Petak, 22.04.2022.

08:00

Šta još treba da uradi Nikola Jokić?

Košarkaši Denvera poraženi su i u trećem meču prve runde plej-ofa protiv Golden Stejt Voriorsa 118:113.

Izvor:

Šta još treba da uradi Nikola Jokiæ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

230 Komentari

Sortiraj po:

Siniša J

pre 1 godinu

Nekako se uvek ponavlja da u završnicama svetskog prvenstva ili NBA tim Nikole Jokića ne može do finala!? Nedostatak iskustva ili?? U košarci pobeđuje tim sve sa pravim trenerom i dužom klupom, ovo nije individualna igra a mora i odbrana da se odigra. Za mene je MVP svako ko osvoji medalju sa srpskim grbom na grudima.

Milosav

pre 1 godinu

Neka samo igra kao i do sada. Na Denverovom managementu je da mu nadje suigrace koji mogu da pariraju.
Ovako je samo gubljenje vremena mada Nikola ima dobar kontrakt i
radi svoj posao kako treba, ali ja ne vidim titulu u skorijem vremenu.
Ako se secate Toronto (moj tim posto tu zivim) je doveo Leonarda i 2019. osvojio NBA titulu. Tako treba da se radi.
Toronto je ove godine sa veoma mladim timom i samo dvojicom boljih i starijih igraca koji su tu bili 2019. (obojica tada mladi) poceo play off sa 5. mesta koje niko ozbiljan nije ocekivao.
Na zalost kvalitet dodje do izrazaja u play offu. Philadephia vodi sa 3:0 znaci gotovo je.
Poenta je da Denveru kao i Torontu treba bar jos jedan igrac prve klase da povuce ceo tim i da probudi sve najbolje u saigracima.
Uglavnom NBA play off je odlican i vredi ga gledati.
Pozdrav iz Toronta.

Pera

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”
@ventura
Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.
@Samo polako
Bojim se da je ipak tacno, MVP za ovu jos nije proglasen, sigurno je i prosle bio objavljen posle prve runde
@Pera
IPAK NIJE TACNO!
MVP je proglasen 8. Juna 2021, prva utakmica sa Feniksom je bila dan ranije, dakle Nikola je 0-6!
Od nedelje nadam se 1-6 🙏 😊

maSi

pre 1 godinu

Okružiš ga Grinovima koji noćas zajedno, jer dele i poziciju i munute, za 35 minuta naprave samo 2 skoka. Ej, 2 skoka! Džef Grin (35godina) 4,5 miliona godišnje – Drajmond iz Bruklina (28 godina) 2,5 miliona godišnje. Džamajkl Grin (31) 8,5m – Portis (27) 4,5miliona godišnje. Barton (31 godina) 15 miliona - Markus Smart iz Bostona (28) 14 miliona godišnje. Sećate li se da mu je Nurkić bio prva opcija, i da mu je u izjavama Marej bio prva zvezda tima. U regularnom delu sezone Denver dobija GSW 3 utakmice, gubi jednu. Igrao je Rid, ko je gledao video je da ne ferma ni 2% Karija, i Kari se pored njega nije mnogo razmahao. Dolazi PO Meloun ne prijavljuje Rida za PO. Neko je isto primetio koliko tripl-dablova Jokić nije ostvario zbog Bartona. Mali Forbs kida par utkamica, isto i Hajland, isto i Rid, međutim odmah kreće Bartonovo prevaspitavanje istih, tj svi su počeli da od Bartona dobijaju loptu ili u noge(patike) ili im je dodavao koske koje su umesto njima u ruke, išle u aut, i normalno da je Barton za to njih krivio. Jednostavno, ne postoji trener koji sve to ne bi video, ne postoji osoba koja je makar desetak utakmica u životu pogledala, a da to ne vidi. Meloun sve to dobro vidi, ali pošto je tvrdoglavi lik kome je Nurkić bio prva opcija, i kome je Marej bio prva zvezda, on nema šanse da odustane od svih ovih gluposti kojima „časti“ sve one koji navijaju i za Denver i za najboljeg košarkaša koja je Srbija ikada imala, a imali smo ih toliko koliko ih nijedan narod nije imao.

Milutin

pre 1 godinu

Da bi Denver bio bolji od GS, Jokić treba da bude bolji od Curry-ja više nego što su Thompson, Poole, Wiggins i Green zajedno bolji od Gordona, Greena, Bartona i Morrisa zajedno.

Jokić je malo bolji od Curry-ja, ali su zato Thompson, Poole, Wiggins i Green MNOGO bolji od Gordona, Greena, Bartona i Morrisa.

U prevodu: GS ima mnogo bolji tim od Denvera, i ništa od toga nije Jokićeva krivica.

vrg

pre 1 godinu

@ko

vidim da trolujes ili si samo hejter, al ajde ukratko:

- covek je mvp zato sto je tim, koji bi bez njega bio poslednji (ima zvanicinih proracuna za to) ili pri samom dnu, uveo u plej of! ocekivati jos da u plej-of seriji sam donese pobedu, protiv tima koji je na papiru bio jaci i pre nego sto su se klej i stef vratili u tim, je jednom recju suludo.

- da je jokic bio stavljen u dzep, barton ne bi ostao sam kao duh. jokic i jeste preuzeo odgovornost, izgradio akcije tako da su saigraci ostali sami na sutu. i grin ga nije cuvao sam, pogotovo pri kraju nije. ne da je bilo udvajanja, nego i utrajanja. pojeo je grina. jokic je protiv njega, usred plej ofa, buvkalno uvecao statistiku koja mu donosi B2B MVP.

- jokica bi svaki trener uzeo i dao denveru da bira trojicu njegovih. dobio je mvp priznanje po glasovima strucnjaka, ne anonimusa sa neta. ali ti bolje znas. ti koji posle 40 poena i 20 skokova kazes da se covek ne vidi.
kakogod, njemu je u denveru dobro, oseca i da je timu duzan jer su verovali u njega. to mu vredi vise od titule. meni je zao sto je tako, ali to je jokic. da je drugaciji, to ne bi bio on.

b2b mvp for sure

pre 1 godinu

Nikad do sada MVP trofej nije osvojio igrač koji je ispao u prvoj rundi plej ofa. Nema ništa od toga.

Embid to uzima, možda Janis.



Vidi se da poznaješ materiju. ;) MVP je priznanje samo za regularni deo sezone, plej of nema nikakve veze sa tim. Ali tebi je važno da pljujes po Jokicu šta te briga da li je istina ili nije to šta pišeš
“ The National Basketball Association Most Valuable Player Award (MVP) is an annual National Basketball Association (NBA) award given since the 1955–56 season to the best performing player of the regular season.”

brka iz bloka

pre 1 godinu

pre nego opet pomenete grina, setite se sekvence kad jokic ide na ulaz, grin vec ima 5 licnih i zadrzava ga sa obe ruke a komentatori (posebno redzi miler) kazu da je bio ocigledan faul i da se grin izvukao. da li bi neko pricao o ukradenim loptama???
setite se jokiceve kontre i onog suludog suta i kosa sa strane protiv file kad embidu nisu svirali ocit faul.
jokic se bori i protiv gsw, i protiv sudija i protiv debila u svom timu.
po svim parametrima odigrao je monstruoznu partiju, mislim da je jedini u svom timu imao pozitivni +/-, a gsw ga je u odbrani opterecivao non stop pnr igrom i napadom kroz reket i on je morao da brani jer negovi bekovi ne bi mogli da sacuvaju ni kljuc oko sopstvenog vrata.

a ovaj gsw tim nije promasivao i brutalni izgledaju na terenu. ako nastave ovako i ostanu zdravi ozbiljni su kandidati tako da, treba biti nalo objektivan.

ko

pre 1 godinu

@Vrg
Najbolji defanzivac lige nije ni cuvao tog Jokica, a takozvani MVP nije sposoban da jedan mec dobije u plej ofu, nego vec drugu utakmicu on sam gubi, promasujuci zicere i gubeci loptu u presudnim momentima meca.
Zasto Jokic, taj vodja ekipe, nije preuzeo odgovornost kada se mec lomio, nego je to morao da uradi Barton? Zato sto ga je najbolji defanzivac lige stavio u dzep u 4 cetvrtini, posprdao se s njim i ponizio ga, kao sto to radi u citavoj seriji.
Jokic ne moze nigde iz Denvera, zato sto ga niko nece.
On je igrac za male timove, igrac koji nikada nece osvojiti nista.
Osim ako predje u neki jaci tim, ali kao rezerva najboljim kosarkasima lige, poput Janisa ili Embida. Da greje klupu Embidu.
Ovako, kome treba statisticar koji ne ume da igra odbranu i koji se ne vidi kada protivnik igra jacu odbranu?

Иван-Ниш

pre 1 godinu

Не може Никола ништа да уради, јер осим Гордона нема ту озбиљног играча за плеј-оф. Са Марејем и Портером би могли да прођу Голден Стејт, али опет би били дефанзивно и даље слаби за титулу. Онај тим у баблу да је сачуван (са Грантом) би већ био озбиљан конкурент за врх. Иако је била утакмица неизвесна, мислим да осим пожртвованости Денвер нема шта много да понуди. Колико је само отворених шутева Голден Стејта било... оно уопште није одбрана за плеј-оф.

Vrg

pre 1 godinu

"Da nije sve bilo tako ružičasto za Jokića, svedoči sekvenca pri rezultatu 111:116. Meč je ušao u prelomnu fazu, a Jokić je dozvolio da mu Drejmond Grin izbije loptu i napravi ključnu ukradenu iako je u tom trenutku već imao pet ličnih grešaka."

Smesno je sto se potencira na Grinovoj ukradenoj lopti. Navodno najbolji defanzivac lige je popio 40 poena od Jokica, a momenat kada je ukrao loptu je bio takav da je Denver vec morao da ide na sve ili nista. Nije bilo vremena da se polako gradi napad, mec je prakticno vec bio izgubljen tako sto je Barton (naravno) promasio otvorenu trojku, a akciju pre toga Moris nije imao hrabrosti da sutne otvorenu trojku. Smesno je sto su njih dvojica starteri uz Dzefa Grina koji prakticno statira. Mislim da je imao 5 poena.
Jokic je napravio cudo sto je sa ovim timom usao u plej-of i to mnogo vece cudo nego sto je bilo koja osvojena titula. Apsolutni MVP.
Voleo bih da ode iy tog Denvera, jer se Denver zakopao sa Marejem (koji nikada nije bio konstantan) i pogotovo MPJ-om (koji je retko igrao i prosecnu partiju). Nema vise para za ozbiljne igrace.
Jokic ako ostaje u Denveru nema potrebe da se nervira oko bilo cega. To nije tim koji moze da ide na titulu, tako da ili tu laganije, ili selidba.
Ako nista, bar su sudije bile postene juce (posto su GS prethodno vec donele 2:0). GS je svakako 3x jaci tim. Denver ni u snovima ove sezone nije mogao nista.

Kabasti

pre 1 godinu

Da promeni ekipu. Radicnki iz Nisa je bio i ostao radnicki iz Nisa. Ljudi igraju play off a u hali kao na sahrani.. Ni sa ovom dvojicom koji ne igraju nista to bolje nebi bilo jer nisu igraci tog kalibra. Samo bi malo duze trajala serija to je sve...

Pera

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”
@ventura
Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.
@Samo polako
Bojim se da je ipak tacno, MVP za ovu jos nije proglasen, sigurno je i prosle bio objavljen posle prve runde

mr

pre 1 godinu

Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Statistika serije.

Nikola - 29.3pts, 13rbs, 5ast, 52% sut.
Green - 8pts, 4.7rbs, 8.3ast, 43% sut.

Sta bi tek bilo da ga Green nije pojeo.
(Goran, 22. april 2022 14:49)

Не збуњуј човека, напиши му шта ти значи ово pts и остало, јер нема појма тај шта ово значи. Да зна, барем би смилио нешто паметније да напише, а реално и са мало мозга требао би да ћути.

goran

pre 1 godinu

na 3:20 do kraja 111-109 za denver, u sledeca tri mimuta, promašaj i izg lopta jokića, gordon faul u napadu, moris i barton 3-4 promašaja i to je to. plus ona trojka viginsa i njegov skok u napadu izmedju bartona i morisa. bekove probiju ti skupiš oni izbace pas i niko od njih ne promašuje trojku. pejton sa klupe 4/4, u 1/2 gsw imali 68 posto šut iz igre. 85-80 za denver, 2-3 napada denver tad ne realizuje. poslednji minut 1/2 moris polukontra sam na trojci na -4, promašuje, kari mu sa druge strane trpa trojku za +7, barton umesto ako vec drzi loptu ceo napad na kraju poluvremena da je drzi do dve sek do kraja sutira na 8 selundi promašaj, kontra karija za 2+1 i umesto da dodjes na minus 1, poluvreme -10. kraj 3/4 plus 4 za denver, mogu da drze do kraja loptu, kazins iskače na 8 sekzndi pre kraja da napravi blok, pravi faul i pul daje dva bacanja. jokić savršen meč, osim 5 izg, od kojih tri lagano prodate, u prvom dve u aut, u 3/4 glup pokušaj dodavanja lobom gordonu. jednostavno svaki poen je bitan tokom meča, ne smeš praviti tehničke (gordon), ne smeš praviti tri puta 2+1 (rivers), ne smeš da uvodiš kampaca (-10 za 4 min). ne smeš da igraš odlučujući meč u po sa 11 igrača, svi ostalintimovi sa 8 u rotaciji, samo meloun pametan. jokić manji prosek minuta u po nego u regularnoj sezoni? pa zasta ih sad štediš, neka igraju po 4 minuta, ionako ih čeka šest meseci odmora.

2CRAZY

pre 1 godinu

(Pera Ždera, 22. april 2022 08:04)

Sve si to primetio, a nisi primetio koliko je Jokic preumoran, moze Meloun i da ga ubaci ranije, ali nece dobiti nista od njega, zato je i imao promasena bacanja i izgubljene lopte, jer je covek preumoran i treba mu svaki sekund dok odmara.
Idemo dalje, pricas kako Barton ne daje loptu Jokicu u kljucnim momentima? pa eno baci pogled na zadnji napad kad je Barton sutnuo daleku trojku, Barton je dodao loptu Jokicu, ali Jokic nije zeleo nista da resava, vratio mu je nazad, cak je tad Barton i rasirio ruke u fazonu, sta ja moram da resavam?
Dakle Jokic kad nece da sutira on dodaje loptu i sakrije se da mu ne bi nazad vratili loptu i to je to.

BODIBOND

pre 1 godinu

Treba da ne produži ugovor ovog leta kao što je bilo priče, pa da vidi koje su mu opcije na kraju sledeće sezone.
(Sibirac, 22. april 2022 13:45)

S obzirom da ima jakog menadzera ne bi me cudilo da ga trejduje u jaci klub, iako ne bi imao mesta ni u Zadru.

BODIBOND

pre 1 godinu

Cisto da se vec jednom zavrsi ta prica o Jokicu. Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja. Posebno me raduje ova metla koju dozivljavaju jer sada Somborac nece moci da se vadi na umor. Pa da vidimo sta ce nam od izgovora pripremiti ovaj put.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Sad ce reci da mu je njegova ergela bila u mislima. Ma bato, Jokic se ne vidi protiv jacih ekipa, a ovamo forsiraju da on bude MVP sezone.

BODIBOND

pre 1 godinu

Celu sezoni igras svaku utakmicu i nabijas statistiku, a onda corak u plej ofu.
U plej ofu igras dozadnjih pet minuta, a onda nestanes.
(zoki, 22. april 2022 12:20)

Bas tako.

Goran

pre 1 godinu

Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Statistika serije.

Nikola - 29.3pts, 13rbs, 5ast, 52% sut.
Green - 8pts, 4.7rbs, 8.3ast, 43% sut.

Sta bi tek bilo da ga Green nije pojeo.

Samo polako

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”, a Portland, dok je bio na metli protiv GSW sa Durantom je u svakoj od 3 prve utakmice vodio po preko 20 razlike. Ali, Jokić je stranac i Amerikanci neće ništa kazati, jer oni su takvi, pokazuju odgoj prema drugačijima i dok god si u nekim okvirima oslobođen si kritike. Jokic predstavlja savršeno mjesto (kantu) iza kojeg se mogu skrivati razni blog boyevi, podcasteri i nazovi-analitičari u okolnostima kada bi se takav izbor ismijavao da je bio pao na Amerikanca, ili crnca a da nije Euro. Iz tog razloga, Jokic ne bi bio MVP kada bi igrao u punom sastavu.
Win-win za njih, loše-loše za objektivne ljubitelje košarke.
(ventura, 22. april 2022 13:35)

Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.

LD

pre 1 godinu

Kako da ne bi, vidjeli smo kako je napunio faulovima i izdominirao Aytona 0-4. Greenu je Nurkić zabijao po 30-35 koševa sa 80% šuta, Draymond nema veze sa obranom na postu, ali uvijek je netko veći dasa od MVP. Green i Wiseman mogu igrati skupa kao Green i McGee, pick i lob, pregazili bi Jokića


Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...
(LD, 22. april 2022 09:12)
(Kobi, 22. april 2022 10:59)


Ma čuveni tandem Green i McGee, niko nije mogao da ih sačuva, ne znam samo što pustiše McGee tako brzo. Stavi na ovu ekipu Denvera Aytona ili Nurkića umesto Jokića i ne bi ušli u play in. Ayton iz igre jedan na jedan ima prosek možda 5 pts, jednostavno čovek ne kreira, igra sa CP3 i to koristi, bez CP3 bar 30% slabiji. Jedini segment gde je bolji od Jokića je odbrana, ostalo daleko ispod Jokića, ali zamisli da je Jokić još na sve ovo i jedan od najboljih defanzivaca lige, pa čekaj bre, stani... :)))

Aaaaa

pre 1 godinu

Pred pocetak serije, bilo je super sto je Gsw, odgovara Denveru dobili su ih 3 puta, roviti, u paru forme itd... A lepo sam vam tad rekao, keep the same energy, sto bi rekli Ameri, kad budu razbili Denvera... Jos jedna stvar... Posle godine, kad kari sam tako vukao Gs prosle sezone, uz jace i kliperse, Portland I lejkerse... I u plej in davao 40 i 30 nesto poena, pisali ste treba da ucini saigrace boljima, pa bi pobedili, jokic to radi kao... A sad? Sta je sad? Udri po tim igracima... Manje navijacke opredeljenosti bi vam dobro došlo

Mikii

pre 1 godinu

Da nije sve bilo tako ružičasto za Jokića, svedoči sekvenca pri rezultatu 111:116. Meč je ušao u prelomnu fazu, a Jokić je dozvolio da mu Drejmond Grin izbije loptu i napravi ključnu ukradenu iako je u tom trenutku već imao pet ličnih grešaka. Nakon toga je Nagetsima preostalo samo da naprave brz faul, ali im to nije mnogo dobrog donelo.

Cisto da se vec jednom zavrsi ta prica o Jokicu. Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja. Posebno me raduje ova metla koju dozivljavaju jer sada Somborac nece moci da se vadi na umor. Pa da vidimo sta ce nam od izgovora pripremiti ovaj put.

ventura

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”, a Portland, dok je bio na metli protiv GSW sa Durantom je u svakoj od 3 prve utakmice vodio po preko 20 razlike. Ali, Jokić je stranac i Amerikanci neće ništa kazati, jer oni su takvi, pokazuju odgoj prema drugačijima i dok god si u nekim okvirima oslobođen si kritike. Jokic predstavlja savršeno mjesto (kantu) iza kojeg se mogu skrivati razni blog boyevi, podcasteri i nazovi-analitičari u okolnostima kada bi se takav izbor ismijavao da je bio pao na Amerikanca, ili crnca a da nije Euro. Iz tog razloga, Jokic ne bi bio MVP kada bi igrao u punom sastavu.
Win-win za njih, loše-loše za objektivne ljubitelje košarke.

Moma

pre 1 godinu

Jokić ne igra sám nego ceo tim igra za Jokića i od toga nema ništa sem što Nikola pokupi sve bonuse iz ugovora i novčanik mu je još deblji. Dok je Mari bio tu on je još i balansirao malo on malo Jokić ali ovo sto sada Denver igra nema veze sa vezom. Dovoljno za PO i dovoljno da Nikola bude b2b MVP što im je možda i bio cilj ko će ga znati. Da bi ta igra zaživela njima treba Duncan Robinson i Croford

Menadžer

pre 1 godinu

Elementarno narazumijevanje assetsa. Golden state igra bez 2. picka na draftu, bez obzira kako se on zvao ili koliko je dobar, potpuno je isto kao kada bi im falio igrač sa maksimalnim ugovorom , a i dalje deru Jokana. S druge strane Denver je u MPJ dobio samo 14. pick i u smislu team buildinga, on toliko i vrijedi. Svjetlosnim godinama je GSW ispred, ako gledamo realno i sad ne idemo u perverziju toga da je Curry 7. pick,Jokic 45. i sl.


Hahahaha, pa Wiseman da je zdrav ne bi igrao više od 5min po utakmici, a možda ni toliko... Dobro si rekao kad je biran na draftu da je projektovan da bude startni centar, ali taj projekat još nije realizovan i pitanje je dali će i biti. A ovu dvojicu koju pominješ da su ograničeni u napadu, pa šta će im oni kao prva opcija u napadu kad imaju tri spoljna koji u proseku daju 80pts po utakmici u ovoj seriji, uz to da Green u napadu dosta dobro učestvuje u razigravanju. U svakom slučaju mnogo, mnogo bolja ekipa od Denvera, čak i da je Denver kompletan, a ovako glupo je i raspravljati

Black Sabath

pre 1 godinu

Treba da dobije nagradu Playoff metla... Jedini igrač u istoriji koji je u sezoni kada je bio MVP odmah u playoffu popušio metlu... Ove sezone opet isto..Nikola Jokić Playoff metla dvije sezone zaredom...

zoki

pre 1 godinu

Celu sezoni igras svaku utakmicu i nabijas statistiku, a onda corak u plej ofu.
U plej ofu igras dozadnjih pet minuta, a onda nestanes.

Fraley

pre 1 godinu

Za igraca koji ce verovato osvojiti b2b MVP titulu pricas da je smotan i da mlati rukama? Potpuno odsustvo kritickog razmisljanja i provere cinjenica
(bozza, 22. april 2022 12:03)

Nikad do sada MVP trofej nije osvojio igrač koji je ispao u prvoj rundi plej ofa. Nema ništa od toga.

Embid to uzima, možda Janis.

bask

pre 1 godinu

Ko god nešto napiše protiv Jokića odmah ga napadaju. Jel posao centra da igra od 1 do 5 ili da gradi skok i igra defanzivu, bekovi prolaze pored njega kao pored mrtvog groblja, u piku ne zna se ko se više gubi bek ili Jokić. Neznalice su svi koji igraju sa njim. Na drugoj strani Dončić ne igra Dalas pobedjuje, Kleber od neznalice postaje strašan šuter, Dinvidi se raspadao sad je igračina, itd.
Gordon u Orlandu sa Vučevićem doveo ekipu u po, poslednju sezonu vrhunski odigrao, profilisao se i kao asistent, u Denveru ne može da se poveže.
Mnogo Jokić opterećuje ekipu, kao Dzejms, igrači koji hoće sve pozicije da igraju, ali zato odbranu neće...

Rale

pre 1 godinu

Ovo je prosto ponižavajuće za Jokića sa kim igra.Osim povremeno Gordona,sve drugo je žalosno i gledati.Ne shvatam kako rukovodstvo Denvera troši toliki novac na ispodprosečne igrače,a JM i MPJ mogu još dve godine da se razvlače po banjama,potpisali su astronomske ugovore.Rasulo.

bozza

pre 1 godinu

Curry ima 34god i vraca se posle povrede, Thompson 32god i dve godine pauze i ne igranja kosarke.
Jokic u najboljim godinama. Zasticen kao beli medved ispod kosa, a Warriorsi nemaju centra i Jokic ne moze da im ubaci makar 40-50p u kosarci gde napad traje 10s i gde svaka lopta ide na njega.
Krivi saigraci , sudije, svi osim coveka koji izgubi kljucnu loptu na utakmici i Curry ga protrci kao veterana. Probao je Curry isto ovako Lebrona da prodje pa je lopta posle rampe zavrsila u autu.
Probao je i protiv Davisa i zavrsio isto, ali protiv smotanog centra koji mlatara rukama u odbrani kao da je vaterpolo to izgleda nebranjivo. Naravno, krivi bekovi Denvera na pruzimanju.

Jeste da su par dobrih igraca Denvera povredjeni, ali "najbolji centar" na svetu u najboljim godinama ne sme ovako olako da gubi od tima koji se raspao pre 2-3 sezone i koji poslednjim atomima snage pokusava po poslednji put da uradi nesto vise u playoffu.
Ja sam neko ko navija za Golden State od 1995god i kazem kako ovaj sada tim nema sanse protiv Memfisa u sledecem krugu. Jednostavno, to nije vise onaj Golden State, i ne moze se bez dobrog centra daleko.
Bogut je bio kljucni igrac u odbrani i covek koji je zatvarao reket i bio odlican rim protector, bez takvog igraca ofanziva Golden State nece proci protiv boljih timova, i ukoliko nekim cudom prodju Memfis, Phoenix je nemoguca misija.
Medjutim, GSW su sada automatski za nase fanove postali najbolji tim u NBA, jer su izbacili dvokolicu.
(baron, 22. april 2022 11:30)

Dete moje, sta ti pricas? 40-50 poena, kad ga cela ekipa pokriva i brani? Da li bi GSW igrali ovako bez Tompsona i Grina? Nikad! Verovatno bi se borili za PO. Za igraca koji ce verovato osvojiti b2b MVP titulu pricas da je smotan i da mlati rukama? Potpuno odsustvo kritickog razmisljanja i provere cinjenica

Dosadnjaković

pre 1 godinu

Sprema se metla, osim ako se GSW ne opusti previše u sledećoj pa Den uzme tu jednu pobedu. Nidža radi šta može, ali uz štetočinu Bartona, ograničenog Malouna i bez Marija ovo je bio maksimalno. U stvari, 6to mesto na zapadu je čudo nad čudima, i kapa dole Nidži za odigranu sezonu. Bartona se treba rešiti kako god znaju, a sad kada je Vogel slobodan možda bi njega trebali dovesti umesto Melouna. MPJ i Džamal Mari moraju odigrati sledece sezone 60+ mečeva inače biće još jedna uništena godina. I da, ako menadžment ne pokaže razum i spremnost na akciju, ne potpisati supermax nego ići negde drugde.

Александар КВ

pre 1 godinu

Онај Бартон ми не би играо ни у Бурса спору. Одговоран је за бар 20 неостварених трипл дабла Николе. Све му човек сервира на тацни и Бартон промаши. Највећа је рупа у тиму, убедљиво. Гледао сам сва три меча и евидентно је да Јокић нема с ким да игра тамо. Што неко малопре рече у коментару, потребна је још једна звезда у тиму, да би Никола још више дошао до изражаја. Опоравком Мареја, наредна сезона ће бити много занимљивија, а и Бартон да се трејдује за мого бољег шутера. Онај момак нема појма...
Поздрав свим љубитељима кошарке у Србији, а и шире.

Kole

pre 1 godinu

Koja je razlika u odbrani Boston-Brukly sa ovom koju igra Denver-GSW…Ovo što igraju Denver i GSW skoro i da je nema.Jer je toliko jak Kari i ostatak ekipe da nemaju potrebe da igraju neku odbranu na Jokića….Rezultat to i pokazuje a to je da su lagano došli do 3-0.

mnemonic

pre 1 godinu

jadna je liga u kojoj je jedna mrcina kao Jokić MVP. NBA je raspad, pustili su evropljane da unište nešto što je bilo 10 nivoa iznad bilo kog košarkaškog takmičenja. Jokić, Dončić, Bogdanović... smejurija za NBA u kome su igrali Karter, Ajverson, Džordan, Pipen, Miler i ostali. jedini sport koji je u 21. veku po kvalitetu gori u odnosu na 20. vek.

Fishermann

pre 1 godinu

Ako bi doslo do serije GSW protiv Bostona ne bi mi bilo mrsko da ustajem i da gledam, granitna obrana Bostona protiv granitnog napada GSW-a kakav bi to spektakl bio

Trogled

pre 1 godinu

Pih kakav selektivan vid. Da ne bi njega bekovi čuvali, dok na nakon switcha skuplja sve statistike. Naravno da mora čuvati bekove na liniji za 3 na svakoj utakmici, bez toga se ne igra. Ne znam što fali igračima Denvera, Denver je 6. po učinku u napadu,15. u obrani, usprkos krmku.
Pa naravno da je krivac za 52 bio bi i za 152. Kao da Denver ne može postići otvoreni šut, ali je pokrivenom obranom iz preuzimanja. Osim toga su odlično čuvali Currya većinom, rupa je nastajala nakon što bi se uključilo krmka. On je i dosta pokretljiv ali jednostavno bježi od poniženja i pušta trice. Pa nismo slijepi.


3 ukradene lopte, 18 skokova, +/- +3 u -5 izgubljenom mecu... Da nije mozda trebao da cuva bekove Ratnika na liniji za 3p? Da nadoknadi ponizavanje Bartona, Morisa, Gordona i ekipe u odbrani? Mozda da nadoknadi (i pored svojih 18 skokova!!!!) 2 skoka svoje startne 4ke?

Ma mora da je njegova odbrana krivac za diferencijal od 52p izmedju bekova Ratnika i Denvera :) hmm...

познавалац

pre 1 godinu

Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.
(penny hardaway

Јел те није срамота због овога што си написао? Ево важан меч и Јокић покидао, дао 38 поена. Ко нестаје у важним мечевима и греши? Јокић не, убедљиво је најбољи играч свог тима у важним мечевима. То што му је тим лош, што нема никакву подршку је друга ствар. Не добија метлу он лично него тим Денвера који је осим Јокића испод просечан и брз њега не би ни ушли у плеј-оф. Ко ће да трпи двоструког узастопног МВП-а лиге који вуче свој тим напред? Сви би га "трпели". Ценим да ће Јокић попут Новицког или Данкана целу каријеру остати веран истом тиму али да хоће да оде ред клубова који би га хтели би сигурно био дугачак. А ти се ложи да си неки експерт.

baron

pre 1 godinu

Curry ima 34god i vraca se posle povrede, Thompson 32god i dve godine pauze i ne igranja kosarke.
Jokic u najboljim godinama. Zasticen kao beli medved ispod kosa, a Warriorsi nemaju centra i Jokic ne moze da im ubaci makar 40-50p u kosarci gde napad traje 10s i gde svaka lopta ide na njega.
Krivi saigraci , sudije, svi osim coveka koji izgubi kljucnu loptu na utakmici i Curry ga protrci kao veterana. Probao je Curry isto ovako Lebrona da prodje pa je lopta posle rampe zavrsila u autu.
Probao je i protiv Davisa i zavrsio isto, ali protiv smotanog centra koji mlatara rukama u odbrani kao da je vaterpolo to izgleda nebranjivo. Naravno, krivi bekovi Denvera na pruzimanju.

Jeste da su par dobrih igraca Denvera povredjeni, ali "najbolji centar" na svetu u najboljim godinama ne sme ovako olako da gubi od tima koji se raspao pre 2-3 sezone i koji poslednjim atomima snage pokusava po poslednji put da uradi nesto vise u playoffu.
Ja sam neko ko navija za Golden State od 1995god i kazem kako ovaj sada tim nema sanse protiv Memfisa u sledecem krugu. Jednostavno, to nije vise onaj Golden State, i ne moze se bez dobrog centra daleko.
Bogut je bio kljucni igrac u odbrani i covek koji je zatvarao reket i bio odlican rim protector, bez takvog igraca ofanziva Golden State nece proci protiv boljih timova, i ukoliko nekim cudom prodju Memfis, Phoenix je nemoguca misija.
Medjutim, GSW su sada automatski za nase fanove postali najbolji tim u NBA, jer su izbacili dvokolicu.

Sprivel

pre 1 godinu

Ma uzeo još jednu MVP titulu, to je najbitnije, jer u NBA se samo brojke gledaju. A sa ovom grupom građana što igra ne bi ni Džordan ni Lebron napravili ništa.Barton, moris, grin pa i gordon imaju kvalitet za Bajern minhen.

Pogba

pre 1 godinu

jadna je liga u kojoj je jedna mrcina kao Jokić MVP. NBA je raspad, pustili su evropljane da unište nešto što je bilo 10 nivoa iznad bilo kog košarkaškog takmičenja. Jokić, Dončić, Bogdanović... smejurija za NBA u kome su igrali Karter, Ajverson, Džordan, Pipen, Miler i ostali. jedini sport koji je u 21. veku po kvalitetu gori u odnosu na 20. vek.
(mnemonic, 22. april 2022 11:26)

Cenim da ne možeš 3 zgiba da uradiš...

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Pa naravno kad juri Mvp nebitnog dela sezone po svaku cenu. Svi ozbiljni timovi stede koliko mogu svoje najbolje igrace tokom sezone, daju im slobodno dosta meceva, skracuju minutazu, da bi bili max spremni za plej of, a Jokic po svaku cenu igra svaki mec preko 40 min cak i one rezultatski nebitne samo da bi nabijao statistiku!
(Admiral, 22. april 2022 10:22)

Gluplji komentar nisam odavno procitao.Stvarno ne zelim da te vredjam, ali brate, razmisli malo pre nego nesto napises.
Pa da su ga odmarali play-of ne bi videli, a onda ispada da je bolje da su tankovali ove sezone. Denver nema tim. Nece ga imati ni kada se MPJ i Marej vrate, jer im fale jos dva-tri dobra igraca. Mozda bi sklepali prvu petorku, ali za nesto vise su im potrebna pojacanja, pogotovo sto MPJ nije All star igrac, a placen je kao all star. Sa takvim ugovorom tesko ce ga trejdovati, a ima jos 3 godine ugovora, znaci slede im jos 3 godine tavorenja. Uci ce svake godine u play of i maximum ce im biti mozda finale konferencije.
Jednom reci ukopali su se sa trecim max. ugovorom , a nemaju 3 all star igraca, Mozda cak nemaju ni 2 ako znamo kakvu povredu vuce Marej.

Ja Bain

pre 1 godinu

Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj
(kuguar, 22. april 2022)

Pa ti stvaarnooo niiiišta ne znaš. Tim Dankan je celu karijeru proveo igrajuci u Supersoniksima, mada je povremeno poneku utakmicu odigrao i za Vankuver Grizlije, najčešće onih godina kad im je u PO bio neophodan plej.

kiza-iz ofsajda

pre 1 godinu

Nikola je odigrao sasvim dobro. Grin nije trebao igrati više od dve četvrtine koliko je faulova napravio. Previše početničkih grešaka i jednostavno odsustvo inteligencije kod par igrača Denvera. Čak se i Jokić okrenuo prema Bartonu kad je na zakucavanju bezveze zakačio Igudalu.

Bilo bi lepo da pobede barem jednu radi časti.

Sa ovim utakmicom Jokić ima 29p, 13s, 5a prosek. Pa jebiga....

penny hardaway

pre 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu kako Jokic treba da ode iz Denvera. A gde da ode?
Ko ce da trpi centra rupu u odbrani koji u playoffu dobija metlu svake godine?
Koji je bolji tim u NBA ikada izrazio zainteresovanost za Jokica?
Nijedan.
Davisa su recimo svi hteli, Casinsa par losijih timova dok je bio u prajmu i igrao i imao statistiku isto kao Jokic.
Vide i znaju u NBA treneri strucni stab ko je koliko dobar, i ko je precenjen igrac.
GSW nisu hteli da cuju za trejd P.George-Thompson, iako je P.George tada bio u prajmu i vazio za jedno od najboljih krila u ligi, jer su ljudi znali da je on daleko precenjen igrac koji nestaje u playoffu pod pritiskom.
Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.

Zeleni Zub, krajnje bistrog uma

pre 1 godinu

Da se dobro spremi za sledecu sezonu i ostavi srce na terenu jer nije olimpijada ovo leto pa nema obavezu oko reprezentacije...

Dejo Genije MJ

pre 1 godinu

Ono, kad igras protiv 4 Allstars igraca(dvojica u 1.petorci-Kari,Vigins), koje tu noc ludo ide sut,a daleko najbolji igrac im je 5.igrac,Džordan Pul...
I onda jeb...ga, igraj protiv njih, bez ozbiljnije pomoci saigraca.
Jos su se i dobro drzali do samoga kraja i to sve zahvaljujuci izvanrednoj Nikolinoj partiji, uprkos tome da su ga tukli ko vola u kupusu.
Ipak, pobjeđuje Denver 4.utakmicu...

sijo mi ga Djura

pre 1 godinu

Da promeni tim. Nemoguce kako su Warriorsi doveli jos dva sutera jer Klej i Stef vise nisu toliko mladi a Denver ni jednog. Gold Stejt ima 4 jaka sutera, kako da ih dobije sam Jokic, pomocu Sombor shuffle-a?!
Ma daj bre, begaj sine odatle gde god stignes

NNN

pre 1 godinu

Iskreno ne može Jokić ništa protiv trojice vrhunskih bekova koji lagano ubace 80 poena uz visok procenat šuta.
Jokiću treba spoljna linija koja ume da igra odbranu i da u napadu bar pogađa otvorene šuteve, "samo" toliko.
Jokić sam je portiv od jednog od najbojih defanzivaca lige imao 37 poena uz visok procenat šuta, uz to pokupio ogromnih 18 skokova, tražiti bilo šta više je u najmanju ruku nehumano.

vince carter

pre 1 godinu

@laki: "sreca pa Vince ne glasa za mvp nagradu" Rodjace,ja bi dao glas Jokicu za mvp nagradu i mislim da je on mvp ali regularne sezone,a to sto ste vi promenili kriterijum u odnosu na Westbruka,Hardena kada su je oni osvajali i kad vam je ta nagrada bila nebitna a sad je to titula za "najboljeg" je druga stvar,ja ne mrzim Jokica,ne volim njegove fanove i ove laike i to je to! @Dikembe Jordan jeste davao 45 u proseku sa krs timom,sampionima Bostonu,sa 23 godine...63p,6ass,3uk uz 53% suta i poraz posle produzetaka,a bullsi su bili mnogo gori od Denvera te 86te. @Goks ti si bas veliki laik. Prvo Dzordanu nisu pravili nikakav vestacki tim,vec su sa drafta igraci postepeno napredovali. Drugo Denver ima 2 pobede bez Jokica ove sezone,drzali se do samog kraja protiv Milvokija,razbili su Hjuston bez Jokica koji je najgori tim lige po skoru,a ti kazes da je Denver najgori svih vremena..a oni ti vec demonstrirali da nisu najgori ni sada :))

dado

pre 1 godinu

sta jos treba da uradi?

nista, ne izgubi loptu na 30-ak sekundi prije kraja.

Cinjenica jeste da bez Jamala i Portera Denver ne moze parirati ostalim ekipama. Premalo ostalih igraca je koji bi mogli gurati ovaj voz.

Jokic moze dati i 50 koseva, ali opet ne mozes protiv 3,4 razigrana protivnika.

dap

pre 1 godinu

Kaže lik u komentaru dole kako Jokic treba da ode u neki drugi klub gde ne bi mogao da potpise ugovor za 250m nego tu izmedju 160-200m al da se bar bori za titulu. Ono, druze, razlika je u 90 miliona dolara, dal si realan

Neo@

pre 1 godinu

Ironija života... Postaneš najbolji košarkaš sveta, ali budeš u timu koji ovakav nikad neće biti prvak NBA lige. Ma čuj prvak, daleko je i od finala da zaigra!
Idealno da se Jokara napuni frustracija zbog svega toga. Samim tim će i kvalitet njegove igre ubrzo padati.

Urke

pre 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu kako Jokic treba da ode iz Denvera. A gde da ode?
Ko ce da trpi centra rupu u odbrani koji u playoffu dobija metlu svake godine?
Koji je bolji tim u NBA ikada izrazio zainteresovanost za Jokica?
Nijedan.
Davisa su recimo svi hteli, Casinsa par losijih timova dok je bio u prajmu i igrao i imao statistiku isto kao Jokic.
Vide i znaju u NBA treneri strucni stab ko je koliko dobar, i ko je precenjen igrac.
GSW nisu hteli da cuju za trejd P.George-Thompson, iako je P.George tada bio u prajmu i vazio za jedno od najboljih krila u ligi, jer su ljudi znali da je on daleko precenjen igrac koji nestaje u playoffu pod pritiskom.
Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.
(penny hardaway, 22. april 2022 10:42)

Da ne ispadne da branim Jokica ili tako nesto posto stvarno jeste losiji u odbrani ali brate , da ima joj jednu superzvezdu u timu drugacije bi bilo .

Djenka

pre 1 godinu

Denver je otpisan. Gsw ovakvom igrom može da osvoji prsten. Nikoli svaka čast na igri, ali protiv timova koji igraju sa pet igrača nema šanse. Imao je opet + ali džabe kad je denverova klupa najgora u ligi.

kiza D

pre 1 godinu

Треба му да буде 0:4 и да се на миру посвети племенитим животињам.
У паузи између две трке обрне пар гума и онда добар ручак.

tocka

pre 1 godinu

Mozda je mogao da šutira one otvorene trojke na kraju umesto da prosledjuje saigračima koji imaju lošije procente od njega.
Pored toga zaista neverovatna utakmica Jokića. Koliko puta je samo presekao napad što komentatori navode kao deflection, a čini mi se da mu uglavnom nisu pisali kao ukradenu loptu. Sjajan na oba kraja terena.
Denver je konačno igrao intenzivnu odbranu, ali protiv Karija i Tompsona slabo šta pomaze, to su manijaci koji ubacuju sa 30 metara dok imaju dve šake na licu. Ne vredi samo dobra odbrana, mora i dobar napad, a tu je već situacija tragična kod ostatka Nagetsa. I mogli su ovo i dobiti, samo da su malo manje srljali na kraju. Kada sam video onaj šut za tri Bartona, koji ni Djurent ne bi uopšte pokušao, znao sam da je to gotovo. Šteta, baš su se borili i bili blizu da obore deset puta jaču ekipu.

pray4serbia@gmail.com

pre 1 godinu

Ne moze covek sam i kad amerima kazes da Denver mora da preduzme nesto jer gubi prajm ovakve igracine oni se ljute jer ocekuju od povredjenih MPJ j Mareja da se vrate kao da nista nije bilo. Pa njih dvoje nisu bili nista posebno ni dok nisu bili povredjeni. Ja na Jokicevom mestu bi postao i malo bezobrazan i ucenio upravu ili da mi dovedu kasvetne igrace ili odo. I posle kazu LJ uvek ima pored sebe all star igraca i on gradi ekipu, pa normalno nije lud da bude najbolji igrac lige a da ne osvoji ni jedan prsten. Jokicu pod hitno dovesti dva all round igraca po mogucstvu Bogdanovica i Lilarda kojem se portland rasturio a on vec govorio da bi voleo da igra u tandemu sa Jokicem. Bouns, Lilard, Bogdanovic, Gordon, Jokic bi vec bila mnogo ozbiljnija nego bouns, marej, mpj, gordon, jokic. BOUNS ce biti paklen igrac i za to ne treba biti neki strucnjak jednostavno ove sezone se i nije moglo ocekivati vise od njega jer mu je prva sezona i nije konstantan ali umeo je da se zapali i da ce biti 2 igrac ove ekipe

zum

pre 1 godinu

Da kaze da mu nadju 1(jednog) krštenog šutera ili da traži izlaz. Kad kažem krštenog, tu ne mislim na Mareja ili Portera jer ni oni to nisu. Strašno nekonstantni i skloni ppvredama.

Dzoni-1970-

pre 1 godinu

Drejmond Grin napravio 19 faulova veceras.

Sudije svirale 3.

Ovakvo sudjenje kao GSW ima samo KK Partizai.
(nista o nicemu, 22. april 2022 08:55)

Sta ti znaci Partizai? Jel si malouman pa ne znas da pises ili je neki blazi poremecaj u pitanju?

LD

pre 1 godinu

@LD

Curry, Klay, Wiggins, Green, Wiseman...

Ako ti mislis da je bolje Curry, Klay, Wiggins, Green, Lonney onda OK...
($$$, 22. april 2022 09:40)

Pa ako ćemo na NBA play off da gledamo kao na neku video igricu onda sam saglasan sa tobom, ali ni tu nisam baš 100% jer si iz obe petorke izostavio drugog najboljeg igrača GSW ove sezone, a to je Jordan Pool.

Verujem da će Wiseman u budućnosti biti ozbiljan igrač, ali u ovom play off-u bi bio samo defanzivna rotacija u odbrani, što je značajno kad imaš više igrača koji mogu da se menjaju u odbrani na dominantnom igraču i tako drže intenzitet u odbrani na najboljem igraču protivničke ekipe. Ali u ovom trenutku ne mogu da zamislim da bi akcije u napadu u ovom play off-u išle na Wiseman-a, pored svih ovih ubica. U budućnosti verovatno, sad samo da bije Jokića.

Admiral

pre 1 godinu

@ Sve je to stvar premora. Covek je toliko potrosen ove sezone da je Dobro da uopste drzim loptu u rukama..
(123, 22. april 2022 09:49)

Pa naravno kad juri Mvp nebitnog dela sezone po svaku cenu. Svi ozbiljni timovi stede koliko mogu svoje najbolje igrace tokom sezone, daju im slobodno dosta meceva, skracuju minutazu, da bi bili max spremni za plej of, a Jokic po svaku cenu igra svaki mec preko 40 min cak i one rezultatski nebitne samo da bi nabijao statistiku!

ANALiticar

pre 1 godinu

Važno da je Melon tati cestitao rodjendan na nacionalnoj televiziji, za njega je ovo uspešan nastup.
Vas 100 što niste gledali utakmicu a komentarišete ste se nalupali samo tako.
Jokic odigrao super, imao izgubljenih par pa šta, ko ih nema, vuko je konj, tukli ga, 90% svojih poena je sam kreirao. Njegovi amateri iz ekipe zadnji minut odigrali ko Partizan pre neki dan, gube se lopte, promašuju se nerezonski šutevi...
Grade nešto 46min i zadnja 2 sve prosipaju, veze nemaju, a trener gleda ko teletabis neki...

zoran

pre 1 godinu

Realno gledano u ove 3 utakmice Voriorsi su bolji tim.
Kod Voriorsa imamo veoma brz protok lopte i veliki broj odličnih sutera.
Steta za Denver jer su naleteli na Voriorse koji se vraćaju u onaj stari svoj mod od pre par sezona.
-Voriorsi su se kompletirali i sada sledi napad na prsten to im je cilj.
-Mislim da je Denver mogao vise da je naleteo na neki drugi tim.
Oseća se sada kad je ključno u plejofu fali Marej da se rastereti malo Nikola.
-steta za Jokića jer je imao sjajnu sezonu.
-

Kobi

pre 1 godinu

Kako da ne bi, vidjeli smo kako je napunio faulovima i izdominirao Aytona 0-4. Greenu je Nurkić zabijao po 30-35 koševa sa 80% šuta, Draymond nema veze sa obranom na postu, ali uvijek je netko veći dasa od MVP. Green i Wiseman mogu igrati skupa kao Green i McGee, pick i lob, pregazili bi Jokića


Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...
(LD, 22. april 2022 09:12)

Pera Ždera

pre 1 godinu

Možda da igra odbranu.
(Shigman, 22. april 2022 08:47)

3 ukradene lopte, 18 skokova, +/- +3 u -5 izgubljenom mecu... Da nije mozda trebao da cuva bekove Ratnika na liniji za 3p? Da nadoknadi ponizavanje Bartona, Morisa, Gordona i ekipe u odbrani? Mozda da nadoknadi (i pored svojih 18 skokova!!!!) 2 skoka svoje startne 4ke?

Ma mora da je njegova odbrana krivac za diferencijal od 52p izmedju bekova Ratnika i Denvera :) hmm...

zigi

pre 1 godinu

nista komplikovano. treba da promeni fransizu. i majkl dzordan bi izgledao jadno medju ovim cobanima.
nekompetentna i neambiciozna fransiza.
treba da se zahvali melounu sto mu je dao sansu i forsirao ga i proslavio ga, ali nema ovde vise nista za njega. ni sada ni za 5 ili 10 godina. sta kao da su tu porter i marej, s
kao da neki igrac dodje i pokusava da osvoji aba ligu sa borcem. moze da bude i najbolji igrac lige ali ne biva. uvek ce ih na kraju izuti zvezda, cedevita, partizan, buducnost i te ekipe koje imaju organizaciju i sistem igre.

sale

pre 1 godinu

Ma bez nekih dubljih analiza,Denver je limitirana ekipa iz sto i jednog razloga i to vec godinama dokazuju, a samo jedan od tih razloga je sto im je Jokic najbolji i najznacajniji igrac

LD

pre 1 godinu

Zbog cega Wiseman ne bi igrao vise od 5 minuta?...Da igra Wiseman tek onda bi to bio horor za suplju odbranu Denvera ...Ovako ih GSW dobija sutem spolja...
($$$, 22. april 2022 08:54)

Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...

Western Devil

pre 1 godinu

Bugi Kazins je proslu utakmicu rekao ono sto niko nije smeo. Ko nije gledao, ono djubre Barton zna da napusta na kraju sezone, krio se celu utakmicu i onda je hteo da ispadne heroj i postigne "logo trojku" (10m) preko Drejmonda Grina, pa ako prodje-prodje, a ako ne, ionako ga vec svi mrze i zna da ide. E tu bih Melounu svasta rekao da sam mu nadredjeni. I sto drzi Dzefa Grina u zavsnici, pa koliko tvrdoglav treba da si...

Nikola treba kao Janis, da odbije da produzi dok mu ne pokazu da su ozbiljni i ne udju u luxury cap sa kvalitetnim role-playerima. Ako 2x MVP ne nadju saigrace i on predje preko toga, onda je lud.

I za Dzamala, nula izgovora sledece sezone, ostavio ih je na cedilu, niko mu ne bi zamerio da je usao sa klupe. Stakor Kampaco je bio -10 za 4 minuta, ne bi bio nista gori.

goc

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.
(goc, 22. april 2022 08:14)
Molim te ne lupaj gluposti koji MVP ako neko poštuje Jokica to su ova trojka Chuck,Shaq,Ernie naravno voditelje je ok on je neutral.vraćanjem Thomstona u ekipu tu je Ludi Green, Stephen Curry odlični Bjelica Golden State uzima zapad Easy job.
(Miho, 22. april 2022 09:02)

Joj Miho brate ti ne razumes ni oba jezika ha,ha,ha

Under KV

pre 1 godinu

Za cije babe zdravlje pravdate ovog coveka? Je l mozda voli da igra za reprezentaciju?

Isto mozete pisati o Tatumu, Kariju, Embidu... Isti status imaju kod mene!

Zna se ko je nas najbolji reprezentativac i ko politicki nije okaljan!!! Samo BB!!!!

Dikan

pre 1 godinu

Druga opcija da zabije 50 i brani reket
(Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)
Pa ni Dzordan nije davao 50 poena u plej ofu. Gordon je doveden da igra odbranu a likovi koji su trebali da sipaju spolja i idu na ulaz su dva najskuplja igraca tima, sede na klupi u civilki i masu peskirima. Da nema Jokica Denver bi bio zakucan na poslednje mesto Zapada. A Dalas bez Doncica odvali Jutu dva puta.
(Dikembe, 22. april 2022 09:42)

Davao bi 50 u proseku uz ovakva pravila. Jokić nema ni harizmu da podigne svoje saigrače

Miloš Baljko

pre 1 godinu

crni@
Da, sta ti nije jasno?
imao sam razumevanja jer je prosle sezone imao zaista nenormalno ogromno minutazu, plus porodicni razlozi, jer bolje da i ne igra ako ne moze da pruzi maskimum vec na pr. 30% mogucnosti.
Sada te situacije nema i zaista mislim da ako zeli i ima volju moze lagano da prihvati poziv Karija Pešića!

Qwerty

pre 1 godinu

Evo novog znalca kosarke I najgoreg trola, kontraša ikada. Gori lik od licno petarczv. Srbonja. Ima istine da ga je Green limitirao dosta, I uopste brze ruke Voriorsa, ali reci kako Jokic nema pojma, a eto sinoc je dao 37pts 18 reb je jadno. Voriorsi su duplo bolja ekipa od Denvera sve I da im igra Marej. Jokic nije najbolji defanzivac jer mu je odraz milimetar I tako ce uvek biti, ali je vrhunski igrac u ocajnoj ekipi.

No1e

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)
Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj
(kuguar, 22. april 2022 09:13)

Da nacrtamo...
To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan (IZ SAN ANTONIO SPURS-A GDE JE POČEO I ZAVRŠIO KARIJERU) i zauvek ostati u Denveru (GDE JE JOKIĆ TRENUTNO I GDE ŽELI DA OSTANE).


Zaista, svako komentariše ovaj NBA...

Sampion

pre 1 godinu

Formula za osvajanje NBA prstena je jednostavna. To nam pokazuje istorija osvajaca glasi ovako: trebaju ti 2 superstar igraca, 1 odlican, i 2 dobra odgovorna. Prosto zar ne

Grdoje

pre 1 godinu

Ovo što radi Nikola, ne mogu zajedno USA, GER i GBR administracija! Ceo komšiluk u regionu gleda Denver i gricka nokte! Sad su se izvukli iz rupa a Nidžo će ponovo da ih vrati u iste već sa sledećom utakmicom.
Vala, kad ih je Novak naterao da mu se dive i navijaju za njega, ima i Nikola da ih osemeni :)!

Pera Ždera

pre 1 godinu

Odmah nakon komentarisanja Denvera ekipa TNTja (Inside the NBA) brani Gobera kako ne moze on da cuva liniju za 3p i da je to greska bekova dok kod Nikole gde su protivnicki bekovi dali 81p (Kari + Tonpson + Pul + Pejton), uglavnom za 3p, narativ je da je do njega i da je morao vise. Ok MVP je ali to nije objektivna analiza.

Ni rec o IPAK kompletnim Ratnicima dok Grumenju fale 2 od 3 najbolja igraca/poentera. Ni rec o katastrofalnoj odbrani linije za 3P (treba Nikola da iskace da brani Karija i Pula?), ni rec o katastrofalnim odlukama i potezima Bartona, kasnom bidjenu Gordona, losim reakcijama Melouna, ma nista.

Ok je 37p i 18sk ali glavni izrok poraza je nedostatak kojeg poena vise Jokica??? Pa da da 50p + 20sk 12as i da izgube usled jednocifrenih svih ostalih, iz uzasne procente, bilo bi da je tako jer sve uzima na sebe, ne ukljucuje druge :))

Kao sto rekoh ...
Kari, Tompson, Pul, Pejton = 91p
Moris, Barton, Bouns, Rivers, Forbs=39p

A nisam racunao Kampaca sa 4min u igri i svim nulama u statistici (osim 1 izg lopte).

Dakle bek manje a 52p vise Karija i ekipe!!! Stravicno! A kriv Jokic :) Jeste, kriv je sto ne raspali po glavi Bartona koji u prelomnom momentu meca sutira trojku sa 9m dok Nikola ima Tompsona na sebi. Sto ne kaze upravi, dovedite mi par bar solidnih igraca, da mozemo biti konkurentni ili odoh. Kriv je.

I ovi brojevi su cudo usled taktike odlicnog trenera ka njemu usmerene i vele odbrane odlicnig odbrambenog tima na njemu. Steta za nezaobilazni gorak ukus (2 godine zaredom) NBA medija na izglednoj MVP nagradi.

crni

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)

Mnogi su se tako kleli, a onda videli sa kakvim trenerskim pacerima gube karijeru... Dankan je ostajao zbog Popoviča.

Krilni centar

pre 1 godinu

Treba da trazi trejd ako zeli neki timski uspeh u NBA.
Ako hoce samo novac onda nek cuti i trpi tu gde je. Denver nije samo najgori tim u ligi bez Jokica nego takodje i tim bez ikakve perspektive.
Vodjeni katastrofalno, tim formiran katastrofalno, mladima ne dozvoljavaju da se razviju, preplaceni grejaci klupe. Sa povratkom Portera i Mareja se nece nista promeniti. Porter misli da je zvezda a ne bi ga uzeo ni jedan tim ni za dzabe a Marej je zavrsio karijeru samo on to jos ne zna. O Bartonu i Grinu ne treba trositi reci. Oni ne mogu da igraju ni u jednom NBA timu osim u Denveru.

JPR24

pre 1 godinu

Bravo za Melouna !!! Kakav Majstor ! Vode 111-109, muče se da daju kos, posle trojke Wiginsa on ne traži tajm aut, jok, pusti protivnika da napravi seriju 8-0 i tek tada traži tajmaut na -6, a ostalo 40 sekundi ! Čovek prosto izgubljen. Moris i Barton ne mogu da se sastave u napadu.

Bero Rakun

pre 1 godinu

Sta treba da uradi Nikola Jokic???
Treba da se odmori nakon ove metle koja i se sprema. Ili da se postavi malo bezobrazno prema rukovodstvu kluba. Ako ne bude tako uradio, bice magarac i dalje....

rumenko

pre 1 godinu

ajde vise koji vam je djavo, igraju protiv buduceg sampiona i najjace ekipe na svetu, metla pa metla, mo's mislit'.. za ovu grupu rekreativaca je i sam plejof ogroman uspeh

Avangar

pre 1 godinu

Samo jednu stvar treba da uradi, a to je da bezi glavom bez obzira iz Denvera. Pa njegov trener i GM ga ne postuju, kako da ocekujemo da ga sudije ili bilo ko drugi postuje?? Svake godine ista prica. Ako ne bude napustio Denver, i bude ista prica i naredne dve, tri godine, on ce bataliti kosarku videcete.

Imba

pre 1 godinu

Sta je s ljudima koji spominju odbranu Nikole Jokica u negativnom kontekstu i da su zbog toga izgubili?
Hehe, pa nisu resili utakmicu Grin, Luni, Igoudala, Bjelica... vec najbolji bekovi-suteri na svetu i to bas sutem spolja. Sta da radi Jokic u tim situacijama, da igra presing na Kariju od kosa do kosa? hehe

baron

pre 1 godinu

Trebalo bi malo da igra odbranu, da udari koju blokadu, podeli vise od 5as obzirom da mu je lopta svaku utakmicu 40min u rukama i naravno da ne gubi lopte u kljucnim minutima utakmice.
Sve u svemu nista posebno od MVP u playoffu. Koristi visinu i snagu celu seriju protiv niske postave Warriorsa i jedva ima 28p po utakmici. Pre ga uporedjuju sa Shekom i ljudi prozivaju Sheka kako kako je igrao na snagu i visinu, ali Shek bi imao 40p po utakmici protiv Warriorsa i ne bi mu se Curry onako smesno setao po reketu.
Jokic je poprilicno limitiran igrac i on sa onakvom igrom u evropskoj kosarci ne bi pravio nikakvu razliku, treba da slavi Denver i Melouna. O ponasanju da ne govorim, klasicna gerga.

па да

pre 1 godinu

Свако мало се потеже питање Јокићевих саиграча, било да ови постојећи нису довољно добри, било да су му потребни неки квалитетнији.
Стварно мислите да би рецимо неки елитни шутер или ол стар играч на бековским позицијама трчкарао около и тражио позицију не би ли му Никола упутио асистенцију?
Уопште се ту не ради да је Денвер мала средина, провинција или како већ него једноставно, сви ти неки бољи играчи траже да имају лопту у својим рукама. Један исподпросечни Бартон, па се понаша као шеф, можете мислити како би се рецимо тек Бил или Лилард или неки трећи опходили према лопти.

Miho

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.
(goc, 22. april 2022 08:14)
Molim te ne lupaj gluposti koji MVP ako neko poštuje Jokica to su ova trojka Chuck,Shaq,Ernie naravno voditelje je ok on je neutral.vraćanjem Thomstona u ekipu tu je Ludi Green, Stephen Curry odlični Bjelica Golden State uzima zapad Easy job.

beogradjanin

pre 1 godinu

Jokic nije podredjen timu. On igra za sebe. On je sve. I plej i centar i krilo. Tipicno americko razmisljanje kosarke. Ako te krene sutiraj. A odbrane nigde

Dikembe

pre 1 godinu

Druga opcija da zabije 50 i brani reket
(Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)
Pa ni Dzordan nije davao 50 poena u plej ofu. Gordon je doveden da igra odbranu a likovi koji su trebali da sipaju spolja i idu na ulaz su dva najskuplja igraca tima, sede na klupi u civilki i masu peskirima. Da nema Jokica Denver bi bio zakucan na poslednje mesto Zapada. A Dalas bez Doncica odvali Jutu dva puta.

Laki

pre 1 godinu

Meni je utisak večeri Meloun koji se na konferenciji za štampu smeje i šali kao glupi avgust,kao da je dobio utakmicu, čovek ocenjuje, lupa, a ključnu grešku pravi sa zakasnelim tajm autom na +1, nego sačeka +5 za GSW i onda sledi izgubljena lopta Jokića (vadi vruć krompir)i dečko ispade najveći krivac. Profesionalni sport je surov, novinari su surovi, gestovi igrača (kao Karija i Grina svesno omalovažavajući)u cilju razbijanja psihe protivnika i nikoga nije briga, niti to više spominju da su na jednoj strani tri hall of famera i pregršt dobrih igrača, a na drugoj strani... nego se uzdižu u nebesa, a Kari bez ove dvojice nije mogao u plej of, Grin nije mogao sam utakmicu da dobije, a jedino Kleja nismo videli samog, pa ne znam da li bi on bio nešto bolji.Teški dani za Nikolu, čovek nije nikome ništa nažao učinio, a kupi toliku mržnju i zavist - ili, što bi se njegovim rečnikom reklo, za dobrim konjem prašina se diže.PS. Srećom za MVP naslov ne glasaju Nik Rajt i Srbonja, Vince...

xxx7

pre 1 godinu

Ja mislim da on u nekoj drugoj naravno jacoj ekipi ne bi mogo da bude na ovom nivou. Znam da ce sad gomila minusa,ali apsolutno mislim da od ove dominantne igre ne bi bilo nista. Ovde prakticno igra sam,pa je nekako i ova statistika logicna. U ekipi gde ima jos jedan,ili vise vrhunskih igraca,bio bi jedan bolji centar i to je to.

mr

pre 1 godinu

Нисам гледао утакмицу, али сам сада погледао статистику, и као и обично класика. Денвер доста више скокова, доста више шутева, али мање погодака. ГС преко око 53%, а Денвер око 45%, што је више него добро, али ових 53% је више него довољно за сваког противника. Дакле, нема Денвер шта ту да тражи, јер ГС има толико играча који могу да дају преко 30 да мало ко може да им се супростави. Дневер не може да чува њихове бекове. Видећемо да ли постоји нека екипа која може да их чува, или ће сви чекати да ГС има лоше вече. Јокић не може ништа, јер нема тог центра који може да спречава бека у шуту за три поена. Бек ће увек или да шутне, или ће опуштено да га оретчи када га извуче далеко од коша. Дакле одакле год гледано ГС је одлична шутерска екипа и може само да се плаче.

Bor'ša

pre 1 godinu

ovde cela ekipa igra da bi Jokić dao koš iz reketa
(peca, 22. april 2022 09:25)
Pa iz razloga jer je ostalima samopouzdanje na nuli,o procentima suta je suvisno pricati.

MPP

pre 1 godinu

BEKOVSKI PAR


ne postoji u Denveru . Čitavu sezonu igraju BEZ BEKOVSKE POSTAVKE. Niko ama baš niko sem Nikole ne zna da : prevede loptu preko svoje polovine , ne zna da organizuje igru , i ne zna da šutne ni sa polu dustance a kamoli sa iole veće daljine, ne zna da prodre pod sam koš i položi o tablu ili na drugi obruč.... NIŠTA OD OVOG A DA BUDE U KONTINUITETU (samo "sa mene pa na uštap") .

Mučno je bilo gledati tim koji igra bez ikakve suvisle koncepcije . GSV je ZA KLASU BOLJI TIM . A Kari je bolji trener od Melouna.....
Ovo je dobro ,da svi vide kako stvari stoje. NIKOLA pogotovo jer je VELIKI majtor ove igre i ovo je još jedna kockoca u slagalici ....a on nije glup.....

Bor'ša

pre 1 godinu

Da uđe na pocetku meca neka trojka, od Morisa, Bartona, Gordona razvukla bi se odbrana normalno i lakse bi se igralo... Ovako, pakuj kofere.

Wabbit

pre 1 godinu

Denver nema igraca koji moze da brani malo ozbiljnijeg beka, a Voriorsima se pored Tompsona i Karija prikljucio i Pul, pa sada imaju 3 igraca koji isporucuju 25+ poena. Jokic moze da ubaci i 60, ako u Denveru nema jos jednog igraca koji ce dati 20+ poena. Ne znam sto Meloun ne proba malo sa Kampacom, ako nista da igra odbranu, jer od Bartona tesko da moze gore.
Bilo bi lepo kada bi dobili bar jednu utakmicu.

crni

pre 1 godinu

Posto je Denver skapana ekipa, ispada od GSW, a što se mene lično tiče u najskorije vreme treba da se javno izjasni i kaze bez uvijanja, da li ce da igra na predstojećem EP. 
Mislim da sada apsolutno nema opravdanja za ne igranje, ja sam imao razumevanja, ali sada zaista ne vidim razlog zasto ne bio igrao. 
Nadam se da ce se odazvati, ako opet odbije, mislim da ga vise nikada ne treba zvati u reprezentaciju!
(Miloš Baljko, 22. april 2022 08:12)

I šta kažeš, imao si razumevanja?

kuguar

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)
Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj

Bocko

pre 1 godinu

Denver je imao svoje šanse. Ali da bi se pobedio GSW, moraju se pogađati otvorene trojke. Gosti su ih pogodili daleko više. Klej je u drugom p. pogodio bar tri preko ruke i pored dobre odbrane. Takođe je, čini mi se Vigins pogodio trojku iz ćoška, na 111-111, na isteku napada. U sledećem napadu je izborio skok između tri igrača Denvera ( Jokić je izašao na šut ), koji nit' ' su gradili koš, nit' su skakali ! Jokić u MVP modu, najzad se u plej- ofu pojavio i Gordon. Jokiću treba jedan igrač sposoban da saspe 4-5 trojki. Serija je gotova, možda ovi iz Denvera opuste ruke , pa makar izbegnu metlu.

Rade, ZG

pre 1 godinu

Da ode iz Denvera ako želi titulu. Ako želo produženi odmor svake godine onda mu je ovako najbolje. Denver ima neopisivo nesposobna ljude koji ga vode. Godinama nisu ne znaju dovesti igrača, ni šutera, ni asistenta ni skakača.Treba im oduzeti franšizu.

Комедија

pre 1 godinu

Болесно. Три бека машине (Кари, Томпсон, Пул) против Мориса и Бартона 😃 Ови дају скупа 90 поена ови 20 😃 Разлика 70 поена на беку 😄

Arm

pre 1 godinu

Šteta za utakmicu , bila je dobra prilika za Denver . Prelomni trenutak u meču se desio pet minuta prije kraja 3/4 pri rezultatu 80:75 za Denver kad u dva napada zaredom igrači Denvera ne pogadjaju trojke i tu su "kola krenula nizbrdo"

Armagedon

pre 1 godinu

Da on uhvati loptu ispod svog koša kada se lomi utakmica, a ne Endru Vigins. Da ne gubi lopte kada se odlučuje, već da završava napade, kao Stef Kari. Na kraju, da traži trejd iz ove gubitničke ekipe.

Mladen

pre 1 godinu

Nema tu puno pametovanja,GSW je daleko bolji tim od Denvera i tu se stavlja tacka.
Cak i da je Denver kompletan,ne bi mogli da predju preko ovih,a tek ovako situacija je daleko jasnija.
Kari,Klej i Pul su svaku utakmicu kombinovali maltene izmedju 80 i 90 poena sto je stravicno + Grin sa svojoj nenormalnom odbranom i uticajem na igru + Vigins + klupa...
Smesi se metla,ako i dobiju sledecu,serija se svakako zatvara u peton utakmici.

slobo.b

pre 1 godinu

Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)

Zahvaljujemo se na glasu.

Bas si ono dosadan I naporan,I ponavljas se kao papagaj,kako nisi primjetio da te ljudi jednostavno ignorisu.

Blue rider

pre 1 godinu

Ogolili su denver koji je trenutno, bez jamala i mpj bas tanak tim. A i sa njima bi bilo cupavo. Inali su ptosle godine mcgee koga su koristili 3 munuta svake prestupne godine. I do trenera je.

niksic

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao i nakon proslog meca, ovi su jednostavno bolji tim i od kompletnog Denvera, a ne od osakacenog. Jokic je uradio sto se dalo uraditi, cak i da isporucuje 45 20 10 u prosjeku, nakon ova tri meca imam osjecaj da ne bi bilo dovoljno, jer Voriorsi koriste to sto on nema sa kim da igra. U 3 minuta van terena u drugom poluvremenu, Denver je bio -8. Ovaj mec je cak i bio dobro odigran u odnosu na prosle, dobijali su i sslobodna bacanja, ali je trio Ratnika isporucio svoje, svi preko 25 poena uz 50% fg. Mec je presudilo gledanje u plafon Grina, Bartona i Morisa, umjesto da grade skok, na dva minuta do kraja Vigins uzima ofanzivni skok i Pul polaze loptu. Kosarkaski IQ igraca Denvera je nevjerovatno nizak, uz to nisu ni talentovani u odnosu na NBA standarde, pa im slijedi metla lagana, sto je ogromna nesreca za Jokica, jer ce, ni kriv, ni duzan, u obje godine kad je bio MVP, biti ometlan. Neka trazi drugu ekipu po isteku ugovora, ako zeli prstenje.

Djordje

pre 1 godinu

Na kraju utakmice 3 napada za redom Jokic ne dobija loptu nago ovi NEinteligentni sebicnjaci sami idu...Jokic ima Kleja na sebi i Barton mu pokazuje rukom da se skoloni da on(Barton)igra 1 na 1 alooo bre ZNACI POLUDEO SAM...
Po tome vidis koliko je Maloun LOS trener, zato sto kad gledas ostale ekipe tipa Phenix, Woriors...vidis da njihovi igraci zadatka NE uzimaju lose suteve. Maloun nema kontrolu nad ekipom, igraci uzimaju lose suteve a da ne pricam o odbrani...
MALOUN ODLAZI!!!

smeh

pre 1 godinu

Stvarno je neko očekivao da Jokić i grupa građana mogu da prođu kompletne GSW? Nije baš bila očekivana metla ali 4:1, maksimum 4:2 je bilo očekivano u korist GSW. A Jokić treba da ode odatle ili da zatraži da trejduju skoro kompletnu prvu postavu, ostaviti samo Gordona, a iz druge postave trejdovati Kampaca i Riversa. I na kraju smeniti trenera. Ladno izvučeš džek pot na lutriji i ti to ne umeš da materijalizuješ? To umeju samo teške neznalice.

Jajaj

pre 1 godinu

Za Denver je uspeh sto su usli u doigravanje gledajuci povrede igraca. Narvno da ne izgleda lepo kada je metla. Jokic neka dobije MVP nagradu i dosta za ovu sezonu

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Da u zabija kad najvise treba a to je u zadnje 2 minute a njega nigdje.Jos ih ukanalio sa izgubljenim loptama i odbranom..Krivac je za dvije kljucne situacije..Uzeo mu loptu Green i Curry ga prodje kao brzi voz, bucko je komedija u odbrani

Pravi MVP je Zubac

pre 1 godinu

@ Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.


SusJed Srbi ne kažu bit nego biti.
Inače hvala ti sto stalno pratiš Jokica, gledaš sve njegove utakmice, prvi pišeš komentare ….
Pola Srba ga ne gleda a ti gledaš. Svaka čast susjed ;)
I da, Kad igra Zubac? Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.

Rade

pre 1 godinu

Igrao je i nas reprezentativac Nemanja Bjelica! Jokic dobija previse paznje, ne vrti se kosarka u Srbiji oko jednog igraca. Isti kontraefekat se pravi kao s Novakom, zato mnogi ne vole Jokica.

goc

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.

dzoco

pre 1 godinu

sta treba da uradi???Kao MVP lige treba da zahtijeva na trejdu MPJ i da dovedu Bogdana,ili nekog boljeg,da dobedu dobrog pleja kao adekvatna zamjena za Mareja i ojacaju tim...a ako to ne moze da zatrazi sam trejd i pokusa negdje drugo da postane sampion!

Dragan Borca

pre 1 godinu

Jedno je kada izgubis neku " obicnu" izgubljenu ali Bartonovih 4-5 nebuloznoh prodatih napada tokom utakmice su ih skupo kostali

Kad kaze covek Greg Popovic, Obradovic, pokojni Duda itd mislim sta obican covek moze takvim intelektualnim gromadama reci kada vidis da mnogo bolje znaju o kosarci nego obican covek. Kod Denvera je slucaj da Malone manje zna( shvata) modernu kosarku nego klinac sa Fantazija. To je tragikomedija koliko covek pojma sa pojmom nema

Umesto da pusti Zekea i Cancara jake i mlade, skocne da pariraju svojom agilnoscu i visinom sutu Ratnika on stavlja Fakua na Bartona, Monte i Jokica?!? Igra sa fakticki 4 plejmejkera i kako tog coveka ozbiljno shvatiti???

Na kraju umesto da ubaci mladje sveze da jure i umorne Ratnike on ostavlja i Grina i Bartona koji nista nisu mogli odbraniti pa covece Boziji

Sto je najludje da su ostavili onog Rida dobili bi ovu utakmicu

Uzasan je trener Malone

Covek je izgubio sav kredibilitet sa svojim penzosima

Nije mi jasno kako njemu ne dopire do mozga da matori i spori Grinovi i Barton ne moze skoro NISTA odbraniti😒

Pa Zeke ili Cancar bi sada na kraju makar trcali pokrivali igrace svezi i skocni

Ali on ce ostaviti raspalog Bartona i Grina da ih probiju u odbrani svaki put

Neverovatno sto su cak i mogli dobiti ovu utakmicu da Malone IOLE nesto shvata sta je moderna kosarka i koliko je vazno imati igrace u odbrani koji ce ispratiti protivnika do kraja

D

pre 1 godinu

Iako je ta kradja lopte bila znacajna, presudan je bio ofanzivan skok Wiginsa na 111:111 mislim, kako je lopta cudom zavrsila kod njega, zatim par neverovatnih koseva GSW i za kraj totalno nerezonski pokusaj Bartona sa skoro 9 metara preko ruke, iako je bilo jos 5-7 sekundi za napad, kao i air bol od metar i po. Jedno je sigurno, da je igrao Mury ali da je u formi Denver bi ih dobio. Ovako je sve gotovo.

znanje-imanje

pre 1 godinu

S.t.r.a.š.n.o. Istina, trudili su se. A GSW je dao mnogo teških šuteva preko ruke i iz velike daljine. Ali kad ni ovo nisu dobili...
Izraz "Jokić nema s kim da igra" nikad nije bio tačniji nego u 4. četvrtini. (dokaz da su Mari i MPJ apsolutno morali zaigrati neki minut, gori od drugih ne bi bili) Ali dobio bi on ovo sam - da je fizički mogao. Nije mogao. Vratio ga je u igru prerano. Velika razlika ući nazad nakon 7 minuta, da bi odigrao 9, ili ući nakon 10 minuta, da bi odigrao 7. I Nikola je mogao još 2 minuta da je koristan i to je bilo to. Ostali duduci su do kraja svi napravili nekoliko ništa i nekoliko kardinalnih gluposti. A zašto Nikola nema snage? Jer samo njega od svih NBA zvezda nisu nimalo odmarali u finišu lige. I jer kao i sinoć Malounmni nema nijednu uigranu akciju 2. postave. Pa se ovi strmoglave za 3 minuta, i mora panično da vraća startere... A sve je počelo kad u finišu 3. četvrtine ulazi 2. postava na 4 poena prednosti i imaju zadnji napad... da bi sve ukakili vrlo, vrlo brzo. Каква чабар франшиза!
Ker logčno rotira četvoricu na Nikoli - Grin, Bjelica, Igudala, Luni. Dovoljno. Njegova 3 strelca daju po 80 poena. Ovamo čak i otvoreni, sa fokusom na Nikoli, sa svim njegovim pasovima tri strelca Denvera su dali 51 poen. Džef Grin je starter... Opet čak bi sve to, jedva ali nekako Nikola i nadoknadio - ali da je pauzirao koju utakmicu u finišu. Možda bi bili sedmi? Pa šta? Oni mogu dobiti PO seruju SAMO ako je Nikola dobije, a ovakav fizički ne mere.

Ljubisa

pre 1 godinu

Kako sto je uradio Janis, tako treba da postupi i Jokic...
Ili tim za napad na titulu ili prelazak u drugu ekipu...

Wigins je dobio mec sa trojkom i skokom...
Nedopustivo je da Jokic ne uzima loptu na kraju...
Meloun nula od trenera, realno

steva

pre 1 godinu

Sta ima tu da se pametuje i gde je bilo kakva Jokiceva krivica ...bekovi Warriorsa ubce preko 90 poena Curry , Thompson , Poole i Payton , uz odlican procenat suta . Malone jednostavno ne zna kako da brani sut za 3 poena , a mora se priznati da to protiv onakvih sutera nije ni lako . Jokic jeste napravio par gresaka i izgubio par lopti , posebno je bila vidljiva ona 35 sec pre kraja , ali to je vec gotova tekma i penal zavrsnica . Elem , imas + 2 3 ipo minuta pre kraja i za 2 min i 40 sec ne ubacis poen (a oni ti ubace 7) ? U zavrsnici svaka lopta mora ici na Nikolu , a ne da Barton i Gordon siluju . Morris je promasio par vaznih , a otvorenih trojki . Jeff Green ozbiljno tanak i nije trebao zavrsiti utakmicu , vec Rivers . Koliko je Denver pacerski tim pokazala su dva segmenta ...na kraju druge cetvrtine imaju poslednji napad i kao uvek zavrsava ga Barton , covek siluje i zabija se u ugao i zavrsava prerano napad (bilo je 25 sec do kraja) , Warriosrsi trce kontru , kos faul . Jel moguce da NBA tim nema uigranu akciju kad se zatvaraju cetvrtine i poluvreme ...zar uvek Barton mora da bude taj ? I , kod zivog rezultata posle promasenog suta 3 igraca Denvera bleje , lopta pada izmedju njih , a Wiggins je kupi . Moze se dodati i sut Bartona sa 8 ipo metara , u vaznim trenutcima . Sve u svemu , pacerska ekipa sa odlicnim Jokicem , to je sve . Polgedajte ostale playoff ekipe , svaka u timu ima bar dvojicu ozbiljnih igraca(neke i trojicu) , koga ima Denver , Jokic I ?

Bjelica

pre 1 godinu

jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.



Malo je kume…. Ja mislim da u proseku 140 poena protivnici daju preko njega…uvek treba biti objektivan ;)

Aspera

pre 1 godinu

Ljudi po malo zaboravljaju da u GSW radi Dejan Milojevic koji je Jokica naucio osnovama. Jeste on ubacio 30+ poena ali igra preko njega ne funkcionise, kombinacije ne prolaze vreme tece i onda idu iznudjena resenja. Sve je to dovelo do za njegove standarde prostojnih 5 asistencija i cak 5 izgubljenih lopti.

Pera

pre 1 godinu

Tesko/nemoguce je biti visi, brzi, precizniji, spretniji nego sto jesi, ali ako igras tolike godine i zaradjujes tolike milione, mozes bar da naucis nesto, da igras rezonski, da se skoncentrises kad treba...
26.9 sekundi do poluvremena, GS vodi 66-59, Nikola krade loptu. Naqravno, cilj je izgraditi dobru poziciju i sutirati u sekund-dva pre isteka napada, dok se GS dokopa lopte ostalo bi premalo vremena. E onda, naravno, Barton, herojsi preuzima odgovornost, gnjavi loptu i zalece se sam, sutira iz nemoguce pozicije, naravno promasuje, a da stvar bude gora, radi to nekoliko sekundi prerano, ostavlja protivniku dovoljno vremena. Rivers dozvoljava Grin - Kuri asistenciju preko celog terena i jos pri tom pravi faul. Stef pogadja slobodno, ostaje jos 3.5 sekunde, opet Barton dribla, sutira i promasuje sa svoje polvine, ali pri tom je dozvolio da vreme istekne!
Gomila nedopustivih mentalnih gresaka u poslednjih desetak sekundi, nedopustivo, umesto da se na odmor ide sa -4/5 ubedljivih -10. Da nije takvih stvari, pobedili bi danas i sa ovakvim timom 😟

lll

pre 1 godinu

Nikola Jokic treba da prestane da se bavi svojom statistikom i uzima sve lopte i da pocne da igra za tim.
Takodje, treba da prestane da gubi lopte u odlucujucim trenucima utakmice, da promasuje zicere u odlucujucim momentima i tako bude direktni krivac za poraze Denvera.
I iznad svega, treba da pocne da igra u odbrani, jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.

Kafa s ukusom slobode

pre 1 godinu

Golden State sa tri beka ,sva trojica preko 25 poena.
U Denveru Gordon,koji nije nikad bio lider kosgeter sledeci iza Jokica.
Preslab sastav,igraci nisu ni za rezerve ekipa koje nisu ni usle u plej of.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

I da vam samo jednu stvar priblizim... Primjetno je da davi loptu i usporava napade, pa samim tim cesto njegova 2p su 5 protivnikovih.
On svoje poene postize zidanjem i u finisu napada. Protivnik odradi napad za 15 sekundi, Jokic za 23.
To je nesto sto ja amater kosarkas-basketas-jutjuber znam vec dugo vremena, a nocas i Onil to potvrdi. Rece 'treba da postuje brze' ;)
Uz ono sto sam vam vec napisao, da ga nema da kontestuje ni ulaze, ni sut za tri...
Ne morate se sloziti sa mnom, ali pri PO kriterijumima kakvi vladaju na istoku, protiv Bostona Jokiceva kosarka vrijedi 15p 10s 4as i jedno 7 izgubljenih.
Protiv Majamina i Milvokija nekih 3-4p vise.
p.s. Kad je bio tajm aut kaze Meloun 'igrajmo nasu igru, njega nema ko da cuva' pokazujuci na Kazinsa.
To je neka istina. Kazinsa i Jokica realno nema ko da cuva u Voriorsima. A nocas ih cak nisu ni udvajali.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Sta jos Jokic treba da uradi (osim da napusti Denver ili zahteva bolje saigrace)? 37p 18sk 5as 3ukr +3? Izgubljena na kraju tj kradja sezone Grina ali svejedno...

Bekovi ih unistavaju tri utakmice zaredom, brzinom i sutem spolja i mediji kritikuju Jokica? Kao da nema dominantan DDouble sve tri utakmice i 25+ poena. Da, "greska" je sto ne daje 50p sa ovakvim saigracima. Nisu to genijalne partije za njegove standarde ali problem je tako ocigledan sto na neki bizaran nacin i podebljava slucaj za MVPja jer stvarno se sad vidi koliko je ocajan tim uopste i doveo do POffa. Ako je kosarka sport u kojem apsolutno sam mora da pobedi seriju protiv Ratnika sa Karijem, Klejom, Pulom, Grinom, onda sam ja sve pogresno shvatio.

Mali br asistencija (a nije da dodaje manje nego tokom reg dela) direktno pokazuje nemoc i (ne)efikasnost suta saigraca.

Gore pomenuti bekovski trio Ratnika 27p + 26p + 27p! Kod Denvera Grin, starter, 4p a Gordon jedini preko 15p. Zalosnio. Na poluvremenu samo Jokic dvocifren u Denveru, kod Ratnika cetvorica :( Sutirali za 3p kao na treningu. Falili samo Ker, pa i Milojevic da udju i pogodo po koju :)

Barton, Barton, Barton. Prvi dodir sa loptom zaletanje u dvojicu i izg lopta. Opet ON zavrsava dva poslednja napada poluvremena. Oba promasaji + kljucni sut za 3p 50 sek do kraja, sa 8 metara????? I za kraj popije blokadu u sutu za 3p. 4 kljucna suta sutira Barton. Samo jedan prosledio Nikola, ostale je sam uzeo :(

Gordon od ocaja do dobre partije. U odbrani katastrofalan a to mu valjda jaca strana terena. Cuva mnogo brzeg Pula koji ga unistava vec 3 meca dok npr Moris cuva za glavu viseg i mnogo jaceg Tompsona. Tri utakmice te Pul puni i ti ne probas da ga umaras, nerviras, cuvas Kampacom. Faku ocajan u napadu, DA ali MNOGO je veci problem odbrana i to bas BEKOVA a tu jw Faku bolji od svih ponudjenih, ako nista da prebije, udje u glavu

Kleja sva tri meca cuvaju dosta sitniji igraci od njega. Moris i Bouns. Rid bukvalno savrsen igrac da ga cuva ali ga ne produzise za POff protiv ekipe koja ima najbolje i najubitacnije bekove. Genijalno.

Meloun, Meloun (moze knjiga da se napise). Krece utakmicu isto, iste izmene, sabloni, odsustvo reakcija. Utakmica sezone ti cuvas Jokica, istim sablonom ga uvodis i izvodis, hladis, izbacujes iz ritma. Nesto bise minuta al sablon praznina bez igre i dalje tu. Izadje na +, vrati se na nadoknadjuje minus.

Jest da Denver nema mnogo izbora al lik sto prodaje krofne u hali moze da pretpostavi i predviti Melounovo razmisljanje, "taktiku" i izmene tokom meca. Takvo odsustvo takticke reakcije, osecaja za izmene = milina za protivnicke trenere. Denver vodi +2, doktor Stiv Ker zove tajmaut, Ratnici se vracaju serijom 7:0 i kraj za zbunjenog Melouna i drugare.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Brunson-Dinvidi-Bulok-Fini Smit-Kleber dvije ciste i ubjedljive pobjede.
Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.
Mec prilagodjen Jokicu da se dobije ta jedna utakmica. Sudije do pred kraj drzale kriterijum regularne sezone, poslednja tri minuta PO kriterijum. Tada Jokic nestaje sa terena. Prvo ne moze preko Viginsa da poentira sa metra od kosa, grijesi pas, Tomson ga dobija u skoku, a Drejmond mu krade loptu kako bi realno trebalo stalno da se dogadja. Boston je demonstrirao koliko stvarno visoki igraci mogu da vode loptu.
Jokic pusten da radi sto mu volja, Luni samo 7min u igri. Nije imao 2 suta da su stvarno branjena. I onda u finisu ga 'spakovase'. Branio je samo jednom ulaz kad mu Kari poentirao, i dva puta trojku ali bas daleko bio. Centar koji ne kontestuje ni ulaze ni trojke je kancer defanzive. Ukrao kvalitetno tri lopte brzim rukama, ali isto imao 3 izgubljene vise nego sto statistika kaze (znaci 8 izgubljenih). Ne broje mu izgubljenu kad baci frljoku pa saigrac je jedva dohvati pa ne iskontrolise.
Ovi sto ce da me minusuju da ih obavijestim da je Sakil Onil nakon meca konstatovao da se radi o brojkama samo na oko velikim. Barkli dodao da nista nije uradio kad je bilo najpotrebnije.
Generalno, cio studio je bio u fazonh 'meh, zidao statistiku kad ga nizi za glavu nisu ni ljudski pazili'

$$$

pre 1 godinu

@LD

Zbog cega Wiseman ne bi igrao vise od 5 minuta?...Da igra Wiseman tek onda bi to bio horor za suplju odbranu Denvera ...Ovako ih GSW dobija sutem spolja...

$$$

pre 1 godinu

Svi pricaju kako fale Marej i Porter ...I GSW igra bez Wiseman-a...Dakle bez projektovanog startnog centra...Jedinog igraca koji sebe moze da nazove centrom...Jokic igra protiv Looney-ja i Green-a...Za glavu visi od njih...A u napadu oba igraca ograniceni ko litar mleka...Posebno Looney...

Realno

pre 1 godinu

Treba da nauci da centar ne moze biti organizator igre i da ima previse loptu u rukama. Primarni zadatak centra je da cuva reket, a on to ne radi poput najboljih petica u ligi.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Posto je Denver skapana ekipa, ispada od GSW, a što se mene lično tiče u najskorije vreme treba da se javno izjasni i kaze bez uvijanja, da li ce da igra na predstojećem EP.
Mislim da sada apsolutno nema opravdanja za ne igranje, ja sam imao razumevanja, ali sada zaista ne vidim razlog zasto ne bio igrao.
Nadam se da ce se odazvati, ako opet odbije, mislim da ga vise nikada ne treba zvati u reprezentaciju!

DukiNS

pre 1 godinu

Cela igra ostatka Denverovog tima može stati u poslednja dva minuta. Moris maši ceo koš na šutu iz ćoška, potom trojica gledaju kako im Vigins utrčava i uzima loptu, Tompson preuzima Jokića, Jokić traži loptu, ali ne, Barton za 3 preko Grina sa 8 metara i naravno maši. Potom izdivljaju još jednom i Kari polaže za +5. A Jokić mora i da postavi napad, i da asistira i poentira. Šta reći, ako se ne reše Bartona, Riversa i 'braće' Grin, neće dobro proći ni iduće sezone. Treba neko malo da igra odbranu spolja i da ume da pogodi nešto kad je sam na šutu. A Golden Stejt, ako ostanu zdravi, osvaja ove godine.

Aleksa

pre 1 godinu

Poslednji put kada sam gledao slično razuzdanog chucker košarkaša bio je to Latrel Sprivel. Jutros ga je nadmašio Vil Barton, možda najmanje inteligentan košarkaš kojeg sam gledao u poslednjih 10 godina. Nikakav osećaj za igru, selekcija šuta od kojeg bi ga bilo koji trener zalepio za klupu, nesposoban da napravi entry dodavanje, lenj na skoku i boks autu.

Jokić ništa neće napraviti u karijeri dok Vil Barton dobija od Denvera $14 miliona godišnje.

Goran

pre 1 godinu

Sta jos treba Jokic ? Klonirati se i igrati poziciju i centra i beka posto Nagetsi svake godine budu unisteni od protivničkih bekova pa tako i na ovom meču na kom su im bekovi GSW zabili 90 poena...
U zadnjim minutima meca Gordon pravi faul u napadu,a Barton glumi Karija sutajuci sa 9m i naravno promašuje...

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Nikola Jokic treba da prestane da se bavi svojom statistikom i uzima sve lopte i da pocne da igra za tim.
Takodje, treba da prestane da gubi lopte u odlucujucim trenucima utakmice, da promasuje zicere u odlucujucim momentima i tako bude direktni krivac za poraze Denvera.
I iznad svega, treba da pocne da igra u odbrani, jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.
(lll, 22. april 2022 08:08)
Sazeto i apsolutno tacno. Kada god GSW stao sut isli na kos da nabiju samopouzdanje, a tamo nema nikoga da ih saceka.
Decku Forbsu jednu akciju nisu napravili. A mogao je sipati danas.
I isplativije je tri puta zaredom pustiti Bartona da sutne i eventualno nabilduje samopouzdanje a ne da svake 5min ima sut.
Druga opcija da zabije 50 i brani reket ali on to nece uraditi ni protiv GSW, a kamo li protiv ekipa sa centarskom linijom.
Bartona kog prozivaju, pa on je promasio samo jedan otvoren sut. Pa Stef je promasio dva slobodna, a Pul tri, a najbolji su izvodjaci u ligi.
I te prednosti sto su pravili, stizanja, to nije bilo jer je Jokic poludio i ubacio poene. U seriji kad su preokrenuli sa -10 Jokic je ucestvovao sa 2p.
Sudjenje kao u regularnoj sezoni, domacinsko, i poraz. Gasi internet i motaj kablove.

Pele 2.0

pre 1 godinu

Žalosno! GSW igra prljavo. Tuku ga, vuku, simuliraju, a sudije mnogo toga tolerišu.

Isti slučaj je i sa Sansima.

Ne znam zašto to rade kad su fantastične i dominantne ekipe.

Goks

pre 1 godinu

Da podsetim da Džordan prvih šest sezona u Bulsima nije osvojio prsten, nije imao s kim. Počeo je da osvaja kad su mu doveli poštene igrače. Sa ovim timom Jokić da dubi na glavi ne može ništa, niko ne bi mogao. Što reče jedan bivši nba igrač, bez Jokića ovo je, pazi sad, najgori tim u istoriji nba. Pati se s njima za sve pare. Imam neki info, moglo bi se reći iz prve ruke, da bi bio spreman da ode u Lejkerse i da oni oko njega probaju da naprave novu dinastiju. Uslov je da se reše postojeće gerijatrije sa Lebronom na čelu. Mislim da bi to bilo super i za njega,još više za njih.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Za ove pojmase sto mi lijepe minuse a nisu ni gledali mec...
S obzirom kalav je kriterijum sudjenja bio u njegovu korist, kako su ga cuvali, koliko je igrao, a koliko se stedio u odbrani, trebao je 45 da stavi. I to bi bila pobjeda.
Dali su 50p iz polaganja da niko nije krsteno probao da izblokira.
Kari je preko njega odradio odlucujuce polaganje.
To sto on davi i gnjavi i svi gledaju da mu bace, cini da niko drugi ne moze da udje u sut.
Poyy svima.

iki

pre 1 godinu

80 poena na skoro 60% iz igre za Pula, Tomsona i Karija. Ovo je nestvarno i 3.utakmicu za redom da tako pokidaju. Denver je u igri držao Jokic i najgore izvodjenje slobodnih u istoriji GS. Barton je imao er bol na 3 razlike za Denver, Jeff Grin katastrofalan, Kazins prvo očigledan faul u napada pa koraci dok je Jokić odmarao u poslednjoj.Katastrofalni saigrači. Na kraju bez koša poslednja 2 minuta. Nadao sam se da će uzeti makar 1 ali mrka kapa.

El Maestro

pre 1 godinu

Da zatraži trejd ili ne potpiše produžetak saradnje već pronadje bolju sredinu. U ovoj je dostigao maksimum a pare će dobiti gde god da ode. Možda ne 250m ali 160-200m uz šansu da uzme titulu u paru sa Lilardom ili Dončićem ili neki poptuno drugi sistem jer ovde sa 400 miliona na terapijama i operacijama (Murray i Porter Jr) ne može ništa.

LD

pre 1 godinu

Svi pricaju kako fale Marej i Porter ...I GSW igra bez Wiseman-a...Dakle bez projektovanog startnog centra...Jedinog igraca koji sebe moze da nazove centrom...Jokic igra protiv Looney-ja i Green-a...Za glavu visi od njih...A u napadu oba igraca ograniceni ko litar mleka...Posebno Looney...
($$$, 22. april 2022 08:36)

Hahahaha, pa Wiseman da je zdrav ne bi igrao više od 5min po utakmici, a možda ni toliko... Dobro si rekao kad je biran na draftu da je projektovan da bude startni centar, ali taj projekat još nije realizovan i pitanje je dali će i biti. A ovu dvojicu koju pominješ da su ograničeni u napadu, pa šta će im oni kao prva opcija u napadu kad imaju tri spoljna koji u proseku daju 80pts po utakmici u ovoj seriji, uz to da Green u napadu dosta dobro učestvuje u razigravanju. U svakom slučaju mnogo, mnogo bolja ekipa od Denvera, čak i da je Denver kompletan, a ovako glupo je i raspravljati.

bosko

pre 1 godinu

Bas mi je zao somborske slanine. Koliko god osvojio mvp naslova, u realnosti, kada su bitni mecevi, uvek ce biti rupa. Na njega ce ici protivnicki napadi sto je sramota za mvp.
Mozda da ode negde gde ce biti treci, eventualno drugi igrac ekipe, pa da pokusa da uzme titulu.

Petar

pre 1 godinu

Imace vise vremena za jahanje.Koga je briga za Wallmart tim?Jokic ce dobiti svoju zaradu iz ugovora, sportski neuspeh se ne kaznjava oduzimanjem zarade.Trener mozda dobije otkaz po komandnoj odgovornosti.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Sta jos Jokic treba da uradi (osim da napusti Denver ili zahteva bolje saigrace)? 37p 18sk 5as 3ukr +3? Izgubljena na kraju tj kradja sezone Grina ali svejedno...

Bekovi ih unistavaju tri utakmice zaredom, brzinom i sutem spolja i mediji kritikuju Jokica? Kao da nema dominantan DDouble sve tri utakmice i 25+ poena. Da, "greska" je sto ne daje 50p sa ovakvim saigracima. Nisu to genijalne partije za njegove standarde ali problem je tako ocigledan sto na neki bizaran nacin i podebljava slucaj za MVPja jer stvarno se sad vidi koliko je ocajan tim uopste i doveo do POffa. Ako je kosarka sport u kojem apsolutno sam mora da pobedi seriju protiv Ratnika sa Karijem, Klejom, Pulom, Grinom, onda sam ja sve pogresno shvatio.

Mali br asistencija (a nije da dodaje manje nego tokom reg dela) direktno pokazuje nemoc i (ne)efikasnost suta saigraca.

Gore pomenuti bekovski trio Ratnika 27p + 26p + 27p! Kod Denvera Grin, starter, 4p a Gordon jedini preko 15p. Zalosnio. Na poluvremenu samo Jokic dvocifren u Denveru, kod Ratnika cetvorica :( Sutirali za 3p kao na treningu. Falili samo Ker, pa i Milojevic da udju i pogodo po koju :)

Barton, Barton, Barton. Prvi dodir sa loptom zaletanje u dvojicu i izg lopta. Opet ON zavrsava dva poslednja napada poluvremena. Oba promasaji + kljucni sut za 3p 50 sek do kraja, sa 8 metara????? I za kraj popije blokadu u sutu za 3p. 4 kljucna suta sutira Barton. Samo jedan prosledio Nikola, ostale je sam uzeo :(

Gordon od ocaja do dobre partije. U odbrani katastrofalan a to mu valjda jaca strana terena. Cuva mnogo brzeg Pula koji ga unistava vec 3 meca dok npr Moris cuva za glavu viseg i mnogo jaceg Tompsona. Tri utakmice te Pul puni i ti ne probas da ga umaras, nerviras, cuvas Kampacom. Faku ocajan u napadu, DA ali MNOGO je veci problem odbrana i to bas BEKOVA a tu jw Faku bolji od svih ponudjenih, ako nista da prebije, udje u glavu

Kleja sva tri meca cuvaju dosta sitniji igraci od njega. Moris i Bouns. Rid bukvalno savrsen igrac da ga cuva ali ga ne produzise za POff protiv ekipe koja ima najbolje i najubitacnije bekove. Genijalno.

Meloun, Meloun (moze knjiga da se napise). Krece utakmicu isto, iste izmene, sabloni, odsustvo reakcija. Utakmica sezone ti cuvas Jokica, istim sablonom ga uvodis i izvodis, hladis, izbacujes iz ritma. Nesto bise minuta al sablon praznina bez igre i dalje tu. Izadje na +, vrati se na nadoknadjuje minus.

Jest da Denver nema mnogo izbora al lik sto prodaje krofne u hali moze da pretpostavi i predviti Melounovo razmisljanje, "taktiku" i izmene tokom meca. Takvo odsustvo takticke reakcije, osecaja za izmene = milina za protivnicke trenere. Denver vodi +2, doktor Stiv Ker zove tajmaut, Ratnici se vracaju serijom 7:0 i kraj za zbunjenog Melouna i drugare.

El Maestro

pre 1 godinu

Da zatraži trejd ili ne potpiše produžetak saradnje već pronadje bolju sredinu. U ovoj je dostigao maksimum a pare će dobiti gde god da ode. Možda ne 250m ali 160-200m uz šansu da uzme titulu u paru sa Lilardom ili Dončićem ili neki poptuno drugi sistem jer ovde sa 400 miliona na terapijama i operacijama (Murray i Porter Jr) ne može ništa.

Kafa s ukusom slobode

pre 1 godinu

Golden State sa tri beka ,sva trojica preko 25 poena.
U Denveru Gordon,koji nije nikad bio lider kosgeter sledeci iza Jokica.
Preslab sastav,igraci nisu ni za rezerve ekipa koje nisu ni usle u plej of.

goc

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.

Arm

pre 1 godinu

Šteta za utakmicu , bila je dobra prilika za Denver . Prelomni trenutak u meču se desio pet minuta prije kraja 3/4 pri rezultatu 80:75 za Denver kad u dva napada zaredom igrači Denvera ne pogadjaju trojke i tu su "kola krenula nizbrdo"

Ljubisa

pre 1 godinu

Kako sto je uradio Janis, tako treba da postupi i Jokic...
Ili tim za napad na titulu ili prelazak u drugu ekipu...

Wigins je dobio mec sa trojkom i skokom...
Nedopustivo je da Jokic ne uzima loptu na kraju...
Meloun nula od trenera, realno

Goran

pre 1 godinu

Sta jos treba Jokic ? Klonirati se i igrati poziciju i centra i beka posto Nagetsi svake godine budu unisteni od protivničkih bekova pa tako i na ovom meču na kom su im bekovi GSW zabili 90 poena...
U zadnjim minutima meca Gordon pravi faul u napadu,a Barton glumi Karija sutajuci sa 9m i naravno promašuje...

Blue rider

pre 1 godinu

Ogolili su denver koji je trenutno, bez jamala i mpj bas tanak tim. A i sa njima bi bilo cupavo. Inali su ptosle godine mcgee koga su koristili 3 munuta svake prestupne godine. I do trenera je.

niksic

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao i nakon proslog meca, ovi su jednostavno bolji tim i od kompletnog Denvera, a ne od osakacenog. Jokic je uradio sto se dalo uraditi, cak i da isporucuje 45 20 10 u prosjeku, nakon ova tri meca imam osjecaj da ne bi bilo dovoljno, jer Voriorsi koriste to sto on nema sa kim da igra. U 3 minuta van terena u drugom poluvremenu, Denver je bio -8. Ovaj mec je cak i bio dobro odigran u odnosu na prosle, dobijali su i sslobodna bacanja, ali je trio Ratnika isporucio svoje, svi preko 25 poena uz 50% fg. Mec je presudilo gledanje u plafon Grina, Bartona i Morisa, umjesto da grade skok, na dva minuta do kraja Vigins uzima ofanzivni skok i Pul polaze loptu. Kosarkaski IQ igraca Denvera je nevjerovatno nizak, uz to nisu ni talentovani u odnosu na NBA standarde, pa im slijedi metla lagana, sto je ogromna nesreca za Jokica, jer ce, ni kriv, ni duzan, u obje godine kad je bio MVP, biti ometlan. Neka trazi drugu ekipu po isteku ugovora, ako zeli prstenje.

Комедија

pre 1 godinu

Болесно. Три бека машине (Кари, Томпсон, Пул) против Мориса и Бартона 😃 Ови дају скупа 90 поена ови 20 😃 Разлика 70 поена на беку 😄

Imba

pre 1 godinu

Sta je s ljudima koji spominju odbranu Nikole Jokica u negativnom kontekstu i da su zbog toga izgubili?
Hehe, pa nisu resili utakmicu Grin, Luni, Igoudala, Bjelica... vec najbolji bekovi-suteri na svetu i to bas sutem spolja. Sta da radi Jokic u tim situacijama, da igra presing na Kariju od kosa do kosa? hehe

Pera Ždera

pre 1 godinu

Odmah nakon komentarisanja Denvera ekipa TNTja (Inside the NBA) brani Gobera kako ne moze on da cuva liniju za 3p i da je to greska bekova dok kod Nikole gde su protivnicki bekovi dali 81p (Kari + Tonpson + Pul + Pejton), uglavnom za 3p, narativ je da je do njega i da je morao vise. Ok MVP je ali to nije objektivna analiza.

Ni rec o IPAK kompletnim Ratnicima dok Grumenju fale 2 od 3 najbolja igraca/poentera. Ni rec o katastrofalnoj odbrani linije za 3P (treba Nikola da iskace da brani Karija i Pula?), ni rec o katastrofalnim odlukama i potezima Bartona, kasnom bidjenu Gordona, losim reakcijama Melouna, ma nista.

Ok je 37p i 18sk ali glavni izrok poraza je nedostatak kojeg poena vise Jokica??? Pa da da 50p + 20sk 12as i da izgube usled jednocifrenih svih ostalih, iz uzasne procente, bilo bi da je tako jer sve uzima na sebe, ne ukljucuje druge :))

Kao sto rekoh ...
Kari, Tompson, Pul, Pejton = 91p
Moris, Barton, Bouns, Rivers, Forbs=39p

A nisam racunao Kampaca sa 4min u igri i svim nulama u statistici (osim 1 izg lopte).

Dakle bek manje a 52p vise Karija i ekipe!!! Stravicno! A kriv Jokic :) Jeste, kriv je sto ne raspali po glavi Bartona koji u prelomnom momentu meca sutira trojku sa 9m dok Nikola ima Tompsona na sebi. Sto ne kaze upravi, dovedite mi par bar solidnih igraca, da mozemo biti konkurentni ili odoh. Kriv je.

I ovi brojevi su cudo usled taktike odlicnog trenera ka njemu usmerene i vele odbrane odlicnig odbrambenog tima na njemu. Steta za nezaobilazni gorak ukus (2 godine zaredom) NBA medija na izglednoj MVP nagradi.

Sampion

pre 1 godinu

Formula za osvajanje NBA prstena je jednostavna. To nam pokazuje istorija osvajaca glasi ovako: trebaju ti 2 superstar igraca, 1 odlican, i 2 dobra odgovorna. Prosto zar ne

Pera Ždera

pre 1 godinu

Možda da igra odbranu.
(Shigman, 22. april 2022 08:47)

3 ukradene lopte, 18 skokova, +/- +3 u -5 izgubljenom mecu... Da nije mozda trebao da cuva bekove Ratnika na liniji za 3p? Da nadoknadi ponizavanje Bartona, Morisa, Gordona i ekipe u odbrani? Mozda da nadoknadi (i pored svojih 18 skokova!!!!) 2 skoka svoje startne 4ke?

Ma mora da je njegova odbrana krivac za diferencijal od 52p izmedju bekova Ratnika i Denvera :) hmm...

Rade

pre 1 godinu

Igrao je i nas reprezentativac Nemanja Bjelica! Jokic dobija previse paznje, ne vrti se kosarka u Srbiji oko jednog igraca. Isti kontraefekat se pravi kao s Novakom, zato mnogi ne vole Jokica.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Posto je Denver skapana ekipa, ispada od GSW, a što se mene lično tiče u najskorije vreme treba da se javno izjasni i kaze bez uvijanja, da li ce da igra na predstojećem EP.
Mislim da sada apsolutno nema opravdanja za ne igranje, ja sam imao razumevanja, ali sada zaista ne vidim razlog zasto ne bio igrao.
Nadam se da ce se odazvati, ako opet odbije, mislim da ga vise nikada ne treba zvati u reprezentaciju!

Aleksa

pre 1 godinu

Poslednji put kada sam gledao slično razuzdanog chucker košarkaša bio je to Latrel Sprivel. Jutros ga je nadmašio Vil Barton, možda najmanje inteligentan košarkaš kojeg sam gledao u poslednjih 10 godina. Nikakav osećaj za igru, selekcija šuta od kojeg bi ga bilo koji trener zalepio za klupu, nesposoban da napravi entry dodavanje, lenj na skoku i boks autu.

Jokić ništa neće napraviti u karijeri dok Vil Barton dobija od Denvera $14 miliona godišnje.

NNN

pre 1 godinu

Iskreno ne može Jokić ništa protiv trojice vrhunskih bekova koji lagano ubace 80 poena uz visok procenat šuta.
Jokiću treba spoljna linija koja ume da igra odbranu i da u napadu bar pogađa otvorene šuteve, "samo" toliko.
Jokić sam je portiv od jednog od najbojih defanzivaca lige imao 37 poena uz visok procenat šuta, uz to pokupio ogromnih 18 skokova, tražiti bilo šta više je u najmanju ruku nehumano.

iki

pre 1 godinu

80 poena na skoro 60% iz igre za Pula, Tomsona i Karija. Ovo je nestvarno i 3.utakmicu za redom da tako pokidaju. Denver je u igri držao Jokic i najgore izvodjenje slobodnih u istoriji GS. Barton je imao er bol na 3 razlike za Denver, Jeff Grin katastrofalan, Kazins prvo očigledan faul u napada pa koraci dok je Jokić odmarao u poslednjoj.Katastrofalni saigrači. Na kraju bez koša poslednja 2 minuta. Nadao sam se da će uzeti makar 1 ali mrka kapa.

dap

pre 1 godinu

Kaže lik u komentaru dole kako Jokic treba da ode u neki drugi klub gde ne bi mogao da potpise ugovor za 250m nego tu izmedju 160-200m al da se bar bori za titulu. Ono, druze, razlika je u 90 miliona dolara, dal si realan

ANALiticar

pre 1 godinu

Važno da je Melon tati cestitao rodjendan na nacionalnoj televiziji, za njega je ovo uspešan nastup.
Vas 100 što niste gledali utakmicu a komentarišete ste se nalupali samo tako.
Jokic odigrao super, imao izgubljenih par pa šta, ko ih nema, vuko je konj, tukli ga, 90% svojih poena je sam kreirao. Njegovi amateri iz ekipe zadnji minut odigrali ko Partizan pre neki dan, gube se lopte, promašuju se nerezonski šutevi...
Grade nešto 46min i zadnja 2 sve prosipaju, veze nemaju, a trener gleda ko teletabis neki...

Laki

pre 1 godinu

Meni je utisak večeri Meloun koji se na konferenciji za štampu smeje i šali kao glupi avgust,kao da je dobio utakmicu, čovek ocenjuje, lupa, a ključnu grešku pravi sa zakasnelim tajm autom na +1, nego sačeka +5 za GSW i onda sledi izgubljena lopta Jokića (vadi vruć krompir)i dečko ispade najveći krivac. Profesionalni sport je surov, novinari su surovi, gestovi igrača (kao Karija i Grina svesno omalovažavajući)u cilju razbijanja psihe protivnika i nikoga nije briga, niti to više spominju da su na jednoj strani tri hall of famera i pregršt dobrih igrača, a na drugoj strani... nego se uzdižu u nebesa, a Kari bez ove dvojice nije mogao u plej of, Grin nije mogao sam utakmicu da dobije, a jedino Kleja nismo videli samog, pa ne znam da li bi on bio nešto bolji.Teški dani za Nikolu, čovek nije nikome ništa nažao učinio, a kupi toliku mržnju i zavist - ili, što bi se njegovim rečnikom reklo, za dobrim konjem prašina se diže.PS. Srećom za MVP naslov ne glasaju Nik Rajt i Srbonja, Vince...

Pera

pre 1 godinu

Tesko/nemoguce je biti visi, brzi, precizniji, spretniji nego sto jesi, ali ako igras tolike godine i zaradjujes tolike milione, mozes bar da naucis nesto, da igras rezonski, da se skoncentrises kad treba...
26.9 sekundi do poluvremena, GS vodi 66-59, Nikola krade loptu. Naqravno, cilj je izgraditi dobru poziciju i sutirati u sekund-dva pre isteka napada, dok se GS dokopa lopte ostalo bi premalo vremena. E onda, naravno, Barton, herojsi preuzima odgovornost, gnjavi loptu i zalece se sam, sutira iz nemoguce pozicije, naravno promasuje, a da stvar bude gora, radi to nekoliko sekundi prerano, ostavlja protivniku dovoljno vremena. Rivers dozvoljava Grin - Kuri asistenciju preko celog terena i jos pri tom pravi faul. Stef pogadja slobodno, ostaje jos 3.5 sekunde, opet Barton dribla, sutira i promasuje sa svoje polvine, ali pri tom je dozvolio da vreme istekne!
Gomila nedopustivih mentalnih gresaka u poslednjih desetak sekundi, nedopustivo, umesto da se na odmor ide sa -4/5 ubedljivih -10. Da nije takvih stvari, pobedili bi danas i sa ovakvim timom 😟

znanje-imanje

pre 1 godinu

S.t.r.a.š.n.o. Istina, trudili su se. A GSW je dao mnogo teških šuteva preko ruke i iz velike daljine. Ali kad ni ovo nisu dobili...
Izraz "Jokić nema s kim da igra" nikad nije bio tačniji nego u 4. četvrtini. (dokaz da su Mari i MPJ apsolutno morali zaigrati neki minut, gori od drugih ne bi bili) Ali dobio bi on ovo sam - da je fizički mogao. Nije mogao. Vratio ga je u igru prerano. Velika razlika ući nazad nakon 7 minuta, da bi odigrao 9, ili ući nakon 10 minuta, da bi odigrao 7. I Nikola je mogao još 2 minuta da je koristan i to je bilo to. Ostali duduci su do kraja svi napravili nekoliko ništa i nekoliko kardinalnih gluposti. A zašto Nikola nema snage? Jer samo njega od svih NBA zvezda nisu nimalo odmarali u finišu lige. I jer kao i sinoć Malounmni nema nijednu uigranu akciju 2. postave. Pa se ovi strmoglave za 3 minuta, i mora panično da vraća startere... A sve je počelo kad u finišu 3. četvrtine ulazi 2. postava na 4 poena prednosti i imaju zadnji napad... da bi sve ukakili vrlo, vrlo brzo. Каква чабар франшиза!
Ker logčno rotira četvoricu na Nikoli - Grin, Bjelica, Igudala, Luni. Dovoljno. Njegova 3 strelca daju po 80 poena. Ovamo čak i otvoreni, sa fokusom na Nikoli, sa svim njegovim pasovima tri strelca Denvera su dali 51 poen. Džef Grin je starter... Opet čak bi sve to, jedva ali nekako Nikola i nadoknadio - ali da je pauzirao koju utakmicu u finišu. Možda bi bili sedmi? Pa šta? Oni mogu dobiti PO seruju SAMO ako je Nikola dobije, a ovakav fizički ne mere.

smeh

pre 1 godinu

Stvarno je neko očekivao da Jokić i grupa građana mogu da prođu kompletne GSW? Nije baš bila očekivana metla ali 4:1, maksimum 4:2 je bilo očekivano u korist GSW. A Jokić treba da ode odatle ili da zatraži da trejduju skoro kompletnu prvu postavu, ostaviti samo Gordona, a iz druge postave trejdovati Kampaca i Riversa. I na kraju smeniti trenera. Ladno izvučeš džek pot na lutriji i ti to ne umeš da materijalizuješ? To umeju samo teške neznalice.

bozza

pre 1 godinu

Curry ima 34god i vraca se posle povrede, Thompson 32god i dve godine pauze i ne igranja kosarke.
Jokic u najboljim godinama. Zasticen kao beli medved ispod kosa, a Warriorsi nemaju centra i Jokic ne moze da im ubaci makar 40-50p u kosarci gde napad traje 10s i gde svaka lopta ide na njega.
Krivi saigraci , sudije, svi osim coveka koji izgubi kljucnu loptu na utakmici i Curry ga protrci kao veterana. Probao je Curry isto ovako Lebrona da prodje pa je lopta posle rampe zavrsila u autu.
Probao je i protiv Davisa i zavrsio isto, ali protiv smotanog centra koji mlatara rukama u odbrani kao da je vaterpolo to izgleda nebranjivo. Naravno, krivi bekovi Denvera na pruzimanju.

Jeste da su par dobrih igraca Denvera povredjeni, ali "najbolji centar" na svetu u najboljim godinama ne sme ovako olako da gubi od tima koji se raspao pre 2-3 sezone i koji poslednjim atomima snage pokusava po poslednji put da uradi nesto vise u playoffu.
Ja sam neko ko navija za Golden State od 1995god i kazem kako ovaj sada tim nema sanse protiv Memfisa u sledecem krugu. Jednostavno, to nije vise onaj Golden State, i ne moze se bez dobrog centra daleko.
Bogut je bio kljucni igrac u odbrani i covek koji je zatvarao reket i bio odlican rim protector, bez takvog igraca ofanziva Golden State nece proci protiv boljih timova, i ukoliko nekim cudom prodju Memfis, Phoenix je nemoguca misija.
Medjutim, GSW su sada automatski za nase fanove postali najbolji tim u NBA, jer su izbacili dvokolicu.
(baron, 22. april 2022 11:30)

Dete moje, sta ti pricas? 40-50 poena, kad ga cela ekipa pokriva i brani? Da li bi GSW igrali ovako bez Tompsona i Grina? Nikad! Verovatno bi se borili za PO. Za igraca koji ce verovato osvojiti b2b MVP titulu pricas da je smotan i da mlati rukama? Potpuno odsustvo kritickog razmisljanja i provere cinjenica

sijo mi ga Djura

pre 1 godinu

Da promeni tim. Nemoguce kako su Warriorsi doveli jos dva sutera jer Klej i Stef vise nisu toliko mladi a Denver ni jednog. Gold Stejt ima 4 jaka sutera, kako da ih dobije sam Jokic, pomocu Sombor shuffle-a?!
Ma daj bre, begaj sine odatle gde god stignes

познавалац

pre 1 godinu

Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.
(penny hardaway

Јел те није срамота због овога што си написао? Ево важан меч и Јокић покидао, дао 38 поена. Ко нестаје у важним мечевима и греши? Јокић не, убедљиво је најбољи играч свог тима у важним мечевима. То што му је тим лош, што нема никакву подршку је друга ствар. Не добија метлу он лично него тим Денвера који је осим Јокића испод просечан и брз њега не би ни ушли у плеј-оф. Ко ће да трпи двоструког узастопног МВП-а лиге који вуче свој тим напред? Сви би га "трпели". Ценим да ће Јокић попут Новицког или Данкана целу каријеру остати веран истом тиму али да хоће да оде ред клубова који би га хтели би сигурно био дугачак. А ти се ложи да си неки експерт.

Qwerty

pre 1 godinu

Evo novog znalca kosarke I najgoreg trola, kontraša ikada. Gori lik od licno petarczv. Srbonja. Ima istine da ga je Green limitirao dosta, I uopste brze ruke Voriorsa, ali reci kako Jokic nema pojma, a eto sinoc je dao 37pts 18 reb je jadno. Voriorsi su duplo bolja ekipa od Denvera sve I da im igra Marej. Jokic nije najbolji defanzivac jer mu je odraz milimetar I tako ce uvek biti, ali je vrhunski igrac u ocajnoj ekipi.

Pogba

pre 1 godinu

jadna je liga u kojoj je jedna mrcina kao Jokić MVP. NBA je raspad, pustili su evropljane da unište nešto što je bilo 10 nivoa iznad bilo kog košarkaškog takmičenja. Jokić, Dončić, Bogdanović... smejurija za NBA u kome su igrali Karter, Ajverson, Džordan, Pipen, Miler i ostali. jedini sport koji je u 21. veku po kvalitetu gori u odnosu na 20. vek.
(mnemonic, 22. april 2022 11:26)

Cenim da ne možeš 3 zgiba da uradiš...

Bjelica

pre 1 godinu

jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.



Malo je kume…. Ja mislim da u proseku 140 poena protivnici daju preko njega…uvek treba biti objektivan ;)

rumenko

pre 1 godinu

ajde vise koji vam je djavo, igraju protiv buduceg sampiona i najjace ekipe na svetu, metla pa metla, mo's mislit'.. za ovu grupu rekreativaca je i sam plejof ogroman uspeh

Realno

pre 1 godinu

Treba da nauci da centar ne moze biti organizator igre i da ima previse loptu u rukama. Primarni zadatak centra je da cuva reket, a on to ne radi poput najboljih petica u ligi.

Urke

pre 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu kako Jokic treba da ode iz Denvera. A gde da ode?
Ko ce da trpi centra rupu u odbrani koji u playoffu dobija metlu svake godine?
Koji je bolji tim u NBA ikada izrazio zainteresovanost za Jokica?
Nijedan.
Davisa su recimo svi hteli, Casinsa par losijih timova dok je bio u prajmu i igrao i imao statistiku isto kao Jokic.
Vide i znaju u NBA treneri strucni stab ko je koliko dobar, i ko je precenjen igrac.
GSW nisu hteli da cuju za trejd P.George-Thompson, iako je P.George tada bio u prajmu i vazio za jedno od najboljih krila u ligi, jer su ljudi znali da je on daleko precenjen igrac koji nestaje u playoffu pod pritiskom.
Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.
(penny hardaway, 22. april 2022 10:42)

Da ne ispadne da branim Jokica ili tako nesto posto stvarno jeste losiji u odbrani ali brate , da ima joj jednu superzvezdu u timu drugacije bi bilo .

DukiNS

pre 1 godinu

Cela igra ostatka Denverovog tima može stati u poslednja dva minuta. Moris maši ceo koš na šutu iz ćoška, potom trojica gledaju kako im Vigins utrčava i uzima loptu, Tompson preuzima Jokića, Jokić traži loptu, ali ne, Barton za 3 preko Grina sa 8 metara i naravno maši. Potom izdivljaju još jednom i Kari polaže za +5. A Jokić mora i da postavi napad, i da asistira i poentira. Šta reći, ako se ne reše Bartona, Riversa i 'braće' Grin, neće dobro proći ni iduće sezone. Treba neko malo da igra odbranu spolja i da ume da pogodi nešto kad je sam na šutu. A Golden Stejt, ako ostanu zdravi, osvaja ove godine.

Александар КВ

pre 1 godinu

Онај Бартон ми не би играо ни у Бурса спору. Одговоран је за бар 20 неостварених трипл дабла Николе. Све му човек сервира на тацни и Бартон промаши. Највећа је рупа у тиму, убедљиво. Гледао сам сва три меча и евидентно је да Јокић нема с ким да игра тамо. Што неко малопре рече у коментару, потребна је још једна звезда у тиму, да би Никола још више дошао до изражаја. Опоравком Мареја, наредна сезона ће бити много занимљивија, а и Бартон да се трејдује за мого бољег шутера. Онај момак нема појма...
Поздрав свим љубитељима кошарке у Србији, а и шире.

JPR24

pre 1 godinu

Bravo za Melouna !!! Kakav Majstor ! Vode 111-109, muče se da daju kos, posle trojke Wiginsa on ne traži tajm aut, jok, pusti protivnika da napravi seriju 8-0 i tek tada traži tajmaut na -6, a ostalo 40 sekundi ! Čovek prosto izgubljen. Moris i Barton ne mogu da se sastave u napadu.

Goran

pre 1 godinu

Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Statistika serije.

Nikola - 29.3pts, 13rbs, 5ast, 52% sut.
Green - 8pts, 4.7rbs, 8.3ast, 43% sut.

Sta bi tek bilo da ga Green nije pojeo.

Western Devil

pre 1 godinu

Bugi Kazins je proslu utakmicu rekao ono sto niko nije smeo. Ko nije gledao, ono djubre Barton zna da napusta na kraju sezone, krio se celu utakmicu i onda je hteo da ispadne heroj i postigne "logo trojku" (10m) preko Drejmonda Grina, pa ako prodje-prodje, a ako ne, ionako ga vec svi mrze i zna da ide. E tu bih Melounu svasta rekao da sam mu nadredjeni. I sto drzi Dzefa Grina u zavsnici, pa koliko tvrdoglav treba da si...

Nikola treba kao Janis, da odbije da produzi dok mu ne pokazu da su ozbiljni i ne udju u luxury cap sa kvalitetnim role-playerima. Ako 2x MVP ne nadju saigrace i on predje preko toga, onda je lud.

I za Dzamala, nula izgovora sledece sezone, ostavio ih je na cedilu, niko mu ne bi zamerio da je usao sa klupe. Stakor Kampaco je bio -10 za 4 minuta, ne bi bio nista gori.

Dejo Genije MJ

pre 1 godinu

Ono, kad igras protiv 4 Allstars igraca(dvojica u 1.petorci-Kari,Vigins), koje tu noc ludo ide sut,a daleko najbolji igrac im je 5.igrac,Džordan Pul...
I onda jeb...ga, igraj protiv njih, bez ozbiljnije pomoci saigraca.
Jos su se i dobro drzali do samoga kraja i to sve zahvaljujuci izvanrednoj Nikolinoj partiji, uprkos tome da su ga tukli ko vola u kupusu.
Ipak, pobjeđuje Denver 4.utakmicu...

MPP

pre 1 godinu

BEKOVSKI PAR


ne postoji u Denveru . Čitavu sezonu igraju BEZ BEKOVSKE POSTAVKE. Niko ama baš niko sem Nikole ne zna da : prevede loptu preko svoje polovine , ne zna da organizuje igru , i ne zna da šutne ni sa polu dustance a kamoli sa iole veće daljine, ne zna da prodre pod sam koš i položi o tablu ili na drugi obruč.... NIŠTA OD OVOG A DA BUDE U KONTINUITETU (samo "sa mene pa na uštap") .

Mučno je bilo gledati tim koji igra bez ikakve suvisle koncepcije . GSV je ZA KLASU BOLJI TIM . A Kari je bolji trener od Melouna.....
Ovo je dobro ,da svi vide kako stvari stoje. NIKOLA pogotovo jer je VELIKI majtor ove igre i ovo je još jedna kockoca u slagalici ....a on nije glup.....

Djordje

pre 1 godinu

Na kraju utakmice 3 napada za redom Jokic ne dobija loptu nago ovi NEinteligentni sebicnjaci sami idu...Jokic ima Kleja na sebi i Barton mu pokazuje rukom da se skoloni da on(Barton)igra 1 na 1 alooo bre ZNACI POLUDEO SAM...
Po tome vidis koliko je Maloun LOS trener, zato sto kad gledas ostale ekipe tipa Phenix, Woriors...vidis da njihovi igraci zadatka NE uzimaju lose suteve. Maloun nema kontrolu nad ekipom, igraci uzimaju lose suteve a da ne pricam o odbrani...
MALOUN ODLAZI!!!

kiza D

pre 1 godinu

Треба му да буде 0:4 и да се на миру посвети племенитим животињам.
У паузи између две трке обрне пар гума и онда добар ручак.

zoran

pre 1 godinu

Realno gledano u ove 3 utakmice Voriorsi su bolji tim.
Kod Voriorsa imamo veoma brz protok lopte i veliki broj odličnih sutera.
Steta za Denver jer su naleteli na Voriorse koji se vraćaju u onaj stari svoj mod od pre par sezona.
-Voriorsi su se kompletirali i sada sledi napad na prsten to im je cilj.
-Mislim da je Denver mogao vise da je naleteo na neki drugi tim.
Oseća se sada kad je ključno u plejofu fali Marej da se rastereti malo Nikola.
-steta za Jokića jer je imao sjajnu sezonu.
-

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Pa naravno kad juri Mvp nebitnog dela sezone po svaku cenu. Svi ozbiljni timovi stede koliko mogu svoje najbolje igrace tokom sezone, daju im slobodno dosta meceva, skracuju minutazu, da bi bili max spremni za plej of, a Jokic po svaku cenu igra svaki mec preko 40 min cak i one rezultatski nebitne samo da bi nabijao statistiku!
(Admiral, 22. april 2022 10:22)

Gluplji komentar nisam odavno procitao.Stvarno ne zelim da te vredjam, ali brate, razmisli malo pre nego nesto napises.
Pa da su ga odmarali play-of ne bi videli, a onda ispada da je bolje da su tankovali ove sezone. Denver nema tim. Nece ga imati ni kada se MPJ i Marej vrate, jer im fale jos dva-tri dobra igraca. Mozda bi sklepali prvu petorku, ali za nesto vise su im potrebna pojacanja, pogotovo sto MPJ nije All star igrac, a placen je kao all star. Sa takvim ugovorom tesko ce ga trejdovati, a ima jos 3 godine ugovora, znaci slede im jos 3 godine tavorenja. Uci ce svake godine u play of i maximum ce im biti mozda finale konferencije.
Jednom reci ukopali su se sa trecim max. ugovorom , a nemaju 3 all star igraca, Mozda cak nemaju ni 2 ako znamo kakvu povredu vuce Marej.

D

pre 1 godinu

Iako je ta kradja lopte bila znacajna, presudan je bio ofanzivan skok Wiginsa na 111:111 mislim, kako je lopta cudom zavrsila kod njega, zatim par neverovatnih koseva GSW i za kraj totalno nerezonski pokusaj Bartona sa skoro 9 metara preko ruke, iako je bilo jos 5-7 sekundi za napad, kao i air bol od metar i po. Jedno je sigurno, da je igrao Mury ali da je u formi Denver bi ih dobio. Ovako je sve gotovo.

dzoco

pre 1 godinu

sta treba da uradi???Kao MVP lige treba da zahtijeva na trejdu MPJ i da dovedu Bogdana,ili nekog boljeg,da dobedu dobrog pleja kao adekvatna zamjena za Mareja i ojacaju tim...a ako to ne moze da zatrazi sam trejd i pokusa negdje drugo da postane sampion!

crni

pre 1 godinu

Posto je Denver skapana ekipa, ispada od GSW, a što se mene lično tiče u najskorije vreme treba da se javno izjasni i kaze bez uvijanja, da li ce da igra na predstojećem EP. 
Mislim da sada apsolutno nema opravdanja za ne igranje, ja sam imao razumevanja, ali sada zaista ne vidim razlog zasto ne bio igrao. 
Nadam se da ce se odazvati, ako opet odbije, mislim da ga vise nikada ne treba zvati u reprezentaciju!
(Miloš Baljko, 22. april 2022 08:12)

I šta kažeš, imao si razumevanja?

Sprivel

pre 1 godinu

Ma uzeo još jednu MVP titulu, to je najbitnije, jer u NBA se samo brojke gledaju. A sa ovom grupom građana što igra ne bi ni Džordan ni Lebron napravili ništa.Barton, moris, grin pa i gordon imaju kvalitet za Bajern minhen.

Milutin

pre 1 godinu

Da bi Denver bio bolji od GS, Jokić treba da bude bolji od Curry-ja više nego što su Thompson, Poole, Wiggins i Green zajedno bolji od Gordona, Greena, Bartona i Morrisa zajedno.

Jokić je malo bolji od Curry-ja, ali su zato Thompson, Poole, Wiggins i Green MNOGO bolji od Gordona, Greena, Bartona i Morrisa.

U prevodu: GS ima mnogo bolji tim od Denvera, i ništa od toga nije Jokićeva krivica.

LD

pre 1 godinu

Svi pricaju kako fale Marej i Porter ...I GSW igra bez Wiseman-a...Dakle bez projektovanog startnog centra...Jedinog igraca koji sebe moze da nazove centrom...Jokic igra protiv Looney-ja i Green-a...Za glavu visi od njih...A u napadu oba igraca ograniceni ko litar mleka...Posebno Looney...
($$$, 22. april 2022 08:36)

Hahahaha, pa Wiseman da je zdrav ne bi igrao više od 5min po utakmici, a možda ni toliko... Dobro si rekao kad je biran na draftu da je projektovan da bude startni centar, ali taj projekat još nije realizovan i pitanje je dali će i biti. A ovu dvojicu koju pominješ da su ograničeni u napadu, pa šta će im oni kao prva opcija u napadu kad imaju tri spoljna koji u proseku daju 80pts po utakmici u ovoj seriji, uz to da Green u napadu dosta dobro učestvuje u razigravanju. U svakom slučaju mnogo, mnogo bolja ekipa od Denvera, čak i da je Denver kompletan, a ovako glupo je i raspravljati.

Aspera

pre 1 godinu

Ljudi po malo zaboravljaju da u GSW radi Dejan Milojevic koji je Jokica naucio osnovama. Jeste on ubacio 30+ poena ali igra preko njega ne funkcionise, kombinacije ne prolaze vreme tece i onda idu iznudjena resenja. Sve je to dovelo do za njegove standarde prostojnih 5 asistencija i cak 5 izgubljenih lopti.

Petar

pre 1 godinu

Imace vise vremena za jahanje.Koga je briga za Wallmart tim?Jokic ce dobiti svoju zaradu iz ugovora, sportski neuspeh se ne kaznjava oduzimanjem zarade.Trener mozda dobije otkaz po komandnoj odgovornosti.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Jedno je kada izgubis neku " obicnu" izgubljenu ali Bartonovih 4-5 nebuloznoh prodatih napada tokom utakmice su ih skupo kostali

Kad kaze covek Greg Popovic, Obradovic, pokojni Duda itd mislim sta obican covek moze takvim intelektualnim gromadama reci kada vidis da mnogo bolje znaju o kosarci nego obican covek. Kod Denvera je slucaj da Malone manje zna( shvata) modernu kosarku nego klinac sa Fantazija. To je tragikomedija koliko covek pojma sa pojmom nema

Umesto da pusti Zekea i Cancara jake i mlade, skocne da pariraju svojom agilnoscu i visinom sutu Ratnika on stavlja Fakua na Bartona, Monte i Jokica?!? Igra sa fakticki 4 plejmejkera i kako tog coveka ozbiljno shvatiti???

Na kraju umesto da ubaci mladje sveze da jure i umorne Ratnike on ostavlja i Grina i Bartona koji nista nisu mogli odbraniti pa covece Boziji

Sto je najludje da su ostavili onog Rida dobili bi ovu utakmicu

Uzasan je trener Malone

Covek je izgubio sav kredibilitet sa svojim penzosima

Nije mi jasno kako njemu ne dopire do mozga da matori i spori Grinovi i Barton ne moze skoro NISTA odbraniti😒

Pa Zeke ili Cancar bi sada na kraju makar trcali pokrivali igrace svezi i skocni

Ali on ce ostaviti raspalog Bartona i Grina da ih probiju u odbrani svaki put

Neverovatno sto su cak i mogli dobiti ovu utakmicu da Malone IOLE nesto shvata sta je moderna kosarka i koliko je vazno imati igrace u odbrani koji ce ispratiti protivnika do kraja

zigi

pre 1 godinu

nista komplikovano. treba da promeni fransizu. i majkl dzordan bi izgledao jadno medju ovim cobanima.
nekompetentna i neambiciozna fransiza.
treba da se zahvali melounu sto mu je dao sansu i forsirao ga i proslavio ga, ali nema ovde vise nista za njega. ni sada ni za 5 ili 10 godina. sta kao da su tu porter i marej, s
kao da neki igrac dodje i pokusava da osvoji aba ligu sa borcem. moze da bude i najbolji igrac lige ali ne biva. uvek ce ih na kraju izuti zvezda, cedevita, partizan, buducnost i te ekipe koje imaju organizaciju i sistem igre.

Mladen

pre 1 godinu

Nema tu puno pametovanja,GSW je daleko bolji tim od Denvera i tu se stavlja tacka.
Cak i da je Denver kompletan,ne bi mogli da predju preko ovih,a tek ovako situacija je daleko jasnija.
Kari,Klej i Pul su svaku utakmicu kombinovali maltene izmedju 80 i 90 poena sto je stravicno + Grin sa svojoj nenormalnom odbranom i uticajem na igru + Vigins + klupa...
Smesi se metla,ako i dobiju sledecu,serija se svakako zatvara u peton utakmici.

Rale

pre 1 godinu

Ovo je prosto ponižavajuće za Jokića sa kim igra.Osim povremeno Gordona,sve drugo je žalosno i gledati.Ne shvatam kako rukovodstvo Denvera troši toliki novac na ispodprosečne igrače,a JM i MPJ mogu još dve godine da se razvlače po banjama,potpisali su astronomske ugovore.Rasulo.

Ja Bain

pre 1 godinu

Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj
(kuguar, 22. april 2022)

Pa ti stvaarnooo niiiišta ne znaš. Tim Dankan je celu karijeru proveo igrajuci u Supersoniksima, mada je povremeno poneku utakmicu odigrao i za Vankuver Grizlije, najčešće onih godina kad im je u PO bio neophodan plej.

zum

pre 1 godinu

Da kaze da mu nadju 1(jednog) krštenog šutera ili da traži izlaz. Kad kažem krštenog, tu ne mislim na Mareja ili Portera jer ni oni to nisu. Strašno nekonstantni i skloni ppvredama.

Djenka

pre 1 godinu

Denver je otpisan. Gsw ovakvom igrom može da osvoji prsten. Nikoli svaka čast na igri, ali protiv timova koji igraju sa pet igrača nema šanse. Imao je opet + ali džabe kad je denverova klupa najgora u ligi.

mr

pre 1 godinu

Нисам гледао утакмицу, али сам сада погледао статистику, и као и обично класика. Денвер доста више скокова, доста више шутева, али мање погодака. ГС преко око 53%, а Денвер око 45%, што је више него добро, али ових 53% је више него довољно за сваког противника. Дакле, нема Денвер шта ту да тражи, јер ГС има толико играча који могу да дају преко 30 да мало ко може да им се супростави. Дневер не може да чува њихове бекове. Видећемо да ли постоји нека екипа која може да их чува, или ће сви чекати да ГС има лоше вече. Јокић не може ништа, јер нема тог центра који може да спречава бека у шуту за три поена. Бек ће увек или да шутне, или ће опуштено да га оретчи када га извуче далеко од коша. Дакле одакле год гледано ГС је одлична шутерска екипа и може само да се плаче.

Wabbit

pre 1 godinu

Denver nema igraca koji moze da brani malo ozbiljnijeg beka, a Voriorsima se pored Tompsona i Karija prikljucio i Pul, pa sada imaju 3 igraca koji isporucuju 25+ poena. Jokic moze da ubaci i 60, ako u Denveru nema jos jednog igraca koji ce dati 20+ poena. Ne znam sto Meloun ne proba malo sa Kampacom, ako nista da igra odbranu, jer od Bartona tesko da moze gore.
Bilo bi lepo kada bi dobili bar jednu utakmicu.

dado

pre 1 godinu

sta jos treba da uradi?

nista, ne izgubi loptu na 30-ak sekundi prije kraja.

Cinjenica jeste da bez Jamala i Portera Denver ne moze parirati ostalim ekipama. Premalo ostalih igraca je koji bi mogli gurati ovaj voz.

Jokic moze dati i 50 koseva, ali opet ne mozes protiv 3,4 razigrana protivnika.

lll

pre 1 godinu

Nikola Jokic treba da prestane da se bavi svojom statistikom i uzima sve lopte i da pocne da igra za tim.
Takodje, treba da prestane da gubi lopte u odlucujucim trenucima utakmice, da promasuje zicere u odlucujucim momentima i tako bude direktni krivac za poraze Denvera.
I iznad svega, treba da pocne da igra u odbrani, jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.

Dikembe

pre 1 godinu

Druga opcija da zabije 50 i brani reket
(Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)
Pa ni Dzordan nije davao 50 poena u plej ofu. Gordon je doveden da igra odbranu a likovi koji su trebali da sipaju spolja i idu na ulaz su dva najskuplja igraca tima, sede na klupi u civilki i masu peskirima. Da nema Jokica Denver bi bio zakucan na poslednje mesto Zapada. A Dalas bez Doncica odvali Jutu dva puta.

No1e

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)
Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj
(kuguar, 22. april 2022 09:13)

Da nacrtamo...
To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan (IZ SAN ANTONIO SPURS-A GDE JE POČEO I ZAVRŠIO KARIJERU) i zauvek ostati u Denveru (GDE JE JOKIĆ TRENUTNO I GDE ŽELI DA OSTANE).


Zaista, svako komentariše ovaj NBA...

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Brunson-Dinvidi-Bulok-Fini Smit-Kleber dvije ciste i ubjedljive pobjede.
Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.
Mec prilagodjen Jokicu da se dobije ta jedna utakmica. Sudije do pred kraj drzale kriterijum regularne sezone, poslednja tri minuta PO kriterijum. Tada Jokic nestaje sa terena. Prvo ne moze preko Viginsa da poentira sa metra od kosa, grijesi pas, Tomson ga dobija u skoku, a Drejmond mu krade loptu kako bi realno trebalo stalno da se dogadja. Boston je demonstrirao koliko stvarno visoki igraci mogu da vode loptu.
Jokic pusten da radi sto mu volja, Luni samo 7min u igri. Nije imao 2 suta da su stvarno branjena. I onda u finisu ga 'spakovase'. Branio je samo jednom ulaz kad mu Kari poentirao, i dva puta trojku ali bas daleko bio. Centar koji ne kontestuje ni ulaze ni trojke je kancer defanzive. Ukrao kvalitetno tri lopte brzim rukama, ali isto imao 3 izgubljene vise nego sto statistika kaze (znaci 8 izgubljenih). Ne broje mu izgubljenu kad baci frljoku pa saigrac je jedva dohvati pa ne iskontrolise.
Ovi sto ce da me minusuju da ih obavijestim da je Sakil Onil nakon meca konstatovao da se radi o brojkama samo na oko velikim. Barkli dodao da nista nije uradio kad je bilo najpotrebnije.
Generalno, cio studio je bio u fazonh 'meh, zidao statistiku kad ga nizi za glavu nisu ni ljudski pazili'

Rade, ZG

pre 1 godinu

Da ode iz Denvera ako želi titulu. Ako želo produženi odmor svake godine onda mu je ovako najbolje. Denver ima neopisivo nesposobna ljude koji ga vode. Godinama nisu ne znaju dovesti igrača, ni šutera, ni asistenta ni skakača.Treba im oduzeti franšizu.

slobo.b

pre 1 godinu

Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)

Zahvaljujemo se na glasu.

Bas si ono dosadan I naporan,I ponavljas se kao papagaj,kako nisi primjetio da te ljudi jednostavno ignorisu.

crni

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)

Mnogi su se tako kleli, a onda videli sa kakvim trenerskim pacerima gube karijeru... Dankan je ostajao zbog Popoviča.

Samo polako

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”, a Portland, dok je bio na metli protiv GSW sa Durantom je u svakoj od 3 prve utakmice vodio po preko 20 razlike. Ali, Jokić je stranac i Amerikanci neće ništa kazati, jer oni su takvi, pokazuju odgoj prema drugačijima i dok god si u nekim okvirima oslobođen si kritike. Jokic predstavlja savršeno mjesto (kantu) iza kojeg se mogu skrivati razni blog boyevi, podcasteri i nazovi-analitičari u okolnostima kada bi se takav izbor ismijavao da je bio pao na Amerikanca, ili crnca a da nije Euro. Iz tog razloga, Jokic ne bi bio MVP kada bi igrao u punom sastavu.
Win-win za njih, loše-loše za objektivne ljubitelje košarke.
(ventura, 22. april 2022 13:35)

Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.

Dzoni-1970-

pre 1 godinu

Drejmond Grin napravio 19 faulova veceras.

Sudije svirale 3.

Ovakvo sudjenje kao GSW ima samo KK Partizai.
(nista o nicemu, 22. april 2022 08:55)

Sta ti znaci Partizai? Jel si malouman pa ne znas da pises ili je neki blazi poremecaj u pitanju?

Fishermann

pre 1 godinu

Ako bi doslo do serije GSW protiv Bostona ne bi mi bilo mrsko da ustajem i da gledam, granitna obrana Bostona protiv granitnog napada GSW-a kakav bi to spektakl bio

steva

pre 1 godinu

Sta ima tu da se pametuje i gde je bilo kakva Jokiceva krivica ...bekovi Warriorsa ubce preko 90 poena Curry , Thompson , Poole i Payton , uz odlican procenat suta . Malone jednostavno ne zna kako da brani sut za 3 poena , a mora se priznati da to protiv onakvih sutera nije ni lako . Jokic jeste napravio par gresaka i izgubio par lopti , posebno je bila vidljiva ona 35 sec pre kraja , ali to je vec gotova tekma i penal zavrsnica . Elem , imas + 2 3 ipo minuta pre kraja i za 2 min i 40 sec ne ubacis poen (a oni ti ubace 7) ? U zavrsnici svaka lopta mora ici na Nikolu , a ne da Barton i Gordon siluju . Morris je promasio par vaznih , a otvorenih trojki . Jeff Green ozbiljno tanak i nije trebao zavrsiti utakmicu , vec Rivers . Koliko je Denver pacerski tim pokazala su dva segmenta ...na kraju druge cetvrtine imaju poslednji napad i kao uvek zavrsava ga Barton , covek siluje i zabija se u ugao i zavrsava prerano napad (bilo je 25 sec do kraja) , Warriosrsi trce kontru , kos faul . Jel moguce da NBA tim nema uigranu akciju kad se zatvaraju cetvrtine i poluvreme ...zar uvek Barton mora da bude taj ? I , kod zivog rezultata posle promasenog suta 3 igraca Denvera bleje , lopta pada izmedju njih , a Wiggins je kupi . Moze se dodati i sut Bartona sa 8 ipo metara , u vaznim trenutcima . Sve u svemu , pacerska ekipa sa odlicnim Jokicem , to je sve . Polgedajte ostale playoff ekipe , svaka u timu ima bar dvojicu ozbiljnih igraca(neke i trojicu) , koga ima Denver , Jokic I ?

LD

pre 1 godinu

Zbog cega Wiseman ne bi igrao vise od 5 minuta?...Da igra Wiseman tek onda bi to bio horor za suplju odbranu Denvera ...Ovako ih GSW dobija sutem spolja...
($$$, 22. april 2022 08:54)

Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...

Avangar

pre 1 godinu

Samo jednu stvar treba da uradi, a to je da bezi glavom bez obzira iz Denvera. Pa njegov trener i GM ga ne postuju, kako da ocekujemo da ga sudije ili bilo ko drugi postuje?? Svake godine ista prica. Ako ne bude napustio Denver, i bude ista prica i naredne dve, tri godine, on ce bataliti kosarku videcete.

Trogled

pre 1 godinu

Pih kakav selektivan vid. Da ne bi njega bekovi čuvali, dok na nakon switcha skuplja sve statistike. Naravno da mora čuvati bekove na liniji za 3 na svakoj utakmici, bez toga se ne igra. Ne znam što fali igračima Denvera, Denver je 6. po učinku u napadu,15. u obrani, usprkos krmku.
Pa naravno da je krivac za 52 bio bi i za 152. Kao da Denver ne može postići otvoreni šut, ali je pokrivenom obranom iz preuzimanja. Osim toga su odlično čuvali Currya većinom, rupa je nastajala nakon što bi se uključilo krmka. On je i dosta pokretljiv ali jednostavno bježi od poniženja i pušta trice. Pa nismo slijepi.


3 ukradene lopte, 18 skokova, +/- +3 u -5 izgubljenom mecu... Da nije mozda trebao da cuva bekove Ratnika na liniji za 3p? Da nadoknadi ponizavanje Bartona, Morisa, Gordona i ekipe u odbrani? Mozda da nadoknadi (i pored svojih 18 skokova!!!!) 2 skoka svoje startne 4ke?

Ma mora da je njegova odbrana krivac za diferencijal od 52p izmedju bekova Ratnika i Denvera :) hmm...

vrg

pre 1 godinu

@ko

vidim da trolujes ili si samo hejter, al ajde ukratko:

- covek je mvp zato sto je tim, koji bi bez njega bio poslednji (ima zvanicinih proracuna za to) ili pri samom dnu, uveo u plej of! ocekivati jos da u plej-of seriji sam donese pobedu, protiv tima koji je na papiru bio jaci i pre nego sto su se klej i stef vratili u tim, je jednom recju suludo.

- da je jokic bio stavljen u dzep, barton ne bi ostao sam kao duh. jokic i jeste preuzeo odgovornost, izgradio akcije tako da su saigraci ostali sami na sutu. i grin ga nije cuvao sam, pogotovo pri kraju nije. ne da je bilo udvajanja, nego i utrajanja. pojeo je grina. jokic je protiv njega, usred plej ofa, buvkalno uvecao statistiku koja mu donosi B2B MVP.

- jokica bi svaki trener uzeo i dao denveru da bira trojicu njegovih. dobio je mvp priznanje po glasovima strucnjaka, ne anonimusa sa neta. ali ti bolje znas. ti koji posle 40 poena i 20 skokova kazes da se covek ne vidi.
kakogod, njemu je u denveru dobro, oseca i da je timu duzan jer su verovali u njega. to mu vredi vise od titule. meni je zao sto je tako, ali to je jokic. da je drugaciji, to ne bi bio on.

maSi

pre 1 godinu

Okružiš ga Grinovima koji noćas zajedno, jer dele i poziciju i munute, za 35 minuta naprave samo 2 skoka. Ej, 2 skoka! Džef Grin (35godina) 4,5 miliona godišnje – Drajmond iz Bruklina (28 godina) 2,5 miliona godišnje. Džamajkl Grin (31) 8,5m – Portis (27) 4,5miliona godišnje. Barton (31 godina) 15 miliona - Markus Smart iz Bostona (28) 14 miliona godišnje. Sećate li se da mu je Nurkić bio prva opcija, i da mu je u izjavama Marej bio prva zvezda tima. U regularnom delu sezone Denver dobija GSW 3 utakmice, gubi jednu. Igrao je Rid, ko je gledao video je da ne ferma ni 2% Karija, i Kari se pored njega nije mnogo razmahao. Dolazi PO Meloun ne prijavljuje Rida za PO. Neko je isto primetio koliko tripl-dablova Jokić nije ostvario zbog Bartona. Mali Forbs kida par utkamica, isto i Hajland, isto i Rid, međutim odmah kreće Bartonovo prevaspitavanje istih, tj svi su počeli da od Bartona dobijaju loptu ili u noge(patike) ili im je dodavao koske koje su umesto njima u ruke, išle u aut, i normalno da je Barton za to njih krivio. Jednostavno, ne postoji trener koji sve to ne bi video, ne postoji osoba koja je makar desetak utakmica u životu pogledala, a da to ne vidi. Meloun sve to dobro vidi, ali pošto je tvrdoglavi lik kome je Nurkić bio prva opcija, i kome je Marej bio prva zvezda, on nema šanse da odustane od svih ovih gluposti kojima „časti“ sve one koji navijaju i za Denver i za najboljeg košarkaša koja je Srbija ikada imala, a imali smo ih toliko koliko ih nijedan narod nije imao.

Jajaj

pre 1 godinu

Za Denver je uspeh sto su usli u doigravanje gledajuci povrede igraca. Narvno da ne izgleda lepo kada je metla. Jokic neka dobije MVP nagradu i dosta za ovu sezonu

bosko

pre 1 godinu

Bas mi je zao somborske slanine. Koliko god osvojio mvp naslova, u realnosti, kada su bitni mecevi, uvek ce biti rupa. Na njega ce ici protivnicki napadi sto je sramota za mvp.
Mozda da ode negde gde ce biti treci, eventualno drugi igrac ekipe, pa da pokusa da uzme titulu.

Pravi MVP je Zubac

pre 1 godinu

@ Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.


SusJed Srbi ne kažu bit nego biti.
Inače hvala ti sto stalno pratiš Jokica, gledaš sve njegove utakmice, prvi pišeš komentare ….
Pola Srba ga ne gleda a ti gledaš. Svaka čast susjed ;)
I da, Kad igra Zubac? Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.

tocka

pre 1 godinu

Mozda je mogao da šutira one otvorene trojke na kraju umesto da prosledjuje saigračima koji imaju lošije procente od njega.
Pored toga zaista neverovatna utakmica Jokića. Koliko puta je samo presekao napad što komentatori navode kao deflection, a čini mi se da mu uglavnom nisu pisali kao ukradenu loptu. Sjajan na oba kraja terena.
Denver je konačno igrao intenzivnu odbranu, ali protiv Karija i Tompsona slabo šta pomaze, to su manijaci koji ubacuju sa 30 metara dok imaju dve šake na licu. Ne vredi samo dobra odbrana, mora i dobar napad, a tu je već situacija tragična kod ostatka Nagetsa. I mogli su ovo i dobiti, samo da su malo manje srljali na kraju. Kada sam video onaj šut za tri Bartona, koji ni Djurent ne bi uopšte pokušao, znao sam da je to gotovo. Šteta, baš su se borili i bili blizu da obore deset puta jaču ekipu.

Krilni centar

pre 1 godinu

Treba da trazi trejd ako zeli neki timski uspeh u NBA.
Ako hoce samo novac onda nek cuti i trpi tu gde je. Denver nije samo najgori tim u ligi bez Jokica nego takodje i tim bez ikakve perspektive.
Vodjeni katastrofalno, tim formiran katastrofalno, mladima ne dozvoljavaju da se razviju, preplaceni grejaci klupe. Sa povratkom Portera i Mareja se nece nista promeniti. Porter misli da je zvezda a ne bi ga uzeo ni jedan tim ni za dzabe a Marej je zavrsio karijeru samo on to jos ne zna. O Bartonu i Grinu ne treba trositi reci. Oni ne mogu da igraju ni u jednom NBA timu osim u Denveru.

Bocko

pre 1 godinu

Denver je imao svoje šanse. Ali da bi se pobedio GSW, moraju se pogađati otvorene trojke. Gosti su ih pogodili daleko više. Klej je u drugom p. pogodio bar tri preko ruke i pored dobre odbrane. Takođe je, čini mi se Vigins pogodio trojku iz ćoška, na 111-111, na isteku napada. U sledećem napadu je izborio skok između tri igrača Denvera ( Jokić je izašao na šut ), koji nit' ' su gradili koš, nit' su skakali ! Jokić u MVP modu, najzad se u plej- ofu pojavio i Gordon. Jokiću treba jedan igrač sposoban da saspe 4-5 trojki. Serija je gotova, možda ovi iz Denvera opuste ruke , pa makar izbegnu metlu.

Aaaaa

pre 1 godinu

Pred pocetak serije, bilo je super sto je Gsw, odgovara Denveru dobili su ih 3 puta, roviti, u paru forme itd... A lepo sam vam tad rekao, keep the same energy, sto bi rekli Ameri, kad budu razbili Denvera... Jos jedna stvar... Posle godine, kad kari sam tako vukao Gs prosle sezone, uz jace i kliperse, Portland I lejkerse... I u plej in davao 40 i 30 nesto poena, pisali ste treba da ucini saigrace boljima, pa bi pobedili, jokic to radi kao... A sad? Sta je sad? Udri po tim igracima... Manje navijacke opredeljenosti bi vam dobro došlo

па да

pre 1 godinu

Свако мало се потеже питање Јокићевих саиграча, било да ови постојећи нису довољно добри, било да су му потребни неки квалитетнији.
Стварно мислите да би рецимо неки елитни шутер или ол стар играч на бековским позицијама трчкарао около и тражио позицију не би ли му Никола упутио асистенцију?
Уопште се ту не ради да је Денвер мала средина, провинција или како већ него једноставно, сви ти неки бољи играчи траже да имају лопту у својим рукама. Један исподпросечни Бартон, па се понаша као шеф, можете мислити како би се рецимо тек Бил или Лилард или неки трећи опходили према лопти.

xxx7

pre 1 godinu

Ja mislim da on u nekoj drugoj naravno jacoj ekipi ne bi mogo da bude na ovom nivou. Znam da ce sad gomila minusa,ali apsolutno mislim da od ove dominantne igre ne bi bilo nista. Ovde prakticno igra sam,pa je nekako i ova statistika logicna. U ekipi gde ima jos jedan,ili vise vrhunskih igraca,bio bi jedan bolji centar i to je to.

Armagedon

pre 1 godinu

Da on uhvati loptu ispod svog koša kada se lomi utakmica, a ne Endru Vigins. Da ne gubi lopte kada se odlučuje, već da završava napade, kao Stef Kari. Na kraju, da traži trejd iz ove gubitničke ekipe.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

I da vam samo jednu stvar priblizim... Primjetno je da davi loptu i usporava napade, pa samim tim cesto njegova 2p su 5 protivnikovih.
On svoje poene postize zidanjem i u finisu napada. Protivnik odradi napad za 15 sekundi, Jokic za 23.
To je nesto sto ja amater kosarkas-basketas-jutjuber znam vec dugo vremena, a nocas i Onil to potvrdi. Rece 'treba da postuje brze' ;)
Uz ono sto sam vam vec napisao, da ga nema da kontestuje ni ulaze, ni sut za tri...
Ne morate se sloziti sa mnom, ali pri PO kriterijumima kakvi vladaju na istoku, protiv Bostona Jokiceva kosarka vrijedi 15p 10s 4as i jedno 7 izgubljenih.
Protiv Majamina i Milvokija nekih 3-4p vise.
p.s. Kad je bio tajm aut kaze Meloun 'igrajmo nasu igru, njega nema ko da cuva' pokazujuci na Kazinsa.
To je neka istina. Kazinsa i Jokica realno nema ko da cuva u Voriorsima. A nocas ih cak nisu ni udvajali.

$$$

pre 1 godinu

Svi pricaju kako fale Marej i Porter ...I GSW igra bez Wiseman-a...Dakle bez projektovanog startnog centra...Jedinog igraca koji sebe moze da nazove centrom...Jokic igra protiv Looney-ja i Green-a...Za glavu visi od njih...A u napadu oba igraca ograniceni ko litar mleka...Posebno Looney...

brka iz bloka

pre 1 godinu

pre nego opet pomenete grina, setite se sekvence kad jokic ide na ulaz, grin vec ima 5 licnih i zadrzava ga sa obe ruke a komentatori (posebno redzi miler) kazu da je bio ocigledan faul i da se grin izvukao. da li bi neko pricao o ukradenim loptama???
setite se jokiceve kontre i onog suludog suta i kosa sa strane protiv file kad embidu nisu svirali ocit faul.
jokic se bori i protiv gsw, i protiv sudija i protiv debila u svom timu.
po svim parametrima odigrao je monstruoznu partiju, mislim da je jedini u svom timu imao pozitivni +/-, a gsw ga je u odbrani opterecivao non stop pnr igrom i napadom kroz reket i on je morao da brani jer negovi bekovi ne bi mogli da sacuvaju ni kljuc oko sopstvenog vrata.

a ovaj gsw tim nije promasivao i brutalni izgledaju na terenu. ako nastave ovako i ostanu zdravi ozbiljni su kandidati tako da, treba biti nalo objektivan.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Da u zabija kad najvise treba a to je u zadnje 2 minute a njega nigdje.Jos ih ukanalio sa izgubljenim loptama i odbranom..Krivac je za dvije kljucne situacije..Uzeo mu loptu Green i Curry ga prodje kao brzi voz, bucko je komedija u odbrani

Bero Rakun

pre 1 godinu

Sta treba da uradi Nikola Jokic???
Treba da se odmori nakon ove metle koja i se sprema. Ili da se postavi malo bezobrazno prema rukovodstvu kluba. Ako ne bude tako uradio, bice magarac i dalje....

kiza-iz ofsajda

pre 1 godinu

Nikola je odigrao sasvim dobro. Grin nije trebao igrati više od dve četvrtine koliko je faulova napravio. Previše početničkih grešaka i jednostavno odsustvo inteligencije kod par igrača Denvera. Čak se i Jokić okrenuo prema Bartonu kad je na zakucavanju bezveze zakačio Igudalu.

Bilo bi lepo da pobede barem jednu radi časti.

Sa ovim utakmicom Jokić ima 29p, 13s, 5a prosek. Pa jebiga....

LD

pre 1 godinu

Kako da ne bi, vidjeli smo kako je napunio faulovima i izdominirao Aytona 0-4. Greenu je Nurkić zabijao po 30-35 koševa sa 80% šuta, Draymond nema veze sa obranom na postu, ali uvijek je netko veći dasa od MVP. Green i Wiseman mogu igrati skupa kao Green i McGee, pick i lob, pregazili bi Jokića


Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...
(LD, 22. april 2022 09:12)
(Kobi, 22. april 2022 10:59)


Ma čuveni tandem Green i McGee, niko nije mogao da ih sačuva, ne znam samo što pustiše McGee tako brzo. Stavi na ovu ekipu Denvera Aytona ili Nurkića umesto Jokića i ne bi ušli u play in. Ayton iz igre jedan na jedan ima prosek možda 5 pts, jednostavno čovek ne kreira, igra sa CP3 i to koristi, bez CP3 bar 30% slabiji. Jedini segment gde je bolji od Jokića je odbrana, ostalo daleko ispod Jokića, ali zamisli da je Jokić još na sve ovo i jedan od najboljih defanzivaca lige, pa čekaj bre, stani... :)))

Under KV

pre 1 godinu

Za cije babe zdravlje pravdate ovog coveka? Je l mozda voli da igra za reprezentaciju?

Isto mozete pisati o Tatumu, Kariju, Embidu... Isti status imaju kod mene!

Zna se ko je nas najbolji reprezentativac i ko politicki nije okaljan!!! Samo BB!!!!

Dosadnjaković

pre 1 godinu

Sprema se metla, osim ako se GSW ne opusti previše u sledećoj pa Den uzme tu jednu pobedu. Nidža radi šta može, ali uz štetočinu Bartona, ograničenog Malouna i bez Marija ovo je bio maksimalno. U stvari, 6to mesto na zapadu je čudo nad čudima, i kapa dole Nidži za odigranu sezonu. Bartona se treba rešiti kako god znaju, a sad kada je Vogel slobodan možda bi njega trebali dovesti umesto Melouna. MPJ i Džamal Mari moraju odigrati sledece sezone 60+ mečeva inače biće još jedna uništena godina. I da, ako menadžment ne pokaže razum i spremnost na akciju, ne potpisati supermax nego ići negde drugde.

Bor'ša

pre 1 godinu

ovde cela ekipa igra da bi Jokić dao koš iz reketa
(peca, 22. april 2022 09:25)
Pa iz razloga jer je ostalima samopouzdanje na nuli,o procentima suta je suvisno pricati.

penny hardaway

pre 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu kako Jokic treba da ode iz Denvera. A gde da ode?
Ko ce da trpi centra rupu u odbrani koji u playoffu dobija metlu svake godine?
Koji je bolji tim u NBA ikada izrazio zainteresovanost za Jokica?
Nijedan.
Davisa su recimo svi hteli, Casinsa par losijih timova dok je bio u prajmu i igrao i imao statistiku isto kao Jokic.
Vide i znaju u NBA treneri strucni stab ko je koliko dobar, i ko je precenjen igrac.
GSW nisu hteli da cuju za trejd P.George-Thompson, iako je P.George tada bio u prajmu i vazio za jedno od najboljih krila u ligi, jer su ljudi znali da je on daleko precenjen igrac koji nestaje u playoffu pod pritiskom.
Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Za ove pojmase sto mi lijepe minuse a nisu ni gledali mec...
S obzirom kalav je kriterijum sudjenja bio u njegovu korist, kako su ga cuvali, koliko je igrao, a koliko se stedio u odbrani, trebao je 45 da stavi. I to bi bila pobjeda.
Dali su 50p iz polaganja da niko nije krsteno probao da izblokira.
Kari je preko njega odradio odlucujuce polaganje.
To sto on davi i gnjavi i svi gledaju da mu bace, cini da niko drugi ne moze da udje u sut.
Poyy svima.

baron

pre 1 godinu

Trebalo bi malo da igra odbranu, da udari koju blokadu, podeli vise od 5as obzirom da mu je lopta svaku utakmicu 40min u rukama i naravno da ne gubi lopte u kljucnim minutima utakmice.
Sve u svemu nista posebno od MVP u playoffu. Koristi visinu i snagu celu seriju protiv niske postave Warriorsa i jedva ima 28p po utakmici. Pre ga uporedjuju sa Shekom i ljudi prozivaju Sheka kako kako je igrao na snagu i visinu, ali Shek bi imao 40p po utakmici protiv Warriorsa i ne bi mu se Curry onako smesno setao po reketu.
Jokic je poprilicno limitiran igrac i on sa onakvom igrom u evropskoj kosarci ne bi pravio nikakvu razliku, treba da slavi Denver i Melouna. O ponasanju da ne govorim, klasicna gerga.

pray4serbia@gmail.com

pre 1 godinu

Ne moze covek sam i kad amerima kazes da Denver mora da preduzme nesto jer gubi prajm ovakve igracine oni se ljute jer ocekuju od povredjenih MPJ j Mareja da se vrate kao da nista nije bilo. Pa njih dvoje nisu bili nista posebno ni dok nisu bili povredjeni. Ja na Jokicevom mestu bi postao i malo bezobrazan i ucenio upravu ili da mi dovedu kasvetne igrace ili odo. I posle kazu LJ uvek ima pored sebe all star igraca i on gradi ekipu, pa normalno nije lud da bude najbolji igrac lige a da ne osvoji ni jedan prsten. Jokicu pod hitno dovesti dva all round igraca po mogucstvu Bogdanovica i Lilarda kojem se portland rasturio a on vec govorio da bi voleo da igra u tandemu sa Jokicem. Bouns, Lilard, Bogdanovic, Gordon, Jokic bi vec bila mnogo ozbiljnija nego bouns, marej, mpj, gordon, jokic. BOUNS ce biti paklen igrac i za to ne treba biti neki strucnjak jednostavno ove sezone se i nije moglo ocekivati vise od njega jer mu je prva sezona i nije konstantan ali umeo je da se zapali i da ce biti 2 igrac ove ekipe

Kole

pre 1 godinu

Koja je razlika u odbrani Boston-Brukly sa ovom koju igra Denver-GSW…Ovo što igraju Denver i GSW skoro i da je nema.Jer je toliko jak Kari i ostatak ekipe da nemaju potrebe da igraju neku odbranu na Jokića….Rezultat to i pokazuje a to je da su lagano došli do 3-0.

mr

pre 1 godinu

Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Statistika serije.

Nikola - 29.3pts, 13rbs, 5ast, 52% sut.
Green - 8pts, 4.7rbs, 8.3ast, 43% sut.

Sta bi tek bilo da ga Green nije pojeo.
(Goran, 22. april 2022 14:49)

Не збуњуј човека, напиши му шта ти значи ово pts и остало, јер нема појма тај шта ово значи. Да зна, барем би смилио нешто паметније да напише, а реално и са мало мозга требао би да ћути.

Miho

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.
(goc, 22. april 2022 08:14)
Molim te ne lupaj gluposti koji MVP ako neko poštuje Jokica to su ova trojka Chuck,Shaq,Ernie naravno voditelje je ok on je neutral.vraćanjem Thomstona u ekipu tu je Ludi Green, Stephen Curry odlični Bjelica Golden State uzima zapad Easy job.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

crni@
Da, sta ti nije jasno?
imao sam razumevanja jer je prosle sezone imao zaista nenormalno ogromno minutazu, plus porodicni razlozi, jer bolje da i ne igra ako ne moze da pruzi maskimum vec na pr. 30% mogucnosti.
Sada te situacije nema i zaista mislim da ako zeli i ima volju moze lagano da prihvati poziv Karija Pešića!

Grdoje

pre 1 godinu

Ovo što radi Nikola, ne mogu zajedno USA, GER i GBR administracija! Ceo komšiluk u regionu gleda Denver i gricka nokte! Sad su se izvukli iz rupa a Nidžo će ponovo da ih vrati u iste već sa sledećom utakmicom.
Vala, kad ih je Novak naterao da mu se dive i navijaju za njega, ima i Nikola da ih osemeni :)!

mnemonic

pre 1 godinu

jadna je liga u kojoj je jedna mrcina kao Jokić MVP. NBA je raspad, pustili su evropljane da unište nešto što je bilo 10 nivoa iznad bilo kog košarkaškog takmičenja. Jokić, Dončić, Bogdanović... smejurija za NBA u kome su igrali Karter, Ajverson, Džordan, Pipen, Miler i ostali. jedini sport koji je u 21. veku po kvalitetu gori u odnosu na 20. vek.

Mikii

pre 1 godinu

Da nije sve bilo tako ružičasto za Jokića, svedoči sekvenca pri rezultatu 111:116. Meč je ušao u prelomnu fazu, a Jokić je dozvolio da mu Drejmond Grin izbije loptu i napravi ključnu ukradenu iako je u tom trenutku već imao pet ličnih grešaka. Nakon toga je Nagetsima preostalo samo da naprave brz faul, ali im to nije mnogo dobrog donelo.

Cisto da se vec jednom zavrsi ta prica o Jokicu. Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja. Posebno me raduje ova metla koju dozivljavaju jer sada Somborac nece moci da se vadi na umor. Pa da vidimo sta ce nam od izgovora pripremiti ovaj put.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Nikola Jokic treba da prestane da se bavi svojom statistikom i uzima sve lopte i da pocne da igra za tim.
Takodje, treba da prestane da gubi lopte u odlucujucim trenucima utakmice, da promasuje zicere u odlucujucim momentima i tako bude direktni krivac za poraze Denvera.
I iznad svega, treba da pocne da igra u odbrani, jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.
(lll, 22. april 2022 08:08)
Sazeto i apsolutno tacno. Kada god GSW stao sut isli na kos da nabiju samopouzdanje, a tamo nema nikoga da ih saceka.
Decku Forbsu jednu akciju nisu napravili. A mogao je sipati danas.
I isplativije je tri puta zaredom pustiti Bartona da sutne i eventualno nabilduje samopouzdanje a ne da svake 5min ima sut.
Druga opcija da zabije 50 i brani reket ali on to nece uraditi ni protiv GSW, a kamo li protiv ekipa sa centarskom linijom.
Bartona kog prozivaju, pa on je promasio samo jedan otvoren sut. Pa Stef je promasio dva slobodna, a Pul tri, a najbolji su izvodjaci u ligi.
I te prednosti sto su pravili, stizanja, to nije bilo jer je Jokic poludio i ubacio poene. U seriji kad su preokrenuli sa -10 Jokic je ucestvovao sa 2p.
Sudjenje kao u regularnoj sezoni, domacinsko, i poraz. Gasi internet i motaj kablove.

Goks

pre 1 godinu

Da podsetim da Džordan prvih šest sezona u Bulsima nije osvojio prsten, nije imao s kim. Počeo je da osvaja kad su mu doveli poštene igrače. Sa ovim timom Jokić da dubi na glavi ne može ništa, niko ne bi mogao. Što reče jedan bivši nba igrač, bez Jokića ovo je, pazi sad, najgori tim u istoriji nba. Pati se s njima za sve pare. Imam neki info, moglo bi se reći iz prve ruke, da bi bio spreman da ode u Lejkerse i da oni oko njega probaju da naprave novu dinastiju. Uslov je da se reše postojeće gerijatrije sa Lebronom na čelu. Mislim da bi to bilo super i za njega,još više za njih.

sale

pre 1 godinu

Ma bez nekih dubljih analiza,Denver je limitirana ekipa iz sto i jednog razloga i to vec godinama dokazuju, a samo jedan od tih razloga je sto im je Jokic najbolji i najznacajniji igrac

baron

pre 1 godinu

Curry ima 34god i vraca se posle povrede, Thompson 32god i dve godine pauze i ne igranja kosarke.
Jokic u najboljim godinama. Zasticen kao beli medved ispod kosa, a Warriorsi nemaju centra i Jokic ne moze da im ubaci makar 40-50p u kosarci gde napad traje 10s i gde svaka lopta ide na njega.
Krivi saigraci , sudije, svi osim coveka koji izgubi kljucnu loptu na utakmici i Curry ga protrci kao veterana. Probao je Curry isto ovako Lebrona da prodje pa je lopta posle rampe zavrsila u autu.
Probao je i protiv Davisa i zavrsio isto, ali protiv smotanog centra koji mlatara rukama u odbrani kao da je vaterpolo to izgleda nebranjivo. Naravno, krivi bekovi Denvera na pruzimanju.

Jeste da su par dobrih igraca Denvera povredjeni, ali "najbolji centar" na svetu u najboljim godinama ne sme ovako olako da gubi od tima koji se raspao pre 2-3 sezone i koji poslednjim atomima snage pokusava po poslednji put da uradi nesto vise u playoffu.
Ja sam neko ko navija za Golden State od 1995god i kazem kako ovaj sada tim nema sanse protiv Memfisa u sledecem krugu. Jednostavno, to nije vise onaj Golden State, i ne moze se bez dobrog centra daleko.
Bogut je bio kljucni igrac u odbrani i covek koji je zatvarao reket i bio odlican rim protector, bez takvog igraca ofanziva Golden State nece proci protiv boljih timova, i ukoliko nekim cudom prodju Memfis, Phoenix je nemoguca misija.
Medjutim, GSW su sada automatski za nase fanove postali najbolji tim u NBA, jer su izbacili dvokolicu.

goran

pre 1 godinu

na 3:20 do kraja 111-109 za denver, u sledeca tri mimuta, promašaj i izg lopta jokića, gordon faul u napadu, moris i barton 3-4 promašaja i to je to. plus ona trojka viginsa i njegov skok u napadu izmedju bartona i morisa. bekove probiju ti skupiš oni izbace pas i niko od njih ne promašuje trojku. pejton sa klupe 4/4, u 1/2 gsw imali 68 posto šut iz igre. 85-80 za denver, 2-3 napada denver tad ne realizuje. poslednji minut 1/2 moris polukontra sam na trojci na -4, promašuje, kari mu sa druge strane trpa trojku za +7, barton umesto ako vec drzi loptu ceo napad na kraju poluvremena da je drzi do dve sek do kraja sutira na 8 selundi promašaj, kontra karija za 2+1 i umesto da dodjes na minus 1, poluvreme -10. kraj 3/4 plus 4 za denver, mogu da drze do kraja loptu, kazins iskače na 8 sekzndi pre kraja da napravi blok, pravi faul i pul daje dva bacanja. jokić savršen meč, osim 5 izg, od kojih tri lagano prodate, u prvom dve u aut, u 3/4 glup pokušaj dodavanja lobom gordonu. jednostavno svaki poen je bitan tokom meča, ne smeš praviti tehničke (gordon), ne smeš praviti tri puta 2+1 (rivers), ne smeš da uvodiš kampaca (-10 za 4 min). ne smeš da igraš odlučujući meč u po sa 11 igrača, svi ostalintimovi sa 8 u rotaciji, samo meloun pametan. jokić manji prosek minuta u po nego u regularnoj sezoni? pa zasta ih sad štediš, neka igraju po 4 minuta, ionako ih čeka šest meseci odmora.

Bor'ša

pre 1 godinu

Da uđe na pocetku meca neka trojka, od Morisa, Bartona, Gordona razvukla bi se odbrana normalno i lakse bi se igralo... Ovako, pakuj kofere.

Vrg

pre 1 godinu

"Da nije sve bilo tako ružičasto za Jokića, svedoči sekvenca pri rezultatu 111:116. Meč je ušao u prelomnu fazu, a Jokić je dozvolio da mu Drejmond Grin izbije loptu i napravi ključnu ukradenu iako je u tom trenutku već imao pet ličnih grešaka."

Smesno je sto se potencira na Grinovoj ukradenoj lopti. Navodno najbolji defanzivac lige je popio 40 poena od Jokica, a momenat kada je ukrao loptu je bio takav da je Denver vec morao da ide na sve ili nista. Nije bilo vremena da se polako gradi napad, mec je prakticno vec bio izgubljen tako sto je Barton (naravno) promasio otvorenu trojku, a akciju pre toga Moris nije imao hrabrosti da sutne otvorenu trojku. Smesno je sto su njih dvojica starteri uz Dzefa Grina koji prakticno statira. Mislim da je imao 5 poena.
Jokic je napravio cudo sto je sa ovim timom usao u plej-of i to mnogo vece cudo nego sto je bilo koja osvojena titula. Apsolutni MVP.
Voleo bih da ode iy tog Denvera, jer se Denver zakopao sa Marejem (koji nikada nije bio konstantan) i pogotovo MPJ-om (koji je retko igrao i prosecnu partiju). Nema vise para za ozbiljne igrace.
Jokic ako ostaje u Denveru nema potrebe da se nervira oko bilo cega. To nije tim koji moze da ide na titulu, tako da ili tu laganije, ili selidba.
Ako nista, bar su sudije bile postene juce (posto su GS prethodno vec donele 2:0). GS je svakako 3x jaci tim. Denver ni u snovima ove sezone nije mogao nista.

Иван-Ниш

pre 1 godinu

Не може Никола ништа да уради, јер осим Гордона нема ту озбиљног играча за плеј-оф. Са Марејем и Портером би могли да прођу Голден Стејт, али опет би били дефанзивно и даље слаби за титулу. Онај тим у баблу да је сачуван (са Грантом) би већ био озбиљан конкурент за врх. Иако је била утакмица неизвесна, мислим да осим пожртвованости Денвер нема шта много да понуди. Колико је само отворених шутева Голден Стејта било... оно уопште није одбрана за плеј-оф.

Milosav

pre 1 godinu

Neka samo igra kao i do sada. Na Denverovom managementu je da mu nadje suigrace koji mogu da pariraju.
Ovako je samo gubljenje vremena mada Nikola ima dobar kontrakt i
radi svoj posao kako treba, ali ja ne vidim titulu u skorijem vremenu.
Ako se secate Toronto (moj tim posto tu zivim) je doveo Leonarda i 2019. osvojio NBA titulu. Tako treba da se radi.
Toronto je ove godine sa veoma mladim timom i samo dvojicom boljih i starijih igraca koji su tu bili 2019. (obojica tada mladi) poceo play off sa 5. mesta koje niko ozbiljan nije ocekivao.
Na zalost kvalitet dodje do izrazaja u play offu. Philadephia vodi sa 3:0 znaci gotovo je.
Poenta je da Denveru kao i Torontu treba bar jos jedan igrac prve klase da povuce ceo tim i da probudi sve najbolje u saigracima.
Uglavnom NBA play off je odlican i vredi ga gledati.
Pozdrav iz Toronta.

beogradjanin

pre 1 godinu

Jokic nije podredjen timu. On igra za sebe. On je sve. I plej i centar i krilo. Tipicno americko razmisljanje kosarke. Ako te krene sutiraj. A odbrane nigde

Dikan

pre 1 godinu

Druga opcija da zabije 50 i brani reket
(Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)
Pa ni Dzordan nije davao 50 poena u plej ofu. Gordon je doveden da igra odbranu a likovi koji su trebali da sipaju spolja i idu na ulaz su dva najskuplja igraca tima, sede na klupi u civilki i masu peskirima. Da nema Jokica Denver bi bio zakucan na poslednje mesto Zapada. A Dalas bez Doncica odvali Jutu dva puta.
(Dikembe, 22. april 2022 09:42)

Davao bi 50 u proseku uz ovakva pravila. Jokić nema ni harizmu da podigne svoje saigrače

Fraley

pre 1 godinu

Za igraca koji ce verovato osvojiti b2b MVP titulu pricas da je smotan i da mlati rukama? Potpuno odsustvo kritickog razmisljanja i provere cinjenica
(bozza, 22. april 2022 12:03)

Nikad do sada MVP trofej nije osvojio igrač koji je ispao u prvoj rundi plej ofa. Nema ništa od toga.

Embid to uzima, možda Janis.

Zeleni Zub, krajnje bistrog uma

pre 1 godinu

Da se dobro spremi za sledecu sezonu i ostavi srce na terenu jer nije olimpijada ovo leto pa nema obavezu oko reprezentacije...

Neo@

pre 1 godinu

Ironija života... Postaneš najbolji košarkaš sveta, ali budeš u timu koji ovakav nikad neće biti prvak NBA lige. Ma čuj prvak, daleko je i od finala da zaigra!
Idealno da se Jokara napuni frustracija zbog svega toga. Samim tim će i kvalitet njegove igre ubrzo padati.

bask

pre 1 godinu

Ko god nešto napiše protiv Jokića odmah ga napadaju. Jel posao centra da igra od 1 do 5 ili da gradi skok i igra defanzivu, bekovi prolaze pored njega kao pored mrtvog groblja, u piku ne zna se ko se više gubi bek ili Jokić. Neznalice su svi koji igraju sa njim. Na drugoj strani Dončić ne igra Dalas pobedjuje, Kleber od neznalice postaje strašan šuter, Dinvidi se raspadao sad je igračina, itd.
Gordon u Orlandu sa Vučevićem doveo ekipu u po, poslednju sezonu vrhunski odigrao, profilisao se i kao asistent, u Denveru ne može da se poveže.
Mnogo Jokić opterećuje ekipu, kao Dzejms, igrači koji hoće sve pozicije da igraju, ali zato odbranu neće...

b2b mvp for sure

pre 1 godinu

Nikad do sada MVP trofej nije osvojio igrač koji je ispao u prvoj rundi plej ofa. Nema ništa od toga.

Embid to uzima, možda Janis.



Vidi se da poznaješ materiju. ;) MVP je priznanje samo za regularni deo sezone, plej of nema nikakve veze sa tim. Ali tebi je važno da pljujes po Jokicu šta te briga da li je istina ili nije to šta pišeš
“ The National Basketball Association Most Valuable Player Award (MVP) is an annual National Basketball Association (NBA) award given since the 1955–56 season to the best performing player of the regular season.”

Siniša J

pre 1 godinu

Nekako se uvek ponavlja da u završnicama svetskog prvenstva ili NBA tim Nikole Jokića ne može do finala!? Nedostatak iskustva ili?? U košarci pobeđuje tim sve sa pravim trenerom i dužom klupom, ovo nije individualna igra a mora i odbrana da se odigra. Za mene je MVP svako ko osvoji medalju sa srpskim grbom na grudima.

BODIBOND

pre 1 godinu

Cisto da se vec jednom zavrsi ta prica o Jokicu. Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja. Posebno me raduje ova metla koju dozivljavaju jer sada Somborac nece moci da se vadi na umor. Pa da vidimo sta ce nam od izgovora pripremiti ovaj put.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Sad ce reci da mu je njegova ergela bila u mislima. Ma bato, Jokic se ne vidi protiv jacih ekipa, a ovamo forsiraju da on bude MVP sezone.

Admiral

pre 1 godinu

@ Sve je to stvar premora. Covek je toliko potrosen ove sezone da je Dobro da uopste drzim loptu u rukama..
(123, 22. april 2022 09:49)

Pa naravno kad juri Mvp nebitnog dela sezone po svaku cenu. Svi ozbiljni timovi stede koliko mogu svoje najbolje igrace tokom sezone, daju im slobodno dosta meceva, skracuju minutazu, da bi bili max spremni za plej of, a Jokic po svaku cenu igra svaki mec preko 40 min cak i one rezultatski nebitne samo da bi nabijao statistiku!

Pera

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”
@ventura
Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.
@Samo polako
Bojim se da je ipak tacno, MVP za ovu jos nije proglasen, sigurno je i prosle bio objavljen posle prve runde
@Pera
IPAK NIJE TACNO!
MVP je proglasen 8. Juna 2021, prva utakmica sa Feniksom je bila dan ranije, dakle Nikola je 0-6!
Od nedelje nadam se 1-6 🙏 😊

Kabasti

pre 1 godinu

Da promeni ekipu. Radicnki iz Nisa je bio i ostao radnicki iz Nisa. Ljudi igraju play off a u hali kao na sahrani.. Ni sa ovom dvojicom koji ne igraju nista to bolje nebi bilo jer nisu igraci tog kalibra. Samo bi malo duze trajala serija to je sve...

Pele 2.0

pre 1 godinu

Žalosno! GSW igra prljavo. Tuku ga, vuku, simuliraju, a sudije mnogo toga tolerišu.

Isti slučaj je i sa Sansima.

Ne znam zašto to rade kad su fantastične i dominantne ekipe.

$$$

pre 1 godinu

@LD

Zbog cega Wiseman ne bi igrao vise od 5 minuta?...Da igra Wiseman tek onda bi to bio horor za suplju odbranu Denvera ...Ovako ih GSW dobija sutem spolja...

Black Sabath

pre 1 godinu

Treba da dobije nagradu Playoff metla... Jedini igrač u istoriji koji je u sezoni kada je bio MVP odmah u playoffu popušio metlu... Ove sezone opet isto..Nikola Jokić Playoff metla dvije sezone zaredom...

Moma

pre 1 godinu

Jokić ne igra sám nego ceo tim igra za Jokića i od toga nema ništa sem što Nikola pokupi sve bonuse iz ugovora i novčanik mu je još deblji. Dok je Mari bio tu on je još i balansirao malo on malo Jokić ali ovo sto sada Denver igra nema veze sa vezom. Dovoljno za PO i dovoljno da Nikola bude b2b MVP što im je možda i bio cilj ko će ga znati. Da bi ta igra zaživela njima treba Duncan Robinson i Croford

BODIBOND

pre 1 godinu

Celu sezoni igras svaku utakmicu i nabijas statistiku, a onda corak u plej ofu.
U plej ofu igras dozadnjih pet minuta, a onda nestanes.
(zoki, 22. april 2022 12:20)

Bas tako.

kuguar

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)
Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj

vince carter

pre 1 godinu

@laki: "sreca pa Vince ne glasa za mvp nagradu" Rodjace,ja bi dao glas Jokicu za mvp nagradu i mislim da je on mvp ali regularne sezone,a to sto ste vi promenili kriterijum u odnosu na Westbruka,Hardena kada su je oni osvajali i kad vam je ta nagrada bila nebitna a sad je to titula za "najboljeg" je druga stvar,ja ne mrzim Jokica,ne volim njegove fanove i ove laike i to je to! @Dikembe Jordan jeste davao 45 u proseku sa krs timom,sampionima Bostonu,sa 23 godine...63p,6ass,3uk uz 53% suta i poraz posle produzetaka,a bullsi su bili mnogo gori od Denvera te 86te. @Goks ti si bas veliki laik. Prvo Dzordanu nisu pravili nikakav vestacki tim,vec su sa drafta igraci postepeno napredovali. Drugo Denver ima 2 pobede bez Jokica ove sezone,drzali se do samog kraja protiv Milvokija,razbili su Hjuston bez Jokica koji je najgori tim lige po skoru,a ti kazes da je Denver najgori svih vremena..a oni ti vec demonstrirali da nisu najgori ni sada :))

Kobi

pre 1 godinu

Kako da ne bi, vidjeli smo kako je napunio faulovima i izdominirao Aytona 0-4. Greenu je Nurkić zabijao po 30-35 koševa sa 80% šuta, Draymond nema veze sa obranom na postu, ali uvijek je netko veći dasa od MVP. Green i Wiseman mogu igrati skupa kao Green i McGee, pick i lob, pregazili bi Jokića


Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...
(LD, 22. april 2022 09:12)

LD

pre 1 godinu

@LD

Curry, Klay, Wiggins, Green, Wiseman...

Ako ti mislis da je bolje Curry, Klay, Wiggins, Green, Lonney onda OK...
($$$, 22. april 2022 09:40)

Pa ako ćemo na NBA play off da gledamo kao na neku video igricu onda sam saglasan sa tobom, ali ni tu nisam baš 100% jer si iz obe petorke izostavio drugog najboljeg igrača GSW ove sezone, a to je Jordan Pool.

Verujem da će Wiseman u budućnosti biti ozbiljan igrač, ali u ovom play off-u bi bio samo defanzivna rotacija u odbrani, što je značajno kad imaš više igrača koji mogu da se menjaju u odbrani na dominantnom igraču i tako drže intenzitet u odbrani na najboljem igraču protivničke ekipe. Ali u ovom trenutku ne mogu da zamislim da bi akcije u napadu u ovom play off-u išle na Wiseman-a, pored svih ovih ubica. U budućnosti verovatno, sad samo da bije Jokića.

zoki

pre 1 godinu

Celu sezoni igras svaku utakmicu i nabijas statistiku, a onda corak u plej ofu.
U plej ofu igras dozadnjih pet minuta, a onda nestanes.

Menadžer

pre 1 godinu

Elementarno narazumijevanje assetsa. Golden state igra bez 2. picka na draftu, bez obzira kako se on zvao ili koliko je dobar, potpuno je isto kao kada bi im falio igrač sa maksimalnim ugovorom , a i dalje deru Jokana. S druge strane Denver je u MPJ dobio samo 14. pick i u smislu team buildinga, on toliko i vrijedi. Svjetlosnim godinama je GSW ispred, ako gledamo realno i sad ne idemo u perverziju toga da je Curry 7. pick,Jokic 45. i sl.


Hahahaha, pa Wiseman da je zdrav ne bi igrao više od 5min po utakmici, a možda ni toliko... Dobro si rekao kad je biran na draftu da je projektovan da bude startni centar, ali taj projekat još nije realizovan i pitanje je dali će i biti. A ovu dvojicu koju pominješ da su ograničeni u napadu, pa šta će im oni kao prva opcija u napadu kad imaju tri spoljna koji u proseku daju 80pts po utakmici u ovoj seriji, uz to da Green u napadu dosta dobro učestvuje u razigravanju. U svakom slučaju mnogo, mnogo bolja ekipa od Denvera, čak i da je Denver kompletan, a ovako glupo je i raspravljati

Pera

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”
@ventura
Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.
@Samo polako
Bojim se da je ipak tacno, MVP za ovu jos nije proglasen, sigurno je i prosle bio objavljen posle prve runde

goc

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.
(goc, 22. april 2022 08:14)
Molim te ne lupaj gluposti koji MVP ako neko poštuje Jokica to su ova trojka Chuck,Shaq,Ernie naravno voditelje je ok on je neutral.vraćanjem Thomstona u ekipu tu je Ludi Green, Stephen Curry odlični Bjelica Golden State uzima zapad Easy job.
(Miho, 22. april 2022 09:02)

Joj Miho brate ti ne razumes ni oba jezika ha,ha,ha

BODIBOND

pre 1 godinu

Treba da ne produži ugovor ovog leta kao što je bilo priče, pa da vidi koje su mu opcije na kraju sledeće sezone.
(Sibirac, 22. april 2022 13:45)

S obzirom da ima jakog menadzera ne bi me cudilo da ga trejduje u jaci klub, iako ne bi imao mesta ni u Zadru.

2CRAZY

pre 1 godinu

(Pera Ždera, 22. april 2022 08:04)

Sve si to primetio, a nisi primetio koliko je Jokic preumoran, moze Meloun i da ga ubaci ranije, ali nece dobiti nista od njega, zato je i imao promasena bacanja i izgubljene lopte, jer je covek preumoran i treba mu svaki sekund dok odmara.
Idemo dalje, pricas kako Barton ne daje loptu Jokicu u kljucnim momentima? pa eno baci pogled na zadnji napad kad je Barton sutnuo daleku trojku, Barton je dodao loptu Jokicu, ali Jokic nije zeleo nista da resava, vratio mu je nazad, cak je tad Barton i rasirio ruke u fazonu, sta ja moram da resavam?
Dakle Jokic kad nece da sutira on dodaje loptu i sakrije se da mu ne bi nazad vratili loptu i to je to.

ventura

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”, a Portland, dok je bio na metli protiv GSW sa Durantom je u svakoj od 3 prve utakmice vodio po preko 20 razlike. Ali, Jokić je stranac i Amerikanci neće ništa kazati, jer oni su takvi, pokazuju odgoj prema drugačijima i dok god si u nekim okvirima oslobođen si kritike. Jokic predstavlja savršeno mjesto (kantu) iza kojeg se mogu skrivati razni blog boyevi, podcasteri i nazovi-analitičari u okolnostima kada bi se takav izbor ismijavao da je bio pao na Amerikanca, ili crnca a da nije Euro. Iz tog razloga, Jokic ne bi bio MVP kada bi igrao u punom sastavu.
Win-win za njih, loše-loše za objektivne ljubitelje košarke.

ko

pre 1 godinu

@Vrg
Najbolji defanzivac lige nije ni cuvao tog Jokica, a takozvani MVP nije sposoban da jedan mec dobije u plej ofu, nego vec drugu utakmicu on sam gubi, promasujuci zicere i gubeci loptu u presudnim momentima meca.
Zasto Jokic, taj vodja ekipe, nije preuzeo odgovornost kada se mec lomio, nego je to morao da uradi Barton? Zato sto ga je najbolji defanzivac lige stavio u dzep u 4 cetvrtini, posprdao se s njim i ponizio ga, kao sto to radi u citavoj seriji.
Jokic ne moze nigde iz Denvera, zato sto ga niko nece.
On je igrac za male timove, igrac koji nikada nece osvojiti nista.
Osim ako predje u neki jaci tim, ali kao rezerva najboljim kosarkasima lige, poput Janisa ili Embida. Da greje klupu Embidu.
Ovako, kome treba statisticar koji ne ume da igra odbranu i koji se ne vidi kada protivnik igra jacu odbranu?

Realno

pre 1 godinu

Treba da nauci da centar ne moze biti organizator igre i da ima previse loptu u rukama. Primarni zadatak centra je da cuva reket, a on to ne radi poput najboljih petica u ligi.

lll

pre 1 godinu

Nikola Jokic treba da prestane da se bavi svojom statistikom i uzima sve lopte i da pocne da igra za tim.
Takodje, treba da prestane da gubi lopte u odlucujucim trenucima utakmice, da promasuje zicere u odlucujucim momentima i tako bude direktni krivac za poraze Denvera.
I iznad svega, treba da pocne da igra u odbrani, jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Brunson-Dinvidi-Bulok-Fini Smit-Kleber dvije ciste i ubjedljive pobjede.
Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.
Mec prilagodjen Jokicu da se dobije ta jedna utakmica. Sudije do pred kraj drzale kriterijum regularne sezone, poslednja tri minuta PO kriterijum. Tada Jokic nestaje sa terena. Prvo ne moze preko Viginsa da poentira sa metra od kosa, grijesi pas, Tomson ga dobija u skoku, a Drejmond mu krade loptu kako bi realno trebalo stalno da se dogadja. Boston je demonstrirao koliko stvarno visoki igraci mogu da vode loptu.
Jokic pusten da radi sto mu volja, Luni samo 7min u igri. Nije imao 2 suta da su stvarno branjena. I onda u finisu ga 'spakovase'. Branio je samo jednom ulaz kad mu Kari poentirao, i dva puta trojku ali bas daleko bio. Centar koji ne kontestuje ni ulaze ni trojke je kancer defanzive. Ukrao kvalitetno tri lopte brzim rukama, ali isto imao 3 izgubljene vise nego sto statistika kaze (znaci 8 izgubljenih). Ne broje mu izgubljenu kad baci frljoku pa saigrac je jedva dohvati pa ne iskontrolise.
Ovi sto ce da me minusuju da ih obavijestim da je Sakil Onil nakon meca konstatovao da se radi o brojkama samo na oko velikim. Barkli dodao da nista nije uradio kad je bilo najpotrebnije.
Generalno, cio studio je bio u fazonh 'meh, zidao statistiku kad ga nizi za glavu nisu ni ljudski pazili'

mnemonic

pre 1 godinu

jadna je liga u kojoj je jedna mrcina kao Jokić MVP. NBA je raspad, pustili su evropljane da unište nešto što je bilo 10 nivoa iznad bilo kog košarkaškog takmičenja. Jokić, Dončić, Bogdanović... smejurija za NBA u kome su igrali Karter, Ajverson, Džordan, Pipen, Miler i ostali. jedini sport koji je u 21. veku po kvalitetu gori u odnosu na 20. vek.

penny hardaway

pre 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu kako Jokic treba da ode iz Denvera. A gde da ode?
Ko ce da trpi centra rupu u odbrani koji u playoffu dobija metlu svake godine?
Koji je bolji tim u NBA ikada izrazio zainteresovanost za Jokica?
Nijedan.
Davisa su recimo svi hteli, Casinsa par losijih timova dok je bio u prajmu i igrao i imao statistiku isto kao Jokic.
Vide i znaju u NBA treneri strucni stab ko je koliko dobar, i ko je precenjen igrac.
GSW nisu hteli da cuju za trejd P.George-Thompson, iako je P.George tada bio u prajmu i vazio za jedno od najboljih krila u ligi, jer su ljudi znali da je on daleko precenjen igrac koji nestaje u playoffu pod pritiskom.
Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.

Rade

pre 1 godinu

Igrao je i nas reprezentativac Nemanja Bjelica! Jokic dobija previse paznje, ne vrti se kosarka u Srbiji oko jednog igraca. Isti kontraefekat se pravi kao s Novakom, zato mnogi ne vole Jokica.

baron

pre 1 godinu

Curry ima 34god i vraca se posle povrede, Thompson 32god i dve godine pauze i ne igranja kosarke.
Jokic u najboljim godinama. Zasticen kao beli medved ispod kosa, a Warriorsi nemaju centra i Jokic ne moze da im ubaci makar 40-50p u kosarci gde napad traje 10s i gde svaka lopta ide na njega.
Krivi saigraci , sudije, svi osim coveka koji izgubi kljucnu loptu na utakmici i Curry ga protrci kao veterana. Probao je Curry isto ovako Lebrona da prodje pa je lopta posle rampe zavrsila u autu.
Probao je i protiv Davisa i zavrsio isto, ali protiv smotanog centra koji mlatara rukama u odbrani kao da je vaterpolo to izgleda nebranjivo. Naravno, krivi bekovi Denvera na pruzimanju.

Jeste da su par dobrih igraca Denvera povredjeni, ali "najbolji centar" na svetu u najboljim godinama ne sme ovako olako da gubi od tima koji se raspao pre 2-3 sezone i koji poslednjim atomima snage pokusava po poslednji put da uradi nesto vise u playoffu.
Ja sam neko ko navija za Golden State od 1995god i kazem kako ovaj sada tim nema sanse protiv Memfisa u sledecem krugu. Jednostavno, to nije vise onaj Golden State, i ne moze se bez dobrog centra daleko.
Bogut je bio kljucni igrac u odbrani i covek koji je zatvarao reket i bio odlican rim protector, bez takvog igraca ofanziva Golden State nece proci protiv boljih timova, i ukoliko nekim cudom prodju Memfis, Phoenix je nemoguca misija.
Medjutim, GSW su sada automatski za nase fanove postali najbolji tim u NBA, jer su izbacili dvokolicu.

bosko

pre 1 godinu

Bas mi je zao somborske slanine. Koliko god osvojio mvp naslova, u realnosti, kada su bitni mecevi, uvek ce biti rupa. Na njega ce ici protivnicki napadi sto je sramota za mvp.
Mozda da ode negde gde ce biti treci, eventualno drugi igrac ekipe, pa da pokusa da uzme titulu.

baron

pre 1 godinu

Trebalo bi malo da igra odbranu, da udari koju blokadu, podeli vise od 5as obzirom da mu je lopta svaku utakmicu 40min u rukama i naravno da ne gubi lopte u kljucnim minutima utakmice.
Sve u svemu nista posebno od MVP u playoffu. Koristi visinu i snagu celu seriju protiv niske postave Warriorsa i jedva ima 28p po utakmici. Pre ga uporedjuju sa Shekom i ljudi prozivaju Sheka kako kako je igrao na snagu i visinu, ali Shek bi imao 40p po utakmici protiv Warriorsa i ne bi mu se Curry onako smesno setao po reketu.
Jokic je poprilicno limitiran igrac i on sa onakvom igrom u evropskoj kosarci ne bi pravio nikakvu razliku, treba da slavi Denver i Melouna. O ponasanju da ne govorim, klasicna gerga.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Za ove pojmase sto mi lijepe minuse a nisu ni gledali mec...
S obzirom kalav je kriterijum sudjenja bio u njegovu korist, kako su ga cuvali, koliko je igrao, a koliko se stedio u odbrani, trebao je 45 da stavi. I to bi bila pobjeda.
Dali su 50p iz polaganja da niko nije krsteno probao da izblokira.
Kari je preko njega odradio odlucujuce polaganje.
To sto on davi i gnjavi i svi gledaju da mu bace, cini da niko drugi ne moze da udje u sut.
Poyy svima.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

I da vam samo jednu stvar priblizim... Primjetno je da davi loptu i usporava napade, pa samim tim cesto njegova 2p su 5 protivnikovih.
On svoje poene postize zidanjem i u finisu napada. Protivnik odradi napad za 15 sekundi, Jokic za 23.
To je nesto sto ja amater kosarkas-basketas-jutjuber znam vec dugo vremena, a nocas i Onil to potvrdi. Rece 'treba da postuje brze' ;)
Uz ono sto sam vam vec napisao, da ga nema da kontestuje ni ulaze, ni sut za tri...
Ne morate se sloziti sa mnom, ali pri PO kriterijumima kakvi vladaju na istoku, protiv Bostona Jokiceva kosarka vrijedi 15p 10s 4as i jedno 7 izgubljenih.
Protiv Majamina i Milvokija nekih 3-4p vise.
p.s. Kad je bio tajm aut kaze Meloun 'igrajmo nasu igru, njega nema ko da cuva' pokazujuci na Kazinsa.
To je neka istina. Kazinsa i Jokica realno nema ko da cuva u Voriorsima. A nocas ih cak nisu ni udvajali.

Mikii

pre 1 godinu

Da nije sve bilo tako ružičasto za Jokića, svedoči sekvenca pri rezultatu 111:116. Meč je ušao u prelomnu fazu, a Jokić je dozvolio da mu Drejmond Grin izbije loptu i napravi ključnu ukradenu iako je u tom trenutku već imao pet ličnih grešaka. Nakon toga je Nagetsima preostalo samo da naprave brz faul, ali im to nije mnogo dobrog donelo.

Cisto da se vec jednom zavrsi ta prica o Jokicu. Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja. Posebno me raduje ova metla koju dozivljavaju jer sada Somborac nece moci da se vadi na umor. Pa da vidimo sta ce nam od izgovora pripremiti ovaj put.

kuguar

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)
Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj

Admiral

pre 1 godinu

@ Sve je to stvar premora. Covek je toliko potrosen ove sezone da je Dobro da uopste drzim loptu u rukama..
(123, 22. april 2022 09:49)

Pa naravno kad juri Mvp nebitnog dela sezone po svaku cenu. Svi ozbiljni timovi stede koliko mogu svoje najbolje igrace tokom sezone, daju im slobodno dosta meceva, skracuju minutazu, da bi bili max spremni za plej of, a Jokic po svaku cenu igra svaki mec preko 40 min cak i one rezultatski nebitne samo da bi nabijao statistiku!

xxx7

pre 1 godinu

Ja mislim da on u nekoj drugoj naravno jacoj ekipi ne bi mogo da bude na ovom nivou. Znam da ce sad gomila minusa,ali apsolutno mislim da od ove dominantne igre ne bi bilo nista. Ovde prakticno igra sam,pa je nekako i ova statistika logicna. U ekipi gde ima jos jedan,ili vise vrhunskih igraca,bio bi jedan bolji centar i to je to.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Nikola Jokic treba da prestane da se bavi svojom statistikom i uzima sve lopte i da pocne da igra za tim.
Takodje, treba da prestane da gubi lopte u odlucujucim trenucima utakmice, da promasuje zicere u odlucujucim momentima i tako bude direktni krivac za poraze Denvera.
I iznad svega, treba da pocne da igra u odbrani, jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.
(lll, 22. april 2022 08:08)
Sazeto i apsolutno tacno. Kada god GSW stao sut isli na kos da nabiju samopouzdanje, a tamo nema nikoga da ih saceka.
Decku Forbsu jednu akciju nisu napravili. A mogao je sipati danas.
I isplativije je tri puta zaredom pustiti Bartona da sutne i eventualno nabilduje samopouzdanje a ne da svake 5min ima sut.
Druga opcija da zabije 50 i brani reket ali on to nece uraditi ni protiv GSW, a kamo li protiv ekipa sa centarskom linijom.
Bartona kog prozivaju, pa on je promasio samo jedan otvoren sut. Pa Stef je promasio dva slobodna, a Pul tri, a najbolji su izvodjaci u ligi.
I te prednosti sto su pravili, stizanja, to nije bilo jer je Jokic poludio i ubacio poene. U seriji kad su preokrenuli sa -10 Jokic je ucestvovao sa 2p.
Sudjenje kao u regularnoj sezoni, domacinsko, i poraz. Gasi internet i motaj kablove.

beogradjanin

pre 1 godinu

Jokic nije podredjen timu. On igra za sebe. On je sve. I plej i centar i krilo. Tipicno americko razmisljanje kosarke. Ako te krene sutiraj. A odbrane nigde

BODIBOND

pre 1 godinu

Cisto da se vec jednom zavrsi ta prica o Jokicu. Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja. Posebno me raduje ova metla koju dozivljavaju jer sada Somborac nece moci da se vadi na umor. Pa da vidimo sta ce nam od izgovora pripremiti ovaj put.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Sad ce reci da mu je njegova ergela bila u mislima. Ma bato, Jokic se ne vidi protiv jacih ekipa, a ovamo forsiraju da on bude MVP sezone.

Black Sabath

pre 1 godinu

Treba da dobije nagradu Playoff metla... Jedini igrač u istoriji koji je u sezoni kada je bio MVP odmah u playoffu popušio metlu... Ove sezone opet isto..Nikola Jokić Playoff metla dvije sezone zaredom...

Under KV

pre 1 godinu

Za cije babe zdravlje pravdate ovog coveka? Je l mozda voli da igra za reprezentaciju?

Isto mozete pisati o Tatumu, Kariju, Embidu... Isti status imaju kod mene!

Zna se ko je nas najbolji reprezentativac i ko politicki nije okaljan!!! Samo BB!!!!

Fraley

pre 1 godinu

Za igraca koji ce verovato osvojiti b2b MVP titulu pricas da je smotan i da mlati rukama? Potpuno odsustvo kritickog razmisljanja i provere cinjenica
(bozza, 22. april 2022 12:03)

Nikad do sada MVP trofej nije osvojio igrač koji je ispao u prvoj rundi plej ofa. Nema ništa od toga.

Embid to uzima, možda Janis.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Da u zabija kad najvise treba a to je u zadnje 2 minute a njega nigdje.Jos ih ukanalio sa izgubljenim loptama i odbranom..Krivac je za dvije kljucne situacije..Uzeo mu loptu Green i Curry ga prodje kao brzi voz, bucko je komedija u odbrani

bask

pre 1 godinu

Ko god nešto napiše protiv Jokića odmah ga napadaju. Jel posao centra da igra od 1 do 5 ili da gradi skok i igra defanzivu, bekovi prolaze pored njega kao pored mrtvog groblja, u piku ne zna se ko se više gubi bek ili Jokić. Neznalice su svi koji igraju sa njim. Na drugoj strani Dončić ne igra Dalas pobedjuje, Kleber od neznalice postaje strašan šuter, Dinvidi se raspadao sad je igračina, itd.
Gordon u Orlandu sa Vučevićem doveo ekipu u po, poslednju sezonu vrhunski odigrao, profilisao se i kao asistent, u Denveru ne može da se poveže.
Mnogo Jokić opterećuje ekipu, kao Dzejms, igrači koji hoće sve pozicije da igraju, ali zato odbranu neće...

Armagedon

pre 1 godinu

Da on uhvati loptu ispod svog koša kada se lomi utakmica, a ne Endru Vigins. Da ne gubi lopte kada se odlučuje, već da završava napade, kao Stef Kari. Na kraju, da traži trejd iz ove gubitničke ekipe.

Dikan

pre 1 godinu

Druga opcija da zabije 50 i brani reket
(Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)
Pa ni Dzordan nije davao 50 poena u plej ofu. Gordon je doveden da igra odbranu a likovi koji su trebali da sipaju spolja i idu na ulaz su dva najskuplja igraca tima, sede na klupi u civilki i masu peskirima. Da nema Jokica Denver bi bio zakucan na poslednje mesto Zapada. A Dalas bez Doncica odvali Jutu dva puta.
(Dikembe, 22. april 2022 09:42)

Davao bi 50 u proseku uz ovakva pravila. Jokić nema ni harizmu da podigne svoje saigrače

BODIBOND

pre 1 godinu

Treba da ne produži ugovor ovog leta kao što je bilo priče, pa da vidi koje su mu opcije na kraju sledeće sezone.
(Sibirac, 22. april 2022 13:45)

S obzirom da ima jakog menadzera ne bi me cudilo da ga trejduje u jaci klub, iako ne bi imao mesta ni u Zadru.

BODIBOND

pre 1 godinu

Celu sezoni igras svaku utakmicu i nabijas statistiku, a onda corak u plej ofu.
U plej ofu igras dozadnjih pet minuta, a onda nestanes.
(zoki, 22. april 2022 12:20)

Bas tako.

Dzoni-1970-

pre 1 godinu

Drejmond Grin napravio 19 faulova veceras.

Sudije svirale 3.

Ovakvo sudjenje kao GSW ima samo KK Partizai.
(nista o nicemu, 22. april 2022 08:55)

Sta ti znaci Partizai? Jel si malouman pa ne znas da pises ili je neki blazi poremecaj u pitanju?

$$$

pre 1 godinu

Svi pricaju kako fale Marej i Porter ...I GSW igra bez Wiseman-a...Dakle bez projektovanog startnog centra...Jedinog igraca koji sebe moze da nazove centrom...Jokic igra protiv Looney-ja i Green-a...Za glavu visi od njih...A u napadu oba igraca ograniceni ko litar mleka...Posebno Looney...

zoki

pre 1 godinu

Celu sezoni igras svaku utakmicu i nabijas statistiku, a onda corak u plej ofu.
U plej ofu igras dozadnjih pet minuta, a onda nestanes.

Moma

pre 1 godinu

Jokić ne igra sám nego ceo tim igra za Jokića i od toga nema ništa sem što Nikola pokupi sve bonuse iz ugovora i novčanik mu je još deblji. Dok je Mari bio tu on je još i balansirao malo on malo Jokić ali ovo sto sada Denver igra nema veze sa vezom. Dovoljno za PO i dovoljno da Nikola bude b2b MVP što im je možda i bio cilj ko će ga znati. Da bi ta igra zaživela njima treba Duncan Robinson i Croford

ko

pre 1 godinu

@Vrg
Najbolji defanzivac lige nije ni cuvao tog Jokica, a takozvani MVP nije sposoban da jedan mec dobije u plej ofu, nego vec drugu utakmicu on sam gubi, promasujuci zicere i gubeci loptu u presudnim momentima meca.
Zasto Jokic, taj vodja ekipe, nije preuzeo odgovornost kada se mec lomio, nego je to morao da uradi Barton? Zato sto ga je najbolji defanzivac lige stavio u dzep u 4 cetvrtini, posprdao se s njim i ponizio ga, kao sto to radi u citavoj seriji.
Jokic ne moze nigde iz Denvera, zato sto ga niko nece.
On je igrac za male timove, igrac koji nikada nece osvojiti nista.
Osim ako predje u neki jaci tim, ali kao rezerva najboljim kosarkasima lige, poput Janisa ili Embida. Da greje klupu Embidu.
Ovako, kome treba statisticar koji ne ume da igra odbranu i koji se ne vidi kada protivnik igra jacu odbranu?

goc

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.

ventura

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”, a Portland, dok je bio na metli protiv GSW sa Durantom je u svakoj od 3 prve utakmice vodio po preko 20 razlike. Ali, Jokić je stranac i Amerikanci neće ništa kazati, jer oni su takvi, pokazuju odgoj prema drugačijima i dok god si u nekim okvirima oslobođen si kritike. Jokic predstavlja savršeno mjesto (kantu) iza kojeg se mogu skrivati razni blog boyevi, podcasteri i nazovi-analitičari u okolnostima kada bi se takav izbor ismijavao da je bio pao na Amerikanca, ili crnca a da nije Euro. Iz tog razloga, Jokic ne bi bio MVP kada bi igrao u punom sastavu.
Win-win za njih, loše-loše za objektivne ljubitelje košarke.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Sta jos Jokic treba da uradi (osim da napusti Denver ili zahteva bolje saigrace)? 37p 18sk 5as 3ukr +3? Izgubljena na kraju tj kradja sezone Grina ali svejedno...

Bekovi ih unistavaju tri utakmice zaredom, brzinom i sutem spolja i mediji kritikuju Jokica? Kao da nema dominantan DDouble sve tri utakmice i 25+ poena. Da, "greska" je sto ne daje 50p sa ovakvim saigracima. Nisu to genijalne partije za njegove standarde ali problem je tako ocigledan sto na neki bizaran nacin i podebljava slucaj za MVPja jer stvarno se sad vidi koliko je ocajan tim uopste i doveo do POffa. Ako je kosarka sport u kojem apsolutno sam mora da pobedi seriju protiv Ratnika sa Karijem, Klejom, Pulom, Grinom, onda sam ja sve pogresno shvatio.

Mali br asistencija (a nije da dodaje manje nego tokom reg dela) direktno pokazuje nemoc i (ne)efikasnost suta saigraca.

Gore pomenuti bekovski trio Ratnika 27p + 26p + 27p! Kod Denvera Grin, starter, 4p a Gordon jedini preko 15p. Zalosnio. Na poluvremenu samo Jokic dvocifren u Denveru, kod Ratnika cetvorica :( Sutirali za 3p kao na treningu. Falili samo Ker, pa i Milojevic da udju i pogodo po koju :)

Barton, Barton, Barton. Prvi dodir sa loptom zaletanje u dvojicu i izg lopta. Opet ON zavrsava dva poslednja napada poluvremena. Oba promasaji + kljucni sut za 3p 50 sek do kraja, sa 8 metara????? I za kraj popije blokadu u sutu za 3p. 4 kljucna suta sutira Barton. Samo jedan prosledio Nikola, ostale je sam uzeo :(

Gordon od ocaja do dobre partije. U odbrani katastrofalan a to mu valjda jaca strana terena. Cuva mnogo brzeg Pula koji ga unistava vec 3 meca dok npr Moris cuva za glavu viseg i mnogo jaceg Tompsona. Tri utakmice te Pul puni i ti ne probas da ga umaras, nerviras, cuvas Kampacom. Faku ocajan u napadu, DA ali MNOGO je veci problem odbrana i to bas BEKOVA a tu jw Faku bolji od svih ponudjenih, ako nista da prebije, udje u glavu

Kleja sva tri meca cuvaju dosta sitniji igraci od njega. Moris i Bouns. Rid bukvalno savrsen igrac da ga cuva ali ga ne produzise za POff protiv ekipe koja ima najbolje i najubitacnije bekove. Genijalno.

Meloun, Meloun (moze knjiga da se napise). Krece utakmicu isto, iste izmene, sabloni, odsustvo reakcija. Utakmica sezone ti cuvas Jokica, istim sablonom ga uvodis i izvodis, hladis, izbacujes iz ritma. Nesto bise minuta al sablon praznina bez igre i dalje tu. Izadje na +, vrati se na nadoknadjuje minus.

Jest da Denver nema mnogo izbora al lik sto prodaje krofne u hali moze da pretpostavi i predviti Melounovo razmisljanje, "taktiku" i izmene tokom meca. Takvo odsustvo takticke reakcije, osecaja za izmene = milina za protivnicke trenere. Denver vodi +2, doktor Stiv Ker zove tajmaut, Ratnici se vracaju serijom 7:0 i kraj za zbunjenog Melouna i drugare.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Posto je Denver skapana ekipa, ispada od GSW, a što se mene lično tiče u najskorije vreme treba da se javno izjasni i kaze bez uvijanja, da li ce da igra na predstojećem EP.
Mislim da sada apsolutno nema opravdanja za ne igranje, ja sam imao razumevanja, ali sada zaista ne vidim razlog zasto ne bio igrao.
Nadam se da ce se odazvati, ako opet odbije, mislim da ga vise nikada ne treba zvati u reprezentaciju!

Pele 2.0

pre 1 godinu

Žalosno! GSW igra prljavo. Tuku ga, vuku, simuliraju, a sudije mnogo toga tolerišu.

Isti slučaj je i sa Sansima.

Ne znam zašto to rade kad su fantastične i dominantne ekipe.

Grdoje

pre 1 godinu

Ovo što radi Nikola, ne mogu zajedno USA, GER i GBR administracija! Ceo komšiluk u regionu gleda Denver i gricka nokte! Sad su se izvukli iz rupa a Nidžo će ponovo da ih vrati u iste već sa sledećom utakmicom.
Vala, kad ih je Novak naterao da mu se dive i navijaju za njega, ima i Nikola da ih osemeni :)!

El Maestro

pre 1 godinu

Da zatraži trejd ili ne potpiše produžetak saradnje već pronadje bolju sredinu. U ovoj je dostigao maksimum a pare će dobiti gde god da ode. Možda ne 250m ali 160-200m uz šansu da uzme titulu u paru sa Lilardom ili Dončićem ili neki poptuno drugi sistem jer ovde sa 400 miliona na terapijama i operacijama (Murray i Porter Jr) ne može ništa.

vince carter

pre 1 godinu

@laki: "sreca pa Vince ne glasa za mvp nagradu" Rodjace,ja bi dao glas Jokicu za mvp nagradu i mislim da je on mvp ali regularne sezone,a to sto ste vi promenili kriterijum u odnosu na Westbruka,Hardena kada su je oni osvajali i kad vam je ta nagrada bila nebitna a sad je to titula za "najboljeg" je druga stvar,ja ne mrzim Jokica,ne volim njegove fanove i ove laike i to je to! @Dikembe Jordan jeste davao 45 u proseku sa krs timom,sampionima Bostonu,sa 23 godine...63p,6ass,3uk uz 53% suta i poraz posle produzetaka,a bullsi su bili mnogo gori od Denvera te 86te. @Goks ti si bas veliki laik. Prvo Dzordanu nisu pravili nikakav vestacki tim,vec su sa drafta igraci postepeno napredovali. Drugo Denver ima 2 pobede bez Jokica ove sezone,drzali se do samog kraja protiv Milvokija,razbili su Hjuston bez Jokica koji je najgori tim lige po skoru,a ti kazes da je Denver najgori svih vremena..a oni ti vec demonstrirali da nisu najgori ni sada :))

Pogba

pre 1 godinu

jadna je liga u kojoj je jedna mrcina kao Jokić MVP. NBA je raspad, pustili su evropljane da unište nešto što je bilo 10 nivoa iznad bilo kog košarkaškog takmičenja. Jokić, Dončić, Bogdanović... smejurija za NBA u kome su igrali Karter, Ajverson, Džordan, Pipen, Miler i ostali. jedini sport koji je u 21. veku po kvalitetu gori u odnosu na 20. vek.
(mnemonic, 22. april 2022 11:26)

Cenim da ne možeš 3 zgiba da uradiš...

2CRAZY

pre 1 godinu

(Pera Ždera, 22. april 2022 08:04)

Sve si to primetio, a nisi primetio koliko je Jokic preumoran, moze Meloun i da ga ubaci ranije, ali nece dobiti nista od njega, zato je i imao promasena bacanja i izgubljene lopte, jer je covek preumoran i treba mu svaki sekund dok odmara.
Idemo dalje, pricas kako Barton ne daje loptu Jokicu u kljucnim momentima? pa eno baci pogled na zadnji napad kad je Barton sutnuo daleku trojku, Barton je dodao loptu Jokicu, ali Jokic nije zeleo nista da resava, vratio mu je nazad, cak je tad Barton i rasirio ruke u fazonu, sta ja moram da resavam?
Dakle Jokic kad nece da sutira on dodaje loptu i sakrije se da mu ne bi nazad vratili loptu i to je to.

Urke

pre 1 godinu

Najaci su ovi sto kazu kako Jokic treba da ode iz Denvera. A gde da ode?
Ko ce da trpi centra rupu u odbrani koji u playoffu dobija metlu svake godine?
Koji je bolji tim u NBA ikada izrazio zainteresovanost za Jokica?
Nijedan.
Davisa su recimo svi hteli, Casinsa par losijih timova dok je bio u prajmu i igrao i imao statistiku isto kao Jokic.
Vide i znaju u NBA treneri strucni stab ko je koliko dobar, i ko je precenjen igrac.
GSW nisu hteli da cuju za trejd P.George-Thompson, iako je P.George tada bio u prajmu i vazio za jedno od najboljih krila u ligi, jer su ljudi znali da je on daleko precenjen igrac koji nestaje u playoffu pod pritiskom.
Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.
(penny hardaway, 22. april 2022 10:42)

Da ne ispadne da branim Jokica ili tako nesto posto stvarno jeste losiji u odbrani ali brate , da ima joj jednu superzvezdu u timu drugacije bi bilo .

познавалац

pre 1 godinu

Tako i ove statisticke kategorije samo obmanjuju ljude i ne pokazuju pravo svetlo koliko je Jokic los igrac u odbrani, i koliko u vaznim mecevimanestaje, gresi, igra prosecno.
Tesko da neki tim koji ima sampionske ambicije zeli igraca poput Jokica.
(penny hardaway

Јел те није срамота због овога што си написао? Ево важан меч и Јокић покидао, дао 38 поена. Ко нестаје у важним мечевима и греши? Јокић не, убедљиво је најбољи играч свог тима у важним мечевима. То што му је тим лош, што нема никакву подршку је друга ствар. Не добија метлу он лично него тим Денвера који је осим Јокића испод просечан и брз њега не би ни ушли у плеј-оф. Ко ће да трпи двоструког узастопног МВП-а лиге који вуче свој тим напред? Сви би га "трпели". Ценим да ће Јокић попут Новицког или Данкана целу каријеру остати веран истом тиму али да хоће да оде ред клубова који би га хтели би сигурно био дугачак. А ти се ложи да си неки експерт.

Goks

pre 1 godinu

Da podsetim da Džordan prvih šest sezona u Bulsima nije osvojio prsten, nije imao s kim. Počeo je da osvaja kad su mu doveli poštene igrače. Sa ovim timom Jokić da dubi na glavi ne može ništa, niko ne bi mogao. Što reče jedan bivši nba igrač, bez Jokića ovo je, pazi sad, najgori tim u istoriji nba. Pati se s njima za sve pare. Imam neki info, moglo bi se reći iz prve ruke, da bi bio spreman da ode u Lejkerse i da oni oko njega probaju da naprave novu dinastiju. Uslov je da se reše postojeće gerijatrije sa Lebronom na čelu. Mislim da bi to bilo super i za njega,još više za njih.

dap

pre 1 godinu

Kaže lik u komentaru dole kako Jokic treba da ode u neki drugi klub gde ne bi mogao da potpise ugovor za 250m nego tu izmedju 160-200m al da se bar bori za titulu. Ono, druze, razlika je u 90 miliona dolara, dal si realan

Aaaaa

pre 1 godinu

Pred pocetak serije, bilo je super sto je Gsw, odgovara Denveru dobili su ih 3 puta, roviti, u paru forme itd... A lepo sam vam tad rekao, keep the same energy, sto bi rekli Ameri, kad budu razbili Denvera... Jos jedna stvar... Posle godine, kad kari sam tako vukao Gs prosle sezone, uz jace i kliperse, Portland I lejkerse... I u plej in davao 40 i 30 nesto poena, pisali ste treba da ucini saigrace boljima, pa bi pobedili, jokic to radi kao... A sad? Sta je sad? Udri po tim igracima... Manje navijacke opredeljenosti bi vam dobro došlo

crni

pre 1 godinu

Posto je Denver skapana ekipa, ispada od GSW, a što se mene lično tiče u najskorije vreme treba da se javno izjasni i kaze bez uvijanja, da li ce da igra na predstojećem EP. 
Mislim da sada apsolutno nema opravdanja za ne igranje, ja sam imao razumevanja, ali sada zaista ne vidim razlog zasto ne bio igrao. 
Nadam se da ce se odazvati, ako opet odbije, mislim da ga vise nikada ne treba zvati u reprezentaciju!
(Miloš Baljko, 22. april 2022 08:12)

I šta kažeš, imao si razumevanja?

No1e

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)
Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj
(kuguar, 22. april 2022 09:13)

Da nacrtamo...
To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan (IZ SAN ANTONIO SPURS-A GDE JE POČEO I ZAVRŠIO KARIJERU) i zauvek ostati u Denveru (GDE JE JOKIĆ TRENUTNO I GDE ŽELI DA OSTANE).


Zaista, svako komentariše ovaj NBA...

kiza D

pre 1 godinu

Треба му да буде 0:4 и да се на миру посвети племенитим животињам.
У паузи између две трке обрне пар гума и онда добар ручак.

sale

pre 1 godinu

Ma bez nekih dubljih analiza,Denver je limitirana ekipa iz sto i jednog razloga i to vec godinama dokazuju, a samo jedan od tih razloga je sto im je Jokic najbolji i najznacajniji igrac

Zeleni Zub, krajnje bistrog uma

pre 1 godinu

Da se dobro spremi za sledecu sezonu i ostavi srce na terenu jer nije olimpijada ovo leto pa nema obavezu oko reprezentacije...

па да

pre 1 godinu

Свако мало се потеже питање Јокићевих саиграча, било да ови постојећи нису довољно добри, било да су му потребни неки квалитетнији.
Стварно мислите да би рецимо неки елитни шутер или ол стар играч на бековским позицијама трчкарао около и тражио позицију не би ли му Никола упутио асистенцију?
Уопште се ту не ради да је Денвер мала средина, провинција или како већ него једноставно, сви ти неки бољи играчи траже да имају лопту у својим рукама. Један исподпросечни Бартон, па се понаша као шеф, можете мислити како би се рецимо тек Бил или Лилард или неки трећи опходили према лопти.

Dejo Genije MJ

pre 1 godinu

Ono, kad igras protiv 4 Allstars igraca(dvojica u 1.petorci-Kari,Vigins), koje tu noc ludo ide sut,a daleko najbolji igrac im je 5.igrac,Džordan Pul...
I onda jeb...ga, igraj protiv njih, bez ozbiljnije pomoci saigraca.
Jos su se i dobro drzali do samoga kraja i to sve zahvaljujuci izvanrednoj Nikolinoj partiji, uprkos tome da su ga tukli ko vola u kupusu.
Ipak, pobjeđuje Denver 4.utakmicu...

Sprivel

pre 1 godinu

Ma uzeo još jednu MVP titulu, to je najbitnije, jer u NBA se samo brojke gledaju. A sa ovom grupom građana što igra ne bi ni Džordan ni Lebron napravili ništa.Barton, moris, grin pa i gordon imaju kvalitet za Bajern minhen.

bozza

pre 1 godinu

Curry ima 34god i vraca se posle povrede, Thompson 32god i dve godine pauze i ne igranja kosarke.
Jokic u najboljim godinama. Zasticen kao beli medved ispod kosa, a Warriorsi nemaju centra i Jokic ne moze da im ubaci makar 40-50p u kosarci gde napad traje 10s i gde svaka lopta ide na njega.
Krivi saigraci , sudije, svi osim coveka koji izgubi kljucnu loptu na utakmici i Curry ga protrci kao veterana. Probao je Curry isto ovako Lebrona da prodje pa je lopta posle rampe zavrsila u autu.
Probao je i protiv Davisa i zavrsio isto, ali protiv smotanog centra koji mlatara rukama u odbrani kao da je vaterpolo to izgleda nebranjivo. Naravno, krivi bekovi Denvera na pruzimanju.

Jeste da su par dobrih igraca Denvera povredjeni, ali "najbolji centar" na svetu u najboljim godinama ne sme ovako olako da gubi od tima koji se raspao pre 2-3 sezone i koji poslednjim atomima snage pokusava po poslednji put da uradi nesto vise u playoffu.
Ja sam neko ko navija za Golden State od 1995god i kazem kako ovaj sada tim nema sanse protiv Memfisa u sledecem krugu. Jednostavno, to nije vise onaj Golden State, i ne moze se bez dobrog centra daleko.
Bogut je bio kljucni igrac u odbrani i covek koji je zatvarao reket i bio odlican rim protector, bez takvog igraca ofanziva Golden State nece proci protiv boljih timova, i ukoliko nekim cudom prodju Memfis, Phoenix je nemoguca misija.
Medjutim, GSW su sada automatski za nase fanove postali najbolji tim u NBA, jer su izbacili dvokolicu.
(baron, 22. april 2022 11:30)

Dete moje, sta ti pricas? 40-50 poena, kad ga cela ekipa pokriva i brani? Da li bi GSW igrali ovako bez Tompsona i Grina? Nikad! Verovatno bi se borili za PO. Za igraca koji ce verovato osvojiti b2b MVP titulu pricas da je smotan i da mlati rukama? Potpuno odsustvo kritickog razmisljanja i provere cinjenica

Menadžer

pre 1 godinu

Elementarno narazumijevanje assetsa. Golden state igra bez 2. picka na draftu, bez obzira kako se on zvao ili koliko je dobar, potpuno je isto kao kada bi im falio igrač sa maksimalnim ugovorom , a i dalje deru Jokana. S druge strane Denver je u MPJ dobio samo 14. pick i u smislu team buildinga, on toliko i vrijedi. Svjetlosnim godinama je GSW ispred, ako gledamo realno i sad ne idemo u perverziju toga da je Curry 7. pick,Jokic 45. i sl.


Hahahaha, pa Wiseman da je zdrav ne bi igrao više od 5min po utakmici, a možda ni toliko... Dobro si rekao kad je biran na draftu da je projektovan da bude startni centar, ali taj projekat još nije realizovan i pitanje je dali će i biti. A ovu dvojicu koju pominješ da su ograničeni u napadu, pa šta će im oni kao prva opcija u napadu kad imaju tri spoljna koji u proseku daju 80pts po utakmici u ovoj seriji, uz to da Green u napadu dosta dobro učestvuje u razigravanju. U svakom slučaju mnogo, mnogo bolja ekipa od Denvera, čak i da je Denver kompletan, a ovako glupo je i raspravljati

LD

pre 1 godinu

Kako da ne bi, vidjeli smo kako je napunio faulovima i izdominirao Aytona 0-4. Greenu je Nurkić zabijao po 30-35 koševa sa 80% šuta, Draymond nema veze sa obranom na postu, ali uvijek je netko veći dasa od MVP. Green i Wiseman mogu igrati skupa kao Green i McGee, pick i lob, pregazili bi Jokića


Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...
(LD, 22. april 2022 09:12)
(Kobi, 22. april 2022 10:59)


Ma čuveni tandem Green i McGee, niko nije mogao da ih sačuva, ne znam samo što pustiše McGee tako brzo. Stavi na ovu ekipu Denvera Aytona ili Nurkića umesto Jokića i ne bi ušli u play in. Ayton iz igre jedan na jedan ima prosek možda 5 pts, jednostavno čovek ne kreira, igra sa CP3 i to koristi, bez CP3 bar 30% slabiji. Jedini segment gde je bolji od Jokića je odbrana, ostalo daleko ispod Jokića, ali zamisli da je Jokić još na sve ovo i jedan od najboljih defanzivaca lige, pa čekaj bre, stani... :)))

Western Devil

pre 1 godinu

Bugi Kazins je proslu utakmicu rekao ono sto niko nije smeo. Ko nije gledao, ono djubre Barton zna da napusta na kraju sezone, krio se celu utakmicu i onda je hteo da ispadne heroj i postigne "logo trojku" (10m) preko Drejmonda Grina, pa ako prodje-prodje, a ako ne, ionako ga vec svi mrze i zna da ide. E tu bih Melounu svasta rekao da sam mu nadredjeni. I sto drzi Dzefa Grina u zavsnici, pa koliko tvrdoglav treba da si...

Nikola treba kao Janis, da odbije da produzi dok mu ne pokazu da su ozbiljni i ne udju u luxury cap sa kvalitetnim role-playerima. Ako 2x MVP ne nadju saigrace i on predje preko toga, onda je lud.

I za Dzamala, nula izgovora sledece sezone, ostavio ih je na cedilu, niko mu ne bi zamerio da je usao sa klupe. Stakor Kampaco je bio -10 za 4 minuta, ne bi bio nista gori.

dado

pre 1 godinu

sta jos treba da uradi?

nista, ne izgubi loptu na 30-ak sekundi prije kraja.

Cinjenica jeste da bez Jamala i Portera Denver ne moze parirati ostalim ekipama. Premalo ostalih igraca je koji bi mogli gurati ovaj voz.

Jokic moze dati i 50 koseva, ali opet ne mozes protiv 3,4 razigrana protivnika.

Neo@

pre 1 godinu

Ironija života... Postaneš najbolji košarkaš sveta, ali budeš u timu koji ovakav nikad neće biti prvak NBA lige. Ma čuj prvak, daleko je i od finala da zaigra!
Idealno da se Jokara napuni frustracija zbog svega toga. Samim tim će i kvalitet njegove igre ubrzo padati.

pray4serbia@gmail.com

pre 1 godinu

Ne moze covek sam i kad amerima kazes da Denver mora da preduzme nesto jer gubi prajm ovakve igracine oni se ljute jer ocekuju od povredjenih MPJ j Mareja da se vrate kao da nista nije bilo. Pa njih dvoje nisu bili nista posebno ni dok nisu bili povredjeni. Ja na Jokicevom mestu bi postao i malo bezobrazan i ucenio upravu ili da mi dovedu kasvetne igrace ili odo. I posle kazu LJ uvek ima pored sebe all star igraca i on gradi ekipu, pa normalno nije lud da bude najbolji igrac lige a da ne osvoji ni jedan prsten. Jokicu pod hitno dovesti dva all round igraca po mogucstvu Bogdanovica i Lilarda kojem se portland rasturio a on vec govorio da bi voleo da igra u tandemu sa Jokicem. Bouns, Lilard, Bogdanovic, Gordon, Jokic bi vec bila mnogo ozbiljnija nego bouns, marej, mpj, gordon, jokic. BOUNS ce biti paklen igrac i za to ne treba biti neki strucnjak jednostavno ove sezone se i nije moglo ocekivati vise od njega jer mu je prva sezona i nije konstantan ali umeo je da se zapali i da ce biti 2 igrac ove ekipe

Siniša J

pre 1 godinu

Nekako se uvek ponavlja da u završnicama svetskog prvenstva ili NBA tim Nikole Jokića ne može do finala!? Nedostatak iskustva ili?? U košarci pobeđuje tim sve sa pravim trenerom i dužom klupom, ovo nije individualna igra a mora i odbrana da se odigra. Za mene je MVP svako ko osvoji medalju sa srpskim grbom na grudima.

DukiNS

pre 1 godinu

Cela igra ostatka Denverovog tima može stati u poslednja dva minuta. Moris maši ceo koš na šutu iz ćoška, potom trojica gledaju kako im Vigins utrčava i uzima loptu, Tompson preuzima Jokića, Jokić traži loptu, ali ne, Barton za 3 preko Grina sa 8 metara i naravno maši. Potom izdivljaju još jednom i Kari polaže za +5. A Jokić mora i da postavi napad, i da asistira i poentira. Šta reći, ako se ne reše Bartona, Riversa i 'braće' Grin, neće dobro proći ni iduće sezone. Treba neko malo da igra odbranu spolja i da ume da pogodi nešto kad je sam na šutu. A Golden Stejt, ako ostanu zdravi, osvaja ove godine.

znanje-imanje

pre 1 godinu

S.t.r.a.š.n.o. Istina, trudili su se. A GSW je dao mnogo teških šuteva preko ruke i iz velike daljine. Ali kad ni ovo nisu dobili...
Izraz "Jokić nema s kim da igra" nikad nije bio tačniji nego u 4. četvrtini. (dokaz da su Mari i MPJ apsolutno morali zaigrati neki minut, gori od drugih ne bi bili) Ali dobio bi on ovo sam - da je fizički mogao. Nije mogao. Vratio ga je u igru prerano. Velika razlika ući nazad nakon 7 minuta, da bi odigrao 9, ili ući nakon 10 minuta, da bi odigrao 7. I Nikola je mogao još 2 minuta da je koristan i to je bilo to. Ostali duduci su do kraja svi napravili nekoliko ništa i nekoliko kardinalnih gluposti. A zašto Nikola nema snage? Jer samo njega od svih NBA zvezda nisu nimalo odmarali u finišu lige. I jer kao i sinoć Malounmni nema nijednu uigranu akciju 2. postave. Pa se ovi strmoglave za 3 minuta, i mora panično da vraća startere... A sve je počelo kad u finišu 3. četvrtine ulazi 2. postava na 4 poena prednosti i imaju zadnji napad... da bi sve ukakili vrlo, vrlo brzo. Каква чабар франшиза!
Ker logčno rotira četvoricu na Nikoli - Grin, Bjelica, Igudala, Luni. Dovoljno. Njegova 3 strelca daju po 80 poena. Ovamo čak i otvoreni, sa fokusom na Nikoli, sa svim njegovim pasovima tri strelca Denvera su dali 51 poen. Džef Grin je starter... Opet čak bi sve to, jedva ali nekako Nikola i nadoknadio - ali da je pauzirao koju utakmicu u finišu. Možda bi bili sedmi? Pa šta? Oni mogu dobiti PO seruju SAMO ako je Nikola dobije, a ovakav fizički ne mere.

Goran

pre 1 godinu

Sta jos treba Jokic ? Klonirati se i igrati poziciju i centra i beka posto Nagetsi svake godine budu unisteni od protivničkih bekova pa tako i na ovom meču na kom su im bekovi GSW zabili 90 poena...
U zadnjim minutima meca Gordon pravi faul u napadu,a Barton glumi Karija sutajuci sa 9m i naravno promašuje...

Aspera

pre 1 godinu

Ljudi po malo zaboravljaju da u GSW radi Dejan Milojevic koji je Jokica naucio osnovama. Jeste on ubacio 30+ poena ali igra preko njega ne funkcionise, kombinacije ne prolaze vreme tece i onda idu iznudjena resenja. Sve je to dovelo do za njegove standarde prostojnih 5 asistencija i cak 5 izgubljenih lopti.

Miho

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.
(goc, 22. april 2022 08:14)
Molim te ne lupaj gluposti koji MVP ako neko poštuje Jokica to su ova trojka Chuck,Shaq,Ernie naravno voditelje je ok on je neutral.vraćanjem Thomstona u ekipu tu je Ludi Green, Stephen Curry odlični Bjelica Golden State uzima zapad Easy job.

goc

pre 1 godinu

kakva kampanja se vodi protiv Jokica u USA, to je neverovatno. TNT ga optuzila da je on krivac za poraz a njegovi poeni nevazni. Hoce Embida za MVP po svaku cenu.
(goc, 22. april 2022 08:14)
Molim te ne lupaj gluposti koji MVP ako neko poštuje Jokica to su ova trojka Chuck,Shaq,Ernie naravno voditelje je ok on je neutral.vraćanjem Thomstona u ekipu tu je Ludi Green, Stephen Curry odlični Bjelica Golden State uzima zapad Easy job.
(Miho, 22. april 2022 09:02)

Joj Miho brate ti ne razumes ni oba jezika ha,ha,ha

zum

pre 1 godinu

Da kaze da mu nadju 1(jednog) krštenog šutera ili da traži izlaz. Kad kažem krštenog, tu ne mislim na Mareja ili Portera jer ni oni to nisu. Strašno nekonstantni i skloni ppvredama.

ANALiticar

pre 1 godinu

Važno da je Melon tati cestitao rodjendan na nacionalnoj televiziji, za njega je ovo uspešan nastup.
Vas 100 što niste gledali utakmicu a komentarišete ste se nalupali samo tako.
Jokic odigrao super, imao izgubljenih par pa šta, ko ih nema, vuko je konj, tukli ga, 90% svojih poena je sam kreirao. Njegovi amateri iz ekipe zadnji minut odigrali ko Partizan pre neki dan, gube se lopte, promašuju se nerezonski šutevi...
Grade nešto 46min i zadnja 2 sve prosipaju, veze nemaju, a trener gleda ko teletabis neki...

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Pa naravno kad juri Mvp nebitnog dela sezone po svaku cenu. Svi ozbiljni timovi stede koliko mogu svoje najbolje igrace tokom sezone, daju im slobodno dosta meceva, skracuju minutazu, da bi bili max spremni za plej of, a Jokic po svaku cenu igra svaki mec preko 40 min cak i one rezultatski nebitne samo da bi nabijao statistiku!
(Admiral, 22. april 2022 10:22)

Gluplji komentar nisam odavno procitao.Stvarno ne zelim da te vredjam, ali brate, razmisli malo pre nego nesto napises.
Pa da su ga odmarali play-of ne bi videli, a onda ispada da je bolje da su tankovali ove sezone. Denver nema tim. Nece ga imati ni kada se MPJ i Marej vrate, jer im fale jos dva-tri dobra igraca. Mozda bi sklepali prvu petorku, ali za nesto vise su im potrebna pojacanja, pogotovo sto MPJ nije All star igrac, a placen je kao all star. Sa takvim ugovorom tesko ce ga trejdovati, a ima jos 3 godine ugovora, znaci slede im jos 3 godine tavorenja. Uci ce svake godine u play of i maximum ce im biti mozda finale konferencije.
Jednom reci ukopali su se sa trecim max. ugovorom , a nemaju 3 all star igraca, Mozda cak nemaju ni 2 ako znamo kakvu povredu vuce Marej.

Samo polako

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”, a Portland, dok je bio na metli protiv GSW sa Durantom je u svakoj od 3 prve utakmice vodio po preko 20 razlike. Ali, Jokić je stranac i Amerikanci neće ništa kazati, jer oni su takvi, pokazuju odgoj prema drugačijima i dok god si u nekim okvirima oslobođen si kritike. Jokic predstavlja savršeno mjesto (kantu) iza kojeg se mogu skrivati razni blog boyevi, podcasteri i nazovi-analitičari u okolnostima kada bi se takav izbor ismijavao da je bio pao na Amerikanca, ili crnca a da nije Euro. Iz tog razloga, Jokic ne bi bio MVP kada bi igrao u punom sastavu.
Win-win za njih, loše-loše za objektivne ljubitelje košarke.
(ventura, 22. april 2022 13:35)

Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.

Kafa s ukusom slobode

pre 1 godinu

Golden State sa tri beka ,sva trojica preko 25 poena.
U Denveru Gordon,koji nije nikad bio lider kosgeter sledeci iza Jokica.
Preslab sastav,igraci nisu ni za rezerve ekipa koje nisu ni usle u plej of.

Aleksa

pre 1 godinu

Poslednji put kada sam gledao slično razuzdanog chucker košarkaša bio je to Latrel Sprivel. Jutros ga je nadmašio Vil Barton, možda najmanje inteligentan košarkaš kojeg sam gledao u poslednjih 10 godina. Nikakav osećaj za igru, selekcija šuta od kojeg bi ga bilo koji trener zalepio za klupu, nesposoban da napravi entry dodavanje, lenj na skoku i boks autu.

Jokić ništa neće napraviti u karijeri dok Vil Barton dobija od Denvera $14 miliona godišnje.

Laki

pre 1 godinu

Meni je utisak večeri Meloun koji se na konferenciji za štampu smeje i šali kao glupi avgust,kao da je dobio utakmicu, čovek ocenjuje, lupa, a ključnu grešku pravi sa zakasnelim tajm autom na +1, nego sačeka +5 za GSW i onda sledi izgubljena lopta Jokića (vadi vruć krompir)i dečko ispade najveći krivac. Profesionalni sport je surov, novinari su surovi, gestovi igrača (kao Karija i Grina svesno omalovažavajući)u cilju razbijanja psihe protivnika i nikoga nije briga, niti to više spominju da su na jednoj strani tri hall of famera i pregršt dobrih igrača, a na drugoj strani... nego se uzdižu u nebesa, a Kari bez ove dvojice nije mogao u plej of, Grin nije mogao sam utakmicu da dobije, a jedino Kleja nismo videli samog, pa ne znam da li bi on bio nešto bolji.Teški dani za Nikolu, čovek nije nikome ništa nažao učinio, a kupi toliku mržnju i zavist - ili, što bi se njegovim rečnikom reklo, za dobrim konjem prašina se diže.PS. Srećom za MVP naslov ne glasaju Nik Rajt i Srbonja, Vince...

MPP

pre 1 godinu

BEKOVSKI PAR


ne postoji u Denveru . Čitavu sezonu igraju BEZ BEKOVSKE POSTAVKE. Niko ama baš niko sem Nikole ne zna da : prevede loptu preko svoje polovine , ne zna da organizuje igru , i ne zna da šutne ni sa polu dustance a kamoli sa iole veće daljine, ne zna da prodre pod sam koš i položi o tablu ili na drugi obruč.... NIŠTA OD OVOG A DA BUDE U KONTINUITETU (samo "sa mene pa na uštap") .

Mučno je bilo gledati tim koji igra bez ikakve suvisle koncepcije . GSV je ZA KLASU BOLJI TIM . A Kari je bolji trener od Melouna.....
Ovo je dobro ,da svi vide kako stvari stoje. NIKOLA pogotovo jer je VELIKI majtor ove igre i ovo je još jedna kockoca u slagalici ....a on nije glup.....

sijo mi ga Djura

pre 1 godinu

Da promeni tim. Nemoguce kako su Warriorsi doveli jos dva sutera jer Klej i Stef vise nisu toliko mladi a Denver ni jednog. Gold Stejt ima 4 jaka sutera, kako da ih dobije sam Jokic, pomocu Sombor shuffle-a?!
Ma daj bre, begaj sine odatle gde god stignes

Goran

pre 1 godinu

Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Statistika serije.

Nikola - 29.3pts, 13rbs, 5ast, 52% sut.
Green - 8pts, 4.7rbs, 8.3ast, 43% sut.

Sta bi tek bilo da ga Green nije pojeo.

Blue rider

pre 1 godinu

Ogolili su denver koji je trenutno, bez jamala i mpj bas tanak tim. A i sa njima bi bilo cupavo. Inali su ptosle godine mcgee koga su koristili 3 munuta svake prestupne godine. I do trenera je.

Ljubisa

pre 1 godinu

Kako sto je uradio Janis, tako treba da postupi i Jokic...
Ili tim za napad na titulu ili prelazak u drugu ekipu...

Wigins je dobio mec sa trojkom i skokom...
Nedopustivo je da Jokic ne uzima loptu na kraju...
Meloun nula od trenera, realno

niksic

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao i nakon proslog meca, ovi su jednostavno bolji tim i od kompletnog Denvera, a ne od osakacenog. Jokic je uradio sto se dalo uraditi, cak i da isporucuje 45 20 10 u prosjeku, nakon ova tri meca imam osjecaj da ne bi bilo dovoljno, jer Voriorsi koriste to sto on nema sa kim da igra. U 3 minuta van terena u drugom poluvremenu, Denver je bio -8. Ovaj mec je cak i bio dobro odigran u odnosu na prosle, dobijali su i sslobodna bacanja, ali je trio Ratnika isporucio svoje, svi preko 25 poena uz 50% fg. Mec je presudilo gledanje u plafon Grina, Bartona i Morisa, umjesto da grade skok, na dva minuta do kraja Vigins uzima ofanzivni skok i Pul polaze loptu. Kosarkaski IQ igraca Denvera je nevjerovatno nizak, uz to nisu ni talentovani u odnosu na NBA standarde, pa im slijedi metla lagana, sto je ogromna nesreca za Jokica, jer ce, ni kriv, ni duzan, u obje godine kad je bio MVP, biti ometlan. Neka trazi drugu ekipu po isteku ugovora, ako zeli prstenje.

dzoco

pre 1 godinu

sta treba da uradi???Kao MVP lige treba da zahtijeva na trejdu MPJ i da dovedu Bogdana,ili nekog boljeg,da dobedu dobrog pleja kao adekvatna zamjena za Mareja i ojacaju tim...a ako to ne moze da zatrazi sam trejd i pokusa negdje drugo da postane sampion!

$$$

pre 1 godinu

@LD

Zbog cega Wiseman ne bi igrao vise od 5 minuta?...Da igra Wiseman tek onda bi to bio horor za suplju odbranu Denvera ...Ovako ih GSW dobija sutem spolja...

Pera

pre 1 godinu

Tesko/nemoguce je biti visi, brzi, precizniji, spretniji nego sto jesi, ali ako igras tolike godine i zaradjujes tolike milione, mozes bar da naucis nesto, da igras rezonski, da se skoncentrises kad treba...
26.9 sekundi do poluvremena, GS vodi 66-59, Nikola krade loptu. Naqravno, cilj je izgraditi dobru poziciju i sutirati u sekund-dva pre isteka napada, dok se GS dokopa lopte ostalo bi premalo vremena. E onda, naravno, Barton, herojsi preuzima odgovornost, gnjavi loptu i zalece se sam, sutira iz nemoguce pozicije, naravno promasuje, a da stvar bude gora, radi to nekoliko sekundi prerano, ostavlja protivniku dovoljno vremena. Rivers dozvoljava Grin - Kuri asistenciju preko celog terena i jos pri tom pravi faul. Stef pogadja slobodno, ostaje jos 3.5 sekunde, opet Barton dribla, sutira i promasuje sa svoje polvine, ali pri tom je dozvolio da vreme istekne!
Gomila nedopustivih mentalnih gresaka u poslednjih desetak sekundi, nedopustivo, umesto da se na odmor ide sa -4/5 ubedljivih -10. Da nije takvih stvari, pobedili bi danas i sa ovakvim timom 😟

Pera Ždera

pre 1 godinu

Odmah nakon komentarisanja Denvera ekipa TNTja (Inside the NBA) brani Gobera kako ne moze on da cuva liniju za 3p i da je to greska bekova dok kod Nikole gde su protivnicki bekovi dali 81p (Kari + Tonpson + Pul + Pejton), uglavnom za 3p, narativ je da je do njega i da je morao vise. Ok MVP je ali to nije objektivna analiza.

Ni rec o IPAK kompletnim Ratnicima dok Grumenju fale 2 od 3 najbolja igraca/poentera. Ni rec o katastrofalnoj odbrani linije za 3P (treba Nikola da iskace da brani Karija i Pula?), ni rec o katastrofalnim odlukama i potezima Bartona, kasnom bidjenu Gordona, losim reakcijama Melouna, ma nista.

Ok je 37p i 18sk ali glavni izrok poraza je nedostatak kojeg poena vise Jokica??? Pa da da 50p + 20sk 12as i da izgube usled jednocifrenih svih ostalih, iz uzasne procente, bilo bi da je tako jer sve uzima na sebe, ne ukljucuje druge :))

Kao sto rekoh ...
Kari, Tompson, Pul, Pejton = 91p
Moris, Barton, Bouns, Rivers, Forbs=39p

A nisam racunao Kampaca sa 4min u igri i svim nulama u statistici (osim 1 izg lopte).

Dakle bek manje a 52p vise Karija i ekipe!!! Stravicno! A kriv Jokic :) Jeste, kriv je sto ne raspali po glavi Bartona koji u prelomnom momentu meca sutira trojku sa 9m dok Nikola ima Tompsona na sebi. Sto ne kaze upravi, dovedite mi par bar solidnih igraca, da mozemo biti konkurentni ili odoh. Kriv je.

I ovi brojevi su cudo usled taktike odlicnog trenera ka njemu usmerene i vele odbrane odlicnig odbrambenog tima na njemu. Steta za nezaobilazni gorak ukus (2 godine zaredom) NBA medija na izglednoj MVP nagradi.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Možda da igra odbranu.
(Shigman, 22. april 2022 08:47)

3 ukradene lopte, 18 skokova, +/- +3 u -5 izgubljenom mecu... Da nije mozda trebao da cuva bekove Ratnika na liniji za 3p? Da nadoknadi ponizavanje Bartona, Morisa, Gordona i ekipe u odbrani? Mozda da nadoknadi (i pored svojih 18 skokova!!!!) 2 skoka svoje startne 4ke?

Ma mora da je njegova odbrana krivac za diferencijal od 52p izmedju bekova Ratnika i Denvera :) hmm...

Ja Bain

pre 1 godinu

Hahaha,kakav ti nba rodjače pratiš,pa ja kao laik znam da je Dankan celu karijeru proveo u Lejkersima,kakvim crnim Denveru....svako komentariše ovaj NBA,bože sačuvaj
(kuguar, 22. april 2022)

Pa ti stvaarnooo niiiišta ne znaš. Tim Dankan je celu karijeru proveo igrajuci u Supersoniksima, mada je povremeno poneku utakmicu odigrao i za Vankuver Grizlije, najčešće onih godina kad im je u PO bio neophodan plej.

NNN

pre 1 godinu

Iskreno ne može Jokić ništa protiv trojice vrhunskih bekova koji lagano ubace 80 poena uz visok procenat šuta.
Jokiću treba spoljna linija koja ume da igra odbranu i da u napadu bar pogađa otvorene šuteve, "samo" toliko.
Jokić sam je portiv od jednog od najbojih defanzivaca lige imao 37 poena uz visok procenat šuta, uz to pokupio ogromnih 18 skokova, tražiti bilo šta više je u najmanju ruku nehumano.

Александар КВ

pre 1 godinu

Онај Бартон ми не би играо ни у Бурса спору. Одговоран је за бар 20 неостварених трипл дабла Николе. Све му човек сервира на тацни и Бартон промаши. Највећа је рупа у тиму, убедљиво. Гледао сам сва три меча и евидентно је да Јокић нема с ким да игра тамо. Што неко малопре рече у коментару, потребна је још једна звезда у тиму, да би Никола још више дошао до изражаја. Опоравком Мареја, наредна сезона ће бити много занимљивија, а и Бартон да се трејдује за мого бољег шутера. Онај момак нема појма...
Поздрав свим љубитељима кошарке у Србији, а и шире.

Rale

pre 1 godinu

Ovo je prosto ponižavajuće za Jokića sa kim igra.Osim povremeno Gordona,sve drugo je žalosno i gledati.Ne shvatam kako rukovodstvo Denvera troši toliki novac na ispodprosečne igrače,a JM i MPJ mogu još dve godine da se razvlače po banjama,potpisali su astronomske ugovore.Rasulo.

maSi

pre 1 godinu

Okružiš ga Grinovima koji noćas zajedno, jer dele i poziciju i munute, za 35 minuta naprave samo 2 skoka. Ej, 2 skoka! Džef Grin (35godina) 4,5 miliona godišnje – Drajmond iz Bruklina (28 godina) 2,5 miliona godišnje. Džamajkl Grin (31) 8,5m – Portis (27) 4,5miliona godišnje. Barton (31 godina) 15 miliona - Markus Smart iz Bostona (28) 14 miliona godišnje. Sećate li se da mu je Nurkić bio prva opcija, i da mu je u izjavama Marej bio prva zvezda tima. U regularnom delu sezone Denver dobija GSW 3 utakmice, gubi jednu. Igrao je Rid, ko je gledao video je da ne ferma ni 2% Karija, i Kari se pored njega nije mnogo razmahao. Dolazi PO Meloun ne prijavljuje Rida za PO. Neko je isto primetio koliko tripl-dablova Jokić nije ostvario zbog Bartona. Mali Forbs kida par utkamica, isto i Hajland, isto i Rid, međutim odmah kreće Bartonovo prevaspitavanje istih, tj svi su počeli da od Bartona dobijaju loptu ili u noge(patike) ili im je dodavao koske koje su umesto njima u ruke, išle u aut, i normalno da je Barton za to njih krivio. Jednostavno, ne postoji trener koji sve to ne bi video, ne postoji osoba koja je makar desetak utakmica u životu pogledala, a da to ne vidi. Meloun sve to dobro vidi, ali pošto je tvrdoglavi lik kome je Nurkić bio prva opcija, i kome je Marej bio prva zvezda, on nema šanse da odustane od svih ovih gluposti kojima „časti“ sve one koji navijaju i za Denver i za najboljeg košarkaša koja je Srbija ikada imala, a imali smo ih toliko koliko ih nijedan narod nije imao.

Djordje

pre 1 godinu

Na kraju utakmice 3 napada za redom Jokic ne dobija loptu nago ovi NEinteligentni sebicnjaci sami idu...Jokic ima Kleja na sebi i Barton mu pokazuje rukom da se skoloni da on(Barton)igra 1 na 1 alooo bre ZNACI POLUDEO SAM...
Po tome vidis koliko je Maloun LOS trener, zato sto kad gledas ostale ekipe tipa Phenix, Woriors...vidis da njihovi igraci zadatka NE uzimaju lose suteve. Maloun nema kontrolu nad ekipom, igraci uzimaju lose suteve a da ne pricam o odbrani...
MALOUN ODLAZI!!!

Комедија

pre 1 godinu

Болесно. Три бека машине (Кари, Томпсон, Пул) против Мориса и Бартона 😃 Ови дају скупа 90 поена ови 20 😃 Разлика 70 поена на беку 😄

steva

pre 1 godinu

Sta ima tu da se pametuje i gde je bilo kakva Jokiceva krivica ...bekovi Warriorsa ubce preko 90 poena Curry , Thompson , Poole i Payton , uz odlican procenat suta . Malone jednostavno ne zna kako da brani sut za 3 poena , a mora se priznati da to protiv onakvih sutera nije ni lako . Jokic jeste napravio par gresaka i izgubio par lopti , posebno je bila vidljiva ona 35 sec pre kraja , ali to je vec gotova tekma i penal zavrsnica . Elem , imas + 2 3 ipo minuta pre kraja i za 2 min i 40 sec ne ubacis poen (a oni ti ubace 7) ? U zavrsnici svaka lopta mora ici na Nikolu , a ne da Barton i Gordon siluju . Morris je promasio par vaznih , a otvorenih trojki . Jeff Green ozbiljno tanak i nije trebao zavrsiti utakmicu , vec Rivers . Koliko je Denver pacerski tim pokazala su dva segmenta ...na kraju druge cetvrtine imaju poslednji napad i kao uvek zavrsava ga Barton , covek siluje i zabija se u ugao i zavrsava prerano napad (bilo je 25 sec do kraja) , Warriosrsi trce kontru , kos faul . Jel moguce da NBA tim nema uigranu akciju kad se zatvaraju cetvrtine i poluvreme ...zar uvek Barton mora da bude taj ? I , kod zivog rezultata posle promasenog suta 3 igraca Denvera bleje , lopta pada izmedju njih , a Wiggins je kupi . Moze se dodati i sut Bartona sa 8 ipo metara , u vaznim trenutcima . Sve u svemu , pacerska ekipa sa odlicnim Jokicem , to je sve . Polgedajte ostale playoff ekipe , svaka u timu ima bar dvojicu ozbiljnih igraca(neke i trojicu) , koga ima Denver , Jokic I ?

Dragan Borca

pre 1 godinu

Jedno je kada izgubis neku " obicnu" izgubljenu ali Bartonovih 4-5 nebuloznoh prodatih napada tokom utakmice su ih skupo kostali

Kad kaze covek Greg Popovic, Obradovic, pokojni Duda itd mislim sta obican covek moze takvim intelektualnim gromadama reci kada vidis da mnogo bolje znaju o kosarci nego obican covek. Kod Denvera je slucaj da Malone manje zna( shvata) modernu kosarku nego klinac sa Fantazija. To je tragikomedija koliko covek pojma sa pojmom nema

Umesto da pusti Zekea i Cancara jake i mlade, skocne da pariraju svojom agilnoscu i visinom sutu Ratnika on stavlja Fakua na Bartona, Monte i Jokica?!? Igra sa fakticki 4 plejmejkera i kako tog coveka ozbiljno shvatiti???

Na kraju umesto da ubaci mladje sveze da jure i umorne Ratnike on ostavlja i Grina i Bartona koji nista nisu mogli odbraniti pa covece Boziji

Sto je najludje da su ostavili onog Rida dobili bi ovu utakmicu

Uzasan je trener Malone

Covek je izgubio sav kredibilitet sa svojim penzosima

Nije mi jasno kako njemu ne dopire do mozga da matori i spori Grinovi i Barton ne moze skoro NISTA odbraniti😒

Pa Zeke ili Cancar bi sada na kraju makar trcali pokrivali igrace svezi i skocni

Ali on ce ostaviti raspalog Bartona i Grina da ih probiju u odbrani svaki put

Neverovatno sto su cak i mogli dobiti ovu utakmicu da Malone IOLE nesto shvata sta je moderna kosarka i koliko je vazno imati igrace u odbrani koji ce ispratiti protivnika do kraja

Pravi MVP je Zubac

pre 1 godinu

@ Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.


SusJed Srbi ne kažu bit nego biti.
Inače hvala ti sto stalno pratiš Jokica, gledaš sve njegove utakmice, prvi pišeš komentare ….
Pola Srba ga ne gleda a ti gledaš. Svaka čast susjed ;)
I da, Kad igra Zubac? Nece bit da Jokic cini sve sto je do njega.

Rade, ZG

pre 1 godinu

Da ode iz Denvera ako želi titulu. Ako želo produženi odmor svake godine onda mu je ovako najbolje. Denver ima neopisivo nesposobna ljude koji ga vode. Godinama nisu ne znaju dovesti igrača, ni šutera, ni asistenta ni skakača.Treba im oduzeti franšizu.

Qwerty

pre 1 godinu

Evo novog znalca kosarke I najgoreg trola, kontraša ikada. Gori lik od licno petarczv. Srbonja. Ima istine da ga je Green limitirao dosta, I uopste brze ruke Voriorsa, ali reci kako Jokic nema pojma, a eto sinoc je dao 37pts 18 reb je jadno. Voriorsi su duplo bolja ekipa od Denvera sve I da im igra Marej. Jokic nije najbolji defanzivac jer mu je odraz milimetar I tako ce uvek biti, ali je vrhunski igrac u ocajnoj ekipi.

Avangar

pre 1 godinu

Samo jednu stvar treba da uradi, a to je da bezi glavom bez obzira iz Denvera. Pa njegov trener i GM ga ne postuju, kako da ocekujemo da ga sudije ili bilo ko drugi postuje?? Svake godine ista prica. Ako ne bude napustio Denver, i bude ista prica i naredne dve, tri godine, on ce bataliti kosarku videcete.

zigi

pre 1 godinu

nista komplikovano. treba da promeni fransizu. i majkl dzordan bi izgledao jadno medju ovim cobanima.
nekompetentna i neambiciozna fransiza.
treba da se zahvali melounu sto mu je dao sansu i forsirao ga i proslavio ga, ali nema ovde vise nista za njega. ni sada ni za 5 ili 10 godina. sta kao da su tu porter i marej, s
kao da neki igrac dodje i pokusava da osvoji aba ligu sa borcem. moze da bude i najbolji igrac lige ali ne biva. uvek ce ih na kraju izuti zvezda, cedevita, partizan, buducnost i te ekipe koje imaju organizaciju i sistem igre.

rumenko

pre 1 godinu

ajde vise koji vam je djavo, igraju protiv buduceg sampiona i najjace ekipe na svetu, metla pa metla, mo's mislit'.. za ovu grupu rekreativaca je i sam plejof ogroman uspeh

Dikembe

pre 1 godinu

Druga opcija da zabije 50 i brani reket
(Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)
Pa ni Dzordan nije davao 50 poena u plej ofu. Gordon je doveden da igra odbranu a likovi koji su trebali da sipaju spolja i idu na ulaz su dva najskuplja igraca tima, sede na klupi u civilki i masu peskirima. Da nema Jokica Denver bi bio zakucan na poslednje mesto Zapada. A Dalas bez Doncica odvali Jutu dva puta.

Fishermann

pre 1 godinu

Ako bi doslo do serije GSW protiv Bostona ne bi mi bilo mrsko da ustajem i da gledam, granitna obrana Bostona protiv granitnog napada GSW-a kakav bi to spektakl bio

Kole

pre 1 godinu

Koja je razlika u odbrani Boston-Brukly sa ovom koju igra Denver-GSW…Ovo što igraju Denver i GSW skoro i da je nema.Jer je toliko jak Kari i ostatak ekipe da nemaju potrebe da igraju neku odbranu na Jokića….Rezultat to i pokazuje a to je da su lagano došli do 3-0.

Trogled

pre 1 godinu

Pih kakav selektivan vid. Da ne bi njega bekovi čuvali, dok na nakon switcha skuplja sve statistike. Naravno da mora čuvati bekove na liniji za 3 na svakoj utakmici, bez toga se ne igra. Ne znam što fali igračima Denvera, Denver je 6. po učinku u napadu,15. u obrani, usprkos krmku.
Pa naravno da je krivac za 52 bio bi i za 152. Kao da Denver ne može postići otvoreni šut, ali je pokrivenom obranom iz preuzimanja. Osim toga su odlično čuvali Currya većinom, rupa je nastajala nakon što bi se uključilo krmka. On je i dosta pokretljiv ali jednostavno bježi od poniženja i pušta trice. Pa nismo slijepi.


3 ukradene lopte, 18 skokova, +/- +3 u -5 izgubljenom mecu... Da nije mozda trebao da cuva bekove Ratnika na liniji za 3p? Da nadoknadi ponizavanje Bartona, Morisa, Gordona i ekipe u odbrani? Mozda da nadoknadi (i pored svojih 18 skokova!!!!) 2 skoka svoje startne 4ke?

Ma mora da je njegova odbrana krivac za diferencijal od 52p izmedju bekova Ratnika i Denvera :) hmm...

Arm

pre 1 godinu

Šteta za utakmicu , bila je dobra prilika za Denver . Prelomni trenutak u meču se desio pet minuta prije kraja 3/4 pri rezultatu 80:75 za Denver kad u dva napada zaredom igrači Denvera ne pogadjaju trojke i tu su "kola krenula nizbrdo"

D

pre 1 godinu

Iako je ta kradja lopte bila znacajna, presudan je bio ofanzivan skok Wiginsa na 111:111 mislim, kako je lopta cudom zavrsila kod njega, zatim par neverovatnih koseva GSW i za kraj totalno nerezonski pokusaj Bartona sa skoro 9 metara preko ruke, iako je bilo jos 5-7 sekundi za napad, kao i air bol od metar i po. Jedno je sigurno, da je igrao Mury ali da je u formi Denver bi ih dobio. Ovako je sve gotovo.

iki

pre 1 godinu

80 poena na skoro 60% iz igre za Pula, Tomsona i Karija. Ovo je nestvarno i 3.utakmicu za redom da tako pokidaju. Denver je u igri držao Jokic i najgore izvodjenje slobodnih u istoriji GS. Barton je imao er bol na 3 razlike za Denver, Jeff Grin katastrofalan, Kazins prvo očigledan faul u napada pa koraci dok je Jokić odmarao u poslednjoj.Katastrofalni saigrači. Na kraju bez koša poslednja 2 minuta. Nadao sam se da će uzeti makar 1 ali mrka kapa.

Petar

pre 1 godinu

Imace vise vremena za jahanje.Koga je briga za Wallmart tim?Jokic ce dobiti svoju zaradu iz ugovora, sportski neuspeh se ne kaznjava oduzimanjem zarade.Trener mozda dobije otkaz po komandnoj odgovornosti.

smeh

pre 1 godinu

Stvarno je neko očekivao da Jokić i grupa građana mogu da prođu kompletne GSW? Nije baš bila očekivana metla ali 4:1, maksimum 4:2 je bilo očekivano u korist GSW. A Jokić treba da ode odatle ili da zatraži da trejduju skoro kompletnu prvu postavu, ostaviti samo Gordona, a iz druge postave trejdovati Kampaca i Riversa. I na kraju smeniti trenera. Ladno izvučeš džek pot na lutriji i ti to ne umeš da materijalizuješ? To umeju samo teške neznalice.

Bjelica

pre 1 godinu

jer u proseku preko 70 poena protivnici daju preko njega.



Malo je kume…. Ja mislim da u proseku 140 poena protivnici daju preko njega…uvek treba biti objektivan ;)

LD

pre 1 godinu

Svi pricaju kako fale Marej i Porter ...I GSW igra bez Wiseman-a...Dakle bez projektovanog startnog centra...Jedinog igraca koji sebe moze da nazove centrom...Jokic igra protiv Looney-ja i Green-a...Za glavu visi od njih...A u napadu oba igraca ograniceni ko litar mleka...Posebno Looney...
($$$, 22. april 2022 08:36)

Hahahaha, pa Wiseman da je zdrav ne bi igrao više od 5min po utakmici, a možda ni toliko... Dobro si rekao kad je biran na draftu da je projektovan da bude startni centar, ali taj projekat još nije realizovan i pitanje je dali će i biti. A ovu dvojicu koju pominješ da su ograničeni u napadu, pa šta će im oni kao prva opcija u napadu kad imaju tri spoljna koji u proseku daju 80pts po utakmici u ovoj seriji, uz to da Green u napadu dosta dobro učestvuje u razigravanju. U svakom slučaju mnogo, mnogo bolja ekipa od Denvera, čak i da je Denver kompletan, a ovako glupo je i raspravljati.

Imba

pre 1 godinu

Sta je s ljudima koji spominju odbranu Nikole Jokica u negativnom kontekstu i da su zbog toga izgubili?
Hehe, pa nisu resili utakmicu Grin, Luni, Igoudala, Bjelica... vec najbolji bekovi-suteri na svetu i to bas sutem spolja. Sta da radi Jokic u tim situacijama, da igra presing na Kariju od kosa do kosa? hehe

Krilni centar

pre 1 godinu

Treba da trazi trejd ako zeli neki timski uspeh u NBA.
Ako hoce samo novac onda nek cuti i trpi tu gde je. Denver nije samo najgori tim u ligi bez Jokica nego takodje i tim bez ikakve perspektive.
Vodjeni katastrofalno, tim formiran katastrofalno, mladima ne dozvoljavaju da se razviju, preplaceni grejaci klupe. Sa povratkom Portera i Mareja se nece nista promeniti. Porter misli da je zvezda a ne bi ga uzeo ni jedan tim ni za dzabe a Marej je zavrsio karijeru samo on to jos ne zna. O Bartonu i Grinu ne treba trositi reci. Oni ne mogu da igraju ni u jednom NBA timu osim u Denveru.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

crni@
Da, sta ti nije jasno?
imao sam razumevanja jer je prosle sezone imao zaista nenormalno ogromno minutazu, plus porodicni razlozi, jer bolje da i ne igra ako ne moze da pruzi maskimum vec na pr. 30% mogucnosti.
Sada te situacije nema i zaista mislim da ako zeli i ima volju moze lagano da prihvati poziv Karija Pešića!

Bor'ša

pre 1 godinu

ovde cela ekipa igra da bi Jokić dao koš iz reketa
(peca, 22. april 2022 09:25)
Pa iz razloga jer je ostalima samopouzdanje na nuli,o procentima suta je suvisno pricati.

Bocko

pre 1 godinu

Denver je imao svoje šanse. Ali da bi se pobedio GSW, moraju se pogađati otvorene trojke. Gosti su ih pogodili daleko više. Klej je u drugom p. pogodio bar tri preko ruke i pored dobre odbrane. Takođe je, čini mi se Vigins pogodio trojku iz ćoška, na 111-111, na isteku napada. U sledećem napadu je izborio skok između tri igrača Denvera ( Jokić je izašao na šut ), koji nit' ' su gradili koš, nit' su skakali ! Jokić u MVP modu, najzad se u plej- ofu pojavio i Gordon. Jokiću treba jedan igrač sposoban da saspe 4-5 trojki. Serija je gotova, možda ovi iz Denvera opuste ruke , pa makar izbegnu metlu.

Djenka

pre 1 godinu

Denver je otpisan. Gsw ovakvom igrom može da osvoji prsten. Nikoli svaka čast na igri, ali protiv timova koji igraju sa pet igrača nema šanse. Imao je opet + ali džabe kad je denverova klupa najgora u ligi.

mr

pre 1 godinu

Grin ga je pojeo u ovim utakmicama. Cim dodje plej of, dovidjenja.
(Mikii, 22. april 2022 13:01)

Statistika serije.

Nikola - 29.3pts, 13rbs, 5ast, 52% sut.
Green - 8pts, 4.7rbs, 8.3ast, 43% sut.

Sta bi tek bilo da ga Green nije pojeo.
(Goran, 22. april 2022 14:49)

Не збуњуј човека, напиши му шта ти значи ово pts и остало, јер нема појма тај шта ово значи. Да зна, барем би смилио нешто паметније да напише, а реално и са мало мозга требао би да ћути.

Milutin

pre 1 godinu

Da bi Denver bio bolji od GS, Jokić treba da bude bolji od Curry-ja više nego što su Thompson, Poole, Wiggins i Green zajedno bolji od Gordona, Greena, Bartona i Morrisa zajedno.

Jokić je malo bolji od Curry-ja, ali su zato Thompson, Poole, Wiggins i Green MNOGO bolji od Gordona, Greena, Bartona i Morrisa.

U prevodu: GS ima mnogo bolji tim od Denvera, i ništa od toga nije Jokićeva krivica.

Jajaj

pre 1 godinu

Za Denver je uspeh sto su usli u doigravanje gledajuci povrede igraca. Narvno da ne izgleda lepo kada je metla. Jokic neka dobije MVP nagradu i dosta za ovu sezonu

slobo.b

pre 1 godinu

Srbonja 2.0, 22. april 2022 08:31)

Zahvaljujemo se na glasu.

Bas si ono dosadan I naporan,I ponavljas se kao papagaj,kako nisi primjetio da te ljudi jednostavno ignorisu.

mr

pre 1 godinu

Нисам гледао утакмицу, али сам сада погледао статистику, и као и обично класика. Денвер доста више скокова, доста више шутева, али мање погодака. ГС преко око 53%, а Денвер око 45%, што је више него добро, али ових 53% је више него довољно за сваког противника. Дакле, нема Денвер шта ту да тражи, јер ГС има толико играча који могу да дају преко 30 да мало ко може да им се супростави. Дневер не може да чува њихове бекове. Видећемо да ли постоји нека екипа која може да их чува, или ће сви чекати да ГС има лоше вече. Јокић не може ништа, јер нема тог центра који може да спречава бека у шуту за три поена. Бек ће увек или да шутне, или ће опуштено да га оретчи када га извуче далеко од коша. Дакле одакле год гледано ГС је одлична шутерска екипа и може само да се плаче.

LD

pre 1 godinu

Zbog cega Wiseman ne bi igrao vise od 5 minuta?...Da igra Wiseman tek onda bi to bio horor za suplju odbranu Denvera ...Ovako ih GSW dobija sutem spolja...
($$$, 22. april 2022 08:54)

Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...

Bero Rakun

pre 1 godinu

Sta treba da uradi Nikola Jokic???
Treba da se odmori nakon ove metle koja i se sprema. Ili da se postavi malo bezobrazno prema rukovodstvu kluba. Ako ne bude tako uradio, bice magarac i dalje....

Sampion

pre 1 godinu

Formula za osvajanje NBA prstena je jednostavna. To nam pokazuje istorija osvajaca glasi ovako: trebaju ti 2 superstar igraca, 1 odlican, i 2 dobra odgovorna. Prosto zar ne

tocka

pre 1 godinu

Mozda je mogao da šutira one otvorene trojke na kraju umesto da prosledjuje saigračima koji imaju lošije procente od njega.
Pored toga zaista neverovatna utakmica Jokića. Koliko puta je samo presekao napad što komentatori navode kao deflection, a čini mi se da mu uglavnom nisu pisali kao ukradenu loptu. Sjajan na oba kraja terena.
Denver je konačno igrao intenzivnu odbranu, ali protiv Karija i Tompsona slabo šta pomaze, to su manijaci koji ubacuju sa 30 metara dok imaju dve šake na licu. Ne vredi samo dobra odbrana, mora i dobar napad, a tu je već situacija tragična kod ostatka Nagetsa. I mogli su ovo i dobiti, samo da su malo manje srljali na kraju. Kada sam video onaj šut za tri Bartona, koji ni Djurent ne bi uopšte pokušao, znao sam da je to gotovo. Šteta, baš su se borili i bili blizu da obore deset puta jaču ekipu.

kiza-iz ofsajda

pre 1 godinu

Nikola je odigrao sasvim dobro. Grin nije trebao igrati više od dve četvrtine koliko je faulova napravio. Previše početničkih grešaka i jednostavno odsustvo inteligencije kod par igrača Denvera. Čak se i Jokić okrenuo prema Bartonu kad je na zakucavanju bezveze zakačio Igudalu.

Bilo bi lepo da pobede barem jednu radi časti.

Sa ovim utakmicom Jokić ima 29p, 13s, 5a prosek. Pa jebiga....

Kobi

pre 1 godinu

Kako da ne bi, vidjeli smo kako je napunio faulovima i izdominirao Aytona 0-4. Greenu je Nurkić zabijao po 30-35 koševa sa 80% šuta, Draymond nema veze sa obranom na postu, ali uvijek je netko veći dasa od MVP. Green i Wiseman mogu igrati skupa kao Green i McGee, pick i lob, pregazili bi Jokića


Zato što u odbrani ne bi sačuvao Jokića nikad, a ovaj bi ga verovatno za nekoliko minuta napunio faulovima. Zato što je Green bez obzira na visinu jedan od najboljih defanzivaca u ligi i mnogo značajniji GSW u odbrani nego što je Wiseman njima u napadu, uz to da je Green daleko od igrača manje u napadu...
(LD, 22. april 2022 09:12)

Dosadnjaković

pre 1 godinu

Sprema se metla, osim ako se GSW ne opusti previše u sledećoj pa Den uzme tu jednu pobedu. Nidža radi šta može, ali uz štetočinu Bartona, ograničenog Malouna i bez Marija ovo je bio maksimalno. U stvari, 6to mesto na zapadu je čudo nad čudima, i kapa dole Nidži za odigranu sezonu. Bartona se treba rešiti kako god znaju, a sad kada je Vogel slobodan možda bi njega trebali dovesti umesto Melouna. MPJ i Džamal Mari moraju odigrati sledece sezone 60+ mečeva inače biće još jedna uništena godina. I da, ako menadžment ne pokaže razum i spremnost na akciju, ne potpisati supermax nego ići negde drugde.

Milosav

pre 1 godinu

Neka samo igra kao i do sada. Na Denverovom managementu je da mu nadje suigrace koji mogu da pariraju.
Ovako je samo gubljenje vremena mada Nikola ima dobar kontrakt i
radi svoj posao kako treba, ali ja ne vidim titulu u skorijem vremenu.
Ako se secate Toronto (moj tim posto tu zivim) je doveo Leonarda i 2019. osvojio NBA titulu. Tako treba da se radi.
Toronto je ove godine sa veoma mladim timom i samo dvojicom boljih i starijih igraca koji su tu bili 2019. (obojica tada mladi) poceo play off sa 5. mesta koje niko ozbiljan nije ocekivao.
Na zalost kvalitet dodje do izrazaja u play offu. Philadephia vodi sa 3:0 znaci gotovo je.
Poenta je da Denveru kao i Torontu treba bar jos jedan igrac prve klase da povuce ceo tim i da probudi sve najbolje u saigracima.
Uglavnom NBA play off je odlican i vredi ga gledati.
Pozdrav iz Toronta.

Mladen

pre 1 godinu

Nema tu puno pametovanja,GSW je daleko bolji tim od Denvera i tu se stavlja tacka.
Cak i da je Denver kompletan,ne bi mogli da predju preko ovih,a tek ovako situacija je daleko jasnija.
Kari,Klej i Pul su svaku utakmicu kombinovali maltene izmedju 80 i 90 poena sto je stravicno + Grin sa svojoj nenormalnom odbranom i uticajem na igru + Vigins + klupa...
Smesi se metla,ako i dobiju sledecu,serija se svakako zatvara u peton utakmici.

crni

pre 1 godinu

To sa promenom sredine,nece se desiti.Izjavio je vise puta da zeli biti kao Tim Dankan i zauvek ostati u Denveru.
(Marko DARK, 22. april 2022 08:19)

Mnogi su se tako kleli, a onda videli sa kakvim trenerskim pacerima gube karijeru... Dankan je ostajao zbog Popoviča.

Bor'ša

pre 1 godinu

Da uđe na pocetku meca neka trojka, od Morisa, Bartona, Gordona razvukla bi se odbrana normalno i lakse bi se igralo... Ovako, pakuj kofere.

zoran

pre 1 godinu

Realno gledano u ove 3 utakmice Voriorsi su bolji tim.
Kod Voriorsa imamo veoma brz protok lopte i veliki broj odličnih sutera.
Steta za Denver jer su naleteli na Voriorse koji se vraćaju u onaj stari svoj mod od pre par sezona.
-Voriorsi su se kompletirali i sada sledi napad na prsten to im je cilj.
-Mislim da je Denver mogao vise da je naleteo na neki drugi tim.
Oseća se sada kad je ključno u plejofu fali Marej da se rastereti malo Nikola.
-steta za Jokića jer je imao sjajnu sezonu.
-

LD

pre 1 godinu

@LD

Curry, Klay, Wiggins, Green, Wiseman...

Ako ti mislis da je bolje Curry, Klay, Wiggins, Green, Lonney onda OK...
($$$, 22. april 2022 09:40)

Pa ako ćemo na NBA play off da gledamo kao na neku video igricu onda sam saglasan sa tobom, ali ni tu nisam baš 100% jer si iz obe petorke izostavio drugog najboljeg igrača GSW ove sezone, a to je Jordan Pool.

Verujem da će Wiseman u budućnosti biti ozbiljan igrač, ali u ovom play off-u bi bio samo defanzivna rotacija u odbrani, što je značajno kad imaš više igrača koji mogu da se menjaju u odbrani na dominantnom igraču i tako drže intenzitet u odbrani na najboljem igraču protivničke ekipe. Ali u ovom trenutku ne mogu da zamislim da bi akcije u napadu u ovom play off-u išle na Wiseman-a, pored svih ovih ubica. U budućnosti verovatno, sad samo da bije Jokića.

Kabasti

pre 1 godinu

Da promeni ekipu. Radicnki iz Nisa je bio i ostao radnicki iz Nisa. Ljudi igraju play off a u hali kao na sahrani.. Ni sa ovom dvojicom koji ne igraju nista to bolje nebi bilo jer nisu igraci tog kalibra. Samo bi malo duze trajala serija to je sve...

Vrg

pre 1 godinu

"Da nije sve bilo tako ružičasto za Jokića, svedoči sekvenca pri rezultatu 111:116. Meč je ušao u prelomnu fazu, a Jokić je dozvolio da mu Drejmond Grin izbije loptu i napravi ključnu ukradenu iako je u tom trenutku već imao pet ličnih grešaka."

Smesno je sto se potencira na Grinovoj ukradenoj lopti. Navodno najbolji defanzivac lige je popio 40 poena od Jokica, a momenat kada je ukrao loptu je bio takav da je Denver vec morao da ide na sve ili nista. Nije bilo vremena da se polako gradi napad, mec je prakticno vec bio izgubljen tako sto je Barton (naravno) promasio otvorenu trojku, a akciju pre toga Moris nije imao hrabrosti da sutne otvorenu trojku. Smesno je sto su njih dvojica starteri uz Dzefa Grina koji prakticno statira. Mislim da je imao 5 poena.
Jokic je napravio cudo sto je sa ovim timom usao u plej-of i to mnogo vece cudo nego sto je bilo koja osvojena titula. Apsolutni MVP.
Voleo bih da ode iy tog Denvera, jer se Denver zakopao sa Marejem (koji nikada nije bio konstantan) i pogotovo MPJ-om (koji je retko igrao i prosecnu partiju). Nema vise para za ozbiljne igrace.
Jokic ako ostaje u Denveru nema potrebe da se nervira oko bilo cega. To nije tim koji moze da ide na titulu, tako da ili tu laganije, ili selidba.
Ako nista, bar su sudije bile postene juce (posto su GS prethodno vec donele 2:0). GS je svakako 3x jaci tim. Denver ni u snovima ove sezone nije mogao nista.

Pera

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”
@ventura
Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.
@Samo polako
Bojim se da je ipak tacno, MVP za ovu jos nije proglasen, sigurno je i prosle bio objavljen posle prve runde
@Pera
IPAK NIJE TACNO!
MVP je proglasen 8. Juna 2021, prva utakmica sa Feniksom je bila dan ranije, dakle Nikola je 0-6!
Od nedelje nadam se 1-6 🙏 😊

goran

pre 1 godinu

na 3:20 do kraja 111-109 za denver, u sledeca tri mimuta, promašaj i izg lopta jokića, gordon faul u napadu, moris i barton 3-4 promašaja i to je to. plus ona trojka viginsa i njegov skok u napadu izmedju bartona i morisa. bekove probiju ti skupiš oni izbace pas i niko od njih ne promašuje trojku. pejton sa klupe 4/4, u 1/2 gsw imali 68 posto šut iz igre. 85-80 za denver, 2-3 napada denver tad ne realizuje. poslednji minut 1/2 moris polukontra sam na trojci na -4, promašuje, kari mu sa druge strane trpa trojku za +7, barton umesto ako vec drzi loptu ceo napad na kraju poluvremena da je drzi do dve sek do kraja sutira na 8 selundi promašaj, kontra karija za 2+1 i umesto da dodjes na minus 1, poluvreme -10. kraj 3/4 plus 4 za denver, mogu da drze do kraja loptu, kazins iskače na 8 sekzndi pre kraja da napravi blok, pravi faul i pul daje dva bacanja. jokić savršen meč, osim 5 izg, od kojih tri lagano prodate, u prvom dve u aut, u 3/4 glup pokušaj dodavanja lobom gordonu. jednostavno svaki poen je bitan tokom meča, ne smeš praviti tehničke (gordon), ne smeš praviti tri puta 2+1 (rivers), ne smeš da uvodiš kampaca (-10 za 4 min). ne smeš da igraš odlučujući meč u po sa 11 igrača, svi ostalintimovi sa 8 u rotaciji, samo meloun pametan. jokić manji prosek minuta u po nego u regularnoj sezoni? pa zasta ih sad štediš, neka igraju po 4 minuta, ionako ih čeka šest meseci odmora.

Pera

pre 1 godinu

Dobro, Jokić je 0-7 u playoffu otkad je “MVP”
@ventura
Nije tačno da je na O-7. Prošle godine je prošao prvu rundu playoff-a.
@Samo polako
Bojim se da je ipak tacno, MVP za ovu jos nije proglasen, sigurno je i prosle bio objavljen posle prve runde

Иван-Ниш

pre 1 godinu

Не може Никола ништа да уради, јер осим Гордона нема ту озбиљног играча за плеј-оф. Са Марејем и Портером би могли да прођу Голден Стејт, али опет би били дефанзивно и даље слаби за титулу. Онај тим у баблу да је сачуван (са Грантом) би већ био озбиљан конкурент за врх. Иако је била утакмица неизвесна, мислим да осим пожртвованости Денвер нема шта много да понуди. Колико је само отворених шутева Голден Стејта било... оно уопште није одбрана за плеј-оф.

b2b mvp for sure

pre 1 godinu

Nikad do sada MVP trofej nije osvojio igrač koji je ispao u prvoj rundi plej ofa. Nema ništa od toga.

Embid to uzima, možda Janis.



Vidi se da poznaješ materiju. ;) MVP je priznanje samo za regularni deo sezone, plej of nema nikakve veze sa tim. Ali tebi je važno da pljujes po Jokicu šta te briga da li je istina ili nije to šta pišeš
“ The National Basketball Association Most Valuable Player Award (MVP) is an annual National Basketball Association (NBA) award given since the 1955–56 season to the best performing player of the regular season.”

JPR24

pre 1 godinu

Bravo za Melouna !!! Kakav Majstor ! Vode 111-109, muče se da daju kos, posle trojke Wiginsa on ne traži tajm aut, jok, pusti protivnika da napravi seriju 8-0 i tek tada traži tajmaut na -6, a ostalo 40 sekundi ! Čovek prosto izgubljen. Moris i Barton ne mogu da se sastave u napadu.

Wabbit

pre 1 godinu

Denver nema igraca koji moze da brani malo ozbiljnijeg beka, a Voriorsima se pored Tompsona i Karija prikljucio i Pul, pa sada imaju 3 igraca koji isporucuju 25+ poena. Jokic moze da ubaci i 60, ako u Denveru nema jos jednog igraca koji ce dati 20+ poena. Ne znam sto Meloun ne proba malo sa Kampacom, ako nista da igra odbranu, jer od Bartona tesko da moze gore.
Bilo bi lepo kada bi dobili bar jednu utakmicu.

vrg

pre 1 godinu

@ko

vidim da trolujes ili si samo hejter, al ajde ukratko:

- covek je mvp zato sto je tim, koji bi bez njega bio poslednji (ima zvanicinih proracuna za to) ili pri samom dnu, uveo u plej of! ocekivati jos da u plej-of seriji sam donese pobedu, protiv tima koji je na papiru bio jaci i pre nego sto su se klej i stef vratili u tim, je jednom recju suludo.

- da je jokic bio stavljen u dzep, barton ne bi ostao sam kao duh. jokic i jeste preuzeo odgovornost, izgradio akcije tako da su saigraci ostali sami na sutu. i grin ga nije cuvao sam, pogotovo pri kraju nije. ne da je bilo udvajanja, nego i utrajanja. pojeo je grina. jokic je protiv njega, usred plej ofa, buvkalno uvecao statistiku koja mu donosi B2B MVP.

- jokica bi svaki trener uzeo i dao denveru da bira trojicu njegovih. dobio je mvp priznanje po glasovima strucnjaka, ne anonimusa sa neta. ali ti bolje znas. ti koji posle 40 poena i 20 skokova kazes da se covek ne vidi.
kakogod, njemu je u denveru dobro, oseca i da je timu duzan jer su verovali u njega. to mu vredi vise od titule. meni je zao sto je tako, ali to je jokic. da je drugaciji, to ne bi bio on.

brka iz bloka

pre 1 godinu

pre nego opet pomenete grina, setite se sekvence kad jokic ide na ulaz, grin vec ima 5 licnih i zadrzava ga sa obe ruke a komentatori (posebno redzi miler) kazu da je bio ocigledan faul i da se grin izvukao. da li bi neko pricao o ukradenim loptama???
setite se jokiceve kontre i onog suludog suta i kosa sa strane protiv file kad embidu nisu svirali ocit faul.
jokic se bori i protiv gsw, i protiv sudija i protiv debila u svom timu.
po svim parametrima odigrao je monstruoznu partiju, mislim da je jedini u svom timu imao pozitivni +/-, a gsw ga je u odbrani opterecivao non stop pnr igrom i napadom kroz reket i on je morao da brani jer negovi bekovi ne bi mogli da sacuvaju ni kljuc oko sopstvenog vrata.

a ovaj gsw tim nije promasivao i brutalni izgledaju na terenu. ako nastave ovako i ostanu zdravi ozbiljni su kandidati tako da, treba biti nalo objektivan.