Četvrtak, 21.10.2021.

21:50

Zvezda na skeneru B92.net: Borjan spasilac, lutanje Falka i italijanski potpis

Izvor: Miloš Simanoviæ

Zvezda na skeneru B92.net: Borjan spasilac, lutanje Falka i italijanski potpis IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Četri je puna kapa

pre 2 godine

Ako ste pomislili da, pošto se igra kod kuće, ne treba nikakva "priprema" utakmice, ne zezajte se - skandinavci su to a Borjan, Kanga i Ben baš van forme. Tri stopera tu neče značiti, a igrati talijanski katanađo - bruka.

Vecchia Guardia

pre 2 godine

Ništa me ne zabavlja u Srbiji koliko ove analize, dobrim delom zbog reakcija publike. Koliko Srbi ništa o fudbalu ne kapiraju, ovo je urnebesno. Imaju oni svoje formacije, znaju ko je igrao dobro, a ko ne, znaju ko šta može i ko gde može.

Najjači su mi Kangini svedoci, lik ima jaču bot armiju nego političari. Juče je opet umalo unakazio tim, otvorio tri kontre glupostima, jedina stvar koju je radio dobro je iznuđivanje faulova (što će mu se sutra obiti o glavu kad ga drugi sudija bude tretirao kao ovaj Izraelac Falka). Njegove odluke kad šta da uradi potpuno su u skladu sa načinom razmišljanja ljubitelja fudbala odavde, zato se i vole.

Veliki bod Zvezde, ponovo je pokazala koliko su neprocenjivi kontinuitet i iskustvo od pet uzastopnih godina u Evropi, jer to je ono što joj je donosilo gomilu bodova i ove i prošle sezone. Zato tako rutinski skida bodove timovima sa boljim igračima i trenerima od sebe, iako često tokom same utakmice duva promaja i drama traje 90+ minuta. Fakat je da su limitirani na mnogim mestima, ali očigledno vrlo dobro znaju kako to da pokriju u makar dovoljnoj meri, dok ne nalete na neku baš ozbiljnu ekipu. Svaka čast za Dekija i momke.

pravoslavni kelt

pre 2 godine

Bod velik ko kuca,Danci su brzi, eksplozovniji,bolji na lopti od nas,na pocetku sezone prodali najboljeg napadaca i stopera,njihov najveci problem je bolja realizacija sansi,u prvom poluvremenu postavili su igru da nismo mogli nista,labilni su kad prime gol,vidi se pad u igri koji nismo iskoristili jer smo i mi bili oslabljeni u napadu bez Kataija i Pavkova,sa njima veoma pazljivo u revansu.

deki 27

pre 2 godine

Za nas je ovo bod veliki kao kuca. Budimo realni,imali smo juce srece vise nego pameti i ja ne bih zeleo da gledam ovakvu Zvezdu u Ligi sampiona sve i da postoji mogucnost posto su nam,evo godine igranja evropskih takmicenja pokazale da je ovde samo Terzicu i verovatno Mrkeli dobro a klub ne da nema nikakve vajde od para koje smo zaradili nego jos vise propada. Transfer pilutika je ocajna,bog sam zna koliko su transferi od 1,5 miliona ustvari 1 milion a oni od milion ustvari 700 hiljada

severnjača

pre 2 godine

Stanković - ne sviđa mi se taktika sa 3 štopera, nesigurni smo
Borjan - solidan
Gobelja i Rodić - spori i loši u odbrani, jedino Rodić nešto pokušavao u napadu
Sanogo - na pogrešnoj poziciji, korisniji kao zadnji vezni
Degenek i Dragović - solidno ali spori za ovakve mlade igrače bez podrške bekova i veznog reda
Srnić i Falko - igraju na pozicijama koje nisu njihove
Ben - totalno van forme od početka sezone
Ivanić - jedino što je dao gol, netačna dodavanja i sebičan
Dioni - borben ali ponovo ne koristi šanse, morao da reši utakmicu kod 1 na 1 sa golmanom, jadnik nije znao ni da šutne kako treba
Kanga - najbolji i najkorisniji, imao par kikseva ali zna da stane na loptu i rastereti odbranu, nemamo zamenu za njega
REZULTAT - ODLIČAN KAKO JE MOGLO DA BUDE!

Deda

pre 2 godine

Falko i Dioni su trećerazredni igrači. Igraju samo zato što neko želi da opravda novac koji su dobili. Bolje bi bilo da puste srpsku decu puno više bi pokazali i dali.

Srdjan

pre 2 godine

Slusam i citam ocene Zeljka Pantica. Koliko je covek nerealan to je strasno. Borjan je odigrao mec bez kiksa, a jedini kiks koji mu se moze pripisati bio je pod faulom, jer je golman u 5 m neprikosnoven. Ovog puta je cak i lopte dobro izbijao. Pantic je opisao kao da je Borjan kiksao celu utakmicu i bio miljenik srece. Dalje, Sanoga ne voli, pa ga je cak i za partiju protiv Ludogoreca napljuvao, a kamoli veceras kada je potencijalno skrivljeni penal ocenio kao najlosiji potez na utakmici. Gent je prosle godine toliko pljuvao i pricao kako Zvezda predstavlja 2 pobede nad Gentom kao da je pobedila Real Madrid, a veceras je Partizan izgubio od istog tog (ako ne i losijeg) Genta. Dalje, rekao je da je veceras i protiv Brage Zvezda bila miljenik srece, a da je u Bugarskoj bila eto bolja za jedan gol. Protiv Brage je utakmica bila u najmanju ruku izjednacena i Zvezda je na suvi kvalitet Ivanica iznudila penal i pobedila. Protiv Ludogoreca smo bili bolji za 2 klase. Veceras je Mitjiland ostavio 15 % bolji utisak, ali je Zvezda igrala rovita i izranjavana. Tek sto su prelezali koronu Dragovic, Degenek i Borjan, Dioni je odradio samo jedan trening nakon povrede, a Katai i Pavkov koji mnogo znace ekipi nisu mogli da pomognu. Prvo poluvreme je domacin bio bolji, ali iskljuvivo zato sto je Zvezda igrala bez klasicnog spica. Ulaskom Dionija snage na terenu su bile izjednacene, ali nije Zvezda pregazena u prvom poluvremenu kao npr. protiv Salzburga u gostima. Zvezda je u drugom poluvremenu osim gola imala 3 izgledne prilike (stativa Bena, 1 na 1 Dionija i udarac Ivanica sa 17 m od gola). U drugom poluvremenu Zvezda je bila bolja. Nadam se da cemo odigrati u punom sastavu za 2 nedelje (verovatno samo bez Pavkova ili ce on igrati nespreman za 90 min). Verujem da cemo na domacem terenu biti favoriti za pobedu, a jos veci favoriti protiv Ludogoreca. Sto se tice utakmice u poslednjem kolu Braga ce biti favorit, ali ne toliki kao protiv Ludogoreca i Mitjilanda, jer je Zvezda iskusan tim, koji petu sezonu zaredom igra u grupnim takmicenjima UEFA-e. Danas je Pantic ocenio da je Partizan nesrecno izgubio i da je bio bolji iako kad bi se zbrajalo je mozda Gent imao koju sansu vise. Uporedivsi to sa komentarom Zvezdine utakmice protiv Brage, vidi se koliko je covek nerealan i pristrasan. Trebalo bi sad da prica da je Gent nikakva ekipa i da je Partizan izgubio od lose ekipe. Zvezda ce se u poslednjem kolu boriti sa Bragom za prvo mesto, a Partizanu zelim srecu bez obzira. Veliki pozdrav.

zdravko

pre 2 godine

Stankovic se bre igra sa ugledom zvezde. Sinoc smo mogli pobediti a jos glace izgubiti. Ubacijo u sastav gobejiica covek je bio katastrofa prolazili su Pored njega ko Pored spomenika. Srnica stavio u veznog decko igra krilo, sanogo igromu laznog stopera tako dasmo imali vise srece nego pameti. Mesto daje ubacijo u sastav Borjan rodic gajic dragovic degenik sanogo Ben petrovic idijago kanga ivanic znaci svi na svojim pozicijama koji igraju ovako je rizikovo I mogoje da izgubi utakmicu.

Jotka

pre 2 godine

Čitam komentare i neverovatno je koliko svi gledamo različito na igru Zvezde.
Prvo, rezultat je vrlo dobar i sa te strane nema zamerki (ne postoji "mogli smo", da smo mogli, uradili bismo).
Zvezda ima konstantne probleme koji se mogu rešiti tek u sledećem prelaznom roku. Nema rezerve na levom boku, a centarfora uopšte nemamo. Pavkov je dao neke veoma važne golove, ali on je slab u polju, da stane i zadrži loptu. Dioni je iznuđeno rešenje u stisci s vremenom, pa od njega i ne očekujem mnogo. Videćemo u januaru.
Ekipi nedostaje još jedan dobar ofanzivni vezni igrač na desnoj strani. Falko bi morao bolje, ali teško mu je bez jedne noge. Katai? Sve je to lepo, taj dribling i potez, ali bez njega se igra dosta jednostavnije i efikasnije. Kao i prošle godine, dobar je protiv nekih levaka, ali u ozbiljnim utakmicama - bolje je bez njega. Ostali, nije to sjajno, ali iskustvo igranja u Evropi je vazno, pa i kad smo slabiji - preguramo. Borjan i Rodić igraju 5 godina Evropu, ostali ne manje od 3. To ipak znači. Degenek, Ben, Kanga, Ivanić, pa i Gobeljić... neko jezgro postoji. To nismo imali više od 25 godina.

Wllaxy

pre 2 godine

Čitam ove ocene igrača i pitam se jesmo li autor teksta i ja gledali isti meč!? Mnogo nesigurnosti i grešaka kod Sanoga, neprecizna dodavanja Gobeljića, potpuno nespremni i nespretni Dioni i da ne nabrajam dalje...

Mixer

pre 2 godine

Iskreno ovde je Deki baš podbacio. Neko je već prokomentarisao da Degenek i Dragović kao štoperi u paru su već lepo uigrani i da im ne treba dadilja. Pravi komentar. Takođe, ubacivanje Dionija je blagi užas. Čovek je igrač manje na terenu. Nema snage da potrči. Bio je u čistoj poziciji za gol i nije čak ni šutnuo. Katastrofa! Ko god ga je doveo očigledno lepo plaća. Strašno je što se on gura i Falko kad se vidi da nisu kvalitet. Možda ne bi neki klinac bez iskustva dobro odigrao, ali Petrović i mali Lazetić imaju kakvo takvo iskustvo i značili bi više od ove dvojice. Time bi Ben bio na pravoj poziciji a i Kanga bi imao bolju zaštitu pozadi. Srnić nije centralni vezni, on je čovek desni bek. Kad treneri to shvate i kad on shvati, možda bude na nivou Zvezde. U suprotnom bolje da se ne rukujemo...

zex

pre 2 godine

Generalno moglo je bolje i gore, imali su vise hrabrosti, napadali su nas sve skupa 15-20 minuta ostalo je bilo egal.Zvezda muku muci sa sastavom, niko nije dovoljno spreman za ovaj nivo, bod je veliki, bas veliki.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ово са три штопера од којих је један Саного је успјело у Бугарској. И вечерас је дјелимично уз одличног Борјана и уз много среће. Нема шта Саного тражити на мјесту штопера, Срнић у везном реду али и Диони у Звезди. С обзиром да многи играчи нису играли на својим позицијама, да се за браду ухватимо што смо освојили овај бод. Критика за Станковића због овакве формације и овог тумбања играча. За 14 дана са четворицом у одбрани, надамо се са Катаијем и Павковим, и уз нашу подршку са трибина да се приближимо проласку даље(као први у групи наравно).

NBGD

pre 2 godine

Gde su Petrovic i Nikolic? Zasto se gura Srnic na poziciju koju ne igra? Sta su ta dva momka skrivila da ih nema u timu ni kada nema pola tima? Zasto su se forsilali protekle 2 godine toliko da danas nemaju mesta ni za poluvreme? Voleo bi da Zvezda izbaci spisak igraca i njihove menadjere. Dioni se gura po svaku cenu samo da bi se opravdao nekako taj promasaj.

kukuruz kokicar

pre 2 godine

Zvezda muku muci sa sastavom, niko nije dovoljno spreman za ovaj nivo, bod je veliki, bas veliki.
(zex, 21. oktobar 2021 22:02)

Bod je bio najviše i očekivan.

Young Flannagan

pre 2 godine

I dalje tvrdim. Od Falka ne treba praviti novog La Paru. Kada igra na pravoj poziciji decko je ubica. Ko je gledao Lecce u Seriji A(ne u seriji B) zna o cemu pricam!

Somi10

pre 2 godine

prvo Diony-eva partija je bila za zaborav, kakav dovoljan potez kakva odbrana koju je navukao. Lik hoda po terenu, vezni vrše pritisak na dansku odbranu, on iza njih hoda ka njima. Nevidljiv.Bilo koje Zvezdino dete bi odigralo bolje. Srnić je oličenje zvezdaša ali nažalost nije kalibar za Zvezdu više. Iz poštovanja ne treba pričati o njegovim manama i zamerkama kojih, po mom mišljenju ima. Pankov samo što je ušao,igrač koji igra ceo meč mu je prodao najprostiju foru i pretrčao ga je po našoj desnoj strani kao da ga nema.Falko bez komentara. Zašto ne puštaju decu, sigurno ćemo lakše da ih istrpimo nego ove preplašene matore strance. Kad ako ne na plus 3 i u ovim utakmicama koje su bitne a koje nisu biti ili ne biti. Taktički loše, bezidejno, da me neko pita ne bib umeo da kažem šta je zvezda igrala. Veliki je Deki, ne treba mu da bude kao pojedini treneri koji guraju strance ili starce bez obzira na ista...Lazetić za 45 minuta nekonstantnog igranja pokazao više od ovog Dionya od kad je došao...Videćemo prelazni rok, ali sve sem odbrane, Sanoga i Kange mora da se menja. Napravite neke igrače, ne morate samo da kupujete!Sve najbolje svima!

zvezdale

pre 2 godine

Nije samo lutanje Falka nego pola ekipe. Ivanić osim gola često sebičan i van pozicije, Ben koji nikada ne može biti lažna devetka, Sanogo koji bezveze glumi dadilju Dragoviću i Degeneku koji su dobar tandem sa 4 pozadi.

Kanga usamljen jer je Srnić igrač manje na sredini, devetku nemaš koja treba da zadrži loptu i spoji linije tima i tako. Dobro smo prošli kako je moglo večeras. I opet smo ovako kljakavi mogli da ih dobijemo na čisto iskustvo i rutinu u grupama. Danci su sasvim fina ekipa, mladi talenti i sve ali mogu da se dobiju ako izađemo kako Bog zapoveda.

Sa Kataijem i Pavkovim smo dve klase iznad ovog tima i moramo nagaziti na 6 bodova na Marakani. Fino nam se otvara grupa, još kad bi Braga negde omanula, već savršeno.

lolol

pre 2 godine

Prvo Degenek nije fantastičan zato što se uvek okreće oko svoje ose umesto direktno na loptu i na taj način otvara prostor za šut bezbroj puta, Dragović se loše postavio kod gola dakle nije perfektno. Dalje me mrzi i da čitam skener vam baš zarđao

Heroes

pre 2 godine

Da bas nam je puno donela ova formacija sa tri stopera, igraci nisu znali gde se nalaze... niko nam nije ovoliko šansi stvorio,umesto da se zatvoriš i da nemaju sanse oni su stvorili gomilu šansi, što znači da je ova formacija jedan veliki promašaj a i nikad u prvenstvu ne igramo u toj formaciji

zex

pre 2 godine

Generalno moglo je bolje i gore, imali su vise hrabrosti, napadali su nas sve skupa 15-20 minuta ostalo je bilo egal.Zvezda muku muci sa sastavom, niko nije dovoljno spreman za ovaj nivo, bod je veliki, bas veliki.

Wllaxy

pre 2 godine

Čitam ove ocene igrača i pitam se jesmo li autor teksta i ja gledali isti meč!? Mnogo nesigurnosti i grešaka kod Sanoga, neprecizna dodavanja Gobeljića, potpuno nespremni i nespretni Dioni i da ne nabrajam dalje...

Young Flannagan

pre 2 godine

I dalje tvrdim. Od Falka ne treba praviti novog La Paru. Kada igra na pravoj poziciji decko je ubica. Ko je gledao Lecce u Seriji A(ne u seriji B) zna o cemu pricam!

NBGD

pre 2 godine

Gde su Petrovic i Nikolic? Zasto se gura Srnic na poziciju koju ne igra? Sta su ta dva momka skrivila da ih nema u timu ni kada nema pola tima? Zasto su se forsilali protekle 2 godine toliko da danas nemaju mesta ni za poluvreme? Voleo bi da Zvezda izbaci spisak igraca i njihove menadjere. Dioni se gura po svaku cenu samo da bi se opravdao nekako taj promasaj.

zvezdale

pre 2 godine

Nije samo lutanje Falka nego pola ekipe. Ivanić osim gola često sebičan i van pozicije, Ben koji nikada ne može biti lažna devetka, Sanogo koji bezveze glumi dadilju Dragoviću i Degeneku koji su dobar tandem sa 4 pozadi.

Kanga usamljen jer je Srnić igrač manje na sredini, devetku nemaš koja treba da zadrži loptu i spoji linije tima i tako. Dobro smo prošli kako je moglo večeras. I opet smo ovako kljakavi mogli da ih dobijemo na čisto iskustvo i rutinu u grupama. Danci su sasvim fina ekipa, mladi talenti i sve ali mogu da se dobiju ako izađemo kako Bog zapoveda.

Sa Kataijem i Pavkovim smo dve klase iznad ovog tima i moramo nagaziti na 6 bodova na Marakani. Fino nam se otvara grupa, još kad bi Braga negde omanula, već savršeno.

lolol

pre 2 godine

Prvo Degenek nije fantastičan zato što se uvek okreće oko svoje ose umesto direktno na loptu i na taj način otvara prostor za šut bezbroj puta, Dragović se loše postavio kod gola dakle nije perfektno. Dalje me mrzi i da čitam skener vam baš zarđao

Somi10

pre 2 godine

prvo Diony-eva partija je bila za zaborav, kakav dovoljan potez kakva odbrana koju je navukao. Lik hoda po terenu, vezni vrše pritisak na dansku odbranu, on iza njih hoda ka njima. Nevidljiv.Bilo koje Zvezdino dete bi odigralo bolje. Srnić je oličenje zvezdaša ali nažalost nije kalibar za Zvezdu više. Iz poštovanja ne treba pričati o njegovim manama i zamerkama kojih, po mom mišljenju ima. Pankov samo što je ušao,igrač koji igra ceo meč mu je prodao najprostiju foru i pretrčao ga je po našoj desnoj strani kao da ga nema.Falko bez komentara. Zašto ne puštaju decu, sigurno ćemo lakše da ih istrpimo nego ove preplašene matore strance. Kad ako ne na plus 3 i u ovim utakmicama koje su bitne a koje nisu biti ili ne biti. Taktički loše, bezidejno, da me neko pita ne bib umeo da kažem šta je zvezda igrala. Veliki je Deki, ne treba mu da bude kao pojedini treneri koji guraju strance ili starce bez obzira na ista...Lazetić za 45 minuta nekonstantnog igranja pokazao više od ovog Dionya od kad je došao...Videćemo prelazni rok, ali sve sem odbrane, Sanoga i Kange mora da se menja. Napravite neke igrače, ne morate samo da kupujete!Sve najbolje svima!

kukuruz kokicar

pre 2 godine

Zvezda muku muci sa sastavom, niko nije dovoljno spreman za ovaj nivo, bod je veliki, bas veliki.
(zex, 21. oktobar 2021 22:02)

Bod je bio najviše i očekivan.

Mixer

pre 2 godine

Iskreno ovde je Deki baš podbacio. Neko je već prokomentarisao da Degenek i Dragović kao štoperi u paru su već lepo uigrani i da im ne treba dadilja. Pravi komentar. Takođe, ubacivanje Dionija je blagi užas. Čovek je igrač manje na terenu. Nema snage da potrči. Bio je u čistoj poziciji za gol i nije čak ni šutnuo. Katastrofa! Ko god ga je doveo očigledno lepo plaća. Strašno je što se on gura i Falko kad se vidi da nisu kvalitet. Možda ne bi neki klinac bez iskustva dobro odigrao, ali Petrović i mali Lazetić imaju kakvo takvo iskustvo i značili bi više od ove dvojice. Time bi Ben bio na pravoj poziciji a i Kanga bi imao bolju zaštitu pozadi. Srnić nije centralni vezni, on je čovek desni bek. Kad treneri to shvate i kad on shvati, možda bude na nivou Zvezde. U suprotnom bolje da se ne rukujemo...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ово са три штопера од којих је један Саного је успјело у Бугарској. И вечерас је дјелимично уз одличног Борјана и уз много среће. Нема шта Саного тражити на мјесту штопера, Срнић у везном реду али и Диони у Звезди. С обзиром да многи играчи нису играли на својим позицијама, да се за браду ухватимо што смо освојили овај бод. Критика за Станковића због овакве формације и овог тумбања играча. За 14 дана са четворицом у одбрани, надамо се са Катаијем и Павковим, и уз нашу подршку са трибина да се приближимо проласку даље(као први у групи наравно).

Heroes

pre 2 godine

Da bas nam je puno donela ova formacija sa tri stopera, igraci nisu znali gde se nalaze... niko nam nije ovoliko šansi stvorio,umesto da se zatvoriš i da nemaju sanse oni su stvorili gomilu šansi, što znači da je ova formacija jedan veliki promašaj a i nikad u prvenstvu ne igramo u toj formaciji

Srdjan

pre 2 godine

Slusam i citam ocene Zeljka Pantica. Koliko je covek nerealan to je strasno. Borjan je odigrao mec bez kiksa, a jedini kiks koji mu se moze pripisati bio je pod faulom, jer je golman u 5 m neprikosnoven. Ovog puta je cak i lopte dobro izbijao. Pantic je opisao kao da je Borjan kiksao celu utakmicu i bio miljenik srece. Dalje, Sanoga ne voli, pa ga je cak i za partiju protiv Ludogoreca napljuvao, a kamoli veceras kada je potencijalno skrivljeni penal ocenio kao najlosiji potez na utakmici. Gent je prosle godine toliko pljuvao i pricao kako Zvezda predstavlja 2 pobede nad Gentom kao da je pobedila Real Madrid, a veceras je Partizan izgubio od istog tog (ako ne i losijeg) Genta. Dalje, rekao je da je veceras i protiv Brage Zvezda bila miljenik srece, a da je u Bugarskoj bila eto bolja za jedan gol. Protiv Brage je utakmica bila u najmanju ruku izjednacena i Zvezda je na suvi kvalitet Ivanica iznudila penal i pobedila. Protiv Ludogoreca smo bili bolji za 2 klase. Veceras je Mitjiland ostavio 15 % bolji utisak, ali je Zvezda igrala rovita i izranjavana. Tek sto su prelezali koronu Dragovic, Degenek i Borjan, Dioni je odradio samo jedan trening nakon povrede, a Katai i Pavkov koji mnogo znace ekipi nisu mogli da pomognu. Prvo poluvreme je domacin bio bolji, ali iskljuvivo zato sto je Zvezda igrala bez klasicnog spica. Ulaskom Dionija snage na terenu su bile izjednacene, ali nije Zvezda pregazena u prvom poluvremenu kao npr. protiv Salzburga u gostima. Zvezda je u drugom poluvremenu osim gola imala 3 izgledne prilike (stativa Bena, 1 na 1 Dionija i udarac Ivanica sa 17 m od gola). U drugom poluvremenu Zvezda je bila bolja. Nadam se da cemo odigrati u punom sastavu za 2 nedelje (verovatno samo bez Pavkova ili ce on igrati nespreman za 90 min). Verujem da cemo na domacem terenu biti favoriti za pobedu, a jos veci favoriti protiv Ludogoreca. Sto se tice utakmice u poslednjem kolu Braga ce biti favorit, ali ne toliki kao protiv Ludogoreca i Mitjilanda, jer je Zvezda iskusan tim, koji petu sezonu zaredom igra u grupnim takmicenjima UEFA-e. Danas je Pantic ocenio da je Partizan nesrecno izgubio i da je bio bolji iako kad bi se zbrajalo je mozda Gent imao koju sansu vise. Uporedivsi to sa komentarom Zvezdine utakmice protiv Brage, vidi se koliko je covek nerealan i pristrasan. Trebalo bi sad da prica da je Gent nikakva ekipa i da je Partizan izgubio od lose ekipe. Zvezda ce se u poslednjem kolu boriti sa Bragom za prvo mesto, a Partizanu zelim srecu bez obzira. Veliki pozdrav.

Jotka

pre 2 godine

Čitam komentare i neverovatno je koliko svi gledamo različito na igru Zvezde.
Prvo, rezultat je vrlo dobar i sa te strane nema zamerki (ne postoji "mogli smo", da smo mogli, uradili bismo).
Zvezda ima konstantne probleme koji se mogu rešiti tek u sledećem prelaznom roku. Nema rezerve na levom boku, a centarfora uopšte nemamo. Pavkov je dao neke veoma važne golove, ali on je slab u polju, da stane i zadrži loptu. Dioni je iznuđeno rešenje u stisci s vremenom, pa od njega i ne očekujem mnogo. Videćemo u januaru.
Ekipi nedostaje još jedan dobar ofanzivni vezni igrač na desnoj strani. Falko bi morao bolje, ali teško mu je bez jedne noge. Katai? Sve je to lepo, taj dribling i potez, ali bez njega se igra dosta jednostavnije i efikasnije. Kao i prošle godine, dobar je protiv nekih levaka, ali u ozbiljnim utakmicama - bolje je bez njega. Ostali, nije to sjajno, ali iskustvo igranja u Evropi je vazno, pa i kad smo slabiji - preguramo. Borjan i Rodić igraju 5 godina Evropu, ostali ne manje od 3. To ipak znači. Degenek, Ben, Kanga, Ivanić, pa i Gobeljić... neko jezgro postoji. To nismo imali više od 25 godina.

severnjača

pre 2 godine

Stanković - ne sviđa mi se taktika sa 3 štopera, nesigurni smo
Borjan - solidan
Gobelja i Rodić - spori i loši u odbrani, jedino Rodić nešto pokušavao u napadu
Sanogo - na pogrešnoj poziciji, korisniji kao zadnji vezni
Degenek i Dragović - solidno ali spori za ovakve mlade igrače bez podrške bekova i veznog reda
Srnić i Falko - igraju na pozicijama koje nisu njihove
Ben - totalno van forme od početka sezone
Ivanić - jedino što je dao gol, netačna dodavanja i sebičan
Dioni - borben ali ponovo ne koristi šanse, morao da reši utakmicu kod 1 na 1 sa golmanom, jadnik nije znao ni da šutne kako treba
Kanga - najbolji i najkorisniji, imao par kikseva ali zna da stane na loptu i rastereti odbranu, nemamo zamenu za njega
REZULTAT - ODLIČAN KAKO JE MOGLO DA BUDE!

Deda

pre 2 godine

Falko i Dioni su trećerazredni igrači. Igraju samo zato što neko želi da opravda novac koji su dobili. Bolje bi bilo da puste srpsku decu puno više bi pokazali i dali.

deki 27

pre 2 godine

Za nas je ovo bod veliki kao kuca. Budimo realni,imali smo juce srece vise nego pameti i ja ne bih zeleo da gledam ovakvu Zvezdu u Ligi sampiona sve i da postoji mogucnost posto su nam,evo godine igranja evropskih takmicenja pokazale da je ovde samo Terzicu i verovatno Mrkeli dobro a klub ne da nema nikakve vajde od para koje smo zaradili nego jos vise propada. Transfer pilutika je ocajna,bog sam zna koliko su transferi od 1,5 miliona ustvari 1 milion a oni od milion ustvari 700 hiljada

pravoslavni kelt

pre 2 godine

Bod velik ko kuca,Danci su brzi, eksplozovniji,bolji na lopti od nas,na pocetku sezone prodali najboljeg napadaca i stopera,njihov najveci problem je bolja realizacija sansi,u prvom poluvremenu postavili su igru da nismo mogli nista,labilni su kad prime gol,vidi se pad u igri koji nismo iskoristili jer smo i mi bili oslabljeni u napadu bez Kataija i Pavkova,sa njima veoma pazljivo u revansu.

zdravko

pre 2 godine

Stankovic se bre igra sa ugledom zvezde. Sinoc smo mogli pobediti a jos glace izgubiti. Ubacijo u sastav gobejiica covek je bio katastrofa prolazili su Pored njega ko Pored spomenika. Srnica stavio u veznog decko igra krilo, sanogo igromu laznog stopera tako dasmo imali vise srece nego pameti. Mesto daje ubacijo u sastav Borjan rodic gajic dragovic degenik sanogo Ben petrovic idijago kanga ivanic znaci svi na svojim pozicijama koji igraju ovako je rizikovo I mogoje da izgubi utakmicu.

Vecchia Guardia

pre 2 godine

Ništa me ne zabavlja u Srbiji koliko ove analize, dobrim delom zbog reakcija publike. Koliko Srbi ništa o fudbalu ne kapiraju, ovo je urnebesno. Imaju oni svoje formacije, znaju ko je igrao dobro, a ko ne, znaju ko šta može i ko gde može.

Najjači su mi Kangini svedoci, lik ima jaču bot armiju nego političari. Juče je opet umalo unakazio tim, otvorio tri kontre glupostima, jedina stvar koju je radio dobro je iznuđivanje faulova (što će mu se sutra obiti o glavu kad ga drugi sudija bude tretirao kao ovaj Izraelac Falka). Njegove odluke kad šta da uradi potpuno su u skladu sa načinom razmišljanja ljubitelja fudbala odavde, zato se i vole.

Veliki bod Zvezde, ponovo je pokazala koliko su neprocenjivi kontinuitet i iskustvo od pet uzastopnih godina u Evropi, jer to je ono što joj je donosilo gomilu bodova i ove i prošle sezone. Zato tako rutinski skida bodove timovima sa boljim igračima i trenerima od sebe, iako često tokom same utakmice duva promaja i drama traje 90+ minuta. Fakat je da su limitirani na mnogim mestima, ali očigledno vrlo dobro znaju kako to da pokriju u makar dovoljnoj meri, dok ne nalete na neku baš ozbiljnu ekipu. Svaka čast za Dekija i momke.

Četri je puna kapa

pre 2 godine

Ako ste pomislili da, pošto se igra kod kuće, ne treba nikakva "priprema" utakmice, ne zezajte se - skandinavci su to a Borjan, Kanga i Ben baš van forme. Tri stopera tu neče značiti, a igrati talijanski katanađo - bruka.

zdravko

pre 2 godine

Stankovic se bre igra sa ugledom zvezde. Sinoc smo mogli pobediti a jos glace izgubiti. Ubacijo u sastav gobejiica covek je bio katastrofa prolazili su Pored njega ko Pored spomenika. Srnica stavio u veznog decko igra krilo, sanogo igromu laznog stopera tako dasmo imali vise srece nego pameti. Mesto daje ubacijo u sastav Borjan rodic gajic dragovic degenik sanogo Ben petrovic idijago kanga ivanic znaci svi na svojim pozicijama koji igraju ovako je rizikovo I mogoje da izgubi utakmicu.

Heroes

pre 2 godine

Da bas nam je puno donela ova formacija sa tri stopera, igraci nisu znali gde se nalaze... niko nam nije ovoliko šansi stvorio,umesto da se zatvoriš i da nemaju sanse oni su stvorili gomilu šansi, što znači da je ova formacija jedan veliki promašaj a i nikad u prvenstvu ne igramo u toj formaciji

lolol

pre 2 godine

Prvo Degenek nije fantastičan zato što se uvek okreće oko svoje ose umesto direktno na loptu i na taj način otvara prostor za šut bezbroj puta, Dragović se loše postavio kod gola dakle nije perfektno. Dalje me mrzi i da čitam skener vam baš zarđao

Somi10

pre 2 godine

prvo Diony-eva partija je bila za zaborav, kakav dovoljan potez kakva odbrana koju je navukao. Lik hoda po terenu, vezni vrše pritisak na dansku odbranu, on iza njih hoda ka njima. Nevidljiv.Bilo koje Zvezdino dete bi odigralo bolje. Srnić je oličenje zvezdaša ali nažalost nije kalibar za Zvezdu više. Iz poštovanja ne treba pričati o njegovim manama i zamerkama kojih, po mom mišljenju ima. Pankov samo što je ušao,igrač koji igra ceo meč mu je prodao najprostiju foru i pretrčao ga je po našoj desnoj strani kao da ga nema.Falko bez komentara. Zašto ne puštaju decu, sigurno ćemo lakše da ih istrpimo nego ove preplašene matore strance. Kad ako ne na plus 3 i u ovim utakmicama koje su bitne a koje nisu biti ili ne biti. Taktički loše, bezidejno, da me neko pita ne bib umeo da kažem šta je zvezda igrala. Veliki je Deki, ne treba mu da bude kao pojedini treneri koji guraju strance ili starce bez obzira na ista...Lazetić za 45 minuta nekonstantnog igranja pokazao više od ovog Dionya od kad je došao...Videćemo prelazni rok, ali sve sem odbrane, Sanoga i Kange mora da se menja. Napravite neke igrače, ne morate samo da kupujete!Sve najbolje svima!

Young Flannagan

pre 2 godine

I dalje tvrdim. Od Falka ne treba praviti novog La Paru. Kada igra na pravoj poziciji decko je ubica. Ko je gledao Lecce u Seriji A(ne u seriji B) zna o cemu pricam!

Wllaxy

pre 2 godine

Čitam ove ocene igrača i pitam se jesmo li autor teksta i ja gledali isti meč!? Mnogo nesigurnosti i grešaka kod Sanoga, neprecizna dodavanja Gobeljića, potpuno nespremni i nespretni Dioni i da ne nabrajam dalje...

Mixer

pre 2 godine

Iskreno ovde je Deki baš podbacio. Neko je već prokomentarisao da Degenek i Dragović kao štoperi u paru su već lepo uigrani i da im ne treba dadilja. Pravi komentar. Takođe, ubacivanje Dionija je blagi užas. Čovek je igrač manje na terenu. Nema snage da potrči. Bio je u čistoj poziciji za gol i nije čak ni šutnuo. Katastrofa! Ko god ga je doveo očigledno lepo plaća. Strašno je što se on gura i Falko kad se vidi da nisu kvalitet. Možda ne bi neki klinac bez iskustva dobro odigrao, ali Petrović i mali Lazetić imaju kakvo takvo iskustvo i značili bi više od ove dvojice. Time bi Ben bio na pravoj poziciji a i Kanga bi imao bolju zaštitu pozadi. Srnić nije centralni vezni, on je čovek desni bek. Kad treneri to shvate i kad on shvati, možda bude na nivou Zvezde. U suprotnom bolje da se ne rukujemo...

NBGD

pre 2 godine

Gde su Petrovic i Nikolic? Zasto se gura Srnic na poziciju koju ne igra? Sta su ta dva momka skrivila da ih nema u timu ni kada nema pola tima? Zasto su se forsilali protekle 2 godine toliko da danas nemaju mesta ni za poluvreme? Voleo bi da Zvezda izbaci spisak igraca i njihove menadjere. Dioni se gura po svaku cenu samo da bi se opravdao nekako taj promasaj.

Jotka

pre 2 godine

Čitam komentare i neverovatno je koliko svi gledamo različito na igru Zvezde.
Prvo, rezultat je vrlo dobar i sa te strane nema zamerki (ne postoji "mogli smo", da smo mogli, uradili bismo).
Zvezda ima konstantne probleme koji se mogu rešiti tek u sledećem prelaznom roku. Nema rezerve na levom boku, a centarfora uopšte nemamo. Pavkov je dao neke veoma važne golove, ali on je slab u polju, da stane i zadrži loptu. Dioni je iznuđeno rešenje u stisci s vremenom, pa od njega i ne očekujem mnogo. Videćemo u januaru.
Ekipi nedostaje još jedan dobar ofanzivni vezni igrač na desnoj strani. Falko bi morao bolje, ali teško mu je bez jedne noge. Katai? Sve je to lepo, taj dribling i potez, ali bez njega se igra dosta jednostavnije i efikasnije. Kao i prošle godine, dobar je protiv nekih levaka, ali u ozbiljnim utakmicama - bolje je bez njega. Ostali, nije to sjajno, ali iskustvo igranja u Evropi je vazno, pa i kad smo slabiji - preguramo. Borjan i Rodić igraju 5 godina Evropu, ostali ne manje od 3. To ipak znači. Degenek, Ben, Kanga, Ivanić, pa i Gobeljić... neko jezgro postoji. To nismo imali više od 25 godina.

Deda

pre 2 godine

Falko i Dioni su trećerazredni igrači. Igraju samo zato što neko želi da opravda novac koji su dobili. Bolje bi bilo da puste srpsku decu puno više bi pokazali i dali.

zex

pre 2 godine

Generalno moglo je bolje i gore, imali su vise hrabrosti, napadali su nas sve skupa 15-20 minuta ostalo je bilo egal.Zvezda muku muci sa sastavom, niko nije dovoljno spreman za ovaj nivo, bod je veliki, bas veliki.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ово са три штопера од којих је један Саного је успјело у Бугарској. И вечерас је дјелимично уз одличног Борјана и уз много среће. Нема шта Саного тражити на мјесту штопера, Срнић у везном реду али и Диони у Звезди. С обзиром да многи играчи нису играли на својим позицијама, да се за браду ухватимо што смо освојили овај бод. Критика за Станковића због овакве формације и овог тумбања играча. За 14 дана са четворицом у одбрани, надамо се са Катаијем и Павковим, и уз нашу подршку са трибина да се приближимо проласку даље(као први у групи наравно).

Srdjan

pre 2 godine

Slusam i citam ocene Zeljka Pantica. Koliko je covek nerealan to je strasno. Borjan je odigrao mec bez kiksa, a jedini kiks koji mu se moze pripisati bio je pod faulom, jer je golman u 5 m neprikosnoven. Ovog puta je cak i lopte dobro izbijao. Pantic je opisao kao da je Borjan kiksao celu utakmicu i bio miljenik srece. Dalje, Sanoga ne voli, pa ga je cak i za partiju protiv Ludogoreca napljuvao, a kamoli veceras kada je potencijalno skrivljeni penal ocenio kao najlosiji potez na utakmici. Gent je prosle godine toliko pljuvao i pricao kako Zvezda predstavlja 2 pobede nad Gentom kao da je pobedila Real Madrid, a veceras je Partizan izgubio od istog tog (ako ne i losijeg) Genta. Dalje, rekao je da je veceras i protiv Brage Zvezda bila miljenik srece, a da je u Bugarskoj bila eto bolja za jedan gol. Protiv Brage je utakmica bila u najmanju ruku izjednacena i Zvezda je na suvi kvalitet Ivanica iznudila penal i pobedila. Protiv Ludogoreca smo bili bolji za 2 klase. Veceras je Mitjiland ostavio 15 % bolji utisak, ali je Zvezda igrala rovita i izranjavana. Tek sto su prelezali koronu Dragovic, Degenek i Borjan, Dioni je odradio samo jedan trening nakon povrede, a Katai i Pavkov koji mnogo znace ekipi nisu mogli da pomognu. Prvo poluvreme je domacin bio bolji, ali iskljuvivo zato sto je Zvezda igrala bez klasicnog spica. Ulaskom Dionija snage na terenu su bile izjednacene, ali nije Zvezda pregazena u prvom poluvremenu kao npr. protiv Salzburga u gostima. Zvezda je u drugom poluvremenu osim gola imala 3 izgledne prilike (stativa Bena, 1 na 1 Dionija i udarac Ivanica sa 17 m od gola). U drugom poluvremenu Zvezda je bila bolja. Nadam se da cemo odigrati u punom sastavu za 2 nedelje (verovatno samo bez Pavkova ili ce on igrati nespreman za 90 min). Verujem da cemo na domacem terenu biti favoriti za pobedu, a jos veci favoriti protiv Ludogoreca. Sto se tice utakmice u poslednjem kolu Braga ce biti favorit, ali ne toliki kao protiv Ludogoreca i Mitjilanda, jer je Zvezda iskusan tim, koji petu sezonu zaredom igra u grupnim takmicenjima UEFA-e. Danas je Pantic ocenio da je Partizan nesrecno izgubio i da je bio bolji iako kad bi se zbrajalo je mozda Gent imao koju sansu vise. Uporedivsi to sa komentarom Zvezdine utakmice protiv Brage, vidi se koliko je covek nerealan i pristrasan. Trebalo bi sad da prica da je Gent nikakva ekipa i da je Partizan izgubio od lose ekipe. Zvezda ce se u poslednjem kolu boriti sa Bragom za prvo mesto, a Partizanu zelim srecu bez obzira. Veliki pozdrav.

severnjača

pre 2 godine

Stanković - ne sviđa mi se taktika sa 3 štopera, nesigurni smo
Borjan - solidan
Gobelja i Rodić - spori i loši u odbrani, jedino Rodić nešto pokušavao u napadu
Sanogo - na pogrešnoj poziciji, korisniji kao zadnji vezni
Degenek i Dragović - solidno ali spori za ovakve mlade igrače bez podrške bekova i veznog reda
Srnić i Falko - igraju na pozicijama koje nisu njihove
Ben - totalno van forme od početka sezone
Ivanić - jedino što je dao gol, netačna dodavanja i sebičan
Dioni - borben ali ponovo ne koristi šanse, morao da reši utakmicu kod 1 na 1 sa golmanom, jadnik nije znao ni da šutne kako treba
Kanga - najbolji i najkorisniji, imao par kikseva ali zna da stane na loptu i rastereti odbranu, nemamo zamenu za njega
REZULTAT - ODLIČAN KAKO JE MOGLO DA BUDE!

zvezdale

pre 2 godine

Nije samo lutanje Falka nego pola ekipe. Ivanić osim gola često sebičan i van pozicije, Ben koji nikada ne može biti lažna devetka, Sanogo koji bezveze glumi dadilju Dragoviću i Degeneku koji su dobar tandem sa 4 pozadi.

Kanga usamljen jer je Srnić igrač manje na sredini, devetku nemaš koja treba da zadrži loptu i spoji linije tima i tako. Dobro smo prošli kako je moglo večeras. I opet smo ovako kljakavi mogli da ih dobijemo na čisto iskustvo i rutinu u grupama. Danci su sasvim fina ekipa, mladi talenti i sve ali mogu da se dobiju ako izađemo kako Bog zapoveda.

Sa Kataijem i Pavkovim smo dve klase iznad ovog tima i moramo nagaziti na 6 bodova na Marakani. Fino nam se otvara grupa, još kad bi Braga negde omanula, već savršeno.

deki 27

pre 2 godine

Za nas je ovo bod veliki kao kuca. Budimo realni,imali smo juce srece vise nego pameti i ja ne bih zeleo da gledam ovakvu Zvezdu u Ligi sampiona sve i da postoji mogucnost posto su nam,evo godine igranja evropskih takmicenja pokazale da je ovde samo Terzicu i verovatno Mrkeli dobro a klub ne da nema nikakve vajde od para koje smo zaradili nego jos vise propada. Transfer pilutika je ocajna,bog sam zna koliko su transferi od 1,5 miliona ustvari 1 milion a oni od milion ustvari 700 hiljada

Vecchia Guardia

pre 2 godine

Ništa me ne zabavlja u Srbiji koliko ove analize, dobrim delom zbog reakcija publike. Koliko Srbi ništa o fudbalu ne kapiraju, ovo je urnebesno. Imaju oni svoje formacije, znaju ko je igrao dobro, a ko ne, znaju ko šta može i ko gde može.

Najjači su mi Kangini svedoci, lik ima jaču bot armiju nego političari. Juče je opet umalo unakazio tim, otvorio tri kontre glupostima, jedina stvar koju je radio dobro je iznuđivanje faulova (što će mu se sutra obiti o glavu kad ga drugi sudija bude tretirao kao ovaj Izraelac Falka). Njegove odluke kad šta da uradi potpuno su u skladu sa načinom razmišljanja ljubitelja fudbala odavde, zato se i vole.

Veliki bod Zvezde, ponovo je pokazala koliko su neprocenjivi kontinuitet i iskustvo od pet uzastopnih godina u Evropi, jer to je ono što joj je donosilo gomilu bodova i ove i prošle sezone. Zato tako rutinski skida bodove timovima sa boljim igračima i trenerima od sebe, iako često tokom same utakmice duva promaja i drama traje 90+ minuta. Fakat je da su limitirani na mnogim mestima, ali očigledno vrlo dobro znaju kako to da pokriju u makar dovoljnoj meri, dok ne nalete na neku baš ozbiljnu ekipu. Svaka čast za Dekija i momke.

kukuruz kokicar

pre 2 godine

Zvezda muku muci sa sastavom, niko nije dovoljno spreman za ovaj nivo, bod je veliki, bas veliki.
(zex, 21. oktobar 2021 22:02)

Bod je bio najviše i očekivan.

pravoslavni kelt

pre 2 godine

Bod velik ko kuca,Danci su brzi, eksplozovniji,bolji na lopti od nas,na pocetku sezone prodali najboljeg napadaca i stopera,njihov najveci problem je bolja realizacija sansi,u prvom poluvremenu postavili su igru da nismo mogli nista,labilni su kad prime gol,vidi se pad u igri koji nismo iskoristili jer smo i mi bili oslabljeni u napadu bez Kataija i Pavkova,sa njima veoma pazljivo u revansu.

Četri je puna kapa

pre 2 godine

Ako ste pomislili da, pošto se igra kod kuće, ne treba nikakva "priprema" utakmice, ne zezajte se - skandinavci su to a Borjan, Kanga i Ben baš van forme. Tri stopera tu neče značiti, a igrati talijanski katanađo - bruka.