Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.06.2023.

11:20

Ronaldo: Možda budem vlasnik kluba; Stigao je Karim, doći će ih još

Kristijano Ronaldo ne odbacuje mogućnost da u budućnosti postane vlasnik nekog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo: Možda budem vlasnik kluba; Stigao je Karim, doći će ih još
Foto: Profimedia

Ronaldo ima 38 godina pa se bliži kraj njegove igračke karijere.

"Nikad nisam zatvorio vrata i gledam blagonaklono na tu mogućnost. Videćemo kako će fudbal da se razvija, kako će lige da se razvijaju, gledaćemo u Evropi, gledaćemo van Evrope. Ne odbacujem to. U stvari, razmišljao sam o tome pre nekoliko godina. Možda bih voleo da posedujem klub u budućnosti, dobro pitanje", rekao je Ronaldo na jednom događaju u Madridu.

Ronaldo je nedavno završio svoju prvu (polu)sezonu u Saudijskoj Arabiji u dresu Al Nasra. Ispostavlja se da je on samo prvi u nizu superzvezda koje će se iz Evrope preseliti u ovu azijsku zemlju.

"Znao sam da će moj odlazak u Saudijsku Arabiju otvoriti vrata i nisam pogrešio. Siguran sam da će u naredne dve-tri godine ova liga postati jedna od najznačajnijih na svetu. To već možemo da vidimo. Karim je već došao i hiljadu odsto sam siguran da će i mnogi drugi igrači"
, istakao je Portugalac.

Ronaldov bivši saigrač iz Reala Karim Benzema je u utorak postao član Al Itihada, dok liga nastavlja da se trudi da privuče još zvezda predstojećeg leta.

"Ono što želimo je više rivaliteta. Kada postoji rivalitet, tržište profitira".


U Saudijsku Arabiju bi uskoro mogao da stigne Ngolo Kante, dok se spekuliše i o drugim zvučnim evropskim veteranima poput Serhija Ramosa, Đordija Albe, Serhija Busketsa, Davida de Hee.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve