FSS odgovorio Vidiću: Zašto baš sada?

Iz Fudbalskog saveza Srbije su reagovali nakon izjave Nemanje Vidića da je na plate stručnog štaba i selektora Stojkovića za dve godine utrošeno 16 miliona evra

SSIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Piksi sprema odgovor Vidiću: Kakve, bre, cifre pominje!?

Potom je na istu temu govorio i predsednik Sindikata fudbalera Mirko Poledica.

"Stari latini kažu: "Ignoratia iuris nocet- nepoznavanje prava škodi", a sličan model bi mogao da se primeni na istupe dvojice članova Skupštine prethodnih dana", navodi se u novom saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

"Doduše jedan od njih se nikad nije ni pojavio na sednicama, a predstavlja Jedinstvo Ub. Samo ovaj put radi se o nepoznavanju čitanja finansijskih izveštaja i kontnih okvira čime ste pokušali javnost da dovedete u zabludu", ističu iz FSS.

Dalje iz FSS navode da je za rad i uspehe potrebno znanje, a ne puko dezinformisanje javnosti.

"Uz dužno poštovanja sportskih uspeha i imidža, ali za ovo su potrebna znanja koja se stiču školovanjem ili ako ništa drugo angažovanjem stručnjaka iz ove oblasti, a ne puko dezinformisanje javnosti putem društvenih mreža i tabloida.

Uz sve to uoči žreba za EP na kojem Srbija učestvuje prvi put posle 24 god i to kao samostalna država i da se baci senka na uspeh, a kruna su istupi u jeku izborne kampanje i pokušaji politizacije svega s njihove strane ne bi li dobili nešto medijskog prostora.

Zašto baš sad ove teme, treba da se zapita javnost.

Gde je bio gospodin Nemanja Vidić 2021. godine u martu i što tada kao istaknuto fudbalsko ime nije postavio pitanje - zbog čega i koliko FŠ odvaja sredstava za angažovanje stručnjaka iz kako na nipodaštavajući način tvrdi Kine i Japana.

Mesto za ove diskusije je isključivo sednica Skupštine FŠ , koja će kao i prethodne, biti otvorena za javnost i gde možete pokazati finansijska i računovodstvena znanja. Naravno ako se uopšte udostojite da dodjete na Skupštinu, jer podsetićemo gospodin Vidić nijednom bio nije.

Do tada ostajte dobro i zdravo i makar malo uživajte u trećem uspehu A reprezentacije Srbije u poslednje dve godine, kao i u žrebu večeras.

Srdačan pozdrav kako gospodinu Nemanji Vidiću, tako i njegovom savetniku i uvaženom sportskom radniku gospodinu Mirku Poledici", zaključuju iz FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu