Petak, 22.10.2021.

18:00

Ubedljiv poraz Zvezde – Alba slavila u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Albe 63:78, u meču petog kola Evrolige.

Izvor:

Ubedljiv poraz Zvezde – Alba slavila u Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

350 Komentari

Sortiraj po:

Kalina

pre 2 godine

Ovo nije ubedljivo, ovo je katastrofa.U Beogradu.Gde je odbrana, gde je "pakao"gde je performans Delija?Bruka a posle se ljutimo kada nas belosvetski mediji proglase za autsajdere.

slobinator

pre 2 godine

stvarno je frustrirajuće da od ovih pacera gubiš 6 puta za redom.bio sam u areni na onoj poslednjoj utakmici pre korone,tada je zvezda imala jak sastav i bila kandidat za top 8 i opet je volšebno izgubila.tada je u njihovoj ekipi blistao noko.nije mi jasno kako bar njega nije zadržala zvezda letos.ovi jedino što znaju je da šutnu za 3 pona i to ne znaš da sprečiš.sada slede 2 gostovanja u 3 dana.jednostavno ovo je bila utakmica koja je morala da se dobije

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Dokle viče obolelih od Covida. Treba ih novšano kažnjavati kada se razbole. Ako već neće da se vakcinišu moraju više da se čuvaju. Nije kriv ni Radonjić ni pristup igri već konstantno kratak roaster. Taman jedan ozdravi drugi se razboli, o povređenima da ne pričam. Odbrana koju igramo crpi mnogo energije, posledica toga je slab napad. Zato što fale igrači. Ovim tempom skockaćemo tim tek posle Nove Godine. I kada se kompletiramo opet fali jedan ozbiljan crnac na poziciji 5.

Goran

pre 2 godine

Smejali se nama a mi u Nemackoj vodili 30 razlike, ovi kuci u punoj hali svojih navijaca, pukli 15... Jel mislite da bi Zeljko mogao da pukne kuci ovako od Albe???

realno

pre 2 godine

Grobari se više raspisali nego sinoć ma svojih utakmici, valjda im ovo dođe kao uteha.
(Zastava101Specijal, 22. oktobar 2021 20:40)

Pa gde su tvoji da ti udare pluseve kad su tako slozni. Nego manji od makovog zrna. Pola otisli da dopisu nesto za Gent a pola je smeju ni da otvore kometare. Isto ce biti i kad vas odstrane iz te EL (odavno vec trebali) nema tri navijaca da imate kad dodjete u tkz. cipiripi. Sve se vraca samo polako.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

POTOP....

O.Dobric u 4 EL utakmice ima sut za 3 od 15%...
U sustini,Mitrovic i Kalinic su jedini profi igraci, Lazic,Simonovic Kuzmic,Davidovac Uskokovic i nas "mladi" talent od 25 godina Lazarevic su ne upotrebljivi... I ove godine su nam obecane kule i doline a opet smo polu-amaterska ekipa...

Danijel

pre 2 godine

Grdno se varate ako mislite da je Alba loša. Pa oni su ove godine projektovani za F4 Evrolige, čak u pojedinim kalkulacijama mogu i titulu uzeti.

Edo

pre 2 godine

Sećate se smejanja za Partizanovu pobedu protiv Hamburga? Upoznajte Albu. Trenutno 12-i tim Nemačke košarkaške lige. Svako dobro.
(Nane, 22. oktobar 2021 20:37)Nemam pojma, kome pravo da se semeje pobedi Partizana nad Hamburgom!? Taj, definitivno, nikada nije izasao iz svog dvorista... Pricamo o klubu, Hamburgu, iz grada, drugog najveceg u Nemackoj... Licno, boravio neki vremenski perid u istom... Savrsenstvo... Nebi da gnjavim o velicanstvenim kvalitetima tog grada...ali,samo podatak, da taj na godisnjem nivou, prihoduje od poreza za gradjevinske poslove, oko 8miliardi eura, dovoljno.... Drzava za sebe... I takvom gradu je problem da sufinansira jedan KK klub!? Koliko god Kk bio mlad, nobac imaju... I sigurno, u skorijoj buducnosti, bice ozbiljan klub...kao dopuna, 2019,kada sam zadnji put bio tamo, bivseg prvaka Evrope, Hamburg, koji jente godine prvi put u istoriji Bundes lige ispao u Cvajtu, u proseku je pratilo 40ak hiljada navijaca u Cvajti... Prijatno i dovidjenja...

Grease of leaves

pre 2 godine

hahahahah o5 terate Radonjića. Pa odlučite se cigani, jel vam najbolji ikad, pa ste po svaku cenu vraćali, ili je suvi prosek I treba da ide!?
???????????????

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ЗЕК - Мислим да ниси далеко од истине о намијештању. Све више утакмица у многим спортовима поготово у фудбалу, кошарци и тенису баш и има толико пуно да би се неке и намјестиле. Свједоци смо многих "изненађујућих" резултата и све више спортских кладионица које су спонзори клубова и које свакодневно рекламишу на телевизији, поготово у току утакмица. Ми то не можемо да докажемо ал можемо да изразимо сумњу.

dunster

pre 2 godine

realno Partizan je ove sezone dve klase ispred Zvezde. Nema ni jednog ali ni jednog lošeg igrača u Partizanu a u Zvezdi ću ti nabrojati makar šestoricu . Plus tu je i Željko Obradović.
(bate, 22. oktobar 2021 21:32)
Au moras da se opusti malo,previse si napet

King

pre 2 godine

Los dan je ok ali sta rade uskokovic i simonovic u timu?
(Stari cigan, 22. oktobar 2021 21:07)
Simonović je tu da skakuce oko igrača, a Uskoković je rekreativno, ima vezu

Walldorf

pre 2 godine

Naša stara srpska poslovica kaže:"U dobru se ne ponesi,u nevolji se ne ponizi".Treba čestitati košarkašima Albe.Pogadjali su k'o mutavi,što ni na treninzima ne uspevaju.Pobedjivali su nas i kada smo bili puno kvalitetniji,u punom sastavu.Ukratko,njihova filozofija i postavka su nam noćna mora.Igrači se menjaju ali njihova postavka ostaje.To je tako,činjenice se moraju prihvatiti.Takvom divljom "igrom" su tukli i Fener.Naravno,svi bi smo imali šta da kažemo "gospodi" zaštićenoj poput belih medveda.Svoj trojici.Ponekad,ali samo ponekad,pomislim kako je Vujošević bio u pravu kada je u sred igre ulazio na teren i lagano zlostavljao "delioce pravde".No,brzo se trgnem,jer sam od najmlađih kategorija vaspitavan drugačije,u sportskom duhu i sada, kada sam iskusan i zreo čovek,zahvalan sam svojim trenerima zbog toga.Uvek trebaš biti iznad ljigavaca kojima je neko poverio da "dele pravdu" i ne trebaš se spustati na njihov bedni nivo.Sebe i drugova iz ekipe radi.Važno je ostati dostojanstven i kada te ne ide i kada te bezobzirno kradu,kao što su nas krali tokom celog prvog poluvremena.S'toga,čestitke treneru Radonjiću,čestitke igračima jer su u drugi deo utakmice ušli kao da im tokom prvog dela nije nanošena nepravda u kontinuitetu.Tako nešto je teško.Svako ko se bavio sportom ili se bavi,zna to.Otuda i loša igra,broj izgubljenih lopti,jer podsvesno znaš da bilo kako dobar bio,"gospoda" će naći načina da te saseku i izbace iz koloseka.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Стари гробар

pre 2 godine

Водеће немачко предузеће за рециклажу отпада зове се АЛБА... Само кажем

View

pre 2 godine

Danas nije bilo, između ostalog, i one energije sa kojom se Radonjić hvali i koju potencira. Da li može tako da se igra svaka utakmica kada u timu ima 7 igrača sa 30+ godina?

Zvezdaš

pre 2 godine

A Nemci igraju do kraja.Na 4 sekunde i na +12 oni kidaju i daju zadnju trojku. Naši nd bi ni igrali zadnji napad već bi im dali loptu u ruke da ublaže poraz?

deki

pre 2 godine

Pa drugari, vi sto trazite kombo beka, centra itd, da je klub prodao 15 hiljada pretplatnih karata bilo bi i kombo beka i centra. Ovo je poraz koji boli jer smo svi ocekivali pobedu a takve su utakmice najteze ali ako smo ista naucili sve ove godine igranja u EL je da ce biti neocekivanih poraza i pobeda. Evo slede dva teska gostovanja gde je realno da upisemo dva poraza,kod Monaka koji ubedljivo gubi i Armanija koji je posle 6 poraza orotiv nas ,proslu dobio

Dobro obavesten

pre 2 godine

Zvezdi je vaznija utak.u nedelju da Mornarom,treba uci u 4 u ABA.U EL ce biti borba za to 17.mesto,ali i ako ne bude nema veze...ne moze svake god.do tog uspeha,a i nema Himkija vise.

GodraPG

pre 2 godine

Zvezda tradicionalno se bruka protiv Bundesligaša i to na svom terenu, umanjuje rejting ABA lige, dok ih Partizan i Budućnost rutiniraše usred Deutschelanda.

zeck

pre 2 godine

Evroliga u ovom formatu je leglo ili raj za namestanje utakmica. To ce vam postati jasno kad dobijete Armani u hostima sledece nedelje i pocnete da dizete u nebesa sve ove polovnjake iz predgradja na celu sa smesnim “trenerom”.

Kk sloga kraljevo

pre 2 godine

Vise smarate sa prepucavanjem..jednostavno je skroz..zvezda bezidejna veceras i poraz.kao i partizan sinoc.i poraz.ili bolje receno uporedjujuci da su alba i gent dominantniji u ovom trenutku od blizanaca.sta je tu tesko nesto tako napisati.drugo su zelje navijaca i nadanja a drugo realnost..partizan u fudbalu ne moze da bude ozbiljan konkurent kad ima zivkovica..miljkovica.obradovica.markovica..sve su to prosecni igraci koje ces naci skiro na svakoj livadi samo im treba trener fa izvuce maksimum do proseka..isto tako i zvezda u kosarci..sa kalinicom koji je moje misljenje prosecan igrac..lazic..dobric..kuzmic..ne moze se sa njima ozbiljniji rezultati napraviti u el..ja sam gotivio dangubica..a njega pustise..nekako mi je svestran..steta ako zvezda ove sezone nista ne naoravi jer cini mi se da EL nikad nije bila ujednacenija..partizan je dobro krenuo..videcemo.cestitke ALBI na pobedi.

rale

pre 2 godine

Kakve veze ima partizan sa ovom temom mi igramo Evro kup a vi Evroligu.... Uživajte i navijajte za svoju ekipu... Ne može se svaka utakmica dobiti pogotovo ne one koje su da kažemo laganije... Zvezda ima dobru ekipu ali izgleda da im Alba ne odgovara kao što komšije ne odgovaraju Armaniju iako mislim da su slabiji od njih.. To je sport uživaj nerviraj se dok traje utakmica... Sportski pozdrav

Роланд Гарос

pre 2 godine

Оваква Алба тукла би и репрезентацију Евролиге !
Ала су партизани дигли нос !
(Члан Звезде, 22. oktobar 2021 20:49)

Ахаха... Никад јача Алба и никад слабији Хамбург. Неко је чак написао и да су вас судије разбиле. Ви сте легендарни навијачи. Десета, јубиларна година од настанка клуба и још не разумете кошарку.

Quaresma

pre 2 godine

sa ovakvom igrom i ovom ekipom teško ćete u top 15 :)
(vuk, 22. oktobar 2021 20:41)

Bitno je da cemo i sledece sezone igrati Evroligu.
Zna se sta je potrebno da bi se to i dogodilo.
Sve ostale bitnosti su nebitne...

dunster

pre 2 godine

Ovo sto je veceras odigrala alba je jedna savrsena utakmica koja se odigra jednom ili 2 puta u sezoni.Polako sa pljuvacinom i dajmo podršku ovim momcima koji ginu za ovaj klub i to se vidi.Svakom se desi da odigra lose 1 utakmicu pogotovo protiv ekipa gde je vec upisana pobeda.Nema se sta njima zameriti do sada.Budite i malo realni jer Zvezda je klub sa jednim od 3 najmanja budžeta u euroligi,a partizanovim navijacima bih porucio da prvo skoce pa kazu hop.Racuni se svode na kraju sezone,ali za sada ste stvarno ozbiljna sila za Split,Zadar i uvek neugodni KK Hamburg!

Zvezdaš

pre 2 godine

Pobedili Makabi i odmah umislili da su zvezde, a potom na silu dobili Budućnost, Žalgiris i Olimpiju.Igokea nas odučila od košarke a sad i Alba.Ne može se igrati sa Lazićem, Simonovićem i Davidovcem koji na po nekoliko utakmica nijedan koš ne daju.Trebaju nam napadači sigurni šuteri.Ovo je smešno i žalosno.

Realan

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))
(Nemanja, 22. oktobar 2021 20:45)

Tebi ne vredi da gulaš. Osim Eriksona svi ostali 2,3 bench
(Čika Djura, 22. oktobar 2021 21:2

Da, i jedina 2 centra koje ljudi imaju. Danas igrali celu utakmicu bez centra. To sto ti od kosarke pratis samo Zvezdu, to je tvoj problem

Sash

pre 2 godine

Kuzmic realno pojma nema, a tako je vec zadnje tri godine. On odigrao kao odlican mec, a Alba igra prakticno bez centra i on osim kad je sam i kad ga neko ne faulira ne umije kosa dati. Skokove jedva hvata, pa ta Alba ima isti broj skokova kao Zvezda, a igrala je bez centra. Koliko je spor, ako ima iko u dva metra blizu njega skoro sigurno ce uspjeti da bude fauliran i samim tim odlazi na liniju za slobodna, a tamo tek pokazuje kako pojma nema...

Milan Kosanovic

pre 2 godine

Ne pratim bas previse Euroleague ali je cinjenica da je ovo neki Zvezdin domet i nivo ove godine. Realno, Kuzmic nije onaj igrac pre povrede, ni blizu, Volters je upravo onakav kakav je bio i prethodne sezone. Odigra jednu pa ga nema sledece tri, Kalinic je ok ali treba mu autoritet od trenera. Setite se ribanja od strane Obradovica kad je promasio trojku u pioniru za Fener. Ovi pridosli ameri su suvi prosek za ABA. Na kraju, pa izgubili su Laktasima. I to nesto znaci. Valjda nece biti poslednji u Euroleague.

zoran

pre 2 godine

-Poraz koji boli.... Mora uslediti reakcija posle ovoga. Kući se moraju dobijati ovako prosečne ekipe kao Alba.
-ko je zaduzen u Zvezdi za dovođenje igrača pod hitno otkaz.
-Celu proslu sezonu skripi na poziciji 1 i traze se resenja za pleja i nisu nasli nekako zavrsimo sezonu.
I mi umesto da trazimo plejmekera da bude top mi Voltersa i poske se čudimo.... Nije mi jasno da iz greski ne učimo... Volters slabo razigrava, nema osećaj i često gusi napad.
Holins jos jedna greska.
- Ovde nije problem centar koliko plejmeker....kad su odigrali pikenrol, pa naravno da nisu Volters to ne zna da odigra.... Volters gde god da je igrao rezultata u kontinuitetu nije bilo.
-Kad se samo setim kako je znao razigrati tim Markus Vilijams, kakve asistencije... Čovek je video sve na terenu i pravovremeno i lucidno davao loptu... Prosto imao pravi momentum dodavanja.... Steta sto je se Vilijams vise bazirao na poroke nego na kosarku.
-U Zvezdi nesto opasno ne valja
-Davidovac uzasan
-Dobrić uzas zivi a ocekivanja bila velika
-Simon nas je navikao na uzas on se drzi standarda.
-da neko ne pomisli da ja mrzim Voltersa,Ne..... Volters nije los igrač za zamenu ali nije za nosioca i prvog pleja. Jednostavno treba nam drugačiji plej koji vidi i deli lopte bolje... Kad plaćamo amera za pleja
da bar zna čovek da napravi razliku.

Milan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu..
(vukan, 22. oktobar 2021 20:59)

Pa naravno. Sreća je u pitanju, šta drugo???

Sale

pre 2 godine

Zašto Lazarević nije ulazio posle prve četvrtine?Ušao je Deda koji ne igra odbranu i svi poeni koje je Alba dala išli su preko te rupe u odbrani...A nikakve koristi i u napadu od njega...Kalina počinje da trpi posljedice velike minutaže,opet nemamo drugog pleja,Dobrić i dalje toplo hladno,jedino Kuzmić diže formu...Mislim da Radonja pod hitno treba da pojača suterske treninge,jer džaba odbrana kad niko ne pogadja...I Alba nas bije svaki put onako baš uvredljivo,ne leži nam očigledno ta jurnjava,kao da ih ima više na parketu...Idemo dalje...

Vlada

pre 2 godine

Nije svako Dule Vujošević pa da igra celu karijeru na odbranu i skok u napadu. Zvezdu kad dobro skautiraš i postaviš kvalitetan napad onda nema šta da traži. Radonja je ipak neki prosek od trenera.

Demar Derozan

pre 2 godine

Moralo je da se dobije veceras, odmoran tim, podrska u Pioniru, ali nedostajalo je energije. Kuzma jedino na nivou, Kalina mora da se smiri, igra na iskustvo, i resava napade prvenstveno ledjima, a ne trojkama preko ruke, imamo probleđ na pleju posebno kad nema Ivanovica. Alba se ne sme potcenjivati, igraju cvrsto po sistemu Aita, npr. sve sto je radio Hermanson (presao u Valensiju) sad radi Blat. Olinde je igrac kog Zvezda mora imati u vidu u buducnosti. Odbrana iscrpljuje, ne treba ginuti u gostima protiv favorita poput Csk, i onda umoran tim neocekivano pada kuci kao veceras.

Tutankamon

pre 2 godine

Sa ovako selektovanom i vodjenom ekipom, uz iole normalan kriterijum sudjenja, gde je faul faul, na obe strane, zvezda ne moze da pobedi nikog ozbiljnog.
Ono sudjenje protiv Cedevite u Bg je ocekivani skandal koji ce jednom morati da prestane.
O nevaspitanju Kalinica i "učenju" da se na svaku odluku prigovara, dovoljno je rekao Sale Djordjevic nepozivanjem istog u reprezentaciju. Isto vazi i za sikirice Dejove (Karijeve)
(Zemunac, 22. oktobar 2021 21:45)

Ni Makabi ? Ni Zalgiris ? Au, ala su ti kompleksi nabijeni

Aleksandar

pre 2 godine

Kalinić se pita što ga Saša Djordević nije zvao u reprezentaciju...zato što čovek zna kako treba da igra i da se ponaša čovek koji igra za svoju zemlju. Toliko.

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro poceli kao i ranijih godina u EL ali padaju opet. Da li nisu pripremili utakmicu kako treba ili los dan. Uopste nisu losi ,zato mi je i zao sto gube od slabijih ekipa.Albu je veceras islo

markod

pre 2 godine

Ipak je ABA prioritet, kao i svake sezone...EL po principu važno je ucestvovati, kao i svake sezone!Evo i Mornaru prilike da zabiljezi prvu pobedu u sezoni:-)

CG

pre 2 godine

Kalinic i Simonovic mnogo nervozni.Svira im se opravdano faul a oni skacu na sudije i unose nervozu u tim,misle da je ovo ABA liga. Kalinic je inace jedan od najboljih igraca u ligi na svojoj poziciji.

nesa80

pre 2 godine

svi su bili euforicni dok je zvezda igrala pripreme i prve zvanicne utakmice i igrali su odlicno ali to je zato sto se ostali nisu uigrali,zvezda je limitirana u napadu i nece je vecno spasavati odbrana,ne vidim tu nikakav prostor za napredak u napadu,partizan je bio ocajan u pocetku sad vata polako zalet.e sad sta je bolje solidna odbrana i limitiran napad ili brutalni napad partizana koji ce srediti i svoju odbranu.bio sam ubedjen da je zvezda bar duplo bolja on nas grobara ali sad vec mislim da su egal.cak je i buducnost tu negde,jaki su i neugrani,sa cedevitim nikad nisi nacisto

idemo dalje

pre 2 godine

ovaj Kalina veze nema sa košarkom. u zvezdi mitrović i donekle dobrić vrede nešto. kako u evroligi sa lazićem, simonovićem, davudovcem, uskokovićem, cirbesom?!
(ture, 22. oktobar 2021 20:54)

Ako si ti navijac zvezde,(a ja se iskreno nadam da nisi) onda je to stvarno tragicno da nas ima i takvih

Srdjan

pre 2 godine

Namerna licna nad Kuzmicem (odmah nakon prve bila je i druga), olako dosudjeni faulovi za Holinsa, faul kos nad Mitrovicem nije dosudjen, plus igraci Albe koji su ubacivali sve i imali dosta srece da im se odbijaju nicije lopte…bez drugog plejmejkera, slaba atmosfera. Pored toga, greske u odbrani, losa preciznost u sutu, lose izvodjenje slobodnih bacanja. Zasluzen poraz, da bi doslo do preokreta, trebalo je malo srece u 3. cetvrtini pre svega. Bice bolje sledeci put. Nedostaje dobar igrac u oba pravca tipa Kalinic, ali sa preciznijim sutem za 3 poena.

čiča

pre 2 godine

Bitno je da cemo i sledece sezone igrati Evroligu.
Zna se sta je potrebno da bi se to i dogodilo.
Sve ostale bitnosti su nebitne...
(Quaresma, 22. oktobar 2021 21:05)

Stvarno...?

Opet korona i prekid svih takmičenja?

Mustra

pre 2 godine

Volim Radonju, ali je večeras pokazao da je limitiran trener. Kolega ga je razbio. Naša najveća prednost je odbrana, Španac nas je izvukao iz reketa, mi trčimo kao kerići za loptom na 10 metara od koša, a reket prazan ili neki njihov potpuno sam. Postavi zonu, odmori igrače, u napadu malo atraktivnije, ostavi nekog samog na 3, zapali navijače. O-ruk ostavi za gostovanja.

Incognito

pre 2 godine

Pozivam iskrene ljubitelje kosarke da komentarisu kosarku bez obzira za koga navijaju. Klinacko navijacko prepucavanje niko ne zeli da cita.
Zvezda odigra odlicno protiv cska pa izgubi od albe kod kuce. Cini mi se da ce biti jakih pobeda ali i iznenadjujucih poraza. Ovako iskreno izgleda mi da je nerealno videti zvezdu u top 8, iako se ta prica bespotrebno provlaci, mada ima da se igra jos 29 kola i sam bog zna sta ce se desavati. To je ekipa koja moze svakog da dobije ali i od svakog da izgubi... kod kuce se ovakvi protivnici zaista moraju dobijati

Алуге

pre 2 godine

Сваке године у Евролиги исто, важно је учествовати. Па, јел баш једино то важно?

smeh

pre 2 godine

Ova Alba je za crvene isto što i Bajern u Nemačkom prvenstvu u fudbalu za sve tamošnje klubove, nepremostiva prepreka. Laganica pare.

PeruN

pre 2 godine

Čekajte jel se ovaj Uskoković vodi kao neki talenat?Momak sa mukom vodi loptu i to je sve što zna.Užasni Dobrić i Kalinić,koji je realno preplaćen,solidan je igrač ali ništa posebno,u Zvezdi ima slobodu da se ispucava,forsira i srlja do nemilosti.Simonović tip igrača koji kad se zaleti ka košu odma imaš osjećaj da neće pogoditi,večeras ni da proba za 3 jedino što zna,Lazić igrač u jednom smjeru,u napadu igrač manje,borben i požrtvovan ali ovo nije fudbal da igraš samo odbranu,ako ćemo realno Lazić je pored Lazarevića bespotreban u rotaciji i treba davati šansu mlađem igraču koji pokazuje da ima neki talenat i srce,za razliku od ovog Uskokovića koji nema ništa.Svaka čast Kuzmiću večeras i donekle Voltersu,svi ostali užas.Kao što neko napisa,ako zaista nemamo ambicija da napadnemo top 8,a to bi se i pored ovog poraza moglo sa dva solidna pojačanja,koja ne smiju biti promašaj kao Holins,onda bolje da naredne godine proba Partizan,a ove godine su svakako s obzirom na pojačanja i predviđeni da preuzmu primat i vrate se u EL.

Nenad

pre 2 godine

Ovakve utakmice ne smeju da se gube, ako imas neke takmicarske ambicije.Bolje da su izgubili 40 razlike od CSKA, a da su ovu dobili 1. Ovako razocaravajuca igra. Taman se covek ponada da je ovo ta sezona, ona prava, a onda te jedan prosecan tim spusti na zemlju. Izgleda da je najbolje da covek nema nikakvih ocekivanja, jer onda ne moze ni da se razocara.
(Kuki, 22. oktobar 2021 20:49)

Zašto omalovažavate Albu? Odlična ekipa, Aito dugo godina radio i uspostavio sistem, školovani igrači, atletski dobri, odbranu odlično igraju i kad ubace nešto kao večeras spolja teško ih je dobiti.

Čika Djura

pre 2 godine

Alimpije vrati se, sve ti je oprosteno
(moralni gmizavac, 22. oktobar 2021 21:01)

Evo ga nesretnik koji navija za klub koji mu godinama nije doneo sreću u košarci, fudbalu, vaterpolu. Bacač vatre

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Ovde sam dobio 100 minusa kada sam rekao da Zvezdi više treba kombo bek nego centar.E danas se to odlicno videlo.Nema igrača koji može da veže 10 poena koje sam kreira i pokrene ekipu.Mada ova utakmica je jedna od onih kada baš nista ne ide.4 promasena polaganja,8 potpuno otvorenih trojki,bar pet puta je ničija lopta završila kod protivnika,sve je bilo naopako.Alba šesti put za redom dobija Zvezdu,a razlog je vrlo prost.Razvijaju igrače i dovode pametne,školovane košarkaše koji ne nasedaju na buzdovansku košarku.Ovu utakmicu dobili su izuzetno pametnom i borbenom igrom u odbrani,a onda ih je htelo i u napadu.Ogroman hendikep za Zvezdu je korona Ivanovica i ako ga ne bude koliko Cirbesa,Zvezda će izgubiti svaku utakmicu do kraja godine.

Čika Djura

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))
(Nemanja, 22. oktobar 2021 20:45)

Tebi ne vredi da gulaš. Osim Eriksona svi ostali 2,3 bench

deki 27

pre 2 godine

Teske su ovo utakmice koje su unapred dobijene. Odlicna igra Albe,dobar sut, sve ih je islo za razliku od nas. Nazalost Holins barem za sada nije ni bleda senka Berona a posle i Pantera koji su izmisljali poene. Nije problem poraz, problem je sto smo sada ostali i bez Nikole a idu dva teska gostovanja, Monaku i Armaniju, igramo i sa odlicnim klincima iz Mege. I derbi ce polovinom Novembra a nas kada je roster u pitanju teraju maleri samo tako

Petar

pre 2 godine

12 - ti tim Nemacke lige odrzao cas kosarke zvezdi. Lepo je igrati odbranu, ali moras imati igrace u timu koji mogu dati kos....zvezda to ima ako ih krene sut za tri poena. U pozicionom napadu svi igraju individualno i ako ih krene sut to je to.....Nije najsrecnije formiran tim i ne uliva poverenje.... A sledeca nedelja ubitacna dva teska gostovanja i dve utakmice u ABA ligi.....I na kraju od 2016 zvezda nije dobila Albu, ili u 7 susreta samo jedna pobeda, a cak tri uzastopna poraza u Bg....

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu...zvezda je bolja ekipa ali alba kao i svake godine protiv zvezde pogadja nemoguce i mislim da se jedno 10 nicijih lopti odbijalo u reke albinih igraca, trudis se a ne vraca ti se, nema gore za psihu igraca...
(vukan, 22. oktobar 2021 20:59)

I tako 6 puta uzastopce? Bice da je do srece.

Džoni

pre 2 godine

Alba što je zamislila to je večeras i uradila, odavno nisam gledao ekipu da toliko mirno i staloženo sve postavlja kako im odgovara, a da ih je išlo, išlo ih je. Bezbroj ničijih lopti im je završilo u rukama, po nekoliko odbijanja, presecanja i onda upadne baš igraču koji je sam u šutu za tri. Mi nervozni, promašili u startu nekoliko zicera i uvukla se nesigurnost, naši inače najbolji poenteri Kalinić 2 od 10, Dobrić 2 od 11 iz igre, od toga ukupno 1 od 13 za tri??? Davidovac nije ni pomišljao da pogleda prema košu i pre nego što mu lopta dođe već gleda kome će da je uvali. Uskoković ne može da igra EL, Ivanović je falio i više nego što smo mogli predpostaviti. Kuzmić sve bolji i to raduje, ali penale mora bolje, Mitar dobar, Volters potegao poprilično i bio najbolji, Holinsa isekli faulovi inače postaje sve bolji. Šta da se radi, nije trebalo ovako, ali idemo dalje...

Zemunac

pre 2 godine

Sa ovako selektovanom i vodjenom ekipom, uz iole normalan kriterijum sudjenja, gde je faul faul, na obe strane, zvezda ne moze da pobedi nikog ozbiljnog.
Ono sudjenje protiv Cedevite u Bg je ocekivani skandal koji ce jednom morati da prestane.
O nevaspitanju Kalinica i "učenju" da se na svaku odluku prigovara, dovoljno je rekao Sale Djordjevic nepozivanjem istog u reprezentaciju. Isto vazi i za sikirice Dejove (Karijeve)

Zhol

pre 2 godine

Meni je neshvatljivo da ne umete da napisete rezultat po cetvrtinama da se slaze sa ukupnim rezultatom. To ubodete jednom u tri kosarkaske vesti, neverovatno.

Master Yoda

pre 2 godine

Idemo Zvezdo, glavu gore!
Vratice se sve ovo, nesrecni poraz od Fenera, Albe. Doci ce sve, bice ovo dobra sezona kad se popuni roster!

sasa pg

pre 2 godine

@Protivnik potcenjen, pa nam očitao lekciju.
(Milan, 22. oktobar 2021 20:57)

Samo težak glupan može da potcijeni protivnika od koga je izgubio zadnjih pet utakmica

Nenad

pre 2 godine

Neočekivano.

Zvezda se ne muči sa Bajernom a sa Albom se muči.
(Mare, 22. oktobar 2021 20:46)

Pa Alba je prvak nemačke, i po mom mišljenju bolja ekipa od Bayerna

Nina

pre 2 godine

Hamburg je timčina za ovu raspalu Albu. Uostalom bolje je plasiran na tabeli u Nemačkoj. Glavu gore Panteri, nije sramota izgubiti od jedanestog u Bundesligi.

Aster Blistok

pre 2 godine

Gledao. Uzasno. Rasturili nas totalno. Kakvu odbranu su igrali to je cudo jedno. Ovi nasi nisu mogli skoro po desetak napada kos da daju.

cpjts

pre 2 godine

Ne razumem zasto toliko negativnih komentara? Ovo je evroliga svako svakog moze da dobije pogotovo ako neka ekipa ima los dan..... opustite se sezona je dugacka.
Pozdrav iz Humske

Kalcokera

pre 2 godine

Radonjic nema pojma napadacki

Koji je sada alibi
5 dana odmarali
. Nijedna akcija
Alba igra twcno sve se vrti oko sikme
I naravno pogadjaju.

Dobric je neverovatno nazadovao

bate

pre 2 godine

Ovo sto je veceras odigrala alba je jedna savrsena utakmica koja se odigra jednom ili 2 puta u sezoni.Polako sa pljuvacinom i dajmo podršku ovim momcima koji ginu za ovaj klub i to se vidi.Svakom se desi da odigra lose 1 utakmicu pogotovo protiv ekipa gde je vec upisana pobeda.Nema se sta njima zameriti do sada.Budite i malo realni jer Zvezda je klub sa jednim od 3 najmanja budžeta u euroligi,a partizanovim navijacima bih porucio da prvo skoce pa kazu hop.Racuni se svode na kraju sezone,ali za sada ste stvarno ozbiljna sila za Split,Zadar i uvek neugodni KK Hamburg!
(dunster, 22. oktobar 2021 21:17)
realno Partizan je ove sezone dve klase ispred Zvezde. Nema ni jednog ali ni jednog lošeg igrača u Partizanu a u Zvezdi ću ti nabrojati makar šestoricu . Plus tu je i Željko Obradović.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

И фудбалу неће управа да купи правог, класног нападача, све нека импровизација са Беном као "лажном деветком". А жели да се играју најјача европска такмичења. Па с чиме ћемо да играмо господо из управе? Исто тако и у кошарци не купује се изразити бек шутер него се исто нешто импровизује. Штеди се новац. А тако се не може побјеђивати јер фудбал и кошарка сви знамо игра се за голове и кошеве. А ко да их постигне??? Мука је била и против Олимпије ал смо успјели преокренути. Међутим то се не може увијек. Више ништа не очекујем док је овако лоше стање. Похвалио бих Кузмића и Волтерса. Поготово Волтерса који је једини констстантан ове сезоне. Лоше, много лоше.

vaso

pre 2 godine

Svih 18 klubova u EL su vasiona za učesnike EC. Tamo Lokomotiva Kuban, Valencija, Huventud i možda Virtus nešto znače. Ostali suva buranija. Pa nisu valjda Šljonsk Andora, Burg, Lietkabelis, Budućnost, Cedevita.... gromade
(Paja moler, 22. oktobar 2021 20:42)

znači po tebi je Zvezda vasiona za Partizan? :) aj videćemo i tu vasionu za par nedelja :)

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PATETIKA:

I onda se zalimo kako EL dajr a licence Nemcima,a nas,"zemlju kosarke", a ovi nas rastavili na komade...
Sramotan sut,opet. Dobric opet uzasan,najlosiji bek suter ikad ...
Davidovac,Uskokovic,Simonovic ne upotrebljivi,a ostatak se povredio pre nego je i pocela sezona...
Ukratko,uzas i ponizenje...

Futog

pre 2 godine

Od pocetka sezone uvek napisem ljudi napad nam je medju tri najgore tima u Evroligi i uvek gomila minusa,ovaj tim nema napadacki potencijal,potrebno su nam suteri poput Berona...

gagi

pre 2 godine

Kalinic doveden da bude vodja... Neosporno igracina, ali ne moze se ovako igrati na silu. Puno solira, taman smo prisli malo on pravi dvije tri greske. Protiv Fenera smo izgubili zbog njegivog silovanja u napadu zadnje 3 min. Kakav je promasaj ovaj Uskokovic. Tuga. Davidovac jos prosle godine trebo biti otjeran. Ovo je vec sad kraj borbe za top8, nazalost.

Члан Звезде

pre 2 godine

Оваква Алба тукла би и репрезентацију Евролиге !
Ала су партизани дигли нос !

Valerijan

pre 2 godine

Šta se dešava sa Dobrićem? Razumem da je bio povređen, ali čovek ne može da se sastavi sa igrom. Nije samo u pitanju činjenica da maši otvorene šuteve, već jednostavno ne zna akcije, stoji u mestu, sudara se par puta sa Kalinićem. Ozbiljno mora da porazgovara sa sportskim psihologom.

Admiral

pre 2 godine

Sta je bilo, opet puko granit?? Pa ne moze se Radonjinim hrkljusom i sa 60ak poena stalno dobijati, kosarka napreduje moraju se davati kosevi a ne tucnjava sa Lazicem i Simonovicem

Jb

pre 2 godine

Ovo je pobeda kosarke kakvu ljudi treba da vole, pobeda mekoce, suta, kretnje, brzine reakcije, razmisljanja nad krutoscu, snagom, tezinom i sporoscu koju nam je veceras pokazala zvezda

vlaca

pre 2 godine

Losa Zvezda bas trop nesto na silu valjala bi ova pobeda kuci ali nista bice tu borba za 12 do 16 mesta.A ni navjaca nema pola dvorane ispunjeni digli cene karata a lose igraju.Navijam za Zvezdu ali u kosarcu je slaba realno su za evro kup

Miki

pre 2 godine

E Panteri .šta sad ?... Hamburg kog dobio Partizan u bundesligi deseti a Alba jedaneasta ..a vodi u sred Beograda i sta sad cipiripi kup i ostalo a ...kao juce Gent 12 u ligi a pobedio Partizan pa sramota itd ....to je sport,forma ...ali preokrenućete vi do kraja ...

Splavar

pre 2 godine

Daju 38 u poluvremenu i vode 12. Nema spasa nasoj kosarci, pri tom ne mislim samo na CZ. Da Drim tim gostuje i postigne toliko poena, morao bi biti u debelom minusu. Mi smo postali antipropaganda kosarke

veliki strumf

pre 2 godine

Ovo nam je ŠESTI UZASTOPNI PORAZ OD ALBE! Ej od neke tamo Albe. Deru nas kako stignu, iz sprdnje. Teška sramota. Odrali su nas kao i u prošloj utakmici. Već od sredine 2/4 bilo je jasno da ne postoji način da dobijemo meč. Lagano. Tako je to kad nemaš jednog jedinog sutera, koji može kad ne ide da pogodi 2-3 vezane trojke i vrati ekipu u meč. A u odbrani si tragikomican plus protivnika ide šut (a Albu uvek idu trojke). Cela ekipa skandalozna i bez energije i u napadu i u odbrani. Kalinić katastrofalan meč a bezveze je bio prenervozan. Holins nikakvo pojačanje, nicemu ne služi. Ovo je bas veliko razočaranje. Sluzicemo opet za kos razliku ako se hitno ne dovede pravo pojačanje.

privatnik

pre 2 godine

MTS
Dunav osiguranje
Državna lutrije Srbije
Aerodrom Nikola Tesla
Poštanska štedionica
Gradski zavod za vjestacenje Beograda
Lasta Beograd
Galenika

Kangi

pre 2 godine

navijači nula..ekipa se bodri i kad gubi....tajac u dvorani..Zvezdi treba košarkaška publika a ne fudbalska koja peva jedno te isto dvadeset minuta
(cigan nikad delija, 22. oktobar 2021 20:37)
Zvezda nikad neće imati košarkašku publiku, jer nije za košarku, već za fudbal.
Partizan nikad neće imati fudbaksku publiku, jer nije za fudbal, već za košarku.

Mitro

pre 2 godine

Radonjić izgleda misli da u košarci može da se igra katenačo kao u fudbalu samo nzm da li mu je neko objasnio da se u fudbalu igra na mali broj pogodaka pa takva taktika može nekad i da prođe dok je košarka igra na više poena i ovakva igra ne prolazi nigde. Ja odavno nisam video da neki profesionalni košarkaški tim ima igrače koji ne gledaju da šutnu na koš a Zvezda ih ima ne jednog već nekoliko.

lmaoooo

pre 2 godine

Svake godine isto,dobiju se neke ekipe iz vrha,a sa ovima sa kojima se borimo za ulazak u 8 gubimo. .
(NBGD, 22. oktobar 2021 20:35

Misliš dobije se neka ekipa koja na početku sezone igra lagano, a onda vas do kraja pumpaju svi.

crni

pre 2 godine

Velika greška dovođenje Kalinića, preplaćen prosečan igrač, mogli smo dovesti dva dobra igrača za te pare
(g, 22. oktobar 2021 20:20)
Kalinic je najbolji igrac kod vas, ja bih ga čak volio videti u mom Partizanu .

Papilon

pre 2 godine

je l to Zvezda opet hrabro izgubila?
(savo, 22. oktobar 2021 20:40)

Ne znam da li je hrabro ali sam siguran da nije kukavicki kao juce Partizan od Genta.

Boxy

pre 2 godine

E, moje Delije, vi niste navijači. Ovi što dolazi na utakmice to nisu. navijači To su blazirani tipovi koji navijaju sano kada Zvezda vodi. Onda urlaju i divljaju. Čim tim gubi oni se ućute. Nema nikakve podrške igračima kada im je ona najpotrebnija.
Kada Zvezda bude imala pravu košarkašku publiku koja razume košarku, onda će zaslužiti i neki F8.
F4 je za Zvezdu mislena imenica!

Skorpion

pre 2 godine

Igrao sam da panteri daju manje od 50 koševa ali izgleda da sam se zeznuo.
(fenomen, 22. oktobar 2021 20:13)

Imas siguricu kada se bude igrao derbi, igraj da cete vi dati manje od 50 koseva tu ne mozes da omanes.

Paja moler

pre 2 godine

Bicete opet u top 17, ne sumnjam u vas.
(Marko, 22. oktobar 2021 20:35)

Svih 18 klubova u EL su vasiona za učesnike EC. Tamo Lokomotiva Kuban, Valencija, Huventud i možda Virtus nešto znače. Ostali suva buranija. Pa nisu valjda Šljonsk Andora, Burg, Lietkabelis, Budućnost, Cedevita.... gromade

Građanin Kejn

pre 2 godine

Ali kretnje Davidovca, majko mila! Očajan u odbrani, katastrofalan u napadu. Poklonite ga već jednom nekom, postaje bolno gledati ga više.

Mare

pre 2 godine

Izgubljeno i pre utakmice,limitirana ekipa smo,vec standardno katastrofa stranci se dovode uz katastrofa domace igrace uz ovakve talente poput uskokovica koji nije ni za nasu ligu a ne evroligu.

Gossa placa Zeljko 13

pre 2 godine

Zasluzen poraz, jednostavno se desavaju ovakve utakmice. Usli smo bez potrebe u nervozu u drugoj cetvrtini, mada smo na 9-7 izgubli mnogo lopte i nismo bili strpljivi u napadu bez neke narocite potrebe. Alba je pokupila skoro sve nicije lopte, pogadjali su suteve na isteku napada kada smo imali sansu da napravimo prikljucak a i neke trojke preko ruke bas kada je trebalo. Desava se, mi smo danas bili ocajni u oba pravca, Volters kao jedini plej i to nas je kostalo poraza. Idemo dalje, uvek uz vas, verujem u vas.

sasa

pre 2 godine

Imam osecaj da Evro-ligu igramo da bi igrali, a ne da bi nesto uradili. Nije mi jasan ovaj koncept sa prosecnim igracima, Ostin Holins koji je na nvou ABA lige i nista vise cak mu i defanziva nije nista specijalno, Simonovic istrosen igrac, veceras je Kuzmic odigrao nesto bolje nego inace, ali sutira bacanja 4 od 10. Bez 2-3 pojacanja mi nema sta da trazimo na ovom nivou. Ovo mi sve lici na neku improvizaciju a ne organizovanu igru.

marshall

pre 2 godine

Navijacima Zvezde treba odati priznanje za podrsku posle zvuka sirene. Nema ih od kako je Alba krenula da sipa, bukvalno pozoriste, ali zatogalama kada je utakmica zavrsena. I to pesma da ce ostati uz Zvezdu. Pa gde ste tokom utakmice kada nije islo?

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Sa kakvom lakocom igra Alba. Bez klasicne petice, vrlo pokretljivi i u odbrani i u napadu. Odlican protok lopte, mnogo protrcavanja, mnogo lakih koseva. Talentovani, mladi igraci ali vrlo pametno igraju. Ocigledno se dobro radi sa njima.
Cezempe? Nisu vredni komentara. Osim Kalinica koji je, cini mi se potpuno unistio fokus tima. Bez razloga je zapenio i dobio tehnicku. Kod Duleta bi popio svlacionicu. A verovatno i kod Zeljka. Igrac sa njegovim iskustvom i reputacijom ne sme tako lose da utice na tim.
Nema alibija za ovakav poraz. Alba je veceras igrala bez oba centra i jos jednog igraca iz prve petorke.

omar know

pre 2 godine

Ionako veoma veoma napadacki.limitirana ekipa se trosi "granitnom" odbranom i onda gledamo ovo!
Jel 4000 ljudi doslo u Pionir da gleda odbranu?

cigan nikad delija

pre 2 godine

navijači nula..ekipa se bodri i kad gubi....tajac u dvorani..Zvezdi treba košarkaška publika a ne fudbalska koja peva jedno te isto dvadeset minuta

Nemanja

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))

rekla-kazala

pre 2 godine

Ostavite na miru Kuzmića. Trudi se uvek, a sad mu je i krenulo.
I nije kraj sveta kada se izgubi jedna utakmica. Klub se i tada voli i podržava.
Napred Zvezda

goran

pre 2 godine

Kuzmic 2/2 za dva sb 4/10, volters 5/8, luka 5/8, holins 4/9, dobric 2/11, kalinic 2/10, simovocic, lazic, davidovac, lazarevic, uskokovic za 52 minuta naparketu ukupno 1/7 iz igre, samo ta tri poena kroz trojku lazica. jednostavno vece gde nista ne ide, sami su krivi, nisu ispostovali loptu u 1/4, lopta se tad naljuti i onda si gotov. 5-6 napada bez suta sa izgubljenim loptama od 9-7, uporno pokusavanje da se proigra mitrovic, tad smo usli u bezdan i to je to... sledece nedelje milano i francuska dakle lako moze da bude 2/5, mnogo smo poleteli posle makabija, i ove ce relanost biti borba za 13-15 mesto...

kukulele

pre 2 godine

Ja kad napisem da Kuzmicu i Simonovicu dekretom treba zabraniti igranje za Zvezdu,bude minusa i pravdanja evo kuzma dao 5 kosa imao dva skoka,dobar je u rotaciji. Alo ljudi,pa ne moze se od svakog drvosece i coveka od 215cm praviti kosarkas. Simonovic i ona piperevka nogama,vrzino kolce su tek za ocaj.

Pozdrav svim normalnim ljudima

pre 2 godine

Ja mislim da je ovo jedna od najlosijih partija Zvezde u poslednjih nekoliko godina...na domacem terenu sigurno..potpuna katastrofa od igre.

Поштено говорећи

pre 2 godine

Кошарка је некад била лепота гледања, о томе сваки циганин може само да сања.

1od619 miliona

pre 2 godine

Tuga. Kao da se bojimo uspeha. Idealna prilika da (iako je tek 5. kolo) osetimo sta znaci biti u gornjem delu tabele i boriti se i dalje za top 8. Ne moze biti veci penal od Albe. Imali smo fener blizu, cska isto ali tu niko nije ocekivao pobede. Zbog ovakvih poraza mi ne igramo top 8.

pop

pre 2 godine

kad sam jutros napisao da će vas Alba razbiti dobio sam 50 minusa. Vi jednostavno niste ekipa za Evroligu.
ok pobedite tu i tamo al od 30 kola i Igokea bi nekog pobedila. Sreća da vam je ovo poslednja sezona u Evroligi.Veze nemate.

King

pre 2 godine

Este ušli u top 8? bilo je u najavi da je borba…Ovaj put hrkljuš nije prošao. Panteri po običaju kad gube 5min pre kraja napuštaju dvoranu. Još 2,3 poraza biće vas u Pioniru u EL oko 3000

vukan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu...zvezda je bolja ekipa ali alba kao i svake godine protiv zvezde pogadja nemoguce i mislim da se jedno 10 nicijih lopti odbijalo u reke albinih igraca, trudis se a ne vraca ti se, nema gore za psihu igraca...

Red

pre 2 godine

Izgleda ne prija odmor od nekoliko dana:),bolje igramo u zgusnutom ritmu.
Sta da se kaze,bez energije,bez ritma,lose pripremljena utakmica,i opet smo na istom,kao sto kazu grobari,top 16 nam ne gine.

kortizol

pre 2 godine

Ali kretnje Davidovca, majko mila! Očajan u odbrani, katastrofalan u napadu. Poklonite ga već jednom nekom, postaje bolno gledati ga više.
(Građanin Kejn, 22. oktobar 2021 20:14)

Užasan je, kao basketaš ispred zgrade

Kuki

pre 2 godine

Ovakve utakmice ne smeju da se gube, ako imas neke takmicarske ambicije.Bolje da su izgubili 40 razlike od CSKA, a da su ovu dobili 1. Ovako razocaravajuca igra. Taman se covek ponada da je ovo ta sezona, ona prava, a onda te jedan prosecan tim spusti na zemlju. Izgleda da je najbolje da covek nema nikakvih ocekivanja, jer onda ne moze ni da se razocara.

dzoni

pre 2 godine

Toliko o njihovom top 8. Koja poenta pratiti ovu ekipu uopste, nek igra Psrtizan el pa nek probaju nesta da naprave kad mi vec nemamo ambicija. Pratit citavu sezonu da bi bio od 14-16, ma hocu malo sutra. Dovidjenja.

ende

pre 2 godine

forma se tempira za kraj, može da se iznenadi neki nespremni tim na početku ali kako sezone bude odmicala biće sve više brukanja, na koje smo navikli.

"Znate kako, FMP-u..."

pre 2 godine

Oni koji najviše osporavaju Bogdana kad u NBA ima loš procenat za tri, verovatno krive loš dan za ovu revolverašku partiju Ognjena Dobrića.

Loš lobos

pre 2 godine

Ovi iz Albe uvek nalaze neku nedonoščad da im igra, ali takvu koja je do bola dosadna i uporna. Na čelu sa fiokom Sikmom oni deluju da su za 30 razlike, ali njihov izgled opasno vara. Neverovatno su iritantni i posle neprikosnovenog Reala drže odlično drugo mesto.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Ironija je sto je igrac sa najvecim talentom kod nas Volters a ako cemo iskreno on je igrac prosecnog talenta. Mnogo cepanica a malo talenta.

2CRAZY

pre 2 godine

Dzaba vam sto dobijete Makabi u gostima, kad izgubite na svom terenu od najgore ekipe u takmicenju i to vas jos ponize sa 15 poena razlike, a taman su dosli Stankovic i fudbaleri Zvezde da gledaju, awwwwwww...

Realno

pre 2 godine

Ekipa koja igra dobru odbranu, a los napad, nema sanse protiv jake napadacke ekipe, sa takodje jakom odbranom,Makabi je veliko ime, al klasicna divljacka ekipa, pa je Radonji lako bilo da brani Wilbekina,tesko je kada imate 3-4 jaka napadaca, brz protok se tesko brani,svi pucaju, a zvezda nema igraca koji ima 20 poena sigutnih, pa da drugi mogu da iskoce, ovako, svi pustaju suteve,igraju zonu i to je to

Pera

pre 2 godine

Alba je za celu klasu bolja, Zvezda ovu Albu ne bi pobedila da igraju 10 utakmica....svih 10 bi izgubila. Razlika u klasi je ogromna...bez pojacanja Zvezda ce opet biti na dnu. Da je ovo losa ekipa pokazala nam ji i Igokea.

ture

pre 2 godine

ovaj Kalina veze nema sa košarkom. u zvezdi mitrović i donekle dobrić vrede nešto. kako u evroligi sa lazićem, simonovićem, davudovcem, uskokovićem, cirbesom?!

Markobg

pre 2 godine

Košarka je igra za koš,skok asistenciju više.
Nije ovo fudbal pa ajde da se povučemo i igramo odbranu pa ako se otvori kontra i damo gol opet čuvamo rezultat.
Totalno napadački impotentna ekipa koja na početku sezone zaista igra odličnu odbranu ali pitanje je da li će tako u odbrani igrati kada ih stignu umor i povrede.

objektivan

pre 2 godine

Nikad do sada nisam pisao komentare u toku utakmice, ali kako igra Zvezda ovo je BRUKA!! Alba igra rekreativno, a Zvezda za 6 minuta druge četvrtine 2 poena. Ne sećam se kada smo pobedili Albu u Beogradu, neverovatno!!!

Reno Megan sport

pre 2 godine

Meni nije jasno da je kapiten Zvezde igrač koji često daje 0 poena po utakmici ?? Kako može ozbiljan igrač koji igra Evroligu da ne ubaci nijedan koš ??

Srx

pre 2 godine

O kakvom centru pricate. Koji ce nam centar kad nemamo ko da mu doda loptu, odigra pik. Fali plej i bek sa lucidnim napadom. Vidite li da smo prodali 12 napada bez suta, nemamo organizaciju i igru 1-1. Fali plej i divljak bek koji pogadja kada ne ide…

insomnia

pre 2 godine

Uskokovic nije ni za regionalnu a kamoli Evroligu. Sa jednim plejom, Voltersom, koji i nije neki razigravac- ovaj tim Zvezde nema sta da trazi.

Paja moler

pre 2 godine

Može Greg Popovič da dodje ali ovakav sastav ne može ništa da uradi. Radonja može da im crta priča ali ne vredi ništa. Ekipa nema napadački mentalitet. Ne može se sa 6-7 igrača svaki drugi dan na utakmicu. U nedelju Mornar pa sreda Armani u Milanu, pa petak gostovanje Asvelu pa ponedeljak Mega. Očigledno da se država nije ispruži la da se dovede centar već se tu našao Cirbes, Od Vajta nema leba do Februara a takodje i od Lazića.Dobrić i Davidovac tek ulaze u takmičarski ritam. Zbog nedostatka novca oslanja se na Kuzmića, Simonovića

vlaca

pre 2 godine

Mesto da bude obrnut rezultat za zvezdu na poluvremenu.Kalinic igra cesto pleja forcira na silu igru tol'ko izgubljenih lopti kao da je Alba sila u kosarci.Ove utakmice moraju da se dobijaju ako misle medju osam?

NastyB

pre 2 godine

Ubedljivo najgora utakmica Zvezde ove godine. Maše se ziceri, u napadu igra skroz bezidejna, u odbrani ispadanja prilikom udvajanja, sa ovakvom igrom ako nas raspala Alba ne razvali najmanje 30 razlike oni treba da batale ovu igru.

Goran

pre 2 godine

mitrovic dve izg još tri izg u pokušajima dodavanja ka njemu, brate on kao da je šekil o nil pa svaka lopta na njega kao sad će on da izdominira. volters cim izadje igra staje, samo 10 poena u 1/4 ocajna igra. uskoković ne moze da igra euroligu niti će ikada moći.

zoran

pre 2 godine

Sve vreme sam govorio da su Ivanović i Volters za drugog pleja.
Nama je potrebniji ozbiljan plej od centra. Kakav Volters svuda je podbacio gde je igrao i u Zvezdi pre bio tanak.... Ne mogu da verujem da iz greski ne učimo.... Celu proslu sezonu skripi na poziciji 1 i mi dovedemo Voltersa da opet skripi.
Volters decko moze menjati nekog na par minuta i to je sve isto vazi i za Ivanovića.... Jednostavno Volters slabo razigrava tim.... Igra Zvezde mnogo oslonjeni na Kalinića i pročitani smo udvajaju ga... Holins amer treba razliku da pravi a on to slabo....
-I ono sto je jako zabrinjavajuće Zvezda u par utakmica pusti na startu meča protivniku da se odlepi 15 razlike i posle juri rezultat...
- Protiv Igokeje jurimo i izgubili.
Jurimo protiv Cedevite i uspeli smo
Sada jurimo Albu .... TO NAM SE DESAVA U KONTINUITETU.!
-iskreno od ove Zvezde sam ipak očekivao vise ali meč protiv Igokeje pokazao da će biti mnogo uspona i padova... Negde realnost prevazilazi nase zelje ipak je tanka Zvezda za nesto vise u evroligi.

Džoni

pre 2 godine

Zašto se menjaju hale? Početak, promašiš par zicera, uvuče se nervoza i nesigurnost i imamo ovo da niko više ništa ne može ni slučajno da ubaci. Ovu Albu dere ko stigne, ali je nama nepremostiva prepreka. Ako ovo izgubimo, a sve su šanse da hoćemo postoji velika opasnost da nam se opet strmoglavi sezona u EL.

Rokabili

pre 2 godine

Zvezda ima dobru odbranu, koja ipak ispada i dozvoljava relativno lake poene, ali da kažemo da je ok... Ali zato napad je OČAJAN, čak i kad se napravi akcija to se takvi ziceri promašuju da je to čudo... Pri tome naša navika da samo kukamo na sudijske odluke, a sve što su svirali je bilo ispravno, a i da nije, ćuti i igraj 99% zavisi od tebe...

napred PARTIZAN

pre 2 godine

@zuke

predpostavka
arena prima mnogo vise posetilaca a samim tim i je verovatno prodato 5-6.000 sezonskih karata.
a u prodaju se pusta samo onaj deo kolika je razlika od prodatih sezonakih do popunjenosti kapaciteta pionira.

a to sto je prazna hala pitas one sa godisnjim kartama koji nisu dosli na utakmicu.

sportski pozdrav

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Čemu nervoza odlično sudjenje nista sporno, Kalina se začeće bez ideje šta da radi, Dobrić se baca kao da je Sikma Šekil O'Nil nervoza bez potrebe ili je više nemoć.

alekss

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала
(зуке, 22. oktobar 2021 18:42)
Koliko je meni poznato, danas, oko 13h, je bilo oko 1000 karata u prodaji, ostavljeno za kupovinu na blagajni, pred pocetak utakmice.
Moguce je da su smanjili kapacitet hale i broj karata koje pustaju u prodaju, nisam siguran.

Detroit

pre 2 godine

Na šta liči ovaj Simonović - kao rekreativac od 60 godina .....a šta tek reći za klupu Zvezde gde ima više tapšača i dodavača peškira nego igrača .....zadnji minut prve četvrtine zajedno dali ukupno 19 poena ......

veliki strumf

pre 2 godine

Sramno izdanje u prvom poluvremenu. Skandalozan napad i još gora odbrana. 26 poena primiti kući od jedne Alve za četvrtinu je

Goran

pre 2 godine

kalinić bukvalno mora da igra svih 40 minuta. veceras se ne zna ko je gori, dobrić, mitrović, uskoković. brate nema deljenja minutaze igraj sa holinsom, kuzmićem, kalinićem i voltersom 35 minuta

Webbs

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала
(зуке, 22. oktobar 2021 18:42)

Poluprazan? 90% je pun..

Jb

pre 2 godine

A da pusti radonjic kalinica da vodi, svakako radi sta hoce...kako god da zavrsi ova utakmica sad sam siguran da je dejan radonjic jedan izuzetno sujetan covek, veoma nepravedan u odnosu sa igracima i nalazi se na poziciji koju svojim "kvalitetom" ne zasluzuje
Alba ne lezi zvezdi, kuzmic protiv njih ne zna koje je njegov kos, slanje informacije samom sebi mu traje kao dva napada albe, izuzetno dobro se krecu bez lopte, imaju uvek dva tri igraca koji rade sve dok zvezda ima uvek dva tri koji ne rade nista

kris

pre 2 godine

Sudije nisu napravile ni jednu jedinu grešku, a situacija je ovakva isključivo zbog naših gluposti. Kod 9:7 četiri napada za redom pravimo početničke greške i uvodimo se u nervozu. Kao rezultat te nervoze dolazimo do 12:28

veliki strumf

pre 2 godine

Bacanje ne možemo da ubacimo (3/8, sto je za petlice sramno), čitav napad skandalozan, trojke 20%, odbrana u 2/4 ne postoji, imali su čak 5 ofanzivnih skokova u 2/4 i sve druge napade realizovali... Neverovatno loše poluvreme Zvezde, puno nervoze, čak 12 izgubljenih lopti, ne funkcioniše nijedan segment igre, gomila prosečnih igrača od kojih većina van forme.

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatno loš šut u 1/4, a i bacanja užasna - od 4 promašena 3. Napad spor i gomila prodatih lopti, čak 6 od čega 3 bačene protivniku u ruke. Bas smo loši ofanzivno.

sever

pre 2 godine

Od pocetka sezone niko ne moze da pogodi oba slobodna bacanja, sut za tri ne postoji...mrcvarenje i zaista nema svrhe igrati EL godinama bez ikakvih ambicija pravdajuci to budzetom....nemamo vise ni navijaca na utakmicama i ovo ne sluti na dobro...

King

pre 2 godine

Zadnjih par sezona sa Albom u BG uvek isto. I naravno, retko iritantni Luk Sikma...
(mirkoc, 22. oktobar 2021 19:48)
I uvek simpatični LeBranko heheeh

Goran

pre 2 godine

holins nije normalan, tri suluda faula za nepuna 4 minuta. sami ste krivi što je 12-22 i sad moras da igras odbranu na granici faula. a i kalinića gledaju da isključe

Straight Outta München

pre 2 godine

U Evroligi vec godinama nismo dobili neki mec koji “moramo” i na taj nacin da udjemo u neku pozitivnu seriju… Prosle godine poraz od Zalgirisa u sred BG i posle toga raspad…Ove nas Alba razvaljuje.

vukan

pre 2 godine

ova alba uvek zvezdi pravi problem, imaju neku sportsku srecu kad igraju protiv zvezde uvek, secam se prosle godine nekih trojki sa 10 metara ali isto tako da nemamo igraca koji je ozbiljan suter nemamo...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ево 9-9. Опет смо лоше почели у нападу. Много нетачних додавања и брзоплетости а премало стрпљења.

basketaš

pre 2 godine

Kakva šteta što Luk Sikma nije izašao iz Albe godinama, čovek je suva igračina i inteligencija na terenu. On je baš nacrtan za naše klubove, sve što bi recimo Davidovac trebao da bude a nije jer je fizički neozbiljan.

Ajmo Zvezdo, do nove pobede!

Sića

pre 2 godine

Da li ćemo i jedan meč od početka sezone odigrati kompletni (plus nismo još uvek doveli drugog klasičnog centra)?

A sa jednim Monroom npr. na centru i kompletnim sastavom, bez povređenih igrača i covid pozitivnih (sa Vajtom naravno), mislim da bi ovaj tim sa 13, 14 uvek spremnih igrača (još 7,8 Srba) sa punim Pionirom bio konkurentan za top 8 EL.

зуке

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала

pop

pre 2 godine

kad sam jutros napisao da će vas Alba razbiti dobio sam 50 minusa. Vi jednostavno niste ekipa za Evroligu.
ok pobedite tu i tamo al od 30 kola i Igokea bi nekog pobedila. Sreća da vam je ovo poslednja sezona u Evroligi.Veze nemate.

зуке

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала

Straight Outta München

pre 2 godine

U Evroligi vec godinama nismo dobili neki mec koji “moramo” i na taj nacin da udjemo u neku pozitivnu seriju… Prosle godine poraz od Zalgirisa u sred BG i posle toga raspad…Ove nas Alba razvaljuje.

Jb

pre 2 godine

Ovo je pobeda kosarke kakvu ljudi treba da vole, pobeda mekoce, suta, kretnje, brzine reakcije, razmisljanja nad krutoscu, snagom, tezinom i sporoscu koju nam je veceras pokazala zvezda

Стари гробар

pre 2 godine

Водеће немачко предузеће за рециклажу отпада зове се АЛБА... Само кажем

Miki

pre 2 godine

E Panteri .šta sad ?... Hamburg kog dobio Partizan u bundesligi deseti a Alba jedaneasta ..a vodi u sred Beograda i sta sad cipiripi kup i ostalo a ...kao juce Gent 12 u ligi a pobedio Partizan pa sramota itd ....to je sport,forma ...ali preokrenućete vi do kraja ...

sasa pg

pre 2 godine

@Protivnik potcenjen, pa nam očitao lekciju.
(Milan, 22. oktobar 2021 20:57)

Samo težak glupan može da potcijeni protivnika od koga je izgubio zadnjih pet utakmica

Zhol

pre 2 godine

Meni je neshvatljivo da ne umete da napisete rezultat po cetvrtinama da se slaze sa ukupnim rezultatom. To ubodete jednom u tri kosarkaske vesti, neverovatno.

Vlada

pre 2 godine

Nije svako Dule Vujošević pa da igra celu karijeru na odbranu i skok u napadu. Zvezdu kad dobro skautiraš i postaviš kvalitetan napad onda nema šta da traži. Radonja je ipak neki prosek od trenera.

Pera

pre 2 godine

Alba je za celu klasu bolja, Zvezda ovu Albu ne bi pobedila da igraju 10 utakmica....svih 10 bi izgubila. Razlika u klasi je ogromna...bez pojacanja Zvezda ce opet biti na dnu. Da je ovo losa ekipa pokazala nam ji i Igokea.

dunster

pre 2 godine

realno Partizan je ove sezone dve klase ispred Zvezde. Nema ni jednog ali ni jednog lošeg igrača u Partizanu a u Zvezdi ću ti nabrojati makar šestoricu . Plus tu je i Željko Obradović.
(bate, 22. oktobar 2021 21:32)
Au moras da se opusti malo,previse si napet

Grease of leaves

pre 2 godine

hahahahah o5 terate Radonjića. Pa odlučite se cigani, jel vam najbolji ikad, pa ste po svaku cenu vraćali, ili je suvi prosek I treba da ide!?
???????????????

rale

pre 2 godine

Kakve veze ima partizan sa ovom temom mi igramo Evro kup a vi Evroligu.... Uživajte i navijajte za svoju ekipu... Ne može se svaka utakmica dobiti pogotovo ne one koje su da kažemo laganije... Zvezda ima dobru ekipu ali izgleda da im Alba ne odgovara kao što komšije ne odgovaraju Armaniju iako mislim da su slabiji od njih.. To je sport uživaj nerviraj se dok traje utakmica... Sportski pozdrav

lmaoooo

pre 2 godine

Svake godine isto,dobiju se neke ekipe iz vrha,a sa ovima sa kojima se borimo za ulazak u 8 gubimo. .
(NBGD, 22. oktobar 2021 20:35

Misliš dobije se neka ekipa koja na početku sezone igra lagano, a onda vas do kraja pumpaju svi.

čiča

pre 2 godine

Bitno je da cemo i sledece sezone igrati Evroligu.
Zna se sta je potrebno da bi se to i dogodilo.
Sve ostale bitnosti su nebitne...
(Quaresma, 22. oktobar 2021 21:05)

Stvarno...?

Opet korona i prekid svih takmičenja?

Edo

pre 2 godine

Sećate se smejanja za Partizanovu pobedu protiv Hamburga? Upoznajte Albu. Trenutno 12-i tim Nemačke košarkaške lige. Svako dobro.
(Nane, 22. oktobar 2021 20:37)Nemam pojma, kome pravo da se semeje pobedi Partizana nad Hamburgom!? Taj, definitivno, nikada nije izasao iz svog dvorista... Pricamo o klubu, Hamburgu, iz grada, drugog najveceg u Nemackoj... Licno, boravio neki vremenski perid u istom... Savrsenstvo... Nebi da gnjavim o velicanstvenim kvalitetima tog grada...ali,samo podatak, da taj na godisnjem nivou, prihoduje od poreza za gradjevinske poslove, oko 8miliardi eura, dovoljno.... Drzava za sebe... I takvom gradu je problem da sufinansira jedan KK klub!? Koliko god Kk bio mlad, nobac imaju... I sigurno, u skorijoj buducnosti, bice ozbiljan klub...kao dopuna, 2019,kada sam zadnji put bio tamo, bivseg prvaka Evrope, Hamburg, koji jente godine prvi put u istoriji Bundes lige ispao u Cvajtu, u proseku je pratilo 40ak hiljada navijaca u Cvajti... Prijatno i dovidjenja...

King

pre 2 godine

Los dan je ok ali sta rade uskokovic i simonovic u timu?
(Stari cigan, 22. oktobar 2021 21:07)
Simonović je tu da skakuce oko igrača, a Uskoković je rekreativno, ima vezu

Kangi

pre 2 godine

navijači nula..ekipa se bodri i kad gubi....tajac u dvorani..Zvezdi treba košarkaška publika a ne fudbalska koja peva jedno te isto dvadeset minuta
(cigan nikad delija, 22. oktobar 2021 20:37)
Zvezda nikad neće imati košarkašku publiku, jer nije za košarku, već za fudbal.
Partizan nikad neće imati fudbaksku publiku, jer nije za fudbal, već za košarku.

Realan

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))
(Nemanja, 22. oktobar 2021 20:45)

Tebi ne vredi da gulaš. Osim Eriksona svi ostali 2,3 bench
(Čika Djura, 22. oktobar 2021 21:2

Da, i jedina 2 centra koje ljudi imaju. Danas igrali celu utakmicu bez centra. To sto ti od kosarke pratis samo Zvezdu, to je tvoj problem

Goran

pre 2 godine

Smejali se nama a mi u Nemackoj vodili 30 razlike, ovi kuci u punoj hali svojih navijaca, pukli 15... Jel mislite da bi Zeljko mogao da pukne kuci ovako od Albe???

Dobro obavesten

pre 2 godine

Zvezdi je vaznija utak.u nedelju da Mornarom,treba uci u 4 u ABA.U EL ce biti borba za to 17.mesto,ali i ako ne bude nema veze...ne moze svake god.do tog uspeha,a i nema Himkija vise.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu...zvezda je bolja ekipa ali alba kao i svake godine protiv zvezde pogadja nemoguce i mislim da se jedno 10 nicijih lopti odbijalo u reke albinih igraca, trudis se a ne vraca ti se, nema gore za psihu igraca...
(vukan, 22. oktobar 2021 20:59)

I tako 6 puta uzastopce? Bice da je do srece.

King

pre 2 godine

Zadnjih par sezona sa Albom u BG uvek isto. I naravno, retko iritantni Luk Sikma...
(mirkoc, 22. oktobar 2021 19:48)
I uvek simpatični LeBranko heheeh

realno

pre 2 godine

Grobari se više raspisali nego sinoć ma svojih utakmici, valjda im ovo dođe kao uteha.
(Zastava101Specijal, 22. oktobar 2021 20:40)

Pa gde su tvoji da ti udare pluseve kad su tako slozni. Nego manji od makovog zrna. Pola otisli da dopisu nesto za Gent a pola je smeju ni da otvore kometare. Isto ce biti i kad vas odstrane iz te EL (odavno vec trebali) nema tri navijaca da imate kad dodjete u tkz. cipiripi. Sve se vraca samo polako.

Алуге

pre 2 godine

Сваке године у Евролиги исто, важно је учествовати. Па, јел баш једино то важно?

Роланд Гарос

pre 2 godine

Оваква Алба тукла би и репрезентацију Евролиге !
Ала су партизани дигли нос !
(Члан Звезде, 22. oktobar 2021 20:49)

Ахаха... Никад јача Алба и никад слабији Хамбург. Неко је чак написао и да су вас судије разбиле. Ви сте легендарни навијачи. Десета, јубиларна година од настанка клуба и још не разумете кошарку.

Boxy

pre 2 godine

E, moje Delije, vi niste navijači. Ovi što dolazi na utakmice to nisu. navijači To su blazirani tipovi koji navijaju sano kada Zvezda vodi. Onda urlaju i divljaju. Čim tim gubi oni se ućute. Nema nikakve podrške igračima kada im je ona najpotrebnija.
Kada Zvezda bude imala pravu košarkašku publiku koja razume košarku, onda će zaslužiti i neki F8.
F4 je za Zvezdu mislena imenica!

basketaš

pre 2 godine

Kakva šteta što Luk Sikma nije izašao iz Albe godinama, čovek je suva igračina i inteligencija na terenu. On je baš nacrtan za naše klubove, sve što bi recimo Davidovac trebao da bude a nije jer je fizički neozbiljan.

Ajmo Zvezdo, do nove pobede!

Zemunac

pre 2 godine

Sa ovako selektovanom i vodjenom ekipom, uz iole normalan kriterijum sudjenja, gde je faul faul, na obe strane, zvezda ne moze da pobedi nikog ozbiljnog.
Ono sudjenje protiv Cedevite u Bg je ocekivani skandal koji ce jednom morati da prestane.
O nevaspitanju Kalinica i "učenju" da se na svaku odluku prigovara, dovoljno je rekao Sale Djordjevic nepozivanjem istog u reprezentaciju. Isto vazi i za sikirice Dejove (Karijeve)

zeck

pre 2 godine

Evroliga u ovom formatu je leglo ili raj za namestanje utakmica. To ce vam postati jasno kad dobijete Armani u hostima sledece nedelje i pocnete da dizete u nebesa sve ove polovnjake iz predgradja na celu sa smesnim “trenerom”.

Nemanja

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))

sasha the red Baron...

pre 2 godine

POTOP....

O.Dobric u 4 EL utakmice ima sut za 3 od 15%...
U sustini,Mitrovic i Kalinic su jedini profi igraci, Lazic,Simonovic Kuzmic,Davidovac Uskokovic i nas "mladi" talent od 25 godina Lazarevic su ne upotrebljivi... I ove godine su nam obecane kule i doline a opet smo polu-amaterska ekipa...

Milan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu..
(vukan, 22. oktobar 2021 20:59)

Pa naravno. Sreća je u pitanju, šta drugo???

Građanin Kejn

pre 2 godine

Ali kretnje Davidovca, majko mila! Očajan u odbrani, katastrofalan u napadu. Poklonite ga već jednom nekom, postaje bolno gledati ga više.

Поштено говорећи

pre 2 godine

Кошарка је некад била лепота гледања, о томе сваки циганин може само да сања.

Zvezdaš

pre 2 godine

Pobedili Makabi i odmah umislili da su zvezde, a potom na silu dobili Budućnost, Žalgiris i Olimpiju.Igokea nas odučila od košarke a sad i Alba.Ne može se igrati sa Lazićem, Simonovićem i Davidovcem koji na po nekoliko utakmica nijedan koš ne daju.Trebaju nam napadači sigurni šuteri.Ovo je smešno i žalosno.

cigan nikad delija

pre 2 godine

navijači nula..ekipa se bodri i kad gubi....tajac u dvorani..Zvezdi treba košarkaška publika a ne fudbalska koja peva jedno te isto dvadeset minuta

Futog

pre 2 godine

Od pocetka sezone uvek napisem ljudi napad nam je medju tri najgore tima u Evroligi i uvek gomila minusa,ovaj tim nema napadacki potencijal,potrebno su nam suteri poput Berona...

Admiral

pre 2 godine

Sta je bilo, opet puko granit?? Pa ne moze se Radonjinim hrkljusom i sa 60ak poena stalno dobijati, kosarka napreduje moraju se davati kosevi a ne tucnjava sa Lazicem i Simonovicem

GodraPG

pre 2 godine

Zvezda tradicionalno se bruka protiv Bundesligaša i to na svom terenu, umanjuje rejting ABA lige, dok ih Partizan i Budućnost rutiniraše usred Deutschelanda.

King

pre 2 godine

Este ušli u top 8? bilo je u najavi da je borba…Ovaj put hrkljuš nije prošao. Panteri po običaju kad gube 5min pre kraja napuštaju dvoranu. Još 2,3 poraza biće vas u Pioniru u EL oko 3000

Nina

pre 2 godine

Hamburg je timčina za ovu raspalu Albu. Uostalom bolje je plasiran na tabeli u Nemačkoj. Glavu gore Panteri, nije sramota izgubiti od jedanestog u Bundesligi.

View

pre 2 godine

Danas nije bilo, između ostalog, i one energije sa kojom se Radonjić hvali i koju potencira. Da li može tako da se igra svaka utakmica kada u timu ima 7 igrača sa 30+ godina?

omar know

pre 2 godine

Ionako veoma veoma napadacki.limitirana ekipa se trosi "granitnom" odbranom i onda gledamo ovo!
Jel 4000 ljudi doslo u Pionir da gleda odbranu?

"Znate kako, FMP-u..."

pre 2 godine

Oni koji najviše osporavaju Bogdana kad u NBA ima loš procenat za tri, verovatno krive loš dan za ovu revolverašku partiju Ognjena Dobrića.

kortizol

pre 2 godine

Ali kretnje Davidovca, majko mila! Očajan u odbrani, katastrofalan u napadu. Poklonite ga već jednom nekom, postaje bolno gledati ga više.
(Građanin Kejn, 22. oktobar 2021 20:14)

Užasan je, kao basketaš ispred zgrade

Rokabili

pre 2 godine

Zvezda ima dobru odbranu, koja ipak ispada i dozvoljava relativno lake poene, ali da kažemo da je ok... Ali zato napad je OČAJAN, čak i kad se napravi akcija to se takvi ziceri promašuju da je to čudo... Pri tome naša navika da samo kukamo na sudijske odluke, a sve što su svirali je bilo ispravno, a i da nije, ćuti i igraj 99% zavisi od tebe...

Kuki

pre 2 godine

Ovakve utakmice ne smeju da se gube, ako imas neke takmicarske ambicije.Bolje da su izgubili 40 razlike od CSKA, a da su ovu dobili 1. Ovako razocaravajuca igra. Taman se covek ponada da je ovo ta sezona, ona prava, a onda te jedan prosecan tim spusti na zemlju. Izgleda da je najbolje da covek nema nikakvih ocekivanja, jer onda ne moze ni da se razocara.

Aleksandar

pre 2 godine

Kalinić se pita što ga Saša Djordević nije zvao u reprezentaciju...zato što čovek zna kako treba da igra i da se ponaša čovek koji igra za svoju zemlju. Toliko.

vaso

pre 2 godine

Svih 18 klubova u EL su vasiona za učesnike EC. Tamo Lokomotiva Kuban, Valencija, Huventud i možda Virtus nešto znače. Ostali suva buranija. Pa nisu valjda Šljonsk Andora, Burg, Lietkabelis, Budućnost, Cedevita.... gromade
(Paja moler, 22. oktobar 2021 20:42)

znači po tebi je Zvezda vasiona za Partizan? :) aj videćemo i tu vasionu za par nedelja :)

Mitro

pre 2 godine

Radonjić izgleda misli da u košarci može da se igra katenačo kao u fudbalu samo nzm da li mu je neko objasnio da se u fudbalu igra na mali broj pogodaka pa takva taktika može nekad i da prođe dok je košarka igra na više poena i ovakva igra ne prolazi nigde. Ja odavno nisam video da neki profesionalni košarkaški tim ima igrače koji ne gledaju da šutnu na koš a Zvezda ih ima ne jednog već nekoliko.

dzoni

pre 2 godine

Toliko o njihovom top 8. Koja poenta pratiti ovu ekipu uopste, nek igra Psrtizan el pa nek probaju nesta da naprave kad mi vec nemamo ambicija. Pratit citavu sezonu da bi bio od 14-16, ma hocu malo sutra. Dovidjenja.

2CRAZY

pre 2 godine

Dzaba vam sto dobijete Makabi u gostima, kad izgubite na svom terenu od najgore ekipe u takmicenju i to vas jos ponize sa 15 poena razlike, a taman su dosli Stankovic i fudbaleri Zvezde da gledaju, awwwwwww...

Aster Blistok

pre 2 godine

Gledao. Uzasno. Rasturili nas totalno. Kakvu odbranu su igrali to je cudo jedno. Ovi nasi nisu mogli skoro po desetak napada kos da daju.

veliki strumf

pre 2 godine

Ovo nam je ŠESTI UZASTOPNI PORAZ OD ALBE! Ej od neke tamo Albe. Deru nas kako stignu, iz sprdnje. Teška sramota. Odrali su nas kao i u prošloj utakmici. Već od sredine 2/4 bilo je jasno da ne postoji način da dobijemo meč. Lagano. Tako je to kad nemaš jednog jedinog sutera, koji može kad ne ide da pogodi 2-3 vezane trojke i vrati ekipu u meč. A u odbrani si tragikomican plus protivnika ide šut (a Albu uvek idu trojke). Cela ekipa skandalozna i bez energije i u napadu i u odbrani. Kalinić katastrofalan meč a bezveze je bio prenervozan. Holins nikakvo pojačanje, nicemu ne služi. Ovo je bas veliko razočaranje. Sluzicemo opet za kos razliku ako se hitno ne dovede pravo pojačanje.

Incognito

pre 2 godine

Pozivam iskrene ljubitelje kosarke da komentarisu kosarku bez obzira za koga navijaju. Klinacko navijacko prepucavanje niko ne zeli da cita.
Zvezda odigra odlicno protiv cska pa izgubi od albe kod kuce. Cini mi se da ce biti jakih pobeda ali i iznenadjujucih poraza. Ovako iskreno izgleda mi da je nerealno videti zvezdu u top 8, iako se ta prica bespotrebno provlaci, mada ima da se igra jos 29 kola i sam bog zna sta ce se desavati. To je ekipa koja moze svakog da dobije ali i od svakog da izgubi... kod kuce se ovakvi protivnici zaista moraju dobijati

bate

pre 2 godine

Ovo sto je veceras odigrala alba je jedna savrsena utakmica koja se odigra jednom ili 2 puta u sezoni.Polako sa pljuvacinom i dajmo podršku ovim momcima koji ginu za ovaj klub i to se vidi.Svakom se desi da odigra lose 1 utakmicu pogotovo protiv ekipa gde je vec upisana pobeda.Nema se sta njima zameriti do sada.Budite i malo realni jer Zvezda je klub sa jednim od 3 najmanja budžeta u euroligi,a partizanovim navijacima bih porucio da prvo skoce pa kazu hop.Racuni se svode na kraju sezone,ali za sada ste stvarno ozbiljna sila za Split,Zadar i uvek neugodni KK Hamburg!
(dunster, 22. oktobar 2021 21:17)
realno Partizan je ove sezone dve klase ispred Zvezde. Nema ni jednog ali ni jednog lošeg igrača u Partizanu a u Zvezdi ću ti nabrojati makar šestoricu . Plus tu je i Željko Obradović.

Nenad

pre 2 godine

Ovakve utakmice ne smeju da se gube, ako imas neke takmicarske ambicije.Bolje da su izgubili 40 razlike od CSKA, a da su ovu dobili 1. Ovako razocaravajuca igra. Taman se covek ponada da je ovo ta sezona, ona prava, a onda te jedan prosecan tim spusti na zemlju. Izgleda da je najbolje da covek nema nikakvih ocekivanja, jer onda ne moze ni da se razocara.
(Kuki, 22. oktobar 2021 20:49)

Zašto omalovažavate Albu? Odlična ekipa, Aito dugo godina radio i uspostavio sistem, školovani igrači, atletski dobri, odbranu odlično igraju i kad ubace nešto kao večeras spolja teško ih je dobiti.

Petar

pre 2 godine

12 - ti tim Nemacke lige odrzao cas kosarke zvezdi. Lepo je igrati odbranu, ali moras imati igrace u timu koji mogu dati kos....zvezda to ima ako ih krene sut za tri poena. U pozicionom napadu svi igraju individualno i ako ih krene sut to je to.....Nije najsrecnije formiran tim i ne uliva poverenje.... A sledeca nedelja ubitacna dva teska gostovanja i dve utakmice u ABA ligi.....I na kraju od 2016 zvezda nije dobila Albu, ili u 7 susreta samo jedna pobeda, a cak tri uzastopna poraza u Bg....

Kalcokera

pre 2 godine

Radonjic nema pojma napadacki

Koji je sada alibi
5 dana odmarali
. Nijedna akcija
Alba igra twcno sve se vrti oko sikme
I naravno pogadjaju.

Dobric je neverovatno nazadovao

Walldorf

pre 2 godine

Naša stara srpska poslovica kaže:"U dobru se ne ponesi,u nevolji se ne ponizi".Treba čestitati košarkašima Albe.Pogadjali su k'o mutavi,što ni na treninzima ne uspevaju.Pobedjivali su nas i kada smo bili puno kvalitetniji,u punom sastavu.Ukratko,njihova filozofija i postavka su nam noćna mora.Igrači se menjaju ali njihova postavka ostaje.To je tako,činjenice se moraju prihvatiti.Takvom divljom "igrom" su tukli i Fener.Naravno,svi bi smo imali šta da kažemo "gospodi" zaštićenoj poput belih medveda.Svoj trojici.Ponekad,ali samo ponekad,pomislim kako je Vujošević bio u pravu kada je u sred igre ulazio na teren i lagano zlostavljao "delioce pravde".No,brzo se trgnem,jer sam od najmlađih kategorija vaspitavan drugačije,u sportskom duhu i sada, kada sam iskusan i zreo čovek,zahvalan sam svojim trenerima zbog toga.Uvek trebaš biti iznad ljigavaca kojima je neko poverio da "dele pravdu" i ne trebaš se spustati na njihov bedni nivo.Sebe i drugova iz ekipe radi.Važno je ostati dostojanstven i kada te ne ide i kada te bezobzirno kradu,kao što su nas krali tokom celog prvog poluvremena.S'toga,čestitke treneru Radonjiću,čestitke igračima jer su u drugi deo utakmice ušli kao da im tokom prvog dela nije nanošena nepravda u kontinuitetu.Tako nešto je teško.Svako ko se bavio sportom ili se bavi,zna to.Otuda i loša igra,broj izgubljenih lopti,jer podsvesno znaš da bilo kako dobar bio,"gospoda" će naći načina da te saseku i izbace iz koloseka.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Kk sloga kraljevo

pre 2 godine

Vise smarate sa prepucavanjem..jednostavno je skroz..zvezda bezidejna veceras i poraz.kao i partizan sinoc.i poraz.ili bolje receno uporedjujuci da su alba i gent dominantniji u ovom trenutku od blizanaca.sta je tu tesko nesto tako napisati.drugo su zelje navijaca i nadanja a drugo realnost..partizan u fudbalu ne moze da bude ozbiljan konkurent kad ima zivkovica..miljkovica.obradovica.markovica..sve su to prosecni igraci koje ces naci skiro na svakoj livadi samo im treba trener fa izvuce maksimum do proseka..isto tako i zvezda u kosarci..sa kalinicom koji je moje misljenje prosecan igrac..lazic..dobric..kuzmic..ne moze se sa njima ozbiljniji rezultati napraviti u el..ja sam gotivio dangubica..a njega pustise..nekako mi je svestran..steta ako zvezda ove sezone nista ne naoravi jer cini mi se da EL nikad nije bila ujednacenija..partizan je dobro krenuo..videcemo.cestitke ALBI na pobedi.

crni

pre 2 godine

Velika greška dovođenje Kalinića, preplaćen prosečan igrač, mogli smo dovesti dva dobra igrača za te pare
(g, 22. oktobar 2021 20:20)
Kalinic je najbolji igrac kod vas, ja bih ga čak volio videti u mom Partizanu .

NastyB

pre 2 godine

Ubedljivo najgora utakmica Zvezde ove godine. Maše se ziceri, u napadu igra skroz bezidejna, u odbrani ispadanja prilikom udvajanja, sa ovakvom igrom ako nas raspala Alba ne razvali najmanje 30 razlike oni treba da batale ovu igru.

Valerijan

pre 2 godine

Šta se dešava sa Dobrićem? Razumem da je bio povređen, ali čovek ne može da se sastavi sa igrom. Nije samo u pitanju činjenica da maši otvorene šuteve, već jednostavno ne zna akcije, stoji u mestu, sudara se par puta sa Kalinićem. Ozbiljno mora da porazgovara sa sportskim psihologom.

marshall

pre 2 godine

Navijacima Zvezde treba odati priznanje za podrsku posle zvuka sirene. Nema ih od kako je Alba krenula da sipa, bukvalno pozoriste, ali zatogalama kada je utakmica zavrsena. I to pesma da ce ostati uz Zvezdu. Pa gde ste tokom utakmice kada nije islo?

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Sa kakvom lakocom igra Alba. Bez klasicne petice, vrlo pokretljivi i u odbrani i u napadu. Odlican protok lopte, mnogo protrcavanja, mnogo lakih koseva. Talentovani, mladi igraci ali vrlo pametno igraju. Ocigledno se dobro radi sa njima.
Cezempe? Nisu vredni komentara. Osim Kalinica koji je, cini mi se potpuno unistio fokus tima. Bez razloga je zapenio i dobio tehnicku. Kod Duleta bi popio svlacionicu. A verovatno i kod Zeljka. Igrac sa njegovim iskustvom i reputacijom ne sme tako lose da utice na tim.
Nema alibija za ovakav poraz. Alba je veceras igrala bez oba centra i jos jednog igraca iz prve petorke.

Reno Megan sport

pre 2 godine

Meni nije jasno da je kapiten Zvezde igrač koji često daje 0 poena po utakmici ?? Kako može ozbiljan igrač koji igra Evroligu da ne ubaci nijedan koš ??

Zvezdaš

pre 2 godine

A Nemci igraju do kraja.Na 4 sekunde i na +12 oni kidaju i daju zadnju trojku. Naši nd bi ni igrali zadnji napad već bi im dali loptu u ruke da ublaže poraz?

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Čemu nervoza odlično sudjenje nista sporno, Kalina se začeće bez ideje šta da radi, Dobrić se baca kao da je Sikma Šekil O'Nil nervoza bez potrebe ili je više nemoć.

privatnik

pre 2 godine

MTS
Dunav osiguranje
Državna lutrije Srbije
Aerodrom Nikola Tesla
Poštanska štedionica
Gradski zavod za vjestacenje Beograda
Lasta Beograd
Galenika

kukulele

pre 2 godine

Ja kad napisem da Kuzmicu i Simonovicu dekretom treba zabraniti igranje za Zvezdu,bude minusa i pravdanja evo kuzma dao 5 kosa imao dva skoka,dobar je u rotaciji. Alo ljudi,pa ne moze se od svakog drvosece i coveka od 215cm praviti kosarkas. Simonovic i ona piperevka nogama,vrzino kolce su tek za ocaj.

PeruN

pre 2 godine

Čekajte jel se ovaj Uskoković vodi kao neki talenat?Momak sa mukom vodi loptu i to je sve što zna.Užasni Dobrić i Kalinić,koji je realno preplaćen,solidan je igrač ali ništa posebno,u Zvezdi ima slobodu da se ispucava,forsira i srlja do nemilosti.Simonović tip igrača koji kad se zaleti ka košu odma imaš osjećaj da neće pogoditi,večeras ni da proba za 3 jedino što zna,Lazić igrač u jednom smjeru,u napadu igrač manje,borben i požrtvovan ali ovo nije fudbal da igraš samo odbranu,ako ćemo realno Lazić je pored Lazarevića bespotreban u rotaciji i treba davati šansu mlađem igraču koji pokazuje da ima neki talenat i srce,za razliku od ovog Uskokovića koji nema ništa.Svaka čast Kuzmiću večeras i donekle Voltersu,svi ostali užas.Kao što neko napisa,ako zaista nemamo ambicija da napadnemo top 8,a to bi se i pored ovog poraza moglo sa dva solidna pojačanja,koja ne smiju biti promašaj kao Holins,onda bolje da naredne godine proba Partizan,a ove godine su svakako s obzirom na pojačanja i predviđeni da preuzmu primat i vrate se u EL.

Detroit

pre 2 godine

Na šta liči ovaj Simonović - kao rekreativac od 60 godina .....a šta tek reći za klupu Zvezde gde ima više tapšača i dodavača peškira nego igrača .....zadnji minut prve četvrtine zajedno dali ukupno 19 poena ......

markod

pre 2 godine

Ipak je ABA prioritet, kao i svake sezone...EL po principu važno je ucestvovati, kao i svake sezone!Evo i Mornaru prilike da zabiljezi prvu pobedu u sezoni:-)

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Ironija je sto je igrac sa najvecim talentom kod nas Volters a ako cemo iskreno on je igrac prosecnog talenta. Mnogo cepanica a malo talenta.

Sale

pre 2 godine

Zašto Lazarević nije ulazio posle prve četvrtine?Ušao je Deda koji ne igra odbranu i svi poeni koje je Alba dala išli su preko te rupe u odbrani...A nikakve koristi i u napadu od njega...Kalina počinje da trpi posljedice velike minutaže,opet nemamo drugog pleja,Dobrić i dalje toplo hladno,jedino Kuzmić diže formu...Mislim da Radonja pod hitno treba da pojača suterske treninge,jer džaba odbrana kad niko ne pogadja...I Alba nas bije svaki put onako baš uvredljivo,ne leži nam očigledno ta jurnjava,kao da ih ima više na parketu...Idemo dalje...

Splavar

pre 2 godine

Daju 38 u poluvremenu i vode 12. Nema spasa nasoj kosarci, pri tom ne mislim samo na CZ. Da Drim tim gostuje i postigne toliko poena, morao bi biti u debelom minusu. Mi smo postali antipropaganda kosarke

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PATETIKA:

I onda se zalimo kako EL dajr a licence Nemcima,a nas,"zemlju kosarke", a ovi nas rastavili na komade...
Sramotan sut,opet. Dobric opet uzasan,najlosiji bek suter ikad ...
Davidovac,Uskokovic,Simonovic ne upotrebljivi,a ostatak se povredio pre nego je i pocela sezona...
Ukratko,uzas i ponizenje...

ende

pre 2 godine

forma se tempira za kraj, može da se iznenadi neki nespremni tim na početku ali kako sezone bude odmicala biće sve više brukanja, na koje smo navikli.

Mustra

pre 2 godine

Volim Radonju, ali je večeras pokazao da je limitiran trener. Kolega ga je razbio. Naša najveća prednost je odbrana, Španac nas je izvukao iz reketa, mi trčimo kao kerići za loptom na 10 metara od koša, a reket prazan ili neki njihov potpuno sam. Postavi zonu, odmori igrače, u napadu malo atraktivnije, ostavi nekog samog na 3, zapali navijače. O-ruk ostavi za gostovanja.

cpjts

pre 2 godine

Ne razumem zasto toliko negativnih komentara? Ovo je evroliga svako svakog moze da dobije pogotovo ako neka ekipa ima los dan..... opustite se sezona je dugacka.
Pozdrav iz Humske

nesa80

pre 2 godine

svi su bili euforicni dok je zvezda igrala pripreme i prve zvanicne utakmice i igrali su odlicno ali to je zato sto se ostali nisu uigrali,zvezda je limitirana u napadu i nece je vecno spasavati odbrana,ne vidim tu nikakav prostor za napredak u napadu,partizan je bio ocajan u pocetku sad vata polako zalet.e sad sta je bolje solidna odbrana i limitiran napad ili brutalni napad partizana koji ce srediti i svoju odbranu.bio sam ubedjen da je zvezda bar duplo bolja on nas grobara ali sad vec mislim da su egal.cak je i buducnost tu negde,jaki su i neugrani,sa cedevitim nikad nisi nacisto

gagi

pre 2 godine

Kalinic doveden da bude vodja... Neosporno igracina, ali ne moze se ovako igrati na silu. Puno solira, taman smo prisli malo on pravi dvije tri greske. Protiv Fenera smo izgubili zbog njegivog silovanja u napadu zadnje 3 min. Kakav je promasaj ovaj Uskokovic. Tuga. Davidovac jos prosle godine trebo biti otjeran. Ovo je vec sad kraj borbe za top8, nazalost.

Realno

pre 2 godine

Ekipa koja igra dobru odbranu, a los napad, nema sanse protiv jake napadacke ekipe, sa takodje jakom odbranom,Makabi je veliko ime, al klasicna divljacka ekipa, pa je Radonji lako bilo da brani Wilbekina,tesko je kada imate 3-4 jaka napadaca, brz protok se tesko brani,svi pucaju, a zvezda nema igraca koji ima 20 poena sigutnih, pa da drugi mogu da iskoce, ovako, svi pustaju suteve,igraju zonu i to je to

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Ovde sam dobio 100 minusa kada sam rekao da Zvezdi više treba kombo bek nego centar.E danas se to odlicno videlo.Nema igrača koji može da veže 10 poena koje sam kreira i pokrene ekipu.Mada ova utakmica je jedna od onih kada baš nista ne ide.4 promasena polaganja,8 potpuno otvorenih trojki,bar pet puta je ničija lopta završila kod protivnika,sve je bilo naopako.Alba šesti put za redom dobija Zvezdu,a razlog je vrlo prost.Razvijaju igrače i dovode pametne,školovane košarkaše koji ne nasedaju na buzdovansku košarku.Ovu utakmicu dobili su izuzetno pametnom i borbenom igrom u odbrani,a onda ih je htelo i u napadu.Ogroman hendikep za Zvezdu je korona Ivanovica i ako ga ne bude koliko Cirbesa,Zvezda će izgubiti svaku utakmicu do kraja godine.

CG

pre 2 godine

Kalinic i Simonovic mnogo nervozni.Svira im se opravdano faul a oni skacu na sudije i unose nervozu u tim,misle da je ovo ABA liga. Kalinic je inace jedan od najboljih igraca u ligi na svojoj poziciji.

zoran

pre 2 godine

-Poraz koji boli.... Mora uslediti reakcija posle ovoga. Kući se moraju dobijati ovako prosečne ekipe kao Alba.
-ko je zaduzen u Zvezdi za dovođenje igrača pod hitno otkaz.
-Celu proslu sezonu skripi na poziciji 1 i traze se resenja za pleja i nisu nasli nekako zavrsimo sezonu.
I mi umesto da trazimo plejmekera da bude top mi Voltersa i poske se čudimo.... Nije mi jasno da iz greski ne učimo... Volters slabo razigrava, nema osećaj i često gusi napad.
Holins jos jedna greska.
- Ovde nije problem centar koliko plejmeker....kad su odigrali pikenrol, pa naravno da nisu Volters to ne zna da odigra.... Volters gde god da je igrao rezultata u kontinuitetu nije bilo.
-Kad se samo setim kako je znao razigrati tim Markus Vilijams, kakve asistencije... Čovek je video sve na terenu i pravovremeno i lucidno davao loptu... Prosto imao pravi momentum dodavanja.... Steta sto je se Vilijams vise bazirao na poroke nego na kosarku.
-U Zvezdi nesto opasno ne valja
-Davidovac uzasan
-Dobrić uzas zivi a ocekivanja bila velika
-Simon nas je navikao na uzas on se drzi standarda.
-da neko ne pomisli da ja mrzim Voltersa,Ne..... Volters nije los igrač za zamenu ali nije za nosioca i prvog pleja. Jednostavno treba nam drugačiji plej koji vidi i deli lopte bolje... Kad plaćamo amera za pleja
da bar zna čovek da napravi razliku.

Sash

pre 2 godine

Kuzmic realno pojma nema, a tako je vec zadnje tri godine. On odigrao kao odlican mec, a Alba igra prakticno bez centra i on osim kad je sam i kad ga neko ne faulira ne umije kosa dati. Skokove jedva hvata, pa ta Alba ima isti broj skokova kao Zvezda, a igrala je bez centra. Koliko je spor, ako ima iko u dva metra blizu njega skoro sigurno ce uspjeti da bude fauliran i samim tim odlazi na liniju za slobodna, a tamo tek pokazuje kako pojma nema...

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatno loš šut u 1/4, a i bacanja užasna - od 4 promašena 3. Napad spor i gomila prodatih lopti, čak 6 od čega 3 bačene protivniku u ruke. Bas smo loši ofanzivno.

Pozdrav svim normalnim ljudima

pre 2 godine

Ja mislim da je ovo jedna od najlosijih partija Zvezde u poslednjih nekoliko godina...na domacem terenu sigurno..potpuna katastrofa od igre.

deki

pre 2 godine

Pa drugari, vi sto trazite kombo beka, centra itd, da je klub prodao 15 hiljada pretplatnih karata bilo bi i kombo beka i centra. Ovo je poraz koji boli jer smo svi ocekivali pobedu a takve su utakmice najteze ali ako smo ista naucili sve ove godine igranja u EL je da ce biti neocekivanih poraza i pobeda. Evo slede dva teska gostovanja gde je realno da upisemo dva poraza,kod Monaka koji ubedljivo gubi i Armanija koji je posle 6 poraza orotiv nas ,proslu dobio

smeh

pre 2 godine

Ova Alba je za crvene isto što i Bajern u Nemačkom prvenstvu u fudbalu za sve tamošnje klubove, nepremostiva prepreka. Laganica pare.

Markobg

pre 2 godine

Košarka je igra za koš,skok asistenciju više.
Nije ovo fudbal pa ajde da se povučemo i igramo odbranu pa ako se otvori kontra i damo gol opet čuvamo rezultat.
Totalno napadački impotentna ekipa koja na početku sezone zaista igra odličnu odbranu ali pitanje je da li će tako u odbrani igrati kada ih stignu umor i povrede.

Mare

pre 2 godine

Izgubljeno i pre utakmice,limitirana ekipa smo,vec standardno katastrofa stranci se dovode uz katastrofa domace igrace uz ovakve talente poput uskokovica koji nije ni za nasu ligu a ne evroligu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ЗЕК - Мислим да ниси далеко од истине о намијештању. Све више утакмица у многим спортовима поготово у фудбалу, кошарци и тенису баш и има толико пуно да би се неке и намјестиле. Свједоци смо многих "изненађујућих" резултата и све више спортских кладионица које су спонзори клубова и које свакодневно рекламишу на телевизији, поготово у току утакмица. Ми то не можемо да докажемо ал можемо да изразимо сумњу.

Goran

pre 2 godine

mitrovic dve izg još tri izg u pokušajima dodavanja ka njemu, brate on kao da je šekil o nil pa svaka lopta na njega kao sad će on da izdominira. volters cim izadje igra staje, samo 10 poena u 1/4 ocajna igra. uskoković ne moze da igra euroligu niti će ikada moći.

Red

pre 2 godine

Izgleda ne prija odmor od nekoliko dana:),bolje igramo u zgusnutom ritmu.
Sta da se kaze,bez energije,bez ritma,lose pripremljena utakmica,i opet smo na istom,kao sto kazu grobari,top 16 nam ne gine.

Džoni

pre 2 godine

Alba što je zamislila to je večeras i uradila, odavno nisam gledao ekipu da toliko mirno i staloženo sve postavlja kako im odgovara, a da ih je išlo, išlo ih je. Bezbroj ničijih lopti im je završilo u rukama, po nekoliko odbijanja, presecanja i onda upadne baš igraču koji je sam u šutu za tri. Mi nervozni, promašili u startu nekoliko zicera i uvukla se nesigurnost, naši inače najbolji poenteri Kalinić 2 od 10, Dobrić 2 od 11 iz igre, od toga ukupno 1 od 13 za tri??? Davidovac nije ni pomišljao da pogleda prema košu i pre nego što mu lopta dođe već gleda kome će da je uvali. Uskoković ne može da igra EL, Ivanović je falio i više nego što smo mogli predpostaviti. Kuzmić sve bolji i to raduje, ali penale mora bolje, Mitar dobar, Volters potegao poprilično i bio najbolji, Holinsa isekli faulovi inače postaje sve bolji. Šta da se radi, nije trebalo ovako, ali idemo dalje...

sasa

pre 2 godine

Imam osecaj da Evro-ligu igramo da bi igrali, a ne da bi nesto uradili. Nije mi jasan ovaj koncept sa prosecnim igracima, Ostin Holins koji je na nvou ABA lige i nista vise cak mu i defanziva nije nista specijalno, Simonovic istrosen igrac, veceras je Kuzmic odigrao nesto bolje nego inace, ali sutira bacanja 4 od 10. Bez 2-3 pojacanja mi nema sta da trazimo na ovom nivou. Ovo mi sve lici na neku improvizaciju a ne organizovanu igru.

Danijel

pre 2 godine

Grdno se varate ako mislite da je Alba loša. Pa oni su ove godine projektovani za F4 Evrolige, čak u pojedinim kalkulacijama mogu i titulu uzeti.

1od619 miliona

pre 2 godine

Tuga. Kao da se bojimo uspeha. Idealna prilika da (iako je tek 5. kolo) osetimo sta znaci biti u gornjem delu tabele i boriti se i dalje za top 8. Ne moze biti veci penal od Albe. Imali smo fener blizu, cska isto ali tu niko nije ocekivao pobede. Zbog ovakvih poraza mi ne igramo top 8.

Loš lobos

pre 2 godine

Ovi iz Albe uvek nalaze neku nedonoščad da im igra, ali takvu koja je do bola dosadna i uporna. Na čelu sa fiokom Sikmom oni deluju da su za 30 razlike, ali njihov izgled opasno vara. Neverovatno su iritantni i posle neprikosnovenog Reala drže odlično drugo mesto.

kris

pre 2 godine

Sudije nisu napravile ni jednu jedinu grešku, a situacija je ovakva isključivo zbog naših gluposti. Kod 9:7 četiri napada za redom pravimo početničke greške i uvodimo se u nervozu. Kao rezultat te nervoze dolazimo do 12:28

vlaca

pre 2 godine

Losa Zvezda bas trop nesto na silu valjala bi ova pobeda kuci ali nista bice tu borba za 12 do 16 mesta.A ni navjaca nema pola dvorane ispunjeni digli cene karata a lose igraju.Navijam za Zvezdu ali u kosarcu je slaba realno su za evro kup

goran

pre 2 godine

Kuzmic 2/2 za dva sb 4/10, volters 5/8, luka 5/8, holins 4/9, dobric 2/11, kalinic 2/10, simovocic, lazic, davidovac, lazarevic, uskokovic za 52 minuta naparketu ukupno 1/7 iz igre, samo ta tri poena kroz trojku lazica. jednostavno vece gde nista ne ide, sami su krivi, nisu ispostovali loptu u 1/4, lopta se tad naljuti i onda si gotov. 5-6 napada bez suta sa izgubljenim loptama od 9-7, uporno pokusavanje da se proigra mitrovic, tad smo usli u bezdan i to je to... sledece nedelje milano i francuska dakle lako moze da bude 2/5, mnogo smo poleteli posle makabija, i ove ce relanost biti borba za 13-15 mesto...

Demar Derozan

pre 2 godine

Moralo je da se dobije veceras, odmoran tim, podrska u Pioniru, ali nedostajalo je energije. Kuzma jedino na nivou, Kalina mora da se smiri, igra na iskustvo, i resava napade prvenstveno ledjima, a ne trojkama preko ruke, imamo probleđ na pleju posebno kad nema Ivanovica. Alba se ne sme potcenjivati, igraju cvrsto po sistemu Aita, npr. sve sto je radio Hermanson (presao u Valensiju) sad radi Blat. Olinde je igrac kog Zvezda mora imati u vidu u buducnosti. Odbrana iscrpljuje, ne treba ginuti u gostima protiv favorita poput Csk, i onda umoran tim neocekivano pada kuci kao veceras.

objektivan

pre 2 godine

Nikad do sada nisam pisao komentare u toku utakmice, ali kako igra Zvezda ovo je BRUKA!! Alba igra rekreativno, a Zvezda za 6 minuta druge četvrtine 2 poena. Ne sećam se kada smo pobedili Albu u Beogradu, neverovatno!!!

vukan

pre 2 godine

ova alba uvek zvezdi pravi problem, imaju neku sportsku srecu kad igraju protiv zvezde uvek, secam se prosle godine nekih trojki sa 10 metara ali isto tako da nemamo igraca koji je ozbiljan suter nemamo...

Paja moler

pre 2 godine

Može Greg Popovič da dodje ali ovakav sastav ne može ništa da uradi. Radonja može da im crta priča ali ne vredi ništa. Ekipa nema napadački mentalitet. Ne može se sa 6-7 igrača svaki drugi dan na utakmicu. U nedelju Mornar pa sreda Armani u Milanu, pa petak gostovanje Asvelu pa ponedeljak Mega. Očigledno da se država nije ispruži la da se dovede centar već se tu našao Cirbes, Od Vajta nema leba do Februara a takodje i od Lazića.Dobrić i Davidovac tek ulaze u takmičarski ritam. Zbog nedostatka novca oslanja se na Kuzmića, Simonovića

Nenad

pre 2 godine

Neočekivano.

Zvezda se ne muči sa Bajernom a sa Albom se muči.
(Mare, 22. oktobar 2021 20:46)

Pa Alba je prvak nemačke, i po mom mišljenju bolja ekipa od Bayerna

Sića

pre 2 godine

Da li ćemo i jedan meč od početka sezone odigrati kompletni (plus nismo još uvek doveli drugog klasičnog centra)?

A sa jednim Monroom npr. na centru i kompletnim sastavom, bez povređenih igrača i covid pozitivnih (sa Vajtom naravno), mislim da bi ovaj tim sa 13, 14 uvek spremnih igrača (još 7,8 Srba) sa punim Pionirom bio konkurentan za top 8 EL.

insomnia

pre 2 godine

Uskokovic nije ni za regionalnu a kamoli Evroligu. Sa jednim plejom, Voltersom, koji i nije neki razigravac- ovaj tim Zvezde nema sta da trazi.

Papilon

pre 2 godine

je l to Zvezda opet hrabro izgubila?
(savo, 22. oktobar 2021 20:40)

Ne znam da li je hrabro ali sam siguran da nije kukavicki kao juce Partizan od Genta.

deki 27

pre 2 godine

Teske su ovo utakmice koje su unapred dobijene. Odlicna igra Albe,dobar sut, sve ih je islo za razliku od nas. Nazalost Holins barem za sada nije ni bleda senka Berona a posle i Pantera koji su izmisljali poene. Nije problem poraz, problem je sto smo sada ostali i bez Nikole a idu dva teska gostovanja, Monaku i Armaniju, igramo i sa odlicnim klincima iz Mege. I derbi ce polovinom Novembra a nas kada je roster u pitanju teraju maleri samo tako

Tutankamon

pre 2 godine

Sa ovako selektovanom i vodjenom ekipom, uz iole normalan kriterijum sudjenja, gde je faul faul, na obe strane, zvezda ne moze da pobedi nikog ozbiljnog.
Ono sudjenje protiv Cedevite u Bg je ocekivani skandal koji ce jednom morati da prestane.
O nevaspitanju Kalinica i "učenju" da se na svaku odluku prigovara, dovoljno je rekao Sale Djordjevic nepozivanjem istog u reprezentaciju. Isto vazi i za sikirice Dejove (Karijeve)
(Zemunac, 22. oktobar 2021 21:45)

Ni Makabi ? Ni Zalgiris ? Au, ala su ti kompleksi nabijeni

Webbs

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала
(зуке, 22. oktobar 2021 18:42)

Poluprazan? 90% je pun..

Džoni

pre 2 godine

Zašto se menjaju hale? Početak, promašiš par zicera, uvuče se nervoza i nesigurnost i imamo ovo da niko više ništa ne može ni slučajno da ubaci. Ovu Albu dere ko stigne, ali je nama nepremostiva prepreka. Ako ovo izgubimo, a sve su šanse da hoćemo postoji velika opasnost da nam se opet strmoglavi sezona u EL.

Srx

pre 2 godine

O kakvom centru pricate. Koji ce nam centar kad nemamo ko da mu doda loptu, odigra pik. Fali plej i bek sa lucidnim napadom. Vidite li da smo prodali 12 napada bez suta, nemamo organizaciju i igru 1-1. Fali plej i divljak bek koji pogadja kada ne ide…

zoran

pre 2 godine

Sve vreme sam govorio da su Ivanović i Volters za drugog pleja.
Nama je potrebniji ozbiljan plej od centra. Kakav Volters svuda je podbacio gde je igrao i u Zvezdi pre bio tanak.... Ne mogu da verujem da iz greski ne učimo.... Celu proslu sezonu skripi na poziciji 1 i mi dovedemo Voltersa da opet skripi.
Volters decko moze menjati nekog na par minuta i to je sve isto vazi i za Ivanovića.... Jednostavno Volters slabo razigrava tim.... Igra Zvezde mnogo oslonjeni na Kalinića i pročitani smo udvajaju ga... Holins amer treba razliku da pravi a on to slabo....
-I ono sto je jako zabrinjavajuće Zvezda u par utakmica pusti na startu meča protivniku da se odlepi 15 razlike i posle juri rezultat...
- Protiv Igokeje jurimo i izgubili.
Jurimo protiv Cedevite i uspeli smo
Sada jurimo Albu .... TO NAM SE DESAVA U KONTINUITETU.!
-iskreno od ove Zvezde sam ipak očekivao vise ali meč protiv Igokeje pokazao da će biti mnogo uspona i padova... Negde realnost prevazilazi nase zelje ipak je tanka Zvezda za nesto vise u evroligi.

sever

pre 2 godine

Od pocetka sezone niko ne moze da pogodi oba slobodna bacanja, sut za tri ne postoji...mrcvarenje i zaista nema svrhe igrati EL godinama bez ikakvih ambicija pravdajuci to budzetom....nemamo vise ni navijaca na utakmicama i ovo ne sluti na dobro...

vlaca

pre 2 godine

Mesto da bude obrnut rezultat za zvezdu na poluvremenu.Kalinic igra cesto pleja forcira na silu igru tol'ko izgubljenih lopti kao da je Alba sila u kosarci.Ove utakmice moraju da se dobijaju ako misle medju osam?

Jb

pre 2 godine

A da pusti radonjic kalinica da vodi, svakako radi sta hoce...kako god da zavrsi ova utakmica sad sam siguran da je dejan radonjic jedan izuzetno sujetan covek, veoma nepravedan u odnosu sa igracima i nalazi se na poziciji koju svojim "kvalitetom" ne zasluzuje
Alba ne lezi zvezdi, kuzmic protiv njih ne zna koje je njegov kos, slanje informacije samom sebi mu traje kao dva napada albe, izuzetno dobro se krecu bez lopte, imaju uvek dva tri igraca koji rade sve dok zvezda ima uvek dva tri koji ne rade nista

ture

pre 2 godine

ovaj Kalina veze nema sa košarkom. u zvezdi mitrović i donekle dobrić vrede nešto. kako u evroligi sa lazićem, simonovićem, davudovcem, uskokovićem, cirbesom?!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

И фудбалу неће управа да купи правог, класног нападача, све нека импровизација са Беном као "лажном деветком". А жели да се играју најјача европска такмичења. Па с чиме ћемо да играмо господо из управе? Исто тако и у кошарци не купује се изразити бек шутер него се исто нешто импровизује. Штеди се новац. А тако се не може побјеђивати јер фудбал и кошарка сви знамо игра се за голове и кошеве. А ко да их постигне??? Мука је била и против Олимпије ал смо успјели преокренути. Међутим то се не може увијек. Више ништа не очекујем док је овако лоше стање. Похвалио бих Кузмића и Волтерса. Поготово Волтерса који је једини констстантан ове сезоне. Лоше, много лоше.

veliki strumf

pre 2 godine

Bacanje ne možemo da ubacimo (3/8, sto je za petlice sramno), čitav napad skandalozan, trojke 20%, odbrana u 2/4 ne postoji, imali su čak 5 ofanzivnih skokova u 2/4 i sve druge napade realizovali... Neverovatno loše poluvreme Zvezde, puno nervoze, čak 12 izgubljenih lopti, ne funkcioniše nijedan segment igre, gomila prosečnih igrača od kojih većina van forme.

rekla-kazala

pre 2 godine

Ostavite na miru Kuzmića. Trudi se uvek, a sad mu je i krenulo.
I nije kraj sveta kada se izgubi jedna utakmica. Klub se i tada voli i podržava.
Napred Zvezda

Goran

pre 2 godine

holins nije normalan, tri suluda faula za nepuna 4 minuta. sami ste krivi što je 12-22 i sad moras da igras odbranu na granici faula. a i kalinića gledaju da isključe

Milan Kosanovic

pre 2 godine

Ne pratim bas previse Euroleague ali je cinjenica da je ovo neki Zvezdin domet i nivo ove godine. Realno, Kuzmic nije onaj igrac pre povrede, ni blizu, Volters je upravo onakav kakav je bio i prethodne sezone. Odigra jednu pa ga nema sledece tri, Kalinic je ok ali treba mu autoritet od trenera. Setite se ribanja od strane Obradovica kad je promasio trojku u pioniru za Fener. Ovi pridosli ameri su suvi prosek za ABA. Na kraju, pa izgubili su Laktasima. I to nesto znaci. Valjda nece biti poslednji u Euroleague.

dunster

pre 2 godine

Ovo sto je veceras odigrala alba je jedna savrsena utakmica koja se odigra jednom ili 2 puta u sezoni.Polako sa pljuvacinom i dajmo podršku ovim momcima koji ginu za ovaj klub i to se vidi.Svakom se desi da odigra lose 1 utakmicu pogotovo protiv ekipa gde je vec upisana pobeda.Nema se sta njima zameriti do sada.Budite i malo realni jer Zvezda je klub sa jednim od 3 najmanja budžeta u euroligi,a partizanovim navijacima bih porucio da prvo skoce pa kazu hop.Racuni se svode na kraju sezone,ali za sada ste stvarno ozbiljna sila za Split,Zadar i uvek neugodni KK Hamburg!

Čika Djura

pre 2 godine

Alimpije vrati se, sve ti je oprosteno
(moralni gmizavac, 22. oktobar 2021 21:01)

Evo ga nesretnik koji navija za klub koji mu godinama nije doneo sreću u košarci, fudbalu, vaterpolu. Bacač vatre

Gossa placa Zeljko 13

pre 2 godine

Zasluzen poraz, jednostavno se desavaju ovakve utakmice. Usli smo bez potrebe u nervozu u drugoj cetvrtini, mada smo na 9-7 izgubli mnogo lopte i nismo bili strpljivi u napadu bez neke narocite potrebe. Alba je pokupila skoro sve nicije lopte, pogadjali su suteve na isteku napada kada smo imali sansu da napravimo prikljucak a i neke trojke preko ruke bas kada je trebalo. Desava se, mi smo danas bili ocajni u oba pravca, Volters kao jedini plej i to nas je kostalo poraza. Idemo dalje, uvek uz vas, verujem u vas.

idemo dalje

pre 2 godine

ovaj Kalina veze nema sa košarkom. u zvezdi mitrović i donekle dobrić vrede nešto. kako u evroligi sa lazićem, simonovićem, davudovcem, uskokovićem, cirbesom?!
(ture, 22. oktobar 2021 20:54)

Ako si ti navijac zvezde,(a ja se iskreno nadam da nisi) onda je to stvarno tragicno da nas ima i takvih

Члан Звезде

pre 2 godine

Оваква Алба тукла би и репрезентацију Евролиге !
Ала су партизани дигли нос !

alekss

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала
(зуке, 22. oktobar 2021 18:42)
Koliko je meni poznato, danas, oko 13h, je bilo oko 1000 karata u prodaji, ostavljeno za kupovinu na blagajni, pred pocetak utakmice.
Moguce je da su smanjili kapacitet hale i broj karata koje pustaju u prodaju, nisam siguran.

veliki strumf

pre 2 godine

Sramno izdanje u prvom poluvremenu. Skandalozan napad i još gora odbrana. 26 poena primiti kući od jedne Alve za četvrtinu je

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro poceli kao i ranijih godina u EL ali padaju opet. Da li nisu pripremili utakmicu kako treba ili los dan. Uopste nisu losi ,zato mi je i zao sto gube od slabijih ekipa.Albu je veceras islo

Quaresma

pre 2 godine

sa ovakvom igrom i ovom ekipom teško ćete u top 15 :)
(vuk, 22. oktobar 2021 20:41)

Bitno je da cemo i sledece sezone igrati Evroligu.
Zna se sta je potrebno da bi se to i dogodilo.
Sve ostale bitnosti su nebitne...

Goran

pre 2 godine

kalinić bukvalno mora da igra svih 40 minuta. veceras se ne zna ko je gori, dobrić, mitrović, uskoković. brate nema deljenja minutaze igraj sa holinsom, kuzmićem, kalinićem i voltersom 35 minuta

Srdjan

pre 2 godine

Namerna licna nad Kuzmicem (odmah nakon prve bila je i druga), olako dosudjeni faulovi za Holinsa, faul kos nad Mitrovicem nije dosudjen, plus igraci Albe koji su ubacivali sve i imali dosta srece da im se odbijaju nicije lopte…bez drugog plejmejkera, slaba atmosfera. Pored toga, greske u odbrani, losa preciznost u sutu, lose izvodjenje slobodnih bacanja. Zasluzen poraz, da bi doslo do preokreta, trebalo je malo srece u 3. cetvrtini pre svega. Bice bolje sledeci put. Nedostaje dobar igrac u oba pravca tipa Kalinic, ali sa preciznijim sutem za 3 poena.

napred PARTIZAN

pre 2 godine

@zuke

predpostavka
arena prima mnogo vise posetilaca a samim tim i je verovatno prodato 5-6.000 sezonskih karata.
a u prodaju se pusta samo onaj deo kolika je razlika od prodatih sezonakih do popunjenosti kapaciteta pionira.

a to sto je prazna hala pitas one sa godisnjim kartama koji nisu dosli na utakmicu.

sportski pozdrav

vukan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu...zvezda je bolja ekipa ali alba kao i svake godine protiv zvezde pogadja nemoguce i mislim da se jedno 10 nicijih lopti odbijalo u reke albinih igraca, trudis se a ne vraca ti se, nema gore za psihu igraca...

slobinator

pre 2 godine

stvarno je frustrirajuće da od ovih pacera gubiš 6 puta za redom.bio sam u areni na onoj poslednjoj utakmici pre korone,tada je zvezda imala jak sastav i bila kandidat za top 8 i opet je volšebno izgubila.tada je u njihovoj ekipi blistao noko.nije mi jasno kako bar njega nije zadržala zvezda letos.ovi jedino što znaju je da šutnu za 3 pona i to ne znaš da sprečiš.sada slede 2 gostovanja u 3 dana.jednostavno ovo je bila utakmica koja je morala da se dobije

Čika Djura

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))
(Nemanja, 22. oktobar 2021 20:45)

Tebi ne vredi da gulaš. Osim Eriksona svi ostali 2,3 bench

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ево 9-9. Опет смо лоше почели у нападу. Много нетачних додавања и брзоплетости а премало стрпљења.

Master Yoda

pre 2 godine

Idemo Zvezdo, glavu gore!
Vratice se sve ovo, nesrecni poraz od Fenera, Albe. Doci ce sve, bice ovo dobra sezona kad se popuni roster!

Skorpion

pre 2 godine

Igrao sam da panteri daju manje od 50 koševa ali izgleda da sam se zeznuo.
(fenomen, 22. oktobar 2021 20:13)

Imas siguricu kada se bude igrao derbi, igraj da cete vi dati manje od 50 koseva tu ne mozes da omanes.

Paja moler

pre 2 godine

Bicete opet u top 17, ne sumnjam u vas.
(Marko, 22. oktobar 2021 20:35)

Svih 18 klubova u EL su vasiona za učesnike EC. Tamo Lokomotiva Kuban, Valencija, Huventud i možda Virtus nešto znače. Ostali suva buranija. Pa nisu valjda Šljonsk Andora, Burg, Lietkabelis, Budućnost, Cedevita.... gromade

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Dokle viče obolelih od Covida. Treba ih novšano kažnjavati kada se razbole. Ako već neće da se vakcinišu moraju više da se čuvaju. Nije kriv ni Radonjić ni pristup igri već konstantno kratak roaster. Taman jedan ozdravi drugi se razboli, o povređenima da ne pričam. Odbrana koju igramo crpi mnogo energije, posledica toga je slab napad. Zato što fale igrači. Ovim tempom skockaćemo tim tek posle Nove Godine. I kada se kompletiramo opet fali jedan ozbiljan crnac na poziciji 5.

Kalina

pre 2 godine

Ovo nije ubedljivo, ovo je katastrofa.U Beogradu.Gde je odbrana, gde je "pakao"gde je performans Delija?Bruka a posle se ljutimo kada nas belosvetski mediji proglase za autsajdere.

pop

pre 2 godine

kad sam jutros napisao da će vas Alba razbiti dobio sam 50 minusa. Vi jednostavno niste ekipa za Evroligu.
ok pobedite tu i tamo al od 30 kola i Igokea bi nekog pobedila. Sreća da vam je ovo poslednja sezona u Evroligi.Veze nemate.

Walldorf

pre 2 godine

Naša stara srpska poslovica kaže:"U dobru se ne ponesi,u nevolji se ne ponizi".Treba čestitati košarkašima Albe.Pogadjali su k'o mutavi,što ni na treninzima ne uspevaju.Pobedjivali su nas i kada smo bili puno kvalitetniji,u punom sastavu.Ukratko,njihova filozofija i postavka su nam noćna mora.Igrači se menjaju ali njihova postavka ostaje.To je tako,činjenice se moraju prihvatiti.Takvom divljom "igrom" su tukli i Fener.Naravno,svi bi smo imali šta da kažemo "gospodi" zaštićenoj poput belih medveda.Svoj trojici.Ponekad,ali samo ponekad,pomislim kako je Vujošević bio u pravu kada je u sred igre ulazio na teren i lagano zlostavljao "delioce pravde".No,brzo se trgnem,jer sam od najmlađih kategorija vaspitavan drugačije,u sportskom duhu i sada, kada sam iskusan i zreo čovek,zahvalan sam svojim trenerima zbog toga.Uvek trebaš biti iznad ljigavaca kojima je neko poverio da "dele pravdu" i ne trebaš se spustati na njihov bedni nivo.Sebe i drugova iz ekipe radi.Važno je ostati dostojanstven i kada te ne ide i kada te bezobzirno kradu,kao što su nas krali tokom celog prvog poluvremena.S'toga,čestitke treneru Radonjiću,čestitke igračima jer su u drugi deo utakmice ušli kao da im tokom prvog dela nije nanošena nepravda u kontinuitetu.Tako nešto je teško.Svako ko se bavio sportom ili se bavi,zna to.Otuda i loša igra,broj izgubljenih lopti,jer podsvesno znaš da bilo kako dobar bio,"gospoda" će naći načina da te saseku i izbace iz koloseka.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Danijel

pre 2 godine

Grdno se varate ako mislite da je Alba loša. Pa oni su ove godine projektovani za F4 Evrolige, čak u pojedinim kalkulacijama mogu i titulu uzeti.

vukan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu...zvezda je bolja ekipa ali alba kao i svake godine protiv zvezde pogadja nemoguce i mislim da se jedno 10 nicijih lopti odbijalo u reke albinih igraca, trudis se a ne vraca ti se, nema gore za psihu igraca...

Papilon

pre 2 godine

je l to Zvezda opet hrabro izgubila?
(savo, 22. oktobar 2021 20:40)

Ne znam da li je hrabro ali sam siguran da nije kukavicki kao juce Partizan od Genta.

Tutankamon

pre 2 godine

Sa ovako selektovanom i vodjenom ekipom, uz iole normalan kriterijum sudjenja, gde je faul faul, na obe strane, zvezda ne moze da pobedi nikog ozbiljnog.
Ono sudjenje protiv Cedevite u Bg je ocekivani skandal koji ce jednom morati da prestane.
O nevaspitanju Kalinica i "učenju" da se na svaku odluku prigovara, dovoljno je rekao Sale Djordjevic nepozivanjem istog u reprezentaciju. Isto vazi i za sikirice Dejove (Karijeve)
(Zemunac, 22. oktobar 2021 21:45)

Ni Makabi ? Ni Zalgiris ? Au, ala su ti kompleksi nabijeni

dunster

pre 2 godine

realno Partizan je ove sezone dve klase ispred Zvezde. Nema ni jednog ali ni jednog lošeg igrača u Partizanu a u Zvezdi ću ti nabrojati makar šestoricu . Plus tu je i Željko Obradović.
(bate, 22. oktobar 2021 21:32)
Au moras da se opusti malo,previse si napet

Quaresma

pre 2 godine

sa ovakvom igrom i ovom ekipom teško ćete u top 15 :)
(vuk, 22. oktobar 2021 20:41)

Bitno je da cemo i sledece sezone igrati Evroligu.
Zna se sta je potrebno da bi se to i dogodilo.
Sve ostale bitnosti su nebitne...

dunster

pre 2 godine

Ovo sto je veceras odigrala alba je jedna savrsena utakmica koja se odigra jednom ili 2 puta u sezoni.Polako sa pljuvacinom i dajmo podršku ovim momcima koji ginu za ovaj klub i to se vidi.Svakom se desi da odigra lose 1 utakmicu pogotovo protiv ekipa gde je vec upisana pobeda.Nema se sta njima zameriti do sada.Budite i malo realni jer Zvezda je klub sa jednim od 3 najmanja budžeta u euroligi,a partizanovim navijacima bih porucio da prvo skoce pa kazu hop.Racuni se svode na kraju sezone,ali za sada ste stvarno ozbiljna sila za Split,Zadar i uvek neugodni KK Hamburg!

Čika Djura

pre 2 godine

Alimpije vrati se, sve ti je oprosteno
(moralni gmizavac, 22. oktobar 2021 21:01)

Evo ga nesretnik koji navija za klub koji mu godinama nije doneo sreću u košarci, fudbalu, vaterpolu. Bacač vatre

Члан Звезде

pre 2 godine

Оваква Алба тукла би и репрезентацију Евролиге !
Ала су партизани дигли нос !

Paja moler

pre 2 godine

Bicete opet u top 17, ne sumnjam u vas.
(Marko, 22. oktobar 2021 20:35)

Svih 18 klubova u EL su vasiona za učesnike EC. Tamo Lokomotiva Kuban, Valencija, Huventud i možda Virtus nešto znače. Ostali suva buranija. Pa nisu valjda Šljonsk Andora, Burg, Lietkabelis, Budućnost, Cedevita.... gromade

Sića

pre 2 godine

Da li ćemo i jedan meč od početka sezone odigrati kompletni (plus nismo još uvek doveli drugog klasičnog centra)?

A sa jednim Monroom npr. na centru i kompletnim sastavom, bez povređenih igrača i covid pozitivnih (sa Vajtom naravno), mislim da bi ovaj tim sa 13, 14 uvek spremnih igrača (još 7,8 Srba) sa punim Pionirom bio konkurentan za top 8 EL.

Skorpion

pre 2 godine

Igrao sam da panteri daju manje od 50 koševa ali izgleda da sam se zeznuo.
(fenomen, 22. oktobar 2021 20:13)

Imas siguricu kada se bude igrao derbi, igraj da cete vi dati manje od 50 koseva tu ne mozes da omanes.

Čika Djura

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))
(Nemanja, 22. oktobar 2021 20:45)

Tebi ne vredi da gulaš. Osim Eriksona svi ostali 2,3 bench

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ЗЕК - Мислим да ниси далеко од истине о намијештању. Све више утакмица у многим спортовима поготово у фудбалу, кошарци и тенису баш и има толико пуно да би се неке и намјестиле. Свједоци смо многих "изненађујућих" резултата и све више спортских кладионица које су спонзори клубова и које свакодневно рекламишу на телевизији, поготово у току утакмица. Ми то не можемо да докажемо ал можемо да изразимо сумњу.

Srdjan

pre 2 godine

Namerna licna nad Kuzmicem (odmah nakon prve bila je i druga), olako dosudjeni faulovi za Holinsa, faul kos nad Mitrovicem nije dosudjen, plus igraci Albe koji su ubacivali sve i imali dosta srece da im se odbijaju nicije lopte…bez drugog plejmejkera, slaba atmosfera. Pored toga, greske u odbrani, losa preciznost u sutu, lose izvodjenje slobodnih bacanja. Zasluzen poraz, da bi doslo do preokreta, trebalo je malo srece u 3. cetvrtini pre svega. Bice bolje sledeci put. Nedostaje dobar igrac u oba pravca tipa Kalinic, ali sa preciznijim sutem za 3 poena.

bate

pre 2 godine

Ovo sto je veceras odigrala alba je jedna savrsena utakmica koja se odigra jednom ili 2 puta u sezoni.Polako sa pljuvacinom i dajmo podršku ovim momcima koji ginu za ovaj klub i to se vidi.Svakom se desi da odigra lose 1 utakmicu pogotovo protiv ekipa gde je vec upisana pobeda.Nema se sta njima zameriti do sada.Budite i malo realni jer Zvezda je klub sa jednim od 3 najmanja budžeta u euroligi,a partizanovim navijacima bih porucio da prvo skoce pa kazu hop.Racuni se svode na kraju sezone,ali za sada ste stvarno ozbiljna sila za Split,Zadar i uvek neugodni KK Hamburg!
(dunster, 22. oktobar 2021 21:17)
realno Partizan je ove sezone dve klase ispred Zvezde. Nema ni jednog ali ni jednog lošeg igrača u Partizanu a u Zvezdi ću ti nabrojati makar šestoricu . Plus tu je i Željko Obradović.

Miki

pre 2 godine

E Panteri .šta sad ?... Hamburg kog dobio Partizan u bundesligi deseti a Alba jedaneasta ..a vodi u sred Beograda i sta sad cipiripi kup i ostalo a ...kao juce Gent 12 u ligi a pobedio Partizan pa sramota itd ....to je sport,forma ...ali preokrenućete vi do kraja ...

Master Yoda

pre 2 godine

Idemo Zvezdo, glavu gore!
Vratice se sve ovo, nesrecni poraz od Fenera, Albe. Doci ce sve, bice ovo dobra sezona kad se popuni roster!

Gossa placa Zeljko 13

pre 2 godine

Zasluzen poraz, jednostavno se desavaju ovakve utakmice. Usli smo bez potrebe u nervozu u drugoj cetvrtini, mada smo na 9-7 izgubli mnogo lopte i nismo bili strpljivi u napadu bez neke narocite potrebe. Alba je pokupila skoro sve nicije lopte, pogadjali su suteve na isteku napada kada smo imali sansu da napravimo prikljucak a i neke trojke preko ruke bas kada je trebalo. Desava se, mi smo danas bili ocajni u oba pravca, Volters kao jedini plej i to nas je kostalo poraza. Idemo dalje, uvek uz vas, verujem u vas.

Dobro obavesten

pre 2 godine

Zvezdi je vaznija utak.u nedelju da Mornarom,treba uci u 4 u ABA.U EL ce biti borba za to 17.mesto,ali i ako ne bude nema veze...ne moze svake god.do tog uspeha,a i nema Himkija vise.

GodraPG

pre 2 godine

Zvezda tradicionalno se bruka protiv Bundesligaša i to na svom terenu, umanjuje rejting ABA lige, dok ih Partizan i Budućnost rutiniraše usred Deutschelanda.

realno

pre 2 godine

Grobari se više raspisali nego sinoć ma svojih utakmici, valjda im ovo dođe kao uteha.
(Zastava101Specijal, 22. oktobar 2021 20:40)

Pa gde su tvoji da ti udare pluseve kad su tako slozni. Nego manji od makovog zrna. Pola otisli da dopisu nesto za Gent a pola je smeju ni da otvore kometare. Isto ce biti i kad vas odstrane iz te EL (odavno vec trebali) nema tri navijaca da imate kad dodjete u tkz. cipiripi. Sve se vraca samo polako.

Grease of leaves

pre 2 godine

hahahahah o5 terate Radonjića. Pa odlučite se cigani, jel vam najbolji ikad, pa ste po svaku cenu vraćali, ili je suvi prosek I treba da ide!?
???????????????

Vlada

pre 2 godine

Nije svako Dule Vujošević pa da igra celu karijeru na odbranu i skok u napadu. Zvezdu kad dobro skautiraš i postaviš kvalitetan napad onda nema šta da traži. Radonja je ipak neki prosek od trenera.

Zemunac

pre 2 godine

Sa ovako selektovanom i vodjenom ekipom, uz iole normalan kriterijum sudjenja, gde je faul faul, na obe strane, zvezda ne moze da pobedi nikog ozbiljnog.
Ono sudjenje protiv Cedevite u Bg je ocekivani skandal koji ce jednom morati da prestane.
O nevaspitanju Kalinica i "učenju" da se na svaku odluku prigovara, dovoljno je rekao Sale Djordjevic nepozivanjem istog u reprezentaciju. Isto vazi i za sikirice Dejove (Karijeve)

crni

pre 2 godine

Velika greška dovođenje Kalinića, preplaćen prosečan igrač, mogli smo dovesti dva dobra igrača za te pare
(g, 22. oktobar 2021 20:20)
Kalinic je najbolji igrac kod vas, ja bih ga čak volio videti u mom Partizanu .

зуке

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала

Paja moler

pre 2 godine

Može Greg Popovič da dodje ali ovakav sastav ne može ništa da uradi. Radonja može da im crta priča ali ne vredi ništa. Ekipa nema napadački mentalitet. Ne može se sa 6-7 igrača svaki drugi dan na utakmicu. U nedelju Mornar pa sreda Armani u Milanu, pa petak gostovanje Asvelu pa ponedeljak Mega. Očigledno da se država nije ispruži la da se dovede centar već se tu našao Cirbes, Od Vajta nema leba do Februara a takodje i od Lazića.Dobrić i Davidovac tek ulaze u takmičarski ritam. Zbog nedostatka novca oslanja se na Kuzmića, Simonovića

Edo

pre 2 godine

Sećate se smejanja za Partizanovu pobedu protiv Hamburga? Upoznajte Albu. Trenutno 12-i tim Nemačke košarkaške lige. Svako dobro.
(Nane, 22. oktobar 2021 20:37)Nemam pojma, kome pravo da se semeje pobedi Partizana nad Hamburgom!? Taj, definitivno, nikada nije izasao iz svog dvorista... Pricamo o klubu, Hamburgu, iz grada, drugog najveceg u Nemackoj... Licno, boravio neki vremenski perid u istom... Savrsenstvo... Nebi da gnjavim o velicanstvenim kvalitetima tog grada...ali,samo podatak, da taj na godisnjem nivou, prihoduje od poreza za gradjevinske poslove, oko 8miliardi eura, dovoljno.... Drzava za sebe... I takvom gradu je problem da sufinansira jedan KK klub!? Koliko god Kk bio mlad, nobac imaju... I sigurno, u skorijoj buducnosti, bice ozbiljan klub...kao dopuna, 2019,kada sam zadnji put bio tamo, bivseg prvaka Evrope, Hamburg, koji jente godine prvi put u istoriji Bundes lige ispao u Cvajtu, u proseku je pratilo 40ak hiljada navijaca u Cvajti... Prijatno i dovidjenja...

Webbs

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала
(зуке, 22. oktobar 2021 18:42)

Poluprazan? 90% je pun..

zeck

pre 2 godine

Evroliga u ovom formatu je leglo ili raj za namestanje utakmica. To ce vam postati jasno kad dobijete Armani u hostima sledece nedelje i pocnete da dizete u nebesa sve ove polovnjake iz predgradja na celu sa smesnim “trenerom”.

rekla-kazala

pre 2 godine

Ostavite na miru Kuzmića. Trudi se uvek, a sad mu je i krenulo.
I nije kraj sveta kada se izgubi jedna utakmica. Klub se i tada voli i podržava.
Napred Zvezda

Goran

pre 2 godine

Smejali se nama a mi u Nemackoj vodili 30 razlike, ovi kuci u punoj hali svojih navijaca, pukli 15... Jel mislite da bi Zeljko mogao da pukne kuci ovako od Albe???

Стари гробар

pre 2 godine

Водеће немачко предузеће за рециклажу отпада зове се АЛБА... Само кажем

nesa80

pre 2 godine

svi su bili euforicni dok je zvezda igrala pripreme i prve zvanicne utakmice i igrali su odlicno ali to je zato sto se ostali nisu uigrali,zvezda je limitirana u napadu i nece je vecno spasavati odbrana,ne vidim tu nikakav prostor za napredak u napadu,partizan je bio ocajan u pocetku sad vata polako zalet.e sad sta je bolje solidna odbrana i limitiran napad ili brutalni napad partizana koji ce srediti i svoju odbranu.bio sam ubedjen da je zvezda bar duplo bolja on nas grobara ali sad vec mislim da su egal.cak je i buducnost tu negde,jaki su i neugrani,sa cedevitim nikad nisi nacisto

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Čemu nervoza odlično sudjenje nista sporno, Kalina se začeće bez ideje šta da radi, Dobrić se baca kao da je Sikma Šekil O'Nil nervoza bez potrebe ili je više nemoć.

lmaoooo

pre 2 godine

Svake godine isto,dobiju se neke ekipe iz vrha,a sa ovima sa kojima se borimo za ulazak u 8 gubimo. .
(NBGD, 22. oktobar 2021 20:35

Misliš dobije se neka ekipa koja na početku sezone igra lagano, a onda vas do kraja pumpaju svi.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

POTOP....

O.Dobric u 4 EL utakmice ima sut za 3 od 15%...
U sustini,Mitrovic i Kalinic su jedini profi igraci, Lazic,Simonovic Kuzmic,Davidovac Uskokovic i nas "mladi" talent od 25 godina Lazarevic su ne upotrebljivi... I ove godine su nam obecane kule i doline a opet smo polu-amaterska ekipa...

King

pre 2 godine

Zadnjih par sezona sa Albom u BG uvek isto. I naravno, retko iritantni Luk Sikma...
(mirkoc, 22. oktobar 2021 19:48)
I uvek simpatični LeBranko heheeh

basketaš

pre 2 godine

Kakva šteta što Luk Sikma nije izašao iz Albe godinama, čovek je suva igračina i inteligencija na terenu. On je baš nacrtan za naše klubove, sve što bi recimo Davidovac trebao da bude a nije jer je fizički neozbiljan.

Ajmo Zvezdo, do nove pobede!

Aleksandar

pre 2 godine

Kalinić se pita što ga Saša Djordević nije zvao u reprezentaciju...zato što čovek zna kako treba da igra i da se ponaša čovek koji igra za svoju zemlju. Toliko.

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Dokle viče obolelih od Covida. Treba ih novšano kažnjavati kada se razbole. Ako već neće da se vakcinišu moraju više da se čuvaju. Nije kriv ni Radonjić ni pristup igri već konstantno kratak roaster. Taman jedan ozdravi drugi se razboli, o povređenima da ne pričam. Odbrana koju igramo crpi mnogo energije, posledica toga je slab napad. Zato što fale igrači. Ovim tempom skockaćemo tim tek posle Nove Godine. I kada se kompletiramo opet fali jedan ozbiljan crnac na poziciji 5.

ture

pre 2 godine

ovaj Kalina veze nema sa košarkom. u zvezdi mitrović i donekle dobrić vrede nešto. kako u evroligi sa lazićem, simonovićem, davudovcem, uskokovićem, cirbesom?!

Zvezdaš

pre 2 godine

Pobedili Makabi i odmah umislili da su zvezde, a potom na silu dobili Budućnost, Žalgiris i Olimpiju.Igokea nas odučila od košarke a sad i Alba.Ne može se igrati sa Lazićem, Simonovićem i Davidovcem koji na po nekoliko utakmica nijedan koš ne daju.Trebaju nam napadači sigurni šuteri.Ovo je smešno i žalosno.

idemo dalje

pre 2 godine

ovaj Kalina veze nema sa košarkom. u zvezdi mitrović i donekle dobrić vrede nešto. kako u evroligi sa lazićem, simonovićem, davudovcem, uskokovićem, cirbesom?!
(ture, 22. oktobar 2021 20:54)

Ako si ti navijac zvezde,(a ja se iskreno nadam da nisi) onda je to stvarno tragicno da nas ima i takvih

Nina

pre 2 godine

Hamburg je timčina za ovu raspalu Albu. Uostalom bolje je plasiran na tabeli u Nemačkoj. Glavu gore Panteri, nije sramota izgubiti od jedanestog u Bundesligi.

cpjts

pre 2 godine

Ne razumem zasto toliko negativnih komentara? Ovo je evroliga svako svakog moze da dobije pogotovo ako neka ekipa ima los dan..... opustite se sezona je dugacka.
Pozdrav iz Humske

Поштено говорећи

pre 2 godine

Кошарка је некад била лепота гледања, о томе сваки циганин може само да сања.

PeruN

pre 2 godine

Čekajte jel se ovaj Uskoković vodi kao neki talenat?Momak sa mukom vodi loptu i to je sve što zna.Užasni Dobrić i Kalinić,koji je realno preplaćen,solidan je igrač ali ništa posebno,u Zvezdi ima slobodu da se ispucava,forsira i srlja do nemilosti.Simonović tip igrača koji kad se zaleti ka košu odma imaš osjećaj da neće pogoditi,večeras ni da proba za 3 jedino što zna,Lazić igrač u jednom smjeru,u napadu igrač manje,borben i požrtvovan ali ovo nije fudbal da igraš samo odbranu,ako ćemo realno Lazić je pored Lazarevića bespotreban u rotaciji i treba davati šansu mlađem igraču koji pokazuje da ima neki talenat i srce,za razliku od ovog Uskokovića koji nema ništa.Svaka čast Kuzmiću večeras i donekle Voltersu,svi ostali užas.Kao što neko napisa,ako zaista nemamo ambicija da napadnemo top 8,a to bi se i pored ovog poraza moglo sa dva solidna pojačanja,koja ne smiju biti promašaj kao Holins,onda bolje da naredne godine proba Partizan,a ove godine su svakako s obzirom na pojačanja i predviđeni da preuzmu primat i vrate se u EL.

zoran

pre 2 godine

Sve vreme sam govorio da su Ivanović i Volters za drugog pleja.
Nama je potrebniji ozbiljan plej od centra. Kakav Volters svuda je podbacio gde je igrao i u Zvezdi pre bio tanak.... Ne mogu da verujem da iz greski ne učimo.... Celu proslu sezonu skripi na poziciji 1 i mi dovedemo Voltersa da opet skripi.
Volters decko moze menjati nekog na par minuta i to je sve isto vazi i za Ivanovića.... Jednostavno Volters slabo razigrava tim.... Igra Zvezde mnogo oslonjeni na Kalinića i pročitani smo udvajaju ga... Holins amer treba razliku da pravi a on to slabo....
-I ono sto je jako zabrinjavajuće Zvezda u par utakmica pusti na startu meča protivniku da se odlepi 15 razlike i posle juri rezultat...
- Protiv Igokeje jurimo i izgubili.
Jurimo protiv Cedevite i uspeli smo
Sada jurimo Albu .... TO NAM SE DESAVA U KONTINUITETU.!
-iskreno od ove Zvezde sam ipak očekivao vise ali meč protiv Igokeje pokazao da će biti mnogo uspona i padova... Negde realnost prevazilazi nase zelje ipak je tanka Zvezda za nesto vise u evroligi.

Kangi

pre 2 godine

navijači nula..ekipa se bodri i kad gubi....tajac u dvorani..Zvezdi treba košarkaška publika a ne fudbalska koja peva jedno te isto dvadeset minuta
(cigan nikad delija, 22. oktobar 2021 20:37)
Zvezda nikad neće imati košarkašku publiku, jer nije za košarku, već za fudbal.
Partizan nikad neće imati fudbaksku publiku, jer nije za fudbal, već za košarku.

King

pre 2 godine

Este ušli u top 8? bilo je u najavi da je borba…Ovaj put hrkljuš nije prošao. Panteri po običaju kad gube 5min pre kraja napuštaju dvoranu. Još 2,3 poraza biće vas u Pioniru u EL oko 3000

Jb

pre 2 godine

Ovo je pobeda kosarke kakvu ljudi treba da vole, pobeda mekoce, suta, kretnje, brzine reakcije, razmisljanja nad krutoscu, snagom, tezinom i sporoscu koju nam je veceras pokazala zvezda

Straight Outta München

pre 2 godine

U Evroligi vec godinama nismo dobili neki mec koji “moramo” i na taj nacin da udjemo u neku pozitivnu seriju… Prosle godine poraz od Zalgirisa u sred BG i posle toga raspad…Ove nas Alba razvaljuje.

kukulele

pre 2 godine

Ja kad napisem da Kuzmicu i Simonovicu dekretom treba zabraniti igranje za Zvezdu,bude minusa i pravdanja evo kuzma dao 5 kosa imao dva skoka,dobar je u rotaciji. Alo ljudi,pa ne moze se od svakog drvosece i coveka od 215cm praviti kosarkas. Simonovic i ona piperevka nogama,vrzino kolce su tek za ocaj.

Loš lobos

pre 2 godine

Ovi iz Albe uvek nalaze neku nedonoščad da im igra, ali takvu koja je do bola dosadna i uporna. Na čelu sa fiokom Sikmom oni deluju da su za 30 razlike, ali njihov izgled opasno vara. Neverovatno su iritantni i posle neprikosnovenog Reala drže odlično drugo mesto.

zoran

pre 2 godine

-Poraz koji boli.... Mora uslediti reakcija posle ovoga. Kući se moraju dobijati ovako prosečne ekipe kao Alba.
-ko je zaduzen u Zvezdi za dovođenje igrača pod hitno otkaz.
-Celu proslu sezonu skripi na poziciji 1 i traze se resenja za pleja i nisu nasli nekako zavrsimo sezonu.
I mi umesto da trazimo plejmekera da bude top mi Voltersa i poske se čudimo.... Nije mi jasno da iz greski ne učimo... Volters slabo razigrava, nema osećaj i često gusi napad.
Holins jos jedna greska.
- Ovde nije problem centar koliko plejmeker....kad su odigrali pikenrol, pa naravno da nisu Volters to ne zna da odigra.... Volters gde god da je igrao rezultata u kontinuitetu nije bilo.
-Kad se samo setim kako je znao razigrati tim Markus Vilijams, kakve asistencije... Čovek je video sve na terenu i pravovremeno i lucidno davao loptu... Prosto imao pravi momentum dodavanja.... Steta sto je se Vilijams vise bazirao na poroke nego na kosarku.
-U Zvezdi nesto opasno ne valja
-Davidovac uzasan
-Dobrić uzas zivi a ocekivanja bila velika
-Simon nas je navikao na uzas on se drzi standarda.
-da neko ne pomisli da ja mrzim Voltersa,Ne..... Volters nije los igrač za zamenu ali nije za nosioca i prvog pleja. Jednostavno treba nam drugačiji plej koji vidi i deli lopte bolje... Kad plaćamo amera za pleja
da bar zna čovek da napravi razliku.

Роланд Гарос

pre 2 godine

Оваква Алба тукла би и репрезентацију Евролиге !
Ала су партизани дигли нос !
(Члан Звезде, 22. oktobar 2021 20:49)

Ахаха... Никад јача Алба и никад слабији Хамбург. Неко је чак написао и да су вас судије разбиле. Ви сте легендарни навијачи. Десета, јубиларна година од настанка клуба и још не разумете кошарку.

Jb

pre 2 godine

A da pusti radonjic kalinica da vodi, svakako radi sta hoce...kako god da zavrsi ova utakmica sad sam siguran da je dejan radonjic jedan izuzetno sujetan covek, veoma nepravedan u odnosu sa igracima i nalazi se na poziciji koju svojim "kvalitetom" ne zasluzuje
Alba ne lezi zvezdi, kuzmic protiv njih ne zna koje je njegov kos, slanje informacije samom sebi mu traje kao dva napada albe, izuzetno dobro se krecu bez lopte, imaju uvek dva tri igraca koji rade sve dok zvezda ima uvek dva tri koji ne rade nista

dzoni

pre 2 godine

Toliko o njihovom top 8. Koja poenta pratiti ovu ekipu uopste, nek igra Psrtizan el pa nek probaju nesta da naprave kad mi vec nemamo ambicija. Pratit citavu sezonu da bi bio od 14-16, ma hocu malo sutra. Dovidjenja.

Demar Derozan

pre 2 godine

Moralo je da se dobije veceras, odmoran tim, podrska u Pioniru, ali nedostajalo je energije. Kuzma jedino na nivou, Kalina mora da se smiri, igra na iskustvo, i resava napade prvenstveno ledjima, a ne trojkama preko ruke, imamo probleđ na pleju posebno kad nema Ivanovica. Alba se ne sme potcenjivati, igraju cvrsto po sistemu Aita, npr. sve sto je radio Hermanson (presao u Valensiju) sad radi Blat. Olinde je igrac kog Zvezda mora imati u vidu u buducnosti. Odbrana iscrpljuje, ne treba ginuti u gostima protiv favorita poput Csk, i onda umoran tim neocekivano pada kuci kao veceras.

Zvezdaš

pre 2 godine

A Nemci igraju do kraja.Na 4 sekunde i na +12 oni kidaju i daju zadnju trojku. Naši nd bi ni igrali zadnji napad već bi im dali loptu u ruke da ublaže poraz?

Kk sloga kraljevo

pre 2 godine

Vise smarate sa prepucavanjem..jednostavno je skroz..zvezda bezidejna veceras i poraz.kao i partizan sinoc.i poraz.ili bolje receno uporedjujuci da su alba i gent dominantniji u ovom trenutku od blizanaca.sta je tu tesko nesto tako napisati.drugo su zelje navijaca i nadanja a drugo realnost..partizan u fudbalu ne moze da bude ozbiljan konkurent kad ima zivkovica..miljkovica.obradovica.markovica..sve su to prosecni igraci koje ces naci skiro na svakoj livadi samo im treba trener fa izvuce maksimum do proseka..isto tako i zvezda u kosarci..sa kalinicom koji je moje misljenje prosecan igrac..lazic..dobric..kuzmic..ne moze se sa njima ozbiljniji rezultati napraviti u el..ja sam gotivio dangubica..a njega pustise..nekako mi je svestran..steta ako zvezda ove sezone nista ne naoravi jer cini mi se da EL nikad nije bila ujednacenija..partizan je dobro krenuo..videcemo.cestitke ALBI na pobedi.

vukan

pre 2 godine

ova alba uvek zvezdi pravi problem, imaju neku sportsku srecu kad igraju protiv zvezde uvek, secam se prosle godine nekih trojki sa 10 metara ali isto tako da nemamo igraca koji je ozbiljan suter nemamo...

"Znate kako, FMP-u..."

pre 2 godine

Oni koji najviše osporavaju Bogdana kad u NBA ima loš procenat za tri, verovatno krive loš dan za ovu revolverašku partiju Ognjena Dobrića.

Građanin Kejn

pre 2 godine

Ali kretnje Davidovca, majko mila! Očajan u odbrani, katastrofalan u napadu. Poklonite ga već jednom nekom, postaje bolno gledati ga više.

vaso

pre 2 godine

Svih 18 klubova u EL su vasiona za učesnike EC. Tamo Lokomotiva Kuban, Valencija, Huventud i možda Virtus nešto znače. Ostali suva buranija. Pa nisu valjda Šljonsk Andora, Burg, Lietkabelis, Budućnost, Cedevita.... gromade
(Paja moler, 22. oktobar 2021 20:42)

znači po tebi je Zvezda vasiona za Partizan? :) aj videćemo i tu vasionu za par nedelja :)

deki

pre 2 godine

Pa drugari, vi sto trazite kombo beka, centra itd, da je klub prodao 15 hiljada pretplatnih karata bilo bi i kombo beka i centra. Ovo je poraz koji boli jer smo svi ocekivali pobedu a takve su utakmice najteze ali ako smo ista naucili sve ove godine igranja u EL je da ce biti neocekivanih poraza i pobeda. Evo slede dva teska gostovanja gde je realno da upisemo dva poraza,kod Monaka koji ubedljivo gubi i Armanija koji je posle 6 poraza orotiv nas ,proslu dobio

Pera

pre 2 godine

Alba je za celu klasu bolja, Zvezda ovu Albu ne bi pobedila da igraju 10 utakmica....svih 10 bi izgubila. Razlika u klasi je ogromna...bez pojacanja Zvezda ce opet biti na dnu. Da je ovo losa ekipa pokazala nam ji i Igokea.

Boxy

pre 2 godine

E, moje Delije, vi niste navijači. Ovi što dolazi na utakmice to nisu. navijači To su blazirani tipovi koji navijaju sano kada Zvezda vodi. Onda urlaju i divljaju. Čim tim gubi oni se ućute. Nema nikakve podrške igračima kada im je ona najpotrebnija.
Kada Zvezda bude imala pravu košarkašku publiku koja razume košarku, onda će zaslužiti i neki F8.
F4 je za Zvezdu mislena imenica!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

И фудбалу неће управа да купи правог, класног нападача, све нека импровизација са Беном као "лажном деветком". А жели да се играју најјача европска такмичења. Па с чиме ћемо да играмо господо из управе? Исто тако и у кошарци не купује се изразити бек шутер него се исто нешто импровизује. Штеди се новац. А тако се не може побјеђивати јер фудбал и кошарка сви знамо игра се за голове и кошеве. А ко да их постигне??? Мука је била и против Олимпије ал смо успјели преокренути. Међутим то се не може увијек. Више ништа не очекујем док је овако лоше стање. Похвалио бих Кузмића и Волтерса. Поготово Волтерса који је једини констстантан ове сезоне. Лоше, много лоше.

Reno Megan sport

pre 2 godine

Meni nije jasno da je kapiten Zvezde igrač koji često daje 0 poena po utakmici ?? Kako može ozbiljan igrač koji igra Evroligu da ne ubaci nijedan koš ??

Nemanja

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))

zemunski kej

pre 2 godine

Dobro poceli kao i ranijih godina u EL ali padaju opet. Da li nisu pripremili utakmicu kako treba ili los dan. Uopste nisu losi ,zato mi je i zao sto gube od slabijih ekipa.Albu je veceras islo

Nenad

pre 2 godine

Ovakve utakmice ne smeju da se gube, ako imas neke takmicarske ambicije.Bolje da su izgubili 40 razlike od CSKA, a da su ovu dobili 1. Ovako razocaravajuca igra. Taman se covek ponada da je ovo ta sezona, ona prava, a onda te jedan prosecan tim spusti na zemlju. Izgleda da je najbolje da covek nema nikakvih ocekivanja, jer onda ne moze ni da se razocara.
(Kuki, 22. oktobar 2021 20:49)

Zašto omalovažavate Albu? Odlična ekipa, Aito dugo godina radio i uspostavio sistem, školovani igrači, atletski dobri, odbranu odlično igraju i kad ubace nešto kao večeras spolja teško ih je dobiti.

Milan Kosanovic

pre 2 godine

Ne pratim bas previse Euroleague ali je cinjenica da je ovo neki Zvezdin domet i nivo ove godine. Realno, Kuzmic nije onaj igrac pre povrede, ni blizu, Volters je upravo onakav kakav je bio i prethodne sezone. Odigra jednu pa ga nema sledece tri, Kalinic je ok ali treba mu autoritet od trenera. Setite se ribanja od strane Obradovica kad je promasio trojku u pioniru za Fener. Ovi pridosli ameri su suvi prosek za ABA. Na kraju, pa izgubili su Laktasima. I to nesto znaci. Valjda nece biti poslednji u Euroleague.

čiča

pre 2 godine

Bitno je da cemo i sledece sezone igrati Evroligu.
Zna se sta je potrebno da bi se to i dogodilo.
Sve ostale bitnosti su nebitne...
(Quaresma, 22. oktobar 2021 21:05)

Stvarno...?

Opet korona i prekid svih takmičenja?

Алуге

pre 2 godine

Сваке године у Евролиги исто, важно је учествовати. Па, јел баш једино то важно?

Goran

pre 2 godine

kalinić bukvalno mora da igra svih 40 minuta. veceras se ne zna ko je gori, dobrić, mitrović, uskoković. brate nema deljenja minutaze igraj sa holinsom, kuzmićem, kalinićem i voltersom 35 minuta

privatnik

pre 2 godine

MTS
Dunav osiguranje
Državna lutrije Srbije
Aerodrom Nikola Tesla
Poštanska štedionica
Gradski zavod za vjestacenje Beograda
Lasta Beograd
Galenika

veliki strumf

pre 2 godine

Ovo nam je ŠESTI UZASTOPNI PORAZ OD ALBE! Ej od neke tamo Albe. Deru nas kako stignu, iz sprdnje. Teška sramota. Odrali su nas kao i u prošloj utakmici. Već od sredine 2/4 bilo je jasno da ne postoji način da dobijemo meč. Lagano. Tako je to kad nemaš jednog jedinog sutera, koji može kad ne ide da pogodi 2-3 vezane trojke i vrati ekipu u meč. A u odbrani si tragikomican plus protivnika ide šut (a Albu uvek idu trojke). Cela ekipa skandalozna i bez energije i u napadu i u odbrani. Kalinić katastrofalan meč a bezveze je bio prenervozan. Holins nikakvo pojačanje, nicemu ne služi. Ovo je bas veliko razočaranje. Sluzicemo opet za kos razliku ako se hitno ne dovede pravo pojačanje.

markod

pre 2 godine

Ipak je ABA prioritet, kao i svake sezone...EL po principu važno je ucestvovati, kao i svake sezone!Evo i Mornaru prilike da zabiljezi prvu pobedu u sezoni:-)

Incognito

pre 2 godine

Pozivam iskrene ljubitelje kosarke da komentarisu kosarku bez obzira za koga navijaju. Klinacko navijacko prepucavanje niko ne zeli da cita.
Zvezda odigra odlicno protiv cska pa izgubi od albe kod kuce. Cini mi se da ce biti jakih pobeda ali i iznenadjujucih poraza. Ovako iskreno izgleda mi da je nerealno videti zvezdu u top 8, iako se ta prica bespotrebno provlaci, mada ima da se igra jos 29 kola i sam bog zna sta ce se desavati. To je ekipa koja moze svakog da dobije ali i od svakog da izgubi... kod kuce se ovakvi protivnici zaista moraju dobijati

Realan

pre 2 godine

ALBA bez 4 igrača : Marcus Erikson, Ben Lammere, Chria Coumandje, Johanes Thieman...

Guglajte, ako meni ne verujete, samo bez nervoze :)))
(Nemanja, 22. oktobar 2021 20:45)

Tebi ne vredi da gulaš. Osim Eriksona svi ostali 2,3 bench
(Čika Djura, 22. oktobar 2021 21:2

Da, i jedina 2 centra koje ljudi imaju. Danas igrali celu utakmicu bez centra. To sto ti od kosarke pratis samo Zvezdu, to je tvoj problem

rale

pre 2 godine

Kakve veze ima partizan sa ovom temom mi igramo Evro kup a vi Evroligu.... Uživajte i navijajte za svoju ekipu... Ne može se svaka utakmica dobiti pogotovo ne one koje su da kažemo laganije... Zvezda ima dobru ekipu ali izgleda da im Alba ne odgovara kao što komšije ne odgovaraju Armaniju iako mislim da su slabiji od njih.. To je sport uživaj nerviraj se dok traje utakmica... Sportski pozdrav

NastyB

pre 2 godine

Ubedljivo najgora utakmica Zvezde ove godine. Maše se ziceri, u napadu igra skroz bezidejna, u odbrani ispadanja prilikom udvajanja, sa ovakvom igrom ako nas raspala Alba ne razvali najmanje 30 razlike oni treba da batale ovu igru.

marshall

pre 2 godine

Navijacima Zvezde treba odati priznanje za podrsku posle zvuka sirene. Nema ih od kako je Alba krenula da sipa, bukvalno pozoriste, ali zatogalama kada je utakmica zavrsena. I to pesma da ce ostati uz Zvezdu. Pa gde ste tokom utakmice kada nije islo?

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Sa kakvom lakocom igra Alba. Bez klasicne petice, vrlo pokretljivi i u odbrani i u napadu. Odlican protok lopte, mnogo protrcavanja, mnogo lakih koseva. Talentovani, mladi igraci ali vrlo pametno igraju. Ocigledno se dobro radi sa njima.
Cezempe? Nisu vredni komentara. Osim Kalinica koji je, cini mi se potpuno unistio fokus tima. Bez razloga je zapenio i dobio tehnicku. Kod Duleta bi popio svlacionicu. A verovatno i kod Zeljka. Igrac sa njegovim iskustvom i reputacijom ne sme tako lose da utice na tim.
Nema alibija za ovakav poraz. Alba je veceras igrala bez oba centra i jos jednog igraca iz prve petorke.

kris

pre 2 godine

Sudije nisu napravile ni jednu jedinu grešku, a situacija je ovakva isključivo zbog naših gluposti. Kod 9:7 četiri napada za redom pravimo početničke greške i uvodimo se u nervozu. Kao rezultat te nervoze dolazimo do 12:28

Futog

pre 2 godine

Od pocetka sezone uvek napisem ljudi napad nam je medju tri najgore tima u Evroligi i uvek gomila minusa,ovaj tim nema napadacki potencijal,potrebno su nam suteri poput Berona...

Admiral

pre 2 godine

Sta je bilo, opet puko granit?? Pa ne moze se Radonjinim hrkljusom i sa 60ak poena stalno dobijati, kosarka napreduje moraju se davati kosevi a ne tucnjava sa Lazicem i Simonovicem

gagi

pre 2 godine

Kalinic doveden da bude vodja... Neosporno igracina, ali ne moze se ovako igrati na silu. Puno solira, taman smo prisli malo on pravi dvije tri greske. Protiv Fenera smo izgubili zbog njegivog silovanja u napadu zadnje 3 min. Kakav je promasaj ovaj Uskokovic. Tuga. Davidovac jos prosle godine trebo biti otjeran. Ovo je vec sad kraj borbe za top8, nazalost.

Sash

pre 2 godine

Kuzmic realno pojma nema, a tako je vec zadnje tri godine. On odigrao kao odlican mec, a Alba igra prakticno bez centra i on osim kad je sam i kad ga neko ne faulira ne umije kosa dati. Skokove jedva hvata, pa ta Alba ima isti broj skokova kao Zvezda, a igrala je bez centra. Koliko je spor, ako ima iko u dva metra blizu njega skoro sigurno ce uspjeti da bude fauliran i samim tim odlazi na liniju za slobodna, a tamo tek pokazuje kako pojma nema...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ево 9-9. Опет смо лоше почели у нападу. Много нетачних додавања и брзоплетости а премало стрпљења.

objektivan

pre 2 godine

Nikad do sada nisam pisao komentare u toku utakmice, ali kako igra Zvezda ovo je BRUKA!! Alba igra rekreativno, a Zvezda za 6 minuta druge četvrtine 2 poena. Ne sećam se kada smo pobedili Albu u Beogradu, neverovatno!!!

omar know

pre 2 godine

Ionako veoma veoma napadacki.limitirana ekipa se trosi "granitnom" odbranom i onda gledamo ovo!
Jel 4000 ljudi doslo u Pionir da gleda odbranu?

vlaca

pre 2 godine

Losa Zvezda bas trop nesto na silu valjala bi ova pobeda kuci ali nista bice tu borba za 12 do 16 mesta.A ni navjaca nema pola dvorane ispunjeni digli cene karata a lose igraju.Navijam za Zvezdu ali u kosarcu je slaba realno su za evro kup

Red

pre 2 godine

Izgleda ne prija odmor od nekoliko dana:),bolje igramo u zgusnutom ritmu.
Sta da se kaze,bez energije,bez ritma,lose pripremljena utakmica,i opet smo na istom,kao sto kazu grobari,top 16 nam ne gine.

goran

pre 2 godine

Kuzmic 2/2 za dva sb 4/10, volters 5/8, luka 5/8, holins 4/9, dobric 2/11, kalinic 2/10, simovocic, lazic, davidovac, lazarevic, uskokovic za 52 minuta naparketu ukupno 1/7 iz igre, samo ta tri poena kroz trojku lazica. jednostavno vece gde nista ne ide, sami su krivi, nisu ispostovali loptu u 1/4, lopta se tad naljuti i onda si gotov. 5-6 napada bez suta sa izgubljenim loptama od 9-7, uporno pokusavanje da se proigra mitrovic, tad smo usli u bezdan i to je to... sledece nedelje milano i francuska dakle lako moze da bude 2/5, mnogo smo poleteli posle makabija, i ove ce relanost biti borba za 13-15 mesto...

Petar

pre 2 godine

12 - ti tim Nemacke lige odrzao cas kosarke zvezdi. Lepo je igrati odbranu, ali moras imati igrace u timu koji mogu dati kos....zvezda to ima ako ih krene sut za tri poena. U pozicionom napadu svi igraju individualno i ako ih krene sut to je to.....Nije najsrecnije formiran tim i ne uliva poverenje.... A sledeca nedelja ubitacna dva teska gostovanja i dve utakmice u ABA ligi.....I na kraju od 2016 zvezda nije dobila Albu, ili u 7 susreta samo jedna pobeda, a cak tri uzastopna poraza u Bg....

Mustra

pre 2 godine

Volim Radonju, ali je večeras pokazao da je limitiran trener. Kolega ga je razbio. Naša najveća prednost je odbrana, Španac nas je izvukao iz reketa, mi trčimo kao kerići za loptom na 10 metara od koša, a reket prazan ili neki njihov potpuno sam. Postavi zonu, odmori igrače, u napadu malo atraktivnije, ostavi nekog samog na 3, zapali navijače. O-ruk ostavi za gostovanja.

King

pre 2 godine

Los dan je ok ali sta rade uskokovic i simonovic u timu?
(Stari cigan, 22. oktobar 2021 21:07)
Simonović je tu da skakuce oko igrača, a Uskoković je rekreativno, ima vezu

Detroit

pre 2 godine

Na šta liči ovaj Simonović - kao rekreativac od 60 godina .....a šta tek reći za klupu Zvezde gde ima više tapšača i dodavača peškira nego igrača .....zadnji minut prve četvrtine zajedno dali ukupno 19 poena ......

alekss

pre 2 godine

Да ли неко зна што је полупразан Пионир?
Због неких мера, или?
Покушавали смо доћи до карата (из Суботице смо), али смо свигде добили инфо да је распродата хала
(зуке, 22. oktobar 2021 18:42)
Koliko je meni poznato, danas, oko 13h, je bilo oko 1000 karata u prodaji, ostavljeno za kupovinu na blagajni, pred pocetak utakmice.
Moguce je da su smanjili kapacitet hale i broj karata koje pustaju u prodaju, nisam siguran.

Rokabili

pre 2 godine

Zvezda ima dobru odbranu, koja ipak ispada i dozvoljava relativno lake poene, ali da kažemo da je ok... Ali zato napad je OČAJAN, čak i kad se napravi akcija to se takvi ziceri promašuju da je to čudo... Pri tome naša navika da samo kukamo na sudijske odluke, a sve što su svirali je bilo ispravno, a i da nije, ćuti i igraj 99% zavisi od tebe...

Srx

pre 2 godine

O kakvom centru pricate. Koji ce nam centar kad nemamo ko da mu doda loptu, odigra pik. Fali plej i bek sa lucidnim napadom. Vidite li da smo prodali 12 napada bez suta, nemamo organizaciju i igru 1-1. Fali plej i divljak bek koji pogadja kada ne ide…

Splavar

pre 2 godine

Daju 38 u poluvremenu i vode 12. Nema spasa nasoj kosarci, pri tom ne mislim samo na CZ. Da Drim tim gostuje i postigne toliko poena, morao bi biti u debelom minusu. Mi smo postali antipropaganda kosarke

kortizol

pre 2 godine

Ali kretnje Davidovca, majko mila! Očajan u odbrani, katastrofalan u napadu. Poklonite ga već jednom nekom, postaje bolno gledati ga više.
(Građanin Kejn, 22. oktobar 2021 20:14)

Užasan je, kao basketaš ispred zgrade

1od619 miliona

pre 2 godine

Tuga. Kao da se bojimo uspeha. Idealna prilika da (iako je tek 5. kolo) osetimo sta znaci biti u gornjem delu tabele i boriti se i dalje za top 8. Ne moze biti veci penal od Albe. Imali smo fener blizu, cska isto ali tu niko nije ocekivao pobede. Zbog ovakvih poraza mi ne igramo top 8.

2CRAZY

pre 2 godine

Dzaba vam sto dobijete Makabi u gostima, kad izgubite na svom terenu od najgore ekipe u takmicenju i to vas jos ponize sa 15 poena razlike, a taman su dosli Stankovic i fudbaleri Zvezde da gledaju, awwwwwww...

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu...zvezda je bolja ekipa ali alba kao i svake godine protiv zvezde pogadja nemoguce i mislim da se jedno 10 nicijih lopti odbijalo u reke albinih igraca, trudis se a ne vraca ti se, nema gore za psihu igraca...
(vukan, 22. oktobar 2021 20:59)

I tako 6 puta uzastopce? Bice da je do srece.

Milan

pre 2 godine

Klasican primer sportske srece, alba je imala mnogo a zvezda ni sitnicu..
(vukan, 22. oktobar 2021 20:59)

Pa naravno. Sreća je u pitanju, šta drugo???

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Ovde sam dobio 100 minusa kada sam rekao da Zvezdi više treba kombo bek nego centar.E danas se to odlicno videlo.Nema igrača koji može da veže 10 poena koje sam kreira i pokrene ekipu.Mada ova utakmica je jedna od onih kada baš nista ne ide.4 promasena polaganja,8 potpuno otvorenih trojki,bar pet puta je ničija lopta završila kod protivnika,sve je bilo naopako.Alba šesti put za redom dobija Zvezdu,a razlog je vrlo prost.Razvijaju igrače i dovode pametne,školovane košarkaše koji ne nasedaju na buzdovansku košarku.Ovu utakmicu dobili su izuzetno pametnom i borbenom igrom u odbrani,a onda ih je htelo i u napadu.Ogroman hendikep za Zvezdu je korona Ivanovica i ako ga ne bude koliko Cirbesa,Zvezda će izgubiti svaku utakmicu do kraja godine.

Sale

pre 2 godine

Zašto Lazarević nije ulazio posle prve četvrtine?Ušao je Deda koji ne igra odbranu i svi poeni koje je Alba dala išli su preko te rupe u odbrani...A nikakve koristi i u napadu od njega...Kalina počinje da trpi posljedice velike minutaže,opet nemamo drugog pleja,Dobrić i dalje toplo hladno,jedino Kuzmić diže formu...Mislim da Radonja pod hitno treba da pojača suterske treninge,jer džaba odbrana kad niko ne pogadja...I Alba nas bije svaki put onako baš uvredljivo,ne leži nam očigledno ta jurnjava,kao da ih ima više na parketu...Idemo dalje...

deki 27

pre 2 godine

Teske su ovo utakmice koje su unapred dobijene. Odlicna igra Albe,dobar sut, sve ih je islo za razliku od nas. Nazalost Holins barem za sada nije ni bleda senka Berona a posle i Pantera koji su izmisljali poene. Nije problem poraz, problem je sto smo sada ostali i bez Nikole a idu dva teska gostovanja, Monaku i Armaniju, igramo i sa odlicnim klincima iz Mege. I derbi ce polovinom Novembra a nas kada je roster u pitanju teraju maleri samo tako

veliki strumf

pre 2 godine

Bacanje ne možemo da ubacimo (3/8, sto je za petlice sramno), čitav napad skandalozan, trojke 20%, odbrana u 2/4 ne postoji, imali su čak 5 ofanzivnih skokova u 2/4 i sve druge napade realizovali... Neverovatno loše poluvreme Zvezde, puno nervoze, čak 12 izgubljenih lopti, ne funkcioniše nijedan segment igre, gomila prosečnih igrača od kojih većina van forme.

Markobg

pre 2 godine

Košarka je igra za koš,skok asistenciju više.
Nije ovo fudbal pa ajde da se povučemo i igramo odbranu pa ako se otvori kontra i damo gol opet čuvamo rezultat.
Totalno napadački impotentna ekipa koja na početku sezone zaista igra odličnu odbranu ali pitanje je da li će tako u odbrani igrati kada ih stignu umor i povrede.

Mitro

pre 2 godine

Radonjić izgleda misli da u košarci može da se igra katenačo kao u fudbalu samo nzm da li mu je neko objasnio da se u fudbalu igra na mali broj pogodaka pa takva taktika može nekad i da prođe dok je košarka igra na više poena i ovakva igra ne prolazi nigde. Ja odavno nisam video da neki profesionalni košarkaški tim ima igrače koji ne gledaju da šutnu na koš a Zvezda ih ima ne jednog već nekoliko.

cigan nikad delija

pre 2 godine

navijači nula..ekipa se bodri i kad gubi....tajac u dvorani..Zvezdi treba košarkaška publika a ne fudbalska koja peva jedno te isto dvadeset minuta

sasa

pre 2 godine

Imam osecaj da Evro-ligu igramo da bi igrali, a ne da bi nesto uradili. Nije mi jasan ovaj koncept sa prosecnim igracima, Ostin Holins koji je na nvou ABA lige i nista vise cak mu i defanziva nije nista specijalno, Simonovic istrosen igrac, veceras je Kuzmic odigrao nesto bolje nego inace, ali sutira bacanja 4 od 10. Bez 2-3 pojacanja mi nema sta da trazimo na ovom nivou. Ovo mi sve lici na neku improvizaciju a ne organizovanu igru.

ende

pre 2 godine

forma se tempira za kraj, može da se iznenadi neki nespremni tim na početku ali kako sezone bude odmicala biće sve više brukanja, na koje smo navikli.

Džoni

pre 2 godine

Alba što je zamislila to je večeras i uradila, odavno nisam gledao ekipu da toliko mirno i staloženo sve postavlja kako im odgovara, a da ih je išlo, išlo ih je. Bezbroj ničijih lopti im je završilo u rukama, po nekoliko odbijanja, presecanja i onda upadne baš igraču koji je sam u šutu za tri. Mi nervozni, promašili u startu nekoliko zicera i uvukla se nesigurnost, naši inače najbolji poenteri Kalinić 2 od 10, Dobrić 2 od 11 iz igre, od toga ukupno 1 od 13 za tri??? Davidovac nije ni pomišljao da pogleda prema košu i pre nego što mu lopta dođe već gleda kome će da je uvali. Uskoković ne može da igra EL, Ivanović je falio i više nego što smo mogli predpostaviti. Kuzmić sve bolji i to raduje, ali penale mora bolje, Mitar dobar, Volters potegao poprilično i bio najbolji, Holinsa isekli faulovi inače postaje sve bolji. Šta da se radi, nije trebalo ovako, ali idemo dalje...

Goran

pre 2 godine

holins nije normalan, tri suluda faula za nepuna 4 minuta. sami ste krivi što je 12-22 i sad moras da igras odbranu na granici faula. a i kalinića gledaju da isključe

insomnia

pre 2 godine

Uskokovic nije ni za regionalnu a kamoli Evroligu. Sa jednim plejom, Voltersom, koji i nije neki razigravac- ovaj tim Zvezde nema sta da trazi.

vlaca

pre 2 godine

Mesto da bude obrnut rezultat za zvezdu na poluvremenu.Kalinic igra cesto pleja forcira na silu igru tol'ko izgubljenih lopti kao da je Alba sila u kosarci.Ove utakmice moraju da se dobijaju ako misle medju osam?

Mare

pre 2 godine

Izgubljeno i pre utakmice,limitirana ekipa smo,vec standardno katastrofa stranci se dovode uz katastrofa domace igrace uz ovakve talente poput uskokovica koji nije ni za nasu ligu a ne evroligu.

Kuki

pre 2 godine

Ovakve utakmice ne smeju da se gube, ako imas neke takmicarske ambicije.Bolje da su izgubili 40 razlike od CSKA, a da su ovu dobili 1. Ovako razocaravajuca igra. Taman se covek ponada da je ovo ta sezona, ona prava, a onda te jedan prosecan tim spusti na zemlju. Izgleda da je najbolje da covek nema nikakvih ocekivanja, jer onda ne moze ni da se razocara.

Realno

pre 2 godine

Ekipa koja igra dobru odbranu, a los napad, nema sanse protiv jake napadacke ekipe, sa takodje jakom odbranom,Makabi je veliko ime, al klasicna divljacka ekipa, pa je Radonji lako bilo da brani Wilbekina,tesko je kada imate 3-4 jaka napadaca, brz protok se tesko brani,svi pucaju, a zvezda nema igraca koji ima 20 poena sigutnih, pa da drugi mogu da iskoce, ovako, svi pustaju suteve,igraju zonu i to je to

CG

pre 2 godine

Kalinic i Simonovic mnogo nervozni.Svira im se opravdano faul a oni skacu na sudije i unose nervozu u tim,misle da je ovo ABA liga. Kalinic je inace jedan od najboljih igraca u ligi na svojoj poziciji.

Kalcokera

pre 2 godine

Radonjic nema pojma napadacki

Koji je sada alibi
5 dana odmarali
. Nijedna akcija
Alba igra twcno sve se vrti oko sikme
I naravno pogadjaju.

Dobric je neverovatno nazadovao

View

pre 2 godine

Danas nije bilo, između ostalog, i one energije sa kojom se Radonjić hvali i koju potencira. Da li može tako da se igra svaka utakmica kada u timu ima 7 igrača sa 30+ godina?

veliki strumf

pre 2 godine

Neverovatno loš šut u 1/4, a i bacanja užasna - od 4 promašena 3. Napad spor i gomila prodatih lopti, čak 6 od čega 3 bačene protivniku u ruke. Bas smo loši ofanzivno.

napred PARTIZAN

pre 2 godine

@zuke

predpostavka
arena prima mnogo vise posetilaca a samim tim i je verovatno prodato 5-6.000 sezonskih karata.
a u prodaju se pusta samo onaj deo kolika je razlika od prodatih sezonakih do popunjenosti kapaciteta pionira.

a to sto je prazna hala pitas one sa godisnjim kartama koji nisu dosli na utakmicu.

sportski pozdrav

veliki strumf

pre 2 godine

Sramno izdanje u prvom poluvremenu. Skandalozan napad i još gora odbrana. 26 poena primiti kući od jedne Alve za četvrtinu je

sever

pre 2 godine

Od pocetka sezone niko ne moze da pogodi oba slobodna bacanja, sut za tri ne postoji...mrcvarenje i zaista nema svrhe igrati EL godinama bez ikakvih ambicija pravdajuci to budzetom....nemamo vise ni navijaca na utakmicama i ovo ne sluti na dobro...

Valerijan

pre 2 godine

Šta se dešava sa Dobrićem? Razumem da je bio povređen, ali čovek ne može da se sastavi sa igrom. Nije samo u pitanju činjenica da maši otvorene šuteve, već jednostavno ne zna akcije, stoji u mestu, sudara se par puta sa Kalinićem. Ozbiljno mora da porazgovara sa sportskim psihologom.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

PATETIKA:

I onda se zalimo kako EL dajr a licence Nemcima,a nas,"zemlju kosarke", a ovi nas rastavili na komade...
Sramotan sut,opet. Dobric opet uzasan,najlosiji bek suter ikad ...
Davidovac,Uskokovic,Simonovic ne upotrebljivi,a ostatak se povredio pre nego je i pocela sezona...
Ukratko,uzas i ponizenje...

Nenad

pre 2 godine

Neočekivano.

Zvezda se ne muči sa Bajernom a sa Albom se muči.
(Mare, 22. oktobar 2021 20:46)

Pa Alba je prvak nemačke, i po mom mišljenju bolja ekipa od Bayerna

Aster Blistok

pre 2 godine

Gledao. Uzasno. Rasturili nas totalno. Kakvu odbranu su igrali to je cudo jedno. Ovi nasi nisu mogli skoro po desetak napada kos da daju.

smeh

pre 2 godine

Ova Alba je za crvene isto što i Bajern u Nemačkom prvenstvu u fudbalu za sve tamošnje klubove, nepremostiva prepreka. Laganica pare.

sasa pg

pre 2 godine

@Protivnik potcenjen, pa nam očitao lekciju.
(Milan, 22. oktobar 2021 20:57)

Samo težak glupan može da potcijeni protivnika od koga je izgubio zadnjih pet utakmica

Džoni

pre 2 godine

Zašto se menjaju hale? Početak, promašiš par zicera, uvuče se nervoza i nesigurnost i imamo ovo da niko više ništa ne može ni slučajno da ubaci. Ovu Albu dere ko stigne, ali je nama nepremostiva prepreka. Ako ovo izgubimo, a sve su šanse da hoćemo postoji velika opasnost da nam se opet strmoglavi sezona u EL.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Ironija je sto je igrac sa najvecim talentom kod nas Volters a ako cemo iskreno on je igrac prosecnog talenta. Mnogo cepanica a malo talenta.

Pozdrav svim normalnim ljudima

pre 2 godine

Ja mislim da je ovo jedna od najlosijih partija Zvezde u poslednjih nekoliko godina...na domacem terenu sigurno..potpuna katastrofa od igre.

slobinator

pre 2 godine

stvarno je frustrirajuće da od ovih pacera gubiš 6 puta za redom.bio sam u areni na onoj poslednjoj utakmici pre korone,tada je zvezda imala jak sastav i bila kandidat za top 8 i opet je volšebno izgubila.tada je u njihovoj ekipi blistao noko.nije mi jasno kako bar njega nije zadržala zvezda letos.ovi jedino što znaju je da šutnu za 3 pona i to ne znaš da sprečiš.sada slede 2 gostovanja u 3 dana.jednostavno ovo je bila utakmica koja je morala da se dobije

Goran

pre 2 godine

mitrovic dve izg još tri izg u pokušajima dodavanja ka njemu, brate on kao da je šekil o nil pa svaka lopta na njega kao sad će on da izdominira. volters cim izadje igra staje, samo 10 poena u 1/4 ocajna igra. uskoković ne moze da igra euroligu niti će ikada moći.

Zhol

pre 2 godine

Meni je neshvatljivo da ne umete da napisete rezultat po cetvrtinama da se slaze sa ukupnim rezultatom. To ubodete jednom u tri kosarkaske vesti, neverovatno.

Kalina

pre 2 godine

Ovo nije ubedljivo, ovo je katastrofa.U Beogradu.Gde je odbrana, gde je "pakao"gde je performans Delija?Bruka a posle se ljutimo kada nas belosvetski mediji proglase za autsajdere.