? Ali on ne pominje derbije. Bez derbija ima 0 (NULA) poraza? Zvezda ima jedan, kako to kad sve namešta? Ili se sad uči neka druga matematika od one koju smo ranije učili?

Oslo

pre 1 godinu

"Nisam ni ja verovao, ali sam se uverio“, odgovorio je Aleksandar Stanojević i potom se pred očima javnosti unapred oprostio od šampionske trke.

Bio covek na Marakani i proveo se kao bos po trnju....

Ugasila si meeeeee

pre 1 godinu

Dikan, 17. maj 2022 20:37
Skoncentrisala je tebe Flora😂
Kada budes imao malo manje mržnje u sebi možda i uradiš nešto u životu. A sad da vas trpamo u basketu, to nam je omiljeno, i da vas pokrenemo usput. Nema sladje

bg leprikoni

pre 1 godinu

Od one cuvene "nocne" sednice i posete "duha koji lebdi" mi smo dobili Obilicevu sezonu 97-98 koja traje vec koliko godina,jedan klub me sme da izgubi ni bod,u drugom klubu infiltrirana uprava jos od onog stecajnog upravnika Zorana Popovica poznatom po "rezultatima" a kasnije maskote naseg srozavanja Vucele sve sa ciljem da Partizan naprave po meri onih drugih,dovoljno jakog da derbi ne izgubi smisao i da se ne brukaju u Evropi a dovoljno slabog da ne ugrozi mezimce,naravno ucutkavanje grobara je tu odradilo glavni posao,kao sto su nekada zvezdase smirivali da ne talasaju dok su im Vesara i Zika Pauk unistavali klubove tako sto je sva mrznja prebacena na Dula i Tola kao krivce za sve,tako danas su grobarima podeljeni poslici,napravljene frakcije da se deca bave "trgovinom" umesto navijanjem,osim sake jada na istoku danas grobari egzistiraju samo kada osvane neki mural gde se lozimo da smo avangarda dok titule godinama ne videsmo.Naravno i ovaj pajac Stanoje je odigrao ulogu sa glumljenjem ludila,covek kome neki Marko Jovanovic igra umesto faking Stefana Savica,toliko o njemu kao strucnjaku,Samrok Stanoje za vjeki vjekova.Sale ako je pametan sigurno nece uci u sav taj mulj,bukvalno ja navijam za Lalata da dodje,kaki je lud mozda bi i pristao,da zatvori krug sa celom ling long ligom,da cirkus bude kompletan.

neko iz mase

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Navijam za Partizan i da nam je Tole ostao gde bi nam bio kraj! Vezali bi osamnaest titula za redom..

Malo nas je al smo g*vna

pre 1 godinu

Meni zvezdasu je zao sto ce Zvezda da uzme titulu jer je Terza obecao ostavku ako Zvezda ne uzme.Tako da trazili ste gledajte,slika na zidu u kancelariji ostaje do daljneg.

Vule

pre 1 godinu

Јокановић је велики господин, али не знам да ли има амбиције да се врати у српски фудбал. Треба прво поћерати Илијева, али виђети некако ако може овај пут заиста да оде.

Heroesss

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.

....

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.
(Heroesss, 17. maj 2022 19:09)

čist penal nije sviran Napredku protiv vas, VAR protiv Čuke nije radio...itd.

King

pre 1 godinu

Majko mila stvarno ste komicni kakve komentare ostavljate, grobarska posla...
(Kuku, 17. maj 2022 19:20)
Kako jedan u ponoć upade u rupu i promeni predsednika od tad poče procvat kluba, do tad rasle pečurke, ma nije do vlasti, heheh

Nikola

pre 1 godinu

Uprava napolje sa sve Ilievim i VV duetom. Nikakvi rezultati. Katastrofalni sportski potezi su povučeni, tim i klub ispaštaju. To je nedopustivo.
Izbori u klubu da se sprovedu na svim nivoima, i sve ispočetka.
Dovesti Marka Nikolića i dati mu odrešene ruke. Kakav Ilić, kakvi bakrači...

dinosaurus

pre 1 godinu

Ladno lik osvoji vise bodova ne racunajuci derbije ,ukljucujuci da nije izgubio ni jedan mec ne racunajuci poraz od Zvezde i prica kako Zvezda namjesta ,kako su pokradeni. Treneri koji su mu oduzimali bodove dobijali su otkaze, pravdali se na koferencijama da i oni hrane porodice od svog posla, sto dalje inplicira da su vrseni pritisci na njima. I njega je neko pokrao. Jbt nisi u stanju namjestenu titulu da uzmes i kriva ti se. Ja bih ga zakonski kaznio za ovo sto radi.

srdjan

pre 1 godinu

Ponoviću reči nekog vašeg kolege iz Partizana: "Zar vas nije sramota da uzmete titulu, a da ne pobedite u derbiju...."! Samo vaš citat...

sasa

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Kao prvo, ne navijas za Zvezdu. A kao drugo, Zvezda je pod Vucicem ostala bez licence za evropu 2015-e, a to sto je Milojevic posle uspostavio dominaciju nije do para jer je to uradio sa skromnim timom i pocelo je uspehom u evropi.

sonja

pre 1 godinu

Ovaj čovek stvarno nije normalan.Sve što zna je da kuka i da se žali na regularnost.Bolje neka se zapita kako je uspeo da prospe 5 bodova prednosti i izgubi titulu.
(Srbijaaa, 17. maj 2022 19:22)
ispustio je zbog neregularnosti. pa kako onda da se ne zali. evo zamisli sebe na poslu kako se trudis i radis a neko ti postavi nogu da bi napredovao a bolji si od njega .... ti bi cutao i pravdao kako je taj neko bolji od tebe?

Batko

pre 1 godinu

Kako jedan u ponoć upade u rupu i promeni predsednika od tad poče procvat kluba, do tad rasle pečurke, ma nije do vlasti, heheh
(King, 17. maj 2022 19:31)

Vlasti koja plaća licence, dugovanja po Evropi...

Radovali ste se propasti , sada propadate.
Isto kao u košarci.
Dovoljno si glup da to ne možeš da shvatiš, pa zato na kraju ide ono intelektualno "hehe"

komedija

pre 1 godinu

Koji spinovi ,ahahah ako cemo realno najverovatnije tih 0:0 u slučaju pobede Zvezde nece znaciti nista jer bi svejedno zvezda osvojila titulu I da je izjednaceno

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Jokanović,Paunović,Nikolić,Ivić svi slobodni ali nadam se da su pametni i da se neće vraćati u ovo što mi zovemo LingLong tako da je Ilić verovatno prva opcija.

neko iz mase

pre 1 godinu

Koliko se sećam Saša Ilić je tražio uvid u papire kluba (čitaj dugovanja) pre nego se prihvati trenerskog posla i zahvalio se na ponudi?

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta, trener „zmajeva“, a na to se nadovezao kolega sa klupe Partizana:
"Nisam ni ja verovao, ali sam se uverio“, odgovorio je Aleksandar Stanojević i potom se pred očima javnosti unapred oprostio od šampionske trke.

Uverio si se, kad si popio 2 komada na Mari. Što se ovog drugog nesrećnika tiče, bitno da nije znao rezultat kad mu je došao pajtaš u goste. 0:3, prilično očekivano, zar ne?

Batko

pre 1 godinu

drzavna sluskinja s svojom svitom
(..nbg..., 17. maj 2022 19:31)

Državna sluškinja kojoj država plaća licence, dugovanja po Evropi...a, da ništa, izvini

mr.wolf

pre 1 godinu

Znaci,Vozdovac ima za sta da igra (Evropu) i na zalost nece biti u situaciji da eventualno iznenadi Zvezdu, jer ce Zvezda to "pokrasti".
A Radnicki Nis ? Jel ima zasta da igra ?
Da li su i oni ekipa koja moze svakog da pobedi, eventualno iznenadi nekog na gostovanju, kao i Vozdovac ?
Aha, pa to se ne prica, to je sigurna pobeda Partizana izgleda ?
I onda.... "ovde se sve zna".
I ko ovde spinuje ?

Skorpion

pre 1 godinu

Ja bi sa Saletom Ilićem i iz lige ispao bez problema. Toliko od mene
(dap, 17. maj 2022 19:05)

Nadam se i da hocete. Toliko od mene.

Мукицa

pre 1 godinu

Чекај, само сте требали победити у дербију, ко вам је ту шта ускратио?!? Звезда вас тукла, крај приче.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

"Ispostaviće se, vrlo verovatno, da je Saša Ilić Partizanu oduzeo ključne bodove u šampionskoj trci, ali je paradoksalno, tada dobio ogromnu podršku crno-bele javnosti, navijača, bivših i sadašnjih igrača, proslavljenih asova Partizana."

Ključni? Derbi, 2:0, direktni okršaj? A da, namešteno.

odzidza

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ja bi da se i cela uprava promeni a ne samo ova neznalica, kojoj su svi krivi osim njega. O igračima ne bi trošio reči. Ljudi nemaju pojma….

lukina mama dama

pre 1 godinu

Trener ovde vise nije bitan kao sto nije bitno ni koje igrace imas. Sve jedno je. Pustite tu decu da igraju od 18-19 godina i bar ih prodajte posle. Neka idu da budu jos jedan Vlahovic, Mitrovic, Milenkovic… A ne da se snebivaju ovde i da znaju da osvojiti nista nece. Bar neka imaju u glavama da ce napredovati i otici dalje.

One night in May

pre 1 godinu

Ali Slinta i njegove teorije...

Razvalio ga Partizan posred trznog centra, ali, eto, bice iznenadjenje ako ne pobede Zvezdu na Marakani...Slinta!

zdravko

pre 1 godinu

Stanojevic kaze da nisu mogli da pobede zbog neki, ajde bre dosta brukanja popo si se na glavu sa tvojim jaukanjem.Tisi covek bez trinke blama, dali znas dasi se provuko protiv mladosti spartak tsc, tuti pomogli su I sudije I var bilo tije protiv spartaka lepo kad je jovanovic u var so I javio sudiji lukicu da mora biti penal posle dva minuta, ocemu ti pricas I buncas covece zvezda je bojia za klasu od partizana. Sto zvezda vam ne bezi sad dvanajest bodova toje zasluzan deki neznalica jer SA vakim timom dase proseta ovom ligom on se grcevito bori za titulu I mi zvezdasi pravi jedva cekamo da vidimo ledja dekiju jer covek nam u krusevcu pokido zivce umesto da samejie protivnika on brani jedan nula tose zove neznanac trener kao sto so ti.

Kuku

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Majko mila stvarno ste komicni kakve komentare ostavljate, grobarska posla...

Srbijaaa

pre 1 godinu

Ovaj čovek stvarno nije normalan.Sve što zna je da kuka i da se žali na regularnost.Bolje neka se zapita kako je uspeo da prospe 5 bodova prednosti i izgubi titulu.

Laki

pre 1 godinu

Smarate više sa ovim nabeđenim trenerom.
Neka ide negde napolje i zaradi velike pare, pod uslovom da neko hoće da ga plati 100€ mesečno.

zapisnik

pre 1 godinu

Dok su Vucelic i Vazura Vucicev dvojac na kormilu moze Murinjo da dodje, VAR opet nece rediti i bice mu naredjeno da najbolji ne igraju derbije i sl.

Дејан

pre 1 godinu

Звезда је победила Партизан у дербију 2-0.Нико није крив Партизану што је изгубио пет бодова предности.Гробари будите реални.

amater

pre 1 godinu

U ovakvoj situaciji samo strani trener pomaze. Stranac ne bi cutao do kraja sezone kao Stanojevic. O ovome se znalo cele sezone samo Stanojevic to nije znao.

Kuku

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Majko mila stvarno ste komicni kakve komentare ostavljate, grobarska posla...

srdjan

pre 1 godinu

Ponoviću reči nekog vašeg kolege iz Partizana: "Zar vas nije sramota da uzmete titulu, a da ne pobedite u derbiju...."! Samo vaš citat...

sasa

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Kao prvo, ne navijas za Zvezdu. A kao drugo, Zvezda je pod Vucicem ostala bez licence za evropu 2015-e, a to sto je Milojevic posle uspostavio dominaciju nije do para jer je to uradio sa skromnim timom i pocelo je uspehom u evropi.

Srbijaaa

pre 1 godinu

Ovaj čovek stvarno nije normalan.Sve što zna je da kuka i da se žali na regularnost.Bolje neka se zapita kako je uspeo da prospe 5 bodova prednosti i izgubi titulu.

joca grozni

pre 1 godinu

Znaci, koliko sam ja shvatio, Vozdovcu odgovara samo pobeda za odlazak u Evropu i to protiv Zvezde. Dok su bili domacini protiv Partizana to im nije trebalo pa su ladno izgubili

Heroesss

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.

One night in May

pre 1 godinu

Ali Slinta i njegove teorije...

Razvalio ga Partizan posred trznog centra, ali, eto, bice iznenadjenje ako ne pobede Zvezdu na Marakani...Slinta!

Мукицa

pre 1 godinu

Чекај, само сте требали победити у дербију, ко вам је ту шта ускратио?!? Звезда вас тукла, крај приче.

komedija

pre 1 godinu

Koji spinovi ,ahahah ako cemo realno najverovatnije tih 0:0 u slučaju pobede Zvezde nece znaciti nista jer bi svejedno zvezda osvojila titulu I da je izjednaceno

moca

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

naravno da ne bi, dobili bi smo ih bar 2:0, oba gola bi dao pavkov :*

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta, trener „zmajeva“, a na to se nadovezao kolega sa klupe Partizana:
"Nisam ni ja verovao, ali sam se uverio“, odgovorio je Aleksandar Stanojević i potom se pred očima javnosti unapred oprostio od šampionske trke.

Uverio si se, kad si popio 2 komada na Mari. Što se ovog drugog nesrećnika tiče, bitno da nije znao rezultat kad mu je došao pajtaš u goste. 0:3, prilično očekivano, zar ne?

Aca

pre 1 godinu

"Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta.

Naravno, rezultat sa Partizanom se nije znao, slabiji ste od njih s od nas jači.

zvezdaš

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .
(Andrea Djani

Po tebi i vama grobarima uopšteno, ispada da je normalno da vi možete da imate takav skor, a Zvezda ne!!!
Po tebi i vama grobarima uopšteno, ispada da je najbolje da vi igrate prvenstvo, ali da vam se ne računaju utakmice protiv Zvezde!!!!
Da li ste bre vi normalni???!!!
Znaš li šta je bolno uopšte ovde?
To što vi nesnosno kukate ovde!!! Što vam je normalno da pobedite Voždovac TAMO sa laganih 3-0 iz dosudjena DVA penala, ali vam nije normalno da Zvezda pobedi taj isti Voždovac KUĆI, i da ste još i FRUSTRIRANI ZBOG TOGA!!!!!
Bože Bože.

Дејан

pre 1 godinu

Звезда је победила Партизан у дербију 2-0.Нико није крив Партизану што је изгубио пет бодова предности.Гробари будите реални.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Jel sam ja upravo pročitao da ovaj lik primio 5 komada (3 regularna) na svom terenu od Partizana, a sada mu neko brani da pobedi na Rajku? Čime da pobediš prijatelju?

MilanB

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)
U zadnjih pet godina: 4 pobede Zvezde, 10 neresenih i 2 pobede Partizana. Dokle bre vise lazovi.

Miki

pre 1 godinu

Ovo je muka citati uopste, oni su znaci tim koji moze lagano da pobedi svakog a Zvezda mora da kiksne jer njje bolja, jer nije ni derbi dobila jel tako? Jel i to namesteno?! Jel moguce da se ovakve stvari izjavljuju i prolaze bez reakcije FSS? Jedva cekam derbi jedva cekam!

Марко

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)


Који сте на ранг листи УЕФА? Када сте последњи пут били у првих 50? Када сте последњи пут победили неког у Лиги шампиона?

Aca

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)

Dokle bre više laganja? U tih 5 godina mi vas pobedili 4 puta, vi nas 2.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

"Ispostaviće se, vrlo verovatno, da je Saša Ilić Partizanu oduzeo ključne bodove u šampionskoj trci, ali je paradoksalno, tada dobio ogromnu podršku crno-bele javnosti, navijača, bivših i sadašnjih igrača, proslavljenih asova Partizana."

Ključni? Derbi, 2:0, direktni okršaj? A da, namešteno.

DžejAr65

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta.

pa kako ne reče,ne mogu da verujem dolazi nam partizan a rezultat se unapred zna,zašto uopšte igramo

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ja bi da se i cela uprava promeni a ne samo ova neznalica, kojoj su svi krivi osim njega. O igračima ne bi trošio reči. Ljudi nemaju pojma….

Cubaka

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

Kako da osvoji kada smo ih "oladili" sa 2:0 i ako treba ponovo bi. Da se ne lazemo.

dinosaurus

pre 1 godinu

Ladno lik osvoji vise bodova ne racunajuci derbije ,ukljucujuci da nije izgubio ni jedan mec ne racunajuci poraz od Zvezde i prica kako Zvezda namjesta ,kako su pokradeni. Treneri koji su mu oduzimali bodove dobijali su otkaze, pravdali se na koferencijama da i oni hrane porodice od svog posla, sto dalje inplicira da su vrseni pritisci na njima. I njega je neko pokrao. Jbt nisi u stanju namjestenu titulu da uzmes i kriva ti se. Ja bih ga zakonski kaznio za ovo sto radi.

Zoran

pre 1 godinu

Oteras Sumu (cistim lazima, a on je za Parizan Mesi), Sadika, Asana, Stevanovica, dovedes Miljkovica, Fejsu (vrati li se taj sa banjskog lecenja ? ), Obradovica, Jojica (onaj penal na derbiju sve je rekao o njemu, dalje ne ide..),Lukaca (sta taj radi u Partizanu ? Zna li bilo ko ?), pa Lola se tu nesto muva, Miletic...ima ih koliko ti dusa zeli. Posle, svega toga, ti se nesto bunis ???
Natkho na klupi u derbiju ????
Zamisli da Stankovic drzi Ivanica i Katajia , na klupi,u derbiju ??? Sta bi navijac Zvezde pomislio sem da je trener izdao ekipu i ide se na namestanje. Svako normalan bi to rekao, znajuci da momci su u formi i da su najbolji, bas kao i Natkho za Partizan.
Provaljen si covece, odavno si provaljen.

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Jokanović,Paunović,Nikolić,Ivić svi slobodni ali nadam se da su pametni i da se neće vraćati u ovo što mi zovemo LingLong tako da je Ilić verovatno prva opcija.

Srbin

pre 1 godinu

Dajte bre više, kaznite, odstranite ovog krpelja iz srpskog fudbala, ovog što je jedini poraz u celom prvenstvu doživeo od Zvezde i koji je dobio u Subotici penal koji ne bi sudio ni okoreli Grobar, a nakon čega mu se vratila Karma.

Fergi

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Navijam za Partizan, ali Zvezda je jednostavno bolja. Uvek bila i bice.

Batko

pre 1 godinu

drzavna sluskinja s svojom svitom
(..nbg..., 17. maj 2022 19:31)

Državna sluškinja kojoj država plaća licence, dugovanja po Evropi...a, da ništa, izvini

mr.wolf

pre 1 godinu

Znaci,Vozdovac ima za sta da igra (Evropu) i na zalost nece biti u situaciji da eventualno iznenadi Zvezdu, jer ce Zvezda to "pokrasti".
A Radnicki Nis ? Jel ima zasta da igra ?
Da li su i oni ekipa koja moze svakog da pobedi, eventualno iznenadi nekog na gostovanju, kao i Vozdovac ?
Aha, pa to se ne prica, to je sigurna pobeda Partizana izgleda ?
I onda.... "ovde se sve zna".
I ko ovde spinuje ?

JPR24

pre 1 godinu

Kao Grobar mogu samo reci da uprava može da angažuje psihoterapeuta, i psihijatra za Stanoja koji je totalno prolupao, i posle da idu svi zajedno na Goli Otok na odmaranje jednu deset godina, malo da obrade formu.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Ponoviću reči nekog vašeg kolege iz Partizana: "Zar vas nije sramota da uzmete titulu, a da ne pobedite u derbiju...."! Samo vaš citat...
(srdjan, 17. maj 2022 19:20)

Razlika je samo u tome što je zvezda tada uzela titulu tako što je u naredna dva derbija pobedila pa je dotični gospodin ispao teško magare.

zvezdaš

pre 1 godinu

...jedan klub me sme da izgubi ni bod...
(bg leprikoni, 17. maj 2022 20:05)

O kom klubu pričaš? Osim derbija niste izgubili bodove, a Zvezda je od jednog kluba izgubila 5 bodova.

zoki

pre 1 godinu

Da li iko pri cistoj svesti misli da tim u kom igraju Lola,Jojic,Markovic,Miljkovic,Obradovic,Brezancic,Ostojic moze da osvoji titulu i da su bolji od zvezdinog tima. Pa realno veliko cudo je kako su u poslednjem kolu uopste u igri za titulu.

Cubaka

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .
(Andrea Djani, 17. maj 2022 20:09)

Nisi trebao ovo napisati, evo suza mi suzu stize.

Dejan

pre 1 godinu

Da li je realno Stanojević to što pričaš.Vi Vozdovcu date 3 gola na njihovom terenu, a kažeš da mogu da iznenade Zvezdu na Marakani ali im ne daju. Šta je s tobom covece ?

zvezdaš

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

Porediš Partizan sa Liverpulom? Pa i njih smo jednom dobili (finalista LŠ prethodne sezone i pobednik LŠ u toj sezoni u kojoj smo ih pobedili).
Toliko o laganju.

tranzicija

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02
Ali sa flašom Ilicem i iglicom Ilievim ces da osvojiš sve. Čoveče u rasulu ste potpunom. Čeka se samo slom najvećeg Turcina i kreće totalni raspad

zvezdaš

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da je ovo tačno. Voleo bih da bude trener partizana. Voleo bih da gledam kako i on kuka. Uvek se pravio fin a ustvari je veoma kvaran. Baš bih voleo da vidim da li bi u nekoj sličnoj situaciji kao onda kada je bio trener Čukaričkog, rekao da je njegov(partizanov)igrač zaslužio crveni karton. Voleo bih da vidim u toj situaciji ovog poštenjačinu.

Aleksej

pre 1 godinu

Po izjavqma Stanoja kao Partizan da ima pet poraza i pet remija ove sezone pa je na pola od tih utakmica bilo necega, sto ne kaze Stanoje koliko je bodova izgubio van derbija a da ne govorimo o tome da Stanoje nema poraz u nasoj ligi osim odnZvezde.

Kalimerov brat

pre 1 godinu

Ostani stanoje jos koju godinu,mole te irski konobari,ribari,flora i fauna,cigani,ma svi ljubitelji tvog lika i dela,OSTANI STANOJE!!!

Iskusan

pre 1 godinu

Jokanovic, Paunovic i Ivic sigurno nece preuzeti Partizan u ovom momentu. Ne verujem ni da ce Sasa Ilic biti imenovan iako verujem da bi on to zeleo. Tesko ce naci ozbiljnog trenera a posteno receno nije im ni potreban. Za otaljavanje posla kroz drugo mesto u LL ligi i blede nastupe u Evropi dovoljan je sasvim prosecan trener. Neko ozbiljan ce doci ako klub postane ozbiljan. Danas je Partizan predaleko od toga.

neko iz mase

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Navijam za Partizan i da nam je Tole ostao gde bi nam bio kraj! Vezali bi osamnaest titula za redom..

Dejan

pre 1 godinu

Partizanovac sam. Nekada, pre 20 i vise god, bio sam redovan na utakmicama Partizana.. Juce sam ,posle duze vremena, prolazio peske pored oba stadiona i Partizana i Zvezde. Svi znamo iz kog su vremena. Zapazio sam da su Partizanovi reflektori zardjali, propali, na sve strane vise kablovi ,popucali zidovi itd...Zvezdini reflektori su ofarbani,zidovi kako - tako okreceni, sve izgleda malo bolje, organizovanije. Imati ekipu i misliti da je to dovoljno za sampiona, stalna kuknjava o nepravdi a sve trulo, jedini interes trgovina igracima. Stadon na putu da postane kao stadion OFK Beograda, tamo sam vodio decu na treninge,sve se rusi a besnih automobila krdo(menadzeri, uprave, kriminalci..) Samo da i Partizan to ne dozivi.

Skorpion

pre 1 godinu

Ja bi sa Saletom Ilićem i iz lige ispao bez problema. Toliko od mene
(dap, 17. maj 2022 19:05)

Nadam se i da hocete. Toliko od mene.

zvezdaš

pre 1 godinu

ispustio je zbog neregularnosti. pa kako onda da se ne zali. evo zamisli sebe na poslu kako se trudis i radis a neko ti postavi nogu da bi napredovao a bolji si od njega .... ti bi cutao i pravdao kako je taj neko bolji od tebe?
(sonja, 17. maj 2022 19:53)

Ako u direktnom susretu taj neko pokaže da je bolji od tebe, a tvoje su statistike (ne računajući taj direktan susret) bolje, gde si tačno pokraden? U tri derbija možda? Ali on ne pominje derbije. Bez derbija ima 0 (NULA) poraza? Zvezda ima jedan, kako to kad sve namešta? Ili se sad uči neka druga matematika od one koju smo ranije učili?

absolutezero

pre 1 godinu

Zašto ti Linta nisi pobedio Partizan? I zašto je Partizan već upisao tri boda u poslednjem kolu? Ko može da garantuje da bi Partizan pobedio Čuku sa igračem više i da bi dali gol Napretku iz penala? Posle odgovora na ova pitanja imate pravo da postavite svako drugo.

Batko

pre 1 godinu

Budimo realni i iskreni. Dok je Vučića nema titule. Tačka.
Pogotovo u godini koja donosi direktno mesto u LS.
Jeste lepo ali teško je biti navijač Partizana.
(Sah mat, 17. maj 2022 20:16)

Ko li je bio prvak Srbije 2012,2013,2015,2017. .... ?

Budimo realni vaši kompleksi su do sada nešto još nazabeleženo u istoriji civilizacije ! To što vi možete da smislite, da slažete , a sve lako proverljivo, nije bitno...Važno je slagati, dobiti "plusiće" od istih takvih i sve super.

Stavrno čovek treba da bude baš ne mnogo pametan, pa da pošalje komentar kao ti. Ali razumem te, jače od tebe

Samo za tebe…..

pre 1 godinu

@Crni
Vidi, mi smo unazad godinama dolazili izmedju ili posle evropskih itakmica na derbi pa nismo kukali. Kako je prvi bio 60-40 za Partizan? Zvezda je na 0-0 imala 1 na 1 sa golmanom i precku. A pred kraj je mogla i do sva tri boda. Treci derbi -Partizan bolji prvo a Zvezda drugo poluvreme. Ne znam sta je tu egal u derbijima. U prvenstvu nisu pobedili 3 godine, Zvezda svake godine igra Eveopu i to dobro. Ne znam sta je bolja potvrda titula i dominacije ako ne i uspeh u Evropi.

Batko

pre 1 godinu

Kako jedan u ponoć upade u rupu i promeni predsednika od tad poče procvat kluba, do tad rasle pečurke, ma nije do vlasti, heheh
(King, 17. maj 2022 19:31)

Vlasti koja plaća licence, dugovanja po Evropi...

Radovali ste se propasti , sada propadate.
Isto kao u košarci.
Dovoljno si glup da to ne možeš da shvatiš, pa zato na kraju ide ono intelektualno "hehe"

BCP

pre 1 godinu

Veliki sam Partizanovac, ali iskreno mislim da smo i sami doprineli gubljenju titule i losijim partijama u drugom delu sezone. Pored te kradje koju Stanoje spominje, odradjen je i los prelazni rok, katastrofa pojacanja dovedena, tj nismo se uopste pojacali, dovodimo stare igrace bez snage za svih 90 minuta... ne osvaja se titula sa 5 povratnika koji su preko 30 godina. Nismo zvezdu nadigrali u sva tri meca, u onoj jednom gde su pobedili su dosta bolje takticki odigrali... tako da Stanoje nije bas sve do sistema, ima nesto i do uprave. Ozbiljan remont je potreban, prvo uprava, pa onda pojacanja na bekovskim pozicijama, jos jedan napadac itd.

Laki

pre 1 godinu

Smarate više sa ovim nabeđenim trenerom.
Neka ide negde napolje i zaradi velike pare, pod uslovom da neko hoće da ga plati 100€ mesečno.

istina

pre 1 godinu

Oteta titula? Ko je to oteo. Da li je Partizan osim derbija od nekog izgubio? Znači sve do derbija bilo Ok i regularno a onda Napredak posle derbija uzme bod i onda kreće priča o "kradji" Ali je u nekim glavama normalno da Partizan pobedi sve utakmice. Zvezda je na svom terenu kiksnula u prvom kolu protiv Vojvodine, kiksnula protiv Radnika od koga je izgubila utakmicu. A kiks su i dva derbija protiv Partizana

Wllaxy

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)

Jedan ali vredan i baš kad treba, a sad plači!

žirafa

pre 1 godinu

Ovako su i prošli put "ukrali" titulu. Na kukumakanje. Kako ga nije sramota da još priča o crvenom kartonu protiv Čuke? Svi smo videli snimak kako Rikardo sapliće sam sebe. Ko je ovde lud?

Oslo

pre 1 godinu

"Nisam ni ja verovao, ali sam se uverio“, odgovorio je Aleksandar Stanojević i potom se pred očima javnosti unapred oprostio od šampionske trke.

Bio covek na Marakani i proveo se kao bos po trnju....

sima strahota

pre 1 godinu

izvinjavam se na gresci. zaboravio sam za 2 penala partizana juce.
dakle Zvezda 7 a promasila 4.
1 protiv nje promasen.
Partizan 8 pogodio 7.
0 protiv njih

Ugasila si meeeeee

pre 1 godinu

Dikan, 17. maj 2022 20:37
Skoncentrisala je tebe Flora😂
Kada budes imao malo manje mržnje u sebi možda i uradiš nešto u životu. A sad da vas trpamo u basketu, to nam je omiljeno, i da vas pokrenemo usput. Nema sladje

NoName

pre 1 godinu

dok glumce postavlja veliki navijac protivnickog kluba sve ce to biti isto ... samo ce da dzabe trose neke ljude za unapred izgubljenu stvar
(marica, kriv, razumevanje..., 17. maj 2022 20:08)

Nadimak ti je pravi, otprilike se toliko razumeš. A sad ukucaj na Gugl "Vujošević predložio Vučelića" pa se vrati i reci nam ko vam je doveo "glumce"

neko iz mase

pre 1 godinu

Koliko se sećam Saša Ilić je tražio uvid u papire kluba (čitaj dugovanja) pre nego se prihvati trenerskog posla i zahvalio se na ponudi?

miško

pre 1 godinu

Najbolji tim koji je najviše pokazao, treba da bude šampion. To je interes našeg fudbala. U eventualnoj ankeri Zvezda bi dobula bar 90%glasova.Sreća je što će tako i biti.

Vule

pre 1 godinu

Јокановић је велики господин, али не знам да ли има амбиције да се врати у српски фудбал. Треба прво поћерати Илијева, али виђети некако ако може овај пут заиста да оде.

Zoran

pre 1 godinu

Mogu Murinjo i Klop zajedno da dodju u Partizan, ali dok NJEGOVA "ikona" visi u kancelariji Zvezde, Partizan titulu videti nece.
Jednostavno Srbija je zemlja nivoa pod-saharske Afrike i to je to. Mi volimo o sebi visoko da mislimo, ali stvarnost nas razoruzava, pa evo, vec 100 godina. Jednostavno, narod bez nivoa drustvene svesti je uvek na dnu , a mi to dokazujemo u mnogim aspektima.
Drustvo u kome je sudstvo nepostojece, podmitljivo; u kome novinare mozes da nateras da zabiju glavu u pesak i uvek rade za rezim; drustvo gde se samo i jedino zaposljava preko veze - kakav sport moze imati ???
Zvezda i Partizan, za dobrobit srpskog sporta MORAJU biti ugaseni, a investicije kroz privatizaciju prebaciti u druge klubove. Imamo mi dosta starijih klubova od Zvezde i Partizana, kreacije bolesnog komunizma.
FK Radnicki Kragujevac, osnovan 1923
FK Radnicki Nis 1923. god
Vojvodina 1914
Kolubara 1919
Novi Pazar 1928
Macva 1919
Vozdovac 1912
OFK Beograd (bivsi BSK) 1911
Napredak 1946
Cukaricki 1926
Backa Topola 1913

...Eto malo istorije...U Engleskoj bi ovako stari klubovi se gajili i igrali snazno i ravnopravno premijer ligu, a kod nas ubise ih u pojam i sve pare u komunjare sa dva brda.

Papilon

pre 1 godinu

Pa je l to neki podatak Koji potkrepljuje dominaciju I petogodisnje uzastopno osvajanje lige? U 16 meceva 4 mrsave pobede...
(Milos, 17. maj 2022 22:42)

Ako su nase "4 mrsave pobede" kako se nazivaju vase dve, zaboravio si da napomenes da ste vi u medjuvremenu gubili od koga god ste stigli, jedino niste od zenskog fudbalskog kluba ali samo zato sto sa njima niste igrali.

Zele87

pre 1 godinu

Jel fakat da Zvezda nij emogla da predje centar Savi na derbijima? Jeste. Jel fakat da smo igrali sjajan fudbal tada? Jeste. Jel fakat da su svi stranci bili pogodjeni i da im se cena multiplikovala za samo par meseci? Jeste. Jel fakat da su Savu kasapili sudjenjem, terminima utakmica (svi odloze na 20 cm snega jedino Partizan mora da igra i sl.) ? Jeste. Jel fakat da je Stanoje razjurio sve sto je znalo fudbal u timu? Jeste. Jel fakat da Natka uvodi pred kraj derbija, da se nervira kad ovaj da gol i sl? Jeste! I sta ima nejasno? Nista, sve je jasno. Samo podmukao i zao covek ne zeli da vidi o cemu se tu radi.

zemunski kej

pre 1 godinu

Stanoje se buni a rukovodstvo kluba cuti? Gde je Vucelic ,Vazura.. Ekipa je preiskusna gro igraca preko 33 godine. Imaju jednog centarfora a zbog vaznosti svakg meca nsu smeli da uvode mlade. Nisu zimus nista doveli,lose su odigrali mart i april,izgubili derbi. Jesu oni bolji od drugih ali Zvezda ima jaci tim na svakoj poziciji po dva dobra igraca ,2 centarfora Pavkov i OHI ,sredina od Krsticica do Sanoga ,bekovi Dragovic ,Erakovic ,Pankov ,Rodic , Partizan po jedno resenje i kad se neko povredi ili kartoni nema adekvatne zamene ni priblizno. Drugo ne placaju nista nikome pa su se par puta izbrukali.

Pop Cira

pre 1 godinu

Da li neko zna ko je imao vise penala ove sezone Partizan ili Zvezda?
(Manga, 17. maj 2022 19:50)

Kakvo pitanje, naravno Partizan, u tome su prvaci vode sa 6:5 u odnosu na Zvezdu.

timica

pre 1 godinu

A cutao je dok su zuti bili na vlasti jer je onda slavio jamb sa partizanom. Inace bio sam navijac partizana, sada ucim sopstvenu decu da ne upoznaju niti jedan fk sa prostora Srbije, tacnije da ih sto duze vremena drzim mimo toga, jer su vece sanse da nijedan fk niti fudbal u celini nece zavoleti. Neka jure devojke, a ne da gube vreme na politickim partijama partizana i zvezde.

odzidza

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu

Nikola

pre 1 godinu

Uprava napolje sa sve Ilievim i VV duetom. Nikakvi rezultati. Katastrofalni sportski potezi su povučeni, tim i klub ispaštaju. To je nedopustivo.
Izbori u klubu da se sprovedu na svim nivoima, i sve ispočetka.
Dovesti Marka Nikolića i dati mu odrešene ruke. Kakav Ilić, kakvi bakrači...

Cika Mile

pre 1 godinu

Djuric,Vucelic,Vazura i Iliev su ista prica, ljudi koji su unazadili klub po nalogu politicara. Zasto je Stanojevic pravio puc protiv Djurica a cuti dok Vucelic i Vazura unistavaju klub i na taj nacin cuvaju sebe od robije.

s

pre 1 godinu

@Mandjup

Pa ne igra Vucic 90 minuta na terenu.
Nikada u nasem fudbalu nije bio toliko veliki problem namestanje i favorizam nekog tipa. Sama sustina je da NEMAMO POJMA.

Ni Zvezda ni Partizan. Pa derbi kad upalis ko da klince na igralistu gledas. Svi idu na loptu, svako po prijemu ima odskok od 3 metara, pola pasova neprecizno, 90% akcija je idi na stranu, ubac, pa sta Bog da.

Dal stvarno ne umemo da igramo i ne mozemo da nadjemo 11 igraca sa dve krstene noge u celoj zemlji ili je nesto drugo u pitanju? Kod nas se ne trenira. Igraci se ne usavrsavaju. Nema treninga gde smanjis teren da naucis igrace da steknu osecaj o prostoru. Nemas igraca koji ume da trci, da cima, da dribla, da sutne. Nemas nista. Nista se ne trenira. Igra za nase klubove se svodi, igras za vikend, zezas se 5 dana po splavovima. I tu je gde je trener bitan.

Ali bitne su naravno i uprave klubova i mafijaski klanovi koji guraju svoju decu u prvi tim da bi ih prodali, ili prosto su menadzeri nekom klincu koji srednju nije zavrsio, pa adje da vide da ga uvaljaju nekome u Italiji, Arabiji il gdegod.

I da nema muljanja u upravi opet je ta opasnost da kada se pojavi talenat, on odmah i ode preko.

Dva kluba na sisaju milione svake godine iz drzavnog budzeta da bi gledali nesto sto zanima tek 5% ljudi u drzavi. Aj manite se i jednih drugih, privatizujte sve, pa sta bude bude, kome se gleda fudbal, nek gleda lige zapadne Evrope, nasa je cisto bacanje para.

zapisnik

pre 1 godinu

Dok su Vucelic i Vazura Vucicev dvojac na kormilu moze Murinjo da dodje, VAR opet nece rediti i bice mu naredjeno da najbolji ne igraju derbije i sl.

zdravko

pre 1 godinu

Stanojevic kaze da nisu mogli da pobede zbog neki, ajde bre dosta brukanja popo si se na glavu sa tvojim jaukanjem.Tisi covek bez trinke blama, dali znas dasi se provuko protiv mladosti spartak tsc, tuti pomogli su I sudije I var bilo tije protiv spartaka lepo kad je jovanovic u var so I javio sudiji lukicu da mora biti penal posle dva minuta, ocemu ti pricas I buncas covece zvezda je bojia za klasu od partizana. Sto zvezda vam ne bezi sad dvanajest bodova toje zasluzan deki neznalica jer SA vakim timom dase proseta ovom ligom on se grcevito bori za titulu I mi zvezdasi pravi jedva cekamo da vidimo ledja dekiju jer covek nam u krusevcu pokido zivce umesto da samejie protivnika on brani jedan nula tose zove neznanac trener kao sto so ti.

Sah mat

pre 1 godinu

Budimo realni i iskreni. Dok je Vučića nema titule. Tačka.
Pogotovo u godini koja donosi direktno mesto u LS.
Jeste lepo ali teško je biti navijač Partizana.

Da da

pre 1 godinu

Ljudi moji pa Vučić mrzi više Partizan nego ja zvezdu crvenu.
Sta očekujete?
Titulu? Ma nećemo je videti još pet godina. Ni u jednom sportu.

Vladan

pre 1 godinu

Partizan je bio prvi dok je dobro igrao i lako pobeđivao. Imao je očigledan pad forme od derbija i tada je izgubio titulu. Pad forme ne samo u rezultatima nego u igri koja nije bila više dominantna. I ko garantuje da je na meču sa Čukom bilo isključenje da bi Partizan do kraja dao gol? Pre toga, dok ste dobro igrali, rešavali ste takve utakmice opušteno sa 3:0.

Jole

pre 1 godinu

Dok je Vazure i Vučelića Marko Nikolić neće kročiti na stadion, a da li će Saša da se uči na Partizanu ili neko drugi nije uopšte važno.

Mandjup

pre 1 godinu

trener jeste važan ali važniji tim a Partizan NEMA TIM ZA TITULU JER DRŽAVA odnosno Vučko gura više Zvezdu i to je to uostalom pogledajte timove i videćete da zvezda ima duplo skuplje igrače od partizana

Lord

pre 1 godinu

Sale izdaces grobare ako dodjes u Partizan sa ovom crveno belom upravom.
Bez grobara na Jugu i legendi u upravi mozemo samo da budemo nemi posmatraci ovog kriminala.
SALE NE SADA!!!

King

pre 1 godinu

Majko mila stvarno ste komicni kakve komentare ostavljate, grobarska posla...
(Kuku, 17. maj 2022 19:20)
Kako jedan u ponoć upade u rupu i promeni predsednika od tad poče procvat kluba, do tad rasle pečurke, ma nije do vlasti, heheh

Andrea Djani

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .

VDV

pre 1 godinu

Partizan je pokraden protiv Napretka i Cuke.
Stanojevic je uveo Natha u 87. min u derbiju, najkreativnijeg igraca.
Takodje uveo je drugog napadaca u 92. min., sto je skandalozno i jako smrdi.
Partizan je drzan na prvom mjestu do izbora, zna se zbog cega, pa su svi (Stanojevic, uprava, Terzic, FSS) ucesvovali u sabotiranju Partizana.
Ili druga situacija, da je pokraden, jer realno jeste.
Podsjetio bih vas na izjavu Stanojevica u februaru prije dvomeca sa Spartom, da je titula jedini prioritet i da su sva druga takmicenja sporedna.
I onda izgines protiv Sparte i dodjes iscrpljen na derbi.
1/16 ili 1/8 LK, razlike nema.
Genralno, sta god da je, nisu cista posla.

....

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.
(Heroesss, 17. maj 2022 19:09)

čist penal nije sviran Napredku protiv vas, VAR protiv Čuke nije radio...itd.

bg leprikoni

pre 1 godinu

Od one cuvene "nocne" sednice i posete "duha koji lebdi" mi smo dobili Obilicevu sezonu 97-98 koja traje vec koliko godina,jedan klub me sme da izgubi ni bod,u drugom klubu infiltrirana uprava jos od onog stecajnog upravnika Zorana Popovica poznatom po "rezultatima" a kasnije maskote naseg srozavanja Vucele sve sa ciljem da Partizan naprave po meri onih drugih,dovoljno jakog da derbi ne izgubi smisao i da se ne brukaju u Evropi a dovoljno slabog da ne ugrozi mezimce,naravno ucutkavanje grobara je tu odradilo glavni posao,kao sto su nekada zvezdase smirivali da ne talasaju dok su im Vesara i Zika Pauk unistavali klubove tako sto je sva mrznja prebacena na Dula i Tola kao krivce za sve,tako danas su grobarima podeljeni poslici,napravljene frakcije da se deca bave "trgovinom" umesto navijanjem,osim sake jada na istoku danas grobari egzistiraju samo kada osvane neki mural gde se lozimo da smo avangarda dok titule godinama ne videsmo.Naravno i ovaj pajac Stanoje je odigrao ulogu sa glumljenjem ludila,covek kome neki Marko Jovanovic igra umesto faking Stefana Savica,toliko o njemu kao strucnjaku,Samrok Stanoje za vjeki vjekova.Sale ako je pametan sigurno nece uci u sav taj mulj,bukvalno ja navijam za Lalata da dodje,kaki je lud mozda bi i pristao,da zatvori krug sa celom ling long ligom,da cirkus bude kompletan.

Dikan

pre 1 godinu

Ali niko ne može da uzme Zvezdi titulu, potpuno je nebitno ko će sedeti na klupi. Treba se skoncentrisati na Evropu, i čekati da ovo zlo vreme prođe. Pod zlom se podrazumeva i uprava Partizana koja ima Stokholmski sindrom.

marica, kriv, razumevanje...

pre 1 godinu

dok glumce postavlja veliki navijac protivnickog kluba sve ce to biti isto ... samo ce da dzabe trose neke ljude za unapred izgubljenu stvar

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Ali zato u zvezdi cvetaju ruze. Drzava lije i sakom i kapom, navijaci podmjreni privatnim firmama i kafanama, a dug ode u 60 miliona.
Srbija u malom.

lukina mama dama

pre 1 godinu

Trener ovde vise nije bitan kao sto nije bitno ni koje igrace imas. Sve jedno je. Pustite tu decu da igraju od 18-19 godina i bar ih prodajte posle. Neka idu da budu jos jedan Vlahovic, Mitrovic, Milenkovic… A ne da se snebivaju ovde i da znaju da osvojiti nista nece. Bar neka imaju u glavama da ce napredovati i otici dalje.

Malo nas je al smo g*vna

pre 1 godinu

Meni zvezdasu je zao sto ce Zvezda da uzme titulu jer je Terza obecao ostavku ako Zvezda ne uzme.Tako da trazili ste gledajte,slika na zidu u kancelariji ostaje do daljneg.

amater

pre 1 godinu

U ovakvoj situaciji samo strani trener pomaze. Stranac ne bi cutao do kraja sezone kao Stanojevic. O ovome se znalo cele sezone samo Stanojevic to nije znao.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Evo šta se desilo Partizan je želeo da pokloni bod svojoj filiali zbog evrope i nadao se da če uzeti titulu u derbiju onda se desilo suprotno C.Zvezda razbije i totalno nadigra Partizan u derbiju gde Partizan radi jedini kiks u celoj sezoni Srbske lige osvojili više bodova od C.Zvezde i da nije derbia bili bi prvi bez kiksa u celom prvenstvu zato su i toliko besni da pored nameštanja i poklanjanja novca Partizan gubi namešteno prvenstvo u Derbiju zahvaljuči poklon bodu svojoj filiali i Saši Iliču koji po pričanju mnogih preuzima klupu Partizana sad dali če u fk Iliev odlučiti da dovedu Sašu Iliča ili če zadržati Stanoja teško je reči jer odjednom veliku moč imaju Iliev i Tumbakovič koji celo vreme radi i iz pozadine vuče poteze da bi nekad oterani trener opet preuzeo mesto u fss gde se kao u vreme toleta sve popnavlja.

sonja

pre 1 godinu

Ovaj čovek stvarno nije normalan.Sve što zna je da kuka i da se žali na regularnost.Bolje neka se zapita kako je uspeo da prospe 5 bodova prednosti i izgubi titulu.
(Srbijaaa, 17. maj 2022 19:22)
ispustio je zbog neregularnosti. pa kako onda da se ne zali. evo zamisli sebe na poslu kako se trudis i radis a neko ti postavi nogu da bi napredovao a bolji si od njega .... ti bi cutao i pravdao kako je taj neko bolji od tebe?

marko992

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.
(Heroesss, 17. maj 2022 19:09)

Prvo, ne pada mi na pamet da podrzavam nesretnog Stanoja.
Drugo, kako te nije sramota da tako bezocno lazes, digli ste seljacku bunu pre tog meca sa Napretkom i sednice FSS, danima su se smenjivale vase perjanice Terza i Mrkela?
Zaboravio si to?!
Da je kojim slucajem Partizan pred titulom, garantujem da kukumavka od tada ne bi ni prestajala.
Objasni sada ponovo kontekst recenice u kom pises"....niko ni rec da pomene to".

Crni

pre 1 godinu

Pozdrav svim iskrenim navijacima oba kluba. Iako je jako tesko , ali pokusacu da ne zalazim u politiku. Prvo, nije normalno da oba kluba imaju toliko pobjeda u jednoj sezoni, Partizanov skor u jesenjem dijelu je stvarno previse nerealan, a tako I Zvezdin u drugom dijelu. Sto se tice derbija, prvi derbi 60-40 na Partizanovoj strani, otprilike isto I posljednji. S tim da je Zvezdi vise odgovarao X pa je mogla kalkulisati, a drugi derbi u koji se Zvezdasi kunu je bio neravnopravan. Partizan je bio izmedju dvije bitne I teske utakmice. Iz mog ugla,egal je sto se tice derbija, ali je Zvezda iskoristila to sto je tada odmorala. Poenta, znate ono kad igrate protiv nekoga na skolskom, a svi navijaju za vas. Bice blizu, nekad ce vas I pobiiediti , biti bolji u datom trenutku, ali pehar ce biti vas. Uvijek cete misliti da ste bili jako blizu, ali opet nemate nista na kraju. Tako je bilo I prije 10 godina. Sve najbolje I jednima I drugima u Evropi, ali nazalost, ipak na kraju ta politika odredjuje.

Xp

pre 1 godinu

@Fergi

Matori, ako ti stvarno navijas za Partizan ( u sta sumnjam), nemoj vise! Mozemo iz bez tebe. Ako si pri cistoj svesti napisao ovo sto si napisao, onda bi trebalo da za njih navijas.

Milos

pre 1 godinu

 zadnjih pet godina: 4 pobede Zvezde, 10 neresenih i 2 pobede Partizana. Dokle bre vise lazovi.

Pa je l to neki podatak Koji potkrepljuje dominaciju I petogodisnje uzastopno osvajanje lige? U 16 meceva 4 mrsave pobede...

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Da nije bilo derbija Partzizan bi ostao bez kiksa sa jednim nerešenim rezultatom protiv Voždovca zna Stanoje kad priča o nameštanju da su sve sem Čuke namestili C.Zvezda imala kiks više od partizana ali to nasdoknadila u pobedi na derbiju gde je potpuno nadigran Partizan i dokaz zašto je C.Zvezda bolja i igra odlično evropske utakmice jedino mesto gde ekipe mogu pokazati koliko stvarno vrede pored derbija.Partizan opet postavlja svoje ljude uz pomoć Tumbakoviča fss i fk partizan gde se negleda var več se odlučuje bez gledanja sudije taj var deluje drugačije nego u evropi gde sudija ično ode da proveri zbog toga C.Zvezda oštečena za gomilu golova dok se partizanu priznaje gol iz ofsajd pozicije i tu nema nikakve beze igrač C.Zvezde jer se gleda trenutak upučivanje lopte

Vujo

pre 1 godinu

Ovo je neverovatno. Otvoreno kukaju i ilić i linta što partizan nemože da osvoji titulu. Pazi treneri sportskih protivnika......

Dejan

pre 1 godinu

Zreo je za jednu duboku reformu kluba u svim bitim strukturama. Trenerski, igrački kadar, i najvažnije dobra uprava. Sa vizijom! To je po meni ključno!!!!

Aleksandar

pre 1 godinu

Realno C.Zvezda jeste ove sezone bolja od Partizana ali titulu šampiona zaslužuje i Partizan koliko i C.Zvezda!Nije uvek najbolja ekipa šampion nekog prvenstva! Partizan se žali na krađu protiv Napretka i Čukaričkog,a nigde Stanojević ne spominje remi na Partizanovom stadionu sa Proleterom!Mogao je ove godine Partizan da osvoji titulu ali se preračunao u svojim kalkulacijama!Sada u prelaznom roku treba da se dovedu ozbiljna pojačanja pored svih ovih igrača koji su sada u Partizanu!Dobre pare su zaradjene u Evropi!Moram da dodam da itekako Zvezda dobija finansijsku pomoć od države jer je Vučić osvedočeni navijač Zvezde!Ne sećam se kada je Zvezda bila u situaciji da dovede igrača koga želi,kao što su hteli da dovedu Džjubu izuzetno skupog Rusa!!!

odzidza

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu

Kuku

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Majko mila stvarno ste komicni kakve komentare ostavljate, grobarska posla...

sonja

pre 1 godinu

Ovaj čovek stvarno nije normalan.Sve što zna je da kuka i da se žali na regularnost.Bolje neka se zapita kako je uspeo da prospe 5 bodova prednosti i izgubi titulu.
(Srbijaaa, 17. maj 2022 19:22)
ispustio je zbog neregularnosti. pa kako onda da se ne zali. evo zamisli sebe na poslu kako se trudis i radis a neko ti postavi nogu da bi napredovao a bolji si od njega .... ti bi cutao i pravdao kako je taj neko bolji od tebe?

amater

pre 1 godinu

U ovakvoj situaciji samo strani trener pomaze. Stranac ne bi cutao do kraja sezone kao Stanojevic. O ovome se znalo cele sezone samo Stanojevic to nije znao.

VDV

pre 1 godinu

Partizan je pokraden protiv Napretka i Cuke.
Stanojevic je uveo Natha u 87. min u derbiju, najkreativnijeg igraca.
Takodje uveo je drugog napadaca u 92. min., sto je skandalozno i jako smrdi.
Partizan je drzan na prvom mjestu do izbora, zna se zbog cega, pa su svi (Stanojevic, uprava, Terzic, FSS) ucesvovali u sabotiranju Partizana.
Ili druga situacija, da je pokraden, jer realno jeste.
Podsjetio bih vas na izjavu Stanojevica u februaru prije dvomeca sa Spartom, da je titula jedini prioritet i da su sva druga takmicenja sporedna.
I onda izgines protiv Sparte i dodjes iscrpljen na derbi.
1/16 ili 1/8 LK, razlike nema.
Genralno, sta god da je, nisu cista posla.

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Ali zato u zvezdi cvetaju ruze. Drzava lije i sakom i kapom, navijaci podmjreni privatnim firmama i kafanama, a dug ode u 60 miliona.
Srbija u malom.

Crni

pre 1 godinu

Pozdrav svim iskrenim navijacima oba kluba. Iako je jako tesko , ali pokusacu da ne zalazim u politiku. Prvo, nije normalno da oba kluba imaju toliko pobjeda u jednoj sezoni, Partizanov skor u jesenjem dijelu je stvarno previse nerealan, a tako I Zvezdin u drugom dijelu. Sto se tice derbija, prvi derbi 60-40 na Partizanovoj strani, otprilike isto I posljednji. S tim da je Zvezdi vise odgovarao X pa je mogla kalkulisati, a drugi derbi u koji se Zvezdasi kunu je bio neravnopravan. Partizan je bio izmedju dvije bitne I teske utakmice. Iz mog ugla,egal je sto se tice derbija, ali je Zvezda iskoristila to sto je tada odmorala. Poenta, znate ono kad igrate protiv nekoga na skolskom, a svi navijaju za vas. Bice blizu, nekad ce vas I pobiiediti , biti bolji u datom trenutku, ali pehar ce biti vas. Uvijek cete misliti da ste bili jako blizu, ali opet nemate nista na kraju. Tako je bilo I prije 10 godina. Sve najbolje I jednima I drugima u Evropi, ali nazalost, ipak na kraju ta politika odredjuje.

Milos

pre 1 godinu

 zadnjih pet godina: 4 pobede Zvezde, 10 neresenih i 2 pobede Partizana. Dokle bre vise lazovi.

Pa je l to neki podatak Koji potkrepljuje dominaciju I petogodisnje uzastopno osvajanje lige? U 16 meceva 4 mrsave pobede...

zapisnik

pre 1 godinu

Dok su Vucelic i Vazura Vucicev dvojac na kormilu moze Murinjo da dodje, VAR opet nece rediti i bice mu naredjeno da najbolji ne igraju derbije i sl.

sasa

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Kao prvo, ne navijas za Zvezdu. A kao drugo, Zvezda je pod Vucicem ostala bez licence za evropu 2015-e, a to sto je Milojevic posle uspostavio dominaciju nije do para jer je to uradio sa skromnim timom i pocelo je uspehom u evropi.

bg leprikoni

pre 1 godinu

Od one cuvene "nocne" sednice i posete "duha koji lebdi" mi smo dobili Obilicevu sezonu 97-98 koja traje vec koliko godina,jedan klub me sme da izgubi ni bod,u drugom klubu infiltrirana uprava jos od onog stecajnog upravnika Zorana Popovica poznatom po "rezultatima" a kasnije maskote naseg srozavanja Vucele sve sa ciljem da Partizan naprave po meri onih drugih,dovoljno jakog da derbi ne izgubi smisao i da se ne brukaju u Evropi a dovoljno slabog da ne ugrozi mezimce,naravno ucutkavanje grobara je tu odradilo glavni posao,kao sto su nekada zvezdase smirivali da ne talasaju dok su im Vesara i Zika Pauk unistavali klubove tako sto je sva mrznja prebacena na Dula i Tola kao krivce za sve,tako danas su grobarima podeljeni poslici,napravljene frakcije da se deca bave "trgovinom" umesto navijanjem,osim sake jada na istoku danas grobari egzistiraju samo kada osvane neki mural gde se lozimo da smo avangarda dok titule godinama ne videsmo.Naravno i ovaj pajac Stanoje je odigrao ulogu sa glumljenjem ludila,covek kome neki Marko Jovanovic igra umesto faking Stefana Savica,toliko o njemu kao strucnjaku,Samrok Stanoje za vjeki vjekova.Sale ako je pametan sigurno nece uci u sav taj mulj,bukvalno ja navijam za Lalata da dodje,kaki je lud mozda bi i pristao,da zatvori krug sa celom ling long ligom,da cirkus bude kompletan.

Dikan

pre 1 godinu

Ali niko ne može da uzme Zvezdi titulu, potpuno je nebitno ko će sedeti na klupi. Treba se skoncentrisati na Evropu, i čekati da ovo zlo vreme prođe. Pod zlom se podrazumeva i uprava Partizana koja ima Stokholmski sindrom.

Zoran

pre 1 godinu

Mogu Murinjo i Klop zajedno da dodju u Partizan, ali dok NJEGOVA "ikona" visi u kancelariji Zvezde, Partizan titulu videti nece.
Jednostavno Srbija je zemlja nivoa pod-saharske Afrike i to je to. Mi volimo o sebi visoko da mislimo, ali stvarnost nas razoruzava, pa evo, vec 100 godina. Jednostavno, narod bez nivoa drustvene svesti je uvek na dnu , a mi to dokazujemo u mnogim aspektima.
Drustvo u kome je sudstvo nepostojece, podmitljivo; u kome novinare mozes da nateras da zabiju glavu u pesak i uvek rade za rezim; drustvo gde se samo i jedino zaposljava preko veze - kakav sport moze imati ???
Zvezda i Partizan, za dobrobit srpskog sporta MORAJU biti ugaseni, a investicije kroz privatizaciju prebaciti u druge klubove. Imamo mi dosta starijih klubova od Zvezde i Partizana, kreacije bolesnog komunizma.
FK Radnicki Kragujevac, osnovan 1923
FK Radnicki Nis 1923. god
Vojvodina 1914
Kolubara 1919
Novi Pazar 1928
Macva 1919
Vozdovac 1912
OFK Beograd (bivsi BSK) 1911
Napredak 1946
Cukaricki 1926
Backa Topola 1913

...Eto malo istorije...U Engleskoj bi ovako stari klubovi se gajili i igrali snazno i ravnopravno premijer ligu, a kod nas ubise ih u pojam i sve pare u komunjare sa dva brda.

Mandjup

pre 1 godinu

trener jeste važan ali važniji tim a Partizan NEMA TIM ZA TITULU JER DRŽAVA odnosno Vučko gura više Zvezdu i to je to uostalom pogledajte timove i videćete da zvezda ima duplo skuplje igrače od partizana

Sah mat

pre 1 godinu

Budimo realni i iskreni. Dok je Vučića nema titule. Tačka.
Pogotovo u godini koja donosi direktno mesto u LS.
Jeste lepo ali teško je biti navijač Partizana.

Zele87

pre 1 godinu

Jel fakat da Zvezda nij emogla da predje centar Savi na derbijima? Jeste. Jel fakat da smo igrali sjajan fudbal tada? Jeste. Jel fakat da su svi stranci bili pogodjeni i da im se cena multiplikovala za samo par meseci? Jeste. Jel fakat da su Savu kasapili sudjenjem, terminima utakmica (svi odloze na 20 cm snega jedino Partizan mora da igra i sl.) ? Jeste. Jel fakat da je Stanoje razjurio sve sto je znalo fudbal u timu? Jeste. Jel fakat da Natka uvodi pred kraj derbija, da se nervira kad ovaj da gol i sl? Jeste! I sta ima nejasno? Nista, sve je jasno. Samo podmukao i zao covek ne zeli da vidi o cemu se tu radi.

Da da

pre 1 godinu

Ljudi moji pa Vučić mrzi više Partizan nego ja zvezdu crvenu.
Sta očekujete?
Titulu? Ma nećemo je videti još pet godina. Ni u jednom sportu.

marko992

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.
(Heroesss, 17. maj 2022 19:09)

Prvo, ne pada mi na pamet da podrzavam nesretnog Stanoja.
Drugo, kako te nije sramota da tako bezocno lazes, digli ste seljacku bunu pre tog meca sa Napretkom i sednice FSS, danima su se smenjivale vase perjanice Terza i Mrkela?
Zaboravio si to?!
Da je kojim slucajem Partizan pred titulom, garantujem da kukumavka od tada ne bi ni prestajala.
Objasni sada ponovo kontekst recenice u kom pises"....niko ni rec da pomene to".

King

pre 1 godinu

Majko mila stvarno ste komicni kakve komentare ostavljate, grobarska posla...
(Kuku, 17. maj 2022 19:20)
Kako jedan u ponoć upade u rupu i promeni predsednika od tad poče procvat kluba, do tad rasle pečurke, ma nije do vlasti, heheh

lukina mama dama

pre 1 godinu

Trener ovde vise nije bitan kao sto nije bitno ni koje igrace imas. Sve jedno je. Pustite tu decu da igraju od 18-19 godina i bar ih prodajte posle. Neka idu da budu jos jedan Vlahovic, Mitrovic, Milenkovic… A ne da se snebivaju ovde i da znaju da osvojiti nista nece. Bar neka imaju u glavama da ce napredovati i otici dalje.

....

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.
(Heroesss, 17. maj 2022 19:09)

čist penal nije sviran Napredku protiv vas, VAR protiv Čuke nije radio...itd.

srdjan

pre 1 godinu

Ponoviću reči nekog vašeg kolege iz Partizana: "Zar vas nije sramota da uzmete titulu, a da ne pobedite u derbiju...."! Samo vaš citat...

Malo nas je al smo g*vna

pre 1 godinu

Meni zvezdasu je zao sto ce Zvezda da uzme titulu jer je Terza obecao ostavku ako Zvezda ne uzme.Tako da trazili ste gledajte,slika na zidu u kancelariji ostaje do daljneg.

Heroesss

pre 1 godinu

Pre tog Napredka ,Partizanu je sviran penal u Subotici koji nije bio, takodje izmedju zvezde i napredka zvezdi nije sudjena dva cista penala, nad Kataijem I Erakovicem, niko ni reci da spomene to... I da je Partizan dobio Cukaricki svejedno bi zvezda bila favorit za titulu.

Lord

pre 1 godinu

Sale izdaces grobare ako dodjes u Partizan sa ovom crveno belom upravom.
Bez grobara na Jugu i legendi u upravi mozemo samo da budemo nemi posmatraci ovog kriminala.
SALE NE SADA!!!

Fergi

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Navijam za Partizan, ali Zvezda je jednostavno bolja. Uvek bila i bice.

Srbijaaa

pre 1 godinu

Ovaj čovek stvarno nije normalan.Sve što zna je da kuka i da se žali na regularnost.Bolje neka se zapita kako je uspeo da prospe 5 bodova prednosti i izgubi titulu.

Ugasila si meeeeee

pre 1 godinu

Dikan, 17. maj 2022 20:37
Skoncentrisala je tebe Flora😂
Kada budes imao malo manje mržnje u sebi možda i uradiš nešto u životu. A sad da vas trpamo u basketu, to nam je omiljeno, i da vas pokrenemo usput. Nema sladje

Марко

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)


Који сте на ранг листи УЕФА? Када сте последњи пут били у првих 50? Када сте последњи пут победили неког у Лиги шампиона?

zvezdaš

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

Porediš Partizan sa Liverpulom? Pa i njih smo jednom dobili (finalista LŠ prethodne sezone i pobednik LŠ u toj sezoni u kojoj smo ih pobedili).
Toliko o laganju.

zdravko

pre 1 godinu

Stanojevic kaze da nisu mogli da pobede zbog neki, ajde bre dosta brukanja popo si se na glavu sa tvojim jaukanjem.Tisi covek bez trinke blama, dali znas dasi se provuko protiv mladosti spartak tsc, tuti pomogli su I sudije I var bilo tije protiv spartaka lepo kad je jovanovic u var so I javio sudiji lukicu da mora biti penal posle dva minuta, ocemu ti pricas I buncas covece zvezda je bojia za klasu od partizana. Sto zvezda vam ne bezi sad dvanajest bodova toje zasluzan deki neznalica jer SA vakim timom dase proseta ovom ligom on se grcevito bori za titulu I mi zvezdasi pravi jedva cekamo da vidimo ledja dekiju jer covek nam u krusevcu pokido zivce umesto da samejie protivnika on brani jedan nula tose zove neznanac trener kao sto so ti.

marica, kriv, razumevanje...

pre 1 godinu

dok glumce postavlja veliki navijac protivnickog kluba sve ce to biti isto ... samo ce da dzabe trose neke ljude za unapred izgubljenu stvar

Cubaka

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

Kako da osvoji kada smo ih "oladili" sa 2:0 i ako treba ponovo bi. Da se ne lazemo.

neko iz mase

pre 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali da je nekim slucajem Vucic izgubio izbore 2012, Zvezda ne bi do sada osvojila nista, kao Hajduk Split...Zalosno koliko pare uticu na situaciju u sportu
(odzidza, 17. maj 2022 19:10)

Navijam za Partizan i da nam je Tole ostao gde bi nam bio kraj! Vezali bi osamnaest titula za redom..

Дејан

pre 1 godinu

Звезда је победила Партизан у дербију 2-0.Нико није крив Партизану што је изгубио пет бодова предности.Гробари будите реални.

s

pre 1 godinu

@Mandjup

Pa ne igra Vucic 90 minuta na terenu.
Nikada u nasem fudbalu nije bio toliko veliki problem namestanje i favorizam nekog tipa. Sama sustina je da NEMAMO POJMA.

Ni Zvezda ni Partizan. Pa derbi kad upalis ko da klince na igralistu gledas. Svi idu na loptu, svako po prijemu ima odskok od 3 metara, pola pasova neprecizno, 90% akcija je idi na stranu, ubac, pa sta Bog da.

Dal stvarno ne umemo da igramo i ne mozemo da nadjemo 11 igraca sa dve krstene noge u celoj zemlji ili je nesto drugo u pitanju? Kod nas se ne trenira. Igraci se ne usavrsavaju. Nema treninga gde smanjis teren da naucis igrace da steknu osecaj o prostoru. Nemas igraca koji ume da trci, da cima, da dribla, da sutne. Nemas nista. Nista se ne trenira. Igra za nase klubove se svodi, igras za vikend, zezas se 5 dana po splavovima. I tu je gde je trener bitan.

Ali bitne su naravno i uprave klubova i mafijaski klanovi koji guraju svoju decu u prvi tim da bi ih prodali, ili prosto su menadzeri nekom klincu koji srednju nije zavrsio, pa adje da vide da ga uvaljaju nekome u Italiji, Arabiji il gdegod.

I da nema muljanja u upravi opet je ta opasnost da kada se pojavi talenat, on odmah i ode preko.

Dva kluba na sisaju milione svake godine iz drzavnog budzeta da bi gledali nesto sto zanima tek 5% ljudi u drzavi. Aj manite se i jednih drugih, privatizujte sve, pa sta bude bude, kome se gleda fudbal, nek gleda lige zapadne Evrope, nasa je cisto bacanje para.

Мукицa

pre 1 godinu

Чекај, само сте требали победити у дербију, ко вам је ту шта ускратио?!? Звезда вас тукла, крај приче.

Batko

pre 1 godinu

Budimo realni i iskreni. Dok je Vučića nema titule. Tačka.
Pogotovo u godini koja donosi direktno mesto u LS.
Jeste lepo ali teško je biti navijač Partizana.
(Sah mat, 17. maj 2022 20:16)

Ko li je bio prvak Srbije 2012,2013,2015,2017. .... ?

Budimo realni vaši kompleksi su do sada nešto još nazabeleženo u istoriji civilizacije ! To što vi možete da smislite, da slažete , a sve lako proverljivo, nije bitno...Važno je slagati, dobiti "plusiće" od istih takvih i sve super.

Stavrno čovek treba da bude baš ne mnogo pametan, pa da pošalje komentar kao ti. Ali razumem te, jače od tebe

moca

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02)

naravno da ne bi, dobili bi smo ih bar 2:0, oba gola bi dao pavkov :*

NoName

pre 1 godinu

dok glumce postavlja veliki navijac protivnickog kluba sve ce to biti isto ... samo ce da dzabe trose neke ljude za unapred izgubljenu stvar
(marica, kriv, razumevanje..., 17. maj 2022 20:08)

Nadimak ti je pravi, otprilike se toliko razumeš. A sad ukucaj na Gugl "Vujošević predložio Vučelića" pa se vrati i reci nam ko vam je doveo "glumce"

Xp

pre 1 godinu

@Fergi

Matori, ako ti stvarno navijas za Partizan ( u sta sumnjam), nemoj vise! Mozemo iz bez tebe. Ako si pri cistoj svesti napisao ovo sto si napisao, onda bi trebalo da za njih navijas.

komedija

pre 1 godinu

Koji spinovi ,ahahah ako cemo realno najverovatnije tih 0:0 u slučaju pobede Zvezde nece znaciti nista jer bi svejedno zvezda osvojila titulu I da je izjednaceno

Batko

pre 1 godinu

drzavna sluskinja s svojom svitom
(..nbg..., 17. maj 2022 19:31)

Državna sluškinja kojoj država plaća licence, dugovanja po Evropi...a, da ništa, izvini

Batko

pre 1 godinu

Kako jedan u ponoć upade u rupu i promeni predsednika od tad poče procvat kluba, do tad rasle pečurke, ma nije do vlasti, heheh
(King, 17. maj 2022 19:31)

Vlasti koja plaća licence, dugovanja po Evropi...

Radovali ste se propasti , sada propadate.
Isto kao u košarci.
Dovoljno si glup da to ne možeš da shvatiš, pa zato na kraju ide ono intelektualno "hehe"

Andrea Djani

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .

Wllaxy

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)

Jedan ali vredan i baš kad treba, a sad plači!

Skorpion

pre 1 godinu

Ja bi sa Saletom Ilićem i iz lige ispao bez problema. Toliko od mene
(dap, 17. maj 2022 19:05)

Nadam se i da hocete. Toliko od mene.

mr.wolf

pre 1 godinu

Znaci,Vozdovac ima za sta da igra (Evropu) i na zalost nece biti u situaciji da eventualno iznenadi Zvezdu, jer ce Zvezda to "pokrasti".
A Radnicki Nis ? Jel ima zasta da igra ?
Da li su i oni ekipa koja moze svakog da pobedi, eventualno iznenadi nekog na gostovanju, kao i Vozdovac ?
Aha, pa to se ne prica, to je sigurna pobeda Partizana izgleda ?
I onda.... "ovde se sve zna".
I ko ovde spinuje ?

Miki

pre 1 godinu

Ovo je muka citati uopste, oni su znaci tim koji moze lagano da pobedi svakog a Zvezda mora da kiksne jer njje bolja, jer nije ni derbi dobila jel tako? Jel i to namesteno?! Jel moguce da se ovakve stvari izjavljuju i prolaze bez reakcije FSS? Jedva cekam derbi jedva cekam!

Samo za tebe…..

pre 1 godinu

@Crni
Vidi, mi smo unazad godinama dolazili izmedju ili posle evropskih itakmica na derbi pa nismo kukali. Kako je prvi bio 60-40 za Partizan? Zvezda je na 0-0 imala 1 na 1 sa golmanom i precku. A pred kraj je mogla i do sva tri boda. Treci derbi -Partizan bolji prvo a Zvezda drugo poluvreme. Ne znam sta je tu egal u derbijima. U prvenstvu nisu pobedili 3 godine, Zvezda svake godine igra Eveopu i to dobro. Ne znam sta je bolja potvrda titula i dominacije ako ne i uspeh u Evropi.

Srbin

pre 1 godinu

Dajte bre više, kaznite, odstranite ovog krpelja iz srpskog fudbala, ovog što je jedini poraz u celom prvenstvu doživeo od Zvezde i koji je dobio u Subotici penal koji ne bi sudio ni okoreli Grobar, a nakon čega mu se vratila Karma.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Ponoviću reči nekog vašeg kolege iz Partizana: "Zar vas nije sramota da uzmete titulu, a da ne pobedite u derbiju...."! Samo vaš citat...
(srdjan, 17. maj 2022 19:20)

Razlika je samo u tome što je zvezda tada uzela titulu tako što je u naredna dva derbija pobedila pa je dotični gospodin ispao teško magare.

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Jokanović,Paunović,Nikolić,Ivić svi slobodni ali nadam se da su pametni i da se neće vraćati u ovo što mi zovemo LingLong tako da je Ilić verovatno prva opcija.

Laki

pre 1 godinu

Smarate više sa ovim nabeđenim trenerom.
Neka ide negde napolje i zaradi velike pare, pod uslovom da neko hoće da ga plati 100€ mesečno.

One night in May

pre 1 godinu

Ali Slinta i njegove teorije...

Razvalio ga Partizan posred trznog centra, ali, eto, bice iznenadjenje ako ne pobede Zvezdu na Marakani...Slinta!

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta, trener „zmajeva“, a na to se nadovezao kolega sa klupe Partizana:
"Nisam ni ja verovao, ali sam se uverio“, odgovorio je Aleksandar Stanojević i potom se pred očima javnosti unapred oprostio od šampionske trke.

Uverio si se, kad si popio 2 komada na Mari. Što se ovog drugog nesrećnika tiče, bitno da nije znao rezultat kad mu je došao pajtaš u goste. 0:3, prilično očekivano, zar ne?

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

"Ispostaviće se, vrlo verovatno, da je Saša Ilić Partizanu oduzeo ključne bodove u šampionskoj trci, ali je paradoksalno, tada dobio ogromnu podršku crno-bele javnosti, navijača, bivših i sadašnjih igrača, proslavljenih asova Partizana."

Ključni? Derbi, 2:0, direktni okršaj? A da, namešteno.

joca grozni

pre 1 godinu

Znaci, koliko sam ja shvatio, Vozdovcu odgovara samo pobeda za odlazak u Evropu i to protiv Zvezde. Dok su bili domacini protiv Partizana to im nije trebalo pa su ladno izgubili

žirafa

pre 1 godinu

Ovako su i prošli put "ukrali" titulu. Na kukumakanje. Kako ga nije sramota da još priča o crvenom kartonu protiv Čuke? Svi smo videli snimak kako Rikardo sapliće sam sebe. Ko je ovde lud?

absolutezero

pre 1 godinu

Zašto ti Linta nisi pobedio Partizan? I zašto je Partizan već upisao tri boda u poslednjem kolu? Ko može da garantuje da bi Partizan pobedio Čuku sa igračem više i da bi dali gol Napretku iz penala? Posle odgovora na ova pitanja imate pravo da postavite svako drugo.

Cubaka

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .
(Andrea Djani, 17. maj 2022 20:09)

Nisi trebao ovo napisati, evo suza mi suzu stize.

MilanB

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)
U zadnjih pet godina: 4 pobede Zvezde, 10 neresenih i 2 pobede Partizana. Dokle bre vise lazovi.

zvezdaš

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da je ovo tačno. Voleo bih da bude trener partizana. Voleo bih da gledam kako i on kuka. Uvek se pravio fin a ustvari je veoma kvaran. Baš bih voleo da vidim da li bi u nekoj sličnoj situaciji kao onda kada je bio trener Čukaričkog, rekao da je njegov(partizanov)igrač zaslužio crveni karton. Voleo bih da vidim u toj situaciji ovog poštenjačinu.

miško

pre 1 godinu

Najbolji tim koji je najviše pokazao, treba da bude šampion. To je interes našeg fudbala. U eventualnoj ankeri Zvezda bi dobula bar 90%glasova.Sreća je što će tako i biti.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Evo šta se desilo Partizan je želeo da pokloni bod svojoj filiali zbog evrope i nadao se da če uzeti titulu u derbiju onda se desilo suprotno C.Zvezda razbije i totalno nadigra Partizan u derbiju gde Partizan radi jedini kiks u celoj sezoni Srbske lige osvojili više bodova od C.Zvezde i da nije derbia bili bi prvi bez kiksa u celom prvenstvu zato su i toliko besni da pored nameštanja i poklanjanja novca Partizan gubi namešteno prvenstvo u Derbiju zahvaljuči poklon bodu svojoj filiali i Saši Iliču koji po pričanju mnogih preuzima klupu Partizana sad dali če u fk Iliev odlučiti da dovedu Sašu Iliča ili če zadržati Stanoja teško je reči jer odjednom veliku moč imaju Iliev i Tumbakovič koji celo vreme radi i iz pozadine vuče poteze da bi nekad oterani trener opet preuzeo mesto u fss gde se kao u vreme toleta sve popnavlja.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ja bi da se i cela uprava promeni a ne samo ova neznalica, kojoj su svi krivi osim njega. O igračima ne bi trošio reči. Ljudi nemaju pojma….

dinosaurus

pre 1 godinu

Ladno lik osvoji vise bodova ne racunajuci derbije ,ukljucujuci da nije izgubio ni jedan mec ne racunajuci poraz od Zvezde i prica kako Zvezda namjesta ,kako su pokradeni. Treneri koji su mu oduzimali bodove dobijali su otkaze, pravdali se na koferencijama da i oni hrane porodice od svog posla, sto dalje inplicira da su vrseni pritisci na njima. I njega je neko pokrao. Jbt nisi u stanju namjestenu titulu da uzmes i kriva ti se. Ja bih ga zakonski kaznio za ovo sto radi.

Nikola

pre 1 godinu

Uprava napolje sa sve Ilievim i VV duetom. Nikakvi rezultati. Katastrofalni sportski potezi su povučeni, tim i klub ispaštaju. To je nedopustivo.
Izbori u klubu da se sprovedu na svim nivoima, i sve ispočetka.
Dovesti Marka Nikolića i dati mu odrešene ruke. Kakav Ilić, kakvi bakrači...

Aca

pre 1 godinu

"Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta.

Naravno, rezultat sa Partizanom se nije znao, slabiji ste od njih s od nas jači.

zvezdaš

pre 1 godinu

ispustio je zbog neregularnosti. pa kako onda da se ne zali. evo zamisli sebe na poslu kako se trudis i radis a neko ti postavi nogu da bi napredovao a bolji si od njega .... ti bi cutao i pravdao kako je taj neko bolji od tebe?
(sonja, 17. maj 2022 19:53)

Ako u direktnom susretu taj neko pokaže da je bolji od tebe, a tvoje su statistike (ne računajući taj direktan susret) bolje, gde si tačno pokraden? U tri derbija možda? Ali on ne pominje derbije. Bez derbija ima 0 (NULA) poraza? Zvezda ima jedan, kako to kad sve namešta? Ili se sad uči neka druga matematika od one koju smo ranije učili?

tranzicija

pre 1 godinu

Klop sa svim igračima Liverpul ne bi osvojio titulu u Srbiji.
Da se ne lažemo.
(Duka, 17. maj 2022 20:02
Ali sa flašom Ilicem i iglicom Ilievim ces da osvojiš sve. Čoveče u rasulu ste potpunom. Čeka se samo slom najvećeg Turcina i kreće totalni raspad

zemunski kej

pre 1 godinu

Stanoje se buni a rukovodstvo kluba cuti? Gde je Vucelic ,Vazura.. Ekipa je preiskusna gro igraca preko 33 godine. Imaju jednog centarfora a zbog vaznosti svakg meca nsu smeli da uvode mlade. Nisu zimus nista doveli,lose su odigrali mart i april,izgubili derbi. Jesu oni bolji od drugih ali Zvezda ima jaci tim na svakoj poziciji po dva dobra igraca ,2 centarfora Pavkov i OHI ,sredina od Krsticica do Sanoga ,bekovi Dragovic ,Erakovic ,Pankov ,Rodic , Partizan po jedno resenje i kad se neko povredi ili kartoni nema adekvatne zamene ni priblizno. Drugo ne placaju nista nikome pa su se par puta izbrukali.

DžejAr65

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da idemo na ’Marakanu’, a da se rezultat unapred zna“, rekao je Linta.

pa kako ne reče,ne mogu da verujem dolazi nam partizan a rezultat se unapred zna,zašto uopšte igramo

Aca

pre 1 godinu

Zvezda dobila jedan derbi u poslednjih 5 godina i to je odmah merilo! Dokle bre vise lopine.
(NR, 17. maj 2022 20:37)

Dokle bre više laganja? U tih 5 godina mi vas pobedili 4 puta, vi nas 2.

Aleksandar

pre 1 godinu

Realno C.Zvezda jeste ove sezone bolja od Partizana ali titulu šampiona zaslužuje i Partizan koliko i C.Zvezda!Nije uvek najbolja ekipa šampion nekog prvenstva! Partizan se žali na krađu protiv Napretka i Čukaričkog,a nigde Stanojević ne spominje remi na Partizanovom stadionu sa Proleterom!Mogao je ove godine Partizan da osvoji titulu ali se preračunao u svojim kalkulacijama!Sada u prelaznom roku treba da se dovedu ozbiljna pojačanja pored svih ovih igrača koji su sada u Partizanu!Dobre pare su zaradjene u Evropi!Moram da dodam da itekako Zvezda dobija finansijsku pomoć od države jer je Vučić osvedočeni navijač Zvezde!Ne sećam se kada je Zvezda bila u situaciji da dovede igrača koga želi,kao što su hteli da dovedu Džjubu izuzetno skupog Rusa!!!

Kalimerov brat

pre 1 godinu

Ostani stanoje jos koju godinu,mole te irski konobari,ribari,flora i fauna,cigani,ma svi ljubitelji tvog lika i dela,OSTANI STANOJE!!!

istina

pre 1 godinu

Oteta titula? Ko je to oteo. Da li je Partizan osim derbija od nekog izgubio? Znači sve do derbija bilo Ok i regularno a onda Napredak posle derbija uzme bod i onda kreće priča o "kradji" Ali je u nekim glavama normalno da Partizan pobedi sve utakmice. Zvezda je na svom terenu kiksnula u prvom kolu protiv Vojvodine, kiksnula protiv Radnika od koga je izgubila utakmicu. A kiks su i dva derbija protiv Partizana

Pop Cira

pre 1 godinu

Da li neko zna ko je imao vise penala ove sezone Partizan ili Zvezda?
(Manga, 17. maj 2022 19:50)

Kakvo pitanje, naravno Partizan, u tome su prvaci vode sa 6:5 u odnosu na Zvezdu.

zvezdaš

pre 1 godinu

...jedan klub me sme da izgubi ni bod...
(bg leprikoni, 17. maj 2022 20:05)

O kom klubu pričaš? Osim derbija niste izgubili bodove, a Zvezda je od jednog kluba izgubila 5 bodova.

Cika Mile

pre 1 godinu

Djuric,Vucelic,Vazura i Iliev su ista prica, ljudi koji su unazadili klub po nalogu politicara. Zasto je Stanojevic pravio puc protiv Djurica a cuti dok Vucelic i Vazura unistavaju klub i na taj nacin cuvaju sebe od robije.

Zoran

pre 1 godinu

Oteras Sumu (cistim lazima, a on je za Parizan Mesi), Sadika, Asana, Stevanovica, dovedes Miljkovica, Fejsu (vrati li se taj sa banjskog lecenja ? ), Obradovica, Jojica (onaj penal na derbiju sve je rekao o njemu, dalje ne ide..),Lukaca (sta taj radi u Partizanu ? Zna li bilo ko ?), pa Lola se tu nesto muva, Miletic...ima ih koliko ti dusa zeli. Posle, svega toga, ti se nesto bunis ???
Natkho na klupi u derbiju ????
Zamisli da Stankovic drzi Ivanica i Katajia , na klupi,u derbiju ??? Sta bi navijac Zvezde pomislio sem da je trener izdao ekipu i ide se na namestanje. Svako normalan bi to rekao, znajuci da momci su u formi i da su najbolji, bas kao i Natkho za Partizan.
Provaljen si covece, odavno si provaljen.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Da nije bilo derbija Partzizan bi ostao bez kiksa sa jednim nerešenim rezultatom protiv Voždovca zna Stanoje kad priča o nameštanju da su sve sem Čuke namestili C.Zvezda imala kiks više od partizana ali to nasdoknadila u pobedi na derbiju gde je potpuno nadigran Partizan i dokaz zašto je C.Zvezda bolja i igra odlično evropske utakmice jedino mesto gde ekipe mogu pokazati koliko stvarno vrede pored derbija.Partizan opet postavlja svoje ljude uz pomoć Tumbakoviča fss i fk partizan gde se negleda var več se odlučuje bez gledanja sudije taj var deluje drugačije nego u evropi gde sudija ično ode da proveri zbog toga C.Zvezda oštečena za gomilu golova dok se partizanu priznaje gol iz ofsajd pozicije i tu nema nikakve beze igrač C.Zvezde jer se gleda trenutak upučivanje lopte

Oslo

pre 1 godinu

"Nisam ni ja verovao, ali sam se uverio“, odgovorio je Aleksandar Stanojević i potom se pred očima javnosti unapred oprostio od šampionske trke.

Bio covek na Marakani i proveo se kao bos po trnju....

timica

pre 1 godinu

A cutao je dok su zuti bili na vlasti jer je onda slavio jamb sa partizanom. Inace bio sam navijac partizana, sada ucim sopstvenu decu da ne upoznaju niti jedan fk sa prostora Srbije, tacnije da ih sto duze vremena drzim mimo toga, jer su vece sanse da nijedan fk niti fudbal u celini nece zavoleti. Neka jure devojke, a ne da gube vreme na politickim partijama partizana i zvezde.

BCP

pre 1 godinu

Veliki sam Partizanovac, ali iskreno mislim da smo i sami doprineli gubljenju titule i losijim partijama u drugom delu sezone. Pored te kradje koju Stanoje spominje, odradjen je i los prelazni rok, katastrofa pojacanja dovedena, tj nismo se uopste pojacali, dovodimo stare igrace bez snage za svih 90 minuta... ne osvaja se titula sa 5 povratnika koji su preko 30 godina. Nismo zvezdu nadigrali u sva tri meca, u onoj jednom gde su pobedili su dosta bolje takticki odigrali... tako da Stanoje nije bas sve do sistema, ima nesto i do uprave. Ozbiljan remont je potreban, prvo uprava, pa onda pojacanja na bekovskim pozicijama, jos jedan napadac itd.

sima strahota

pre 1 godinu

izvinjavam se na gresci. zaboravio sam za 2 penala partizana juce.
dakle Zvezda 7 a promasila 4.
1 protiv nje promasen.
Partizan 8 pogodio 7.
0 protiv njih

Papilon

pre 1 godinu

Pa je l to neki podatak Koji potkrepljuje dominaciju I petogodisnje uzastopno osvajanje lige? U 16 meceva 4 mrsave pobede...
(Milos, 17. maj 2022 22:42)

Ako su nase "4 mrsave pobede" kako se nazivaju vase dve, zaboravio si da napomenes da ste vi u medjuvremenu gubili od koga god ste stigli, jedino niste od zenskog fudbalskog kluba ali samo zato sto sa njima niste igrali.

Vujo

pre 1 godinu

Ovo je neverovatno. Otvoreno kukaju i ilić i linta što partizan nemože da osvoji titulu. Pazi treneri sportskih protivnika......

neko iz mase

pre 1 godinu

Koliko se sećam Saša Ilić je tražio uvid u papire kluba (čitaj dugovanja) pre nego se prihvati trenerskog posla i zahvalio se na ponudi?

Vule

pre 1 godinu

Јокановић је велики господин, али не знам да ли има амбиције да се врати у српски фудбал. Треба прво поћерати Илијева, али виђети некако ако може овај пут заиста да оде.

JPR24

pre 1 godinu

Kao Grobar mogu samo reci da uprava može da angažuje psihoterapeuta, i psihijatra za Stanoja koji je totalno prolupao, i posle da idu svi zajedno na Goli Otok na odmaranje jednu deset godina, malo da obrade formu.

Aleksej

pre 1 godinu

Po izjavqma Stanoja kao Partizan da ima pet poraza i pet remija ove sezone pa je na pola od tih utakmica bilo necega, sto ne kaze Stanoje koliko je bodova izgubio van derbija a da ne govorimo o tome da Stanoje nema poraz u nasoj ligi osim odnZvezde.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Jel sam ja upravo pročitao da ovaj lik primio 5 komada (3 regularna) na svom terenu od Partizana, a sada mu neko brani da pobedi na Rajku? Čime da pobediš prijatelju?

Vladan

pre 1 godinu

Partizan je bio prvi dok je dobro igrao i lako pobeđivao. Imao je očigledan pad forme od derbija i tada je izgubio titulu. Pad forme ne samo u rezultatima nego u igri koja nije bila više dominantna. I ko garantuje da je na meču sa Čukom bilo isključenje da bi Partizan do kraja dao gol? Pre toga, dok ste dobro igrali, rešavali ste takve utakmice opušteno sa 3:0.

zoki

pre 1 godinu

Da li iko pri cistoj svesti misli da tim u kom igraju Lola,Jojic,Markovic,Miljkovic,Obradovic,Brezancic,Ostojic moze da osvoji titulu i da su bolji od zvezdinog tima. Pa realno veliko cudo je kako su u poslednjem kolu uopste u igri za titulu.

Dejan

pre 1 godinu

Da li je realno Stanojević to što pričaš.Vi Vozdovcu date 3 gola na njihovom terenu, a kažeš da mogu da iznenade Zvezdu na Marakani ali im ne daju. Šta je s tobom covece ?

Dejan

pre 1 godinu

Zreo je za jednu duboku reformu kluba u svim bitim strukturama. Trenerski, igrački kadar, i najvažnije dobra uprava. Sa vizijom! To je po meni ključno!!!!

Dejan

pre 1 godinu

Partizanovac sam. Nekada, pre 20 i vise god, bio sam redovan na utakmicama Partizana.. Juce sam ,posle duze vremena, prolazio peske pored oba stadiona i Partizana i Zvezde. Svi znamo iz kog su vremena. Zapazio sam da su Partizanovi reflektori zardjali, propali, na sve strane vise kablovi ,popucali zidovi itd...Zvezdini reflektori su ofarbani,zidovi kako - tako okreceni, sve izgleda malo bolje, organizovanije. Imati ekipu i misliti da je to dovoljno za sampiona, stalna kuknjava o nepravdi a sve trulo, jedini interes trgovina igracima. Stadon na putu da postane kao stadion OFK Beograda, tamo sam vodio decu na treninge,sve se rusi a besnih automobila krdo(menadzeri, uprave, kriminalci..) Samo da i Partizan to ne dozivi.

Iskusan

pre 1 godinu

Jokanovic, Paunovic i Ivic sigurno nece preuzeti Partizan u ovom momentu. Ne verujem ni da ce Sasa Ilic biti imenovan iako verujem da bi on to zeleo. Tesko ce naci ozbiljnog trenera a posteno receno nije im ni potreban. Za otaljavanje posla kroz drugo mesto u LL ligi i blede nastupe u Evropi dovoljan je sasvim prosecan trener. Neko ozbiljan ce doci ako klub postane ozbiljan. Danas je Partizan predaleko od toga.

zvezdaš

pre 1 godinu

Partizan ce na kraju prvenstva , bez tri utakmice sa Zvezdom , sa kojom je bilo dva remija i poraz , imati skor 31 3 0 . Ne osvojiti prvenstvo sa takvim skorom je neverovatno i tesko za izdrzati ako ste u crno belom dresu .
(Andrea Djani

Po tebi i vama grobarima uopšteno, ispada da je normalno da vi možete da imate takav skor, a Zvezda ne!!!
Po tebi i vama grobarima uopšteno, ispada da je najbolje da vi igrate prvenstvo, ali da vam se ne računaju utakmice protiv Zvezde!!!!
Da li ste bre vi normalni???!!!
Znaš li šta je bolno uopšte ovde?
To što vi nesnosno kukate ovde!!! Što vam je normalno da pobedite Voždovac TAMO sa laganih 3-0 iz dosudjena DVA penala, ali vam nije normalno da Zvezda pobedi taj isti Voždovac KUĆI, i da ste još i FRUSTRIRANI ZBOG TOGA!!!!!
Bože Bože.

Jole

pre 1 godinu

Dok je Vazure i Vučelića Marko Nikolić neće kročiti na stadion, a da li će Saša da se uči na Partizanu ili neko drugi nije uopšte važno.