Ponedeljak, 15.11.2021.

08:30

Sve se vraća, sve se plaća

Izvor: Marko Ðinðiæ

Sve se vraæa, sve se plaæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

chupavi

pre 2 godine

Ne postoji nijedan normalan covek u Srbiji ili bilo koji Srbin bilo gde na svetu koji je Mitrovicu zamerio onaj penal protiv Skotske.

Ovaj mali je odusevio sve nase navijace i odgovorno tvrdim da ga podjednako vole i postuju u zvezdasi i partizanovci.

Вук

pre 2 godine

Светска фудбалска организација даје 12 милиона евра сваком савезу чија се селекција пласирала на Светском првенству. Дакле, у старту 12 милиона евра. Зато оладите мало са тај милион јер је у питању била чиста пропаганда.

Rocky

pre 2 godine

Vratite narodu milion, milioneri. Bas me briga za fudbal ako ce to znaciti da cu ja da saljem SMS za lecenje dece, a vama ce ici novac iz budzeta.
(Dex, 15. novembar 2021 16:44)


Taj tvoj ili društveni problem ne rešavaju fudbaleri već političari. Zato pazi za koga glasaš sledeci put.

I naravno, drago mi je da si navijao za Portugal i danas se grizeš.

Isterivac botova

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?
(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42) 

Pa kad nase prodaju sa 18, 19 godina. Ta trojica su otisla upravo u tim godinama i jos uvek su klinci, a imaju ozbiljno iskustvo iz najjacih liga.

PimPong

pre 2 godine

Iskreno receno, ja nikad Mitrovica nisam krivio za taj promaseni penal. Skoro sam i zaboravio da je on bio taj koji je promasio. Krivio sam nasu reprezentaciju/selektora zbog lose igre. Stvorili smo mi malo vise prilika za gol nego Skoti tog dana, ali nasa igra je bila veoma losa, i nekako mi se cini da nismo bili zasluzili da idemo dalje (uz duzno postovanje Skotima, koji nisu bili toliko losi koliko smo mi mislili). A ovaj gol Mitrovica je bio fenomenalan, od zemlje, tesko je bilo za braniti (mada stvarno ne znam sta je portugalska odbrana radila u tom trenutku kad nisu pokrili posteno ni njega a ni jos jednog naseg igraca na drugoj stativi). Portugal je bio dosta los i pali su pod pritiskom. Volim njihove igrace pojedinacno, ali mi nije jasno kako su bili ovako slabi kao ekipa. Ekipa u kojoj jedan Fernandes nije starter bi trebala da bude jaka, kandidat za titulu, a ne da se muce u kvalifikacijama. Naravno, bice jedni od favorita u play-off-u, to je sigurno, i mislim da ce se plasirati na Mundijal.

Dex

pre 2 godine

Vratite narodu milion, milioneri. Bas me briga za fudbal ako ce to znaciti da cu ja da saljem SMS za lecenje dece, a vama ce ici novac iz budzeta.

Gjost

pre 2 godine

Još jednom za ne upućene, fifa je ukinula pravilo o ne igramnju na sp zbog žutih kartona u kvalifijacijama, Mitrović će propustiti utakmicu u ligi nacija, za svetsko smo sigurni

Puh

pre 2 godine

Ono kad se od šutača lopte pravi mit i neka legenda još kao šlag na tortu zarađuju što nijedan pošteni i znani zanatlija/ stručnjak nemože za život,a plus dok običan čovek dobija bonus od 20e oni dobijaju milion€ bonus!! E jesmo legende ljudske nema šta!
(unknown, 15. novembar 2021 13:33)

Ja sam inzenjer masinstva, a ono cime se bavim i zaradjujem za zivot jeste projektovanje i izrada hidraulicnih cilindara i hidrosklopova, kao i remont celokupne opreme za hidrauliku. Uz to, nudim usluge svih vrsta proracuna u datoj oblasti.

Ono sto umem i ono sto radim, meni je superzanimljivo. Mogu sate i dane da provedem resavajuci matematicke probleme, citajuci neku knjigu, bilo da se radi o strucnoj literaturi ili onako, zabave radi… ili igrajuci sah ili crtajuci u AutoCad-u… i da mi ne bude dosadno. Ali druze, to je zanimljivo samo meni… i mozda jos ponekome ko ima problem, a ja mogu da mu ga resim.

A ono sto radi prosecan profi kosarkas ili fudbaler, zanimljivo je milionima i pritom, da bi razumeli njihov “rad”, ne moraju da imaju nikakvo predznanje o tome, ne moraju da procitaju niti jednu knjigu niti da saslusaju niti jedno predavanje na tu temu.
I zato su oni placeni toliko koliko su placeni.
A kad umes da radis nesto sto je zanimljivo milionima- to nije talenat. To je dar.

Prema tome, nemoj da budes ljubomoran i da zelis da se tim ljudima oduzme ono sto su zaradili, samo zato jer imaju taj unikatni dar kakav samo retki medju nama imaju.

navijac

pre 2 godine

@Skidanje dresa posle gola ga košta neigranja u prvom kolu na SP.
(Milorad, 15. novembar 2021 14:59)

Nije bas tako, prvo mislim da se kartoni brisu posle ovih kvalifikacija, osim direktnih crvenih. Drugo pre SP ce imati jos zvanicnih utakmica, liga nacija se igra u junu.

dule

pre 2 godine

Portugalcima se nije vratio poništeni regularni gol.
Mitrović je lagao da lopta nije prešla gol liniju aizvadio je loptu iz gola koja je bila preko 30cm u mreži.
(vračari bacili uroke?, 15. novembar 2021 13:22)


Irci se ne slazu sa tobom.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 2 godine

Mitar ove sezone briljira u klubu. prosle nije.
i to je tako kod njega. ali postane potpuno drugacija zver kad nosi dres reprezentacije.
i grize i kida i lomi. i kao takav uvek ce igrati pre jednog jovica koji manekenise u realu
(posmatrac, 15. novembar 2021 13:06)

Minus od mene. Nema potrebe sada vređati bilo kog reprezentativca. Nećemo deliti reprezentaciju po zvezdi i partizanu.

pop

pre 2 godine

promašeni penal protiv škotske je nešto najbolje što se desilo za srbiju. mitrović je odličan i ja sam verovao u našu reprezentaciju . danima se piše kako će portugal da nas odvali 3, 4 razlike. na wc prolazimo grupu a uz malo sreće ,možemo i do samog kraja.. posle grupe potrebno je špobediti dve utakmice i eto te u polufinalu..

NikolaBg

pre 2 godine

unknown
Treba znati pravilno šutnuti i loptu. I na tome neko zaradi. Ja evo zarađujem kao profesor, ali lopta i teren me nisu nikad zanimali, treba imati talenat i voleti sport. A našim sportistima veliko hvala što Srbiju predstavljaju u najboljem svetlu, imamo najboljeg tenisera sveta, imamo divne i zlatne vaterpoliste, košarkaše i fudbalere, odbojkaše, odbojkašice, košarkašice prvakinje Evrope.

Aleks

pre 2 godine

(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42)

Pa imaju, eto, Mitar i Vlahović su iz Partizanove, Jović i Joveljić iz Zvezdine škole. Meni je daleko veći problem to što su sva četvorica pobrojanih otišli ne ostvarivši ni 20% potencijala u matičnom klubu, nego se probijaju tamo. Pa sad, Mitar i Dule su uspeli, Jović delimično, Joveljić zasad nije, a da su recimo se iskalili u našoj - kakva god da je - ligi, otišli bi preko za mnogo veće novce. Naši klubovi bi zaradili više itd .. Jer potpuno je nejasno da ti prodaješ napadača jer moraš, tako živiš od tih para, daš ga za milion ipo, a onda za milion ipo kupiš nekakvog Sumu ili Tomanea, nebitno, uglavnom onda je jasno šta je u pitanju. Treba menadžer da zaradi a ne klub.
Strašno. I za fudbal, i za sve... Domaći ligaški fudbal je stalno u kanalu .. a tako ne bi trrbalo da bude, jer, evo, vidi se da imamo znanja da možemo da pariramo najvećima.
Znači, još jedna situacija gde sitni interesi pojedinaca potkopavaju čitav napredak....
Ja se samo nadam da će se okanuti reprezentacije i da će pustiti ovog čoveka da radi na miru. Ajde, bar nam to ostavite, ako ste sve ostalo ukanalili. Dajte narodu bar nešto.
Hvala.

Zozo

pre 2 godine

"Сви причају да се Митровић искупио за тај промашени пенал. Нема он за шта да се искупи, најбољи стрелац у историји наше репрезентације, толико нам је среће донео, он неће морати никада да се извињава.
(ivan, 15. novembar 2021 13:41)"

Da, pitanje je kako mi njemu da se iskupimo.

Lucky

pre 2 godine

"Sve se vraća,sve se plaća,kada dodje čas,dani smijeha ,dani plača sad su iza nas ..." To su stihovi velikog hita Tereze Kesovije sa kraja sedamdesetih god.

mile

pre 2 godine

Klasičan igrač za drugoligaše.
Ono juče kapa dole ali bio je sam kao duh,i ja bih dao!!
(Legolas, 15. novembar 2021 12:21)

Dobro je da znamo da imamo skrivenog golgetera. Sledeći put javljamo Piksiju da te pozove u reprezentaciju.

Master ekonomista

pre 2 godine

Reprezentacija Srbije se nalazi na 25. mestu na Fifinoj rang listi, očekujem da se ta pozicija poboljša nakon direktnog plasmana na SP. Linglong Super liga se nalazi na 12 mestu od 55 liga u evropi. Recimo, po koeficijentu smo ispred Belgijske lige, Švajcarske, Hrvatske, Turske, Grčke.. Crvena zvezda i Partizan imaju realnu šansu da prezime u evropi. Čini se da je srpski fudbal krenuo napred.

iskreno

pre 2 godine

Mitrović je odličan u igri glavom i u situacijama kad se tako lopta nabaci u šesnaesterac pun igrača oba tima. Ovde je imao i sreću jer su protivnički defanzivci zaboravili da ga pokriju. Ali ruku na srce, igra sa njim u drugom poluvremenu je bila lošija nego igra u prvom poluvremenu bez njega.

Mitrović nije igrač sa kojim se mogu igrati neke brze akcije, kontre i polukontre, loše se slaže sa drugim napadačem u paru i nije igrač za maštoviti i brzi moderni fudbal. Ipak, za našu reprezentaciju je taličan.

zvezdale

pre 2 godine

Puno srce zbog svih momaka, Boga Piksija i naravno lude glave Mitrogola! Neviđen je bedak bio posle Škotske, da baš on simbol reprezentacije Srbije poslednji skoro 7 godina promašuje taj prokleti penal. Ali ima Boga i vraća poštenima i čestitima, Mitro je zaslužio više od svih da baš on pukne glavom u 90-om. Duća Tadić i Mitar su kao belo vino i ladna kisela, savršeni spoj. Živeli nam Srbiii!

ivan

pre 2 godine

Сви причају да се Митровић искупио за тај промашени пенал. Нема он за шта да се искупи, најбољи стрелац у историји наше репрезентације, толико нам је среће донео, он неће морати никада да се извињава.

Vladan R

pre 2 godine

Za ispadanje, pa cak i taj promasaj najmanji krivac je Mitrovic. Sa druge strane Tumbakovic je sve, ali bas sve, uradio pogresno. Postavka igre sa Gudelejem u odbrani umesto Mladenovica, a Gudelj u sredinu. Sa rovitim i tek izaslim iz povrede, Kosticem u startnoj postavi, umesto da je Vlahovic, igrao od pocetka a Kostic da eventualno udje u drugom ako zatreba, i na kraju sampubilacka odluka da Mitrovic, u losoj formi, sikaniran od trenera, plus nedugo pre Skota, promasio cak dva puta penal za Fulam, dakle totalno bez samopouzdanja, ne samo sutira penal, sto bi jos i moglo da prodje, vec da sutira odlucujuci peti penal. Da je neko hteo da naparvi toliko gresaka u postavci i vodjenju tima ne bi mu uspelo ni blizu. Da ne govorim o izjavi pred mec da nece biti strasno i ako ispadnemo. Uporedite tu izjavu sa Piksijevom, sta bre ako, nema ako, moramo da odemo u Katar, i apsolutno je jasno zasto smo tada isopali a juce prosli dalje. Da ne zaboravimo i cirkus sa Kolarovim, hoce igra, nece igra.

posmatrac

pre 2 godine

Mitar ove sezone briljira u klubu. prosle nije.
i to je tako kod njega. ali postane potpuno drugacija zver kad nosi dres reprezentacije.
i grize i kida i lomi. i kao takav uvek ce igrati pre jednog jovica koji manekenise u realu

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 2 godine

Isključivi krivci za neuspjeh protiv Škotske bili su nogometni savez Srbije i izbornik koji se na tom mjestu valjda slučajno pronašao, našli ga na kavi ujutro, čovjek pristao iz dosade. Mitrovićev promašeni penal je nešto uobičajeno u nogometu, kukavička igra, pristup reprezentaciji, nezainteresiranost, igranje tekmi samo da se odrade... sve se to promijenilo. Piksi je napravio čudo.

unknown

pre 2 godine

Ono kad se od šutača lopte pravi mit i neka legenda još kao šlag na tortu zarađuju što nijedan pošteni i znani zanatlija/ stručnjak nemože za život,a plus dok običan čovek dobija bonus od 20e oni dobijaju milion€ bonus!! E jesmo legende ljudske nema šta!

navijac

pre 2 godine

Mitar legenda.. Tako je to kad imas rasnog golgetera, leti lopta u sensnaesterac gde ima 15 igraca i znas da ako ce je neko udariti glavom to ce biti Mitar.

vračari bacili uroke?

pre 2 godine

Portugalcima se nije vratio poništeni regularni gol.
Mitrović je lagao da lopta nije prešla gol liniju aizvadio je loptu iz gola koja je bila preko 30cm u mreži.

dežurni

pre 2 godine

Mitar i Tadić su srce i duša ove reprezentacije. Piksi je čovek sa "kohonesima" do poda, iskreno se nadam da će zadržati ovakav pristup na svakoj sledećoj utakmici i da idemo na pobedu pa kako bude. I da smo izgubili sinoć srce bi mi bilo na mestu zbog prikazanog na terenu.

goran

pre 2 godine

znam samo da kad je promašio penal da ga niko nije pljuvao.niko mu nije zamerio.Što je bilo stvarno čudo sobzirom kakvi smo.Nekako sno mu oprostili to i zaboravili istog trenutka

Milan

pre 2 godine

Niko nije Mitru zamerio na tom penalu, ne da ja znam, niti ima pravo na to. Dečko uvek igra srcem za reprezentaciju, baš se kida na svakoj tekmi do maksimuma. Kao što niko verovatno ne bi momcima ni sinoć zamerio da je ostalo nerešeno, stvarno su igrali sjajno.

berke

pre 2 godine

Covek je majstor, zasluzio gol. Jedini koji je uvek igrao srcem i kada je igrao lose u klubu kidao je za reprezentaciju. Svaka cast, a Duci Vlahovic je komoletan igrac, samo povrede da ga zaobudju, bice novi Levandivski

Oblak u Bermudama

pre 2 godine

Mitru svaka čast, momak uvek ostavlja sve na terenu, za koga god da igra. Ono što me nervira je što je već krenula poznata novinarska euforija, a za tako nešto nema potrebe. Već vidim pred Katar kako "menadžeri" i ostala gamad čereče reprezentaciju, Piksi podnosi ostavku ili ga teraju kao Muslina i kraj se zna, kao i uvek "moša".

Vračarac

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?
(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42)

Nije problem imate, problem je zadržati. Luka Jović je igrao ne tako davno u Zvezdi, ali se nije naigrao. Isto važi i za Radonjića koji je mogao mnogo veći trag da ostavi. Čim se istaknu, nažalost samo je pitanje vremena kada će da odu u bogatiji klub (namerno bogatiji, ne i veći) i onda kreće potraga za nekom povoljnijom zamenom, a ne postoji neiscrpan broj rasnih napadača kod nas. Razlozi za brz odlazak su obično jedno od:
1. Klub je u finansijskoj krizi i takva finansijska injekcija bi ga stabilizovala. Pritom se ne gleda potencijalna veća dobit koju bi klub dobio rezultatima i visinom transfera ukoliko bi igrač ostao duže.
2. Igrač hoće da ide trbuhom za kruhom… tu se malo šta može.
3. Menadžersko/klupsko/FSS/država spletkarenja i šeme, po kojima svako dobije deo brze i lake love, prodajom talenata i kupoprodajom neproverenih stranaca. Dominantan razlog koji između ostalog utiče i na okolnosti prva dva razloga.

Ђенерал

pre 2 godine

Da se sve vraca onda bi nas Portugal pobedio nesto na mufte kao sto njima nisu priznali cist gol.
(Aleksandar, 15. novembar 2021 12:43)

У Београду није прешла, ало.
Јуче је прешла и то два пута.

Master ekonomista

pre 2 godine

Sutra u 14 h igraju naši omladinci(2003. i mladji) protiv Francuske, za prolazak elitnu rundu kvalifikacija za EP. Ima prenos na RTS 2. Predvodi ih Nemanja Motika, veliki talenat koji trenira sa prvim timom Bajerna, a igra za drugi tim. Tamo ima učinak 21 utakmica- 15 golova 7 asistencija. Takođe, u ovoj selekciji ima još bisera poput braće Mituljikić, Marka Lazetića, Baždara, Uroša Kabića.. Lepo je i to ispratiti, oni su budućnost srpskog fudbala!

Freak on a Leash

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?

Leogane

pre 2 godine

Да смо тада добили Шкоте и отишли на ЕП, Тумба би остао селектор и ништа од пласмана на СП и ове фантастичне еуфорије не би било. Лепо је то рекао Џон Адамс: "Сваки проблем је прикривена прилика."

Leogane

pre 2 godine

Да смо тада добили Шкоте и отишли на ЕП, Тумба би остао селектор и ништа од пласмана на СП и ове фантастичне еуфорије не би било. Лепо је то рекао Џон Адамс: "Сваки проблем је прикривена прилика."

Master ekonomista

pre 2 godine

Sutra u 14 h igraju naši omladinci(2003. i mladji) protiv Francuske, za prolazak elitnu rundu kvalifikacija za EP. Ima prenos na RTS 2. Predvodi ih Nemanja Motika, veliki talenat koji trenira sa prvim timom Bajerna, a igra za drugi tim. Tamo ima učinak 21 utakmica- 15 golova 7 asistencija. Takođe, u ovoj selekciji ima još bisera poput braće Mituljikić, Marka Lazetića, Baždara, Uroša Kabića.. Lepo je i to ispratiti, oni su budućnost srpskog fudbala!

mile

pre 2 godine

Klasičan igrač za drugoligaše.
Ono juče kapa dole ali bio je sam kao duh,i ja bih dao!!
(Legolas, 15. novembar 2021 12:21)

Dobro je da znamo da imamo skrivenog golgetera. Sledeći put javljamo Piksiju da te pozove u reprezentaciju.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?

Milan

pre 2 godine

Niko nije Mitru zamerio na tom penalu, ne da ja znam, niti ima pravo na to. Dečko uvek igra srcem za reprezentaciju, baš se kida na svakoj tekmi do maksimuma. Kao što niko verovatno ne bi momcima ni sinoć zamerio da je ostalo nerešeno, stvarno su igrali sjajno.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 2 godine

Isključivi krivci za neuspjeh protiv Škotske bili su nogometni savez Srbije i izbornik koji se na tom mjestu valjda slučajno pronašao, našli ga na kavi ujutro, čovjek pristao iz dosade. Mitrovićev promašeni penal je nešto uobičajeno u nogometu, kukavička igra, pristup reprezentaciji, nezainteresiranost, igranje tekmi samo da se odrade... sve se to promijenilo. Piksi je napravio čudo.

posmatrac

pre 2 godine

Mitar ove sezone briljira u klubu. prosle nije.
i to je tako kod njega. ali postane potpuno drugacija zver kad nosi dres reprezentacije.
i grize i kida i lomi. i kao takav uvek ce igrati pre jednog jovica koji manekenise u realu

ivan

pre 2 godine

Сви причају да се Митровић искупио за тај промашени пенал. Нема он за шта да се искупи, најбољи стрелац у историји наше репрезентације, толико нам је среће донео, он неће морати никада да се извињава.

dežurni

pre 2 godine

Mitar i Tadić su srce i duša ove reprezentacije. Piksi je čovek sa "kohonesima" do poda, iskreno se nadam da će zadržati ovakav pristup na svakoj sledećoj utakmici i da idemo na pobedu pa kako bude. I da smo izgubili sinoć srce bi mi bilo na mestu zbog prikazanog na terenu.

navijac

pre 2 godine

Mitar legenda.. Tako je to kad imas rasnog golgetera, leti lopta u sensnaesterac gde ima 15 igraca i znas da ako ce je neko udariti glavom to ce biti Mitar.

goran

pre 2 godine

znam samo da kad je promašio penal da ga niko nije pljuvao.niko mu nije zamerio.Što je bilo stvarno čudo sobzirom kakvi smo.Nekako sno mu oprostili to i zaboravili istog trenutka

Puh

pre 2 godine

Ono kad se od šutača lopte pravi mit i neka legenda još kao šlag na tortu zarađuju što nijedan pošteni i znani zanatlija/ stručnjak nemože za život,a plus dok običan čovek dobija bonus od 20e oni dobijaju milion€ bonus!! E jesmo legende ljudske nema šta!
(unknown, 15. novembar 2021 13:33)

Ja sam inzenjer masinstva, a ono cime se bavim i zaradjujem za zivot jeste projektovanje i izrada hidraulicnih cilindara i hidrosklopova, kao i remont celokupne opreme za hidrauliku. Uz to, nudim usluge svih vrsta proracuna u datoj oblasti.

Ono sto umem i ono sto radim, meni je superzanimljivo. Mogu sate i dane da provedem resavajuci matematicke probleme, citajuci neku knjigu, bilo da se radi o strucnoj literaturi ili onako, zabave radi… ili igrajuci sah ili crtajuci u AutoCad-u… i da mi ne bude dosadno. Ali druze, to je zanimljivo samo meni… i mozda jos ponekome ko ima problem, a ja mogu da mu ga resim.

A ono sto radi prosecan profi kosarkas ili fudbaler, zanimljivo je milionima i pritom, da bi razumeli njihov “rad”, ne moraju da imaju nikakvo predznanje o tome, ne moraju da procitaju niti jednu knjigu niti da saslusaju niti jedno predavanje na tu temu.
I zato su oni placeni toliko koliko su placeni.
A kad umes da radis nesto sto je zanimljivo milionima- to nije talenat. To je dar.

Prema tome, nemoj da budes ljubomoran i da zelis da se tim ljudima oduzme ono sto su zaradili, samo zato jer imaju taj unikatni dar kakav samo retki medju nama imaju.

Ђенерал

pre 2 godine

Da se sve vraca onda bi nas Portugal pobedio nesto na mufte kao sto njima nisu priznali cist gol.
(Aleksandar, 15. novembar 2021 12:43)

У Београду није прешла, ало.
Јуче је прешла и то два пута.

zvezdale

pre 2 godine

Puno srce zbog svih momaka, Boga Piksija i naravno lude glave Mitrogola! Neviđen je bedak bio posle Škotske, da baš on simbol reprezentacije Srbije poslednji skoro 7 godina promašuje taj prokleti penal. Ali ima Boga i vraća poštenima i čestitima, Mitro je zaslužio više od svih da baš on pukne glavom u 90-om. Duća Tadić i Mitar su kao belo vino i ladna kisela, savršeni spoj. Živeli nam Srbiii!

Vladan R

pre 2 godine

Za ispadanje, pa cak i taj promasaj najmanji krivac je Mitrovic. Sa druge strane Tumbakovic je sve, ali bas sve, uradio pogresno. Postavka igre sa Gudelejem u odbrani umesto Mladenovica, a Gudelj u sredinu. Sa rovitim i tek izaslim iz povrede, Kosticem u startnoj postavi, umesto da je Vlahovic, igrao od pocetka a Kostic da eventualno udje u drugom ako zatreba, i na kraju sampubilacka odluka da Mitrovic, u losoj formi, sikaniran od trenera, plus nedugo pre Skota, promasio cak dva puta penal za Fulam, dakle totalno bez samopouzdanja, ne samo sutira penal, sto bi jos i moglo da prodje, vec da sutira odlucujuci peti penal. Da je neko hteo da naparvi toliko gresaka u postavci i vodjenju tima ne bi mu uspelo ni blizu. Da ne govorim o izjavi pred mec da nece biti strasno i ako ispadnemo. Uporedite tu izjavu sa Piksijevom, sta bre ako, nema ako, moramo da odemo u Katar, i apsolutno je jasno zasto smo tada isopali a juce prosli dalje. Da ne zaboravimo i cirkus sa Kolarovim, hoce igra, nece igra.

berke

pre 2 godine

Covek je majstor, zasluzio gol. Jedini koji je uvek igrao srcem i kada je igrao lose u klubu kidao je za reprezentaciju. Svaka cast, a Duci Vlahovic je komoletan igrac, samo povrede da ga zaobudju, bice novi Levandivski

Master ekonomista

pre 2 godine

Reprezentacija Srbije se nalazi na 25. mestu na Fifinoj rang listi, očekujem da se ta pozicija poboljša nakon direktnog plasmana na SP. Linglong Super liga se nalazi na 12 mestu od 55 liga u evropi. Recimo, po koeficijentu smo ispred Belgijske lige, Švajcarske, Hrvatske, Turske, Grčke.. Crvena zvezda i Partizan imaju realnu šansu da prezime u evropi. Čini se da je srpski fudbal krenuo napred.

dule

pre 2 godine

Portugalcima se nije vratio poništeni regularni gol.
Mitrović je lagao da lopta nije prešla gol liniju aizvadio je loptu iz gola koja je bila preko 30cm u mreži.
(vračari bacili uroke?, 15. novembar 2021 13:22)


Irci se ne slazu sa tobom.

Vračarac

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?
(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42)

Nije problem imate, problem je zadržati. Luka Jović je igrao ne tako davno u Zvezdi, ali se nije naigrao. Isto važi i za Radonjića koji je mogao mnogo veći trag da ostavi. Čim se istaknu, nažalost samo je pitanje vremena kada će da odu u bogatiji klub (namerno bogatiji, ne i veći) i onda kreće potraga za nekom povoljnijom zamenom, a ne postoji neiscrpan broj rasnih napadača kod nas. Razlozi za brz odlazak su obično jedno od:
1. Klub je u finansijskoj krizi i takva finansijska injekcija bi ga stabilizovala. Pritom se ne gleda potencijalna veća dobit koju bi klub dobio rezultatima i visinom transfera ukoliko bi igrač ostao duže.
2. Igrač hoće da ide trbuhom za kruhom… tu se malo šta može.
3. Menadžersko/klupsko/FSS/država spletkarenja i šeme, po kojima svako dobije deo brze i lake love, prodajom talenata i kupoprodajom neproverenih stranaca. Dominantan razlog koji između ostalog utiče i na okolnosti prva dva razloga.

Oblak u Bermudama

pre 2 godine

Mitru svaka čast, momak uvek ostavlja sve na terenu, za koga god da igra. Ono što me nervira je što je već krenula poznata novinarska euforija, a za tako nešto nema potrebe. Već vidim pred Katar kako "menadžeri" i ostala gamad čereče reprezentaciju, Piksi podnosi ostavku ili ga teraju kao Muslina i kraj se zna, kao i uvek "moša".

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 2 godine

Mitar ove sezone briljira u klubu. prosle nije.
i to je tako kod njega. ali postane potpuno drugacija zver kad nosi dres reprezentacije.
i grize i kida i lomi. i kao takav uvek ce igrati pre jednog jovica koji manekenise u realu
(posmatrac, 15. novembar 2021 13:06)

Minus od mene. Nema potrebe sada vređati bilo kog reprezentativca. Nećemo deliti reprezentaciju po zvezdi i partizanu.

Zozo

pre 2 godine

"Сви причају да се Митровић искупио за тај промашени пенал. Нема он за шта да се искупи, најбољи стрелац у историји наше репрезентације, толико нам је среће донео, он неће морати никада да се извињава.
(ivan, 15. novembar 2021 13:41)"

Da, pitanje je kako mi njemu da se iskupimo.

NikolaBg

pre 2 godine

unknown
Treba znati pravilno šutnuti i loptu. I na tome neko zaradi. Ja evo zarađujem kao profesor, ali lopta i teren me nisu nikad zanimali, treba imati talenat i voleti sport. A našim sportistima veliko hvala što Srbiju predstavljaju u najboljem svetlu, imamo najboljeg tenisera sveta, imamo divne i zlatne vaterpoliste, košarkaše i fudbalere, odbojkaše, odbojkašice, košarkašice prvakinje Evrope.

iskreno

pre 2 godine

Mitrović je odličan u igri glavom i u situacijama kad se tako lopta nabaci u šesnaesterac pun igrača oba tima. Ovde je imao i sreću jer su protivnički defanzivci zaboravili da ga pokriju. Ali ruku na srce, igra sa njim u drugom poluvremenu je bila lošija nego igra u prvom poluvremenu bez njega.

Mitrović nije igrač sa kojim se mogu igrati neke brze akcije, kontre i polukontre, loše se slaže sa drugim napadačem u paru i nije igrač za maštoviti i brzi moderni fudbal. Ipak, za našu reprezentaciju je taličan.

navijac

pre 2 godine

@Skidanje dresa posle gola ga košta neigranja u prvom kolu na SP.
(Milorad, 15. novembar 2021 14:59)

Nije bas tako, prvo mislim da se kartoni brisu posle ovih kvalifikacija, osim direktnih crvenih. Drugo pre SP ce imati jos zvanicnih utakmica, liga nacija se igra u junu.

PimPong

pre 2 godine

Iskreno receno, ja nikad Mitrovica nisam krivio za taj promaseni penal. Skoro sam i zaboravio da je on bio taj koji je promasio. Krivio sam nasu reprezentaciju/selektora zbog lose igre. Stvorili smo mi malo vise prilika za gol nego Skoti tog dana, ali nasa igra je bila veoma losa, i nekako mi se cini da nismo bili zasluzili da idemo dalje (uz duzno postovanje Skotima, koji nisu bili toliko losi koliko smo mi mislili). A ovaj gol Mitrovica je bio fenomenalan, od zemlje, tesko je bilo za braniti (mada stvarno ne znam sta je portugalska odbrana radila u tom trenutku kad nisu pokrili posteno ni njega a ni jos jednog naseg igraca na drugoj stativi). Portugal je bio dosta los i pali su pod pritiskom. Volim njihove igrace pojedinacno, ali mi nije jasno kako su bili ovako slabi kao ekipa. Ekipa u kojoj jedan Fernandes nije starter bi trebala da bude jaka, kandidat za titulu, a ne da se muce u kvalifikacijama. Naravno, bice jedni od favorita u play-off-u, to je sigurno, i mislim da ce se plasirati na Mundijal.

Gjost

pre 2 godine

Još jednom za ne upućene, fifa je ukinula pravilo o ne igramnju na sp zbog žutih kartona u kvalifijacijama, Mitrović će propustiti utakmicu u ligi nacija, za svetsko smo sigurni

Lucky

pre 2 godine

"Sve se vraća,sve se plaća,kada dodje čas,dani smijeha ,dani plača sad su iza nas ..." To su stihovi velikog hita Tereze Kesovije sa kraja sedamdesetih god.

Aleks

pre 2 godine

(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42)

Pa imaju, eto, Mitar i Vlahović su iz Partizanove, Jović i Joveljić iz Zvezdine škole. Meni je daleko veći problem to što su sva četvorica pobrojanih otišli ne ostvarivši ni 20% potencijala u matičnom klubu, nego se probijaju tamo. Pa sad, Mitar i Dule su uspeli, Jović delimično, Joveljić zasad nije, a da su recimo se iskalili u našoj - kakva god da je - ligi, otišli bi preko za mnogo veće novce. Naši klubovi bi zaradili više itd .. Jer potpuno je nejasno da ti prodaješ napadača jer moraš, tako živiš od tih para, daš ga za milion ipo, a onda za milion ipo kupiš nekakvog Sumu ili Tomanea, nebitno, uglavnom onda je jasno šta je u pitanju. Treba menadžer da zaradi a ne klub.
Strašno. I za fudbal, i za sve... Domaći ligaški fudbal je stalno u kanalu .. a tako ne bi trrbalo da bude, jer, evo, vidi se da imamo znanja da možemo da pariramo najvećima.
Znači, još jedna situacija gde sitni interesi pojedinaca potkopavaju čitav napredak....
Ja se samo nadam da će se okanuti reprezentacije i da će pustiti ovog čoveka da radi na miru. Ajde, bar nam to ostavite, ako ste sve ostalo ukanalili. Dajte narodu bar nešto.
Hvala.

pop

pre 2 godine

promašeni penal protiv škotske je nešto najbolje što se desilo za srbiju. mitrović je odličan i ja sam verovao u našu reprezentaciju . danima se piše kako će portugal da nas odvali 3, 4 razlike. na wc prolazimo grupu a uz malo sreće ,možemo i do samog kraja.. posle grupe potrebno je špobediti dve utakmice i eto te u polufinalu..

unknown

pre 2 godine

Ono kad se od šutača lopte pravi mit i neka legenda još kao šlag na tortu zarađuju što nijedan pošteni i znani zanatlija/ stručnjak nemože za život,a plus dok običan čovek dobija bonus od 20e oni dobijaju milion€ bonus!! E jesmo legende ljudske nema šta!

Dex

pre 2 godine

Vratite narodu milion, milioneri. Bas me briga za fudbal ako ce to znaciti da cu ja da saljem SMS za lecenje dece, a vama ce ici novac iz budzeta.

Rocky

pre 2 godine

Vratite narodu milion, milioneri. Bas me briga za fudbal ako ce to znaciti da cu ja da saljem SMS za lecenje dece, a vama ce ici novac iz budzeta.
(Dex, 15. novembar 2021 16:44)


Taj tvoj ili društveni problem ne rešavaju fudbaleri već političari. Zato pazi za koga glasaš sledeci put.

I naravno, drago mi je da si navijao za Portugal i danas se grizeš.

Isterivac botova

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?
(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42) 

Pa kad nase prodaju sa 18, 19 godina. Ta trojica su otisla upravo u tim godinama i jos uvek su klinci, a imaju ozbiljno iskustvo iz najjacih liga.

chupavi

pre 2 godine

Ne postoji nijedan normalan covek u Srbiji ili bilo koji Srbin bilo gde na svetu koji je Mitrovicu zamerio onaj penal protiv Skotske.

Ovaj mali je odusevio sve nase navijace i odgovorno tvrdim da ga podjednako vole i postuju u zvezdasi i partizanovci.

vračari bacili uroke?

pre 2 godine

Portugalcima se nije vratio poništeni regularni gol.
Mitrović je lagao da lopta nije prešla gol liniju aizvadio je loptu iz gola koja je bila preko 30cm u mreži.

Вук

pre 2 godine

Светска фудбалска организација даје 12 милиона евра сваком савезу чија се селекција пласирала на Светском првенству. Дакле, у старту 12 милиона евра. Зато оладите мало са тај милион јер је у питању била чиста пропаганда.

unknown

pre 2 godine

Ono kad se od šutača lopte pravi mit i neka legenda još kao šlag na tortu zarađuju što nijedan pošteni i znani zanatlija/ stručnjak nemože za život,a plus dok običan čovek dobija bonus od 20e oni dobijaju milion€ bonus!! E jesmo legende ljudske nema šta!

vračari bacili uroke?

pre 2 godine

Portugalcima se nije vratio poništeni regularni gol.
Mitrović je lagao da lopta nije prešla gol liniju aizvadio je loptu iz gola koja je bila preko 30cm u mreži.

Dex

pre 2 godine

Vratite narodu milion, milioneri. Bas me briga za fudbal ako ce to znaciti da cu ja da saljem SMS za lecenje dece, a vama ce ici novac iz budzeta.

iskreno

pre 2 godine

Mitrović je odličan u igri glavom i u situacijama kad se tako lopta nabaci u šesnaesterac pun igrača oba tima. Ovde je imao i sreću jer su protivnički defanzivci zaboravili da ga pokriju. Ali ruku na srce, igra sa njim u drugom poluvremenu je bila lošija nego igra u prvom poluvremenu bez njega.

Mitrović nije igrač sa kojim se mogu igrati neke brze akcije, kontre i polukontre, loše se slaže sa drugim napadačem u paru i nije igrač za maštoviti i brzi moderni fudbal. Ipak, za našu reprezentaciju je taličan.

Ђенерал

pre 2 godine

Da se sve vraca onda bi nas Portugal pobedio nesto na mufte kao sto njima nisu priznali cist gol.
(Aleksandar, 15. novembar 2021 12:43)

У Београду није прешла, ало.
Јуче је прешла и то два пута.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?

Master ekonomista

pre 2 godine

Sutra u 14 h igraju naši omladinci(2003. i mladji) protiv Francuske, za prolazak elitnu rundu kvalifikacija za EP. Ima prenos na RTS 2. Predvodi ih Nemanja Motika, veliki talenat koji trenira sa prvim timom Bajerna, a igra za drugi tim. Tamo ima učinak 21 utakmica- 15 golova 7 asistencija. Takođe, u ovoj selekciji ima još bisera poput braće Mituljikić, Marka Lazetića, Baždara, Uroša Kabića.. Lepo je i to ispratiti, oni su budućnost srpskog fudbala!

Master ekonomista

pre 2 godine

Reprezentacija Srbije se nalazi na 25. mestu na Fifinoj rang listi, očekujem da se ta pozicija poboljša nakon direktnog plasmana na SP. Linglong Super liga se nalazi na 12 mestu od 55 liga u evropi. Recimo, po koeficijentu smo ispred Belgijske lige, Švajcarske, Hrvatske, Turske, Grčke.. Crvena zvezda i Partizan imaju realnu šansu da prezime u evropi. Čini se da je srpski fudbal krenuo napred.

posmatrac

pre 2 godine

Mitar ove sezone briljira u klubu. prosle nije.
i to je tako kod njega. ali postane potpuno drugacija zver kad nosi dres reprezentacije.
i grize i kida i lomi. i kao takav uvek ce igrati pre jednog jovica koji manekenise u realu

pop

pre 2 godine

promašeni penal protiv škotske je nešto najbolje što se desilo za srbiju. mitrović je odličan i ja sam verovao u našu reprezentaciju . danima se piše kako će portugal da nas odvali 3, 4 razlike. na wc prolazimo grupu a uz malo sreće ,možemo i do samog kraja.. posle grupe potrebno je špobediti dve utakmice i eto te u polufinalu..

Leogane

pre 2 godine

Да смо тада добили Шкоте и отишли на ЕП, Тумба би остао селектор и ништа од пласмана на СП и ове фантастичне еуфорије не би било. Лепо је то рекао Џон Адамс: "Сваки проблем је прикривена прилика."

dežurni

pre 2 godine

Mitar i Tadić su srce i duša ove reprezentacije. Piksi je čovek sa "kohonesima" do poda, iskreno se nadam da će zadržati ovakav pristup na svakoj sledećoj utakmici i da idemo na pobedu pa kako bude. I da smo izgubili sinoć srce bi mi bilo na mestu zbog prikazanog na terenu.

Oblak u Bermudama

pre 2 godine

Mitru svaka čast, momak uvek ostavlja sve na terenu, za koga god da igra. Ono što me nervira je što je već krenula poznata novinarska euforija, a za tako nešto nema potrebe. Već vidim pred Katar kako "menadžeri" i ostala gamad čereče reprezentaciju, Piksi podnosi ostavku ili ga teraju kao Muslina i kraj se zna, kao i uvek "moša".

zvezdale

pre 2 godine

Puno srce zbog svih momaka, Boga Piksija i naravno lude glave Mitrogola! Neviđen je bedak bio posle Škotske, da baš on simbol reprezentacije Srbije poslednji skoro 7 godina promašuje taj prokleti penal. Ali ima Boga i vraća poštenima i čestitima, Mitro je zaslužio više od svih da baš on pukne glavom u 90-om. Duća Tadić i Mitar su kao belo vino i ladna kisela, savršeni spoj. Živeli nam Srbiii!

Puh

pre 2 godine

Ono kad se od šutača lopte pravi mit i neka legenda još kao šlag na tortu zarađuju što nijedan pošteni i znani zanatlija/ stručnjak nemože za život,a plus dok običan čovek dobija bonus od 20e oni dobijaju milion€ bonus!! E jesmo legende ljudske nema šta!
(unknown, 15. novembar 2021 13:33)

Ja sam inzenjer masinstva, a ono cime se bavim i zaradjujem za zivot jeste projektovanje i izrada hidraulicnih cilindara i hidrosklopova, kao i remont celokupne opreme za hidrauliku. Uz to, nudim usluge svih vrsta proracuna u datoj oblasti.

Ono sto umem i ono sto radim, meni je superzanimljivo. Mogu sate i dane da provedem resavajuci matematicke probleme, citajuci neku knjigu, bilo da se radi o strucnoj literaturi ili onako, zabave radi… ili igrajuci sah ili crtajuci u AutoCad-u… i da mi ne bude dosadno. Ali druze, to je zanimljivo samo meni… i mozda jos ponekome ko ima problem, a ja mogu da mu ga resim.

A ono sto radi prosecan profi kosarkas ili fudbaler, zanimljivo je milionima i pritom, da bi razumeli njihov “rad”, ne moraju da imaju nikakvo predznanje o tome, ne moraju da procitaju niti jednu knjigu niti da saslusaju niti jedno predavanje na tu temu.
I zato su oni placeni toliko koliko su placeni.
A kad umes da radis nesto sto je zanimljivo milionima- to nije talenat. To je dar.

Prema tome, nemoj da budes ljubomoran i da zelis da se tim ljudima oduzme ono sto su zaradili, samo zato jer imaju taj unikatni dar kakav samo retki medju nama imaju.

navijac

pre 2 godine

Mitar legenda.. Tako je to kad imas rasnog golgetera, leti lopta u sensnaesterac gde ima 15 igraca i znas da ako ce je neko udariti glavom to ce biti Mitar.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 2 godine

Mitar ove sezone briljira u klubu. prosle nije.
i to je tako kod njega. ali postane potpuno drugacija zver kad nosi dres reprezentacije.
i grize i kida i lomi. i kao takav uvek ce igrati pre jednog jovica koji manekenise u realu
(posmatrac, 15. novembar 2021 13:06)

Minus od mene. Nema potrebe sada vređati bilo kog reprezentativca. Nećemo deliti reprezentaciju po zvezdi i partizanu.

Milan

pre 2 godine

Niko nije Mitru zamerio na tom penalu, ne da ja znam, niti ima pravo na to. Dečko uvek igra srcem za reprezentaciju, baš se kida na svakoj tekmi do maksimuma. Kao što niko verovatno ne bi momcima ni sinoć zamerio da je ostalo nerešeno, stvarno su igrali sjajno.

mile

pre 2 godine

Klasičan igrač za drugoligaše.
Ono juče kapa dole ali bio je sam kao duh,i ja bih dao!!
(Legolas, 15. novembar 2021 12:21)

Dobro je da znamo da imamo skrivenog golgetera. Sledeći put javljamo Piksiju da te pozove u reprezentaciju.

dule

pre 2 godine

Portugalcima se nije vratio poništeni regularni gol.
Mitrović je lagao da lopta nije prešla gol liniju aizvadio je loptu iz gola koja je bila preko 30cm u mreži.
(vračari bacili uroke?, 15. novembar 2021 13:22)


Irci se ne slazu sa tobom.

NikolaBg

pre 2 godine

unknown
Treba znati pravilno šutnuti i loptu. I na tome neko zaradi. Ja evo zarađujem kao profesor, ali lopta i teren me nisu nikad zanimali, treba imati talenat i voleti sport. A našim sportistima veliko hvala što Srbiju predstavljaju u najboljem svetlu, imamo najboljeg tenisera sveta, imamo divne i zlatne vaterpoliste, košarkaše i fudbalere, odbojkaše, odbojkašice, košarkašice prvakinje Evrope.

Вук

pre 2 godine

Светска фудбалска организација даје 12 милиона евра сваком савезу чија се селекција пласирала на Светском првенству. Дакле, у старту 12 милиона евра. Зато оладите мало са тај милион јер је у питању била чиста пропаганда.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 2 godine

Isključivi krivci za neuspjeh protiv Škotske bili su nogometni savez Srbije i izbornik koji se na tom mjestu valjda slučajno pronašao, našli ga na kavi ujutro, čovjek pristao iz dosade. Mitrovićev promašeni penal je nešto uobičajeno u nogometu, kukavička igra, pristup reprezentaciji, nezainteresiranost, igranje tekmi samo da se odrade... sve se to promijenilo. Piksi je napravio čudo.

Zozo

pre 2 godine

"Сви причају да се Митровић искупио за тај промашени пенал. Нема он за шта да се искупи, најбољи стрелац у историји наше репрезентације, толико нам је среће донео, он неће морати никада да се извињава.
(ivan, 15. novembar 2021 13:41)"

Da, pitanje je kako mi njemu da se iskupimo.

Aleks

pre 2 godine

(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42)

Pa imaju, eto, Mitar i Vlahović su iz Partizanove, Jović i Joveljić iz Zvezdine škole. Meni je daleko veći problem to što su sva četvorica pobrojanih otišli ne ostvarivši ni 20% potencijala u matičnom klubu, nego se probijaju tamo. Pa sad, Mitar i Dule su uspeli, Jović delimično, Joveljić zasad nije, a da su recimo se iskalili u našoj - kakva god da je - ligi, otišli bi preko za mnogo veće novce. Naši klubovi bi zaradili više itd .. Jer potpuno je nejasno da ti prodaješ napadača jer moraš, tako živiš od tih para, daš ga za milion ipo, a onda za milion ipo kupiš nekakvog Sumu ili Tomanea, nebitno, uglavnom onda je jasno šta je u pitanju. Treba menadžer da zaradi a ne klub.
Strašno. I za fudbal, i za sve... Domaći ligaški fudbal je stalno u kanalu .. a tako ne bi trrbalo da bude, jer, evo, vidi se da imamo znanja da možemo da pariramo najvećima.
Znači, još jedna situacija gde sitni interesi pojedinaca potkopavaju čitav napredak....
Ja se samo nadam da će se okanuti reprezentacije i da će pustiti ovog čoveka da radi na miru. Ajde, bar nam to ostavite, ako ste sve ostalo ukanalili. Dajte narodu bar nešto.
Hvala.

Vračarac

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?
(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42)

Nije problem imate, problem je zadržati. Luka Jović je igrao ne tako davno u Zvezdi, ali se nije naigrao. Isto važi i za Radonjića koji je mogao mnogo veći trag da ostavi. Čim se istaknu, nažalost samo je pitanje vremena kada će da odu u bogatiji klub (namerno bogatiji, ne i veći) i onda kreće potraga za nekom povoljnijom zamenom, a ne postoji neiscrpan broj rasnih napadača kod nas. Razlozi za brz odlazak su obično jedno od:
1. Klub je u finansijskoj krizi i takva finansijska injekcija bi ga stabilizovala. Pritom se ne gleda potencijalna veća dobit koju bi klub dobio rezultatima i visinom transfera ukoliko bi igrač ostao duže.
2. Igrač hoće da ide trbuhom za kruhom… tu se malo šta može.
3. Menadžersko/klupsko/FSS/država spletkarenja i šeme, po kojima svako dobije deo brze i lake love, prodajom talenata i kupoprodajom neproverenih stranaca. Dominantan razlog koji između ostalog utiče i na okolnosti prva dva razloga.

berke

pre 2 godine

Covek je majstor, zasluzio gol. Jedini koji je uvek igrao srcem i kada je igrao lose u klubu kidao je za reprezentaciju. Svaka cast, a Duci Vlahovic je komoletan igrac, samo povrede da ga zaobudju, bice novi Levandivski

ivan

pre 2 godine

Сви причају да се Митровић искупио за тај промашени пенал. Нема он за шта да се искупи, најбољи стрелац у историји наше репрезентације, толико нам је среће донео, он неће морати никада да се извињава.

goran

pre 2 godine

znam samo da kad je promašio penal da ga niko nije pljuvao.niko mu nije zamerio.Što je bilo stvarno čudo sobzirom kakvi smo.Nekako sno mu oprostili to i zaboravili istog trenutka

Gjost

pre 2 godine

Još jednom za ne upućene, fifa je ukinula pravilo o ne igramnju na sp zbog žutih kartona u kvalifijacijama, Mitrović će propustiti utakmicu u ligi nacija, za svetsko smo sigurni

Lucky

pre 2 godine

"Sve se vraća,sve se plaća,kada dodje čas,dani smijeha ,dani plača sad su iza nas ..." To su stihovi velikog hita Tereze Kesovije sa kraja sedamdesetih god.

Vladan R

pre 2 godine

Za ispadanje, pa cak i taj promasaj najmanji krivac je Mitrovic. Sa druge strane Tumbakovic je sve, ali bas sve, uradio pogresno. Postavka igre sa Gudelejem u odbrani umesto Mladenovica, a Gudelj u sredinu. Sa rovitim i tek izaslim iz povrede, Kosticem u startnoj postavi, umesto da je Vlahovic, igrao od pocetka a Kostic da eventualno udje u drugom ako zatreba, i na kraju sampubilacka odluka da Mitrovic, u losoj formi, sikaniran od trenera, plus nedugo pre Skota, promasio cak dva puta penal za Fulam, dakle totalno bez samopouzdanja, ne samo sutira penal, sto bi jos i moglo da prodje, vec da sutira odlucujuci peti penal. Da je neko hteo da naparvi toliko gresaka u postavci i vodjenju tima ne bi mu uspelo ni blizu. Da ne govorim o izjavi pred mec da nece biti strasno i ako ispadnemo. Uporedite tu izjavu sa Piksijevom, sta bre ako, nema ako, moramo da odemo u Katar, i apsolutno je jasno zasto smo tada isopali a juce prosli dalje. Da ne zaboravimo i cirkus sa Kolarovim, hoce igra, nece igra.

navijac

pre 2 godine

@Skidanje dresa posle gola ga košta neigranja u prvom kolu na SP.
(Milorad, 15. novembar 2021 14:59)

Nije bas tako, prvo mislim da se kartoni brisu posle ovih kvalifikacija, osim direktnih crvenih. Drugo pre SP ce imati jos zvanicnih utakmica, liga nacija se igra u junu.

PimPong

pre 2 godine

Iskreno receno, ja nikad Mitrovica nisam krivio za taj promaseni penal. Skoro sam i zaboravio da je on bio taj koji je promasio. Krivio sam nasu reprezentaciju/selektora zbog lose igre. Stvorili smo mi malo vise prilika za gol nego Skoti tog dana, ali nasa igra je bila veoma losa, i nekako mi se cini da nismo bili zasluzili da idemo dalje (uz duzno postovanje Skotima, koji nisu bili toliko losi koliko smo mi mislili). A ovaj gol Mitrovica je bio fenomenalan, od zemlje, tesko je bilo za braniti (mada stvarno ne znam sta je portugalska odbrana radila u tom trenutku kad nisu pokrili posteno ni njega a ni jos jednog naseg igraca na drugoj stativi). Portugal je bio dosta los i pali su pod pritiskom. Volim njihove igrace pojedinacno, ali mi nije jasno kako su bili ovako slabi kao ekipa. Ekipa u kojoj jedan Fernandes nije starter bi trebala da bude jaka, kandidat za titulu, a ne da se muce u kvalifikacijama. Naravno, bice jedni od favorita u play-off-u, to je sigurno, i mislim da ce se plasirati na Mundijal.

Rocky

pre 2 godine

Vratite narodu milion, milioneri. Bas me briga za fudbal ako ce to znaciti da cu ja da saljem SMS za lecenje dece, a vama ce ici novac iz budzeta.
(Dex, 15. novembar 2021 16:44)


Taj tvoj ili društveni problem ne rešavaju fudbaleri već političari. Zato pazi za koga glasaš sledeci put.

I naravno, drago mi je da si navijao za Portugal i danas se grizeš.

Isterivac botova

pre 2 godine

Evo imamo tri napadaca koja znaju da daju golove,znaci Srpski napadaci.Pa mi sada nije jasno zašto Zvezda i Partizan kao napadace redovno imaju strance.
Kako neko ocekuje da se pojavi novi Mitrovic?Da li je moguce da u zemlji Srbiji ne postoji niti jedan talentovani klinac koji može da igra napadaca u našim najvecim klubovima?
(Freak on a Leash, 15. novembar 2021 12:42) 

Pa kad nase prodaju sa 18, 19 godina. Ta trojica su otisla upravo u tim godinama i jos uvek su klinci, a imaju ozbiljno iskustvo iz najjacih liga.

chupavi

pre 2 godine

Ne postoji nijedan normalan covek u Srbiji ili bilo koji Srbin bilo gde na svetu koji je Mitrovicu zamerio onaj penal protiv Skotske.

Ovaj mali je odusevio sve nase navijace i odgovorno tvrdim da ga podjednako vole i postuju u zvezdasi i partizanovci.