Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.09.2022.

17:00

"Mitrović je 'ubica'"

Brazilski fudbaler Fabinjo pohvalno je govorio o srpskom napadaču, Aleksandru Mitroviću.

Izvor: MT

Autor: MT

Foto: Profimedia

Njih dvojica će se naći jedan prekoputa drugog i na predstojećem Svetskom prvenstvu, pošto se Srbija i Brazil nalaze u istoj grupi.

Sastali su se i nedavno u Premijer ligi, kada je Mitrović dao dva gola u remiju Fulama sa Liverpulom (2:0).

"On prolazi kroz velike trenutke. Prošle godine u Fulamu je postigao oko 40 golova. Ovu godinu je počeo dobro, postigao je golove i protiv nas. Veoma je iskusan, dostigao je određene godine koje sa sobom nose odgovornost. Mislim da tri gola protiv Švedske pokazuju da je u dobrom trenutku. On je ubica, voli da postiže golove", rekao je Fabinjo.

Fabinjo je govorio i o favoritima u Kataru.

"Mislim da je Brazil, bez obzira na rezultate, jedan od favorita i tako će uvek biti. Drugi favorit je Francuske. Ne znam šta se dešava u Ligi nacija, da li selekcije rotiraju timove, ali naravno da je iznenađenje što je Nemačka izgubila od Mađarske i što je Engleska u seriji od pet utakmica bez pobede. Ali naš najveći fokus je na našu reprezentaciju i način na koji igramo", istakao je Fabinjo.

Srbija protiv Brazila igra 24. novembra od 22.00 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve