Nova vest
Fudbal

Petak, 24.06.2022.

14:40

"Neka me vređaju, navikao sam na to u Beogradu"

Bivši kapiten fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je da navijači Rapida slobodno mogu da ga vređaju jer je na takvo stanje navikao u Beogradu.

Izvor: RM

Autor: RM

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Reprezentativac Crne Gore na ružan način rastao se sa Rapidom i prešao u LASK iz Linca.

Bečlije su Stojkoviću uzele za zlo to što je prijavio povredu, a onda došao u Beograd i bio na meču finala Kupa Srbije izmedju Crvene zvezde i Partizana (2:1).

"Pre nego što sam otišao u Beograd razgovarao sam sa sportskim direktorom i doktorom. Bili su upoznati da sam povredjen. Obojica su bili za to da odem u Beograd kod fiziotarapeuta kako bih pokušao da saniram povredu. Nisam došao u Beograd da gledam meč. To sam radio u slobodne vreme, jer imam privatan život. Kao i svi drugi igrači", objasnio je Stojković za Kiker situaciju posle koje ga je Rapid suspendovao na dva meča.

Usledio je odlazak u LASK, što se navijačima tima iz Beča nije dopalo, pa su desnog beka vredjali na društvenim mrežama i nazivali ga izdajnikom.

"Apsolutno nemam problem sa takvim stvarima. Ja sam bio kapiten Crvene zvezde i bio sam prvi na meti navijača Partizana. Uvek sam imao dobar odnos sa navijačima Rapida. Sada moraju da prihvate moju odluku da sam došao ovde. Razumem da su frustrirani. Promene su deo posla, to je fudbal", izjavio je Stojković.

Fudbaler iz Čuprije ne mari što sa LASK u predstojećoj sezoni neće igrati u evrokupovima.

"Sezonu pre nego što sam došao u Rapid, igrao sam Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom. Rapid tada nije bio u Evropi. Baš me briga... Nadam se da ćemo u prvenstvu biti medju četiri tima", istakao je Filip Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve