Sreda, 26.01.2022.

20:00

Karabatić nosio Francusku – olimpijski prvak od očaja do sjaja!

Rukometaši Francuske su obezbedili plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pobedom nad Danskom (30:29) u poslednjem kolu Grupe 1 glavne faze EURO-a.

Izvor: MT

Karabatiæ nosio Francusku – olimpijski prvak od oèaja do sjaja! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Ivan ZG

pre 2 godine

Ako netko imalo razumije rukomet onda zna da je jučer nastupilo 20 glumaca. Prvo poluvrijeme se igralo normalno, ako je normalno da Danci igraju sa 2. postavom i rezervnim golmanom, a Karabatić igra zaražen dok drugi zaraženi ne smiju na teren. Dakle, ono što važi za sve ne važi za Francuze. I u takvoj igri Danci prvo poluvrijeme završe sa 5 razlike. U drugom poluvremenu Francuzi nikako da stignu Dance. Ne mogu dati gol iz igre. Onda suci preuzimaju stvar u svoje ruke pa počinje isključivanje igrača Danske jer u svakom kontaktu Francuzi padaju na leđa i glumataju. Karabtić se zaleti na dvojicu, ugura ih u golmanov prostor i doda igraču iza sebe. Umjesto da sude probijanje suci čekaju šta će se dogoditi. Ako igrač iza njega da gol kada puca sam sa crte onda je gol za Francuze. Ako ne onda je sedmerac jer su kao Karabatića branili iz prostora golmana. I tako 5 puta! A Danci odjednom počeli slati lopte na krila jedno metar previsoko i tako 3 puta. Uz sve to jedva pobjede Dance. Ako ih sretnu u finalu bit će 10 razlike za Dance. Nećemo dugo morati čekati, ali ako suci ne budu tako navlačili za Francuze neće oni ni Šveđane pobijediti. Samo uz turčina na čelu EHF-a može Francuska do titule i bez golmana.

zdravko

pre 2 godine

Ma danci birali protivnika za finale. Jer njima ne leze islandjani tako da su danci odigrali vise rutinski jer dasu hteli oni bi samjieli francuze Kako su radili prvo polu vreme

Mirko Jagodina

pre 2 godine

Bora Beograd
Ženski rukomet polufinale zadnja takmičenja
Olimpijske igre: Norveška, Rusija, Švedska i Francuska
Svetsko prvenstvo: Norveška, Francuska, Danska i Španija
Evropsko prvenstvo :Francuska,Rusija, Holandija i Rumunija.
Sve iz evrope uvek u na svakom takmičenju. Bravo Bora Beograd.

Bora Beograd

pre 2 godine

Olimpijske igre 2021 Francuska, Danska i Španija
Svetsko prvenstvo 2021 Danska, Švedska i Francuska
Evropsko prvenstvo 2022 polufinale ponovo iste reprezentacije. Tako je oduvek. Sport gde po jednu medalju na svetskom prvenstvu i olimpijskim igrama imaju reprezentacija van evrope. Sport gde na olimpijskim igrama i svetskom prvenstvu nikada pobednik nije bila reprezentacija van evrope. Rukomet - Rekreativni sport van evrope. Poluamaterski sport u evropi sem četiri države u kojima se igra samo u super ligi profesionalni rukomet. Vaterpolo i rukomet treba izbaciti sa olimpijskih igara. Nije globalni sport. Rukomet je najgrublji sport u kom sudije imaju presudnu ulogu. Vaterpolo sport koji se igra na Balkanu i u još četiri zemlje. A ženski vaterpolo i ženski rukomet to nije ni rekreativni sport. To je tragikomedija od sporta.

vukica

pre 2 godine

Kada i kako kome ne odgovara rezultat, onda je namjesteno, ajde ne gnjavite, to je igra, zalaganje, sreca, kvalitet, sticaj okolnosti, dobar ili los dan, rezultat je gomila detalja, na kraju su ostali najbolji u rukometu

Rukomet pivot

pre 2 godine

Uvek se svi spremaju za medalje ali Francuska, Spanija, Danska osvajaju uvek. Nema mesta iznenadjenjima...
Tu je i Svedska i Nemacka naravno sa izuzetnom skolom rukometa.
Nakon njih idu Island, Hrvatska, Norveska.
A u povremene bljesove upadaju i Slovenija, Madjarska, Makedonija, Poljska, Srbija (jer smo bili domacini).

Dju Ki

pre 2 godine

Samo da pohvalim naseg Nisliju Karabatica. Za uvek me je kupio kad je u Nisu bio tokom evropskog prvenstva u rukometu, kao i time sto je roditelje doveo na prijateljske utakmice izmedju Francuske i Srbije u Nisu (naravno da je i njima bilo milo - majci koja je rodjena tu, a i ocu koji se naigrao u toj hali). Dobri ljudi, izvanredan sportista i nas divan rodni grad :).

Tata Boža

pre 2 godine

Gledali olimpijske igre, Svetsko prvenstvo ili evropsko prve četiri ekipe u polufinalu su uvek iz evrope. To jedino u rukometu možete videti..

Ivan Bg

pre 2 godine

Prevara samo tako, mnogo sumjivih poteza Danaca u drugom poluvremenu. Igrali su prvo odlicno ali u drugom skroz stali. Pucaju sa 11-12 metara, ni levo ni desno krilo nigde u rrugom poluvremenu. Hm dosta sumnjivo. Takodje ne znam zasto je uradjena zamena golmana i ukazak Landina kada je golman rezervni u prvom poluvremenu imao preko 40% odbrana. Kuda ide ovaj svet nije mi jasno. Onomad Nadal uz pomoc sudija prosao dalje a sad i ovo.
Nema sta Rusi krenite i pokorite celu evropu, od Donbasa pa sve do Madrida
(Zoran Tuvić

Dobro samo mi objasni kako je nadal imao pomoc sudija? Sta, svirali mu penal u nadoknadi vremena?
Od ovih navijaca novaka ne moze sad da se dise jer ovaj ima sansu da uzme slem i to u sred australije pa sad i rukomet hocete da ogadite komentarima kao sto ste sve ostale jace sportove. Neverovatno....

Neo@

pre 2 godine

Gotovo svakog januara u godini, ovi sportisti nam pokazuju koliko rukomet može biti lep sport.
A dok ih gledaš, tužno shvatiš da nas tamo neće nikad više biti, ili neće barem u dogledno vreme.
Jer ovo što oni igraju, to naši mogu da sanjaju samo.

mate

pre 2 godine

Evo koliko vredi Karabatić i šta je biti šampion. Svi drugi bi se predali, ali proradi golman, stalno se napada i dođe se do pobede. Naravno, jako mi je žao sjajnog Islanda.
(Karlo Prvi, 26. januar 2022 22:06)
Gospodine a sto protiv Islanda nisu okrenuli? Je li normalno da zadnjih 10 min danci pucaju sa 10m stalno i pustaju u obrani ko amateri?

croata

pre 2 godine

(Realan, 26. januar 2022 22:48)

Da smo imali malo mozga ne bi igrali protiv islanda ko da nam pobjeda zivot znaci. Nismo mogli ni gore ni dolje, a ugled smo izgubili protiv cg, ne bi nas opralo ni 50 razlike protiv islanda.
Trebali smo elegantno porazom izbacit afrikance i milina.

mre

pre 2 godine

Ковид позитивни Карабатић. Лудило. Глобално.
(Раде, 26. januar 2022 22:02) # Link komentara
Ocigledno pozitivan mozes da ogras a nevakcinisan ne, bez obzira sto pozitivni sire virus. Ludilo ludilo

kakone

pre 2 godine

Naravno da nije namjestaljka. Pa Dancima su Francuzi i dalje najveci rivali za zlato. I vrlo lako bi moglo da se desi da Francuzi posle svega i osvoje.

reiki

pre 2 godine

Namješteno. Danci odmaraju igrače u ovoj utakmici koja određuje plasman i koja momčad ide dalje. Korona poharala razne momčadi. Bilo je nekih loših suđenja itd. Ovo prvenstvo je za zaborav ako je uopšte regularno. Danska vodi ćitavu utakmicu sa pros jećno 3 gola i onda izgubi. Nije ovo prvi put da se dešava. I razni drugi su kalkilisali u ranijim prvenstvima a dok nisu uveli prenos bodova bilo je još gore.

cukce

pre 2 godine

Kakav rukomet, atomski rukomet! Koja drama i opet preokret! Sinoćna utakmica Norveška - Švedska i večerašanja Danska - Francuska su vrhunac ovog sporta!

Peruzzi

pre 2 godine

Namesteno! Kraj price. Ne moze da se dokaze al samo slepac ne vidi da nije namesteno. Od srca navijam za Svedsku i Spaniju do kraja a ne za ove prevarante.

nice

pre 2 godine

Pa,ovo je namestaljka svetskih razmera,...
Danci u drugom poluvremenu sa drugom postavom.
Poceli su da sutiraju sa 10,11 metara.
Brzopleti napadi,brdo izgubljenih lopti,pocetnicka dodavanja...
Neke od lopti su cak i zavrsile na trebinama...
Da dodamo i sudije.
4 dosudjena penala u drugom poluvremenu su za svaki komentar....

Miroslav Pintaric

pre 2 godine

Kalkulisanje danaca,da izbegnu sveđane
Namerno izgubili da mogu igrat sa spancima
Sramota za jednu velesilu u rukometu kao stoje Danska

Zoran Tuvić

pre 2 godine

Prevara samo tako, mnogo sumjivih poteza Danaca u drugom poluvremenu. Igrali su prvo odlicno ali u drugom skroz stali. Pucaju sa 11-12 metara, ni levo ni desno krilo nigde u rrugom poluvremenu. Hm dosta sumnjivo. Takodje ne znam zasto je uradjena zamena golmana i ukazak Landina kada je golman rezervni u prvom poluvremenu imao preko 40% odbrana. Kuda ide ovaj svet nije mi jasno. Onomad Nadal uz pomoc sudija prosao dalje a sad i ovo.
Nema sta Rusi krenite i pokorite celu evropu, od Donbasa pa sve do Madrida

Pall Mall

pre 2 godine

Auu kakav mec. Vredan za gledanje kako samo Francuzi i Danci mogu da prirede. Danci konstantno bolji sa 4-5 golova razlike gde je briljirao njihov najbolji igrač Holm ali nisu mogli da izdrze do kraja jer su Francuzi pojačali odbranu i u zadnjih 5 minuta preokrenuli rezultat jer je proradio Dika Mem as Barse i najbolji igrač Francuske ekipe. Videcemo sta ce uraditi u polufinalu gde ih čekaju Španci i Svedjani. Ove dve ekipe opet mogu da se sretnu u finale. Ali tipujem na trikolore kad su ovo veceras prosli da ce do prvog mesta na prvenstvu.

smeh

pre 2 godine

Valjda će i preostala 4 meča biti ovoliko uzbudljiva. Odličan rukomet obe ekipe. Danci bez verovatno 2 najbolja spoljna beka na turniru vodili skoro od početka do poslednjeg minuta ali Francuzi ne bi bili to što jesu da su se predali i digli ruke od utakmice. Šta god se pričalo i dešavalo sa Karabatićem van terena čovek je majstorčina na terenu. Čak i u tim godinama deli lekcije i igra fenomenalno.

Realan

pre 2 godine

Nažalost Hrvatska je izbacila Island i odigrala za francusku što je ludilo. Cg je razmontirala Hrvatsku i ovi su besni zbog velike bruke izginuli za čast i ugled protiv Islanda. Žalosno i tužno Hrvati su ispali katastrofa.
(trener, 26. januar 2022 22:08)

Zasto katastrofa? Sta smo trebali namjestati rezultate? Ako mi ne mozemo pobjediti francuze, onda da namjestimo rezultat da ne idu u polufinale? E to je katastrofa, to nesportsko razmisljanje i podlo manipuliranje! To je katastrofa! Hrvatska je polovicno odigrala, to je ono lose. Upala je u najtezu grupu, sa dva favorita za osvajanje, Danskom i Francuskom. Ok, nista zato, idemo korak po korak. Srbija-pobjeda Hrvatske, Ukrajina-pobjeda Hrvatska,Francuska-pobjeda Francuske, Crna Gora- pobjeda Crne Gore, Danska-pobjeda Danske, Island- pobjeda Hrvatske, Nizozemska- remi. 3 pobjede, 3 poraza i 1 remi. Dva poraza od Francuske j Danske se mogu nekako i tolerirati, ali poraz od Crne Gore i poklonjen remi sa Nizozemcima, to je rasprodaja ugleda Hrvatske! Hrvatska uopce nije ispala kafastrofa, ona je pobjedila samu sebe u nekim utakmicama. Sad da se odigra jos 5 utakmica sa Crnom Gorom, vjerojatno bi ih pobjedili svih 5 puta, ali taj jedan trenutak se desio. To je sport.

veliki strumf

pre 2 godine

Од 27-22 потпуно су стали Данци. Више ниједан напад Француске нису одбранили од тог тренутка, а у нападу су се скроз погубили. За 10 минута пустише низ воду Исланђане, још су и прво место изгубили. Е због свог неспортског приступа праведно би било и да не освоје медаљу! Чуј, уморан Хансен, није могао да одигра 10 минута кад се ломило! Одмарао се голман Ландин... Срамота!

zoran

pre 2 godine

Napisao ja da ih maltene pustaju danci... Bez 2 najbolja igrača... Kad je doslo neizvesno nema najbolji za dance... Potom bacali su danci neke cudne aute pri dodavanju... Mema su pustili da reseta.... Steta za Island ali sami su krivi jer izgubise od hrvata a dobili francuze... Danci su neprofesionalni bili večeras.
Ima nesto Francuska je velesila i naravno namestili su meč u dogovoru sa dancima.
-zbog ove namestaljke obe ekipe treba oterati sa evropskog prvenstva jer je to jedino FER

DJ

pre 2 godine

Hm, neko kaze... stali Danci na 27:22, jesu stali, ali da li mislite da su bas toliko zaigrali bolje Francuzi? Niko, pa ni ja.
Onakvi napadi 55min bez greske i onda 7 napada od toga 5 sa ocajnim sutevima i losim dodavanjima.

Okej, bicu stava da ih je bolelo uvo. Ali Niko nece da gubi, pogotovo od tima koji im je uzeo zlato na OI.
da li bi bolje odigrali Hansen i Gitcel od Holma i Kirkelokea? Tesko, naravno, dali ljudi po 10 golova.
Sada deluje da nemate pojma sta tacno mislim, da li je namesteno ili nije.
Pobedi Fra - Namesteno.
pobedi Dan - Eto sta je prava ekipa.
Uvek ima nacina za teorije.
Svakako bi sladje bilo da Island koji nije Top 5 ekipa, igra u 1/2, ali opet se svelo na isto, manje vise.

Kalevra

pre 2 godine

Danska,Francuska i Srbija tri reprezentacije koje su obilježile svjetski rukomet u posljednjih 15 godina....ne zna se ko ima više titula

sarajevo.ba

pre 2 godine

Sramotna igra danaca u zadnjih desetak minuta, umjesto da eliminisu najveceg protivnika oni ih lagano pustaju.
Iako zadnjih 20-ak godina uvijek navijam za dance na velikim takmicenjima ovaj put se nadam da ce ih bas francuzi isprasit u finalu.
Bas su ispali g.vna prema Islandu.

pelezinjo

pre 2 godine

danci se igrali sa francuzima poslednjih pet minuta igrali bez golmana u napadu uvezbavali taktiku i plus igrali bez tri glavna igraca ladno ce da osvoje ovo evropsko.najveci gubitnik island koji je demolirao francuze pre pet dana.

trener

pre 2 godine

Nažalost Hrvatska je izbacila Island i odigrala za francusku što je ludilo. Cg je razmontirala Hrvatsku i ovi su besni zbog velike bruke izginuli za čast i ugled protiv Islanda. Žalosno i tužno Hrvati su ispali katastrofa.

Mikii

pre 2 godine

Од 27-22 потпуно су стали Данци. Више ниједан напад Француске нису одбранили од тог тренутка, а у нападу су се скроз погубили. За 10 минута пустише низ воду Исланђане, још су и прво место изгубили. Е због свог неспортског приступа праведно би било и да не освоје медаљу! Чуј, уморан Хансен, није могао да одигра 10 минута кад се ломило! Одмарао се голман Ландин... Срамота!
(veliki strumf, 26. januar 2022 22:05)

Ocigledno je da apsolutno svi kalkulisu, a ovde se samo Spancima to pamti i zamera. Dancima je finale gotovo zagantovano, jer su em jaci, em Spancima nikako ne leze. Dakle, svesno su izbegli Svedjane.

Karlo Prvi

pre 2 godine

Evo koliko vredi Karabatić i šta je biti šampion. Svi drugi bi se predali, ali proradi golman, stalno se napada i dođe se do pobede. Naravno, jako mi je žao sjajnog Islanda.

JPR24

pre 2 godine

Sta Ne Mora ? Pa Danci nisu ludi, nije im bitno da li će protiv Svedske ili Španije u polifinalu, ali ako mogu već sada da eliminišu Francuze pa da ne igraju opet sa njima u finalu, iskoristiće priliku !

zoran

pre 2 godine

Prokomentarisao bih ovako
- Francuska pod pritiskom moranja
- Danska rasterećena ali Danska bez svoja 2 najbolja igrača.
Danci nisu izasli u najačem timu i otvaraju vrata polufinala Francuzima. Zao mi iIslanđana igrali su sjajno da se nisu okliznuli protiv hrvata... Island je u međuskoru dobio francuze, ba kraju sami su krivi. Ovako odmaranjem svoja 2 najbolja igrača pogurali su danci francuze u polufinale.
Uvek u tom duelu Danska i Francuska navijao sam za dance zato sto igraju lep i brz a raznovrstan rukomet. Ako u fibale dođu danci i francuzi bas zbog ovog neprofesionalnog odnosa voleo bih da zlato uzmu francuzi.... Bas zbog danaca sto su ih tamo pogurali a mesto je bilo islanđanima

kralj

pre 2 godine

Danska igra odbranu na ivici iskljucenja,mislio sam da su Franc.prljavi ali Danci ne zaostaju,izgleda da samo sa tom vrstom agresivnosti moze da se bude u vrhu.

kralj

pre 2 godine

Danska igra odbranu na ivici iskljucenja,mislio sam da su Franc.prljavi ali Danci ne zaostaju,izgleda da samo sa tom vrstom agresivnosti moze da se bude u vrhu.

zoran

pre 2 godine

Prokomentarisao bih ovako
- Francuska pod pritiskom moranja
- Danska rasterećena ali Danska bez svoja 2 najbolja igrača.
Danci nisu izasli u najačem timu i otvaraju vrata polufinala Francuzima. Zao mi iIslanđana igrali su sjajno da se nisu okliznuli protiv hrvata... Island je u međuskoru dobio francuze, ba kraju sami su krivi. Ovako odmaranjem svoja 2 najbolja igrača pogurali su danci francuze u polufinale.
Uvek u tom duelu Danska i Francuska navijao sam za dance zato sto igraju lep i brz a raznovrstan rukomet. Ako u fibale dođu danci i francuzi bas zbog ovog neprofesionalnog odnosa voleo bih da zlato uzmu francuzi.... Bas zbog danaca sto su ih tamo pogurali a mesto je bilo islanđanima

sarajevo.ba

pre 2 godine

Sramotna igra danaca u zadnjih desetak minuta, umjesto da eliminisu najveceg protivnika oni ih lagano pustaju.
Iako zadnjih 20-ak godina uvijek navijam za dance na velikim takmicenjima ovaj put se nadam da ce ih bas francuzi isprasit u finalu.
Bas su ispali g.vna prema Islandu.

veliki strumf

pre 2 godine

Од 27-22 потпуно су стали Данци. Више ниједан напад Француске нису одбранили од тог тренутка, а у нападу су се скроз погубили. За 10 минута пустише низ воду Исланђане, још су и прво место изгубили. Е због свог неспортског приступа праведно би било и да не освоје медаљу! Чуј, уморан Хансен, није могао да одигра 10 минута кад се ломило! Одмарао се голман Ландин... Срамота!

reiki

pre 2 godine

Namješteno. Danci odmaraju igrače u ovoj utakmici koja određuje plasman i koja momčad ide dalje. Korona poharala razne momčadi. Bilo je nekih loših suđenja itd. Ovo prvenstvo je za zaborav ako je uopšte regularno. Danska vodi ćitavu utakmicu sa pros jećno 3 gola i onda izgubi. Nije ovo prvi put da se dešava. I razni drugi su kalkilisali u ranijim prvenstvima a dok nisu uveli prenos bodova bilo je još gore.

Mikii

pre 2 godine

Од 27-22 потпуно су стали Данци. Више ниједан напад Француске нису одбранили од тог тренутка, а у нападу су се скроз погубили. За 10 минута пустише низ воду Исланђане, још су и прво место изгубили. Е због свог неспортског приступа праведно би било и да не освоје медаљу! Чуј, уморан Хансен, није могао да одигра 10 минута кад се ломило! Одмарао се голман Ландин... Срамота!
(veliki strumf, 26. januar 2022 22:05)

Ocigledno je da apsolutno svi kalkulisu, a ovde se samo Spancima to pamti i zamera. Dancima je finale gotovo zagantovano, jer su em jaci, em Spancima nikako ne leze. Dakle, svesno su izbegli Svedjane.

zoran

pre 2 godine

Napisao ja da ih maltene pustaju danci... Bez 2 najbolja igrača... Kad je doslo neizvesno nema najbolji za dance... Potom bacali su danci neke cudne aute pri dodavanju... Mema su pustili da reseta.... Steta za Island ali sami su krivi jer izgubise od hrvata a dobili francuze... Danci su neprofesionalni bili večeras.
Ima nesto Francuska je velesila i naravno namestili su meč u dogovoru sa dancima.
-zbog ove namestaljke obe ekipe treba oterati sa evropskog prvenstva jer je to jedino FER

Peruzzi

pre 2 godine

Namesteno! Kraj price. Ne moze da se dokaze al samo slepac ne vidi da nije namesteno. Od srca navijam za Svedsku i Spaniju do kraja a ne za ove prevarante.

Realan

pre 2 godine

Nažalost Hrvatska je izbacila Island i odigrala za francusku što je ludilo. Cg je razmontirala Hrvatsku i ovi su besni zbog velike bruke izginuli za čast i ugled protiv Islanda. Žalosno i tužno Hrvati su ispali katastrofa.
(trener, 26. januar 2022 22:08)

Zasto katastrofa? Sta smo trebali namjestati rezultate? Ako mi ne mozemo pobjediti francuze, onda da namjestimo rezultat da ne idu u polufinale? E to je katastrofa, to nesportsko razmisljanje i podlo manipuliranje! To je katastrofa! Hrvatska je polovicno odigrala, to je ono lose. Upala je u najtezu grupu, sa dva favorita za osvajanje, Danskom i Francuskom. Ok, nista zato, idemo korak po korak. Srbija-pobjeda Hrvatske, Ukrajina-pobjeda Hrvatska,Francuska-pobjeda Francuske, Crna Gora- pobjeda Crne Gore, Danska-pobjeda Danske, Island- pobjeda Hrvatske, Nizozemska- remi. 3 pobjede, 3 poraza i 1 remi. Dva poraza od Francuske j Danske se mogu nekako i tolerirati, ali poraz od Crne Gore i poklonjen remi sa Nizozemcima, to je rasprodaja ugleda Hrvatske! Hrvatska uopce nije ispala kafastrofa, ona je pobjedila samu sebe u nekim utakmicama. Sad da se odigra jos 5 utakmica sa Crnom Gorom, vjerojatno bi ih pobjedili svih 5 puta, ali taj jedan trenutak se desio. To je sport.

pelezinjo

pre 2 godine

danci se igrali sa francuzima poslednjih pet minuta igrali bez golmana u napadu uvezbavali taktiku i plus igrali bez tri glavna igraca ladno ce da osvoje ovo evropsko.najveci gubitnik island koji je demolirao francuze pre pet dana.

nice

pre 2 godine

Pa,ovo je namestaljka svetskih razmera,...
Danci u drugom poluvremenu sa drugom postavom.
Poceli su da sutiraju sa 10,11 metara.
Brzopleti napadi,brdo izgubljenih lopti,pocetnicka dodavanja...
Neke od lopti su cak i zavrsile na trebinama...
Da dodamo i sudije.
4 dosudjena penala u drugom poluvremenu su za svaki komentar....

Neo@

pre 2 godine

Gotovo svakog januara u godini, ovi sportisti nam pokazuju koliko rukomet može biti lep sport.
A dok ih gledaš, tužno shvatiš da nas tamo neće nikad više biti, ili neće barem u dogledno vreme.
Jer ovo što oni igraju, to naši mogu da sanjaju samo.

JPR24

pre 2 godine

Sta Ne Mora ? Pa Danci nisu ludi, nije im bitno da li će protiv Svedske ili Španije u polifinalu, ali ako mogu već sada da eliminišu Francuze pa da ne igraju opet sa njima u finalu, iskoristiće priliku !

mre

pre 2 godine

Ковид позитивни Карабатић. Лудило. Глобално.
(Раде, 26. januar 2022 22:02) # Link komentara
Ocigledno pozitivan mozes da ogras a nevakcinisan ne, bez obzira sto pozitivni sire virus. Ludilo ludilo

Miroslav Pintaric

pre 2 godine

Kalkulisanje danaca,da izbegnu sveđane
Namerno izgubili da mogu igrat sa spancima
Sramota za jednu velesilu u rukometu kao stoje Danska

Karlo Prvi

pre 2 godine

Evo koliko vredi Karabatić i šta je biti šampion. Svi drugi bi se predali, ali proradi golman, stalno se napada i dođe se do pobede. Naravno, jako mi je žao sjajnog Islanda.

mate

pre 2 godine

Evo koliko vredi Karabatić i šta je biti šampion. Svi drugi bi se predali, ali proradi golman, stalno se napada i dođe se do pobede. Naravno, jako mi je žao sjajnog Islanda.
(Karlo Prvi, 26. januar 2022 22:06)
Gospodine a sto protiv Islanda nisu okrenuli? Je li normalno da zadnjih 10 min danci pucaju sa 10m stalno i pustaju u obrani ko amateri?

Ivan Bg

pre 2 godine

Prevara samo tako, mnogo sumjivih poteza Danaca u drugom poluvremenu. Igrali su prvo odlicno ali u drugom skroz stali. Pucaju sa 11-12 metara, ni levo ni desno krilo nigde u rrugom poluvremenu. Hm dosta sumnjivo. Takodje ne znam zasto je uradjena zamena golmana i ukazak Landina kada je golman rezervni u prvom poluvremenu imao preko 40% odbrana. Kuda ide ovaj svet nije mi jasno. Onomad Nadal uz pomoc sudija prosao dalje a sad i ovo.
Nema sta Rusi krenite i pokorite celu evropu, od Donbasa pa sve do Madrida
(Zoran Tuvić

Dobro samo mi objasni kako je nadal imao pomoc sudija? Sta, svirali mu penal u nadoknadi vremena?
Od ovih navijaca novaka ne moze sad da se dise jer ovaj ima sansu da uzme slem i to u sred australije pa sad i rukomet hocete da ogadite komentarima kao sto ste sve ostale jace sportove. Neverovatno....

Zoran Tuvić

pre 2 godine

Prevara samo tako, mnogo sumjivih poteza Danaca u drugom poluvremenu. Igrali su prvo odlicno ali u drugom skroz stali. Pucaju sa 11-12 metara, ni levo ni desno krilo nigde u rrugom poluvremenu. Hm dosta sumnjivo. Takodje ne znam zasto je uradjena zamena golmana i ukazak Landina kada je golman rezervni u prvom poluvremenu imao preko 40% odbrana. Kuda ide ovaj svet nije mi jasno. Onomad Nadal uz pomoc sudija prosao dalje a sad i ovo.
Nema sta Rusi krenite i pokorite celu evropu, od Donbasa pa sve do Madrida

kakone

pre 2 godine

Naravno da nije namjestaljka. Pa Dancima su Francuzi i dalje najveci rivali za zlato. I vrlo lako bi moglo da se desi da Francuzi posle svega i osvoje.

smeh

pre 2 godine

Valjda će i preostala 4 meča biti ovoliko uzbudljiva. Odličan rukomet obe ekipe. Danci bez verovatno 2 najbolja spoljna beka na turniru vodili skoro od početka do poslednjeg minuta ali Francuzi ne bi bili to što jesu da su se predali i digli ruke od utakmice. Šta god se pričalo i dešavalo sa Karabatićem van terena čovek je majstorčina na terenu. Čak i u tim godinama deli lekcije i igra fenomenalno.

trener

pre 2 godine

Nažalost Hrvatska je izbacila Island i odigrala za francusku što je ludilo. Cg je razmontirala Hrvatsku i ovi su besni zbog velike bruke izginuli za čast i ugled protiv Islanda. Žalosno i tužno Hrvati su ispali katastrofa.

cukce

pre 2 godine

Kakav rukomet, atomski rukomet! Koja drama i opet preokret! Sinoćna utakmica Norveška - Švedska i večerašanja Danska - Francuska su vrhunac ovog sporta!

croata

pre 2 godine

(Realan, 26. januar 2022 22:48)

Da smo imali malo mozga ne bi igrali protiv islanda ko da nam pobjeda zivot znaci. Nismo mogli ni gore ni dolje, a ugled smo izgubili protiv cg, ne bi nas opralo ni 50 razlike protiv islanda.
Trebali smo elegantno porazom izbacit afrikance i milina.

DJ

pre 2 godine

Hm, neko kaze... stali Danci na 27:22, jesu stali, ali da li mislite da su bas toliko zaigrali bolje Francuzi? Niko, pa ni ja.
Onakvi napadi 55min bez greske i onda 7 napada od toga 5 sa ocajnim sutevima i losim dodavanjima.

Okej, bicu stava da ih je bolelo uvo. Ali Niko nece da gubi, pogotovo od tima koji im je uzeo zlato na OI.
da li bi bolje odigrali Hansen i Gitcel od Holma i Kirkelokea? Tesko, naravno, dali ljudi po 10 golova.
Sada deluje da nemate pojma sta tacno mislim, da li je namesteno ili nije.
Pobedi Fra - Namesteno.
pobedi Dan - Eto sta je prava ekipa.
Uvek ima nacina za teorije.
Svakako bi sladje bilo da Island koji nije Top 5 ekipa, igra u 1/2, ali opet se svelo na isto, manje vise.

Pall Mall

pre 2 godine

Auu kakav mec. Vredan za gledanje kako samo Francuzi i Danci mogu da prirede. Danci konstantno bolji sa 4-5 golova razlike gde je briljirao njihov najbolji igrač Holm ali nisu mogli da izdrze do kraja jer su Francuzi pojačali odbranu i u zadnjih 5 minuta preokrenuli rezultat jer je proradio Dika Mem as Barse i najbolji igrač Francuske ekipe. Videcemo sta ce uraditi u polufinalu gde ih čekaju Španci i Svedjani. Ove dve ekipe opet mogu da se sretnu u finale. Ali tipujem na trikolore kad su ovo veceras prosli da ce do prvog mesta na prvenstvu.

Kalevra

pre 2 godine

Danska,Francuska i Srbija tri reprezentacije koje su obilježile svjetski rukomet u posljednjih 15 godina....ne zna se ko ima više titula

Ivan ZG

pre 2 godine

Ako netko imalo razumije rukomet onda zna da je jučer nastupilo 20 glumaca. Prvo poluvrijeme se igralo normalno, ako je normalno da Danci igraju sa 2. postavom i rezervnim golmanom, a Karabatić igra zaražen dok drugi zaraženi ne smiju na teren. Dakle, ono što važi za sve ne važi za Francuze. I u takvoj igri Danci prvo poluvrijeme završe sa 5 razlike. U drugom poluvremenu Francuzi nikako da stignu Dance. Ne mogu dati gol iz igre. Onda suci preuzimaju stvar u svoje ruke pa počinje isključivanje igrača Danske jer u svakom kontaktu Francuzi padaju na leđa i glumataju. Karabtić se zaleti na dvojicu, ugura ih u golmanov prostor i doda igraču iza sebe. Umjesto da sude probijanje suci čekaju šta će se dogoditi. Ako igrač iza njega da gol kada puca sam sa crte onda je gol za Francuze. Ako ne onda je sedmerac jer su kao Karabatića branili iz prostora golmana. I tako 5 puta! A Danci odjednom počeli slati lopte na krila jedno metar previsoko i tako 3 puta. Uz sve to jedva pobjede Dance. Ako ih sretnu u finalu bit će 10 razlike za Dance. Nećemo dugo morati čekati, ali ako suci ne budu tako navlačili za Francuze neće oni ni Šveđane pobijediti. Samo uz turčina na čelu EHF-a može Francuska do titule i bez golmana.

Tata Boža

pre 2 godine

Gledali olimpijske igre, Svetsko prvenstvo ili evropsko prve četiri ekipe u polufinalu su uvek iz evrope. To jedino u rukometu možete videti..

Bora Beograd

pre 2 godine

Olimpijske igre 2021 Francuska, Danska i Španija
Svetsko prvenstvo 2021 Danska, Švedska i Francuska
Evropsko prvenstvo 2022 polufinale ponovo iste reprezentacije. Tako je oduvek. Sport gde po jednu medalju na svetskom prvenstvu i olimpijskim igrama imaju reprezentacija van evrope. Sport gde na olimpijskim igrama i svetskom prvenstvu nikada pobednik nije bila reprezentacija van evrope. Rukomet - Rekreativni sport van evrope. Poluamaterski sport u evropi sem četiri države u kojima se igra samo u super ligi profesionalni rukomet. Vaterpolo i rukomet treba izbaciti sa olimpijskih igara. Nije globalni sport. Rukomet je najgrublji sport u kom sudije imaju presudnu ulogu. Vaterpolo sport koji se igra na Balkanu i u još četiri zemlje. A ženski vaterpolo i ženski rukomet to nije ni rekreativni sport. To je tragikomedija od sporta.

Rukomet pivot

pre 2 godine

Uvek se svi spremaju za medalje ali Francuska, Spanija, Danska osvajaju uvek. Nema mesta iznenadjenjima...
Tu je i Svedska i Nemacka naravno sa izuzetnom skolom rukometa.
Nakon njih idu Island, Hrvatska, Norveska.
A u povremene bljesove upadaju i Slovenija, Madjarska, Makedonija, Poljska, Srbija (jer smo bili domacini).

vukica

pre 2 godine

Kada i kako kome ne odgovara rezultat, onda je namjesteno, ajde ne gnjavite, to je igra, zalaganje, sreca, kvalitet, sticaj okolnosti, dobar ili los dan, rezultat je gomila detalja, na kraju su ostali najbolji u rukometu

zdravko

pre 2 godine

Ma danci birali protivnika za finale. Jer njima ne leze islandjani tako da su danci odigrali vise rutinski jer dasu hteli oni bi samjieli francuze Kako su radili prvo polu vreme

Dju Ki

pre 2 godine

Samo da pohvalim naseg Nisliju Karabatica. Za uvek me je kupio kad je u Nisu bio tokom evropskog prvenstva u rukometu, kao i time sto je roditelje doveo na prijateljske utakmice izmedju Francuske i Srbije u Nisu (naravno da je i njima bilo milo - majci koja je rodjena tu, a i ocu koji se naigrao u toj hali). Dobri ljudi, izvanredan sportista i nas divan rodni grad :).

Mirko Jagodina

pre 2 godine

Bora Beograd
Ženski rukomet polufinale zadnja takmičenja
Olimpijske igre: Norveška, Rusija, Švedska i Francuska
Svetsko prvenstvo: Norveška, Francuska, Danska i Španija
Evropsko prvenstvo :Francuska,Rusija, Holandija i Rumunija.
Sve iz evrope uvek u na svakom takmičenju. Bravo Bora Beograd.

Kalevra

pre 2 godine

Danska,Francuska i Srbija tri reprezentacije koje su obilježile svjetski rukomet u posljednjih 15 godina....ne zna se ko ima više titula

Zoran Tuvić

pre 2 godine

Prevara samo tako, mnogo sumjivih poteza Danaca u drugom poluvremenu. Igrali su prvo odlicno ali u drugom skroz stali. Pucaju sa 11-12 metara, ni levo ni desno krilo nigde u rrugom poluvremenu. Hm dosta sumnjivo. Takodje ne znam zasto je uradjena zamena golmana i ukazak Landina kada je golman rezervni u prvom poluvremenu imao preko 40% odbrana. Kuda ide ovaj svet nije mi jasno. Onomad Nadal uz pomoc sudija prosao dalje a sad i ovo.
Nema sta Rusi krenite i pokorite celu evropu, od Donbasa pa sve do Madrida

Ivan Bg

pre 2 godine

Prevara samo tako, mnogo sumjivih poteza Danaca u drugom poluvremenu. Igrali su prvo odlicno ali u drugom skroz stali. Pucaju sa 11-12 metara, ni levo ni desno krilo nigde u rrugom poluvremenu. Hm dosta sumnjivo. Takodje ne znam zasto je uradjena zamena golmana i ukazak Landina kada je golman rezervni u prvom poluvremenu imao preko 40% odbrana. Kuda ide ovaj svet nije mi jasno. Onomad Nadal uz pomoc sudija prosao dalje a sad i ovo.
Nema sta Rusi krenite i pokorite celu evropu, od Donbasa pa sve do Madrida
(Zoran Tuvić

Dobro samo mi objasni kako je nadal imao pomoc sudija? Sta, svirali mu penal u nadoknadi vremena?
Od ovih navijaca novaka ne moze sad da se dise jer ovaj ima sansu da uzme slem i to u sred australije pa sad i rukomet hocete da ogadite komentarima kao sto ste sve ostale jace sportove. Neverovatno....

Pall Mall

pre 2 godine

Auu kakav mec. Vredan za gledanje kako samo Francuzi i Danci mogu da prirede. Danci konstantno bolji sa 4-5 golova razlike gde je briljirao njihov najbolji igrač Holm ali nisu mogli da izdrze do kraja jer su Francuzi pojačali odbranu i u zadnjih 5 minuta preokrenuli rezultat jer je proradio Dika Mem as Barse i najbolji igrač Francuske ekipe. Videcemo sta ce uraditi u polufinalu gde ih čekaju Španci i Svedjani. Ove dve ekipe opet mogu da se sretnu u finale. Ali tipujem na trikolore kad su ovo veceras prosli da ce do prvog mesta na prvenstvu.

trener

pre 2 godine

Nažalost Hrvatska je izbacila Island i odigrala za francusku što je ludilo. Cg je razmontirala Hrvatsku i ovi su besni zbog velike bruke izginuli za čast i ugled protiv Islanda. Žalosno i tužno Hrvati su ispali katastrofa.

kralj

pre 2 godine

Danska igra odbranu na ivici iskljucenja,mislio sam da su Franc.prljavi ali Danci ne zaostaju,izgleda da samo sa tom vrstom agresivnosti moze da se bude u vrhu.

zoran

pre 2 godine

Prokomentarisao bih ovako
- Francuska pod pritiskom moranja
- Danska rasterećena ali Danska bez svoja 2 najbolja igrača.
Danci nisu izasli u najačem timu i otvaraju vrata polufinala Francuzima. Zao mi iIslanđana igrali su sjajno da se nisu okliznuli protiv hrvata... Island je u međuskoru dobio francuze, ba kraju sami su krivi. Ovako odmaranjem svoja 2 najbolja igrača pogurali su danci francuze u polufinale.
Uvek u tom duelu Danska i Francuska navijao sam za dance zato sto igraju lep i brz a raznovrstan rukomet. Ako u fibale dođu danci i francuzi bas zbog ovog neprofesionalnog odnosa voleo bih da zlato uzmu francuzi.... Bas zbog danaca sto su ih tamo pogurali a mesto je bilo islanđanima

mate

pre 2 godine

Evo koliko vredi Karabatić i šta je biti šampion. Svi drugi bi se predali, ali proradi golman, stalno se napada i dođe se do pobede. Naravno, jako mi je žao sjajnog Islanda.
(Karlo Prvi, 26. januar 2022 22:06)
Gospodine a sto protiv Islanda nisu okrenuli? Je li normalno da zadnjih 10 min danci pucaju sa 10m stalno i pustaju u obrani ko amateri?

croata

pre 2 godine

(Realan, 26. januar 2022 22:48)

Da smo imali malo mozga ne bi igrali protiv islanda ko da nam pobjeda zivot znaci. Nismo mogli ni gore ni dolje, a ugled smo izgubili protiv cg, ne bi nas opralo ni 50 razlike protiv islanda.
Trebali smo elegantno porazom izbacit afrikance i milina.

Miroslav Pintaric

pre 2 godine

Kalkulisanje danaca,da izbegnu sveđane
Namerno izgubili da mogu igrat sa spancima
Sramota za jednu velesilu u rukometu kao stoje Danska

Realan

pre 2 godine

Nažalost Hrvatska je izbacila Island i odigrala za francusku što je ludilo. Cg je razmontirala Hrvatsku i ovi su besni zbog velike bruke izginuli za čast i ugled protiv Islanda. Žalosno i tužno Hrvati su ispali katastrofa.
(trener, 26. januar 2022 22:08)

Zasto katastrofa? Sta smo trebali namjestati rezultate? Ako mi ne mozemo pobjediti francuze, onda da namjestimo rezultat da ne idu u polufinale? E to je katastrofa, to nesportsko razmisljanje i podlo manipuliranje! To je katastrofa! Hrvatska je polovicno odigrala, to je ono lose. Upala je u najtezu grupu, sa dva favorita za osvajanje, Danskom i Francuskom. Ok, nista zato, idemo korak po korak. Srbija-pobjeda Hrvatske, Ukrajina-pobjeda Hrvatska,Francuska-pobjeda Francuske, Crna Gora- pobjeda Crne Gore, Danska-pobjeda Danske, Island- pobjeda Hrvatske, Nizozemska- remi. 3 pobjede, 3 poraza i 1 remi. Dva poraza od Francuske j Danske se mogu nekako i tolerirati, ali poraz od Crne Gore i poklonjen remi sa Nizozemcima, to je rasprodaja ugleda Hrvatske! Hrvatska uopce nije ispala kafastrofa, ona je pobjedila samu sebe u nekim utakmicama. Sad da se odigra jos 5 utakmica sa Crnom Gorom, vjerojatno bi ih pobjedili svih 5 puta, ali taj jedan trenutak se desio. To je sport.

cukce

pre 2 godine

Kakav rukomet, atomski rukomet! Koja drama i opet preokret! Sinoćna utakmica Norveška - Švedska i večerašanja Danska - Francuska su vrhunac ovog sporta!

kakone

pre 2 godine

Naravno da nije namjestaljka. Pa Dancima su Francuzi i dalje najveci rivali za zlato. I vrlo lako bi moglo da se desi da Francuzi posle svega i osvoje.

Peruzzi

pre 2 godine

Namesteno! Kraj price. Ne moze da se dokaze al samo slepac ne vidi da nije namesteno. Od srca navijam za Svedsku i Spaniju do kraja a ne za ove prevarante.

Karlo Prvi

pre 2 godine

Evo koliko vredi Karabatić i šta je biti šampion. Svi drugi bi se predali, ali proradi golman, stalno se napada i dođe se do pobede. Naravno, jako mi je žao sjajnog Islanda.

JPR24

pre 2 godine

Sta Ne Mora ? Pa Danci nisu ludi, nije im bitno da li će protiv Svedske ili Španije u polifinalu, ali ako mogu već sada da eliminišu Francuze pa da ne igraju opet sa njima u finalu, iskoristiće priliku !

Bora Beograd

pre 2 godine

Olimpijske igre 2021 Francuska, Danska i Španija
Svetsko prvenstvo 2021 Danska, Švedska i Francuska
Evropsko prvenstvo 2022 polufinale ponovo iste reprezentacije. Tako je oduvek. Sport gde po jednu medalju na svetskom prvenstvu i olimpijskim igrama imaju reprezentacija van evrope. Sport gde na olimpijskim igrama i svetskom prvenstvu nikada pobednik nije bila reprezentacija van evrope. Rukomet - Rekreativni sport van evrope. Poluamaterski sport u evropi sem četiri države u kojima se igra samo u super ligi profesionalni rukomet. Vaterpolo i rukomet treba izbaciti sa olimpijskih igara. Nije globalni sport. Rukomet je najgrublji sport u kom sudije imaju presudnu ulogu. Vaterpolo sport koji se igra na Balkanu i u još četiri zemlje. A ženski vaterpolo i ženski rukomet to nije ni rekreativni sport. To je tragikomedija od sporta.

Neo@

pre 2 godine

Gotovo svakog januara u godini, ovi sportisti nam pokazuju koliko rukomet može biti lep sport.
A dok ih gledaš, tužno shvatiš da nas tamo neće nikad više biti, ili neće barem u dogledno vreme.
Jer ovo što oni igraju, to naši mogu da sanjaju samo.

veliki strumf

pre 2 godine

Од 27-22 потпуно су стали Данци. Више ниједан напад Француске нису одбранили од тог тренутка, а у нападу су се скроз погубили. За 10 минута пустише низ воду Исланђане, још су и прво место изгубили. Е због свог неспортског приступа праведно би било и да не освоје медаљу! Чуј, уморан Хансен, није могао да одигра 10 минута кад се ломило! Одмарао се голман Ландин... Срамота!

vukica

pre 2 godine

Kada i kako kome ne odgovara rezultat, onda je namjesteno, ajde ne gnjavite, to je igra, zalaganje, sreca, kvalitet, sticaj okolnosti, dobar ili los dan, rezultat je gomila detalja, na kraju su ostali najbolji u rukometu

sarajevo.ba

pre 2 godine

Sramotna igra danaca u zadnjih desetak minuta, umjesto da eliminisu najveceg protivnika oni ih lagano pustaju.
Iako zadnjih 20-ak godina uvijek navijam za dance na velikim takmicenjima ovaj put se nadam da ce ih bas francuzi isprasit u finalu.
Bas su ispali g.vna prema Islandu.

zoran

pre 2 godine

Napisao ja da ih maltene pustaju danci... Bez 2 najbolja igrača... Kad je doslo neizvesno nema najbolji za dance... Potom bacali su danci neke cudne aute pri dodavanju... Mema su pustili da reseta.... Steta za Island ali sami su krivi jer izgubise od hrvata a dobili francuze... Danci su neprofesionalni bili večeras.
Ima nesto Francuska je velesila i naravno namestili su meč u dogovoru sa dancima.
-zbog ove namestaljke obe ekipe treba oterati sa evropskog prvenstva jer je to jedino FER

reiki

pre 2 godine

Namješteno. Danci odmaraju igrače u ovoj utakmici koja određuje plasman i koja momčad ide dalje. Korona poharala razne momčadi. Bilo je nekih loših suđenja itd. Ovo prvenstvo je za zaborav ako je uopšte regularno. Danska vodi ćitavu utakmicu sa pros jećno 3 gola i onda izgubi. Nije ovo prvi put da se dešava. I razni drugi su kalkilisali u ranijim prvenstvima a dok nisu uveli prenos bodova bilo je još gore.

DJ

pre 2 godine

Hm, neko kaze... stali Danci na 27:22, jesu stali, ali da li mislite da su bas toliko zaigrali bolje Francuzi? Niko, pa ni ja.
Onakvi napadi 55min bez greske i onda 7 napada od toga 5 sa ocajnim sutevima i losim dodavanjima.

Okej, bicu stava da ih je bolelo uvo. Ali Niko nece da gubi, pogotovo od tima koji im je uzeo zlato na OI.
da li bi bolje odigrali Hansen i Gitcel od Holma i Kirkelokea? Tesko, naravno, dali ljudi po 10 golova.
Sada deluje da nemate pojma sta tacno mislim, da li je namesteno ili nije.
Pobedi Fra - Namesteno.
pobedi Dan - Eto sta je prava ekipa.
Uvek ima nacina za teorije.
Svakako bi sladje bilo da Island koji nije Top 5 ekipa, igra u 1/2, ali opet se svelo na isto, manje vise.

mre

pre 2 godine

Ковид позитивни Карабатић. Лудило. Глобално.
(Раде, 26. januar 2022 22:02) # Link komentara
Ocigledno pozitivan mozes da ogras a nevakcinisan ne, bez obzira sto pozitivni sire virus. Ludilo ludilo

smeh

pre 2 godine

Valjda će i preostala 4 meča biti ovoliko uzbudljiva. Odličan rukomet obe ekipe. Danci bez verovatno 2 najbolja spoljna beka na turniru vodili skoro od početka do poslednjeg minuta ali Francuzi ne bi bili to što jesu da su se predali i digli ruke od utakmice. Šta god se pričalo i dešavalo sa Karabatićem van terena čovek je majstorčina na terenu. Čak i u tim godinama deli lekcije i igra fenomenalno.

Dju Ki

pre 2 godine

Samo da pohvalim naseg Nisliju Karabatica. Za uvek me je kupio kad je u Nisu bio tokom evropskog prvenstva u rukometu, kao i time sto je roditelje doveo na prijateljske utakmice izmedju Francuske i Srbije u Nisu (naravno da je i njima bilo milo - majci koja je rodjena tu, a i ocu koji se naigrao u toj hali). Dobri ljudi, izvanredan sportista i nas divan rodni grad :).

nice

pre 2 godine

Pa,ovo je namestaljka svetskih razmera,...
Danci u drugom poluvremenu sa drugom postavom.
Poceli su da sutiraju sa 10,11 metara.
Brzopleti napadi,brdo izgubljenih lopti,pocetnicka dodavanja...
Neke od lopti su cak i zavrsile na trebinama...
Da dodamo i sudije.
4 dosudjena penala u drugom poluvremenu su za svaki komentar....

Mikii

pre 2 godine

Од 27-22 потпуно су стали Данци. Више ниједан напад Француске нису одбранили од тог тренутка, а у нападу су се скроз погубили. За 10 минута пустише низ воду Исланђане, још су и прво место изгубили. Е због свог неспортског приступа праведно би било и да не освоје медаљу! Чуј, уморан Хансен, није могао да одигра 10 минута кад се ломило! Одмарао се голман Ландин... Срамота!
(veliki strumf, 26. januar 2022 22:05)

Ocigledno je da apsolutno svi kalkulisu, a ovde se samo Spancima to pamti i zamera. Dancima je finale gotovo zagantovano, jer su em jaci, em Spancima nikako ne leze. Dakle, svesno su izbegli Svedjane.

Ivan ZG

pre 2 godine

Ako netko imalo razumije rukomet onda zna da je jučer nastupilo 20 glumaca. Prvo poluvrijeme se igralo normalno, ako je normalno da Danci igraju sa 2. postavom i rezervnim golmanom, a Karabatić igra zaražen dok drugi zaraženi ne smiju na teren. Dakle, ono što važi za sve ne važi za Francuze. I u takvoj igri Danci prvo poluvrijeme završe sa 5 razlike. U drugom poluvremenu Francuzi nikako da stignu Dance. Ne mogu dati gol iz igre. Onda suci preuzimaju stvar u svoje ruke pa počinje isključivanje igrača Danske jer u svakom kontaktu Francuzi padaju na leđa i glumataju. Karabtić se zaleti na dvojicu, ugura ih u golmanov prostor i doda igraču iza sebe. Umjesto da sude probijanje suci čekaju šta će se dogoditi. Ako igrač iza njega da gol kada puca sam sa crte onda je gol za Francuze. Ako ne onda je sedmerac jer su kao Karabatića branili iz prostora golmana. I tako 5 puta! A Danci odjednom počeli slati lopte na krila jedno metar previsoko i tako 3 puta. Uz sve to jedva pobjede Dance. Ako ih sretnu u finalu bit će 10 razlike za Dance. Nećemo dugo morati čekati, ali ako suci ne budu tako navlačili za Francuze neće oni ni Šveđane pobijediti. Samo uz turčina na čelu EHF-a može Francuska do titule i bez golmana.

pelezinjo

pre 2 godine

danci se igrali sa francuzima poslednjih pet minuta igrali bez golmana u napadu uvezbavali taktiku i plus igrali bez tri glavna igraca ladno ce da osvoje ovo evropsko.najveci gubitnik island koji je demolirao francuze pre pet dana.

Tata Boža

pre 2 godine

Gledali olimpijske igre, Svetsko prvenstvo ili evropsko prve četiri ekipe u polufinalu su uvek iz evrope. To jedino u rukometu možete videti..

zdravko

pre 2 godine

Ma danci birali protivnika za finale. Jer njima ne leze islandjani tako da su danci odigrali vise rutinski jer dasu hteli oni bi samjieli francuze Kako su radili prvo polu vreme

Rukomet pivot

pre 2 godine

Uvek se svi spremaju za medalje ali Francuska, Spanija, Danska osvajaju uvek. Nema mesta iznenadjenjima...
Tu je i Svedska i Nemacka naravno sa izuzetnom skolom rukometa.
Nakon njih idu Island, Hrvatska, Norveska.
A u povremene bljesove upadaju i Slovenija, Madjarska, Makedonija, Poljska, Srbija (jer smo bili domacini).

Mirko Jagodina

pre 2 godine

Bora Beograd
Ženski rukomet polufinale zadnja takmičenja
Olimpijske igre: Norveška, Rusija, Švedska i Francuska
Svetsko prvenstvo: Norveška, Francuska, Danska i Španija
Evropsko prvenstvo :Francuska,Rusija, Holandija i Rumunija.
Sve iz evrope uvek u na svakom takmičenju. Bravo Bora Beograd.