Sreda, 20.10.2021.

08:00

Dabl-dabl Bjelice, tripl-dabl Karija – Voriorsi preokretom srušili Lejkerse

Golden Stejt Voriorsi savladali su Los Anđeles Lejkerse 121:114, na otvaranju jubilarne 75. NBA sezone.

Izvor:

Dabl-dabl Bjelice, tripl-dabl Karija – Voriorsi preokretom srušili Lejkerse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Bla

pre 2 godine

Dejvis bez Dzejmsa nikada nije pobedjivao u NBA karijeri, pa ne bi to radio ni sada kada ovaj ima 37 godina. Dejvis je bez Dzejmsa neki Bredli Bil, slicno kao sto je to I Irving!
(antiDebil, 20. oktobar 2021 12:58)
Pre 3 godine nije ni u playoff usao a ove je bez dejvisa pociscen u prvoj rundi. Isto bez kajrija je izgubio u finalu a sa njim pobedio. Omalozavati takve igrace da bi se on uzdigao je potpuno besmisleno. Dejvis je u ovom trenutku i bolji i korisniji igrac kao sto je bio i kada su osvojili titulu.

Dom za stare i nemocne

pre 2 godine

Lejkersi su djubretarska ekipa, pokupili su starudiju koja je nekad bila ili obecavala nesto - Lebron, Dejvis, Vestbruk, Karmelo, Hauard, DeAndre, Rondo i opet ih Beli resetuje. Zvezde wannabe i privatnici.

petarczv

pre 2 godine

Racunajuci proslu sezonu i preseason utakmice lebron i lejkersi imaju skor 0-10. Najveci promasaj u istoriji nba je dovodjenje westbrooka koji je 4 sezone bio igrac sa najvise izgubljenih lopti a 4 puta drugi po broju izgubljenih lopti. Nije KD za dzabe pobegood njega kao i george,i harden

111

pre 2 godine

Očigledno, ja sam odigrao veoma loše, igrao sam kao smeće, loše sam šutirao...

Sam Kari je to rekao o svojoj igri nocas..Pa sada vi pisite sta hocete. Broj koseva u odnosu na broj suteva je veoma lose..Ali to je jedna utakmica,videcemo dalje. Sto se nekih tice, u pravu su kada prozivaju Bogdana kada ima lose sutersko vece. Ova utakmica je primer da najveci igraci mogu lose da sutiraju pa i Bogdan..Pa vi razmislite..

antiDebil

pre 2 godine

(NastyB, 20. oktobar 2021 10:50

Dzejms ima 37 godina I naravno da bi 99% trenera pre biralo te nabrojane igrace, pa I Jokica. Ali ako bi ih birao u najboljim godinama Dzejmsa bi izabralo 100% trenera pre tih nabrojanih, Sa sve Jokicem. Dejvis bez Dzejmsa nikada nije pobedjivao u NBA karijeri, pa ne bi to radio ni sada kada ovaj ima 37 godina. Dejvis je bez Dzejmsa neki Bredli Bil, slicno kao sto je to I Irving!

Nba live lebac

pre 2 godine

Dobar je gsw ali posle prvog meca skupljaci pluseva krenuli u pricu kako ce gsw biti jedan od favorita za titulu. Ljudi, dajte malo...

ANALiticar

pre 2 godine

Ove godine u nba navijam za bogija i belog. Prosle sam odgledao 50tak utakmica jokica, ove planiram samo kad igra protiv bogija i belog.

Pogba

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Poenta ovoga je da najbolji šuter svih vremena ustvari nije najbolji šuter svih vremena.
(Panter, 20. oktobar 2021 09:39)

Za mene je Stojakovic najbolji suter svih vremena!

Memfis

pre 2 godine

Рас(пад). Искрено се надам да ће Вестбрук вити здрав целе сезоне јер је без њега ово опасна екипа. Постаје ми један од дражих играча у лиги, желим му 40ак минута по утакмици и 82 одигране.

NastyB

pre 2 godine

...lekersi bezveze izgubili vidi se da su ne povezani ne zna se jos u timu ko sta radi ali isto tako do 3 cetvrtine su pokazali da lagano igraju i da su superiornija ekipa od woriorsa i to dosta kad se uigraju bice to ekipa za prsten..
(Alen, 20. oktobar 2021 08:27)

Kad pročitam ovakve komentare pozli mi. Kao da su Lejkersi igrali sa 30% truda, opušteno, a GSW zapinjao kao da je finale.
Bre, 90% LeBronovih poena je dato zato što niko nije ni pokušao da ga brani. Svaku trojku koju je dao dao je kad na tri metra oko sebe nije imao ni jednog igrača GSW, a i ako je bio onda su samo statirali bez želje da ga ometaju.
Tek je prva utakmica u dugoj sezoni niko ne zapinje još uvek, igra se lagano i gotovo bez odbrane, ali po fanovima samoprozvanog "kralja" izgleda da se svi ubiše od truda a on lagano 30+ poena. Kakva nebuloza. Ne samo da više nije najbolji košarkaš lige, nego nije ni najbolji igrač svog tima. Bez "kralja" bi mogli i da pobeđuju, bez Dejvisa su limitiran tim skroz.
Da pitaš bilo kog trenera da mu život zavisi od toga a ne od marketinga koga bi doveo u svoj tim verujem da bi 99% njih pre izabralo Durenta, Kavaja, Janisa, Dejvisa nego njega. pa i Jokića.

WillyWonka

pre 2 godine

Vidim ovdje se na osnovu jedne utakmice već donose zaključci. Lijepo je to što je Bjelica uradio, ali treba pričekati, svi znamo da je kod njega kontinuitet upitan. Nadam se da može odigrati 4-5 utakmica u nizu na nivou, to bi već bilo nešto.
U svakom slučaju, jedva sam dočekao početak sezone, nadam se da će biti žestoko.

Miloš

pre 2 godine

Po meni je Bjelica briljirao. Potpuno se uklapa u Warriors. 15p 10sk 4 sjajne asisitencije. Šut 6 od 7. Bilo je uživanje gledati ga

Bard Živa

pre 2 godine

Zamislite da je Bogi imao 5/21 šut iz igre, odmah bi ga selili u Dunav ili Dinamik, radovali se danima... ovako kada "najbolji šuter" u NBA zaređa par mečeva sa sličnim procentima, to je ok, čekajte da se zahukće, a dok se on zahukće prođe voz za plej-of....

Aaaaa

pre 2 godine

Kaze Kari nije najbolji suter svih vremena, i jos dobije dosta lajkova :) A za celu karijeru nije isao ispod 41% za tri u sezoni, osim pre 2 godine kad je odigrao samo 5 utakmica zbog povrede. A jos nije spot up suter. Pa nadjite mi tog boljeg sutera znalci, i dajte mi njihove procente za karijeru. I to na njihovih 4,5 uzetih trojki, i vecina njih spot up suteri, niti su imali teske suteve kao kari i bili 80% vremena udvajani :)

Petao

pre 2 godine

Bravo za Belog. Koliko samo sredina može da utiče na potencijal i rezultate pojedinca. Worriorsi igraju lepu timsku košarku za razliku od ostalih siledžija. Nadam se da će tako nastaviti.

Lajavi krelac

pre 2 godine

ili ovih limitiranih tipa Čikago koi mogu do plej off-a i to je to...
(rajaram, 20. oktobar 2021 10:09)

Mislim da si ovde puno pogrešio. Videćeš.

roten

pre 2 godine

Šta radi Vestbruk u ovom timu Lejkersa nije mi jasno..."Trči i šutiraj" stil oni ne mogu da igraju(što njemu jedino odgovara), neka udvajanja Lebrona i Dejvisa ne može da kazni šutem spolja jer mu je šut za tri poena i šut sa polu-distance malo jači od šuta Bena Simonsa...Moraće Lebron i Dejvis baš da zapnu u regularnom delu jer saigrači baš i nisu elitni rang.Konačni rezultat(što se tiče ove sezone) Golden Stejta zavisiće od toga kakav će biti Klej kada se vrati na teren,ako on ne bude na 100 posto plafon im je prva runda plej ofa.

Dachazvezda

pre 2 godine

Opa!! Ovo je bilo sjajno!!!
Pre svega zbog NAČINA na koji je igrao.
Vrlo je nebitno 15, 17 ili 22 poena, ali ih je sad dao iz više kretanja nego u celom boravku u Minesoti i Sakramentu!
Ulaz, skokovi, cost to cost, asistencije, pa i ŠUT...
Deluje da je dobio poverenje!!!
Šut krene-stane svima, ali ako ima poverenje, bice to punooo bolje!!

A ovi stručnjaci koji se "zakače" za loše šutersko veče najboljeg trojkaša u istoriji, pa "dokazuju" time nesto... Nemam komentara.
Dokazuju samo koliko su maloumni.

rajaram

pre 2 godine

Woriorsi , ako ih posluyi ydravlje, i ako budu motivisani, mogu do trona, jer, i Lejkersi i netsi kubure ili sa formom ili povredama..cini mi se da je kvalitet lige opao, jer ima brdo timova tipa Orlando koji ne ynace bas nista, ili ovih limitiranih tipa :ikago koi mogu do plej off-a i to je to...

Proka

pre 2 godine

@ Milos - jeste to uvek govorim, trebao je da skoci kolenom u njega i da mu zavrsi karijeru. Bio bi bas omiljen u USA. Najseljackije sto mozes da uradis kad te covek pusti da zakucas je da se nesto duvas.

Zlatko

pre 2 godine

Ja mislim da je pronašao pravi klub, jer GSW igraju timski i Beli je timski igrac. Svi ranije klubovi su imali igraci što više razmišljaju na svoj index nego na pobedu tima.

Dag Kristi

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre... 
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58) 

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Meni je najveća poenta ovog komentara da se prestane da se likuje kada Bogdan ima 4/13 iz igre, i "Bogi snajper" komentari... Mene, kao Zvezdaša nerviraju.

drvobradi

pre 2 godine

NBA postala liga veterana. Bjelica se tako nezgrapno krece, nagojio se, stvarno smesno izgleda kada krene na ulaz. Ali pametniji je od svog cuvara (pogotovo Dvajta), krece se u svom sporom ritmu, tako da njegov cuvar stigne da skoci i padne a Bjelica tek krene na sut.
Realno, nije ni pola onog igraca sto je bio, ali mu je Ker nasao pravu ulogu, petica u Jokic fazonu, samo sto on ima za saigrace vrhunske sutere. U svakom slucaju, jedna od njegovih najboljih partija u NBA.

nknknk

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?

Aco

pre 2 godine

Samo izvinte ali budale misle da Ker neće koristiti Bjelicu, pa čak i kad se vrate Klej i još par igrača. Jedan od retkih trenera koji cene timsku košarku iznad svega kao i all-around igru je upravo Stiv Ker, a takav je zbog bliskosti sa Greg Popovičem. Igraće Bjelica u proseku 25 min, a na Bjelici je da bude motivisan i da to lepo iskoristi, jer mu ovaj tim i sistem igre savršeno leži.

Pogan

pre 2 godine

(Samo kažem, 20. oktobar 2021 08:37)

Ovakvi likovi su mi najjači. Jedna utakmica sa lošijim procentima - dovoljno da "stručnjak" iz Donjeg Prčilova zaključi da je prošlogodišnji MVP kandidat i jedan od najboljih šutera ikada zapravo prevara od igrača i da svako može da postigne puno poena ako dobije toliku slobodu u šutiranju. Komedija.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Kralj je pokazao da ne da još uvek tron, 19. sezona a kako čovek igra! Sad to što ostatak tima nije bio na nivou, osim Dejvisa, nije njegova krivica. Uklopiće se brzo Lejkersi ne sumnjam

Panter

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Poenta ovoga je da najbolji šuter svih vremena ustvari nije najbolji šuter svih vremena.

nknknk

pre 2 godine

Bjelica je upao u tim koji najbolje funkcionise u NBA. Kamo srece da je ranije, pa da je postao malo vece ime, ali sta je tu je. Warriorsi maju svoj sistem evo vec skoro deceniju i drze se toga. Izuzetni su tome da iz svih tipova igraca izvuku ono najbolje. Ko je slusao podcast "Sesta licna" o zapadnoj konferenciji cuo je da je Milos Jovanovic rekao kako su mu ljudi bliski staff-u Warriorsa rekli da nece Bjelicu koristiti kao raniji timovi, da bude spot-up, vec ce moci da spusti loptu na pod, da sam kreira i da bude nesto tipa Draymond, visoki igrac koji razigrava. Ne ocekujem ludilo brojke, svakako niau potpuno mjerilo uticaja na igru, ali ce biti jedan od x-factora za Ratnike ove godine.

Stefan Simonovic

pre 2 godine

Citam komentare , kakva bre prekretnica u karijeri. Bjelica privodi kraju karijeru, i dobro je sto je upao u ovakav tim, jer su mu dali ulogu... Nema vise sta da dokazuje, zna se šta on može.

veverica

pre 2 godine

Klupa Golden Statea je mnogo bolja od prošle sezone, a Lakersi nemaju ni s od spejsinga na terenu
(Lazar, 20. oktobar 2021 08:00)

tako je. trojku nema ko da sutne, bukvalno. ubrajaju ih u favorite za prsten, a ja ne znam sta oni imaju, osim marketinga. koga i kako oni mogu da dobiju u plejofu sa raspalim dzordanom ili hauardom na terenu (jer dejvis nece pa nece da igra centra) + 4 igraca koji ne mogu da sutnu sa vise od 4-5 metara od kosa. mislim mogu u teoriji i morace, al kad vestbruk i lebron krenu da prangijaju trojke, to ce da boli :)
2. runda je plafon, ali plafon za ovakve lejkerse, a kakav je zapad ujednacen, moze biti i 1. rundica i kuci.

Eto

pre 2 godine

Bjelica mora da skine tezinu dore i pojaca core i biće odličan. Ovako mu je težište previsoko i jak je (a mozda cak i debeo) gde ne treba

Ddd

pre 2 godine

Odličan Bjelica, jedna od njegovih boljih utakmica u NBA. GS ima ozbiljnu dubinu sa ovim timom. “Druga” postava stvarno na nivou, i mogu samo jos vise da napreduju. Povratkom Kleja i da Pool nastavi da napreduje mozda cemo gledati i trojcu Splash brothers-a. LAL sa dvojcom igraca sa preko 30p (LBJ i Davis) koji su odigrali stvarno dobro, opet izgubili. Razlog pre svega losa bacanja i naravno Westbrook, koji trenutno mislim da bi kamen pokvario. Bice naravno mnogo bolji, mnogo je talenta u ekipi sad dal ce postati i tim to cemo videti. Impresionira igra LBJ u njegovih 36 godina i 19. sezoni. Ne moramo ga svi voleti, ali moramo postovati kvalitet, stav i pristup. Bice problem za LAL ako bude morao da igra ovoliko minuta ko veceras. Nevezano za kosarkaako umece, ono padanje Davisa po parketu malo-malo postaje krajne iritantno. Preti da postane njegov veci zastitni znak nego obrve ?

MPP

pre 2 godine

BJELICA

je najzad našao svoj tim !
Vrhunskih 25 minuta u dresu Ratnika. I to protiv Lejkersa. SVAKA ČAST.
Ovo je za njega veliki podsticaj i možda prekretnica u karijeri.

јд123

pre 2 godine

Гледао сам последњу четвртину. Биће ГСВ добар ове сезоне. Још ако Томпсон када се врати буде онај стари, фаворити за титулу. Охрабрујуће што Бјелица игра на крају, како Амери кажу "clutch". Неко спомену како је ударио Леброна у једном дуелу. Па нормално, сигурно није заборавио оно постеризовање и још качење на друштвене мреже од стране Леброна. Такође су му у једној ситуацији свирали фаул над Леброном, Кер уложио протест и после прегледа снимка, лопта досуђена ГСВ.
А Леброн? Жалба код судија и после прегледа снимка, такође у следећих неколико ситуација. Није ни чудо што Јокић и Дончић стално протестују код судија, када званично најбољи играч то стално ради...

Само да још питам: А Вестбрик? Трипл-дабл? Не видим да се усуђује да краде скокове Леброну и Дејвису, као што сам и предвидео.

Alen

pre 2 godine

Dobra partija bjelice,lekersi bezveze izgubili vidi se da su ne povezani ne zna se jos u timu ko sta radi ali isto tako do 3 cetvrtine su pokazali da lagano igraju i da su superiornija ekipa od woriorsa i to dosta kad se uigraju bice to ekipa za prsten treba ce im do oll stara da se povezu ipak je tu samo lebron i devis da kazem ostali svi novi.

Pera

pre 2 godine

Такође су му у једној ситуацији свирали фаул над Леброном, Кер уложио протест и после прегледа снимка, лопта досуђена ГСВ.
@јд123
Nisu svirali faul nego aut za LA, da se lopta odbila od Bjelice.
LeBron je ulazio po liniji sa strane pod kos, Beli je usao malo u njega, posteno receno mirisalo je na faul, ali sudije nisu svirale, lopta se jasno odbila od Jamesa, sto je ponovljeni snimak i pokazao. Faul vise nisu mogli da sude, pa su morali da loptu daju gostima (GS).

Samo kažem

pre 2 godine

"Kari je šutirao 5/21 iz igre (2/8) za tri poena."
Čekaj bre malo, a procenat šuta?
NBA je baš postala samo $$ making machine. Ako si glavno ime u timu možeš da trošiš lopte koliko hoćeš i posle kao daje 30 poena po utakmici (dobar je kari ali tebra dobri bi svi bili da smeju da toše lopte kad god i koliko god hoće). Bale vas pare i pravljenje brena od igrača, kad se budete sabrali ima se oduzmete. 😂

Pera

pre 2 godine

Tek je jedna utakmica, ali ovo veceras stvarno obecava!
U napadu raznovrstan, agresivan, efikasan, u odbrani je igrao nisku peticu, bio najvisi u postavi, pa se borio pod kosem dosta uspesno sa jacima od sebe, a to mu mnogo vise lezi nego da juri sutere na trojci pa ga oni ladno obidju i poentiraju... Dosao je u inteligentan tim, a tu ce znati da koriste njegove prednosti i prikriju mane.

Dragan Borca

pre 2 godine

Steta Beli u onoj Minesoti stagnirao, posle se i opustio. Mogao je biti jedna od najboljih strec cetvorki u 21.veku da je vise srece, volje i rada imao

Zadnjih 5 minuta kao Jokic igrao. Lezi mu ovaj sistem brz protok lopte 😎

Gde ja živim

pre 2 godine

Tako je bre kralju. Opusti se i prangijaj. Stalno pričamo ovo bi moglo da bude dobro, odlična stvar bla bla itd. ali mislim da GSW i Nemandža mogu da budu jako lepa priča. Čovek je inteligentan igrač, razume igru, GSW igra lepo, lopta dosta kruži, stvarno može da bude jako dobro. Dosta zavisi i od njega. Ne sme da upadne u letargiju. Neka radi sve pomalo, neka ga ima na svakom delu terena i svi će to ceniti.

Idemo Profesore, ima još dosta energije u tim rukama i nogama. Nisi za staro gvožđe još dugo. Početak je sezone, ima mnogo da se igra, samo čuvaj zdravlje i opusti se. Samo jako. Ajmo dalje.

rs-ovac

pre 2 godine

Odlična partija Bjelice. Faktički covjek preokreta. Nije uzeo puno suteva, sve sto je uzeo, ubacio je. Jako bitni poeni iz odbojke i trojka u cetvrtoj cetvrtini. Dobro gradio, igrao odbranu, fino Lebrona opalio po glavi u jednoj situaciji.

google

pre 2 godine

Beli pokidao, ceo tim GSW pokidao. Za sve preporuka da pogledaju 4 četvrtinu i obrate pažnju na kruženje lopte u napadu GSWa. Sjajno!

rs-ovac

pre 2 godine

Odlična partija Bjelice. Faktički covjek preokreta. Nije uzeo puno suteva, sve sto je uzeo, ubacio je. Jako bitni poeni iz odbojke i trojka u cetvrtoj cetvrtini. Dobro gradio, igrao odbranu, fino Lebrona opalio po glavi u jednoj situaciji.

Gde ja živim

pre 2 godine

Tako je bre kralju. Opusti se i prangijaj. Stalno pričamo ovo bi moglo da bude dobro, odlična stvar bla bla itd. ali mislim da GSW i Nemandža mogu da budu jako lepa priča. Čovek je inteligentan igrač, razume igru, GSW igra lepo, lopta dosta kruži, stvarno može da bude jako dobro. Dosta zavisi i od njega. Ne sme da upadne u letargiju. Neka radi sve pomalo, neka ga ima na svakom delu terena i svi će to ceniti.

Idemo Profesore, ima još dosta energije u tim rukama i nogama. Nisi za staro gvožđe još dugo. Početak je sezone, ima mnogo da se igra, samo čuvaj zdravlje i opusti se. Samo jako. Ajmo dalje.

MPP

pre 2 godine

BJELICA

je najzad našao svoj tim !
Vrhunskih 25 minuta u dresu Ratnika. I to protiv Lejkersa. SVAKA ČAST.
Ovo je za njega veliki podsticaj i možda prekretnica u karijeri.

google

pre 2 godine

Beli pokidao, ceo tim GSW pokidao. Za sve preporuka da pogledaju 4 četvrtinu i obrate pažnju na kruženje lopte u napadu GSWa. Sjajno!

јд123

pre 2 godine

Гледао сам последњу четвртину. Биће ГСВ добар ове сезоне. Још ако Томпсон када се врати буде онај стари, фаворити за титулу. Охрабрујуће што Бјелица игра на крају, како Амери кажу "clutch". Неко спомену како је ударио Леброна у једном дуелу. Па нормално, сигурно није заборавио оно постеризовање и још качење на друштвене мреже од стране Леброна. Такође су му у једној ситуацији свирали фаул над Леброном, Кер уложио протест и после прегледа снимка, лопта досуђена ГСВ.
А Леброн? Жалба код судија и после прегледа снимка, такође у следећих неколико ситуација. Није ни чудо што Јокић и Дончић стално протестују код судија, када званично најбољи играч то стално ради...

Само да још питам: А Вестбрик? Трипл-дабл? Не видим да се усуђује да краде скокове Леброну и Дејвису, као што сам и предвидео.

Dragan Borca

pre 2 godine

Steta Beli u onoj Minesoti stagnirao, posle se i opustio. Mogao je biti jedna od najboljih strec cetvorki u 21.veku da je vise srece, volje i rada imao

Zadnjih 5 minuta kao Jokic igrao. Lezi mu ovaj sistem brz protok lopte 😎

Ddd

pre 2 godine

Odličan Bjelica, jedna od njegovih boljih utakmica u NBA. GS ima ozbiljnu dubinu sa ovim timom. “Druga” postava stvarno na nivou, i mogu samo jos vise da napreduju. Povratkom Kleja i da Pool nastavi da napreduje mozda cemo gledati i trojcu Splash brothers-a. LAL sa dvojcom igraca sa preko 30p (LBJ i Davis) koji su odigrali stvarno dobro, opet izgubili. Razlog pre svega losa bacanja i naravno Westbrook, koji trenutno mislim da bi kamen pokvario. Bice naravno mnogo bolji, mnogo je talenta u ekipi sad dal ce postati i tim to cemo videti. Impresionira igra LBJ u njegovih 36 godina i 19. sezoni. Ne moramo ga svi voleti, ali moramo postovati kvalitet, stav i pristup. Bice problem za LAL ako bude morao da igra ovoliko minuta ko veceras. Nevezano za kosarkaako umece, ono padanje Davisa po parketu malo-malo postaje krajne iritantno. Preti da postane njegov veci zastitni znak nego obrve ?

Pera

pre 2 godine

Tek je jedna utakmica, ali ovo veceras stvarno obecava!
U napadu raznovrstan, agresivan, efikasan, u odbrani je igrao nisku peticu, bio najvisi u postavi, pa se borio pod kosem dosta uspesno sa jacima od sebe, a to mu mnogo vise lezi nego da juri sutere na trojci pa ga oni ladno obidju i poentiraju... Dosao je u inteligentan tim, a tu ce znati da koriste njegove prednosti i prikriju mane.

Stefan Simonovic

pre 2 godine

Citam komentare , kakva bre prekretnica u karijeri. Bjelica privodi kraju karijeru, i dobro je sto je upao u ovakav tim, jer su mu dali ulogu... Nema vise sta da dokazuje, zna se šta on može.

drvobradi

pre 2 godine

NBA postala liga veterana. Bjelica se tako nezgrapno krece, nagojio se, stvarno smesno izgleda kada krene na ulaz. Ali pametniji je od svog cuvara (pogotovo Dvajta), krece se u svom sporom ritmu, tako da njegov cuvar stigne da skoci i padne a Bjelica tek krene na sut.
Realno, nije ni pola onog igraca sto je bio, ali mu je Ker nasao pravu ulogu, petica u Jokic fazonu, samo sto on ima za saigrace vrhunske sutere. U svakom slucaju, jedna od njegovih najboljih partija u NBA.

nknknk

pre 2 godine

Bjelica je upao u tim koji najbolje funkcionise u NBA. Kamo srece da je ranije, pa da je postao malo vece ime, ali sta je tu je. Warriorsi maju svoj sistem evo vec skoro deceniju i drze se toga. Izuzetni su tome da iz svih tipova igraca izvuku ono najbolje. Ko je slusao podcast "Sesta licna" o zapadnoj konferenciji cuo je da je Milos Jovanovic rekao kako su mu ljudi bliski staff-u Warriorsa rekli da nece Bjelicu koristiti kao raniji timovi, da bude spot-up, vec ce moci da spusti loptu na pod, da sam kreira i da bude nesto tipa Draymond, visoki igrac koji razigrava. Ne ocekujem ludilo brojke, svakako niau potpuno mjerilo uticaja na igru, ali ce biti jedan od x-factora za Ratnike ove godine.

Aco

pre 2 godine

Samo izvinte ali budale misle da Ker neće koristiti Bjelicu, pa čak i kad se vrate Klej i još par igrača. Jedan od retkih trenera koji cene timsku košarku iznad svega kao i all-around igru je upravo Stiv Ker, a takav je zbog bliskosti sa Greg Popovičem. Igraće Bjelica u proseku 25 min, a na Bjelici je da bude motivisan i da to lepo iskoristi, jer mu ovaj tim i sistem igre savršeno leži.

Pogan

pre 2 godine

(Samo kažem, 20. oktobar 2021 08:37)

Ovakvi likovi su mi najjači. Jedna utakmica sa lošijim procentima - dovoljno da "stručnjak" iz Donjeg Prčilova zaključi da je prošlogodišnji MVP kandidat i jedan od najboljih šutera ikada zapravo prevara od igrača i da svako može da postigne puno poena ako dobije toliku slobodu u šutiranju. Komedija.

nknknk

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?

Dachazvezda

pre 2 godine

Opa!! Ovo je bilo sjajno!!!
Pre svega zbog NAČINA na koji je igrao.
Vrlo je nebitno 15, 17 ili 22 poena, ali ih je sad dao iz više kretanja nego u celom boravku u Minesoti i Sakramentu!
Ulaz, skokovi, cost to cost, asistencije, pa i ŠUT...
Deluje da je dobio poverenje!!!
Šut krene-stane svima, ali ako ima poverenje, bice to punooo bolje!!

A ovi stručnjaci koji se "zakače" za loše šutersko veče najboljeg trojkaša u istoriji, pa "dokazuju" time nesto... Nemam komentara.
Dokazuju samo koliko su maloumni.

Aaaaa

pre 2 godine

Kaze Kari nije najbolji suter svih vremena, i jos dobije dosta lajkova :) A za celu karijeru nije isao ispod 41% za tri u sezoni, osim pre 2 godine kad je odigrao samo 5 utakmica zbog povrede. A jos nije spot up suter. Pa nadjite mi tog boljeg sutera znalci, i dajte mi njihove procente za karijeru. I to na njihovih 4,5 uzetih trojki, i vecina njih spot up suteri, niti su imali teske suteve kao kari i bili 80% vremena udvajani :)

Miloš

pre 2 godine

Po meni je Bjelica briljirao. Potpuno se uklapa u Warriors. 15p 10sk 4 sjajne asisitencije. Šut 6 od 7. Bilo je uživanje gledati ga

Petao

pre 2 godine

Bravo za Belog. Koliko samo sredina može da utiče na potencijal i rezultate pojedinca. Worriorsi igraju lepu timsku košarku za razliku od ostalih siledžija. Nadam se da će tako nastaviti.

veverica

pre 2 godine

Klupa Golden Statea je mnogo bolja od prošle sezone, a Lakersi nemaju ni s od spejsinga na terenu
(Lazar, 20. oktobar 2021 08:00)

tako je. trojku nema ko da sutne, bukvalno. ubrajaju ih u favorite za prsten, a ja ne znam sta oni imaju, osim marketinga. koga i kako oni mogu da dobiju u plejofu sa raspalim dzordanom ili hauardom na terenu (jer dejvis nece pa nece da igra centra) + 4 igraca koji ne mogu da sutnu sa vise od 4-5 metara od kosa. mislim mogu u teoriji i morace, al kad vestbruk i lebron krenu da prangijaju trojke, to ce da boli :)
2. runda je plafon, ali plafon za ovakve lejkerse, a kakav je zapad ujednacen, moze biti i 1. rundica i kuci.

Pera

pre 2 godine

Такође су му у једној ситуацији свирали фаул над Леброном, Кер уложио протест и после прегледа снимка, лопта досуђена ГСВ.
@јд123
Nisu svirali faul nego aut za LA, da se lopta odbila od Bjelice.
LeBron je ulazio po liniji sa strane pod kos, Beli je usao malo u njega, posteno receno mirisalo je na faul, ali sudije nisu svirale, lopta se jasno odbila od Jamesa, sto je ponovljeni snimak i pokazao. Faul vise nisu mogli da sude, pa su morali da loptu daju gostima (GS).

NastyB

pre 2 godine

...lekersi bezveze izgubili vidi se da su ne povezani ne zna se jos u timu ko sta radi ali isto tako do 3 cetvrtine su pokazali da lagano igraju i da su superiornija ekipa od woriorsa i to dosta kad se uigraju bice to ekipa za prsten..
(Alen, 20. oktobar 2021 08:27)

Kad pročitam ovakve komentare pozli mi. Kao da su Lejkersi igrali sa 30% truda, opušteno, a GSW zapinjao kao da je finale.
Bre, 90% LeBronovih poena je dato zato što niko nije ni pokušao da ga brani. Svaku trojku koju je dao dao je kad na tri metra oko sebe nije imao ni jednog igrača GSW, a i ako je bio onda su samo statirali bez želje da ga ometaju.
Tek je prva utakmica u dugoj sezoni niko ne zapinje još uvek, igra se lagano i gotovo bez odbrane, ali po fanovima samoprozvanog "kralja" izgleda da se svi ubiše od truda a on lagano 30+ poena. Kakva nebuloza. Ne samo da više nije najbolji košarkaš lige, nego nije ni najbolji igrač svog tima. Bez "kralja" bi mogli i da pobeđuju, bez Dejvisa su limitiran tim skroz.
Da pitaš bilo kog trenera da mu život zavisi od toga a ne od marketinga koga bi doveo u svoj tim verujem da bi 99% njih pre izabralo Durenta, Kavaja, Janisa, Dejvisa nego njega. pa i Jokića.

Dag Kristi

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre... 
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58) 

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Meni je najveća poenta ovog komentara da se prestane da se likuje kada Bogdan ima 4/13 iz igre, i "Bogi snajper" komentari... Mene, kao Zvezdaša nerviraju.

WillyWonka

pre 2 godine

Vidim ovdje se na osnovu jedne utakmice već donose zaključci. Lijepo je to što je Bjelica uradio, ali treba pričekati, svi znamo da je kod njega kontinuitet upitan. Nadam se da može odigrati 4-5 utakmica u nizu na nivou, to bi već bilo nešto.
U svakom slučaju, jedva sam dočekao početak sezone, nadam se da će biti žestoko.

Zlatko

pre 2 godine

Ja mislim da je pronašao pravi klub, jer GSW igraju timski i Beli je timski igrac. Svi ranije klubovi su imali igraci što više razmišljaju na svoj index nego na pobedu tima.

Memfis

pre 2 godine

Рас(пад). Искрено се надам да ће Вестбрук вити здрав целе сезоне јер је без њега ово опасна екипа. Постаје ми један од дражих играча у лиги, желим му 40ак минута по утакмици и 82 одигране.

ANALiticar

pre 2 godine

Ove godine u nba navijam za bogija i belog. Prosle sam odgledao 50tak utakmica jokica, ove planiram samo kad igra protiv bogija i belog.

petarczv

pre 2 godine

Racunajuci proslu sezonu i preseason utakmice lebron i lejkersi imaju skor 0-10. Najveci promasaj u istoriji nba je dovodjenje westbrooka koji je 4 sezone bio igrac sa najvise izgubljenih lopti a 4 puta drugi po broju izgubljenih lopti. Nije KD za dzabe pobegood njega kao i george,i harden

Nba live lebac

pre 2 godine

Dobar je gsw ali posle prvog meca skupljaci pluseva krenuli u pricu kako ce gsw biti jedan od favorita za titulu. Ljudi, dajte malo...

roten

pre 2 godine

Šta radi Vestbruk u ovom timu Lejkersa nije mi jasno..."Trči i šutiraj" stil oni ne mogu da igraju(što njemu jedino odgovara), neka udvajanja Lebrona i Dejvisa ne može da kazni šutem spolja jer mu je šut za tri poena i šut sa polu-distance malo jači od šuta Bena Simonsa...Moraće Lebron i Dejvis baš da zapnu u regularnom delu jer saigrači baš i nisu elitni rang.Konačni rezultat(što se tiče ove sezone) Golden Stejta zavisiće od toga kakav će biti Klej kada se vrati na teren,ako on ne bude na 100 posto plafon im je prva runda plej ofa.

Proka

pre 2 godine

@ Milos - jeste to uvek govorim, trebao je da skoci kolenom u njega i da mu zavrsi karijeru. Bio bi bas omiljen u USA. Najseljackije sto mozes da uradis kad te covek pusti da zakucas je da se nesto duvas.

111

pre 2 godine

Očigledno, ja sam odigrao veoma loše, igrao sam kao smeće, loše sam šutirao...

Sam Kari je to rekao o svojoj igri nocas..Pa sada vi pisite sta hocete. Broj koseva u odnosu na broj suteva je veoma lose..Ali to je jedna utakmica,videcemo dalje. Sto se nekih tice, u pravu su kada prozivaju Bogdana kada ima lose sutersko vece. Ova utakmica je primer da najveci igraci mogu lose da sutiraju pa i Bogdan..Pa vi razmislite..

Samo kažem

pre 2 godine

"Kari je šutirao 5/21 iz igre (2/8) za tri poena."
Čekaj bre malo, a procenat šuta?
NBA je baš postala samo $$ making machine. Ako si glavno ime u timu možeš da trošiš lopte koliko hoćeš i posle kao daje 30 poena po utakmici (dobar je kari ali tebra dobri bi svi bili da smeju da toše lopte kad god i koliko god hoće). Bale vas pare i pravljenje brena od igrača, kad se budete sabrali ima se oduzmete. 😂

Pogba

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Poenta ovoga je da najbolji šuter svih vremena ustvari nije najbolji šuter svih vremena.
(Panter, 20. oktobar 2021 09:39)

Za mene je Stojakovic najbolji suter svih vremena!

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Kralj je pokazao da ne da još uvek tron, 19. sezona a kako čovek igra! Sad to što ostatak tima nije bio na nivou, osim Dejvisa, nije njegova krivica. Uklopiće se brzo Lejkersi ne sumnjam

Panter

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Poenta ovoga je da najbolji šuter svih vremena ustvari nije najbolji šuter svih vremena.

Eto

pre 2 godine

Bjelica mora da skine tezinu dore i pojaca core i biće odličan. Ovako mu je težište previsoko i jak je (a mozda cak i debeo) gde ne treba

rajaram

pre 2 godine

Woriorsi , ako ih posluyi ydravlje, i ako budu motivisani, mogu do trona, jer, i Lejkersi i netsi kubure ili sa formom ili povredama..cini mi se da je kvalitet lige opao, jer ima brdo timova tipa Orlando koji ne ynace bas nista, ili ovih limitiranih tipa :ikago koi mogu do plej off-a i to je to...

antiDebil

pre 2 godine

(NastyB, 20. oktobar 2021 10:50

Dzejms ima 37 godina I naravno da bi 99% trenera pre biralo te nabrojane igrace, pa I Jokica. Ali ako bi ih birao u najboljim godinama Dzejmsa bi izabralo 100% trenera pre tih nabrojanih, Sa sve Jokicem. Dejvis bez Dzejmsa nikada nije pobedjivao u NBA karijeri, pa ne bi to radio ni sada kada ovaj ima 37 godina. Dejvis je bez Dzejmsa neki Bredli Bil, slicno kao sto je to I Irving!

Alen

pre 2 godine

Dobra partija bjelice,lekersi bezveze izgubili vidi se da su ne povezani ne zna se jos u timu ko sta radi ali isto tako do 3 cetvrtine su pokazali da lagano igraju i da su superiornija ekipa od woriorsa i to dosta kad se uigraju bice to ekipa za prsten treba ce im do oll stara da se povezu ipak je tu samo lebron i devis da kazem ostali svi novi.

Lajavi krelac

pre 2 godine

ili ovih limitiranih tipa Čikago koi mogu do plej off-a i to je to...
(rajaram, 20. oktobar 2021 10:09)

Mislim da si ovde puno pogrešio. Videćeš.

Bard Živa

pre 2 godine

Zamislite da je Bogi imao 5/21 šut iz igre, odmah bi ga selili u Dunav ili Dinamik, radovali se danima... ovako kada "najbolji šuter" u NBA zaređa par mečeva sa sličnim procentima, to je ok, čekajte da se zahukće, a dok se on zahukće prođe voz za plej-of....

Dom za stare i nemocne

pre 2 godine

Lejkersi su djubretarska ekipa, pokupili su starudiju koja je nekad bila ili obecavala nesto - Lebron, Dejvis, Vestbruk, Karmelo, Hauard, DeAndre, Rondo i opet ih Beli resetuje. Zvezde wannabe i privatnici.

Bla

pre 2 godine

Dejvis bez Dzejmsa nikada nije pobedjivao u NBA karijeri, pa ne bi to radio ni sada kada ovaj ima 37 godina. Dejvis je bez Dzejmsa neki Bredli Bil, slicno kao sto je to I Irving!
(antiDebil, 20. oktobar 2021 12:58)
Pre 3 godine nije ni u playoff usao a ove je bez dejvisa pociscen u prvoj rundi. Isto bez kajrija je izgubio u finalu a sa njim pobedio. Omalozavati takve igrace da bi se on uzdigao je potpuno besmisleno. Dejvis je u ovom trenutku i bolji i korisniji igrac kao sto je bio i kada su osvojili titulu.

Alen

pre 2 godine

Dobra partija bjelice,lekersi bezveze izgubili vidi se da su ne povezani ne zna se jos u timu ko sta radi ali isto tako do 3 cetvrtine su pokazali da lagano igraju i da su superiornija ekipa od woriorsa i to dosta kad se uigraju bice to ekipa za prsten treba ce im do oll stara da se povezu ipak je tu samo lebron i devis da kazem ostali svi novi.

Samo kažem

pre 2 godine

"Kari je šutirao 5/21 iz igre (2/8) za tri poena."
Čekaj bre malo, a procenat šuta?
NBA je baš postala samo $$ making machine. Ako si glavno ime u timu možeš da trošiš lopte koliko hoćeš i posle kao daje 30 poena po utakmici (dobar je kari ali tebra dobri bi svi bili da smeju da toše lopte kad god i koliko god hoće). Bale vas pare i pravljenje brena od igrača, kad se budete sabrali ima se oduzmete. 😂

Panter

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Poenta ovoga je da najbolji šuter svih vremena ustvari nije najbolji šuter svih vremena.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Kralj je pokazao da ne da još uvek tron, 19. sezona a kako čovek igra! Sad to što ostatak tima nije bio na nivou, osim Dejvisa, nije njegova krivica. Uklopiće se brzo Lejkersi ne sumnjam

Eto

pre 2 godine

Bjelica mora da skine tezinu dore i pojaca core i biće odličan. Ovako mu je težište previsoko i jak je (a mozda cak i debeo) gde ne treba

ANALiticar

pre 2 godine

Ove godine u nba navijam za bogija i belog. Prosle sam odgledao 50tak utakmica jokica, ove planiram samo kad igra protiv bogija i belog.

Pogba

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Poenta ovoga je da najbolji šuter svih vremena ustvari nije najbolji šuter svih vremena.
(Panter, 20. oktobar 2021 09:39)

Za mene je Stojakovic najbolji suter svih vremena!

Bard Živa

pre 2 godine

Zamislite da je Bogi imao 5/21 šut iz igre, odmah bi ga selili u Dunav ili Dinamik, radovali se danima... ovako kada "najbolji šuter" u NBA zaređa par mečeva sa sličnim procentima, to je ok, čekajte da se zahukće, a dok se on zahukće prođe voz za plej-of....

NastyB

pre 2 godine

...lekersi bezveze izgubili vidi se da su ne povezani ne zna se jos u timu ko sta radi ali isto tako do 3 cetvrtine su pokazali da lagano igraju i da su superiornija ekipa od woriorsa i to dosta kad se uigraju bice to ekipa za prsten..
(Alen, 20. oktobar 2021 08:27)

Kad pročitam ovakve komentare pozli mi. Kao da su Lejkersi igrali sa 30% truda, opušteno, a GSW zapinjao kao da je finale.
Bre, 90% LeBronovih poena je dato zato što niko nije ni pokušao da ga brani. Svaku trojku koju je dao dao je kad na tri metra oko sebe nije imao ni jednog igrača GSW, a i ako je bio onda su samo statirali bez želje da ga ometaju.
Tek je prva utakmica u dugoj sezoni niko ne zapinje još uvek, igra se lagano i gotovo bez odbrane, ali po fanovima samoprozvanog "kralja" izgleda da se svi ubiše od truda a on lagano 30+ poena. Kakva nebuloza. Ne samo da više nije najbolji košarkaš lige, nego nije ni najbolji igrač svog tima. Bez "kralja" bi mogli i da pobeđuju, bez Dejvisa su limitiran tim skroz.
Da pitaš bilo kog trenera da mu život zavisi od toga a ne od marketinga koga bi doveo u svoj tim verujem da bi 99% njih pre izabralo Durenta, Kavaja, Janisa, Dejvisa nego njega. pa i Jokića.

MPP

pre 2 godine

BJELICA

je najzad našao svoj tim !
Vrhunskih 25 minuta u dresu Ratnika. I to protiv Lejkersa. SVAKA ČAST.
Ovo je za njega veliki podsticaj i možda prekretnica u karijeri.

Dragan Borca

pre 2 godine

Steta Beli u onoj Minesoti stagnirao, posle se i opustio. Mogao je biti jedna od najboljih strec cetvorki u 21.veku da je vise srece, volje i rada imao

Zadnjih 5 minuta kao Jokic igrao. Lezi mu ovaj sistem brz protok lopte 😎

Gde ja živim

pre 2 godine

Tako je bre kralju. Opusti se i prangijaj. Stalno pričamo ovo bi moglo da bude dobro, odlična stvar bla bla itd. ali mislim da GSW i Nemandža mogu da budu jako lepa priča. Čovek je inteligentan igrač, razume igru, GSW igra lepo, lopta dosta kruži, stvarno može da bude jako dobro. Dosta zavisi i od njega. Ne sme da upadne u letargiju. Neka radi sve pomalo, neka ga ima na svakom delu terena i svi će to ceniti.

Idemo Profesore, ima još dosta energije u tim rukama i nogama. Nisi za staro gvožđe još dugo. Početak je sezone, ima mnogo da se igra, samo čuvaj zdravlje i opusti se. Samo jako. Ajmo dalje.

Nba live lebac

pre 2 godine

Dobar je gsw ali posle prvog meca skupljaci pluseva krenuli u pricu kako ce gsw biti jedan od favorita za titulu. Ljudi, dajte malo...

drvobradi

pre 2 godine

NBA postala liga veterana. Bjelica se tako nezgrapno krece, nagojio se, stvarno smesno izgleda kada krene na ulaz. Ali pametniji je od svog cuvara (pogotovo Dvajta), krece se u svom sporom ritmu, tako da njegov cuvar stigne da skoci i padne a Bjelica tek krene na sut.
Realno, nije ni pola onog igraca sto je bio, ali mu je Ker nasao pravu ulogu, petica u Jokic fazonu, samo sto on ima za saigrace vrhunske sutere. U svakom slucaju, jedna od njegovih najboljih partija u NBA.

veverica

pre 2 godine

Klupa Golden Statea je mnogo bolja od prošle sezone, a Lakersi nemaju ni s od spejsinga na terenu
(Lazar, 20. oktobar 2021 08:00)

tako je. trojku nema ko da sutne, bukvalno. ubrajaju ih u favorite za prsten, a ja ne znam sta oni imaju, osim marketinga. koga i kako oni mogu da dobiju u plejofu sa raspalim dzordanom ili hauardom na terenu (jer dejvis nece pa nece da igra centra) + 4 igraca koji ne mogu da sutnu sa vise od 4-5 metara od kosa. mislim mogu u teoriji i morace, al kad vestbruk i lebron krenu da prangijaju trojke, to ce da boli :)
2. runda je plafon, ali plafon za ovakve lejkerse, a kakav je zapad ujednacen, moze biti i 1. rundica i kuci.

WillyWonka

pre 2 godine

Vidim ovdje se na osnovu jedne utakmice već donose zaključci. Lijepo je to što je Bjelica uradio, ali treba pričekati, svi znamo da je kod njega kontinuitet upitan. Nadam se da može odigrati 4-5 utakmica u nizu na nivou, to bi već bilo nešto.
U svakom slučaju, jedva sam dočekao početak sezone, nadam se da će biti žestoko.

rs-ovac

pre 2 godine

Odlična partija Bjelice. Faktički covjek preokreta. Nije uzeo puno suteva, sve sto je uzeo, ubacio je. Jako bitni poeni iz odbojke i trojka u cetvrtoj cetvrtini. Dobro gradio, igrao odbranu, fino Lebrona opalio po glavi u jednoj situaciji.

google

pre 2 godine

Beli pokidao, ceo tim GSW pokidao. Za sve preporuka da pogledaju 4 četvrtinu i obrate pažnju na kruženje lopte u napadu GSWa. Sjajno!

nknknk

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre...
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58)

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?

Memfis

pre 2 godine

Рас(пад). Искрено се надам да ће Вестбрук вити здрав целе сезоне јер је без њега ово опасна екипа. Постаје ми један од дражих играча у лиги, желим му 40ак минута по утакмици и 82 одигране.

antiDebil

pre 2 godine

(NastyB, 20. oktobar 2021 10:50

Dzejms ima 37 godina I naravno da bi 99% trenera pre biralo te nabrojane igrace, pa I Jokica. Ali ako bi ih birao u najboljim godinama Dzejmsa bi izabralo 100% trenera pre tih nabrojanih, Sa sve Jokicem. Dejvis bez Dzejmsa nikada nije pobedjivao u NBA karijeri, pa ne bi to radio ni sada kada ovaj ima 37 godina. Dejvis je bez Dzejmsa neki Bredli Bil, slicno kao sto je to I Irving!

Ddd

pre 2 godine

Odličan Bjelica, jedna od njegovih boljih utakmica u NBA. GS ima ozbiljnu dubinu sa ovim timom. “Druga” postava stvarno na nivou, i mogu samo jos vise da napreduju. Povratkom Kleja i da Pool nastavi da napreduje mozda cemo gledati i trojcu Splash brothers-a. LAL sa dvojcom igraca sa preko 30p (LBJ i Davis) koji su odigrali stvarno dobro, opet izgubili. Razlog pre svega losa bacanja i naravno Westbrook, koji trenutno mislim da bi kamen pokvario. Bice naravno mnogo bolji, mnogo je talenta u ekipi sad dal ce postati i tim to cemo videti. Impresionira igra LBJ u njegovih 36 godina i 19. sezoni. Ne moramo ga svi voleti, ali moramo postovati kvalitet, stav i pristup. Bice problem za LAL ako bude morao da igra ovoliko minuta ko veceras. Nevezano za kosarkaako umece, ono padanje Davisa po parketu malo-malo postaje krajne iritantno. Preti da postane njegov veci zastitni znak nego obrve ?

rajaram

pre 2 godine

Woriorsi , ako ih posluyi ydravlje, i ako budu motivisani, mogu do trona, jer, i Lejkersi i netsi kubure ili sa formom ili povredama..cini mi se da je kvalitet lige opao, jer ima brdo timova tipa Orlando koji ne ynace bas nista, ili ovih limitiranih tipa :ikago koi mogu do plej off-a i to je to...

Pera

pre 2 godine

Tek je jedna utakmica, ali ovo veceras stvarno obecava!
U napadu raznovrstan, agresivan, efikasan, u odbrani je igrao nisku peticu, bio najvisi u postavi, pa se borio pod kosem dosta uspesno sa jacima od sebe, a to mu mnogo vise lezi nego da juri sutere na trojci pa ga oni ladno obidju i poentiraju... Dosao je u inteligentan tim, a tu ce znati da koriste njegove prednosti i prikriju mane.

Aco

pre 2 godine

Samo izvinte ali budale misle da Ker neće koristiti Bjelicu, pa čak i kad se vrate Klej i još par igrača. Jedan od retkih trenera koji cene timsku košarku iznad svega kao i all-around igru je upravo Stiv Ker, a takav je zbog bliskosti sa Greg Popovičem. Igraće Bjelica u proseku 25 min, a na Bjelici je da bude motivisan i da to lepo iskoristi, jer mu ovaj tim i sistem igre savršeno leži.

Pogan

pre 2 godine

(Samo kažem, 20. oktobar 2021 08:37)

Ovakvi likovi su mi najjači. Jedna utakmica sa lošijim procentima - dovoljno da "stručnjak" iz Donjeg Prčilova zaključi da je prošlogodišnji MVP kandidat i jedan od najboljih šutera ikada zapravo prevara od igrača i da svako može da postigne puno poena ako dobije toliku slobodu u šutiranju. Komedija.

Stefan Simonovic

pre 2 godine

Citam komentare , kakva bre prekretnica u karijeri. Bjelica privodi kraju karijeru, i dobro je sto je upao u ovakav tim, jer su mu dali ulogu... Nema vise sta da dokazuje, zna se šta on može.

Dag Kristi

pre 2 godine

Kari šuter 5/21 iz igre... 
(Bard Živa, 20. oktobar 2021 08:58) 

I poenta ovoga bi trebalo da bude da je najbolji suter svih vremena los suter, je li?
(nknknk, 20. oktobar 2021 09:15)

Meni je najveća poenta ovog komentara da se prestane da se likuje kada Bogdan ima 4/13 iz igre, i "Bogi snajper" komentari... Mene, kao Zvezdaša nerviraju.

roten

pre 2 godine

Šta radi Vestbruk u ovom timu Lejkersa nije mi jasno..."Trči i šutiraj" stil oni ne mogu da igraju(što njemu jedino odgovara), neka udvajanja Lebrona i Dejvisa ne može da kazni šutem spolja jer mu je šut za tri poena i šut sa polu-distance malo jači od šuta Bena Simonsa...Moraće Lebron i Dejvis baš da zapnu u regularnom delu jer saigrači baš i nisu elitni rang.Konačni rezultat(što se tiče ove sezone) Golden Stejta zavisiće od toga kakav će biti Klej kada se vrati na teren,ako on ne bude na 100 posto plafon im je prva runda plej ofa.

Aaaaa

pre 2 godine

Kaze Kari nije najbolji suter svih vremena, i jos dobije dosta lajkova :) A za celu karijeru nije isao ispod 41% za tri u sezoni, osim pre 2 godine kad je odigrao samo 5 utakmica zbog povrede. A jos nije spot up suter. Pa nadjite mi tog boljeg sutera znalci, i dajte mi njihove procente za karijeru. I to na njihovih 4,5 uzetih trojki, i vecina njih spot up suteri, niti su imali teske suteve kao kari i bili 80% vremena udvajani :)

јд123

pre 2 godine

Гледао сам последњу четвртину. Биће ГСВ добар ове сезоне. Још ако Томпсон када се врати буде онај стари, фаворити за титулу. Охрабрујуће што Бјелица игра на крају, како Амери кажу "clutch". Неко спомену како је ударио Леброна у једном дуелу. Па нормално, сигурно није заборавио оно постеризовање и још качење на друштвене мреже од стране Леброна. Такође су му у једној ситуацији свирали фаул над Леброном, Кер уложио протест и после прегледа снимка, лопта досуђена ГСВ.
А Леброн? Жалба код судија и после прегледа снимка, такође у следећих неколико ситуација. Није ни чудо што Јокић и Дончић стално протестују код судија, када званично најбољи играч то стално ради...

Само да још питам: А Вестбрик? Трипл-дабл? Не видим да се усуђује да краде скокове Леброну и Дејвису, као што сам и предвидео.

Pera

pre 2 godine

Такође су му у једној ситуацији свирали фаул над Леброном, Кер уложио протест и после прегледа снимка, лопта досуђена ГСВ.
@јд123
Nisu svirali faul nego aut za LA, da se lopta odbila od Bjelice.
LeBron je ulazio po liniji sa strane pod kos, Beli je usao malo u njega, posteno receno mirisalo je na faul, ali sudije nisu svirale, lopta se jasno odbila od Jamesa, sto je ponovljeni snimak i pokazao. Faul vise nisu mogli da sude, pa su morali da loptu daju gostima (GS).

Miloš

pre 2 godine

Po meni je Bjelica briljirao. Potpuno se uklapa u Warriors. 15p 10sk 4 sjajne asisitencije. Šut 6 od 7. Bilo je uživanje gledati ga

Petao

pre 2 godine

Bravo za Belog. Koliko samo sredina može da utiče na potencijal i rezultate pojedinca. Worriorsi igraju lepu timsku košarku za razliku od ostalih siledžija. Nadam se da će tako nastaviti.

Dachazvezda

pre 2 godine

Opa!! Ovo je bilo sjajno!!!
Pre svega zbog NAČINA na koji je igrao.
Vrlo je nebitno 15, 17 ili 22 poena, ali ih je sad dao iz više kretanja nego u celom boravku u Minesoti i Sakramentu!
Ulaz, skokovi, cost to cost, asistencije, pa i ŠUT...
Deluje da je dobio poverenje!!!
Šut krene-stane svima, ali ako ima poverenje, bice to punooo bolje!!

A ovi stručnjaci koji se "zakače" za loše šutersko veče najboljeg trojkaša u istoriji, pa "dokazuju" time nesto... Nemam komentara.
Dokazuju samo koliko su maloumni.

111

pre 2 godine

Očigledno, ja sam odigrao veoma loše, igrao sam kao smeće, loše sam šutirao...

Sam Kari je to rekao o svojoj igri nocas..Pa sada vi pisite sta hocete. Broj koseva u odnosu na broj suteva je veoma lose..Ali to je jedna utakmica,videcemo dalje. Sto se nekih tice, u pravu su kada prozivaju Bogdana kada ima lose sutersko vece. Ova utakmica je primer da najveci igraci mogu lose da sutiraju pa i Bogdan..Pa vi razmislite..

Dom za stare i nemocne

pre 2 godine

Lejkersi su djubretarska ekipa, pokupili su starudiju koja je nekad bila ili obecavala nesto - Lebron, Dejvis, Vestbruk, Karmelo, Hauard, DeAndre, Rondo i opet ih Beli resetuje. Zvezde wannabe i privatnici.

Lajavi krelac

pre 2 godine

ili ovih limitiranih tipa Čikago koi mogu do plej off-a i to je to...
(rajaram, 20. oktobar 2021 10:09)

Mislim da si ovde puno pogrešio. Videćeš.

Zlatko

pre 2 godine

Ja mislim da je pronašao pravi klub, jer GSW igraju timski i Beli je timski igrac. Svi ranije klubovi su imali igraci što više razmišljaju na svoj index nego na pobedu tima.

petarczv

pre 2 godine

Racunajuci proslu sezonu i preseason utakmice lebron i lejkersi imaju skor 0-10. Najveci promasaj u istoriji nba je dovodjenje westbrooka koji je 4 sezone bio igrac sa najvise izgubljenih lopti a 4 puta drugi po broju izgubljenih lopti. Nije KD za dzabe pobegood njega kao i george,i harden

nknknk

pre 2 godine

Bjelica je upao u tim koji najbolje funkcionise u NBA. Kamo srece da je ranije, pa da je postao malo vece ime, ali sta je tu je. Warriorsi maju svoj sistem evo vec skoro deceniju i drze se toga. Izuzetni su tome da iz svih tipova igraca izvuku ono najbolje. Ko je slusao podcast "Sesta licna" o zapadnoj konferenciji cuo je da je Milos Jovanovic rekao kako su mu ljudi bliski staff-u Warriorsa rekli da nece Bjelicu koristiti kao raniji timovi, da bude spot-up, vec ce moci da spusti loptu na pod, da sam kreira i da bude nesto tipa Draymond, visoki igrac koji razigrava. Ne ocekujem ludilo brojke, svakako niau potpuno mjerilo uticaja na igru, ali ce biti jedan od x-factora za Ratnike ove godine.

Proka

pre 2 godine

@ Milos - jeste to uvek govorim, trebao je da skoci kolenom u njega i da mu zavrsi karijeru. Bio bi bas omiljen u USA. Najseljackije sto mozes da uradis kad te covek pusti da zakucas je da se nesto duvas.

Bla

pre 2 godine

Dejvis bez Dzejmsa nikada nije pobedjivao u NBA karijeri, pa ne bi to radio ni sada kada ovaj ima 37 godina. Dejvis je bez Dzejmsa neki Bredli Bil, slicno kao sto je to I Irving!
(antiDebil, 20. oktobar 2021 12:58)
Pre 3 godine nije ni u playoff usao a ove je bez dejvisa pociscen u prvoj rundi. Isto bez kajrija je izgubio u finalu a sa njim pobedio. Omalozavati takve igrace da bi se on uzdigao je potpuno besmisleno. Dejvis je u ovom trenutku i bolji i korisniji igrac kao sto je bio i kada su osvojili titulu.