Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.09.2022.

08:50

Vazura: Šokiran sam, ovo je nedopustivo

Blamaža, senzacija, šamar – to su samo neki od naslova nakon eliminacije fudbalera Partizana u kupu Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Vazura: Šokiran sam, ovo je nedopustivo
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli su izgubili od drugoligaša Radnikog u Sremskoj Mitrović nakon što su promašili čak četiri jedanaesterca u penal završnici.

Partizan je tako već u septembru ostao bez jednog trofeja.

"Šokiran sam, ovo je nedopustivo", tim rečima oglasio se generalni direktor fudbalskog kluba Miloš Vazura, "Primili smo gol u nadoknadi, a ponašali smo se kao da je sve gotovo i to je nedopustivo! Viđena je stativa Rikarda, Andrade je imao situaciju kada je mogao sve sam da reši, potom Belić... I na kraju su odlučili penali! Nedopustivo je da promašimo četiri jedanaesterca, a čestitam momcima iz Radničkog".

Partizan će u nedelju u derbiju kola dočekati ekipu Vojvodine.

"Mislim da niko ovo nije mogao da zamisli i da očekuje! Mi sada moramo da nastavimo pobedonosni niz koji imamo u Superligi i pružamo punu podšku Gordanu Petriću i igračima i verujemo u njih! Verujem da će se brzo podići i spremno dočekati važnu utakmicu u nedelju", dodao je Vazura.

U međuvremenu, u četvrtak od 16 časova Crvena zvezda gostuje Mačvi u Šapcu, a preostale utakmice prvog kola Kupa Srbije igraće se 19. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve