Nedelja, 28.11.2021.

21:45

Rusija poslala Srbiju u 1/4 finala Dejvis kupa!

Teniska reprezentacija Rusije savladala je Španiju 2-1 i kao prva iz grupe A se plasirala u četvrtfinale Dejvis kupa.

Izvor: MT

Rusija poslala Srbiju u 1/4 finala Dejvis kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Gledalac

pre 2 godine

Srbija, zbog pobede Rusije nad Spanijom, ide dalje. Medjutim, opet se bojim da
ce nasi igraci praviti greske kao sa svabama. Naime, da ce lopte slati direktno
na igrace, a ovi ce lako dolaziti do bodova, umesto da su trazili slobodne prostore.
Zato smo izgubili od Nemaca. Zao mi je, ali Troicki nije dostojan vodja nase ekipe,
prvo, jer nemoze da daje savete Djokovicu, a psiholoski nezna pomoci igracima.
Ako I pobede Kazahstan, dalje nemaju nikakve sanse protiv italijana, koji ce bez
problema pobediti komsije.

Optimista pripravnik

pre 2 godine

TAKO JE BREEE !! .....
IGRAMO , PROTIV MALOG KAZAHSTANA U ČETVRTFINALU !! .....
WOW !!!
KAKVA SREĆA !!!
KAKVA ŠANSA !!! .....
(Milan, 29. novembar 2021 00:46)

Milance, pa znas, da ti kazem: i nije bas to neka sreca.
Samo tako zvuci. Nemaju sta da izgube i dace sve od sebe, a nadam se i nasi isto.
Dubl im je sigurno i bolji od naseg, a samo Nole ima relativno siguran poen. Nas drugi singl igrac jos treba da dobije Bulbika ili Kukuskina.
Nije jos za slavlje, moj Milance.
Uopste.

PSL

pre 2 godine

Samo sa Đokovićem teško možemo nešto uraditi, možda prođemo četvrtfinale i tu nam je kraj. Ne zna se ko je u goroj formi Lajović ili Krajinović. Možda je bolje da igra Kecmanović, mlad je i željan dokazivanja.

Vladimir

pre 2 godine

Neko je rekao da bi bolje bilo da Srbija ne prođe u cetvrtfinale…i čini mi se da je bio u pravu.
Samo čudo može učiniti da Srbija dobije Kazakstan.

Predo

pre 2 godine

Možda i poklon, koji nismo zaslužili, ali poklon treba iskoristiti, što neće biti lako. Rusi imaju sve tri jake table, mada je Rubljov itekako pobediv, ali ne za Lajovića i Krajinovića, koji teško da mogu pobediti i drugog igrača Hrvatske (Gojo ili Serdarušić), koji su daleko od top 100. Najjači hrvatski adut je dubl, jak skoro koliko i Novak, jer u ovom sistemu je dubl jednako važan kao i singl, a to nama ne odgovara, jer smo tu stvarno tanki. Nekada je bilo - Novak će pobediti 2 singla, pa će neko valjda oteti treći, ali tada smo imali Tipsarevića, a i Troickog, za koga možete da kažete šta god hoćete, ali kada bi Krajinović, Lajović i Kecmanović zajedno imali toliko žara i želje za pobedon, koliko je imao Troicki, ja se ne bih sekirao. Da je maneken Filip uzeo samo set Kepferu, ne bi se ovako morali provlačiti u zadnjem sekundu.

Pera

pre 2 godine

Recimo da je Rusiji trebala naša pobeda, protiv Španije u sred Madrida, koja nas vodi u teži deo žreba, pomera iz Madrida i umara igrače. Da li bi igrao najjači dubl ili bi dubl činili ekonom i fizioterapeut? Stalno pravimo neke kombinacije...

Јабучило

pre 2 godine

Kazahstanci sprem'te se , polećemo !
Ima da Vas oderemo , samo tako , bre .

Прво скочи па реци хоп. Надменост се обије о главу.

ironicni

pre 2 godine

Ja mislim da ce silno iskustvo Viktora Troickog presuditi u borbi za osvajanje Davis kupa..siguran sam da Novak Djoković-najbolji teniser svih vremena ima još dosta toga da nauči od selektora Viktora Toickog

Vesela Masina

pre 2 godine

Realno bez Djokovica naša repka je nula i to one apsolutne. Nadam se da Lajović može nešto da uradim, jer on je jedini koji se maksimalno trudi kada je reprezentacija u pitanju (naravno ne računajući Novaka koji je fenomen).

Los Angeles

pre 2 godine

Ako ovo nije dokaz bratske ljubavi Rusije prema Srbiji onda ne znam šta je. Pod hitno treba sada svu energetiku predati Rusiji, dati im da grade jeftiniju nuklearku starijeg tipa, i kupovati oružje samo od njih.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Драго ми је прије свих због Новака. Руси, видимо се у финалу, па нека бољи побиједи. СПАСИБО! 👍

Dejo

pre 2 godine

Vidim svi odusevljeni jer igramo protiv Kazakstanu cetvrtfinale,samo teniski laici koji povrsno prate tenis mogu unapred da nas proglase pobednicima tog duela,a taj Kazakstan ima odlican dubl a i u singlu Kukuskin moze dobiti i Lajovica ili Krajinovica,Nole ce dobiti,ali ako bude dubl odlucivao vece sanse isu Kazakstanu,tako da nimalo jednostavno nece biti,Kukuskin je veoma iskusan a Bublik je dobio i neke vrlo dobre tenisere ove godine,Sanse po meni 60-40 za nas,ali daleko od toga da sigurno dobijamo!

Mrgud

pre 2 godine

Verujem da postoji nesto nebitnije od ovoga ali ne mogu da se setim trenutno. Apsolutno razumem pompu oko osvajanja gren slema jer bi bilo sjajno da Novak uzme jos jedan ali ima li iko koga zanima dejvis kup. Ovoliko tekstova sigurno nije proporcionalno sa interesovanjem ljudi. Sto je mnogo mnogo je.

Loki(pravi)

pre 2 godine

neaktivan "treba da odmara iako su mu ovo poslednje sanse DA NESTO URADI" rece o coveku koji je osvojio Dejvis kup, ATP kup, bio jos jednom finalista Dejvis kupa kad smo jos dogurali do meca (bukvalno petog meca za novu titulu) za titulu i jos visestruki polufinalista. Pa gde ti je mozak?

srkis

pre 2 godine

Pa dobro, nije ovo ni tako loše. Jeste da će Rusi da nas dobiju (odelju?) u finalu, ali smo, makar, dobili još jedan meč Nole - Medo.

cole

pre 2 godine

muski, sportski i cisto odradjeno. i to protiv spanaca u madridu, gde je u dejvis kupu cesto bilo sve samo ne sportski i cisto. hvala, bacuske...mislim da su trenutno kompletniji od nas...i da ce zasluzeno osvojiti dejvis kup...ako vec mi ne mozemo. ne znam ko bi im mogao na crtu.

466453

pre 2 godine

Ipak, ovo je igra za državni tim i poznavajući slovenski mentalitet za našu nam je ostalo da Rusi zaista žele da izbace Španiju na domaćem terenu.
(466453, 28. novembar 2021 23:42)

Zašto je Medvedev bio toliko srećan?
Pobeda u dublu im nije značila ništa posle izjednačenja u setovima!

[srpski komentar]

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.
(miki, 28. novembar 2021 23:52)

I na kraju se sve izjalovilo Crvenoj Furiji na 5:4 u odlučujućem setu.

da da

pre 2 godine

Srbija prolazi, treba im atrakcija i atraktivni mecevi u zavrsnici a to donosi Novak i Medvedev, ko da gleda karenja bustu robreda bautistu aliasima ili kako god se zvali spanci, zivi bili pa videli i pametnome dosta.

Алекса

pre 2 godine

Срећа...ова два Руса везе немају са дублом и срећа што су толико бољи у синглу да су добили...

Идемо даље..

Srđan

pre 2 godine

Za ovu dvojicu (Lajović i Krajinović) Tipsa i Troicki su DOKTORI tenisa. Stvarno je muški tenis u kanalu kad su njih dvojica u top 50, ej??? Nole, idi kući i batali ovo zezanje, nema tu leba!

Dubioza

pre 2 godine

Kako je ružno ponižavati Lajovića i Troickog?! Alo ljudi, je li se sećate ATP kupa i Lajovića 2020. protiv Khacanova i Troickog protiv Llodre 2010.?

Novak

pre 2 godine

Mi , imamo takvu sreću , da to nije normalno ..
Ali i , ako je neko zaslužio to je Novak , dakle ne naša reprezentacija , samo Novak !!

Kazahstanci sprem'te se , polećemo !
Ima da Vas oderemo , samo tako , bre .

Srbija - Kazahstan , četvrtina - finala DAVIS CUP - a , 2021 godine .

veliki strumf

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.
(miki, 28. novembar 2021 23:52) Ех што волим овакве коментаре теоретичара завере, оних који све знају а у ствари немају појма! И наравно, такви теоретичари добију гомилу плусева јер су глупости увек прихватљиве и интересантне. И ти људи полазе од себе јер би они све намештали, нису спортисти а спортисти играју да победе а не да изгубе! Али ето, помогоше нам браћа Руси. Не само око гаса очигледно.

neaktivan

pre 2 godine

@michael myers
A gde je taj "jadni Nole" bio pre,reprezentaciju vukli Ziki i Troicki,uostalom kakvu su to sad dvostruki standardi,Jokica terate da bukvalno umre bez pauze iako je pred njim jos mnogo toga,ali zato Nole treba da odmara iako su mu ovo poslednje sanse da nesto uradi,uostalom zaboravio si Lajovica,dobio je Austrijanca,mozda bi dobio i Nemca,zasto je uopste menjan,i zasto je menjan dubl,izgleda da je opet Djokovic hteo da ispadne heroj nacije igrajuci i dubl(da se ne lazemo on se za sve pita),i da mu singl igra ortak Filip,i treba da batali DK karijeru jer vise stete od njegovih odluka nego koristi od kvaliteta,i Viktor da se posteno povuce sa njim a da se vrati Ziki,pa ubuduce standardno singove Duci i Kecman eventualno Laslo,dubl Filip i Cacic pa koliko mozemo

Ja

pre 2 godine

Jednom pobedom Kolumbije nad SAD Srbija je prosla. Na kraju je Kolumbija i dobila 2:1. Spanci i Rusi igraju za prvo mesto. Kao drugoplasirani idemo mi i porazeni iz meca Spanija-Rusija.
(Ja, 28. novembar 2021 23:26)
Zaboravih Svedsku, izvinjavam se.

srle

pre 2 godine

Ne treba da se uzdamo u Rusiju, gube 1–0. izgubiće meč i Srbija ispada. Čak i da pobede Rubljov i Karacev na kraju, nikad se ne treba uzdati u Rusiju, bar je to naše iskustvo zadnjih 40 godina. Hvala Noletu za sve, hvala mu što postoji, ali on čovek nema saigrače da bi osvojio Dejvis kup. Nema više Tipse, Zimonjića a ni Troickog koji igra protiv Ljodre kao u transu 2010. godine, jer Krajinović i Lajović su treća liga svetskog tenisa. Troicki je makar bio druga liga svetskog tenisa, pa je nekoga mogao i da pobedi usput.

Nemanja

pre 2 godine

Kao i uvek, od njih ništa nećemo imati.
Ali, ćemo uvek da gledamo Ruse kao neku "braću", a realno ih je briga za nas... Samo nas vuku za nos.
Znam da ovo nije politika, ali čini mi se da ćemo i ovde slično proći, kao i u životu.

pera

pre 2 godine

Pretpostavljam da se gleda se gem količnik, a ne set količnik. Zato smo svuda na ozbiljnim sajtovima za praćenje rezultata ispred Švedske i već prošli. To očikledno ovde u Sbiji ne znaju.

nema razloga za dogovor

pre 2 godine

Rusi gube u taiiibrejku drugog seta!
(Ahtung, 28. novembar 2021 22:46) # Link komentara

@
To zvuči kao neki dogovor? Rusima ne treba dogovor jer idu u svakom slučaju (barctako mislim ali nisam raćunao). A Špancima treba pobeda.

466453

pre 2 godine

I ja mislim da smo svakako dalje.
Ne bitno na razultat Španije i RTF
Svuda piše da smo ispred Švedske
(diabllo, 28. novembar 2021 23:23)

Srbija 9-6 set količnik
Švedska 9-4, nažalost nisu/si u pravu. :(

Dezinformacije

pre 2 godine

Rusi gube u taiiibrejku drugog seta!
(Ahtung, 28. novembar 2021 22:46) # Link komentara

Rusijanci vode protiv spanijanaca u drugom setu sa 3:1 i serviraju ...

miki

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.

Optimista pripravnik

pre 2 godine

Loše nam se piše... evo dobiše Španci prvi set u dublu 6:4. Sve im ulazi!!! Pale iz sve snage i samo brišu linije. Ne valja.... a nismo ni zaslužili kad nismo dobili Nemačku.... šteta!!!

466453

pre 2 godine

Ipak, ovo je igra za državni tim i poznavajući slovenski mentalitet za našu nam je ostalo da Rusi zaista žele da izbace Španiju na domaćem terenu.

michael myers

pre 2 godine

Ljudi sta se lozite. Bolje je da ispadnemo, ovaj jadni Nole sve mora sam. I da prodjemo nekim cudom nakantace nas posle ko god da nam dodje. Novace, pamet u glavu, idi bre odmaraj, uzelela te se porodica. Istu gresku pravis kao sa OI. Ne treba ti nista ovo, skupljaj snagu za slemove, drugo ti nista vise ne treba

Bob

pre 2 godine

Poveli Spanci!Vise sam verovao da ce Novak da spase sve one silne mec lopte protiv Federera,nego sto sad verujem da ce Rusi da preokrenu!Steta zbog Novaka!

anačitičar

pre 2 godine

Pa i da prođemo, nemamo šanse da osvojimo. Jedino Novak što pobeđuje, ostali mrka kapa. Ne može se uzeti Davis cup sa jednim igračem.

Ja

pre 2 godine

Jednom pobedom Kolumbije nad SAD Srbija je prosla. Na kraju je Kolumbija i dobila 2:1. Spanci i Rusi igraju za prvo mesto. Kao drugoplasirani idemo mi i porazeni iz meca Spanija-Rusija.

Milan

pre 2 godine

"Znači DVA scenarija šalju Srbiju kući, a samo JEDAN je MOŽDA šalje dalje."

Ne. Jedan je SIGURNO šalje dalje, jedan je MOŽDA šalje dalje, a jedan je SIGRUNO šalje kući. Nije toliko komplikovano, mućni glavom malo.

Zeljko

pre 2 godine

Bice rezultata koji Španija I Rusiju dalje to je vidljivo.Pocelo je skandalozno pobedom Lopesa. Ne vidim toliko značaj ovog takmičenja da se nameštaju mečevi i blamiraju svetski poznati igraci.

Djuka

pre 2 godine

Ako nisam pogrešio u sabiranju:

Srbija 9-6 i 86-73 u gemovima.

Rusija 9-4 i 70-48 u gemovima (Velika razlika u gemovima u mečevima Medvedeva, naročito sa Ekvadorom)

Mislim da na 2-1 za Španiju ispadamo zbog setova, a na 2-0 zbog gemova jer je nemoguće stići veliku razliku u gemovima naročito u dublu, jedino ne znam šta se upisuje ako recimo Rusija preda meč u toku igre.

Bilo koja pobeda Rusije izbacuje Španiju koja sada ima 8-5 u setovima.

Canadaboy

pre 2 godine

Mislim da bi 80% srba volelo i zelelo da ispadnemo vec u ovoj fazi jer da osvojimo Davis Cup apsolutno nemamo nikakve sanse. Vise nam (svim srbima) znace Novakove pobede na bilo kojem vecem turniru nego na ovom Davis Cupu. Ziveli….

borko

pre 2 godine

Da je normalan meč, ruski dubl bi bio apsolutni favorit. Uigraniji su mnogo i još se igra na tvrdoj podlozi. Španski dubl ima samo jednu pobedu ikad na njoj.

Pokal

pre 2 godine

6 plasiranih:
UK
Njemačka
Italija
Hrvatska
Kazahstan

Čeka se još 2 momčadi:
pobjednik grupe A (Rusija ili Španija)
i najbolji drugi (to je drugi iz grupe A ili Srbija)

Ivan iz Čačka

pre 2 godine

Jedino pobeda Rusije, bilo kakva, šalje Srbiju dalje. U suprotnom, jedino ako bude 6:0 6:O za Španiju, Srbija ide dalje. Dakle, praktično Rusima treba samo jedan gem, ne mora ni set, da budu najbolja druga reprezentacija, u slučaju poraza. Hajde Rusi, pošto je teško da dobijete 2 krompira, hajde bar pobedite :)

pacimirovic

pre 2 godine

Rusija ima ubedljiv gem kolicnik tako da bilo koja pobeda Spanije nas salje kuci.
Skoro nisam bio ravnodusniji Prema nekom takmicenju kao sto je ovaj DC.
Sem Novaka , nasi ostali igraci su totalno flegmaticni. Em im je cele godine forma katastrofalna ,em u DC ne pamtim kad je nasa druga tabla dobila bolje plasiranog igraca.

Djuka

pre 2 godine

Srbija ili drugoplasirani Rusija/Španija u četvrtfinalu protiv Kazahstana, pa u polufinalu Italija/Hrvatska.

Pobednik grupe Rusija/Španija u četvrtfinalu protiv Švedske, pa u polufinalu GBR/Nemačka.

Dado

pre 2 godine

Realnost je takva, da treba navijati za Rusiju. Jer Rusi iako izgube 2:0 u setovima, i dalje imaju bolji game količnik. Jedini način, da bi bili lošiji po game količniku od nas, je taj, kad bi izgubili oba seta sa po 6:0 a znamo da je to pa nemoguče. Ako osvoje jedan game Rusi su več dalje iako izgube na kraju. Jedina nam je dakle nada, da Rusi zapnu i pobede a u gostima nije baš velika šansa nečemu takvom. Kako god, treba se nadati, dok god postoji nada.

a

pre 2 godine

Srbija je na listi drugoplasiranih na drugom mestu sa skorom 4;2 a Rusija sa mečom manje 3;0 ako izgubi imaće 4;2 i biće prva a mi drugi. Ako pobedi Španija ima lošiji gem količnik

Canadaboy

pre 2 godine

Mislim da bi 80% srba volelo i zelelo da ispadnemo vec u ovoj fazi jer da osvojimo Davis Cup apsolutno nemamo nikakve sanse. Vise nam (svim srbima) znace Novakove pobede na bilo kojem vecem turniru nego na ovom Davis Cupu. Ziveli….

pacimirovic

pre 2 godine

Rusija ima ubedljiv gem kolicnik tako da bilo koja pobeda Spanije nas salje kuci.
Skoro nisam bio ravnodusniji Prema nekom takmicenju kao sto je ovaj DC.
Sem Novaka , nasi ostali igraci su totalno flegmaticni. Em im je cele godine forma katastrofalna ,em u DC ne pamtim kad je nasa druga tabla dobila bolje plasiranog igraca.

Novak

pre 2 godine

Mi , imamo takvu sreću , da to nije normalno ..
Ali i , ako je neko zaslužio to je Novak , dakle ne naša reprezentacija , samo Novak !!

Kazahstanci sprem'te se , polećemo !
Ima da Vas oderemo , samo tako , bre .

Srbija - Kazahstan , četvrtina - finala DAVIS CUP - a , 2021 godine .

Srđan

pre 2 godine

Za ovu dvojicu (Lajović i Krajinović) Tipsa i Troicki su DOKTORI tenisa. Stvarno je muški tenis u kanalu kad su njih dvojica u top 50, ej??? Nole, idi kući i batali ovo zezanje, nema tu leba!

Milan

pre 2 godine

"Znači DVA scenarija šalju Srbiju kući, a samo JEDAN je MOŽDA šalje dalje."

Ne. Jedan je SIGURNO šalje dalje, jedan je MOŽDA šalje dalje, a jedan je SIGRUNO šalje kući. Nije toliko komplikovano, mućni glavom malo.

veliki strumf

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.
(miki, 28. novembar 2021 23:52) Ех што волим овакве коментаре теоретичара завере, оних који све знају а у ствари немају појма! И наравно, такви теоретичари добију гомилу плусева јер су глупости увек прихватљиве и интересантне. И ти људи полазе од себе јер би они све намештали, нису спортисти а спортисти играју да победе а не да изгубе! Али ето, помогоше нам браћа Руси. Не само око гаса очигледно.

srle

pre 2 godine

Ne treba da se uzdamo u Rusiju, gube 1–0. izgubiće meč i Srbija ispada. Čak i da pobede Rubljov i Karacev na kraju, nikad se ne treba uzdati u Rusiju, bar je to naše iskustvo zadnjih 40 godina. Hvala Noletu za sve, hvala mu što postoji, ali on čovek nema saigrače da bi osvojio Dejvis kup. Nema više Tipse, Zimonjića a ni Troickog koji igra protiv Ljodre kao u transu 2010. godine, jer Krajinović i Lajović su treća liga svetskog tenisa. Troicki je makar bio druga liga svetskog tenisa, pa je nekoga mogao i da pobedi usput.

[srpski komentar]

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.
(miki, 28. novembar 2021 23:52)

I na kraju se sve izjalovilo Crvenoj Furiji na 5:4 u odlučujućem setu.

anačitičar

pre 2 godine

Pa i da prođemo, nemamo šanse da osvojimo. Jedino Novak što pobeđuje, ostali mrka kapa. Ne može se uzeti Davis cup sa jednim igračem.

cole

pre 2 godine

muski, sportski i cisto odradjeno. i to protiv spanaca u madridu, gde je u dejvis kupu cesto bilo sve samo ne sportski i cisto. hvala, bacuske...mislim da su trenutno kompletniji od nas...i da ce zasluzeno osvojiti dejvis kup...ako vec mi ne mozemo. ne znam ko bi im mogao na crtu.

michael myers

pre 2 godine

Ljudi sta se lozite. Bolje je da ispadnemo, ovaj jadni Nole sve mora sam. I da prodjemo nekim cudom nakantace nas posle ko god da nam dodje. Novace, pamet u glavu, idi bre odmaraj, uzelela te se porodica. Istu gresku pravis kao sa OI. Ne treba ti nista ovo, skupljaj snagu za slemove, drugo ti nista vise ne treba

Zeljko

pre 2 godine

Bice rezultata koji Španija I Rusiju dalje to je vidljivo.Pocelo je skandalozno pobedom Lopesa. Ne vidim toliko značaj ovog takmičenja da se nameštaju mečevi i blamiraju svetski poznati igraci.

Ivan iz Čačka

pre 2 godine

Jedino pobeda Rusije, bilo kakva, šalje Srbiju dalje. U suprotnom, jedino ako bude 6:0 6:O za Španiju, Srbija ide dalje. Dakle, praktično Rusima treba samo jedan gem, ne mora ni set, da budu najbolja druga reprezentacija, u slučaju poraza. Hajde Rusi, pošto je teško da dobijete 2 krompira, hajde bar pobedite :)

Predo

pre 2 godine

Možda i poklon, koji nismo zaslužili, ali poklon treba iskoristiti, što neće biti lako. Rusi imaju sve tri jake table, mada je Rubljov itekako pobediv, ali ne za Lajovića i Krajinovića, koji teško da mogu pobediti i drugog igrača Hrvatske (Gojo ili Serdarušić), koji su daleko od top 100. Najjači hrvatski adut je dubl, jak skoro koliko i Novak, jer u ovom sistemu je dubl jednako važan kao i singl, a to nama ne odgovara, jer smo tu stvarno tanki. Nekada je bilo - Novak će pobediti 2 singla, pa će neko valjda oteti treći, ali tada smo imali Tipsarevića, a i Troickog, za koga možete da kažete šta god hoćete, ali kada bi Krajinović, Lajović i Kecmanović zajedno imali toliko žara i želje za pobedon, koliko je imao Troicki, ja se ne bih sekirao. Da je maneken Filip uzeo samo set Kepferu, ne bi se ovako morali provlačiti u zadnjem sekundu.

466453

pre 2 godine

Ipak, ovo je igra za državni tim i poznavajući slovenski mentalitet za našu nam je ostalo da Rusi zaista žele da izbace Španiju na domaćem terenu.

miki

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.

Dado

pre 2 godine

Realnost je takva, da treba navijati za Rusiju. Jer Rusi iako izgube 2:0 u setovima, i dalje imaju bolji game količnik. Jedini način, da bi bili lošiji po game količniku od nas, je taj, kad bi izgubili oba seta sa po 6:0 a znamo da je to pa nemoguče. Ako osvoje jedan game Rusi su več dalje iako izgube na kraju. Jedina nam je dakle nada, da Rusi zapnu i pobede a u gostima nije baš velika šansa nečemu takvom. Kako god, treba se nadati, dok god postoji nada.

466453

pre 2 godine

I ja mislim da smo svakako dalje.
Ne bitno na razultat Španije i RTF
Svuda piše da smo ispred Švedske
(diabllo, 28. novembar 2021 23:23)

Srbija 9-6 set količnik
Švedska 9-4, nažalost nisu/si u pravu. :(

Djuka

pre 2 godine

Ako nisam pogrešio u sabiranju:

Srbija 9-6 i 86-73 u gemovima.

Rusija 9-4 i 70-48 u gemovima (Velika razlika u gemovima u mečevima Medvedeva, naročito sa Ekvadorom)

Mislim da na 2-1 za Španiju ispadamo zbog setova, a na 2-0 zbog gemova jer je nemoguće stići veliku razliku u gemovima naročito u dublu, jedino ne znam šta se upisuje ako recimo Rusija preda meč u toku igre.

Bilo koja pobeda Rusije izbacuje Španiju koja sada ima 8-5 u setovima.

pera

pre 2 godine

Pretpostavljam da se gleda se gem količnik, a ne set količnik. Zato smo svuda na ozbiljnim sajtovima za praćenje rezultata ispred Švedske i već prošli. To očikledno ovde u Sbiji ne znaju.

da da

pre 2 godine

Srbija prolazi, treba im atrakcija i atraktivni mecevi u zavrsnici a to donosi Novak i Medvedev, ko da gleda karenja bustu robreda bautistu aliasima ili kako god se zvali spanci, zivi bili pa videli i pametnome dosta.

Pera

pre 2 godine

Recimo da je Rusiji trebala naša pobeda, protiv Španije u sred Madrida, koja nas vodi u teži deo žreba, pomera iz Madrida i umara igrače. Da li bi igrao najjači dubl ili bi dubl činili ekonom i fizioterapeut? Stalno pravimo neke kombinacije...

Optimista pripravnik

pre 2 godine

Loše nam se piše... evo dobiše Španci prvi set u dublu 6:4. Sve im ulazi!!! Pale iz sve snage i samo brišu linije. Ne valja.... a nismo ni zaslužili kad nismo dobili Nemačku.... šteta!!!

Vesela Masina

pre 2 godine

Realno bez Djokovica naša repka je nula i to one apsolutne. Nadam se da Lajović može nešto da uradim, jer on je jedini koji se maksimalno trudi kada je reprezentacija u pitanju (naravno ne računajući Novaka koji je fenomen).

ironicni

pre 2 godine

Ja mislim da ce silno iskustvo Viktora Troickog presuditi u borbi za osvajanje Davis kupa..siguran sam da Novak Djoković-najbolji teniser svih vremena ima još dosta toga da nauči od selektora Viktora Toickog

Nemanja

pre 2 godine

Kao i uvek, od njih ništa nećemo imati.
Ali, ćemo uvek da gledamo Ruse kao neku "braću", a realno ih je briga za nas... Samo nas vuku za nos.
Znam da ovo nije politika, ali čini mi se da ćemo i ovde slično proći, kao i u životu.

Јабучило

pre 2 godine

Kazahstanci sprem'te se , polećemo !
Ima da Vas oderemo , samo tako , bre .

Прво скочи па реци хоп. Надменост се обије о главу.

Ja

pre 2 godine

Jednom pobedom Kolumbije nad SAD Srbija je prosla. Na kraju je Kolumbija i dobila 2:1. Spanci i Rusi igraju za prvo mesto. Kao drugoplasirani idemo mi i porazeni iz meca Spanija-Rusija.
(Ja, 28. novembar 2021 23:26)
Zaboravih Svedsku, izvinjavam se.

Dezinformacije

pre 2 godine

Rusi gube u taiiibrejku drugog seta!
(Ahtung, 28. novembar 2021 22:46) # Link komentara

Rusijanci vode protiv spanijanaca u drugom setu sa 3:1 i serviraju ...

Dejo

pre 2 godine

Vidim svi odusevljeni jer igramo protiv Kazakstanu cetvrtfinale,samo teniski laici koji povrsno prate tenis mogu unapred da nas proglase pobednicima tog duela,a taj Kazakstan ima odlican dubl a i u singlu Kukuskin moze dobiti i Lajovica ili Krajinovica,Nole ce dobiti,ali ako bude dubl odlucivao vece sanse isu Kazakstanu,tako da nimalo jednostavno nece biti,Kukuskin je veoma iskusan a Bublik je dobio i neke vrlo dobre tenisere ove godine,Sanse po meni 60-40 za nas,ali daleko od toga da sigurno dobijamo!

Los Angeles

pre 2 godine

Ako ovo nije dokaz bratske ljubavi Rusije prema Srbiji onda ne znam šta je. Pod hitno treba sada svu energetiku predati Rusiji, dati im da grade jeftiniju nuklearku starijeg tipa, i kupovati oružje samo od njih.

neaktivan

pre 2 godine

@michael myers
A gde je taj "jadni Nole" bio pre,reprezentaciju vukli Ziki i Troicki,uostalom kakvu su to sad dvostruki standardi,Jokica terate da bukvalno umre bez pauze iako je pred njim jos mnogo toga,ali zato Nole treba da odmara iako su mu ovo poslednje sanse da nesto uradi,uostalom zaboravio si Lajovica,dobio je Austrijanca,mozda bi dobio i Nemca,zasto je uopste menjan,i zasto je menjan dubl,izgleda da je opet Djokovic hteo da ispadne heroj nacije igrajuci i dubl(da se ne lazemo on se za sve pita),i da mu singl igra ortak Filip,i treba da batali DK karijeru jer vise stete od njegovih odluka nego koristi od kvaliteta,i Viktor da se posteno povuce sa njim a da se vrati Ziki,pa ubuduce standardno singove Duci i Kecman eventualno Laslo,dubl Filip i Cacic pa koliko mozemo

Dubioza

pre 2 godine

Kako je ružno ponižavati Lajovića i Troickog?! Alo ljudi, je li se sećate ATP kupa i Lajovića 2020. protiv Khacanova i Troickog protiv Llodre 2010.?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Драго ми је прије свих због Новака. Руси, видимо се у финалу, па нека бољи побиједи. СПАСИБО! 👍

borko

pre 2 godine

Da je normalan meč, ruski dubl bi bio apsolutni favorit. Uigraniji su mnogo i još se igra na tvrdoj podlozi. Španski dubl ima samo jednu pobedu ikad na njoj.

Loki(pravi)

pre 2 godine

neaktivan "treba da odmara iako su mu ovo poslednje sanse DA NESTO URADI" rece o coveku koji je osvojio Dejvis kup, ATP kup, bio jos jednom finalista Dejvis kupa kad smo jos dogurali do meca (bukvalno petog meca za novu titulu) za titulu i jos visestruki polufinalista. Pa gde ti je mozak?

Djuka

pre 2 godine

Srbija ili drugoplasirani Rusija/Španija u četvrtfinalu protiv Kazahstana, pa u polufinalu Italija/Hrvatska.

Pobednik grupe Rusija/Španija u četvrtfinalu protiv Švedske, pa u polufinalu GBR/Nemačka.

nema razloga za dogovor

pre 2 godine

Rusi gube u taiiibrejku drugog seta!
(Ahtung, 28. novembar 2021 22:46) # Link komentara

@
To zvuči kao neki dogovor? Rusima ne treba dogovor jer idu u svakom slučaju (barctako mislim ali nisam raćunao). A Špancima treba pobeda.

srkis

pre 2 godine

Pa dobro, nije ovo ni tako loše. Jeste da će Rusi da nas dobiju (odelju?) u finalu, ali smo, makar, dobili još jedan meč Nole - Medo.

Алекса

pre 2 godine

Срећа...ова два Руса везе немају са дублом и срећа што су толико бољи у синглу да су добили...

Идемо даље..

Optimista pripravnik

pre 2 godine

TAKO JE BREEE !! .....
IGRAMO , PROTIV MALOG KAZAHSTANA U ČETVRTFINALU !! .....
WOW !!!
KAKVA SREĆA !!!
KAKVA ŠANSA !!! .....
(Milan, 29. novembar 2021 00:46)

Milance, pa znas, da ti kazem: i nije bas to neka sreca.
Samo tako zvuci. Nemaju sta da izgube i dace sve od sebe, a nadam se i nasi isto.
Dubl im je sigurno i bolji od naseg, a samo Nole ima relativno siguran poen. Nas drugi singl igrac jos treba da dobije Bulbika ili Kukuskina.
Nije jos za slavlje, moj Milance.
Uopste.

PSL

pre 2 godine

Samo sa Đokovićem teško možemo nešto uraditi, možda prođemo četvrtfinale i tu nam je kraj. Ne zna se ko je u goroj formi Lajović ili Krajinović. Možda je bolje da igra Kecmanović, mlad je i željan dokazivanja.

466453

pre 2 godine

Ipak, ovo je igra za državni tim i poznavajući slovenski mentalitet za našu nam je ostalo da Rusi zaista žele da izbace Španiju na domaćem terenu.
(466453, 28. novembar 2021 23:42)

Zašto je Medvedev bio toliko srećan?
Pobeda u dublu im nije značila ništa posle izjednačenja u setovima!

Bob

pre 2 godine

Poveli Spanci!Vise sam verovao da ce Novak da spase sve one silne mec lopte protiv Federera,nego sto sad verujem da ce Rusi da preokrenu!Steta zbog Novaka!

Pokal

pre 2 godine

6 plasiranih:
UK
Njemačka
Italija
Hrvatska
Kazahstan

Čeka se još 2 momčadi:
pobjednik grupe A (Rusija ili Španija)
i najbolji drugi (to je drugi iz grupe A ili Srbija)

Mrgud

pre 2 godine

Verujem da postoji nesto nebitnije od ovoga ali ne mogu da se setim trenutno. Apsolutno razumem pompu oko osvajanja gren slema jer bi bilo sjajno da Novak uzme jos jedan ali ima li iko koga zanima dejvis kup. Ovoliko tekstova sigurno nije proporcionalno sa interesovanjem ljudi. Sto je mnogo mnogo je.

Ja

pre 2 godine

Jednom pobedom Kolumbije nad SAD Srbija je prosla. Na kraju je Kolumbija i dobila 2:1. Spanci i Rusi igraju za prvo mesto. Kao drugoplasirani idemo mi i porazeni iz meca Spanija-Rusija.

Vladimir

pre 2 godine

Neko je rekao da bi bolje bilo da Srbija ne prođe u cetvrtfinale…i čini mi se da je bio u pravu.
Samo čudo može učiniti da Srbija dobije Kazakstan.

a

pre 2 godine

Srbija je na listi drugoplasiranih na drugom mestu sa skorom 4;2 a Rusija sa mečom manje 3;0 ako izgubi imaće 4;2 i biće prva a mi drugi. Ako pobedi Španija ima lošiji gem količnik

Gledalac

pre 2 godine

Srbija, zbog pobede Rusije nad Spanijom, ide dalje. Medjutim, opet se bojim da
ce nasi igraci praviti greske kao sa svabama. Naime, da ce lopte slati direktno
na igrace, a ovi ce lako dolaziti do bodova, umesto da su trazili slobodne prostore.
Zato smo izgubili od Nemaca. Zao mi je, ali Troicki nije dostojan vodja nase ekipe,
prvo, jer nemoze da daje savete Djokovicu, a psiholoski nezna pomoci igracima.
Ako I pobede Kazahstan, dalje nemaju nikakve sanse protiv italijana, koji ce bez
problema pobediti komsije.

Canadaboy

pre 2 godine

Mislim da bi 80% srba volelo i zelelo da ispadnemo vec u ovoj fazi jer da osvojimo Davis Cup apsolutno nemamo nikakve sanse. Vise nam (svim srbima) znace Novakove pobede na bilo kojem vecem turniru nego na ovom Davis Cupu. Ziveli….

miki

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.

neaktivan

pre 2 godine

@michael myers
A gde je taj "jadni Nole" bio pre,reprezentaciju vukli Ziki i Troicki,uostalom kakvu su to sad dvostruki standardi,Jokica terate da bukvalno umre bez pauze iako je pred njim jos mnogo toga,ali zato Nole treba da odmara iako su mu ovo poslednje sanse da nesto uradi,uostalom zaboravio si Lajovica,dobio je Austrijanca,mozda bi dobio i Nemca,zasto je uopste menjan,i zasto je menjan dubl,izgleda da je opet Djokovic hteo da ispadne heroj nacije igrajuci i dubl(da se ne lazemo on se za sve pita),i da mu singl igra ortak Filip,i treba da batali DK karijeru jer vise stete od njegovih odluka nego koristi od kvaliteta,i Viktor da se posteno povuce sa njim a da se vrati Ziki,pa ubuduce standardno singove Duci i Kecman eventualno Laslo,dubl Filip i Cacic pa koliko mozemo

Zeljko

pre 2 godine

Bice rezultata koji Španija I Rusiju dalje to je vidljivo.Pocelo je skandalozno pobedom Lopesa. Ne vidim toliko značaj ovog takmičenja da se nameštaju mečevi i blamiraju svetski poznati igraci.

srle

pre 2 godine

Ne treba da se uzdamo u Rusiju, gube 1–0. izgubiće meč i Srbija ispada. Čak i da pobede Rubljov i Karacev na kraju, nikad se ne treba uzdati u Rusiju, bar je to naše iskustvo zadnjih 40 godina. Hvala Noletu za sve, hvala mu što postoji, ali on čovek nema saigrače da bi osvojio Dejvis kup. Nema više Tipse, Zimonjića a ni Troickog koji igra protiv Ljodre kao u transu 2010. godine, jer Krajinović i Lajović su treća liga svetskog tenisa. Troicki je makar bio druga liga svetskog tenisa, pa je nekoga mogao i da pobedi usput.

Novak

pre 2 godine

Mi , imamo takvu sreću , da to nije normalno ..
Ali i , ako je neko zaslužio to je Novak , dakle ne naša reprezentacija , samo Novak !!

Kazahstanci sprem'te se , polećemo !
Ima da Vas oderemo , samo tako , bre .

Srbija - Kazahstan , četvrtina - finala DAVIS CUP - a , 2021 godine .

michael myers

pre 2 godine

Ljudi sta se lozite. Bolje je da ispadnemo, ovaj jadni Nole sve mora sam. I da prodjemo nekim cudom nakantace nas posle ko god da nam dodje. Novace, pamet u glavu, idi bre odmaraj, uzelela te se porodica. Istu gresku pravis kao sa OI. Ne treba ti nista ovo, skupljaj snagu za slemove, drugo ti nista vise ne treba

Nemanja

pre 2 godine

Kao i uvek, od njih ništa nećemo imati.
Ali, ćemo uvek da gledamo Ruse kao neku "braću", a realno ih je briga za nas... Samo nas vuku za nos.
Znam da ovo nije politika, ali čini mi se da ćemo i ovde slično proći, kao i u životu.

Алекса

pre 2 godine

Срећа...ова два Руса везе немају са дублом и срећа што су толико бољи у синглу да су добили...

Идемо даље..

da da

pre 2 godine

Srbija prolazi, treba im atrakcija i atraktivni mecevi u zavrsnici a to donosi Novak i Medvedev, ko da gleda karenja bustu robreda bautistu aliasima ili kako god se zvali spanci, zivi bili pa videli i pametnome dosta.

Ja

pre 2 godine

Jednom pobedom Kolumbije nad SAD Srbija je prosla. Na kraju je Kolumbija i dobila 2:1. Spanci i Rusi igraju za prvo mesto. Kao drugoplasirani idemo mi i porazeni iz meca Spanija-Rusija.

Srđan

pre 2 godine

Za ovu dvojicu (Lajović i Krajinović) Tipsa i Troicki su DOKTORI tenisa. Stvarno je muški tenis u kanalu kad su njih dvojica u top 50, ej??? Nole, idi kući i batali ovo zezanje, nema tu leba!

pera

pre 2 godine

Pretpostavljam da se gleda se gem količnik, a ne set količnik. Zato smo svuda na ozbiljnim sajtovima za praćenje rezultata ispred Švedske i već prošli. To očikledno ovde u Sbiji ne znaju.

Los Angeles

pre 2 godine

Ako ovo nije dokaz bratske ljubavi Rusije prema Srbiji onda ne znam šta je. Pod hitno treba sada svu energetiku predati Rusiji, dati im da grade jeftiniju nuklearku starijeg tipa, i kupovati oružje samo od njih.

a

pre 2 godine

Srbija je na listi drugoplasiranih na drugom mestu sa skorom 4;2 a Rusija sa mečom manje 3;0 ako izgubi imaće 4;2 i biće prva a mi drugi. Ako pobedi Španija ima lošiji gem količnik

Bob

pre 2 godine

Poveli Spanci!Vise sam verovao da ce Novak da spase sve one silne mec lopte protiv Federera,nego sto sad verujem da ce Rusi da preokrenu!Steta zbog Novaka!

pacimirovic

pre 2 godine

Rusija ima ubedljiv gem kolicnik tako da bilo koja pobeda Spanije nas salje kuci.
Skoro nisam bio ravnodusniji Prema nekom takmicenju kao sto je ovaj DC.
Sem Novaka , nasi ostali igraci su totalno flegmaticni. Em im je cele godine forma katastrofalna ,em u DC ne pamtim kad je nasa druga tabla dobila bolje plasiranog igraca.

Vladimir

pre 2 godine

Neko je rekao da bi bolje bilo da Srbija ne prođe u cetvrtfinale…i čini mi se da je bio u pravu.
Samo čudo može učiniti da Srbija dobije Kazakstan.

Milan

pre 2 godine

"Znači DVA scenarija šalju Srbiju kući, a samo JEDAN je MOŽDA šalje dalje."

Ne. Jedan je SIGURNO šalje dalje, jedan je MOŽDA šalje dalje, a jedan je SIGRUNO šalje kući. Nije toliko komplikovano, mućni glavom malo.

anačitičar

pre 2 godine

Pa i da prođemo, nemamo šanse da osvojimo. Jedino Novak što pobeđuje, ostali mrka kapa. Ne može se uzeti Davis cup sa jednim igračem.

466453

pre 2 godine

Ipak, ovo je igra za državni tim i poznavajući slovenski mentalitet za našu nam je ostalo da Rusi zaista žele da izbace Španiju na domaćem terenu.

Ivan iz Čačka

pre 2 godine

Jedino pobeda Rusije, bilo kakva, šalje Srbiju dalje. U suprotnom, jedino ako bude 6:0 6:O za Španiju, Srbija ide dalje. Dakle, praktično Rusima treba samo jedan gem, ne mora ni set, da budu najbolja druga reprezentacija, u slučaju poraza. Hajde Rusi, pošto je teško da dobijete 2 krompira, hajde bar pobedite :)

Pokal

pre 2 godine

6 plasiranih:
UK
Njemačka
Italija
Hrvatska
Kazahstan

Čeka se još 2 momčadi:
pobjednik grupe A (Rusija ili Španija)
i najbolji drugi (to je drugi iz grupe A ili Srbija)

Ja

pre 2 godine

Jednom pobedom Kolumbije nad SAD Srbija je prosla. Na kraju je Kolumbija i dobila 2:1. Spanci i Rusi igraju za prvo mesto. Kao drugoplasirani idemo mi i porazeni iz meca Spanija-Rusija.
(Ja, 28. novembar 2021 23:26)
Zaboravih Svedsku, izvinjavam se.

ironicni

pre 2 godine

Ja mislim da ce silno iskustvo Viktora Troickog presuditi u borbi za osvajanje Davis kupa..siguran sam da Novak Djoković-najbolji teniser svih vremena ima još dosta toga da nauči od selektora Viktora Toickog

Dezinformacije

pre 2 godine

Rusi gube u taiiibrejku drugog seta!
(Ahtung, 28. novembar 2021 22:46) # Link komentara

Rusijanci vode protiv spanijanaca u drugom setu sa 3:1 i serviraju ...

[srpski komentar]

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.
(miki, 28. novembar 2021 23:52)

I na kraju se sve izjalovilo Crvenoj Furiji na 5:4 u odlučujućem setu.

Mrgud

pre 2 godine

Verujem da postoji nesto nebitnije od ovoga ali ne mogu da se setim trenutno. Apsolutno razumem pompu oko osvajanja gren slema jer bi bilo sjajno da Novak uzme jos jedan ali ima li iko koga zanima dejvis kup. Ovoliko tekstova sigurno nije proporcionalno sa interesovanjem ljudi. Sto je mnogo mnogo je.

Optimista pripravnik

pre 2 godine

Loše nam se piše... evo dobiše Španci prvi set u dublu 6:4. Sve im ulazi!!! Pale iz sve snage i samo brišu linije. Ne valja.... a nismo ni zaslužili kad nismo dobili Nemačku.... šteta!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Драго ми је прије свих због Новака. Руси, видимо се у финалу, па нека бољи побиједи. СПАСИБО! 👍

borko

pre 2 godine

Da je normalan meč, ruski dubl bi bio apsolutni favorit. Uigraniji su mnogo i još se igra na tvrdoj podlozi. Španski dubl ima samo jednu pobedu ikad na njoj.

veliki strumf

pre 2 godine

Španija dobija 2:1 i idu i Rusi i Španci dalje. Dogovor jer taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Špancima treba pobeda a Rusima jedan set. Španija dobila prvi, svo Rusi vode u drugom i dobiće a Španija će tesno dobiti treći set da ne bude previše sumnjivo.
(miki, 28. novembar 2021 23:52) Ех што волим овакве коментаре теоретичара завере, оних који све знају а у ствари немају појма! И наравно, такви теоретичари добију гомилу плусева јер су глупости увек прихватљиве и интересантне. И ти људи полазе од себе јер би они све намештали, нису спортисти а спортисти играју да победе а не да изгубе! Али ето, помогоше нам браћа Руси. Не само око гаса очигледно.

Dado

pre 2 godine

Realnost je takva, da treba navijati za Rusiju. Jer Rusi iako izgube 2:0 u setovima, i dalje imaju bolji game količnik. Jedini način, da bi bili lošiji po game količniku od nas, je taj, kad bi izgubili oba seta sa po 6:0 a znamo da je to pa nemoguče. Ako osvoje jedan game Rusi su več dalje iako izgube na kraju. Jedina nam je dakle nada, da Rusi zapnu i pobede a u gostima nije baš velika šansa nečemu takvom. Kako god, treba se nadati, dok god postoji nada.

cole

pre 2 godine

muski, sportski i cisto odradjeno. i to protiv spanaca u madridu, gde je u dejvis kupu cesto bilo sve samo ne sportski i cisto. hvala, bacuske...mislim da su trenutno kompletniji od nas...i da ce zasluzeno osvojiti dejvis kup...ako vec mi ne mozemo. ne znam ko bi im mogao na crtu.

Јабучило

pre 2 godine

Kazahstanci sprem'te se , polećemo !
Ima da Vas oderemo , samo tako , bre .

Прво скочи па реци хоп. Надменост се обије о главу.

Dubioza

pre 2 godine

Kako je ružno ponižavati Lajovića i Troickog?! Alo ljudi, je li se sećate ATP kupa i Lajovića 2020. protiv Khacanova i Troickog protiv Llodre 2010.?

Djuka

pre 2 godine

Srbija ili drugoplasirani Rusija/Španija u četvrtfinalu protiv Kazahstana, pa u polufinalu Italija/Hrvatska.

Pobednik grupe Rusija/Španija u četvrtfinalu protiv Švedske, pa u polufinalu GBR/Nemačka.

466453

pre 2 godine

I ja mislim da smo svakako dalje.
Ne bitno na razultat Španije i RTF
Svuda piše da smo ispred Švedske
(diabllo, 28. novembar 2021 23:23)

Srbija 9-6 set količnik
Švedska 9-4, nažalost nisu/si u pravu. :(

Pera

pre 2 godine

Recimo da je Rusiji trebala naša pobeda, protiv Španije u sred Madrida, koja nas vodi u teži deo žreba, pomera iz Madrida i umara igrače. Da li bi igrao najjači dubl ili bi dubl činili ekonom i fizioterapeut? Stalno pravimo neke kombinacije...

Gledalac

pre 2 godine

Srbija, zbog pobede Rusije nad Spanijom, ide dalje. Medjutim, opet se bojim da
ce nasi igraci praviti greske kao sa svabama. Naime, da ce lopte slati direktno
na igrace, a ovi ce lako dolaziti do bodova, umesto da su trazili slobodne prostore.
Zato smo izgubili od Nemaca. Zao mi je, ali Troicki nije dostojan vodja nase ekipe,
prvo, jer nemoze da daje savete Djokovicu, a psiholoski nezna pomoci igracima.
Ako I pobede Kazahstan, dalje nemaju nikakve sanse protiv italijana, koji ce bez
problema pobediti komsije.

nema razloga za dogovor

pre 2 godine

Rusi gube u taiiibrejku drugog seta!
(Ahtung, 28. novembar 2021 22:46) # Link komentara

@
To zvuči kao neki dogovor? Rusima ne treba dogovor jer idu u svakom slučaju (barctako mislim ali nisam raćunao). A Špancima treba pobeda.

Djuka

pre 2 godine

Ako nisam pogrešio u sabiranju:

Srbija 9-6 i 86-73 u gemovima.

Rusija 9-4 i 70-48 u gemovima (Velika razlika u gemovima u mečevima Medvedeva, naročito sa Ekvadorom)

Mislim da na 2-1 za Španiju ispadamo zbog setova, a na 2-0 zbog gemova jer je nemoguće stići veliku razliku u gemovima naročito u dublu, jedino ne znam šta se upisuje ako recimo Rusija preda meč u toku igre.

Bilo koja pobeda Rusije izbacuje Španiju koja sada ima 8-5 u setovima.

srkis

pre 2 godine

Pa dobro, nije ovo ni tako loše. Jeste da će Rusi da nas dobiju (odelju?) u finalu, ali smo, makar, dobili još jedan meč Nole - Medo.

Vesela Masina

pre 2 godine

Realno bez Djokovica naša repka je nula i to one apsolutne. Nadam se da Lajović može nešto da uradim, jer on je jedini koji se maksimalno trudi kada je reprezentacija u pitanju (naravno ne računajući Novaka koji je fenomen).

Optimista pripravnik

pre 2 godine

TAKO JE BREEE !! .....
IGRAMO , PROTIV MALOG KAZAHSTANA U ČETVRTFINALU !! .....
WOW !!!
KAKVA SREĆA !!!
KAKVA ŠANSA !!! .....
(Milan, 29. novembar 2021 00:46)

Milance, pa znas, da ti kazem: i nije bas to neka sreca.
Samo tako zvuci. Nemaju sta da izgube i dace sve od sebe, a nadam se i nasi isto.
Dubl im je sigurno i bolji od naseg, a samo Nole ima relativno siguran poen. Nas drugi singl igrac jos treba da dobije Bulbika ili Kukuskina.
Nije jos za slavlje, moj Milance.
Uopste.

466453

pre 2 godine

Ipak, ovo je igra za državni tim i poznavajući slovenski mentalitet za našu nam je ostalo da Rusi zaista žele da izbace Španiju na domaćem terenu.
(466453, 28. novembar 2021 23:42)

Zašto je Medvedev bio toliko srećan?
Pobeda u dublu im nije značila ništa posle izjednačenja u setovima!

Dejo

pre 2 godine

Vidim svi odusevljeni jer igramo protiv Kazakstanu cetvrtfinale,samo teniski laici koji povrsno prate tenis mogu unapred da nas proglase pobednicima tog duela,a taj Kazakstan ima odlican dubl a i u singlu Kukuskin moze dobiti i Lajovica ili Krajinovica,Nole ce dobiti,ali ako bude dubl odlucivao vece sanse isu Kazakstanu,tako da nimalo jednostavno nece biti,Kukuskin je veoma iskusan a Bublik je dobio i neke vrlo dobre tenisere ove godine,Sanse po meni 60-40 za nas,ali daleko od toga da sigurno dobijamo!

Predo

pre 2 godine

Možda i poklon, koji nismo zaslužili, ali poklon treba iskoristiti, što neće biti lako. Rusi imaju sve tri jake table, mada je Rubljov itekako pobediv, ali ne za Lajovića i Krajinovića, koji teško da mogu pobediti i drugog igrača Hrvatske (Gojo ili Serdarušić), koji su daleko od top 100. Najjači hrvatski adut je dubl, jak skoro koliko i Novak, jer u ovom sistemu je dubl jednako važan kao i singl, a to nama ne odgovara, jer smo tu stvarno tanki. Nekada je bilo - Novak će pobediti 2 singla, pa će neko valjda oteti treći, ali tada smo imali Tipsarevića, a i Troickog, za koga možete da kažete šta god hoćete, ali kada bi Krajinović, Lajović i Kecmanović zajedno imali toliko žara i želje za pobedon, koliko je imao Troicki, ja se ne bih sekirao. Da je maneken Filip uzeo samo set Kepferu, ne bi se ovako morali provlačiti u zadnjem sekundu.

PSL

pre 2 godine

Samo sa Đokovićem teško možemo nešto uraditi, možda prođemo četvrtfinale i tu nam je kraj. Ne zna se ko je u goroj formi Lajović ili Krajinović. Možda je bolje da igra Kecmanović, mlad je i željan dokazivanja.

Loki(pravi)

pre 2 godine

neaktivan "treba da odmara iako su mu ovo poslednje sanse DA NESTO URADI" rece o coveku koji je osvojio Dejvis kup, ATP kup, bio jos jednom finalista Dejvis kupa kad smo jos dogurali do meca (bukvalno petog meca za novu titulu) za titulu i jos visestruki polufinalista. Pa gde ti je mozak?