Subota, 22.01.2022.

01:45

Radonjić objasnio šta je Zvezdu koštalo poraza

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da su manjak energije i fokusa koštali taj tim poraza u Lionu.

Izvor: MT

Radonjiæ objasnio šta je Zvezdu koštalo poraza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 2 godine

Predugo držanje istih 5 igrača čemu služi ovaj vajt dali Radonjič nezna da iskoristi potencijal nekih igrača ili stvarno neznam odbrana vajta je za 2 ligu a ne za ervroligu gra u stilu simonoviča ali još goru odbranu,Lazič juče gotovo pa nije ulazio na teren tek kad je kalina završio sa igrom Radonjič se setio da ga ubaci šta je više sa davidovcem Mitrovič igra sve lošije mi igramo takoreči samo sa kuzmičem sinoč sem dobriča na suvi kvalitet nije imao ko da da koš bez organizacije markovič u problemu nemože da vodi loptu preko polovine a da mu je neuzme da je bez šuta to smo znali Vajt se predomišlja i onda ili gubi loptu ili radi faul u napadu šta čeka zašto nebaci na vreme loptu zadnji napad držimo loptu bez ikakve organizacije i znanja šta je kojem igraču uloga zašto nema konbinacije šta tačno odigrati več idemo sa srljanjem i neizrađenom, šutu pa bolje je postiči koš pa nakar morali braniti napad umesto posiljenog šuta Dobriča.

Dzoni

pre 2 godine

Ma dokle vise bree,i onda se pitate zasto je pionir prazan a kamoli arwna,ma nikada vise necu doci da platim ulaznicu,Covicu gde su 3 pojacanja sto si obecao,zasto drzis Markovica i Ivanovica,dali znas da u evropi treneri za 1 ovakvu utakmicu lete napolje a ne 4* da je Radonjic nesto znao ne bi ga isterali iz Bajerna!!!Radonjic uvek ima da kaze nesto zasto smo izgubili,pa jer mi ili ON stvara atmosferu u klubu,ti si 0 od trenera to sam uvek pricao a sada se i dokazalo!!!Imas li obraza da das otkaz,nijednog sutera nemate doveli sutera Ivanobica on O poena slobodna bacanja covek ne moze da pogodi a kamoli nesto dugo,Lesor se sam nudio nisi ga hteo eto ti Kuzmic pa igrajte jos malo kada se narod opameti pred praznim Pionirom

SrbEUin

pre 2 godine

Porazi protiv CSKA, Fenera, Efesa, Zenita i Asvela su svibilina jedan posed. Zvezda nije iskoristila svoje poslednje posede i šuteve za pobedu zato što nije imala uligranu akciju niti skorera koji bi to sam rešio.
Ni jedna završnica nije dobijena, čak ni one dve u Pioniru.
To je vrlo ozbiljan problem Radonje koji nema sigurnu akciju i rostera,u kome nema igrača koji bi mogao sam rešavati, kao u svakoj drugoj EL ekipi.
Zvezda nema igrača koji može da probije na ulaz i reši koš ili faul.

Rajko

pre 2 godine

Zar je problem dati realnu izjavu: Ljudi,ne znam sta se desilo,pitajte Ivanovica zasto je tapkao loptu 20 sekundi pa je "uvalio" Dobricu da suta preko dvojice sa 9 m ?! Na stranu sve,da smo odigrali normalan napad i promašili bio bi komentar ajde promasio,sta ces! Nego,isto drogirani..Ivanovic na trenutke da razlog zasto je doveden ali je to sve slabo i mekano..covjece ne mozes se adaptirati 4 godine..pocni da igras ili odlazi! Realno ,ovo se trebalo davno rijesiti jer se Asvel nudio da ga dobijemo lagano.Radonjicu,popricaj sa nekim strucnjakom zašto svi ulazite u paniku ako je u zadnjem minutu egal?!?!?!I ekonom nam je u panici covjece!Imate li vi psihologa u klubu???

Rajko

pre 2 godine

Radonja Care koliko para toliko i muzike. Asvel tamo i Mega kući nije isto jel jasno lopatari!
(Lola, 22. januar 2022 08:42)
zaboravio si igokeu i krku gde su vas sudije spasile. partizan ima novu ekipu kojoj treba vremena. za sad u evrokupu odlično ide dok je u aba plej of siguran. vi se konstantno godinama brukate u evropi.
(faul, 22. januar 2022 09:23) Sudije nas nisu spasile protiv Krke nego su oni sami krivi sto su prosuli dobijenu utakmicu.Pod dva,razlika izmedju EL i Evrokupa je miljama daleko.Pod tri,pitas li se otkud vam nova ekipa a dinara nemate i vrsi se aparthejd nad vama??? I pod cetiri, brukanje je izgubiti 20-40 razlike konstantno a ne gubiti po pola kosa u neizvesnim zavrsnicama..prema tome ,ne lozi se ..jos ste vi iza nas ,90% tima ne zna da se prekrsti kod vas (Srbina ni za lijeka) a Zeljkan najavio Partizanovu mladost !

Hrkljuš

pre 2 godine

Nema trenera sa više izgubljenih utakmica u završnici od ovoga, a uprava od 10 pojačanja ubode jedno. Ja vas prestajem gledati ćao dosta je blamiranja svake sezone, ne zaslužujete evro ligu.

E

pre 2 godine

Odlucilo je to sto je treber amater!!!! I u prvom mandatu bilo je dosta ovakvih poraza, razlika je u tome sto je Zvezda onda imala zaista jak tim pa su slabosti trenera redje mogle biti vidljive.....Sasa je prosle sezone uz slicak skor oteran na pravdi Boga, igrao bez publike....Radonjic je napravio tim po svom ukusu od radnika , fizikalaca, igra je ocajna....realno sablonski trener kome sve ide iz odbrane, bez plana B, bez znanja....

Harmelin

pre 2 godine

Šta ima on više kome da objašnjava? Ako već nisu shvatili, nikada ni neće. Čovek nema pojma o košarci, potpuno jednosmeran, bezidejan, bez ikakvog znanja teorije...

Dragan

pre 2 godine

Stvar je psiholoske prirode. Kao sto u ABA ligi dobiju koliko hoces neizvesnih utakmica, tako u EL gube. Ovo nije prvi put, ove sezone su bar 4 ili 5 izgubili sto su trebali da pobede. I uvek protivnik stigne razliku, a onda u poslednjem minutu pobedi. Stvar je da se uplase pobede, ne veruju da ce dobiti, plase se da ce protivnik stici i pobediti i to se desi. Jednostavno, treba da budu uvereni da dobijaju bez problema i tako ce biti.
(Pedja, 22. januar 2022 03:23) Nije stvar u tome sto govoris, stvar je u tome sto u EL nema sudjenja kao u ABA a da ne govorim o domacim takmicenjima, nema Belosevica da sudi zvezdi svaki put kada ima tezeg protivnika. U ABA ligi pogotovo ove sezone okuju protivnika koji dobija zvezdu u poslednjoj cetvrtini tako da zvezda lagano dobija bez obzira kako igra i kojom razlikom gubi. U EL se vidi da je najbolji igrac zvezde poslednjih godina Ilija Belosevic.

Dvokorak

pre 2 godine

Efes ukrade pobedu grcima osmišljenom akcijom u poslednjem napadu, gde Moerman ostaje sam na šutu za 12 sekundi napada.

Mi sinoć za 24 sekunde uspeli da serviramo vruć krompir iz teške pozicije i naravno promašio.

Da ne pominjem što zadnji napad igramo s Lazićem i Ivanovićem, svaki po 0 poena.

Bob

pre 2 godine

Kostalo nas je manjak iskusnog igraca na poziciju beka sutera ko zna koji zna da resi utakmicu kad je frka i gusto..tipa Berona..kostalo nas je sto nemamo prvog centra celu sezonu..kostalo nas je sto imamomo trenera koji zna da igra samo odbranu i gubi milionitu utakmicu sa nezavisnom završnicom..kostalo nas je, sto se popularno kaze da imamo totalno impotentnu i limitiranu ekipu za napad...Dejo volim te ali nisi ti za EL...
(SUNĐER BOB, 22. januar 2022 06:31)

Koliko se sećam, jedina utakmica koju je CZV dobila u neizvesnoj završnici, u posljednjih par godina u EL, bila je upravo protiv Ssčeka, kada je Panter dao onu trojku preko igrača!

Nebojsa

pre 2 godine

Mogu da se ljute koliko god hoce oni koji cene i postuju rad Radonjica, ali po meni je samo trener za Aba ligu i KLS za EL tanak.
Covek ove sezone izgubio sve utakmice na loptu i tesnoj zavesnici, pa i pocetnik bi ubo neku utakmicu.
Gubi se i ne zna da prelomi mec.
C.Zvezdi treba iskusniji i kvalitetniji trener za EL, svaka sezona se zavrsava u januara???

Александар

pre 2 godine

Гледао сам утакмицу,са толико промашаја,не можеш да победиш.И противник није био бољи,али победио је .Ниво игре,као средњошколци иза школе на часу физичког.Нису заслужили бодове ни једни ни други.

veselo predgradje

pre 2 godine

Ljudi prestanite da ocajavate, glavu gore! Idemo dalje, imamo sansu za top 17 ali moramo da probamo da dobijemo sve kod kuce osim mozda Efesa.

faul

pre 2 godine

Radonja Care koliko para toliko i muzike. Asvel tamo i Mega kući nije isto jel jasno lopatari!
(Lola, 22. januar 2022 08:42)
zaboravio si igokeu i krku gde su vas sudije spasile. partizan ima novu ekipu kojoj treba vremena. za sad u evrokupu odlično ide dok je u aba plej of siguran. vi se konstantno godinama brukate u evropi.

PP PP

pre 2 godine

Jel zna neko 1 situaciju da je neko od njih mis meč priliku rešio prodorom, a ne konstantno bacanjem lopte preko centra da 8 metara ?
(GM, 22. januar 2022 08:43)
Da pokusam da ti odgovorim ukratko, mada je prica mnogo sira i dublja, nema talenta. Losa selekcija, igraci se kalupe da bi neki kvazi treneri dosli do izrazaja, sputava se kreacija, ideja. Primer dobrica, sta on radi, sut za tri, i odbrana do iznemoglosti a ulaz, jedan na jedan na nivou pocetnika. Ali da me ne shvatis pogresno, on nije kriv nista. Nasi igraci u sve vecem broju nemaju osnovne kosarkaske elemente, igraju bez suta(luka mitrovic), da li je moguce da ces celu karijeru da sutiras poluhorog, covece?!. Ovo je EL, ozbiljno takmicenje, mislim da timovi rade skauting zvezde za deset minuta. Gde je nas igrac sa "trostrukom pretnjom" a to je nesto bez cega ranije nisi mogao iz kadeta da izadjes. Pogledaj ove koji igraju na visem nivou, bogdan, bjelica, micic, cak i guduric je tu negde, sta ih odlikuje, raznovrsnost. U zvezdi kalinic, a i on se muci zato sto je tek sad uspeo sut da dovede na pristojan nivo...Znaci, da zakljucim, krivi su TRENERI, i menadzeri za koje oni rade, u 90% slucajeva. Da li ce se nesto promeniti, tesko...a ni radonjic nije nista bolji, instant prica
Admin objavi, umorih se :-)

GM

pre 2 godine

Dve vrlo proste stvari:

1. Mitrović, koji stvarno jeste napredovao i igra odlično, je ubedljivo najbolji visoki igrač. To govori kakvi su ostali.

2. Volters Ivanović Marković Lazić Davidovac Holins UKUPNO 15 poena.
Umesto da 1 igrač da tih 15 poena, pola ekipe koja bi kao trebala da zna da sutne, da toliko.
Pritom, ni jedan od njih nema prodor, nego bacanje kamena s ramena.
Jel zna neko 1 situaciju da je neko od njih mis meč priliku rešio prodorom, a ne konstantno bacanjem lopte preko centra da 8 metara ?

Bocko

pre 2 godine

O njegovom " vođenju " ekipe u neizvesnim završnicama je sve rečeno. Meni još nešto bode oči. Mnogo koševa primamo iz drugog, čak i trećeg napada protivnika, jer Kuzmić je nepokretan, a Mitar fizički slab. Jasno je da Cirbes više neće biti ono što je bio ,ali da Radonjić ne može PET meseci da spremi igrača da igra bar deset minuta po meču- to mi nikako nije jasno ! Pa zašto ga uopšte drži u rotaciji ?

klizeći start iz Ljubovije

pre 2 godine

..... Он је човек ,,сигурица'', иде на то да буде мало поена на мечу, јака одбрана на ивици фаула, .......
(Алуге, 22. januar 2022 04:29)

Sa koje strane ivice faula?

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Kostalo nas je manjak iskusnog igraca na poziciju beka sutera ko zna koji zna da resi utakmicu kad je frka i gusto..tipa Berona..kostalo nas je sto nemamo prvog centra celu sezonu..kostalo nas je sto imamomo trenera koji zna da igra samo odbranu i gubi milionitu utakmicu sa nezavisnom završnicom..kostalo nas je, sto se popularno kaze da imamo totalno impotentnu i limitiranu ekipu za napad...Dejo volim te ali nisi ti za EL...

Realno

pre 2 godine

Tebra,jako loše vođenje ekipe večeras,pogrešne izmene a akcije ne postoje,pogotovo kad se odlučuje.Lazarević se nije skidao a dečko ubedljivo najbolji odbrambeni igrač ove sezone.Koga on čuva,taj ili ne poentira ili ima očajan šut a popravio se i u napadu.Da ne pričamo o njegovim skokovima i u napadu i u odbrani.Marković bolje da nije dolazio,očajan,kad je u igri,uvek smo u minusu sa poenima.Ivanović definitivno nije za završnice,nema ideju a nikako da mu krene šut,nestabilan totalno.Kalinića si morao da izvučeš sa 4 lične i sačuvaš za poslednja 2-3 minuta.Poslednji napad,organizacija i ideja,ne znam dal je smešno ili žalosno.

Алуге

pre 2 godine

Искрено, није Радоњић човек за велика дела и Звездине искораке у Евролиги, то сви знамо. Није он тај тип тренера. Он је човек ,,сигурица'', иде на то да буде мало поена на мечу, јака одбрана на ивици фаула, воли поуздане дефанзивне играче, то му је примарно. У завршницама није баш сјајан, али ме је опет изненадило колико је била лоша вечерас. Овај пораз на његову душу.

Cryptografistkinja

pre 2 godine

Radonja, treba ti ili crnac koji ubacuje ili novi bogdanovic da ga nadjes. Tolike utakmice izgubismo na jednu loptu, bas teško. Nema taj lider na terenu koji vuče, za koga se zna da je taj koji treba da bude recimo Beron bi ovde bio ka kec na 10. Treba nam Petrusev i suter.

Pedja

pre 2 godine

Stvar je psiholoske prirode. Kao sto u ABA ligi dobiju koliko hoces neizvesnih utakmica, tako u EL gube. Ovo nije prvi put, ove sezone su bar 4 ili 5 izgubili sto su trebali da pobede. I uvek protivnik stigne razliku, a onda u poslednjem minutu pobedi. Stvar je da se uplase pobede, ne veruju da ce dobiti, plase se da ce protivnik stici i pobediti i to se desi. Jednostavno, treba da budu uvereni da dobijaju bez problema i tako ce biti.

diego

pre 2 godine

To sto ne zna da nacrta akciju u poslednjih 2:30 svake utakmice.

Ovogodisnja Crvena Zvezda je sigurno najmanje clutch ekipa u skorijoj kosarkaskoj istoriji. Cak ni neki od sastava Hrvatske reprezentacije ne mogu da udju u takmicenje po tom parametru.

Алуге

pre 2 godine

Искрено, није Радоњић човек за велика дела и Звездине искораке у Евролиги, то сви знамо. Није он тај тип тренера. Он је човек ,,сигурица'', иде на то да буде мало поена на мечу, јака одбрана на ивици фаула, воли поуздане дефанзивне играче, то му је примарно. У завршницама није баш сјајан, али ме је опет изненадило колико је била лоша вечерас. Овај пораз на његову душу.

diego

pre 2 godine

To sto ne zna da nacrta akciju u poslednjih 2:30 svake utakmice.

Ovogodisnja Crvena Zvezda je sigurno najmanje clutch ekipa u skorijoj kosarkaskoj istoriji. Cak ni neki od sastava Hrvatske reprezentacije ne mogu da udju u takmicenje po tom parametru.

Pedja

pre 2 godine

Stvar je psiholoske prirode. Kao sto u ABA ligi dobiju koliko hoces neizvesnih utakmica, tako u EL gube. Ovo nije prvi put, ove sezone su bar 4 ili 5 izgubili sto su trebali da pobede. I uvek protivnik stigne razliku, a onda u poslednjem minutu pobedi. Stvar je da se uplase pobede, ne veruju da ce dobiti, plase se da ce protivnik stici i pobediti i to se desi. Jednostavno, treba da budu uvereni da dobijaju bez problema i tako ce biti.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Kostalo nas je manjak iskusnog igraca na poziciju beka sutera ko zna koji zna da resi utakmicu kad je frka i gusto..tipa Berona..kostalo nas je sto nemamo prvog centra celu sezonu..kostalo nas je sto imamomo trenera koji zna da igra samo odbranu i gubi milionitu utakmicu sa nezavisnom završnicom..kostalo nas je, sto se popularno kaze da imamo totalno impotentnu i limitiranu ekipu za napad...Dejo volim te ali nisi ti za EL...

Cryptografistkinja

pre 2 godine

Radonja, treba ti ili crnac koji ubacuje ili novi bogdanovic da ga nadjes. Tolike utakmice izgubismo na jednu loptu, bas teško. Nema taj lider na terenu koji vuče, za koga se zna da je taj koji treba da bude recimo Beron bi ovde bio ka kec na 10. Treba nam Petrusev i suter.

Realno

pre 2 godine

Tebra,jako loše vođenje ekipe večeras,pogrešne izmene a akcije ne postoje,pogotovo kad se odlučuje.Lazarević se nije skidao a dečko ubedljivo najbolji odbrambeni igrač ove sezone.Koga on čuva,taj ili ne poentira ili ima očajan šut a popravio se i u napadu.Da ne pričamo o njegovim skokovima i u napadu i u odbrani.Marković bolje da nije dolazio,očajan,kad je u igri,uvek smo u minusu sa poenima.Ivanović definitivno nije za završnice,nema ideju a nikako da mu krene šut,nestabilan totalno.Kalinića si morao da izvučeš sa 4 lične i sačuvaš za poslednja 2-3 minuta.Poslednji napad,organizacija i ideja,ne znam dal je smešno ili žalosno.

GM

pre 2 godine

Dve vrlo proste stvari:

1. Mitrović, koji stvarno jeste napredovao i igra odlično, je ubedljivo najbolji visoki igrač. To govori kakvi su ostali.

2. Volters Ivanović Marković Lazić Davidovac Holins UKUPNO 15 poena.
Umesto da 1 igrač da tih 15 poena, pola ekipe koja bi kao trebala da zna da sutne, da toliko.
Pritom, ni jedan od njih nema prodor, nego bacanje kamena s ramena.
Jel zna neko 1 situaciju da je neko od njih mis meč priliku rešio prodorom, a ne konstantno bacanjem lopte preko centra da 8 metara ?

PP PP

pre 2 godine

Jel zna neko 1 situaciju da je neko od njih mis meč priliku rešio prodorom, a ne konstantno bacanjem lopte preko centra da 8 metara ?
(GM, 22. januar 2022 08:43)
Da pokusam da ti odgovorim ukratko, mada je prica mnogo sira i dublja, nema talenta. Losa selekcija, igraci se kalupe da bi neki kvazi treneri dosli do izrazaja, sputava se kreacija, ideja. Primer dobrica, sta on radi, sut za tri, i odbrana do iznemoglosti a ulaz, jedan na jedan na nivou pocetnika. Ali da me ne shvatis pogresno, on nije kriv nista. Nasi igraci u sve vecem broju nemaju osnovne kosarkaske elemente, igraju bez suta(luka mitrovic), da li je moguce da ces celu karijeru da sutiras poluhorog, covece?!. Ovo je EL, ozbiljno takmicenje, mislim da timovi rade skauting zvezde za deset minuta. Gde je nas igrac sa "trostrukom pretnjom" a to je nesto bez cega ranije nisi mogao iz kadeta da izadjes. Pogledaj ove koji igraju na visem nivou, bogdan, bjelica, micic, cak i guduric je tu negde, sta ih odlikuje, raznovrsnost. U zvezdi kalinic, a i on se muci zato sto je tek sad uspeo sut da dovede na pristojan nivo...Znaci, da zakljucim, krivi su TRENERI, i menadzeri za koje oni rade, u 90% slucajeva. Da li ce se nesto promeniti, tesko...a ni radonjic nije nista bolji, instant prica
Admin objavi, umorih se :-)

Bocko

pre 2 godine

O njegovom " vođenju " ekipe u neizvesnim završnicama je sve rečeno. Meni još nešto bode oči. Mnogo koševa primamo iz drugog, čak i trećeg napada protivnika, jer Kuzmić je nepokretan, a Mitar fizički slab. Jasno je da Cirbes više neće biti ono što je bio ,ali da Radonjić ne može PET meseci da spremi igrača da igra bar deset minuta po meču- to mi nikako nije jasno ! Pa zašto ga uopšte drži u rotaciji ?

Dvokorak

pre 2 godine

Efes ukrade pobedu grcima osmišljenom akcijom u poslednjem napadu, gde Moerman ostaje sam na šutu za 12 sekundi napada.

Mi sinoć za 24 sekunde uspeli da serviramo vruć krompir iz teške pozicije i naravno promašio.

Da ne pominjem što zadnji napad igramo s Lazićem i Ivanovićem, svaki po 0 poena.

Александар

pre 2 godine

Гледао сам утакмицу,са толико промашаја,не можеш да победиш.И противник није био бољи,али победио је .Ниво игре,као средњошколци иза школе на часу физичког.Нису заслужили бодове ни једни ни други.

Nebojsa

pre 2 godine

Mogu da se ljute koliko god hoce oni koji cene i postuju rad Radonjica, ali po meni je samo trener za Aba ligu i KLS za EL tanak.
Covek ove sezone izgubio sve utakmice na loptu i tesnoj zavesnici, pa i pocetnik bi ubo neku utakmicu.
Gubi se i ne zna da prelomi mec.
C.Zvezdi treba iskusniji i kvalitetniji trener za EL, svaka sezona se zavrsava u januara???

Harmelin

pre 2 godine

Šta ima on više kome da objašnjava? Ako već nisu shvatili, nikada ni neće. Čovek nema pojma o košarci, potpuno jednosmeran, bezidejan, bez ikakvog znanja teorije...

E

pre 2 godine

Odlucilo je to sto je treber amater!!!! I u prvom mandatu bilo je dosta ovakvih poraza, razlika je u tome sto je Zvezda onda imala zaista jak tim pa su slabosti trenera redje mogle biti vidljive.....Sasa je prosle sezone uz slicak skor oteran na pravdi Boga, igrao bez publike....Radonjic je napravio tim po svom ukusu od radnika , fizikalaca, igra je ocajna....realno sablonski trener kome sve ide iz odbrane, bez plana B, bez znanja....

Hrkljuš

pre 2 godine

Nema trenera sa više izgubljenih utakmica u završnici od ovoga, a uprava od 10 pojačanja ubode jedno. Ja vas prestajem gledati ćao dosta je blamiranja svake sezone, ne zaslužujete evro ligu.

SrbEUin

pre 2 godine

Porazi protiv CSKA, Fenera, Efesa, Zenita i Asvela su svibilina jedan posed. Zvezda nije iskoristila svoje poslednje posede i šuteve za pobedu zato što nije imala uligranu akciju niti skorera koji bi to sam rešio.
Ni jedna završnica nije dobijena, čak ni one dve u Pioniru.
To je vrlo ozbiljan problem Radonje koji nema sigurnu akciju i rostera,u kome nema igrača koji bi mogao sam rešavati, kao u svakoj drugoj EL ekipi.
Zvezda nema igrača koji može da probije na ulaz i reši koš ili faul.

veselo predgradje

pre 2 godine

Ljudi prestanite da ocajavate, glavu gore! Idemo dalje, imamo sansu za top 17 ali moramo da probamo da dobijemo sve kod kuce osim mozda Efesa.

Rajko

pre 2 godine

Zar je problem dati realnu izjavu: Ljudi,ne znam sta se desilo,pitajte Ivanovica zasto je tapkao loptu 20 sekundi pa je "uvalio" Dobricu da suta preko dvojice sa 9 m ?! Na stranu sve,da smo odigrali normalan napad i promašili bio bi komentar ajde promasio,sta ces! Nego,isto drogirani..Ivanovic na trenutke da razlog zasto je doveden ali je to sve slabo i mekano..covjece ne mozes se adaptirati 4 godine..pocni da igras ili odlazi! Realno ,ovo se trebalo davno rijesiti jer se Asvel nudio da ga dobijemo lagano.Radonjicu,popricaj sa nekim strucnjakom zašto svi ulazite u paniku ako je u zadnjem minutu egal?!?!?!I ekonom nam je u panici covjece!Imate li vi psihologa u klubu???

klizeći start iz Ljubovije

pre 2 godine

..... Он је човек ,,сигурица'', иде на то да буде мало поена на мечу, јака одбрана на ивици фаула, .......
(Алуге, 22. januar 2022 04:29)

Sa koje strane ivice faula?

Dragan

pre 2 godine

Stvar je psiholoske prirode. Kao sto u ABA ligi dobiju koliko hoces neizvesnih utakmica, tako u EL gube. Ovo nije prvi put, ove sezone su bar 4 ili 5 izgubili sto su trebali da pobede. I uvek protivnik stigne razliku, a onda u poslednjem minutu pobedi. Stvar je da se uplase pobede, ne veruju da ce dobiti, plase se da ce protivnik stici i pobediti i to se desi. Jednostavno, treba da budu uvereni da dobijaju bez problema i tako ce biti.
(Pedja, 22. januar 2022 03:23) Nije stvar u tome sto govoris, stvar je u tome sto u EL nema sudjenja kao u ABA a da ne govorim o domacim takmicenjima, nema Belosevica da sudi zvezdi svaki put kada ima tezeg protivnika. U ABA ligi pogotovo ove sezone okuju protivnika koji dobija zvezdu u poslednjoj cetvrtini tako da zvezda lagano dobija bez obzira kako igra i kojom razlikom gubi. U EL se vidi da je najbolji igrac zvezde poslednjih godina Ilija Belosevic.

Dzoni

pre 2 godine

Ma dokle vise bree,i onda se pitate zasto je pionir prazan a kamoli arwna,ma nikada vise necu doci da platim ulaznicu,Covicu gde su 3 pojacanja sto si obecao,zasto drzis Markovica i Ivanovica,dali znas da u evropi treneri za 1 ovakvu utakmicu lete napolje a ne 4* da je Radonjic nesto znao ne bi ga isterali iz Bajerna!!!Radonjic uvek ima da kaze nesto zasto smo izgubili,pa jer mi ili ON stvara atmosferu u klubu,ti si 0 od trenera to sam uvek pricao a sada se i dokazalo!!!Imas li obraza da das otkaz,nijednog sutera nemate doveli sutera Ivanobica on O poena slobodna bacanja covek ne moze da pogodi a kamoli nesto dugo,Lesor se sam nudio nisi ga hteo eto ti Kuzmic pa igrajte jos malo kada se narod opameti pred praznim Pionirom

faul

pre 2 godine

Radonja Care koliko para toliko i muzike. Asvel tamo i Mega kući nije isto jel jasno lopatari!
(Lola, 22. januar 2022 08:42)
zaboravio si igokeu i krku gde su vas sudije spasile. partizan ima novu ekipu kojoj treba vremena. za sad u evrokupu odlično ide dok je u aba plej of siguran. vi se konstantno godinama brukate u evropi.

Bob

pre 2 godine

Kostalo nas je manjak iskusnog igraca na poziciju beka sutera ko zna koji zna da resi utakmicu kad je frka i gusto..tipa Berona..kostalo nas je sto nemamo prvog centra celu sezonu..kostalo nas je sto imamomo trenera koji zna da igra samo odbranu i gubi milionitu utakmicu sa nezavisnom završnicom..kostalo nas je, sto se popularno kaze da imamo totalno impotentnu i limitiranu ekipu za napad...Dejo volim te ali nisi ti za EL...
(SUNĐER BOB, 22. januar 2022 06:31)

Koliko se sećam, jedina utakmica koju je CZV dobila u neizvesnoj završnici, u posljednjih par godina u EL, bila je upravo protiv Ssčeka, kada je Panter dao onu trojku preko igrača!

Rajko

pre 2 godine

Radonja Care koliko para toliko i muzike. Asvel tamo i Mega kući nije isto jel jasno lopatari!
(Lola, 22. januar 2022 08:42)
zaboravio si igokeu i krku gde su vas sudije spasile. partizan ima novu ekipu kojoj treba vremena. za sad u evrokupu odlično ide dok je u aba plej of siguran. vi se konstantno godinama brukate u evropi.
(faul, 22. januar 2022 09:23) Sudije nas nisu spasile protiv Krke nego su oni sami krivi sto su prosuli dobijenu utakmicu.Pod dva,razlika izmedju EL i Evrokupa je miljama daleko.Pod tri,pitas li se otkud vam nova ekipa a dinara nemate i vrsi se aparthejd nad vama??? I pod cetiri, brukanje je izgubiti 20-40 razlike konstantno a ne gubiti po pola kosa u neizvesnim zavrsnicama..prema tome ,ne lozi se ..jos ste vi iza nas ,90% tima ne zna da se prekrsti kod vas (Srbina ni za lijeka) a Zeljkan najavio Partizanovu mladost !

slaviša šmigič

pre 2 godine

Predugo držanje istih 5 igrača čemu služi ovaj vajt dali Radonjič nezna da iskoristi potencijal nekih igrača ili stvarno neznam odbrana vajta je za 2 ligu a ne za ervroligu gra u stilu simonoviča ali još goru odbranu,Lazič juče gotovo pa nije ulazio na teren tek kad je kalina završio sa igrom Radonjič se setio da ga ubaci šta je više sa davidovcem Mitrovič igra sve lošije mi igramo takoreči samo sa kuzmičem sinoč sem dobriča na suvi kvalitet nije imao ko da da koš bez organizacije markovič u problemu nemože da vodi loptu preko polovine a da mu je neuzme da je bez šuta to smo znali Vajt se predomišlja i onda ili gubi loptu ili radi faul u napadu šta čeka zašto nebaci na vreme loptu zadnji napad držimo loptu bez ikakve organizacije i znanja šta je kojem igraču uloga zašto nema konbinacije šta tačno odigrati več idemo sa srljanjem i neizrađenom, šutu pa bolje je postiči koš pa nakar morali braniti napad umesto posiljenog šuta Dobriča.

Dragan

pre 2 godine

Stvar je psiholoske prirode. Kao sto u ABA ligi dobiju koliko hoces neizvesnih utakmica, tako u EL gube. Ovo nije prvi put, ove sezone su bar 4 ili 5 izgubili sto su trebali da pobede. I uvek protivnik stigne razliku, a onda u poslednjem minutu pobedi. Stvar je da se uplase pobede, ne veruju da ce dobiti, plase se da ce protivnik stici i pobediti i to se desi. Jednostavno, treba da budu uvereni da dobijaju bez problema i tako ce biti.
(Pedja, 22. januar 2022 03:23) Nije stvar u tome sto govoris, stvar je u tome sto u EL nema sudjenja kao u ABA a da ne govorim o domacim takmicenjima, nema Belosevica da sudi zvezdi svaki put kada ima tezeg protivnika. U ABA ligi pogotovo ove sezone okuju protivnika koji dobija zvezdu u poslednjoj cetvrtini tako da zvezda lagano dobija bez obzira kako igra i kojom razlikom gubi. U EL se vidi da je najbolji igrac zvezde poslednjih godina Ilija Belosevic.

faul

pre 2 godine

Radonja Care koliko para toliko i muzike. Asvel tamo i Mega kući nije isto jel jasno lopatari!
(Lola, 22. januar 2022 08:42)
zaboravio si igokeu i krku gde su vas sudije spasile. partizan ima novu ekipu kojoj treba vremena. za sad u evrokupu odlično ide dok je u aba plej of siguran. vi se konstantno godinama brukate u evropi.

veselo predgradje

pre 2 godine

Ljudi prestanite da ocajavate, glavu gore! Idemo dalje, imamo sansu za top 17 ali moramo da probamo da dobijemo sve kod kuce osim mozda Efesa.

klizeći start iz Ljubovije

pre 2 godine

..... Он је човек ,,сигурица'', иде на то да буде мало поена на мечу, јака одбрана на ивици фаула, .......
(Алуге, 22. januar 2022 04:29)

Sa koje strane ivice faula?

diego

pre 2 godine

To sto ne zna da nacrta akciju u poslednjih 2:30 svake utakmice.

Ovogodisnja Crvena Zvezda je sigurno najmanje clutch ekipa u skorijoj kosarkaskoj istoriji. Cak ni neki od sastava Hrvatske reprezentacije ne mogu da udju u takmicenje po tom parametru.

Алуге

pre 2 godine

Искрено, није Радоњић човек за велика дела и Звездине искораке у Евролиги, то сви знамо. Није он тај тип тренера. Он је човек ,,сигурица'', иде на то да буде мало поена на мечу, јака одбрана на ивици фаула, воли поуздане дефанзивне играче, то му је примарно. У завршницама није баш сјајан, али ме је опет изненадило колико је била лоша вечерас. Овај пораз на његову душу.

Harmelin

pre 2 godine

Šta ima on više kome da objašnjava? Ako već nisu shvatili, nikada ni neće. Čovek nema pojma o košarci, potpuno jednosmeran, bezidejan, bez ikakvog znanja teorije...

Pedja

pre 2 godine

Stvar je psiholoske prirode. Kao sto u ABA ligi dobiju koliko hoces neizvesnih utakmica, tako u EL gube. Ovo nije prvi put, ove sezone su bar 4 ili 5 izgubili sto su trebali da pobede. I uvek protivnik stigne razliku, a onda u poslednjem minutu pobedi. Stvar je da se uplase pobede, ne veruju da ce dobiti, plase se da ce protivnik stici i pobediti i to se desi. Jednostavno, treba da budu uvereni da dobijaju bez problema i tako ce biti.

Cryptografistkinja

pre 2 godine

Radonja, treba ti ili crnac koji ubacuje ili novi bogdanovic da ga nadjes. Tolike utakmice izgubismo na jednu loptu, bas teško. Nema taj lider na terenu koji vuče, za koga se zna da je taj koji treba da bude recimo Beron bi ovde bio ka kec na 10. Treba nam Petrusev i suter.

Hrkljuš

pre 2 godine

Nema trenera sa više izgubljenih utakmica u završnici od ovoga, a uprava od 10 pojačanja ubode jedno. Ja vas prestajem gledati ćao dosta je blamiranja svake sezone, ne zaslužujete evro ligu.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Kostalo nas je manjak iskusnog igraca na poziciju beka sutera ko zna koji zna da resi utakmicu kad je frka i gusto..tipa Berona..kostalo nas je sto nemamo prvog centra celu sezonu..kostalo nas je sto imamomo trenera koji zna da igra samo odbranu i gubi milionitu utakmicu sa nezavisnom završnicom..kostalo nas je, sto se popularno kaze da imamo totalno impotentnu i limitiranu ekipu za napad...Dejo volim te ali nisi ti za EL...

E

pre 2 godine

Odlucilo je to sto je treber amater!!!! I u prvom mandatu bilo je dosta ovakvih poraza, razlika je u tome sto je Zvezda onda imala zaista jak tim pa su slabosti trenera redje mogle biti vidljive.....Sasa je prosle sezone uz slicak skor oteran na pravdi Boga, igrao bez publike....Radonjic je napravio tim po svom ukusu od radnika , fizikalaca, igra je ocajna....realno sablonski trener kome sve ide iz odbrane, bez plana B, bez znanja....

Rajko

pre 2 godine

Radonja Care koliko para toliko i muzike. Asvel tamo i Mega kući nije isto jel jasno lopatari!
(Lola, 22. januar 2022 08:42)
zaboravio si igokeu i krku gde su vas sudije spasile. partizan ima novu ekipu kojoj treba vremena. za sad u evrokupu odlično ide dok je u aba plej of siguran. vi se konstantno godinama brukate u evropi.
(faul, 22. januar 2022 09:23) Sudije nas nisu spasile protiv Krke nego su oni sami krivi sto su prosuli dobijenu utakmicu.Pod dva,razlika izmedju EL i Evrokupa je miljama daleko.Pod tri,pitas li se otkud vam nova ekipa a dinara nemate i vrsi se aparthejd nad vama??? I pod cetiri, brukanje je izgubiti 20-40 razlike konstantno a ne gubiti po pola kosa u neizvesnim zavrsnicama..prema tome ,ne lozi se ..jos ste vi iza nas ,90% tima ne zna da se prekrsti kod vas (Srbina ni za lijeka) a Zeljkan najavio Partizanovu mladost !

Dzoni

pre 2 godine

Ma dokle vise bree,i onda se pitate zasto je pionir prazan a kamoli arwna,ma nikada vise necu doci da platim ulaznicu,Covicu gde su 3 pojacanja sto si obecao,zasto drzis Markovica i Ivanovica,dali znas da u evropi treneri za 1 ovakvu utakmicu lete napolje a ne 4* da je Radonjic nesto znao ne bi ga isterali iz Bajerna!!!Radonjic uvek ima da kaze nesto zasto smo izgubili,pa jer mi ili ON stvara atmosferu u klubu,ti si 0 od trenera to sam uvek pricao a sada se i dokazalo!!!Imas li obraza da das otkaz,nijednog sutera nemate doveli sutera Ivanobica on O poena slobodna bacanja covek ne moze da pogodi a kamoli nesto dugo,Lesor se sam nudio nisi ga hteo eto ti Kuzmic pa igrajte jos malo kada se narod opameti pred praznim Pionirom

slaviša šmigič

pre 2 godine

Predugo držanje istih 5 igrača čemu služi ovaj vajt dali Radonjič nezna da iskoristi potencijal nekih igrača ili stvarno neznam odbrana vajta je za 2 ligu a ne za ervroligu gra u stilu simonoviča ali još goru odbranu,Lazič juče gotovo pa nije ulazio na teren tek kad je kalina završio sa igrom Radonjič se setio da ga ubaci šta je više sa davidovcem Mitrovič igra sve lošije mi igramo takoreči samo sa kuzmičem sinoč sem dobriča na suvi kvalitet nije imao ko da da koš bez organizacije markovič u problemu nemože da vodi loptu preko polovine a da mu je neuzme da je bez šuta to smo znali Vajt se predomišlja i onda ili gubi loptu ili radi faul u napadu šta čeka zašto nebaci na vreme loptu zadnji napad držimo loptu bez ikakve organizacije i znanja šta je kojem igraču uloga zašto nema konbinacije šta tačno odigrati več idemo sa srljanjem i neizrađenom, šutu pa bolje je postiči koš pa nakar morali braniti napad umesto posiljenog šuta Dobriča.

Realno

pre 2 godine

Tebra,jako loše vođenje ekipe večeras,pogrešne izmene a akcije ne postoje,pogotovo kad se odlučuje.Lazarević se nije skidao a dečko ubedljivo najbolji odbrambeni igrač ove sezone.Koga on čuva,taj ili ne poentira ili ima očajan šut a popravio se i u napadu.Da ne pričamo o njegovim skokovima i u napadu i u odbrani.Marković bolje da nije dolazio,očajan,kad je u igri,uvek smo u minusu sa poenima.Ivanović definitivno nije za završnice,nema ideju a nikako da mu krene šut,nestabilan totalno.Kalinića si morao da izvučeš sa 4 lične i sačuvaš za poslednja 2-3 minuta.Poslednji napad,organizacija i ideja,ne znam dal je smešno ili žalosno.

Александар

pre 2 godine

Гледао сам утакмицу,са толико промашаја,не можеш да победиш.И противник није био бољи,али победио је .Ниво игре,као средњошколци иза школе на часу физичког.Нису заслужили бодове ни једни ни други.

Bob

pre 2 godine

Kostalo nas je manjak iskusnog igraca na poziciju beka sutera ko zna koji zna da resi utakmicu kad je frka i gusto..tipa Berona..kostalo nas je sto nemamo prvog centra celu sezonu..kostalo nas je sto imamomo trenera koji zna da igra samo odbranu i gubi milionitu utakmicu sa nezavisnom završnicom..kostalo nas je, sto se popularno kaze da imamo totalno impotentnu i limitiranu ekipu za napad...Dejo volim te ali nisi ti za EL...
(SUNĐER BOB, 22. januar 2022 06:31)

Koliko se sećam, jedina utakmica koju je CZV dobila u neizvesnoj završnici, u posljednjih par godina u EL, bila je upravo protiv Ssčeka, kada je Panter dao onu trojku preko igrača!

Bocko

pre 2 godine

O njegovom " vođenju " ekipe u neizvesnim završnicama je sve rečeno. Meni još nešto bode oči. Mnogo koševa primamo iz drugog, čak i trećeg napada protivnika, jer Kuzmić je nepokretan, a Mitar fizički slab. Jasno je da Cirbes više neće biti ono što je bio ,ali da Radonjić ne može PET meseci da spremi igrača da igra bar deset minuta po meču- to mi nikako nije jasno ! Pa zašto ga uopšte drži u rotaciji ?

Nebojsa

pre 2 godine

Mogu da se ljute koliko god hoce oni koji cene i postuju rad Radonjica, ali po meni je samo trener za Aba ligu i KLS za EL tanak.
Covek ove sezone izgubio sve utakmice na loptu i tesnoj zavesnici, pa i pocetnik bi ubo neku utakmicu.
Gubi se i ne zna da prelomi mec.
C.Zvezdi treba iskusniji i kvalitetniji trener za EL, svaka sezona se zavrsava u januara???

GM

pre 2 godine

Dve vrlo proste stvari:

1. Mitrović, koji stvarno jeste napredovao i igra odlično, je ubedljivo najbolji visoki igrač. To govori kakvi su ostali.

2. Volters Ivanović Marković Lazić Davidovac Holins UKUPNO 15 poena.
Umesto da 1 igrač da tih 15 poena, pola ekipe koja bi kao trebala da zna da sutne, da toliko.
Pritom, ni jedan od njih nema prodor, nego bacanje kamena s ramena.
Jel zna neko 1 situaciju da je neko od njih mis meč priliku rešio prodorom, a ne konstantno bacanjem lopte preko centra da 8 metara ?

PP PP

pre 2 godine

Jel zna neko 1 situaciju da je neko od njih mis meč priliku rešio prodorom, a ne konstantno bacanjem lopte preko centra da 8 metara ?
(GM, 22. januar 2022 08:43)
Da pokusam da ti odgovorim ukratko, mada je prica mnogo sira i dublja, nema talenta. Losa selekcija, igraci se kalupe da bi neki kvazi treneri dosli do izrazaja, sputava se kreacija, ideja. Primer dobrica, sta on radi, sut za tri, i odbrana do iznemoglosti a ulaz, jedan na jedan na nivou pocetnika. Ali da me ne shvatis pogresno, on nije kriv nista. Nasi igraci u sve vecem broju nemaju osnovne kosarkaske elemente, igraju bez suta(luka mitrovic), da li je moguce da ces celu karijeru da sutiras poluhorog, covece?!. Ovo je EL, ozbiljno takmicenje, mislim da timovi rade skauting zvezde za deset minuta. Gde je nas igrac sa "trostrukom pretnjom" a to je nesto bez cega ranije nisi mogao iz kadeta da izadjes. Pogledaj ove koji igraju na visem nivou, bogdan, bjelica, micic, cak i guduric je tu negde, sta ih odlikuje, raznovrsnost. U zvezdi kalinic, a i on se muci zato sto je tek sad uspeo sut da dovede na pristojan nivo...Znaci, da zakljucim, krivi su TRENERI, i menadzeri za koje oni rade, u 90% slucajeva. Da li ce se nesto promeniti, tesko...a ni radonjic nije nista bolji, instant prica
Admin objavi, umorih se :-)

Dvokorak

pre 2 godine

Efes ukrade pobedu grcima osmišljenom akcijom u poslednjem napadu, gde Moerman ostaje sam na šutu za 12 sekundi napada.

Mi sinoć za 24 sekunde uspeli da serviramo vruć krompir iz teške pozicije i naravno promašio.

Da ne pominjem što zadnji napad igramo s Lazićem i Ivanovićem, svaki po 0 poena.

Rajko

pre 2 godine

Zar je problem dati realnu izjavu: Ljudi,ne znam sta se desilo,pitajte Ivanovica zasto je tapkao loptu 20 sekundi pa je "uvalio" Dobricu da suta preko dvojice sa 9 m ?! Na stranu sve,da smo odigrali normalan napad i promašili bio bi komentar ajde promasio,sta ces! Nego,isto drogirani..Ivanovic na trenutke da razlog zasto je doveden ali je to sve slabo i mekano..covjece ne mozes se adaptirati 4 godine..pocni da igras ili odlazi! Realno ,ovo se trebalo davno rijesiti jer se Asvel nudio da ga dobijemo lagano.Radonjicu,popricaj sa nekim strucnjakom zašto svi ulazite u paniku ako je u zadnjem minutu egal?!?!?!I ekonom nam je u panici covjece!Imate li vi psihologa u klubu???

SrbEUin

pre 2 godine

Porazi protiv CSKA, Fenera, Efesa, Zenita i Asvela su svibilina jedan posed. Zvezda nije iskoristila svoje poslednje posede i šuteve za pobedu zato što nije imala uligranu akciju niti skorera koji bi to sam rešio.
Ni jedna završnica nije dobijena, čak ni one dve u Pioniru.
To je vrlo ozbiljan problem Radonje koji nema sigurnu akciju i rostera,u kome nema igrača koji bi mogao sam rešavati, kao u svakoj drugoj EL ekipi.
Zvezda nema igrača koji može da probije na ulaz i reši koš ili faul.