Nedelja, 24.10.2021.

18:51

Dobrić odličan, dabl-dabl Kuzmića – Zvezda slavila u Baru

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar 77:69, u meču petog kola ABA lige.

Izvor:

Dobriæ odlièan, dabl-dabl Kuzmiæa – Zvezda slavila u Baru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 2 godine

Alba Berlin - BG Gottingen 59:65
Alba je projektovana za F4
(King, 25. oktobar 2021 00:12)

Alba mozda nece na F4, ali Hamburg Tauersi dobijaju sledece sezone wild card za NBA ligu. Provereno.

Djovani

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

I sta sad ti hoces time da kazes? I Partizan ce odigrati sa istim ekipama u mesec dana utakmice. Koja je poenta? Da vas zalimo? Ili sami sebe da zalite sto, kako vi kazete, kao najjaci tim lige imate takav raspored na pocetku sezone? Navikli na kukanje cak i kada pobedjuju.

zdravko

pre 2 godine

Da odgovorimi onom pismenom nije isao nego iso.Toliko o tvojoj pismenosti. Sad kad covek kaze jasam bio mnogo dobar, to znaci da hvali Sam sebe a ne drugi znaci da nije dobar covek. Ali kad ti kaze neko nesta Koji nije vidio mozda ni beograda e tose zove covek vuk samotnjak. Ich sule dojc. vas ond tu sribe

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PRICAM PRICE....

Stvarno? Hocemo sad slaviti sto smo pobedili Mornar koji se raspada,i sto sut za 3 je uzasan?
Simonovic 1/18...u 5 ABA tekmi...
Walters 4/15
Ivanovic 4/21....
Pa to je zalosno za videti...
Bicemo kanta za punjenje u EL,OPET, a u Aba ovakva igra moze proci jer vecini timova mozemo oboriti sut za 3,ali u EL to izgleda naivno...

zdravko

pre 2 godine

Gospodine dojkane pravi djkanic. Ti prvo neznas recenicu da sastavis. Kako te nije sramota da tu nekog ucis Kako SE pise. Covek napisa recenicu I covek osta mrtav ladan. Kaze on zamisli on I slavisa smigic u istoj klupi de je ovde objasnjenje recenice. Trebosi napisati da objasnis.Dojkan iso sa slavisom u Skolu I zajedno sedili za istom klupom. Oder tu niht gut sribe.

CoDa

pre 2 godine

Zvezda pobedila teško. Super.
Razumem euforiju partizana. Opravdano.
Ide derbi. Biće gusto.
Ali ja i dalje 100% verujem da će zvezda osvojiti titulu. Najbitniji je play off…
A stvarno mislite da se neko u kosarci više pita od Covica?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Опет је било муке од самог почетка ал смо овај пут раније ухватили прикључак и "преломили" утакмицу. Морамо убудуће много боље бранити шут за три поена. Неколико пута су нам буквално у последњој секунди убацивали тројке. Радује подизање форме Кузмића и Добрића чији су поени и били кључни. Радује и повратак Лазића и Цирбеса. Јест да је још рано за прогнозе ал мислим да ће Звезда и Партизан на прва два мјеста а остали нисам сигуран како ће се поредати. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

nikola

pre 2 godine

Zvezda u odnosu na ostale ABA timove ima ogromnu prednost u Kuzmiću koji je u velikoj formi. Sa 2.14cm visine, dobrom skočnošću i još boljim pregledom igre i parketa stvara značajnu prednost u odnosu na ostale timove. Budućnost je već izgubila, Cedevita takođe, ostaje još derbi sa Partizanom koji nikako neće biti favorit u tom sedmom kolu baš zbog Kuzmića, potpomognutim Mitrovićem i Kalinićem koji su takođe sjajni skakači. Biće zanimljivo gledati Partizanovu šutersku postavu naspram Zvezdine skakačke. Partizan u toj šuterskoj postavi nema slabih tačaka sem donekle Avramovića koji nije ništa pokazao do sada ali ni Zvezda nema slabih tačaka u toj skakačkoj.Biće zanimljivo.

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Ovo je ubitačan ritam, mora da se poveca roster. 15 igraca pa da se rotiraju. Dešavaće se povrede, Corona uzima danak, zamor igrača. Pri tome mi smo ekipa koja ne putuje na gostovanje čarterima i nema svoj avion već redovnim linijama sa presedanjem.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.
(Da li Srbin sam uopšte?!, 24. oktobar 2021 21:51)

On i Slaviša Šmigić sedeli u istoj klupi.

aleksandar

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.
(zdravko, 24. oktobar 2021 21:28)


Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.
(Da li Srbin sam uopšte?!, 24. oktobar 2021 21:51)


Otkud znaš da je išao i školu?

Igokea since 2007, stabilan evrokupaš since 2014

pre 2 godine

Ајде Ускоковићу, можеш ти то! Дели лопту само кад је неопходно.

Che

pre 2 godine

U do sada odigranih 5 kola:
Partizan domaci igraci 157 poena (39%)
Zvezda domaci igraci 272 poena (69%).

Sto ti je marketing. Zatrpavas medije informacijama i intervjuima kako pravis mladu ekipu za razvoj srpske kosarke, a statistika? Ma ko ….. statistiku, daj jos jedan intervju.

Dvokrak

pre 2 godine

Mornaru gori pod nogama i odlično što se nisu protiv nas konačno sastavili.

Naše mane su što imamo 4 krilna igrača, od kojih Dobrića sve više guraju na dvojuku, ali on iako se igrački razvio poslednje sezone, nije prava dvojka. Nedostaje mu sigurnost u driblingu, skoro uvek ide ulevo i nama masu da izvuče ulaz s kontaktom u gust reket.
Uprkos odličnom odrazu, često su ga prošle godine lepili u tim pokušajima. Trebao bi česšće da koristi flotere i poludistancu.

Nama realno Kalina igra dvojku i odlično se snalazi koristi i brzinu i snagu i one svoje rolinge. Često otvara prostor drugim i asistira. Definitivno najveće pojačanje, samo da malo smanji nervozu ponekad.

Holins ništa nije doneo ofanzivnoj igri sa pozicije 2, i tu nam nedostaje tih 10ak izmišljenih poena po utakmici, ili barem koja trojka preko ruke kad stisnu sa svih strana.

Igramo, dakle, sa tri pleja i četri krila i jednom pravom dvojkom, Holins, koji vrlo malo pokazuje, a neće biti bolje ofanzivno ni kad se vrati kapiten.

To zasad ipak nekako funkcioniše. Kuzmić je, na moje veliko iznenađenje i radost, odlično iskoristio to što poslednje tri utakmice nije imao grmalje protiv sebe, pa je izdominirao.

Mitroviću svaka čast na prikazanom, s obzriom da ga guraju na peticu. Kad se vrati Vajt i ako zaigra Cirbes, biće to puno kvalitetnije i u reketu. Imaćemo dubinu u igri i četvorke će igrati svoju igru.

Zato je neophodno da se podigne % za tri. Treba raspucati Davidovca i Ivanovića.

NY

pre 2 godine

Krka dobila Mornar sa 20 razlike, a Hamburger Albu sa 15 razlike. Partizan je imao laksi raspored, ali ne sasvim lak
(primorska, 24. oktobar 2021 21:28)

Alba ima A licencu. Fener dobio 20 razlike Efes. Pa šta. CSKA može VTB ligu da igra sa rezervama.

Paja moler

pre 2 godine

Davidovac,Holins i Lazić na svakoj utakmici moraju da imaju 40-45 poena u rukama.A oni jadni ni 10 sva trojica! 
(Tobi, 24. oktobar 2021 20:22) 

Lazić i poeni? Jedino ako misliš na tač-daun poene u američkom fudbalu...
(ja, 24. oktobar 2021 20:52)

O čemu ti? Lazić je igrač odbrane a ne napada
Kao što su nekada bili Zdovc, Saša Obradović i nije mu zadatak da sipa. Uostalom ušao u prvu petorkuABA prošle sezone

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Da, Zvezda je namerno pobedila i opet ce!.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrafen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom(visegodisnjim ugovorom),a ovaj put sparing partner u ABA ligi je bila simpaticna ekipica Mornara.Nakon utakmica viseg nivoa kosarke u evroligi, jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i misa uz odlicnu rasporedenu minutazu i odmaranje nosilaca.Radonjator je ovaj put zatvorio utakmicu sa domacim igracima, bez stranaca sa malim Uskokom na pleju koji je odlicnu utakmicu odigrao.Od ukupnog.broja koseva imamo 65 od domacih igraca i samo 12 stranaca, bravo momci, udemo dalje, sledeci molim!

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.
(zdravko, 24. oktobar 2021 21:28)

Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.

deki

pre 2 godine

Realno osim kiksa u Laktasima, sve drugo je okay. Pobedili smo Buducnost, Cedevitu i Mornar, sve ekipe vidjenje za vrh tabele, jedino Split je bio lak protivnik. U EL isto tako, imamo solidnih 2-3, izgubili smo od Albe a te "dobijene " utakmice su najgore i s obzirom na pehove koji nas prate kao ni jednu drugu ekipu, nije lose. Veceras je bilo uspona i padova ali bitna je pobeda. Imajte u vidu da u Utorak igramo Monaku, u Cetvrtak u Milanu pa onda u Nedelju sa Megom .Dakle paklen ritam utakmica, samo da nas zaobidju povrede i korona

WalterNBGD

pre 2 godine

Pregurasmo i ovo,nekako.Do utakmice sa Albom bio sam izuzetno zadovoljan ali su onda isplivali svi nedostaci.Igranje ovakve odbrane i tezina postizanja koseva posle 4 kola EL vec su uzeli maha.Sa ovolikom rotacijom mi to ne mozemo da izdrzimo.Fali nam igraca,najmanje dva.Preumorni smo.Pogledajte razliku u igri Grobosa,lagano,naravno protivnici su im nikakvi za sada,ali sa kakvom energijom cemo mi uci u derbi a sa kakvom oni.Mi nemamo dovoljno snage za ovaj ritam narocito u EL gde je skoro svaka odlucujuca.Ovaj poraz od Albe mislim da nas je 30% udaljio od top 8.Tu je osnovna razlika u odnosu na EL-se koji mogu da kalkulisu.Mi moramo sa 100% posto kapaciteta da izadjemo na svaku utakmicu,a to je tako reci nemoguce.Samo korona moze da nam uzme jedno 3 pobede,jednom CSKA se tazboli igrac,nema veze tu je drugi.Tesko cemo mi ovo izgurati da bi na kraju bili zadovoljni.Sta da se radi,nismo milijarderi.

zdravko

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.

matori2

pre 2 godine

Svaka čast Zvezdi pre svega zbog ritma u kome trenutno igra utakmice ali napokon Mornar dolazi na svoju pravu poziciju. A to je ekipa koja se bori za opstanak. To im je realna pozicija oduvek ali su razni poremećaji stvarali drugačiju situaciju.

dule

pre 2 godine

80 коментара,а само један је приметио предомаћинско суђење за Морнар као да смо у Подгорици играли са Будућности и судили Јавор,(или оба Јавора),Пукл,Болтаузер.До пре пар година у Бару се судило врло коректно,публика изузетно коректна.Вероватно су браћа Павићевић да се улажу огромне паре а нема резултата па се угледали на Будућност за радње са судијама.У првој четвртини у рекету Морнара сваког играча Звезде ударају по 2 играча Морнара где стигну а фаулова као да нема.После су навлачили по целом терену,тако да су навукли за Морнар (оштетили Звезду) за неких петнаестак поена.Најсмешније кад Гордић пролази поред Добрића,распали га по глави,судије покажу неспортску.Сви очекују неспортску Гордићу.А онда иду да провере да ли је неспортска и преиначе у фаул Добрића.А шта су све допуштали да се ради над КалинићемКо не верује нека погледа снимак утакмице.

Demar Derozan

pre 2 godine

@Tobi
Kada bi njih trojica davali 40-45 poena na svakoj tekmi, oni ne bi igrali u Zvezdi celu karijeru, vec u favoritima EL. Tu pre svega mislim na Davidovca i Lazica koji na trzistu ne mogu da prodju. Uocite razliku npr. zasto Kalina ili Guduruc ili jedan Vanja Marinkovic pre njih mogu da odu u neki drugi evroligaski klub.

Kramer

pre 2 godine

Takva serija meceva u Aba ligi ceka i Partizan dok ce Zvezdi biti lagano tako da opusteno...
(Lester Bo McCaleb, 24. oktobar 2021 19:57)
Zaboravljaš da idete Partizanu, COL i Budućnosti? Mislite o tome

Nolan S. i kraj fuzije iz'07

pre 2 godine

Ritam je ubitacan, ali do derbija sa sns milionerima, samo neka da Bog da svi budu zdravi, po komentarima, vidim, da vise nisu tako sigurni u Zeljka cudotvorca. Lopta je okrugla, nije sve u parama!!!

primorska

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Krka dobila Mornar sa 20 razlike, a Hamburger Albu sa 15 razlike. Partizan je imao laksi raspored, ali ne sasvim lak

ja

pre 2 godine

Davidovac,Holins i Lazić na svakoj utakmici moraju da imaju 40-45 poena u rukama.A oni jadni ni 10 sva trojica!
(Tobi, 24. oktobar 2021 20:22)

Lazić i poeni? Jedino ako misliš na tač-daun poene u američkom fudbalu...

DžejAr65

pre 2 godine

volters je samo za rezervnog pleja kao i ivanovic, totalno limitirani igraci, opet i ove godine losa pojacanja kao i zadnjih godina... skauti zvezde katastrofa
(vukan, 24. oktobar 2021 19:43)
Pa nemamo mi budžet kao neki pa da možemo da biramo igrače, tako da nema to veze sa skautingom

Gossa placa Zeljko 35

pre 2 godine

Teska utakmica. Srecom, dobili smo na kvalitet igraca veceras. Izgleda da Ivanovic mnogo nedostaje, posto je Volters preopterecen i ne moze da igra 35 minuta. Uskok veceras dobar. Tesko je trenirati i igrati u ovom tempu kada nisi kompletan. Videlo se veceras da napad nije povezan, imali smo opet dosta praznih minuta, opet smo brzali u tranziciji. Idemo dalje, da probamo da odigramo sto bolje ova dva gostovanja u EL. Uvek uz vas, verujem u vas.

velja

pre 2 godine

Zvezda odigrala sa svim kandidatima za final 4 pre početka sezone. Ostao još samo partizan. Sve uspešno rešeno osim igokea. Dolazi nam s as da malo lakše utakmice. Nakon teških utakmica u euroligi- tri teška gostovanja i dva naredne nedelje, sa osakacenim timom, mi smo super. Nemojte tražiti dlaku u jajetu

David Peckham

pre 2 godine

Raduje povratak Kuzmića,nadam se i boljem Cirbesu kad se potpuno oporavi.Zvezda će,bar se meni tako čini,ipak pre morati da traži beka nego centra.Holins ništa nije pokazao u prethodnih mesec dana,smatram da neće ostati u klubu do kraja sezone.Nemamo klasičnog šutera u ekipi,kakvi su bili Beron ili Lojd.Bez takvog igrača u napadu postajemo bezopasni,a to se dobro videlo protiv Albe.Biće bolje kad prorade Dobrić i Ivanović,ali treba nam još jedan bek sa sigurnim poenima u rukama.

zzbz

pre 2 godine

Na kraju dobijeno na suv kvalitet Dobrica, Kalinica i Kuzmica koji vraca formu iz sezone kad je dominirao u EL. Mornar ce tek da krene da pobedjuje, ima dobre strance sutere, tanki su na centru. Dok su sipali trojke bili su u kakvom takvom egalu.
Sve u svemu treba biti zadovoljan, koliko samo malera sa povredama, kovidom, a sa druge strane veliki teret igranja u EL, jos kad se doda tezak raspored na startu ABA, sto je mnogo mnogo je. Neko rece treba suter, apsolutno se slazem. Fali mnogo Vajt koji zna na obe strane, a ima i odlican sut. Fali centar koji ce biti bekap Kuzmicu, kako sad stvari stoje. Od Cirbesa ne ocekujem mnogo, posebno jer je izasao iz korone a ima jos malo ugovora pa je tesko ocekivati da ce zadovoljiti Radonjica za dalje.

boki

pre 2 godine

Davidovac je odličan igrač, ali je definitivno van forme, dečko može da igra sve pozicije u ekipi osim petice, a i to je za nuždu igrao. Mene samo nervira zašto ne uzima šuteve za tri kada je sam, neka i promaši, ali bolje uzeti šut za tri kada si sam nego uvaliti nekom drugom na isteku napada, a to radi u zadnje vreme jer nema samopouzdanja. Ako se on vrati na njegov nivo od deset, petnaest poena, uz po koju trojku biće to sve super, treba istrpeti igrača. Pa ko je mislio pre dve nedelje da ćemo Kuzmića hvaliti za evo već nekoliko odličnih partija u nizu?
(Džoni, 24. oktobar 2021 19:38)
Zahvaljujemo se na glasu.

E, blago tebi i meni i Zvezdi sa Davidovcem...pazi 10-15 njegovih poena ????

Cinjenice

pre 2 godine

Bravo Zvezdo. Trebalo je ovo doboti posle utakmice sa Albom. Lepo je sto su i domaci igraci dali 65 poena a stranci samo 12. Za razliku od nekih juce gde su domaci igraci juce dali samo 15 poena.

Zhol

pre 2 godine

@Dzej ar druze ne blamiraj se, Zvezda dovela Kalinica i Vajta, ekstra klasa igraca. Dovela Voltersa i Holinsa, evroligaski igraci. Ivanovic ne igra za kikiriki sigurno, jer je medju najboljim plejevima abe godinama. Zvezda nema para, zamisli.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro je da je ovo dobijeno! Ali sa neiskusnim Uskokovicem ne moze se pobedjivati U EL. vOLTERS je nedovoljan,nedostajace Ivanovic,Nekako su vec istroseni a tek je pocelo. Taman neki igraci pocinju da se vracaju drugi otpadaju, Brine me taj drugi plej. Ivanovic sa koronom ,ne moze da igra do decembra.

Kozarska peta

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.

Džoni

pre 2 godine

Davidovac je odličan igrač, ali je definitivno van forme, dečko može da igra sve pozicije u ekipi osim petice, a i to je za nuždu igrao. Mene samo nervira zašto ne uzima šuteve za tri kada je sam, neka i promaši, ali bolje uzeti šut za tri kada si sam nego uvaliti nekom drugom na isteku napada, a to radi u zadnje vreme jer nema samopouzdanja. Ako se on vrati na njegov nivo od deset, petnaest poena, uz po koju trojku biće to sve super, treba istrpeti igrača. Pa ko je mislio pre dve nedelje da ćemo Kuzmića hvaliti za evo već nekoliko odličnih partija u nizu?

celinc

pre 2 godine

bleda igra C Zvezde protiv ocajnog Mornara,kako trener dopusta da mu ekipa prospe plus 12 u prvom poluvremenu,a od 8 viska stigne do minus 1 u zadnjoj deonici,Mornar tih 8 razlike juri sa tri beka,Radonjic ih brani sa Kuzmicom,Kalinom,smrznutim Davidovcem,Dobricom i Voltersom,epilog;inkasirana trojka,tri ulaza Gordica i vodstvo Mornara,tek tada se Radonjicu pali lampica,uvodi Branka koji ce ugasiti Gordica do kraja utakmice,nije ovo ni prvi ni zadnji puta da Radonjic ima kasne takticke reakcije kada mu ekipa pocme nestajati na terenu,samo ne znam sa cime je smrnuti Davidovac veceras zasluzio toliku minutazu,u napadu katastrofa,u odbrani tragokomican,lepsa strana jeste da je Zvezda do teske pobede stigla odlicnom igrom nasih igraca,Uskokovica,Kuzmica i Dobrica

miki

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Pa ti navijaj da tvoj klub igra takmicenje protiv hamburgera, a ne cska, fenera itd.

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Kupi Arenu rodjace, pa postavi koga hoces. Najbolje nekoga ko ce da ti peva navijacke pesme tokom prenosa.
(Pera, 24. oktobar 2021 19:08)

Pero, pre svega pozdravljam tvoju odluku da gledaš vrhunsku košarku a to je jedino moguće ako gledaš našu Zvezdu. Što se pevanja navijačkih pesama tiče, nama navijačima Zvezde drugi ne pevaju naše navijačke pesme - pomešao si nas sa Kimijem, on je vama dovodio navijače iz Splita da vam pevaju vaše pesme, zašto je to tako to ti najbolje znaš. Sportski pozdrav Pero !

Školobocna

pre 2 godine

Fali Zvezdi startni 1,2 i 5 za ovaj ritam , kad se igra 3 meča nedeljno a imaš dosta igrača koji ne mogu da naprave razliku dolazi do velike potrošnje onih koji moraju da povuku . To može da traje neko vreme ali ne može stalno , bez ozbiljnije rotacije rizikuje se premor i povrede . Mornar je limitiran ove sezone , boriće se za opstanak . Ono što je pozitivno je vraćanje Kuzmića u formu , nadam se da će se Davidovac izvući iz letargije , izgleda kao Borila prošle sezone .

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PITANJA....

Ove amatere iz Bara trebalo je dobiti sa plus 20...
Nas sut za 3 je ocajan i ovde smo na 5/19...
Uzas za gledati...

Pera

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Kupi Arenu rodjace, pa postavi koga hoces. Najbolje nekoga ko ce da ti peva navijacke pesme tokom prenosa.

Paja iz Vrcina

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Opusteno, ja bas volim da slusam kako Edi prosipa komplekse kad je Zvezda u pitanju.

zoran

pre 2 godine

-U Zvezdi sto sta skripi....mnogo očekuju od Kalinića ... Nekih igrača nigde.... Davidovac nista kao i Holins i kapiten Lazić.
-Volters tanko razigrava a i masi bacanja. Za 2 pleja moze da prođe a prvog nikako... Uskoković jos zelen.
-Kalinića udvajaju i to počinju svi da rade.... Kuzmić pohvalno.
-Vise ovde skripi na poziciji 1 nego na centru.... I izuzetno skripi na poziciji beka sutera jer Holins to ne moze izneti... Igra Holins sjajnu odbranu ali napadački ispod prosečan. I Simon igra sjajnu odbranu a napad igrač manje.
-treba nam suter ko leba

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.
(Kozarska peta, 24. oktobar 2021 19:13) 

Kozarska peta, da si Zvezdaš ne bi ti mišljenje grobara bilo važno a kamoli referentno. Dakle za kamuflažu u Zvezdaša si dobio jedan. Ali si kao grobar za gledanje vrhunske košarke, a to je jedino moguće ako gledaš Zvezdu, dobio čistu peticu za ljubav prema košarci. Sportski pozdrav.

duledudule

pre 2 godine

Bravo,bas lepo sto ste ispratili live, ili ste nesposobni da odradite par prenosa, ipak su bitniji mutd i liverpul i Vlahovic i motori...Da vam je igrao rumenige dizali bi ga u nebesa.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.
(Kozarska peta, 24. oktobar 2021 19:13)

Nemam Arenu ali ih pamtim kao jako dobre i objektivne komentatore, koji se razumeju u kosarku. Cak su i duhoviti. Za razliku od nerealnih i kosarkaski polupismenih komentatora sa SK. Narocito ovih sto komentarisu cezempeove utakmice. Muka ih je slusati i kad pobedjuju i kad gube.

boda

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.
(Ivan, 24. oktobar 2021 19:02)
nisi gledao Partizan ove sezone? sačekaj 14 ti novembar.

Quaresma

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Pa ti navijaj da tvoj klub igra takmicenje protiv hamburgera, a ne cska, fenera itd.
(miki, 24. oktobar 2021 19:15)

Navija se za klub a ne za takmičenje u kome igra ili treba da igra taj klub.

Peki

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)
Pa od sledece godine ce vam biti omoguceno da igrate sa hamburgerom, nista ne brinite.

svašta

pre 2 godine

-U Zvezdi sto sta skripi....mnogo očekuju od Kalinića ... Nekih igrača nigde.... Davidovac nista kao i Holins i kapiten Lazić.
-Volters tanko razigrava a i masi bacanja. Za 2 pleja moze da prođe a prvog nikako... Uskoković jos zelen.
-Kalinića udvajaju i to počinju svi da rade.... Kuzmić pohvalno.
-Vise ovde skripi na poziciji 1 nego na centru.... I izuzetno skripi na poziciji beka sutera jer Holins to ne moze izneti... Igra Holins sjajnu odbranu ali napadački ispod prosečan. I Simon igra sjajnu odbranu a napad igrač manje.
-treba nam suter ko leba
(zoran, 24. oktobar 2021 19:06)

Lazić nije igrao 2 meseca košarku, šta očekuješ od njega 20 poena 10 skokova i 5 asistencija?

Ti bre šta ispriča, ispade Zvezda nema nijednog igrača osim Kalinića kog udvaraju i Kuzmića koji će odma biti ispljuvan kad promaši horog.

Da se dovedu plej, bek šuter, nisko krilo, četvorka, centar i još jedan trener.

Džoni

pre 2 godine

Odličan skor u ABA. Da je neko posle ovakvog rasporeda na startu ponudio skor 4:1 oberučke bi prihvatili. Ne treba smetnuti da smo igrali protiv Budućnosti, CedOli, Igokee, Mornara i jedinog realno autsajdera Splita. Ovo sa jednim porazom i to verovatno ne od direktnog konkurenta za sam vrh je odličan skor. U svakom slučaju bolje i 4:1 protiv ovakvih ekipa nego 5:0 protiv autsajdera, bar smo prebrinuli dobar deo ovih ozbiljnijih ekipa i to još ovako oskrnavljeni.

Стара школа

pre 2 godine

Кузмић, Добрић и Волтерс сјајни, Цирбес одличан, позитивно изненадио Ускоковић. Митровић стандардан. Калинић мора да смањи нервозу, преноси је на цео тим.
С обзиром на распоред и кош-разлику са Будућношћу и Цедевитом, 4-1 је супер!!!

Ivan

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.

vox

pre 2 godine

Uskokovic uopšte dečko nije loš koliko ga pljujete, naprotiv..treba mu malo i minutaže. Kuzmic iz utakmice u utakmicu sve bolji. Večeras najbolji. Dobric je naše zlato, i sramota je da ga odmah ocrnite posle neke slabije partije.
Kada Davidovca vidim, izgubim volju za sportom, životom...
Ne shvatam njegovo bitisanje u timu. Apsolutno beskoristan igrač.
Ljudi ne zaboravite da negiramo kompletni od početka. Vajt je paklen košarkaš, i tragedija je za nas što smo ga izgubili.Pitanje je kada će moći da igra, a pogotovo da uđe u formu...nažalost..

Panter

pre 2 godine

Gde je onaj koji juče napisa da Zvezda gubi i da će imati 3/2 i da Partizan može komotno da igra sa rezervama i da izgubi
(NY, 24. oktobar 2021 19:00)

Ja zaista ne vidim nikakav problem u tome da Partizan može komotno da igra sa rezervama i da izgubi.

Slobodan

pre 2 godine

69 poena primili?To odbrana?
Javite se kad vam protivnik ne predje 45 i trener kaze da ga nije sramota!!!
(Grobar, 24. oktobar 2021 18:57)

Druze, Zeljko Rumenige, Panter i Leday imaju veci ugovor sa Partizan-Merditom nego sto grad Novo Mesto ima budzet, znaci ne amaterska ekipa Krke sto igra u filskuturnoj sali …
Usput ta Krka vas je prethodnih godina redovno gazila …

a

pre 2 godine

69 poena primili?To odbrana? 
Javite se kad vam protivnik ne predje 45 i trener kaze da ga nije sramota!!!
(Grobar, 24. oktobar 2021 18:57

E zbog toga ćete da dobijete bonus bodove. Tvoj tim u Moskvi sa Dulom dao manje od 50 i izgubio sa 40+ razlike. Do skora ste držali rekord datih

NY

pre 2 godine

Košarka na nivou 3 lige. Mislim da će Mornar ispasti iz ABA lige ove sezone. Zasluženo najgori skor u ligi. Ništa nije slučajno. Amaterska ekipa. Gledao sam ceo meč.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. oktobar 2021 18:56)

Ajde Dosadni ne smaraj više. Kao ti gledao utakmicu. Gledaš i MU Liverpul. Imaš gomilu ekrana ispred sebe. Ne laži sebe

vukan

pre 2 godine

kako moze ovaj holins da igra pre dobrica, pa lik veze nema, bezopasan na sutu i na ulazu a i bogami ni odbrana mu nije kao sto su rekli dobra... ne treba ni 4 ni 5 pozicija, treba pod hitno plej koji zna da probije i da je opasan spolja kako bi izvlacio igrace, posto volters je samo za rezervnog pleja kao i ivanovic, totalno limitirani igraci, opet i ove godine losa pojacanja kao i zadnjih godina... skauti zvezde katastrofa

VRANjANAC DS

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.
(Ivan, 24. oktobar 2021 19:02)
nisi gledao Partizan ove sezone? sačekaj 14 ti novembar.
(boda, 24. oktobar 2021 19:34)

Taj tim što pominješ će 14.11 biti posložen kao kubik drva u šupi, a samo se ti loži da će te pobediti Igokejac.

opa

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Košarka na nivou 3 lige. Mislim da će Mornar ispasti iz ABA lige ove sezone. Zasluženo najgori skor u ligi. Ništa nije slučajno. Amaterska ekipa. Gledao sam ceo meč.

Veliki red

pre 2 godine

Samo gazi, gde god, i kako god ove palijaše mornare... Palijali, grizli ko besni, Zvezda ih izbušila i sad ce da ih gaze opet prosečne ekipice...

opa

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca

a

pre 2 godine

69 poena primili?To odbrana? 
Javite se kad vam protivnik ne predje 45 i trener kaze da ga nije sramota!!!
(Grobar, 24. oktobar 2021 18:57

E zbog toga ćete da dobijete bonus bodove. Tvoj tim u Moskvi sa Dulom dao manje od 50 i izgubio sa 40+ razlike. Do skora ste držali rekord datih

Džoni

pre 2 godine

Odličan skor u ABA. Da je neko posle ovakvog rasporeda na startu ponudio skor 4:1 oberučke bi prihvatili. Ne treba smetnuti da smo igrali protiv Budućnosti, CedOli, Igokee, Mornara i jedinog realno autsajdera Splita. Ovo sa jednim porazom i to verovatno ne od direktnog konkurenta za sam vrh je odličan skor. U svakom slučaju bolje i 4:1 protiv ovakvih ekipa nego 5:0 protiv autsajdera, bar smo prebrinuli dobar deo ovih ozbiljnijih ekipa i to još ovako oskrnavljeni.

Slobodan

pre 2 godine

69 poena primili?To odbrana?
Javite se kad vam protivnik ne predje 45 i trener kaze da ga nije sramota!!!
(Grobar, 24. oktobar 2021 18:57)

Druze, Zeljko Rumenige, Panter i Leday imaju veci ugovor sa Partizan-Merditom nego sto grad Novo Mesto ima budzet, znaci ne amaterska ekipa Krke sto igra u filskuturnoj sali …
Usput ta Krka vas je prethodnih godina redovno gazila …

Che

pre 2 godine

U do sada odigranih 5 kola:
Partizan domaci igraci 157 poena (39%)
Zvezda domaci igraci 272 poena (69%).

Sto ti je marketing. Zatrpavas medije informacijama i intervjuima kako pravis mladu ekipu za razvoj srpske kosarke, a statistika? Ma ko ….. statistiku, daj jos jedan intervju.

duledudule

pre 2 godine

Bravo,bas lepo sto ste ispratili live, ili ste nesposobni da odradite par prenosa, ipak su bitniji mutd i liverpul i Vlahovic i motori...Da vam je igrao rumenige dizali bi ga u nebesa.

NY

pre 2 godine

Košarka na nivou 3 lige. Mislim da će Mornar ispasti iz ABA lige ove sezone. Zasluženo najgori skor u ligi. Ništa nije slučajno. Amaterska ekipa. Gledao sam ceo meč.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. oktobar 2021 18:56)

Ajde Dosadni ne smaraj više. Kao ti gledao utakmicu. Gledaš i MU Liverpul. Imaš gomilu ekrana ispred sebe. Ne laži sebe

Ivan

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.

zoran

pre 2 godine

-U Zvezdi sto sta skripi....mnogo očekuju od Kalinića ... Nekih igrača nigde.... Davidovac nista kao i Holins i kapiten Lazić.
-Volters tanko razigrava a i masi bacanja. Za 2 pleja moze da prođe a prvog nikako... Uskoković jos zelen.
-Kalinića udvajaju i to počinju svi da rade.... Kuzmić pohvalno.
-Vise ovde skripi na poziciji 1 nego na centru.... I izuzetno skripi na poziciji beka sutera jer Holins to ne moze izneti... Igra Holins sjajnu odbranu ali napadački ispod prosečan. I Simon igra sjajnu odbranu a napad igrač manje.
-treba nam suter ko leba

Džoni

pre 2 godine

Davidovac je odličan igrač, ali je definitivno van forme, dečko može da igra sve pozicije u ekipi osim petice, a i to je za nuždu igrao. Mene samo nervira zašto ne uzima šuteve za tri kada je sam, neka i promaši, ali bolje uzeti šut za tri kada si sam nego uvaliti nekom drugom na isteku napada, a to radi u zadnje vreme jer nema samopouzdanja. Ako se on vrati na njegov nivo od deset, petnaest poena, uz po koju trojku biće to sve super, treba istrpeti igrača. Pa ko je mislio pre dve nedelje da ćemo Kuzmića hvaliti za evo već nekoliko odličnih partija u nizu?

WalterNBGD

pre 2 godine

Pregurasmo i ovo,nekako.Do utakmice sa Albom bio sam izuzetno zadovoljan ali su onda isplivali svi nedostaci.Igranje ovakve odbrane i tezina postizanja koseva posle 4 kola EL vec su uzeli maha.Sa ovolikom rotacijom mi to ne mozemo da izdrzimo.Fali nam igraca,najmanje dva.Preumorni smo.Pogledajte razliku u igri Grobosa,lagano,naravno protivnici su im nikakvi za sada,ali sa kakvom energijom cemo mi uci u derbi a sa kakvom oni.Mi nemamo dovoljno snage za ovaj ritam narocito u EL gde je skoro svaka odlucujuca.Ovaj poraz od Albe mislim da nas je 30% udaljio od top 8.Tu je osnovna razlika u odnosu na EL-se koji mogu da kalkulisu.Mi moramo sa 100% posto kapaciteta da izadjemo na svaku utakmicu,a to je tako reci nemoguce.Samo korona moze da nam uzme jedno 3 pobede,jednom CSKA se tazboli igrac,nema veze tu je drugi.Tesko cemo mi ovo izgurati da bi na kraju bili zadovoljni.Sta da se radi,nismo milijarderi.

Стара школа

pre 2 godine

Кузмић, Добрић и Волтерс сјајни, Цирбес одличан, позитивно изненадио Ускоковић. Митровић стандардан. Калинић мора да смањи нервозу, преноси је на цео тим.
С обзиром на распоред и кош-разлику са Будућношћу и Цедевитом, 4-1 је супер!!!

velja

pre 2 godine

Zvezda odigrala sa svim kandidatima za final 4 pre početka sezone. Ostao još samo partizan. Sve uspešno rešeno osim igokea. Dolazi nam s as da malo lakše utakmice. Nakon teških utakmica u euroligi- tri teška gostovanja i dva naredne nedelje, sa osakacenim timom, mi smo super. Nemojte tražiti dlaku u jajetu

dule

pre 2 godine

80 коментара,а само један је приметио предомаћинско суђење за Морнар као да смо у Подгорици играли са Будућности и судили Јавор,(или оба Јавора),Пукл,Болтаузер.До пре пар година у Бару се судило врло коректно,публика изузетно коректна.Вероватно су браћа Павићевић да се улажу огромне паре а нема резултата па се угледали на Будућност за радње са судијама.У првој четвртини у рекету Морнара сваког играча Звезде ударају по 2 играча Морнара где стигну а фаулова као да нема.После су навлачили по целом терену,тако да су навукли за Морнар (оштетили Звезду) за неких петнаестак поена.Најсмешније кад Гордић пролази поред Добрића,распали га по глави,судије покажу неспортску.Сви очекују неспортску Гордићу.А онда иду да провере да ли је неспортска и преиначе у фаул Добрића.А шта су све допуштали да се ради над КалинићемКо не верује нека погледа снимак утакмице.

Pera

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Kupi Arenu rodjace, pa postavi koga hoces. Najbolje nekoga ko ce da ti peva navijacke pesme tokom prenosa.

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Kupi Arenu rodjace, pa postavi koga hoces. Najbolje nekoga ko ce da ti peva navijacke pesme tokom prenosa.
(Pera, 24. oktobar 2021 19:08)

Pero, pre svega pozdravljam tvoju odluku da gledaš vrhunsku košarku a to je jedino moguće ako gledaš našu Zvezdu. Što se pevanja navijačkih pesama tiče, nama navijačima Zvezde drugi ne pevaju naše navijačke pesme - pomešao si nas sa Kimijem, on je vama dovodio navijače iz Splita da vam pevaju vaše pesme, zašto je to tako to ti najbolje znaš. Sportski pozdrav Pero !

DžejAr65

pre 2 godine

volters je samo za rezervnog pleja kao i ivanovic, totalno limitirani igraci, opet i ove godine losa pojacanja kao i zadnjih godina... skauti zvezde katastrofa
(vukan, 24. oktobar 2021 19:43)
Pa nemamo mi budžet kao neki pa da možemo da biramo igrače, tako da nema to veze sa skautingom

svašta

pre 2 godine

-U Zvezdi sto sta skripi....mnogo očekuju od Kalinića ... Nekih igrača nigde.... Davidovac nista kao i Holins i kapiten Lazić.
-Volters tanko razigrava a i masi bacanja. Za 2 pleja moze da prođe a prvog nikako... Uskoković jos zelen.
-Kalinića udvajaju i to počinju svi da rade.... Kuzmić pohvalno.
-Vise ovde skripi na poziciji 1 nego na centru.... I izuzetno skripi na poziciji beka sutera jer Holins to ne moze izneti... Igra Holins sjajnu odbranu ali napadački ispod prosečan. I Simon igra sjajnu odbranu a napad igrač manje.
-treba nam suter ko leba
(zoran, 24. oktobar 2021 19:06)

Lazić nije igrao 2 meseca košarku, šta očekuješ od njega 20 poena 10 skokova i 5 asistencija?

Ti bre šta ispriča, ispade Zvezda nema nijednog igrača osim Kalinića kog udvaraju i Kuzmića koji će odma biti ispljuvan kad promaši horog.

Da se dovedu plej, bek šuter, nisko krilo, četvorka, centar i još jedan trener.

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Ovo je ubitačan ritam, mora da se poveca roster. 15 igraca pa da se rotiraju. Dešavaće se povrede, Corona uzima danak, zamor igrača. Pri tome mi smo ekipa koja ne putuje na gostovanje čarterima i nema svoj avion već redovnim linijama sa presedanjem.

VRANjANAC DS

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.
(Ivan, 24. oktobar 2021 19:02)
nisi gledao Partizan ove sezone? sačekaj 14 ti novembar.
(boda, 24. oktobar 2021 19:34)

Taj tim što pominješ će 14.11 biti posložen kao kubik drva u šupi, a samo se ti loži da će te pobediti Igokejac.

vox

pre 2 godine

Uskokovic uopšte dečko nije loš koliko ga pljujete, naprotiv..treba mu malo i minutaže. Kuzmic iz utakmice u utakmicu sve bolji. Večeras najbolji. Dobric je naše zlato, i sramota je da ga odmah ocrnite posle neke slabije partije.
Kada Davidovca vidim, izgubim volju za sportom, životom...
Ne shvatam njegovo bitisanje u timu. Apsolutno beskoristan igrač.
Ljudi ne zaboravite da negiramo kompletni od početka. Vajt je paklen košarkaš, i tragedija je za nas što smo ga izgubili.Pitanje je kada će moći da igra, a pogotovo da uđe u formu...nažalost..

Nolan S. i kraj fuzije iz'07

pre 2 godine

Ritam je ubitacan, ali do derbija sa sns milionerima, samo neka da Bog da svi budu zdravi, po komentarima, vidim, da vise nisu tako sigurni u Zeljka cudotvorca. Lopta je okrugla, nije sve u parama!!!

aleksandar

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.
(zdravko, 24. oktobar 2021 21:28)


Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.
(Da li Srbin sam uopšte?!, 24. oktobar 2021 21:51)


Otkud znaš da je išao i školu?

nikola

pre 2 godine

Zvezda u odnosu na ostale ABA timove ima ogromnu prednost u Kuzmiću koji je u velikoj formi. Sa 2.14cm visine, dobrom skočnošću i još boljim pregledom igre i parketa stvara značajnu prednost u odnosu na ostale timove. Budućnost je već izgubila, Cedevita takođe, ostaje još derbi sa Partizanom koji nikako neće biti favorit u tom sedmom kolu baš zbog Kuzmića, potpomognutim Mitrovićem i Kalinićem koji su takođe sjajni skakači. Biće zanimljivo gledati Partizanovu šutersku postavu naspram Zvezdine skakačke. Partizan u toj šuterskoj postavi nema slabih tačaka sem donekle Avramovića koji nije ništa pokazao do sada ali ni Zvezda nema slabih tačaka u toj skakačkoj.Biće zanimljivo.

NY

pre 2 godine

Krka dobila Mornar sa 20 razlike, a Hamburger Albu sa 15 razlike. Partizan je imao laksi raspored, ali ne sasvim lak
(primorska, 24. oktobar 2021 21:28)

Alba ima A licencu. Fener dobio 20 razlike Efes. Pa šta. CSKA može VTB ligu da igra sa rezervama.

David Peckham

pre 2 godine

Raduje povratak Kuzmića,nadam se i boljem Cirbesu kad se potpuno oporavi.Zvezda će,bar se meni tako čini,ipak pre morati da traži beka nego centra.Holins ništa nije pokazao u prethodnih mesec dana,smatram da neće ostati u klubu do kraja sezone.Nemamo klasičnog šutera u ekipi,kakvi su bili Beron ili Lojd.Bez takvog igrača u napadu postajemo bezopasni,a to se dobro videlo protiv Albe.Biće bolje kad prorade Dobrić i Ivanović,ali treba nam još jedan bek sa sigurnim poenima u rukama.

Dvokrak

pre 2 godine

Mornaru gori pod nogama i odlično što se nisu protiv nas konačno sastavili.

Naše mane su što imamo 4 krilna igrača, od kojih Dobrića sve više guraju na dvojuku, ali on iako se igrački razvio poslednje sezone, nije prava dvojka. Nedostaje mu sigurnost u driblingu, skoro uvek ide ulevo i nama masu da izvuče ulaz s kontaktom u gust reket.
Uprkos odličnom odrazu, često su ga prošle godine lepili u tim pokušajima. Trebao bi česšće da koristi flotere i poludistancu.

Nama realno Kalina igra dvojku i odlično se snalazi koristi i brzinu i snagu i one svoje rolinge. Često otvara prostor drugim i asistira. Definitivno najveće pojačanje, samo da malo smanji nervozu ponekad.

Holins ništa nije doneo ofanzivnoj igri sa pozicije 2, i tu nam nedostaje tih 10ak izmišljenih poena po utakmici, ili barem koja trojka preko ruke kad stisnu sa svih strana.

Igramo, dakle, sa tri pleja i četri krila i jednom pravom dvojkom, Holins, koji vrlo malo pokazuje, a neće biti bolje ofanzivno ni kad se vrati kapiten.

To zasad ipak nekako funkcioniše. Kuzmić je, na moje veliko iznenađenje i radost, odlično iskoristio to što poslednje tri utakmice nije imao grmalje protiv sebe, pa je izdominirao.

Mitroviću svaka čast na prikazanom, s obzriom da ga guraju na peticu. Kad se vrati Vajt i ako zaigra Cirbes, biće to puno kvalitetnije i u reketu. Imaćemo dubinu u igri i četvorke će igrati svoju igru.

Zato je neophodno da se podigne % za tri. Treba raspucati Davidovca i Ivanovića.

Cinjenice

pre 2 godine

Bravo Zvezdo. Trebalo je ovo doboti posle utakmice sa Albom. Lepo je sto su i domaci igraci dali 65 poena a stranci samo 12. Za razliku od nekih juce gde su domaci igraci juce dali samo 15 poena.

deki

pre 2 godine

Realno osim kiksa u Laktasima, sve drugo je okay. Pobedili smo Buducnost, Cedevitu i Mornar, sve ekipe vidjenje za vrh tabele, jedino Split je bio lak protivnik. U EL isto tako, imamo solidnih 2-3, izgubili smo od Albe a te "dobijene " utakmice su najgore i s obzirom na pehove koji nas prate kao ni jednu drugu ekipu, nije lose. Veceras je bilo uspona i padova ali bitna je pobeda. Imajte u vidu da u Utorak igramo Monaku, u Cetvrtak u Milanu pa onda u Nedelju sa Megom .Dakle paklen ritam utakmica, samo da nas zaobidju povrede i korona

Gossa placa Zeljko 35

pre 2 godine

Teska utakmica. Srecom, dobili smo na kvalitet igraca veceras. Izgleda da Ivanovic mnogo nedostaje, posto je Volters preopterecen i ne moze da igra 35 minuta. Uskok veceras dobar. Tesko je trenirati i igrati u ovom tempu kada nisi kompletan. Videlo se veceras da napad nije povezan, imali smo opet dosta praznih minuta, opet smo brzali u tranziciji. Idemo dalje, da probamo da odigramo sto bolje ova dva gostovanja u EL. Uvek uz vas, verujem u vas.

Paja moler

pre 2 godine

Davidovac,Holins i Lazić na svakoj utakmici moraju da imaju 40-45 poena u rukama.A oni jadni ni 10 sva trojica! 
(Tobi, 24. oktobar 2021 20:22) 

Lazić i poeni? Jedino ako misliš na tač-daun poene u američkom fudbalu...
(ja, 24. oktobar 2021 20:52)

O čemu ti? Lazić je igrač odbrane a ne napada
Kao što su nekada bili Zdovc, Saša Obradović i nije mu zadatak da sipa. Uostalom ušao u prvu petorkuABA prošle sezone

Paja iz Vrcina

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Opusteno, ja bas volim da slusam kako Edi prosipa komplekse kad je Zvezda u pitanju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Опет је било муке од самог почетка ал смо овај пут раније ухватили прикључак и "преломили" утакмицу. Морамо убудуће много боље бранити шут за три поена. Неколико пута су нам буквално у последњој секунди убацивали тројке. Радује подизање форме Кузмића и Добрића чији су поени и били кључни. Радује и повратак Лазића и Цирбеса. Јест да је још рано за прогнозе ал мислим да ће Звезда и Партизан на прва два мјеста а остали нисам сигуран како ће се поредати. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Quaresma

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Pa ti navijaj da tvoj klub igra takmicenje protiv hamburgera, a ne cska, fenera itd.
(miki, 24. oktobar 2021 19:15)

Navija se za klub a ne za takmičenje u kome igra ili treba da igra taj klub.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Košarka na nivou 3 lige. Mislim da će Mornar ispasti iz ABA lige ove sezone. Zasluženo najgori skor u ligi. Ništa nije slučajno. Amaterska ekipa. Gledao sam ceo meč.

CoDa

pre 2 godine

Zvezda pobedila teško. Super.
Razumem euforiju partizana. Opravdano.
Ide derbi. Biće gusto.
Ali ja i dalje 100% verujem da će zvezda osvojiti titulu. Najbitniji je play off…
A stvarno mislite da se neko u kosarci više pita od Covica?

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.
(Kozarska peta, 24. oktobar 2021 19:13) 

Kozarska peta, da si Zvezdaš ne bi ti mišljenje grobara bilo važno a kamoli referentno. Dakle za kamuflažu u Zvezdaša si dobio jedan. Ali si kao grobar za gledanje vrhunske košarke, a to je jedino moguće ako gledaš Zvezdu, dobio čistu peticu za ljubav prema košarci. Sportski pozdrav.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro je da je ovo dobijeno! Ali sa neiskusnim Uskokovicem ne moze se pobedjivati U EL. vOLTERS je nedovoljan,nedostajace Ivanovic,Nekako su vec istroseni a tek je pocelo. Taman neki igraci pocinju da se vracaju drugi otpadaju, Brine me taj drugi plej. Ivanovic sa koronom ,ne moze da igra do decembra.

Veliki red

pre 2 godine

Samo gazi, gde god, i kako god ove palijaše mornare... Palijali, grizli ko besni, Zvezda ih izbušila i sad ce da ih gaze opet prosečne ekipice...

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.
(Da li Srbin sam uopšte?!, 24. oktobar 2021 21:51)

On i Slaviša Šmigić sedeli u istoj klupi.

Peki

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)
Pa od sledece godine ce vam biti omoguceno da igrate sa hamburgerom, nista ne brinite.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.
(zdravko, 24. oktobar 2021 21:28)

Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.
(Kozarska peta, 24. oktobar 2021 19:13)

Nemam Arenu ali ih pamtim kao jako dobre i objektivne komentatore, koji se razumeju u kosarku. Cak su i duhoviti. Za razliku od nerealnih i kosarkaski polupismenih komentatora sa SK. Narocito ovih sto komentarisu cezempeove utakmice. Muka ih je slusati i kad pobedjuju i kad gube.

zzbz

pre 2 godine

Na kraju dobijeno na suv kvalitet Dobrica, Kalinica i Kuzmica koji vraca formu iz sezone kad je dominirao u EL. Mornar ce tek da krene da pobedjuje, ima dobre strance sutere, tanki su na centru. Dok su sipali trojke bili su u kakvom takvom egalu.
Sve u svemu treba biti zadovoljan, koliko samo malera sa povredama, kovidom, a sa druge strane veliki teret igranja u EL, jos kad se doda tezak raspored na startu ABA, sto je mnogo mnogo je. Neko rece treba suter, apsolutno se slazem. Fali mnogo Vajt koji zna na obe strane, a ima i odlican sut. Fali centar koji ce biti bekap Kuzmicu, kako sad stvari stoje. Od Cirbesa ne ocekujem mnogo, posebno jer je izasao iz korone a ima jos malo ugovora pa je tesko ocekivati da ce zadovoljiti Radonjica za dalje.

Školobocna

pre 2 godine

Fali Zvezdi startni 1,2 i 5 za ovaj ritam , kad se igra 3 meča nedeljno a imaš dosta igrača koji ne mogu da naprave razliku dolazi do velike potrošnje onih koji moraju da povuku . To može da traje neko vreme ali ne može stalno , bez ozbiljnije rotacije rizikuje se premor i povrede . Mornar je limitiran ove sezone , boriće se za opstanak . Ono što je pozitivno je vraćanje Kuzmića u formu , nadam se da će se Davidovac izvući iz letargije , izgleda kao Borila prošle sezone .

Demar Derozan

pre 2 godine

@Tobi
Kada bi njih trojica davali 40-45 poena na svakoj tekmi, oni ne bi igrali u Zvezdi celu karijeru, vec u favoritima EL. Tu pre svega mislim na Davidovca i Lazica koji na trzistu ne mogu da prodju. Uocite razliku npr. zasto Kalina ili Guduruc ili jedan Vanja Marinkovic pre njih mogu da odu u neki drugi evroligaski klub.

Kozarska peta

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.

Zhol

pre 2 godine

@Dzej ar druze ne blamiraj se, Zvezda dovela Kalinica i Vajta, ekstra klasa igraca. Dovela Voltersa i Holinsa, evroligaski igraci. Ivanovic ne igra za kikiriki sigurno, jer je medju najboljim plejevima abe godinama. Zvezda nema para, zamisli.

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Da, Zvezda je namerno pobedila i opet ce!.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrafen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom(visegodisnjim ugovorom),a ovaj put sparing partner u ABA ligi je bila simpaticna ekipica Mornara.Nakon utakmica viseg nivoa kosarke u evroligi, jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i misa uz odlicnu rasporedenu minutazu i odmaranje nosilaca.Radonjator je ovaj put zatvorio utakmicu sa domacim igracima, bez stranaca sa malim Uskokom na pleju koji je odlicnu utakmicu odigrao.Od ukupnog.broja koseva imamo 65 od domacih igraca i samo 12 stranaca, bravo momci, udemo dalje, sledeci molim!

matori2

pre 2 godine

Svaka čast Zvezdi pre svega zbog ritma u kome trenutno igra utakmice ali napokon Mornar dolazi na svoju pravu poziciju. A to je ekipa koja se bori za opstanak. To im je realna pozicija oduvek ali su razni poremećaji stvarali drugačiju situaciju.

ja

pre 2 godine

Davidovac,Holins i Lazić na svakoj utakmici moraju da imaju 40-45 poena u rukama.A oni jadni ni 10 sva trojica!
(Tobi, 24. oktobar 2021 20:22)

Lazić i poeni? Jedino ako misliš na tač-daun poene u američkom fudbalu...

Panter

pre 2 godine

Gde je onaj koji juče napisa da Zvezda gubi i da će imati 3/2 i da Partizan može komotno da igra sa rezervama i da izgubi
(NY, 24. oktobar 2021 19:00)

Ja zaista ne vidim nikakav problem u tome da Partizan može komotno da igra sa rezervama i da izgubi.

vukan

pre 2 godine

kako moze ovaj holins da igra pre dobrica, pa lik veze nema, bezopasan na sutu i na ulazu a i bogami ni odbrana mu nije kao sto su rekli dobra... ne treba ni 4 ni 5 pozicija, treba pod hitno plej koji zna da probije i da je opasan spolja kako bi izvlacio igrace, posto volters je samo za rezervnog pleja kao i ivanovic, totalno limitirani igraci, opet i ove godine losa pojacanja kao i zadnjih godina... skauti zvezde katastrofa

zdravko

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.

Djovani

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

I sta sad ti hoces time da kazes? I Partizan ce odigrati sa istim ekipama u mesec dana utakmice. Koja je poenta? Da vas zalimo? Ili sami sebe da zalite sto, kako vi kazete, kao najjaci tim lige imate takav raspored na pocetku sezone? Navikli na kukanje cak i kada pobedjuju.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PITANJA....

Ove amatere iz Bara trebalo je dobiti sa plus 20...
Nas sut za 3 je ocajan i ovde smo na 5/19...
Uzas za gledati...

boda

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.
(Ivan, 24. oktobar 2021 19:02)
nisi gledao Partizan ove sezone? sačekaj 14 ti novembar.

Igokea since 2007, stabilan evrokupaš since 2014

pre 2 godine

Ајде Ускоковићу, можеш ти то! Дели лопту само кад је неопходно.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PRICAM PRICE....

Stvarno? Hocemo sad slaviti sto smo pobedili Mornar koji se raspada,i sto sut za 3 je uzasan?
Simonovic 1/18...u 5 ABA tekmi...
Walters 4/15
Ivanovic 4/21....
Pa to je zalosno za videti...
Bicemo kanta za punjenje u EL,OPET, a u Aba ovakva igra moze proci jer vecini timova mozemo oboriti sut za 3,ali u EL to izgleda naivno...

miki

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Pa ti navijaj da tvoj klub igra takmicenje protiv hamburgera, a ne cska, fenera itd.

celinc

pre 2 godine

bleda igra C Zvezde protiv ocajnog Mornara,kako trener dopusta da mu ekipa prospe plus 12 u prvom poluvremenu,a od 8 viska stigne do minus 1 u zadnjoj deonici,Mornar tih 8 razlike juri sa tri beka,Radonjic ih brani sa Kuzmicom,Kalinom,smrznutim Davidovcem,Dobricom i Voltersom,epilog;inkasirana trojka,tri ulaza Gordica i vodstvo Mornara,tek tada se Radonjicu pali lampica,uvodi Branka koji ce ugasiti Gordica do kraja utakmice,nije ovo ni prvi ni zadnji puta da Radonjic ima kasne takticke reakcije kada mu ekipa pocme nestajati na terenu,samo ne znam sa cime je smrnuti Davidovac veceras zasluzio toliku minutazu,u napadu katastrofa,u odbrani tragokomican,lepsa strana jeste da je Zvezda do teske pobede stigla odlicnom igrom nasih igraca,Uskokovica,Kuzmica i Dobrica

Pera

pre 2 godine

Alba Berlin - BG Gottingen 59:65
Alba je projektovana za F4
(King, 25. oktobar 2021 00:12)

Alba mozda nece na F4, ali Hamburg Tauersi dobijaju sledece sezone wild card za NBA ligu. Provereno.

boki

pre 2 godine

Davidovac je odličan igrač, ali je definitivno van forme, dečko može da igra sve pozicije u ekipi osim petice, a i to je za nuždu igrao. Mene samo nervira zašto ne uzima šuteve za tri kada je sam, neka i promaši, ali bolje uzeti šut za tri kada si sam nego uvaliti nekom drugom na isteku napada, a to radi u zadnje vreme jer nema samopouzdanja. Ako se on vrati na njegov nivo od deset, petnaest poena, uz po koju trojku biće to sve super, treba istrpeti igrača. Pa ko je mislio pre dve nedelje da ćemo Kuzmića hvaliti za evo već nekoliko odličnih partija u nizu?
(Džoni, 24. oktobar 2021 19:38)
Zahvaljujemo se na glasu.

E, blago tebi i meni i Zvezdi sa Davidovcem...pazi 10-15 njegovih poena ????

primorska

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Krka dobila Mornar sa 20 razlike, a Hamburger Albu sa 15 razlike. Partizan je imao laksi raspored, ali ne sasvim lak

zdravko

pre 2 godine

Da odgovorimi onom pismenom nije isao nego iso.Toliko o tvojoj pismenosti. Sad kad covek kaze jasam bio mnogo dobar, to znaci da hvali Sam sebe a ne drugi znaci da nije dobar covek. Ali kad ti kaze neko nesta Koji nije vidio mozda ni beograda e tose zove covek vuk samotnjak. Ich sule dojc. vas ond tu sribe

Kramer

pre 2 godine

Takva serija meceva u Aba ligi ceka i Partizan dok ce Zvezdi biti lagano tako da opusteno...
(Lester Bo McCaleb, 24. oktobar 2021 19:57)
Zaboravljaš da idete Partizanu, COL i Budućnosti? Mislite o tome

zdravko

pre 2 godine

Gospodine dojkane pravi djkanic. Ti prvo neznas recenicu da sastavis. Kako te nije sramota da tu nekog ucis Kako SE pise. Covek napisa recenicu I covek osta mrtav ladan. Kaze on zamisli on I slavisa smigic u istoj klupi de je ovde objasnjenje recenice. Trebosi napisati da objasnis.Dojkan iso sa slavisom u Skolu I zajedno sedili za istom klupom. Oder tu niht gut sribe.

opa

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca

Peki

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)
Pa od sledece godine ce vam biti omoguceno da igrate sa hamburgerom, nista ne brinite.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Košarka na nivou 3 lige. Mislim da će Mornar ispasti iz ABA lige ove sezone. Zasluženo najgori skor u ligi. Ništa nije slučajno. Amaterska ekipa. Gledao sam ceo meč.

boda

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.
(Ivan, 24. oktobar 2021 19:02)
nisi gledao Partizan ove sezone? sačekaj 14 ti novembar.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.
(Kozarska peta, 24. oktobar 2021 19:13)

Nemam Arenu ali ih pamtim kao jako dobre i objektivne komentatore, koji se razumeju u kosarku. Cak su i duhoviti. Za razliku od nerealnih i kosarkaski polupismenih komentatora sa SK. Narocito ovih sto komentarisu cezempeove utakmice. Muka ih je slusati i kad pobedjuju i kad gube.

primorska

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Krka dobila Mornar sa 20 razlike, a Hamburger Albu sa 15 razlike. Partizan je imao laksi raspored, ali ne sasvim lak

Pera

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Kupi Arenu rodjace, pa postavi koga hoces. Najbolje nekoga ko ce da ti peva navijacke pesme tokom prenosa.

Ivan

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.

Kramer

pre 2 godine

Takva serija meceva u Aba ligi ceka i Partizan dok ce Zvezdi biti lagano tako da opusteno...
(Lester Bo McCaleb, 24. oktobar 2021 19:57)
Zaboravljaš da idete Partizanu, COL i Budućnosti? Mislite o tome

Zhol

pre 2 godine

@Dzej ar druze ne blamiraj se, Zvezda dovela Kalinica i Vajta, ekstra klasa igraca. Dovela Voltersa i Holinsa, evroligaski igraci. Ivanovic ne igra za kikiriki sigurno, jer je medju najboljim plejevima abe godinama. Zvezda nema para, zamisli.

Djovani

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

I sta sad ti hoces time da kazes? I Partizan ce odigrati sa istim ekipama u mesec dana utakmice. Koja je poenta? Da vas zalimo? Ili sami sebe da zalite sto, kako vi kazete, kao najjaci tim lige imate takav raspored na pocetku sezone? Navikli na kukanje cak i kada pobedjuju.

boki

pre 2 godine

Davidovac je odličan igrač, ali je definitivno van forme, dečko može da igra sve pozicije u ekipi osim petice, a i to je za nuždu igrao. Mene samo nervira zašto ne uzima šuteve za tri kada je sam, neka i promaši, ali bolje uzeti šut za tri kada si sam nego uvaliti nekom drugom na isteku napada, a to radi u zadnje vreme jer nema samopouzdanja. Ako se on vrati na njegov nivo od deset, petnaest poena, uz po koju trojku biće to sve super, treba istrpeti igrača. Pa ko je mislio pre dve nedelje da ćemo Kuzmića hvaliti za evo već nekoliko odličnih partija u nizu?
(Džoni, 24. oktobar 2021 19:38)
Zahvaljujemo se na glasu.

E, blago tebi i meni i Zvezdi sa Davidovcem...pazi 10-15 njegovih poena ????

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PITANJA....

Ove amatere iz Bara trebalo je dobiti sa plus 20...
Nas sut za 3 je ocajan i ovde smo na 5/19...
Uzas za gledati...

miki

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Pa ti navijaj da tvoj klub igra takmicenje protiv hamburgera, a ne cska, fenera itd.

dule

pre 2 godine

80 коментара,а само један је приметио предомаћинско суђење за Морнар као да смо у Подгорици играли са Будућности и судили Јавор,(или оба Јавора),Пукл,Болтаузер.До пре пар година у Бару се судило врло коректно,публика изузетно коректна.Вероватно су браћа Павићевић да се улажу огромне паре а нема резултата па се угледали на Будућност за радње са судијама.У првој четвртини у рекету Морнара сваког играча Звезде ударају по 2 играча Морнара где стигну а фаулова као да нема.После су навлачили по целом терену,тако да су навукли за Морнар (оштетили Звезду) за неких петнаестак поена.Најсмешније кад Гордић пролази поред Добрића,распали га по глави,судије покажу неспортску.Сви очекују неспортску Гордићу.А онда иду да провере да ли је неспортска и преиначе у фаул Добрића.А шта су све допуштали да се ради над КалинићемКо не верује нека погледа снимак утакмице.

a

pre 2 godine

69 poena primili?To odbrana? 
Javite se kad vam protivnik ne predje 45 i trener kaze da ga nije sramota!!!
(Grobar, 24. oktobar 2021 18:57

E zbog toga ćete da dobijete bonus bodove. Tvoj tim u Moskvi sa Dulom dao manje od 50 i izgubio sa 40+ razlike. Do skora ste držali rekord datih

VRANjANAC DS

pre 2 godine

zvezda daleko najkvalitetnija ekipa aba lige, bice ovo šetnja do titule uzimajući u obzir da igramo s 40 posto. kada dodje sve na svoje u ekipi bice brutalno.
(Ivan, 24. oktobar 2021 19:02)
nisi gledao Partizan ove sezone? sačekaj 14 ti novembar.
(boda, 24. oktobar 2021 19:34)

Taj tim što pominješ će 14.11 biti posložen kao kubik drva u šupi, a samo se ti loži da će te pobediti Igokejac.

Kozarska peta

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.

vukan

pre 2 godine

kako moze ovaj holins da igra pre dobrica, pa lik veze nema, bezopasan na sutu i na ulazu a i bogami ni odbrana mu nije kao sto su rekli dobra... ne treba ni 4 ni 5 pozicija, treba pod hitno plej koji zna da probije i da je opasan spolja kako bi izvlacio igrace, posto volters je samo za rezervnog pleja kao i ivanovic, totalno limitirani igraci, opet i ove godine losa pojacanja kao i zadnjih godina... skauti zvezde katastrofa

Che

pre 2 godine

U do sada odigranih 5 kola:
Partizan domaci igraci 157 poena (39%)
Zvezda domaci igraci 272 poena (69%).

Sto ti je marketing. Zatrpavas medije informacijama i intervjuima kako pravis mladu ekipu za razvoj srpske kosarke, a statistika? Ma ko ….. statistiku, daj jos jedan intervju.

CoDa

pre 2 godine

Zvezda pobedila teško. Super.
Razumem euforiju partizana. Opravdano.
Ide derbi. Biće gusto.
Ali ja i dalje 100% verujem da će zvezda osvojiti titulu. Najbitniji je play off…
A stvarno mislite da se neko u kosarci više pita od Covica?

Slobodan

pre 2 godine

69 poena primili?To odbrana?
Javite se kad vam protivnik ne predje 45 i trener kaze da ga nije sramota!!!
(Grobar, 24. oktobar 2021 18:57)

Druze, Zeljko Rumenige, Panter i Leday imaju veci ugovor sa Partizan-Merditom nego sto grad Novo Mesto ima budzet, znaci ne amaterska ekipa Krke sto igra u filskuturnoj sali …
Usput ta Krka vas je prethodnih godina redovno gazila …

Džoni

pre 2 godine

Odličan skor u ABA. Da je neko posle ovakvog rasporeda na startu ponudio skor 4:1 oberučke bi prihvatili. Ne treba smetnuti da smo igrali protiv Budućnosti, CedOli, Igokee, Mornara i jedinog realno autsajdera Splita. Ovo sa jednim porazom i to verovatno ne od direktnog konkurenta za sam vrh je odličan skor. U svakom slučaju bolje i 4:1 protiv ovakvih ekipa nego 5:0 protiv autsajdera, bar smo prebrinuli dobar deo ovih ozbiljnijih ekipa i to još ovako oskrnavljeni.

DžejAr65

pre 2 godine

volters je samo za rezervnog pleja kao i ivanovic, totalno limitirani igraci, opet i ove godine losa pojacanja kao i zadnjih godina... skauti zvezde katastrofa
(vukan, 24. oktobar 2021 19:43)
Pa nemamo mi budžet kao neki pa da možemo da biramo igrače, tako da nema to veze sa skautingom

celinc

pre 2 godine

bleda igra C Zvezde protiv ocajnog Mornara,kako trener dopusta da mu ekipa prospe plus 12 u prvom poluvremenu,a od 8 viska stigne do minus 1 u zadnjoj deonici,Mornar tih 8 razlike juri sa tri beka,Radonjic ih brani sa Kuzmicom,Kalinom,smrznutim Davidovcem,Dobricom i Voltersom,epilog;inkasirana trojka,tri ulaza Gordica i vodstvo Mornara,tek tada se Radonjicu pali lampica,uvodi Branka koji ce ugasiti Gordica do kraja utakmice,nije ovo ni prvi ni zadnji puta da Radonjic ima kasne takticke reakcije kada mu ekipa pocme nestajati na terenu,samo ne znam sa cime je smrnuti Davidovac veceras zasluzio toliku minutazu,u napadu katastrofa,u odbrani tragokomican,lepsa strana jeste da je Zvezda do teske pobede stigla odlicnom igrom nasih igraca,Uskokovica,Kuzmica i Dobrica

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

To isto kažu i grobari za svoje utakmice. Znači, odlični su.
(Kozarska peta, 24. oktobar 2021 19:13) 

Kozarska peta, da si Zvezdaš ne bi ti mišljenje grobara bilo važno a kamoli referentno. Dakle za kamuflažu u Zvezdaša si dobio jedan. Ali si kao grobar za gledanje vrhunske košarke, a to je jedino moguće ako gledaš Zvezdu, dobio čistu peticu za ljubav prema košarci. Sportski pozdrav.

zdravko

pre 2 godine

Gospodine dojkane pravi djkanic. Ti prvo neznas recenicu da sastavis. Kako te nije sramota da tu nekog ucis Kako SE pise. Covek napisa recenicu I covek osta mrtav ladan. Kaze on zamisli on I slavisa smigic u istoj klupi de je ovde objasnjenje recenice. Trebosi napisati da objasnis.Dojkan iso sa slavisom u Skolu I zajedno sedili za istom klupom. Oder tu niht gut sribe.

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Kupi Arenu rodjace, pa postavi koga hoces. Najbolje nekoga ko ce da ti peva navijacke pesme tokom prenosa.
(Pera, 24. oktobar 2021 19:08)

Pero, pre svega pozdravljam tvoju odluku da gledaš vrhunsku košarku a to je jedino moguće ako gledaš našu Zvezdu. Što se pevanja navijačkih pesama tiče, nama navijačima Zvezde drugi ne pevaju naše navijačke pesme - pomešao si nas sa Kimijem, on je vama dovodio navijače iz Splita da vam pevaju vaše pesme, zašto je to tako to ti najbolje znaš. Sportski pozdrav Pero !

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Da, Zvezda je namerno pobedila i opet ce!.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrafen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom(visegodisnjim ugovorom),a ovaj put sparing partner u ABA ligi je bila simpaticna ekipica Mornara.Nakon utakmica viseg nivoa kosarke u evroligi, jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i misa uz odlicnu rasporedenu minutazu i odmaranje nosilaca.Radonjator je ovaj put zatvorio utakmicu sa domacim igracima, bez stranaca sa malim Uskokom na pleju koji je odlicnu utakmicu odigrao.Od ukupnog.broja koseva imamo 65 od domacih igraca i samo 12 stranaca, bravo momci, udemo dalje, sledeci molim!

Nolan S. i kraj fuzije iz'07

pre 2 godine

Ritam je ubitacan, ali do derbija sa sns milionerima, samo neka da Bog da svi budu zdravi, po komentarima, vidim, da vise nisu tako sigurni u Zeljka cudotvorca. Lopta je okrugla, nije sve u parama!!!

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PRICAM PRICE....

Stvarno? Hocemo sad slaviti sto smo pobedili Mornar koji se raspada,i sto sut za 3 je uzasan?
Simonovic 1/18...u 5 ABA tekmi...
Walters 4/15
Ivanovic 4/21....
Pa to je zalosno za videti...
Bicemo kanta za punjenje u EL,OPET, a u Aba ovakva igra moze proci jer vecini timova mozemo oboriti sut za 3,ali u EL to izgleda naivno...

NY

pre 2 godine

Košarka na nivou 3 lige. Mislim da će Mornar ispasti iz ABA lige ove sezone. Zasluženo najgori skor u ligi. Ništa nije slučajno. Amaterska ekipa. Gledao sam ceo meč.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. oktobar 2021 18:56)

Ajde Dosadni ne smaraj više. Kao ti gledao utakmicu. Gledaš i MU Liverpul. Imaš gomilu ekrana ispred sebe. Ne laži sebe

ja

pre 2 godine

Davidovac,Holins i Lazić na svakoj utakmici moraju da imaju 40-45 poena u rukama.A oni jadni ni 10 sva trojica!
(Tobi, 24. oktobar 2021 20:22)

Lazić i poeni? Jedino ako misliš na tač-daun poene u američkom fudbalu...

zoran

pre 2 godine

-U Zvezdi sto sta skripi....mnogo očekuju od Kalinića ... Nekih igrača nigde.... Davidovac nista kao i Holins i kapiten Lazić.
-Volters tanko razigrava a i masi bacanja. Za 2 pleja moze da prođe a prvog nikako... Uskoković jos zelen.
-Kalinića udvajaju i to počinju svi da rade.... Kuzmić pohvalno.
-Vise ovde skripi na poziciji 1 nego na centru.... I izuzetno skripi na poziciji beka sutera jer Holins to ne moze izneti... Igra Holins sjajnu odbranu ali napadački ispod prosečan. I Simon igra sjajnu odbranu a napad igrač manje.
-treba nam suter ko leba

matori2

pre 2 godine

Svaka čast Zvezdi pre svega zbog ritma u kome trenutno igra utakmice ali napokon Mornar dolazi na svoju pravu poziciju. A to je ekipa koja se bori za opstanak. To im je realna pozicija oduvek ali su razni poremećaji stvarali drugačiju situaciju.

Veliki red

pre 2 godine

Samo gazi, gde god, i kako god ove palijaše mornare... Palijali, grizli ko besni, Zvezda ih izbušila i sad ce da ih gaze opet prosečne ekipice...

zdravko

pre 2 godine

Da odgovorimi onom pismenom nije isao nego iso.Toliko o tvojoj pismenosti. Sad kad covek kaze jasam bio mnogo dobar, to znaci da hvali Sam sebe a ne drugi znaci da nije dobar covek. Ali kad ti kaze neko nesta Koji nije vidio mozda ni beograda e tose zove covek vuk samotnjak. Ich sule dojc. vas ond tu sribe

Paja iz Vrcina

pre 2 godine

Edinu Avdiću i Nenadu Kostiću zabraniti da prenose utakmice naše Zvezde !!!
(Šiloš Maranović, 24. oktobar 2021 18:57)

Opusteno, ja bas volim da slusam kako Edi prosipa komplekse kad je Zvezda u pitanju.

Igokea since 2007, stabilan evrokupaš since 2014

pre 2 godine

Ајде Ускоковићу, можеш ти то! Дели лопту само кад је неопходно.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.
(Da li Srbin sam uopšte?!, 24. oktobar 2021 21:51)

On i Slaviša Šmigić sedeli u istoj klupi.

zdravko

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.

WalterNBGD

pre 2 godine

Pregurasmo i ovo,nekako.Do utakmice sa Albom bio sam izuzetno zadovoljan ali su onda isplivali svi nedostaci.Igranje ovakve odbrane i tezina postizanja koseva posle 4 kola EL vec su uzeli maha.Sa ovolikom rotacijom mi to ne mozemo da izdrzimo.Fali nam igraca,najmanje dva.Preumorni smo.Pogledajte razliku u igri Grobosa,lagano,naravno protivnici su im nikakvi za sada,ali sa kakvom energijom cemo mi uci u derbi a sa kakvom oni.Mi nemamo dovoljno snage za ovaj ritam narocito u EL gde je skoro svaka odlucujuca.Ovaj poraz od Albe mislim da nas je 30% udaljio od top 8.Tu je osnovna razlika u odnosu na EL-se koji mogu da kalkulisu.Mi moramo sa 100% posto kapaciteta da izadjemo na svaku utakmicu,a to je tako reci nemoguce.Samo korona moze da nam uzme jedno 3 pobede,jednom CSKA se tazboli igrac,nema veze tu je drugi.Tesko cemo mi ovo izgurati da bi na kraju bili zadovoljni.Sta da se radi,nismo milijarderi.

duledudule

pre 2 godine

Bravo,bas lepo sto ste ispratili live, ili ste nesposobni da odradite par prenosa, ipak su bitniji mutd i liverpul i Vlahovic i motori...Da vam je igrao rumenige dizali bi ga u nebesa.

Cinjenice

pre 2 godine

Bravo Zvezdo. Trebalo je ovo doboti posle utakmice sa Albom. Lepo je sto su i domaci igraci dali 65 poena a stranci samo 12. Za razliku od nekih juce gde su domaci igraci juce dali samo 15 poena.

vox

pre 2 godine

Uskokovic uopšte dečko nije loš koliko ga pljujete, naprotiv..treba mu malo i minutaže. Kuzmic iz utakmice u utakmicu sve bolji. Večeras najbolji. Dobric je naše zlato, i sramota je da ga odmah ocrnite posle neke slabije partije.
Kada Davidovca vidim, izgubim volju za sportom, životom...
Ne shvatam njegovo bitisanje u timu. Apsolutno beskoristan igrač.
Ljudi ne zaboravite da negiramo kompletni od početka. Vajt je paklen košarkaš, i tragedija je za nas što smo ga izgubili.Pitanje je kada će moći da igra, a pogotovo da uđe u formu...nažalost..

Paja moler

pre 2 godine

Davidovac,Holins i Lazić na svakoj utakmici moraju da imaju 40-45 poena u rukama.A oni jadni ni 10 sva trojica! 
(Tobi, 24. oktobar 2021 20:22) 

Lazić i poeni? Jedino ako misliš na tač-daun poene u američkom fudbalu...
(ja, 24. oktobar 2021 20:52)

O čemu ti? Lazić je igrač odbrane a ne napada
Kao što su nekada bili Zdovc, Saša Obradović i nije mu zadatak da sipa. Uostalom ušao u prvu petorkuABA prošle sezone

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.
(zdravko, 24. oktobar 2021 21:28)

Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.

velja

pre 2 godine

Zvezda odigrala sa svim kandidatima za final 4 pre početka sezone. Ostao još samo partizan. Sve uspešno rešeno osim igokea. Dolazi nam s as da malo lakše utakmice. Nakon teških utakmica u euroligi- tri teška gostovanja i dva naredne nedelje, sa osakacenim timom, mi smo super. Nemojte tražiti dlaku u jajetu

NY

pre 2 godine

Krka dobila Mornar sa 20 razlike, a Hamburger Albu sa 15 razlike. Partizan je imao laksi raspored, ali ne sasvim lak
(primorska, 24. oktobar 2021 21:28)

Alba ima A licencu. Fener dobio 20 razlike Efes. Pa šta. CSKA može VTB ligu da igra sa rezervama.

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Ovo je ubitačan ritam, mora da se poveca roster. 15 igraca pa da se rotiraju. Dešavaće se povrede, Corona uzima danak, zamor igrača. Pri tome mi smo ekipa koja ne putuje na gostovanje čarterima i nema svoj avion već redovnim linijama sa presedanjem.

Džoni

pre 2 godine

Davidovac je odličan igrač, ali je definitivno van forme, dečko može da igra sve pozicije u ekipi osim petice, a i to je za nuždu igrao. Mene samo nervira zašto ne uzima šuteve za tri kada je sam, neka i promaši, ali bolje uzeti šut za tri kada si sam nego uvaliti nekom drugom na isteku napada, a to radi u zadnje vreme jer nema samopouzdanja. Ako se on vrati na njegov nivo od deset, petnaest poena, uz po koju trojku biće to sve super, treba istrpeti igrača. Pa ko je mislio pre dve nedelje da ćemo Kuzmića hvaliti za evo već nekoliko odličnih partija u nizu?

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro je da je ovo dobijeno! Ali sa neiskusnim Uskokovicem ne moze se pobedjivati U EL. vOLTERS je nedovoljan,nedostajace Ivanovic,Nekako su vec istroseni a tek je pocelo. Taman neki igraci pocinju da se vracaju drugi otpadaju, Brine me taj drugi plej. Ivanovic sa koronom ,ne moze da igra do decembra.

aleksandar

pre 2 godine

Polako nemoze zvezda sve da gazi lako I ostali igraju kosarku. Vidise kod igraca umor igrase svaki drugi Dan tako da je zvezda I ne kompletna opt bilezi pobede. Sad vidim dasu se grobari raspevali a ide sad vam za neko kolo iz gornjeg dela klubovi tud cete da drmnete od ledinu vidim sinoc da olimpija I buducnost su mnogo ozbijino klubovi ja Mislim da partizan. gubi I od buducnosti olimpije efmpja igokeje partizan I od zvezde.
(zdravko, 24. oktobar 2021 21:28)


Zdravko, imam samo jedno pitanje... Gde si išao u školu? Pitam ozbiljno.
(Da li Srbin sam uopšte?!, 24. oktobar 2021 21:51)


Otkud znaš da je išao i školu?

Quaresma

pre 2 godine

Raspored na pocetku sezone
Zvezda protiv buducnosti, cedevite, mornara, igokee, fenera, cska moskve, zalgirisa, albe
partizan protiv krke, zadra, cibone, tamo nekog hamburgera, borca
(opa, 24. oktobar 2021 18:59)

Pa ti navijaj da tvoj klub igra takmicenje protiv hamburgera, a ne cska, fenera itd.
(miki, 24. oktobar 2021 19:15)

Navija se za klub a ne za takmičenje u kome igra ili treba da igra taj klub.

Gossa placa Zeljko 35

pre 2 godine

Teska utakmica. Srecom, dobili smo na kvalitet igraca veceras. Izgleda da Ivanovic mnogo nedostaje, posto je Volters preopterecen i ne moze da igra 35 minuta. Uskok veceras dobar. Tesko je trenirati i igrati u ovom tempu kada nisi kompletan. Videlo se veceras da napad nije povezan, imali smo opet dosta praznih minuta, opet smo brzali u tranziciji. Idemo dalje, da probamo da odigramo sto bolje ova dva gostovanja u EL. Uvek uz vas, verujem u vas.

deki

pre 2 godine

Realno osim kiksa u Laktasima, sve drugo je okay. Pobedili smo Buducnost, Cedevitu i Mornar, sve ekipe vidjenje za vrh tabele, jedino Split je bio lak protivnik. U EL isto tako, imamo solidnih 2-3, izgubili smo od Albe a te "dobijene " utakmice su najgore i s obzirom na pehove koji nas prate kao ni jednu drugu ekipu, nije lose. Veceras je bilo uspona i padova ali bitna je pobeda. Imajte u vidu da u Utorak igramo Monaku, u Cetvrtak u Milanu pa onda u Nedelju sa Megom .Dakle paklen ritam utakmica, samo da nas zaobidju povrede i korona

Dvokrak

pre 2 godine

Mornaru gori pod nogama i odlično što se nisu protiv nas konačno sastavili.

Naše mane su što imamo 4 krilna igrača, od kojih Dobrića sve više guraju na dvojuku, ali on iako se igrački razvio poslednje sezone, nije prava dvojka. Nedostaje mu sigurnost u driblingu, skoro uvek ide ulevo i nama masu da izvuče ulaz s kontaktom u gust reket.
Uprkos odličnom odrazu, često su ga prošle godine lepili u tim pokušajima. Trebao bi česšće da koristi flotere i poludistancu.

Nama realno Kalina igra dvojku i odlično se snalazi koristi i brzinu i snagu i one svoje rolinge. Često otvara prostor drugim i asistira. Definitivno najveće pojačanje, samo da malo smanji nervozu ponekad.

Holins ništa nije doneo ofanzivnoj igri sa pozicije 2, i tu nam nedostaje tih 10ak izmišljenih poena po utakmici, ili barem koja trojka preko ruke kad stisnu sa svih strana.

Igramo, dakle, sa tri pleja i četri krila i jednom pravom dvojkom, Holins, koji vrlo malo pokazuje, a neće biti bolje ofanzivno ni kad se vrati kapiten.

To zasad ipak nekako funkcioniše. Kuzmić je, na moje veliko iznenađenje i radost, odlično iskoristio to što poslednje tri utakmice nije imao grmalje protiv sebe, pa je izdominirao.

Mitroviću svaka čast na prikazanom, s obzriom da ga guraju na peticu. Kad se vrati Vajt i ako zaigra Cirbes, biće to puno kvalitetnije i u reketu. Imaćemo dubinu u igri i četvorke će igrati svoju igru.

Zato je neophodno da se podigne % za tri. Treba raspucati Davidovca i Ivanovića.

Demar Derozan

pre 2 godine

@Tobi
Kada bi njih trojica davali 40-45 poena na svakoj tekmi, oni ne bi igrali u Zvezdi celu karijeru, vec u favoritima EL. Tu pre svega mislim na Davidovca i Lazica koji na trzistu ne mogu da prodju. Uocite razliku npr. zasto Kalina ili Guduruc ili jedan Vanja Marinkovic pre njih mogu da odu u neki drugi evroligaski klub.

Pera

pre 2 godine

Alba Berlin - BG Gottingen 59:65
Alba je projektovana za F4
(King, 25. oktobar 2021 00:12)

Alba mozda nece na F4, ali Hamburg Tauersi dobijaju sledece sezone wild card za NBA ligu. Provereno.

svašta

pre 2 godine

-U Zvezdi sto sta skripi....mnogo očekuju od Kalinića ... Nekih igrača nigde.... Davidovac nista kao i Holins i kapiten Lazić.
-Volters tanko razigrava a i masi bacanja. Za 2 pleja moze da prođe a prvog nikako... Uskoković jos zelen.
-Kalinića udvajaju i to počinju svi da rade.... Kuzmić pohvalno.
-Vise ovde skripi na poziciji 1 nego na centru.... I izuzetno skripi na poziciji beka sutera jer Holins to ne moze izneti... Igra Holins sjajnu odbranu ali napadački ispod prosečan. I Simon igra sjajnu odbranu a napad igrač manje.
-treba nam suter ko leba
(zoran, 24. oktobar 2021 19:06)

Lazić nije igrao 2 meseca košarku, šta očekuješ od njega 20 poena 10 skokova i 5 asistencija?

Ti bre šta ispriča, ispade Zvezda nema nijednog igrača osim Kalinića kog udvaraju i Kuzmića koji će odma biti ispljuvan kad promaši horog.

Da se dovedu plej, bek šuter, nisko krilo, četvorka, centar i još jedan trener.

zzbz

pre 2 godine

Na kraju dobijeno na suv kvalitet Dobrica, Kalinica i Kuzmica koji vraca formu iz sezone kad je dominirao u EL. Mornar ce tek da krene da pobedjuje, ima dobre strance sutere, tanki su na centru. Dok su sipali trojke bili su u kakvom takvom egalu.
Sve u svemu treba biti zadovoljan, koliko samo malera sa povredama, kovidom, a sa druge strane veliki teret igranja u EL, jos kad se doda tezak raspored na startu ABA, sto je mnogo mnogo je. Neko rece treba suter, apsolutno se slazem. Fali mnogo Vajt koji zna na obe strane, a ima i odlican sut. Fali centar koji ce biti bekap Kuzmicu, kako sad stvari stoje. Od Cirbesa ne ocekujem mnogo, posebno jer je izasao iz korone a ima jos malo ugovora pa je tesko ocekivati da ce zadovoljiti Radonjica za dalje.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Опет је било муке од самог почетка ал смо овај пут раније ухватили прикључак и "преломили" утакмицу. Морамо убудуће много боље бранити шут за три поена. Неколико пута су нам буквално у последњој секунди убацивали тројке. Радује подизање форме Кузмића и Добрића чији су поени и били кључни. Радује и повратак Лазића и Цирбеса. Јест да је још рано за прогнозе ал мислим да ће Звезда и Партизан на прва два мјеста а остали нисам сигуран како ће се поредати. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Panter

pre 2 godine

Gde je onaj koji juče napisa da Zvezda gubi i da će imati 3/2 i da Partizan može komotno da igra sa rezervama i da izgubi
(NY, 24. oktobar 2021 19:00)

Ja zaista ne vidim nikakav problem u tome da Partizan može komotno da igra sa rezervama i da izgubi.

Školobocna

pre 2 godine

Fali Zvezdi startni 1,2 i 5 za ovaj ritam , kad se igra 3 meča nedeljno a imaš dosta igrača koji ne mogu da naprave razliku dolazi do velike potrošnje onih koji moraju da povuku . To može da traje neko vreme ali ne može stalno , bez ozbiljnije rotacije rizikuje se premor i povrede . Mornar je limitiran ove sezone , boriće se za opstanak . Ono što je pozitivno je vraćanje Kuzmića u formu , nadam se da će se Davidovac izvući iz letargije , izgleda kao Borila prošle sezone .

Стара школа

pre 2 godine

Кузмић, Добрић и Волтерс сјајни, Цирбес одличан, позитивно изненадио Ускоковић. Митровић стандардан. Калинић мора да смањи нервозу, преноси је на цео тим.
С обзиром на распоред и кош-разлику са Будућношћу и Цедевитом, 4-1 је супер!!!

nikola

pre 2 godine

Zvezda u odnosu na ostale ABA timove ima ogromnu prednost u Kuzmiću koji je u velikoj formi. Sa 2.14cm visine, dobrom skočnošću i još boljim pregledom igre i parketa stvara značajnu prednost u odnosu na ostale timove. Budućnost je već izgubila, Cedevita takođe, ostaje još derbi sa Partizanom koji nikako neće biti favorit u tom sedmom kolu baš zbog Kuzmića, potpomognutim Mitrovićem i Kalinićem koji su takođe sjajni skakači. Biće zanimljivo gledati Partizanovu šutersku postavu naspram Zvezdine skakačke. Partizan u toj šuterskoj postavi nema slabih tačaka sem donekle Avramovića koji nije ništa pokazao do sada ali ni Zvezda nema slabih tačaka u toj skakačkoj.Biće zanimljivo.

David Peckham

pre 2 godine

Raduje povratak Kuzmića,nadam se i boljem Cirbesu kad se potpuno oporavi.Zvezda će,bar se meni tako čini,ipak pre morati da traži beka nego centra.Holins ništa nije pokazao u prethodnih mesec dana,smatram da neće ostati u klubu do kraja sezone.Nemamo klasičnog šutera u ekipi,kakvi su bili Beron ili Lojd.Bez takvog igrača u napadu postajemo bezopasni,a to se dobro videlo protiv Albe.Biće bolje kad prorade Dobrić i Ivanović,ali treba nam još jedan bek sa sigurnim poenima u rukama.