Četvrtak, 20.01.2022.

06:25

Brutalna partija Jokića – 49 poena i tripl-dabl!

Denver Nagetsi pobedili su Los Anđeles Kliperse 130:128, uz jednu od najboljih partija karijere Nikole Jokića.

Izvor:

Brutalna partija Jokiæa – 49 poena i tripl-dabl! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Vuk 69

pre 2 godine

@ Nije slucajno da OVAJ put Zubac ostaje toliko puta sam i iz drugig plana da kos iz odbojke (bar pet takvih situacija).

Tačno. Ko je gledao mogao je to da vidi. Isto tako nije ga uvek Jokic čuvao. Dosta poena je postigao preko drugog igrača.

Cicero

pre 2 godine

Неедукован, 20. januar 2022 13:39

Zamisli izdvojiš vreme da saspeš toliku količinu "otrova" nekome koga lično ne poznaješ. Mnogo te je zabolelo tih 49p.očigledno. Jokić je čovek kakav ti nikad nećeš biti. Odmerenost, skromnost i čovečnost.

Sve što ima da kaže on je to učinio na terenu. Bez prenaglašenih svetla pozornice i usiljenih poteza. Ako voliš košarku, ceniš i Jokića. Ako ti sport služi za lične frustracije, to je druga stvar.

Mister Vo

pre 2 godine

@milic
Pa pita covek koja njihova utakmica se prenosi u Srbiji pa dodatno razvali. Kao Bubka, optimum mu je daleko od maximuma, ima uvek rezerve za bolje...

gile pecinci

pre 2 godine

@lajbnic
Samo ne znam o kakvoj idolatriji pricas,lik radi stvari u drugom najpopularnijem sportu u Srbiji i svetu,stvari koje niko sa ovim prostora nije ni dotakao kada je u pitanju najjaca konkurencija,i konstantno se potcenjuje,omalovazava,traze mu se greske,uporedi to sa patoloskim,nenormalnim,preteranim,ludackim,bolesnim,gotovo morbidnim obozavanjem drugog naseg sportiste,i histericne odbrane zbog stvari koje da je neko drugi u pitanju bio bi najgore osudjivan,to vam ne smeta iako takve stvari direktno vode naciju u propast

WillyWonka

pre 2 godine

Nažalost, nisam gledao utakmicu, ali vidim Zubac 32 poena, Jokić 49, da li se tu igrala ikakva odbrana? Hajde, Jokićevih 49 mi nije nešto neviđeno, ali Zubac da postigne 32, e to se još nije desilo. Do ove utakmice samo 6 puta prebacio 20 poena, trideset nikad prije.

vince carter

pre 2 godine

@Belmundo Najgori komentar dana. "Nijedan beli igrac nije imao ovakve brojke" Larry Bird like this!! Mislim da bi trebao da pregledas i neke partije Steve Nasha ako mislis na individualne partije! "Pera zdera" Te statistike su besmislene,kad ovaj ili onaj nisu u igri,igrac igra na primer cele dve cetvrtine i onda napusti teren i tim je naviknut na njega na terenu odjednom menja sistem,uz to Malone obicno menja celu petorku ili vecinu prvotimaca. Da je Denver najbolji tim lige sa Jokicem,imao bi daleko bolji skor. Nego mnogo ste opsednuti statistikom i brojevima,a sport je mnogo vise od toga. @Uros Istinski ljubitelji kosarke ne zaboravljaju Bodirogu,eto Steve Nash ga se seti povremeno. A gomila Nba igraca je zaboravjeno,ko od vas vise mari za Zeck Randolfa ili Rasid Walasa na primer,evo pojedini zaboravljaju da je Larry Bird belac a ne crnac.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Under KV
Sapunjaj macora na Bogdanovih 3/13 iz igre.



I jos nesto, da ne obrnes pricu u totalno pogresan smer zbog Bogdana; navijam za Partizan.

drago

pre 2 godine

obrnuta logika

Znaci kad Gobert ima puno bolji +/- od Jokica to nije bitno a kad Jokic ima puno bolji od Zupca onda je to ključno. Bravo!

Pera Ždera

pre 2 godine

Čovek igrao protiv tima kojem fali 10 igrača, i to dva najbolja defanzivca mozda i lige. Čemu hvalospevi pa pobedili su desetkovan tim i jedva prosli na produzetke?!?!?!
(o cemu se radi ovde, 20. januar 2022 09:01)

Po zvanicnim podacima Denver sa Nikolom na parketu najbolji tim lige, bez njega najgori (mrzi me da ti objasnjavam i kroz egzaktne i proverljive brojeve, proveri sam) sto govori o tome ko Denveru fali i kakvi Jokica igraci okruzuju a ti i takvi poput tebe pametujete ovde o desetkovanim Klipersima. Komedija :)

Uostalom u Denveru fale drugi i treci najbitniji igrac + i kada su igrali u balonu, igrali su i Lenard i Dzordz i za Denver Marej i Porter pa svi znamo kako se ta serija zavrsila ;)

I na kraju, stvarno vise smaraju ove prepirke ko kome fali u sezoni kada SVIMA u svakom trenutku fali 5+ igraca u rosteru. To je nova STVARNOST i totalno je postalo bespoentno to koristiti kao bilo kakav argument. Uzasno naporno za mozak i oci.

uros

pre 2 godine

Za ove koji pominju reprezentaciju pitanje?Ako su reprezntativna takmicenja najvaznija na svetu,kako to da niko ne proglasava Rubija i Kampaca,mozda i najbolje na poslednjem Svetskom,za najbolje igrace sveta vec uvek nekog Karija,Lenarda...koji i ne znaju sta je reprezentacija.Kao sto su u tenisu Slemovi bitniji od Olimpijada jer igre preskoce pola igraca,tako je NBA liga jedino istinsko prvenstvo sveta,gde Jokic se kolje sa onim najboljima.Volim i ja kao bracu rodjenu generaciju 1995,ali da se ne lazemo koga ceo svet zna od srpskih kosarkasa?Jokica,Pedju i Divca.Saleta i Bodiroge se ni u Evropi vise ne secaju,o Kici i starijima da ne govorim prosto tako je.Pritom realnost je da cemo gledati Jokica ovog leta,Denver od cetvrtfinala nece ici dalje,bice daleko vise vremena nego prosle godine za reset,drugo Kari Pesic je ocigledno drugacijeg pristupa od pomalo sujetnog Saleta i nezainteresovanog Kokoskova,u stalnom je kontaktu sa njim,plus Evropsko je za razliku od OI,prilika da konacno uzmemo zlato,srebra ne zadovoljavaju ni Jokica ni bilo koga od nas,iako je Olimpijada-Olimpijada,i ja bi u ovom trenutku pre birao Evropsko da sam na njegovom mestu,a kako se sve u zivotu vraca stvarno me ne bi iznenadilo da nam Jokic obezbedi zlato nakon pune dve decenije,da oni koju su ga ovde lincovali dodju mu na noge pred balkon skupstine,zivi bili pa videli.

Neo@

pre 2 godine

Jokara uvek ovako odigra kad je utakmica po srpskom terminu kasno noću, ili rano ujutru kako ko na to gleda, a kad mogu Srbi da ga gledaju u normalnim terminima za njih, ovaj opušteno i ležerno odigra, kao da ga zaista boli ona stvar za publiku u Srbiji!?

lajbnic

pre 2 godine

Jooj majko jadnih li ljudi,da vas pitam iskreno,zna li vecina vas uopste nesto o Nba ili ste poceli da pratite malo vise cisto zbog Jokica. Bird je u svojoj poslednjoj sezoni 1992 godine protiv Portlanda imao 49p,14sk i 12 asistencija a komentar koji tvrdi da niko od belih igraca nije imao ove brojke ima milion plusica,jos u nastavku vec sada najbolji Evropski igrac ikada,kako vec sada,vi niste normalni jednostavno. I Domantas Sabonis prosek ima triple dabl,Bamba 32 poena. Najbolji nas sportista zbog meca regularne sezone?Trey Young 56 poena i 14 asistencija bio popljuvan najgore ovde. Harden kad je imao triple dabl uz 60 poena isto ga popljuvalji zbog regularne sezone. Strasno!! Moris 19,9,9,Gordon 28 poena a krimi podrska? Ovaj jedan navijao za triple dabl a ne za pobedu!
(David, 20. januar 2022 08:41)

Prijatelju, Fridrih Nice je pre 150god najavio sve ovo sto se danas dogadja. Nazvao je to Nihilizam. Bice potrebno jos 150god da se ova degradacija kulture, sporta, zivota registruje i shvati.
Meni je ova idolatrija vezana za Jokica toliko urnebesna, smesna, zalosna i najbolji dokaz da je Nice bio 100% u pravu.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro za Jokica,pozicionirao se kao jedan od najboljih NBA igraca. U Denveru je neprikosnoven.Ve drugu celu godinu igra u kontinuitetu od 15~50 koseva uz dvocifren broj skokova i oko 8asistencija najcesce . Kazu nije vazna statistika a niko nece da uzme sutera sa manje od 35%suta ili centra bez 10 skokova. Klipersi su ih dobili u LA sad su im vratili cak je slicna utakmica Klipersi imali prednost preko 15 koseva ,tamo je Denver prokockao mislim 25 . Tu su negde idu u plej off obe ekipe ali 2 kola maksimum.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro za Jokica,pozicionirao se kao jedan od najboljih NBA igraca. U Denveru je neprikosnoven.Ve drugu celu godinu igra u kontinuitetu od 15~50 koseva uz dvocifren broj skokova i oko 8asistencija najcesce . Kazu nije vazna statistika a niko nece da uzme sutera sa manje od 35%suta ili centra bez 10 skokova. Klipersi su ih dobili u LA sad su im vratili cak je slicna utakmica Klipersi imali prednost preko 15 koseva ,tamo je Denver prokockao mislim 25 . Tu su negde idu u plej off obe ekipe ali 2 kola maksimum.

Kostarikanac

pre 2 godine

Ovi komentari se svi procitaju za 5-6 minuta i dodje neki smarac ne mrzi ga da smara ljude kako pisu dugacke komentare. Tacno vidis da nisu procitali 10 knjiga u zivotu i to lektire u skoli : D

google

pre 2 godine

@belmundo

Nece, mozda statisticki samo, a i u to sumnjam. Da li je uopste to bitno? Zasto stalno najbolji u istoriji mora se forsira? Embidova partija, statisticki, poeni/minute, je u deset najboljih u nba, zasto to potcenjivati? Da li je bitno, to je drugo pitanje.

PP PP

pre 2 godine

Nikola jokic zna da igra, nikad ne panici, ne zuri, u bilo kom trenutku igre svestan je sta treba da uradi a to sto je kod nas osnova i prva stvar nalazenje mana igracima je neka druga prica. A i tu on ih ima daleko manje u odnosu na kvalitete. A sad liga, daleko "kosarkaskija" od EL, mnogo vise se postuju kosarkaski elementi, bez suta prakticno ne mozes da igras, jedan na jedan, tehnika...zasto, zato sto to publika voli a ona je pored igraca najvaznija. Znaci nije dovoljno da samo kukas i zoves navijace, moras im ponuditi nesto, atrakciju, zakucavanja, kontre, brzu igru a ne seckanje, beskonacno gledanje snimaka, slobodnih bacanja, opstrukciju igre i samo da places kako nema publike. A sta da gledaju, i koga. Za pet godina su od jokica napravili zvezdu zbog kog publika puni halu, sta ovde rade, kupuju na jednu sezonu strance koje tamo ne zele. Postoji sistem koji se postuje, koji donosi novac, navijace i niko decenijama ne place kako je kosarka neprofitabilan sport, a moze da bude i to samo zato sto su je u evropi takvom napravili neznalice na svim nivoima

Pera Ždera

pre 2 godine

Neverovatno lupetanje vezano za Ivicu Z i kako ga Nikola nije sacuvao... Pa dajte malo vise "strucnosti" ipak smo mi zemlja kosarke :)

Ivicu su uglavnom cuvali kroz preuzimanje Gordon (manjim delom) i dosta vecim Dzef Grin. Konstantno su bila ta preuzimanja ne bi li se Nikolina snaga cuvala za ofanzivnu rapsodiju sa druge strane jer drugacije NE MOZE usled totalne poenterake impotentnosti ostatka tima kada Dzoni sedne na klupu. Covek dao 49 poena kroz izrazitu timsku igru i opet su jedva pobedili kroz produzetak! Klupa u prvom izlasku na parket izgubila u seriji 2:18!!! Urazumite se pobogu...

Dalje, da li ste nekada pomislili da postoji nesto sto se zove takticka zamisao trenera, strucnih stabova izmedju dve ekipe koje su kriz ovih par godina postali ozbiljni rivali i jako se dobro poznaju. I ovaj susret je ima POff naboj i ako je regularno deo.

Nije slucajno da OVAJ put Zubac ostaje toliko puta sam i iz drugig plana da kos iz odbojke (bar pet takvih situacija). Sve su bile usled Nikolinog iskakanja (kada je on bio na njemu) usled pomoci na odbrani bekova Klipersa jer je takticka zamisao i bila njih zaustaviti jer su ih prosli out razmontirali i ukrali im sigurnu pobedu posle +25. A to niste primetili? Hmm...

Dakle neka Ivica da svoje poene sto je ovaj put bilo i iznenadjujuce mnogo (svaka mu cast) ali i nije moglo drugacije bez da se zrtvuje ofanzivna strana itd... Jeste dao u par navrata poene preko Nikole ali jako zanemraljivo dok je sa druge strane bio Jokicev DIREKTNI cuvar pa ga je ovaj "unakazio". Toliko da je bio ekspresno zamenjen tokom trece 1/4 usled Nikoline dominacije koja se zavrsila sa kljucnih 17p u toj cetvrtini.

I na kraju, imate +/- kolonu pa vidite ko je bio uticajniji pa i taj defanzivni deo. Nikola je imao 3 ukradene lopte sinoc (neke jako jako bitne - kradja, dribling u kontri i dodavanje za Morisa koji masi pa Nikola popravlja iz ofanzivnog skoka) + 1 blokadu.

Znam, niste tako razmisljali, niste to sve videli, ma vrv niste ni gledali mec i sve je Ok. Jokic je MVP a Zubac samo jos jedan u nizu koji bezuspesno pokusava da ga zaustavi (kosarkaski) :)

Nataša

pre 2 godine

Ti tripl-dablovi su postali uobičajeni deo cirkusa i nisu više zanimljivi, čak ni kada ih postiže Nikola Jokić. Javite kada neko postigne tripl-tripl, tek to će biti vest a desiće se sigurno ako NBA nastavi de se razvija u pravcu u kome je sada.

bskfan

pre 2 godine

Prava plejof utakmica, oba tima isla na pobedu po svaku cenu. Klipersi imaju dobrog trenera, dugu klupu, cak i bez Kavajija i PG13-a opasan tim. Redzi Dzekson igracina, lepo ga gledati kako majstorski igra: jedan na jedan, trojke, ulazi, asistencije, nocas cak 12. Sa klupe mali Boston i Bledso razbili Denverovu klupu.

Rivers lose odigrao ali Kampaco cista katastrofa i u napadu i u odbrani. Za 6 minuta otisli u minus od 14 poena, posle toga je bila jurnjava rezultata. Malone morao da reaguje i skratio rotaciju kao u plejofu, Gordon morao da igra i sa klupom sto je onda poremetilo startere. Barton pa pocetku dao par koseva a onda nestao kao da ga nije ni bilo u igri. Jokic i Gordon igrali sami, Moris jedini od bekova koji je dao barem nesto. Produzetak bio pravi rat, Jokic nezadrziv, poslednji pas za Gordona ujedno i asistenicja za tripl-dabl. Odlicna utakmica.

Sve u svemu, nista novo, Denveru treba jedan normalan plej, nisko krilo i rezervni centar.

Katczinsky

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ne preteruj. Ja verujem da će biti jedan od najboljih 10 igrača u istoriji, ali ni sada nije bolji od Novickog.

zare

pre 2 godine

Мало сам више старији, сећам се Радивоја Кораћа. Имао је сличну доминантну игру. Центар екипе око кога се сва игра градила и који је давао највећи број поена.

Optimista

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ako ispoštuju proceduru gledaće se procenti i uticaj na igru celog tima . Činjenice kažu da se Jokić već sada sa 26 nalazi u top 5 svih vremena u NBA

Ja

pre 2 godine

Jokara je car. Igra košarku, ne gkupira se, ne pametuje, kad dođe u Srbiju voli da se opusti, pojede 20 ćevapa, popije 10 piva... Kad ga iznerviraju, zna i da udari. Sasvim normalan tip, bez foliranja.

obrnuta logika

pre 2 godine

@drago
"Opet Zubac pored Jokica izgleda kao najbolji igrač svih vremena, barem u napadu."
Iatina, na utakmici koja se završila sa +2 za Denver, Jokić je imao +15, a Ivica -17 poena, (vreme provedeno na parketu).
"Dobro" ti je zapažanje, nema šta. Ja bih pre zaključio da je trener Meloun obratio mnogo više pažnje zaustavljanju bekova Klipersa, koji su btw. na prošloj utakmici "unakazili" odbranu Nagetsa.

Pravda za narod

pre 2 godine

Sve je to lepo Nikola je veliki igrac. Medjutim ta NbA cirkus kosarka bez odbrana gde imas 40suteva po mecu je smesna. Dodjite u evro ligu gde se igraju odbrane pa dajte 40poena nemoguca misija

Karlo Prvi

pre 2 godine

Stan Van Gandi je lepo objasnio da je Nikola za njega MVP jer su sa njim na parketu Nagetsi dobra ekipa a bez njega katastrofa. I to se videlo večeras.

DM32

pre 2 godine

Zubac je odlican igrac, ali ovi sto pisu da je dao sve te poene zbog Jokica su samo donekle u pravu. Citav mec je bilo preuzimanje, Gordon ili neko drugi se gura sa Zubcem da Jokic cuva snagu jer je korisniji u napadu, gde ga je Zubac pritiskao. Prosto receno, niko na svetu ne moze igrati rigoroznu odbranu i natrpati protivnika, to ni na NBA 2K ne moze.

baron

pre 2 godine

Tuzno je u sta se pretvorila NBA liga, i cemu se ljudi danas dive.
Razumem da je ovaj Jokic nas, te se ljudi loze na statistiku, ali da li je neko gledao utakmicu?
Da li je neko pogledao kako onaj nesrecnik Zubac igra odbranu?
Ljudi pa ovo u kadetima nema da neko ovoliko ne zna nista.
Ovaj Zubac je igrac za ABA ligu, kako je moguce da igra uopste u NBA?
On se sa 2.11m saginje u visini pojasa Jokica, udalji se metar od njega i podigne jednu ruku.
Jokic lagano baca pasove, lagano ga protrcava jer je ovaj u neprirodnom polozaju, netipicnom za kosarkasa.
I niko ne raeguje, a Zubac tako stalno, u svakoj utakmici igra odbranu.
Po tri trenera, strucni stab od 15 ljudi, i niko to ne vidi, niko da mu skrene paznju. Jednostavno, tamo nikoga kosarka izgleda i ne zanima.

Lako je igrati kada te cuva neko kao Zubac, a takvih je trenutno gomila u NBA. Na fintu suta ispada stalno, rad nogu katastrofalan, spor, trom.
Gledas utakmicu i pitas se da li je moguce da neko kao Zubac uopste igra kosarku, ili kako je moguce da trener ne reaguje, klub, to je ipak NBA nije kineska liga.
Mada, kada se setim kako je Rasko Katic oducio Vucevica od kosarke na EP,dok je on bio prosecni evroligaski centar a Vucevic startni NBA centar, onda je jasno da je kvalitet visokih igraca u NBA dno dna.
Zato mene ove partije Embida, Jokica, Taunsa ne fasciniraju, jer kakvi ih amateri cuvaju svako malo pismen moze da ubaci 50p kada hoce.

Kole

pre 2 godine

Da li ćemo doživeti da bar jednu MVP partiju odigra za reprezentaciju!?
(cukce, 20. januar 2022 08:32)

Već je odigrao, na OI u Riju, gde je Americi utrpao 30 koševa kada su se svi ostali usrali.

Dečko je bio najmlađi igrač.

Pera Ždera

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije.
(Wlado, 20. januar 2022 08:08)

Sreca pa igraju u razlicitim konferencijama :) Nagrade se dodeljuje posebno za istocnu posebno za zapadnu ili je to slucaj samo u "player of the week" varijanti? Nisam najsigurniji...

Herbalajzer

pre 2 godine

Bravo za fenomenalnog Nikolu Jokića!!! Obara rekorde, svako veče igra, vakcinisan, nema nikakvih problema. Djoković da se mane politike i medicine, vakciniše se, ugleda na Jokića I nastavi svoju blistavu karijeru!!
(dejan, 20. januar 2022 09:07

Joka kupio potvrdu, pametan covek. Nije saban da se bode sa otrovom.

Negativni

pre 2 godine

И шта каже Меџик, није конкурент за МВП-ија?
(Vule, 20. januar 2022 08:27) Nije! Ne igra za svoju zemlju!

dejan

pre 2 godine

Bravo za fenomenalnog Nikolu Jokića!!! Obara rekorde, svako veče igra, vakcinisan, nema nikakvih problema. Djoković da se mane politike i medicine, vakciniše se, ugleda na Jokića I nastavi svoju blistavu karijeru!!

Kiser

pre 2 godine

Kakva euforija u komentarima. Zar nije ovako bilo i prosle godine sve do Finixa,da bi isto ovako bilo pisano ali za Janisa nakon nba finala. Nakon Nba finala 90% komentara su Janisa proglasavali za najboljeg evropskog igraca. Iz utakmice u utakmicu menjaju se komentari. Od Euforije do razocarenja. Ako ovo nije najveca glupost koju je neko napisao onda ne znam sta je,a to je da Djordjevic ne moze da trenira Jokica jer je ovaj za njega igracka planincina,sto bi znacilo da Gvardiola ne moze da trenira De Bruynea ili Xavia i Iniestu. Nije vam bre Djordjevic kriv sto je Jokic dosao sa 10kg vise,sto je promasivao otvorene suteve i sto je uz Bjelicu imao najvecu minutazu na mecu sa Argentinom i svejedno bio nadigran od Skole. Ovo su samo izgovori da ima lose saigrace u Denveru,oduvek je poznato da igraci najbolju statistiku imaju u losim timovima a vise od pola lige je lose. Tvrdim da Jokic igra za bilo koji tim od ovih sto su na granici 50% ili ispod komentari bi bili slicni o saigracima. Lejkersi izgubise od Pejsersa koje je Denver dobio bez Jokare.

panter pudlica

pre 2 godine

Da nesto znas kao sto ne znas znao bi da se igrac meseca bira za zapadnu i istocnu konferenciju tako da jokic i embid nisu jedan drugom konkurencija
(petarczv, 20. januar 2022 08:57)

Napokon nešto i ti pametno da napišeš. Da mi je neko rekao da ću tebi dati plus na neki komentar... Biće skoro propast sveta.

panter pudlica

pre 2 godine

Presao je Hardena po vecnoj listi vrhunski igrac
(Najbolji, 20. januar 2022 06:57)

Prešao je Hardena još pre dva dana, obzirom da brada ima 65, a Jokić sada 67.

Negativni

pre 2 godine

@ Mr_Melbourne

Boli MVP priznanje, a?
Biće opasno ako zaboli i drugi put ?
(Nemoj ba zezat’, 20. januar 2022 08:57) Moze da boli samo MVP finala, jedini pravi MVP! Ova smesna priznanja MVP rekreativnog dela sezone sluze samo za lozenje takvih lobanja kao sto si ti. Pogotovo sto ne igra za Srbiju nego samo za dolare. Na sta se lozis muko, znas li?

cirkus

pre 2 godine

Ovo je nevjerovatno s kakvim gradjanima igra Jokić. Da je ostatak ekipe pogodio barem polovinu otvorenih šuteva, Denver bi opušteno pobjedio sa 10-15 razlike, a Jokić bi laganica imao 15ak asistencija.
(Miloš, 20. januar 2022 06:59)

A sa kakvim tek gradjanima igraju Klipersi ove sezone??? I eto ih blizu Denvera, a ovi jos imaju Jokica.

Negativni

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)
Hahahahaha

Mrdak

pre 2 godine

Daj mičite ovog sebičnjaka sa naslovne strane.Njega "s noge na nogu" treba kako ke i zaslužio a ne hvalospeve.Ogra za sebe,šta se to nas tiče.

Milić

pre 2 godine

A Arena ladno prenosila sva 4 najefikasnija Jokićeva meča u karijeri. Protiv Atlante kad je sasuo 47, protiv Jute gdje je isto sasuo 47, protiv Sakramenta 50, i evo sad protiv Klipersa 49. Nevjerovatno.

realan

pre 2 godine

Malo da poništi i Embidov učinak od večeras , lol. Kakav TD, sunce ti kalajisano.
(DukiNS, 20. januar 2022 06:58)

Pazi ovoga, pa vi izgleda Embida sanjate. Kakve veze Embid ima sa ovom vešću?? On vas kao ne zanima a dan-noć vam on u glavi. Vas Embid izgleda proganja...

Ja pa Ja

pre 2 godine

Sada će Jokićevi botovi da procvetaju i ako je zima vani.Stvarno je ova NBA cirkus…Jokića znamo iz Kine i znamo kako igra i on i Donćić kada se ima odbrana.U NBA i jedan i drugi nabijaju statistiku a u stvarnosti nisu ni u top 20 ex-Ju igrača

dr Nikola

pre 2 godine

Bravo za njega!

Iskreno muka mi je od patriotizma, nacionalizma itd. ali gledajući objektivno igrati za reprezentaciju i boriti se za nju treba da bude čast, privilegija i ponos za svakog igrača pa za koju god igrao neko zemlju kada je to njegova...njegova dela su do sada sve pokazala tako da...neka se njime zanimaju USA mediji a nas ostavite na miru sa njim...sve mu najbolje želim i tačka više na njega.

petarczv

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije. Poene sipa svaka cast ali statistika je totalno na Nidzinoj strani. Denver kaska do playoffa. Navodno se u aprilu vracaju i dzamal i MPJ. To bi onda bio sampionski kalibar tim jer su rezerve dobrano uigrane.
(Wlado, 20. januar 2022 08:08)

Da nesto znas kao sto ne znas znao bi da se igrac meseca bira za zapadnu i istocnu konferenciju tako da jokic i embid nisu jedan drugom konkurencija

Milan

pre 2 godine

Meč prenošen na nacionalnoj televiziji pa su sudije morale malo da prilagode kriterijum suđenja koji imaju ostale zvezde, otuda toliki broj bacanja. Ovako bi bilo uvek ali ne bi bilo fer prema drugima :)

Dragan Borca

pre 2 godine

Ma daj bre ovaj Malone je prso covek sa ovim veteranima. Umalo da izgubi utakmicu zbog nepoverenja u mlade.

Jokic nestvarno astralnom projekcijom nalazi parabolom Gordona, znaci Nidza je trenutno najbolji igrac sveta uz Janisa i Duranta.

Ali covece Malone nije normalan sa ovim penzosima😈

Taj covek ce me izludeti🤣

Grin jedva trci, vidi da mu se Barton vuce po terenu crko jedva trckara iliti hoda i on uporno drzi njih dvojicu na kraju umesto da je ubacio Rida i Zekea.

Sto je najludje aj to, nego on nastavlja produzetak sa Grinom covekom od 35 godina koji je totalno crko i ne postoji nazad 😁

I Klipersi bukvalno svaki napad samo Jokic, Monte i Gordon igraju odbranu dok ovi dvojica statiraju🙄

Ne razumem da li on ima oci. Dobio je utakmicu iskljucivo jer je Jokic boleSan. Ali je bilo na ivici da izgube jer je drzao 2 raspadnuta igraca koja nista nisu mogla igrati odbranu.

Mogao je makar Rida ubaciti u produzetku 🙄

Nije mi jasan totalno.

Bojim se da ce opet premoriti Jokica.

Mislim covece Boziji lomi ti se utakmica, trebaju ti atletika i brzina da se odbranis a napred Jokica imas kako god.

Ali ne, on ce drzati Grina i Bartona da se vuku po terenu dok Jokica i Gordona pune bekovi Klipersa 🙄

Legendarna partija ali jos jedno katastrofalno vodjenje Malonea.

Covek nema onu stvar da ubaci Rida i Zekea sveze da pokidaju u odbrani umesto 2 raspala igraca😈

Ubice ga ta hijerarhija, on menja igrace po hijerarhiji a ne po potrebama i svezini 🧐

David

pre 2 godine

Jooj majko jadnih li ljudi,da vas pitam iskreno,zna li vecina vas uopste nesto o Nba ili ste poceli da pratite malo vise cisto zbog Jokica. Bird je u svojoj poslednjoj sezoni 1992 godine protiv Portlanda imao 49p,14sk i 12 asistencija a komentar koji tvrdi da niko od belih igraca nije imao ove brojke ima milion plusica,jos u nastavku vec sada najbolji Evropski igrac ikada,kako vec sada,vi niste normalni jednostavno. I Domantas Sabonis prosek ima triple dabl,Bamba 32 poena. Najbolji nas sportista zbog meca regularne sezone?Trey Young 56 poena i 14 asistencija bio popljuvan najgore ovde. Harden kad je imao triple dabl uz 60 poena isto ga popljuvalji zbog regularne sezone. Strasno!! Moris 19,9,9,Gordon 28 poena a krimi podrska? Ovaj jedan navijao za triple dabl a ne za pobedu!

www

pre 2 godine

ovaj put je šteta što nije ušla još neka lopta pa da bude 50+. Iznenadili biste se koliko je malo igrača u istoriji NBA dalo 50 i više poena.
(okvaldo, 20. januar 2022 07:19)
50+ je mnogo igrača ubacilo. 50 poena i triple double, samo 7 igrača. od tih 7, dva su igrala samo za statistiku, Westbrook i Harden. Abdul Jabbar, Elgin, Chamberlain, Guerin i Baylor…

vince carter

pre 2 godine

"90rules" je inace JeRemija ako niste provalili,to je onaj isti sto se pre pojave Jokica ismevao ovakvom tipu igraca i smejao se poredjenju Birda sa Lebronom,tipa ovaj je atleta,zakucava,brzi je. Pa evo sve je to i od Jokica,pa izgubi od Indiane a ovaj pobedi Kliperse.

Wlado

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije. Poene sipa svaka cast ali statistika je totalno na Nidzinoj strani. Denver kaska do playoffa. Navodno se u aprilu vracaju i dzamal i MPJ. To bi onda bio sampionski kalibar tim jer su rezerve dobrano uigrane.

dadoda

pre 2 godine

Dragan Borca
Evo brate svaka cast na kom,kako te samo nije mrsko bilo toliko da kucas gluposti?Jesi realan ?Vodis neki Nba tim pa si veci strucnjak od Malone-a.Jujuju,kako ste smaraci

Bocko

pre 2 godine

O partiji Jokića je sve rečeno, sjajni Gordon i ovog puta, Moris. Zubac i Džekson odlični. Kako li je Zubcu ? Odigrao partiju karijere, a rival te nadigra i izgubiš meč. Kako bekovi Denvera šutiraju trojke, pokazuje i to da Gordon i Jokić deluju kao najozbiljniji trojkaši.

ne verujem

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ahahahahahahahahahahhahahahaha. Medju 10 najboljih u istoriji? Lik bez titule, pritom ova utakmica nista vazna, jer Denver ove sezone svakako nece u plejofa, a i da udju nemaju sanse nikakve sa drugim timovima. Vidim pominje se sve, ali niko ne pominje sa kojim timom Klipersi igrali - sa šestim timom, hahahahahahah. I jedva pobedili na produžetke. Hahahahahahaa. Jaoo.

hahaha

pre 2 godine

Sa kojim gradjanima igra Redži Džekson i Klipersi rame uz rame sa Denverom, Denver jedva pobedjuje. Hahahahahahahahahaahahahahahahhahahhhahahhhaahahhahaha. Pritom svi znamo da je Jokic dao ovoliko poena jer ovima nisu igrala dva najbolja defanzivca mozda cak i lige. Cirkus sta ljudi slave, a ono, Denver nikakve sanse ove sezone nema. Cemu radovanje kad su igrali protiv osakacenog tima. Izgleda ptriotizam.

Poznavalac

pre 2 godine

Evropski index, preko 61 za 41 minut, neverovatno.
Poslednjih 10 minuta je odigrao simultanku, sudije prosto nisu mogle da sviraju toliko faula nad Jokićem koliko ih je bilo.
Posebno imponuje spremnost Jokića jer uz ovakvu energiju u napadu, odigrao je savršeno i u odbrani.
Najbolja Jokićeva partija sezone.

Tripledable

pre 2 godine

Ata će da trepece kad je vidio Rida koji ulece u teren…
(JPR24, 20. januar 2022 07:48)
# Link komentara

Translate,please.
Prevod, molim.

Dule

pre 2 godine

Jokić je Mont Everest naše košarke. Sve te prethodne takozvane legende tipa Đorđević ili Danilović su bili samo brdašca, a Nikola je planinčina!Nije ni čudo što sa takvima nije mogao ništa da se dogovori, niti da igra u reprezentaciji, pa oni su potpuno inferiorni u odnosu na njega, u svakom pogledu! Ej, nekakav Sale Nacionale da trenira jednog od najvećih u istoriji košarke, pa gde to ima!

Vule

pre 2 godine

Морам такође да се осврнем на коментар да је већ сада најбољи европски кошаркаш свих времена. Мислим да је то доста преурањена изјава, јер имате једног Новицког који је био невјероватан кошаркаш, а тек Дражен и Бодирога. Да не помињем још неке, Јокић јесте у врху, али није још најбољи свих времена.

Pera Ždera

pre 2 godine

Au... sta reci.

10ta asistencija u poslednjim sekundama meca za Gordona, za pogodjen sut za pobedu, za novi TDouble, za vodjstvo u istim u celoj ligi, za kraj fenomenalnog, napetog meca sa 10+ rezultatskih klackalica.

49p(season high) 10as 14sk
17p u 3oj cetvrtini, 20 u cetvrtoj i produzetku + 1blk i 3ukr!!

Opet spasio utakmicu dominacijom u 3oj nakon bizarne negativne serije klupe 2:18 nakon njegove izmene krajem prve 1/4. Al necemo ovaj put mnogo o negativnim aspektima igre... znamo ih. Ponavljaju se :)

Gordon fenomenalan. Najveci +/- +21. 28p 2ukradene + sut za pobedu. Moris na ivici TD 19p 9as 9?} (steta, tako blizu) + jedan krajnje bizaran momenat, koji srecom nije primecen/dosudjen, na samom kraju Pri kosu Gordona u poslednjoj sekundi napada za Denver Rid ulece na teren za slavlje pobede ALI sirena je svirala kraj napada ne i utakmice (ostalo jos 1.7 sekunda za napad Klipersa i kraj meca). Uletanje na teren u toku igre (nije tajmaut) koje se po automatizmu kaznjava tehnickom (komentatori ponavljali konstanto na kraju) i koje srecom nije kaznjeno.

Vece svakako izrazene "srece" za Grumenje kroz pomenuti detalj + Nikola mnogo vise nego inace u poseti linije za slobodna bacanja :) Nekad i to da se desi...

Vece totalne dominacije aktuelnog MVPja i fenomenalne borbe centara oba tima ispod kosa. Jokic's season high (49p) VS Zubac's career high (32p) :)

Moljac

pre 2 godine

Od poslednjih 27 poena Nagetsa: Nikola 20, i dve asistencije (Barton za 2, Gordon za 3 i pobedu). Sve u svemu, 25/27 poena, tj. 92,6% svih poena koje su Nagetsi dali u ključnim trenucima utakmice. Gordon je bio fantastičan, ne samo za taj poslednji šut u poslednjoj sekundi napada i 1,7 sekundi do kraja, viđao sam Džefa Grina i boljeg, propustio je nekoliko lepih asistencija od Jokića, Barton jako malo šutirao tokom utakmice, ali je u produžetku promašivao (i jednom pogodio na Nikolinu asistenciju), klupa u debelom minusu. Međutim, ono što je na mene napravilo najveći utisak, nije ni TD, ni 49 poena, ni konačno mnogo slobodnih bacanja za Jokića (morao je da dobije tehničku grešku dok je još bio na 6 od 7 da bi sudije krenule masovno da mu sviraju faulove poput Embida), ni 5 skokova u produžetku, već napor koji on ulaže u odbrani. Elitna odbrana na ovoj utakmici, čuvao je centre, čuvao bekove, svuda je bio, lopte krao, terao ih da prebace 24 sekunde u napadu, igrao je kao u transu.

MVP bez daljnjeg.

kiza-iz ofsajda

pre 2 godine

Da je Denver zdrav, borili bi se za prvo mesto u reglaenom delu sezone.

I meščini da je Ridova budalaština sa uletanjem na teren kažnjena sa slobodnim bacanjem.

UnKnown

pre 2 godine

Ovo je bilo milina gledati. Neverovatno šta čovek radi i na kraju asistencija za pobedu i tripldabl. Na drugoj strani rekord Zubca i sjajan okršaj dva centra.

JPR24

pre 2 godine

Da je Denver zdrav, borili bi se za prvo mesto u reglaenom delu sezone.

I meščini da je Ridova budalaština sa uletanjem na teren kažnjena sa slobodnim bacanjem.
(kiza-iz ofsajda, 20. januar 2022 07:28)

Ne čini ti se. Za to uletanje na teren se dobija tehnička ! To se i desilo. Džekson zamalo i da ubode onu trojku posle… Jokic nevera kad je video Rida da uleće… Sad bi komotno i Meloun mogao da opali Ridu tehnicku u svlačionici za takvu glupost !

onaj pravi

pre 2 godine

Игра се кошарка и у Србији.
Зар не?
Хвала новинарима што редовно извештавају кад Јокић
оде у тоалет,какву је столицу имао.Све нас живо занима у
вези њега.Ево ја неспавам док
непрочитам нешто о њему.

okvaldo

pre 2 godine

ovaj put je šteta što nije ušla još neka lopta pa da bude 50+.

Iznenadili biste se koliko je malo igrača u istoriji NBA dalo 50 i više poena.

Majk

pre 2 godine

Savršeno veče za Denver, sve ostale ekipe koje bi se trebale sa Denverom boriti za to 6 mjesto, svi večeras izgubili, Lejkersi, Klipersi i Timbervulsi. Šta reći za Jokića, tuga s kakvim kriminalcima igra čovjek.

brate

pre 2 godine

JOKARA JE NAJINTELIGENTNIJI IGRAC U NBA!!!
Mnogo jako decko igra. Pogledajte samo Embida, igra kao zmaj ali samo zadnjih mesec dana. Jokara tako igra celu sezonu i nosi tim u ligi i u plej ofu!!
Nemoj samo da mi se javljaju ovi Sabani koji pominju reprezentaciju sad! Ja sam sretan sto ga imamo i smo zivimo u njegovoj eri. Decko samo dokazuje zasto je nasa skola basketa na mapi. Zahvaljujuci njemu vidimo da sve sto smo mi iz ex Yu uradili nije slucajno!

JPR24

pre 2 godine

Al Meloun ni da trepne na Gordonovu trojku!
(Deksi, 20. januar 2022 07:43)

Ata će da trepece kad je vidio Rida koji ulece u teren…

Bojan

pre 2 godine

Ajoooj Rida glupana majko mila, lik ladno uleće na teren nakon Gordonove trojke, a do kraja ostalo još jedna sekunda i 7 stotinki. Sudija naravno svira tehničku, Kenard pogadja slobodno, i onda Redzi Dzekson za dlaku promašuje trojku sa centra terena za pobjedu. Mislim koja je to nesvjest, to je prosto nevjerovatno. Jokić kad je nakon Gordonove trojke vidio da je ovaj klovn uletio na teren, čovjek nije mogao vjeruje svojim očima šta gleda. Na kraju sama sreća pogledala Denver, Redzi Dzekson zamalo da je ubode sa centra, zamalo!

Pera Ždera

pre 2 godine

Moja greska... u onom haosu i radovanju i ne primetih da je ipak dosudjena tehnicka Ridu zbog uletanja i da je sutirano sl bacanje. Zbunili i komentatori kroz konstantno ponavljanje da se tehnicka trebala dosuditi i da je Denver imao srece...

belmundo

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.

sony

pre 2 godine

Jel realno da je onaj glupan ladno uletio na teren nakon trojke Gordona. Sudija svira tehničku, Kenard pogadja slobodno, i onda čini mi Redzi Dzekson za dlaku promašuje trojku sa centra terena. Nevjerovatno kakav idiot moraš biti da uletiš na teren, a ostalo još 2 sekunde meča. Kakvo bi to ludilo bilo da je Redzi sasuo trojku sa centra terena. E moj Jokiću brate s kakvim ti gradjanima igraš, čovjek bukvalno sam igra, al BUKVALNO.

Hirurg

pre 2 godine

Wow, Embiid 50 poena nekoliko sati ranije. On je najbolji centar lige, neaustavljiv, niko mu nista ne moze, ovo ovo...

Jokara: Hold my beer...

Majstor! Uzivanje ga je gledati!

Dragan Feliks

pre 2 godine

Sjajan meč dve ekipe koje su najviše desetkovane povredama na Zapadu. Jokić ~ Monstruozan. Osim sekvence u 2/4 sve ostalo je bilo izuzetno za Nikolu. Energetski maksimalno dao u oba pravca (ubijali su ih pikom čitavu utakmicu), a bes koji je pokuljao iz njega pri kraju kod situacije koš faul je pozitivna stvar i videlo se da mu je stalo da dobiju ovu utakmicu. Iako je trener Klipersa defanzivno maksimalno opterećivao Gordona i Jokića oni su i dalje imali snage da ofanzivno budu odlični, ali ponovo pitanje za Melouna zašto više nije miksovao odbranu pika(osim povremeno sa Ridom i Grinom) i zašto je Barton kao igrač koji se u defanzivi najmanje trošio u napadu prespavao čitav meč. Sa Melounom se slažem samo u jednoj stvari, Nikola je najmanje poštovan MVP, a odnos sudija prema njemu sve do tehničke (ispred sudije dva puta dobija udarac po ruci bez faula) je bio kriminalan, kasnije su se popravili. Bitna pobeda sada su već u dobroj poziciji da izbore plej off što mislim da je uspeh za ovakav Denver. Bilo je uživanje gledati Nikolu ovog jutra. Zubac sa onim poluhorozima neodbranjiv, Redži sjajan, ovi klinci Man, Boston i Kenard vrlo dobri. Kada im se vrate Kavai, Džordž, Batum i ostali imaće strašnu dubinu rostera.

JPR24

pre 2 godine

Heheh… Embiid Mamba centarski duel buahaha !! Ono je bio cirkus ! Jokic Zubac, et to je bilo na nivou, obojica su bili dobri, iako je Jokic u kljucnim momentima pokazao zašto je bolji. Ali bilo je svega na obe strane, ovo se može zvati centarski duel.

steva

pre 2 godine

Decko pise istoriju , svaka mu cast. Meni smesno bilo , ceka se 10 asistencija za tripledable , a Gren i Morris promase polaganja na Jokicev pas ...kad ne razbih tv . I onda kad je najvaznije 10 asistenicija sut za pobedu .
:))

Najbolji

pre 2 godine

Steta za 1 poen i 50 plus tripl dabl, svakako ne umanjuje rekord, ali bas steta, nema veze idemo dalje. Presao je Hardena po vecnoj listi vrhunski igrac

legolas

pre 2 godine

Ali ljudi moji kakva je ono bila asistencija Gordonu za pobedu. Ej, takva hladnokrvnost i preciznost u takvom momentu… udvojen, utripljen, ma kako god ga čuvali ovaj momak je prosto magičan i igrač za pamćenje. Ponosimo se što je naš i budimo uz njega uvek. Bravo Nikola, veliki si, najveći.

Dikembe Mutombo

pre 2 godine

Zubac odigrao mec zivota dao 32 poena, al Jokara ga poklopi sa monstrumskim tripl dablom. Šteta što nije otišao meč i u drugi produžetak, ovaj bi dao preko 51p, koliki mu je rekord.

Miloš

pre 2 godine

Ovo je nevjerovatno s kakvim gradjanima igra Jokić. Da je ostatak ekipe pogodio barem polovinu otvorenih šuteva, Denver bi opušteno pobjedio sa 10-15 razlike, a Jokić bi laganica imao 15ak asistencija.

belmundo

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.

Majk

pre 2 godine

Savršeno veče za Denver, sve ostale ekipe koje bi se trebale sa Denverom boriti za to 6 mjesto, svi večeras izgubili, Lejkersi, Klipersi i Timbervulsi. Šta reći za Jokića, tuga s kakvim kriminalcima igra čovjek.

Moljac

pre 2 godine

Od poslednjih 27 poena Nagetsa: Nikola 20, i dve asistencije (Barton za 2, Gordon za 3 i pobedu). Sve u svemu, 25/27 poena, tj. 92,6% svih poena koje su Nagetsi dali u ključnim trenucima utakmice. Gordon je bio fantastičan, ne samo za taj poslednji šut u poslednjoj sekundi napada i 1,7 sekundi do kraja, viđao sam Džefa Grina i boljeg, propustio je nekoliko lepih asistencija od Jokića, Barton jako malo šutirao tokom utakmice, ali je u produžetku promašivao (i jednom pogodio na Nikolinu asistenciju), klupa u debelom minusu. Međutim, ono što je na mene napravilo najveći utisak, nije ni TD, ni 49 poena, ni konačno mnogo slobodnih bacanja za Jokića (morao je da dobije tehničku grešku dok je još bio na 6 od 7 da bi sudije krenule masovno da mu sviraju faulove poput Embida), ni 5 skokova u produžetku, već napor koji on ulaže u odbrani. Elitna odbrana na ovoj utakmici, čuvao je centre, čuvao bekove, svuda je bio, lopte krao, terao ih da prebace 24 sekunde u napadu, igrao je kao u transu.

MVP bez daljnjeg.

UnKnown

pre 2 godine

Ovo je bilo milina gledati. Neverovatno šta čovek radi i na kraju asistencija za pobedu i tripldabl. Na drugoj strani rekord Zubca i sjajan okršaj dva centra.

legolas

pre 2 godine

Ali ljudi moji kakva je ono bila asistencija Gordonu za pobedu. Ej, takva hladnokrvnost i preciznost u takvom momentu… udvojen, utripljen, ma kako god ga čuvali ovaj momak je prosto magičan i igrač za pamćenje. Ponosimo se što je naš i budimo uz njega uvek. Bravo Nikola, veliki si, najveći.

steva

pre 2 godine

Decko pise istoriju , svaka mu cast. Meni smesno bilo , ceka se 10 asistencija za tripledable , a Gren i Morris promase polaganja na Jokicev pas ...kad ne razbih tv . I onda kad je najvaznije 10 asistenicija sut za pobedu .
:))

brate

pre 2 godine

JOKARA JE NAJINTELIGENTNIJI IGRAC U NBA!!!
Mnogo jako decko igra. Pogledajte samo Embida, igra kao zmaj ali samo zadnjih mesec dana. Jokara tako igra celu sezonu i nosi tim u ligi i u plej ofu!!
Nemoj samo da mi se javljaju ovi Sabani koji pominju reprezentaciju sad! Ja sam sretan sto ga imamo i smo zivimo u njegovoj eri. Decko samo dokazuje zasto je nasa skola basketa na mapi. Zahvaljujuci njemu vidimo da sve sto smo mi iz ex Yu uradili nije slucajno!

Hirurg

pre 2 godine

Wow, Embiid 50 poena nekoliko sati ranije. On je najbolji centar lige, neaustavljiv, niko mu nista ne moze, ovo ovo...

Jokara: Hold my beer...

Majstor! Uzivanje ga je gledati!

sony

pre 2 godine

Jel realno da je onaj glupan ladno uletio na teren nakon trojke Gordona. Sudija svira tehničku, Kenard pogadja slobodno, i onda čini mi Redzi Dzekson za dlaku promašuje trojku sa centra terena. Nevjerovatno kakav idiot moraš biti da uletiš na teren, a ostalo još 2 sekunde meča. Kakvo bi to ludilo bilo da je Redzi sasuo trojku sa centra terena. E moj Jokiću brate s kakvim ti gradjanima igraš, čovjek bukvalno sam igra, al BUKVALNO.

Dikembe Mutombo

pre 2 godine

Zubac odigrao mec zivota dao 32 poena, al Jokara ga poklopi sa monstrumskim tripl dablom. Šteta što nije otišao meč i u drugi produžetak, ovaj bi dao preko 51p, koliki mu je rekord.

Pera Ždera

pre 2 godine

Au... sta reci.

10ta asistencija u poslednjim sekundama meca za Gordona, za pogodjen sut za pobedu, za novi TDouble, za vodjstvo u istim u celoj ligi, za kraj fenomenalnog, napetog meca sa 10+ rezultatskih klackalica.

49p(season high) 10as 14sk
17p u 3oj cetvrtini, 20 u cetvrtoj i produzetku + 1blk i 3ukr!!

Opet spasio utakmicu dominacijom u 3oj nakon bizarne negativne serije klupe 2:18 nakon njegove izmene krajem prve 1/4. Al necemo ovaj put mnogo o negativnim aspektima igre... znamo ih. Ponavljaju se :)

Gordon fenomenalan. Najveci +/- +21. 28p 2ukradene + sut za pobedu. Moris na ivici TD 19p 9as 9?} (steta, tako blizu) + jedan krajnje bizaran momenat, koji srecom nije primecen/dosudjen, na samom kraju Pri kosu Gordona u poslednjoj sekundi napada za Denver Rid ulece na teren za slavlje pobede ALI sirena je svirala kraj napada ne i utakmice (ostalo jos 1.7 sekunda za napad Klipersa i kraj meca). Uletanje na teren u toku igre (nije tajmaut) koje se po automatizmu kaznjava tehnickom (komentatori ponavljali konstanto na kraju) i koje srecom nije kaznjeno.

Vece svakako izrazene "srece" za Grumenje kroz pomenuti detalj + Nikola mnogo vise nego inace u poseti linije za slobodna bacanja :) Nekad i to da se desi...

Vece totalne dominacije aktuelnog MVPja i fenomenalne borbe centara oba tima ispod kosa. Jokic's season high (49p) VS Zubac's career high (32p) :)

Najbolji

pre 2 godine

Steta za 1 poen i 50 plus tripl dabl, svakako ne umanjuje rekord, ali bas steta, nema veze idemo dalje. Presao je Hardena po vecnoj listi vrhunski igrac

Poznavalac

pre 2 godine

Evropski index, preko 61 za 41 minut, neverovatno.
Poslednjih 10 minuta je odigrao simultanku, sudije prosto nisu mogle da sviraju toliko faula nad Jokićem koliko ih je bilo.
Posebno imponuje spremnost Jokića jer uz ovakvu energiju u napadu, odigrao je savršeno i u odbrani.
Najbolja Jokićeva partija sezone.

Miloš

pre 2 godine

Ovo je nevjerovatno s kakvim gradjanima igra Jokić. Da je ostatak ekipe pogodio barem polovinu otvorenih šuteva, Denver bi opušteno pobjedio sa 10-15 razlike, a Jokić bi laganica imao 15ak asistencija.

Ja

pre 2 godine

Jokara je car. Igra košarku, ne gkupira se, ne pametuje, kad dođe u Srbiju voli da se opusti, pojede 20 ćevapa, popije 10 piva... Kad ga iznerviraju, zna i da udari. Sasvim normalan tip, bez foliranja.

Dule

pre 2 godine

Jokić je Mont Everest naše košarke. Sve te prethodne takozvane legende tipa Đorđević ili Danilović su bili samo brdašca, a Nikola je planinčina!Nije ni čudo što sa takvima nije mogao ništa da se dogovori, niti da igra u reprezentaciji, pa oni su potpuno inferiorni u odnosu na njega, u svakom pogledu! Ej, nekakav Sale Nacionale da trenira jednog od najvećih u istoriji košarke, pa gde to ima!

Bojan

pre 2 godine

Ajoooj Rida glupana majko mila, lik ladno uleće na teren nakon Gordonove trojke, a do kraja ostalo još jedna sekunda i 7 stotinki. Sudija naravno svira tehničku, Kenard pogadja slobodno, i onda Redzi Dzekson za dlaku promašuje trojku sa centra terena za pobjedu. Mislim koja je to nesvjest, to je prosto nevjerovatno. Jokić kad je nakon Gordonove trojke vidio da je ovaj klovn uletio na teren, čovjek nije mogao vjeruje svojim očima šta gleda. Na kraju sama sreća pogledala Denver, Redzi Dzekson zamalo da je ubode sa centra, zamalo!

Karlo Prvi

pre 2 godine

Stan Van Gandi je lepo objasnio da je Nikola za njega MVP jer su sa njim na parketu Nagetsi dobra ekipa a bez njega katastrofa. I to se videlo večeras.

Kole

pre 2 godine

Da li ćemo doživeti da bar jednu MVP partiju odigra za reprezentaciju!?
(cukce, 20. januar 2022 08:32)

Već je odigrao, na OI u Riju, gde je Americi utrpao 30 koševa kada su se svi ostali usrali.

Dečko je bio najmlađi igrač.

Milić

pre 2 godine

A Arena ladno prenosila sva 4 najefikasnija Jokićeva meča u karijeri. Protiv Atlante kad je sasuo 47, protiv Jute gdje je isto sasuo 47, protiv Sakramenta 50, i evo sad protiv Klipersa 49. Nevjerovatno.

JPR24

pre 2 godine

Heheh… Embiid Mamba centarski duel buahaha !! Ono je bio cirkus ! Jokic Zubac, et to je bilo na nivou, obojica su bili dobri, iako je Jokic u kljucnim momentima pokazao zašto je bolji. Ali bilo je svega na obe strane, ovo se može zvati centarski duel.

okvaldo

pre 2 godine

ovaj put je šteta što nije ušla još neka lopta pa da bude 50+.

Iznenadili biste se koliko je malo igrača u istoriji NBA dalo 50 i više poena.

Pera Ždera

pre 2 godine

Čovek igrao protiv tima kojem fali 10 igrača, i to dva najbolja defanzivca mozda i lige. Čemu hvalospevi pa pobedili su desetkovan tim i jedva prosli na produzetke?!?!?!
(o cemu se radi ovde, 20. januar 2022 09:01)

Po zvanicnim podacima Denver sa Nikolom na parketu najbolji tim lige, bez njega najgori (mrzi me da ti objasnjavam i kroz egzaktne i proverljive brojeve, proveri sam) sto govori o tome ko Denveru fali i kakvi Jokica igraci okruzuju a ti i takvi poput tebe pametujete ovde o desetkovanim Klipersima. Komedija :)

Uostalom u Denveru fale drugi i treci najbitniji igrac + i kada su igrali u balonu, igrali su i Lenard i Dzordz i za Denver Marej i Porter pa svi znamo kako se ta serija zavrsila ;)

I na kraju, stvarno vise smaraju ove prepirke ko kome fali u sezoni kada SVIMA u svakom trenutku fali 5+ igraca u rosteru. To je nova STVARNOST i totalno je postalo bespoentno to koristiti kao bilo kakav argument. Uzasno naporno za mozak i oci.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Sjajan meč dve ekipe koje su najviše desetkovane povredama na Zapadu. Jokić ~ Monstruozan. Osim sekvence u 2/4 sve ostalo je bilo izuzetno za Nikolu. Energetski maksimalno dao u oba pravca (ubijali su ih pikom čitavu utakmicu), a bes koji je pokuljao iz njega pri kraju kod situacije koš faul je pozitivna stvar i videlo se da mu je stalo da dobiju ovu utakmicu. Iako je trener Klipersa defanzivno maksimalno opterećivao Gordona i Jokića oni su i dalje imali snage da ofanzivno budu odlični, ali ponovo pitanje za Melouna zašto više nije miksovao odbranu pika(osim povremeno sa Ridom i Grinom) i zašto je Barton kao igrač koji se u defanzivi najmanje trošio u napadu prespavao čitav meč. Sa Melounom se slažem samo u jednoj stvari, Nikola je najmanje poštovan MVP, a odnos sudija prema njemu sve do tehničke (ispred sudije dva puta dobija udarac po ruci bez faula) je bio kriminalan, kasnije su se popravili. Bitna pobeda sada su već u dobroj poziciji da izbore plej off što mislim da je uspeh za ovakav Denver. Bilo je uživanje gledati Nikolu ovog jutra. Zubac sa onim poluhorozima neodbranjiv, Redži sjajan, ovi klinci Man, Boston i Kenard vrlo dobri. Kada im se vrate Kavai, Džordž, Batum i ostali imaće strašnu dubinu rostera.

JPR24

pre 2 godine

Da je Denver zdrav, borili bi se za prvo mesto u reglaenom delu sezone.

I meščini da je Ridova budalaština sa uletanjem na teren kažnjena sa slobodnim bacanjem.
(kiza-iz ofsajda, 20. januar 2022 07:28)

Ne čini ti se. Za to uletanje na teren se dobija tehnička ! To se i desilo. Džekson zamalo i da ubode onu trojku posle… Jokic nevera kad je video Rida da uleće… Sad bi komotno i Meloun mogao da opali Ridu tehnicku u svlačionici za takvu glupost !

dejan

pre 2 godine

Bravo za fenomenalnog Nikolu Jokića!!! Obara rekorde, svako veče igra, vakcinisan, nema nikakvih problema. Djoković da se mane politike i medicine, vakciniše se, ugleda na Jokića I nastavi svoju blistavu karijeru!!

JPR24

pre 2 godine

Al Meloun ni da trepne na Gordonovu trojku!
(Deksi, 20. januar 2022 07:43)

Ata će da trepece kad je vidio Rida koji ulece u teren…

DM32

pre 2 godine

Zubac je odlican igrac, ali ovi sto pisu da je dao sve te poene zbog Jokica su samo donekle u pravu. Citav mec je bilo preuzimanje, Gordon ili neko drugi se gura sa Zubcem da Jokic cuva snagu jer je korisniji u napadu, gde ga je Zubac pritiskao. Prosto receno, niko na svetu ne moze igrati rigoroznu odbranu i natrpati protivnika, to ni na NBA 2K ne moze.

Pera Ždera

pre 2 godine

Neverovatno lupetanje vezano za Ivicu Z i kako ga Nikola nije sacuvao... Pa dajte malo vise "strucnosti" ipak smo mi zemlja kosarke :)

Ivicu su uglavnom cuvali kroz preuzimanje Gordon (manjim delom) i dosta vecim Dzef Grin. Konstantno su bila ta preuzimanja ne bi li se Nikolina snaga cuvala za ofanzivnu rapsodiju sa druge strane jer drugacije NE MOZE usled totalne poenterake impotentnosti ostatka tima kada Dzoni sedne na klupu. Covek dao 49 poena kroz izrazitu timsku igru i opet su jedva pobedili kroz produzetak! Klupa u prvom izlasku na parket izgubila u seriji 2:18!!! Urazumite se pobogu...

Dalje, da li ste nekada pomislili da postoji nesto sto se zove takticka zamisao trenera, strucnih stabova izmedju dve ekipe koje su kriz ovih par godina postali ozbiljni rivali i jako se dobro poznaju. I ovaj susret je ima POff naboj i ako je regularno deo.

Nije slucajno da OVAJ put Zubac ostaje toliko puta sam i iz drugig plana da kos iz odbojke (bar pet takvih situacija). Sve su bile usled Nikolinog iskakanja (kada je on bio na njemu) usled pomoci na odbrani bekova Klipersa jer je takticka zamisao i bila njih zaustaviti jer su ih prosli out razmontirali i ukrali im sigurnu pobedu posle +25. A to niste primetili? Hmm...

Dakle neka Ivica da svoje poene sto je ovaj put bilo i iznenadjujuce mnogo (svaka mu cast) ali i nije moglo drugacije bez da se zrtvuje ofanzivna strana itd... Jeste dao u par navrata poene preko Nikole ali jako zanemraljivo dok je sa druge strane bio Jokicev DIREKTNI cuvar pa ga je ovaj "unakazio". Toliko da je bio ekspresno zamenjen tokom trece 1/4 usled Nikoline dominacije koja se zavrsila sa kljucnih 17p u toj cetvrtini.

I na kraju, imate +/- kolonu pa vidite ko je bio uticajniji pa i taj defanzivni deo. Nikola je imao 3 ukradene lopte sinoc (neke jako jako bitne - kradja, dribling u kontri i dodavanje za Morisa koji masi pa Nikola popravlja iz ofanzivnog skoka) + 1 blokadu.

Znam, niste tako razmisljali, niste to sve videli, ma vrv niste ni gledali mec i sve je Ok. Jokic je MVP a Zubac samo jos jedan u nizu koji bezuspesno pokusava da ga zaustavi (kosarkaski) :)

bskfan

pre 2 godine

Prava plejof utakmica, oba tima isla na pobedu po svaku cenu. Klipersi imaju dobrog trenera, dugu klupu, cak i bez Kavajija i PG13-a opasan tim. Redzi Dzekson igracina, lepo ga gledati kako majstorski igra: jedan na jedan, trojke, ulazi, asistencije, nocas cak 12. Sa klupe mali Boston i Bledso razbili Denverovu klupu.

Rivers lose odigrao ali Kampaco cista katastrofa i u napadu i u odbrani. Za 6 minuta otisli u minus od 14 poena, posle toga je bila jurnjava rezultata. Malone morao da reaguje i skratio rotaciju kao u plejofu, Gordon morao da igra i sa klupom sto je onda poremetilo startere. Barton pa pocetku dao par koseva a onda nestao kao da ga nije ni bilo u igri. Jokic i Gordon igrali sami, Moris jedini od bekova koji je dao barem nesto. Produzetak bio pravi rat, Jokic nezadrziv, poslednji pas za Gordona ujedno i asistenicja za tripl-dabl. Odlicna utakmica.

Sve u svemu, nista novo, Denveru treba jedan normalan plej, nisko krilo i rezervni centar.

Pera Ždera

pre 2 godine

Moja greska... u onom haosu i radovanju i ne primetih da je ipak dosudjena tehnicka Ridu zbog uletanja i da je sutirano sl bacanje. Zbunili i komentatori kroz konstantno ponavljanje da se tehnicka trebala dosuditi i da je Denver imao srece...

www

pre 2 godine

ovaj put je šteta što nije ušla još neka lopta pa da bude 50+. Iznenadili biste se koliko je malo igrača u istoriji NBA dalo 50 i više poena.
(okvaldo, 20. januar 2022 07:19)
50+ je mnogo igrača ubacilo. 50 poena i triple double, samo 7 igrača. od tih 7, dva su igrala samo za statistiku, Westbrook i Harden. Abdul Jabbar, Elgin, Chamberlain, Guerin i Baylor…

Pera Ždera

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije.
(Wlado, 20. januar 2022 08:08)

Sreca pa igraju u razlicitim konferencijama :) Nagrade se dodeljuje posebno za istocnu posebno za zapadnu ili je to slucaj samo u "player of the week" varijanti? Nisam najsigurniji...

Milan

pre 2 godine

Meč prenošen na nacionalnoj televiziji pa su sudije morale malo da prilagode kriterijum suđenja koji imaju ostale zvezde, otuda toliki broj bacanja. Ovako bi bilo uvek ali ne bi bilo fer prema drugima :)

petarczv

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije. Poene sipa svaka cast ali statistika je totalno na Nidzinoj strani. Denver kaska do playoffa. Navodno se u aprilu vracaju i dzamal i MPJ. To bi onda bio sampionski kalibar tim jer su rezerve dobrano uigrane.
(Wlado, 20. januar 2022 08:08)

Da nesto znas kao sto ne znas znao bi da se igrac meseca bira za zapadnu i istocnu konferenciju tako da jokic i embid nisu jedan drugom konkurencija

Cicero

pre 2 godine

Неедукован, 20. januar 2022 13:39

Zamisli izdvojiš vreme da saspeš toliku količinu "otrova" nekome koga lično ne poznaješ. Mnogo te je zabolelo tih 49p.očigledno. Jokić je čovek kakav ti nikad nećeš biti. Odmerenost, skromnost i čovečnost.

Sve što ima da kaže on je to učinio na terenu. Bez prenaglašenih svetla pozornice i usiljenih poteza. Ako voliš košarku, ceniš i Jokića. Ako ti sport služi za lične frustracije, to je druga stvar.

panter pudlica

pre 2 godine

Presao je Hardena po vecnoj listi vrhunski igrac
(Najbolji, 20. januar 2022 06:57)

Prešao je Hardena još pre dva dana, obzirom da brada ima 65, a Jokić sada 67.

kiza-iz ofsajda

pre 2 godine

Da je Denver zdrav, borili bi se za prvo mesto u reglaenom delu sezone.

I meščini da je Ridova budalaština sa uletanjem na teren kažnjena sa slobodnim bacanjem.

Dragan Borca

pre 2 godine

Ma daj bre ovaj Malone je prso covek sa ovim veteranima. Umalo da izgubi utakmicu zbog nepoverenja u mlade.

Jokic nestvarno astralnom projekcijom nalazi parabolom Gordona, znaci Nidza je trenutno najbolji igrac sveta uz Janisa i Duranta.

Ali covece Malone nije normalan sa ovim penzosima😈

Taj covek ce me izludeti🤣

Grin jedva trci, vidi da mu se Barton vuce po terenu crko jedva trckara iliti hoda i on uporno drzi njih dvojicu na kraju umesto da je ubacio Rida i Zekea.

Sto je najludje aj to, nego on nastavlja produzetak sa Grinom covekom od 35 godina koji je totalno crko i ne postoji nazad 😁

I Klipersi bukvalno svaki napad samo Jokic, Monte i Gordon igraju odbranu dok ovi dvojica statiraju🙄

Ne razumem da li on ima oci. Dobio je utakmicu iskljucivo jer je Jokic boleSan. Ali je bilo na ivici da izgube jer je drzao 2 raspadnuta igraca koja nista nisu mogla igrati odbranu.

Mogao je makar Rida ubaciti u produzetku 🙄

Nije mi jasan totalno.

Bojim se da ce opet premoriti Jokica.

Mislim covece Boziji lomi ti se utakmica, trebaju ti atletika i brzina da se odbranis a napred Jokica imas kako god.

Ali ne, on ce drzati Grina i Bartona da se vuku po terenu dok Jokica i Gordona pune bekovi Klipersa 🙄

Legendarna partija ali jos jedno katastrofalno vodjenje Malonea.

Covek nema onu stvar da ubaci Rida i Zekea sveze da pokidaju u odbrani umesto 2 raspala igraca😈

Ubice ga ta hijerarhija, on menja igrace po hijerarhiji a ne po potrebama i svezini 🧐

zare

pre 2 godine

Мало сам више старији, сећам се Радивоја Кораћа. Имао је сличну доминантну игру. Центар екипе око кога се сва игра градила и који је давао највећи број поена.

Bocko

pre 2 godine

O partiji Jokića je sve rečeno, sjajni Gordon i ovog puta, Moris. Zubac i Džekson odlični. Kako li je Zubcu ? Odigrao partiju karijere, a rival te nadigra i izgubiš meč. Kako bekovi Denvera šutiraju trojke, pokazuje i to da Gordon i Jokić deluju kao najozbiljniji trojkaši.

obrnuta logika

pre 2 godine

@drago
"Opet Zubac pored Jokica izgleda kao najbolji igrač svih vremena, barem u napadu."
Iatina, na utakmici koja se završila sa +2 za Denver, Jokić je imao +15, a Ivica -17 poena, (vreme provedeno na parketu).
"Dobro" ti je zapažanje, nema šta. Ja bih pre zaključio da je trener Meloun obratio mnogo više pažnje zaustavljanju bekova Klipersa, koji su btw. na prošloj utakmici "unakazili" odbranu Nagetsa.

Wlado

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije. Poene sipa svaka cast ali statistika je totalno na Nidzinoj strani. Denver kaska do playoffa. Navodno se u aprilu vracaju i dzamal i MPJ. To bi onda bio sampionski kalibar tim jer su rezerve dobrano uigrane.

PP PP

pre 2 godine

Nikola jokic zna da igra, nikad ne panici, ne zuri, u bilo kom trenutku igre svestan je sta treba da uradi a to sto je kod nas osnova i prva stvar nalazenje mana igracima je neka druga prica. A i tu on ih ima daleko manje u odnosu na kvalitete. A sad liga, daleko "kosarkaskija" od EL, mnogo vise se postuju kosarkaski elementi, bez suta prakticno ne mozes da igras, jedan na jedan, tehnika...zasto, zato sto to publika voli a ona je pored igraca najvaznija. Znaci nije dovoljno da samo kukas i zoves navijace, moras im ponuditi nesto, atrakciju, zakucavanja, kontre, brzu igru a ne seckanje, beskonacno gledanje snimaka, slobodnih bacanja, opstrukciju igre i samo da places kako nema publike. A sta da gledaju, i koga. Za pet godina su od jokica napravili zvezdu zbog kog publika puni halu, sta ovde rade, kupuju na jednu sezonu strance koje tamo ne zele. Postoji sistem koji se postuje, koji donosi novac, navijace i niko decenijama ne place kako je kosarka neprofitabilan sport, a moze da bude i to samo zato sto su je u evropi takvom napravili neznalice na svim nivoima

dadoda

pre 2 godine

Dragan Borca
Evo brate svaka cast na kom,kako te samo nije mrsko bilo toliko da kucas gluposti?Jesi realan ?Vodis neki Nba tim pa si veci strucnjak od Malone-a.Jujuju,kako ste smaraci

Tripledable

pre 2 godine

Ata će da trepece kad je vidio Rida koji ulece u teren…
(JPR24, 20. januar 2022 07:48)
# Link komentara

Translate,please.
Prevod, molim.

uros

pre 2 godine

Za ove koji pominju reprezentaciju pitanje?Ako su reprezntativna takmicenja najvaznija na svetu,kako to da niko ne proglasava Rubija i Kampaca,mozda i najbolje na poslednjem Svetskom,za najbolje igrace sveta vec uvek nekog Karija,Lenarda...koji i ne znaju sta je reprezentacija.Kao sto su u tenisu Slemovi bitniji od Olimpijada jer igre preskoce pola igraca,tako je NBA liga jedino istinsko prvenstvo sveta,gde Jokic se kolje sa onim najboljima.Volim i ja kao bracu rodjenu generaciju 1995,ali da se ne lazemo koga ceo svet zna od srpskih kosarkasa?Jokica,Pedju i Divca.Saleta i Bodiroge se ni u Evropi vise ne secaju,o Kici i starijima da ne govorim prosto tako je.Pritom realnost je da cemo gledati Jokica ovog leta,Denver od cetvrtfinala nece ici dalje,bice daleko vise vremena nego prosle godine za reset,drugo Kari Pesic je ocigledno drugacijeg pristupa od pomalo sujetnog Saleta i nezainteresovanog Kokoskova,u stalnom je kontaktu sa njim,plus Evropsko je za razliku od OI,prilika da konacno uzmemo zlato,srebra ne zadovoljavaju ni Jokica ni bilo koga od nas,iako je Olimpijada-Olimpijada,i ja bi u ovom trenutku pre birao Evropsko da sam na njegovom mestu,a kako se sve u zivotu vraca stvarno me ne bi iznenadilo da nam Jokic obezbedi zlato nakon pune dve decenije,da oni koju su ga ovde lincovali dodju mu na noge pred balkon skupstine,zivi bili pa videli.

vince carter

pre 2 godine

"90rules" je inace JeRemija ako niste provalili,to je onaj isti sto se pre pojave Jokica ismevao ovakvom tipu igraca i smejao se poredjenju Birda sa Lebronom,tipa ovaj je atleta,zakucava,brzi je. Pa evo sve je to i od Jokica,pa izgubi od Indiane a ovaj pobedi Kliperse.

Herbalajzer

pre 2 godine

Bravo za fenomenalnog Nikolu Jokića!!! Obara rekorde, svako veče igra, vakcinisan, nema nikakvih problema. Djoković da se mane politike i medicine, vakciniše se, ugleda na Jokića I nastavi svoju blistavu karijeru!!
(dejan, 20. januar 2022 09:07

Joka kupio potvrdu, pametan covek. Nije saban da se bode sa otrovom.

gile pecinci

pre 2 godine

@lajbnic
Samo ne znam o kakvoj idolatriji pricas,lik radi stvari u drugom najpopularnijem sportu u Srbiji i svetu,stvari koje niko sa ovim prostora nije ni dotakao kada je u pitanju najjaca konkurencija,i konstantno se potcenjuje,omalovazava,traze mu se greske,uporedi to sa patoloskim,nenormalnim,preteranim,ludackim,bolesnim,gotovo morbidnim obozavanjem drugog naseg sportiste,i histericne odbrane zbog stvari koje da je neko drugi u pitanju bio bi najgore osudjivan,to vam ne smeta iako takve stvari direktno vode naciju u propast

realan

pre 2 godine

Malo da poništi i Embidov učinak od večeras , lol. Kakav TD, sunce ti kalajisano.
(DukiNS, 20. januar 2022 06:58)

Pazi ovoga, pa vi izgleda Embida sanjate. Kakve veze Embid ima sa ovom vešću?? On vas kao ne zanima a dan-noć vam on u glavi. Vas Embid izgleda proganja...

Kiser

pre 2 godine

Kakva euforija u komentarima. Zar nije ovako bilo i prosle godine sve do Finixa,da bi isto ovako bilo pisano ali za Janisa nakon nba finala. Nakon Nba finala 90% komentara su Janisa proglasavali za najboljeg evropskog igraca. Iz utakmice u utakmicu menjaju se komentari. Od Euforije do razocarenja. Ako ovo nije najveca glupost koju je neko napisao onda ne znam sta je,a to je da Djordjevic ne moze da trenira Jokica jer je ovaj za njega igracka planincina,sto bi znacilo da Gvardiola ne moze da trenira De Bruynea ili Xavia i Iniestu. Nije vam bre Djordjevic kriv sto je Jokic dosao sa 10kg vise,sto je promasivao otvorene suteve i sto je uz Bjelicu imao najvecu minutazu na mecu sa Argentinom i svejedno bio nadigran od Skole. Ovo su samo izgovori da ima lose saigrace u Denveru,oduvek je poznato da igraci najbolju statistiku imaju u losim timovima a vise od pola lige je lose. Tvrdim da Jokic igra za bilo koji tim od ovih sto su na granici 50% ili ispod komentari bi bili slicni o saigracima. Lejkersi izgubise od Pejsersa koje je Denver dobio bez Jokare.

Kostarikanac

pre 2 godine

Ovi komentari se svi procitaju za 5-6 minuta i dodje neki smarac ne mrzi ga da smara ljude kako pisu dugacke komentare. Tacno vidis da nisu procitali 10 knjiga u zivotu i to lektire u skoli : D

panter pudlica

pre 2 godine

Da nesto znas kao sto ne znas znao bi da se igrac meseca bira za zapadnu i istocnu konferenciju tako da jokic i embid nisu jedan drugom konkurencija
(petarczv, 20. januar 2022 08:57)

Napokon nešto i ti pametno da napišeš. Da mi je neko rekao da ću tebi dati plus na neki komentar... Biće skoro propast sveta.

WillyWonka

pre 2 godine

Nažalost, nisam gledao utakmicu, ali vidim Zubac 32 poena, Jokić 49, da li se tu igrala ikakva odbrana? Hajde, Jokićevih 49 mi nije nešto neviđeno, ali Zubac da postigne 32, e to se još nije desilo. Do ove utakmice samo 6 puta prebacio 20 poena, trideset nikad prije.

Mrdak

pre 2 godine

Daj mičite ovog sebičnjaka sa naslovne strane.Njega "s noge na nogu" treba kako ke i zaslužio a ne hvalospeve.Ogra za sebe,šta se to nas tiče.

cirkus

pre 2 godine

Ovo je nevjerovatno s kakvim gradjanima igra Jokić. Da je ostatak ekipe pogodio barem polovinu otvorenih šuteva, Denver bi opušteno pobjedio sa 10-15 razlike, a Jokić bi laganica imao 15ak asistencija.
(Miloš, 20. januar 2022 06:59)

A sa kakvim tek gradjanima igraju Klipersi ove sezone??? I eto ih blizu Denvera, a ovi jos imaju Jokica.

David

pre 2 godine

Jooj majko jadnih li ljudi,da vas pitam iskreno,zna li vecina vas uopste nesto o Nba ili ste poceli da pratite malo vise cisto zbog Jokica. Bird je u svojoj poslednjoj sezoni 1992 godine protiv Portlanda imao 49p,14sk i 12 asistencija a komentar koji tvrdi da niko od belih igraca nije imao ove brojke ima milion plusica,jos u nastavku vec sada najbolji Evropski igrac ikada,kako vec sada,vi niste normalni jednostavno. I Domantas Sabonis prosek ima triple dabl,Bamba 32 poena. Najbolji nas sportista zbog meca regularne sezone?Trey Young 56 poena i 14 asistencija bio popljuvan najgore ovde. Harden kad je imao triple dabl uz 60 poena isto ga popljuvalji zbog regularne sezone. Strasno!! Moris 19,9,9,Gordon 28 poena a krimi podrska? Ovaj jedan navijao za triple dabl a ne za pobedu!

ne verujem

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ahahahahahahahahahahhahahahaha. Medju 10 najboljih u istoriji? Lik bez titule, pritom ova utakmica nista vazna, jer Denver ove sezone svakako nece u plejofa, a i da udju nemaju sanse nikakve sa drugim timovima. Vidim pominje se sve, ali niko ne pominje sa kojim timom Klipersi igrali - sa šestim timom, hahahahahahah. I jedva pobedili na produžetke. Hahahahahahaa. Jaoo.

Ja pa Ja

pre 2 godine

Sada će Jokićevi botovi da procvetaju i ako je zima vani.Stvarno je ova NBA cirkus…Jokića znamo iz Kine i znamo kako igra i on i Donćić kada se ima odbrana.U NBA i jedan i drugi nabijaju statistiku a u stvarnosti nisu ni u top 20 ex-Ju igrača

Vule

pre 2 godine

Морам такође да се осврнем на коментар да је већ сада најбољи европски кошаркаш свих времена. Мислим да је то доста преурањена изјава, јер имате једног Новицког који је био невјероватан кошаркаш, а тек Дражен и Бодирога. Да не помињем још неке, Јокић јесте у врху, али није још најбољи свих времена.

Katczinsky

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ne preteruj. Ja verujem da će biti jedan od najboljih 10 igrača u istoriji, ali ni sada nije bolji od Novickog.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Under KV
Sapunjaj macora na Bogdanovih 3/13 iz igre.



I jos nesto, da ne obrnes pricu u totalno pogresan smer zbog Bogdana; navijam za Partizan.

Negativni

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)
Hahahahaha

baron

pre 2 godine

Tuzno je u sta se pretvorila NBA liga, i cemu se ljudi danas dive.
Razumem da je ovaj Jokic nas, te se ljudi loze na statistiku, ali da li je neko gledao utakmicu?
Da li je neko pogledao kako onaj nesrecnik Zubac igra odbranu?
Ljudi pa ovo u kadetima nema da neko ovoliko ne zna nista.
Ovaj Zubac je igrac za ABA ligu, kako je moguce da igra uopste u NBA?
On se sa 2.11m saginje u visini pojasa Jokica, udalji se metar od njega i podigne jednu ruku.
Jokic lagano baca pasove, lagano ga protrcava jer je ovaj u neprirodnom polozaju, netipicnom za kosarkasa.
I niko ne raeguje, a Zubac tako stalno, u svakoj utakmici igra odbranu.
Po tri trenera, strucni stab od 15 ljudi, i niko to ne vidi, niko da mu skrene paznju. Jednostavno, tamo nikoga kosarka izgleda i ne zanima.

Lako je igrati kada te cuva neko kao Zubac, a takvih je trenutno gomila u NBA. Na fintu suta ispada stalno, rad nogu katastrofalan, spor, trom.
Gledas utakmicu i pitas se da li je moguce da neko kao Zubac uopste igra kosarku, ili kako je moguce da trener ne reaguje, klub, to je ipak NBA nije kineska liga.
Mada, kada se setim kako je Rasko Katic oducio Vucevica od kosarke na EP,dok je on bio prosecni evroligaski centar a Vucevic startni NBA centar, onda je jasno da je kvalitet visokih igraca u NBA dno dna.
Zato mene ove partije Embida, Jokica, Taunsa ne fasciniraju, jer kakvi ih amateri cuvaju svako malo pismen moze da ubaci 50p kada hoce.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro za Jokica,pozicionirao se kao jedan od najboljih NBA igraca. U Denveru je neprikosnoven.Ve drugu celu godinu igra u kontinuitetu od 15~50 koseva uz dvocifren broj skokova i oko 8asistencija najcesce . Kazu nije vazna statistika a niko nece da uzme sutera sa manje od 35%suta ili centra bez 10 skokova. Klipersi su ih dobili u LA sad su im vratili cak je slicna utakmica Klipersi imali prednost preko 15 koseva ,tamo je Denver prokockao mislim 25 . Tu su negde idu u plej off obe ekipe ali 2 kola maksimum.

Negativni

pre 2 godine

И шта каже Меџик, није конкурент за МВП-ија?
(Vule, 20. januar 2022 08:27) Nije! Ne igra za svoju zemlju!

Optimista

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ako ispoštuju proceduru gledaće se procenti i uticaj na igru celog tima . Činjenice kažu da se Jokić već sada sa 26 nalazi u top 5 svih vremena u NBA

lajbnic

pre 2 godine

Jooj majko jadnih li ljudi,da vas pitam iskreno,zna li vecina vas uopste nesto o Nba ili ste poceli da pratite malo vise cisto zbog Jokica. Bird je u svojoj poslednjoj sezoni 1992 godine protiv Portlanda imao 49p,14sk i 12 asistencija a komentar koji tvrdi da niko od belih igraca nije imao ove brojke ima milion plusica,jos u nastavku vec sada najbolji Evropski igrac ikada,kako vec sada,vi niste normalni jednostavno. I Domantas Sabonis prosek ima triple dabl,Bamba 32 poena. Najbolji nas sportista zbog meca regularne sezone?Trey Young 56 poena i 14 asistencija bio popljuvan najgore ovde. Harden kad je imao triple dabl uz 60 poena isto ga popljuvalji zbog regularne sezone. Strasno!! Moris 19,9,9,Gordon 28 poena a krimi podrska? Ovaj jedan navijao za triple dabl a ne za pobedu!
(David, 20. januar 2022 08:41)

Prijatelju, Fridrih Nice je pre 150god najavio sve ovo sto se danas dogadja. Nazvao je to Nihilizam. Bice potrebno jos 150god da se ova degradacija kulture, sporta, zivota registruje i shvati.
Meni je ova idolatrija vezana za Jokica toliko urnebesna, smesna, zalosna i najbolji dokaz da je Nice bio 100% u pravu.

onaj pravi

pre 2 godine

Игра се кошарка и у Србији.
Зар не?
Хвала новинарима што редовно извештавају кад Јокић
оде у тоалет,какву је столицу имао.Све нас живо занима у
вези њега.Ево ја неспавам док
непрочитам нешто о њему.

Nataša

pre 2 godine

Ti tripl-dablovi su postali uobičajeni deo cirkusa i nisu više zanimljivi, čak ni kada ih postiže Nikola Jokić. Javite kada neko postigne tripl-tripl, tek to će biti vest a desiće se sigurno ako NBA nastavi de se razvija u pravcu u kome je sada.

hahaha

pre 2 godine

Sa kojim gradjanima igra Redži Džekson i Klipersi rame uz rame sa Denverom, Denver jedva pobedjuje. Hahahahahahahahahaahahahahahahhahahhhahahhhaahahhahaha. Pritom svi znamo da je Jokic dao ovoliko poena jer ovima nisu igrala dva najbolja defanzivca mozda cak i lige. Cirkus sta ljudi slave, a ono, Denver nikakve sanse ove sezone nema. Cemu radovanje kad su igrali protiv osakacenog tima. Izgleda ptriotizam.

Negativni

pre 2 godine

@ Mr_Melbourne

Boli MVP priznanje, a?
Biće opasno ako zaboli i drugi put ?
(Nemoj ba zezat’, 20. januar 2022 08:57) Moze da boli samo MVP finala, jedini pravi MVP! Ova smesna priznanja MVP rekreativnog dela sezone sluze samo za lozenje takvih lobanja kao sto si ti. Pogotovo sto ne igra za Srbiju nego samo za dolare. Na sta se lozis muko, znas li?

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro za Jokica,pozicionirao se kao jedan od najboljih NBA igraca. U Denveru je neprikosnoven.Ve drugu celu godinu igra u kontinuitetu od 15~50 koseva uz dvocifren broj skokova i oko 8asistencija najcesce . Kazu nije vazna statistika a niko nece da uzme sutera sa manje od 35%suta ili centra bez 10 skokova. Klipersi su ih dobili u LA sad su im vratili cak je slicna utakmica Klipersi imali prednost preko 15 koseva ,tamo je Denver prokockao mislim 25 . Tu su negde idu u plej off obe ekipe ali 2 kola maksimum.

Mister Vo

pre 2 godine

@milic
Pa pita covek koja njihova utakmica se prenosi u Srbiji pa dodatno razvali. Kao Bubka, optimum mu je daleko od maximuma, ima uvek rezerve za bolje...

Vuk 69

pre 2 godine

@ Nije slucajno da OVAJ put Zubac ostaje toliko puta sam i iz drugig plana da kos iz odbojke (bar pet takvih situacija).

Tačno. Ko je gledao mogao je to da vidi. Isto tako nije ga uvek Jokic čuvao. Dosta poena je postigao preko drugog igrača.

dr Nikola

pre 2 godine

Bravo za njega!

Iskreno muka mi je od patriotizma, nacionalizma itd. ali gledajući objektivno igrati za reprezentaciju i boriti se za nju treba da bude čast, privilegija i ponos za svakog igrača pa za koju god igrao neko zemlju kada je to njegova...njegova dela su do sada sve pokazala tako da...neka se njime zanimaju USA mediji a nas ostavite na miru sa njim...sve mu najbolje želim i tačka više na njega.

vince carter

pre 2 godine

@Belmundo Najgori komentar dana. "Nijedan beli igrac nije imao ovakve brojke" Larry Bird like this!! Mislim da bi trebao da pregledas i neke partije Steve Nasha ako mislis na individualne partije! "Pera zdera" Te statistike su besmislene,kad ovaj ili onaj nisu u igri,igrac igra na primer cele dve cetvrtine i onda napusti teren i tim je naviknut na njega na terenu odjednom menja sistem,uz to Malone obicno menja celu petorku ili vecinu prvotimaca. Da je Denver najbolji tim lige sa Jokicem,imao bi daleko bolji skor. Nego mnogo ste opsednuti statistikom i brojevima,a sport je mnogo vise od toga. @Uros Istinski ljubitelji kosarke ne zaboravljaju Bodirogu,eto Steve Nash ga se seti povremeno. A gomila Nba igraca je zaboravjeno,ko od vas vise mari za Zeck Randolfa ili Rasid Walasa na primer,evo pojedini zaboravljaju da je Larry Bird belac a ne crnac.

Pravda za narod

pre 2 godine

Sve je to lepo Nikola je veliki igrac. Medjutim ta NbA cirkus kosarka bez odbrana gde imas 40suteva po mecu je smesna. Dodjite u evro ligu gde se igraju odbrane pa dajte 40poena nemoguca misija

google

pre 2 godine

@belmundo

Nece, mozda statisticki samo, a i u to sumnjam. Da li je uopste to bitno? Zasto stalno najbolji u istoriji mora se forsira? Embidova partija, statisticki, poeni/minute, je u deset najboljih u nba, zasto to potcenjivati? Da li je bitno, to je drugo pitanje.

drago

pre 2 godine

obrnuta logika

Znaci kad Gobert ima puno bolji +/- od Jokica to nije bitno a kad Jokic ima puno bolji od Zupca onda je to ključno. Bravo!

Neo@

pre 2 godine

Jokara uvek ovako odigra kad je utakmica po srpskom terminu kasno noću, ili rano ujutru kako ko na to gleda, a kad mogu Srbi da ga gledaju u normalnim terminima za njih, ovaj opušteno i ležerno odigra, kao da ga zaista boli ona stvar za publiku u Srbiji!?

Mrdak

pre 2 godine

Daj mičite ovog sebičnjaka sa naslovne strane.Njega "s noge na nogu" treba kako ke i zaslužio a ne hvalospeve.Ogra za sebe,šta se to nas tiče.

Negativni

pre 2 godine

@ Mr_Melbourne

Boli MVP priznanje, a?
Biće opasno ako zaboli i drugi put ?
(Nemoj ba zezat’, 20. januar 2022 08:57) Moze da boli samo MVP finala, jedini pravi MVP! Ova smesna priznanja MVP rekreativnog dela sezone sluze samo za lozenje takvih lobanja kao sto si ti. Pogotovo sto ne igra za Srbiju nego samo za dolare. Na sta se lozis muko, znas li?

Nataša

pre 2 godine

Ti tripl-dablovi su postali uobičajeni deo cirkusa i nisu više zanimljivi, čak ni kada ih postiže Nikola Jokić. Javite kada neko postigne tripl-tripl, tek to će biti vest a desiće se sigurno ako NBA nastavi de se razvija u pravcu u kome je sada.

Negativni

pre 2 godine

И шта каже Меџик, није конкурент за МВП-ија?
(Vule, 20. januar 2022 08:27) Nije! Ne igra za svoju zemlju!

Ja pa Ja

pre 2 godine

Sada će Jokićevi botovi da procvetaju i ako je zima vani.Stvarno je ova NBA cirkus…Jokića znamo iz Kine i znamo kako igra i on i Donćić kada se ima odbrana.U NBA i jedan i drugi nabijaju statistiku a u stvarnosti nisu ni u top 20 ex-Ju igrača

hahaha

pre 2 godine

Sa kojim gradjanima igra Redži Džekson i Klipersi rame uz rame sa Denverom, Denver jedva pobedjuje. Hahahahahahahahahaahahahahahahhahahhhahahhhaahahhahaha. Pritom svi znamo da je Jokic dao ovoliko poena jer ovima nisu igrala dva najbolja defanzivca mozda cak i lige. Cirkus sta ljudi slave, a ono, Denver nikakve sanse ove sezone nema. Cemu radovanje kad su igrali protiv osakacenog tima. Izgleda ptriotizam.

Kiser

pre 2 godine

Kakva euforija u komentarima. Zar nije ovako bilo i prosle godine sve do Finixa,da bi isto ovako bilo pisano ali za Janisa nakon nba finala. Nakon Nba finala 90% komentara su Janisa proglasavali za najboljeg evropskog igraca. Iz utakmice u utakmicu menjaju se komentari. Od Euforije do razocarenja. Ako ovo nije najveca glupost koju je neko napisao onda ne znam sta je,a to je da Djordjevic ne moze da trenira Jokica jer je ovaj za njega igracka planincina,sto bi znacilo da Gvardiola ne moze da trenira De Bruynea ili Xavia i Iniestu. Nije vam bre Djordjevic kriv sto je Jokic dosao sa 10kg vise,sto je promasivao otvorene suteve i sto je uz Bjelicu imao najvecu minutazu na mecu sa Argentinom i svejedno bio nadigran od Skole. Ovo su samo izgovori da ima lose saigrace u Denveru,oduvek je poznato da igraci najbolju statistiku imaju u losim timovima a vise od pola lige je lose. Tvrdim da Jokic igra za bilo koji tim od ovih sto su na granici 50% ili ispod komentari bi bili slicni o saigracima. Lejkersi izgubise od Pejsersa koje je Denver dobio bez Jokare.

ne verujem

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ahahahahahahahahahahhahahahaha. Medju 10 najboljih u istoriji? Lik bez titule, pritom ova utakmica nista vazna, jer Denver ove sezone svakako nece u plejofa, a i da udju nemaju sanse nikakve sa drugim timovima. Vidim pominje se sve, ali niko ne pominje sa kojim timom Klipersi igrali - sa šestim timom, hahahahahahah. I jedva pobedili na produžetke. Hahahahahahaa. Jaoo.

onaj pravi

pre 2 godine

Игра се кошарка и у Србији.
Зар не?
Хвала новинарима што редовно извештавају кад Јокић
оде у тоалет,какву је столицу имао.Све нас живо занима у
вези њега.Ево ја неспавам док
непрочитам нешто о њему.

Pravda za narod

pre 2 godine

Sve je to lepo Nikola je veliki igrac. Medjutim ta NbA cirkus kosarka bez odbrana gde imas 40suteva po mecu je smesna. Dodjite u evro ligu gde se igraju odbrane pa dajte 40poena nemoguca misija

belmundo

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.

baron

pre 2 godine

Tuzno je u sta se pretvorila NBA liga, i cemu se ljudi danas dive.
Razumem da je ovaj Jokic nas, te se ljudi loze na statistiku, ali da li je neko gledao utakmicu?
Da li je neko pogledao kako onaj nesrecnik Zubac igra odbranu?
Ljudi pa ovo u kadetima nema da neko ovoliko ne zna nista.
Ovaj Zubac je igrac za ABA ligu, kako je moguce da igra uopste u NBA?
On se sa 2.11m saginje u visini pojasa Jokica, udalji se metar od njega i podigne jednu ruku.
Jokic lagano baca pasove, lagano ga protrcava jer je ovaj u neprirodnom polozaju, netipicnom za kosarkasa.
I niko ne raeguje, a Zubac tako stalno, u svakoj utakmici igra odbranu.
Po tri trenera, strucni stab od 15 ljudi, i niko to ne vidi, niko da mu skrene paznju. Jednostavno, tamo nikoga kosarka izgleda i ne zanima.

Lako je igrati kada te cuva neko kao Zubac, a takvih je trenutno gomila u NBA. Na fintu suta ispada stalno, rad nogu katastrofalan, spor, trom.
Gledas utakmicu i pitas se da li je moguce da neko kao Zubac uopste igra kosarku, ili kako je moguce da trener ne reaguje, klub, to je ipak NBA nije kineska liga.
Mada, kada se setim kako je Rasko Katic oducio Vucevica od kosarke na EP,dok je on bio prosecni evroligaski centar a Vucevic startni NBA centar, onda je jasno da je kvalitet visokih igraca u NBA dno dna.
Zato mene ove partije Embida, Jokica, Taunsa ne fasciniraju, jer kakvi ih amateri cuvaju svako malo pismen moze da ubaci 50p kada hoce.

Dule

pre 2 godine

Jokić je Mont Everest naše košarke. Sve te prethodne takozvane legende tipa Đorđević ili Danilović su bili samo brdašca, a Nikola je planinčina!Nije ni čudo što sa takvima nije mogao ništa da se dogovori, niti da igra u reprezentaciji, pa oni su potpuno inferiorni u odnosu na njega, u svakom pogledu! Ej, nekakav Sale Nacionale da trenira jednog od najvećih u istoriji košarke, pa gde to ima!

Negativni

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)
Hahahahaha

dejan

pre 2 godine

Bravo za fenomenalnog Nikolu Jokića!!! Obara rekorde, svako veče igra, vakcinisan, nema nikakvih problema. Djoković da se mane politike i medicine, vakciniše se, ugleda na Jokića I nastavi svoju blistavu karijeru!!

Herbalajzer

pre 2 godine

Bravo za fenomenalnog Nikolu Jokića!!! Obara rekorde, svako veče igra, vakcinisan, nema nikakvih problema. Djoković da se mane politike i medicine, vakciniše se, ugleda na Jokića I nastavi svoju blistavu karijeru!!
(dejan, 20. januar 2022 09:07

Joka kupio potvrdu, pametan covek. Nije saban da se bode sa otrovom.

David

pre 2 godine

Jooj majko jadnih li ljudi,da vas pitam iskreno,zna li vecina vas uopste nesto o Nba ili ste poceli da pratite malo vise cisto zbog Jokica. Bird je u svojoj poslednjoj sezoni 1992 godine protiv Portlanda imao 49p,14sk i 12 asistencija a komentar koji tvrdi da niko od belih igraca nije imao ove brojke ima milion plusica,jos u nastavku vec sada najbolji Evropski igrac ikada,kako vec sada,vi niste normalni jednostavno. I Domantas Sabonis prosek ima triple dabl,Bamba 32 poena. Najbolji nas sportista zbog meca regularne sezone?Trey Young 56 poena i 14 asistencija bio popljuvan najgore ovde. Harden kad je imao triple dabl uz 60 poena isto ga popljuvalji zbog regularne sezone. Strasno!! Moris 19,9,9,Gordon 28 poena a krimi podrska? Ovaj jedan navijao za triple dabl a ne za pobedu!

drago

pre 2 godine

obrnuta logika

Znaci kad Gobert ima puno bolji +/- od Jokica to nije bitno a kad Jokic ima puno bolji od Zupca onda je to ključno. Bravo!

dr Nikola

pre 2 godine

Bravo za njega!

Iskreno muka mi je od patriotizma, nacionalizma itd. ali gledajući objektivno igrati za reprezentaciju i boriti se za nju treba da bude čast, privilegija i ponos za svakog igrača pa za koju god igrao neko zemlju kada je to njegova...njegova dela su do sada sve pokazala tako da...neka se njime zanimaju USA mediji a nas ostavite na miru sa njim...sve mu najbolje želim i tačka više na njega.

Vule

pre 2 godine

Морам такође да се осврнем на коментар да је већ сада најбољи европски кошаркаш свих времена. Мислим да је то доста преурањена изјава, јер имате једног Новицког који је био невјероватан кошаркаш, а тек Дражен и Бодирога. Да не помињем још неке, Јокић јесте у врху, али није још најбољи свих времена.

lajbnic

pre 2 godine

Jooj majko jadnih li ljudi,da vas pitam iskreno,zna li vecina vas uopste nesto o Nba ili ste poceli da pratite malo vise cisto zbog Jokica. Bird je u svojoj poslednjoj sezoni 1992 godine protiv Portlanda imao 49p,14sk i 12 asistencija a komentar koji tvrdi da niko od belih igraca nije imao ove brojke ima milion plusica,jos u nastavku vec sada najbolji Evropski igrac ikada,kako vec sada,vi niste normalni jednostavno. I Domantas Sabonis prosek ima triple dabl,Bamba 32 poena. Najbolji nas sportista zbog meca regularne sezone?Trey Young 56 poena i 14 asistencija bio popljuvan najgore ovde. Harden kad je imao triple dabl uz 60 poena isto ga popljuvalji zbog regularne sezone. Strasno!! Moris 19,9,9,Gordon 28 poena a krimi podrska? Ovaj jedan navijao za triple dabl a ne za pobedu!
(David, 20. januar 2022 08:41)

Prijatelju, Fridrih Nice je pre 150god najavio sve ovo sto se danas dogadja. Nazvao je to Nihilizam. Bice potrebno jos 150god da se ova degradacija kulture, sporta, zivota registruje i shvati.
Meni je ova idolatrija vezana za Jokica toliko urnebesna, smesna, zalosna i najbolji dokaz da je Nice bio 100% u pravu.

vince carter

pre 2 godine

@Belmundo Najgori komentar dana. "Nijedan beli igrac nije imao ovakve brojke" Larry Bird like this!! Mislim da bi trebao da pregledas i neke partije Steve Nasha ako mislis na individualne partije! "Pera zdera" Te statistike su besmislene,kad ovaj ili onaj nisu u igri,igrac igra na primer cele dve cetvrtine i onda napusti teren i tim je naviknut na njega na terenu odjednom menja sistem,uz to Malone obicno menja celu petorku ili vecinu prvotimaca. Da je Denver najbolji tim lige sa Jokicem,imao bi daleko bolji skor. Nego mnogo ste opsednuti statistikom i brojevima,a sport je mnogo vise od toga. @Uros Istinski ljubitelji kosarke ne zaboravljaju Bodirogu,eto Steve Nash ga se seti povremeno. A gomila Nba igraca je zaboravjeno,ko od vas vise mari za Zeck Randolfa ili Rasid Walasa na primer,evo pojedini zaboravljaju da je Larry Bird belac a ne crnac.

cirkus

pre 2 godine

Ovo je nevjerovatno s kakvim gradjanima igra Jokić. Da je ostatak ekipe pogodio barem polovinu otvorenih šuteva, Denver bi opušteno pobjedio sa 10-15 razlike, a Jokić bi laganica imao 15ak asistencija.
(Miloš, 20. januar 2022 06:59)

A sa kakvim tek gradjanima igraju Klipersi ove sezone??? I eto ih blizu Denvera, a ovi jos imaju Jokica.

Dragan Borca

pre 2 godine

Ma daj bre ovaj Malone je prso covek sa ovim veteranima. Umalo da izgubi utakmicu zbog nepoverenja u mlade.

Jokic nestvarno astralnom projekcijom nalazi parabolom Gordona, znaci Nidza je trenutno najbolji igrac sveta uz Janisa i Duranta.

Ali covece Malone nije normalan sa ovim penzosima😈

Taj covek ce me izludeti🤣

Grin jedva trci, vidi da mu se Barton vuce po terenu crko jedva trckara iliti hoda i on uporno drzi njih dvojicu na kraju umesto da je ubacio Rida i Zekea.

Sto je najludje aj to, nego on nastavlja produzetak sa Grinom covekom od 35 godina koji je totalno crko i ne postoji nazad 😁

I Klipersi bukvalno svaki napad samo Jokic, Monte i Gordon igraju odbranu dok ovi dvojica statiraju🙄

Ne razumem da li on ima oci. Dobio je utakmicu iskljucivo jer je Jokic boleSan. Ali je bilo na ivici da izgube jer je drzao 2 raspadnuta igraca koja nista nisu mogla igrati odbranu.

Mogao je makar Rida ubaciti u produzetku 🙄

Nije mi jasan totalno.

Bojim se da ce opet premoriti Jokica.

Mislim covece Boziji lomi ti se utakmica, trebaju ti atletika i brzina da se odbranis a napred Jokica imas kako god.

Ali ne, on ce drzati Grina i Bartona da se vuku po terenu dok Jokica i Gordona pune bekovi Klipersa 🙄

Legendarna partija ali jos jedno katastrofalno vodjenje Malonea.

Covek nema onu stvar da ubaci Rida i Zekea sveze da pokidaju u odbrani umesto 2 raspala igraca😈

Ubice ga ta hijerarhija, on menja igrace po hijerarhiji a ne po potrebama i svezini 🧐

realan

pre 2 godine

Malo da poništi i Embidov učinak od večeras , lol. Kakav TD, sunce ti kalajisano.
(DukiNS, 20. januar 2022 06:58)

Pazi ovoga, pa vi izgleda Embida sanjate. Kakve veze Embid ima sa ovom vešću?? On vas kao ne zanima a dan-noć vam on u glavi. Vas Embid izgleda proganja...

Neo@

pre 2 godine

Jokara uvek ovako odigra kad je utakmica po srpskom terminu kasno noću, ili rano ujutru kako ko na to gleda, a kad mogu Srbi da ga gledaju u normalnim terminima za njih, ovaj opušteno i ležerno odigra, kao da ga zaista boli ona stvar za publiku u Srbiji!?

Majk

pre 2 godine

Savršeno veče za Denver, sve ostale ekipe koje bi se trebale sa Denverom boriti za to 6 mjesto, svi večeras izgubili, Lejkersi, Klipersi i Timbervulsi. Šta reći za Jokića, tuga s kakvim kriminalcima igra čovjek.

brate

pre 2 godine

JOKARA JE NAJINTELIGENTNIJI IGRAC U NBA!!!
Mnogo jako decko igra. Pogledajte samo Embida, igra kao zmaj ali samo zadnjih mesec dana. Jokara tako igra celu sezonu i nosi tim u ligi i u plej ofu!!
Nemoj samo da mi se javljaju ovi Sabani koji pominju reprezentaciju sad! Ja sam sretan sto ga imamo i smo zivimo u njegovoj eri. Decko samo dokazuje zasto je nasa skola basketa na mapi. Zahvaljujuci njemu vidimo da sve sto smo mi iz ex Yu uradili nije slucajno!

WillyWonka

pre 2 godine

Nažalost, nisam gledao utakmicu, ali vidim Zubac 32 poena, Jokić 49, da li se tu igrala ikakva odbrana? Hajde, Jokićevih 49 mi nije nešto neviđeno, ali Zubac da postigne 32, e to se još nije desilo. Do ove utakmice samo 6 puta prebacio 20 poena, trideset nikad prije.

legolas

pre 2 godine

Ali ljudi moji kakva je ono bila asistencija Gordonu za pobedu. Ej, takva hladnokrvnost i preciznost u takvom momentu… udvojen, utripljen, ma kako god ga čuvali ovaj momak je prosto magičan i igrač za pamćenje. Ponosimo se što je naš i budimo uz njega uvek. Bravo Nikola, veliki si, najveći.

Tripledable

pre 2 godine

Ata će da trepece kad je vidio Rida koji ulece u teren…
(JPR24, 20. januar 2022 07:48)
# Link komentara

Translate,please.
Prevod, molim.

Katczinsky

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ne preteruj. Ja verujem da će biti jedan od najboljih 10 igrača u istoriji, ali ni sada nije bolji od Novickog.

Hirurg

pre 2 godine

Wow, Embiid 50 poena nekoliko sati ranije. On je najbolji centar lige, neaustavljiv, niko mu nista ne moze, ovo ovo...

Jokara: Hold my beer...

Majstor! Uzivanje ga je gledati!

dadoda

pre 2 godine

Dragan Borca
Evo brate svaka cast na kom,kako te samo nije mrsko bilo toliko da kucas gluposti?Jesi realan ?Vodis neki Nba tim pa si veci strucnjak od Malone-a.Jujuju,kako ste smaraci

Moljac

pre 2 godine

Od poslednjih 27 poena Nagetsa: Nikola 20, i dve asistencije (Barton za 2, Gordon za 3 i pobedu). Sve u svemu, 25/27 poena, tj. 92,6% svih poena koje su Nagetsi dali u ključnim trenucima utakmice. Gordon je bio fantastičan, ne samo za taj poslednji šut u poslednjoj sekundi napada i 1,7 sekundi do kraja, viđao sam Džefa Grina i boljeg, propustio je nekoliko lepih asistencija od Jokića, Barton jako malo šutirao tokom utakmice, ali je u produžetku promašivao (i jednom pogodio na Nikolinu asistenciju), klupa u debelom minusu. Međutim, ono što je na mene napravilo najveći utisak, nije ni TD, ni 49 poena, ni konačno mnogo slobodnih bacanja za Jokića (morao je da dobije tehničku grešku dok je još bio na 6 od 7 da bi sudije krenule masovno da mu sviraju faulove poput Embida), ni 5 skokova u produžetku, već napor koji on ulaže u odbrani. Elitna odbrana na ovoj utakmici, čuvao je centre, čuvao bekove, svuda je bio, lopte krao, terao ih da prebace 24 sekunde u napadu, igrao je kao u transu.

MVP bez daljnjeg.

sony

pre 2 godine

Jel realno da je onaj glupan ladno uletio na teren nakon trojke Gordona. Sudija svira tehničku, Kenard pogadja slobodno, i onda čini mi Redzi Dzekson za dlaku promašuje trojku sa centra terena. Nevjerovatno kakav idiot moraš biti da uletiš na teren, a ostalo još 2 sekunde meča. Kakvo bi to ludilo bilo da je Redzi sasuo trojku sa centra terena. E moj Jokiću brate s kakvim ti gradjanima igraš, čovjek bukvalno sam igra, al BUKVALNO.

Dikembe Mutombo

pre 2 godine

Zubac odigrao mec zivota dao 32 poena, al Jokara ga poklopi sa monstrumskim tripl dablom. Šteta što nije otišao meč i u drugi produžetak, ovaj bi dao preko 51p, koliki mu je rekord.

Miloš

pre 2 godine

Ovo je nevjerovatno s kakvim gradjanima igra Jokić. Da je ostatak ekipe pogodio barem polovinu otvorenih šuteva, Denver bi opušteno pobjedio sa 10-15 razlike, a Jokić bi laganica imao 15ak asistencija.

steva

pre 2 godine

Decko pise istoriju , svaka mu cast. Meni smesno bilo , ceka se 10 asistencija za tripledable , a Gren i Morris promase polaganja na Jokicev pas ...kad ne razbih tv . I onda kad je najvaznije 10 asistenicija sut za pobedu .
:))

Pera Ždera

pre 2 godine

Au... sta reci.

10ta asistencija u poslednjim sekundama meca za Gordona, za pogodjen sut za pobedu, za novi TDouble, za vodjstvo u istim u celoj ligi, za kraj fenomenalnog, napetog meca sa 10+ rezultatskih klackalica.

49p(season high) 10as 14sk
17p u 3oj cetvrtini, 20 u cetvrtoj i produzetku + 1blk i 3ukr!!

Opet spasio utakmicu dominacijom u 3oj nakon bizarne negativne serije klupe 2:18 nakon njegove izmene krajem prve 1/4. Al necemo ovaj put mnogo o negativnim aspektima igre... znamo ih. Ponavljaju se :)

Gordon fenomenalan. Najveci +/- +21. 28p 2ukradene + sut za pobedu. Moris na ivici TD 19p 9as 9?} (steta, tako blizu) + jedan krajnje bizaran momenat, koji srecom nije primecen/dosudjen, na samom kraju Pri kosu Gordona u poslednjoj sekundi napada za Denver Rid ulece na teren za slavlje pobede ALI sirena je svirala kraj napada ne i utakmice (ostalo jos 1.7 sekunda za napad Klipersa i kraj meca). Uletanje na teren u toku igre (nije tajmaut) koje se po automatizmu kaznjava tehnickom (komentatori ponavljali konstanto na kraju) i koje srecom nije kaznjeno.

Vece svakako izrazene "srece" za Grumenje kroz pomenuti detalj + Nikola mnogo vise nego inace u poseti linije za slobodna bacanja :) Nekad i to da se desi...

Vece totalne dominacije aktuelnog MVPja i fenomenalne borbe centara oba tima ispod kosa. Jokic's season high (49p) VS Zubac's career high (32p) :)

Wlado

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije. Poene sipa svaka cast ali statistika je totalno na Nidzinoj strani. Denver kaska do playoffa. Navodno se u aprilu vracaju i dzamal i MPJ. To bi onda bio sampionski kalibar tim jer su rezerve dobrano uigrane.

panter pudlica

pre 2 godine

Da nesto znas kao sto ne znas znao bi da se igrac meseca bira za zapadnu i istocnu konferenciju tako da jokic i embid nisu jedan drugom konkurencija
(petarczv, 20. januar 2022 08:57)

Napokon nešto i ti pametno da napišeš. Da mi je neko rekao da ću tebi dati plus na neki komentar... Biće skoro propast sveta.

okvaldo

pre 2 godine

ovaj put je šteta što nije ušla još neka lopta pa da bude 50+.

Iznenadili biste se koliko je malo igrača u istoriji NBA dalo 50 i više poena.

JPR24

pre 2 godine

Al Meloun ni da trepne na Gordonovu trojku!
(Deksi, 20. januar 2022 07:43)

Ata će da trepece kad je vidio Rida koji ulece u teren…

Kozuki Oden

pre 2 godine

Under KV
Sapunjaj macora na Bogdanovih 3/13 iz igre.



I jos nesto, da ne obrnes pricu u totalno pogresan smer zbog Bogdana; navijam za Partizan.

Pera Ždera

pre 2 godine

Moja greska... u onom haosu i radovanju i ne primetih da je ipak dosudjena tehnicka Ridu zbog uletanja i da je sutirano sl bacanje. Zbunili i komentatori kroz konstantno ponavljanje da se tehnicka trebala dosuditi i da je Denver imao srece...

JPR24

pre 2 godine

Heheh… Embiid Mamba centarski duel buahaha !! Ono je bio cirkus ! Jokic Zubac, et to je bilo na nivou, obojica su bili dobri, iako je Jokic u kljucnim momentima pokazao zašto je bolji. Ali bilo je svega na obe strane, ovo se može zvati centarski duel.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Sjajan meč dve ekipe koje su najviše desetkovane povredama na Zapadu. Jokić ~ Monstruozan. Osim sekvence u 2/4 sve ostalo je bilo izuzetno za Nikolu. Energetski maksimalno dao u oba pravca (ubijali su ih pikom čitavu utakmicu), a bes koji je pokuljao iz njega pri kraju kod situacije koš faul je pozitivna stvar i videlo se da mu je stalo da dobiju ovu utakmicu. Iako je trener Klipersa defanzivno maksimalno opterećivao Gordona i Jokića oni su i dalje imali snage da ofanzivno budu odlični, ali ponovo pitanje za Melouna zašto više nije miksovao odbranu pika(osim povremeno sa Ridom i Grinom) i zašto je Barton kao igrač koji se u defanzivi najmanje trošio u napadu prespavao čitav meč. Sa Melounom se slažem samo u jednoj stvari, Nikola je najmanje poštovan MVP, a odnos sudija prema njemu sve do tehničke (ispred sudije dva puta dobija udarac po ruci bez faula) je bio kriminalan, kasnije su se popravili. Bitna pobeda sada su već u dobroj poziciji da izbore plej off što mislim da je uspeh za ovakav Denver. Bilo je uživanje gledati Nikolu ovog jutra. Zubac sa onim poluhorozima neodbranjiv, Redži sjajan, ovi klinci Man, Boston i Kenard vrlo dobri. Kada im se vrate Kavai, Džordž, Batum i ostali imaće strašnu dubinu rostera.

Pera Ždera

pre 2 godine

Čovek igrao protiv tima kojem fali 10 igrača, i to dva najbolja defanzivca mozda i lige. Čemu hvalospevi pa pobedili su desetkovan tim i jedva prosli na produzetke?!?!?!
(o cemu se radi ovde, 20. januar 2022 09:01)

Po zvanicnim podacima Denver sa Nikolom na parketu najbolji tim lige, bez njega najgori (mrzi me da ti objasnjavam i kroz egzaktne i proverljive brojeve, proveri sam) sto govori o tome ko Denveru fali i kakvi Jokica igraci okruzuju a ti i takvi poput tebe pametujete ovde o desetkovanim Klipersima. Komedija :)

Uostalom u Denveru fale drugi i treci najbitniji igrac + i kada su igrali u balonu, igrali su i Lenard i Dzordz i za Denver Marej i Porter pa svi znamo kako se ta serija zavrsila ;)

I na kraju, stvarno vise smaraju ove prepirke ko kome fali u sezoni kada SVIMA u svakom trenutku fali 5+ igraca u rosteru. To je nova STVARNOST i totalno je postalo bespoentno to koristiti kao bilo kakav argument. Uzasno naporno za mozak i oci.

gile pecinci

pre 2 godine

@lajbnic
Samo ne znam o kakvoj idolatriji pricas,lik radi stvari u drugom najpopularnijem sportu u Srbiji i svetu,stvari koje niko sa ovim prostora nije ni dotakao kada je u pitanju najjaca konkurencija,i konstantno se potcenjuje,omalovazava,traze mu se greske,uporedi to sa patoloskim,nenormalnim,preteranim,ludackim,bolesnim,gotovo morbidnim obozavanjem drugog naseg sportiste,i histericne odbrane zbog stvari koje da je neko drugi u pitanju bio bi najgore osudjivan,to vam ne smeta iako takve stvari direktno vode naciju u propast

Najbolji

pre 2 godine

Steta za 1 poen i 50 plus tripl dabl, svakako ne umanjuje rekord, ali bas steta, nema veze idemo dalje. Presao je Hardena po vecnoj listi vrhunski igrac

Bojan

pre 2 godine

Ajoooj Rida glupana majko mila, lik ladno uleće na teren nakon Gordonove trojke, a do kraja ostalo još jedna sekunda i 7 stotinki. Sudija naravno svira tehničku, Kenard pogadja slobodno, i onda Redzi Dzekson za dlaku promašuje trojku sa centra terena za pobjedu. Mislim koja je to nesvjest, to je prosto nevjerovatno. Jokić kad je nakon Gordonove trojke vidio da je ovaj klovn uletio na teren, čovjek nije mogao vjeruje svojim očima šta gleda. Na kraju sama sreća pogledala Denver, Redzi Dzekson zamalo da je ubode sa centra, zamalo!

vince carter

pre 2 godine

"90rules" je inace JeRemija ako niste provalili,to je onaj isti sto se pre pojave Jokica ismevao ovakvom tipu igraca i smejao se poredjenju Birda sa Lebronom,tipa ovaj je atleta,zakucava,brzi je. Pa evo sve je to i od Jokica,pa izgubi od Indiane a ovaj pobedi Kliperse.

Kole

pre 2 godine

Da li ćemo doživeti da bar jednu MVP partiju odigra za reprezentaciju!?
(cukce, 20. januar 2022 08:32)

Već je odigrao, na OI u Riju, gde je Americi utrpao 30 koševa kada su se svi ostali usrali.

Dečko je bio najmlađi igrač.

uros

pre 2 godine

Za ove koji pominju reprezentaciju pitanje?Ako su reprezntativna takmicenja najvaznija na svetu,kako to da niko ne proglasava Rubija i Kampaca,mozda i najbolje na poslednjem Svetskom,za najbolje igrace sveta vec uvek nekog Karija,Lenarda...koji i ne znaju sta je reprezentacija.Kao sto su u tenisu Slemovi bitniji od Olimpijada jer igre preskoce pola igraca,tako je NBA liga jedino istinsko prvenstvo sveta,gde Jokic se kolje sa onim najboljima.Volim i ja kao bracu rodjenu generaciju 1995,ali da se ne lazemo koga ceo svet zna od srpskih kosarkasa?Jokica,Pedju i Divca.Saleta i Bodiroge se ni u Evropi vise ne secaju,o Kici i starijima da ne govorim prosto tako je.Pritom realnost je da cemo gledati Jokica ovog leta,Denver od cetvrtfinala nece ici dalje,bice daleko vise vremena nego prosle godine za reset,drugo Kari Pesic je ocigledno drugacijeg pristupa od pomalo sujetnog Saleta i nezainteresovanog Kokoskova,u stalnom je kontaktu sa njim,plus Evropsko je za razliku od OI,prilika da konacno uzmemo zlato,srebra ne zadovoljavaju ni Jokica ni bilo koga od nas,iako je Olimpijada-Olimpijada,i ja bi u ovom trenutku pre birao Evropsko da sam na njegovom mestu,a kako se sve u zivotu vraca stvarno me ne bi iznenadilo da nam Jokic obezbedi zlato nakon pune dve decenije,da oni koju su ga ovde lincovali dodju mu na noge pred balkon skupstine,zivi bili pa videli.

google

pre 2 godine

@belmundo

Nece, mozda statisticki samo, a i u to sumnjam. Da li je uopste to bitno? Zasto stalno najbolji u istoriji mora se forsira? Embidova partija, statisticki, poeni/minute, je u deset najboljih u nba, zasto to potcenjivati? Da li je bitno, to je drugo pitanje.

Cicero

pre 2 godine

Неедукован, 20. januar 2022 13:39

Zamisli izdvojiš vreme da saspeš toliku količinu "otrova" nekome koga lično ne poznaješ. Mnogo te je zabolelo tih 49p.očigledno. Jokić je čovek kakav ti nikad nećeš biti. Odmerenost, skromnost i čovečnost.

Sve što ima da kaže on je to učinio na terenu. Bez prenaglašenih svetla pozornice i usiljenih poteza. Ako voliš košarku, ceniš i Jokića. Ako ti sport služi za lične frustracije, to je druga stvar.

kiza-iz ofsajda

pre 2 godine

Da je Denver zdrav, borili bi se za prvo mesto u reglaenom delu sezone.

I meščini da je Ridova budalaština sa uletanjem na teren kažnjena sa slobodnim bacanjem.

JPR24

pre 2 godine

Da je Denver zdrav, borili bi se za prvo mesto u reglaenom delu sezone.

I meščini da je Ridova budalaština sa uletanjem na teren kažnjena sa slobodnim bacanjem.
(kiza-iz ofsajda, 20. januar 2022 07:28)

Ne čini ti se. Za to uletanje na teren se dobija tehnička ! To se i desilo. Džekson zamalo i da ubode onu trojku posle… Jokic nevera kad je video Rida da uleće… Sad bi komotno i Meloun mogao da opali Ridu tehnicku u svlačionici za takvu glupost !

www

pre 2 godine

ovaj put je šteta što nije ušla još neka lopta pa da bude 50+. Iznenadili biste se koliko je malo igrača u istoriji NBA dalo 50 i više poena.
(okvaldo, 20. januar 2022 07:19)
50+ je mnogo igrača ubacilo. 50 poena i triple double, samo 7 igrača. od tih 7, dva su igrala samo za statistiku, Westbrook i Harden. Abdul Jabbar, Elgin, Chamberlain, Guerin i Baylor…

petarczv

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije. Poene sipa svaka cast ali statistika je totalno na Nidzinoj strani. Denver kaska do playoffa. Navodno se u aprilu vracaju i dzamal i MPJ. To bi onda bio sampionski kalibar tim jer su rezerve dobrano uigrane.
(Wlado, 20. januar 2022 08:08)

Da nesto znas kao sto ne znas znao bi da se igrac meseca bira za zapadnu i istocnu konferenciju tako da jokic i embid nisu jedan drugom konkurencija

Ja

pre 2 godine

Jokara je car. Igra košarku, ne gkupira se, ne pametuje, kad dođe u Srbiju voli da se opusti, pojede 20 ćevapa, popije 10 piva... Kad ga iznerviraju, zna i da udari. Sasvim normalan tip, bez foliranja.

Pera Ždera

pre 2 godine

Neverovatno lupetanje vezano za Ivicu Z i kako ga Nikola nije sacuvao... Pa dajte malo vise "strucnosti" ipak smo mi zemlja kosarke :)

Ivicu su uglavnom cuvali kroz preuzimanje Gordon (manjim delom) i dosta vecim Dzef Grin. Konstantno su bila ta preuzimanja ne bi li se Nikolina snaga cuvala za ofanzivnu rapsodiju sa druge strane jer drugacije NE MOZE usled totalne poenterake impotentnosti ostatka tima kada Dzoni sedne na klupu. Covek dao 49 poena kroz izrazitu timsku igru i opet su jedva pobedili kroz produzetak! Klupa u prvom izlasku na parket izgubila u seriji 2:18!!! Urazumite se pobogu...

Dalje, da li ste nekada pomislili da postoji nesto sto se zove takticka zamisao trenera, strucnih stabova izmedju dve ekipe koje su kriz ovih par godina postali ozbiljni rivali i jako se dobro poznaju. I ovaj susret je ima POff naboj i ako je regularno deo.

Nije slucajno da OVAJ put Zubac ostaje toliko puta sam i iz drugig plana da kos iz odbojke (bar pet takvih situacija). Sve su bile usled Nikolinog iskakanja (kada je on bio na njemu) usled pomoci na odbrani bekova Klipersa jer je takticka zamisao i bila njih zaustaviti jer su ih prosli out razmontirali i ukrali im sigurnu pobedu posle +25. A to niste primetili? Hmm...

Dakle neka Ivica da svoje poene sto je ovaj put bilo i iznenadjujuce mnogo (svaka mu cast) ali i nije moglo drugacije bez da se zrtvuje ofanzivna strana itd... Jeste dao u par navrata poene preko Nikole ali jako zanemraljivo dok je sa druge strane bio Jokicev DIREKTNI cuvar pa ga je ovaj "unakazio". Toliko da je bio ekspresno zamenjen tokom trece 1/4 usled Nikoline dominacije koja se zavrsila sa kljucnih 17p u toj cetvrtini.

I na kraju, imate +/- kolonu pa vidite ko je bio uticajniji pa i taj defanzivni deo. Nikola je imao 3 ukradene lopte sinoc (neke jako jako bitne - kradja, dribling u kontri i dodavanje za Morisa koji masi pa Nikola popravlja iz ofanzivnog skoka) + 1 blokadu.

Znam, niste tako razmisljali, niste to sve videli, ma vrv niste ni gledali mec i sve je Ok. Jokic je MVP a Zubac samo jos jedan u nizu koji bezuspesno pokusava da ga zaustavi (kosarkaski) :)

Poznavalac

pre 2 godine

Evropski index, preko 61 za 41 minut, neverovatno.
Poslednjih 10 minuta je odigrao simultanku, sudije prosto nisu mogle da sviraju toliko faula nad Jokićem koliko ih je bilo.
Posebno imponuje spremnost Jokića jer uz ovakvu energiju u napadu, odigrao je savršeno i u odbrani.
Najbolja Jokićeva partija sezone.

Pera Ždera

pre 2 godine

Treci uzastopni tripl dabl. Smesi mu se igrac meseca osim ako embid na prevaru ne dobije.
(Wlado, 20. januar 2022 08:08)

Sreca pa igraju u razlicitim konferencijama :) Nagrade se dodeljuje posebno za istocnu posebno za zapadnu ili je to slucaj samo u "player of the week" varijanti? Nisam najsigurniji...

Kostarikanac

pre 2 godine

Ovi komentari se svi procitaju za 5-6 minuta i dodje neki smarac ne mrzi ga da smara ljude kako pisu dugacke komentare. Tacno vidis da nisu procitali 10 knjiga u zivotu i to lektire u skoli : D

UnKnown

pre 2 godine

Ovo je bilo milina gledati. Neverovatno šta čovek radi i na kraju asistencija za pobedu i tripldabl. Na drugoj strani rekord Zubca i sjajan okršaj dva centra.

Milić

pre 2 godine

A Arena ladno prenosila sva 4 najefikasnija Jokićeva meča u karijeri. Protiv Atlante kad je sasuo 47, protiv Jute gdje je isto sasuo 47, protiv Sakramenta 50, i evo sad protiv Klipersa 49. Nevjerovatno.

Milan

pre 2 godine

Meč prenošen na nacionalnoj televiziji pa su sudije morale malo da prilagode kriterijum suđenja koji imaju ostale zvezde, otuda toliki broj bacanja. Ovako bi bilo uvek ali ne bi bilo fer prema drugima :)

zare

pre 2 godine

Мало сам више старији, сећам се Радивоја Кораћа. Имао је сличну доминантну игру. Центар екипе око кога се сва игра градила и који је давао највећи број поена.

bskfan

pre 2 godine

Prava plejof utakmica, oba tima isla na pobedu po svaku cenu. Klipersi imaju dobrog trenera, dugu klupu, cak i bez Kavajija i PG13-a opasan tim. Redzi Dzekson igracina, lepo ga gledati kako majstorski igra: jedan na jedan, trojke, ulazi, asistencije, nocas cak 12. Sa klupe mali Boston i Bledso razbili Denverovu klupu.

Rivers lose odigrao ali Kampaco cista katastrofa i u napadu i u odbrani. Za 6 minuta otisli u minus od 14 poena, posle toga je bila jurnjava rezultata. Malone morao da reaguje i skratio rotaciju kao u plejofu, Gordon morao da igra i sa klupom sto je onda poremetilo startere. Barton pa pocetku dao par koseva a onda nestao kao da ga nije ni bilo u igri. Jokic i Gordon igrali sami, Moris jedini od bekova koji je dao barem nesto. Produzetak bio pravi rat, Jokic nezadrziv, poslednji pas za Gordona ujedno i asistenicja za tripl-dabl. Odlicna utakmica.

Sve u svemu, nista novo, Denveru treba jedan normalan plej, nisko krilo i rezervni centar.

Mister Vo

pre 2 godine

@milic
Pa pita covek koja njihova utakmica se prenosi u Srbiji pa dodatno razvali. Kao Bubka, optimum mu je daleko od maximuma, ima uvek rezerve za bolje...

Bocko

pre 2 godine

O partiji Jokića je sve rečeno, sjajni Gordon i ovog puta, Moris. Zubac i Džekson odlični. Kako li je Zubcu ? Odigrao partiju karijere, a rival te nadigra i izgubiš meč. Kako bekovi Denvera šutiraju trojke, pokazuje i to da Gordon i Jokić deluju kao najozbiljniji trojkaši.

panter pudlica

pre 2 godine

Presao je Hardena po vecnoj listi vrhunski igrac
(Najbolji, 20. januar 2022 06:57)

Prešao je Hardena još pre dva dana, obzirom da brada ima 65, a Jokić sada 67.

Karlo Prvi

pre 2 godine

Stan Van Gandi je lepo objasnio da je Nikola za njega MVP jer su sa njim na parketu Nagetsi dobra ekipa a bez njega katastrofa. I to se videlo večeras.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro za Jokica,pozicionirao se kao jedan od najboljih NBA igraca. U Denveru je neprikosnoven.Ve drugu celu godinu igra u kontinuitetu od 15~50 koseva uz dvocifren broj skokova i oko 8asistencija najcesce . Kazu nije vazna statistika a niko nece da uzme sutera sa manje od 35%suta ili centra bez 10 skokova. Klipersi su ih dobili u LA sad su im vratili cak je slicna utakmica Klipersi imali prednost preko 15 koseva ,tamo je Denver prokockao mislim 25 . Tu su negde idu u plej off obe ekipe ali 2 kola maksimum.

Optimista

pre 2 godine

Vidim raspricali se neki za partiju Embida od 50 poena...
Ovo sto je uradio Jokic veceras je nesto sto ce uci u istoriju NBA.
Ovakve brojke nikad niko od belih igraca nikad nije imao. Jokic je vec sada najbolji Evropski igrac u istoriji kosarke. Ako ovako nastavi bice medju 10 najboljih kosarkasa u istoriji.
(belmundo, 20. januar 2022 07:03)

Ako ispoštuju proceduru gledaće se procenti i uticaj na igru celog tima . Činjenice kažu da se Jokić već sada sa 26 nalazi u top 5 svih vremena u NBA

PP PP

pre 2 godine

Nikola jokic zna da igra, nikad ne panici, ne zuri, u bilo kom trenutku igre svestan je sta treba da uradi a to sto je kod nas osnova i prva stvar nalazenje mana igracima je neka druga prica. A i tu on ih ima daleko manje u odnosu na kvalitete. A sad liga, daleko "kosarkaskija" od EL, mnogo vise se postuju kosarkaski elementi, bez suta prakticno ne mozes da igras, jedan na jedan, tehnika...zasto, zato sto to publika voli a ona je pored igraca najvaznija. Znaci nije dovoljno da samo kukas i zoves navijace, moras im ponuditi nesto, atrakciju, zakucavanja, kontre, brzu igru a ne seckanje, beskonacno gledanje snimaka, slobodnih bacanja, opstrukciju igre i samo da places kako nema publike. A sta da gledaju, i koga. Za pet godina su od jokica napravili zvezdu zbog kog publika puni halu, sta ovde rade, kupuju na jednu sezonu strance koje tamo ne zele. Postoji sistem koji se postuje, koji donosi novac, navijace i niko decenijama ne place kako je kosarka neprofitabilan sport, a moze da bude i to samo zato sto su je u evropi takvom napravili neznalice na svim nivoima

Vuk 69

pre 2 godine

@ Nije slucajno da OVAJ put Zubac ostaje toliko puta sam i iz drugig plana da kos iz odbojke (bar pet takvih situacija).

Tačno. Ko je gledao mogao je to da vidi. Isto tako nije ga uvek Jokic čuvao. Dosta poena je postigao preko drugog igrača.

obrnuta logika

pre 2 godine

@drago
"Opet Zubac pored Jokica izgleda kao najbolji igrač svih vremena, barem u napadu."
Iatina, na utakmici koja se završila sa +2 za Denver, Jokić je imao +15, a Ivica -17 poena, (vreme provedeno na parketu).
"Dobro" ti je zapažanje, nema šta. Ja bih pre zaključio da je trener Meloun obratio mnogo više pažnje zaustavljanju bekova Klipersa, koji su btw. na prošloj utakmici "unakazili" odbranu Nagetsa.

DM32

pre 2 godine

Zubac je odlican igrac, ali ovi sto pisu da je dao sve te poene zbog Jokica su samo donekle u pravu. Citav mec je bilo preuzimanje, Gordon ili neko drugi se gura sa Zubcem da Jokic cuva snagu jer je korisniji u napadu, gde ga je Zubac pritiskao. Prosto receno, niko na svetu ne moze igrati rigoroznu odbranu i natrpati protivnika, to ni na NBA 2K ne moze.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro za Jokica,pozicionirao se kao jedan od najboljih NBA igraca. U Denveru je neprikosnoven.Ve drugu celu godinu igra u kontinuitetu od 15~50 koseva uz dvocifren broj skokova i oko 8asistencija najcesce . Kazu nije vazna statistika a niko nece da uzme sutera sa manje od 35%suta ili centra bez 10 skokova. Klipersi su ih dobili u LA sad su im vratili cak je slicna utakmica Klipersi imali prednost preko 15 koseva ,tamo je Denver prokockao mislim 25 . Tu su negde idu u plej off obe ekipe ali 2 kola maksimum.