I Ludogorec u problemima pred Zvezdu

Nije Crvena zvezda jedina koja ima kadrovskih problema, već je to slučaj i sa njenim sledećim protivnikom u Ligi Evrope.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. I takav Ludogorec igra svoje utakmice, ne odlaže. I takav Ludogorec može razmontirati Crvenu zvezdu sa 3 gola ralike. Terza odakle dug od 62 miliona evra? Srećno ti bilo Zvezdo u Razgradu, ali uprava napolje.
  (srle, 22. septembar 2021 14:52)

  Хоћеш Владана Лукића, Топлицу Спасојевића или Дан Тану у Звезди, а Томислава Караџића на челу ФСС-а, па да поново испадамо у првом, евентуално другом колу квалификација европских такмичења, да играчи немају ни за шампон, а да испод терена уместо грејача почну да расту печурке? Ја ипак више волим када сваке године играмо или Лигу шампиона или пролеће у Лиги Европе, па још притом ту победимо и тамо неки Ливерпул, Краснодар, Олимпијакос, Брагу, Келн или избацимо Салцбург, Копенхаген, па макар и на пенале или голове у гостима. Волим и кад смо 42. на ранг листи УЕФА, а не 150.

  Ако ти жалиш за временима пре деведесетих и сањаш да можемо поново до завршнице Лиге шампионе и да будемо у првих пет на ранг листи УЕФА, е то ће да се деси када опет у Европи буде било ограничење да клубови могу да имају максимално три странца, када се забрани нашим играчима да напуштају Србију до 28 године као што је то било у Југославији, и када поново у Европи максимална висина трансфера буде 10 милиона евра, а не неколико стотина милиона евра. До тада треба да се радујемо што ево већ пету годину заредом играмо групну фазу неког такмичења, а играли смо два пута Лигу шампиона и ево 3. пут Лигу Европе, па се надајмо и трећем пролећу у ових пет година.
  (Марко, 22. septembar 2021 15:43)

  # Link komentara

 2. Uvek imam erekciju na ovu boju specijalno kad je nose fudbaleri
  (konan, 22. septembar 2021 15:19)

  # Link komentara

 3. I takav Ludogorec igra svoje utakmice, ne odlaže. I takav Ludogorec može razmontirati Crvenu zvezdu sa 3 gola ralike. Terza odakle dug od 62 miliona evra? Srećno ti bilo Zvezdo u Razgradu, ali uprava napolje.
  (srle, 22. septembar 2021 14:52)

  # Link komentara

 4. Verovatno najbitniji mec u grupi, ako dobijemo otvoren nam je put do prvog mesta, pogotovo jer cemo onda potpuno rastereceni u Dansku i tako nam i tamo rastu sanse za dobar rezultat
  (Nbgd, 22. septembar 2021 14:47)

  # Link komentara

 5. I pored takve situacije, Ludogorec igra dve utakmice, ne odmara? Mnogo je i od Bugara...
  (Deki, 22. septembar 2021 14:00)

  # Link komentara

 6. Ukusni su im ovi dresovi bas
  (ivan, 22. septembar 2021 13:34)

  # Link komentara