Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.02.2023.

15:40

Kolorado: Želim da se zadržim u Partizanu

Kolumbijski fudbaler i novi igrač Partizan Andres Kolorado veruje da da svojim iskustvom i kvalitetom može da doprinese ekipi

Izvor: B92

Autor:B92

Kolorado: Želim da se zadržim u Partizanu
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Kolorado je dodao da se nada da će provesti više godina u Partizanu.

"Hvala Partizanu. Doašao sam u veliki klub. Nadam se da ću doprinete ekipi svojim iskustvom i kvalitetom, i zbotiti se sa dugoročan ugovor i provesti više godina u Partizanu", rekao je Kolorado.

Kolorado je u Partizan stigao iz kolumbijske Kortulue na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora.

On je zadužio dres sa brojem 13 na leđima, i prvi je Kolumbijac koji će igrati za Partizan.

"To što sam prvi Kolumbijac u istoriji Partizana je motiv više. Daću sve od sebe da i kao fudbaler i kao ličnost doprinesem ekipi. Partizan je klub koji je poznat u Južnoj Americi , zna se za rezultate Partizana",
dodao je Kolorado.

Jedan deo prošle sezone Kolorado je odsustvovao sa terena zbog povred mišića, ali sada je spreman i po njgovim rečima "povreda je prošlost", i očekuje da će posle prvi nedelje prilagođavanje, već za dve nedelje biti u potpunosti na rspolaganju treneru Petriću.

Kolorado je imao i "finansijski jednaku ponudu iz Argentine" ali smatra da je "ponuda iz Evrope nešto što ne može da se odbije".

Kolrado je upisao jedan nastup i za reprezentaciju Kolumbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve