Subota, 23.04.2022.

08:00

Odličan meč Bogdanovića – Atlanta dobila triler završnicu! VIDEO

Košarkaši Atlante smanjili su na 2-1 u pobedama u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije NBA lige protiv Majamija,

Izvor: SS

Odlièan meè Bogdanoviæa – Atlanta dobila triler završnicu! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

meda

pre 1 godinu

Ovi što kažu Jangu se lopta šetala po obruču i jedva ušla, jel ste vi ikad igrali košarku ? Floateri iz sredine reketa (pod pravim uglom u odnosu na tablu) se bacaju na prvi obruč (kao i slobodna na primer), to je ono što te trener uči.

Nego Bogdan je takođe odigrao dobru odbranu nad Batlerom u pretposlednjem napadu, niko da pomene.

meda

pre 1 godinu

Bogdan je sjajno odigrao i kad se gleda samo statistika, najviše skokova u timu (8), 6 asistencija a samo jedna izgubljena lopta, 2 krađe, jedna blokada, 18 poena sa 53% TS (prosek u plej-ofu je oko 54%, nešto niži nego u toku regularne sezone).

Osnovni utisak: Delon Wright treba da dobije veću minutažu, Okongwu takođe (i treba da startuje umesto Gala), ja bi stavio i Delona da startuje umesto Kolinsa koji deluje baš kilavo posle povrede. Hunter je za 32 minuta uspeo da ima 0 skokova, 0 asistencija, 0 krađa, 0 blokada i 4 izgubljene lopte, ali je odigrao OK odbranu na Batleru u tom poslednjem napadu. Galo treba da leti iz rotacije, rezervne centarske minute bi dao Diengu.

maSi

pre 1 godinu

Ko je gledao utakmicu Bogdan je opet iščupao Atlantu "iz mrtvih", bukvalno da on nije ponovo odigrao fenomenalno nema šanse da bi dobili utakmicu. Jang provaljen, guše ga i prave mu pritisak čak i na 8,9 metara i on ne da ne može da ih prođe već jednostavno ni ne zna šta da radi, jer nema više čupalice da zvekne nesmetano sa 8,9 metara. Bogdanu uvaljuju loptu u poslednjim sekundama, međutim klasa je klasa i ovakva njegova briljantna igra se ne dešava prvi put, ali uvek ima ono ali jer "prva zvezda Jang" ili divlja, ili nema srca da promeni ritam, a o Galinariju je glupo i pisati, čovek je komedija, ne znam odakle im ideja da mu daju i onoliki ugovor, i onoliku minutažu? Kod Bogdana me jedino nerviraju šutevi za 3 pa brate ne moraš da "cepaš mrežicu",imaš osećaj prangijaj malo sa većim lukom, mislim da bi mu bio još veći procenat ubačenih, a ona njegova organizacija napada, i nesebičnost u prepuštanju i akcije i kretnje, je na nivou najboljih organizatora u NBA. I još nešto, mnogo mi se sviđa, mnogo, kada uđu na parket i Bogdan i Bjelica - sve se u njihovom timu menja na bolje, baš sve, ukoliko im saigrači "baš ne podivljaju od sebičnosti".

Milan

pre 1 godinu

Za Pešića pitaj Savana, za Duleta Bogdana
HAHAHA, KAKO STE SE SETILI SAMO TE SEZONE ZA KARIJA I SAVANA. PRATIO SAM IH BAS REDOVNO. TIME OUTi SU IM BILI LEGENDARNI. KARI KRENE DA PRAVI AKCIJU, A SAMO CUJES SAVANA: KARI, KARI… DAJ DA JA ZAVRSIM. ONDA SE KARI DERE NA NJEGA TIPA: Nemoj da me zajeb… Savane. NACRTA IM AKCIJU, SAVAN NARAVNO CIM DOBIJE LOPTU, ODMAH PRANGIJA. I UGLAVNOM POGODI. A KARI SE SAMO ZA GLAVU VATA…. LUDILO.

sos

pre 1 godinu

#Ma ne ume Bogi, samo je najbolji beli bek šuter u NBA.
(Đoka, 23. april 2022 08:18)

Komentar u skladu sa potpisom. Veze sa vezom nema.

JPR24

pre 1 godinu

fali tu i Kapela u reketu !
(JPR24, 23. april 2022 10:12)
Ne fali uopste nego ne koriste Okongvua dovoljno. Odbranice i reket a moze da preuzme Batlera 1-1. Okongvu je talenat kakav Kapela nikad nije bio.

Inace, premalo hajpa oko Jangovog suta za pobjedu. Onako bez TO donijeti u letu odluku najbolju mogucu... Prije toga pogodio trojku.

Najjace sto sam ovdje citao 'Janga u PO nema nidje'
Igrao finale konferencije prosle godine.
(Srbonja 2.0, 23. april 2022 10:41)

Pogledaj prve dve utakmice. Okungwu ne može sve sam da radi u odbrani. Nocas su se ostali potrudili više. Ali u prve dve, reket je bio busno sito… Tu se slažem sa tobom da ga ne koriste dovoljno, ali zato guraju onog raspalog Kolinsa pfff

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Umalo da Atlanta izgubi utakmicu zbog Janga. Neverovatno koliki uticaj on ima na tim. Igrali su zaista dobro bez njega, onda ga trener ubacuje i sve krece nizbrdo.
(Hm, 23. april 2022 11:53)
Postigao je 10p u poslednjih 3.5 minuta. Pobijedili su.
Na koju foru neko napise ovakav komentar?!
MVP lige postigne 0p u poslednjih 3.5 minuta utakmice i izgubi utakmicu pa ga dizu u nebesa, a decko Ice Tre bude prozivan za 10p u poslednjim trenucima u pobjedi.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Zao mi Bogija sto se bori toliko a ima ubedljivo najgore sudjenje od svih bekova u NBA

Na prosecno 13 suteva u karijeri ima nesto vise od jednog slobodnog bacanja. Koliko puta ga samo klepe po rukama i skoro nikada nista ne dobija.

Kada bi dobili drugu tu bi stvorili ogroman pritisak na Majami i onda bi to bilo bas napeto jer kada Atlanti krene sut jako je tesko dobiti ih

Jos se Kapela vraca 😎

123

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!
(Under KV, 23. april 2022 09:03)

Zaboravio si i Okongwua koji je u završnici briljirao!
(PredragDrobnjak, 23. april 2022 09:38)


Ocigledno da smo svi gledali utakmicu a ne ove skracene snimke. Potpuno se slazem. I srecan flouter Janga , jer se lopta kretala po obrucu i usla.Plus slobodno bacanje. A onda Batler promasuje za pobedu. Sreca. Bogdanu zameram jer je imao par otvorenih suteva koje je promasio. Ali to se desava. Pogadjao je kad treba, smanjivao razliku i dao mozda najveci doprinos ovoj pobedi jer su u poslednju cetvrtinu usli sa velikim zaostatkom a Bogi je postigao dve trojke. Kamera ga hvatala i bio je stalno u kadru nakon utakmice. Jang se velica iako mislim da lose igra i u plej inu i sada ove dve utakmice. Gde je 30+ 40 poena kao u sezoni? Stalno igra lose prvo poluvreme. Ali zvezda..

Medison

pre 1 godinu

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...
(davor, 23. april 2022 09:38)

Za Pešića pitaj Savana, za Duleta Bogdana, a Obradovića smo videli ove sezone kako mu se divlja u timu.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

(Arm, 23. april 2022 10:56)
Svaka cast. Kao da sam ti ja pisao komentar, samo da dodam da bi za poraz bio kriv Mc Milan, bas zbog razloga navedenih u tvom komentaru.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0

Da li ti uopšte pročitaš kakve gluposti pišeš? Prvo, nije ovo igrica. Drugo, nije ovo igrica. I treće, košarka je kolektivni sport a ne individualni. Pobeđuje i gubi ekipa sa trenerom a ne pojedinac. I statističaru, zaobiđi ovaj sajt sa tim glupostima. Zadrži to za kladionicu i tamo se pravi "pametan". Ladno lik uzme statistiku sa utakmice i pametuje o košarci. Mogu se kladiti da nikada nisi trenirao košarku a da na basket ni ne ideš jer nemaš pojma.
(smeh, 23. april 2022 11:29)
Prijatelju moj, ne bih da ti rusim snjeska bjelica ali cini mi se da si nesto permutovao u vezi mene. Citirao sam poruku koja je cisto statisticka.
Ovdje ljudi znaju da ja najmanje o statistici pricam, a najvise o realnom ucinku.
I realnom znanju, a ne nekom imaginarnom.
Tako mi se desavalo da kad okacim istorijske fakte, tipa koliko je neki tim ucestvovao u PO, koliko je imao finala, da dobijem sve minuse jer ipak mnogo im se vise svidja prica da je Denver prije Jokica bio fenjeras.
Uzdravlje i da malo vise vjezbas mozak, neke logicke zadatke rjesavas, IQ testove... Imas visoko misljenje o sebi, a cini mi se da nema tu mnogo pokrica.

Hm

pre 1 godinu

Umalo da Atlanta izgubi utakmicu zbog Janga. Neverovatno koliki uticaj on ima na tim. Igrali su zaista dobro bez njega, onda ga trener ubacuje i sve krece nizbrdo.

Nije strasno sto promasi sut, vec ono njegovo drzanje lopte, pokusava nesto da uradi a vreme tece i na nekih 9-10sek do kraja napada uvali loptu nekome ko je dobro pokriven, i napad propada. Tako je i Bogdanovic dobio loptu par puta na samom isteku napada, mozda sekund, dva do kraja, i promasio suteve za 3.

Onda i drugi pocnu da soliraju, da nerezonski sutiraju, izgubi se ona timska igra...i odlepi se Majami.

A onda jurnjava da se stignu...Bogdanovic pogadja par trojki, Jang i dalje los, mada manje los nego do tada. Ali Jang pogadja onu dugu trojku i zadnji napad...i Jang heroj. Totalno nezasluzeno.

Bogdanovic je odlicno igrao ali sut ga nije isao. Izvadise ga one trojke u 4/4.

smeh

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0

Da li ti uopšte pročitaš kakve gluposti pišeš? Prvo, nije ovo igrica. Drugo, nije ovo igrica. I treće, košarka je kolektivni sport a ne individualni. Pobeđuje i gubi ekipa sa trenerom a ne pojedinac. I statističaru, zaobiđi ovaj sajt sa tim glupostima. Zadrži to za kladionicu i tamo se pravi "pametan". Ladno lik uzme statistiku sa utakmice i pametuje o košarci. Mogu se kladiti da nikada nisi trenirao košarku a da na basket ni ne ideš jer nemaš pojma.

Fortissimo

pre 1 godinu

(Arm, 23. april 2022 10:56)

Potpuno tacno, do reci. Q1, Bogdan igrao 4,17 minuta i postigao 4 poena, sut 2-3. Jang igrao CELU cetvrtinu 12, minuta, postigao 3 poena sut 1-4. Tako krece Atlanta SVAKU takmicu i posle juri zaostatak kao i u ovoj cetvrtini. Sreca, zavrsila se 22-24 , samo 2 poena prednosti za Majami.

Q2. Jang je zavrsio sa 10 poena poluvreme. Ali 5 poena iz slobodnih bacanja. I Atlanta je imala 7 poena prednosti.

Q3. Katastrofa od igre Atlante. Majami stize 7 poena zaostatka i vodi na kraju trece cetvrtine sa 8 poena prednosti? Znaci 15 u plusu? Svi se ispucavaju, sutiraju kome kako padne napamet, ne grade se akcije..Ocajno. Bogdan nema loptu, sutirao je za 2 i promasio i pogodio za 3 poena..To je sve u trecoj cetvrtini.Tim ga izbacuje iz igre kao mnogo puta do sada. Ne zelim da pisem vise o ovoj cetvrtini. To nije prvi put sata rade igraci Atlante.

Q4. Jang 24 poena, Bogi 18. Jang je igrao 40 minuta Bogi 8 min. manje. Postigao je dve trojke. Cela prica je da je Bogi promasivao neke ciste suteve, lopta samo sklizne iz kosa ali je POGADJAO kada treba, smanjivao zaostatak i na 3 poena. Utakmica je SRECNO dobijena. Taj flouter je klizio po obrucu i usao. Mislim na Janga i plus dodatno sl. bacanje. I taj jedan poen je pobeda jer je Batler promasio sut za pobedu. Batler?

https://www.youtube.com/watch?v=8tQNiJN6ARk

Milogoronja

pre 1 godinu

Nemanja najveci Jolov fan boj. Uz onog Kikujiroa iliti Masi.
Ljudi ga sanjaju. Ljubili bi mu noge i stopala.
Btw, Srbonja dobar komentar, bravo majstore, konacno nesto da ne trolujes ove Jolovce.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

fali tu i Kapela u reketu !
(JPR24, 23. april 2022 10:12)
Ne fali uopste nego ne koriste Okongvua dovoljno. Odbranice i reket a moze da preuzme Batlera 1-1. Okongvu je talenat kakav Kapela nikad nije bio.

Inace, premalo hajpa oko Jangovog suta za pobjedu. Onako bez TO donijeti u letu odluku najbolju mogucu... Prije toga pogodio trojku.

Najjace sto sam ovdje citao 'Janga u PO nema nidje'
Igrao finale konferencije prosle godine.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...
(davor, 23. april 2022 09:38)

Mogao si da vidis to sa Aleksom Avramovicem i Zeljkom pre tri dana. Nista se nije desilo.

Arm

pre 1 godinu

Malo je falilo da ugasim Tv noćas poslije 3/4 ali adrenalin nije dozvolio pa sam pogledao sve a poslije i utiske sa konferencije i iz studija i espn i NBA i bally sportsa.
Ono što će upropastiti dodatno cijelu NBA ligu narednih godina su ekstremno velika primanja superstarova, ugrađivanje klauzula u sve ugovore o minutaži koju igrači moraju imati, da li si starter ili nisi, treneri koji ne smiju podići glas protiv zvijezdi i koji sve rade po istom šablonu.
Veliki broj Atlantinih utakmica ovu sezonu je spasila tzv. klupa tj. igrači druge petorke pa tako i noćas ali kad Mekmilana na konferenciji pitaju da li će podići minutažu Vrajtu i Bogdanu on kaže da nema potrebe. Noćas mu prva petorka dozvoljava 21:0 seriju Majamija u 3/4 on zove tajm aut na pola četvrtine i vraća ponovo startere na parket. Za ne vjerovati i nakon još minut i više je skontao pa ubacio Bogdana i Vrajta iako Bogdan nije ni dobio pravu loptu skoro do kraja te četvrtine. Ovo radi već nekoliko puta kad Bogdan i Vrajt imaju više asistencija od Janga u prvom poluvremenu jer to ne odgovara vlasnicima i klubu da njih dvojica "pobijede" Janga i u toj kategoriji. Niko od stručnih komentatora koji rade za klubske Tv ne smije reći ništa protiv superstarova kad loše ili katastrofalno odigraju već izvuku ono što je valjalo ili svi ko papagaji ponavljaju "struggling". Na žalost , treneri kao Popović ili Dzekson više ne postoje u NBA .

Aleks

pre 1 godinu

Nemanja

Ovde niko nije spomenuo Jokića i pls ne smaraj nas. Za čoveka koji je napisao komentar može najbolji srpski igrač da bude i Pokuševski i Zagorac i Davidovac, pa se ti jedi do prekosutra. Verovatno mu Jokić nije bio na kraj pameti.

Ali evo ja ću reći: Jokić je statistički najdominantniji igrač ali bih uvek pre Bogdana imala u ekipi.

Grdoje

pre 1 godinu

Muči se Jang sa Majamijem, očekivano. Niska i brza ekipa, nema koga da zaljulja driblinzima, ostaje mu šut sa 10.m, nekad udje a češće je cigla. U prvom poluvremenu je ATL stigla Majami kada je Jang bio na klupi a Bogdan je razigrao ostale. Napadali Heroa na preuzimanju i uguravali ga u reket. Posle sam se uspavao, vidim matrica je ostala.
Ključ ove serije je da Janga što više odvoje od lopte ako misle da ATL zakuva seriju. Ali to onda nije Jang, on želi da bude heroj po svaku cenu. Zadatak za Riversa.

Under KV

pre 1 godinu

Ovo se odnosi na Nemanju

"Nemamo mi Srbi nista! Mi imamo Bogija, a Denver ima Jokica! Jokic je vezan za Srbiju isto koliko i Embid ili Durent! Prestanite da zivite u zabludi!
(Under KV, 23. april 2022 10:34) "

JPR24

pre 1 godinu

Jang je odlucio, zato sto je išao na prodor, to mu je glavno oružje i koje ne koristi dovoljno, ato pokazuju nerezonski sutevi za tri ! Ali treba podvući da je došao do tog momenta, zahvaljujući igračima sa klupe ! Tačnije Bogdan, Okongwu i Wright, posto sem Janga ostali u startnoj petorci su bili svi u minusu, Galinari čak na -23. Dok su ova trojica sa klupe bili na +16, 19 i 23… Ono sto treba joa dodati je da su ovog puta uspeli i Batlera da zadrze na 40% iz šuta. Kako god, iduca odlučuje dosta, ako Atlanta uzme, egal, i tu može biti svašta, a ako Majami uzme, ne verujem da bi na 3-1 Atlanta mogla do preokreta, fali tu i Kapela u reketu !

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)
Evo ga Jokin svjedok... Imao je procente kao tvoj miljenik u prva dva meca, a bitnost pogodaka vecu nego tvoj miljenik u 3. mecu.
Uticaj na igru, na pobjedu. U poslednjoj cetvrtini samo da je jos jedan sut ubacio, na oko 2min do kraja, pa da se kaze 'savrsena utakmica'

Jer boxscore ne pokazuje ko pogadja kad je frka, kad protivnik pravi nalet, u 4-4 kad utakmica bjezi... Boxscore to ne pokazuje.
I pazio je pola 4/4 Batlera, ovaj za to vrijeme pogodio kad se Hanter vratio.
Jeste Batler sutnuo jednu otvorenu trojku i promasio, ali to mu je Bogi svjeno dao.

E sad ona prica 'ko je jos dao 20+ poena, ovaj 12, ovaj 13, nema s kim da igra...'

Atlanta je pobijedila Majami, za koji tvrdim da je podjednako dobar kao GSW, sa najboljim strijelcem od 24p.
Drugi 18p...
pa dodju ovdje da mi pricaju neki da 37 18 je sve sto neko moze da uradi... Nije nego.

Under KV

pre 1 godinu

Nemamo mi Srbi nista! Mi imamo Bogija, a Denver ima Jokica! Jokic je vezan za Srbiju isto koliko i Embid ili Durent! Prestanite da zivite u zabludi!

sampion evrope 92

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)

Sto mu dodje nekih 41%, uz 8 skokova i 6 asistencija u playoff utakmici , pa i jeste odlično .

Milan

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)
tuzni covece , gledaj utakmice

panter pudlica

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)

Kad se jedan panter razumeo u procente...

davor

pre 1 godinu

Nisam gledo mec ali citiracu druga koji mi je jutros poslao poruku "Koliko Atlanta bolje igra dok je Young na klupi,ovaj Young u evroligi ne bi pravio razliku".
(vince carter, 23. april 2022 08:38)

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...

Under KV

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!
(Under KV, 23. april 2022 09:03)

Zaboravio si i Okongwua koji je u završnici briljirao!

Nemanja

pre 1 godinu

gordon

aj što si ti napisao glupost ("naš najbolji igrač i tačka") nakon njegovih 18 poena uz šut od oko 40%, nego što ti je pluseve dalo dosta ljudi, koji znači misle isto..
razumem da voliš čoveka, svima nam je simpatičan, ali ja ne mogu da zamislim šta bi ti i slični pisali da npr ima statistički najbolju sezonu u istoriji Nba ili da je dvostruki MVP..
Kakvo nepoštovanje prema najboljem igraču na svetu, koliko mi Srbi ne znamo da cenimo ono što imamo.. jer da se ne lažemo, nisi ti hteo toliko da uzdigneš Bogdana, nego da spustiš Jokića navodeći da je Bogdan bolji..
a to je isto kao da si rekao da je npr Dzordan Klarkson bolji od Jokića i još ti ovde većina plusevima to i potvrdjuje..

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Kukatilo@

To ti sam kazes, ko je rekao da je postigao odlucujuce poene?
U tekstu lepo pise da je Jang postigao flouterom odlucujuci kos, dok je Bogdan drzao Atalantu u igri dok je bila u minusu.
A da ti si onaj pa*enik sto stalno pljuje po Bogdanu, sada sam se setio, izadjes iz mišije rupe da malo pljucnes po Bogdanu, razumem te druze, nije ti lako.

panter pudlica

pre 1 godinu

Bogdan po sistemu toplo-hladno, mora da veže više ovakvih utakmica zaredom. Ne može Jang sve sam, kao Jokić u Denveru.
(justin, 23. april 2022 08:59)

O čemu ti pričaš? Na prošloj utakmici je imao 29 poena. Na prvoj koju su izgubili taj tvoj jang je imao 1-12 šut. Naravno da ne može a i ne treba sve sam, jer kad god je pokušao sve sam, loše se završilo po tim. Štetočina na kvadrat.

covek

pre 1 godinu

Reakcija posle trojke s isplazenim jezikom serovana na svim zivim vodecim americkim tv kucama. Pogledajte +/- na ovoj utakmici, a onda i ukupan za celu sezonu, vec sam pisao o tome koliko je Bogi dominantan u tom segmentu, pa cete videti Bogdanov uticaj na ekipu. Bravo, majstore!

vince carter

pre 1 godinu

Nisam gledo mec ali citiracu druga koji mi je jutros poslao poruku "Koliko Atlanta bolje igra dok je Young na klupi,ovaj Young u evroligi ne bi pravio razliku".

covek

pre 1 godinu

Reakcija posle trojke s isplazenim jezikom serovana na svim zivim vodecim americkim tv kucama. Pogledajte +/- na ovoj utakmici, a onda i ukupan za celu sezonu, vec sam pisao o tome koliko je Bogi dominantan u tom segmentu, pa cete videti Bogdanov uticaj na ekipu. Bravo, majstore!

sampion evrope 92

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)

Sto mu dodje nekih 41%, uz 8 skokova i 6 asistencija u playoff utakmici , pa i jeste odlično .

Under KV

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!

Milan

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)
tuzni covece , gledaj utakmice

Arm

pre 1 godinu

Malo je falilo da ugasim Tv noćas poslije 3/4 ali adrenalin nije dozvolio pa sam pogledao sve a poslije i utiske sa konferencije i iz studija i espn i NBA i bally sportsa.
Ono što će upropastiti dodatno cijelu NBA ligu narednih godina su ekstremno velika primanja superstarova, ugrađivanje klauzula u sve ugovore o minutaži koju igrači moraju imati, da li si starter ili nisi, treneri koji ne smiju podići glas protiv zvijezdi i koji sve rade po istom šablonu.
Veliki broj Atlantinih utakmica ovu sezonu je spasila tzv. klupa tj. igrači druge petorke pa tako i noćas ali kad Mekmilana na konferenciji pitaju da li će podići minutažu Vrajtu i Bogdanu on kaže da nema potrebe. Noćas mu prva petorka dozvoljava 21:0 seriju Majamija u 3/4 on zove tajm aut na pola četvrtine i vraća ponovo startere na parket. Za ne vjerovati i nakon još minut i više je skontao pa ubacio Bogdana i Vrajta iako Bogdan nije ni dobio pravu loptu skoro do kraja te četvrtine. Ovo radi već nekoliko puta kad Bogdan i Vrajt imaju više asistencija od Janga u prvom poluvremenu jer to ne odgovara vlasnicima i klubu da njih dvojica "pobijede" Janga i u toj kategoriji. Niko od stručnih komentatora koji rade za klubske Tv ne smije reći ništa protiv superstarova kad loše ili katastrofalno odigraju već izvuku ono što je valjalo ili svi ko papagaji ponavljaju "struggling". Na žalost , treneri kao Popović ili Dzekson više ne postoje u NBA .

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Kukatilo@

To ti sam kazes, ko je rekao da je postigao odlucujuce poene?
U tekstu lepo pise da je Jang postigao flouterom odlucujuci kos, dok je Bogdan drzao Atalantu u igri dok je bila u minusu.
A da ti si onaj pa*enik sto stalno pljuje po Bogdanu, sada sam se setio, izadjes iz mišije rupe da malo pljucnes po Bogdanu, razumem te druze, nije ti lako.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!
(Under KV, 23. april 2022 09:03)

Zaboravio si i Okongwua koji je u završnici briljirao!

vince carter

pre 1 godinu

Nisam gledo mec ali citiracu druga koji mi je jutros poslao poruku "Koliko Atlanta bolje igra dok je Young na klupi,ovaj Young u evroligi ne bi pravio razliku".

Grdoje

pre 1 godinu

Muči se Jang sa Majamijem, očekivano. Niska i brza ekipa, nema koga da zaljulja driblinzima, ostaje mu šut sa 10.m, nekad udje a češće je cigla. U prvom poluvremenu je ATL stigla Majami kada je Jang bio na klupi a Bogdan je razigrao ostale. Napadali Heroa na preuzimanju i uguravali ga u reket. Posle sam se uspavao, vidim matrica je ostala.
Ključ ove serije je da Janga što više odvoje od lopte ako misle da ATL zakuva seriju. Ali to onda nije Jang, on želi da bude heroj po svaku cenu. Zadatak za Riversa.

panter pudlica

pre 1 godinu

Bogdan po sistemu toplo-hladno, mora da veže više ovakvih utakmica zaredom. Ne može Jang sve sam, kao Jokić u Denveru.
(justin, 23. april 2022 08:59)

O čemu ti pričaš? Na prošloj utakmici je imao 29 poena. Na prvoj koju su izgubili taj tvoj jang je imao 1-12 šut. Naravno da ne može a i ne treba sve sam, jer kad god je pokušao sve sam, loše se završilo po tim. Štetočina na kvadrat.

Hm

pre 1 godinu

Umalo da Atlanta izgubi utakmicu zbog Janga. Neverovatno koliki uticaj on ima na tim. Igrali su zaista dobro bez njega, onda ga trener ubacuje i sve krece nizbrdo.

Nije strasno sto promasi sut, vec ono njegovo drzanje lopte, pokusava nesto da uradi a vreme tece i na nekih 9-10sek do kraja napada uvali loptu nekome ko je dobro pokriven, i napad propada. Tako je i Bogdanovic dobio loptu par puta na samom isteku napada, mozda sekund, dva do kraja, i promasio suteve za 3.

Onda i drugi pocnu da soliraju, da nerezonski sutiraju, izgubi se ona timska igra...i odlepi se Majami.

A onda jurnjava da se stignu...Bogdanovic pogadja par trojki, Jang i dalje los, mada manje los nego do tada. Ali Jang pogadja onu dugu trojku i zadnji napad...i Jang heroj. Totalno nezasluzeno.

Bogdanovic je odlicno igrao ali sut ga nije isao. Izvadise ga one trojke u 4/4.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Zao mi Bogija sto se bori toliko a ima ubedljivo najgore sudjenje od svih bekova u NBA

Na prosecno 13 suteva u karijeri ima nesto vise od jednog slobodnog bacanja. Koliko puta ga samo klepe po rukama i skoro nikada nista ne dobija.

Kada bi dobili drugu tu bi stvorili ogroman pritisak na Majami i onda bi to bilo bas napeto jer kada Atlanti krene sut jako je tesko dobiti ih

Jos se Kapela vraca 😎

panter pudlica

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)

Kad se jedan panter razumeo u procente...

davor

pre 1 godinu

Nisam gledo mec ali citiracu druga koji mi je jutros poslao poruku "Koliko Atlanta bolje igra dok je Young na klupi,ovaj Young u evroligi ne bi pravio razliku".
(vince carter, 23. april 2022 08:38)

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...

JPR24

pre 1 godinu

Jang je odlucio, zato sto je išao na prodor, to mu je glavno oružje i koje ne koristi dovoljno, ato pokazuju nerezonski sutevi za tri ! Ali treba podvući da je došao do tog momenta, zahvaljujući igračima sa klupe ! Tačnije Bogdan, Okongwu i Wright, posto sem Janga ostali u startnoj petorci su bili svi u minusu, Galinari čak na -23. Dok su ova trojica sa klupe bili na +16, 19 i 23… Ono sto treba joa dodati je da su ovog puta uspeli i Batlera da zadrze na 40% iz šuta. Kako god, iduca odlučuje dosta, ako Atlanta uzme, egal, i tu može biti svašta, a ako Majami uzme, ne verujem da bi na 3-1 Atlanta mogla do preokreta, fali tu i Kapela u reketu !

maSi

pre 1 godinu

Ko je gledao utakmicu Bogdan je opet iščupao Atlantu "iz mrtvih", bukvalno da on nije ponovo odigrao fenomenalno nema šanse da bi dobili utakmicu. Jang provaljen, guše ga i prave mu pritisak čak i na 8,9 metara i on ne da ne može da ih prođe već jednostavno ni ne zna šta da radi, jer nema više čupalice da zvekne nesmetano sa 8,9 metara. Bogdanu uvaljuju loptu u poslednjim sekundama, međutim klasa je klasa i ovakva njegova briljantna igra se ne dešava prvi put, ali uvek ima ono ali jer "prva zvezda Jang" ili divlja, ili nema srca da promeni ritam, a o Galinariju je glupo i pisati, čovek je komedija, ne znam odakle im ideja da mu daju i onoliki ugovor, i onoliku minutažu? Kod Bogdana me jedino nerviraju šutevi za 3 pa brate ne moraš da "cepaš mrežicu",imaš osećaj prangijaj malo sa većim lukom, mislim da bi mu bio još veći procenat ubačenih, a ona njegova organizacija napada, i nesebičnost u prepuštanju i akcije i kretnje, je na nivou najboljih organizatora u NBA. I još nešto, mnogo mi se sviđa, mnogo, kada uđu na parket i Bogdan i Bjelica - sve se u njihovom timu menja na bolje, baš sve, ukoliko im saigrači "baš ne podivljaju od sebičnosti".

Aleks

pre 1 godinu

Nemanja

Ovde niko nije spomenuo Jokića i pls ne smaraj nas. Za čoveka koji je napisao komentar može najbolji srpski igrač da bude i Pokuševski i Zagorac i Davidovac, pa se ti jedi do prekosutra. Verovatno mu Jokić nije bio na kraj pameti.

Ali evo ja ću reći: Jokić je statistički najdominantniji igrač ali bih uvek pre Bogdana imala u ekipi.

123

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!
(Under KV, 23. april 2022 09:03)

Zaboravio si i Okongwua koji je u završnici briljirao!
(PredragDrobnjak, 23. april 2022 09:38)


Ocigledno da smo svi gledali utakmicu a ne ove skracene snimke. Potpuno se slazem. I srecan flouter Janga , jer se lopta kretala po obrucu i usla.Plus slobodno bacanje. A onda Batler promasuje za pobedu. Sreca. Bogdanu zameram jer je imao par otvorenih suteva koje je promasio. Ali to se desava. Pogadjao je kad treba, smanjivao razliku i dao mozda najveci doprinos ovoj pobedi jer su u poslednju cetvrtinu usli sa velikim zaostatkom a Bogi je postigao dve trojke. Kamera ga hvatala i bio je stalno u kadru nakon utakmice. Jang se velica iako mislim da lose igra i u plej inu i sada ove dve utakmice. Gde je 30+ 40 poena kao u sezoni? Stalno igra lose prvo poluvreme. Ali zvezda..

Milan

pre 1 godinu

Za Pešića pitaj Savana, za Duleta Bogdana
HAHAHA, KAKO STE SE SETILI SAMO TE SEZONE ZA KARIJA I SAVANA. PRATIO SAM IH BAS REDOVNO. TIME OUTi SU IM BILI LEGENDARNI. KARI KRENE DA PRAVI AKCIJU, A SAMO CUJES SAVANA: KARI, KARI… DAJ DA JA ZAVRSIM. ONDA SE KARI DERE NA NJEGA TIPA: Nemoj da me zajeb… Savane. NACRTA IM AKCIJU, SAVAN NARAVNO CIM DOBIJE LOPTU, ODMAH PRANGIJA. I UGLAVNOM POGODI. A KARI SE SAMO ZA GLAVU VATA…. LUDILO.

Fortissimo

pre 1 godinu

(Arm, 23. april 2022 10:56)

Potpuno tacno, do reci. Q1, Bogdan igrao 4,17 minuta i postigao 4 poena, sut 2-3. Jang igrao CELU cetvrtinu 12, minuta, postigao 3 poena sut 1-4. Tako krece Atlanta SVAKU takmicu i posle juri zaostatak kao i u ovoj cetvrtini. Sreca, zavrsila se 22-24 , samo 2 poena prednosti za Majami.

Q2. Jang je zavrsio sa 10 poena poluvreme. Ali 5 poena iz slobodnih bacanja. I Atlanta je imala 7 poena prednosti.

Q3. Katastrofa od igre Atlante. Majami stize 7 poena zaostatka i vodi na kraju trece cetvrtine sa 8 poena prednosti? Znaci 15 u plusu? Svi se ispucavaju, sutiraju kome kako padne napamet, ne grade se akcije..Ocajno. Bogdan nema loptu, sutirao je za 2 i promasio i pogodio za 3 poena..To je sve u trecoj cetvrtini.Tim ga izbacuje iz igre kao mnogo puta do sada. Ne zelim da pisem vise o ovoj cetvrtini. To nije prvi put sata rade igraci Atlante.

Q4. Jang 24 poena, Bogi 18. Jang je igrao 40 minuta Bogi 8 min. manje. Postigao je dve trojke. Cela prica je da je Bogi promasivao neke ciste suteve, lopta samo sklizne iz kosa ali je POGADJAO kada treba, smanjivao zaostatak i na 3 poena. Utakmica je SRECNO dobijena. Taj flouter je klizio po obrucu i usao. Mislim na Janga i plus dodatno sl. bacanje. I taj jedan poen je pobeda jer je Batler promasio sut za pobedu. Batler?

https://www.youtube.com/watch?v=8tQNiJN6ARk

Under KV

pre 1 godinu

Nemamo mi Srbi nista! Mi imamo Bogija, a Denver ima Jokica! Jokic je vezan za Srbiju isto koliko i Embid ili Durent! Prestanite da zivite u zabludi!

JPR24

pre 1 godinu

fali tu i Kapela u reketu !
(JPR24, 23. april 2022 10:12)
Ne fali uopste nego ne koriste Okongvua dovoljno. Odbranice i reket a moze da preuzme Batlera 1-1. Okongvu je talenat kakav Kapela nikad nije bio.

Inace, premalo hajpa oko Jangovog suta za pobjedu. Onako bez TO donijeti u letu odluku najbolju mogucu... Prije toga pogodio trojku.

Najjace sto sam ovdje citao 'Janga u PO nema nidje'
Igrao finale konferencije prosle godine.
(Srbonja 2.0, 23. april 2022 10:41)

Pogledaj prve dve utakmice. Okungwu ne može sve sam da radi u odbrani. Nocas su se ostali potrudili više. Ali u prve dve, reket je bio busno sito… Tu se slažem sa tobom da ga ne koriste dovoljno, ali zato guraju onog raspalog Kolinsa pfff

Nemanja

pre 1 godinu

gordon

aj što si ti napisao glupost ("naš najbolji igrač i tačka") nakon njegovih 18 poena uz šut od oko 40%, nego što ti je pluseve dalo dosta ljudi, koji znači misle isto..
razumem da voliš čoveka, svima nam je simpatičan, ali ja ne mogu da zamislim šta bi ti i slični pisali da npr ima statistički najbolju sezonu u istoriji Nba ili da je dvostruki MVP..
Kakvo nepoštovanje prema najboljem igraču na svetu, koliko mi Srbi ne znamo da cenimo ono što imamo.. jer da se ne lažemo, nisi ti hteo toliko da uzdigneš Bogdana, nego da spustiš Jokića navodeći da je Bogdan bolji..
a to je isto kao da si rekao da je npr Dzordan Klarkson bolji od Jokića i još ti ovde većina plusevima to i potvrdjuje..

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)
Evo ga Jokin svjedok... Imao je procente kao tvoj miljenik u prva dva meca, a bitnost pogodaka vecu nego tvoj miljenik u 3. mecu.
Uticaj na igru, na pobjedu. U poslednjoj cetvrtini samo da je jos jedan sut ubacio, na oko 2min do kraja, pa da se kaze 'savrsena utakmica'

Jer boxscore ne pokazuje ko pogadja kad je frka, kad protivnik pravi nalet, u 4-4 kad utakmica bjezi... Boxscore to ne pokazuje.
I pazio je pola 4/4 Batlera, ovaj za to vrijeme pogodio kad se Hanter vratio.
Jeste Batler sutnuo jednu otvorenu trojku i promasio, ali to mu je Bogi svjeno dao.

E sad ona prica 'ko je jos dao 20+ poena, ovaj 12, ovaj 13, nema s kim da igra...'

Atlanta je pobijedila Majami, za koji tvrdim da je podjednako dobar kao GSW, sa najboljim strijelcem od 24p.
Drugi 18p...
pa dodju ovdje da mi pricaju neki da 37 18 je sve sto neko moze da uradi... Nije nego.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

(Arm, 23. april 2022 10:56)
Svaka cast. Kao da sam ti ja pisao komentar, samo da dodam da bi za poraz bio kriv Mc Milan, bas zbog razloga navedenih u tvom komentaru.

Medison

pre 1 godinu

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...
(davor, 23. april 2022 09:38)

Za Pešića pitaj Savana, za Duleta Bogdana, a Obradovića smo videli ove sezone kako mu se divlja u timu.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

fali tu i Kapela u reketu !
(JPR24, 23. april 2022 10:12)
Ne fali uopste nego ne koriste Okongvua dovoljno. Odbranice i reket a moze da preuzme Batlera 1-1. Okongvu je talenat kakav Kapela nikad nije bio.

Inace, premalo hajpa oko Jangovog suta za pobjedu. Onako bez TO donijeti u letu odluku najbolju mogucu... Prije toga pogodio trojku.

Najjace sto sam ovdje citao 'Janga u PO nema nidje'
Igrao finale konferencije prosle godine.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...
(davor, 23. april 2022 09:38)

Mogao si da vidis to sa Aleksom Avramovicem i Zeljkom pre tri dana. Nista se nije desilo.

Under KV

pre 1 godinu

Ovo se odnosi na Nemanju

"Nemamo mi Srbi nista! Mi imamo Bogija, a Denver ima Jokica! Jokic je vezan za Srbiju isto koliko i Embid ili Durent! Prestanite da zivite u zabludi!
(Under KV, 23. april 2022 10:34) "

smeh

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0

Da li ti uopšte pročitaš kakve gluposti pišeš? Prvo, nije ovo igrica. Drugo, nije ovo igrica. I treće, košarka je kolektivni sport a ne individualni. Pobeđuje i gubi ekipa sa trenerom a ne pojedinac. I statističaru, zaobiđi ovaj sajt sa tim glupostima. Zadrži to za kladionicu i tamo se pravi "pametan". Ladno lik uzme statistiku sa utakmice i pametuje o košarci. Mogu se kladiti da nikada nisi trenirao košarku a da na basket ni ne ideš jer nemaš pojma.

sos

pre 1 godinu

#Ma ne ume Bogi, samo je najbolji beli bek šuter u NBA.
(Đoka, 23. april 2022 08:18)

Komentar u skladu sa potpisom. Veze sa vezom nema.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Umalo da Atlanta izgubi utakmicu zbog Janga. Neverovatno koliki uticaj on ima na tim. Igrali su zaista dobro bez njega, onda ga trener ubacuje i sve krece nizbrdo.
(Hm, 23. april 2022 11:53)
Postigao je 10p u poslednjih 3.5 minuta. Pobijedili su.
Na koju foru neko napise ovakav komentar?!
MVP lige postigne 0p u poslednjih 3.5 minuta utakmice i izgubi utakmicu pa ga dizu u nebesa, a decko Ice Tre bude prozivan za 10p u poslednjim trenucima u pobjedi.

Milogoronja

pre 1 godinu

Nemanja najveci Jolov fan boj. Uz onog Kikujiroa iliti Masi.
Ljudi ga sanjaju. Ljubili bi mu noge i stopala.
Btw, Srbonja dobar komentar, bravo majstore, konacno nesto da ne trolujes ove Jolovce.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0

Da li ti uopšte pročitaš kakve gluposti pišeš? Prvo, nije ovo igrica. Drugo, nije ovo igrica. I treće, košarka je kolektivni sport a ne individualni. Pobeđuje i gubi ekipa sa trenerom a ne pojedinac. I statističaru, zaobiđi ovaj sajt sa tim glupostima. Zadrži to za kladionicu i tamo se pravi "pametan". Ladno lik uzme statistiku sa utakmice i pametuje o košarci. Mogu se kladiti da nikada nisi trenirao košarku a da na basket ni ne ideš jer nemaš pojma.
(smeh, 23. april 2022 11:29)
Prijatelju moj, ne bih da ti rusim snjeska bjelica ali cini mi se da si nesto permutovao u vezi mene. Citirao sam poruku koja je cisto statisticka.
Ovdje ljudi znaju da ja najmanje o statistici pricam, a najvise o realnom ucinku.
I realnom znanju, a ne nekom imaginarnom.
Tako mi se desavalo da kad okacim istorijske fakte, tipa koliko je neki tim ucestvovao u PO, koliko je imao finala, da dobijem sve minuse jer ipak mnogo im se vise svidja prica da je Denver prije Jokica bio fenjeras.
Uzdravlje i da malo vise vjezbas mozak, neke logicke zadatke rjesavas, IQ testove... Imas visoko misljenje o sebi, a cini mi se da nema tu mnogo pokrica.

meda

pre 1 godinu

Bogdan je sjajno odigrao i kad se gleda samo statistika, najviše skokova u timu (8), 6 asistencija a samo jedna izgubljena lopta, 2 krađe, jedna blokada, 18 poena sa 53% TS (prosek u plej-ofu je oko 54%, nešto niži nego u toku regularne sezone).

Osnovni utisak: Delon Wright treba da dobije veću minutažu, Okongwu takođe (i treba da startuje umesto Gala), ja bi stavio i Delona da startuje umesto Kolinsa koji deluje baš kilavo posle povrede. Hunter je za 32 minuta uspeo da ima 0 skokova, 0 asistencija, 0 krađa, 0 blokada i 4 izgubljene lopte, ali je odigrao OK odbranu na Batleru u tom poslednjem napadu. Galo treba da leti iz rotacije, rezervne centarske minute bi dao Diengu.

meda

pre 1 godinu

Ovi što kažu Jangu se lopta šetala po obruču i jedva ušla, jel ste vi ikad igrali košarku ? Floateri iz sredine reketa (pod pravim uglom u odnosu na tablu) se bacaju na prvi obruč (kao i slobodna na primer), to je ono što te trener uči.

Nego Bogdan je takođe odigrao dobru odbranu nad Batlerom u pretposlednjem napadu, niko da pomene.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Umalo da Atlanta izgubi utakmicu zbog Janga. Neverovatno koliki uticaj on ima na tim. Igrali su zaista dobro bez njega, onda ga trener ubacuje i sve krece nizbrdo.
(Hm, 23. april 2022 11:53)
Postigao je 10p u poslednjih 3.5 minuta. Pobijedili su.
Na koju foru neko napise ovakav komentar?!
MVP lige postigne 0p u poslednjih 3.5 minuta utakmice i izgubi utakmicu pa ga dizu u nebesa, a decko Ice Tre bude prozivan za 10p u poslednjim trenucima u pobjedi.

vince carter

pre 1 godinu

Nisam gledo mec ali citiracu druga koji mi je jutros poslao poruku "Koliko Atlanta bolje igra dok je Young na klupi,ovaj Young u evroligi ne bi pravio razliku".

Under KV

pre 1 godinu

Nemamo mi Srbi nista! Mi imamo Bogija, a Denver ima Jokica! Jokic je vezan za Srbiju isto koliko i Embid ili Durent! Prestanite da zivite u zabludi!

Nemanja

pre 1 godinu

gordon

aj što si ti napisao glupost ("naš najbolji igrač i tačka") nakon njegovih 18 poena uz šut od oko 40%, nego što ti je pluseve dalo dosta ljudi, koji znači misle isto..
razumem da voliš čoveka, svima nam je simpatičan, ali ja ne mogu da zamislim šta bi ti i slični pisali da npr ima statistički najbolju sezonu u istoriji Nba ili da je dvostruki MVP..
Kakvo nepoštovanje prema najboljem igraču na svetu, koliko mi Srbi ne znamo da cenimo ono što imamo.. jer da se ne lažemo, nisi ti hteo toliko da uzdigneš Bogdana, nego da spustiš Jokića navodeći da je Bogdan bolji..
a to je isto kao da si rekao da je npr Dzordan Klarkson bolji od Jokića i još ti ovde većina plusevima to i potvrdjuje..

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0

Da li ti uopšte pročitaš kakve gluposti pišeš? Prvo, nije ovo igrica. Drugo, nije ovo igrica. I treće, košarka je kolektivni sport a ne individualni. Pobeđuje i gubi ekipa sa trenerom a ne pojedinac. I statističaru, zaobiđi ovaj sajt sa tim glupostima. Zadrži to za kladionicu i tamo se pravi "pametan". Ladno lik uzme statistiku sa utakmice i pametuje o košarci. Mogu se kladiti da nikada nisi trenirao košarku a da na basket ni ne ideš jer nemaš pojma.
(smeh, 23. april 2022 11:29)
Prijatelju moj, ne bih da ti rusim snjeska bjelica ali cini mi se da si nesto permutovao u vezi mene. Citirao sam poruku koja je cisto statisticka.
Ovdje ljudi znaju da ja najmanje o statistici pricam, a najvise o realnom ucinku.
I realnom znanju, a ne nekom imaginarnom.
Tako mi se desavalo da kad okacim istorijske fakte, tipa koliko je neki tim ucestvovao u PO, koliko je imao finala, da dobijem sve minuse jer ipak mnogo im se vise svidja prica da je Denver prije Jokica bio fenjeras.
Uzdravlje i da malo vise vjezbas mozak, neke logicke zadatke rjesavas, IQ testove... Imas visoko misljenje o sebi, a cini mi se da nema tu mnogo pokrica.

sos

pre 1 godinu

#Ma ne ume Bogi, samo je najbolji beli bek šuter u NBA.
(Đoka, 23. april 2022 08:18)

Komentar u skladu sa potpisom. Veze sa vezom nema.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)
Evo ga Jokin svjedok... Imao je procente kao tvoj miljenik u prva dva meca, a bitnost pogodaka vecu nego tvoj miljenik u 3. mecu.
Uticaj na igru, na pobjedu. U poslednjoj cetvrtini samo da je jos jedan sut ubacio, na oko 2min do kraja, pa da se kaze 'savrsena utakmica'

Jer boxscore ne pokazuje ko pogadja kad je frka, kad protivnik pravi nalet, u 4-4 kad utakmica bjezi... Boxscore to ne pokazuje.
I pazio je pola 4/4 Batlera, ovaj za to vrijeme pogodio kad se Hanter vratio.
Jeste Batler sutnuo jednu otvorenu trojku i promasio, ali to mu je Bogi svjeno dao.

E sad ona prica 'ko je jos dao 20+ poena, ovaj 12, ovaj 13, nema s kim da igra...'

Atlanta je pobijedila Majami, za koji tvrdim da je podjednako dobar kao GSW, sa najboljim strijelcem od 24p.
Drugi 18p...
pa dodju ovdje da mi pricaju neki da 37 18 je sve sto neko moze da uradi... Nije nego.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...
(davor, 23. april 2022 09:38)

Mogao si da vidis to sa Aleksom Avramovicem i Zeljkom pre tri dana. Nista se nije desilo.

Under KV

pre 1 godinu

Ovo se odnosi na Nemanju

"Nemamo mi Srbi nista! Mi imamo Bogija, a Denver ima Jokica! Jokic je vezan za Srbiju isto koliko i Embid ili Durent! Prestanite da zivite u zabludi!
(Under KV, 23. april 2022 10:34) "

Aleks

pre 1 godinu

Nemanja

Ovde niko nije spomenuo Jokića i pls ne smaraj nas. Za čoveka koji je napisao komentar može najbolji srpski igrač da bude i Pokuševski i Zagorac i Davidovac, pa se ti jedi do prekosutra. Verovatno mu Jokić nije bio na kraj pameti.

Ali evo ja ću reći: Jokić je statistički najdominantniji igrač ali bih uvek pre Bogdana imala u ekipi.

Milogoronja

pre 1 godinu

Nemanja najveci Jolov fan boj. Uz onog Kikujiroa iliti Masi.
Ljudi ga sanjaju. Ljubili bi mu noge i stopala.
Btw, Srbonja dobar komentar, bravo majstore, konacno nesto da ne trolujes ove Jolovce.

Under KV

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!

covek

pre 1 godinu

Reakcija posle trojke s isplazenim jezikom serovana na svim zivim vodecim americkim tv kucama. Pogledajte +/- na ovoj utakmici, a onda i ukupan za celu sezonu, vec sam pisao o tome koliko je Bogi dominantan u tom segmentu, pa cete videti Bogdanov uticaj na ekipu. Bravo, majstore!

Medison

pre 1 godinu

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...
(davor, 23. april 2022 09:38)

Za Pešića pitaj Savana, za Duleta Bogdana, a Obradovića smo videli ove sezone kako mu se divlja u timu.

panter pudlica

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)

Kad se jedan panter razumeo u procente...

panter pudlica

pre 1 godinu

Bogdan po sistemu toplo-hladno, mora da veže više ovakvih utakmica zaredom. Ne može Jang sve sam, kao Jokić u Denveru.
(justin, 23. april 2022 08:59)

O čemu ti pričaš? Na prošloj utakmici je imao 29 poena. Na prvoj koju su izgubili taj tvoj jang je imao 1-12 šut. Naravno da ne može a i ne treba sve sam, jer kad god je pokušao sve sam, loše se završilo po tim. Štetočina na kvadrat.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

fali tu i Kapela u reketu !
(JPR24, 23. april 2022 10:12)
Ne fali uopste nego ne koriste Okongvua dovoljno. Odbranice i reket a moze da preuzme Batlera 1-1. Okongvu je talenat kakav Kapela nikad nije bio.

Inace, premalo hajpa oko Jangovog suta za pobjedu. Onako bez TO donijeti u letu odluku najbolju mogucu... Prije toga pogodio trojku.

Najjace sto sam ovdje citao 'Janga u PO nema nidje'
Igrao finale konferencije prosle godine.

smeh

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0

Da li ti uopšte pročitaš kakve gluposti pišeš? Prvo, nije ovo igrica. Drugo, nije ovo igrica. I treće, košarka je kolektivni sport a ne individualni. Pobeđuje i gubi ekipa sa trenerom a ne pojedinac. I statističaru, zaobiđi ovaj sajt sa tim glupostima. Zadrži to za kladionicu i tamo se pravi "pametan". Ladno lik uzme statistiku sa utakmice i pametuje o košarci. Mogu se kladiti da nikada nisi trenirao košarku a da na basket ni ne ideš jer nemaš pojma.

davor

pre 1 godinu

Nisam gledo mec ali citiracu druga koji mi je jutros poslao poruku "Koliko Atlanta bolje igra dok je Young na klupi,ovaj Young u evroligi ne bi pravio razliku".
(vince carter, 23. april 2022 08:38)

Zamisli samo Pešiča, Duleta ili Željka na klupi da im ovaj toliko solira, ili šutne nerezonski sa 8-9 metara u prvim sekundama napada. Pa ne bi više definitivno igrao. Još bi verovatno dobio i jednu vaspitno popravnu...

Milan

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)
tuzni covece , gledaj utakmice

Arm

pre 1 godinu

Malo je falilo da ugasim Tv noćas poslije 3/4 ali adrenalin nije dozvolio pa sam pogledao sve a poslije i utiske sa konferencije i iz studija i espn i NBA i bally sportsa.
Ono što će upropastiti dodatno cijelu NBA ligu narednih godina su ekstremno velika primanja superstarova, ugrađivanje klauzula u sve ugovore o minutaži koju igrači moraju imati, da li si starter ili nisi, treneri koji ne smiju podići glas protiv zvijezdi i koji sve rade po istom šablonu.
Veliki broj Atlantinih utakmica ovu sezonu je spasila tzv. klupa tj. igrači druge petorke pa tako i noćas ali kad Mekmilana na konferenciji pitaju da li će podići minutažu Vrajtu i Bogdanu on kaže da nema potrebe. Noćas mu prva petorka dozvoljava 21:0 seriju Majamija u 3/4 on zove tajm aut na pola četvrtine i vraća ponovo startere na parket. Za ne vjerovati i nakon još minut i više je skontao pa ubacio Bogdana i Vrajta iako Bogdan nije ni dobio pravu loptu skoro do kraja te četvrtine. Ovo radi već nekoliko puta kad Bogdan i Vrajt imaju više asistencija od Janga u prvom poluvremenu jer to ne odgovara vlasnicima i klubu da njih dvojica "pobijede" Janga i u toj kategoriji. Niko od stručnih komentatora koji rade za klubske Tv ne smije reći ništa protiv superstarova kad loše ili katastrofalno odigraju već izvuku ono što je valjalo ili svi ko papagaji ponavljaju "struggling". Na žalost , treneri kao Popović ili Dzekson više ne postoje u NBA .

Dragan Borca

pre 1 godinu

Zao mi Bogija sto se bori toliko a ima ubedljivo najgore sudjenje od svih bekova u NBA

Na prosecno 13 suteva u karijeri ima nesto vise od jednog slobodnog bacanja. Koliko puta ga samo klepe po rukama i skoro nikada nista ne dobija.

Kada bi dobili drugu tu bi stvorili ogroman pritisak na Majami i onda bi to bilo bas napeto jer kada Atlanti krene sut jako je tesko dobiti ih

Jos se Kapela vraca 😎

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Kukatilo@

To ti sam kazes, ko je rekao da je postigao odlucujuce poene?
U tekstu lepo pise da je Jang postigao flouterom odlucujuci kos, dok je Bogdan drzao Atalantu u igri dok je bila u minusu.
A da ti si onaj pa*enik sto stalno pljuje po Bogdanu, sada sam se setio, izadjes iz mišije rupe da malo pljucnes po Bogdanu, razumem te druze, nije ti lako.

sampion evrope 92

pre 1 godinu

šut za 2 je bio 3/8, a za 3 je bio 4/9. kakav li je tek kad nije odličan...
(jurkos, 23. april 2022 08:48)

Sto mu dodje nekih 41%, uz 8 skokova i 6 asistencija u playoff utakmici , pa i jeste odlično .

Hm

pre 1 godinu

Umalo da Atlanta izgubi utakmicu zbog Janga. Neverovatno koliki uticaj on ima na tim. Igrali su zaista dobro bez njega, onda ga trener ubacuje i sve krece nizbrdo.

Nije strasno sto promasi sut, vec ono njegovo drzanje lopte, pokusava nesto da uradi a vreme tece i na nekih 9-10sek do kraja napada uvali loptu nekome ko je dobro pokriven, i napad propada. Tako je i Bogdanovic dobio loptu par puta na samom isteku napada, mozda sekund, dva do kraja, i promasio suteve za 3.

Onda i drugi pocnu da soliraju, da nerezonski sutiraju, izgubi se ona timska igra...i odlepi se Majami.

A onda jurnjava da se stignu...Bogdanovic pogadja par trojki, Jang i dalje los, mada manje los nego do tada. Ali Jang pogadja onu dugu trojku i zadnji napad...i Jang heroj. Totalno nezasluzeno.

Bogdanovic je odlicno igrao ali sut ga nije isao. Izvadise ga one trojke u 4/4.

maSi

pre 1 godinu

Ko je gledao utakmicu Bogdan je opet iščupao Atlantu "iz mrtvih", bukvalno da on nije ponovo odigrao fenomenalno nema šanse da bi dobili utakmicu. Jang provaljen, guše ga i prave mu pritisak čak i na 8,9 metara i on ne da ne može da ih prođe već jednostavno ni ne zna šta da radi, jer nema više čupalice da zvekne nesmetano sa 8,9 metara. Bogdanu uvaljuju loptu u poslednjim sekundama, međutim klasa je klasa i ovakva njegova briljantna igra se ne dešava prvi put, ali uvek ima ono ali jer "prva zvezda Jang" ili divlja, ili nema srca da promeni ritam, a o Galinariju je glupo i pisati, čovek je komedija, ne znam odakle im ideja da mu daju i onoliki ugovor, i onoliku minutažu? Kod Bogdana me jedino nerviraju šutevi za 3 pa brate ne moraš da "cepaš mrežicu",imaš osećaj prangijaj malo sa većim lukom, mislim da bi mu bio još veći procenat ubačenih, a ona njegova organizacija napada, i nesebičnost u prepuštanju i akcije i kretnje, je na nivou najboljih organizatora u NBA. I još nešto, mnogo mi se sviđa, mnogo, kada uđu na parket i Bogdan i Bjelica - sve se u njihovom timu menja na bolje, baš sve, ukoliko im saigrači "baš ne podivljaju od sebičnosti".

JPR24

pre 1 godinu

Jang je odlucio, zato sto je išao na prodor, to mu je glavno oružje i koje ne koristi dovoljno, ato pokazuju nerezonski sutevi za tri ! Ali treba podvući da je došao do tog momenta, zahvaljujući igračima sa klupe ! Tačnije Bogdan, Okongwu i Wright, posto sem Janga ostali u startnoj petorci su bili svi u minusu, Galinari čak na -23. Dok su ova trojica sa klupe bili na +16, 19 i 23… Ono sto treba joa dodati je da su ovog puta uspeli i Batlera da zadrze na 40% iz šuta. Kako god, iduca odlučuje dosta, ako Atlanta uzme, egal, i tu može biti svašta, a ako Majami uzme, ne verujem da bi na 3-1 Atlanta mogla do preokreta, fali tu i Kapela u reketu !

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

(Arm, 23. april 2022 10:56)
Svaka cast. Kao da sam ti ja pisao komentar, samo da dodam da bi za poraz bio kriv Mc Milan, bas zbog razloga navedenih u tvom komentaru.

JPR24

pre 1 godinu

fali tu i Kapela u reketu !
(JPR24, 23. april 2022 10:12)
Ne fali uopste nego ne koriste Okongvua dovoljno. Odbranice i reket a moze da preuzme Batlera 1-1. Okongvu je talenat kakav Kapela nikad nije bio.

Inace, premalo hajpa oko Jangovog suta za pobjedu. Onako bez TO donijeti u letu odluku najbolju mogucu... Prije toga pogodio trojku.

Najjace sto sam ovdje citao 'Janga u PO nema nidje'
Igrao finale konferencije prosle godine.
(Srbonja 2.0, 23. april 2022 10:41)

Pogledaj prve dve utakmice. Okungwu ne može sve sam da radi u odbrani. Nocas su se ostali potrudili više. Ali u prve dve, reket je bio busno sito… Tu se slažem sa tobom da ga ne koriste dovoljno, ali zato guraju onog raspalog Kolinsa pfff

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!
(Under KV, 23. april 2022 09:03)

Zaboravio si i Okongwua koji je u završnici briljirao!

Grdoje

pre 1 godinu

Muči se Jang sa Majamijem, očekivano. Niska i brza ekipa, nema koga da zaljulja driblinzima, ostaje mu šut sa 10.m, nekad udje a češće je cigla. U prvom poluvremenu je ATL stigla Majami kada je Jang bio na klupi a Bogdan je razigrao ostale. Napadali Heroa na preuzimanju i uguravali ga u reket. Posle sam se uspavao, vidim matrica je ostala.
Ključ ove serije je da Janga što više odvoje od lopte ako misle da ATL zakuva seriju. Ali to onda nije Jang, on želi da bude heroj po svaku cenu. Zadatak za Riversa.

Fortissimo

pre 1 godinu

(Arm, 23. april 2022 10:56)

Potpuno tacno, do reci. Q1, Bogdan igrao 4,17 minuta i postigao 4 poena, sut 2-3. Jang igrao CELU cetvrtinu 12, minuta, postigao 3 poena sut 1-4. Tako krece Atlanta SVAKU takmicu i posle juri zaostatak kao i u ovoj cetvrtini. Sreca, zavrsila se 22-24 , samo 2 poena prednosti za Majami.

Q2. Jang je zavrsio sa 10 poena poluvreme. Ali 5 poena iz slobodnih bacanja. I Atlanta je imala 7 poena prednosti.

Q3. Katastrofa od igre Atlante. Majami stize 7 poena zaostatka i vodi na kraju trece cetvrtine sa 8 poena prednosti? Znaci 15 u plusu? Svi se ispucavaju, sutiraju kome kako padne napamet, ne grade se akcije..Ocajno. Bogdan nema loptu, sutirao je za 2 i promasio i pogodio za 3 poena..To je sve u trecoj cetvrtini.Tim ga izbacuje iz igre kao mnogo puta do sada. Ne zelim da pisem vise o ovoj cetvrtini. To nije prvi put sata rade igraci Atlante.

Q4. Jang 24 poena, Bogi 18. Jang je igrao 40 minuta Bogi 8 min. manje. Postigao je dve trojke. Cela prica je da je Bogi promasivao neke ciste suteve, lopta samo sklizne iz kosa ali je POGADJAO kada treba, smanjivao zaostatak i na 3 poena. Utakmica je SRECNO dobijena. Taj flouter je klizio po obrucu i usao. Mislim na Janga i plus dodatno sl. bacanje. I taj jedan poen je pobeda jer je Batler promasio sut za pobedu. Batler?

https://www.youtube.com/watch?v=8tQNiJN6ARk

123

pre 1 godinu

BOGI, BOGI, BOGIIII!!! HEROJ ATLANTE!!!

ON ih je pokrenuo sa svojim ludim kosevima i izvukao ih u prvom poluvremenu. Onda predugo na klupi i Majami preokrece i pravi seriju 22:0, vodi 14 razlike 9 minuta do kraja utakmice. Onda Bogi daje 3 lude trojke, unosi energiju u sve ostale, u publiku i zahvaljujuci njemu oni pobeđuju ovo!!! On i Delon Rajt su najzasluzniji. I bez Janga bi pobedili!!!

Bravo Bogi!!!
(Under KV, 23. april 2022 09:03)

Zaboravio si i Okongwua koji je u završnici briljirao!
(PredragDrobnjak, 23. april 2022 09:38)


Ocigledno da smo svi gledali utakmicu a ne ove skracene snimke. Potpuno se slazem. I srecan flouter Janga , jer se lopta kretala po obrucu i usla.Plus slobodno bacanje. A onda Batler promasuje za pobedu. Sreca. Bogdanu zameram jer je imao par otvorenih suteva koje je promasio. Ali to se desava. Pogadjao je kad treba, smanjivao razliku i dao mozda najveci doprinos ovoj pobedi jer su u poslednju cetvrtinu usli sa velikim zaostatkom a Bogi je postigao dve trojke. Kamera ga hvatala i bio je stalno u kadru nakon utakmice. Jang se velica iako mislim da lose igra i u plej inu i sada ove dve utakmice. Gde je 30+ 40 poena kao u sezoni? Stalno igra lose prvo poluvreme. Ali zvezda..

Milan

pre 1 godinu

Za Pešića pitaj Savana, za Duleta Bogdana
HAHAHA, KAKO STE SE SETILI SAMO TE SEZONE ZA KARIJA I SAVANA. PRATIO SAM IH BAS REDOVNO. TIME OUTi SU IM BILI LEGENDARNI. KARI KRENE DA PRAVI AKCIJU, A SAMO CUJES SAVANA: KARI, KARI… DAJ DA JA ZAVRSIM. ONDA SE KARI DERE NA NJEGA TIPA: Nemoj da me zajeb… Savane. NACRTA IM AKCIJU, SAVAN NARAVNO CIM DOBIJE LOPTU, ODMAH PRANGIJA. I UGLAVNOM POGODI. A KARI SE SAMO ZA GLAVU VATA…. LUDILO.

meda

pre 1 godinu

Ovi što kažu Jangu se lopta šetala po obruču i jedva ušla, jel ste vi ikad igrali košarku ? Floateri iz sredine reketa (pod pravim uglom u odnosu na tablu) se bacaju na prvi obruč (kao i slobodna na primer), to je ono što te trener uči.

Nego Bogdan je takođe odigrao dobru odbranu nad Batlerom u pretposlednjem napadu, niko da pomene.

meda

pre 1 godinu

Bogdan je sjajno odigrao i kad se gleda samo statistika, najviše skokova u timu (8), 6 asistencija a samo jedna izgubljena lopta, 2 krađe, jedna blokada, 18 poena sa 53% TS (prosek u plej-ofu je oko 54%, nešto niži nego u toku regularne sezone).

Osnovni utisak: Delon Wright treba da dobije veću minutažu, Okongwu takođe (i treba da startuje umesto Gala), ja bi stavio i Delona da startuje umesto Kolinsa koji deluje baš kilavo posle povrede. Hunter je za 32 minuta uspeo da ima 0 skokova, 0 asistencija, 0 krađa, 0 blokada i 4 izgubljene lopte, ali je odigrao OK odbranu na Batleru u tom poslednjem napadu. Galo treba da leti iz rotacije, rezervne centarske minute bi dao Diengu.