Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.07.2022.

19:45

Stolica: Vreme je da dođu pojačanja VIDEO

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica podvukao je crtu posle odrađenih priprema u Sloveniji i generalne probe protiv Fenerbahčea u Gracu.

Izvor: SS

Autor: SS

Stolica: Vreme je da dođu pojačanja VIDEO
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Crno-beli su poraženi od Kluža i Fenera minimalnim rezultatima i u oba susreta su kardinalne greške pravili golmani, dok je jedina pobeda upisana protiv Spartaka iz Trnave rezultatom 3:0.

Stolica je najavio da očekuje nova pojačanja od naredne sedmice, nakon što su angažovani Aleksandar Filipović, Zlatan Šehović, Patrik Andrade i Svetozar Marković.

"Ne možemo da igramo sa ovako malim brojem fudbalera na klupi. Radujem se što su se neke stvari pokrenule po tom pitanju. Po mojim saznanjima, već početkom sledeće nedelje ćemo dobiti nova pojačanja. Vreme je da dođu novi igrači", rekao je Stolica.

Mnoge u klubu je iznenadio odlazak Marka Jevtovića, potvrdio je to i Stolica.

"Odlazak Marka Jevtovića nas je dosta poremetio, pošto je bio neočekivan. Za sada imamo opcije na toj poziciji, ali problem nam pravi povreda Saše Zdjelara. Potrebno nam je malo strpljenja, neki transferi su baš blizu", istakao je trener Partizana.

"Primetno je igramo samo sa jednim centralnim vezistom, a imali smo tri igrača koji mogu da popune tu poziciju. Bilo je očekivano da neko od njih ode. Ne znamo šta će doneti naredni period i da li ćemo morati da reagujemo".

Natho i Andrade su se pokazali kao dobar tandem u dve utakmice koliko su odigrali do sada.

"U veznom redu imamo kvalitet za stil igre koji pokušavamo da implementiramo. Natho i Andrade su idealni za tako nešto. Valja biti mudar i iskoristiti ih na pravi način u pravom trenutku, ipak ne mogu da iznesu sav teret i toliki broj utakmica".

Početak sezone za Partizan je 9. jula od 20.00 na gostovanju Javoru u Ivanjici u prvom kolu Superlige Srbije.

"Bilo bi nekorektno da kažem da znam startere za duel sa Javorom. Imamo još nedoumica za nekoliko pozicija", zaključio je Stolica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve