Nedelja, 24.10.2021.

16:45

"Petica" Liverpula na "Old Trafordu" – istorijska utakmica Salaha

Fudbaler Liverpula ubedljivo su slavili na gostovanju protiv Mančester Junajteda (0:5) u derbiju devetog kola Premijer lige.

Izvor:

"Petica" Liverpula na "Old Trafordu" – istorijska utakmica Salaha IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

Litldjus

pre 2 godine

Onaj ko prati premijerligu, zna da je Junajted prosle sezone izgledao bolje nego ove. To je bio slucaj i ove do dolaska Ronalda. Lepo su usli u sezonu i primetio se bio novi iskorak u igri i hemiji. Ronaldov dolazak je bio slamka spasa za Glejzere. Odigrali su na kartu emocija i romantike i tako spasili sebe, ali gurnuli vruc krompir u ruke OGS. Setite se samo kako je Bruno igrao prosle sezone? Bio ponajbolji igrac lige i sada toga nema. Ali ne samo njega, nego su i ostali stali. Zasto? Jer je narusena hemija. Igraci umesto da veruju vise u svoje mogucnosti i oslanjaju se na njih, oni podsvesno vec u svakoj akciji traze Ronalda i cesto zato propuste odigrat mnogo bolji potez. Ronaldovo vreme je proslo . On odavno ne pravi nikakvu razliku na terenu. Nema prodora po krilu, nema okomitih zabijanja u sesnestarac, nema golova sa distance, lucidnost na malom terenu jako ogranicena. On je svoju igru bazirao mahom na otvoren prostor i tako koristio svoju brzinu. Na postavljene odbrane on nema resenja osim ako ne dobije serviranu loptu na pet metara, a Unitedu treba igrac koji ce biti aktivan u polju a jos na tome koji ce biti bolji u presingu. Narusio je balans tima koji se polako ali sigurno gradio
. Solsker je kriv, ali ne toliko koliko mu se pripisuje. Nisam siguran da li je on hteo Ronalda. Siguran sam da je u svom konceptu imao drugu ideju i plan. Povratak Ronalda ce biti velika greska djavola, to vec rezultati i igra potvrdjuju.

Lool

pre 2 godine

Ronaldo u Engleskoj ligi zadnje 4 utakmice nije dao gol. Igra uzasno citavu sezonu. Ima 3 gola jedino protiv Vile i Njukastla. Nema vise Modrica i Krosa. Ha?

Dirty

pre 2 godine

Rušenje Arsenala i MU zarad održanja PL je mafijašla priča koja traje više od decenije. Sličnu sudbinu je imao i Liverpul ali je trenutno u milosti gazda??? Klasičan reket???

Stevan

pre 2 godine

Procitaj komentar još jednom, pre nego što se izblamiras. Rekao sam trenutno, i iza toga stojim. Mogu da nevedem milion argumenata, ali neću da gubim vreme zbog tebe. Hvala i svim ostalima koji su podelili meni minuse, a ovom liku pluseve, a nisu ni shvatili komentar, već se vraćaju u prošlost. 😂 Hvala sto pratiš moje komentare i što mi organizovano delite minuse. Od 150 komentara, uvek se za mene uhvatite. Gledajte da bude manje providno, i da me napadnete sa razlogom. 😂
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 20:58)

Pa razlog je taj sto si toliko smorio sa Robertom Lewandowskim, da bi ti i njegova majka dala minus.
Covece jesi li opsednut, sta ti je?

kako da ne

pre 2 godine

@Tika
Prekrsaj je vec postojao pa sudija nije mogao da primeni neko pravilo. Ronaldo frustriran rezultatom oštro faulira protivnika i sutira loptu koja je naslonjena na stomak protivnika. Realno meni lik pokazao ko je tim postupkom.

Da dodam

pre 2 godine

@Matrix
Nije Marselj nego Marsej. Drugo Mesi nije bio najgori igrac, kreirao 2 vrhunske šanse saigracima, poslednji fenomenalan pas Mbapeu koji je zaustavljen. Covek ucestvuje u svakoj akciji i uvek ima loptu.
(kako da ne, 24. oktobar 2021 23:21)

O cemu pricas? lik u farmerskoj ligi ne moze vec jako dugo vremena gol da postigne a ti kritikujes Ronalda koji igra u ubedljivo najjacoj ligi sveta.

ShoneNI

pre 2 godine

@ Tika
Tiko, sviran je faul Ronalda pre toga.
Šutirao je igrača koji leži na zemlji POSLE prekida igre.
Razumem ja njegovu strast za fudbal, ali ovo je bilo za crveni na "jedan".. Spasilo ga je to što je CR7.

The_Dejan

pre 2 godine

Koristim Lagavulin od 16 godina, isključivo. Toplo preporučujem.
Nisam ja rekao da je on loš, rekao sam da nije bio ni u prvih deset.
Da je Murinjo u Realu imao zdravog Kaku, a povredjenog CR7 manekena, Real bi uzeo Barsi i LŠ i bar još jednu titulu. CR7 nikada nije bio glavni u timovima tada, ni u Realu, ni u Junajtedu, bio je golgeter, ali ne vodja, niti najbolji u timu. Ko je doneo Realu četiri LŠ? Ramos, Marselo, Bejl, Kros, Kazemiro... bili su duplo bolji od njega.
A Fabregas je medju najboljim veznim igračima tog vremena, svetski i dvostruki evropski prvak, što je za ovog bizgova misaona imenica. Da se nije povredio, Francuzi bi ošišali Portugal u onom finalu.
Promeni piće, pod hitno.
Laku noć.
(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 20:12)

Ko je doneo titulu Relu u finalu protiv Juventusa? Kazemiro? Bejl? Idi spavaj i ćuti.

kako da ne

pre 2 godine

@Robert Lewandowski
Koga je Mesi pokrao? Njemu trebaju da daju zlatnu loptu sve dok igra fudbal. Sta poredis Gerd Milera i Mesija decko. Gerd Miler je bio klasicni golgeter koji u svoje vreme nije bio najbolji igrac ( Krojf bez premca). Posle dosao Maradona i Gerd Miler vec zaboravljen. Tako ce biti i sa CR7. Klasicni golgeteri se zaboravljaju. Ne ono da ih se niko ne seti, nebitni itd vec ih narod ne pamti kao Krojfa, Maradonu, Ronalda (pravog :) ), pa cak i Ronaldinja, a jednog dana nece ni Mesija. Jer oni su majstori sa loptom, driblali su celu protivnicku ekipu, delili najlepse pasove, davali najlepse golove iz slobodnjaka itd. Kazes Mesi pokrao Cavija i ostale. Pa Cavi i Inijesta su bili poznati po vrhunskim dodavanjima gde je Mesi isti nivo ( mozda i bolji), s’tim sto oni nemaju dribling Mesija niti imaju šut Mesija. Mesi je najkompletniji igrac ikada. Bilo je jos kompletnih igraca, ali nisu imali sve na nivou Mesija. Maradona nije imao pas kakav ima Mesi, Krojf nije imao šut poput Mesija, Ronaldo de Lima nije imao takodje pas i lucidnost Mesija, cr7 necu sa njima da poredim ali ako bas hocete nema ni pas niti precizan sut poput Mesija.

Madrid

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 20:12)

obožavam kad je ovo argument. izvini, a kako to Ronaldo nije bio najdominantniji u osvajanju svih titula LŠ u Realu? nije presudio svako finale (ono protiv Juventusa jeste) ali je svakog puta on doveo Real do finala. ne stvoriš se nekom magijom iz grupne faze direktno u finale, to ide postepeno, ako nisi znao. a mogu da ti nabrojim koliko god hoćeš utakmica koje je Ronaldo sam riješio i tako plasirao svoj tim u dalju fazu takmičenja. da bi osvojio neku titulu, moraš da budeš u finalu, a da bi bio u finalu moraš i da dođeš do njega, to je jednako bitno. a vi se svi zakačite jer nije bio glavni u svakom meču finala. eto toliko se razumijete i toliko ste iskompleksirani.

Mare

pre 2 godine

Najjace mi je kad je klempavi skoci mis posle onog incidenta ronalda gurnuo van dajka naravno kao svaka junacina sa ledja,junacki nema sta.

kako da ne

pre 2 godine

@Matrix
Nije Marselj nego Marsej. Drugo Mesi nije bio najgori igrac, kreirao 2 vrhunske šanse saigracima, poslednji fenomenalan pas Mbapeu koji je zaustavljen. Covek ucestvuje u svakoj akciji i uvek ima loptu.

Rakic

pre 2 godine

Prosle godine drugi, finale lige evrope, za pare koje daju za ovu prevaru veka, mogli su da dovedu 2 igraca i da se opet bore za nesto, ovako sa ovom prevarom nece biti ni u top 4

Redov

pre 2 godine

Fino i glasno je Skols upozorio Olea i njegov tim da ako budu igrali protiv Liverpula kao što su igrali protiv Atalante primiće najmanje 4 gola. Izgleda da ga niko nije čuo. Celu sezonu Junajted igra očajno, svi to vide osim ćoravog i gluvog Olea. Nadam se dobroj vesti sutra ujutro... "Ole napustio klupu Junajteda".

Tika

pre 2 godine

O "nesportskom" potezu: ukoliko igrac na zemlji onemogucava igru i blokira prustup lopti, sudija je duzan da svira prekid i dodeli loptu protivnickom timu zbog opasne igre (igrac na zemlji ugrozava ovog na nogama). Da bi protivnicki igrac pokazao da je sprecen da igra, potrebno je da par puta sutne loptu i pokaze da od ovog na zemlji ne moze da igra.
Ovo pravilo sudije jako selektivno primenjuju.

The_Dejan

pre 2 godine

Ubiste više sa Ronaldom i Mesijem. Smarate vie sa tim upoređivanjem. Samo iskompleksirani klinci mogu da ih upoređuju iz meča u meč.
Ronaldo je postao golgeter. Ok nije više igrač koji će da uzme loptu, da predribla par igrača i da da gol, kao što je radio u Junajtedu prvi put i u Realu. Lik je doneo pobedu protiv Viljareala, Atalante, dao još nekoliko golova u 36-oj godini. Ne znam šta je sporno više? Postao je gol igrač, što znači da može da ga nema uopšte na meču i onda da da gol i donese timu pobedu. To je golgeter, gol igrač. Kako možete da očekujete od igrača u 36-oj godini da dribla 5-cu igrača i da daje gol.. Smešni ste više. Lik je poslednjih par sezona u Realu bio golgeter, davao golove i to je to. To je njegova moć. Mislim da nema više potrebe ako Mančester izgubi da smarate nema Ronalda ovo ono, a kada da gol, dižete ga u oblake.

markan

pre 2 godine

Glejzerovi su napravili odličan trik sa dovođenjem Ronalda jer su u jeku nezadovoljstva svojih navijača rezultatima poslednjih godina, rešili da će da dovođenjem njega smire navijačke strasti i pokažu jače ambicije a ustvari Ronaldo ih i nije mnogo koštao jer je on marketinški isplativ igrač

Asterix

pre 2 godine

Zanimljivo da penaldo botovi svim silama napadaju Solskjera a penalda ne pominju koji je igrac manje na terenu na svakoj utakmici i gde se desi sa ubode neki gol jer sve moguce lopte moraju da idu na naduvanog da ne bi cmizdrio i mahao rucicama

metalstorm

pre 2 godine

Orgqnizaciju koja nema herca da probleme nazove pravim imenom, Ole Bunar i Megvajer, i da jednog otera a drugog stavi na transfer listu, treba ovako puniti. Izgleda da je ipak najveći problem uprava.

Zorz Papadubi

pre 2 godine

Krstajića za trenera, umesto ovog.
(Zaboga, 24. oktobar 2021 21:05)
Nemoze Krstajic on ima pedigre, pa ce im postaviti svoje uslove... Ipak je on vodio reprezentaciju

Selbi

pre 2 godine

(Abrejzi, 24. oktobar 2021 20:44)

ja evo ne znam ko normalan očekuje od lika koji ima 36 godina da rješava svaku utakmicu? dosad ih je riješio i previše, ne mora svaku, ne igra Ronaldo protiv Liverpula ili bilo kog tima, nego Junajted. znači nekad i ostali moraju nešto da urade. i naravno da je dok je bio mlađi rješavao sve, s godinama to ide manje, što je i logično. samo ste vi do bola iskompleksirani, ili ste samo i vi navikli da je on toliki goat da mora sve sam ;) trećeg nema.

klipperty klopp

pre 2 godine

sve je tačno, Man utd dovodi igrače za stotine i stotine miliona (fred,van de bek,james(otisao u leeds),van bisaka,lindelof itd I svi su oni koštali po 100 miliona, a Liverpul za siću doveo :
Mane 41 €
Wijnaldum 30€
Van dajk 84€
Salah 42 €
Alex chamberlejn 38€
Alisson 62 €
Keita 60 €
Fabinho 45€
ne palite se da je liverpul došao do trofeja lige šampiona sa igračima iz svoje škole (spearing,shelvea itd)
(nemanja, 24. oktobar 2021 21:04)

Vec tri godine prakticno nisu imali ozbiljan transfer i sve sto su potrosili je pokriveno prodajom igraca. Junajted potrosio koliko i Siti. Ako hoces da poredis rezultate i transfere Junajteda sa nekim , to je Siti, ne Liverpul.

mads

pre 2 godine

Šta pričate da Ole ne može ništa sa ovim timom. Vidite da može da izgubi kući od Liverpula 5 0. To nikome nije pošlo za rukom. Navijam za junajted ceo život, video sam sve najteže poraze, ali ovo je vrhunac dna. Ko god da dodje ima težak zadatak da na nadmaši 5 0 od Liverpula na Old Trafordu. Tuga, kad sam bio siguran da ne može gore od prošlogodišnjih 6 1 od Totenhema, prevario sam se. Bio jednom jedan Junajted...
Da sam malo mladji verovatno bih zaplakao.
PS Objavite mi komentar, molim Vas.

Mare

pre 2 godine

@nemanja

Druze nije niko reko da je liverpul poosvajo sve sa igracima iz svoje skole nego sam si nabrojao igrace pa pogledaj dal je bilo bolje dati te pare za ove sto je junajted doveo il liverpul,pa oni su platili megvajera vise nego liverpul van dajka(ako se ne varam nisam siguran),a realno kazi ko je bolje prosao ni jedan taj igrac kojeg si nabrojao nije bio promasaj nego pun pogodak,a svaki junajtedov promasaj(ogradjujem se ne pratim ih da bi znao da li je neko opravdao igrama tolke silne pare ali po pljuvacini po njima vidim da nije skoro ni jedan)

Red Z

pre 2 godine

@Ole, De Gea, Pogba, Matic, Fred, Mata, Lingard, Lindelof and Martial out! Dovesti dva dobra u sredinu i jednog odbrambenog.
(Rile, 24. oktobar 2021 19:33)
Zašto De Gea pobogu?? Čovek redovno spašava Junajted veće bruke.

nemanja

pre 2 godine

sve je tačno, Man utd dovodi igrače za stotine i stotine miliona (fred,van de bek,james(otisao u leeds),van bisaka,lindelof itd I svi su oni koštali po 100 miliona, a Liverpul za siću doveo :
Mane 41 €
Wijnaldum 30€
Van dajk 84€
Salah 42 €
Alex chamberlejn 38€
Alisson 62 €
Keita 60 €
Fabinho 45€
ne palite se da je liverpul došao do trofeja lige šampiona sa igračima iz svoje škole (spearing,shelvea itd)

Spree15

pre 2 godine

Matić im je jedini veznjak koji ne gleda samo napred, Bruno je potpuno ugušen dolaskom Ronalda, Donny ne može da kupi minut ali igra Fred. Jeste ovo besmisleno sklopljena ekipa ali je trenerova krivica ogromna.

Mr. Max

pre 2 godine

Mnogo dečijih komentara vezano za Ronalda i Salaha.
Ronaldo jedan od najboljih igrača svih vremena.
Salah sigurno najbolji Egipćanin ikada nešto poput Žorža Vee kada je harao Evropom.
Razlika izmedju MU i Liverpula je što ovaj prvi trenutno nema dušu koju je imao kada ga je vodio Fergi. Pogba tolike pare a rezultati nigde(sem frizure ništa) Kavani zapostavljen pogotovo od kada je tu Ronaldo. Srednji red MU ne postoji pa samim tim ni Ronaldo ne može do šanse sem ako se sam izbori.
Liverpul dovede Klopa koji stvori ekipu od igrača koji realno nisu bili klasa. Salah plaćen 45mil što je u današnjim uslovima smešno. Firmino realno meni slabiji napadač od Mitra i Vlahovića. Henderson uvek kad se zapitam zašto pogledam samo pas kod 5og gola. Robertson i Arnold gde ih Klop samo nadje boljih bekova trenutno skoro da nema. Van Dajk jedini za koga se znalo da je klasa i donekle Mane ali je to bio Sautempton koji nije neko merilo. Sve to Klop stavi pod svoju šapu napravi harmoniju osvoji LŠ i PL a i ove godine je jedan od kandidata za prvaka. Svaka čast.

Cp7

pre 2 godine

United dovođenjem Ronalda je pucao sebi u nogu. Taman se uspostavila neka hemija u ekipi, polako se sklapale kockice, bili drugi prosle sezone, igrali finale Lige Europe, i onda dođe ovaj egocentrik koji mora da bude centar svakog napada, koji ne igra odbranu i koji stvara pritisak saigračima. Ovako je i Juventus unistio, sada ce i United.

Endoplazmatični Retikulum

pre 2 godine

Je l' je Ronaldo makar jednu akciju započeo, prošao igrača i napravio šansu za svoju ekipu?
(Eeee, 24. oktobar 2021 18:55)

Jeste. Zapravo, nekoliko puta. I bio, uz Rašforda, jedini opasan po gol Liverpula. Poništen mu pogodak zbog milimetarskog ofsajda (koji, međutim, ne bi ništa značio jer je već na semaforu bilo 0:5). Eto, to ti je neki sažetak, pošto utakmicu evidentno nisi gledao niti te zanima. Ušao si samo da ishejtuješ Ronalda i to je svima kristalno jasno. Takođe, već desetak godina nije na Ronaldu da kreira akcije i proigrava saigrače. Dakle, ili si svo to vreme živeo ispod kamena ili pogledati gore pod "hejt".

marko.

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Jedina razlika je što su Messi i Ronaldo, pa čak i Benzema trofejniji igraci od ovih koji takav uspeh mogu samo da sanjaju. Sta su ovi osvojili pa to Lewandowski i Salah samo da sanjaju. Mislim ono, da se rode jos jednom ne bi imali tako uspesne karijere kao ova dvojica.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Hahahaahahah…ahah aaha. Salah i Lewandowski isto sto i Messi i Ronaldo?? Haha. Jao ljudi pa jao ovo ne mogu. Hahah. Prvo, Salah treba jos puno pasulja da pojede prvo da stigne uspehe Benzeme, pa tek onda da predje na poredjenje sa Messijem i Ronaldom. Zamisli sta ti si sve u stanju da izjavis, zaista fenomen. A tek smesno sto Lewandowskog guras gde stignes jer navijas za Bayern, medjutim, covek igra u najslabijoj ligi sveta. Cak su mi i Italijani i Francuzi jaci od Nemacke lige, realno.
(realno., 24. oktobar 2021 20:02)

Procitaj komentar još jednom, pre nego što se izblamiras. Rekao sam trenutno, i iza toga stojim. Mogu da nevedem milion argumenata, ali neću da gubim vreme zbog tebe. Hvala i svim ostalima koji su podelili meni minuse, a ovom liku pluseve, a nisu ni shvatili komentar, već se vraćaju u prošlost. 😂 Hvala sto pratiš moje komentare i što mi organizovano delite minuse. Od 150 komentara, uvek se za mene uhvatite. Gledajte da bude manje providno, i da me napadnete sa razlogom. 😂

нс бој

pre 2 godine

Ливерпулу за титулу фали свеже крви,Диого није то,неко ко ће на истом нивоу заменити Манеа или Салаха,Фирмино је то успешно радио.Фали им још тако разиграних играча,првенство дуго а лига прејака.Зато предност дајем Челсију.

Skywalker

pre 2 godine

"Jednom za sva vremena stavljena tacka koji je najveci klub u Engleskoj, ako je ikad neko i imao dileme."

Najveci engleski klub je Liverpul jer istorija ne pocinje 89-te. 70-ih kad je bila dominacija Nemaca i Holandjana i pocetkom 80-ih, cast Engleske branili su Liverpul, Notingem Forest i Aston Vila, MU gotovo da nije ni postojao na evropskoj mapi. To bi isto bilo kao kada bi neko 2015-te rekao kako je Partizan najveci srpski fudbalski klub jer je u prethodne 22 godine osvojio ubedljivo najvise titula! Inace, SD Partizan jeste najvece sportsko drustvo.

realno.

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Hahahaahahahahahahahahahahahaaha. Salah i Lewandowski isto sto i Messi i Ronaldo?? Haha. Jao ljudi pa jao ovo ne mogu. Hahah. Prvo, Salah treba jos puno pasulja da pojede prvo da stigne uspehe Benzeme, pa tek onda da predje na poredjenje sa Messijem i Ronaldom. Zamisli sta ti si sve u stanju da izjavis, zaista fenomen. A tek smesno sto Lewandowskog guras gde stignes jer navijas za Bayern, medjutim, covek igra u najslabijoj ligi sveta. Cak su mi i Italijani i Francuzi jaci od Nemacke lige, realno.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Mbappe je recimo jedno šest klasa iznad Lewandowskog. Doduše jos je previse mlad da pokaze sta zna, ali polako. Mada opet, ono sto on radi to Lewandowski moze da sanja. Lewa je obican napadac, iliti čekač lopte.
(anri, 24. oktobar 2021 20:08)

MBapea možeš da poredis sa Saneom na primer, ali ovo sa Levom je smešno. Time si manje-vise već pokazao koliko znas o fudbalu. Ne bih menjao Sanea za Mbapea nikada, samo vi uživajte u njegovim sprintovima. Mbape mora još dosta golova da se nadaje da bi se stavio u istu rečenicu sa Levom.

xyz

pre 2 godine

Dosad je VAR koriscen sigurno oko 100 puta na mecevima Liverpula i svih 100 puta odluka je bila u korist Liverpula . Ponistiti gol Ronalda na 0 5 zbog mikromilimetra koji se ne vidi moze samo najobicniji skot .
(Andrea Djani, 24. oktobar 2021 19:32)

Salahu su prosle sezone ponistili jedno 5 golova posle upotrebe VARa. I posle ovakve utakmice ti kukas na VAR?

Dobrivoje

pre 2 godine

Dao im je pravi Ronaldo 3 kom 2003. tako da nije bas Salah prvi koji je to uradio na Odl Trafford-u. Ceo stadion mu aplaudirao.
(Petar, 24. oktobar 2021 19:54)

Nije ni receno da je prvi, nego drugi.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jedina razlika je što su Messi i Ronaldo, pa čak i Benzema trofejniji igraci od ovih koji takav uspeh mogu samo da sanjaju. Sta su ovi osvojili pa to Lewandowski i Salah samo da sanjaju. Mislim ono, da se rode jos jednom ne bi imali tako uspesne karijere kao ova dvojica.
(marko., 24. oktobar 2021 20:05)

Ja pričam o sadašnjosti, a ti se vraćaš u prošlost. Onda cu i ja da napišem tebi da je Gerd Miler ostvario takav uspeh o kom i Mesi i Ronaldo još uvek mogu da sanjaju. Čovek uzeo 3 LŠ, Euro, SP, ZL, i još mnogo trofeja u Nemačkoj. Treba dodati da je igrao u daleko jačoj konkurenciji i da u to vreme niko nije uzeo ZL radi marketinga, dok su Mesi i CR pokrali Cavija, Inijestu, Nojera, Robena, Riberija, Nojera, Salaha...

BCP

pre 2 godine

Ole treba da ode, MU ima dobar tim, mozda jos jedan vezni da se dovede da se skloni Fred i novi trener.... covek sa ovakvim timom ne moze nista, znaci lik ne zna....

Suarez

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.
(Realno, 24. oktobar 2021 19:17)




Ti znaš šta je 1 na 1... To bi stigao da je imao još jednu nogu na ovu što mu već stoji. Kad šutneš i sam loptu koji put, možda i skontaš koliko je to teško stići.

anri

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Mbappe je recimo jedno šest klasa iznad Lewandowskog. Doduše jos je previse mlad da pokaze sta zna, ali polako. Mada opet, ono sto on radi to Lewandowski moze da sanja. Lewa je obican napadac, iliti čekač lopte.

Mali Hijavata

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 19:41)


aha da, u pravu si, biće da je tako, pa ga je prije nešto više od 10 godina doveo najbolji klub na svijetu…a što li to zaboga, kad nije bio ni razmatran da je najbolji igrač pored svih tih što si nabrojao…ajde sve, ali molim te, Fabregas? hahhahahahahah au nadam se da ćeš preporučiti to što koristiš, jer vidim da je tebi u glavi najjače
(Madrid, 24. oktobar 2021 19:57

Koristim Lagavulin od 16 godina, isključivo. Toplo preporučujem.
Nisam ja rekao da je on loš, rekao sam da nije bio ni u prvih deset.
Da je Murinjo u Realu imao zdravog Kaku, a povredjenog CR7 manekena, Real bi uzeo Barsi i LŠ i bar još jednu titulu. CR7 nikada nije bio glavni u timovima tada, ni u Realu, ni u Junajtedu, bio je golgeter, ali ne vodja, niti najbolji u timu. Ko je doneo Realu četiri LŠ? Ramos, Marselo, Bejl, Kros, Kazemiro... bili su duplo bolji od njega.
A Fabregas je medju najboljim veznim igračima tog vremena, svetski i dvostruki evropski prvak, što je za ovog bizgova misaona imenica. Da se nije povredio, Francuzi bi ošišali Portugal u onom finalu.
Promeni piće, pod hitno.
Laku noć.

Dex

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Nisam gledao nijednu utakmicu ove generacije ekipe (fudbal me ne zanima ni blizu kao nekad), ali neko ranije iskustvo mi govori da su igraci MANU razmisljali na isti nacin.

Abrejzi

pre 2 godine

Pa cekajte malo gde je taj supercovek? Gde je taj Ronaldo u Unitedu? Zar on ne donosi sam trofeje, sta ce mu dobri saigraci, treneri? Zar njegovo telo nije 10 god mladje, neunistiv? Sto nije doneo Juveu ligu sampiona zbog koje je doveden? Ah da, ne valjaju saigraci, ne valjaju treneri, cak njih tri komada.Sta je bilo sad u Mancesteru? Zar se nije najjavljivao pohod na titulu, trofeje? Kako se promeni situacija u dva meseca? Opet ne valjaju saigraci, trener,ha? Dakle u Realu je on sam donosio trofeje, ali eto Juventusu i Unitedu ne moze? Bice da nema vise Ria, Vidica, Skolsa, Vandersara, Evre, Gigsa, Runija, Teveza, Modrica, Benzeme, Bejla, Ramosa, Marcela, Krosa, Karvahala..nema vise golova iz ofsajda kojima se citav svet smejao, kupljenih zlatnih lopti od strane tate Pereza. United je odlicno krenuo u sezonu. 3 kola, 7 bodova, 7-2 gol razlika, prvi na tabeli. I onda dolazi Ronaldo. 10 utakmica u svim takmicenjima, samo 4 pobede, 15-19 gol razlika. Jel to taj "ronaldo efekat" ? Sta je bilo sad?? Kako je to United prosle sezone bio drugi u ligi, ispred sampiona Evrope Chelsija, ispred Liverpula, a sad su vec zaostali za svima i van su top 4 iako su odlicno poceli pre dolaska Ronalda? U onakvoj grupi u ls se oni muce? Zar Ronaldo ne cini svoje saigrace boljim svojim prodorima, razigravanjima, asistencijama, sutevima sa distance itd...? Gde ste, jesmo li u rupicama, ajde izadjite malo, nadisite se svezeg vazduha " genijalci" nasi!? Cestitke redsima i Salahu.

West Ham

pre 2 godine

Dobra utakmica Liverpula samo što će opet titulu da uzme City .......inače MY je više nego smešna ekipa sa odbranom koja u zadnje 3 utakmice dobije 11 golova od toga 7 kod kuće i 4 od Lestera ......njima je najveća rupa u timu kapiten !??

Mali Hijavata

pre 2 godine

Pa ovo su Pogba, Šou i drugari i hteli. Hteli su tradicionalan napadački fudbal Junajteda, a ne nekog užasnog trenera koji ima samo tridesetak najvećih titula u fudbalu. I, gle čuda, taj grozni, prevazidjeni trener ih je terao da igraju odbranu. Kako ga nije sramota da jednog majstora Pogbu tera da igra defanzivno?
Lepo je rekao Murinjo: "Ne umem da radim sa ljudima koji nemaju pobednički mentalitet kao ja."
Najgore je što ljudi prozivaju MekTomineja, Freda i Lindelefa... a oni jedini ginu na terenu, i zbog toga kiksiraju, jer su konstantno u zoni gde je lopta i ne mogu da izdrže neinteligenciju svojih saigrača, Mekgvajera, Pogbe, Šoua, Rašforda... Bruno je odličan tehničar ali suviše svilen za ovakav nivo fudbala. CR7 (ne volim da ga zovem Ronaldo jer tako skrnavim ime istinskog asa) je ispušena muštikla, koja je zaslužila crveni večeras.
Kada je ovaj CR7 bio deset godina mladji, niko ga nije uzimao ni u prvih deset igrača tada jer su igrali Kaka, Mesi, Iniesta, Fabregas, Ćavi, Toti, Ćavi Alonso, Runi... a sada sa 36 ga smatraju najboljim?! To najbolje govori o nivou fudbala danas, kao i o nivou inteligencije klinaca kojima je jedan ovakav seronja idol.

Realno

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.

hala madrid!!11!

pre 2 godine

(Eeee, 24. oktobar 2021 18:55)
ali zaboravio si najvazniju statistiku, 1 oprosten crveni karton! kao u najboljim danima u najboljem klubu na svetu real madridu!

Oliver

pre 2 godine

Nema Havarda Veba da ih pogura kad je gusto, da je on bar tu pa da iskljuci dva tri igraca onda bi djavolcici mogli doci do boda, ovako tanka prica hehe, ali nema veze imaju djavoli vise pratilaca na drustvenim mrezama i bolji su u prodaji dresova, to je najvaznije, jedino su tu jaki hehehe kako smešna ekipa sa golumom na čelu.

*

pre 2 godine

Slažem se da je Salah brutalan ove sezone, ali gde je ljudi ovaj lik do sad bio kad su Benzema, Messi, Ronaldo harali evropom i osvajali titule? Covek verovatno posle ove sezone ce opet jedno dve, tri biti neprimecen. Ne volim igrace koji odigraju jednu vrhunsku sezonu i odmah hajp. Pa Benzema ljudi igra 10 godina na istom nivou.
(tt, 24. oktobar 2021 19:27)

Šta ti pričaš? Salah već četiri sezone unazad vrhunski igrač. Sad je u zenitu i stvarno je nerealan, ali reći da ga nije bilo dosad može samo onaj ko nije pratio fudbal bar pola decenije.

istina

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Prvo ispunjeno, sada ovo drugo.

YNWAAA

pre 2 godine

U sred Mancestera, 5 golova u mrezi, nesportsko ponasanje i crveni karton, poluprazan stadion do kraja utakmice. Jednom za sva vremena stavljena tacka koji je najveci klub u Engleskoj, ako je ikad neko i imao dileme.

davor

pre 2 godine

Ali Ronaldo. Kakvo je ono ponašanje, zaista velika sramota. Lik kao da ima 16 godina, a ne 36.
Ali najžešće kako je savio rep i pobegao kada mu je onaj crnja prišao. Nije smeo da izigrava ludilo ispred njega. E jeste ljigav za sve pare...

Madrid

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 19:41)


aha da, u pravu si, biće da je tako, pa ga je prije nešto više od 10 godina doveo najbolji klub na svijetu…a što li to zaboga, kad nije bio ni razmatran da je najbolji igrač pored svih tih što si nabrojao…ajde sve, ali molim te, Fabregas? hahhahahahahah au nadam se da ćeš preporučiti to što koristiš, jer vidim da je tebi u glavi najjače

7 zlatnaaaaaaaa

pre 2 godine

Samo neka mi neko u okruzenju kaze da je Ronaldo bolji od Salaha, samaracine cu lupati. Kakva skola fudbala ! Faraone hvala ti za ovaj nezaboravan dan! Zlatna lopta mora u njegove ruke!
(Bagzi, 24. oktobar 2021 18:43)

Hahaha bravo genije.Zlatna lopta sa nula osvojenih titula.Zna se kome ide zlatna!!!

andreas kisser

pre 2 godine

haha, klop je genije! covek 'ladno ispravno proceni da protiv ovih pogubljenih mesara bez problema moze da odmori matipa i manea za bitnije meceve. lekcija koju sam naucio pod stare dane: nikada vise ne dovodi u pitanje razmisljanje i odluke kirgena klopa :)

Krle

pre 2 godine

Sto se tice jednog i drugog Ronalda, posto vidim da se oko toga povela rasprava, tesko je reci ko je bolji, mada mislim da se zaboravlja činjenica da je Brazilac sa 30 godina vec polako privodio karijeru kraju, dok Portugalac i sa 36 igra itekako ozbiljan fudbal i vredi 45 miliona. Valjda i to nesto znaci.

kornet

pre 2 godine

eo ih sad salahovi sektasi.. ovo je sto je dao dao bi napadac kolubare.
Klop je napravio masineriju, sve je ovo njegovo maslo.
Uglavnom neka gaze jedinstvo..
(Madridista, 24. oktobar 2021 18:58)

Salah igra u Engleskoj za Liverpul, Liverpul trenutno igra protiv Junajteda, normalno da ima onih koji vole Salaha i da komentarisu. Sta ces ti na vestima o engleskom fudbalu?

Sremac

pre 2 godine

Jeste, bas smo videli veceras. Razlika ogromna. Ajmo pedala sinovac
(ZrkanM, 24. oktobar 2021 19:08)

Sta je, zemljak???
Mama i tata bili zauzeti, pa te baba vaspitavala??? A i ona izgleda imala preca posla.

milax

pre 2 godine

Kakva borba od 4-8 mesta između Mančester Junajteda,Totenhema,Vest Nema i Lestera.Otkazi idu ovim redom:Stiv Brus,Ole Gunar Solšer ,Nuno Espirito Santo......

Siniša Mihajlović

pre 2 godine

Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.
(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42)
Zahvaljujemo se na glasu.



Ide Ronaldo (Luis Nazario de Lima) u napad, a Nesta (jedan od najboljih odbrambenih igrača svih vremena) i ja (moja malenkos') sami u odbrani.

netko

pre 2 godine

Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.
(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42)

ajd odi na youtube pa pogledaj sta je onaj ronaldo radio, lik je znao da predribla celu odbranu (ne ove manekene danas nego one odbrane iz njegovog vremena koje su pojam za ove danasnje) i da zabije golcinu da su mu i protivnicki igraci tapsali.

a ovaj nabija statistiku protiv luksemburga sutajuci penale. pola sveta mu se smeje kad skine majicu pa pokazuje trbusnjake na nekom tamo levom mecu sto nista ne znaci jer kad treba, onda ga nema nigde.

da ronaldo brazilac igra danas gledajuci megvajera i slicne odbrane, imao bi barem duplo vise golova od penalda, a i karijera bi mu trajala duze, jer ga danas ne bi toliko tukli.

ZrkanM

pre 2 godine

@Bagzi, 24. oktobar 2021 18:43)


Ronaldo je BOG licno za Salaha
(bgd011, 24. oktobar 2021 18:48)

Jeste, bas smo videli veceras. Razlika ogromna. Ajmo pedala sinovac

mr.wolf

pre 2 godine

Nema Havarda Veba da ih pogura kad je gusto, da je on bar tu pa da iskljuci dva tri igraca onda bi djavolcici mogli doci do boda, ovako tanka prica hehe, ali nema veze imaju djavoli vise pratilaca na drustvenim mrezama i bolji su u prodaji dresova, to je najvaznije, jedino su tu jaki hehehe kako smešna ekipa sa golumom na čelu.
(Oliver, 24. oktobar 2021 19:14)

Dzabe kad si navijaca kluba koji igra fenomenalno (Liverpul), a biju te kompleksi iz proslosti. Koliko ti je unistio zivot Ferguson, vise nego ocigledno. Cestitke Liverpulu na pobedi, i svim normalnim navijacima. Ovakav United nema sta da trazi protiv ozbiljnih ekipa.

politički nekorektan

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.
(Realno, 24. oktobar 2021 19:17)

Jedini su se Ronaldo i Rašford večeras trudili u ofanzivi. Rašford, doduše, imao peh da zgreši pogodak. Ostali anemični, sramotni za renome kluba. A ti Sinke/Mesi sedma zlatna/Patos k'o lešinar dočekao da pljuješ čoveka koji je realno jedini vredeo na terenu. A vidim da si počeo da botiraš i u vezi ostalih igrača koji prete da ti ugroze Mesija u dodeli ZL. Da si plaćen za to, pa da još i razumem, ovako... Ludilo. A mogu misliti kako ćeš tek prsnuti kad Leo izvisi, što je izvesno.

m1k3

pre 2 godine

@tt
Benzema? Ponavljam, NIKADA nije bio najbolji strelac LaLiga-e. Nikada. Cak u mnogim od 11 godina koliko je u Realu nije bio ni najbolji strelac Reala. A, on, Benzema, igra spica. Salah je krilni napadac. KAko je taj covek, neprikosnovena devetka Reala tolike godine, za mene je velika misterija, zaista. Kad pogledate unazad kakvi su igraci nosili taj dres u Realu, prosto mi je neshvatljivo. Pretpostavljam da mu je Zidan zacementirao to mesto...

Pall Mall

pre 2 godine

Kaze matori Ferguson pre neki dan Ronaldo zaslužuje zlatnu loptu. Hahahahaha. Vic godine omatorio senilan Fergi jeli ga imalo sramota da to kaže. Pa gledali on Mohameda Salaha u Engleskoj? Evo Klop ih moli da ne zapinju inace bi im dali deset golova danas. Da ih vise ne blamiraju.

Mihajlo

pre 2 godine

Neverovatno je kako je kupovao ovaj Junajted,ima Rasforda i Grinvuda koji ce biti vrhunski napadaci i iskusnog Kavanija koji radi za tim,pa jos i Marsijala koji moze da promesa bilo koju odbranu i oni dovode jos Sanca i Kristijana. A nazad balvan do balvana,Van Bisaka,Lindelof,Megvajer,pa to nisu igraci ni za Kristal Palas. Fred,Pogba,oni nema sanse da igraju zadnjeg veznog,njih lopta vuce napred a nisu nista posebno,prosecni igraci.

Boyan

pre 2 godine

Šta reći za Solšera,samoubica dečijeg lica,najverovatnije dolazi Konte,odličan trener utegnuće ekipu ali meni lično više neće biti drag isto kao i Murinjo kada je posle Čelsija preuzeo Junajted!

smeh

pre 2 godine

Spade Junajted na Solskjera kao trenera, Megvajera kao kapitena i uz Lindelofa stub odbrane. Još dodaš onog cirkuzanta od Pogbe i cirkus može da počne. Da li postoji ekipa koja ovom cirkusu nije dala barem 1 gol.

aje

pre 2 godine

Prevara od trenera, vlasnik misli da je to neki NFL klub, sa drogiranim igračima, odbrana na nivou drugoligaš...to nije taj Mančester, ovo je stvarno žalosno, kada se setiš Fergusonove ere.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.

Andrea Djani

pre 2 godine

Dosad je VAR koriscen sigurno oko 100 puta na mecevima Liverpula i svih 100 puta odluka je bila u korist Liverpula . Ponistiti gol Ronalda na 0 5 zbog mikromilimetra koji se ne vidi moze samo najobicniji skot .

JeRemija

pre 2 godine

Mančester je plav već 10 godina tako da ovo nije iznenadjenje, Junajted gura ka prosečnosti već čitavu deceniju i biće sve gore ...
Čim je tu konkurencija, oni pokazuju pravo lice.
Mali klub.

xyz

pre 2 godine

Smarate sa komentarima tipa: Ronaldo vs Salah vs Mesi... ali ste bas, bas dosadni... imam utisak da te kometare pise nezrela decurlija da bi mogli posle u skoli da se prepucavaju "moj igrac bolji od tvog" i slicno...

Inace, mislim da bi bilo pravo cudo ako Solsker ne dobije otkaz u naredim danima. Junajted moze da spasi sezonu jedino dovodjenjem novog trenera i to ne bilo kog, nego zaista nekog dobrog i iskusnog. Pored Celsija, Liverpula i Sitija, Junajted ovim porazom nema sanse za titulu. Ako promene trenera odmah i njemu ova ekipa savrseno legne, mogu spasiti sezonu i napraviti kakvu takvu osnovu za dobar rezultat sledece sezone.
#GGMU

deki

pre 2 godine

Оно кад клуб који је имао један од, ако не и најбољи штоперски тандем свих времена Видић-Фердинанд, спадне на Мегвајера и Шоа...
(my way, 24. oktobar 2021 17:47)

Sou

tt

pre 2 godine

Slažem se da je Salah brutalan ove sezone, ali gde je ljudi ovaj lik do sad bio kad su Benzema, Messi, Ronaldo harali evropom i osvajali titule? Covek verovatno posle ove sezone ce opet jedno dve, tri biti neprimecen. Ne volim igrace koji odigraju jednu vrhunsku sezonu i odmah hajp. Pa Benzema ljudi igra 10 godina na istom nivou.

BanatHC

pre 2 godine

Kao navijac United-a,Ole hvala ti na svemu Ali najbolje za tebe I za klub da odes,ovo nije posao za tebe,ti stavljas vec nekoliko utakmica Fred-a,I Mctominay-a,ne igras Sancha,Pogbu,dokazao si da si neiskusan I sa izmenama tokom utakmica,ne pricam o ovoj..Megvajer da nije Englez odavno bih otisao,ovde jedino Zidan moze nesto da promeni.A generalno da li imaju igraci obraza da kazu ista posle ove utakmicu,ogromna sramota za klub,a I za Alexa Fergusona Koji je posmatrao sve ovo na Old Trafordu

Sinke

pre 2 godine

Ronaldo je nenormalan golgeter,i njemu trebaju lopte u sesnestercu,cim toga nema on je nevidljiv....Nije on igrac koji ce da kreira akcije,dribla,asisitira,nego je njegov zadatak da daje golove,i u tome je i dalje uspjesan.

Pall Mall

pre 2 godine

Ja danas ostavio komentar Liverpul ce ih razvaliti kao beba zvecku pametnjakovici i klinci mi natrpali minuse. Evo obistunju je se to jos posle prvog poluvremena. Hoce li neko reci sta je sa Penaldom gde je on protiv jakih ekipa nigde nema ga na mapi. Osim onog siledjijskog nabijanja lopte i udaranja u Jonesa. Taylor je trebao da mu pokaže crveni. Lik umislio to je Luksemburg Malta da ih trpa.

H94

pre 2 godine

Тачно сам знао да ће Јунајтед имати овакву сезону. Попалили су се навијачи након појачања, поготово након доласка Роналда а сви су заборавили ко је на клупи. А ето га и тај Роналдо шта ради, шутира играча услед немоћи (радио је то често у Реалу), јел то потез ГОАТа како га клинци називају. Од одласка Фергусона, свака наредна сезона је рестарт за Јунајтед...

Gari

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Hajde bate da volis da i ja dobijem neku masnu kintu.

Posto vidim krenulo te.

Crveni_Cadjo

pre 2 godine

Moj iskren utisak je da mi je Man Utd zaista izgledao opasnije, leprsavije na pocetku sezone pre dolaska Ronalda, pa cak i prosle sezone. Mali Mason Grinvud je igrao odlicno, Bruno je vukao konce. Igrali su svi presing. Manje se plasim ovog Uniteda sad u derbiju u nedelju nego onog pre dolaska Ronalda. Ja mislim da ce im Cristiano biti uteg i da su djavoli napravili los potez samo iz namere da ih City ne ponizi na trzistu . Nema ova ekipa balans, mladi igraci su u seni. Sve ide na Ronalda koji je cak veceras i dobro odigrao u polju, al to je retkost. Ocekujem demonstriranje sile Mo Salaha i bar tri komada u mrezi djavola. Zabetonirati ih jos vise van top cetvorke.

Salah zlatna lopta ove godine. Ni Mesi, ni Benzema ni Leva trenutno ne igraju na ovom nivou kao on. O Ronaldu da ne pricam. Ni blizu mu nije.
Jedva cekam vikend.
YNWA!
(Crveni_Cadjo, 20. oktobar 2021 23:23)

Kao sto rekoh neki dan posle Atalante, ni najmanje se neplasim ovakvog Jedinstva. Ronaldo ce ih ukanaliti. Nisu bili nista posebno ni pre njega, ali su ipak bili bolji. Protiv Bergama je bila cista sreca i neiskustvo gostiju.
Evo vec tri komada u prom delu. Gazi gusku dalje. Idemo breeeee ! YNWA !

Bruder

pre 2 godine

(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42) dete smiri dozivljaj. Pravi Ronaldo (ne ovaj nasminkani) je drugi nivo fudbala koji ovaj nikada nece dostici. Ni on ni Mesi. Imas danas YT pa pusti neki klip klipane.

vw

pre 2 godine

Биће ово катастрофа јунајтеда, али се исто тако надају навијачи ђавола да је то бунт играча против ОГС
(зуке, 24. oktobar 2021 17:44)

Bunt protiv Mojesa, bunt protiv Van Gala, bunt protiv Murinja i evo sad bunt protiv Solskjera.

bvb

pre 2 godine

Ovaj Megvajer je samo dokaz koliko je fudbal kao "sport" otisao u tri lepe. Bukvalno se nerviram dok gledam lika koji je placen 80 miliona kako osnove fudbala ne poznaje. Kočić da su poboli na 10ak metara od gola pa bi se neka lopta odbila od njega.

Aaaa

pre 2 godine

Ovde gledaju na Ronalda i ocekuju od njega kao da ima 26 godina, a ne 36. To dovoljno govori o njegovoj veličini. Zaslepljeni su hejtom toliko da ni ne shvataju da ga ustvari u isto vreme velicaju.

Bagzi

pre 2 godine

Samo neka mi neko u okruzenju kaze da je Ronaldo bolji od Salaha, samaracine cu lupati. Kakva skola fudbala ! Faraone hvala ti za ovaj nezaboravan dan! Zlatna lopta mora u njegove ruke!

Sab

pre 2 godine

Kad je Mesi dobio crveni karton nakon udaranja igrača? To nije tačno. Imao je sukob sa Medelom koji je nasrnuo na Mesija. Sudija je obojici dao crveni karton. Inače Mesi je poznat kao jako fer igrač.

neko

pre 2 godine

Salah nije u formi vec je klasa igrac. Forma je kad bljesnes kraci period. A Sallah igra na vrhunskom nivou nekoliko sezona. Zato ne brkajte pojmove

Mare026

pre 2 godine

Ne slazem se da je ovo agonija Junajteda. Ovo je odlicno za Junajted jer se svakim porazom sve vise blizi Oleov otkaz. Svaki poraz Junajteda je mnogo manja agonija od svakog dana koji Ole provede kao menadzer istog.

Milance

pre 2 godine

Rastavice ih Salah na proste faktore. Ostace samo dugmici. I onda ce opet da cmizdre ovde. Tj nece ih ni biti. Samo bubuljicasti decaci tj botovi Ronalda ce biti tu da krive Solskera jer se njihov metroseksualac nece opet videti. Stavice ga Virdzil u dzep .
I ja jedva cekam. Klop zateze polako masineriju. Imam ponovo dobar filing ove sezone.
(Milance, 20. oktobar 2021 23:57)

Evo i od mene od pre par dana. Da se ne kaze lako je biti general posle bitke. I kao sto sam napisao, sve se obistinilo.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.
(hahah, 24. oktobar 2021 18:45)

Snimak dokazuje suprotno:
https://youtu.be/nxCeotXvzR4

Misa

pre 2 godine

Koliko moraš biti glup da držiš megvajera i lindelofa posle svega???? Pisle svih legebdarnih gluposti koje čine na svakoj utakmici, evo i sad su dva gola direktno skrivili.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sad ce Ronaldo da pokaze malom Lpoolu zasto je GOAT!!
A Ole Gune da zapusi usta hejterima!!
(Ronaldo, 24. oktobar 2021 17:04)




6 puta prvak Evrope a mali klub. Stvarno svako komentariše sport…

Mare

pre 2 godine

Miša je čitavu prošlu godinu branio Olebunara kako je on najbolje rješenje kako je klub napredovao kako igraju napadački fudbal i gomila gluposti ali to je samo dokaz koliko veze sa fudbalom nema.

Па,да

pre 2 godine

Солксјер је ово најавио после утакмице против Аталанте,нађите тај интервју где каже да ће од Ливерпула примити три-четири комада ако буду играли као у првом полувремену.Испоставило се да је сјајан прогнозер,такође се испоставило да је очајан тренер.

Liberty

pre 2 godine

Seća li se neko izjave Skolsa od pre neki dan, nakon meča sa Atalantom? Čovek je doslovce rekao, ovo je katastrofa kako igra utd, formacija 4-2-4 , pa mi nismo imali sredinu, bili smo totalno pogubljeni, zabrinut sam, jer ako ovako budemo igrali protiv Liverpula u nedelju dobicemo 3,4 gola za poluvreme...

Masariko

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Sutra idem na razgovor za posao pa brinem. Možeš li mi reći da li ću proći ili ne? Hvala ti! Javi mi u Inboks.

Suarez

pre 2 godine

(Dorchester, 24. oktobar 2021 18:26)



Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.

netko

pre 2 godine

Sad ce Ronaldo da pokaze malom Lpoolu zasto je GOAT!!
A Ole Gune da zapusi usta hejterima!!
(Ronaldo, 24. oktobar 2021 17:04)

nadam se da se salis?

ps. jel je video neko penalda dosad na utakmici :D

ps2 united bolje da je platio grckim policajcima da zadrze megvajera malo tamo, vise bi im vredelo, ono nije ni drvo, ono je klada nalobicnija toliko nema pojma.

Hehe

pre 2 godine

Kad Murinjo posloži ekipu (to jest kad ga uprava podržava a igrači slušaju), onda se možda ne pobeđuje 5:0 protiv slabih nego 1:0 ili 2:1, ali se i ne gubi 0:5 protiv jakih nego - isto 1:0 ili 2:1, ili se gubi tesno. Mančester je hteo napadački fudbal i puno golova, eto im, samo nisu precizirali ko će napadati i u čijoj mreži će biti golovi.

Admiral

pre 2 godine

@ Ne slazem se da je ovo agonija Junajteda. Ovo je odlicno za Junajted jer se svakim porazom sve vise blizi Oleov otkaz. Svaki poraz Junajteda je mnogo manja agonija od svakog dana koji Ole provede kao menadzer istog.
(Mare026, 24. oktobar 2021 18:05)

Ti mislis da ce sa drugim trenerom biti bolje? Pogledaj kakve smesne igrace ima Mancester. Doziveli da posle Skolsa, Kina, Nisterloja, Vidica, Ferdinanda, u timu imaju Megvajera, Mektomineja, Rosforda, Lindelofa, Freda, igrace na nivou Norica i Barnlija, cirkus

Madridista

pre 2 godine

eo ih sad salahovi sektasi.. ovo je sto je dao dao bi napadac kolubare.
Klop je napravio masineriju, sve je ovo njegovo maslo.
Uglavnom neka gaze jedinstvo..

Goran

pre 2 godine

Klop je taktičkom postavom potpuno uništio Olea, defanzivni red Junajteda je totalno podbacio danas,primaju golove kao na traci.
Mada mora se priznati i da je Salah u strahovitoj formi ,čovek je nezaustavljiv večeras.
Videćemo šta će doneti drugo poluvreme,ali Junajted će zaista teško moći da se vrati nakon tri gola zaostatka ne znam kakvo čudo bi trebalo da se desi pa da izbegnu poraz večeras !

M.

pre 2 godine

Nikad gora odbrana Junajteda u ovom veku,al je Lester uzeo dobre pare za ovog balvana prosečnog,bez inteligencije,svaka im čast,Matić je izmislio fudbal za Freda i malog Škota.
Salah i Leva prvi favoriti za ZL, drugi već 20 golova dao računajući EURO. Ronaldo MLS liga i kraj karijere,statičan napadač u pokušaju,toliko očigledno!

@@samoiskreno

pre 2 godine

OGS mora sam dati otkaz, ako hoce ostat gospodin, jer je dosta dao unitedu, kao i united njemu. dao mu je utd i sad 500 miliona. budi gospodin i idi, oprosti dug i pozdravi se.

hahah

pre 2 godine

Ljudi morate shvatiti jednu stvar, ne pratim puno engleze ali da vam objadnim nešto: nije kriv trener Mančestera, nego su oni luzerski klub i gubitnicki. Kad su zadnji put osvojili nesto, ajde? Pa oni i pre OGS nisu osvajali nista. Kad se samo setim prica na pocetku kako Mancester ima sanse za titulu samo zato jer su dobili neku utakmicu, hahaha. Pa kad su oni zadnji put osvojili nesto, ajde?

palop

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Mislim da bi i Junajted potpisao ovih 5:0 trenutno lol

Dorchester

pre 2 godine

Igra li onaj Kristijano iz Portugala? Drugo ime imena ne želim reći jer vrijeđa jednog Majstora koji je pravi vlasnik.. Ovaj iz Portugala nikad i nije bio fudbaler bez egoistični samonametnuti čekajući strijelac, bez koga je svaka ekipa mogla da igra, najveća prevara u istoriji Fudbala

Asteriks

pre 2 godine

Penaldo nije navikao da je njegov tim u ovakvom polozaju,i odma frustracija...E ovo je zapravo njegovo pravo lice...Lako je biti srecan i skakati,biti bahat na terenu i u proslavljanju golova kada ti sve ide kako treba....Budi sportista kada ne ide kako treba.

Anfield

pre 2 godine

Ronaldo je BOG licno za Salaha
(bgd011, 24. oktobar 2021 18:48)
Zahvaljujemo se na glasu.



Pola sata pre kraja fudbalskog meča, pola Old Traforda ode kući, ne mogavši boga da gledaju.

Dane89

pre 2 godine

Ronaldo who??? Gde su njegovi sektasi? Ah da, ovo je ozbiljan fudbal, ovo nisu drugorazredne engleske i evropske ekipe. Trpaj Klop, trpaj do kraja. Salah trenutno najbolji igrac na svetu uz duzno postovanje Mesiju i Levi. Kazem trenutno. Mesijevo gazdovanje na prestolu je sad vec proslost. Bravo crveni!

hahah

pre 2 godine

Penaldo nije navikao da je njegov tim u ovakvom polozaju,i odma frustracija...E ovo je zapravo njegovo pravo lice...Lako je biti srecan i skakati,biti bahat na terenu i u proslavljanju golova kada ti sve ide kako treba....Budi sportista kada ne ide kako treba.
(Asteriks, 24. oktobar 2021 18:35)

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.

нс бој

pre 2 godine

Каква грешка довођење Роналда,па зар нису видели колико је последњих сезона лоше утицао на игру Јувеа и играче,исто сад у МУ.Таман је Солскер направио такмичарску екипу у другом делу прошле сезоне и све упропасте са Роналдом.Једноставно његово време је прошло што се тиче врхунског фудбала.Иначе као навијач Ливерпула сам презадовољан победом тоталног фудбала.Биће тешка борба за титулу, Челси и Сити никад јачи,ал лепо би било да генерација Салах,Мане освоји још једну титулу.

Goxy

pre 2 godine

Ako Ole nakon ove blamaže u prvom poluvremu i 4 komada u mreži ,ne dobije otkaz odmah posle ovog derbija, onda stvarno ne znam kad će.
Ovo kako igraju defanzivci Junajteda je prosto kriminal.

Zoran

pre 2 godine

M.Junajted nivo Kolubara. Nije džabe Suma lomio kičmu onom panju Megvajeru. Koliko tamo ima nabedjenih igrača, to nije normalno. Bukvalno stabla. Nabildovani trkači i to je to. Salah ih odučava od ove igre.

zzzzz

pre 2 godine

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.
(hahah, 24. oktobar 2021 18:45)

Čemu spominjanje Messija? Vidi se da te drmaju ozbiljni kompleksi.

зуке

pre 2 godine

Биће ово катастрофа јунајтеда, али се исто тако надају навијачи ђавола да је то бунт играча против ОГС

zoran

pre 2 godine

Ronaldo se ne vidi covek samo siri one ruke i nista…Najveca prevara u istoriji sporta da mu nije marketnig igrao bi u zemunu fudbal,marketing je cudo i ako prozvod ne valja zbog marketinga ga svi kupuju

H94

pre 2 godine

Ван Гал и Мурињо су добили отказ након пораза од Клопа. Ајмо сад Клопе легендо отерај и Олеа, већ је 0-2. Након само 9 кола Јунајтед испада из сваке приче за титулу а и даље има оних који подржавају Солшера..

Mikii

pre 2 godine

Kao simpatizer MU, gledam sastav i razmisljam vreme je za otkaz za Solskjera i mislim da bi to preokrenulo sezonu, a onda se setim da je macka sa devet zivota i mislim da MU dobija!!!!
(E, 24. oktobar 2021 16:58)

Nemoj vise da mislis.

iDroid

pre 2 godine

Možda ManU ne pruža partije za pamćenje, ali zato ni odbrana L'pool-a ne uleva poverenje. Uzimajući sve u obzir, šanse su 50:50.

my way

pre 2 godine

Оно кад клуб који је имао један од, ако не и најбољи штоперски тандем свих времена Видић-Фердинанд, спадне на Мегвајера и Шоа...

andreas kisser

pre 2 godine

klop je klop, ali ja ovu startnu postavu liverpula ne razumem! protiv atletika je izveo istu ovu sredinu terena (koju su madridjani razbili kontrama i ubacivanjima), samo da bi keitu izveo vec na poluvremenu koliko je bio los, a milnera oko 60. minuta. ok, fabinjo je izgleda povredjen, ali okslejd-cemberlen je svojih pola sata u madridu odigrao jako dobro, a i dzons se sada oporavio. 'ajde donekle i da progutam ostavljanje manea na klupu (iako mislim da je pre trebalo izostaviti firmina), ali ono sto me sokira je konate za matipa!!! pored alisona, matip je jedini konstantan u odbrani ove sezone, za razliku od van dajka koji je nesiguran i kome ce mozda trebati i citava ova sezona da se vrati u staru formu. a klop daje debitantski nastup klincu koji je i u lajpcigu prethodne dve sezone mahom bio zamena, i to u najznacajnijoj utakmici sezone!!!??? ne znam, smesno je da navijaci kritikuju klopa, ali meni licno ovo definitivno nema veze sa mozgom. zasto sada eksperimentisati? podseca me na ono kockanje mojesa, upravo protiv junajteda, kada u 93. minutu uvodi nobla da nezagrejan sutira penal. mozda se varam, ali nemam neki dobar osecaj. ako pak junajted ovaj poklon ne iskoristi, oleu odmah veceras treba uruciti otkaz.

PimPong

pre 2 godine

Matic nije neki superstar, ali mislim da je bolji nego McTominay, cak i u ovim, za fudbal poznim godinama. Mislim da Liverpool ovakav gol sa tri igraca protiv jedong kroz sredinu terena ne bi postigao sa Maticem na terenu. A McTominay je zamalo skrivio jos jedan gol nakon toga. Odlicna utakmica, u svakom slucaju, za sad!

E

pre 2 godine

Kao simpatizer MU, gledam sastav i razmisljam vreme je za otkaz za Solskjera i mislim da bi to preokrenulo sezonu, a onda se setim da je macka sa devet zivota i mislim da MU dobija!!!!

my way

pre 2 godine

Оно кад клуб који је имао један од, ако не и најбољи штоперски тандем свих времена Видић-Фердинанд, спадне на Мегвајера и Шоа...

Mikii

pre 2 godine

Kao simpatizer MU, gledam sastav i razmisljam vreme je za otkaz za Solskjera i mislim da bi to preokrenulo sezonu, a onda se setim da je macka sa devet zivota i mislim da MU dobija!!!!
(E, 24. oktobar 2021 16:58)

Nemoj vise da mislis.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sad ce Ronaldo da pokaze malom Lpoolu zasto je GOAT!!
A Ole Gune da zapusi usta hejterima!!
(Ronaldo, 24. oktobar 2021 17:04)




6 puta prvak Evrope a mali klub. Stvarno svako komentariše sport…

Liberty

pre 2 godine

Seća li se neko izjave Skolsa od pre neki dan, nakon meča sa Atalantom? Čovek je doslovce rekao, ovo je katastrofa kako igra utd, formacija 4-2-4 , pa mi nismo imali sredinu, bili smo totalno pogubljeni, zabrinut sam, jer ako ovako budemo igrali protiv Liverpula u nedelju dobicemo 3,4 gola za poluvreme...

Masariko

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Sutra idem na razgovor za posao pa brinem. Možeš li mi reći da li ću proći ili ne? Hvala ti! Javi mi u Inboks.

H94

pre 2 godine

Ван Гал и Мурињо су добили отказ након пораза од Клопа. Ајмо сад Клопе легендо отерај и Олеа, већ је 0-2. Након само 9 кола Јунајтед испада из сваке приче за титулу а и даље има оних који подржавају Солшера..

bvb

pre 2 godine

Ovaj Megvajer je samo dokaz koliko je fudbal kao "sport" otisao u tri lepe. Bukvalno se nerviram dok gledam lika koji je placen 80 miliona kako osnove fudbala ne poznaje. Kočić da su poboli na 10ak metara od gola pa bi se neka lopta odbila od njega.

Siniša Mihajlović

pre 2 godine

Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.
(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42)
Zahvaljujemo se na glasu.



Ide Ronaldo (Luis Nazario de Lima) u napad, a Nesta (jedan od najboljih odbrambenih igrača svih vremena) i ja (moja malenkos') sami u odbrani.

vw

pre 2 godine

Биће ово катастрофа јунајтеда, али се исто тако надају навијачи ђавола да је то бунт играча против ОГС
(зуке, 24. oktobar 2021 17:44)

Bunt protiv Mojesa, bunt protiv Van Gala, bunt protiv Murinja i evo sad bunt protiv Solskjera.

Anfield

pre 2 godine

Ronaldo je BOG licno za Salaha
(bgd011, 24. oktobar 2021 18:48)
Zahvaljujemo se na glasu.



Pola sata pre kraja fudbalskog meča, pola Old Traforda ode kući, ne mogavši boga da gledaju.

smeh

pre 2 godine

Spade Junajted na Solskjera kao trenera, Megvajera kao kapitena i uz Lindelofa stub odbrane. Još dodaš onog cirkuzanta od Pogbe i cirkus može da počne. Da li postoji ekipa koja ovom cirkusu nije dala barem 1 gol.

Mr. Max

pre 2 godine

Mnogo dečijih komentara vezano za Ronalda i Salaha.
Ronaldo jedan od najboljih igrača svih vremena.
Salah sigurno najbolji Egipćanin ikada nešto poput Žorža Vee kada je harao Evropom.
Razlika izmedju MU i Liverpula je što ovaj prvi trenutno nema dušu koju je imao kada ga je vodio Fergi. Pogba tolike pare a rezultati nigde(sem frizure ništa) Kavani zapostavljen pogotovo od kada je tu Ronaldo. Srednji red MU ne postoji pa samim tim ni Ronaldo ne može do šanse sem ako se sam izbori.
Liverpul dovede Klopa koji stvori ekipu od igrača koji realno nisu bili klasa. Salah plaćen 45mil što je u današnjim uslovima smešno. Firmino realno meni slabiji napadač od Mitra i Vlahovića. Henderson uvek kad se zapitam zašto pogledam samo pas kod 5og gola. Robertson i Arnold gde ih Klop samo nadje boljih bekova trenutno skoro da nema. Van Dajk jedini za koga se znalo da je klasa i donekle Mane ali je to bio Sautempton koji nije neko merilo. Sve to Klop stavi pod svoju šapu napravi harmoniju osvoji LŠ i PL a i ove godine je jedan od kandidata za prvaka. Svaka čast.

Gari

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Hajde bate da volis da i ja dobijem neku masnu kintu.

Posto vidim krenulo te.

Bruder

pre 2 godine

(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42) dete smiri dozivljaj. Pravi Ronaldo (ne ovaj nasminkani) je drugi nivo fudbala koji ovaj nikada nece dostici. Ni on ni Mesi. Imas danas YT pa pusti neki klip klipane.

istina

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Prvo ispunjeno, sada ovo drugo.

klipperty klopp

pre 2 godine

sve je tačno, Man utd dovodi igrače za stotine i stotine miliona (fred,van de bek,james(otisao u leeds),van bisaka,lindelof itd I svi su oni koštali po 100 miliona, a Liverpul za siću doveo :
Mane 41 €
Wijnaldum 30€
Van dajk 84€
Salah 42 €
Alex chamberlejn 38€
Alisson 62 €
Keita 60 €
Fabinho 45€
ne palite se da je liverpul došao do trofeja lige šampiona sa igračima iz svoje škole (spearing,shelvea itd)
(nemanja, 24. oktobar 2021 21:04)

Vec tri godine prakticno nisu imali ozbiljan transfer i sve sto su potrosili je pokriveno prodajom igraca. Junajted potrosio koliko i Siti. Ako hoces da poredis rezultate i transfere Junajteda sa nekim , to je Siti, ne Liverpul.

neko

pre 2 godine

Salah nije u formi vec je klasa igrac. Forma je kad bljesnes kraci period. A Sallah igra na vrhunskom nivou nekoliko sezona. Zato ne brkajte pojmove

Misa

pre 2 godine

Koliko moraš biti glup da držiš megvajera i lindelofa posle svega???? Pisle svih legebdarnih gluposti koje čine na svakoj utakmici, evo i sad su dva gola direktno skrivili.

ZrkanM

pre 2 godine

@Bagzi, 24. oktobar 2021 18:43)


Ronaldo je BOG licno za Salaha
(bgd011, 24. oktobar 2021 18:48)

Jeste, bas smo videli veceras. Razlika ogromna. Ajmo pedala sinovac

*

pre 2 godine

Slažem se da je Salah brutalan ove sezone, ali gde je ljudi ovaj lik do sad bio kad su Benzema, Messi, Ronaldo harali evropom i osvajali titule? Covek verovatno posle ove sezone ce opet jedno dve, tri biti neprimecen. Ne volim igrace koji odigraju jednu vrhunsku sezonu i odmah hajp. Pa Benzema ljudi igra 10 godina na istom nivou.
(tt, 24. oktobar 2021 19:27)

Šta ti pričaš? Salah već četiri sezone unazad vrhunski igrač. Sad je u zenitu i stvarno je nerealan, ali reći da ga nije bilo dosad može samo onaj ko nije pratio fudbal bar pola decenije.

H94

pre 2 godine

Тачно сам знао да ће Јунајтед имати овакву сезону. Попалили су се навијачи након појачања, поготово након доласка Роналда а сви су заборавили ко је на клупи. А ето га и тај Роналдо шта ради, шутира играча услед немоћи (радио је то често у Реалу), јел то потез ГОАТа како га клинци називају. Од одласка Фергусона, свака наредна сезона је рестарт за Јунајтед...

Pall Mall

pre 2 godine

Kaze matori Ferguson pre neki dan Ronaldo zaslužuje zlatnu loptu. Hahahahaha. Vic godine omatorio senilan Fergi jeli ga imalo sramota da to kaže. Pa gledali on Mohameda Salaha u Engleskoj? Evo Klop ih moli da ne zapinju inace bi im dali deset golova danas. Da ih vise ne blamiraju.

netko

pre 2 godine

Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.
(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42)

ajd odi na youtube pa pogledaj sta je onaj ronaldo radio, lik je znao da predribla celu odbranu (ne ove manekene danas nego one odbrane iz njegovog vremena koje su pojam za ove danasnje) i da zabije golcinu da su mu i protivnicki igraci tapsali.

a ovaj nabija statistiku protiv luksemburga sutajuci penale. pola sveta mu se smeje kad skine majicu pa pokazuje trbusnjake na nekom tamo levom mecu sto nista ne znaci jer kad treba, onda ga nema nigde.

da ronaldo brazilac igra danas gledajuci megvajera i slicne odbrane, imao bi barem duplo vise golova od penalda, a i karijera bi mu trajala duze, jer ga danas ne bi toliko tukli.

Mihajlo

pre 2 godine

Neverovatno je kako je kupovao ovaj Junajted,ima Rasforda i Grinvuda koji ce biti vrhunski napadaci i iskusnog Kavanija koji radi za tim,pa jos i Marsijala koji moze da promesa bilo koju odbranu i oni dovode jos Sanca i Kristijana. A nazad balvan do balvana,Van Bisaka,Lindelof,Megvajer,pa to nisu igraci ni za Kristal Palas. Fred,Pogba,oni nema sanse da igraju zadnjeg veznog,njih lopta vuce napred a nisu nista posebno,prosecni igraci.

mads

pre 2 godine

Šta pričate da Ole ne može ništa sa ovim timom. Vidite da može da izgubi kući od Liverpula 5 0. To nikome nije pošlo za rukom. Navijam za junajted ceo život, video sam sve najteže poraze, ali ovo je vrhunac dna. Ko god da dodje ima težak zadatak da na nadmaši 5 0 od Liverpula na Old Trafordu. Tuga, kad sam bio siguran da ne može gore od prošlogodišnjih 6 1 od Totenhema, prevario sam se. Bio jednom jedan Junajted...
Da sam malo mladji verovatno bih zaplakao.
PS Objavite mi komentar, molim Vas.

Realno

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.

Bagzi

pre 2 godine

Samo neka mi neko u okruzenju kaze da je Ronaldo bolji od Salaha, samaracine cu lupati. Kakva skola fudbala ! Faraone hvala ti za ovaj nezaboravan dan! Zlatna lopta mora u njegove ruke!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Pa ovo su Pogba, Šou i drugari i hteli. Hteli su tradicionalan napadački fudbal Junajteda, a ne nekog užasnog trenera koji ima samo tridesetak najvećih titula u fudbalu. I, gle čuda, taj grozni, prevazidjeni trener ih je terao da igraju odbranu. Kako ga nije sramota da jednog majstora Pogbu tera da igra defanzivno?
Lepo je rekao Murinjo: "Ne umem da radim sa ljudima koji nemaju pobednički mentalitet kao ja."
Najgore je što ljudi prozivaju MekTomineja, Freda i Lindelefa... a oni jedini ginu na terenu, i zbog toga kiksiraju, jer su konstantno u zoni gde je lopta i ne mogu da izdrže neinteligenciju svojih saigrača, Mekgvajera, Pogbe, Šoua, Rašforda... Bruno je odličan tehničar ali suviše svilen za ovakav nivo fudbala. CR7 (ne volim da ga zovem Ronaldo jer tako skrnavim ime istinskog asa) je ispušena muštikla, koja je zaslužila crveni večeras.
Kada je ovaj CR7 bio deset godina mladji, niko ga nije uzimao ni u prvih deset igrača tada jer su igrali Kaka, Mesi, Iniesta, Fabregas, Ćavi, Toti, Ćavi Alonso, Runi... a sada sa 36 ga smatraju najboljim?! To najbolje govori o nivou fudbala danas, kao i o nivou inteligencije klinaca kojima je jedan ovakav seronja idol.

Zoran

pre 2 godine

M.Junajted nivo Kolubara. Nije džabe Suma lomio kičmu onom panju Megvajeru. Koliko tamo ima nabedjenih igrača, to nije normalno. Bukvalno stabla. Nabildovani trkači i to je to. Salah ih odučava od ove igre.

netko

pre 2 godine

Sad ce Ronaldo da pokaze malom Lpoolu zasto je GOAT!!
A Ole Gune da zapusi usta hejterima!!
(Ronaldo, 24. oktobar 2021 17:04)

nadam se da se salis?

ps. jel je video neko penalda dosad na utakmici :D

ps2 united bolje da je platio grckim policajcima da zadrze megvajera malo tamo, vise bi im vredelo, ono nije ni drvo, ono je klada nalobicnija toliko nema pojma.

YNWAAA

pre 2 godine

U sred Mancestera, 5 golova u mrezi, nesportsko ponasanje i crveni karton, poluprazan stadion do kraja utakmice. Jednom za sva vremena stavljena tacka koji je najveci klub u Engleskoj, ako je ikad neko i imao dileme.

andreas kisser

pre 2 godine

haha, klop je genije! covek 'ladno ispravno proceni da protiv ovih pogubljenih mesara bez problema moze da odmori matipa i manea za bitnije meceve. lekcija koju sam naucio pod stare dane: nikada vise ne dovodi u pitanje razmisljanje i odluke kirgena klopa :)

xyz

pre 2 godine

Dosad je VAR koriscen sigurno oko 100 puta na mecevima Liverpula i svih 100 puta odluka je bila u korist Liverpula . Ponistiti gol Ronalda na 0 5 zbog mikromilimetra koji se ne vidi moze samo najobicniji skot .
(Andrea Djani, 24. oktobar 2021 19:32)

Salahu su prosle sezone ponistili jedno 5 golova posle upotrebe VARa. I posle ovakve utakmice ti kukas na VAR?

Cp7

pre 2 godine

United dovođenjem Ronalda je pucao sebi u nogu. Taman se uspostavila neka hemija u ekipi, polako se sklapale kockice, bili drugi prosle sezone, igrali finale Lige Europe, i onda dođe ovaj egocentrik koji mora da bude centar svakog napada, koji ne igra odbranu i koji stvara pritisak saigračima. Ovako je i Juventus unistio, sada ce i United.

Па,да

pre 2 godine

Солксјер је ово најавио после утакмице против Аталанте,нађите тај интервју где каже да ће од Ливерпула примити три-четири комада ако буду играли као у првом полувремену.Испоставило се да је сјајан прогнозер,такође се испоставило да је очајан тренер.

kornet

pre 2 godine

eo ih sad salahovi sektasi.. ovo je sto je dao dao bi napadac kolubare.
Klop je napravio masineriju, sve je ovo njegovo maslo.
Uglavnom neka gaze jedinstvo..
(Madridista, 24. oktobar 2021 18:58)

Salah igra u Engleskoj za Liverpul, Liverpul trenutno igra protiv Junajteda, normalno da ima onih koji vole Salaha i da komentarisu. Sta ces ti na vestima o engleskom fudbalu?

Hehe

pre 2 godine

Kad Murinjo posloži ekipu (to jest kad ga uprava podržava a igrači slušaju), onda se možda ne pobeđuje 5:0 protiv slabih nego 1:0 ili 2:1, ali se i ne gubi 0:5 protiv jakih nego - isto 1:0 ili 2:1, ili se gubi tesno. Mančester je hteo napadački fudbal i puno golova, eto im, samo nisu precizirali ko će napadati i u čijoj mreži će biti golovi.

Mare026

pre 2 godine

Ne slazem se da je ovo agonija Junajteda. Ovo je odlicno za Junajted jer se svakim porazom sve vise blizi Oleov otkaz. Svaki poraz Junajteda je mnogo manja agonija od svakog dana koji Ole provede kao menadzer istog.

davor

pre 2 godine

Ali Ronaldo. Kakvo je ono ponašanje, zaista velika sramota. Lik kao da ima 16 godina, a ne 36.
Ali najžešće kako je savio rep i pobegao kada mu je onaj crnja prišao. Nije smeo da izigrava ludilo ispred njega. E jeste ljigav za sve pare...

Milance

pre 2 godine

Rastavice ih Salah na proste faktore. Ostace samo dugmici. I onda ce opet da cmizdre ovde. Tj nece ih ni biti. Samo bubuljicasti decaci tj botovi Ronalda ce biti tu da krive Solskera jer se njihov metroseksualac nece opet videti. Stavice ga Virdzil u dzep .
I ja jedva cekam. Klop zateze polako masineriju. Imam ponovo dobar filing ove sezone.
(Milance, 20. oktobar 2021 23:57)

Evo i od mene od pre par dana. Da se ne kaze lako je biti general posle bitke. I kao sto sam napisao, sve se obistinilo.

Skywalker

pre 2 godine

"Jednom za sva vremena stavljena tacka koji je najveci klub u Engleskoj, ako je ikad neko i imao dileme."

Najveci engleski klub je Liverpul jer istorija ne pocinje 89-te. 70-ih kad je bila dominacija Nemaca i Holandjana i pocetkom 80-ih, cast Engleske branili su Liverpul, Notingem Forest i Aston Vila, MU gotovo da nije ni postojao na evropskoj mapi. To bi isto bilo kao kada bi neko 2015-te rekao kako je Partizan najveci srpski fudbalski klub jer je u prethodne 22 godine osvojio ubedljivo najvise titula! Inace, SD Partizan jeste najvece sportsko drustvo.

Abrejzi

pre 2 godine

Pa cekajte malo gde je taj supercovek? Gde je taj Ronaldo u Unitedu? Zar on ne donosi sam trofeje, sta ce mu dobri saigraci, treneri? Zar njegovo telo nije 10 god mladje, neunistiv? Sto nije doneo Juveu ligu sampiona zbog koje je doveden? Ah da, ne valjaju saigraci, ne valjaju treneri, cak njih tri komada.Sta je bilo sad u Mancesteru? Zar se nije najjavljivao pohod na titulu, trofeje? Kako se promeni situacija u dva meseca? Opet ne valjaju saigraci, trener,ha? Dakle u Realu je on sam donosio trofeje, ali eto Juventusu i Unitedu ne moze? Bice da nema vise Ria, Vidica, Skolsa, Vandersara, Evre, Gigsa, Runija, Teveza, Modrica, Benzeme, Bejla, Ramosa, Marcela, Krosa, Karvahala..nema vise golova iz ofsajda kojima se citav svet smejao, kupljenih zlatnih lopti od strane tate Pereza. United je odlicno krenuo u sezonu. 3 kola, 7 bodova, 7-2 gol razlika, prvi na tabeli. I onda dolazi Ronaldo. 10 utakmica u svim takmicenjima, samo 4 pobede, 15-19 gol razlika. Jel to taj "ronaldo efekat" ? Sta je bilo sad?? Kako je to United prosle sezone bio drugi u ligi, ispred sampiona Evrope Chelsija, ispred Liverpula, a sad su vec zaostali za svima i van su top 4 iako su odlicno poceli pre dolaska Ronalda? U onakvoj grupi u ls se oni muce? Zar Ronaldo ne cini svoje saigrace boljim svojim prodorima, razigravanjima, asistencijama, sutevima sa distance itd...? Gde ste, jesmo li u rupicama, ajde izadjite malo, nadisite se svezeg vazduha " genijalci" nasi!? Cestitke redsima i Salahu.

Zorz Papadubi

pre 2 godine

Krstajića za trenera, umesto ovog.
(Zaboga, 24. oktobar 2021 21:05)
Nemoze Krstajic on ima pedigre, pa ce im postaviti svoje uslove... Ipak je on vodio reprezentaciju

zoran

pre 2 godine

Ronaldo se ne vidi covek samo siri one ruke i nista…Najveca prevara u istoriji sporta da mu nije marketnig igrao bi u zemunu fudbal,marketing je cudo i ako prozvod ne valja zbog marketinga ga svi kupuju

palop

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Mislim da bi i Junajted potpisao ovih 5:0 trenutno lol

Red Z

pre 2 godine

@Ole, De Gea, Pogba, Matic, Fred, Mata, Lingard, Lindelof and Martial out! Dovesti dva dobra u sredinu i jednog odbrambenog.
(Rile, 24. oktobar 2021 19:33)
Zašto De Gea pobogu?? Čovek redovno spašava Junajted veće bruke.

The_Dejan

pre 2 godine

Ubiste više sa Ronaldom i Mesijem. Smarate vie sa tim upoređivanjem. Samo iskompleksirani klinci mogu da ih upoređuju iz meča u meč.
Ronaldo je postao golgeter. Ok nije više igrač koji će da uzme loptu, da predribla par igrača i da da gol, kao što je radio u Junajtedu prvi put i u Realu. Lik je doneo pobedu protiv Viljareala, Atalante, dao još nekoliko golova u 36-oj godini. Ne znam šta je sporno više? Postao je gol igrač, što znači da može da ga nema uopšte na meču i onda da da gol i donese timu pobedu. To je golgeter, gol igrač. Kako možete da očekujete od igrača u 36-oj godini da dribla 5-cu igrača i da daje gol.. Smešni ste više. Lik je poslednjih par sezona u Realu bio golgeter, davao golove i to je to. To je njegova moć. Mislim da nema više potrebe ako Mančester izgubi da smarate nema Ronalda ovo ono, a kada da gol, dižete ga u oblake.

markan

pre 2 godine

Glejzerovi su napravili odličan trik sa dovođenjem Ronalda jer su u jeku nezadovoljstva svojih navijača rezultatima poslednjih godina, rešili da će da dovođenjem njega smire navijačke strasti i pokažu jače ambicije a ustvari Ronaldo ih i nije mnogo koštao jer je on marketinški isplativ igrač

milax

pre 2 godine

Kakva borba od 4-8 mesta između Mančester Junajteda,Totenhema,Vest Nema i Lestera.Otkazi idu ovim redom:Stiv Brus,Ole Gunar Solšer ,Nuno Espirito Santo......

Boyan

pre 2 godine

Šta reći za Solšera,samoubica dečijeg lica,najverovatnije dolazi Konte,odličan trener utegnuće ekipu ali meni lično više neće biti drag isto kao i Murinjo kada je posle Čelsija preuzeo Junajted!

zzzzz

pre 2 godine

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.
(hahah, 24. oktobar 2021 18:45)

Čemu spominjanje Messija? Vidi se da te drmaju ozbiljni kompleksi.

Goran

pre 2 godine

Klop je taktičkom postavom potpuno uništio Olea, defanzivni red Junajteda je totalno podbacio danas,primaju golove kao na traci.
Mada mora se priznati i da je Salah u strahovitoj formi ,čovek je nezaustavljiv večeras.
Videćemo šta će doneti drugo poluvreme,ali Junajted će zaista teško moći da se vrati nakon tri gola zaostatka ne znam kakvo čudo bi trebalo da se desi pa da izbegnu poraz večeras !

Dorchester

pre 2 godine

Igra li onaj Kristijano iz Portugala? Drugo ime imena ne želim reći jer vrijeđa jednog Majstora koji je pravi vlasnik.. Ovaj iz Portugala nikad i nije bio fudbaler bez egoistični samonametnuti čekajući strijelac, bez koga je svaka ekipa mogla da igra, najveća prevara u istoriji Fudbala

Asteriks

pre 2 godine

Penaldo nije navikao da je njegov tim u ovakvom polozaju,i odma frustracija...E ovo je zapravo njegovo pravo lice...Lako je biti srecan i skakati,biti bahat na terenu i u proslavljanju golova kada ti sve ide kako treba....Budi sportista kada ne ide kako treba.

deki

pre 2 godine

Оно кад клуб који је имао један од, ако не и најбољи штоперски тандем свих времена Видић-Фердинанд, спадне на Мегвајера и Шоа...
(my way, 24. oktobar 2021 17:47)

Sou

xyz

pre 2 godine

Smarate sa komentarima tipa: Ronaldo vs Salah vs Mesi... ali ste bas, bas dosadni... imam utisak da te kometare pise nezrela decurlija da bi mogli posle u skoli da se prepucavaju "moj igrac bolji od tvog" i slicno...

Inace, mislim da bi bilo pravo cudo ako Solsker ne dobije otkaz u naredim danima. Junajted moze da spasi sezonu jedino dovodjenjem novog trenera i to ne bilo kog, nego zaista nekog dobrog i iskusnog. Pored Celsija, Liverpula i Sitija, Junajted ovim porazom nema sanse za titulu. Ako promene trenera odmah i njemu ova ekipa savrseno legne, mogu spasiti sezonu i napraviti kakvu takvu osnovu za dobar rezultat sledece sezone.
#GGMU

ShoneNI

pre 2 godine

@ Tika
Tiko, sviran je faul Ronalda pre toga.
Šutirao je igrača koji leži na zemlji POSLE prekida igre.
Razumem ja njegovu strast za fudbal, ali ovo je bilo za crveni na "jedan".. Spasilo ga je to što je CR7.

@@samoiskreno

pre 2 godine

OGS mora sam dati otkaz, ako hoce ostat gospodin, jer je dosta dao unitedu, kao i united njemu. dao mu je utd i sad 500 miliona. budi gospodin i idi, oprosti dug i pozdravi se.

Redov

pre 2 godine

Fino i glasno je Skols upozorio Olea i njegov tim da ako budu igrali protiv Liverpula kao što su igrali protiv Atalante primiće najmanje 4 gola. Izgleda da ga niko nije čuo. Celu sezonu Junajted igra očajno, svi to vide osim ćoravog i gluvog Olea. Nadam se dobroj vesti sutra ujutro... "Ole napustio klupu Junajteda".

BCP

pre 2 godine

Ole treba da ode, MU ima dobar tim, mozda jos jedan vezni da se dovede da se skloni Fred i novi trener.... covek sa ovakvim timom ne moze nista, znaci lik ne zna....

M.

pre 2 godine

Nikad gora odbrana Junajteda u ovom veku,al je Lester uzeo dobre pare za ovog balvana prosečnog,bez inteligencije,svaka im čast,Matić je izmislio fudbal za Freda i malog Škota.
Salah i Leva prvi favoriti za ZL, drugi već 20 golova dao računajući EURO. Ronaldo MLS liga i kraj karijere,statičan napadač u pokušaju,toliko očigledno!

Dane89

pre 2 godine

Ronaldo who??? Gde su njegovi sektasi? Ah da, ovo je ozbiljan fudbal, ovo nisu drugorazredne engleske i evropske ekipe. Trpaj Klop, trpaj do kraja. Salah trenutno najbolji igrac na svetu uz duzno postovanje Mesiju i Levi. Kazem trenutno. Mesijevo gazdovanje na prestolu je sad vec proslost. Bravo crveni!

Crveni_Cadjo

pre 2 godine

Moj iskren utisak je da mi je Man Utd zaista izgledao opasnije, leprsavije na pocetku sezone pre dolaska Ronalda, pa cak i prosle sezone. Mali Mason Grinvud je igrao odlicno, Bruno je vukao konce. Igrali su svi presing. Manje se plasim ovog Uniteda sad u derbiju u nedelju nego onog pre dolaska Ronalda. Ja mislim da ce im Cristiano biti uteg i da su djavoli napravili los potez samo iz namere da ih City ne ponizi na trzistu . Nema ova ekipa balans, mladi igraci su u seni. Sve ide na Ronalda koji je cak veceras i dobro odigrao u polju, al to je retkost. Ocekujem demonstriranje sile Mo Salaha i bar tri komada u mrezi djavola. Zabetonirati ih jos vise van top cetvorke.

Salah zlatna lopta ove godine. Ni Mesi, ni Benzema ni Leva trenutno ne igraju na ovom nivou kao on. O Ronaldu da ne pricam. Ni blizu mu nije.
Jedva cekam vikend.
YNWA!
(Crveni_Cadjo, 20. oktobar 2021 23:23)

Kao sto rekoh neki dan posle Atalante, ni najmanje se neplasim ovakvog Jedinstva. Ronaldo ce ih ukanaliti. Nisu bili nista posebno ni pre njega, ali su ipak bili bolji. Protiv Bergama je bila cista sreca i neiskustvo gostiju.
Evo vec tri komada u prom delu. Gazi gusku dalje. Idemo breeeee ! YNWA !

metalstorm

pre 2 godine

Orgqnizaciju koja nema herca da probleme nazove pravim imenom, Ole Bunar i Megvajer, i da jednog otera a drugog stavi na transfer listu, treba ovako puniti. Izgleda da je ipak najveći problem uprava.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Mbappe je recimo jedno šest klasa iznad Lewandowskog. Doduše jos je previse mlad da pokaze sta zna, ali polako. Mada opet, ono sto on radi to Lewandowski moze da sanja. Lewa je obican napadac, iliti čekač lopte.
(anri, 24. oktobar 2021 20:08)

MBapea možeš da poredis sa Saneom na primer, ali ovo sa Levom je smešno. Time si manje-vise već pokazao koliko znas o fudbalu. Ne bih menjao Sanea za Mbapea nikada, samo vi uživajte u njegovim sprintovima. Mbape mora još dosta golova da se nadaje da bi se stavio u istu rečenicu sa Levom.

нс бој

pre 2 godine

Каква грешка довођење Роналда,па зар нису видели колико је последњих сезона лоше утицао на игру Јувеа и играче,исто сад у МУ.Таман је Солскер направио такмичарску екипу у другом делу прошле сезоне и све упропасте са Роналдом.Једноставно његово време је прошло што се тиче врхунског фудбала.Иначе као навијач Ливерпула сам презадовољан победом тоталног фудбала.Биће тешка борба за титулу, Челси и Сити никад јачи,ал лепо би било да генерација Салах,Мане освоји још једну титулу.

Goxy

pre 2 godine

Ako Ole nakon ove blamaže u prvom poluvremu i 4 komada u mreži ,ne dobije otkaz odmah posle ovog derbija, onda stvarno ne znam kad će.
Ovo kako igraju defanzivci Junajteda je prosto kriminal.

зуке

pre 2 godine

Биће ово катастрофа јунајтеда, али се исто тако надају навијачи ђавола да је то бунт играча против ОГС

Spree15

pre 2 godine

Matić im je jedini veznjak koji ne gleda samo napred, Bruno je potpuno ugušen dolaskom Ronalda, Donny ne može da kupi minut ali igra Fred. Jeste ovo besmisleno sklopljena ekipa ali je trenerova krivica ogromna.

kako da ne

pre 2 godine

@Tika
Prekrsaj je vec postojao pa sudija nije mogao da primeni neko pravilo. Ronaldo frustriran rezultatom oštro faulira protivnika i sutira loptu koja je naslonjena na stomak protivnika. Realno meni lik pokazao ko je tim postupkom.

PimPong

pre 2 godine

Matic nije neki superstar, ali mislim da je bolji nego McTominay, cak i u ovim, za fudbal poznim godinama. Mislim da Liverpool ovakav gol sa tri igraca protiv jedong kroz sredinu terena ne bi postigao sa Maticem na terenu. A McTominay je zamalo skrivio jos jedan gol nakon toga. Odlicna utakmica, u svakom slucaju, za sad!

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jedina razlika je što su Messi i Ronaldo, pa čak i Benzema trofejniji igraci od ovih koji takav uspeh mogu samo da sanjaju. Sta su ovi osvojili pa to Lewandowski i Salah samo da sanjaju. Mislim ono, da se rode jos jednom ne bi imali tako uspesne karijere kao ova dvojica.
(marko., 24. oktobar 2021 20:05)

Ja pričam o sadašnjosti, a ti se vraćaš u prošlost. Onda cu i ja da napišem tebi da je Gerd Miler ostvario takav uspeh o kom i Mesi i Ronaldo još uvek mogu da sanjaju. Čovek uzeo 3 LŠ, Euro, SP, ZL, i još mnogo trofeja u Nemačkoj. Treba dodati da je igrao u daleko jačoj konkurenciji i da u to vreme niko nije uzeo ZL radi marketinga, dok su Mesi i CR pokrali Cavija, Inijestu, Nojera, Robena, Riberija, Nojera, Salaha...

Asterix

pre 2 godine

Zanimljivo da penaldo botovi svim silama napadaju Solskjera a penalda ne pominju koji je igrac manje na terenu na svakoj utakmici i gde se desi sa ubode neki gol jer sve moguce lopte moraju da idu na naduvanog da ne bi cmizdrio i mahao rucicama

Sab

pre 2 godine

Kad je Mesi dobio crveni karton nakon udaranja igrača? To nije tačno. Imao je sukob sa Medelom koji je nasrnuo na Mesija. Sudija je obojici dao crveni karton. Inače Mesi je poznat kao jako fer igrač.

Pall Mall

pre 2 godine

Ja danas ostavio komentar Liverpul ce ih razvaliti kao beba zvecku pametnjakovici i klinci mi natrpali minuse. Evo obistunju je se to jos posle prvog poluvremena. Hoce li neko reci sta je sa Penaldom gde je on protiv jakih ekipa nigde nema ga na mapi. Osim onog siledjijskog nabijanja lopte i udaranja u Jonesa. Taylor je trebao da mu pokaže crveni. Lik umislio to je Luksemburg Malta da ih trpa.

aje

pre 2 godine

Prevara od trenera, vlasnik misli da je to neki NFL klub, sa drogiranim igračima, odbrana na nivou drugoligaš...to nije taj Mančester, ovo je stvarno žalosno, kada se setiš Fergusonove ere.

Dobrivoje

pre 2 godine

Dao im je pravi Ronaldo 3 kom 2003. tako da nije bas Salah prvi koji je to uradio na Odl Trafford-u. Ceo stadion mu aplaudirao.
(Petar, 24. oktobar 2021 19:54)

Nije ni receno da je prvi, nego drugi.

Sinke

pre 2 godine

Ronaldo je nenormalan golgeter,i njemu trebaju lopte u sesnestercu,cim toga nema on je nevidljiv....Nije on igrac koji ce da kreira akcije,dribla,asisitira,nego je njegov zadatak da daje golove,i u tome je i dalje uspjesan.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.
(hahah, 24. oktobar 2021 18:45)

Snimak dokazuje suprotno:
https://youtu.be/nxCeotXvzR4

JeRemija

pre 2 godine

Mančester je plav već 10 godina tako da ovo nije iznenadjenje, Junajted gura ka prosečnosti već čitavu deceniju i biće sve gore ...
Čim je tu konkurencija, oni pokazuju pravo lice.
Mali klub.

Dex

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Nisam gledao nijednu utakmicu ove generacije ekipe (fudbal me ne zanima ni blizu kao nekad), ali neko ranije iskustvo mi govori da su igraci MANU razmisljali na isti nacin.

E

pre 2 godine

Kao simpatizer MU, gledam sastav i razmisljam vreme je za otkaz za Solskjera i mislim da bi to preokrenulo sezonu, a onda se setim da je macka sa devet zivota i mislim da MU dobija!!!!

Oliver

pre 2 godine

Nema Havarda Veba da ih pogura kad je gusto, da je on bar tu pa da iskljuci dva tri igraca onda bi djavolcici mogli doci do boda, ovako tanka prica hehe, ali nema veze imaju djavoli vise pratilaca na drustvenim mrezama i bolji su u prodaji dresova, to je najvaznije, jedino su tu jaki hehehe kako smešna ekipa sa golumom na čelu.

West Ham

pre 2 godine

Dobra utakmica Liverpula samo što će opet titulu da uzme City .......inače MY je više nego smešna ekipa sa odbranom koja u zadnje 3 utakmice dobije 11 golova od toga 7 kod kuće i 4 od Lestera ......njima je najveća rupa u timu kapiten !??

Stevan

pre 2 godine

Procitaj komentar još jednom, pre nego što se izblamiras. Rekao sam trenutno, i iza toga stojim. Mogu da nevedem milion argumenata, ali neću da gubim vreme zbog tebe. Hvala i svim ostalima koji su podelili meni minuse, a ovom liku pluseve, a nisu ni shvatili komentar, već se vraćaju u prošlost. 😂 Hvala sto pratiš moje komentare i što mi organizovano delite minuse. Od 150 komentara, uvek se za mene uhvatite. Gledajte da bude manje providno, i da me napadnete sa razlogom. 😂
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 20:58)

Pa razlog je taj sto si toliko smorio sa Robertom Lewandowskim, da bi ti i njegova majka dala minus.
Covece jesi li opsednut, sta ti je?

Admiral

pre 2 godine

@ Ne slazem se da je ovo agonija Junajteda. Ovo je odlicno za Junajted jer se svakim porazom sve vise blizi Oleov otkaz. Svaki poraz Junajteda je mnogo manja agonija od svakog dana koji Ole provede kao menadzer istog.
(Mare026, 24. oktobar 2021 18:05)

Ti mislis da ce sa drugim trenerom biti bolje? Pogledaj kakve smesne igrace ima Mancester. Doziveli da posle Skolsa, Kina, Nisterloja, Vidica, Ferdinanda, u timu imaju Megvajera, Mektomineja, Rosforda, Lindelofa, Freda, igrace na nivou Norica i Barnlija, cirkus

hahah

pre 2 godine

Penaldo nije navikao da je njegov tim u ovakvom polozaju,i odma frustracija...E ovo je zapravo njegovo pravo lice...Lako je biti srecan i skakati,biti bahat na terenu i u proslavljanju golova kada ti sve ide kako treba....Budi sportista kada ne ide kako treba.
(Asteriks, 24. oktobar 2021 18:35)

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.

Mare

pre 2 godine

@nemanja

Druze nije niko reko da je liverpul poosvajo sve sa igracima iz svoje skole nego sam si nabrojao igrace pa pogledaj dal je bilo bolje dati te pare za ove sto je junajted doveo il liverpul,pa oni su platili megvajera vise nego liverpul van dajka(ako se ne varam nisam siguran),a realno kazi ko je bolje prosao ni jedan taj igrac kojeg si nabrojao nije bio promasaj nego pun pogodak,a svaki junajtedov promasaj(ogradjujem se ne pratim ih da bi znao da li je neko opravdao igrama tolke silne pare ali po pljuvacini po njima vidim da nije skoro ni jedan)

BanatHC

pre 2 godine

Kao navijac United-a,Ole hvala ti na svemu Ali najbolje za tebe I za klub da odes,ovo nije posao za tebe,ti stavljas vec nekoliko utakmica Fred-a,I Mctominay-a,ne igras Sancha,Pogbu,dokazao si da si neiskusan I sa izmenama tokom utakmica,ne pricam o ovoj..Megvajer da nije Englez odavno bih otisao,ovde jedino Zidan moze nesto da promeni.A generalno da li imaju igraci obraza da kazu ista posle ove utakmicu,ogromna sramota za klub,a I za Alexa Fergusona Koji je posmatrao sve ovo na Old Trafordu

kako da ne

pre 2 godine

@Robert Lewandowski
Koga je Mesi pokrao? Njemu trebaju da daju zlatnu loptu sve dok igra fudbal. Sta poredis Gerd Milera i Mesija decko. Gerd Miler je bio klasicni golgeter koji u svoje vreme nije bio najbolji igrac ( Krojf bez premca). Posle dosao Maradona i Gerd Miler vec zaboravljen. Tako ce biti i sa CR7. Klasicni golgeteri se zaboravljaju. Ne ono da ih se niko ne seti, nebitni itd vec ih narod ne pamti kao Krojfa, Maradonu, Ronalda (pravog :) ), pa cak i Ronaldinja, a jednog dana nece ni Mesija. Jer oni su majstori sa loptom, driblali su celu protivnicku ekipu, delili najlepse pasove, davali najlepse golove iz slobodnjaka itd. Kazes Mesi pokrao Cavija i ostale. Pa Cavi i Inijesta su bili poznati po vrhunskim dodavanjima gde je Mesi isti nivo ( mozda i bolji), s’tim sto oni nemaju dribling Mesija niti imaju šut Mesija. Mesi je najkompletniji igrac ikada. Bilo je jos kompletnih igraca, ali nisu imali sve na nivou Mesija. Maradona nije imao pas kakav ima Mesi, Krojf nije imao šut poput Mesija, Ronaldo de Lima nije imao takodje pas i lucidnost Mesija, cr7 necu sa njima da poredim ali ako bas hocete nema ni pas niti precizan sut poput Mesija.

Mare

pre 2 godine

Miša je čitavu prošlu godinu branio Olebunara kako je on najbolje rješenje kako je klub napredovao kako igraju napadački fudbal i gomila gluposti ali to je samo dokaz koliko veze sa fudbalom nema.

Krle

pre 2 godine

Sto se tice jednog i drugog Ronalda, posto vidim da se oko toga povela rasprava, tesko je reci ko je bolji, mada mislim da se zaboravlja činjenica da je Brazilac sa 30 godina vec polako privodio karijeru kraju, dok Portugalac i sa 36 igra itekako ozbiljan fudbal i vredi 45 miliona. Valjda i to nesto znaci.

Litldjus

pre 2 godine

Onaj ko prati premijerligu, zna da je Junajted prosle sezone izgledao bolje nego ove. To je bio slucaj i ove do dolaska Ronalda. Lepo su usli u sezonu i primetio se bio novi iskorak u igri i hemiji. Ronaldov dolazak je bio slamka spasa za Glejzere. Odigrali su na kartu emocija i romantike i tako spasili sebe, ali gurnuli vruc krompir u ruke OGS. Setite se samo kako je Bruno igrao prosle sezone? Bio ponajbolji igrac lige i sada toga nema. Ali ne samo njega, nego su i ostali stali. Zasto? Jer je narusena hemija. Igraci umesto da veruju vise u svoje mogucnosti i oslanjaju se na njih, oni podsvesno vec u svakoj akciji traze Ronalda i cesto zato propuste odigrat mnogo bolji potez. Ronaldovo vreme je proslo . On odavno ne pravi nikakvu razliku na terenu. Nema prodora po krilu, nema okomitih zabijanja u sesnestarac, nema golova sa distance, lucidnost na malom terenu jako ogranicena. On je svoju igru bazirao mahom na otvoren prostor i tako koristio svoju brzinu. Na postavljene odbrane on nema resenja osim ako ne dobije serviranu loptu na pet metara, a Unitedu treba igrac koji ce biti aktivan u polju a jos na tome koji ce biti bolji u presingu. Narusio je balans tima koji se polako ali sigurno gradio
. Solsker je kriv, ali ne toliko koliko mu se pripisuje. Nisam siguran da li je on hteo Ronalda. Siguran sam da je u svom konceptu imao drugu ideju i plan. Povratak Ronalda ce biti velika greska djavola, to vec rezultati i igra potvrdjuju.

Mare

pre 2 godine

Najjace mi je kad je klempavi skoci mis posle onog incidenta ronalda gurnuo van dajka naravno kao svaka junacina sa ledja,junacki nema sta.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Hahahaahahah…ahah aaha. Salah i Lewandowski isto sto i Messi i Ronaldo?? Haha. Jao ljudi pa jao ovo ne mogu. Hahah. Prvo, Salah treba jos puno pasulja da pojede prvo da stigne uspehe Benzeme, pa tek onda da predje na poredjenje sa Messijem i Ronaldom. Zamisli sta ti si sve u stanju da izjavis, zaista fenomen. A tek smesno sto Lewandowskog guras gde stignes jer navijas za Bayern, medjutim, covek igra u najslabijoj ligi sveta. Cak su mi i Italijani i Francuzi jaci od Nemacke lige, realno.
(realno., 24. oktobar 2021 20:02)

Procitaj komentar još jednom, pre nego što se izblamiras. Rekao sam trenutno, i iza toga stojim. Mogu da nevedem milion argumenata, ali neću da gubim vreme zbog tebe. Hvala i svim ostalima koji su podelili meni minuse, a ovom liku pluseve, a nisu ni shvatili komentar, već se vraćaju u prošlost. 😂 Hvala sto pratiš moje komentare i što mi organizovano delite minuse. Od 150 komentara, uvek se za mene uhvatite. Gledajte da bude manje providno, i da me napadnete sa razlogom. 😂

hala madrid!!11!

pre 2 godine

(Eeee, 24. oktobar 2021 18:55)
ali zaboravio si najvazniju statistiku, 1 oprosten crveni karton! kao u najboljim danima u najboljem klubu na svetu real madridu!

hahah

pre 2 godine

Ljudi morate shvatiti jednu stvar, ne pratim puno engleze ali da vam objadnim nešto: nije kriv trener Mančestera, nego su oni luzerski klub i gubitnicki. Kad su zadnji put osvojili nesto, ajde? Pa oni i pre OGS nisu osvajali nista. Kad se samo setim prica na pocetku kako Mancester ima sanse za titulu samo zato jer su dobili neku utakmicu, hahaha. Pa kad su oni zadnji put osvojili nesto, ajde?

Endoplazmatični Retikulum

pre 2 godine

Je l' je Ronaldo makar jednu akciju započeo, prošao igrača i napravio šansu za svoju ekipu?
(Eeee, 24. oktobar 2021 18:55)

Jeste. Zapravo, nekoliko puta. I bio, uz Rašforda, jedini opasan po gol Liverpula. Poništen mu pogodak zbog milimetarskog ofsajda (koji, međutim, ne bi ništa značio jer je već na semaforu bilo 0:5). Eto, to ti je neki sažetak, pošto utakmicu evidentno nisi gledao niti te zanima. Ušao si samo da ishejtuješ Ronalda i to je svima kristalno jasno. Takođe, već desetak godina nije na Ronaldu da kreira akcije i proigrava saigrače. Dakle, ili si svo to vreme živeo ispod kamena ili pogledati gore pod "hejt".

The_Dejan

pre 2 godine

Koristim Lagavulin od 16 godina, isključivo. Toplo preporučujem.
Nisam ja rekao da je on loš, rekao sam da nije bio ni u prvih deset.
Da je Murinjo u Realu imao zdravog Kaku, a povredjenog CR7 manekena, Real bi uzeo Barsi i LŠ i bar još jednu titulu. CR7 nikada nije bio glavni u timovima tada, ni u Realu, ni u Junajtedu, bio je golgeter, ali ne vodja, niti najbolji u timu. Ko je doneo Realu četiri LŠ? Ramos, Marselo, Bejl, Kros, Kazemiro... bili su duplo bolji od njega.
A Fabregas je medju najboljim veznim igračima tog vremena, svetski i dvostruki evropski prvak, što je za ovog bizgova misaona imenica. Da se nije povredio, Francuzi bi ošišali Portugal u onom finalu.
Promeni piće, pod hitno.
Laku noć.
(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 20:12)

Ko je doneo titulu Relu u finalu protiv Juventusa? Kazemiro? Bejl? Idi spavaj i ćuti.

realno.

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Hahahaahahahahahahahahahahahaaha. Salah i Lewandowski isto sto i Messi i Ronaldo?? Haha. Jao ljudi pa jao ovo ne mogu. Hahah. Prvo, Salah treba jos puno pasulja da pojede prvo da stigne uspehe Benzeme, pa tek onda da predje na poredjenje sa Messijem i Ronaldom. Zamisli sta ti si sve u stanju da izjavis, zaista fenomen. A tek smesno sto Lewandowskog guras gde stignes jer navijas za Bayern, medjutim, covek igra u najslabijoj ligi sveta. Cak su mi i Italijani i Francuzi jaci od Nemacke lige, realno.

Da dodam

pre 2 godine

@Matrix
Nije Marselj nego Marsej. Drugo Mesi nije bio najgori igrac, kreirao 2 vrhunske šanse saigracima, poslednji fenomenalan pas Mbapeu koji je zaustavljen. Covek ucestvuje u svakoj akciji i uvek ima loptu.
(kako da ne, 24. oktobar 2021 23:21)

O cemu pricas? lik u farmerskoj ligi ne moze vec jako dugo vremena gol da postigne a ti kritikujes Ronalda koji igra u ubedljivo najjacoj ligi sveta.

marko.

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Jedina razlika je što su Messi i Ronaldo, pa čak i Benzema trofejniji igraci od ovih koji takav uspeh mogu samo da sanjaju. Sta su ovi osvojili pa to Lewandowski i Salah samo da sanjaju. Mislim ono, da se rode jos jednom ne bi imali tako uspesne karijere kao ova dvojica.

Rakic

pre 2 godine

Prosle godine drugi, finale lige evrope, za pare koje daju za ovu prevaru veka, mogli su da dovedu 2 igraca i da se opet bore za nesto, ovako sa ovom prevarom nece biti ni u top 4

Aaaa

pre 2 godine

Ovde gledaju na Ronalda i ocekuju od njega kao da ima 26 godina, a ne 36. To dovoljno govori o njegovoj veličini. Zaslepljeni su hejtom toliko da ni ne shvataju da ga ustvari u isto vreme velicaju.

Lool

pre 2 godine

Ronaldo u Engleskoj ligi zadnje 4 utakmice nije dao gol. Igra uzasno citavu sezonu. Ima 3 gola jedino protiv Vile i Njukastla. Nema vise Modrica i Krosa. Ha?

Mali Hijavata

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 19:41)


aha da, u pravu si, biće da je tako, pa ga je prije nešto više od 10 godina doveo najbolji klub na svijetu…a što li to zaboga, kad nije bio ni razmatran da je najbolji igrač pored svih tih što si nabrojao…ajde sve, ali molim te, Fabregas? hahhahahahahah au nadam se da ćeš preporučiti to što koristiš, jer vidim da je tebi u glavi najjače
(Madrid, 24. oktobar 2021 19:57

Koristim Lagavulin od 16 godina, isključivo. Toplo preporučujem.
Nisam ja rekao da je on loš, rekao sam da nije bio ni u prvih deset.
Da je Murinjo u Realu imao zdravog Kaku, a povredjenog CR7 manekena, Real bi uzeo Barsi i LŠ i bar još jednu titulu. CR7 nikada nije bio glavni u timovima tada, ni u Realu, ni u Junajtedu, bio je golgeter, ali ne vodja, niti najbolji u timu. Ko je doneo Realu četiri LŠ? Ramos, Marselo, Bejl, Kros, Kazemiro... bili su duplo bolji od njega.
A Fabregas je medju najboljim veznim igračima tog vremena, svetski i dvostruki evropski prvak, što je za ovog bizgova misaona imenica. Da se nije povredio, Francuzi bi ošišali Portugal u onom finalu.
Promeni piće, pod hitno.
Laku noć.

anri

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Mbappe je recimo jedno šest klasa iznad Lewandowskog. Doduše jos je previse mlad da pokaze sta zna, ali polako. Mada opet, ono sto on radi to Lewandowski moze da sanja. Lewa je obican napadac, iliti čekač lopte.

Madrid

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 20:12)

obožavam kad je ovo argument. izvini, a kako to Ronaldo nije bio najdominantniji u osvajanju svih titula LŠ u Realu? nije presudio svako finale (ono protiv Juventusa jeste) ali je svakog puta on doveo Real do finala. ne stvoriš se nekom magijom iz grupne faze direktno u finale, to ide postepeno, ako nisi znao. a mogu da ti nabrojim koliko god hoćeš utakmica koje je Ronaldo sam riješio i tako plasirao svoj tim u dalju fazu takmičenja. da bi osvojio neku titulu, moraš da budeš u finalu, a da bi bio u finalu moraš i da dođeš do njega, to je jednako bitno. a vi se svi zakačite jer nije bio glavni u svakom meču finala. eto toliko se razumijete i toliko ste iskompleksirani.

7 zlatnaaaaaaaa

pre 2 godine

Samo neka mi neko u okruzenju kaze da je Ronaldo bolji od Salaha, samaracine cu lupati. Kakva skola fudbala ! Faraone hvala ti za ovaj nezaboravan dan! Zlatna lopta mora u njegove ruke!
(Bagzi, 24. oktobar 2021 18:43)

Hahaha bravo genije.Zlatna lopta sa nula osvojenih titula.Zna se kome ide zlatna!!!

nemanja

pre 2 godine

sve je tačno, Man utd dovodi igrače za stotine i stotine miliona (fred,van de bek,james(otisao u leeds),van bisaka,lindelof itd I svi su oni koštali po 100 miliona, a Liverpul za siću doveo :
Mane 41 €
Wijnaldum 30€
Van dajk 84€
Salah 42 €
Alex chamberlejn 38€
Alisson 62 €
Keita 60 €
Fabinho 45€
ne palite se da je liverpul došao do trofeja lige šampiona sa igračima iz svoje škole (spearing,shelvea itd)

Selbi

pre 2 godine

(Abrejzi, 24. oktobar 2021 20:44)

ja evo ne znam ko normalan očekuje od lika koji ima 36 godina da rješava svaku utakmicu? dosad ih je riješio i previše, ne mora svaku, ne igra Ronaldo protiv Liverpula ili bilo kog tima, nego Junajted. znači nekad i ostali moraju nešto da urade. i naravno da je dok je bio mlađi rješavao sve, s godinama to ide manje, što je i logično. samo ste vi do bola iskompleksirani, ili ste samo i vi navikli da je on toliki goat da mora sve sam ;) trećeg nema.

tt

pre 2 godine

Slažem se da je Salah brutalan ove sezone, ali gde je ljudi ovaj lik do sad bio kad su Benzema, Messi, Ronaldo harali evropom i osvajali titule? Covek verovatno posle ove sezone ce opet jedno dve, tri biti neprimecen. Ne volim igrace koji odigraju jednu vrhunsku sezonu i odmah hajp. Pa Benzema ljudi igra 10 godina na istom nivou.

mr.wolf

pre 2 godine

Nema Havarda Veba da ih pogura kad je gusto, da je on bar tu pa da iskljuci dva tri igraca onda bi djavolcici mogli doci do boda, ovako tanka prica hehe, ali nema veze imaju djavoli vise pratilaca na drustvenim mrezama i bolji su u prodaji dresova, to je najvaznije, jedino su tu jaki hehehe kako smešna ekipa sa golumom na čelu.
(Oliver, 24. oktobar 2021 19:14)

Dzabe kad si navijaca kluba koji igra fenomenalno (Liverpul), a biju te kompleksi iz proslosti. Koliko ti je unistio zivot Ferguson, vise nego ocigledno. Cestitke Liverpulu na pobedi, i svim normalnim navijacima. Ovakav United nema sta da trazi protiv ozbiljnih ekipa.

politički nekorektan

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.
(Realno, 24. oktobar 2021 19:17)

Jedini su se Ronaldo i Rašford večeras trudili u ofanzivi. Rašford, doduše, imao peh da zgreši pogodak. Ostali anemični, sramotni za renome kluba. A ti Sinke/Mesi sedma zlatna/Patos k'o lešinar dočekao da pljuješ čoveka koji je realno jedini vredeo na terenu. A vidim da si počeo da botiraš i u vezi ostalih igrača koji prete da ti ugroze Mesija u dodeli ZL. Da si plaćen za to, pa da još i razumem, ovako... Ludilo. A mogu misliti kako ćeš tek prsnuti kad Leo izvisi, što je izvesno.

Madrid

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 19:41)


aha da, u pravu si, biće da je tako, pa ga je prije nešto više od 10 godina doveo najbolji klub na svijetu…a što li to zaboga, kad nije bio ni razmatran da je najbolji igrač pored svih tih što si nabrojao…ajde sve, ali molim te, Fabregas? hahhahahahahah au nadam se da ćeš preporučiti to što koristiš, jer vidim da je tebi u glavi najjače

m1k3

pre 2 godine

@tt
Benzema? Ponavljam, NIKADA nije bio najbolji strelac LaLiga-e. Nikada. Cak u mnogim od 11 godina koliko je u Realu nije bio ni najbolji strelac Reala. A, on, Benzema, igra spica. Salah je krilni napadac. KAko je taj covek, neprikosnovena devetka Reala tolike godine, za mene je velika misterija, zaista. Kad pogledate unazad kakvi su igraci nosili taj dres u Realu, prosto mi je neshvatljivo. Pretpostavljam da mu je Zidan zacementirao to mesto...

kako da ne

pre 2 godine

@Matrix
Nije Marselj nego Marsej. Drugo Mesi nije bio najgori igrac, kreirao 2 vrhunske šanse saigracima, poslednji fenomenalan pas Mbapeu koji je zaustavljen. Covek ucestvuje u svakoj akciji i uvek ima loptu.

Madridista

pre 2 godine

eo ih sad salahovi sektasi.. ovo je sto je dao dao bi napadac kolubare.
Klop je napravio masineriju, sve je ovo njegovo maslo.
Uglavnom neka gaze jedinstvo..

Andrea Djani

pre 2 godine

Dosad je VAR koriscen sigurno oko 100 puta na mecevima Liverpula i svih 100 puta odluka je bila u korist Liverpula . Ponistiti gol Ronalda na 0 5 zbog mikromilimetra koji se ne vidi moze samo najobicniji skot .

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.

Suarez

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.
(Realno, 24. oktobar 2021 19:17)




Ti znaš šta je 1 na 1... To bi stigao da je imao još jednu nogu na ovu što mu već stoji. Kad šutneš i sam loptu koji put, možda i skontaš koliko je to teško stići.

нс бој

pre 2 godine

Ливерпулу за титулу фали свеже крви,Диого није то,неко ко ће на истом нивоу заменити Манеа или Салаха,Фирмино је то успешно радио.Фали им још тако разиграних играча,првенство дуго а лига прејака.Зато предност дајем Челсију.

Tika

pre 2 godine

O "nesportskom" potezu: ukoliko igrac na zemlji onemogucava igru i blokira prustup lopti, sudija je duzan da svira prekid i dodeli loptu protivnickom timu zbog opasne igre (igrac na zemlji ugrozava ovog na nogama). Da bi protivnicki igrac pokazao da je sprecen da igra, potrebno je da par puta sutne loptu i pokaze da od ovog na zemlji ne moze da igra.
Ovo pravilo sudije jako selektivno primenjuju.

Suarez

pre 2 godine

(Dorchester, 24. oktobar 2021 18:26)



Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.

Sremac

pre 2 godine

Jeste, bas smo videli veceras. Razlika ogromna. Ajmo pedala sinovac
(ZrkanM, 24. oktobar 2021 19:08)

Sta je, zemljak???
Mama i tata bili zauzeti, pa te baba vaspitavala??? A i ona izgleda imala preca posla.

Dirty

pre 2 godine

Rušenje Arsenala i MU zarad održanja PL je mafijašla priča koja traje više od decenije. Sličnu sudbinu je imao i Liverpul ali je trenutno u milosti gazda??? Klasičan reket???

andreas kisser

pre 2 godine

klop je klop, ali ja ovu startnu postavu liverpula ne razumem! protiv atletika je izveo istu ovu sredinu terena (koju su madridjani razbili kontrama i ubacivanjima), samo da bi keitu izveo vec na poluvremenu koliko je bio los, a milnera oko 60. minuta. ok, fabinjo je izgleda povredjen, ali okslejd-cemberlen je svojih pola sata u madridu odigrao jako dobro, a i dzons se sada oporavio. 'ajde donekle i da progutam ostavljanje manea na klupu (iako mislim da je pre trebalo izostaviti firmina), ali ono sto me sokira je konate za matipa!!! pored alisona, matip je jedini konstantan u odbrani ove sezone, za razliku od van dajka koji je nesiguran i kome ce mozda trebati i citava ova sezona da se vrati u staru formu. a klop daje debitantski nastup klincu koji je i u lajpcigu prethodne dve sezone mahom bio zamena, i to u najznacajnijoj utakmici sezone!!!??? ne znam, smesno je da navijaci kritikuju klopa, ali meni licno ovo definitivno nema veze sa mozgom. zasto sada eksperimentisati? podseca me na ono kockanje mojesa, upravo protiv junajteda, kada u 93. minutu uvodi nobla da nezagrejan sutira penal. mozda se varam, ali nemam neki dobar osecaj. ako pak junajted ovaj poklon ne iskoristi, oleu odmah veceras treba uruciti otkaz.

iDroid

pre 2 godine

Možda ManU ne pruža partije za pamćenje, ali zato ni odbrana L'pool-a ne uleva poverenje. Uzimajući sve u obzir, šanse su 50:50.

Suarez

pre 2 godine

(Dorchester, 24. oktobar 2021 18:26)



Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.

tt

pre 2 godine

Slažem se da je Salah brutalan ove sezone, ali gde je ljudi ovaj lik do sad bio kad su Benzema, Messi, Ronaldo harali evropom i osvajali titule? Covek verovatno posle ove sezone ce opet jedno dve, tri biti neprimecen. Ne volim igrace koji odigraju jednu vrhunsku sezonu i odmah hajp. Pa Benzema ljudi igra 10 godina na istom nivou.

Andrea Djani

pre 2 godine

Dosad je VAR koriscen sigurno oko 100 puta na mecevima Liverpula i svih 100 puta odluka je bila u korist Liverpula . Ponistiti gol Ronalda na 0 5 zbog mikromilimetra koji se ne vidi moze samo najobicniji skot .

zoran

pre 2 godine

Ronaldo se ne vidi covek samo siri one ruke i nista…Najveca prevara u istoriji sporta da mu nije marketnig igrao bi u zemunu fudbal,marketing je cudo i ako prozvod ne valja zbog marketinga ga svi kupuju

anri

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Mbappe je recimo jedno šest klasa iznad Lewandowskog. Doduše jos je previse mlad da pokaze sta zna, ali polako. Mada opet, ono sto on radi to Lewandowski moze da sanja. Lewa je obican napadac, iliti čekač lopte.

Dirty

pre 2 godine

Rušenje Arsenala i MU zarad održanja PL je mafijašla priča koja traje više od decenije. Sličnu sudbinu je imao i Liverpul ali je trenutno u milosti gazda??? Klasičan reket???

Bagzi

pre 2 godine

Samo neka mi neko u okruzenju kaze da je Ronaldo bolji od Salaha, samaracine cu lupati. Kakva skola fudbala ! Faraone hvala ti za ovaj nezaboravan dan! Zlatna lopta mora u njegove ruke!

hahah

pre 2 godine

Penaldo nije navikao da je njegov tim u ovakvom polozaju,i odma frustracija...E ovo je zapravo njegovo pravo lice...Lako je biti srecan i skakati,biti bahat na terenu i u proslavljanju golova kada ti sve ide kako treba....Budi sportista kada ne ide kako treba.
(Asteriks, 24. oktobar 2021 18:35)

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.

hahah

pre 2 godine

Ljudi morate shvatiti jednu stvar, ne pratim puno engleze ali da vam objadnim nešto: nije kriv trener Mančestera, nego su oni luzerski klub i gubitnicki. Kad su zadnji put osvojili nesto, ajde? Pa oni i pre OGS nisu osvajali nista. Kad se samo setim prica na pocetku kako Mancester ima sanse za titulu samo zato jer su dobili neku utakmicu, hahaha. Pa kad su oni zadnji put osvojili nesto, ajde?

andreas kisser

pre 2 godine

klop je klop, ali ja ovu startnu postavu liverpula ne razumem! protiv atletika je izveo istu ovu sredinu terena (koju su madridjani razbili kontrama i ubacivanjima), samo da bi keitu izveo vec na poluvremenu koliko je bio los, a milnera oko 60. minuta. ok, fabinjo je izgleda povredjen, ali okslejd-cemberlen je svojih pola sata u madridu odigrao jako dobro, a i dzons se sada oporavio. 'ajde donekle i da progutam ostavljanje manea na klupu (iako mislim da je pre trebalo izostaviti firmina), ali ono sto me sokira je konate za matipa!!! pored alisona, matip je jedini konstantan u odbrani ove sezone, za razliku od van dajka koji je nesiguran i kome ce mozda trebati i citava ova sezona da se vrati u staru formu. a klop daje debitantski nastup klincu koji je i u lajpcigu prethodne dve sezone mahom bio zamena, i to u najznacajnijoj utakmici sezone!!!??? ne znam, smesno je da navijaci kritikuju klopa, ali meni licno ovo definitivno nema veze sa mozgom. zasto sada eksperimentisati? podseca me na ono kockanje mojesa, upravo protiv junajteda, kada u 93. minutu uvodi nobla da nezagrejan sutira penal. mozda se varam, ali nemam neki dobar osecaj. ako pak junajted ovaj poklon ne iskoristi, oleu odmah veceras treba uruciti otkaz.

7 zlatnaaaaaaaa

pre 2 godine

Samo neka mi neko u okruzenju kaze da je Ronaldo bolji od Salaha, samaracine cu lupati. Kakva skola fudbala ! Faraone hvala ti za ovaj nezaboravan dan! Zlatna lopta mora u njegove ruke!
(Bagzi, 24. oktobar 2021 18:43)

Hahaha bravo genije.Zlatna lopta sa nula osvojenih titula.Zna se kome ide zlatna!!!

nemanja

pre 2 godine

sve je tačno, Man utd dovodi igrače za stotine i stotine miliona (fred,van de bek,james(otisao u leeds),van bisaka,lindelof itd I svi su oni koštali po 100 miliona, a Liverpul za siću doveo :
Mane 41 €
Wijnaldum 30€
Van dajk 84€
Salah 42 €
Alex chamberlejn 38€
Alisson 62 €
Keita 60 €
Fabinho 45€
ne palite se da je liverpul došao do trofeja lige šampiona sa igračima iz svoje škole (spearing,shelvea itd)

E

pre 2 godine

Kao simpatizer MU, gledam sastav i razmisljam vreme je za otkaz za Solskjera i mislim da bi to preokrenulo sezonu, a onda se setim da je macka sa devet zivota i mislim da MU dobija!!!!

kako da ne

pre 2 godine

@Robert Lewandowski
Koga je Mesi pokrao? Njemu trebaju da daju zlatnu loptu sve dok igra fudbal. Sta poredis Gerd Milera i Mesija decko. Gerd Miler je bio klasicni golgeter koji u svoje vreme nije bio najbolji igrac ( Krojf bez premca). Posle dosao Maradona i Gerd Miler vec zaboravljen. Tako ce biti i sa CR7. Klasicni golgeteri se zaboravljaju. Ne ono da ih se niko ne seti, nebitni itd vec ih narod ne pamti kao Krojfa, Maradonu, Ronalda (pravog :) ), pa cak i Ronaldinja, a jednog dana nece ni Mesija. Jer oni su majstori sa loptom, driblali su celu protivnicku ekipu, delili najlepse pasove, davali najlepse golove iz slobodnjaka itd. Kazes Mesi pokrao Cavija i ostale. Pa Cavi i Inijesta su bili poznati po vrhunskim dodavanjima gde je Mesi isti nivo ( mozda i bolji), s’tim sto oni nemaju dribling Mesija niti imaju šut Mesija. Mesi je najkompletniji igrac ikada. Bilo je jos kompletnih igraca, ali nisu imali sve na nivou Mesija. Maradona nije imao pas kakav ima Mesi, Krojf nije imao šut poput Mesija, Ronaldo de Lima nije imao takodje pas i lucidnost Mesija, cr7 necu sa njima da poredim ali ako bas hocete nema ni pas niti precizan sut poput Mesija.

Madridista

pre 2 godine

eo ih sad salahovi sektasi.. ovo je sto je dao dao bi napadac kolubare.
Klop je napravio masineriju, sve je ovo njegovo maslo.
Uglavnom neka gaze jedinstvo..

Da dodam

pre 2 godine

@Matrix
Nije Marselj nego Marsej. Drugo Mesi nije bio najgori igrac, kreirao 2 vrhunske šanse saigracima, poslednji fenomenalan pas Mbapeu koji je zaustavljen. Covek ucestvuje u svakoj akciji i uvek ima loptu.
(kako da ne, 24. oktobar 2021 23:21)

O cemu pricas? lik u farmerskoj ligi ne moze vec jako dugo vremena gol da postigne a ti kritikujes Ronalda koji igra u ubedljivo najjacoj ligi sveta.

realno.

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Hahahaahahahahahahahahahahahaaha. Salah i Lewandowski isto sto i Messi i Ronaldo?? Haha. Jao ljudi pa jao ovo ne mogu. Hahah. Prvo, Salah treba jos puno pasulja da pojede prvo da stigne uspehe Benzeme, pa tek onda da predje na poredjenje sa Messijem i Ronaldom. Zamisli sta ti si sve u stanju da izjavis, zaista fenomen. A tek smesno sto Lewandowskog guras gde stignes jer navijas za Bayern, medjutim, covek igra u najslabijoj ligi sveta. Cak su mi i Italijani i Francuzi jaci od Nemacke lige, realno.

Tika

pre 2 godine

O "nesportskom" potezu: ukoliko igrac na zemlji onemogucava igru i blokira prustup lopti, sudija je duzan da svira prekid i dodeli loptu protivnickom timu zbog opasne igre (igrac na zemlji ugrozava ovog na nogama). Da bi protivnicki igrac pokazao da je sprecen da igra, potrebno je da par puta sutne loptu i pokaze da od ovog na zemlji ne moze da igra.
Ovo pravilo sudije jako selektivno primenjuju.

m1k3

pre 2 godine

@tt
Benzema? Ponavljam, NIKADA nije bio najbolji strelac LaLiga-e. Nikada. Cak u mnogim od 11 godina koliko je u Realu nije bio ni najbolji strelac Reala. A, on, Benzema, igra spica. Salah je krilni napadac. KAko je taj covek, neprikosnovena devetka Reala tolike godine, za mene je velika misterija, zaista. Kad pogledate unazad kakvi su igraci nosili taj dres u Realu, prosto mi je neshvatljivo. Pretpostavljam da mu je Zidan zacementirao to mesto...

Aaaa

pre 2 godine

Ovde gledaju na Ronalda i ocekuju od njega kao da ima 26 godina, a ne 36. To dovoljno govori o njegovoj veličini. Zaslepljeni su hejtom toliko da ni ne shvataju da ga ustvari u isto vreme velicaju.

iDroid

pre 2 godine

Možda ManU ne pruža partije za pamćenje, ali zato ni odbrana L'pool-a ne uleva poverenje. Uzimajući sve u obzir, šanse su 50:50.

нс бој

pre 2 godine

Ливерпулу за титулу фали свеже крви,Диого није то,неко ко ће на истом нивоу заменити Манеа или Салаха,Фирмино је то успешно радио.Фали им још тако разиграних играча,првенство дуго а лига прејака.Зато предност дајем Челсију.

politički nekorektan

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.
(Realno, 24. oktobar 2021 19:17)

Jedini su se Ronaldo i Rašford večeras trudili u ofanzivi. Rašford, doduše, imao peh da zgreši pogodak. Ostali anemični, sramotni za renome kluba. A ti Sinke/Mesi sedma zlatna/Patos k'o lešinar dočekao da pljuješ čoveka koji je realno jedini vredeo na terenu. A vidim da si počeo da botiraš i u vezi ostalih igrača koji prete da ti ugroze Mesija u dodeli ZL. Da si plaćen za to, pa da još i razumem, ovako... Ludilo. A mogu misliti kako ćeš tek prsnuti kad Leo izvisi, što je izvesno.

Selbi

pre 2 godine

(Abrejzi, 24. oktobar 2021 20:44)

ja evo ne znam ko normalan očekuje od lika koji ima 36 godina da rješava svaku utakmicu? dosad ih je riješio i previše, ne mora svaku, ne igra Ronaldo protiv Liverpula ili bilo kog tima, nego Junajted. znači nekad i ostali moraju nešto da urade. i naravno da je dok je bio mlađi rješavao sve, s godinama to ide manje, što je i logično. samo ste vi do bola iskompleksirani, ili ste samo i vi navikli da je on toliki goat da mora sve sam ;) trećeg nema.

Sremac

pre 2 godine

Jeste, bas smo videli veceras. Razlika ogromna. Ajmo pedala sinovac
(ZrkanM, 24. oktobar 2021 19:08)

Sta je, zemljak???
Mama i tata bili zauzeti, pa te baba vaspitavala??? A i ona izgleda imala preca posla.

Skywalker

pre 2 godine

"Jednom za sva vremena stavljena tacka koji je najveci klub u Engleskoj, ako je ikad neko i imao dileme."

Najveci engleski klub je Liverpul jer istorija ne pocinje 89-te. 70-ih kad je bila dominacija Nemaca i Holandjana i pocetkom 80-ih, cast Engleske branili su Liverpul, Notingem Forest i Aston Vila, MU gotovo da nije ni postojao na evropskoj mapi. To bi isto bilo kao kada bi neko 2015-te rekao kako je Partizan najveci srpski fudbalski klub jer je u prethodne 22 godine osvojio ubedljivo najvise titula! Inace, SD Partizan jeste najvece sportsko drustvo.

Suarez

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.
(Realno, 24. oktobar 2021 19:17)




Ti znaš šta je 1 na 1... To bi stigao da je imao još jednu nogu na ovu što mu već stoji. Kad šutneš i sam loptu koji put, možda i skontaš koliko je to teško stići.

Cp7

pre 2 godine

United dovođenjem Ronalda je pucao sebi u nogu. Taman se uspostavila neka hemija u ekipi, polako se sklapale kockice, bili drugi prosle sezone, igrali finale Lige Europe, i onda dođe ovaj egocentrik koji mora da bude centar svakog napada, koji ne igra odbranu i koji stvara pritisak saigračima. Ovako je i Juventus unistio, sada ce i United.

Abrejzi

pre 2 godine

Pa cekajte malo gde je taj supercovek? Gde je taj Ronaldo u Unitedu? Zar on ne donosi sam trofeje, sta ce mu dobri saigraci, treneri? Zar njegovo telo nije 10 god mladje, neunistiv? Sto nije doneo Juveu ligu sampiona zbog koje je doveden? Ah da, ne valjaju saigraci, ne valjaju treneri, cak njih tri komada.Sta je bilo sad u Mancesteru? Zar se nije najjavljivao pohod na titulu, trofeje? Kako se promeni situacija u dva meseca? Opet ne valjaju saigraci, trener,ha? Dakle u Realu je on sam donosio trofeje, ali eto Juventusu i Unitedu ne moze? Bice da nema vise Ria, Vidica, Skolsa, Vandersara, Evre, Gigsa, Runija, Teveza, Modrica, Benzeme, Bejla, Ramosa, Marcela, Krosa, Karvahala..nema vise golova iz ofsajda kojima se citav svet smejao, kupljenih zlatnih lopti od strane tate Pereza. United je odlicno krenuo u sezonu. 3 kola, 7 bodova, 7-2 gol razlika, prvi na tabeli. I onda dolazi Ronaldo. 10 utakmica u svim takmicenjima, samo 4 pobede, 15-19 gol razlika. Jel to taj "ronaldo efekat" ? Sta je bilo sad?? Kako je to United prosle sezone bio drugi u ligi, ispred sampiona Evrope Chelsija, ispred Liverpula, a sad su vec zaostali za svima i van su top 4 iako su odlicno poceli pre dolaska Ronalda? U onakvoj grupi u ls se oni muce? Zar Ronaldo ne cini svoje saigrace boljim svojim prodorima, razigravanjima, asistencijama, sutevima sa distance itd...? Gde ste, jesmo li u rupicama, ajde izadjite malo, nadisite se svezeg vazduha " genijalci" nasi!? Cestitke redsima i Salahu.

Krle

pre 2 godine

Sto se tice jednog i drugog Ronalda, posto vidim da se oko toga povela rasprava, tesko je reci ko je bolji, mada mislim da se zaboravlja činjenica da je Brazilac sa 30 godina vec polako privodio karijeru kraju, dok Portugalac i sa 36 igra itekako ozbiljan fudbal i vredi 45 miliona. Valjda i to nesto znaci.

Endoplazmatični Retikulum

pre 2 godine

Je l' je Ronaldo makar jednu akciju započeo, prošao igrača i napravio šansu za svoju ekipu?
(Eeee, 24. oktobar 2021 18:55)

Jeste. Zapravo, nekoliko puta. I bio, uz Rašforda, jedini opasan po gol Liverpula. Poništen mu pogodak zbog milimetarskog ofsajda (koji, međutim, ne bi ništa značio jer je već na semaforu bilo 0:5). Eto, to ti je neki sažetak, pošto utakmicu evidentno nisi gledao niti te zanima. Ušao si samo da ishejtuješ Ronalda i to je svima kristalno jasno. Takođe, već desetak godina nije na Ronaldu da kreira akcije i proigrava saigrače. Dakle, ili si svo to vreme živeo ispod kamena ili pogledati gore pod "hejt".

Dorchester

pre 2 godine

Igra li onaj Kristijano iz Portugala? Drugo ime imena ne želim reći jer vrijeđa jednog Majstora koji je pravi vlasnik.. Ovaj iz Portugala nikad i nije bio fudbaler bez egoistični samonametnuti čekajući strijelac, bez koga je svaka ekipa mogla da igra, najveća prevara u istoriji Fudbala

mr.wolf

pre 2 godine

Nema Havarda Veba da ih pogura kad je gusto, da je on bar tu pa da iskljuci dva tri igraca onda bi djavolcici mogli doci do boda, ovako tanka prica hehe, ali nema veze imaju djavoli vise pratilaca na drustvenim mrezama i bolji su u prodaji dresova, to je najvaznije, jedino su tu jaki hehehe kako smešna ekipa sa golumom na čelu.
(Oliver, 24. oktobar 2021 19:14)

Dzabe kad si navijaca kluba koji igra fenomenalno (Liverpul), a biju te kompleksi iz proslosti. Koliko ti je unistio zivot Ferguson, vise nego ocigledno. Cestitke Liverpulu na pobedi, i svim normalnim navijacima. Ovakav United nema sta da trazi protiv ozbiljnih ekipa.

Asterix

pre 2 godine

Zanimljivo da penaldo botovi svim silama napadaju Solskjera a penalda ne pominju koji je igrac manje na terenu na svakoj utakmici i gde se desi sa ubode neki gol jer sve moguce lopte moraju da idu na naduvanog da ne bi cmizdrio i mahao rucicama

Pall Mall

pre 2 godine

Kaze matori Ferguson pre neki dan Ronaldo zaslužuje zlatnu loptu. Hahahahaha. Vic godine omatorio senilan Fergi jeli ga imalo sramota da to kaže. Pa gledali on Mohameda Salaha u Engleskoj? Evo Klop ih moli da ne zapinju inace bi im dali deset golova danas. Da ih vise ne blamiraju.

Bruder

pre 2 godine

(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42) dete smiri dozivljaj. Pravi Ronaldo (ne ovaj nasminkani) je drugi nivo fudbala koji ovaj nikada nece dostici. Ni on ni Mesi. Imas danas YT pa pusti neki klip klipane.

marko.

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 19:47)

Jedina razlika je što su Messi i Ronaldo, pa čak i Benzema trofejniji igraci od ovih koji takav uspeh mogu samo da sanjaju. Sta su ovi osvojili pa to Lewandowski i Salah samo da sanjaju. Mislim ono, da se rode jos jednom ne bi imali tako uspesne karijere kao ova dvojica.

my way

pre 2 godine

Оно кад клуб који је имао један од, ако не и најбољи штоперски тандем свих времена Видић-Фердинанд, спадне на Мегвајера и Шоа...

ZrkanM

pre 2 godine

@Bagzi, 24. oktobar 2021 18:43)


Ronaldo je BOG licno za Salaha
(bgd011, 24. oktobar 2021 18:48)

Jeste, bas smo videli veceras. Razlika ogromna. Ajmo pedala sinovac

Mali Hijavata

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 19:41)


aha da, u pravu si, biće da je tako, pa ga je prije nešto više od 10 godina doveo najbolji klub na svijetu…a što li to zaboga, kad nije bio ni razmatran da je najbolji igrač pored svih tih što si nabrojao…ajde sve, ali molim te, Fabregas? hahhahahahahah au nadam se da ćeš preporučiti to što koristiš, jer vidim da je tebi u glavi najjače
(Madrid, 24. oktobar 2021 19:57

Koristim Lagavulin od 16 godina, isključivo. Toplo preporučujem.
Nisam ja rekao da je on loš, rekao sam da nije bio ni u prvih deset.
Da je Murinjo u Realu imao zdravog Kaku, a povredjenog CR7 manekena, Real bi uzeo Barsi i LŠ i bar još jednu titulu. CR7 nikada nije bio glavni u timovima tada, ni u Realu, ni u Junajtedu, bio je golgeter, ali ne vodja, niti najbolji u timu. Ko je doneo Realu četiri LŠ? Ramos, Marselo, Bejl, Kros, Kazemiro... bili su duplo bolji od njega.
A Fabregas je medju najboljim veznim igračima tog vremena, svetski i dvostruki evropski prvak, što je za ovog bizgova misaona imenica. Da se nije povredio, Francuzi bi ošišali Portugal u onom finalu.
Promeni piće, pod hitno.
Laku noć.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Pa ovo su Pogba, Šou i drugari i hteli. Hteli su tradicionalan napadački fudbal Junajteda, a ne nekog užasnog trenera koji ima samo tridesetak najvećih titula u fudbalu. I, gle čuda, taj grozni, prevazidjeni trener ih je terao da igraju odbranu. Kako ga nije sramota da jednog majstora Pogbu tera da igra defanzivno?
Lepo je rekao Murinjo: "Ne umem da radim sa ljudima koji nemaju pobednički mentalitet kao ja."
Najgore je što ljudi prozivaju MekTomineja, Freda i Lindelefa... a oni jedini ginu na terenu, i zbog toga kiksiraju, jer su konstantno u zoni gde je lopta i ne mogu da izdrže neinteligenciju svojih saigrača, Mekgvajera, Pogbe, Šoua, Rašforda... Bruno je odličan tehničar ali suviše svilen za ovakav nivo fudbala. CR7 (ne volim da ga zovem Ronaldo jer tako skrnavim ime istinskog asa) je ispušena muštikla, koja je zaslužila crveni večeras.
Kada je ovaj CR7 bio deset godina mladji, niko ga nije uzimao ni u prvih deset igrača tada jer su igrali Kaka, Mesi, Iniesta, Fabregas, Ćavi, Toti, Ćavi Alonso, Runi... a sada sa 36 ga smatraju najboljim?! To najbolje govori o nivou fudbala danas, kao i o nivou inteligencije klinaca kojima je jedan ovakav seronja idol.

JeRemija

pre 2 godine

Mančester je plav već 10 godina tako da ovo nije iznenadjenje, Junajted gura ka prosečnosti već čitavu deceniju i biće sve gore ...
Čim je tu konkurencija, oni pokazuju pravo lice.
Mali klub.

Oliver

pre 2 godine

Nema Havarda Veba da ih pogura kad je gusto, da je on bar tu pa da iskljuci dva tri igraca onda bi djavolcici mogli doci do boda, ovako tanka prica hehe, ali nema veze imaju djavoli vise pratilaca na drustvenim mrezama i bolji su u prodaji dresova, to je najvaznije, jedino su tu jaki hehehe kako smešna ekipa sa golumom na čelu.

kako da ne

pre 2 godine

@Matrix
Nije Marselj nego Marsej. Drugo Mesi nije bio najgori igrac, kreirao 2 vrhunske šanse saigracima, poslednji fenomenalan pas Mbapeu koji je zaustavljen. Covek ucestvuje u svakoj akciji i uvek ima loptu.

Lool

pre 2 godine

Ronaldo u Engleskoj ligi zadnje 4 utakmice nije dao gol. Igra uzasno citavu sezonu. Ima 3 gola jedino protiv Vile i Njukastla. Nema vise Modrica i Krosa. Ha?

Madrid

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 20:12)

obožavam kad je ovo argument. izvini, a kako to Ronaldo nije bio najdominantniji u osvajanju svih titula LŠ u Realu? nije presudio svako finale (ono protiv Juventusa jeste) ali je svakog puta on doveo Real do finala. ne stvoriš se nekom magijom iz grupne faze direktno u finale, to ide postepeno, ako nisi znao. a mogu da ti nabrojim koliko god hoćeš utakmica koje je Ronaldo sam riješio i tako plasirao svoj tim u dalju fazu takmičenja. da bi osvojio neku titulu, moraš da budeš u finalu, a da bi bio u finalu moraš i da dođeš do njega, to je jednako bitno. a vi se svi zakačite jer nije bio glavni u svakom meču finala. eto toliko se razumijete i toliko ste iskompleksirani.

davor

pre 2 godine

Ali Ronaldo. Kakvo je ono ponašanje, zaista velika sramota. Lik kao da ima 16 godina, a ne 36.
Ali najžešće kako je savio rep i pobegao kada mu je onaj crnja prišao. Nije smeo da izigrava ludilo ispred njega. E jeste ljigav za sve pare...

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Salah i Levandovski su danas ono što su nekad bili Mesi i Ronaldo. Sto se tice ostalih krilnih napadača, nakon Egipcanina slede Sane, MBape, Gnabri... Sto se tice 9-ki, nakon Leve slede Benzema, Lukaku (kada je u formi), pa u ovom trenutku mogu reci i Osimen.

Realno

pre 2 godine

Penaldo u situaciji 1 na 1 sa golmanom promasuje a zatim iz besa isutira protivnickog igraca i dobije samo zuti karton. Upropastio ih je kao i juventus.

YNWAAA

pre 2 godine

U sred Mancestera, 5 golova u mrezi, nesportsko ponasanje i crveni karton, poluprazan stadion do kraja utakmice. Jednom za sva vremena stavljena tacka koji je najveci klub u Engleskoj, ako je ikad neko i imao dileme.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Mbappe je recimo jedno šest klasa iznad Lewandowskog. Doduše jos je previse mlad da pokaze sta zna, ali polako. Mada opet, ono sto on radi to Lewandowski moze da sanja. Lewa je obican napadac, iliti čekač lopte.
(anri, 24. oktobar 2021 20:08)

MBapea možeš da poredis sa Saneom na primer, ali ovo sa Levom je smešno. Time si manje-vise već pokazao koliko znas o fudbalu. Ne bih menjao Sanea za Mbapea nikada, samo vi uživajte u njegovim sprintovima. Mbape mora još dosta golova da se nadaje da bi se stavio u istu rečenicu sa Levom.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Hahahaahahah…ahah aaha. Salah i Lewandowski isto sto i Messi i Ronaldo?? Haha. Jao ljudi pa jao ovo ne mogu. Hahah. Prvo, Salah treba jos puno pasulja da pojede prvo da stigne uspehe Benzeme, pa tek onda da predje na poredjenje sa Messijem i Ronaldom. Zamisli sta ti si sve u stanju da izjavis, zaista fenomen. A tek smesno sto Lewandowskog guras gde stignes jer navijas za Bayern, medjutim, covek igra u najslabijoj ligi sveta. Cak su mi i Italijani i Francuzi jaci od Nemacke lige, realno.
(realno., 24. oktobar 2021 20:02)

Procitaj komentar još jednom, pre nego što se izblamiras. Rekao sam trenutno, i iza toga stojim. Mogu da nevedem milion argumenata, ali neću da gubim vreme zbog tebe. Hvala i svim ostalima koji su podelili meni minuse, a ovom liku pluseve, a nisu ni shvatili komentar, već se vraćaju u prošlost. 😂 Hvala sto pratiš moje komentare i što mi organizovano delite minuse. Od 150 komentara, uvek se za mene uhvatite. Gledajte da bude manje providno, i da me napadnete sa razlogom. 😂

The_Dejan

pre 2 godine

Koristim Lagavulin od 16 godina, isključivo. Toplo preporučujem.
Nisam ja rekao da je on loš, rekao sam da nije bio ni u prvih deset.
Da je Murinjo u Realu imao zdravog Kaku, a povredjenog CR7 manekena, Real bi uzeo Barsi i LŠ i bar još jednu titulu. CR7 nikada nije bio glavni u timovima tada, ni u Realu, ni u Junajtedu, bio je golgeter, ali ne vodja, niti najbolji u timu. Ko je doneo Realu četiri LŠ? Ramos, Marselo, Bejl, Kros, Kazemiro... bili su duplo bolji od njega.
A Fabregas je medju najboljim veznim igračima tog vremena, svetski i dvostruki evropski prvak, što je za ovog bizgova misaona imenica. Da se nije povredio, Francuzi bi ošišali Portugal u onom finalu.
Promeni piće, pod hitno.
Laku noć.
(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 20:12)

Ko je doneo titulu Relu u finalu protiv Juventusa? Kazemiro? Bejl? Idi spavaj i ćuti.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Sad ce Ronaldo da pokaze malom Lpoolu zasto je GOAT!!
A Ole Gune da zapusi usta hejterima!!
(Ronaldo, 24. oktobar 2021 17:04)




6 puta prvak Evrope a mali klub. Stvarno svako komentariše sport…

Sinke

pre 2 godine

Ronaldo je nenormalan golgeter,i njemu trebaju lopte u sesnestercu,cim toga nema on je nevidljiv....Nije on igrac koji ce da kreira akcije,dribla,asisitira,nego je njegov zadatak da daje golove,i u tome je i dalje uspjesan.

Mikii

pre 2 godine

Kao simpatizer MU, gledam sastav i razmisljam vreme je za otkaz za Solskjera i mislim da bi to preokrenulo sezonu, a onda se setim da je macka sa devet zivota i mislim da MU dobija!!!!
(E, 24. oktobar 2021 16:58)

Nemoj vise da mislis.

Sab

pre 2 godine

Kad je Mesi dobio crveni karton nakon udaranja igrača? To nije tačno. Imao je sukob sa Medelom koji je nasrnuo na Mesija. Sudija je obojici dao crveni karton. Inače Mesi je poznat kao jako fer igrač.

netko

pre 2 godine

Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.
(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42)

ajd odi na youtube pa pogledaj sta je onaj ronaldo radio, lik je znao da predribla celu odbranu (ne ove manekene danas nego one odbrane iz njegovog vremena koje su pojam za ove danasnje) i da zabije golcinu da su mu i protivnicki igraci tapsali.

a ovaj nabija statistiku protiv luksemburga sutajuci penale. pola sveta mu se smeje kad skine majicu pa pokazuje trbusnjake na nekom tamo levom mecu sto nista ne znaci jer kad treba, onda ga nema nigde.

da ronaldo brazilac igra danas gledajuci megvajera i slicne odbrane, imao bi barem duplo vise golova od penalda, a i karijera bi mu trajala duze, jer ga danas ne bi toliko tukli.

Madrid

pre 2 godine

(Mali Hijavata, 24. oktobar 2021 19:41)


aha da, u pravu si, biće da je tako, pa ga je prije nešto više od 10 godina doveo najbolji klub na svijetu…a što li to zaboga, kad nije bio ni razmatran da je najbolji igrač pored svih tih što si nabrojao…ajde sve, ali molim te, Fabregas? hahhahahahahah au nadam se da ćeš preporučiti to što koristiš, jer vidim da je tebi u glavi najjače

hala madrid!!11!

pre 2 godine

(Eeee, 24. oktobar 2021 18:55)
ali zaboravio si najvazniju statistiku, 1 oprosten crveni karton! kao u najboljim danima u najboljem klubu na svetu real madridu!

Mare

pre 2 godine

Najjace mi je kad je klempavi skoci mis posle onog incidenta ronalda gurnuo van dajka naravno kao svaka junacina sa ledja,junacki nema sta.

kako da ne

pre 2 godine

@Tika
Prekrsaj je vec postojao pa sudija nije mogao da primeni neko pravilo. Ronaldo frustriran rezultatom oštro faulira protivnika i sutira loptu koja je naslonjena na stomak protivnika. Realno meni lik pokazao ko je tim postupkom.

Crveni_Cadjo

pre 2 godine

Moj iskren utisak je da mi je Man Utd zaista izgledao opasnije, leprsavije na pocetku sezone pre dolaska Ronalda, pa cak i prosle sezone. Mali Mason Grinvud je igrao odlicno, Bruno je vukao konce. Igrali su svi presing. Manje se plasim ovog Uniteda sad u derbiju u nedelju nego onog pre dolaska Ronalda. Ja mislim da ce im Cristiano biti uteg i da su djavoli napravili los potez samo iz namere da ih City ne ponizi na trzistu . Nema ova ekipa balans, mladi igraci su u seni. Sve ide na Ronalda koji je cak veceras i dobro odigrao u polju, al to je retkost. Ocekujem demonstriranje sile Mo Salaha i bar tri komada u mrezi djavola. Zabetonirati ih jos vise van top cetvorke.

Salah zlatna lopta ove godine. Ni Mesi, ni Benzema ni Leva trenutno ne igraju na ovom nivou kao on. O Ronaldu da ne pricam. Ni blizu mu nije.
Jedva cekam vikend.
YNWA!
(Crveni_Cadjo, 20. oktobar 2021 23:23)

Kao sto rekoh neki dan posle Atalante, ni najmanje se neplasim ovakvog Jedinstva. Ronaldo ce ih ukanaliti. Nisu bili nista posebno ni pre njega, ali su ipak bili bolji. Protiv Bergama je bila cista sreca i neiskustvo gostiju.
Evo vec tri komada u prom delu. Gazi gusku dalje. Idemo breeeee ! YNWA !

West Ham

pre 2 godine

Dobra utakmica Liverpula samo što će opet titulu da uzme City .......inače MY je više nego smešna ekipa sa odbranom koja u zadnje 3 utakmice dobije 11 golova od toga 7 kod kuće i 4 od Lestera ......njima je najveća rupa u timu kapiten !??

Па,да

pre 2 godine

Солксјер је ово најавио после утакмице против Аталанте,нађите тај интервју где каже да ће од Ливерпула примити три-четири комада ако буду играли као у првом полувремену.Испоставило се да је сјајан прогнозер,такође се испоставило да је очајан тренер.

zzzzz

pre 2 godine

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.
(hahah, 24. oktobar 2021 18:45)

Čemu spominjanje Messija? Vidi se da te drmaju ozbiljni kompleksi.

Dane89

pre 2 godine

Ronaldo who??? Gde su njegovi sektasi? Ah da, ovo je ozbiljan fudbal, ovo nisu drugorazredne engleske i evropske ekipe. Trpaj Klop, trpaj do kraja. Salah trenutno najbolji igrac na svetu uz duzno postovanje Mesiju i Levi. Kazem trenutno. Mesijevo gazdovanje na prestolu je sad vec proslost. Bravo crveni!

klipperty klopp

pre 2 godine

sve je tačno, Man utd dovodi igrače za stotine i stotine miliona (fred,van de bek,james(otisao u leeds),van bisaka,lindelof itd I svi su oni koštali po 100 miliona, a Liverpul za siću doveo :
Mane 41 €
Wijnaldum 30€
Van dajk 84€
Salah 42 €
Alex chamberlejn 38€
Alisson 62 €
Keita 60 €
Fabinho 45€
ne palite se da je liverpul došao do trofeja lige šampiona sa igračima iz svoje škole (spearing,shelvea itd)
(nemanja, 24. oktobar 2021 21:04)

Vec tri godine prakticno nisu imali ozbiljan transfer i sve sto su potrosili je pokriveno prodajom igraca. Junajted potrosio koliko i Siti. Ako hoces da poredis rezultate i transfere Junajteda sa nekim , to je Siti, ne Liverpul.

Asteriks

pre 2 godine

Penaldo nije navikao da je njegov tim u ovakvom polozaju,i odma frustracija...E ovo je zapravo njegovo pravo lice...Lako je biti srecan i skakati,biti bahat na terenu i u proslavljanju golova kada ti sve ide kako treba....Budi sportista kada ne ide kako treba.

The_Dejan

pre 2 godine

Ubiste više sa Ronaldom i Mesijem. Smarate vie sa tim upoređivanjem. Samo iskompleksirani klinci mogu da ih upoređuju iz meča u meč.
Ronaldo je postao golgeter. Ok nije više igrač koji će da uzme loptu, da predribla par igrača i da da gol, kao što je radio u Junajtedu prvi put i u Realu. Lik je doneo pobedu protiv Viljareala, Atalante, dao još nekoliko golova u 36-oj godini. Ne znam šta je sporno više? Postao je gol igrač, što znači da može da ga nema uopšte na meču i onda da da gol i donese timu pobedu. To je golgeter, gol igrač. Kako možete da očekujete od igrača u 36-oj godini da dribla 5-cu igrača i da daje gol.. Smešni ste više. Lik je poslednjih par sezona u Realu bio golgeter, davao golove i to je to. To je njegova moć. Mislim da nema više potrebe ako Mančester izgubi da smarate nema Ronalda ovo ono, a kada da gol, dižete ga u oblake.

нс бој

pre 2 godine

Каква грешка довођење Роналда,па зар нису видели колико је последњих сезона лоше утицао на игру Јувеа и играче,исто сад у МУ.Таман је Солскер направио такмичарску екипу у другом делу прошле сезоне и све упропасте са Роналдом.Једноставно његово време је прошло што се тиче врхунског фудбала.Иначе као навијач Ливерпула сам презадовољан победом тоталног фудбала.Биће тешка борба за титулу, Челси и Сити никад јачи,ал лепо би било да генерација Салах,Мане освоји још једну титулу.

neko

pre 2 godine

Salah nije u formi vec je klasa igrac. Forma je kad bljesnes kraci period. A Sallah igra na vrhunskom nivou nekoliko sezona. Zato ne brkajte pojmove

Siniša Mihajlović

pre 2 godine

Govori sve o tvom znanju to što si rekao da je Ronaldo iz Brazila bolji od Kristijana, da živimo u pravom svetu išao bi u zatvor za to.
(Suarez, 24. oktobar 2021 18:42)
Zahvaljujemo se na glasu.



Ide Ronaldo (Luis Nazario de Lima) u napad, a Nesta (jedan od najboljih odbrambenih igrača svih vremena) i ja (moja malenkos') sami u odbrani.

Rakic

pre 2 godine

Prosle godine drugi, finale lige evrope, za pare koje daju za ovu prevaru veka, mogli su da dovedu 2 igraca i da se opet bore za nesto, ovako sa ovom prevarom nece biti ni u top 4

Masariko

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Sutra idem na razgovor za posao pa brinem. Možeš li mi reći da li ću proći ili ne? Hvala ti! Javi mi u Inboks.

Anfield

pre 2 godine

Ronaldo je BOG licno za Salaha
(bgd011, 24. oktobar 2021 18:48)
Zahvaljujemo se na glasu.



Pola sata pre kraja fudbalskog meča, pola Old Traforda ode kući, ne mogavši boga da gledaju.

Mr. Max

pre 2 godine

Mnogo dečijih komentara vezano za Ronalda i Salaha.
Ronaldo jedan od najboljih igrača svih vremena.
Salah sigurno najbolji Egipćanin ikada nešto poput Žorža Vee kada je harao Evropom.
Razlika izmedju MU i Liverpula je što ovaj prvi trenutno nema dušu koju je imao kada ga je vodio Fergi. Pogba tolike pare a rezultati nigde(sem frizure ništa) Kavani zapostavljen pogotovo od kada je tu Ronaldo. Srednji red MU ne postoji pa samim tim ni Ronaldo ne može do šanse sem ako se sam izbori.
Liverpul dovede Klopa koji stvori ekipu od igrača koji realno nisu bili klasa. Salah plaćen 45mil što je u današnjim uslovima smešno. Firmino realno meni slabiji napadač od Mitra i Vlahovića. Henderson uvek kad se zapitam zašto pogledam samo pas kod 5og gola. Robertson i Arnold gde ih Klop samo nadje boljih bekova trenutno skoro da nema. Van Dajk jedini za koga se znalo da je klasa i donekle Mane ali je to bio Sautempton koji nije neko merilo. Sve to Klop stavi pod svoju šapu napravi harmoniju osvoji LŠ i PL a i ove godine je jedan od kandidata za prvaka. Svaka čast.

ShoneNI

pre 2 godine

@ Tika
Tiko, sviran je faul Ronalda pre toga.
Šutirao je igrača koji leži na zemlji POSLE prekida igre.
Razumem ja njegovu strast za fudbal, ali ovo je bilo za crveni na "jedan".. Spasilo ga je to što je CR7.

Litldjus

pre 2 godine

Onaj ko prati premijerligu, zna da je Junajted prosle sezone izgledao bolje nego ove. To je bio slucaj i ove do dolaska Ronalda. Lepo su usli u sezonu i primetio se bio novi iskorak u igri i hemiji. Ronaldov dolazak je bio slamka spasa za Glejzere. Odigrali su na kartu emocija i romantike i tako spasili sebe, ali gurnuli vruc krompir u ruke OGS. Setite se samo kako je Bruno igrao prosle sezone? Bio ponajbolji igrac lige i sada toga nema. Ali ne samo njega, nego su i ostali stali. Zasto? Jer je narusena hemija. Igraci umesto da veruju vise u svoje mogucnosti i oslanjaju se na njih, oni podsvesno vec u svakoj akciji traze Ronalda i cesto zato propuste odigrat mnogo bolji potez. Ronaldovo vreme je proslo . On odavno ne pravi nikakvu razliku na terenu. Nema prodora po krilu, nema okomitih zabijanja u sesnestarac, nema golova sa distance, lucidnost na malom terenu jako ogranicena. On je svoju igru bazirao mahom na otvoren prostor i tako koristio svoju brzinu. Na postavljene odbrane on nema resenja osim ako ne dobije serviranu loptu na pet metara, a Unitedu treba igrac koji ce biti aktivan u polju a jos na tome koji ce biti bolji u presingu. Narusio je balans tima koji se polako ali sigurno gradio
. Solsker je kriv, ali ne toliko koliko mu se pripisuje. Nisam siguran da li je on hteo Ronalda. Siguran sam da je u svom konceptu imao drugu ideju i plan. Povratak Ronalda ce biti velika greska djavola, to vec rezultati i igra potvrdjuju.

netko

pre 2 godine

Sad ce Ronaldo da pokaze malom Lpoolu zasto je GOAT!!
A Ole Gune da zapusi usta hejterima!!
(Ronaldo, 24. oktobar 2021 17:04)

nadam se da se salis?

ps. jel je video neko penalda dosad na utakmici :D

ps2 united bolje da je platio grckim policajcima da zadrze megvajera malo tamo, vise bi im vredelo, ono nije ni drvo, ono je klada nalobicnija toliko nema pojma.

andreas kisser

pre 2 godine

haha, klop je genije! covek 'ladno ispravno proceni da protiv ovih pogubljenih mesara bez problema moze da odmori matipa i manea za bitnije meceve. lekcija koju sam naucio pod stare dane: nikada vise ne dovodi u pitanje razmisljanje i odluke kirgena klopa :)

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jedina razlika je što su Messi i Ronaldo, pa čak i Benzema trofejniji igraci od ovih koji takav uspeh mogu samo da sanjaju. Sta su ovi osvojili pa to Lewandowski i Salah samo da sanjaju. Mislim ono, da se rode jos jednom ne bi imali tako uspesne karijere kao ova dvojica.
(marko., 24. oktobar 2021 20:05)

Ja pričam o sadašnjosti, a ti se vraćaš u prošlost. Onda cu i ja da napišem tebi da je Gerd Miler ostvario takav uspeh o kom i Mesi i Ronaldo još uvek mogu da sanjaju. Čovek uzeo 3 LŠ, Euro, SP, ZL, i još mnogo trofeja u Nemačkoj. Treba dodati da je igrao u daleko jačoj konkurenciji i da u to vreme niko nije uzeo ZL radi marketinga, dok su Mesi i CR pokrali Cavija, Inijestu, Nojera, Robena, Riberija, Nojera, Salaha...

H94

pre 2 godine

Ван Гал и Мурињо су добили отказ након пораза од Клопа. Ајмо сад Клопе легендо отерај и Олеа, већ је 0-2. Након само 9 кола Јунајтед испада из сваке приче за титулу а и даље има оних који подржавају Солшера..

bvb

pre 2 godine

Ovaj Megvajer je samo dokaz koliko je fudbal kao "sport" otisao u tri lepe. Bukvalno se nerviram dok gledam lika koji je placen 80 miliona kako osnove fudbala ne poznaje. Kočić da su poboli na 10ak metara od gola pa bi se neka lopta odbila od njega.

Admiral

pre 2 godine

@ Ne slazem se da je ovo agonija Junajteda. Ovo je odlicno za Junajted jer se svakim porazom sve vise blizi Oleov otkaz. Svaki poraz Junajteda je mnogo manja agonija od svakog dana koji Ole provede kao menadzer istog.
(Mare026, 24. oktobar 2021 18:05)

Ti mislis da ce sa drugim trenerom biti bolje? Pogledaj kakve smesne igrace ima Mancester. Doziveli da posle Skolsa, Kina, Nisterloja, Vidica, Ferdinanda, u timu imaju Megvajera, Mektomineja, Rosforda, Lindelofa, Freda, igrace na nivou Norica i Barnlija, cirkus

Pall Mall

pre 2 godine

Ja danas ostavio komentar Liverpul ce ih razvaliti kao beba zvecku pametnjakovici i klinci mi natrpali minuse. Evo obistunju je se to jos posle prvog poluvremena. Hoce li neko reci sta je sa Penaldom gde je on protiv jakih ekipa nigde nema ga na mapi. Osim onog siledjijskog nabijanja lopte i udaranja u Jonesa. Taylor je trebao da mu pokaže crveni. Lik umislio to je Luksemburg Malta da ih trpa.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Tu se Messi posebno pokazao, sećam se nedavno onog crvenog kartona protiv Čilea kada je udario igrača zbog nervoze pa ga isključili. Messi da priča nekom o fer pleju.
(hahah, 24. oktobar 2021 18:45)

Snimak dokazuje suprotno:
https://youtu.be/nxCeotXvzR4

Mihajlo

pre 2 godine

Neverovatno je kako je kupovao ovaj Junajted,ima Rasforda i Grinvuda koji ce biti vrhunski napadaci i iskusnog Kavanija koji radi za tim,pa jos i Marsijala koji moze da promesa bilo koju odbranu i oni dovode jos Sanca i Kristijana. A nazad balvan do balvana,Van Bisaka,Lindelof,Megvajer,pa to nisu igraci ni za Kristal Palas. Fred,Pogba,oni nema sanse da igraju zadnjeg veznog,njih lopta vuce napred a nisu nista posebno,prosecni igraci.

kornet

pre 2 godine

eo ih sad salahovi sektasi.. ovo je sto je dao dao bi napadac kolubare.
Klop je napravio masineriju, sve je ovo njegovo maslo.
Uglavnom neka gaze jedinstvo..
(Madridista, 24. oktobar 2021 18:58)

Salah igra u Engleskoj za Liverpul, Liverpul trenutno igra protiv Junajteda, normalno da ima onih koji vole Salaha i da komentarisu. Sta ces ti na vestima o engleskom fudbalu?

H94

pre 2 godine

Тачно сам знао да ће Јунајтед имати овакву сезону. Попалили су се навијачи након појачања, поготово након доласка Роналда а сви су заборавили ко је на клупи. А ето га и тај Роналдо шта ради, шутира играча услед немоћи (радио је то често у Реалу), јел то потез ГОАТа како га клинци називају. Од одласка Фергусона, свака наредна сезона је рестарт за Јунајтед...

*

pre 2 godine

Slažem se da je Salah brutalan ove sezone, ali gde je ljudi ovaj lik do sad bio kad su Benzema, Messi, Ronaldo harali evropom i osvajali titule? Covek verovatno posle ove sezone ce opet jedno dve, tri biti neprimecen. Ne volim igrace koji odigraju jednu vrhunsku sezonu i odmah hajp. Pa Benzema ljudi igra 10 godina na istom nivou.
(tt, 24. oktobar 2021 19:27)

Šta ti pričaš? Salah već četiri sezone unazad vrhunski igrač. Sad je u zenitu i stvarno je nerealan, ali reći da ga nije bilo dosad može samo onaj ko nije pratio fudbal bar pola decenije.

xyz

pre 2 godine

Dosad je VAR koriscen sigurno oko 100 puta na mecevima Liverpula i svih 100 puta odluka je bila u korist Liverpula . Ponistiti gol Ronalda na 0 5 zbog mikromilimetra koji se ne vidi moze samo najobicniji skot .
(Andrea Djani, 24. oktobar 2021 19:32)

Salahu su prosle sezone ponistili jedno 5 golova posle upotrebe VARa. I posle ovakve utakmice ti kukas na VAR?

Spree15

pre 2 godine

Matić im je jedini veznjak koji ne gleda samo napred, Bruno je potpuno ugušen dolaskom Ronalda, Donny ne može da kupi minut ali igra Fred. Jeste ovo besmisleno sklopljena ekipa ali je trenerova krivica ogromna.

Misa

pre 2 godine

Koliko moraš biti glup da držiš megvajera i lindelofa posle svega???? Pisle svih legebdarnih gluposti koje čine na svakoj utakmici, evo i sad su dva gola direktno skrivili.

Liberty

pre 2 godine

Seća li se neko izjave Skolsa od pre neki dan, nakon meča sa Atalantom? Čovek je doslovce rekao, ovo je katastrofa kako igra utd, formacija 4-2-4 , pa mi nismo imali sredinu, bili smo totalno pogubljeni, zabrinut sam, jer ako ovako budemo igrali protiv Liverpula u nedelju dobicemo 3,4 gola za poluvreme...

Milance

pre 2 godine

Rastavice ih Salah na proste faktore. Ostace samo dugmici. I onda ce opet da cmizdre ovde. Tj nece ih ni biti. Samo bubuljicasti decaci tj botovi Ronalda ce biti tu da krive Solskera jer se njihov metroseksualac nece opet videti. Stavice ga Virdzil u dzep .
I ja jedva cekam. Klop zateze polako masineriju. Imam ponovo dobar filing ove sezone.
(Milance, 20. oktobar 2021 23:57)

Evo i od mene od pre par dana. Da se ne kaze lako je biti general posle bitke. I kao sto sam napisao, sve se obistinilo.

xyz

pre 2 godine

Smarate sa komentarima tipa: Ronaldo vs Salah vs Mesi... ali ste bas, bas dosadni... imam utisak da te kometare pise nezrela decurlija da bi mogli posle u skoli da se prepucavaju "moj igrac bolji od tvog" i slicno...

Inace, mislim da bi bilo pravo cudo ako Solsker ne dobije otkaz u naredim danima. Junajted moze da spasi sezonu jedino dovodjenjem novog trenera i to ne bilo kog, nego zaista nekog dobrog i iskusnog. Pored Celsija, Liverpula i Sitija, Junajted ovim porazom nema sanse za titulu. Ako promene trenera odmah i njemu ova ekipa savrseno legne, mogu spasiti sezonu i napraviti kakvu takvu osnovu za dobar rezultat sledece sezone.
#GGMU

markan

pre 2 godine

Glejzerovi su napravili odličan trik sa dovođenjem Ronalda jer su u jeku nezadovoljstva svojih navijača rezultatima poslednjih godina, rešili da će da dovođenjem njega smire navijačke strasti i pokažu jače ambicije a ustvari Ronaldo ih i nije mnogo koštao jer je on marketinški isplativ igrač

Mare026

pre 2 godine

Ne slazem se da je ovo agonija Junajteda. Ovo je odlicno za Junajted jer se svakim porazom sve vise blizi Oleov otkaz. Svaki poraz Junajteda je mnogo manja agonija od svakog dana koji Ole provede kao menadzer istog.

Mare

pre 2 godine

Miša je čitavu prošlu godinu branio Olebunara kako je on najbolje rješenje kako je klub napredovao kako igraju napadački fudbal i gomila gluposti ali to je samo dokaz koliko veze sa fudbalom nema.

Zoran

pre 2 godine

M.Junajted nivo Kolubara. Nije džabe Suma lomio kičmu onom panju Megvajeru. Koliko tamo ima nabedjenih igrača, to nije normalno. Bukvalno stabla. Nabildovani trkači i to je to. Salah ih odučava od ove igre.

BanatHC

pre 2 godine

Kao navijac United-a,Ole hvala ti na svemu Ali najbolje za tebe I za klub da odes,ovo nije posao za tebe,ti stavljas vec nekoliko utakmica Fred-a,I Mctominay-a,ne igras Sancha,Pogbu,dokazao si da si neiskusan I sa izmenama tokom utakmica,ne pricam o ovoj..Megvajer da nije Englez odavno bih otisao,ovde jedino Zidan moze nesto da promeni.A generalno da li imaju igraci obraza da kazu ista posle ove utakmicu,ogromna sramota za klub,a I za Alexa Fergusona Koji je posmatrao sve ovo na Old Trafordu

BCP

pre 2 godine

Ole treba da ode, MU ima dobar tim, mozda jos jedan vezni da se dovede da se skloni Fred i novi trener.... covek sa ovakvim timom ne moze nista, znaci lik ne zna....

Mare

pre 2 godine

@nemanja

Druze nije niko reko da je liverpul poosvajo sve sa igracima iz svoje skole nego sam si nabrojao igrace pa pogledaj dal je bilo bolje dati te pare za ove sto je junajted doveo il liverpul,pa oni su platili megvajera vise nego liverpul van dajka(ako se ne varam nisam siguran),a realno kazi ko je bolje prosao ni jedan taj igrac kojeg si nabrojao nije bio promasaj nego pun pogodak,a svaki junajtedov promasaj(ogradjujem se ne pratim ih da bi znao da li je neko opravdao igrama tolke silne pare ali po pljuvacini po njima vidim da nije skoro ni jedan)

PimPong

pre 2 godine

Matic nije neki superstar, ali mislim da je bolji nego McTominay, cak i u ovim, za fudbal poznim godinama. Mislim da Liverpool ovakav gol sa tri igraca protiv jedong kroz sredinu terena ne bi postigao sa Maticem na terenu. A McTominay je zamalo skrivio jos jedan gol nakon toga. Odlicna utakmica, u svakom slucaju, za sad!

M.

pre 2 godine

Nikad gora odbrana Junajteda u ovom veku,al je Lester uzeo dobre pare za ovog balvana prosečnog,bez inteligencije,svaka im čast,Matić je izmislio fudbal za Freda i malog Škota.
Salah i Leva prvi favoriti za ZL, drugi već 20 golova dao računajući EURO. Ronaldo MLS liga i kraj karijere,statičan napadač u pokušaju,toliko očigledno!

Hehe

pre 2 godine

Kad Murinjo posloži ekipu (to jest kad ga uprava podržava a igrači slušaju), onda se možda ne pobeđuje 5:0 protiv slabih nego 1:0 ili 2:1, ali se i ne gubi 0:5 protiv jakih nego - isto 1:0 ili 2:1, ili se gubi tesno. Mančester je hteo napadački fudbal i puno golova, eto im, samo nisu precizirali ko će napadati i u čijoj mreži će biti golovi.

Boyan

pre 2 godine

Šta reći za Solšera,samoubica dečijeg lica,najverovatnije dolazi Konte,odličan trener utegnuće ekipu ali meni lično više neće biti drag isto kao i Murinjo kada je posle Čelsija preuzeo Junajted!

deki

pre 2 godine

Оно кад клуб који је имао један од, ако не и најбољи штоперски тандем свих времена Видић-Фердинанд, спадне на Мегвајера и Шоа...
(my way, 24. oktobar 2021 17:47)

Sou

Dobrivoje

pre 2 godine

Dao im je pravi Ronaldo 3 kom 2003. tako da nije bas Salah prvi koji je to uradio na Odl Trafford-u. Ceo stadion mu aplaudirao.
(Petar, 24. oktobar 2021 19:54)

Nije ni receno da je prvi, nego drugi.

mads

pre 2 godine

Šta pričate da Ole ne može ništa sa ovim timom. Vidite da može da izgubi kući od Liverpula 5 0. To nikome nije pošlo za rukom. Navijam za junajted ceo život, video sam sve najteže poraze, ali ovo je vrhunac dna. Ko god da dodje ima težak zadatak da na nadmaši 5 0 od Liverpula na Old Trafordu. Tuga, kad sam bio siguran da ne može gore od prošlogodišnjih 6 1 od Totenhema, prevario sam se. Bio jednom jedan Junajted...
Da sam malo mladji verovatno bih zaplakao.
PS Objavite mi komentar, molim Vas.

Redov

pre 2 godine

Fino i glasno je Skols upozorio Olea i njegov tim da ako budu igrali protiv Liverpula kao što su igrali protiv Atalante primiće najmanje 4 gola. Izgleda da ga niko nije čuo. Celu sezonu Junajted igra očajno, svi to vide osim ćoravog i gluvog Olea. Nadam se dobroj vesti sutra ujutro... "Ole napustio klupu Junajteda".

зуке

pre 2 godine

Биће ово катастрофа јунајтеда, али се исто тако надају навијачи ђавола да је то бунт играча против ОГС

Goran

pre 2 godine

Klop je taktičkom postavom potpuno uništio Olea, defanzivni red Junajteda je totalno podbacio danas,primaju golove kao na traci.
Mada mora se priznati i da je Salah u strahovitoj formi ,čovek je nezaustavljiv večeras.
Videćemo šta će doneti drugo poluvreme,ali Junajted će zaista teško moći da se vrati nakon tri gola zaostatka ne znam kakvo čudo bi trebalo da se desi pa da izbegnu poraz večeras !

smeh

pre 2 godine

Spade Junajted na Solskjera kao trenera, Megvajera kao kapitena i uz Lindelofa stub odbrane. Još dodaš onog cirkuzanta od Pogbe i cirkus može da počne. Da li postoji ekipa koja ovom cirkusu nije dala barem 1 gol.

istina

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Prvo ispunjeno, sada ovo drugo.

Dex

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Nisam gledao nijednu utakmicu ove generacije ekipe (fudbal me ne zanima ni blizu kao nekad), ali neko ranije iskustvo mi govori da su igraci MANU razmisljali na isti nacin.

Stevan

pre 2 godine

Procitaj komentar još jednom, pre nego što se izblamiras. Rekao sam trenutno, i iza toga stojim. Mogu da nevedem milion argumenata, ali neću da gubim vreme zbog tebe. Hvala i svim ostalima koji su podelili meni minuse, a ovom liku pluseve, a nisu ni shvatili komentar, već se vraćaju u prošlost. 😂 Hvala sto pratiš moje komentare i što mi organizovano delite minuse. Od 150 komentara, uvek se za mene uhvatite. Gledajte da bude manje providno, i da me napadnete sa razlogom. 😂
(Robert Lewandowski, 24. oktobar 2021 20:58)

Pa razlog je taj sto si toliko smorio sa Robertom Lewandowskim, da bi ti i njegova majka dala minus.
Covece jesi li opsednut, sta ti je?

vw

pre 2 godine

Биће ово катастрофа јунајтеда, али се исто тако надају навијачи ђавола да је то бунт играча против ОГС
(зуке, 24. oktobar 2021 17:44)

Bunt protiv Mojesa, bunt protiv Van Gala, bunt protiv Murinja i evo sad bunt protiv Solskjera.

@@samoiskreno

pre 2 godine

OGS mora sam dati otkaz, ako hoce ostat gospodin, jer je dosta dao unitedu, kao i united njemu. dao mu je utd i sad 500 miliona. budi gospodin i idi, oprosti dug i pozdravi se.

Gari

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Hajde bate da volis da i ja dobijem neku masnu kintu.

Posto vidim krenulo te.

aje

pre 2 godine

Prevara od trenera, vlasnik misli da je to neki NFL klub, sa drogiranim igračima, odbrana na nivou drugoligaš...to nije taj Mančester, ovo je stvarno žalosno, kada se setiš Fergusonove ere.

Red Z

pre 2 godine

@Ole, De Gea, Pogba, Matic, Fred, Mata, Lingard, Lindelof and Martial out! Dovesti dva dobra u sredinu i jednog odbrambenog.
(Rile, 24. oktobar 2021 19:33)
Zašto De Gea pobogu?? Čovek redovno spašava Junajted veće bruke.

metalstorm

pre 2 godine

Orgqnizaciju koja nema herca da probleme nazove pravim imenom, Ole Bunar i Megvajer, i da jednog otera a drugog stavi na transfer listu, treba ovako puniti. Izgleda da je ipak najveći problem uprava.

Zorz Papadubi

pre 2 godine

Krstajića za trenera, umesto ovog.
(Zaboga, 24. oktobar 2021 21:05)
Nemoze Krstajic on ima pedigre, pa ce im postaviti svoje uslove... Ipak je on vodio reprezentaciju

palop

pre 2 godine

Voleo bih da Liverpul pobedi 5:0 samo da bi ovaj Solskjer otišao
(Samo govorim istinu, 24. oktobar 2021 17:23)

Mislim da bi i Junajted potpisao ovih 5:0 trenutno lol

Goxy

pre 2 godine

Ako Ole nakon ove blamaže u prvom poluvremu i 4 komada u mreži ,ne dobije otkaz odmah posle ovog derbija, onda stvarno ne znam kad će.
Ovo kako igraju defanzivci Junajteda je prosto kriminal.

milax

pre 2 godine

Kakva borba od 4-8 mesta između Mančester Junajteda,Totenhema,Vest Nema i Lestera.Otkazi idu ovim redom:Stiv Brus,Ole Gunar Solšer ,Nuno Espirito Santo......