Četvrtak, 02.12.2021.

09:20

Za Vlahovića 85 miliona!

Srpski golgeter iz Fiorentine Dušan Vlahović dobiće "strašnu" ponudu.

Izvor: MS

Za Vlahoviæa 85 miliona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Mixer

pre 2 godine

Kolko ovde ima nebuloznih komentara. Arsenal krš ekipa???? To samo govori koliko neko ne zna o fudbalu. Arsenal je trenutno jedna od najtalentovanih ekipa sa prosekom godina 25. Pritom kostur prve postave mu čine igrači 23godine i mlađi. Ako se neko ne seća, ne tako davno Arsenal je osvojio Premijerligu bez poraza, bio u finalu Lige šampiona protiv Barse i vodio (da nije Leman dobio crveni možda bi i osvojili). Nakon toga su krenuli u izgradnju novog stadiona što im je ograničilo mogućnosti po pitanju igrača. Sad su klub sa stabilnim finansijama koji su i pored prelaznog perioda ostali pri vrhu Engleskog fudbala. Ako je Vlahović pametan izabraće njih, ako ništa drugo a onda zbog toga što mora da još stasa za Real i Bajern. Mancester je isto kao i Arsenal u tranziciji samo što igrački nije baš našao neku formulu kojom ide. Barselona je na početku, Juventus u problemu sa zakonom. Milan i Inter trenutno nisu toliko moćni da bi mogli da pariraju. Liverpul ima sad ekipu i njemu za koju godinu sledi renoviranje. A City zeli Kejna. Totenhem bez obzira što je tu Konte je mačka u džaku. Pa sad vi recite kako je to onda Arsenal loš izbor. Ekipa u kojoj bi sigurno igrao jer im treba klasični napadač što Vlahović jeste. Obamejang je više krilni napadač i on će to i igrati, samo ako nabave nekog kvalitetnog špica. Po meni pravi izbor i za jedne i za druge.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Bezi iz Italije brate! Engleska ti je pun pogodak, a i Arsenalu je vreme da se vrati iz mrtvih. Mislim da bi ti to bila odlicna prilika!

Вук Караџић

pre 2 godine

Vlahovic ce potom od Arsenala primati neku platu tipa 30.000 evra nedeljno. U mojoj glavi ovo ima smisla, nisam siguran da tako i u stvarnosti funkcionise.
(asds, 02. decembar 2021 09:53)

Митровић добија 100 хиљада фунти недељно у другој лиги.

bole

pre 2 godine

Ne ide on nigde. Za Srbe se nigde ne otimaju.
(Viktor, 2. decembar 2021 10:25)

Šta da se radi kad nismo Afrikanci. Za njima je "jagma".

Maximilian

pre 2 godine

Ma kakvih 85 milja hahhahaha... Arsenal u zadnjih 20 god nije dao nekakve velike novce za igrača!! A šta neće čovjek sve pročitat

Capo

pre 2 godine

Zanimljiva ponuda koju svakako treba razmotriti , stil igre , tempo I cepanice na stoperima sirom Engleske daju za pravo da se nada dominaciji I tamo , problemi mogu da budu Arteta za kojeg mislim da nema jasnu viziju kako treba da igra Arsenal i diskutabilan je njegov dalji razvoj pod istim covekom , negde sam procitao I da je bavarac zainteresovan za njega , sad koliko je to istina ostaje da se vidi , mislim da bi Bundesliga bila bomba za njega .

SMeJUrija

pre 2 godine

Srbi se večito pale na gurku. Prvo, niko nikad nigde nije čuo iz Vlahovićevih usta da hoće u Juventus. Drugo, Juventus ne samo da nije trenutno ozbiljna ekipa, nego im za gušom visi finansiska policija i potencijalno proneverje od 50 milion evrića. Treće, ono što jeste proverena informacija je da je Konte prihvatio Livijevu ponudu pod uslovo da mu dovede Vlahovića. Ovo je znatno logičniji potez s obzirom da će ili na zimu, ili na leto prodati Kejna u Siti i samim time imati love za koga god žele. Arsenal mora matorom Obamajangu da tipla 16ak milki godišnje još 2.5 godine. Na kraju krajeva, igrač odlučuje pa su ponude, bez obzira na sumu, krajnje nebitan faktor.

tranzicija

pre 2 godine

više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 2. decembar 2021 10:24
MA bitno da je jeftiniji od flore i faune😎

fergi

pre 2 godine

više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 2. decembar 2021 10:24)

i vise vredi od cela dva mozda evropska partizana.

Igor78

pre 2 godine

Obamejang ima ugovor do 2023 po kojem prima 350.000 funti nedeljno. Da li je realno da dovedu Vlahovića u Januaru i onda 18 meseci drže na klupi jednog od najplaćenijih igrača u PL?
Arsenal ima jako talentovan tim pred kojim je fantastična perspektiva ako budu pametno ulagali, a dolazak Vlahovića bi za Arsenal bio pun pogodak.
Mali će kidati gde god ode, oni koji uzimaju Jovića u poređenju sa Vlahovićem ili ne gledaju fudbal ili nisu normalni, jer dvojica igrača nemaju ništa zajedničko, od načina igre, energije na terenu i kretnje, do ponašanja van terena, radu na sebi.
Svako li danas može otkucati gluposti po tastaturi i to objaviti na portalima...

Ko?Da

pre 2 godine

Ovo je bas velika cifra i siguran sam da vredi. Interesuje me koliko ostane igracu kad menadzer uzme svoj deo.
(Dovla, 2. decembar 2021 09:35)

Ovo ide Fiorentini. Menadžer će uzet sebi od Vlahovićevih novaca.

PeroTreger

pre 2 godine

@više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 02. decembar 2021 10:24)

Paaa, evo ja kao Zvezdaš ti kažem da i vredi.

ja

pre 2 godine

@ (Dovla, 2. decembar 2021 09:35)

Ovde ništa ne ide igraču, niti menadžeru. Ovo je novac koji jedan klub plaća drugom za dozvolu da pregovara sa igračem. Dakle, Arsenal će platiti 85 miliona evra Fiorentini da "pusti" Vlahovića da legalno pregovara sa Arsenalom za prelazak u isti. E, u tim pregovorima će igrač (zajedno sa svojim menadžerom) i klub dogovoriti uslove igranja za Arsenal i tu će navesti koliko će Vlahović dobiti za igranje u Arsenalu. A koliko će pripasti njegovom menadžeru, to je definisano ugovorom između Vlahovića i njegovog menadžera. Obično menadžer dobije procenat svega što pripadne igraču, ali ima i situacija gde igrač svom menadžeru plaća neki fiksni iznos, nezavisno od toga koliko zarađuje...

bgd011

pre 2 godine

@zemunac, 02. decembar 2021 11:10)

Niko nije ni rekao da 85 miliona se daje Vlahovicu .. ti si stvarno zemunac .. bas onako pglu ... bukvalista

veverica

pre 2 godine

idealno!
zasto "neee u arsenal"? pa preporodili su se. prakticno su na mestu koje vodi u ls. igraju dobar fudbal. mlada ekipa. bice mozda i glavna zvezda iznadprosecne ekipe u pl.
apsolutno DA!

GOSPODIN PRE SVEGA

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.
(sgdp, 02. decembar 2021 10:46)

Ružni im dresovi, a on dečko lep, moderan ...ne ide.

Mrgud

pre 2 godine

Nedostaje informacija kolika ce biti njegova plata a to je jedino bitno. Treba da ode tamo gde mu se nudi najveca plata i to je to, nema tu puno pametovanja.

zemunac

pre 2 godine

Ne daje Arsenal 85M Vlahovicu, nego za 85M otkupljuje Vlahovicev ugovor od Fiorentine. Koliku ce platu imati Vlahovic je vec drugo pitanje, oko toga pregovara menadzer i Arsenal. Da li je pametno da predje u PL ili ne je stvar procene igraca, menadzmenta kluba i menadzera. Moje licno misljenje je da Vlahovic moze da se snadje u PL, a sad da li ce uspeti ili ne je stvar i malo srece... U svakom slucaju mu zelim sve najbolje..

шиле

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.
(sgdp, 02. decembar 2021 10:46)

Зато што је арсенал вечити 4. на табели. Последњих година чак и ниже рангиран. Никад ништа неће урадити са њима...

baltazar

pre 2 godine

85 miliona! Nije loše. Kako igra moglo bi to još i dodatno porasti. Biće tu parica i za Partizan, pardon, za Vučelju, Vazuru i "pobočnu" menadžeriju..

Arsenal trenutno nije nešto, ali se oni uvek mogu vratiti, jer je i to "stara dama" engleskog fudbala. A engleski fudbal, odnosno Premijer liga je fudbalska NBA u najavi. Tamo treba ići, tamo je spektakl. Ništa Italija, ništa raspali Juventus, koji će, ako se utvrdi da su im excel tablice zakazale, ponovo završiti u Seriji "B" ili "C"..... samo Engleska.

Albion

pre 2 godine

Odličan izbor. Liverpool, City i Chelsea su neprikosnoveni, ali je trenerskim srozavanjem Utda i Spursa ostavljena pozicija za četvrtog učesnika LP. Vlaho ima kvalitet i zagarantovano mesto, Arsenal perspektivne igrače, što da ne? Takođe ako bi se kalio u engleskoj ligi 2, 3 sezone moguć prelazak u najjače klubove. Ronaldo, Mesi, Benzema, Kavani završavaju karijere, a još koja sezona ostaje Levi, Salahu i ostalima. Uveren sam da budućnost pripada Mbapeu, Halandu i Vlahoviću, nema potrebe za žurbom i prečicama.

Ivan

pre 2 godine

Dovla- Kako koliko ostane igracu,oni plaćaju Fiorentini za njega,nema za njega od ovih 85 miliona ništa. Postoje raznorazne klauzule,tip bonusi za potpis i slično ali da njemu plaćaju da pređe,toga nema,imaš platu za koju ćes da igrat koja će bit astronomska sigurno.

Tex Willer

pre 2 godine

неће Влаховић да добије ову понуду, већ Фјорентина. ово је за њега лоше, пошто велики трансфер оставља мањи маневар за плату. најбоље је када пређе за џабе, када уговор истекне.(Вук Караџић, 2. decembar 2021 09:33)
Da pod uslovom da mu ugovor ističe recimo u junu 2022.Čak Viola da ga drži na klupi / slučaj Živković-Partizan/ ukoliko ne želi da produži ugovor njemu plata u drugom klubu neće pasti a Viola neće zaraditi ništa.Problem je što Vlahoviću ističe ugovor 2023god i postoji mnogo faktora zbog kojih mu plata može pasti - loša forma , povrede itd. tako da je verovatno bolje "vrabac"
u ruci od tipa 100.000 funti nedeljno nego "golub" na grani od recimo 200.000. E sad da li će Vlahović i njegovi menadžeri da se u suštini kockaju ili ne njihova stvar.

sgdp

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.

Zipsilon

pre 2 godine

Da je sreće pa da ode u neki klub gde ima neke nesebične i talentovane asistente koji će ga hraniti upotrebljivim loptama. Darku Pančevu nije trebao veliki talenat osim da poturi nogu (glavu) na loptu poslatu od Piksija, Deje, Roberta, Siniše... i da ide na svaki mogući otpadak, pa da bude vanserijski golgeter.
Ako Vlahović ode u klub krcat mega zvezdama koje igraju samo za sebe može lako da propadne.
Zamislite da u ekipi ima Filipa Kostića, Dušana Tadića... samo nebo bi mu bilo granica.

majstor

pre 2 godine

Ovo je bas velika cifra i siguran sam da vredi. Interesuje me koliko ostane igracu kad menadzer uzme svoj deo.
(Dovla, 02. decembar 2021 09:35) a zašto bi bilo šta ostajalo igraču, kada njegov ugovor otkupljuje jedan klub od drugog kluba? Na igraču je da dogovori platu i bonuse kao i svaki drugi zaposleni koji obavlja bilo koji posao..

moje ime

pre 2 godine

Pravi potez. Bio bi ono sto je Kane u Totenhemu, igrao bi najjacu ligu na svetu. Ako podigne nivo igre, moze da ih odvede do neke evropske lige, a mozda i u LS. Tek naredni klub treba da mu bude onaj koji cilja titule.

predrage

pre 2 godine

Pravi klub za njega,ima zagarantovane minute,dobar i veoma veoma mlad i perspektivan sastav.Sa Vlahovicem u spicu,kroz godinu dve Arsenal moze mnogo mnogo.Mlad stoperski tandem,bekovi manje vise ok,Lakonga menju najtalentovanijim zadnjim veznim igracima,Saka kidalica,Smit Rou takodje dobar tako da ima puno potencijala.Pozz

Dušan Petričić

pre 2 godine

Pravac London :) Stil igre Arsenala je ono što Vlahoviću odgovara a i konačno da Arsenal kupi igrača koji vredi i koji će biti pravo pojačanje! Iskreno želim da se ovo ostvari i da navijači Arsenala opet budu ponosni i da uživaju u fudbalu koji se nekada igrao u severnom Londonu! :)

Revolt aka Pirotehnicar aka SPT aka BuNT aka Kvadratura kruga aka Dezurni smarac aka Cuvar vatre aka Zeljko Tomic (i to je alijas)

pre 2 godine

Vlahovic je srpski Vijeri, srpski Adrijano, srpski Ibrahimovic. To ne znaci da treba da predje u Inter, Milan je bolje resenje:-D

asds

pre 2 godine

@dovla
Kako sam ja oduvek mislio da ovo funkcionise,
Arsenal ce platiti Fiori 85 miliona kao odstetu/naknadu za uzimanje Vlahovica, tu ce se ugraditi menadzer recimo 5-10%, nisu ni klubovi ludi. A Vlahovic ce potom od Arsenala primati neku platu tipa 30.000 evra nedeljno. U mojoj glavi ovo ima smisla, nisam siguran da tako i u stvarnosti funkcionise.

Вук Караџић

pre 2 godine

неће Влаховић да добије ову понуду, већ Фјорентина. ово је за њега лоше, пошто велики трансфер оставља мањи маневар за плату. најбоље је када пређе за џабе, када уговор истекне.

SubmisivniDominator

pre 2 godine

ako zeli da igra i zaradi moze Arsenal, trofeje sa druge strane videti nece. jedino ako uzmu LE. sa druge strane iz Arsenala se ide u top 5 klubova u fudbalu. ako se dokaze, Celsi, Real, Liverpul, Bajern, M. Siti i Psz nisu daleko. zavisi od modela igre ali je jako mlad, moze imati medjuklub.

SubmisivniDominator

pre 2 godine

ako zeli da igra i zaradi moze Arsenal, trofeje sa druge strane videti nece. jedino ako uzmu LE. sa druge strane iz Arsenala se ide u top 5 klubova u fudbalu. ako se dokaze, Celsi, Real, Liverpul, Bajern, M. Siti i Psz nisu daleko. zavisi od modela igre ali je jako mlad, moze imati medjuklub.

Вук Караџић

pre 2 godine

неће Влаховић да добије ову понуду, већ Фјорентина. ово је за њега лоше, пошто велики трансфер оставља мањи маневар за плату. најбоље је када пређе за џабе, када уговор истекне.

Dušan Petričić

pre 2 godine

Pravac London :) Stil igre Arsenala je ono što Vlahoviću odgovara a i konačno da Arsenal kupi igrača koji vredi i koji će biti pravo pojačanje! Iskreno želim da se ovo ostvari i da navijači Arsenala opet budu ponosni i da uživaju u fudbalu koji se nekada igrao u severnom Londonu! :)

zemunac

pre 2 godine

Ne daje Arsenal 85M Vlahovicu, nego za 85M otkupljuje Vlahovicev ugovor od Fiorentine. Koliku ce platu imati Vlahovic je vec drugo pitanje, oko toga pregovara menadzer i Arsenal. Da li je pametno da predje u PL ili ne je stvar procene igraca, menadzmenta kluba i menadzera. Moje licno misljenje je da Vlahovic moze da se snadje u PL, a sad da li ce uspeti ili ne je stvar i malo srece... U svakom slucaju mu zelim sve najbolje..

majstor

pre 2 godine

Ovo je bas velika cifra i siguran sam da vredi. Interesuje me koliko ostane igracu kad menadzer uzme svoj deo.
(Dovla, 02. decembar 2021 09:35) a zašto bi bilo šta ostajalo igraču, kada njegov ugovor otkupljuje jedan klub od drugog kluba? Na igraču je da dogovori platu i bonuse kao i svaki drugi zaposleni koji obavlja bilo koji posao..

predrage

pre 2 godine

Pravi klub za njega,ima zagarantovane minute,dobar i veoma veoma mlad i perspektivan sastav.Sa Vlahovicem u spicu,kroz godinu dve Arsenal moze mnogo mnogo.Mlad stoperski tandem,bekovi manje vise ok,Lakonga menju najtalentovanijim zadnjim veznim igracima,Saka kidalica,Smit Rou takodje dobar tako da ima puno potencijala.Pozz

sgdp

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.

Mixer

pre 2 godine

Kolko ovde ima nebuloznih komentara. Arsenal krš ekipa???? To samo govori koliko neko ne zna o fudbalu. Arsenal je trenutno jedna od najtalentovanih ekipa sa prosekom godina 25. Pritom kostur prve postave mu čine igrači 23godine i mlađi. Ako se neko ne seća, ne tako davno Arsenal je osvojio Premijerligu bez poraza, bio u finalu Lige šampiona protiv Barse i vodio (da nije Leman dobio crveni možda bi i osvojili). Nakon toga su krenuli u izgradnju novog stadiona što im je ograničilo mogućnosti po pitanju igrača. Sad su klub sa stabilnim finansijama koji su i pored prelaznog perioda ostali pri vrhu Engleskog fudbala. Ako je Vlahović pametan izabraće njih, ako ništa drugo a onda zbog toga što mora da još stasa za Real i Bajern. Mancester je isto kao i Arsenal u tranziciji samo što igrački nije baš našao neku formulu kojom ide. Barselona je na početku, Juventus u problemu sa zakonom. Milan i Inter trenutno nisu toliko moćni da bi mogli da pariraju. Liverpul ima sad ekipu i njemu za koju godinu sledi renoviranje. A City zeli Kejna. Totenhem bez obzira što je tu Konte je mačka u džaku. Pa sad vi recite kako je to onda Arsenal loš izbor. Ekipa u kojoj bi sigurno igrao jer im treba klasični napadač što Vlahović jeste. Obamejang je više krilni napadač i on će to i igrati, samo ako nabave nekog kvalitetnog špica. Po meni pravi izbor i za jedne i za druge.

asds

pre 2 godine

@dovla
Kako sam ja oduvek mislio da ovo funkcionise,
Arsenal ce platiti Fiori 85 miliona kao odstetu/naknadu za uzimanje Vlahovica, tu ce se ugraditi menadzer recimo 5-10%, nisu ni klubovi ludi. A Vlahovic ce potom od Arsenala primati neku platu tipa 30.000 evra nedeljno. U mojoj glavi ovo ima smisla, nisam siguran da tako i u stvarnosti funkcionise.

PeroTreger

pre 2 godine

@više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 02. decembar 2021 10:24)

Paaa, evo ja kao Zvezdaš ti kažem da i vredi.

moje ime

pre 2 godine

Pravi potez. Bio bi ono sto je Kane u Totenhemu, igrao bi najjacu ligu na svetu. Ako podigne nivo igre, moze da ih odvede do neke evropske lige, a mozda i u LS. Tek naredni klub treba da mu bude onaj koji cilja titule.

Igor78

pre 2 godine

Obamejang ima ugovor do 2023 po kojem prima 350.000 funti nedeljno. Da li je realno da dovedu Vlahovića u Januaru i onda 18 meseci drže na klupi jednog od najplaćenijih igrača u PL?
Arsenal ima jako talentovan tim pred kojim je fantastična perspektiva ako budu pametno ulagali, a dolazak Vlahovića bi za Arsenal bio pun pogodak.
Mali će kidati gde god ode, oni koji uzimaju Jovića u poređenju sa Vlahovićem ili ne gledaju fudbal ili nisu normalni, jer dvojica igrača nemaju ništa zajedničko, od načina igre, energije na terenu i kretnje, do ponašanja van terena, radu na sebi.
Svako li danas može otkucati gluposti po tastaturi i to objaviti na portalima...

Tex Willer

pre 2 godine

неће Влаховић да добије ову понуду, већ Фјорентина. ово је за њега лоше, пошто велики трансфер оставља мањи маневар за плату. најбоље је када пређе за џабе, када уговор истекне.(Вук Караџић, 2. decembar 2021 09:33)
Da pod uslovom da mu ugovor ističe recimo u junu 2022.Čak Viola da ga drži na klupi / slučaj Živković-Partizan/ ukoliko ne želi da produži ugovor njemu plata u drugom klubu neće pasti a Viola neće zaraditi ništa.Problem je što Vlahoviću ističe ugovor 2023god i postoji mnogo faktora zbog kojih mu plata može pasti - loša forma , povrede itd. tako da je verovatno bolje "vrabac"
u ruci od tipa 100.000 funti nedeljno nego "golub" na grani od recimo 200.000. E sad da li će Vlahović i njegovi menadžeri da se u suštini kockaju ili ne njihova stvar.

Ko?Da

pre 2 godine

Ovo je bas velika cifra i siguran sam da vredi. Interesuje me koliko ostane igracu kad menadzer uzme svoj deo.
(Dovla, 2. decembar 2021 09:35)

Ovo ide Fiorentini. Menadžer će uzet sebi od Vlahovićevih novaca.

Вук Караџић

pre 2 godine

Vlahovic ce potom od Arsenala primati neku platu tipa 30.000 evra nedeljno. U mojoj glavi ovo ima smisla, nisam siguran da tako i u stvarnosti funkcionise.
(asds, 02. decembar 2021 09:53)

Митровић добија 100 хиљада фунти недељно у другој лиги.

Albion

pre 2 godine

Odličan izbor. Liverpool, City i Chelsea su neprikosnoveni, ali je trenerskim srozavanjem Utda i Spursa ostavljena pozicija za četvrtog učesnika LP. Vlaho ima kvalitet i zagarantovano mesto, Arsenal perspektivne igrače, što da ne? Takođe ako bi se kalio u engleskoj ligi 2, 3 sezone moguć prelazak u najjače klubove. Ronaldo, Mesi, Benzema, Kavani završavaju karijere, a još koja sezona ostaje Levi, Salahu i ostalima. Uveren sam da budućnost pripada Mbapeu, Halandu i Vlahoviću, nema potrebe za žurbom i prečicama.

GOSPODIN PRE SVEGA

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.
(sgdp, 02. decembar 2021 10:46)

Ružni im dresovi, a on dečko lep, moderan ...ne ide.

tranzicija

pre 2 godine

više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 2. decembar 2021 10:24
MA bitno da je jeftiniji od flore i faune😎

veverica

pre 2 godine

idealno!
zasto "neee u arsenal"? pa preporodili su se. prakticno su na mestu koje vodi u ls. igraju dobar fudbal. mlada ekipa. bice mozda i glavna zvezda iznadprosecne ekipe u pl.
apsolutno DA!

fergi

pre 2 godine

više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 2. decembar 2021 10:24)

i vise vredi od cela dva mozda evropska partizana.

bole

pre 2 godine

Ne ide on nigde. Za Srbe se nigde ne otimaju.
(Viktor, 2. decembar 2021 10:25)

Šta da se radi kad nismo Afrikanci. Za njima je "jagma".

ja

pre 2 godine

@ (Dovla, 2. decembar 2021 09:35)

Ovde ništa ne ide igraču, niti menadžeru. Ovo je novac koji jedan klub plaća drugom za dozvolu da pregovara sa igračem. Dakle, Arsenal će platiti 85 miliona evra Fiorentini da "pusti" Vlahovića da legalno pregovara sa Arsenalom za prelazak u isti. E, u tim pregovorima će igrač (zajedno sa svojim menadžerom) i klub dogovoriti uslove igranja za Arsenal i tu će navesti koliko će Vlahović dobiti za igranje u Arsenalu. A koliko će pripasti njegovom menadžeru, to je definisano ugovorom između Vlahovića i njegovog menadžera. Obično menadžer dobije procenat svega što pripadne igraču, ali ima i situacija gde igrač svom menadžeru plaća neki fiksni iznos, nezavisno od toga koliko zarađuje...

Ivan

pre 2 godine

Dovla- Kako koliko ostane igracu,oni plaćaju Fiorentini za njega,nema za njega od ovih 85 miliona ništa. Postoje raznorazne klauzule,tip bonusi za potpis i slično ali da njemu plaćaju da pređe,toga nema,imaš platu za koju ćes da igrat koja će bit astronomska sigurno.

baltazar

pre 2 godine

85 miliona! Nije loše. Kako igra moglo bi to još i dodatno porasti. Biće tu parica i za Partizan, pardon, za Vučelju, Vazuru i "pobočnu" menadžeriju..

Arsenal trenutno nije nešto, ali se oni uvek mogu vratiti, jer je i to "stara dama" engleskog fudbala. A engleski fudbal, odnosno Premijer liga je fudbalska NBA u najavi. Tamo treba ići, tamo je spektakl. Ništa Italija, ništa raspali Juventus, koji će, ako se utvrdi da su im excel tablice zakazale, ponovo završiti u Seriji "B" ili "C"..... samo Engleska.

SMeJUrija

pre 2 godine

Srbi se večito pale na gurku. Prvo, niko nikad nigde nije čuo iz Vlahovićevih usta da hoće u Juventus. Drugo, Juventus ne samo da nije trenutno ozbiljna ekipa, nego im za gušom visi finansiska policija i potencijalno proneverje od 50 milion evrića. Treće, ono što jeste proverena informacija je da je Konte prihvatio Livijevu ponudu pod uslovo da mu dovede Vlahovića. Ovo je znatno logičniji potez s obzirom da će ili na zimu, ili na leto prodati Kejna u Siti i samim time imati love za koga god žele. Arsenal mora matorom Obamajangu da tipla 16ak milki godišnje još 2.5 godine. Na kraju krajeva, igrač odlučuje pa su ponude, bez obzira na sumu, krajnje nebitan faktor.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Bezi iz Italije brate! Engleska ti je pun pogodak, a i Arsenalu je vreme da se vrati iz mrtvih. Mislim da bi ti to bila odlicna prilika!

Revolt aka Pirotehnicar aka SPT aka BuNT aka Kvadratura kruga aka Dezurni smarac aka Cuvar vatre aka Zeljko Tomic (i to je alijas)

pre 2 godine

Vlahovic je srpski Vijeri, srpski Adrijano, srpski Ibrahimovic. To ne znaci da treba da predje u Inter, Milan je bolje resenje:-D

bgd011

pre 2 godine

@zemunac, 02. decembar 2021 11:10)

Niko nije ni rekao da 85 miliona se daje Vlahovicu .. ti si stvarno zemunac .. bas onako pglu ... bukvalista

Zipsilon

pre 2 godine

Da je sreće pa da ode u neki klub gde ima neke nesebične i talentovane asistente koji će ga hraniti upotrebljivim loptama. Darku Pančevu nije trebao veliki talenat osim da poturi nogu (glavu) na loptu poslatu od Piksija, Deje, Roberta, Siniše... i da ide na svaki mogući otpadak, pa da bude vanserijski golgeter.
Ako Vlahović ode u klub krcat mega zvezdama koje igraju samo za sebe može lako da propadne.
Zamislite da u ekipi ima Filipa Kostića, Dušana Tadića... samo nebo bi mu bilo granica.

Capo

pre 2 godine

Zanimljiva ponuda koju svakako treba razmotriti , stil igre , tempo I cepanice na stoperima sirom Engleske daju za pravo da se nada dominaciji I tamo , problemi mogu da budu Arteta za kojeg mislim da nema jasnu viziju kako treba da igra Arsenal i diskutabilan je njegov dalji razvoj pod istim covekom , negde sam procitao I da je bavarac zainteresovan za njega , sad koliko je to istina ostaje da se vidi , mislim da bi Bundesliga bila bomba za njega .

Maximilian

pre 2 godine

Ma kakvih 85 milja hahhahaha... Arsenal u zadnjih 20 god nije dao nekakve velike novce za igrača!! A šta neće čovjek sve pročitat

Mrgud

pre 2 godine

Nedostaje informacija kolika ce biti njegova plata a to je jedino bitno. Treba da ode tamo gde mu se nudi najveca plata i to je to, nema tu puno pametovanja.

шиле

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.
(sgdp, 02. decembar 2021 10:46)

Зато што је арсенал вечити 4. на табели. Последњих година чак и ниже рангиран. Никад ништа неће урадити са њима...

Revolt aka Pirotehnicar aka SPT aka BuNT aka Kvadratura kruga aka Dezurni smarac aka Cuvar vatre aka Zeljko Tomic (i to je alijas)

pre 2 godine

Vlahovic je srpski Vijeri, srpski Adrijano, srpski Ibrahimovic. To ne znaci da treba da predje u Inter, Milan je bolje resenje:-D

asds

pre 2 godine

@dovla
Kako sam ja oduvek mislio da ovo funkcionise,
Arsenal ce platiti Fiori 85 miliona kao odstetu/naknadu za uzimanje Vlahovica, tu ce se ugraditi menadzer recimo 5-10%, nisu ni klubovi ludi. A Vlahovic ce potom od Arsenala primati neku platu tipa 30.000 evra nedeljno. U mojoj glavi ovo ima smisla, nisam siguran da tako i u stvarnosti funkcionise.

Вук Караџић

pre 2 godine

неће Влаховић да добије ову понуду, већ Фјорентина. ово је за њега лоше, пошто велики трансфер оставља мањи маневар за плату. најбоље је када пређе за џабе, када уговор истекне.

Dušan Petričić

pre 2 godine

Pravac London :) Stil igre Arsenala je ono što Vlahoviću odgovara a i konačno da Arsenal kupi igrača koji vredi i koji će biti pravo pojačanje! Iskreno želim da se ovo ostvari i da navijači Arsenala opet budu ponosni i da uživaju u fudbalu koji se nekada igrao u severnom Londonu! :)

sgdp

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.

SubmisivniDominator

pre 2 godine

ako zeli da igra i zaradi moze Arsenal, trofeje sa druge strane videti nece. jedino ako uzmu LE. sa druge strane iz Arsenala se ide u top 5 klubova u fudbalu. ako se dokaze, Celsi, Real, Liverpul, Bajern, M. Siti i Psz nisu daleko. zavisi od modela igre ali je jako mlad, moze imati medjuklub.

moje ime

pre 2 godine

Pravi potez. Bio bi ono sto je Kane u Totenhemu, igrao bi najjacu ligu na svetu. Ako podigne nivo igre, moze da ih odvede do neke evropske lige, a mozda i u LS. Tek naredni klub treba da mu bude onaj koji cilja titule.

predrage

pre 2 godine

Pravi klub za njega,ima zagarantovane minute,dobar i veoma veoma mlad i perspektivan sastav.Sa Vlahovicem u spicu,kroz godinu dve Arsenal moze mnogo mnogo.Mlad stoperski tandem,bekovi manje vise ok,Lakonga menju najtalentovanijim zadnjim veznim igracima,Saka kidalica,Smit Rou takodje dobar tako da ima puno potencijala.Pozz

ja

pre 2 godine

@ (Dovla, 2. decembar 2021 09:35)

Ovde ništa ne ide igraču, niti menadžeru. Ovo je novac koji jedan klub plaća drugom za dozvolu da pregovara sa igračem. Dakle, Arsenal će platiti 85 miliona evra Fiorentini da "pusti" Vlahovića da legalno pregovara sa Arsenalom za prelazak u isti. E, u tim pregovorima će igrač (zajedno sa svojim menadžerom) i klub dogovoriti uslove igranja za Arsenal i tu će navesti koliko će Vlahović dobiti za igranje u Arsenalu. A koliko će pripasti njegovom menadžeru, to je definisano ugovorom između Vlahovića i njegovog menadžera. Obično menadžer dobije procenat svega što pripadne igraču, ali ima i situacija gde igrač svom menadžeru plaća neki fiksni iznos, nezavisno od toga koliko zarađuje...

Mixer

pre 2 godine

Kolko ovde ima nebuloznih komentara. Arsenal krš ekipa???? To samo govori koliko neko ne zna o fudbalu. Arsenal je trenutno jedna od najtalentovanih ekipa sa prosekom godina 25. Pritom kostur prve postave mu čine igrači 23godine i mlađi. Ako se neko ne seća, ne tako davno Arsenal je osvojio Premijerligu bez poraza, bio u finalu Lige šampiona protiv Barse i vodio (da nije Leman dobio crveni možda bi i osvojili). Nakon toga su krenuli u izgradnju novog stadiona što im je ograničilo mogućnosti po pitanju igrača. Sad su klub sa stabilnim finansijama koji su i pored prelaznog perioda ostali pri vrhu Engleskog fudbala. Ako je Vlahović pametan izabraće njih, ako ništa drugo a onda zbog toga što mora da još stasa za Real i Bajern. Mancester je isto kao i Arsenal u tranziciji samo što igrački nije baš našao neku formulu kojom ide. Barselona je na početku, Juventus u problemu sa zakonom. Milan i Inter trenutno nisu toliko moćni da bi mogli da pariraju. Liverpul ima sad ekipu i njemu za koju godinu sledi renoviranje. A City zeli Kejna. Totenhem bez obzira što je tu Konte je mačka u džaku. Pa sad vi recite kako je to onda Arsenal loš izbor. Ekipa u kojoj bi sigurno igrao jer im treba klasični napadač što Vlahović jeste. Obamejang je više krilni napadač i on će to i igrati, samo ako nabave nekog kvalitetnog špica. Po meni pravi izbor i za jedne i za druge.

fergi

pre 2 godine

više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 2. decembar 2021 10:24)

i vise vredi od cela dva mozda evropska partizana.

Mrgud

pre 2 godine

Nedostaje informacija kolika ce biti njegova plata a to je jedino bitno. Treba da ode tamo gde mu se nudi najveca plata i to je to, nema tu puno pametovanja.

шиле

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.
(sgdp, 02. decembar 2021 10:46)

Зато што је арсенал вечити 4. на табели. Последњих година чак и ниже рангиран. Никад ништа неће урадити са њима...

tranzicija

pre 2 godine

više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 2. decembar 2021 10:24
MA bitno da je jeftiniji od flore i faune😎

Zipsilon

pre 2 godine

Da je sreće pa da ode u neki klub gde ima neke nesebične i talentovane asistente koji će ga hraniti upotrebljivim loptama. Darku Pančevu nije trebao veliki talenat osim da poturi nogu (glavu) na loptu poslatu od Piksija, Deje, Roberta, Siniše... i da ide na svaki mogući otpadak, pa da bude vanserijski golgeter.
Ako Vlahović ode u klub krcat mega zvezdama koje igraju samo za sebe može lako da propadne.
Zamislite da u ekipi ima Filipa Kostića, Dušana Tadića... samo nebo bi mu bilo granica.

GOSPODIN PRE SVEGA

pre 2 godine

Molio bih nekog od ovih mnogobrojnih komentatora koji kažu "Nikako u Arsenal", da mi argumentovano obrazloži to svoje mišljenje. Znači ne klinačke forice, nego argumentovano obrazloženje.
(sgdp, 02. decembar 2021 10:46)

Ružni im dresovi, a on dečko lep, moderan ...ne ide.

Maximilian

pre 2 godine

Ma kakvih 85 milja hahhahaha... Arsenal u zadnjih 20 god nije dao nekakve velike novce za igrača!! A šta neće čovjek sve pročitat

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Bezi iz Italije brate! Engleska ti je pun pogodak, a i Arsenalu je vreme da se vrati iz mrtvih. Mislim da bi ti to bila odlicna prilika!

SMeJUrija

pre 2 godine

Srbi se večito pale na gurku. Prvo, niko nikad nigde nije čuo iz Vlahovićevih usta da hoće u Juventus. Drugo, Juventus ne samo da nije trenutno ozbiljna ekipa, nego im za gušom visi finansiska policija i potencijalno proneverje od 50 milion evrića. Treće, ono što jeste proverena informacija je da je Konte prihvatio Livijevu ponudu pod uslovo da mu dovede Vlahovića. Ovo je znatno logičniji potez s obzirom da će ili na zimu, ili na leto prodati Kejna u Siti i samim time imati love za koga god žele. Arsenal mora matorom Obamajangu da tipla 16ak milki godišnje još 2.5 godine. Na kraju krajeva, igrač odlučuje pa su ponude, bez obzira na sumu, krajnje nebitan faktor.

zemunac

pre 2 godine

Ne daje Arsenal 85M Vlahovicu, nego za 85M otkupljuje Vlahovicev ugovor od Fiorentine. Koliku ce platu imati Vlahovic je vec drugo pitanje, oko toga pregovara menadzer i Arsenal. Da li je pametno da predje u PL ili ne je stvar procene igraca, menadzmenta kluba i menadzera. Moje licno misljenje je da Vlahovic moze da se snadje u PL, a sad da li ce uspeti ili ne je stvar i malo srece... U svakom slucaju mu zelim sve najbolje..

Tex Willer

pre 2 godine

неће Влаховић да добије ову понуду, већ Фјорентина. ово је за њега лоше, пошто велики трансфер оставља мањи маневар за плату. најбоље је када пређе за џабе, када уговор истекне.(Вук Караџић, 2. decembar 2021 09:33)
Da pod uslovom da mu ugovor ističe recimo u junu 2022.Čak Viola da ga drži na klupi / slučaj Živković-Partizan/ ukoliko ne želi da produži ugovor njemu plata u drugom klubu neće pasti a Viola neće zaraditi ništa.Problem je što Vlahoviću ističe ugovor 2023god i postoji mnogo faktora zbog kojih mu plata može pasti - loša forma , povrede itd. tako da je verovatno bolje "vrabac"
u ruci od tipa 100.000 funti nedeljno nego "golub" na grani od recimo 200.000. E sad da li će Vlahović i njegovi menadžeri da se u suštini kockaju ili ne njihova stvar.

veverica

pre 2 godine

idealno!
zasto "neee u arsenal"? pa preporodili su se. prakticno su na mestu koje vodi u ls. igraju dobar fudbal. mlada ekipa. bice mozda i glavna zvezda iznadprosecne ekipe u pl.
apsolutno DA!

Igor78

pre 2 godine

Obamejang ima ugovor do 2023 po kojem prima 350.000 funti nedeljno. Da li je realno da dovedu Vlahovića u Januaru i onda 18 meseci drže na klupi jednog od najplaćenijih igrača u PL?
Arsenal ima jako talentovan tim pred kojim je fantastična perspektiva ako budu pametno ulagali, a dolazak Vlahovića bi za Arsenal bio pun pogodak.
Mali će kidati gde god ode, oni koji uzimaju Jovića u poređenju sa Vlahovićem ili ne gledaju fudbal ili nisu normalni, jer dvojica igrača nemaju ništa zajedničko, od načina igre, energije na terenu i kretnje, do ponašanja van terena, radu na sebi.
Svako li danas može otkucati gluposti po tastaturi i to objaviti na portalima...

bole

pre 2 godine

Ne ide on nigde. Za Srbe se nigde ne otimaju.
(Viktor, 2. decembar 2021 10:25)

Šta da se radi kad nismo Afrikanci. Za njima je "jagma".

Capo

pre 2 godine

Zanimljiva ponuda koju svakako treba razmotriti , stil igre , tempo I cepanice na stoperima sirom Engleske daju za pravo da se nada dominaciji I tamo , problemi mogu da budu Arteta za kojeg mislim da nema jasnu viziju kako treba da igra Arsenal i diskutabilan je njegov dalji razvoj pod istim covekom , negde sam procitao I da je bavarac zainteresovan za njega , sad koliko je to istina ostaje da se vidi , mislim da bi Bundesliga bila bomba za njega .

PeroTreger

pre 2 godine

@više vredi jedan Vlahović nego cela evropska zvezda sa sve rezervama i misterpom na klupi :D
(linolada, 02. decembar 2021 10:24)

Paaa, evo ja kao Zvezdaš ti kažem da i vredi.

Ivan

pre 2 godine

Dovla- Kako koliko ostane igracu,oni plaćaju Fiorentini za njega,nema za njega od ovih 85 miliona ništa. Postoje raznorazne klauzule,tip bonusi za potpis i slično ali da njemu plaćaju da pređe,toga nema,imaš platu za koju ćes da igrat koja će bit astronomska sigurno.

Вук Караџић

pre 2 godine

Vlahovic ce potom od Arsenala primati neku platu tipa 30.000 evra nedeljno. U mojoj glavi ovo ima smisla, nisam siguran da tako i u stvarnosti funkcionise.
(asds, 02. decembar 2021 09:53)

Митровић добија 100 хиљада фунти недељно у другој лиги.

majstor

pre 2 godine

Ovo je bas velika cifra i siguran sam da vredi. Interesuje me koliko ostane igracu kad menadzer uzme svoj deo.
(Dovla, 02. decembar 2021 09:35) a zašto bi bilo šta ostajalo igraču, kada njegov ugovor otkupljuje jedan klub od drugog kluba? Na igraču je da dogovori platu i bonuse kao i svaki drugi zaposleni koji obavlja bilo koji posao..

Ko?Da

pre 2 godine

Ovo je bas velika cifra i siguran sam da vredi. Interesuje me koliko ostane igracu kad menadzer uzme svoj deo.
(Dovla, 2. decembar 2021 09:35)

Ovo ide Fiorentini. Menadžer će uzet sebi od Vlahovićevih novaca.

Albion

pre 2 godine

Odličan izbor. Liverpool, City i Chelsea su neprikosnoveni, ali je trenerskim srozavanjem Utda i Spursa ostavljena pozicija za četvrtog učesnika LP. Vlaho ima kvalitet i zagarantovano mesto, Arsenal perspektivne igrače, što da ne? Takođe ako bi se kalio u engleskoj ligi 2, 3 sezone moguć prelazak u najjače klubove. Ronaldo, Mesi, Benzema, Kavani završavaju karijere, a još koja sezona ostaje Levi, Salahu i ostalima. Uveren sam da budućnost pripada Mbapeu, Halandu i Vlahoviću, nema potrebe za žurbom i prečicama.

baltazar

pre 2 godine

85 miliona! Nije loše. Kako igra moglo bi to još i dodatno porasti. Biće tu parica i za Partizan, pardon, za Vučelju, Vazuru i "pobočnu" menadžeriju..

Arsenal trenutno nije nešto, ali se oni uvek mogu vratiti, jer je i to "stara dama" engleskog fudbala. A engleski fudbal, odnosno Premijer liga je fudbalska NBA u najavi. Tamo treba ići, tamo je spektakl. Ništa Italija, ništa raspali Juventus, koji će, ako se utvrdi da su im excel tablice zakazale, ponovo završiti u Seriji "B" ili "C"..... samo Engleska.

bgd011

pre 2 godine

@zemunac, 02. decembar 2021 11:10)

Niko nije ni rekao da 85 miliona se daje Vlahovicu .. ti si stvarno zemunac .. bas onako pglu ... bukvalista